B1 blogcsalád



Az egyetlen hely, ahol Cristiano Ronaldo nem "homoszekszuál"

2017. március 27. - nickgrabowszki

A kormánypropaganda párhuzamos valósága: se az MTI-nek, se a Nemzeti Sportnak nem sikerül meghallania, hogy Ronaldót buzizták a magyar nemzettestvérek. 

Isteni szerencsénk nekünk, hogy az Orbán-kormány sajtója helyszíni tudósítókat küldött Lisszabonba, a szombati válogatott meccsre, hogy első kézből értesülhessünk arról, hogy

Cristiano homoszekszuál

és

Utálunk, szar Románia!

De nem értesülhettünk. Az alternatív valóságban semmi olyan nem történt, ahol az infantilizmus keveredett volna az agresszióval, a csordaszellemmel a politikai véleménynyilvánítással és nemi szerepek iránti kitüntető érdeklődéssel. (A buzizás a videón 3:40-tól, Románia egy perccel később. Update: az eredeti videót törölték a feltöltő privátra állította, de azért akadt még, nem lehet minden bizonyítékot megsemmisíteni.)

A kormánypropaganda zászlóshajója, az MTI például így számolt be a meccs előzményeiről:

A magyar drukkerek békésen gyülekeztek helyi idő szerint 16 órától, majd 17 óra után néhány perccel egy kifeszített, Magyarország feliratú drapéria mögött indultak a Benfica arénájába, amely mintegy három kilométerre volt a kiindulási ponttól. A magyarok néhány pirotechnikai eszközt is begyújtottak, illetve Lengyelországot is éltették a vonulás során.

A lengyeleket éltették, szóval legalább nem volt süket az MTI tudósítója. Illetve csak részlegesen volt süket, mert

sehol a románok, a buzik, meg Ronaldo.

De majd a Nemzeti Sport. Bár tudhattuk volna, hiszen az tavaly ősszel ténylegesen, februárban meg hivatalosan is Pénztáros Lőrinc zsebébe került, az élére meg Orbán házi sportújságíróját, Szőllősit állították.

A NS helyszíni tudósítójának szintén komoly hallási problémái lehetnek. Kiemeli, hogy

Nem láttunk magukról nem tudó, szökőkútban fürdő magyarokat, és drukkereink végig a rendőrséggel együttműködve, fegyelmezetten meneteltek a stadionig.

Továbbá:

Amikor Lisszabonban elindult a magyar menet és felharsant a „Hajrá, Magyarország!”, a helyiek kinyitották az ablakokat és csak bámultak. Miközben hallgathatták, hogyan élteti a magyar tábor teli torokból Fehér Mikit, megismerkedhettek a „Tavaszi szél” kezdetű magyar népdallal, de a szurkolók repertoárjában ott volt az „Érik a szőlő…” vagy éppen a Magyar Népmesék közismert dallama is.

Szóval volt minden, Érik a szőlő, Tavaszi szél, Magyar Népmesék, Hajrá, Magyarország. Ezeket jól hallotta.

Csak éppen az Utálunk, Romániát és a krisztiánózást nem sikerült meghallania.

Cserébe leírta, hogy ötéves gyerekek is voltak a tömegben, meg hogy az a dolog a csíksomlyói búcsúhoz hasonlít:

Ha már a válogatottunkat ezúttal nem tudjuk, akkor csodáljuk a szurkolóinkat a szenvedélyükért, a nemzeti csapatért meghozott áldozataikért és a kitartásukért.

Alternatív tények (illetve tények hiánya) a kormánypropaganda párhuzamos valóságából. Tulajdonképpen már annak is örülhetünk, hogy legalább a meccs eredményéről beszámoltak. Mondhatták volna azt is, hogy

a kommunisták miatt van, mint a korrupció.

A rohadt valóság, csak az ne lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9512373775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skankhunt42 2017.03.27. 11:01:39

és? ki a szart érdekel ez? ha nem buta belpesti horpadtmellű szemüveges szarok lennétek akkor rájönnétek arra, h ez a kutyát se érdekli.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.27. 11:44:56

Szar hazaáruló ballib marhák, még az EB-n is a azt nézik, hogy lehet jobban lejáratnia magyarokat.

n3spr3ss0 2017.03.27. 16:22:26

A nemzeti csürhe bemutatkozik mindenütt,nehogy valahol is jó véleménnyel legyenek a magyarokról.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.27. 16:28:45

Ezek drukkeres szokások, nem kell odafigyelni rájuk. Ronaldo nyilvánvalóan nem homokos egyébként, csak rá kell nézni.

Sascha Braun 2017.03.27. 16:44:35

Ez egy focimeccs, nem pedig egy népdaléneklő verseny selejtezője. Aki látott már focilabdát, meccset, szurkolót, vagy hétköznapi embert, az tudja, hogy ez része a show-nak. Ezek a nevetségesen apró dolgok max egy romkocsma félhomályában merengő bölcsészt vagy egy túlbuzgó baloldali aktivistát akasztanak ki. Őket sem alapból, csak ugye ha az ember 0-24-ben olyan dolgokat keres, amibe bele lehet kötni, akkor mindig talál valami baromságot. De az átlagember értetlenül nézi ezt a szánalmas vergődést.

Hun Endorfin 2017.03.27. 17:46:13

Elég szánalmas az erőlködésetek. A világon szinte mindenütt benne van ez a foci kultúrában(sőt) de persze ha a magyarokat kell fikázni az index és a 444 élen jár benne. :)

Boka1 2017.03.27. 17:57:15

Fehér Miklós forog a sírjában, hogy ez a korai magömléssel küzdő népréteg viszi a nevével ellátott molinót.

Janossz 2017.03.27. 18:13:46

@Hun Endorfin: "mindenütt benne van ez a foci kultúrában(sőt)"
Azért az ilyesmit kultúrának nevezni, az kicsit unortodox dolog.
A futballhuligánok (csőcselék) rigmusai ezek. Mint a végtelen nyájas "Bonzsúr, buzi franciák!!" volt.
Egyszer valahol megértik, lereagálják, lesz nemulass!
Mi bajotok volt a románokkal Lisszabonban?

konrada 2017.03.27. 18:34:59

Jaj de jó, hogy a kedves blogoló felhivta a figyelmet erre! Most legalább megtudtuk, hogy a drukker tábora nem paphallgatók konzuliuma az angolkisasszonyokkal.

Kár hogy a blogírónak csak ennyi sajtó jut, pedig bármelyik lapból tudna Pumped-médiát csinálni..

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.27. 18:36:11

@Ballib cenzúrázók réme 25: Lejáratják azok magukat ne aggódj. Ég a pofám, hogy a honfitársaim. És általában még hülye fidesz szavazók is az ilyen suttyók. Nem véletlen az sem, hogy a főni kedvenc sportága is ez.

De te is mekkora paraj vagy ár. Nem az a ciki, ha a suttyó mond valamit, hanem az, ha az, ha valaki ezt szóvá teszi (urambocsá' nem hazudja el). Persze a közmédiában szarul éreznék magunkat a narancselvtársak, ha véletlenül nem hazudnának.

sírjatok 2017.03.27. 18:38:09

@Janossz: Igazad van, bárcsak mi is olyan kulturáltan és visszafogottan tudnánk kifejezni a foci-szimpátiánkat, mint pl. a brit szurkolók!

sírjatok 2017.03.27. 18:45:36

@Felchutty Bugrisch:

"És általában még hülye fidesz szavazók is az ilyen suttyók. "[citation needed]

Janossz 2017.03.27. 18:58:07

@sírjatok: A brit szurkolók már átestek néhány tánc-, és illemórán, meg tízéves elzáráson, már kordon, meg kerítés se kell nekik. Lemaradtál néhány évtizeddel.

konrada 2017.03.27. 19:22:59

@Janossz:... s azóta zsoltárokat énekelve mondanak imát az ellenoldal üdvözületéért..

Skankhunt42 2017.03.27. 19:57:59

@Janossz: szépen kérlek, könyörgöm, NE ALÁZD MÁR MAGAD TOVÁBB

Thomas Dantes 2017.03.27. 20:23:11

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem. A magyarságot ezek az emberek járatják le, akik szurkolás helyett ilyen undorítóan viselkednek. Meg a hozzád hasonlók akik védik őket.

Thomas Dantes 2017.03.27. 20:26:30

@Hun Endorfin: Nem. Ez nem foci kultúra, hanem agresszív, agyatlan ultrák, akik csőcselék módra viselkednek. Érdekes, más sportágnál nem látni ezt a csőcseléket. Érdekes, hogy más foci szurkolók tudnak viselkedni.
és az sem mentség, hogy más országban is van ilyen, a hülyeség nem ismer országhatárokat.

De az a legrosszabb, hányan véditek ezt a védhetetlen, ocsmány viselkedést, mert szerinetek ez hozzá tartozik
Nem, ez csak bunkó suttyó szarok viselkedéséhez tartozik hozzá.

Mi igazi sportszerető emberek normálisan szurkolunk, és megvetünk titeket

Janossz 2017.03.27. 20:41:02

@Skankhunt42: Tán félsz, hogy kiabálsz?
Nem volt elérhető. Azóta az lett. Érdekes.
Egyébként az alázza magát, akinek annyi pénze van, hogy kiutazzon kétezer kilométerre egy nyilvánvalóan vesztesnek látszó meccset megnézni, annyi esze viszont nincs, hogy kicsit is viselkedni tudna.
Meg az alázza magát, aki hosszú évek óta a labdarúgó mérkőzések családi programkénti lehetőségéről papol. Vinnél te serdületlen gyereket ebbe a társaságba?
Az, hogy máshol is bunkó, ne vigasztaljon téged, még ha százszor fejedbe is verték, hogy relativizálj! Vagy légy büszke erre a bandára, nevezd őket Nemzeti Frontnak, vagy aminek tetszik! Egészségedre. Mi többiek meg lassan sunnyogunk, ha kitesszük a lábunk a világba. Miattatok.

De legjobban a lapos sumák, tíz kamu-nicken nyomuló trollok alázzák maguk, annál nincs is lejjebb. Jó éjt!

chepunk 2017.03.27. 20:49:03

"foci kultúrában" Miben? Inkább a foci kultúrálatlanságban! Sőt a foci valójában maga a kultúrálatlanság...

cybericius 2017.03.27. 20:52:20

Úgy tűnik, ez az egyetlen hely, ahol ezekre a rigmusokra élvezett a cikkíró.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2017.03.27. 21:11:55

Magyargyűlölő faszok műfelháborodása.

Lapozzunk.

Tsteinar 2017.03.27. 21:57:05

Kurva unalmas a picsogásotok, a világon mindenhol szidják egymást. Menj ki egy celtic-rangersre vagy egy észak-dél olasz meccsre, lehet sokkot kapnál és elsírnád magad. a portugálok egymást verték benn a stadionban, arról miért nem írsz?

dunántúli gyerek 2017.03.27. 22:05:25

én teljesen egyetértek vele, hogy éljenek a lengyelek és románia szar, krisztiánó nem tudom buzi-e, de nem is érdekel

ezek focidrukkerek, nem professzorok

kewcheg 2017.03.27. 22:37:23

Én magamat kulturált,liberális,demokrata baloldali katolikusnak tartom, kedvelem a zsidókat, vannak meleg ismerőseim, de sőt még a protestánsokat se bántanám (olyan nagyon) és készséggel elismerem hogy a migránsok közt is vannak értékes emberek,de románia tényleg szar. De olyannyira,hogy semmi bajom a normális szlovákokkal, szerbekkel, stb. de románia, mint képződmény úgy eleve zavar. Különösen, amikor azt hallom, hogy a román gyilkos (orvos) már nem is bűnös,hiszen azokat ölte meg,akik románságáért megalázták....no comment...

roxxtar 2017.03.27. 22:52:03

Buzi vagy. Ronaldo is. En pedig utalom a romanokat es a diszbuzikat... Na es?

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.03.27. 22:55:53

Elég ciki amikor egy buzeranto rugdossa a gólokat a nemzet hőseinek!

darvas · http://dtp.tumblr.com 2017.03.27. 23:00:44

A stadionban nem voltak jellemzok ezek a rigmusok, es sok tarsammal egyitt szegyelltuk magunkat amikor felhangzott a buzizas. Hiaba birtokoltak csak 1%-ban a szurkolast a homofob, idegengyulo, rasszista embertarsaink, roluk szolnak a hirek. Ez van. Az tul unalmas, hogy ketszer enekeltuk el a magyar himnuszt, es ezerszer a hajra magyarok rigmust.
konyvtaros.tumblr.com/post/158888235747/christiano-homo-sapiens

dunántúli gyerek 2017.03.27. 23:02:43

@kewcheg: Románia szar, de Erdély nem Románia!

VaradiJanos 2017.03.27. 23:55:20

És miért kéne beszámolni a buzizásról? Miért kéne még több fülnek hallhatóvá tenni? Nickgrabszar, egyél flükit!

Zola_ 2017.03.28. 01:14:57

@Janossz: én meg tudtam most nyitni mindkét videot, de nem is ez a lényeg, ha em az. hogy a kint járt szurkolókat nem illendő egy kalap alá venni, mint más is írta itt, aki ott volt, a meccsen végig normálisan ment minden

Zola_ 2017.03.28. 01:26:00

@Janossz: az utóbbi időben öt válogatott meccsen voltam, és elég sok serdületlen gyerek volt kint, akiknek semmi bajuk nem lett és lázszólag remekül szórakoztak. Nem kell ezt a tahó drukker jelenséget túldramatizálni, mert nem rosszabbak a magyar szurkolók másoknál. Tahó hangadók és társaik mindenhol vannak.

2017.03.28. 07:08:02

Szép volt fiuk ! A csőcselék, megmutatta hogy ebben az országban, ezt hivják civilizált viselkedésnek ! Ez ma Magyarország, ahol focizni már nem tudnak, de a balhé, a másik lenézése az elsőrendű !

És ezért kell százmilliárdokat költeni a nagy semmire , arra hogy üresen konganak a stadionok ? Valaki szólhatna a lókupecnek, hogy inkább vásárteret épitsen, ott talán többen lesznek !

Na ez a lisszaboni kirándulás is szégyen volt, bunkó, tahó és tapló gyökerek !

Skankhunt42 2017.03.28. 11:28:06

@Thomas Dantes: te, meg az egész netes munkásságod cikibb, mint a legagyatlanabb fociultra viselkedése

@Janossz: nem kiabáltam, nyomatékosítottam. nem is a két videó miatt kérlek erre, hanem mert látszólag fogalmad sincs a fociról, a szurkolói kultúráról (vagy az eltartott kisujjal fingóknak: szurkolói kultúrátlanságról)

@darvas: csak a degenerált b1-es szerencsecsomag írt erről, minden fő média pozitív hangvételben nyilatkozott. de ha akarod akkor üsd magad ostorral

@jános515: a csőcselék a juhászpetya féle banda, akiknek pozitív üzenetük nincs, de a balhé és a más ünnepségének tönkretétele elsőrendű

2017.03.29. 06:24:04

@Skankhunt42: Jaj, ne mán te értelmiségiek gyöngye ! Tudod, azért valamit ne keverj össze. Itt ebben a kis országban, ahol tele van ökör fideszessel, barom szocival, zsivány szdsz- taggal, vagy képmutató, pedo hajlamú kdnp-s szimpatizánssal, azt tudjuk, látjuk.
Mint ahogy azt is hogy a seggnyalók, a lakájok, a csőcselék az itthon van és hőbörög. Ha kell, ha nem. Nem különb itt egyik brancs sem a másiknál.

De ha kimegyen külföldre a baromja, akkor próbáljon már meg viselkedni. Ha ugyanis emlékművet koszorúzok--Fehér Miklós emlékére--akit a portugálok ma is tisztelnek, akkor viselkedek, és megadom a tiszteletet. De a csürhe az csürhe marad és a csőcselék sem lesz mintacsapat, mint a kisdobosok egykoron.

Lehet itt magyarázni, mutogatni, de felesleges. A csürhének , akik mindig a hangzatos műveltségükkel, viselkedésükkel tünnek ki, volt gyerekszobájuk biztosan. Csak talán a ló nézett be az ablakon és a tehén volt a radiátor.
Tudod, na ezek az agyatlan barmok. Itthon pedig hős szurkolók !

Aki pedig kimegy külföldre, ne csodálkozzon, mert ha lenézik, ennek az oka a sok igazi melldöngető magyar . Aki sem viselkedni sem pedig tiszteletet adni nem tud, még az egykori volt magyar emlékének sem ! Erre büszke lehetsz !
süti beállítások módosítása