B1 blogcsalád



Kósa sunnyog, a Fidesz elismerte: nem sikerül megszívatni a Heinekent

2017. március 22. - ashwood

6zbpqagsn1viztfgs.jpegSok minden kiderült szerdán a kormány kommunista jelképek ellen viselt harcáról. Például az, hogy nem adják fel, viszont jó időre azért félre teszik. Meg az is: vörös csillag és vörös csillag között nagyon nagy a különbség. Már ha a kormány úgy akarja.

Nem más ez, mint a hirtelen felindulásból elkövetett jogalkotással való zsarolás és pofára esés tipikus esete. Az alacsonyabb vérnyomásúak a szerdát Bayer Zsolt szösszenetével kezdhették a Kormány Időkben. Abból bárki megtudhatta, hogy a kommunizmus rossz, nagyon nagyon rossz, így aztán a Heineken is rossz, nagyon nagyon rossz. Bayer már meg sem próbálta elteríteni a Lázár-Semjén törvényjavaslattal összhangban a kommunista jelképek bűnét azok minden viselőjén, konkrétan a sörgyárat nevezte meg megleckéztetendőként.

Kósa Lajos folytatta a reggeli showt: visszautasította a feltételezést is, hogy a kontár kodifikáció miatt visszalépnének az egész regulázástól. Sőt! Azt is megtudhattuk a kupakok nagy ismerőjétől, hogy vörös csillag és vörös csillag közöt hatalmas a különbség. Hisz a Convers cipőgyár, avagy a San Pellegrino ásványvíz logójában szereplő öt ágú, vörös síkidom semmiképp nem összekeverendő a Heineken kommunista jelképével. Ugyanis - így Kósa, a bölcs - a sörgyár maga vette le címeréből a jelképet 1951-ben, majd tette vissza a Szovjetunió bukása után a palackokra. Tehát: ezzel elismerte a holland szemét, hogy kommunista. (A valóságban persze nem tűnt el a jelkép, csak kifehérítették, talán épp azért, mert Moszkva sajátította ki a jelképet, márpedig akkoriban ez nem tett jót a brandnek.)

A mélyütést a törvénynek és Kósának a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs vitte be délután, amikor közölte: ősz előtt semmiképp nem foglalkoznak a jogszabállyal. (Addigra pedig úgyis elfelejti mindenki - tesszük hozzá mi.) Hidvéghi annyit még megtett, hogy tovább pontosított a célon: a Heineken nem élhet vissza a hatalmával Magyarországon. Az sajnos nem derült ki, milyen hatalommal is rendelkezik a sörgyár, amivel miként is élne vissza. Hisz aki épp most visszaél, az a Fidesz, a kormány és a törvénygyára.

Akár szórakoztató is lehetne, ha mindezt a zártosztály nyílt napján rendezett előadásban tekinthetnénk meg. Azonban ez az életünk. Amelyben a kormány bármikor kinyír bárkit, aki éppen aktuálisan nem tetszik neki. Vagy legalábbis megpróbálja. Akkor is, ha éppen ugyan azt a jelképet éppen ugyan úgy használva más esetében nem csapna oda a törvény szigora. És már meg sem próbálják palástolni a céljaikat.

Mert azt gondolják, hogy bármit megtehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5512361997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2017.03.23. 00:40:42

A képaláírás, ami lemaradt:
"Ha ezt hazavihetem, nem fogom észrevenni a vöröscsillagot! Deal?"

Viszon ami modtanra már a napnál is világosabbá vált:
"Kósa Lajos egy önkényuralmi jelkép!"
Bizony!
Az egész Fidesz rendszer eszenciája, védjegye, intellektuális és erkölcsi szintjének etalonja, "a" Lajos!
Sokáig éljen!

morph on deer 2017.03.23. 00:41:23

A képaláírás, ami lemaradt:
"Ha ezt hazavihetem, nem fogom észrevenni a vöröscsillagot! Deal?"

Viszon ami modtanra már a napnál is világosabbá vált:
"Kósa Lajos egy önkényuralmi jelkép!"
Bizony!
Az egész Fidesz rendszer eszenciája, védjegye, intellektuális és erkölcsi szintjének etalonja, "a" Lajos!
Sokáig éljen!

morph on deer 2017.03.23. 00:42:29

Elnézédt, átvert a blogmotor!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 03:52:33

@morph on deer: "átvert a blogmotor! "

A blogmotor 2006 óta ismert hibája, hogy az utolsó hozzászólást néha nem jeleníti meg. Nagyon ritkán el is veszti. Itt lehet ellenőrizni, melyik eset van: b1.blog.hu/comments , mert itt mindenképpen mutatja az utolsót is.

Netuddki. 2017.03.23. 10:57:18

"Nem más ez, mint a hirtelen felindulásból elkövetett jogalkotással való zsarolás és pofára esés tipikus esete."

Újra csak ez az eset jut róla az eszembe:
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111230-lazar-janos-erste-elleni-javaslatarol-a-kotvenytartozas-reszleges-elengedeserol.html

Akkor is "nagyot" alakított ez a lézerdzsonika. Az se állta meg a helyét jogilag mégis bepróbálkozott az erste banknál.

Már csak annyi hozzátenni valóm van, hogy "ilyenek" döntenek a fejünk fölött, mire költik az adónkat?

Netuddki. 2017.03.23. 10:59:07

@Tibi !: Szerintem gyorsan nézzétek meg, mert lehet hamar leveszi az origó a cikket az oldaláról.

felső határ nincs 2017.03.23. 13:12:11

semmi más célja nincs ennek mint hogy 2 havonta a ballibek románnak, arabnak stb. vallják magukat orbánfóbiájukban

amit örömmel meg is tesznek minden gumicsont esetén

n3spr3ss0 2017.03.23. 13:23:30

A fideszes meg a normális között is nagy a különbség.

has 2017.03.23. 14:45:43

@felső határ nincs: Ennek ugorj neki mégegyszer, ha kijózanodtál.@morpho:

has 2017.03.23. 14:46:50

Ez a hülye miért nem a kupakjaival foglalkozik. Csak ne kupakoljon, mert még sokasodni fog.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.23. 15:07:37

@felső határ nincs:

Pontosan így van.

A ballibeknek mindegy csak a magyarok szopjanak határon túl és innen.

Ez már cirka az 5. poszt a témában, ami a Heinekken faszát csurig szopja, miközben mantrázza, hogy ez nem azért fogott össze a rohadék multi a román bírósággal, hogy a magyarokat szívassa, miközben minden TÉNY ezt mutatja, hogy de.

Pontosan az volt a célja a Heinekkennek, mint a hazai ballibkenek.
Nevezetesen hogy szopjanak a magyarok.

Irbisz 2017.03.23. 15:26:37

"Hidvéghi annyit még megtett, hogy tovább pontosított a célon: a Heineken nem élhet vissza a hatalmával Magyarországon. Az sajnos nem derült ki, milyen hatalommal is rendelkezik a sörgyár, amivel miként is élne vissza. Hisz aki épp most visszaél, az a Fidesz, a kormány és a törvénygyára."

az egesz nem mas mint vihar a biliben, korlatolt hülye fidesznyikoknak szolo tereles, harc az ujabb kitalalt ellenseggel. A Heineken meg eleve meg romaniaban sem elt vissza a hatalmaval, egy vedjegysertest elkövetett holland-roman vegyesvallalat ellen valami nevhasznalati pert inditott (jogosan).
Semmilyen magyar erdek nem forgott kockan, de figyelmeleterelesnek jo volt, mondjuk a Puskasstadion hirtelen +100 milliard forintos arnövekedeseröl elterelni a figyelmet, vagy hogy a szaros uszo VB rendezesi költsegei az utolso napokban is szinte hetente emelkednek ujabb es ujabb plussz milliardokkal :(
Persze igy rabolnak ki minket naponta, es hogy kevesebb szo essek az igy elsinkofalt közvagyonrol, pofatlanul tulszamlazott extraprofitos beruhazasokrol, krealnak ilyen idiotaknak valo gunicsont ügyeket .(

Nem az a baj h. igy tesznek, hanem hogy szemellenzös elkötelezett hiveiket be tudjak fanatizalni ilyen nonszensz keptelen ügyekkel is- azt hiszem ha bevetnek hogy azert ne szavazzanak az mszp-re/jobbikra/DK-ra az emberek 2018-ban, mert öket a reptilianok penzelik hogy artsanak a magyarsagnak (esetleg reszben ök is azok), nagy reszük elhinni ezt is nekik ...

Gérard Duchemin 2017.03.23. 15:28:14

@Ballib cenzúrázók réme 25: "nem azért fogott össze a rohadék multi a román bírósággal, hogy a magyarokat szívassa, miközben minden TÉNY ezt mutatja, hogy de."

Te ostoba marha. Mitől szívatna engem (mint magyart) (vagy téged, kedves marha, mint szintén magyart) a Heineken, ha bepereli a Csíki sört? Miért ne szarhatná akármelyik magyar ember le a Csíki sört? Mióta összmagyar érdek a Csíki sör? Nem tudsz rá felelni, marha?

koala kóla 2017.03.23. 15:29:16

@Irbisz: persze hogy kitalált az ellenség

a lényeg hogy a ballib románnak vagy arabnak mutassa magát

ennyi elég a 2/3-hoz, amekkora idióták vagytok

Irbisz 2017.03.23. 15:29:58

@Ballib cenzúrázók réme 25:
semmilyen magyar erintettseg nincs az ügyben te agyhalott magyarellenes zombi, hacsak az nem hogy a holland-roman vegyesvallalat egyik vezetöje egy magyar nemzetisegü roman allampolgarsagu szelhamos, akit inkabb szegyelleni kene, nem vedelmezni anyaoroszlankent.
nehogy mar azert vedelmezzünk egy törvenysertest elkövetett bünözöt csak mert magyar :(

Gérard Duchemin 2017.03.23. 15:30:34

@Irbisz: Ezek a rohadék fideszesek ezt csak arra használják fel, hogy az olyanfajta idióta és agymosott szavazókat mint pl. a "Ballib cenzúrázók réme" még jobban elkötelezzék arra, hogy a fideszre szavazzanak.

bbwd 2017.03.23. 15:32:36

"vörös csillag és vörös csillag között nagyon nagy a különbség"

akkor értelmezd a következő mondatot:

Horogkereszt és horogkereszt között nagyon nagy a különbség.

Tetszik?

Gérard Duchemin 2017.03.23. 15:32:44

@Irbisz: "nehogy mar azert vedelmezzünk egy törvenysertest elkövetett bünözöt csak mert magyar :( " De az olyan agyhalott ember, akinek írtad a válaszod, ő is azért védelmezi a magyar történelem legnagyobb bűnözőjét, orbándisznót, mert az ő homályos szemében magyarabb, mint a többi magyar.

Gérard Duchemin 2017.03.23. 15:34:02

@bbwd: A cikk írja nem írta, hanem szarfideszestől idézte, hogy vörös csillag és vörös csillag közt nagy a különbség.

Gérard Duchemin 2017.03.23. 15:36:41

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Pontosan az volt a célja a Heinekkennek, mint a hazai ballibkenek.
Nevezetesen hogy szopjanak a magyarok. "

Hogyan szopnak a magyarok? Mérgező Heinekent itatnak velük? Elveszik az életadó, gyógyhatású Csíki sört?

morpho 2017.03.23. 15:48:34

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Tanuld már meg a Heinekent egy k-val leírni :) Így a végén összekeverik az igazi Heinekent a fideszes Heinekkennel! Közben meg a magyarok csurig szopják... Hülye vagy ám baszod!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.23. 16:03:09

A közismert magyarellenes ballib gyűlölködők összegyűltek és öntik az epét.

Ezért fizetik őket.

A magyar gyűlöletükről tesznek tanubizonyságot ismét ahogy szoktak.

Aki utánanéz az pontoan tudja, a hogy a Heineken a Román bírósággal összejátszva kibasztak egy magyar sör manufaktúrával.

Ezt a védhetetlen aljasságot magyarázzák a hazaáruló ballibke, csak mert magyar a szenvedő fél.

Csillagszemű Juhász 2017.03.23. 16:04:56

@bbwd: ezt kosalajos értelmezze! Azt az egy apróságot áruljátok el, hogy eddig nem vettétek észre azt a csillagot? Amikor szijjartopeti ott járt, nem verte ki a szemét a több ezer csillag? Érzitek ugye, mennyire szánalmas ez a sztori?

bbwd 2017.03.23. 16:07:42

@Csillagszemű Juhász: szánalmas a te önkényuralmi jelkép mosdatásod

ami nem szokatlan, hiszen a strasbourgi bíróság is ezt teszi rendszeresen

morph on deer 2017.03.23. 16:14:47

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Nevezetesen hogy szopjanak a magyarok."

Hát ha ízlik?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:18:46

@bbwd: "önkényuralmi jelkép"

:)) Aggy nekik! Mondd, hogy rettegsz tőle, és mindig Sztálin jut eszedbe róla.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:20:06

Istenem! A narancskullancsok minden fasságot bevédenek, ha a vezér mondja.

huszkupac 2017.03.23. 16:21:04

A Heineken jár a legjobban az ingyen reklámmal.

morpho 2017.03.23. 16:22:40

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Megtanultad egy k-val leírni!!!! Máris volt értelme a pedagógiai tevékenységemnek! Tudod ez mekkora sikerélmény???

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:22:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Ezt a védhetetlen aljasságot"

:)) Hajrá, aggy nekik! Kurva jól tolod!

morpho 2017.03.23. 16:23:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te, mint közismert magyarellenes ballib gyűlölködő kussoljál!!!! :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:25:24

@morpho: Nebántsd, hát nem látod, milyen szélsőségesen eltúlozza? Ő a Ballib kifigurázója. Nagyon jó, szétröhögöm magam. :))

morpho 2017.03.23. 16:32:23

@Csillagszemű Juhász:

Megébredt Lázár Jani! Hű bazmeg! Vörös csillag van a Heineken dobozán! Azonnal törvényt módosítok.
- Eddig is volt János!
- Miért nem szólt valaki!

Megébredt Rezsiszilárd! Hű bazmeg a civil szervezetek pénzeit nem látjuk át! Azonnal törvényt módosítok! Számoljanak el!
- Eddig se számoltak Szilárd (Rezsi)!
- Nekem erről senki sem szólt!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:32:44

Szerintem Kubatov trollkodik, hogy erre is rárepültette az embereit. :))

A yakuzánál van olyan, hogy az egyik ujját kell levágnia, hogy a hűségét bizonyítsa. A Kubatovnál azzal bizonyítják az odaadásukat, hogy a heinekenes posztoknál hülyét csinálnak magukból.

morpho 2017.03.23. 16:37:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ne viccelj már! Most dicsértem meg, hogy milyen szépen halad a helyesírással! Kunkorodik a k betű farkincája...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:38:01

@morpho: orbán kezdte a trollkodást az alkotmányellenes, alkotmányról szóló, népszavazással, amit nem nyert meg, ezért alkotmányt kellett volna módosítani, ami végül nem sikerült, és ezért belátta, hogy nem is kell az alkotmányt módosítania, mert már benne van az alkotmányban... :))

morph on deer 2017.03.23. 16:38:04

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Aki utánanéz az pontoan tudja, a hogy a Heineken a Román bírósággal összejátszva kibasztak egy magyar sör manufaktúrával."

Melyik "magyar" manufaktúrára gondolsz okoska? Mert azt holland-román sörfőzdét amelyik megpróbálta felhasználni a már létező 'Csíki' sör nevét oly módon, hogy azt állították, hogy az övék az "igazi"!
Tehát a másik sörre hivatkoztak, ami ugye nem az övék!

Fogod, okoska?
Ha egy cseppet is fontos neked, meg a többi sötét bunkónak, hogy jobban utálják a magyarokat, akkor ezt kiválóan csináljátok, hülyék!

Egy magát magyarnak nevező román-holland cég nem megengedett marketingfogással próbált piaci részt szakítani, és rajtavesztett a sunyiságra!

Inkább arra kéne figyelned neked is, meg mindenki másnak, akinek fontos, hogy becsüljék a magyart, hogy senki ne használjon tisztességtelen módszereket, mert a magyarokat járatják le!

Az, hogy egy magát magyarnak tartó személy sunyiságát csak azért próbáljátok elmismásolni, mert 'báncsák a magyart' ez a legrosszabb magyarellenes dolog, amit tehettek!

Fel kéne már ébrednetek az alvajárásból!

morpho 2017.03.23. 16:41:40

@morph on deer:

Aggódsz érte, hogy leesik a tetőről?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.23. 16:45:43

@morph on deer:

Magadat mentegeted, a hazugságaiddal te szerencsétlen ?

A Csiki Sör magyar sörmanufaktúra terméke.

Ezért támadják a román bíróság, a heinekken féle multi, és a ballib hazaáruló banda.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:46:34

@morpho: Kósának is kellen valami ágenda, mert a többiek elhomályosítják, eddig neki csak a kupakok jutottak. Monjuk beterjeszthetne egy törvényt, hogy a kisföldalatti holnaptól jobboldali közlekedésre térjen át. Vagy hogy az alkotmányt nevezzük át alaptörvénynek. :))

morpho 2017.03.23. 16:47:16

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Már megint két k-val írtad!! Hiába, a gyakorlás nagyon fontos!! Figyeljél kicsit jobban!

morpho 2017.03.23. 16:50:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A Lajos az más ügy! Lajosnak lenni Magyarországon külön politikai kategória. Minden kormánynak megvolt a saját Lajosa! Antallnak Für, Hornnak Bokros, Gyurcsánynak Molnár, Orbánnak meg ez jutott...

Csillagszemű Juhász 2017.03.23. 16:53:42

@bbwd: arra válaszolj okoska, hogy idáig miért nem zavart? Ne tereld baromságokkal a kérdést! Szjjártó gyerek nem látta a csillagokat amikor aláírták a megállapodást? He? Most vettétek észre? Most láttál te is először Heinekent? Értem én, hogy zavar, csak azt nem, miért két hete?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.23. 16:54:10

@morpho: :))

Különben a Heinekken az egy gonosz ballib troll a Kalevalában. :))

morph on deer 2017.03.23. 17:33:30

@morpho: Nem, a vasat gyártott, és nem sikerült :))

Nzoltan 2017.03.23. 18:32:43

A heineken elōször elbukta a román és az eu bíróságot. Majd megvette a helyi táblabíróságot.

Ez pont olyan, mint kiállni az rtl mellett a tv3-al szemben.

Janossz 2017.03.23. 21:27:59

@morpho: Annyit beszéltek már erről az IGAZNEMZETISZÉKELYEGÉSZSÉGSÖRRŐL, ma mondom, viszek egy üveggel haza, tesztelésre.
És nem volt... Az Auchan is megnézheti magát rövidesen!

Janossz 2017.03.23. 21:30:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem troll az, népi csujjogatós:
Mi lesz a Fidesszel jövőre? Hejj, nyekken! Így gondolta a sporttárs, azt hiszem.

bbwd 2017.03.23. 22:39:35

@Csillagszemű Juhász: azt ki mondta, hogy két hete zavar? jobban tudod mint én, hogy mióta zavar?
jó leszek hozzád, mint anya a hülyegyerekéhez, és elmondom, hogy azóta zavar, amióta megláttam...

ugyanis rühellem a komenistákat, rühellem a jelképeiet és rühellem az olyan történelemrelativizáló majmokat, mint te is pl.

morpho 2017.03.23. 23:00:08

@bbwd:
Az meg, hogy a Heineken hamarabb használta, mint a komenisták ki a faszt érdekel. Orbán is lenyúlta a kokárdát. 2002-ben fideszlogot csinált belőle, oszt még se a kokárdára haragszom. Vannak ilyen hozzád hasonló hülyék, akik gombhoz varrnak kabátot még akkor is, ha már rég nem bírják cérnával.

Csillagszemű Juhász 2017.03.23. 23:31:46

@bbwd: aha, értem, kurva okos vagy. A Heineken kommunista. És a Converse? Az a baj, most előadod, hogy téged 1992 óta zavar ez csillag. A stratégiai megállapodás aláírásakor is hőbörögtél? Esetleg tüntettél, hogy a fidesz kommunista jelképekkel operáló vállalattal köt megállapodást? Szánalmas vergődés amit csinálsz. Szóval utoljára, hátha felfogod és nem terelsz: A fidesz eddig nem látta azt a csillagot???? Amikor aláírtak akkor mi volt a Heineken logo?

morph on deer 2017.03.23. 23:43:58

Remélem Semjén, Lázár, Kósa, N. Szilárd, meg a hasonló szellemi szinvonalon vegetáló idióták tiltakozni fognak ezek ellen a csillagok ellen is, bár ezek a netuddki sorosbérencek által a megtévesztés okán sárga színben fordulnak elő...

Retardáltak gyülekezete = Fidesz ?

Hallom, Lázár nem bírja az alkoholt, valaki tudja, hogy az alkohol bírja-e Lázárt?
Nem peszélve arról, ha mégegyszer valaki melátja, hogy az Orbán már megint nem a qrvára igazi Csíki sört vedeli, hanem már megint pálinkát, 'nemzetgyalázás' címén nyugodtan verje ki! A kezéből is!
süti beállítások módosítása