B1 blogcsalád



Lelepleztük: Orbántól Simicskán át Sorosig az egész politikai elit a Momentum mögött áll

2017. március 10. - Mr Flynn Rider

Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!

 

titkos_tarsasag.jpg

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék

  

„Voltam én már jöttment, mindenféle szerzet

Az egyik jelző megsebzett, a másik örömet szerzett

Akármilyen nyelven értenek a szentek

Valahogy a végén majdcsak eltemetnek.”

(Zorán)

 

A Momentum Mozgalom elképesztő transzformációkon ment keresztül az utóbbi két hónapban, ha csak a kormánypárt médiát olvassa valaki. Az álcivilekből egészen Soros hadseregéig mindent rájuk akasztottak már. A lejárató kampány azonban vissza fog ütni: előbb-utóbb fel fog tűnni a legfanatikusabb Fidesz-szavazónak is, hogy

itt valami nem stimmel. De nagyon nem.

 

A sort a Spíler nevű blog kezdte el azzal, hogy a Momentum Mozgalom tulajdonképpen az SZDSZ ifjúsági tagozata. Itt mindjárt összehozták őket Sorossal, hogy az pénzeli az egészet, különben is, a 444 ír róluk, tehát Soros.

A logika itt sem segített a propagandistáknak.

Vonjuk le a következtetést: akiről a 444 ír, azt Soros pénzeli.

 

A sort a 888 folytatta, amelynek kedvenc szava a „sivalkodás” (amikor valaki kritizálni meri az imádott Orbánjukat, akkor mindjárt „sivalkodik”). A cikkből kiderült, hogy az egész Momentumot Haris Éva találta ki és pénzeli is, majd jött a szokásos verkli, hogy SZDSZ. A cikk azt is írja, hogy az egész mozgalmat „pszichiáterként” irányítja Haris Éva, méghozzá úgy, hogy azt senki sem veszi észre. Ja, igen: és máris szakadnak. Érdekes módon Szanyi Tibor is megerősítette a Haris Évás történetet, akit a Momentum látványosan kikosarazott, amikor biodíszletnek próbálta őket használni a népszavazási aláírásgyűjtésnél.

Vonjuk le a következtetést: a Momentumosok olyan ostobák, hogy az SZDSZ ifjúsági tagozata. Mégse Soros pénzeli őket.

 

Szanyi Tibor nyilván nem tud arról, hogy nem is Soros, nem is Haris Éva, hanem az egyik párttársa, Lendvai Ildikó irányítja az új pártot. Ugyanis (figyelem, ez már a harmadik verzió!), Borbély Lénárd fideszes közgyűlési képviselő, csepeli polgármester a Fővárosi Közgyűlés múlt heti ülésén, amikor azt állította, hogy a momentumosok egyenesen Lendvai Ildikótól kaptak eligazítás az aláírásgyűjtés előtt.

 

 

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, hanem MSZP.

 

Ennek ellentmond a Magyar Idők és az Origo, akik szerint mégis inkább Szabó Pál,

  • a Gyurcsány-kormány közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztere,
  • 2002-től 2008-ig a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója,
  • majd 2009-ben a Vértesi Erőmű Zrt. vezérigazgatója

áll a mozgalom mögött. (Jelentsen ez bármit is.)

Az Origónak is feltűnt a rengeteg ellentmondás és ide-oda mutogatás, ezért ők is elővették a Haris Éva-féle verziót, de ők inkább Haris Györgyöt preferálták, aki „felépítette Falus Ferencet” (haha) és az egész Haza és Haladás (á la Bajnai Gordon) mögött áll. (Azaz: tényleg HaHa.)

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, mégsem MSZP, hanem az Együtt és a Haza és Haladás. Vagyis, mégis inkább egy kicsit még az SZDSZ áll a Momentum mögött.

 

A Pesti srácok nevű jobber szennylap Simicskát boronálta össze a Momentummal. Az a vicces, hogy a Pesti Srácok úgy hozta össze Orbán Viktor ex-harcostársát az új párttal, hogy közben megírta az előző pletykákat is Gyurcsány miniszteréről és Haris Éváról is. Sem az újságírónak, sem a szerkesztőknek, de valószínűleg a PS olvasóinak sem tűnt fel igazán az ellentmondás.

Vonjuk le a következtetést: Simicskától Gyurcsányig létrejött a nagykoalíció a Momentum mögött, Sorostól kezdve mindenki őket támogatja.

Egész fura, hogy ehhez képest a Momentumosok pont ezeken a levitézlett ellenzékieken köszörülik a nyelvüket az összes megnyilatkozásukban, nem…?

Hahh, felfedeztük az igazi csavart ebben az összeesküvés-elméletben: a Momentumosok azért szólnak be az egész magyar ellenzéknek, mert az egész magyar ellenzék őket támogatja!

Logikus...

Érdekességképp még megírjuk, hogy a baloldal és a liberálisok szerint Orbán Viktor találta ki a Momentum Mozgalmat, hogy tovább szeletelje a baloldali-liberális oldalon álló pártokat és a támogatottságuk még jobban szétszóródjon. Talán ez a legjobb indok arra, hogy egyik találgatós cikknek se higgyünk el semmit.

Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, mégsem MSZP, mégsem az Együtt és a Haza és Haladás. Nem az egész ellenzék. Orbán!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8112327267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elemes 2017.03.11. 20:47:35

@dero80:

Vidéken még de facto kötelező volt.

6.Lenin 2017.03.11. 20:48:07

"Vonjuk le a következtetést: mégsem Soros, mégsem SZDSZ, mégsem MSZP, mégsem az Együtt és a Haza és Haladás. Nem az egész ellenzék. Orbán!"

Tehát Orbán!

Vonjuk le a következtetést: Orbánt ki irányítja? Na, ki?
HÁT PUTYIN!!!

Ki találta ki a momentumot?

A Világot irányító Putyin, mindenki cárja.

(pedig valaki tényleg pénzeli a társaságot, de mind1 ki, úgyis bukja a zsét. 18-ban esetleg bejutnak néhányan, 1-2 ciklust bohóckodnak, aztán mennek a többi után)

pamut 2017.03.11. 21:04:11

@ben2: :)))
nagyon szánalmas a vergődésed, én ugyanis soha nem követtem el semmilyen tömeggyilkosságot, a hazaáruló maffiád viszont 20 éve folyamatosan gyűlölködik, uszít, karaktergyilkol. a legfrissebb szégyeneteket, az aljasságotok legújabb mélységét be is linkeltem fentebb, de kérésre szívesen belinkelem újra.

na, vergődsz még a magad dedós szintjén miközben gyáván menekülsz-iszkol-futsz a teljesen jogos kérdés elől, mórcka kedves? :)

pamut 2017.03.11. 21:05:05

@Skankhunt42:
"tényleg nem értem"

:DDDDDD

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.03.11. 21:06:31

@6.Lenin:

Én azért szurkolok a felcsúti tolvajvez´érednek hogy megnyerje a választást 2018-ban, mert így legalább újabb 4 évig szopatja szét a pofátokat, lopja le a saját számlájára a te befizetett adóforintjaidat és szarja bele a szátokba a nemzeti kakit.

A segghülye hasznos hülyéinek kell még vagy 10 év mire rájönnek, hogy a felcsúti tolvajvezérük ellopta az életük összes sanszát, addig meg szeretnék röhögni azon, ahogy az agyatlan népségetek zabálja a nemzeti színü kakit.

Igaz, ha megbukna a felcsúti tolvaja, az se lenne rossz hír, mert akkor fullba röhögném, ahogy ti cselédnépség évekig zokogtok, hogy a gazdit ´´eletfogytig börtönbe vágta a Soros meg elkobozta a több milliárd forintos vagyonát, elvette a megyényi földjeit. Meg még a strómanjaitól is!

Ott fogtok zokogni fullban, hogy hát milyen jogállam ez???

taga20 2017.03.11. 21:07:05

@6.Lenin: V I lenin, remélem a polákokkal foksz együtt menetelni putyin képek alatt szerdán!:))

pamut 2017.03.11. 21:07:51

@ben2:
"sikerült a kormánynak 2010-hez képest _minden_ gazdasági mutatón javítani "

LOOOOOL

EMBEREK!!!
Ide nézzetek!!!! :D
Megtaláltam a TÖKÉLETES Orbán-zombit, minden habonyista propaganda-munkás álmát, aki TÉNYLEG beszop mindent, de abszolút mindent, tövig, teljes meggyőződéssel :DDD Kész, a versenynek, vége, ennél agymosottabb kretén ma már biztos nem lesz, looooooooooool :DDDDDDDDDD

taga20 2017.03.11. 21:09:12

@pamut: szerintem csak blöfföl, mint fürjesbalázs:)

6.Lenin 2017.03.11. 21:11:54

@Börtönbe most már a fideszesekkel!:

Mi a baj? Hívjak orvost? Nehogy valamilyen kárt tegyél másokban, magadnak már úgysem tudsz, de legalább másokra légy tekintettel. Lécci.

ben2 2017.03.11. 21:12:08

@taga20:

Esetleg valami konkrétummal előállhatnál. Persze értem én, fikázni könnyebb a szekta meg úgyis tapsol.

@rasztaszív:

Szabad országban mindenki olyan jelzőt aggat a másikra, ami jólesik és ahogy a ballib fórumokat elnézem, nem nagyon tapasztalni, hogy bárki is a fenenagy félelmében visszafogná magát.

taga20 2017.03.11. 21:12:11

@pamut: pedig én jól tudok oboáztatni, de eszembe nem jutna eszt a sukár droidot lecidáztatni. még elkapnám tőle a dakotabetegséget:)))

ben2 2017.03.11. 21:14:21

@pamut:

" én ugyanis soha nem követtem el semmilyen tömeggyilkosságot"

Látod milyen gyáva vagy válaszolni a kérdésemre? Ködösítesz kamuzol, pedig a kérdés egyszerű: hogy hol és mikor?

:))))

taga20 2017.03.11. 21:15:54

@ben2: cica, 93-ban hol a kurvaanyádba lettek nácik a geciék, ha 94-ben választási együttműködést kötöttek a sorossal?

ben2 2017.03.11. 21:17:16

@pamut:

De hogy ne ragadjunk le az abszurd trollkodásnál, itt egy valódi kérdés:

Melyik gazdasági mutató javult 2002 és 2010 között, ami romlott 2010 és 2016 között?

taga20 2017.03.11. 21:22:38

@ben2: az egyfőre jutó barmok száma talán csökkent.

te mi a kurvaanyádért fényezed a fityeszmaffiát?

ben2 2017.03.11. 21:28:52

@taga20:

'93-ban Orbánék nyiltan eltávolodtak a Demokratikus Chartától, ami éppen javában gründolta az MSZP-SZDSZ koalíciót.
Ekkor kezdték a médiában Orbánt és Kövért nácizni azt remélve, hogy így Fodor veheti át az irányítást a Fideszben.
(Hasonló játszódott le az LMP-ben is, amikor a ballib média nyiltan az összefogás párti Karácsonyékat futtatta Schifferék ellenében.)
Fodor '93 őszén lépett ki a Fideszből, miután nem választották meg az országos választmány elnökének.
Onnantól váltott a média nyílt ellenségeskedésbe a Fidesszel szemben.
1994-re az SZDSZ-Fidesz választási szövetség (ami 1993-ban még teljesen racionális megoldásnak tűnt) már csak papíron létezett és valójában mindkét párt ellenfélként tekintett a másikra.

rasztaszív 2017.03.11. 21:29:02

@ben2: ha a verebet verébnek nevezem,az nem jelzők aggatása.az nevén nevezés.na,ezt nem szeretnétek magatokkal kapcsolatban.ezért csináltok úgy,mintha a fasiszta orbán nevén nevezése nem az volna,ami.
vannak itt már olyanok is,akik nyíltan éltetik a fasizmust.de,bár rühellem,mégis többre tartom őket,mint sunyító fideszeseket...

ben2 2017.03.11. 21:37:12

@rasztaszív:

Tőlem annak nevezed Orbánt, aminek akarod. Az más kérdés, hogy ha szabadon lefasisztázhatod Orbánt, azzal kapásból ellentmondasz önmagadnak, mert egy valóban fasiszta rendszerben nem lenne rá lehetőséged, hogy bárminek is nevezd.
Attól, mert a fehéret következetesen feketének hívod a valóság még nem változik, legfeljebb nagyobb eséllyel ütnek el a zebrán. (Douglas Adams után szabadon.)

martineden 2017.03.11. 21:38:18

@Csuvakka a migráns vuki: ,,Kiss Tibi nyilván tisztátalan szándékkal közeledett Ormány Rálehelhez,"..nem valoszinu, mert miota a sajat laban all, nem lehet konnyen levenni.DDD

rasztaszív 2017.03.11. 21:41:38

@ben2: ha nem lenne fasizmus,akkor orbán lefasisztázása miatt nem próbálnának mindenben gátolni,amiben csak tudnak.sőt,nem is foglalkoznának vele.

rasztaszív 2017.03.11. 21:42:23

@ben2: sőt,nem is tudnának róla...

taga20 2017.03.11. 21:59:46

@ben2: beni, ez annyira szép volt, mint amikor valamelyik fityeszes alkalmazottunk előadta, hogy a negatív növekedés is növekedés.

haver, veletek az a baj, hogy a szarról is aszt hiszitek, ha a geci szarja, hogy marcipán:)

pamut 2017.03.11. 22:12:52

@ben2:

édes kicsi droidom. te tényleg ENNYIRE gyáva vagy? :) már oda sülyledsz, hogy direkt figyelmen kívül hagyod a kommentenek azt a felét,sőt 3/4-ét, amelyik felmossa veled a padlót? ez komoly? hát neked már minden szégyen felfér az arcodra? :)

mit képzelsz, hogy majd elfelejtem mit írtam? hogy majd elfogadom hogy önkényesen leredukálod a kommentemet? te tényleg ennyire síkhülye vagy? azt hiszed el tudsz menekülni a kommentem érdemi része elől móricka? nem, nem tudsz.

itt van, nesze:
"a hazaáruló maffiád viszont 20 éve folyamatosan gyűlölködik, uszít, karaktergyilkol. a legfrissebb szégyeneteket, az aljasságotok legújabb mélységét be is linkeltem fentebb, de kérésre szívesen belinkelem újra."

És hozzátettem ezt is a végén:
"na, vergődsz még a magad dedós szintjén miközben gyáván menekülsz-iszkol-futsz a teljesen jogos kérdés elől, mórcka kedves? :)"

már megint hogy telibetaláltam mit fogsz művelni :) bárcsak ne lennél ennyire könnyen kiszámíthatóan szánalmas....

pamut 2017.03.11. 22:15:46

Ja igen!

Több mint 6, azaz HAT ÓRÁJA tettem fel a kérdést, amire egy orbánbérenc sem mert válaszolni!
Nahát, milyen meglepő :)

De ettől még a kérdés áll továbbra is. Lásuk akad-e legalább egy rohadt fideszkomcsi aki mer válaszolni!:

"Kérdés a III/III-as Orbánspiclikhez:

Most hogy Kiss Tibi megírta ezt a kiváló verset, hogy fogjátok Kiss Tibit feltrancsírozni?

Nyilván már nagyba körmölitek a kibaszott aljas kis karaktergyilkos cikkeiteket hisz a gazdátok kiadta hogy Kiss Tibit ki kell végeznetek.

Szóval mi van kiadva, hogy nyírjátok ki?
Sorosügynöknek bélyegzitek?
Gyurcsányistának?
Vagy csak szimplán a drogozást húzzátok elő?
Vagy ráfogjátok hogy buzi és hogy Vona szertője, még fel is fogadtok valakit aki "látta" szexelni Vonával?
Vagy idegen hatalmak ügynökének hazudjátok?

ki toltok rá elsőnek, Bayert, Kunfalvit, Kovácsot, valamelyik barnanyelvű fidelatiszos kis bűnözőpalántát, vagy kit?
Milyen rohadék aljas geci rágalmat fogtok tiszta erőből rázúdítani az egész aljas kommunista hazug propagandabirodalmatokon keresztül?"

taga20 2017.03.11. 22:18:43

@pamut: tezsvérem, hamá. szerinted ez a droid kemény lesz?

más, hamá így éjszaka, ako zene:))
szerintem ebben minden benne van, ami európáról szól.

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0

pamut 2017.03.11. 22:21:02

@ben2: :DDD

Te szegény hülye. :D Nézz már rá az ország összesített anyagi helyzetére (államadósság + belső tartalékok), vagy éppen a versenyképességre, vagy az egészségügy/oktatás helyzetére :D
A demokrácia szétverését, a nemzeti jogállam napi szintű anális megerőszakolását gondolom mondanom sem kell (úgyis tagadod, miközben magadban örülsz neki).

Ja, és az alapok, amiket nem csak azért nem fogsz felfogni, mert picik az agyad hozzá, hanem azért sem,. mert nem is akarod, hisz a teljes önfeladásig orbánzombi vagy:

A TÉNYEK:
Magyarország 1000 éves történelmében SOHA nem volt akkora esély Magyarország fejlesztésére, gyarapítására mint az elmúlt években, ugyanis MARSHALL-SEGÉLYNYI forrással tudott gazdálkodni Orbán és a rablókormánya.

Ilyen töménytelen forrása 1000 év alatt soha nem volt az országnak.

A számok:
--- 2010 és 2015 EU támogatások: több mint a GDP 26%-a
(és ebben még nincs benne 2016!)

--- Orbán lenyúlta és felélte a manyupot is. Ez a GDP 10,5%-a.

--- A manyup szétrombolása után még évente 360 milliárd Ft forrás szabadult fel, mert a havi befizetés egésze ismét az államhoz megy, ez 6 év alatt 2000 milliárd Ft: a GDP 6,5%-a.

--- Orbán 2010. június 30-a óta felélte a devizatartalék jó részét: 35.174 milliárd euróról 24.384 milliárdra csökkentette:
www.vg.hu/penzugy/devizapiac/csaknem-6-milliard-euroval-csokkentek-a-devizatartalekok-2016-ban-480307

Ez a közel 11 milliárd eurós nemzeti vagyonfelélés a GDP 11%-a.

Összegezve:
2015-ig a GDP 54%-át kitevő forrása volt az elmúlt 6 évben Orbánnak az ország felemelésére, fejlesztésére, 2016-tal együtt ez már 60%!

Részint külső segélyekből, részint bűnös belső vagyonfelélésből. És sem minden, hisz, pl. 2010-ben 3 milliárd euró várta Orbánt a kasszában, ebből vett MOL-részvényeket, meg világcsúcs ÁFA-ból is bejött sok pénz, stb., szóval a valódi források bőven 60% fölött vannak.

Ilyen hatalmas pénztömegben korábban soha egy magyar politikus, vezér, király, elnök, stb. nem fürdött. Lényegében pénzben úszott az ország az elmúlt években, történelmileg is páratlan módon.

Ezt a kivételes, 1000 évente egyszer adódó esélyt játszotta el Orbán. Ilyen mázlis helyzetben is sikerült még a visegrádi országok közül is lesüllyedni a legutolsó helyre, sikerült brutálisan rontani a versenyképességet.

taga20 2017.03.11. 22:22:04

@pamut: egyébként, tavaly nyáron, mit gondoltál a quimbyről? valószínű aszt, amit én.

ez a vers mellbe vert:)

pamut 2017.03.11. 22:23:55

@taga20: ó, az ederlezi, régi nagy kedvencem, köszi!!! :)))

cserébe:
www.youtube.com/watch?v=eFkmRp_G2uo&feature=youtu.be

(kicsit áthallásos.. ;)

pamut 2017.03.11. 22:26:34

@taga20: jó kérdés. csalódás volt, nem vitás. leginkább a buta, zsigeri visszavágásuk, magyarázkodásuk nem tetszett. egy hibából ki lehet jönni gyorsan, el kell ismerni elnézést kérni, oszt annyi, mindenki megbocsát és elfelejti, nem beleállni kell és védeni a védhetetlent.
egy átlag bandától elfogadtam volna, de ők egy értelmiségi banda, tőlük naivitást nem lehet elfogadni. de mindegy, most ezzel a verssel bőven helyrehoztak mindent :)

taga20 2017.03.11. 22:42:37

@pamut: nem akarok szopkodni, de jó ilyen faszokkal találkozni, mint te.

zene! ha meg nem sértelek:)

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w

taga20 2017.03.11. 22:45:57

@pamut: kösz, teccik. ma is bővült a sablonos zenei lelkivilágom:)

egyébként, tényleg fasza a fekazene:)))

www.youtube.com/watch?v=ObHm1dLuWWs&list=RDObHm1dLuWWs

pamut 2017.03.11. 22:52:22

@taga20:
Köszi, Sebestyén Márta mindig zseniális! :)

És most húzok egy merészet....:
www.youtube.com/watch?v=CKLaIvGIEok

taga20 2017.03.11. 23:01:39

@pamut: nem ismertem, viszont döbbenetesen jó.

na nesze, ha má kóstolgatjuk egymást:)

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g

sírjatok 2017.03.11. 23:02:18

Öregem mi volt itt... szerencsétlen ballib, azt hiszi, ha leírja hogy "hülye geci fasszopó geciputtony áruló fasszopó rohadék mocskos geciszar" akkor neki lesz igaza...

taga20 2017.03.11. 23:08:11

@sírjatok: meséjj, mi a fasz baj van az életeddel?:))

pamut 2017.03.11. 23:41:54

@taga20: :))))) ha nem látom nem hiszem el, és még képesek voltak hozzá egy koreográfiát is betanulni, nagyon jó :))

na itt egy másik tankcsapda feldolgozás, itt félig-meddig mulatós rockká nyomorítják, egyszerűen szörnyű, borzalmas, de látni kell :D
www.youtube.com/watch?v=lOyxU3321E4

jó éjt! :)

2017.03.12. 00:43:39

@ben2: nagyonbuta,te. Ne járasd már le magad. Az egyetlen, ami nem ellenőrizhető a hatalom által, az épp a net. Itt egy dolgot tehetnek, megtrollkodni azt, amit nem tudnak felvásárolni. Az Origotól épp most állt fel pár ember... vajon miért? Ja, Soros emberei voltak, most buktak le. Hülye.

2017.03.12. 00:45:10

@sírjatok: Èn is hallottam már ilyenről. Valami Bayer....

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.03.12. 05:56:40

@ben2:

"Ha diktatúra _lenne_ - mint ahogy nincs - akkor sötét sikátorokban kellene (feltételes módban) kimondanatok az igazat. De hát nem ez a helyzet, hanem bezony demokrácia van és szólásszabadság, ezért kedvetekre höröghettek, trágárkodhattok minden retorzió nélkül."

Na de megszűnt a Népszabadság, ráadásul a Heti Hetest is megszüntették. Mi ez, ha nem a totális náci diktatúra legbiztosabb jele?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.03.12. 06:13:03

És akkor még szót sem ejtettem arról, hogy a még csak 12 éves, bár dús körszakállt viselő és erősen kopaszodó Ahmed szerint a magyar rendőrök verik a határon drótvágó ollóval átkelő, békés menekült gyermekeket.

szelidorzo 2017.03.12. 07:15:19

A fidesz csak fröcsögni tud.

Pedig a Momentum az úgy hiányzott nekik, mint egy falat kenyér. Orbán már ég nem akart olimpiát rendezni, azt csak propaganda célra használta, mint előző kormányzása idején. Bedobta az olimpiát, hogy rendezzünk. Ha az ellenzék erre nemet mond, akkor rohadt hazaáruló. Ha igent akkor nem pampoghat a szabadrablás miatt, hiszen igent mondott. Ha kiszáll a támogatásból, akkor köpönyegforgató. Már csak az volt a kérdés, hogy tudjon elmenekülni az olimpia megrendezése elől, hogy az ne fájjon neki. Ha magától lemondja, az rohadt nagy bukfenc. Ha nagy többséggel veszítünk a pályázattal, annak ellenére, hogy már szinte minden pályázó visszalépett, az piszkosul kínos számára. Szóval Viktor azóta is hálát ad a Momentum népszavazási kezdeményezésének. Nem véletlen engedték át a kérdést, nem véletlen nem folytattak kampányt ellene. Drukkoltak, hogy legyen elegendő aláírás. És mivel Budapesten többen ellenezték az olimpiát (vidék jobban meg van vezetve) direkt jó volt nekik, hogy nem országos népszavazásra kellett aláírást gyűjteni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.03.12. 07:24:39

@pamut: Érdekes. Erre, a valós számokra valahogy sosincs válaszuk. Sosem tudjuk meg hova lett 10 milliárd euró a devizatartalékokból, hova lett 3000 milliárd forint manyup.
Amikor csökkent az infláció - mert 450-ről 300-ra ment a benya - akkor az a kormány sikere volt- szerintük.
Most meg hallgatom az MTV-t (én hülye) amikor a szagértő aszongyagya, azé nő az infláció mert nőtt az olajár. Érdekes ennek most semmi köze a kormányhoz hirtelen.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.03.12. 07:25:37

@kutyás majmok népe: jaja, lehet
Pont annyira mint az lmp
Meg az együttlibsik, a szemkilövető demokraták
Meg az összes libsi törpepárt.
Mindannyian nagyon mások :-D

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.03.12. 07:30:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a gazdasági mutatókat még ti, libsibérencek sem tudjátok meghamisítani :) gyurcsány apátok alatt a csőd szélén vergődtünk, azóta meg fel is minősített mindenki.
De ti, fizetett rettegők jól myomjátok pamut barátotokkal együtt :) nem kéne valami rendes munka inkább? Hidd el, lehetne értelmes munkád is, nem csak a bérkommentelés

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.12. 08:21:21

@enpera: ja felminősítettek a 2009-es szintre, onnan ahová leminősítettek matolcsy "elvtárs" miatt :D
A gazdasági mutatókat tényleg nerm lehet hamisítani, bár próbáljátok, és látszik, hogy a világgazdaság jó helyzete, és a rohadt sok EU támogatás ellenére, csak marad le az ország. Ha a mostani kormánynak bejönne egy olyan világválság ami 2008-ban volt (bizony "elvtárs" volt ilyen), tuti a csőd.

Jakab.gipsz 2017.03.12. 08:35:03

Mr. Flynn Rider!
Az ön érvelése probléma kezelése egyidejűleg: hamis és téves.
Így képzelete el Móricka az alkalmazott filozófiát. (kitépdeste a bogár (bolha) lábait, majd meg állapította róla, hogy süket, mert nem tud, ugrani, járni, menni).

A kevésbé olvasottaknak, hogy értsék: Moritz Schlick Bécsi körös zsidó, pozitivista filozófus, a pesti népi bölcsesség kedvenc vicces Mórickájának az ihlető- okoskodója, probléma megoldója.

2017.03.12. 09:27:28

A momentumot a klingonok támogatják, vagy a Harkonnenek. Ami összetartozik, össze is fog nőni.

nu pagagyí 2017.03.12. 09:40:25

Örülök, hogy a jobboldali szennylapok ilyen intenzíven foglalkoznak a Momentummal, mert így belterjes olvasótáboruk is értesül róla, hogy a ketrecen kívül van egy szabadabb világ. A Fidesz elvesztette a fiatalokat, a Momentum generációs pártként indul. Remélem a nyugdíjas nénik is kiszeretnek gyűlölködő és már csak ostobaságokat mekegő idoljukból.

nu pagagyí 2017.03.12. 10:04:01

@szelidorzo: Azért annyira nem hiányzott Orbánnak, hogy a nép akadályozta meg az "olimpia rendezést", nem pedig egy sunyi imperialista összeesküvés. Biztosan elkészült már a "nyomják Krahácsot" propaganda anyag, a NOB sajnálatos döntéséhez, amikor kiderült volna, hogy esélyünk sem volt. Orbán csak lopni akart, tovább tömni a hűbéreseit, amihez talált egy klassz jogcímet és ki is szórt már tízmilliárdokat. Jól élt belőle doktortalan Schmitt, az udvari reklámkészítő, no és a lakájmédia. Sorban álltak az ingatlanspekuláns Wábererek, Garancsik, Tiborczok, Mészárosok akiktől tízszeres áron vásárolhatott volna az állam közpénzből értéktelen susnyásokat az úgynevezett "előkészületekre" hivatkozva. Szegények, most irthatják majd a gazt. A Momentum belepiszkított a jól kifundált tolvajlásba. Orbán dúl-fúl, ez pedig már a sokadik kudarc. Azt hiszem érzi, hogy nincs már sok ideje.

taga20 2017.03.12. 10:27:53

@nu pagagyí: lesz még a népstadion 500csilliárd, ha egyszer elkészül:)

Tomiko 2017.03.12. 11:10:06

Emlékszem, amikor itthon az IWIW közösségi oldal csúcson volt, nem volt olyan ember az országban, ahova legfeljebb 3 kapcsolat útján ne kötött volna a kapcsolati háló, de inkább 2 találattal meg volt. Tehát nincs az országban olyan ember, pláne több ember alkotta szervezet, akiket egy rövid kétlépcsős összekötéssel ne lehetne bárkihez ragasztani. Ez történik éppen a kormány karaktergyilkolása céljából. Persze a saját oldalukon állókkal ugyan ilyen könnyed lenne a kapcsolat, csak ott kuss van ugye.

Rákász Béla 2017.03.12. 11:32:55

Tisztelt B1 blogocsalád!
Kedves "@pamut:" kérted, hogy valaki válaszoljon. Hát tessék, Te akartad!
Aki álnéven írogat az ne reklamáljon. Soha nem értettem, miért nem a saját nevetekben írtok az ilyen kamu blogokban. Szégyellitek a véleményeteket és ezért itt mindenki egy álnév mögé bújik? Így az egész beszélgetés olyan, mint sok-sok A TANU c filmből itt maradt "tisztességes névtelen feljelentés"! (Arról, amikor a gátőr levágta a Dezsőt.) Nehéz komolyan venni titeket....így! De azért megpróbálom.

Kiss Tibit nagyon helyesen, ahogy azt egy előadóművésznek kell, megírta az érzelmeit. Azt, hogy mit érez az 1990-óta történt események láttán! Ezért őt nem fogja bánta senki, mert ő nem politikus, így politikailag senkit nem érdekel az egyik dalszövege, amit kifejezetten az utóbbi 26 évről írt. Tehát nem csak a mai kormány hibáiról (persze 7 év után naná, hogy főleg arról) hanem a mindenkori „demokratikus” kormányok túlkapásairól is szól az a vers! Akár csak Bródynak az "Apám, ne mond, hogy ezek ugyan azok", című szerzeménye.
És ezeket a dolgokat meg is kell írni, mert tényleg rengeteg disznóság, árulás történt 1989-óta!

A legnagyobb az SZDSZ által, mert ők voltak azok, akik a legszélsőségesebben szidták a kommunistákat 1989-1990-ben. Egészen 1991-ig amikor is ők maguk megszervezték a Taxis blokád nevű államcsínyt, és az első balos "Demokratikus Koalíciót", azaz a Demokratikus Chartát, ez által az MSZP-t szalonképessé, DEMOKRATIKUS PÁRTTÁ nyilvánítva! Ennél nagyobb árulást a fiatal, kb. 500 év után először szabad, demokratikus Magyarország ellen nem lehetett volna elkövetni.
A fiatalok kedvéért: az történt, hogy a 1990-es vereségük után, amikor is az első szabad választást hatalmas meglepetésre a liberális média által lenézett, lejáratott konzervatív jobboldali MDF nyerte, az SZDSZ-esek 2 bársonyszékért és a spontán privatizációs lehetőségért, tehát az újkori "30 aranyért", már a baloldal védelmére keltek, sőt át is álltak szélső jobbról a baloldalra! Mert Horn Gyuláék, (MSZMP KB tag, Kádár volt külügyminisztere, 56-os ÁVH-s sorkatona!!!) szabad rablást ígért nekik, ha elárulják az első, szabadon megválasztott a jobboldali magyar kormányt!
És ők elárulták!
Pedig az SZDSZ a lehető legradikálisabban szélsőjobboldali liberális pártként indult 1989-ben! Pont ezért kötött velük választási szövetséget az én pártom, a FIDESZ az 1990-es választásra! Tehát nem álltunk össze velük soha egy párttá! Csak egy választási ciklusra kötött együttműködési szövetségről volt szó, amit az SZDSZ 1993-ban elárult azzal, hogy szépen lassan átállt az általuk addig a legmocskosabban szidott baloldal mellé. Pedig addig, 1991-ig ők voltak az akkori Jobbik, akik a kommunista rendszer vezetőinek a teljes elszámoltatását és bebörtönzését ígérték….hogy aztán 1994-ben, KÉTHARMADOS HATALOMRA kerülve kiemelt nyugdíjat adjanak minden régi elvtársnak!
Még a tömeggyilkos Biszku Bélának is!

Ez volt az az alap, amiről szól ez a vers. És a Tinié is.

Az árulás nagysága volt az igazán meglepő! Szélső jobbról ennyire meredeken átállni a másik oldalra nem lehet! Az a biztos kudarc, mert a magyar nép nem hülye. Ma már Vona Gábor is tudja ezt!
A fiatalok eleinte mind liberálisok, aztán ahogy nőnek, komolyodnak a fiatalok, egyre konzervatívabbak lesznek. (Én is az voltam az első nagy szerelmemig, akkor aztán hirtelen nagyon konzervatív lettem és senkivel nem akartam többé megosztani a szerelmemet! :-) )
Ez az élet rendje, így ezért az egykor liberális jobboldali FIDESZ mai konzervatív néppárti jobboldaliságát természetes fejlődésként élte meg a nép és ezért választják még ma is sokan a FIDESZ-t.
A jobbról balra átálló SZDSZ-t meg eltakarította a nép.

A történelem ismétli önmagát, Orbán újra és újra nyerni fog.
Mindaddig, amíg meg nem tanuljátok a leckét, kedves mai ellenzékiek!
Aki jobboldalinak nevezi magát, sőt mindenkinél jobbikabbnak, az nem állhat át büntetlenül még a demokráciában sem! Saját magát nem tagadhatja meg senki!
Ebbe a 180 fokos fordulatba fog belebukni most ősszel Merke Mamma is.

Baráti üdvözlettel:
Rákász Béla műsorvezető-producer,1989-óta FIDESZ támogató.

Ha van kérdésetek, csak bátran, de csak azoknak tudok válaszolni, akik a saját nevüket is vállalják, például a Facebook profiljukkal.

Azért 2-3 millió magyar Fidesz szavazó nem teljesen hülye ám, hiába írja ezt le naponta 100x is a bal-liberális média!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.12. 11:54:57

@Rákász Béla: Milyen hülye álnév már az, hogy "Rákász Béla"?

A Végh Béla legalább vicces lenne. :))

"1989-óta FIDESZ támogató."

Azaz elvtelen köpönyegforgató, ultraliberálisból lett gyűlölködő rasszista szélsőjobb. Gratulálok!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.03.12. 12:05:56

@Rákász Béla:

"Aki álnéven írogat az ne reklamáljon. Soha nem értettem, miért nem a saját nevetekben írtok az ilyen kamu blogokban. Szégyellitek a véleményeteket és ezért itt mindenki egy álnév mögé bújik?"

Aki csak trollkodik, pl. pamut efftárs, az természetesen álnevet használ. De mindenki akkor jár a legjobban, ha álnevet használ, mert a saját név vállalása bizony hátrányt okozhat. Nem titok, hogy HR-esek is szorgalmasan tanulmányozzák a jelentkezők netes életét, és senki nem akar hátrányt szenvedni csak azért, mert egy adott HR-esnek más a politikai meggyőződése, mint az övé.

De engem már fenyegettek megveréssel olyan ballibbantak, akiknek nagyon nem tetszett a politikai véleményem, noha igazából nem vagyok Fidesz-hívő, csak az a véleményem, hogy a Fidesz és maga Orbán még mindig messze a legkisebb rossz ennek az országnak. Ha lenne Facebook-oldalam (van, de az kamu), akkor bizony lehet, hogy pár fogammal kevesebb lenne, mert hát nem kell nagy bátorság egy nőt szarrá verni.

Tomiko 2017.03.12. 12:10:33

@Rákász Béla: "Azért 2-3 millió magyar Fidesz szavazó nem teljesen hülye ám, hiába írja ezt le naponta 100x is a bal-liberális média!"
Sajnos az ország kb. 80%-a politikailag és gazdaságilag is analfabéta. Tehát de. Vagy buta, rosszindulatú (pl. rasszista, idegengyűlölő) vagy érdekelt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.03.12. 12:13:06

@Tomiko:

Ha rasszizmus az, hogy nem akarok a hazámban kultúridegen muszlim élősködőket látni, akkor büszkén vállalom, hogy rasszista vagyok.

Tomiko 2017.03.12. 12:21:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ha úgy van, ahogy írod, akkor nem. Nem vagy rasszista, hiszen ezt senki nem akarja. Én sem. Inkább befolyásolható vagy, hogy ezt valós veszélyként éled meg, elhiszed a maszlagot. Gondolom te is félsz a madár influenzától, mikor a sajtó felfújt kb. 2 beteget.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.12. 12:57:34

@enpera: nem tudom, nem szoktam. Neked fáj gondolom azért kérdezed.
hu.tradingeconomics.com/hungary/rating

Ja, elnéztem, tényleg most még egy picit rosszabb a minősítése az országnak, mint a válságban volt. Azért ez nem semmi...

2009 utolsó minősítései: moodys Baa1, S&P BBB-, Fitch BBB
2016 moodys Baa3, S&P és Fitch BBB-

Segítsek még leninfiú?

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.12. 13:00:21

@enpera: Egyébként eltolcsy ámokfutásakor úgy emlékszem azt mondtátok, hogy hitelminősítők véleménye amúgy sem számít, mert soros-gyurcsány-háttérhatalom.
Most hogyhogy számít?

Hagkure 2017.03.12. 15:09:43

Tisztelt Rákász Béla!

"Azt, hogy mit érez az 1990-óta történt események láttán! Ezért őt nem fogja bánta senki, mert ő nem politikus, így politikailag senkit nem érdekel az egyik dalszövege, amit kifejezetten az utóbbi 26 évről írt."

Kommented felütése máris egy csúsztatás. Nem múlt időben íródott a vers. Jelen időben. A quimby korábbi munkásságában nyoma se volt hasonlóan kritikus szövegeknek az aktuális hatalomról, nyilván ha indokoltnak érezte volna, írt volna ilyen verset korábban.

"És ezeket a dolgokat meg is kell írni, mert tényleg rengeteg disznóság, árulás történt 1989-óta! "

"Miért basszátok szét az országomat,
Miért rúgjátok hasba az ápolót,
Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
Miért szarjátok szájba az álmodót?"

Feltűnt, hogy: 1) - jelenidőben vagyunk?
2) - A hírtv-n készült a riport, ami igen aktívan kritizálja a jelenlegi kormányt?

"Aki álnéven írogat az ne reklamáljon. Soha nem értettem, miért nem a saját nevetekben írtok az ilyen kamu blogokban. Szégyellitek a véleményeteket és ezért itt mindenki egy álnév mögé bújik? "

Nem szégyenli senki a véleményét, sőt, akár hússzor is elismétli Pamut, csak fejezzék már be a mellébeszélést. Az meg, hogy ideírsz egy nevet - sem biztos, hogy a tiéd. Nem ellenőrizhető. Ha Horváth Pista néven kommentelne, jobban éreznéd magad? Elég butus dolog. Azt írsz oda, amit akarsz névként, úgy látszik ez se tűnt még fel neked. Ha nem felelnek meg a szabályok, ne gyere ide társalogni.

6.Lenin 2017.03.12. 15:34:52

@Hagkure:

"...akár hússzor is elismétli Pamut, csak fejezzék már be a mellébeszélést. "

Pamut a mellébeszélés elleni élharcos...ez csúcs.

A quimby mit ír, ill. zenél az az ő dolguk, ők úgy érzik, más másként. Ez így van jól.
Kinek van igaza, az meg 1 harmadik kérdés.

A hirtv aktívan kritizálja a kormányt, ok, eddig dicsérték, más fizet, másnak nyalnak. Ez meg erről szól.

Mindenki leírhatja -szerncsére- a véleményét, mások meg eldönthetik, hogy 1etértenek, vagy nem,ez meg erről szól. Saját, vagy álnéven, az meg tök mind1, attól még nem lesz igaz, vagy hamis.

Különben is ,szerintem mindenki, aki véleményt nyilvánít, meg van győződve a saját véleményének az igazáról, másként hülye lenne leírni. Talán ebből (is) adódik, hogy természetesen mindenki más vak, és hülye, hogy nem látja tisztán az igazságot.

Mi a toszért kell ezeken csodálkozni?

Hagkure 2017.03.12. 16:19:05

Nem csodálkoztam semmin. Egy iszonyat gyengus csúsztatáshoz szóltam hozzá, hogy a nevét büszként vállaló (?) úr szerint az a mondat, hogy:

"Miért basszátok szét az országomat"

- Nyilván a '90-es évekről szól.

Nem, nem arról, jelen idő. Most - miért basszátok szét az országot.

Ennyire nem kell ész nélkül csúsztatni, a többi mondanivalóján nincs is mit minősíteni. Élharcosokról te írsz; csak az, hogy valaki ideír egy random nevet ne legyen már a tisztaság és becsületesség fantasztikus bizonyítása, röhej. Erről fogalmaztam meg véleményt, amiben nincs köztünk vita ahogy látom.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:41:16

A Momentum a Fidesz ifjúsági tagozata.
Azért hozták létre, hogy még jobban megossza az ellenzéket.
Meg kell nézni, csupa fidesznyiknek a gyereke.

Egyébként én már láttam egy nagypofájú, borostás, dolgozni nem akaró, focista jogászkölyköt, aki az akkori kormány ellen ugatott. Akkor 1989-et írtunk.
A Momentumot védők nézzék meg, mi lett belőle.
Pedig ti akkor ugyanezt írtátok volna róla, mint most a momentumos pöcsről.

Javaslom tanulmányozni a "trójai faló" szócikket a szótárban.

6.Lenin 2017.03.12. 16:42:27

@Hagkure:

Mindenki csúsztat, aki dicsér, aki kritizál, mindegyik az igazának vélt dolgot kiemelve csak a jót, vagy csak a rosszat tartja fontosabbnak a saját szempontjai szerint.
Igen, tök mind1, hogy ezt milyen néven teszi, egy névtelen, arctalan felületen.
A leírt vélemény olvasója-megint a saját besorolása szerint- ezzel vagy 1etért, vagy nem.
Semmi különös látnivaló nincs ebben. Csak vannak, akik harcolnak a vélt igazukért, vannak, akik nem, beletörődnek a magányukban, na ezek se értették meg, hogy milyen okosat írtam, aztán továbblépnek, vagy nem.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:46:57

@Rákász Béla:
"Még a tömeggyilkos Biszku Bélának is!"

Érdekes ám, seggfejkém, hogy ezt annyira nem tudták bizonyítani, hogy még vádat sem tudtak ellene emelni a gazdáid. Pedig kurvára igyekeztek. Aztán az egyetlen vádpont az volt: a kommunizmus bűneinek tagadása. Ami csak annyit bizonyít, hogy Biszku még 90 évesen is egy gerinces ember volt, ellentétben a takonygerincű gazdáddal, akinek a seggét nyalod.

"Azért 2-3 millió magyar Fidesz szavazó nem teljesen hülye ám"
Nem a faszt nem!
Idióta barom mind, egytől egyig, aki annak is tapsolna, ha Orbán az anyjukat baszná a ravatalon. Köztük te is.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:48:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Aki csak trollkodik, pl. pamut efftárs, az természetesen álnevet használ."
Ja, mert neked ez az igazi neved.
Aha.
És véletlenül sem női nevet használó férfi vagy. Nyilván.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:48:51

@enpera:
Összesen hány szemet is lőttek ki ezek a mocskos szemkilövetők?

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 16:50:44

@Rákász Béla:
"tehát az újkori "30 aranyért"" - amiről beszélsz, az 30 EZÜST.
Attól tartok, ha nincs Kádár, te is a teknőt vájnád a gazdáddal együtt Felcsút mellett.

Hagkure 2017.03.12. 17:08:40

Nem csúsztat mindenki. Van egy véleményem és leírom. Pont. Mi a francnak csúsztatgatnék? A csúsztatás annyit jelent, hogy te sem gondolod komolyan amit védesz, így lényegi dolgokban ferdítéssel élsz. Nem kötelező, annál is inkább, mivel senki nem ad nekem semmit a véleményemért. Az, hogy vélek valamit ami lehet, hogy nem igaz, nem csúsztatás. Rosszul is lehet gondolni dolgokat, sokan elég látványosan élnek ezen jogukkal. Kósa most csodálkozott rá, hogy Ádernek néha fontos az alkotmány.
"Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak."
Ő se csúsztatott itt, tényleg ilyen világtalan. Őszintén bevallotta, hogy a fidesz nem a demokrácia szabályai szerint kormányoz.

Rákász Béla 2017.03.12. 17:08:46

@Hagkure:
Butos dolog ez a jelenidőre hivatkozás, mert amit írtam az előbb, már az is múlt idő. :-)
Hidd el, hogy nem csak a mai kormány a felelős a mai közhangulatért.
Nagyon nem. Böjte Csaba írása szerint, és szerintem is, még soha ilyen gazdagok nem voltunk, mint most ebben az utóbbi 26 évben!
De vannak akik még az olimpiát is azonnal gyűlölni kezdik, ha azt a mai kormány akarja megvalósítani az országunk összes polgárának az örömére. Ráadásul azt se tudjuk ki lesz kormányon 2024-ben!
És ezek a liberális média parancsára birka mód bééégetők birkázzák le a mai kormány támogatóit.
"Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és öseinknek sem vólt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!" (Böjte Csaba)
Itt bővebben is olvasható:

naput.hu/index.php/eletunk/ttekintblt-mainmenu-63/1689-megmaradunk-boejte-csaba-irasa

torró 2017.03.12. 17:11:23

Hír! Péntek délután a Balcsin fogtam 3 pontyot! Ez hír! :DDD csodállak benneteket , hogy bírjátok ezt az örökös hisztériát:DD Úgysem úgy történik ahogyan Ti gondoljátok, mert ezek a mi politikusaink úgy tudják keverni a szalámit mint senki más a világon. Azt értem hogy vitatkozni jó! De miért nem teszitek ezt normális emberi módon? Elmondjátok egymást ezek miatt mindennek és ők meg jót röhögnek rajtunk! Mit bizonyítottak eddig? Bármelyik volt hatalmon, mind a saját haverjait hozta helyzetbe, és nem minket! És jobb ha hozzászoktok, mert újra meg újra eljátszák velünk ezeket a történeteket! Na! Most megnézem milyen az idő, érdemes e még leszaladni a vízre. Szerencsére 10 percre lakom a parttól. Nyáron gyertek le hozzám üdülni:DD

6.Lenin 2017.03.12. 17:17:54

@Hagkure:

"Az, hogy vélek valamit ami lehet, hogy nem igaz, nem csúsztatás. Rosszul is lehet gondolni dolgokat, sokan elég látványosan élnek ezen jogukkal."

Ezt el tudnám fogadni, de szerintem ezeken a felületeken nem ez a jellemző. aki tudatosan rosszul gondol, vél valamit az csúsztat, hiszen ez a szándéka, nem a vélemények a közszemlére tétele.
Kósa nem = a Fidesz , ő tényleg néha nem tudja, mit is mond. Nem általános, sima csúsztatás, ha általánosít valaki (szándékosan összemos nem összetartozó dolgokat)

Rákász Béla 2017.03.12. 17:20:15

@cardiobascuralis 3:
Tudod, a harminc ezüst kevésnek tűnt ahhoz képest, amekkora árulást elkövettek SZDSZ-ék, még hasonlatképpen is. Ezért írtam 30 aranyat. :-)
De jó, legyen 30 tonna ezüst.......á, nem jó. Mert még az is semmi az ő lopásaikhoz képest, hogy csak Medgyessy Pétert idézzem nektek.
Ki is rúgták rögtön, pedig ő tényleg baloldali volt. Az utolsó. :-(
Azóta csak szélsőjobbos multi kapitalisták vannak az MSZP-ben és a DK-ban is.

Hagkure 2017.03.12. 17:29:23

Béla megint csúsztattál. Azért jelen idő, mert a kormány akinek címezte, jelenleg kormányoz Mo-n. Nem múlt el még sajnos. Majd így folytatod:

"az országunk összes polgárának az örömére" - az olimpia kapcsán.

Én vagyok az egyik polgára az országnak - és nem örültem volna neki. Maga a fidesz érvelt úgy, hogy csak teljes egyetértés mellett lehet ezzel kísérletezni, ami nincs. Örült volna a hóhér - gazdasági katasztrófa lett volna.

Amíg oroszul tudnék olvasni csak a tervezett erőmű részleteiről, addig minden gigaberuházás autómatikus nem a transzparencia teljes hiányának ismeretében. Nem lehet mindenkire rábízni nagy értékeket; tudta?

Hagkure 2017.03.12. 17:43:46

"Kósa nem = a Fidesz , ő tényleg néha nem tudja, mit is mond. Nem általános, sima csúsztatás, ha általánosít valaki (szándékosan összemos nem összetartozó dolgokat)"

Nem is mondtam, hogy ő egyenlő a fidesszel, de elég közelről látja a pártját működésben, így egy ilyen freudi elszólás jelent valamit. Nem miatta tudom, hogy mit csinál a fidesz. Ő a tünet.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 17:46:06

@Rákász Béla:
Ja, Böjte Csaba még soha ilyen gazdag nem volt, mert az ellopott pénzek egy részét ez a Fidesz-seggnyaló tahó pap kapja.

"Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!"
Ja, baszd meg te is meg a tahó barom Fidesz-seggnyaló szélhámos pap is, mert ma már nem a földeken dolgoznak az emberek azért, hogy tavasztól tavaszig ne dögöljenek éhen, hanem gyárakban, irodákban stb.
A kövérség meg nem okvetlenül a jólét jele, hanem inkább az egészségtelen táplálkozásé és a mozgás hiányáé, amire nem jut idő, mert annyit kell dolgozni. Irodában. Mert a tetves tahó gazdáid ellopják az összes pénzt.
Neked egyébként jólesik a seggnyalás? Mert ha gondolod, akkor ajánlok még pár vécét, ahol takaríthatsz a nyelveddel.

Nem, azért írtál 30 aranyat, mert buta vagy. Kurvára.
Amit meg a lopásról írsz, elég röhejes azoknak az 1000 milliárdoknak a fényében, amit a Fidesz lop évente.

6.Lenin 2017.03.12. 17:48:31

@Hagkure:

" Ő a tünet. "
Szerinted, mert ezt szeretnéd, ha igaz lenne.

Hagkure 2017.03.12. 17:52:41

Nem. Azért, mert tudom értelmezni amit mondott, vele ellentétben. Szeretném, ha nem lenne igaz. Tünet az origó "szakmaisága", a gazdasági elemzések, a felálló értelmiségiek, és a fizetett trollok. 100 évig tudnám folytatni, sajnos. Nem - nem azért, mert elképzelem ezeket a dolgokat; simán vannak.

6.Lenin 2017.03.12. 18:30:51

@Hagkure:

Azért van az AB, hogy ellenőrizze helyesen értelmezik-e. Minden kormány esetében (Mo-on is) történtek hasonló visszadobások, véletlen, szándékos félreértelmezések. Sőt az AB is értelmezhet tévesen (vagy szándékosan másként). Politikában nem kirívó esemény. Az általánosítás sem, pláne szándékosan.
Természetesen (?) mindig a másik a hibás.

"Tünet az origó "szakmaisága", a gazdasági elemzések, a felálló értelmiségiek, és a fizetett trollok. "

Miért mindig (szinte) utólag derülnek ki ezek? -origo-...miért mindig a mellőzött értelmiségiekről derül ki utólag a hozzáértés?....más vélemény=trollkodás?

Természetesen jogod van úgy látni bármit is, ahogy te jónak látod, de akkor másnak is. Ennyi, a többi szálka/gerenda.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.12. 18:36:03

@cardiobascuralis 3: "A Momentumot védők nézzék meg, mi lett belőle."

Nemtom. Akkor is jobb, mint a fideSS.

Ugye nincs olyan csillag együttállás, hogy valaha az MSZP-re szavazzak.

Akkor meg marad kínomban a 2farkú. Meg hátha betartják a választási ígéreteiket, egy örökélet nem jönne rosszul.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.12. 18:37:25

@6.Lenin: "Mindenki csúsztat, aki dicsér, aki kritizál"

Csak te trolkodsz.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 18:40:08

@6.Lenin:
Ja, az AB, aminek minden tagját a Fidesz delegálta. Hogyne.
Te tudsz mást is pofátlan hazudozáson kívül?

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 18:43:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ja, akkor a Fideszről is azt mondták, hogy jobb, mint az MSZMP.
Aztán mára rosszabb lett, mint az MSZMP a legrosszabb időszakában volt, mára inkább olyan, mint a rákosista MKP volt.

A Momentum ugyanez.
Arról nem is beszélve, hogy a Fidesz-alapítók szülei MSZMP-tagok voltak.
Most a Momentum-alapítók szülei fideszesek.

Elég erős a párhuzam.

6.Lenin 2017.03.12. 18:45:27

@cardiobascuralis 3:

Gondoltad, hogy nem tudom ki vagy?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.12. 18:46:07

@cardiobascuralis 3: Igazad lehet.

Azért én még várom, hogy mi lesz belőlük.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 19:01:33

@6.Lenin:
Dehogy gondoltam. Veled ellentétben én nem vagyok hülye.

6.Lenin 2017.03.12. 19:12:06

@cardiobascuralis 3:

Húú!
Most biztosan igen nagy fiúnak érzed magad, mint minden köcsög.
Bár... felőlem....mind1.

cardiobascuralis 3 2017.03.12. 20:15:34

@6.Lenin:
Nem tudom, veled ellentétben nem ismerek köcsögöket.
Gondolom, ti köcsögök csak azokat ismertek.

6.Lenin 2017.03.12. 20:21:27

@cardiobascuralis 3:

Már régen feltalálták a tükröt, nézz bele, rögtön láthatsz 1et.
Nem túl bonyolult még neked sem.

cardiobascuralis 3 2017.03.13. 17:03:17

@6.Lenin:
Azért, mert te köcsögöt látsz a tükrödben, az enyémben még nem te jelensz meg.
Majd tanulmányozd a tükör működését. Pár év alatt talán egy hozzád hasonló hülye segg is megérti.

apácai 2017.03.22. 16:02:48

@Punxsutawney Mormota: Bizony-bizony fájdalmas az igazság! Nem igen bírjátok a kritikát! Egyből a mocskolódás. Még tanulni kell a viselkedést, mert így csak fejjel mentek a falnak. Az meg csak nektek fáj.

apácai 2017.03.22. 16:05:13

@cardiobascuralis 3: Nem is bírják a kritikát sem a Momentumosok, sem a támogatóik. Akárcsak Orbán és bandája.

Punxsutawney Mormota 2017.03.23. 07:11:58

@apácai: Előbb tanulj egy kis stilisztikát és fejleszed a szemantikai érzékedet, mielőtt hozzám szólsz! Köszönöm!
süti beállítások módosítása