B1 blogcsalád



Verik a menekülteket a magyar rendőrök a határon - már a nagyvilág is tudja

2017. március 06. - jdesi

Lassan a világsajtót is eléri az, amiről egy hónapja már  több cikkben is, helyszíni riportokban számolt be a b1.blog.hu.

A magyar-szerb határon rekedt menekültek, akik újra és újra megpróbáltak Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jutni azt állítják, egymástól függetlenül, de egybehangzóan, hogy a magyar rendőrökk ülönösen brutálisan bánnak velük. Verik, megalázzák őket, kutyákat uszítanak rájuk és a többi.

Riportereink jó pár emberrel beszéltek, s a különböző anyanyelvű, egymással összebeszélni képtelen emberek nagyjából ugyanúgy adták elő a történteket.

 

Első írásunk február tizedikén jelent meg. Itt elolvasható.

 

Részlet ebből:

Párszáz méterre az Európai Unió határától, Szerbiában  már tudják, tévedtek. Féléves vándorlás után éheznek, fáznak, s kénytelenek eltűrni a magyar rendőrök mind durvább brutalitását.

 

 

Négy fagyott, sebes lábú, szakadt, büdös, éhező ember. Ez a beszámoló róluk fog szólni és nem a világpolitikáról. Nem arról, hogy Kasmirban – a térképen se nagyon találnánk meg – hosszú évtizedek óta folyamatos háború zajlik. India és Pakisztán egyaránt sajátjának szeretné tekinteni ezt az országrészt és ebbe a vetélkedésbe minden évben sokezren belehalnak. Nem beszélünk most arról sem, képes-e Európa befogadni mindenkit, aki jobb, de mondhatnánk úgy is, emberibb élet reményében ide jönne. Semmi ilyesmiről nem lesz szó.

Csak arról, tegnap ketten megint megpróbáltak átszökni Magyarországra. Elfogták, elverték őket a magyar rendőrök, elvették, amit még találtak náluk, eltörték a telefonjaikat, amely a kapcsolattartás, az információszerzés egyetlen eszköze és visszalökték őket ide Szerbiába.

Ülünk hát itt a tábortűz körül a szeméttelep szélén, a kiszáradt nád talán elég magas ahhoz, hogy eltakarjon minket, s reméljük a füst sem hívja fel a kis, bujkáló csapatra a figyelmet.

Felfordított, eldobott, kiürült festékesvödör. Ócska láda, széttört szék – gyorsan letörli egyikük egy kendővel, úgy kínál hellyel minket, hogy ne kelljen a vizes székre leülnünk. Nem mintha nem lenne mindegy. Minden nyirkos, a havas eső lassan szitál tovább.

- Kasmirban nem lehet élni. Bármelyik percben, bárkit meggyilkolhatnak, csak úgy. Esélyed sincs semmire.

- Ha élni akarok, ha emberként akarok élni, ha család után vágyom, nem maradhattam ott – mondja meglehetősen szenvtelenül egyikük, kitűnő brit angolsággal. Szépen, nyelvtani hibák nélkül, választékosan beszél, ha hirtelen nem is értjük nagyon brit akcentusát, tanárosan megismétli lassabban is.

Több hónap, hegyeken, sivatagokon, ellenségen át – embercsempészeknek kiszolgáltatva. Határok, háborúk, úttalan utak. Ráadásul egy ilyen útra nem lehet nagy bőrönddel, sok holmival elindulni. Nagyjából azt hozod el, amit föl tudsz venni.

Nincs váltóruhád, sátrad, pokrócod –s lassan már cipőd se. Fénykép a családról, a nagymamádtól maradt emlék? Ugyan már. 

Meresztgetik sebes, fagyott lábaikat és szinte szenvtelenül mesélik, hogy több hete nem jutnak tovább. Itt dekkolnak a sárban, a hidegben a szabad ég alatt az Európai Unió kerítésénél és kész. Azt remélték, már – már célhoz értek. Nem hitték, hogy a halálos út legrosszabb része következik.

Az embercsempészek állítólag kapukat vágnak a kerítésen és ott bújtatják át őket, de a magyar rendőrök már tudják, hol vannak ezek a helyek. Volt, hogy már a szerb oldalon elkapták őket és visszaverték Szerbiába őket.

Legutóbb sikerült bejutniuk Magyarországra. Már bent jártak, valahol Mórahalom környékén, amikor elkezdték üldözni őket. Szétszaladtak és elbújtak az erdőben. Öt-hat órát dekkoltak a hidegben, a havas esőben, amikor elkapták őket.

Kutyákat eresztettek rájuk. Aztán az őrszobán, ahová bevitték őket, szépen, sorban megverték őket.

 

Volt ott egy mokány, nyírott szakállt viselő rendőr és az ütötte őket. A mellkasukat bokszolta, rugdosta őket, a tarkójukra vágott. Legtöbbjüknek elvették a telefonját és rátapostak. Volt, akinek a kiforgatott zsebében lévő Eurókat összetépték. Aki szerencsésebb volt, annak csak elvették a mobilját és másnap visszaadták. Minden kiszámíthatatlan.

Aki próbálta védeni a mellkasát, hogy ne üssék, mert beteg a szíve, azt is nagyon elverték. Egy menekült Magyarországon, a rendőrségen csak ne kényeskedjen.

Aztán bevágták őket egy fűtetlen, hideg cellába és ott tartották órákig. Ha kérték, hogy csináljanak melegebbet, a vizes ruha rájuk fagy –csak röhögtek. (S közben nem tudták, tulajdonképpen jól jártak, mert mindig van rosszabb. Akadtak olyan társaik, akiket egy patakba kényszerítettek és nem engedtek ki a jeges vízből – de erről majd a következő részben.)

Később a fogdából egy buszba tuszkolták őket és azzal órákig álltak a hidegben. Ha valaki meg mert szólalni, arra ráordítottak, hogy kuss és megint elverték.

 

 

Aztán visszalökték őket Szerbiába.

Holnap újra megpróbálják.

  • Miért bántanak engem a magyarok? Nem akarok én semmit tőlük. Pár óra alatt végigutaznék az országon. Franciaországba akarok jutni. Miért bántanak? – hull a kérdés a semmibe. Mi a tüzet bámuljuk, meg a fagyott lábát, amit egy rossz nejlonzacskóba csavarva melegít.
  • Otthon bármikor agyonlőhettek volna. Az csak egy pillanat és túl is vagy rajta. De itt hetek-hónapok óta tart a kínzásunk, mielőtt meghalhatunk. Miért?

 Fotóriportunk itt látható

 

De filmet is bemutattuk a beszámolókról. A hatóságok a fülük botját sem mozgatták. Most a nemzetközi sajtó is felkapta ezt a szégyenteljes ügyet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2012315827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.06. 09:28:39

Igen, ilyenek az álhíreket gyártó liberális médiák...

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.06. 10:31:40

Röhejes a ballib rágalomhadjárat.

Minden bizonyíték nélküli, Soros féle civilek által kikérdezett autentikus muszlim beszámolók alapján.

1 darab kép, videó vagy bármi más kézzel fogható bizonyíték nincs, vagy hasonló, holott minden migránsnál ott a mobil.

Soros Gyuri médiacsicskái szintet léptek az ország lejáratását tekintve.

ulpius66 2017.03.06. 11:20:35

Dési Jani!

Csaxólok, hogy mán mindjárt hétfő dél van, és Orbán a héten még nem bukott meg!

TESSÉK A HIÁNYT AZONNAL PÓTOLNI!
(mert enélkül mán hiányérzetem van, és egyébként is, így hogyan fog hétfőn délután is megbukni....)

Sandor Balla 2017.03.06. 15:50:31

Azért furcsa hogy a menekültekért aggódók még egyet sem fogadtak be és tartanak el. Csak siránkoznak hazudoznak persze a Soros féle apanázs megköveteli mindegy igaz vagy sem. Mi lenne itt ha egyszer minden sajtó igazat írna. Sajnos a pénznek nincs szaga ezért nem bűzlenek még a migránsokért aggódók.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 16:08:55

@Sandor Balla: "még egyet sem fogadtak be és tartanak el."

M.o. többezer menekültet befogadott. Talán egy hónapig kaptak szállást és kaját, majd kilökték őket az utcára.

Netuddki. 2017.03.06. 17:22:26

"Volt, akinek a kiforgatott zsebében lévő Eurókat összetépték."

Na, itt kezd a dolog kamugyanús lenni...

2017.03.06. 17:34:00

Először és utoljára írok ide, bár szinte mindegyik "cikketek" megérdemelne egy elemzést. Így soha nem fogtok választást nyerni. Hazudtok és gyűlölködtök. Ti vagytok a FIDESZ legfőbb szekértolója a béna és válaszképtelen ellenzékkel együtt. Remélem, a Momentum mindent elvisz a választásokon, amit a nyomorék baloldal kaphatna. Vegyétek ezt egy józan hangnak.

Miklós Kálosi 2017.03.06. 17:34:54

Na most én a határőrök oldaláról közelíteném ezt meg. Vállalták, mondhatnánk, pénzt kell keresni, valahogy mondhatnánk. Egy olyan országban , ahol a politika bátran ki meri jelenteni, hogy 46.000.-ft elég a havi megélhetéshez, ahol a határőrök fagyban , sárban, napsütésben védik a határt. Kitől is? Attól is akinek jobb ellátást biztosítanak mint neki, és eldobálják az ételt.Attól is aki idejön és ártatlanok közé hajt, és felrobbant, és lő, és a nő egy senki, akit meg kell erőszakolni , ha nem kap akkor tör -zúz. Befogadják és egy idő után rá akarja erőszakolni a vallását másokra. Adnak neki a Krisztusi szeretet jegyében , és gyilkolással hálálja meg. Nagyon röviden és egy oldalról megközelítve, de legközelebb az ő (normálisabbak) oldaláról is megkísérlem.

n_dy 2017.03.06. 17:42:01

a magyar határon sok külföldi határőr tiszt teljesít szolgálatot a Frontex kötelékében ...
érdekes, hogy ők nem hallottak semmi hasonló hírt, mint amit kitaláltatok ... moslék banda...

Edina Kovács 2017.03.06. 17:45:40

Eltévedtek a csávók. A mohácsi busóknak kellett elvégezni a határrendészeti feladatokat . Még több ágyút a déli határra !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 17:54:38

@Tibi !: "Pontosabban, Ausztriába."

Jah, ha van annyi esze, hogy meneküljön ebből a siralomvölgyből. Egy fillér nélkül, szállás nélkül, oldja meg.

Killary Fucking Clingon 2017.03.06. 17:55:08

Ezek nem menekültek, Te viszont hazaáruló vagy. Aljas féreg.

Burgermeister 2017.03.06. 18:03:30

Kamu!! A rendőrök meleg teával és marhasülttel várják őket, majd eztuán tiszta meleg ruhában elszállítják őket az osztrák határhoz!!!

MEDVE1978 2017.03.06. 18:04:09

Nem tudom mostanában nem olvastam sehol... Pedig szoktam die Zeit-et nézni, ami ugye erősen balliberális. Sajnos a határőrizet nyilván ilyen. A macedón határőrök is verték ezeket a szerencsétleneket, a törökök meg egyenesen lőttek rájuk. A szerbek csak azért nem verik őket, hogy EU tagok lehessenek és megmutathassák, hogy ők aztán húde humanisták. Ha valaki át akar szökni, akkor nyilván el is kell kapni, sajnos ez előbb-utóbb erőszakhoz vezet. Sajnos látni kell, hogy már most is harangozni akarnak a nyugati tagországok Schengennek. Ha átengedjük a migránsokat, akkor el is búcsúzhatunk a határok nélküli Európától.

kovacs55 2017.03.06. 18:05:35

Ellentmondas ellentmondas hatan...

"Miért bántanak engem a magyarok? Nem akarok én semmit tőlük. Pár óra alatt végigutaznék az országon. Franciaországba akarok jutni"

Az egyiknek sem jut eszebe hogy a hivatalos belepöhelyen jöjjön be es akkor nem lesz baja...Ja hogy ott ujlenyomat meg regisztracio es akkor nincs tovabbmenetel megkeresni a legtöbb szoc.segelyt fizetö orszagot ahol elete vegeig munka nelkul eltartjak...erre van eszuk...ahelyett hogy otthon maradtak volna es vedenek sajat hazajukat.... vagy ha nem akkor orszaguk azon reszebe mennek at ahol nincs haboru (persze gyerekuket meg feleseguket otthagytak a szarban...)

Mas...majdnem mindegyiknek van mobilja...akkor miert nem megy a drot a többinek hogy "ne gyertek erre mert itt elvernek/visszadobnak/elveszik/megalaznak/stb."

Nagy kamu ez az egesz es a mocskos ballibsik probaljak ujfennt lejaratni az orszagot.
Helsinki bizottsag meg civil szervezetek akik nem tudnak megulni a seggukön es allandoan lazitanak...

gigabursch 2017.03.06. 18:05:47

1. Ezek nem menekültek
2. Senki sem tudja honnan KÜLDTÉK őket. Nuku okmány
3. Semmiféle jogalapjuk nincs az országba való belépéshez
4. S ha megverik őket a határon? Na és....
5. S ki tudja hol az igazság...., mondjuk a a sorosbérenceknél biztos nem...

na4 2017.03.06. 18:22:45

A migránsok takarodjanak ki Európából és a kontinensünkről! Verik őket? Nem eléggé, mert més most is próbálkoznak.

Az Északafrikai berberek évszázadokon keresztül terrorizálták Európát. Akkor lett, kuss, amikor rájuk küldték a hadihajókat. Ezek másból nem értenek.

Alexease 2017.03.06. 18:23:31

Erosen ketlem, hogy amikor a hateratkelonel varakozott, ervenyes papirokkal, csak ugy odamentek es megvertek.

Vagy papirok nelkul, esetleg hamis papirokkal akart ejszaka beszokni egy orszagba, keritest vagdosva, dobalozva es uvoltozve?! Akkor ne csodalkozzon, nem otthon van.

Aki mar Torokorszagtol "feljebb" van, az nem menekult, hanem bevandorlo.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.03.06. 18:23:48

annyira hihető, hogy megverik szarrá őket majd visszabuszocskáznak félholton belgrádba...230 kn. cca. 3, 3 és fél óra majd besétálnak a kórházba és OTT ellátják őket.
ki a fasz hiszi ezt el most komolyan?!
tizenvalahány éve a szerb rendőrök etnikai tisztogattak épp koszóvóban.azok most rendőri vezetők.előtte pár évvel a bosnyákokat irtották.ímádják a muszlimokat.arról híresek...csak két háborút indítottak a szerbiában élő muszlimok ellen, koszovó kivált...
életszerű, h van 8-10 ezer migri belgrádban és azokat MIND a magyar határon verik le igaz?miért nem szabadkán mennek kórházba?
ne ámítsatok már ilyenekkel könyörgöm.kb. mint a mindentegyben blog, meg a tudnodkell infó...
atyyaég...

puzz 2017.03.06. 18:33:37

@Sandor Balla: Az a furcsa, hogy minden különösebb információval rendelkezve a témáról ekkora baromságokat állítasz! Várj, bocsi, nem is furcsa :)))

Brix 2017.03.06. 18:34:03

Holnap szavaz a parlament az idegenrendészeti őrizet visszaállításáról , a menekültügyi törvények szigorításáról, így gyorsan ellentámadásba lendült a balliberális média, a küldöldről pénzelt álcivilekkel együtt...Az álcivileket Soros mellett az emberkereskedők és a szalafisták is pénzelhetik... Ne legyen senkinek illúziója, ez egy több tízmilliárdos üzlet euróban mérve, ezért van a nagy vergődés nemzetközi szinten...
A migránsok szavára persze nem ad senki nemzetközi szinten, hiszen nálunk a hazudozás, a sumákolás. a gerictelenség az életstratégia, a túlélés része...
Persze , ha megvernék a notórius kerítés rongálókat, az is teljesen okszerű lenne... Ez egy határ , amit tisztelni kellene , de mégsem teszik.. Nekünk , magyaroknak 65 milliárd forintba vagy többe került a migrációs válság elleni védekezés, ezért elvenném a kerítésrongálók összes pénzét, a helyreállításra. A lényeg: az új törvénymódosítás szinte lehetetlenné teszi majd az átkelést Magyarországon, így óriásit emelkedik majd az ország biztonsági szintje. A liberális média meg csak sivalkodjon tovább, valójában óriási reklámot csinál az országnak ezzel a tevékenységével..

Zsuzsi25 2017.03.06. 18:54:36

Sajnos nincs igy! Bar mint adofizeto allampolgar, elvarnam, hogy verjek is az illegalis hataratlepiket.
Kedves cikkiro: NEM menekultek! Illegalis hataratlepok.

"Az embercsempészek állítólag kapukat vágnak a kerítésen és ott bújtatják át őket, de a magyar rendőrök már tudják, hol vannak ezek a helyek. Volt, hogy már a szerb oldalon elkapták őket és visszaverték Szerbiába őket.

Legutóbb sikerült bejutniuk Magyarországra. Már bent jártak, valahol Mórahalom környékén, amikor elkezdték üldözni őket. Szétszaladtak és elbújtak az erdőben. Öt-hat órát dekkoltak a hidegben, a havas esőben, amikor elkapták őket."
Ez a resz meg olyan, mintha egy bankrablo mondjuk fel lenne haborodva azon, hogy elmerik fogni ot a rendorok.
Nehany doglott illegalais hataratlepo gyerek kene es maris nem jonnenek felenk

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 18:57:18

Nah, a fideSSfasszopók két megoldást adnak:

1. kamu, nem is verik meg őket

2. megverik, de meg is érdemlik.

Leülhetsz fiam, emberségből elégtelen.

Parajpuding 2017.03.06. 18:57:50

"Verik a menekülteket"
1. Van bizonyíték, hogy a sérüléseket a magyar hatóságok okozzák?
2. Illegálisan, erőszakkal a kerítésen át betörni akaró "menekültekről" van szó?
3. Ők jellemzően mit is művelnek otthon a saját családjaikkal a saját "kultúrájuk" nevében?
Szóval el lehet tolni a biciklit.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 19:05:10

@Parajpuding: "Ők jellemzően mit is művelnek otthon a saját családjaikkal"

Eltemetik, mert meggyilkolja az ISIS.

2017.03.06. 19:08:11

Most írtam volna valamit a kifosztott gyarmatokról meg a forduló történelemről de inkább nem.

gurigapapa 2017.03.06. 19:12:19

Nagyon jók ezek a Dési-mesék. Ha nem haragudtok meg, én is beszállok:

"A 17 éves Abdullah meséli: Mikor átmásztunk a kerítésen, rögtön jöttek a fasiszta magyar határőrök. Előbb ránk uszították a kutyákat, akik széttéptek, majd betereltek minket egy nagy hodályba, ahol vizet locsoltak a lábunkra. Nekem az egyik határőr seggembe dugta a Szabadság hidat, majd elvette a telefonomat és felhívta rajta Orbán Viktort. Anyámat tökön rúgták, majd a fagyos tengerbe lökték. Öcsémnek levágták a kezét és a lába helyére varrták. Ilyen kegyetlenséggel Szíriában sem találkoztunk, pedig onnan jöttünk Pakisztánon, Kínán, Irakon, Japánon és Törökországon át Magyarországra - mondja, miközben egy kövér könnycsepp gördül le az arcán.

Közben a magyar hatóságok nem veszik komolyan a helyzetet, pedig a migránsoktól vett adatok alapján 2000. január elsején - egy nap alatt -, az arab országok lakossága legalább megháromszorozódott."

2017.03.06. 20:00:32

A magyar rendvédelmi szerveknek az a dolga a határon, hogy megvédje azt bármi áron a betolakodó idegenektől.
Én nem értem ezeket a söpredék migránsokat. Ha okmányokkal a határátkelőn jönnének, akkor egy alapos vizsgálat után beléphetnének az országba.
Vajon mi készteti őket arra, hogy okmányok nélkül hetedhét országon keresztül, árkon-bokron kerítésen azt kockáztassák, hogy jól elverik őket, mint szódás a lovát? Tovább megyek, miért kockáztatják papírok nélkül az életüket, mert akár le is lőhetnék őket bármelyik ország határán ?
Amennyiben a nemzetközi helyzet (főleg az európai) fokozódik 2017-ben, akkor én nem tartom kizártnak, hogy el fog dördülni az első lövés tőlünk délebbre. Onnantól pedig nem tudja majd senki kordában tartani az eseményeket.
Vannak szabályok ami mentén az európai emberek élnek. Van amelyik országban inkább szabálykövetőbbek az emberek, van amelyikben kevésbé. Ezt valamilyen szinten lehet tolerálni. Ám azt nekem ne mondja senki, hogy ezeket a középkori sivatagi vadakat tolerálni kell. Ezek még a legkevésbé szabálykövető európai országok lakosságához képest is évszázadokra vannak lemaradva. Ne mondja senki nekem, hogy a sivatagi agysebész, építészmérnök, atomfizikus stb. nem tud egy repjegyet venni és Nyugat-Európába menni, hanem törvénytelenül jár-kel európai országokban.
Semmilyen joguk nincs Európában okmányok nélkül azonosítatlanul létezni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:18:48

@Союз: "Ha okmányokkal a határátkelőn jönnének, akkor egy alapos vizsgálat után beléphetnének az országba."

Naponta 5-en.

Sir Galahad 2017.03.06. 20:25:18

Ha esetleg igaz az, hogy verik őket, akkor miért ragaszkodnak ahhoz, hogy Magyarországon keresztül jussanak Nyugat-Európába? Miért nem kerülik ki? Én itt ellentmondást érzek.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 20:26:19

Már elnézést, de a határvadásznak nem az a dolga, hogy elvegye a kedvét az illegális behatolónak az ugrálástól? Nyilván nem véletlenül lettek kissé megrendszabályozva.
Eltévesztettétek a házszámot migrikék, ez még nem a muja német meg svéd rendőrök területe, itt seggbe lesztek rúgva, ha nem viselkedtek rendesen.:)

morph on deer 2017.03.06. 20:30:10

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"..holott minden migránsnál ott a mobil."

Vagy valami más. Te már megint nem olvasol, csak írsz, ugye?

"Csak arról, tegnap ketten megint megpróbáltak átszökni Magyarországra. Elfogták, elverték őket a magyar rendőrök, elvették, amit még találtak náluk, eltörték a telefonjaikat, amely a kapcsolattartás, az információszerzés egyetlen eszköze és visszalökték őket ide Szerbiába."

2017.03.06. 20:33:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Naponta 5-en."

Mivel Magyarország nem volt gyarmattartó ország és nem Magyarország verte szét a Közel-Kelet oszágait, nem Magyarország robbantotta ki az arab tavaszt következésképpen ezeknek a világ szégyeneinek letérdelve kellene megköszönnie Magyarországnak, hogy naponta 5 ember legálisan beléphet az országba. Továbbá Magyarország nem hívta őket. Menjen mindenki a dolgára, menjen innét a francba.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 20:34:09

@Союз: Ezek behülyített szerencsétlen idióták. Az egész invázió, ami 2015 tavasza óta megy, egy gerjesztett, manipulált folyamat. Orbán azonban alaposan beleköpött a levesükbe a határzárral.

DFK 2017.03.06. 20:36:42

Tipikus belaweyering. Egyébként a szerzőt az összes migránssimogatóval együtt deportálni kell a közelkeletre a kedvenceikhez. A határon meg éles lőszerrel kellene lövetni a migránsokra.

DFK 2017.03.06. 20:38:51

A magyar rendőrök Európa hős védői. Tiszt

morph on deer 2017.03.06. 20:39:09

@kovacs55:
"Az egyiknek sem jut eszebe hogy a hivatalos belepöhelyen jöjjön be es akkor nem lesz baja..."

Ha kibírta azt a pár hónap várakozást a szerb oldalon szabad ég alatt, mire sorra kerül, ha szerencséje van.

Naponta alig néhány főt fogadnak, akkor is a kisgyerekes családoké az elsőbbség, aztán a gyerekek, az öregek, a családok, az egyedülálló nők, és majd legutoljára az egyedülálló fiatalabb férfiak.
És nem az érkezési sorrend számít.

Szóval szerinted miért is nem ott próbálkoznak?

morph on deer 2017.03.06. 20:43:07

@Sir Galahad:
"... Miért nem kerülik ki? Én itt ellentmondást érzek."

Én meg plusz néhányszáz felesleges kilométert.

VT Man 2017.03.06. 20:43:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Naponta 5-en. "

Amerikába naponta hány mexikói léphet át papírok nélkül, menedéket kérve?

VT Man 2017.03.06. 20:45:38

@morph on deer:
"Szóval szerinted miért is nem ott próbálkoznak? "

Miért nem Horvátország - Szlovénia - Ausztria az útvonaluk? Hiszen ott sült libacombbal és tortával várják őket a határnál! És csak 2-3 óra kerülő.

morph on deer 2017.03.06. 20:46:46

@Alexease:
"akart ejszaka beszokni egy orszagba, keritest vagdosva, dobalozva es uvoltozve?!"

Úgy érted, az éj leple alatt, hogy ne lássák, de torkaszakadtából üvölt?
(Miért? Fél a sötétben? Vagy mert már verik?)

Igazad lehet...

Sir Galahad 2017.03.06. 20:49:07

@VT Man: Én is efelől érdeklődtem volna...

2017.03.06. 20:49:17

@EU zászlót mindenhova!:

Figyelemmel követem az eseményeket 2015 óta. Azt is látom, hogy mi folyik nyugat-európai városokban. Németeknél, franciáknál, belgáknál, hollandoknál svédeknél stb. A tények nem túl bíztatóak. Lesz még meglepetés Nyugat-Európában, ami sokként fog hatni az európai társadalmakra. Akkor már késő lesz, akkor már a verés is kevés lesz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:50:12

@VT Man: "papírok nélkül"

Ebben:

"okmányokkal a határátkelőn jönnének"

hol olvastad, hogy papírok nélkül? WC-papírra gondoltál? :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:53:09

@Союз: "mi folyik nyugat-európai városokban. Németeknél, franciáknál, belgáknál, hollandoknál svédeknél stb."

Uhhh... Most sajnálnunk kellene a németeket, franciákat, belgákat, hollandokat és svédeket? Sírok.:))

Párszázaezer magyar gyereknek nincs mit reggeliznie, és a csuti geci szárazra lopja az országot. Még az olimpiát is elbaszta. Most akkor kiért kell aggódnom?

morph on deer 2017.03.06. 20:54:04

@VT Man:
"És csak 2-3 óra kerülő."

Mivel 2-3 óra? Gyalog?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:55:24

@morph on deer: "Naponta alig néhány főt fogadnak"

Mármint nem befogadnak, hanem elbírálnak és visszalöknek 99,9%.

2017.03.06. 20:55:45

most meg már sajnálja az olimpiát
ez beteg, komolyan mondom

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:57:24

@aleksz róz: "mennyit fogadtál be?"

Néhány ezret. Az ország kapacitása sokkal többet vígan elbírna. Meg a gyűlölet is alábbhagyna, mert még az egybites fifeSStrollok is látnák, hogy nincs a menekülteknek 4 szeme és 3 karja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 20:59:21

@Союз: "Magyarország nem hívta őket."

Uhm. Tévedsz. Aláírtuk a menekültügyi egyezményt.

2017.03.06. 21:00:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: te személyesen mennyit fogadtál be?
ne ország kapacitásozzál itten, nem te vagy az ország
más faszával verni a csalánt azt nagyon tudjátok
hány migránst/menekültet fogadtál be?

2017.03.06. 21:01:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Aláírtuk a menekültügyi egyezményt." - csakhogy az a menekültekre vonatkozik

2017.03.06. 21:03:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "látnák, hogy nincs a menekülteknek 4 szeme és 3 karja" - hat lábujja van, tisztán látszik a képen

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:04:11

@aleksz róz: "személyesen"

Amint megkapom a költségvetésből a menekültekre eső kvótát, annyit befogadok. Király elhelyezésük lesz, mert nem fogom tőlük ellopni, nem vagyok fideSSes. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:06:45

@aleksz róz: ""Aláírtuk a menekültügyi egyezményt." - csakhogy az a menekültekre vonatkozik "

Pontosan. Szépen meg kell vizsgálni egyenként, melyik minősül a magyar hatóságok szerint menekültnek. Rugdosás, borda- és telefontörés nincs az egyezményben.

2017.03.06. 21:06:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ne beszélj mellé
hány menekültet fogadtál be?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:09:01

@aleksz róz: "hány menekültet"

Ahány kvótáját megkaptam a költségvetésből. Akármennyit elhelyeznék. Jó móka lenne.

Nagyon büszke vagyok a sógornőmre, aki Szegeden önkénteskedett nyáron.

2017.03.06. 21:09:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: te most a papírok nélküli illegális határátlépőkről beszélsz?
vagy azokról a menekültekről, akik biztonságos országokból érkeznek hozzánk?

Sir Galahad 2017.03.06. 21:11:18

@morph on deer: Miért felesleges? Ennyit talán megér, hogy ott nem verik őket és át tudnak jutni. Az idejükbe is beleférne, amennyit tétlenül várakoznak a határon.

2017.03.06. 21:16:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Rugdosás, borda- és telefontörés nincs az egyezményben." - nincs benne. de nem is történt ilyen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:20:09

@aleksz róz: Azokról beszélek, akik be akarnak jönni Magyarországra, és menekültnek vallják magukat. Majd a magyar hatóságok szépen eldöntik, hogy a szabályok alapján megadják-e nekik az oltalmat. Az idegenrendészet is egy szakma. Nem rugdosásból és telefontörésből vizsgáztak.

Ha te egyszer otthon felejted a bérletedet, joggal felháborodnál, ha az ellenőr lerugdosna a villamosról, és eltörné a telefonodat. Megérdemelnél egy vizsgálatot, hogy gennyes bliccelő vagy, vagy van bérleted, amit x napon belül bemutatsz.

morph on deer 2017.03.06. 21:21:00

Azért igazán lenyűgöző látni, ahogy a rengeteg orbánhitű geci ide jár "védeni a hazát" - míg a határon az egyik szerencsétlen kizsigerelt fasz veri a másik nyomorultat...

Mert ugye az fontos, hogy lehessen óbégatni hogy bezzeg mi "megvédjük Európát" - az meg már nem annyira, hogy aki ott sárban fagyban csőszködik az "etnikai homogenitás" fölött legalább rendes ellátást kapjon!

Ócska érzéstelen képmutató bagázs vagytok, kedves faj- és nemzetvédő honfitársaim, ez a szomorú igazság!

Lehet tovább csaholni, vár a kerítés!

2017.03.06. 21:21:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem érdekel orbán, nem érdekel a fidesz sem. Nálam úgy unblock az egész magyar politikai elit a kukában végezte. Az olimpia az jó dolog, főleg akkor hogyha nem Magyarországon rendezik. Nem kell sajnálni a nyugatiakat, sőt anyagiakban irigyelni lehet és kell őket. Na de migránsügyben? Nem is sejted, nem is sejtheted hogy mi fog történni záros határidőn belül az öreg kontinens nyugati felén. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:22:26

@aleksz róz: "költségvetés"

A magyar állam írta alá a menekültügyi egyezményt, kollektíven vállaltuk a menekültek befogadását és ellátását. Az adómból jópár menekült ellátására telik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:23:58

@Союз: "mi fog történni"

Ha a befogadottakat kirekesztik a társadalomból, mint a magyarok a cigányokat, akkor szar lesz, az tuti.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:25:00

@aleksz róz: "de nem is történt ilyen."

A javadra írom, hogy szégyelled.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 21:25:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez csak szöveg. azért akarnak bejönni, hogy az elbírálás ideje alatt szépen lepattanjanak Németországba vagy Skandináviaába. De ennek vége. A továbbiakban nincs szabad lófrálás, csak őrizet alatt várakozhatnak.
Aki pedig a kerítést átvágva érezik megy szépen vissza Szerbiába..

2017.03.06. 21:26:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: a magyar hatóságok nem rugdossák a menekülteket és nem törik össze a telefonjukat

Союз (törölt) 2017.03.06. 21:26:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Uhm. Tévedsz. Aláírtuk a menekültügyi egyezményt."

Igen abban igazad van, hogy aláírtuk a menekültügyi egyezményt. Csak van egy aprócska szépséghiba. Egyezmény van, menekültek meg nincsenek. A menekültek máximum Törökországban vannak. Görögországban vagy Bulgáriában ők már okmányok nélküli illegális migránsok, betolakodók, új honfoglalók, bűnelkövetők, rendzavarók.

2017.03.06. 21:28:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az adómból jópár menekült ellátására telik." - igen? mennyit szja-t fizetsz havonta?

2017.03.06. 21:31:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nyugger vagy, nem is adózol

Союз (törölt) 2017.03.06. 21:33:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha a befogadottakat kirekesztik a társadalomból, mint a magyarok a cigányokat, akkor szar lesz, az tuti.

Én csak azt nem értem, hogy Willkomenskultur néven lufikkal meg étellel meg ruhával fogadták a németek őket. Tehát effektíve nem rekesztették ki őket. Aztán egyik felrobbantja magát, a másik késsel hadonászik, a harmadik lövöldöz, a negyedik kamionnal a vásárba hajt. Nem is értem a fritzeket vazeg. Ezzel a Wilkommenskulturral jól kirekesztteték a migránsokat a társadalomból. :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:33:46

@EU zászlót mindenhova!: "lepattanjanak"

Levették az ujjlenyomatukat, bármikor azonosítani lehet őket. Van rengeteg törvényes módszer, a rugdosás nem az.

Menekült lennék, biztos nem maradnék ebben a szomorú rasszista siralomvölgyben. Kádár idejében Magyarország a vendégszeretetéről volt híres, most a gyűlölködésről.

2017.03.06. 21:38:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Magyarország a vendégszeretetéről volt híres, most a gyűlölködésről." - és itt vagy te mint a legfőbb gyűlölködők egyike :D

DFK 2017.03.06. 21:39:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ezek nem menekültek. A menekülnek együtt kell működnie. Ha hazudik, akkor nem ezt teszi: nem jár oltalom.
Persze te is csak a máséból tartanád őket.
És nyomjátok a bizonyitékot a verésre. Videó megfelel. Amin a magyar rendőrök verik a migránsokat. Kaptok rá 1 órát. Különben hazudtok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 21:41:14

@Союз: "étellel meg ruhával fogadták a németek őket. Tehát effektíve nem rekesztették ki őket."

Nem a kaján múlik. Megfelelő elhelyezést kell biztosítani, patronálni. Megtanítani a szokásokat, nyelvet, stb.

Francia faluban megállt a menekülteket szállító busz. Az a pár menekült, akit oda osztottak be, nem akart jelentkezni. Végül leszállították az egész társaságot, a falusiak kedvesen fogadták őket, erre többen elsírták magukat, és már mind maradni akart.

A néger Ibrahim következő héten már a francia szőlőtőkéket metszette, csodájára jártak. Elmondta, hogy két évig rabszolga volt, akkor tanulta meg ilyen jól a metszést, igyekezett a rabszolgaságot valamennyire hasznosan eltölteni.

2017.03.06. 21:45:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A néger Ibrahim következő héten már a francia szőlőtőkéket metszette, csodájára jártak. Elmondta, hogy két évig rabszolga volt, akkor tanulta meg ilyen jól a metszést, igyekezett a rabszolgaságot valamennyire hasznosan eltölteni." - ez szép történet, én is ismerem, az a folytatása, hogy este pedig megerőszakolta a szőlősgazda lányát és a haverjával elmentek a templomba és elvágták a pap torkát

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:01:56

@Союз: "Egyezmény van, menekültek meg nincsenek"

Egyenként kell megvizsgálni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:02:42

@aleksz róz: "mennyit szja-t fizetsz havonta?"

Sok mást is, nem csak SZJA-t. Többet, mint te.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:03:17

@aleksz róz: "a legfőbb gyűlölködők egyike"

Nem vagyok a fideSSfasszopók egyike. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:04:11

@DFK: "te is csak a máséból tartanád őket"

Sok menekült ellátására elegendő adót fizettem már.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:06:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Párszázaezer magyar gyereknek nincs mit reggeliznie"

orbán 10%-kal kevesebbet lop, és máris százezer menekült elátására való pénz marad. Lasszóval se tudsz annyit fogni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:06:48

@Союз: ""Párszázaezer magyar gyereknek nincs mit reggeliznie, és a csuti geci szárazra lopja az országot."
Nehogy már koszos sivatagi majmokra költsd a pénzt akkor, ha már ezt ide írtad."

orbán 10%-kal kevesebbet lop, és máris százezer menekült elátására való pénz marad. Lasszóval se tudsz annyit fogni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:44:47

@aleksz róz: Szívesewn lennék már nyugger. Kevesebbet kellene adóznom. Azt a pár évet már féllábon is...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.03.06. 22:49:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: most folytatod ugyanazt mint a jogász blogon délelőtt? hazdozol összevissza az egyezményről...
ott beletoltuk az orrod a féccába, most kezde itt újra?

hát akkor az összes migránsimogató kedvéért
www.unhcr-centraleurope.org/hu/pdf/informacioforrasok/egyezmenyek/az-1951-es-egyezmeny-es-az-1967-es-kiegeszito-jegyzokonyv.html

kettes cikk:
Általános kötelezettségek
Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse.

mind így tesz aki átbújik a kerítésen igaz?

31. Cikk
A menedéket nyújtó ország területén jogtalanul tartózkodó menekültek
1. A Szerzd Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sujtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területrl érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetleg jelenlétüket.

a kedvedért még 1X
akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetleg jelenlétüket.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:56:48

@FILTOL: Minek olvasol ilyen szövegeket, ha nem érted? Próbálkozz a Micimackóval!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 22:59:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A fenyítés nem velük szemben történt, hanem a kerítést átvágó sivatagi patkányokkal szemben.
Gondolom egyiknek-másiknak nem tetszett, hogy visszapaterolják őket déli irányba és cirkuszolni kezdett. Később kissé megjuhászodott ..

"Menekült lennék, biztos nem maradnék ebben a szomorú rasszista siralomvölgyben."

Meg persze azért a zsozsó is több az idióta káposztafejeknél, meg a még hülyébb skandinávoknál, és arrafelé a rendőrök is félrenéznek, amikor a disznóságaiat elövetik. Érthető, hogy miután beadták a kérelmet itt, már húztak is el. Ennek vége, ez a kiskapu megszűnt.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 23:04:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Jaj persze, hagyjad már ezeket a hülyeségeket, amit a manipulatív ballibsi média terjeszt..Az öt éves kisgyerek sem hiszi már el ezeket a sztorikat
A valóság ezzel szemben Köln és Calais mocska.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 23:05:15

@EU zászlót mindenhova!: "A fenyítés nem velük szemben történt"

A rugdosást, bordatörést, telefon széttörését nevezed fenyítésnek?

Apád így fenyített, ha nem csináltad meg a házit?

Kivel szemben történt?

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.06. 23:11:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Itt nem egy háziról van szó, hanem egy idegen kultúra inváziós törekvéséről, amit bizonyos USA-n belüli érdekcsoportok generálnak. Meg kell állítani a muzulmán áradatot Tanulják meg, hogy a magyar határvadászok nem fognak finomkodni, ha elkapják a kerítést átvágó illegális behatolókat, ha még ráadásul cirkuszolnak is lefülelésük után. Ez nem svédisztán és nem is a berlini kalifátus.
Az üzenet: ha elkapunk, vagy csendben visszakotródsz déli irányba, vagy befenyítünk..

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 23:19:02

@EU zászlót mindenhova!: "Az öt éves kisgyerek sem hiszi"

Hát aki nem hiszi, annak nincs annyi esze, mint az öt éves kisgyereknek.

"Az Orvosok Határok Nélkül nem az első nemzetközi szervezet, amelyik a menekültek egybehangzó beszámolói, valamint a jellegzetes tünetek alapján arról beszél, hogy a magyar hatóságok verik, bántalmazzák és időnként súlyos sérüléseket okoznak a bevándorlóknak.

"Idáig az alábbi intézmények jutottak erre a megállapításra:

* Catholic Relief Services (CRS, Katolikus Segélyszolgálat)
* Jezsuita Menekültsegítő Szolgálat (JRS)
* Human Rights Watch
* Helsinki Bizottság
* Orvosok Határok Nélkül"

index.hu/belfold/2017/03/05/tomegesen_verik_a_menekulteket_a_magyar_egyenruhasok_a_hataron/

De te inkább hiszel a csuti gecinek: "Nemmivótunk." :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 23:20:05

@EU zászlót mindenhova!: "miért kellene ellátni"

FILTOL belinkelte, bár ő maga nem érti. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 23:23:25

@EU zászlót mindenhova!: "egy idegen kultúra inváziós törekvéséről"

:))

Nagyon jó! Tudsz még ilyeneket?

Szulejmán 70 ezres sereggel jött, ágyúkkal, lovassággal. Na AZ inváziós sereg volt.

DFK 2017.03.07. 01:44:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: de akkor már más dolgot a köztől ne várj, mert a te befizetésed mind a migránsokra ment.

DFK 2017.03.07. 01:45:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát most többen vannak hetven ezernél... lassan 3 millióan.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 01:47:16

@DFK: "a te befizetésed mind a migránsokra ment."

Uh... Jó tudni. Azt hittem, néhány cigány családot tartok el.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 01:49:13

@DFK: "3 millióan. "

Aszta! A csuti geci ügyesen titkolja. Több magyar látott UFO-t, mint aki migráncsot.

DFK 2017.03.07. 01:49:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: és pont a németek mondják el, hogy Aliék nem hajlandók németül tanulni. Nem fognak beilleszkedni, tőlünk várják a hasonulást.

DFK 2017.03.07. 01:51:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát Európába már min ennyi jött két és fél év alatt. Nézz körül Dél-Olaszországban: több a migráns, mint az olasz.

DFK 2017.03.07. 01:53:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: aki 2 éve nyáron járt a Keleti felé, az mond láthatott. Vagyis több millióan láttunk.

DFK 2017.03.07. 01:54:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: azok régebbi migránsok és még ma sem illeszkedtek be.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 01:56:06

@DFK: "aki 2 éve nyáron járt a Keleti felé, az mond láthatott"

Igen, a csuti geci kitalálta, hogy ott táboroztatja őket, mosakodási és WC lehetőség nélkül, és majd a saját ürülékükben fetrengenek. Nem jött be, pedig az ötlet geci jó volt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 01:58:44

@DFK: "Európába már min ennyi jött két és fél év alatt"

Csórikáim. Az 510 milliós EU-ba? :))

Milyen tankjaik vannak?

DFK 2017.03.07. 01:59:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: erre lenne lehetőségük a határátkelő helyeken. De nem ott próbálkoznak. Kifejezetten rosszhiszeműen járnak el a migránsok. Amikor regisztrálni akarták őket akkor volt "no fingerprint", meg folyamatos hazudozás (születési idő, de sokan születtek január elsején).

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 02:00:17

@DFK: "régebbi migránsok és még ma sem illeszkedtek be. "

Ők se nagyon akarnak, a magyarok is eléggé tiltják, inkább fizetik a segíjt. Okos!

DFK 2017.03.07. 02:01:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: igen a Frontex tours segítségével. Bakker Líbiában elég 10 métert menni egy lukas gumicsónakban a tengeren, az olasz partiőrség rögtön kiment és visz az EUba.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 02:06:26

@DFK: "sokan születtek január elsején"

Igen. Már meséltem Ibrahimról. Pontosan meg tudta mondani mikor született: azon a nyáron különösen nagy szárazság volt, megellett a szomszéd tehene, és két hete törte el a nagybátyja a lábát, így mesélték neki. Na, most ehhez adj dátumot. Az évet nagy nehezen megsaccolták, a hónap-napot nem akarták hazudni, így lett 01.01.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 02:11:14

@DFK: "az olasz partiőrség rögtön kiment"

Rohadt olaszok! Ciceró népe. Kéne oda is egy Bonsai Duce, egy kemény gyűlöletkampánnyal. Évi 5 milliárd Euróból (a felét ellopja) 15 év alatt simán elérhetnék a magyarok gyűlöletszintjét. Nyuggernyanyák járőrözhetnének a tengerpartokon, és mindenkit visszalőnének a vízbe.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 02:28:39

Freddie Mercury is migráncs volt. Meg még buzi is. El kellett volna törni minden csontját, és belőni a tengerbe. Meg összetörni a vonalas telefonját. Nem kell ilyen szemét a keresztyényeknek. Zsoltárok, az igen!

Áldjad én lelkem az Urat!
Áldjad én lelkem az Urat!
Áldjad én lelkem, áldjad én lelkem!
Áldjad én lelkem az Urat!

Zengj halleluját az Úrnak!
Zengj halleluját az Úrnak!
Zeng halleluját,zeng halleluját,
Zengj halleluját az Úrnak!

Dicsérjük együtt az Urat!
Dicsérjük együtt az Urat!
Dicsérjük együtt, dícsérjük együtt,
Dicsérjük együtt az Urat!

Áldjad én belsőm az Urat!
Áldjad én belsőm az Urat!
Áldjad én belsőm, áldjad én belsőm,
Áldjad én belsőm az Urat!

2017.03.07. 07:25:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: freddie mercury faszszopó volt, és nem dobálta a tengerbe a keresztényeket, nem erőszakolt nőket és gyerekeket

Alick 2017.03.07. 09:59:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mercury... hja kérem, akinek van pénze, útlevele és a határátkelőnél jön be, az mosolyt kap. :)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.07. 11:37:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez is invázió csak másfajta. Akik gerjesztik, pontosan tisztában vannak vele,hogy nincs szükség ágyúra meg kardra a liberálidióta nyugati társadalmak leigázásához, akik végső esetben sem hajlandóak erőszakot alkalmazni saját maguk és kultúrájuk védelmében, és önként dalolva engedik be teljesen beazonosíthatatlan elemekből álló muszlim hordát.
Ebbe a jól kiagyalt folyamatba tenyerelt bele Orbán, amikor a Balkán felől érkező inváziót blokkolta. Köszönet neki érte. Valamint a spanyol kormányoknak is, akik az Afrika szarva felől érkező áradatot szorítják vissza nap mint nap Remélhetőleg Olaszországban is olyan politikai változások állnak be, hogy az az útvonal is kipurcan.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2017.03.07. 11:39:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ócska demagóg szöveg, amit előadsz. Mercury családja teljesen legálisan érkezett Nagy-Britanniába, egy korábbi brit gyarmatról

VT Man 2017.03.08. 09:21:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Az évet nagy nehezen megsaccolták, a hónap-napot nem akarták hazudni, így lett 01.01."

A 01.01 is hazugság.

VT Man 2017.03.08. 09:22:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Csórikáim. Az 510 milliós EU-ba? :))"

A 300 milliós amerika hány menekültet fogadott be?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.08. 10:41:16

@VT Man: Nebazz, őket is megtámadták a muzulmán csapatok? Atomot nekik!
süti beállítások módosítása