B1 blogcsalád



Migráncsos gyűlöletpropaganda: a Fidesz valósítja meg Alfonso Cuarón sci-fi rémálmát Magyarországon

2017. március 06. - Mr Flynn Rider

Az ember gyermeke című filmben a menekülteket rács mögé zárják, embertelen körülmények között tartják őket és a végén visszatoloncolják őket a reménytelenségbe. A Fidesz a belpolitikai haszonszerzés vágyában égve két lábbal tapos embertársaink jogain és játszik sorsokkal.

children_of_men.jpg

Menekülttáborba, rács mögé minden menekülttel - ez a Fidesz legújabb ötlete, amivel megpróbál a szélsőjobbos szavazóknak kedveskedni. Hét magyar civil szervezet - köztük az Amnesty International Magyarország - közös nyilatkozatban tiltakozik az országgyűlési képviselőknél a menedékkérők automatikus és tömeges bezárását célzó törvényjavaslat ellen. A civilek szerint, ha a jogellenes, embertelen és idegengyűlölő tervezetet elfogadják, azzal Magyarország végleg kiiratkozik az európai menekültügyi rendszerből. 

A „jogi határzár” terminus technicus alatt bejelentett törvényjavaslat ugyan szembemegy számos nemzetközi egyezménnyel és semmibe veszi az emberi jogokat, de a Fidesznek jól jöhet, hogy néhány szavazót szerezzen a szélsőjobbról.

A jogi határzár kérdése azért is érdekes, mert a hétvégén jelent meg két hír a menekültekkel kapcsolatban:

  1. Verik, megalázzák őket a magyar rendőrök a szerb határon (erről a B1 blog is beszámolt már korábban); illetve
  2. Nagyon súlyos humanitárius katasztrófa van a szárazság miatt Szomáliában. Az Afrika szarván lévő ország lakosságának a fele, több, mint 6 millió ember van veszélyben az ENSZ szerint, a legrosszabb helyzetben lévő vidékekről már tömegével indultak meg az emberek a főváros felé, hogy valami ételt találjanak. Legnagyobb veszélyben a gyerekek és az idősek vannak.

 

A Fidesznek mindez nem fontos.

Ami fontos: hogy az utóbbi két évben (most éppen a migráncsok ellen) hergelt tömegeknek újabb muníciót adhassanak, legyen kivel háborúzni.

Legyen kitől országot védeni. Addig se foglalkozik a magyar az egészségüggyel, vagy az oktatással. Addig se kell igazából az országot elvezetni.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese ismét úgy állította be a kormányt, mint ami „az ország védelmében lép fel”. Leszögezte, a határvédelem szükségessé nem lehet kérdéses. A politikus elmondta:

„Látván a híreket, a balkáni régióban 80-100 ezer migráns várakozik arra, hogy Európába jöhessen és további 100 ezrek vannak Afrikában, akik attól függően indulnak el, hogy Európa képes-e a külső határainak védelmére.”

Innentől jött a szokásos verkli-duma: brüsszelezés, migráncsozás, majd a tételmondat:

„Egész Európa érdeke az, hogy mind a jogi, mind a fizikai határzár működőképes legyen”

- hangsúlyozta.

Persze, erről is az EU tehet (ki más?): Gulyás Gergely emlékezetett arra, hogy az egész migrációval kapcsolatos helyzet nem öltött volna ilyen drámai formát, hogyha az Európai Unió nem változtat egy minden tagállamra kötelező rendelettel, amely 2013-ig lehetővé tette az idegenrendészeti őrizetet zárt táborokban. A Fidesz frakcióvezető-helyettese, felhívta a figyelmet törvényjavaslat másik fontos pontjára is, amely nemcsak a határról számított 8 km-es sávon belülről, hanem az ország egész területéről visszaszállítja a tranzitzónába a migránsokat.

Figyeljük meg a finom fogalmazást: „visszaszállítja”. Mintha elkóborolt kutyák lennének, akiket a sintérnek kell befognia. Migráncs csak ne mászkáljon!  A Fidesz ezzel a törvénnyel pontosan azt a sci-fi-rémálmot valósítja meg, amit az Ember gyermeke című filmben láthattunk. 

Tiltakoznak a civilek: a válsághelyzet meghosszabbítása csupán az idegengyűlölő, félelemkeltő propaganda fenntartását szolgálja.

A jogi határzárat szigorító javaslat ellen tiltakozik több jogvédő és civil szervezet, köztük az Amnesty International (AI) Magyarország és a Magyar Helsinki Bizottság. A civilek szerint már a törvénytervezet indoklása is hazugság: mindezt a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre hivatkozva teszi, ugyanakkor az országban jelenleg alig 400 menedékkérő tartózkodik, a válsághelyzet meghosszabbítása csupán az idegengyűlölő, félelemkeltő propaganda fenntartását szolgálja.

A szervezetek azért ellenzik a javaslatot, mert szerintük annak elfogadása esetén ellehetetlenülne a menekülők hozzáférése a nemzetközi védelemhez, ráadásul a tervezet nem tesz kivételt még a gyermekek, idősek, családok esetében sem, minden menedékért folyamodó embert őrizet sújtana.

A nyilatkozatot az AI és a Magyar Helsinki Bizottság mellett aláírta az Artemisszió Alapítvány, a Cordelia Alapítvány, az Ebony Afrikai Egyesület, a Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület és a MigSzol - Migráns Szolidaritás Csoport.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a fenti szervezetek közleményét:

 

NEM A MENEDÉKKÉRŐK TÖMEGES ELZÁRÁSÁRA! - KÖZÖS NYILATKOZAT

2017/3/6

 

Hét magyar civil szervezet - köztük az Amnesty International Magyarország - közös nyilatkozatban tiltakozik az országgyűlési képviselőknél a menedékkérők automatikus és tömeges bezárását célzó törvényjavaslat ellen. Ha a jogellenes, embertelen és idegengyűlölő tervezetet elfogadják, azzal Magyarország végleg kiiratkozik az európai menekültügyi rendszerből.

 

Az Országgyűlés hamarosan újabb, a menedékkérőket érintő törvényjavaslatról szavaz. A javaslat szerint egyrészt a rendőrség minden Magyarországon jogellenesen tartózkodó külföldit visszakísérne a határkerítés túloldalára; másrészt azokat a menedékkérőket, akiket beengednének a tranzitzónába, kötelezően fogva tartanák, és a tranzitzónát csak „a kiléptető kapun keresztül”, Szerbia vagy Horvátország felé hagyhatnák el. Mindezt a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre hivatkozva teszi, ugyanakkor az országban jelenleg alig 400 menedékkérő tartózkodik, a válsághelyzet meghosszabbítása csupán az idegengyűlölő, félelemkeltő propaganda fenntartását szolgálja.

Mi számos okból ellenezzük ezt a javaslatot. Ha mindez megvalósulna, a menekülők hozzáférése a nemzetközi védelemhez ellehetetlenülne. A tervezet ráadásul nem tesz kivételt még a gyermekek, idősek, családok esetében sem. Minden menedékért folyamodó embert őrizet sújtana, pedig a védelemért folyamodás önmagában nem lehet alapja a szabadság megvonásának.

 

A helyzet jelenleg is aggasztó. A kerítés felépülése óta már így is egyre több jelentés tanúskodik a szerb-magyar határnál folyamatosan erősödő erőszakról. A nemzetközi védelmet kereső emberek, amint megkísérlik átlépni a határt, az útjuk során sok esetben a rendőrség által végrehajtott ún. ’visszakísérésekkel’ szembesülnek. A visszakísérés során megvalósuló erőszakról szóló tanúvallomások sokkolóak, szóbeli és fizikai bántalmazásokról, megalázásokról adnak számot. A törvényjavaslat az ún. 8 kilométeres visszakísérési szabálynak az egész országra történő kiterjesztését is tartalmazza, ami növelheti az erőszak áldozatává váló menedékkérők számát. Az ilyen kockázatok helyett az erőszakról szóló jelentések azonnali kivizsgálására és határozott fellépésre lenne szükség a védelmet keresők elleni erőszak megszüntetése érdekében!

 

A Szerbiából Magyarországra érkező menedékkérők már most is kizárólag az önkényesen heti 25 főre lecsökkentett kapacitású két tranzitzóna egyikében adhatják be kérelmüket. Mivel a kormány szerint Szerbia megfelelő védelmet tud nyújtani a menedékkérőknek, a tranzitzónákban fogvatartott emberek kérelmét napokon belül elutasítják. Az elutasított menedékkérők hiába fordulnak bírósághoz és hiába kérnek ügyvédi segítséget a bonyolult eljáráshoz, a minőségi jogi segítségnyújtást jelenleg a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal nem biztosítja korlátozás nélkül valamennyi menedékkérőnek.

 

A törvényjavaslat szerint pedig minden menedékkérő automatikusan őrizetbe kerülne a tranzitzónákban. Mindez több szempontból is riasztó. Egyrészt a bizonytalan és hosszú fogvatartásnak rendkívül súlyos következményei lesznek az általában amúgy is rossz pszichés állapotban lévő emberekre. Az intézkedés különösen súlyosan érintheti a sérülékeny menedékkérőket, például a pszichés betegeket vagy a kiskorúakat. Minél fiatalabb egy gyerek, annál súlyosabb kóros lelki jelenség alakulhat ki benne a bezártság hatására. A korábban bántalmazást, kínzást, háborút és más katasztrófát túlélő emberek ismételten traumatizálódhatnak, ami beilleszkedési, alkalmazkodási problémákhoz vezethet a későbbiekben. Másrészt a javaslat sérti az uniós jogot is, hiszen pusztán azon az alapon, hogy valaki menedékkérő, nem lehet az őrizetét elrendelni. Aggályos továbbá, hogy a fogvatartással szemben a bírói jogorvoslat köre tovább szűkül, amely sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét.

 

A tervezet tehát ellentétes hazánk nemzetközi jogi kötelezettségeivel. Álláspontunk szerint annak elfogadásával hazánk kiiratkozik a közös uniós menekültügyi rendszerből. Hovatovább, a 14-18 év közötti kísérő nélküli kiskorúak kizárása a gyerekvédelemből Európában példátlan módon szembemegy az ENSZ gyermekjogi egyezményével, mert védelem helyett diszkriminálja őket magyar társaikhoz képest. Fontos alapelv, hogy őket minden eljárásban elsősorban gyermekként kell kezelni és csak másodsorban menedékkérőként. A kiskorúak fogvatartása jogellenes és embertelen, újabb traumának teszi ki a sokat szenvedett gyerekeket.

 

Ezek a gyerekek védelemre és gondoskodásra szorulnak. Nem fenyegetésként kell rájuk tekinteni, hanem olyan lehetőségként, amely sikereket és gyarapodást hozhat ennek az országnak és ennek a kontinensnek. Hogy milyen felnőtt lesz belőlük, az rajtunk is múlik! A magyar történelem tele van népcsoportok sikeres befogadásával és beilleszkedésével. Ez az ország rengeteget profitált már abból, hogy mert befogadó lenni; megérné hűnek maradni ezekhez a hagyományokhoz. Kérjük a jogalkotót, gondolja át, hogy valóban kerítés mögé szeretné-e zárni a menedékkérőket, köztük a gyerekeket.

 

Az integráció azt jelenti, hogy aki itt él, az ide tartozóvá szeretne válni és fontos a számára, hogy a közösséghez hozzájáruljon; de azt is jelenti, akik régebb óta itt élnek, segítenek abban, hogy az újonnan jövők minél hamarabb a társadalom teljes jogú tagjaivá váljanak.

 

Az eddigiekben civil szervezeteknek lehetőségük volt az integráció első lépéseit már a menekültügyi eljárás alatt segíteni. Amennyiben az Országgyűlés megszavazza a törvényjavaslatot, a sok-sok magyaróra, az integrációs tréningek és a magyar társadalommal kialakított pozitív kapcsolatok mind kárba vesznek. A jövőben pedig olyan menekültek kerülnek ki a tranzitzónákból, akik a magyar társadalom felé még egyetlen lépést sem tudtak tenni – önhibájukon kívül. Az ő integrációjuk nekik is, és az őket segítőknek is nehezebb feladat lesz. A törvénytervezet elfogadása nemcsak embertelen, de minden szempontból irracionális lépés is lenne.

 

Kérjük tehát az Országgyűlési képviselőket, ne szavazzák meg ezt a javaslatot!

 

Ideje lenne, hogy a migráció kérdése visszakerüljön a helyére, ne a napi politika használja félelemkeltésre a témát, hanem felelős szakpolitikák szülessenek a szakemberek és az érintettek bevonásával!

 

Védelemre szoruló embertársaink számára pedig tisztességes eljárást és bánásmódot szeretnénk, a válsághelyzet meghosszabbítása helyett megfelelő elhelyezést, ahol a hazánkba érkező menedékkérők megkezdhetik magyarországi integrációjukat!

 

Aláírók:

 

Amnesty International Magyarország 

Artemisszió Alapítvány 

Cordelia Alapítvány 

Ebony Afrikai Egyesület 

Magyar Helsinki Bizottság 

Menedék –Migránsokat Segítő Egyesület 

MigSzol –Migráns Szolidaritás Csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5412317265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bravehearth 2017.03.07. 10:55:50

@Csuvakka a migráns vuki: Ha nem is örülne, de biztos megértené! Én leginkább annak örülnék, ha nem kéne őket pofozni, mert itt sem lennének! Ha lepattannának a kerítésről, falról, drótról és elég lenne a nyugodt járőrözés a tavaszi napfényben! És akkor a migri is boldog lenne, mi is. És nem lenne konfliktus.

Kelly és a szexi dög 2017.03.07. 11:03:09

Azok segitsenek, akik szétcseszték az országukat!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 11:07:12

@Kelly és a szexi dög: "Azok segitsenek, akik szétcseszték az országukat! "

A fideSS képviselők lebontották a Kossuth téri kordont. (Nagyon helyesen.) Ennyi fizikai munka nekik egy életre elég, nem tudnak segíteni.

Sir Galahad 2017.03.07. 11:09:50

Ha esetleg igaz az, hogy verik őket, akkor miért ragaszkodnak ahhoz, hogy Magyarországon keresztül jussanak Nyugat-Európába? Miért nem kerülik ki? Én itt ellentmondást érzek. Egy kis plusz utat talán megér, hogy ott nem verik őket és át tudnak jutni. Az idejükbe is beleférne, amennyit tétlenül várakoznak a határon.

Bravehearth 2017.03.07. 11:14:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tehát a fidesz nyírta ki Szíriát, Irakot, Afganisztánt, Bangladest, Pakisztánt, Eritreát, Szomáliát, Líbiát??? Hm... Értem. És ezen akciók zöme alatt még csak hatalmon sem voltak!

A te köldökzsinórodat is kár volt elvágni!

Faszerkezet 2017.03.07. 11:17:09

"Menekülttáborba, rács mögé minden menekülttel - ez a Fidesz legújabb ötlete, amivel megpróbál a szélsőjobbos szavazóknak kedveskedni. "

Erről csak annyit, hogy ez az ötlet nem új. A Fidesz kb 2015 óta ezt nyomja, hogy a zárt táborok híve....

Faszerkezet 2017.03.07. 11:20:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

És ez hogy, és miben is kapcsolódik ahhoz amit mondtam???

Bravehearth 2017.03.07. 11:23:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Értem. És ezért akar most a migri épp erre jönni. Zseniális gondolatmenet!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 11:25:10

@Bravehearth: "Tehát a fidesz nyírta ki Szíriát"

A fideSSék a saját országukat cseszték szét.

Sir Galahad 2017.03.07. 11:25:59

Egyébként meg lehetne ezt a kérdést közelíteni minden hiszti nélkül, praktikusan is.

Az idegenrendészeti őrizet elrendelésének oka az, hogy a magyar hatóságok állandóan azt tapasztalták, miután egy migráns beadta a kérelmét, az eljárás végét meg sem várva felszívódott. Így aztán ha kiderült róla, hogy menedékre nem jogosult, nem tudták kitoloncolni.

Ha ennek a problémának a megoldására valakinek van jobb megoldása, mint a migránsok elzárása, nosza, tessék vele előállni! Nincs? Akkor lehet hallgatni...

Faszerkezet 2017.03.07. 11:26:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Tehát akkor. Én összesen ennyit írtam.:

""Menekülttáborba, rács mögé minden menekülttel - ez a Fidesz legújabb ötlete, amivel megpróbál a szélsőjobbos szavazóknak kedveskedni. "

Erről csak annyit, hogy ez az ötlet nem új. A Fidesz kb 2015 óta ezt nyomja, hogy a zárt táborok híve...."

Erre te válaszoltál.:

" A fideSSék a saját országukat cseszték szét."

Szerinted ez kapcsolódik? Pláne szó szerint? Vagy csak jólesett egyet böfögni?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 11:26:56

@Bravehearth: "ezért akar most a migri épp erre jönni"

Mi köze a migriknek ahhoz, hogy a fideSS szétcseszte Magyarországot?

chrisred 2017.03.07. 11:29:01

@eßemfaßom meg áll: Olyan is volt, és lesz is még, hogy szerbek (magyarok) menekülnek át a déli határainkon, jelenleg nem ez a helyzet.

Bravehearth 2017.03.07. 11:40:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez volt a kérdésem nekem is, humanoid!
Mi köze a fidesznek ahhoz, hogy a migrik hazájában mi a tosz van? És mi köze a migriknek ahhoz, hogy a fidesz milyen politikát folytat itthon? Ők itt nem választók, nem polgárok, csak jövevények a határon. És az egy dolog, hogy szerinted a fidesz elcseszte az országot. Mások szerint meg nem. Erre való a demokrácia. Majd jönnek jövőre a választók és ítélnek. De ehhez a migriknek l*fasz közük sincs!

@chrisred: De ha a szerb hatalom elől menekülő szerb (horvát, magyar, szlovén) érkezik a határra, akkor ő valóban menekült. A migri az nem az! Lehet még diktatúra vagy embertelen hatalom Szerbiában. Jelenleg nem ez a helyzet. Csatlakozási tárgyalásokat folytatnak az unióval. Na, ennyire 'nem biztonságos' ország. Ezért (is) csak migri a migri és nem menekült!

@Sir Galahad: Ott a pont!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 11:47:26

@Bravehearth: "a fidesz elcseszte az országot."

Márpedig valaki szétcseszte, 2010 óta gyorsult a leszakadásunk, jelenleg Bulgáriával versenyzünk az utolsó helyért, Banglades feltűnt a látóhatáron.

Hari Seldon 2 2017.03.07. 11:49:38

Elég kevesen vannak aki annyira"nem kedvelik" Orbánt és maffiáját, de azt kell hogy mondjam, nem helyes, hogy idejönnek ezek az emberek.

Itt nem a "most"-ról van szó. Idejön Európába egy nehezen asszimilálható (illetve nem elég gyorsan, amilyen tömegben jönnek) tömeg, így a társadalom tolerancia szintja csökken. Látható, hogy mi lehet az eredménye, ha Marine nyer, a végén még visszahozza a Frank-ot, aztán padlóztatja az országot.

Bravehearth 2017.03.07. 11:53:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "a fidesz elcseszte az országot."

Egyszer: mennyiben kapcsolódik ez a poszt témájához?
Másodszor: mi köze van a belpolitikai kérdéseinkhez a migriknek?
Harmadszor: mint említettem, ez a demokrácia lényege. Ha elcseszték, majd felelnek érte a választók előtt. Jönnek a választások és majd ítélnek. Tökmindegy, hogy szerinted és még párezer ballib megmondó szerint el van cseszve az ország, ha az érvényes szavazatok döntő részét ők kapják. Akkor csak nincs annyira elcseszve. Vagy, ha mégis, akkor a választók jónak látják így.
Sokak szerint lehet, hogy te vagy elcseszve. És ezen egy újabb választás sem segíthet, ugye!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 12:00:18

Amiről a hírhamisító ballib média (Index, HVG, 444, RTL) nem számol be:

888.hu/article-eroszakos-migransok-iskolai-verekedest-provokaltak-svedorszagban-majd-megtamadtak-a-kierkezo-rendoroket
Erőszakos migránsok iskolai verekedést provokáltak Svédországban, majd megtámadták a kiérkező rendőröket

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 12:02:49

@Bravehearth: "mennyiben kapcsolódik ez a poszt témájához?"

Én nemtom, kérdezd meg Kelly és a szexi dög-öt, miért mondta, hogy a fideSS segítsen, neki válaszoltam.

"Ha elcseszték, majd felelnek érte a választók előtt."

A választóknak nincs jogosítványa köztörvényes bűncselekményekben nyomozni és ítélkezni.

"az érvényes szavazatok döntő részét ők kapják"

Kisebbséggel, 45%-kal nyert a fidesz a 2014-es választási csalások során.

NBarbieReloaded 2017.03.07. 12:06:45

Csak a szokasos migri-rinya, tele hazugsagokkal, ferditesekkel.
"A Fidesz a belpolitikai haszonszerzés vágyában égve két lábbal tapos embertársaink jogain"
Hol is van szo szerint leirva az a jog, hogy egy illegalis bevandorlo kenye kedve szerint maszkalhat orszaghatarokon? Nincs ilyen, tehat ez az elso hazugsag. Szep inditas, mar az elso mondatban.

A tobbi is csak a szokasos. A jol megszokott "magyar", "civil" migri-imado szervezetek rinyaljak ugyanazt, mint eddig.
Meg a szokasos hazug cimkezesek: nem akarsz az orszagban latni mindenfele szines hordakat? Akkor idegengyulolonacifasisztarasszista vagy.
Nem gyulolom, csak nem erdekel, van pici kulonbseg. Nyilvan a hatasvadasz idegengyulolo-zes jobban hangzik. Kar, hogy hazugsag.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 12:16:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Röhejes vagy.

Ott a svéd forrás belinkelve, és a videó ahol kedvenc migránsaid rendőrökkel csatáznak.

CSak a 444, HVG, és Index féle hírhamisítók szoktak pusztán migránsok szóbeszéde alapján migránsseggnyaló riportokat írni, ahol bagatelizáljáka bűncselekményeiket.

Pl itt is, ahol az égvilágon semmi nem igazolja az esetet, csak néhány hazug migráns, éppen mint az állítólagos magyar határőrök esetén. :
index.hu/kulfold/2017/03/07/orosz_ujsagirok_jatszattak_el_a_no_go-zonat_stockholmban/

---

Szarházi ballib hírhamisító bagázs..

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 12:19:32

@Bravehearth:

Hagyd szerencsétlen férget.
Soros azért fizeti, hogy a hírhamisító ballib szarháziak Magyarországot lejárató riportjának fedezzen.

Bravehearth 2017.03.07. 12:19:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Én nemtom, kérdezd meg Kelly és a szexi dög-öt, miért mondta, hogy a fideSS segítsen, neki válaszoltam."

Kelly ezt írta: "Azok segitsenek, akik szétcseszték az országukat!"

Mi köze @Kelly és a szexi dög: írásának a fideszhez??? A migrik országát miért cseszte volna szét a fidesz??? Nem is értem, hogy hoztad ezt össze...! Te valamit nagyon ostoba módon benézhettél!

"A választóknak nincs jogosítványa köztörvényes bűncselekményekben nyomozni és ítélkezni."

A választásukkal ítéletet mondhatnak egy politikai párt és annak programjáról, vezetéséről, valamint politikai tevékenységükről. Vagyis, ha szerintük is szarul kormányzott a fidesz, akkor majd leváltják, szavaznak helyettük másra. A rendszer lényege ez.
Ki beszélt itt nyomozásról és bűncselekményekről??? Újfent nagyon nem értesz valamit!

"Kisebbséggel, 45%-kal nyert a fidesz a 2014-es választási csalások során."

Ezt írtam: 'az érvényes szavazatok döntő részét ők (mármint a fidesz) kapják'. Mi nem világos ebben? Országos szinten a 45% bőven többséget eredményezhet a parlamentben, mivel a népesség eloszlása nem lineáris. A listás és egyéni eredmények összesítése során kapott eredmény a jogszabályok szerint lett kihirdetve. Csalásról pedig nem beszélhetünk, ha az érvényes jogszabályok szerint történt a szavazás, a szavazatok számlálása és az eredmények megállapítása. A '14-es választás egy sima győzelem volt a fidesz számára. Az ellenzéknek is sokkal jobb, ha ezt elfogadja és nem termel gyomorsavat tökfeleslegesen! Neked is jobb lenne, hidd el! Talán több energiád maradna értelmezni a szöveget.

Bravehearth 2017.03.07. 12:21:29

@Ballib cenzúrázók réme 25: A versenyszférában élek és dolgozom már 22 éve. Számomra egy futurisztikus rémálom, hogy valaki ezért és ilyennek fizessen...! :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 12:26:27

@Bravehearth: "Kelly ezt írta: "Azok segitsenek, akik szétcseszték az országukat!""

Igen. fideSSék cseszték szét az országukat.

"Ki beszélt itt nyomozásról és bűncselekményekről?"

Én.

"Országos szinten a 45% bőven"

Cseppet sem országos szinten. A külföldön tartózkodó magyarok nem szavazhatnak, viszont a külföldi magyarok igen.

"az érvényes jogszabályok szerint történt a szavazás"

Nem.

chrisred 2017.03.07. 12:27:15

@Bravehearth: Erről ne engem győzködj, 2014-ben még a magyar kormány sem sorolta a biztonságos országok közé Szerbiát. Nagyjából ennyit ér ez a kategória, nem véletlen, hogy a genfi egyezmény sem használja ezt a terminológiát.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 12:30:10

@chrisred:

A magadfajta ballib tetvek lépten nyomon azt bizonygatják, hogy Magyarország sem biztonságos.
Pl ez a Soros által megrendelt migránsseggnyaló hírhamisítás ami a blog apropóját adta, ez is ezt a célt szolgálja.

Szóval menjenek a muszlimok másfele, és akkor nem lesz gond.
Téged se nézünk hülyének, és Sorosnak se kell álhíreket írni a magyarok lejáratásáról.

eßemfaßom meg áll 2017.03.07. 12:31:48

@chrisred: tehát szerbiában terrorizmus uralkodik és ez elől menekülnek a szerbiai szírek

eßemfaßom meg áll 2017.03.07. 12:33:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A külföldön tartózkodó magyarok nem szavazhatnak"

hazudsz mint mindíg

Bravehearth 2017.03.07. 12:35:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Igen. fideSSék cseszték szét az országukat."

Simán csak h*lye vagy.

"Én."

Értem. Kérdezném, ki vagy, de fentebb már kitárgyaltuk.

"Cseppet sem országos szinten. A külföldön tartózkodó magyarok nem szavazhatnak, viszont a külföldi magyarok igen."

Mivel így szól a jogszabály, amit szintén a magyar parlament fogadott el.

"Nem."

Értem. Ezért ismerte el az eredményt az összes parlamenti párt (ellenzékiek is), az unió is és az elnök is ezért adott kormányalakítási megbízást a fidesznek. Ok. Szerintem akkor tégy feljelentést!

@chrisred: Mivel a kormány ezt a 2014-es téves döntését már korrigálta, ezért őket felesleges győzködni. Téged sem akarlak győzködni, csak szembesítelek azokkal a közönséges hazugságaiddal, amit már nem egyszer elhintettél itt (legutóbb tegnap)! A migri az migri. A menekült pedig menekült. Jelenleg nem menekültek hazudoznak az ostoba svédeknek, hanem közönséges migrigk.

Mellesleg tényleg jó kérdést vetett föl egy társunk: ha ennyire elverik őket a gaznáci magyarok, akkor miért próbálkoznak akár ötször-hatszor-hétszer is átszökni? Számomra nem logikus...
Továbbá magyar polgárként felmerül bennem a gondolat, hogy talán nem elég határozott és erőszakos a magyar határőrizet??? Nem elég elrettentő? Hm...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 12:54:47

@Bravehearth: "a magyar parlament fogadott el."

Nem az egész parlament, nem volt konszenzus, csak a fideSS többség fogadta el.

"tégy feljelentést"

Poltpot minden feljelentést visszadob.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.03.07. 12:55:15

Nagyon sajnáljuk a menekülteket, de maradjanak ott ahol teleszülték az országot. Akik megszülettek azok nem tehetnek róla, de a saját társadalmunkat nem akarjuk idegen kultúrákkal szétrombolni. Ez a kegyetlen valóság.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 12:55:43

@Ballib cenzúrázók réme 25: "azt bizonygatják, hogy Magyarország sem biztonságos."

Nem bizonygatják, a német bíróság kimondta.

konrada 2017.03.07. 13:02:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem bizony!
...és a határon ráadásul meg is verik őket!

...no ezt kéne azoknak a svéd orvosoknak megmondaniuk a szerencsétleneknek, hogy azok elkerülhessenek egy olyan nem biztonságos országot, ahol őket verik.
Remélem sikeres lesz a kampányuk!

Skankhunt42 2017.03.07. 13:14:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A külföldön tartózkodó magyarok nem szavazhatnak, viszont a külföldi magyarok igen. tyűha, két buzulás között ilyen mondatok inspirálódnak benned? nem semmi!!

Bravehearth 2017.03.07. 13:26:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Nem az egész parlament, nem volt konszenzus, csak a fideSS többség fogadta el."

Tehát jogszerű volt. Nem szükséges konszenzus egy törvény elfogadásához. Ott volt az ellenzék a támogatottságának megfelelő arányban. Kevesen voltak... Ez ilyen.

"Poltpot minden feljelentést visszadob."

Roppantul sajnállak...! Hát, akkor élj a tudattal vagy marad a kenderkötél! ;-)

Bravehearth 2017.03.07. 13:30:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Nem bizonygatják, a német bíróság kimondta."

Német bíróság...! :D Pfff... Megalol! :-) Az 'állampolgári' német (lol) bíróság. Omg...! Kislányt szénnéerőszakoló migrinek azt javasolták, hogy ne Berlinben adja be a kérelmét, mert ott most már problémája lehet... Válasszon másik tartományt! Az ilyen 'bíróságokra' gondolsz? És az kimondta...? Hmmm. A h*lyék közül legalább a vicces fajta vagy! Ez tetszik, értékelem!
Szerintem mégis inkább a kerítések és a migriverés! Mindenkinek jobb az úgy!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 13:34:36

@Bravehearth: "migriverés"

Bátor hős határvadászaink majd jól megrugdossák a földönfutó menekülteket. Ha az olimpiára nem lehet a Nemzet büszke, majd büszkélkedik a rugdosással. :(

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 13:37:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem rugdosott meg senki senkit a határon.
Soros féle hírhamisítás a sztori, amit Magyarország lejáratására találtak ki a ballibek.

Onnan is látszik, hogy te propagálod.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 13:39:30

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Nem rugdosott meg senki senkit a határon."

Javadra írom, hogy még te is szégyelled, utolsó mocska a földnek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 13:44:27

Az Orvosok Határok Nélkül orvosainak ezerszer jobban hiszek, mint a csuti gecinek: "Nemmivótunk." :))

Muad\\\'Dib 2017.03.07. 13:50:32

Mondjuk az irtózatosan mókás ahogy a nemzetközi sajtó a magyar hírgyártókkal egyetemben mindent készpénznek vesz, amit a menekültek mondanak és mindent hazugságnak, amit bárki más. Középút nincs, mert az nem eléggé modern dolog.

Miklós Széles 2017.03.07. 13:56:10

Minket nem tisztelnek, szép szóra nem hallgatnak, uralkodni akarnak felettünk.
Miért ne lehetne veréssel elkergetni őket a határainktól.

Bravehearth 2017.03.07. 13:58:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez csak ostoba libbant 'magyarozás' a részedről. Téged minősít, rólad szól, nem a fideszről.

"Ezért tart itt a fideSS."

Azt hiszem, jobban is érzik magukat a bőrükben, mint te...

"Az Orvosok Határok Nélkül orvosainak ezerszer jobban hiszek, mint a csuti gecinek: "Nemmivótunk." :))"

Ez egyéni problémád, mindenki attól hal meg, amitől csak akar! Tőlem nyugodtan kaphatsz agyvérzést is! ;-) Szerencsére a szemétdomb patkányait sem érdekli, hogy te kinek hiszel jobban.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 14:04:20

@Bravehearth: ""Ezért tart itt a fideSS."
Azt hiszem, jobban is érzik magukat a bőrükben, mint te..."

Ők persze, mert szélopták és tönkretették az országot, de a hazám nem annyira.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:05:23

@Bravehearth:

Az meg rejtály, hogy az okostelefonnal mászkáló migráns horda, miért nem csinál felvételt, miközben egy társukat verik.

Különösen úgy, hogy pontosan tudják, miszerint a levideózott áldozatok évtizedekig megélnek abból hogy sírnak, mint a László Petra által felrugott Al-Kaida-s fociedző.

(Aki esetén már azóta bizonyított tény, hogy a mögötte haladó rendőr lökésétől esett a földre, és hátrafordulva a rendőrt szidja, nem László Petrát, aki hozzás e ért).
888.hu/article-papirja-van-laszlo-petranak-arrol-hogy-nem-rugta-fel-oszamat

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 14:09:45

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Az meg rejtály, hogy az okostelefonnal mászkáló migráns horda, miért nem csinál felvételt, miközben egy társukat verik."

Az megvan, hogy a telefonjukat is öszetörik?

"888.hu"

Prostisrácokon éppen nem találtál hazugságot?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:13:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

De azt azért tudod ugye, hogy a (egyébként nem létező, és soha nem létezett) felvételt nem a törött képernyő tárolja, és az esetleges összetörés után is megmarad !?

Arról pedig nem szólt a mese, hogy az összetört telefont elkobozták, bezúzták, és megsemmeisítették. Mert ilyen még a mesében sem volt.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:14:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A ballib hírhamisítók nem hozzák le a tényeket, csak a saját maguk által hamsiított híreket.

Egyébként a cikkben leírtak szerinted nem történtek meg ?
Te csak a Soros által diktált álhíreket fogadod el igazságként, és erre még büszke is vagy ?

Larry Silverstein 2017.03.07. 14:16:51

nyugi ballibsik

a sci-fi rémálmatok közeledik

úgy híjják 2018

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 14:25:20

@Ballib cenzúrázók réme 25: "a cikkben leírtak szerinted nem történtek meg ?"

Nem tudom, nem olvastam. Miért olvasnék hírhamisító weboldalakat???

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:28:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Vicces vagy..

Ez a blog éppen a Magyarországot lejárató ballib hírhamisításról szól.

Ahogyan általában minden hírhamisítást éppen a ballibek csinálnak.

Egyébként ami képekkel és videókkal alá van támasztva, az nagyjából feltehető, hogy megtörtént.
Így László Petra felmentése, a Svédországi migránsok erőszakhulláma, ....

Ami meg nincs, és csak 1-2 az újságíró szájíze szerinti személyes beszámoló alapján van eladva tényként, és minden más érintett cáfolja az vélhetően kamu.
Így pl a magyar határvédők által megvert migránsok legendája.

wolves84lb 2017.03.07. 14:32:53

@Bravehearth: én is boldog lennék, ha a hozzád a batyufaszhoz hasonlóan az összes geci fidesztroll sósavat inna, az én egészségemre. Mindenki boldog lenne.

wolves84lb 2017.03.07. 14:33:47

Kezdem azt hinni, hogy ahol az első 20 hozzászólóból 17 fideszes, ott valami fontos dolog lehet a posztban.

wolves84lb 2017.03.07. 14:34:38

@Ballib cenzúrázók réme 25: te csicska fasz, az nem jutott még eszedbe, hogy ha valahonnan kitiltanak, azt azért teszik, mert nem bírják az ocsmány zsidó troll pofádat?

Bravehearth 2017.03.07. 14:35:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Jah... Perdsze!

Úgy, mint ahogy a szülinapjukat is elkobozzák - ezért született mind január 1-én.
Úgy, mint ahogy az anyanyelvüket is ellopták - ezért beszél mindegyik arabul (nem esetleg szír-arámi)
Úgy, mint ahogy az összes iratukat is ellopták, elégették - ezért született mind Aleppóban.
Úgy, mint ahogy a végzettségüket igazoló papírok is elégtek/ellopódtak - ezért aztán csak az agysebészek és diplomások jöhetnek a drótig.
Úgy, ahogy mindegyik (aki még nem diplomás) 14 év alatti, csak lefogyott az úton és azért van méteres szakálla.

És végre ideérnek a dróthoz, erre a geci magyarok nem elveszik a világbajnok telefonjaikat? És nem kecskepornót és lefejezést töltenek fel rájuk...?
Még jó, hogy te ezeknek hiszel.

Figyelj, macskaképű! Értjük mi, hogy beteg vagy, nincs ezzel baj, de legalább hülyét ne csinálj magadból. Mert bár nem ártalmas az egészségre, de mégis ciki!

wolves84lb 2017.03.07. 14:36:16

@Ballib cenzúrázók réme 25:
"Különösen úgy, hogy pontosan tudják, miszerint a levideózott áldozatok évtizedekig megélnek abból hogy sírnak, mint a László Petra által felrugott Al-Kaida-s fociedző.

(Aki esetén már azóta bizonyított tény, hogy a mögötte haladó rendőr lökésétől esett a földre, és hátrafordulva a rendőrt szidja, nem László Petrát, aki hozzás e ért).
888.hu/article-papirja-van-laszlo-petranak-arrol-hogy-nem-rugta-fel-oszamat"

batyufasz, már azt sem tudod, mit hazudj, ugye? :)) Most akkor felrúgta, avagy sem az a mocsok azt a szerencsétlent?

wolves84lb 2017.03.07. 14:37:38

@Bravehearth: most te vagy az új troll a csapatban? 60 hozzászólással osztod az észt...ez aranyos :)))) Kinek a sokadik nikkje vagy, kisapám? :)

wolves84lb 2017.03.07. 14:38:31

@Bravehearth: ne anyázz, kiscsicska, mert pofán leszel baszkodva :) bár batyufasz haverod azóta sem merte elém dugni a retkes hazaáruló pofáját...hátha te keményebb leszel, kis faszjancsi :)

Bravehearth 2017.03.07. 14:40:56

@wolves84lb: Helyes...! Termeld azt a gyomorsavat, termeld! ;-) Jó dolog a vérnyomás, vörösödik tőle a köd! Jót mulatok rajtad! :-) Egyszerű lény vagy. Látod? Ez a következménye, ha apa és anya tesók!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:43:33

@Bravehearth:

Az egyik közismert Gyurcsnyista troll.
Személyeskedésen túl nincs mondanivalója.
Nincs máshoz agya. Nem fejlődött ki neki rendesen.. :)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.07. 14:46:58

@wolves84lb:

Gyere holnap a Móriczra a Meki elé 18h-ra és beverem a pofád, hogy ne ugassál marhaságokat.

Vulgo 2017.03.07. 15:39:21

Arrol senki nemtehet, hogy hova szuletik. Azt viszont dontse mar el azt, hogy kivel akar egyutt elni, aki oda szuletett. A "benszulottek" minden esetben rabasztak, ha hazjukba bevandorlok erkeztek. Tessek vegig tekinteni a tortenelmet.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.03.07. 15:44:42

csak három gondolat.
remélem minden napra jut majd egy ilyen cikk, ami negyban segti a normálisan gondolkozó embert abban, h soha de soha ne szavazzon a ballib bandára

nyugodtan küldjetek pénzt szomáliába, h ott segitsenek az embereknek ahol vannak

és ideje lenne ha valaki szólna az afrikai és közel keleti embereknek, h a szaporodás nem emberi jog. és amikor kilép a kunyhójából és látja mi veszi körül, akkor nem kéne még hat gyereket csinálnia mert bizony éhes és szomjan fognak halni.

BéLóg 2017.03.07. 16:13:00

Természetesen ostoba vagy hálistennek végtelen szorgalommal, ami ELENGEDHETETLEN ahhoz, hogy a teféle ballibek végleg eltűnjenek. Ezt elég sokan megírták, így én nem fokozom.
Csak mekkérdezem, a CHILDREN OF MEN címben melyik az egyesszámú gyerek és egyesszámú ember?
Mert a szóbanforgó film címe "Az embeREK gyermekeI", csaxólok. Függetlenül attól hogy milyen hülye volt a magyar forgalmazó félrefordítója.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2017.03.07. 16:27:27

Mekkora röhej, hogy pont az a "magyar" nemzet hörög a migránsok ellen, amelyik maga is egy színtiszta migráns keverék. Nincs is a "magyarok" vérében semmi "magyar" vér, csak ázsiai, török, kun, besenyő meg minden kutyafasza genetika.
A fideszes náci agyakban ez nem mindennapi önmeghasonlást okoz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 16:31:33

@Bravehearth: "Úgy, mint ahogy a szülinapjukat is elkobozzák - ezért született mind január 1-én."

:))

A természeti népeknél nincs naptár, se szülinap. A születési évet is nehéz belőni, nemhogy a napot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 16:33:30

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Ez a blog éppen a Magyarországot lejárató ballib hírhamisításról szól."

Nincs olyan, hogy ballib.

Nincs itt hírhamisítás.

A csúti geci járatja le magyarországot. Legutóbb az olimpiai cirkusszal.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 16:41:14

@Ballib cenzúrázók réme 25: "videókkal alá van támasztva, ... László Petra"

Ciki, hogy van videó róla, mi? :))

Megnéztem a kedvedért a 888 cikkét, hát betettek egy hamis képet, ami egy másodperccel később készült, mikor már jópár méterrel messzebb volt a pasi. LP is visszahúzta a lábát. A pasi is oldalt esett, úgy látszik a képen, mintha másik irányból jött volna.

18 km/óra futásnál másodpercenként 5 métert haladsz.

A videót nézd, tisztán látszik, hogy megrúgja. A pasi próbálja megtartani az egyensúlyát, egy kis gáncsolás is elég volt, hogy végleg elvessze.

De nem is érdekes, sikerült vagy nem sikerült elgáncsolnia, hanem az, hogy megpróbálta.

De nem is LP a bűnös, hanem a csuti geci, aki uszította.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 16:46:47

@Vulgo: "Azt viszont dontse mar el azt, hogy kivel akar egyutt elni, aki oda szuletett."

Helyes!

A magyarok úgy döntöttek, hogy aláírják a menekültügyi egyezményt, és befogadják a menekülteket. Dönthettek volna másképp is.

Természetesen a befogadás alapos vizsgálat következménye, a magyar hatóságok csak minden ezredik menekültet fogadják be.

Befogadják vagy nem fogadják be, a megrugdosás nem kultrnéphez illő módszer.

NBarbieReloaded 2017.03.07. 16:49:34

@wolves84lb: Na, megjott a 2 igen bonyolult valasszal operalo, bocs nem irok ilyen bonyolult szavakat, szoval a 2 valaszt irni tudo szellemi orias, wolves is:
1. troll vagy/alig van hozzaszolasod/tobb nikken (sic) irogatsz
2. mondjad hol talalkozzunk azt` megverlek, en a wannabe BV-s kemeny gyerek

Idiota seggarc, ennyi esszel pont jo is vagy te balliba bohocnak :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.07. 16:52:04

@FILTOL: "nyugodtan küldjetek pénzt szomáliába, h ott segitsenek az embereknek ahol vannak"

Nagyon helyes! Mondjuk pont ne a legfejletlenebb Magyarorszég küldjön, hanem a EU - és a világ gazdagabb államai. A saját érdekük is, hogy helyi fejlesztásekkel elviselhetővé tegyék az életet, és ne kerekedjenek fel a népek.

Ha anglia okosabb, fejlesztette volna Magyarorszégot,Lengyelországot, stb. és akkor a keleti hordák nem özönlöték volna el, nem let volna brexit.

"nem kéne még hat gyereket csinálnia mert bizony éhes és szomjan fognak halni. "

Pont azért csinál sok gyereket, mert e nagy részük éhen és szomjan hal. Amelyik nem szült sok gyereket, az kipusztult.

conchita wurst 2017.03.07. 17:06:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: milyen természeti nép a szír?

a természeti népek mióta atomtudósok?

conchita wurst 2017.03.07. 17:08:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 'A magyarok úgy döntöttek, hogy aláírják a menekültügyi egyezményt, és befogadják a menekülteket. Dönthettek volna másképp is.'

A kerítésből még a leghülyébb migri is tudhatja hogy döntöttek a magyarok. Aki ennek ellenére megkísérli el kell ásni a gecibe.

NBarbieReloaded 2017.03.07. 17:30:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Megegy okostojas, aki a magyarorszagi kenyelmes borfoteljebol, angolt eletebe nem latva megmondja a tutit, hogy miert is szavaztak a brexitre. Vicces. :)

Ravasz Figyelmeztetés 2017.03.07. 18:06:00

NEM ALANYI JOG AZ EURÓPÁBA KÖLTÖZÉS
AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKNAK SEMMI HELYE EURÓPÁBAN, JOGUNK VAN KIZÁRNI ŐKET

Politikai Provokatív 2017.03.07. 18:44:49

Na sikerült kinyögni egy újabb magyarellenes írást. Gratulálok a szerezőnek. Fel kéne már fogni, hogy NEM ALAPJOG áthaladni 10 biztonságos országon, aztán kiverni a balhét, hogy több juttatás kell.

Dr Smit Pal... 2017.03.07. 19:35:10

"Hovatovább, a 14-18 év közötti kísérő nélküli kiskorúak kizárása a gyerekvédelemből Európában példátlan módon szembemegy az ENSZ gyermekjogi egyezményével, mert védelem helyett diszkriminálja őket magyar társaikhoz képest.

Mintha a libbantakat a legkisebb mertekben is erdekelnek az emberi jogok. 2006 -ban mikor a libsik halomra lottek az embereket, akkoribol nem emlekszem, hogy barmelyik is az emberi jogokrol vernyakolt volna.

$pi$ 2017.03.08. 07:45:03

@NBarbieReloaded: "Megegy okostojas, aki a magyarorszagi kenyelmes borfoteljebol, angolt eletebe nem latva megmondja a tutit, hogy miert is szavaztak a brexitre. Vicces. :) "

Mert aki kimegy és nem reprezentatív mintából, pár hozzá hasonló angol megkérdezésével dönti el a kérdést az jobb? Szerinted az tudja jobban egy ország véleményét, aki megkérdez pár odavalósit vagy az, aki korrekt közvéleménykutatások és statisztikák alapján tájékozódik?

NBarbieReloaded 2017.03.08. 10:29:26

@$pi$: Nem tudom mit takar a "par hozza hasonlo angol".
Ahany angollal en mar beszeltem errol, lassan nyugodtan nevezhetem statisztikailag helytallonak a velemenyem. De annal legalabbis biztos kozelebb all a valosaghoz, mint, hogy az otthoni ballibsik elolvassak valamelyik szelsolibsi angol lap 2 cikket, amelyik a K-EU bevandorlokra fogja a Brexitet (merthogy a kevesbe PC igazsagot ezek soha nem fogjak leirni), orulnek, mint majom a farkanak, hogy van egy kis municio a magyarozasra, aztan uton utfelen ezt a marhasagot hangoztatjak.
Merthogy olyan, korrekt kozvelemenykutatast es statisztikat en nem lattam, ami azt mondana, hogy aki a Brexitre szavazott, annak a (egyebkent az angol atlaghoz kepest nagyobb aranyban dolgozo, kevesebb segelyt igenylo stb.) kozep es kelet EU bevandorlokbol van elege, es az (atlagnal joval rosszabb foglalkoztatasi mutatokkal rendelkezo, joval tobb segelyt igenylo, a bunozesi statisztikak elokelo helyein szereplo) arab meg feka bevandorlokkal viszont nincs baja.
Ilyen nincs, ez nonszensz.

$pi$ 2017.03.08. 11:44:33

@NBarbieReloaded: "Ahany angollal en mar beszeltem errol, lassan nyugodtan nevezhetem statisztikailag helytallonak a velemenyem."

Nem, mert nem reprezentatív a mintha. Ahhoz nem csak az kell, hogy elegendően sok legyen a mintavételek száma.

"Nem tudom mit takar a "par hozza hasonlo angol"."

Azt, hogy az ember általában olyanokkal barátkozik, olyanokat kérdez, akik hozzá hasonlóak, akik az "ő köreibe tartoznak". Nem reprezentatív.

Amellett érvelek, hogy aki otthon ül és kicsit is korrekt statisztikákból tájékozódik annak megalapozottabb a véleménye, mint annak, aki anekdotikus bizonyítékokra hagyatkozik.

NBarbieReloaded 2017.03.08. 12:08:00

@$pi$: En ezt keszseggel elhiszem, de hol vannak ezek a korrekt statisztikak, amik alatamasztjak a fentebbi osszegzesem?
Mert en ilyet meg nem lattam.
Olyat lattam, hogy egy TV vagy ujsag megkerdezett par jarokelot, akik kozul volt aki azt mondta, hogy igen, a K-EU bevandorlok nem tetszenek neki. De akkor ugyanilyen logikaval ezt se fogadjuk el a Brexitre szavazok fo okakent, mert akkor ez se helytallo statisztikailag.

$pi$ 2017.03.08. 12:22:36

@NBarbieReloaded: "Mert en ilyet meg nem lattam."

Feltételeztem, hogy léteznek ilyenek. Logikusnak tűnik, de bizonyítani nem tudom.

NBarbieReloaded 2017.03.08. 13:33:20

@$pi$: Ez az, hogy nem logikus, nyilvan nem is letezik ra bizonyitek.
Az nem logikus, hogy egyebkent dolgozo embereket, akikkel nincs gond, nem akar az orszagaban latni, de a szines hordakat, akikkel meg minden statisztika szerint csak a baj van, azokkal meg nincs gondja. Az elobbiek menjenek, ezert akar egy fontos szervezetbol kilepesre is szavaz, az utobbi viszont jo helyen van.
Lof@szt, ennyire meg az angolok se hulyek.

$pi$ 2017.03.08. 18:01:35

@NBarbieReloaded: "Az nem logikus, hogy egyebkent dolgozo embereket, akikkel nincs gond, nem akar az orszagaban latni, de a szines hordakat, akikkel meg minden statisztika szerint csak a baj van, azokkal meg nincs gondja."

Ezt én sem gondolom, szerintem sem a lengyel villanyszerelőkkel meg a magyar pincérekkel van gondjuk.

BéLóg 2017.03.10. 14:17:48

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:
Na te egglyüheS!
Tudod mi az hogy ILLEGÁLIS? Dehogy tudod.
Tudod mi az hogy népvándorlás?
Amikor a magyarok ide jöttek, mindent hoztak magukkal. Ipart, kereskedelmet, mezőgazdaságot, igazságszolgáltatást, rendfenntartást, hierarhiát, ön- és honvédelmet, vagyont, növényeket és állatokat, tudást, kultúrát, kultuszt, nyelvet, írást, tudományokat, orvoslást, történelmet és mitológiát.
Mi egy államalkotó nemzet voltunk és államot is alkottunk, valamint megálltuk eddig is a helyünket.
Te véglényszerűostoba, a migráncsok ezek közül MIT hoznak ide?
Amikor jöttünk, nem voltak határok, nem irtottunk ki senkit, egy majdnem üres helyre jöttünk.
Keveredésünket UTÓLAG fokoztuk, miután irtott minkat török, tatár, labanc és ez a keveredés MINDIG is tervezett és szervezett volt.

Akik most jönnek, azok azért jönnek, mert bemesélték nekik hpogy JÁR a jobb élet MÁSOK kontójára.
Bemesélték nekik hogy ők a vallásuk miatt felsőbbrendűek.
Bemesélték nekik hogy övék lesz itt minden, a vagyon, a föld, a nők mert ők magasabbrendűek illetve prófétájuk is pontosan így csinálta!
Úgy jönnek ide, hogy itt megvalósítsák azt a halálos kultúrát és rendszert, amely olyan körülményeket teremtett hogy ők onnan el akarnak szökni.

De hát te ezeket azért mind tudod, csak leírnod nem szabad.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.10. 15:43:37

@BéLóg: "Amikor jöttünk, nem voltak határok, nem irtottunk ki senkit, egy majdnem üres helyre jöttünk."

Szerintem ugyanezt a hülyeséget szajkózhatják az amerikaiak is. :))

BéLóg 2017.03.20. 16:19:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
De. Voltak határok. Nézz csak meg egy indián törzs eloszlási térképet. nem kerítéssel meg vizesárokkal, de volt. Átmentél asszonyt vagy lovat lopni, elkaptak, peched lett...
De, MINDENKi tudja hogy kiirtották az indiánokat.
Fegyverrel, alkohollal, deportálással, mérgezéssel, betegségekkel, életfeltételek (föld, állat, erdő) elrablásával/kiirtásával.

Ne nézzél már senkit madárnak, ha kérhetem. Egy évszázad volt háborúkkal, adok kapokkal.
Mikor mi idejöttünk, nem volt itt majdnem senki. Aki mégis, annak baja nem esett. Ma is a magyarság része. Egyetlen harc sem volt őslakosokkal, csakis saját magunkkal.

Hozzászólok 2017.07.30. 23:06:59

Az a baj, hogy ha 10 menekult van, akkor valoban embersegesnek kell lenni. Ha 10 millio, es egyelore eppen elso millio rongyol befele papirok es minden nelkul, arcukat a kamera elott takarva, atgazolva gyumolcsoson, falvakon, begyalogolva magankertekbe stb. Na akkor kellenek a filmben latott racsos, katonas intezkedesek. Meg meg komokyabbak is.

Hozzászólok 2017.07.30. 23:14:12

Az amnesty international nem az a szervezet aki szerint a bortonben a gyilkosoknak nagyobb szoba kell meg tévé meg rekreacios lehetosegek?
Oooo. Majd pont erdekelni fog a velemenyuk arrol hogy a rendorok hogyan lépjemnek fel a keritest atvago, fenyegetoen viselkedo betolakodokkal szemben. Koszonjuk Emese. Akarommondani b1 blog.
süti beállítások módosítása