B1 blogcsalád



Orbán Viktor is beállt azok sorába, akik a Magyar Idők szerint minden eddigit felülmúló árulást követtek el

2017. február 28. - nickgrabowszki

A miniszterelnök esete saját propagandájával. jbfb.jpg

Két hete a kormány közpénzből kitartott propagandalapja boldogan ünnepelte, hogy az Európai Parlament kezd felzárkózni Orbán Viktorhoz, új terrorellenes intézkedéseket fogadott el a külföldi harcosok és magányos elkövetők ellen, valamint fokozott határellenőrzést írt elő a külföldi harcosok megállítására

Egy nappal később még fideszes kormánypropagandai viszonylatban is elszállt és vérgőzös névtelen publicisztikát közöltek arról, hogy minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális, Jávor Benedek, az LMP és Meszerics Tamás, a Párbeszéd EP-képviselője.

Mert miközben

  • egész Európa retteg a terrortól,
  • a biztonsági szakértők régóta sürgetik a hasonló, vagy még ennél is erősebb szigorításokat,
  • gyalázatos, undorító módon álltak a kérdéshez,

azaz nem szavazták meg azt, amivel az az Európai Parlament kezd felzárkózni Orbán Viktorhoz. A Fidesz képviselői persze megszavazták.

A fideszes szavazók pedig nem az éleselméjűségükről közismertek, be is indultak azonnal a propaganda hívó kürtjelére. Meg is jelentek például Jávor FB-oldalán, hogy kifejezzék a kormány véleményét a tevékenységéről. (Lásd a képet.)

Azonban fordulat történt. Alig egy héttel a szavazás után után

Orbán Viktor kezdett lemaradni önmagától.

A múlt pénteki rádióinterjújában, amelyben amúgy arra utalt, hogy Magyarország, Budapest, illetve a Fidesz és ő maga nagyon kikapott volna az olimpiai népszavazáson, ha nem lépnek vissza, Orbán már bírálta az Európai Unió által tervezett úgynevezett szisztematikus határellenőrzési rendszert is, amely szerinte

agyrém,

az EU-s állampolgárok

vegzálását

jelentené, és ez a teljes útlevél-ellenőrzési folyamat nyaranta akár 8-10 órás várakozást is eredményezhet a horvát-magyar, illetve a román-magyar határon. 

"Miközben az illegális migránsokat folyamatosan beengedik az EU-ba, aközben az útlevéllel rendelkező, törvénytisztelő uniós állampolgároktól teljes ellenőrzést követelnének" - mutatott rá, elemi érdeknek nevezve, hogy Brüsszelt jobb belátásra bírják a kérdésben.

Mint arra az Eurológus cikke rámutatott, ez a két dolog a bevezetni kívánt szisztematikus határellenőrzés és a fokozott határellenőrzés éppen ugyanaz.

Ha tehát az ún. balliberálisok minden eddigit felülmúló hazaárulást követtek el, akkor a brüsszeli intézkedés bírálatával velük azonos álláspontra helyezkedett, hozzájuk csatlakozott Orbán Viktor is.

Azért ilyet ritkán látni, hogy a propaganda bebizonyítja saját gazdájának gyalázatosságát.

Sose legyen újabb Bataclan. De tőlük lehet, és ha lesz, ezt a két alakot- és a többi közel 120 „zöldet”, vagy esetleg a szigorított határellenőrzésre ugyancsak nemet mondó gyurcsányista Niedermüller Pétert kellene elsőnek odavinni, hogy gázoljanak az áldozatok vérében. Seperjék össze a leszakadt emberi végtagokat, fejeket, azonosítsák a megerőszakoltakat.

Hogy meg lehet zavarodva a közpénzből igen jól fizetett pártpropagandista:

most akkor Orbán Viktor is árulást követett el?

Ráadásul minden eddig felülmúlót. Hogyan fogja Gajdics Ottó kimagyarázni?

De ami még annál is kétségbeejtőbb: mi lesz most szegény, szerencsétlen, egybites Fidesz-szavazókkal?

Most majd be kell írniuk a jópontokért, hogy megcselekedjék, amit megkövetel a haza, Orbán FB-oldalára is, hogy

  • hazaáruló,
  • terrorista,
  • sőt: mocskos liberálfasiszta?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8312300329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2017.02.28. 22:43:56

@nickgrabowszki:
Téged most meghekkeltek az orosz kíberizék, vagy igaz amit írtál?
Ez nem az, hogy:
"Álmomban két macska voltam és játsztam magammal?"

rnz 2017.03.01. 07:51:55

Akkor most Orbán az egyetlen, aki képes Orbánnal szembeszállni? :D
Jhajjj...
Annyira rémesen gyenge a baloldalunk, hogy ez már lassan rosszabb, mint ha nem is lennének.

magyarparaszt 2017.03.01. 08:00:21

A siserahadnak mindegy, mert úgy sem értik, amit szajkóznak, nekik elég, hogy a csutiGé mondja. Mivelhogy egybitesek. Ha valamit is felfogtak volna csak abból, amit ők maguk acsarogtak az utóbbi években, már attól felakasztanák magukat, csak ugye az a tudatlan aljasság, ami a fidiotizmushoz amúgy elengedhetetlen, az ne volna esetükben...

Netuddki. 2017.03.01. 08:18:53

A tolvaj kis farok azt az agitpropot terjeszti, hogy ő csóválja Brüsszelt. Közben meg csak kullog az események után.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.01. 09:38:38

Nyilván Vitya a szavazáskor azzal volt elfoglalva, hogy mire tetesse rá itthon Lőrinc (a pénztáros) kezét. Nem nagyon figyelt oda, hogy mi folyik körülötte, mert ugye minek. :-)
süti beállítások módosítása