B1 blogcsalád



Pedofília: a menekültektől rettegnek, a KDNP-s maradhat az iskolában Körmenden?

2017. február 09. - Mr Flynn Rider

Körmend az utóbbi két évben a menekülttáboráról lett híres. A menekülteket embertelen körülmények között tartják, a rendőrség rendszeresen zaklatja, veréssel fenyegeti őket. Az emberek féltik a nőket a családban, nem engedik őket egyedül eljárni éjszaka. Mégis, a pedofilbotrányt Körmend egy KDNP-s politikusnak köszönheti, nem pedig a menekülttábornak.

koszeg_ferenc_1.jpg

“Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, nálunk nem lesz Köln”

üvöltötte egy évvel ezelőtt a Fidesz a médiába. Lett is nagy felháborodás, az emberek a kocsmában hegyeset köptek, ha a menekültekről esett szó.

Hogy a menekültek Körmenden senkinek nem ártottak (ezt a rendőrség is megerősítette és a kézilabdás lányoknak sem esett baja), az senkit nem érdekelt.

Azóta se hallani arról, hogy a menekültek bárkinek ártottak volna, éppen ellenkezőleg: rendszeres rendőri zaklatásnak vannak kitéve és embertelen, fűtetlen sátrakban alszanak, a hangyák között. Láthatóan ez se érdekel senkit a körmendi plébánoson kívül, aki befogadott párat. Erre lesorosbérencezték.  

A közvéleményt a Fidesz-KDNP annyira felheccelte a menekültek ellen, hogy az emberek nem ismerik fel, ki az, aki valóban veszélyt jelent rájuk.

Hétfőn mi is megírtuk, hogy az 52 éves KDNP-s alpolgármester még általános iskolás korában összejöhetett egy kislánnyal, aki most 16 éves. A „viszonyt” egy véletlen üzenetváltás buktatta le. 

A viszony évekig tartott, hiszen a megjelent cikkek szerint a lány még általános iskolás volt, amikor "összejöttek". Tudvalevő, hogy egy olyan kisvárosban, mint Körmend, mindenki ismer mindenkit és mindenki tud mindenről. Mégsem történt semmi évek óta, mégsem jutott az eszébe senkinek, hogy nem normális, hogy egy kislány egy 50 éves pasassal "jár". Az lány apja sem volt harcias kedvében, azt mondta az ATV-nek, hogy nem akar az üggyel foglalkozni, mert annak politikai felhangja is van. 

Az Index szerint Szabó Ferenc ugyan lemondott az alpolgármesterségről (vagy lemondatták), de az általános iskolában még mindig foglalkoztatják és képviselőként is dolgozhat tovább.

Várjuk a felháborodott körmendieket és a helyi, megerősített rendőrséget, hogy ugyanolyan hévvel és vehemenciával járjon el a körmendi KNDP-s pedofillal szemben, mint ahogy a (mint kiderült, ártatlan) menekültek ellen eljárt. Várjuk a kormányzat harcos kiállását is.

 

Vagy mégis lesz Köln? 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8912240706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Papok pedofil-biztos felszentelése 2017.02.10. 15:13:24

Katolikus papok pedofil-biztos felszentelési eljárása a fütyiguillotine.

Trackback: Erkölcsöt erkölcstelenektől 2017.02.10. 15:12:37

Vatikán: ... mert ki akarna erkölcsi útmutatást öregemberektől, akik gyerekeket erőszakolnak?

Trackback: Papoknak kifelé az iskolákból! 2017.02.10. 15:12:20

Óvd a gyerekeidet pedofiliát kedvelő és védő papok környezetétől. Iskolába, óvodába ne járulj hozzá, hogy pap tanítsa a gyerekedet bármire is.

Trackback: Mentsük meg a papokat! 2017.02.10. 15:11:31

Szórakoztató Képes ErkölcsTan: Mentsük meg a papokat a szexuális kísértéstől preventív kasztrálással! Mert mi az ami abszolut felesleges? Hát papnak a fütyi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boross Bence 2017.02.09. 16:22:09

1. Egyelőre nincsenek tények az ügyben, csak pletykák és gyanúsítgatások.

2. Amennyi kiderült, itt nincs szó erőszakról - bár a törvény nem is követeli azt meg a megrontásnál.

3. Az, hogy egy lány általános iskolás korú, még nem jelenti azt, hogy nem létesíthet törvényesen szexuális kapcsolatot felnőttel, elég a 14. születésnapját betöltenie.

4. Szabó Ferenc helyében "Mr Flynn Rider"-t is bíróság elé vinném "nickgrabowszki" mellett a tényként közölt pedofilozásért. Bár biztosan ad az MSZP egy jó ügyvédet nekik, és a büntetést is kifizeti helyettük.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.09. 16:29:35

@Boross Bence: Te Hitlert is megvédenéd, ha fideSSes lenne.

Végeredményben igazad van, nincs ellene jogerős bírósági ítélet. Illik is a pártba.

morph on deer 2017.02.09. 21:37:25

@Boross Bence:
Ha a kislány tegnap múlt tizennégy és él-hal a szexért (?!) a vele szexelő ötvenéves akkor is pedofil, tudod?

Az ugyanis a meghatározás nem attól függ, hogy a gyerek "akarta" vagy nem!
Ráadásul normális helyen ez akkor is 'erőszak' kategóriába esik, ez ugyanis csak a kiskotú/gyermekkorú személy befolyásolásával történhet meg.
Sokkal rosszabb a helyzet, ha még függőségi viszony is van a helyzetben - tanár-diák - még akkor is, ha nem hanzik el utalás arra vonatkozóan, (pl. jobb jegyet kapsz, ha... vagy megbuktatlak, ha nem..) maga a függőség jelenléte elég.

Szóval lehet perelni Isten nevében, valamint imádkozni ezért a derék férfiúért, hogy minél tovább végezhesse áldásos tevékenységét a közösség és a felnövekvő ifjúság üdvére!

Nehogy már a migránsokra hagyjuk a körmendi szüzek megbecstelenítését, amikor igaz Istenfélő magyar emberek is meg tudják mindezt tenni, ráadásul sokkal hatásosabban is!

"Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a ... szóval nem veheted el, és kész..!"

morpho 2017.02.10. 01:03:12

@Boross Bence:
Nem az a baj, hogy ha egy migráncs mozdult volna egy kislányra Körmenden, akkor habzó szájjal követelnél elégtételt! Az sem baj, hogy hülye vagy. Még csak az sem, hogy súlyosan elfogult vagy.
Viszont az már baj, te tetű, hogy megpróbálsz bevédeni egy védhetetlen embert! Megpróbálsz másra mutogatni egy ilyen ügyben! Úgyhogy én meg rövid leszek és konstruktív: Anyád!

@morph on deer:
"nem veheted el" :))

Almandin 2017.02.10. 01:10:31

Mivel látom, hogy újabb bejegyzés is született az ügyben, idemásolom az imént írt, az előző, ezzel a témával foglalkozó poszt alá írt kommentemet:

" Almandin
2017.02.10. 00:53:20
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Az ártatlanság vélelméről:
hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A1rtatlans%C3%A1g_v%C3%A9lelme
Tehát valóban addig, amíg a bíróságon nem bizonyosodik be a bűnössége, nem tekinthető bűnösnek. Valóban hibázott a posztoló, amikor úgy tárgyalta az ügyet, mintha bizonyított lenne a megrontás.
Én is helyreigazítom az egyik előző hozzászólásomat: csak akkor tekintem az illetőt Polanskihoz hasonlónak, ha a bíróság igazolja a vádat.
Emiatt a posztolónak és a blog gazdájának lehet, hogy ezt a bejegyzést célszerű lenne törölnie, az esetleges jogi bonyodalmak elkerülése érdekében. Elhamarkodott volt a bűnösséget tényként kezelni. "

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 07:13:56

@Almandin: "Az ártatlanság vélelméről:
hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A1rtatlans%C3%A1g_v%C3%A9lelme"

Igen, teljesen fogalmatlan a wikipédia cikk írója: "A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv"

Egy faszt. Nincs ilyen a magyar jogban, sem az alaptörvényben.

"amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.[1]"

Ez a bűnösség vélelmének a tilalma, nem az ártatlanság vélelme.

"Tehát valóban addig, amíg a bíróságon nem bizonyosodik be a bűnössége, nem tekinthető bűnösnek."

Ez a bűnösség vélelmének a tilalma, nem az ártatlanság vélelme.

Szőrszálhasogatásnak tűnik, pedig nem az. Ha a magyar jog ismerné az ártatlanság vélelmét, nem lehetne előzetes letartóztatásba helyezni a tettenért rablót. Hisz ártatlan lenne, míg jogerősen el nem ítélik.

Itt tudsz utánaolvasni: jesz.ajk.elte.hu/vigh12.html

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.10. 07:25:21

@Boross Bence: Nyilván, egy nappal múlt 14 és akkor megdugni egy 50 feletti vén fasznak már rögtön erkölcsös is. Mellesleg az, aki férfinek tartja magát még 50 körül, az harminc alatti nővel nem is áll szóba.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 08:56:40

Migránssimogatásra használnak a ballibek, egy tanár-diák kapcsolatot...

vegyük tudomásul, hogy csak Polanskinak van joga gyereklányokat nemhogy a beleeggyezésükkel megdugni, hanem ő akár meg is erőszakolhatja őket büntetlenül.

És mivel megerőszakolta őket, ezért aztán a migránsok is jöhetnek Európába ellenőrizetlenül, és számolatlanul, ahogyan a blog konklúziójából kiderül a logikai kapcsolatok szövevényes hálója mentén.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 09:14:09

@Ballib cenzúrázók réme 24: "egy tanár-diák kapcsolatot..."

Aha. Szóval ez szerinted a tanár-diák kapcsolat. Most már mindent értek. Te is voltál diák. Neked is volt tanárod. Tehát neked is volt ilyen tanár-diák kapcsolatod. Seggbebeaszott a tanárod. Azóta vagy ilyen farok. A normális embereknek viszont ez nem normális.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 09:22:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Tudtommal azt hívják tanár-diák kapcsolatnak, mikor a tanár és a diák szexuális viszonyt folytat..

Te mást hallottál ?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 09:26:41

@Ballib cenzúrázók réme 24: Akármit tapasztaltál, hidd el, hogy másokat nem basznak seggbe a tanáraik. Ez nem normális. Ha még nem évült el, mindegyiket jelentsd fel, aki seggbebaszott, ne csak azt, aki a szüzességedet vette el..

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 09:34:36

@Ballib cenzúrázók réme 24: Értelek már! Neked tanár-diák viszonyod volt. Bemesélték neked, hogy ha seggbebasznak, az nem viszony, hanem kapcsolat. Téged kurvára átvertek a tanáraid! :))

$pi$ 2017.02.10. 11:38:09

@morph on deer: "Ha a kislány tegnap múlt tizennégy és él-hal a szexért (?!) a vele szexelő ötvenéves akkor is pedofil, tudod?

Az ugyanis a meghatározás nem attól függ, hogy a gyerek "akarta" vagy nem! "

Hülyeség. Akkor beszélhetünk pedofíliáról, ha a nemi jegyek még nem alakultak ki. Ez 14 éves korban már nagy valószínűsággel megtörtént, tehát nem pedofil. A pedofil 3 éves gyerekekre izgul.

Jack__Bauer 2017.02.10. 11:47:45

Aki 50 evesen 30 ev (es/vagy 70 kg) alatti novel kezd, az pedofiiiiil.... Hagyjatok mar abba ezt az ordas faszsagot.
Segitek: hu.m.wikipedia.org/wiki/Pedof%C3%ADlia

monddazigazatmar 2017.02.10. 11:54:06

Beszarás amit a ballib a migráncsokkal csinál.
Itt egy eset - vagy pedofil, vagy nem, vagy törvényes, vagy nem, vagy pletyka, vagy nem. Majd kiderül. Remélem megkapja ami jár neki.
(a liberóknál érdekes, hogy más nemi betegség, mint a buzzancsság az dicsérendő és divatos dolog, a pedofiliát viszont nem nyomatják. )

Mégis hogy jönnek ide a migráncsok? Mi a logikai kapcsolat egy (lehetséges) bűnügy, meg a menekülttábortól való ellenérzés között

Netuddki. 2017.02.10. 12:08:06

@Boross Bence: A te lányodat csábítsák el vén kecske kádéenpések bazmeg!

$pi$ 2017.02.10. 12:17:59

@monddazigazatmar: "a liberóknál érdekes, hogy más nemi betegség, mint a buzzancsság"

Nyilván azért, mert az orvostudomány mai állása alapján az meg nem betegség.

Buchhalter 2017.02.10. 12:22:52

@Tibi !: bocs,de te gyertyát tartottál felettük? Semmi sem bizonyított! Sőt a nagy pletykafészek RTL klubban arról is beszéltek az üggyel kapcsolatban ,hogy a kis csaj tavaly szerelmes levelekkel bombázta a tanár urat. Egy évvel később meg feljelenti? Ez tipikusan olyan eset mint pár hónapja a Szél Kálmán téri betépett csaj azzal vádolta meg a segítségére érkező mentősöket,hogy megerőszakolták.A két mentős meg lett hurcolva végül kiderült,hogy a drogos kretén hazudott.Se testi sérülést nem találtak rajta és a keresztkérdések össztűzében (amit szakképzett erre specalizálódott pszihiáterek ,2 fő végzett) ellentmondásba keveredett végül feladta és bevallotta hogy hazudott.A középkorban inkvízitorként komoly karriert futottál volna be.De néha van igazság : jó pár ilyen hamisan vádoló a tömeg lábai alatt végezte véres húscsomóként.Az egész ügy eddig lejárató kampánynak tűnik.

morph on deer 2017.02.10. 12:23:59

@$pi$:
A pedofília önmagában nem büntetőjogi kategória, a cselekmény büntetendő, ha és amennyiben.
Egyébként:

...az Egészségügyi Világszervezet által használt BNO-10 a pedofília definíciójába beleérti a korai serdülők iránti szexuális vonzalmat is"

A jelen esetben hogy kit minek nevezünk az szokás és vélemény kérdése, de a fenti meghatározás szerint a 'pedofília' itt ül.
A "szexuális visszaélés" viszont egészen biztosan, és az büntetőjogi kategória.

Szexuális visszaélést követ el

"Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen"

- Jutalma 1-5 év
Vagy:

"Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen"

- 3 évig terhedő a jutalom

Szóval anyányi tizenháromévessel sem, hacsak nem vezetjük be a mélyen tisztelt illiberális török vonatkozó törvényeket, merő szimpátiából.

Pan Modry 2017.02.10. 12:24:01

@$pi$:
azert veded mert ti is szeretnel kiskoruakat megrontani!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.10. 12:24:33

@Ballib cenzúrázók réme 24: "És mivel megerőszakolta őket, ezért aztán a migránsok is jöhetnek Európába ellenőrizetlenül, és számolatlanul, ahogyan a blog konklúziójából kiderül a logikai kapcsolatok szövevényes hálója mentén."

Idézd, hogy ezt hol olvastad!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:28:13

@$pi$: "Akkor beszélhetünk pedofíliáról, ha a nemi jegyek még nem alakultak ki."

Védd csak az erőszakoló kecskét, mást nem is várnék tőled. Hitler megbaszná a lányodat, természetesnek vennéd, ha fideSSes lenne.

Mondjuk a jövőjét már ellopták, olyan nagy különbség nincs is.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 12:28:39

Csak a szokasos balliba1 cikk.
Egy elvileg pedofilrol szol, de azert a fele cikket migrimentegetes foglalja el. Ki nem maradhat barmilyen temabol. A csusztatasokrol mar nem is szolva.

Aztan, ez is csak a szokasos ballibsi kettos merce:
www.origo.hu/itthon/20160929-letartoztattak-a-pedofiliaval-gyanusitott-mszp-s-politikust.html

Nem olyan regi hir, errol is irtatok ilyen felhaborodott omlengest, kedves B1-es bohocok?
Jaa, hogy o mszp-s, igy kuss volt. Pedig "picit" konkretabb pedofil, mint ez a szaboferi, de ez nem ert meg egy cikket, hmmm de erdekes...

Ja, meg mielott ramtamadna a balliba kommenthadsereg, nem vedem a fideszest, ha torvenytelenseget kovetett el ultessek le jo hosszu idore, pedofiloknak nincs helye szabadlabon.
Mindossze arra utalok, hogy ha a fideszes (elvileg) pedofilrol rogton rittyentettek egy okadast, akkor a konkretan pedofiliaert mar elitelt mszp-srol is irjanak, kulonben szanalmas, hiteltelen bohocok lesznek.
Ja, hogy mar regen azok. :DD

Skankhunt42 2017.02.10. 12:28:42

@morph on deer: gusztustalan ez a történet önmagában. azonban 14 év felett nem minősül pedofíliának (ami egyébként is egy jogi kategória, mert Spanyolországban 12 év a korhatár)

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:28:57

@Pan Modry:

A tapsztalat azt mutatja, hogy a KDNP-s képviselő kapcsolatot folytatott talán egy kiskorúval, viszont Polansky megerőszakolta a 14 alatti áldozatát.

Azaz ha az általánosítás, itt is működik, akkor megállapíthatjuk, hogy a ballibek kiskorúakat erőszakolnak előszeretettel..

H?P? 2017.02.10. 12:29:36

"mégsem jutott az eszébe senkinek, hogy nem normális, hogy egy kislány egy 50 éves pasassal "jár"."

Es ugyan mi a fasz koze van barkinek is ket ember magan ugyehez ?????????

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:30:36

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Amiről te beszélsz azt erőszaknak hívják, amit pl Polansky követett el.
Akit azóta is védenek a zsidó társai és nem adják ki, hogy elnyerje méltó büntetését.

Ebben az esetben nem volt szó erőszakról.

Skankhunt42 2017.02.10. 12:31:00

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: nem azért raknak előzetesbe valakit, mert eleve bűnös. kérlek

Pan Modry 2017.02.10. 12:31:39

@Ballib cenzúrázók réme 24:

hogy jon ide Polanski?
Tehat akkor szerinted csak azrt mert Polanski ezt tette, ezert a KDNP-seknek es a Fideszeseknek is joguk van kiskoruakat megrontani? Pont ezt irod!!!

Csak azzal buktad most be pedofilkam hogy en soha nem vedtem Polanskit!!!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:32:28

@Buchhalter: "Az egész ügy eddig lejárató kampánynak tűnik."

Már megbcsáss, de a kádéenpéseket hova lehet tovább lejáratni?

Netuddki. 2017.02.10. 12:32:40

@Buchhalter: Azt se tudod miről dumálsz ostoba balfasz. Régen túl van már az ügy a pletyka és gyanúsítgatás szintjén.

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kiskoru_viszony_kormendi_alpolgarmester_lemondas

Netuddki. 2017.02.10. 12:36:34

@Ballib cenzúrázók réme 24: Itt a másik faszfej troll! Fingja nincs az esetről, de dumál ki a fejéből, hogy védje a tolvaj, pedofil fideszes-kádéenpés fajtáját.

Pan Modry 2017.02.10. 12:38:12

@Tibi !:

es abban biztos lehetsz ha eppen a te kislanyodat rontana meg egy fideszes azt is vedene!

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:39:35

@Pan Modry:

Ha a te lányodat erőszakolnák meg a Polansky féle zsidók azokat is védenéd ugye te görény ?

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:41:22

@Tibi !:

Senki nem védte...

Csak megemlítettük, hogyha ezt az esetet lehet általánosítani, valllás vagy párt szerint, akkor a Polansky féle nemi erőszakot is lehet !

Csak ez már nektek nem annyira tetszik, mint az előbbi általánosítása... :DDD

Pan Modry 2017.02.10. 12:41:35

@Ballib cenzúrázók réme 24:

nem, sot en senkit se vedenek ha ilyet tenne. Es nem csak akkor ha az en lanyommal, hanem ha mas lanyat eroszakolna meg akarki azt is elitelnem, fuggetlenul attol hogy a baratom volt korabban vagy az ellensegem.
A ti politikatokkal viszont inspiraljatok a fideszeseket hogy ilen pedofil buntetteket hajtsanak vegre mert tudjak hogy ugyis mellejuk allnak a hozzad hasonlo pedofiliapartiak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:42:50

@Skankhunt42: "nem azért raknak előzetesbe valakit, mert eleve bűnös. kérlek"

Előzetes letartóztatás szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja esetén rendelhető el. Gyanú megalapozottnak akkor tekinthető, ha azt olyan bizonyítási eszköz támasztja alá, amely a konkrét elkövetési magatartásra vonatkozik, és önmagában is alkalmas a gyanúsított büntetőjogi felelősségének megállapítására.

Nem olyan bonyolult.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:43:18

@Pan Modry:
Hazudsz...

Véded ezzel a hozzászólásoddal is Polanskyt..

Mert ha zsidó erőszakol meg kislányokat, akkor azt ti mindenáron megvéditek, és KDNP-s tanár diák kapcsolatok támadásával legalizáljátok azt.

H?P? 2017.02.10. 12:44:09

Nem mintha a pedofilszexualitassal barmi problema is lenne, de itt meg csak nem is errol van szo, mert az kb 10 eves kor alatt ertelmezheto, a lany meg 16 eves.

Amugy is nevetseges boszorkanyuldozes, ez az allando pedofilozas.
Ha ket 8 eves gyerek szexualissan vonzodik egymashoz, az is pedofilszexualitas, megsem uldozik oket, mert a pedofil szexualitas az TERMESZETES ES NORMALIS.
Embertelen aljassag, hogy nyugati vilagban embereket a szexualitas miatt uldoznek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:44:48

@Skankhunt42: "azonban 14 év felett nem minősül pedofíliának"

Általános iskolás. 13 éves.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:46:26

Az összes fidesSSes vadbaromnak, aki védi az erőszakolót, kívánom, hogy az ő lányával is ugyanez történjék!

Pan Modry 2017.02.10. 12:46:55

@Ballib cenzúrázók réme 24:

az a helyzet hogy ez nem igaz, AKARKI aki megrontl kislanyokat azt elitelem, fuggetlenul attol hogy zsido, fideszes vagy akarki.

TE VAGY az aki vedi es inspiralja a fideszes/kdnp-s pedofilokat!!!

Buchhalter 2017.02.10. 12:47:23

@Tibi !: szerintem normálisan írtam,de ha ez kell neked : TE BAROM,NEM KELL MINDENT TÉNYKÉNT VENNI AMIT PÁR ZÚGFIRKÁSZ LEÍR JÓ PÉNZÉRT!

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:47:24

@Pan Modry:

Itt csak a ballibek állnak ki a pedofil Polansky förtelmes nemi erőszaka mellett, senki más nem védett itt senki mást.

A ballibekről meg tudjuk, hogy egymásnak elnézik a 10 éves gyerek lányok véres megerőszakolását is.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:48:52

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Az említett személyek között egyedül Polansky követett el nemi erőszakot !

És őt meg csak a ballibek védik, mert zsidó.

És a ballibhek védik a zsidókat akkor is ha 10 éves gyereklányokat erőszakolnak meg.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:49:41

Nekem az egyetemen se tetszett, hogy a fiatal tanár az évfolyamtársnőnket fűzte. Visszatetsző volt. Keressen magának más vadászterületet, ne olyat, ahova a prédának kötelező bejárnia, és alárendelt helyzetben van. Addig meg kössön rá csomót.

Pan Modry 2017.02.10. 12:49:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

biztos kaptak az apjutkol/nagyapjuktol ezek a fideszesek egy kis seggbekukit es csak tovabbszivisz a csaladi hagyomanyokat es csinalnak egy pedofil osszefogast. De az is lehet hogy egyszeruen annyira bunrondak hogy egyebkent nem kapnanak not, es ezt kislanyok abuzalasaval kompenzaljak.

Kivancsi vagyok mikor rendeznek ezek a retardaltak egy bekemenetet a pedofilia legalizasaert.

Netuddki. 2017.02.10. 12:49:54

@Buchhalter: Öcsisajt! A kérdéses "úriember" a lányom napközis tanára. Sajnos még mindig. Úgy barmozzál balfasz!

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:50:48

@Pan Modry:

Ugyanmár ne titkold..

Polansky biztos küldött neked is képeket az álatala abúzált több tucat gyereklányról !

Arra vered te mocsok igaz ?

Azért véded a gyereklányok erőszaktevőjét, mert zsidó !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:51:17

@Ballib cenzúrázók réme 24: Elég gyenge mentséget találtál az erőszakolásra. Menjél vissza habonyhoz, biztos tudnak ők ennél jobbat is.

Pan Modry 2017.02.10. 12:51:29

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

igazad va, ala es felerendeltseg eseten ezt nem szabadna engedni.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:52:33

@Pan Modry:

Ittt a bizonyíték, hogy a Polansky féle erőszaktevő zsidókat véded..

Hisz már azt hazudod erről az esetrőlis hogy erőszak volt, holott ez nem volt erőszak.

Azért hazudod, hogy Polanskyt védjed !

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 12:54:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Vegyük a tényeket..

Adva van egy gyereklányokat erőszakoló zsidó, Polansky:

Adva van egy 13 évessel kölcsönös beleegyezésen alapuló kapcsoltatot folytató KDNP-s politikus.

Ti a KDNP-s esetről azért hazudjátok hogy erőszakot követett el, hogy a Polansky féle gyereklányokat erőszakoló zsidókat mentegessétek.

Máskülönben miért hazudnátok az esetről ?

Pan Modry 2017.02.10. 12:59:02

@Ballib cenzúrázók réme 24:

OK, akkor a te es a hozzad hasonlo szovegertelmezesi problemakkal rendelkezok kedveert:
NEM VEDEM POLANSKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELITELEM AMIT POLANSKY TETT!!!!!!!!!!!!!

Ti viszont Polanski moge bujtok hogy kedvetekre pedofil buntenyeket kovessetek el!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 12:59:08

@Ballib cenzúrázók réme 24: @Pan Modry: "rendeznek ezek a retardaltak egy bekemenetet a pedofilia legalizasaert."

:)) Az kurva nagy lenne! Békamenet a pedofílokért! A Polanskynak is adnak fideSSes párttagkönyvet.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:01:56

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Vegyük a tényeket.."

Jó, vegyük! Véded a KDNP-s erőszakolót, Polansky-t, a zsidókat, mindenkit, aki valaha is gyereklányokat erőszakolt, erőszakol vagy erőszakolni fog.

Van ennek bármi értelme?

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:02:20

@Pan Modry: @a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Ne vicceljetek már.. Ti rendeztek az LMBTQWERTY....minden kibaszott betűjéért felvonulást, nem mi.

Bár tény, hogy egyenlőre még az aberált és minden mentális szexuális betegség mellett kiűlló ballib banda, még nem állt ki a pedofil aberáltak mellett egyenlőre, de ez csak idő kérdése.

H?P? 2017.02.10. 13:03:26

Akik tamadjak ennek a ket embernek a kapcsolatat, azok mondjak mar el konkretan MI A FASZ BAJUK VAN, leszamitva hogy irigykednek ????

Mert itt szo sincs visszaelesrol, szo sincs eroszakrol, mindossze ket ember inkabb csak feltetelezett viszonyarol.
Szoval konkretan mi a felhaborodas targya, leszamitva az irigyseget ??

Beerhead 2017.02.10. 13:03:47

Tényleg nem akarom elvenni a legújabb gumicsontot, de a BTK szerint 14 éves kortól már legális, nem? Maximum nem etikus, meg erkölcsös, de egyiket sem bünteti a törvény. Vagy rosszul tudom? Jogászok, írjatok már egy jó összefoglalót!

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:03:55

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Mint ahogyan a hozzászólásom elején írtam nincs értelme semmilyne általánosításnak.

Ti mégis megtettétek.

Kíváncsi voltam mit tesztek ha én általánosítok.

Nem csalódtam bennetek.
Kettős mérce RULEZ ! :DDDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:09:20

@Skankhunt42: "ez engem igazol. gyanú."

A gyanú téged igazol? Akkor te gyanakszol? Mire gyanakszol?

Valahol elvesztetted a fonalat, szerintem.

Feri nagyapa 2017.02.10. 13:11:05

[Nem célom védeni a körmendi Fidesz-es polgármestert, de tavaly éppen ő volt az, aki a migránsellenes hangulatot igyekezett elfojtani. Nem tőlük indult a "migránsozás". Érdekes, hogy a menekülteket befogadó körmendi plébános szerepe milyen gyorsan feledésbe merül egyeseknél...]

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:11:07

@Ballib cenzúrázók réme 24: "nincs értelme semmilyne általánosításnak."

Nincs. A fideSSfasszopók minden erőszakolót megvédenek, ha brancsbeli. Foggal-körömmel. Őszintén szólva egy percig se kételkedtem, hogy ez lesz.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:11:19

@H?P?:

Törvényi akadálya nincs, hogy egy felnőtt kapcsolatot folytasson egy 14 évet betöltött személlyel.

De egyrészt tanár nem folytathat viszonyt diákkal.
Másrészt ha ismert politikus vagy filmrendező lesz akkor társadalmi megvetés fogja kísérni, ha nincs büntetőjogi következménye tettének akkor is.

Általánosítani viszont úgy ahogyan azt a ballibek teszik az a legnagyobb f@szság !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:11:56

@Beerhead: "a BTK szerint 14 éves kortól már legális, nem?"

És ez emnnyiben menti a 13 éves iskolás gyermeklány erőszakolóját?

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:12:29

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Csak ahogyan ti véditek a zsidó Polansky féle nemi erőszak tevőket.

(Tőlem folytathatjuk, ha direkt hazudsz ! )

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:13:11

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Polansky esetén volt nemi erőszak..
Itt nem volt.

Te mást hallottál ??

Skankhunt42 2017.02.10. 13:15:39

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: jólvan. mindenesetre inkább ne ossz jogi tanácsot, bár tény, h dedikált ballibsiként te mindenhez (is) értesz!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:16:23

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Itt nem volt."

Persze, hazudjál még. Majd meglátjuk, hogy mit szólsz, ha a kecske a te 13 éves gyereklányodat hágja meg. Bár ahogy mindent elnézel a fideSSnek, az se lesz probléma.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:16:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Polanskyt soha nem védtem csak a ballibek védték.
Erőszakot pedig az itt felemrült nevek között egyedül ő követett el.

Te mást hallottál ?

konrada 2017.02.10. 13:17:30

Egy gyerek attól is gyerek, mert annyi az esze, annyi a tapasztalata. (Ezért is vonatkoznak rá más büntetési tételek büncselekmények estén, mert ezt figyelembe veszik.)
Így tévúton jár az, aki egy 50 éves vén farkat azzal menteget, hogy a gyerek is benne volt.

...a vén marhát el kell ítélni!
...persze csak akkor, ha valóban bebizonyosodik a dolog, mert a gyermeki fantáziának sincs néha határa...

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:17:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Te tényleg nem olvastad el a történet egy részletét se ?

Épp úgy buktak le, hogy még 15 évesen is tartották a kapcsolatot, és a szülők feljeelntést tettek.

Azaz az erőszak ki van zárva.

És ahogy szokott lenni, kiderült megint te hazudtál, és a ballib elftársaid egyedül.

ami szabad 2017.02.10. 13:18:10

Az az általános-vagy középiskolai tanár, aki egy gondjaira, nevelésére bízott gyerekkel viszonyt kezd, - még ha akár 17-18 éves is- alkalmatlan tanárnak, mennie kell. Speciális helyzetben van ugyanis, soha nem fog kiderülni, a kislány valóban "beleszeretett"- vagy azt hitte- tanárába, vagy valamilyen egyéb ráhatás is kellett hozzá, hogy elcsábuljon. ( Tök mindegy, hogy cukros bácsi módszertan, vagy a még rosszabb fenyegető ebből a szempontból) Az az ötvenes pasas, aki rámozdul egy tizenévesre, lássuk be, bőven pedofil, még ha 17 éves is fejlett mellekkel, de fejletlen agyával. Az, aki 14 év alattival teszi, ott meg kérdés sincs, bűncselekmény, még akkor is, ha a kis hülye tépi le a nadrágot a tanárról! Jelen eset diszkrét bája, hogy mindezt tanárként, alpolgiként ÉS KDNP-s ként tette, akik valami érthetetlen oknál fogva, erkölcsileg magasabbrendűnek gondolják magukat... Épp a napokban olvastam, hogy Ausztráliában 50 év alatt tízezres nagyságrendben követtek el papok és apácák 10-11 éves gyerekek ellen- természetesen többségében fiúk ellen- nemi erőszakot. Csak lábjegyzet a magasabbrendűség- képzethez. Úgy gondolom, politikusként, tanárként és emberként egyaránt leszerepel, és annál is biztosabban tudta hogy tilosban jár, hogy évek óta titkolóznak... Enniyke. Mehet a sittre ő is. A családja meg gondolom, marhára megköszöni majd sunnyogást, az meg legyen a halmazati bünti.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:19:02

@Skankhunt42: Hát jobban értek jobboldaliként a joghoz, mint a botcsinálta szélsőjobb fideSSes jogászkodók. Azt nagy gyűlölködésben azt se veszik észre, hogy saját maguknak mondanak ellent ugyanabban a mondatban. :))

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:19:55

@konrada:

Ez pontosan így van.
Megvetek minden 30 feletti felnőttet aki 14-18 éves lánynal jár, akkor is ha egyébként nincs büntetőjogi vonzata a tettének, és nincs erőszakról se szó.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:22:43

@ami szabad:

Már megint a cimkék..

Polansky esetén mikor gyereklányt erőszakolt meg, volt ahoz bármi köze, hogy ő zsidó, vayg filmrendező, vagy magát felsőbbrendőnek gondoló szarházi ?

A Polansky által megerőszakolt gyereklány családja boldogabb lesz, mintha más erőszakolja meg, pl egy pap, vagy egy MSZP-s politikus ?

ogli dzsí 2017.02.10. 13:23:36

fel kell függeszteni, amíg a csaja nagykorú nem lesz

addig egy szigorú kereszténynek kell vezetni az intézményt

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:24:04

@Pan Modry:

Itt csak ti élvezitek ha egy Polansky féle zsidó megerőszakolja más gyerekét, mindenki más elítéli az erőszakot !

Egyedük ti keveritek bele a más gyerekét is a sztoriba, mert ennyire szarházi tetű ballibek vagytok.

Legalja vagytok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:24:17

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Épp úgy buktak le, hogy még 15 évesen is tartották a kapcsolatot, és a szülők feljeelntést tettek."

Igen. De ez nem menti a kecskét, hogy a 13 éves gyereklányt megbaszta. A hűség a felnőttek közti házasságban erény, nem a peofíliában.

Hiába vegődsz, semmi nem menti a haverodat.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:26:55

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Tehát hazudtál, és nem volt nemi erőszak.
Kösz hogy elismerted.

Nyílván azért hazudtál, hogy a valódi nemi erőszakot elkövető Polansky nevű zsidó tettét bagatelizáld.
Mert te szereted ha zsidók erőszakolnak 10 éves gyereklányokat, és elnézed nekik.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:28:55

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Te még egyszer se írtad le, hogy elítéled Polansky tettét, pedig nemi erőszakot követett el egy gyereklányon.

Én már többször is leírtam hogy elítélem a KDNP-s tettét, akkor is ha nincs büntetőjogi vonzata a tettének.

Mégis te írsz mentegetésről.. Ne röhögtess ! :DDDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:29:50

@Ballib cenzúrázók réme 24: Mondom, hogy a Polansky erőszakolása nem menti a haverodét, fogd már fel végre!

Itt egyedül te védesz erőszakolót. De azt nagyon.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 13:31:06

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Nem igaz..

Te véded Polanskyt, más erőszaktevő meg nincs, ugyanis a KDNP-s nem követett el erőszakot, és nem is védem.

ami szabad 2017.02.10. 13:33:41

@Ballib cenzúrázók réme 24: Ha elolvastad volna amit írtam, így kezdtem. Szerintem, egy felnőtt egészséges ffi. felnőtt nővel legyen, ne gyerekkel. Az, hogy politikus, tanár, és KDNP-s attól súlyosbító körülmény, hogy nem csak a helyzetével/ hatalmával állt módjában visszaélni, de álszent tetű is. Így már világos, mit gondolok?

konrada 2017.02.10. 13:37:11

@Ballib cenzúrázók réme 24:
...s az se menti őket, hogy egy lengyelországból származó filmrendező meg erőszakolt, vagy hogy Indiában meg gyereklányokat kényszerítenek házasságra.
Ezek nem mentségek számukra....

Netuddki. 2017.02.10. 13:40:37

@Ballib cenzúrázók réme 24: Bazmeg, te hülyébb vagy mint a birka...

monddazigazatmar 2017.02.10. 13:43:01

@Tibi !: "Öcsisajt! A kérdéses "úriember" a lányom napközis tanára. Sajnos még mindig. Úgy barmozzál balfasz!"
Ó bazmeg. Te szaporodtál? Nem kellett volna.

Netuddki. 2017.02.10. 13:46:26

@monddazigazatmar:
"monddazigazatmar 2017.02.06 19:39:50
A te szánalmas szar lényed jellemzője

- Teljesen, hermetikusan zárt, egybites a világkép
- Teljesen beszűkült és szélsőséges gondolkodás, ami mindent és mindenkit az egybites világképben képes csak értelmezni
- Orbán utálatához totális és megkérdőjelezhetetlen hűséggel kell viszonyulni
- Aki Orbánt egy pillanatra is abbahagyja utálni, akár csak kicsit isi: áruló
- Aki nem az fújja amit pamut, illetve kritizálja őt: az mind ellenség, akit gyűlölni kell
- Rációnak helye nincs, aki ezt kéri számon dettó ellenség"

No comment.

Buchhalter 2017.02.10. 13:50:15

@Tibi !: te vagy a balfasz! Ha annyira bűnös lenne ,már rég lecsukták volna.De hát te a pletykának jobban hiszel te büdös kecskesajt! Különben nem hiszek neked!Oh hogyne Körmendi vagy meg a lányod is ott tanul.Mennyit kapsz ezért?Na felejtsük el egymást

illaim 2017.02.10. 13:52:59

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Írhatsz ennek bármit! Ez a túlkoros óvodás nem fogja megérteni!
De légyszíves segíts megérteni, hogy hogyan került Polansky Körmendre? :-))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 13:55:52

@illaim: :)) Szerintem vele is ez történt.

Ugye P. nem mehet az USÁ-ba, a következő legjobb hely gyermeklányokat erőszakolni Körmend.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:03:33

- Nincs abban semmi, ha egy 50+ KDNP-s kecske elválik a feleségétől.
- Na jó, megcsalta. Abban sincs semmi.
- Jobbikosok is megcsalják a feleségüket, akkor egy KDNP-snek kétszer annyira szabad!
- Persze, hogy fiatalabb nővel csalja meg, naná, majd öregebbel.
- Illetve lánnyal, dehát KDNP-s, az majdnem már fideSSes.
- Aki a tanítványa az iskolában.
- Na persze, dehát szép ember, nem csoda, hogy a kislány letépte tóla a gatyát.
- Különben is a kislány tehet róla, hogy gerontofíliás.
- Illetve gyereklány.
- De egy KDNP-s alpolgármesternek azt szinte szabad.
- Juttatás. Addig se lop.
- Meg lehet, hogy már felsős volt, mikor erőszakoskodni kezdett vele.
- Talán már nyolcadikos volt.
- Talán már elmúlt 13 éves is, mikor zaklatni kezdte.
- Már majdnem 14.

H?P? 2017.02.10. 14:03:38

@ami szabad: "Szerintem, egy felnőtt egészséges ffi. felnőtt nővel legyen, ne gyerekkel."

Ezt csak jelenkorunk konzumidiota erkolcse mondatja, ahol meg a 25- 35 eves emberek is patyolgatni valo kisgyerekeknek szamitanak.
100 evvel ezelott, teljessen termeszetes volt, hogy egy 12 eves lany gyereket szul, vagyis akkor mar 11 evesen szexeltek, es nem volt vilagvege.
Es amugy is rohejes pedofiliat emlegetni, amikor egy no 11 eves koraban menstrual, vagyis maga a termeszet mondja, hogy mar nem gyerek, hanem szaporodo kepes felnott.

H?P? 2017.02.10. 14:05:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"- Meg lehet, hogy már felsős volt, mikor erőszakoskodni kezdett vele."

Azert errol az eroszakrol konkret bizonyitekokkal szolgalhatnal, ha mar tizedszerre irod le.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:07:13

És ha erőszakolt? Hát fehér lányt! Legalább nem rasszista. Amerikában meg verik a négereket.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:13:00

@H?P?: Újabb lovagja van a hatalmaskodó KDNP-s fasznak? A gyermeket meg védje a tanára? Ja, pont tanára volt az erőszakoskodó. Akkor passz.

Általános iskolás gyereklány nem tud beleegyezni.

Most akkor gyere az áldozathibáztatással. Mondd azt, hogy szoknyát húzott és festette magát. Akkor biztos megérdemelte.

ogli dzsí 2017.02.10. 14:18:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: hazudozn felesleges, semmiféle erőszakról nincs szó

ettől függetlenül le kell mondania

Netuddki. 2017.02.10. 14:23:17

@Buchhalter: A templomban kell hinni. Amúgy magasról leszarom mit hiszel. A "Feri bácsi" ellen meg nyomozás folyik éppen. A tények meg makacs dolgok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:23:40

@ogli dzsí: Ott voltál? Tartottad a gyertyát? A gyerek szinte kérlelte?

Majd csinálnak belőle államtitkárt. Az orbán nem hagy senkit az útszélen.

Netuddki. 2017.02.10. 14:27:52

@H?P?: 100 évvel ezelőtt a gyereklányokat megrontó Feri bácsik golyóit harapófogóval szaggatták le. Tökmindegy, hány évesen szekszeltek akkor a lányok, ha egyszer nem a vén kecskének volt "szánva". Csak szólok.

morpho 2017.02.10. 14:28:22

@H?P?:
"egy no 11 eves koraban menstrual, vagyis maga a termeszet mondja, hogy mar nem gyerek"
Te azért nem vagy egy túl bonyolult arc. A fiúknál a merevedés már csecsemőkorban jelentkezik. A természet ugye! Szerintem dugjanak a negyedikes gyerekek egy külön tanóra keretében. A körmendi tanárbácsi meg kidolgozza a tanfelügyeletet. Szigorúan oktatási célzattal! Ha a tanár meleg, akkor meg seggbe is kúrhat bárkit. Maga a természet mondja...

morpho 2017.02.10. 14:30:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Azért azt megnézném, hogy a narancskullancsok mit adnának itt elő, ha egy Dk-s képviselőről lenne szó... Nem látnánk a monitort a virtuális keresztre feszítésektől...

ogli dzsí 2017.02.10. 14:37:28

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: már mondtam hogy le kell mondania erkölcstelenség miatt

- de ha erőszak lett volna, abban a gyereknek és a családjának kéne feljelentést tennie, ilyen meg nem történt, ugye? a szexuális bcs-ek magánvádas bcs-ek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:43:50

@ogli dzsí: Nebazz? Le kell mondania? Nehogymár, akkor nem tud annyit lopni.

Gyerekhez nem kell fizikai erőszak.

Az erőszakok 10%-ából lesz feljelentés. De ne aggódj, az erőszakolót már feljelentette az apa.

Netuddki. 2017.02.10. 14:50:28

@ogli dzsí: Kimásoltam neked, mert magadtól biztos nem találnád meg:
"Úgy tudjuk, a lány szülei - akik egy véletlen üzenetből értesültek a viszonyról - feljelentést tettek a rendőrségen. A feljelentés tényét a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság lapunknak megerősítette és közölték, hogy feljelentéskiegészítést rendeltek el. "

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:55:59

@ogli dzsí: "és miért jelentette fel?"

Ha fideSSes vagy KDNP-s, akkor közpénzek eltolvajlásáért. Ja, annak nem sok értelme van, mert Poltpot úgyis nyomozás nélkül lezárja a nyomozást. Akkor erőszakolásért.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 14:58:44

Majd beleírják az alkotmányba, hogy keresztény* megbaszhat iskoláslányokat is, oszt annyi.

* Ha ezt KDNP-s párttagkönyvvel tudja igazolni.

ogli dzsí 2017.02.10. 15:00:06

@Tibi !: ok, akkor semmi probléma, bünhődni fog a kéjenc.

Boross Bence 2017.02.10. 15:00:34

@Tibi !: Ha valaki nem tudná, a Nyugat.hu is az MSZP internetes lapja.

monddazigazatmar 2017.02.10. 15:05:27

@morpho:
"Azért azt megnézném, hogy a narancskullancsok mit adnának itt elő, ha egy Dk-s képviselőről lenne szó"
Ott egy pár hónapos botrány az mszp-s pedóról. Olvastál valami nagy utálkozást?
Pont a ballibák szoktak általánosítgatni, meg keresztre feszíteni aki épp nem tetszik nekik.

Fletót utálta mindenki, mégis az volt a rigmus, hogy fletó takarodj, és vidd az összes haverod. Ahhoz képest Orbánt a teljes rokonságával felkötnétek.

monddazigazatmar 2017.02.10. 15:10:05

@Tibi !: Igen. Átcseréltem pamut haverod írásában Orbánt pamutra. Mit nem értesz hülyegyerek?
Ettől függetlenül neked a sok eszeddel, marhára nem kellett volna szaporodnod.

morpho 2017.02.10. 15:12:00

@monddazigazatmar:

Problémó!

-MSZP-s pedó? Hol? Ide vele, hagy szedjem szét a taknyot!
-Ha ezen poszt kommentjeit végigolvasom, abból nem az derül ki, hogy a ballibák terelnek. Ebből az derül ki, hogy a narancskullancsok Polansky-znak ezerrel. Miközben ez nem egy filmes blog. Olvasgasd a "Ballib cenzúrázók réme 24" vagy a "H?P?" nevű elmeroggyant kommentjeit, aztán dumcsizzunk erről tovább.
- Gyurcsánynál az volt a rigmus, hogy "Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána"
- Orbánt nem kötném fel, csak börtönbe zárnám, amúgy igen, a teljes rabló rokonságával együtt.

monddazigazatmar 2017.02.10. 15:15:36

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Figyelj te ostoba kretén.
"Majd beleírják az alkotmányba, hogy keresztény* megbaszhat iskoláslányokat is, oszt annyi."
Bárki mondta, hogy helyes, ezt így kell csinálni, mentsék fel, bármi?
Ami itt max elhangzott, az az, hogy a 14 éves lány nem pedofilia kategória, illetve, hogy előbb talán bíróság kéne mielőtt lincselni kezdtek.
Én nem gondolom, hogy az összes mszp-s képviselő kisfiúkat erőszakolgatna táborokban.
Akkor hogy jön ide az alkotmány, meg a fidesz, te fasz?

ami szabad 2017.02.10. 15:23:28

@Ballib cenzúrázók réme 24: Azt hiszem, gáz van a fejedben.. Ki a f@sz beszél rajtad kívül Polanskyról? Kit érdekel, hogy mi a vallása annak aki tetű? Csak nem kéne eljátszania azoknak, akik azok, hogy ők erkölcs magaslatokból szállnak alá, mikor nekünk osztják az észt mert egy egyszerű 6 elemis melós erkölcsi érzéke magasan ezeké fölött áll!

2017.02.10. 15:23:34

Remélem hogy a vén kéjenc, majd a kóterban, zsinórra fűzve fogja enni a borsót, a babot, a rizset, mert ott megmutatják neki, hogy milyen a keresztényi szeretet. Turul módszerrel--háturul , nyomják majd neki--mert nem benzines !

Szánalmas és hányingertkeltő hogy ezek a lakájok ezek a hazug patkányok, önmagukat kereszténynek vallják. Harrach, Semjén Hollik és a többi éhenkórász, most hányja magára bőszen a keresztet, pedig inkább azon gondolkoznának el, hogy mivé züllött le mivé züllesztették le a pártjukat.

Nem kell ide migráns, ha itt vannak a hivő,a gyerekeket szerető, keresztény pedofilok .
Na ez az igazi, önzetlen " keresztényi cselekedet". A baj csak az hogy sem a Bibliába sem pedig egyetlen Apostol levelébe sem szerepel a kiskorúak megrontása.
Vagy nekik ezt is lehet ?

Na ezt lehet majd magyarázni a hazug , éhenkórász lakájpártnak !

NBarbieReloaded 2017.02.10. 15:24:04

@Tibi !:
"A te szánalmas szar lényed jellemzője"

Milyen aranyos, nem is, inkabb melysegesen szanalmas, mikor te, az alpari, utszeli taho, a csak karomkodashoz es szemelykedeshez erto agyhalott probal masokrol magasroptu jellemzest kiallitani, meg egybitesezni. :DDD

monddazigazatmar 2017.02.10. 15:24:12

@morpho:
Itt a csepeli pedó. Az egészben kurvára a leglényegtelenebb, hogy mszps.
"http://www.origo.hu/itthon/20160929-letartoztattak-a-pedofiliaval-gyanusitott-mszp-s-politikust.html"
Ballib cenzúrázók réme 24 egy túltolt paródia, nem jöttél még rá? Olvasgasd a munkásságát.
Fletónál a táncolj feri, bucsubuli, meg a takardos, vidd az összes haverod volt. A másikról én nem hallottam - ennek ellenére lehet, hogy volt ilyen is.

Az viszont kurva élet, hogy a nagy liberális irkálók ezerszer jobban uszítanak, és gyűlölködnek, mint a jobbosok. Olvasgassad pamut, meg ennek a macskás idióta nyuggernek az írásait. Egész konkrétan kimeríti a felbujtás meg gyűlöletbeszéd fogalmát.
Én ugye, a nagy fizetett bértroll, habony embere pl. soha egy rossz szót nem mondtam a jobbikosokra max, hogy hülyék a ballibákról pedig kifejezetten az a véleményem, hogy sötétek mint az éjszaka, illetve, hogy orbánfóbiájukban bármit megtennének. Hasonlítsd össze a balosok firkálmányaival. Konkrétan mindenki lógni fog szerintük.

monddazigazatmar 2017.02.10. 15:26:40

@jános515: Miért a pártnak kéne megmagyaráznia bármit, te hülye?
Szerinted úgy vesznek fel valakit, hogy megdug egy kisfiút a ceremónián? Vagy a pártgyűlésen beszámolnak egymásnak?
A csepeli mszps pedó mesterházi, vagy kunhalmi hibája szerinted?

NBarbieReloaded 2017.02.10. 15:27:21

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
"Hát jobban értek jobboldaliként "
Jobboldalikent, aha, ezen hangosan felrohogtem. :DD

Ja, 2 napja varom a valaszod, de ugy latszik hiaba, egy szep elmenekules lesz a vege, micsoda meglepetes. :)

ami szabad 2017.02.10. 15:27:49

@H?P?: Az, hogy serken a melle egy lánynak, nem jelenti hogy felnőtt. Ha menstruál, az sem. A fiúknak is 10-11 évesen lehet már az első magömlése, de esze annyi hozzá, mint egy marék pillangónak. Nem hogy szexre nem igazán érett, de a legtöbb szülő az iskoláig nem ereszti el egyedül, ha kissé távolabb van a lakástól... Éppen az ilyen cukrosbácsiktól féltik, mellesleg, csak itt már a sulin BELÜL volt megtalálható. Akármilyen politikai nézetet vallana, mehetne felőlem a sittre. Az azonban, hogy politikus, KDNP-s súlyosbító körülmény, az álszentség, és a hatalommal való dupla visszaélés miatt.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 15:29:53

@monddazigazatmar: Ezt a linket mar en is bemasoltam fentebb, micsoda meglepetes, egyik balliba kommenthuszar se szol egy szot se rola...

morpho 2017.02.10. 15:31:35

@monddazigazatmar:
A szervilizmus az elfogultság és a Habonyművek miatt nem látod a fától az erdőt. Vagy nem akarod, vagy úgy csinálsz. Ez engem amúgy nem zavar. Azt írkálsz amit akarsz! Viszont jelenleg Orbán van kormányon ezt azért ne felejtsük el.

morpho 2017.02.10. 15:35:39

@monddazigazatmar:

A csepeli csóka menjen a dutyiba és rohadjon meg! Ez ennyi! Viszont a szocik nem plakátolták tele az országot, hogy a menekültek mennyi nőt erőszakolnak meg! Ugye?

halaloszto 2017.02.10. 15:37:29

@H?P?: az a felháborodás tárgya, hogy egy 13 éves diák és az 50 éves igazgatóhelyettes viszonyát semmiképpen nem lehet egyenrangú felek közös beleegyezésen alapulónak nevezni.

Netuddki. 2017.02.10. 15:41:15

@Boross Bence: "Ha valaki nem tudná, a Nyugat.hu is az MSZP internetes lapja."

Muhaha! Mondom én, hogy qrvára nem vagy tisztában a vasi viszonyokkal. Csak magadból csinálsz hülyét. Szóltam.

Netuddki. 2017.02.10. 15:42:57

@NBarbieReloaded: Ki a fasz vagy te kisköcsög?

"NBarbieReloaded 0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2016.12.09. óta tag."

NBarbieReloaded 2017.02.10. 15:43:38

@morpho:
- Es a csepeli, mar elitelt csokarol lattal sirankozo cikket barmelyik balliba oldalon, mondjuk itt? Vagy hogy van ez? Ha fideszes pedofil (illetve egyenlore csak azzal vadolt), akkor ballibak szep cikket keritenek belole egy kis migrisimogatassal egybekotve, ha mszps akkor meg kuss van?

- Senki nem plakatolta ezzel tele az orszagot, ez hazugsag. De cafolj meg, varok egy kepet olyan plakatrol amin ez all/t.

Egyebkent is, meg mindig nem tudom, hogy hogy kapcsolodik egyes pedofilok es a migrik a cikkben is meg nalad is?

Netuddki. 2017.02.10. 15:47:16

@monddazigazatmar:

"monddazigazatmar 2017.01.30 20:18:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem darabold fel anyádat, aztán add nekik."

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 15:53:53

@monddazigazatmar: "Bárki mondta, hogy helyes, ezt így kell csinálni, mentsék fel, bármi?"

Kb. Az összes fideSSfasszopó troll ezt a liliomtiprót mentegeti ezerrel. Gyomrom kifordul tőletek.

2017.02.10. 15:57:17

@monddazigazatmar: Mi a véleményed a cikkben leírtakra? Mi az álláspontod a fidesz csicskapárt kéjenc, vén pedofiljáról? Jó példát mutat a gyerekeinknek? Hát a Párt tagjainak?

2017.02.10. 16:03:36

@H?P?: "rohejes pedofiliat emlegetni, amikor egy no 11 eves koraban menstrual, vagyis maga a termeszet mondja, hogy mar nem gyerek"

Tényleg? Amikor téged seggbe rakott a pap bácsi, ugyanezt gondoltad?

2017.02.10. 16:05:08

@NBarbieReloaded: Mi a véleményed a cikkben leírtakra? Mi az álláspontod a fidesz csicskapárt kéjenc, vén pedofiljáról? Jó példát mutat a gyerekeinknek? Hát a Párt tagjainak?

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:10:00

@Tibi !: Kiskocsog? Ne keverj a gyerekeddel oreg, hallom kezelesbe vette a pedofil tanarbacsi. :)
En vagyok az, aki megmondja rolad az igazad tahokam, koszi, hogy igazolod. :)
Na menjel szepen idd meg a faluvegi kocsmadba a szokasos napi koreidet, biztos onnan jon ez a stilus is, ott gondolom bejon, igy itt is azt hiszed, hogy annak van igaza, aki tobbet karomkodik.
De ez nem igy van bunkokam. :)

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:13:15

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Lasd a hozzaszolasom 12:28:39-nel, minden benne van.

2017.02.10. 16:14:31

@monddazigazatmar: Figyu öreg ! Mivel nem ismersz, igy ha kérhetem, vegyél vissza az arcodból. Azt hülyézd le --ha javasolhatom-- aki otthon elédbe rakja a kaját . Talán nálatok ez természetes megnyilvánulás.

De csak hogy tudd, ez a pöcs, kdnp tagja . Tehát nem gittet rágott, és ez bizony szégyen a kdnp-re és az egész kereszténynek önmagát valló álságos éhenkórászokra.. Amellett a párt szineiben lett megválasztva alpolgármesternek. Eddig érthető ? Pluszban a faszi suliban a gyerekekkel foglalkozott .Nos, igy a pártnak már régen lépnie kellett volna.

Azzal nekem ne gyere hogy kunhalmi, meg csepel , meg akármibármi, mert most , itt a város alpolgármesteréről, a podofili gyanújával feljelentett , és az iskolában a tanuló gyerekekkel még a mai napig is foglalkozó vén kéjencről van szó.

De vajon akkor is ezt irkálnád ha a te hugoddal , netán gyerekeddel szemétkedett volna ez a vén pöcs, és az ő kezét kérte volna meg ? Vagy neked ez természetes ?! Ugyanis mindegy hogy melyik párt tagja --ha pedofil , kiskorút zaklat, molesztál-- akkor azt becsukni, de úgy hogy a műanyag lakat rohadjon rá ! Ebben talán egyetértünk--remélem.

morpho 2017.02.10. 16:14:36

@NBarbieReloaded:

-Olvass Pestisrácokat, 888.hu-t, meg lokált. Ott biztos megtalálod a szoci geci pedofil gyalázását. Legalább is remélem, hogy lehet számítani ez ügyben a Habony művekre!
-Plakát ügyben biztosan: 24.hu/app/uploads/2016/07/kormany4.jpg
-Ha valaki a migránsok nők elleni bűneiről papol, az ne kúrogasson gyereklányokat. Ha nem látod az összefüggést, akkor javaslom kb harmadiktól újrakezdeni az ált. iskolát.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:16:53

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
"Kb. Az összes fideSSfasszopó troll ezt a liliomtiprót mentegeti ezerrel. Gyomrom kifordul tőletek."

Mar megint hulyesegeket beszelsz, neked ez a mentegetos duma valami kenyszeres, idegi alapon jon elo?

Tudom, nehez felfogni, de itt se mentegette senki a pedofilt, de csak mantrazod, hogy de igen.
Mint ahogy en se mentegettem Nogradit, hiaba manraztad azt a masik cikknel. Tudod, ahol 2 napja varom a valaszod, de inkabb elmenekultel. :D

morpho 2017.02.10. 16:20:02

@NBarbieReloaded:

"Tudom, nehez felfogni, de itt se mentegette senki a pedofilt" Ebben biztos vagy?

Ez? H?P? 2017.02.10. 14:03:38

"Ezt csak jelenkorunk konzumidiota erkolcse mondatja, ahol meg a 25- 35 eves emberek is patyolgatni valo kisgyerekeknek szamitanak.
100 evvel ezelott, teljessen termeszetes volt, hogy egy 12 eves lany gyereket szul, vagyis akkor mar 11 evesen szexeltek, es nem volt vilagvege.
Es amugy is rohejes pedofiliat emlegetni, amikor egy no 11 eves koraban menstrual, vagyis maga a termeszet mondja, hogy mar nem gyerek, hanem szaporodo kepes felnott."

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:28:17

@morpho:
- jaa, ertem, ha a szocis pedorol olvasnek akkor menjek az altalatok orrba-szajba szidott (hozzateszem jogosan) habony mediahoz, holott a balliba oldalak is pont annyira elfogultak a sajatjaikert, mint az altaluk 0-24-be ocsarolt fideszes media? Akkor mitol is tartjak magukat tobbre vagy mitol is hitelesebbek?

- a plakaton szereplo mondat egy teny. Ez a PC vallasuaknak lehet nem tetszik, csak ez senkit nem erdekel. Ezt hivjak ugy, hogy faj az igazsag.

- ez meg ordas nagy altalanositas. Ja, mindig elfelejtem, hogy azt is csak a ballibaknak szabad, mindenki mas naci erte.
Mintha en azt mondanam, hogy a ciganyok (ugy amblokk az osszes) csak ne sirankozzanak (helyesebben ne hazudozzanak, de most mindegy) a magyarok rasszizmusarol, mikor mar koztuk is volt olyan, akit a magyarok elleni rasszizmusert iteltek el. Remelem atjon a pelda a kettos mercedre.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 16:30:04

@NBarbieReloaded: "2 napja varom a valaszod"

Pihenj! Mondhatod a kérdésedet, ma jókedvemben vagyok, bár a sok fideSSfasszopó mentegetései különösen gyomorforgatóak voltak.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:30:08

@morpho: Jaj de tudtam, hogy kiragadot az egyetlen barmot, aki igen.
Akkor pontositok: egyetlen fideszes(nek elkonyvelt) sem mentegette a fideszes pedot.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 16:32:41

Ezen nagyon sokat röhögtem:

index.hu/belfold/2017/02/10/orban_viktor_19._evertekelo_2017_evertekelo_beszed_tuntetes/
"Juhász Péter, az Együtt elnöke azzal kezdte beszédét, hogy meglepő, hogy ennyien vannak a tüntetésen, ez ötször annyi, mint amennyire számított. Ez meglehetősen fura, mert kb. 100-150 ember volt mindössze (rendőrökkel és újságírókkal együtt)."

2017.02.10. 16:33:13

@NBarbieReloaded: "Lasd a hozzaszolasom 12:28:39-nel"

16:30 van és most én kérdezem újra: Mi a véleményed a cikkben leírtakra? Mi az álláspontod a fidesz csicskapárt kéjenc, vén pedofiljáról? Jó példát mutat a gyerekeinknek? Hát a Párt tagjainak?

Ha van időd trollkodni egy pedofil érdekében, akkor nyilván van időd újra kifejteni.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:33:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Mondhatod a kerdesed. :DD De aranyos, mikor ugy teszel, mintha nem tudnad. :)
Menj at a Nogradis cikkre, tudod, ahol kb. 10x kerdeztem meg, hogy konkretan mitol hiteltelen Nogradi, de egyszer sem valaszoltal. Plusz kerted, hogy igazoljam, hogy mitol vagy balliba, megtettem, majd en is kertem, hogy igazold, hogy en mitol lennek "fideSSes", na azota hallgatsz. :D

2017.02.10. 16:37:41

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Ezen nagyon sokat röhögtem:"

Bizonyára akkor is röhögtél, amikor elolvastad ezt a cikket. Ezek szerint kis korodban téged is jól megraktak, amit élveztél is, különben nem védenéd itt a Párt pedofiljait.

morpho 2017.02.10. 16:38:05

@NBarbieReloaded:

Ez a harmatgyenge reakcióhalmaz nagyon fasza. Most már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet csak simán elitélni egy görényt, aki gyereklányokat ront meg? Hogy kerülnek ide ballibá? Polansky? Természet törvénye? Ezek terelések ezerrel és te is úgy nyomod, hogy a kanadsi curling válogatott látatlanba leigazolna.

monddazigazatmar 2017.02.10. 16:40:39

@morpho: És? Hogy a francba jönnek ide a menekültek?
Mi a francnak összemosni? Ha már van erőszaktevő pedofil, akkor engedjünk be még többet? Van itt 10 millió ember. Van köztük gyilkos, van pedó, van tolvaj. Akkor hurrá, hadd jöjjön még?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.10. 16:45:26

@Ballib cenzúrázók réme 24: "Csak ahogyan ti véditek a zsidó Polansky féle nemi erőszak tevőket."

Hazudsz! Idézd hol védték!

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:47:42

@kopasz barmok mindenhol: "Ha van idod trollkodni" Aham, tudom, tudom, a ballibaknak mindenki trollkodik, aki nem az o matraikat fujja. :)

Tessek, az elobb emlitett hozzaszolasom, ha mar nem sikerult kb 5 masodperc alatt felgorgetni:
"Ja, meg mielott ramtamadna a balliba kommenthadsereg, nem vedem a fideszest, ha torvenytelenseget kovetett el ultessek le jo hosszu idore, pedofiloknak nincs helye szabadlabon."

monddazigazatmar 2017.02.10. 16:47:47

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:
Mi a véleményem a cikkre?
HA igaz, akkor majd a bíróság el fogja ítélni. Tegyék sittre, HA olyat tett. Ezt nem te meg én, és főleg nem ez a fos blog fogja megtenni, hanem a bíróság.
HA esetleg nem büntetőjogi kategória, de megtörtént, akkor rúgják ki a suliból.
Sőt, én még akkor sem szólnék egy szót sem, ha a bíróság nem találja bűnösnek, de a csaj apja jól megveri - nyilván annak is megvannak a következményei.

Ez nem az mszp vagy a fidesz, vagy akárkinek a sara, hanem ezé a csávóé egyedül.
Ettől még marhára nem kellenek menekültek- max azt bizonyítja, hogy van nálunk szar elég, majd ha nem lesz, és nagyon unatkozunk, akkor kell majd ide Ali.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:50:05

@morpho: Engem vadol terelessel az, akinek en konkretan valaszoltam minden reszere a hozzaszolasanak, mar az elsok kozott eliteltem a cikk alanyat, de o maga csak semmitmondo valaszt ir az enyemre. :) jellemzo. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 16:51:56

@NBarbieReloaded: "mitol hiteltelen Nogradi"

Mert hazudós. De ezt már mondtam.

"kerted, hogy igazoljam, hogy mitol vagy balliba"

Nem. Kértem, EGY példát, de nem tudtál adni.

"en mitol lennek "fideSSes""

Mert körömszakadtáig hazugságokkal véded a parkányságaikat. Mindenhol. Itt is.

Netuddki. 2017.02.10. 16:52:07

@NBarbieReloaded: Lúzer kis pedofil pöcs vagy, kisköcsög. Majd téged qrnak seggbe a börtönben, miután lefoglalták a gépedet és megnézik mi van rajta.
A börtönben nem szeretik a magadfajta gyerekmolesztálókat, jó ha tudod.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.10. 16:53:19

@monddazigazatmar:

= @a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt = @Tibi ! = ...

Vagy 10 nicken szórakozik, és a hamis nickek felének is ő a tulaja.
Küldetéstudatos az ürge.

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:55:31

@kopasz barmok mindenhol:
Ja, es akkor most en jovok:

Mi a véleményed arrol, hogy mondjuk ezen ballib blognak az mszps, mar elozoleg is elitelt pedofil nem erte el az ingerkuszobet egy cikk erejeig, de a fideszes rogton, vagy legalabb a fideszes pedo gyalazasanal, csak a korrektseg jegyeben legalabb megemlitenek az mszps pedot? Mi az álláspontod az mszp csicskapárt kéjenc, vén pedofiljáról? Jó példát mutat a gyerekeinknek? Hát a Párt tagjainak?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 16:56:15

@NBarbieReloaded: Ja, nem csak azért hiteltelen, mert hazudós. Azért is hiteltelen, mert oltári nagy baromságokat mond. Okosságot viszont véletlenl se.

Pl. 100 atomerőmű teljesítményével működik az alaszkai antenna. (Alaszkában EGY atomermű teljesítménye sem áll rendelkezésre. Vagy teljesen hülyének néz téged, vagy az alapvető mértékegységekkel sincs tisztában.)

NBarbieReloaded 2017.02.10. 16:56:47

@Tibi !: Juj, most jol beszoltal. :) Ja, hogy csak ennyire futja annak, aki mar elitta az eszet? :DD

Netuddki. 2017.02.10. 16:58:07

@NBarbieReloaded: Mellesleg olyan hülye vagy mint a seggem!
Ha nem tűnt volna fel, arra válaszoltál amit a mondazigazatmár haverodtól idéztem be az előzményeiből, csak neki, nem neked te kis köcsög.
Ostoba lúzer balfasz, az vagy kisköcsög!

Vagy te kommentelsz a mondazigazatmar nicknéven is balfasz?

Netuddki. 2017.02.10. 16:59:07

@NBarbieReloaded: Égsz mint a reisz tág, kisköcsög!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 16:59:55

@Ballib cenzúrázók réme 24: Köszi a dicséretet! Pont tőled nem várnám, de elfogadom. :))

Ma kétszer egyetértettünk, a napokban is volt egyszer, az már 3 alkalom 2017-ben hogy egy fideSSfasszopóval közös platformon vagyok!!!

Nézessem meg magam egy dokival?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.10. 17:00:03

@monddazigazatmar:

"monddazigazatmar
2017.01.30. 20:18:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem darabold fel anyádat, aztán add nekik."

Most olvasom te büdös geci mit írtál. Miért nem baszod szájba a sarkon edződött anyádat?

NBarbieReloaded 2017.02.10. 17:00:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"Mert hazudós. De ezt már mondtam."
- mint mar en is mondtam, a hiteltelen, mert en azt mondom az nem erv. Konkret peldat kertem, de most sem kaptam.

"Nem. Kértem, EGY példát, de nem tudtál adni."
- konkret peldat irtam, ne hazudj

"Mert körömszakadtáig hazugságokkal véded a parkányságaikat. Mindenhol. Itt is"
- konkret peldat kertem erre is, a semmitmondo, izzadtsagszagu magyarazkodasod nem erdekel.

Netuddki. 2017.02.10. 17:00:46

@NBarbieReloaded: Hát, ebből már nem fogsz jól kijönni kisköcsög...

Netuddki. 2017.02.10. 17:02:58

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ugye, ugye! Miket nem lehet találni a kis tolvaj fideszgecik előzményeiben!

Netuddki. 2017.02.10. 17:05:12

@Ballib cenzúrázók réme 24: Na mi van? Elfogyott a muníció? Na húzzatok vissza szépen anyátokba innen!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 17:06:07

@NBarbieReloaded: "Konkret peldat kertem, de most sem kaptam."

M'r sokat adtam. Pl. egy nem létező egyetemen rektorhelyettes.

"konkret peldat irtam"

Nem.

""Mert körömszakadtáig hazugságokkal véded a parkányságaikat. Mindenhol. Itt is"
- konkret peldat kertem erre is"

Pff... nem is kell messzire mennem, tessék: @morpho: mondta:

>>@NBarbieReloaded:

"Tudom, nehez felfogni, de itt se mentegette senki a pedofilt" Ebben biztos vagy?

Ez? H?P? 2017.02.10. 14:03:38

"Ezt csak jelenkorunk konzumidiota erkolcse mondatja, ahol meg a 25- 35 eves emberek is patyolgatni valo kisgyerekeknek szamitanak.
100 evvel ezelott, teljessen termeszetes volt, hogy egy 12 eves lany gyereket szul, vagyis akkor mar 11 evesen szexeltek, es nem volt vilagvege.
Es amugy is rohejes pedofiliat emlegetni, amikor egy no 11 eves koraban menstrual, vagyis maga a termeszet mondja, hogy mar nem gyerek, hanem szaporodo kepes felnott."<<

Gyorsabban még nem égettem le fideSSes barmot. :))

Napi Maflás · http://napimaflas.blog.hu/ 2017.02.10. 17:06:14

"Hétfőn mi is megírtuk, hogy az 52 éves KDNP-s alpolgármester még általános iskolás korában összejöhetett egy kislánnyal, aki most 16 éves." - Szerintem rugaszkodjatok neki még egyszer ennek a mondatnak, mert nem egészen azt jelenti, amit írni szeretnétek. :D :D :D

NBarbieReloaded 2017.02.10. 17:06:33

@Tibi !: Jaj Istenem, ezt az ostoba ballib majmot. :) Szerinted nekem fejbol kene tudnom, hogy mondazigazat vagy ki miket ir, hogy rogton tudjam, ha tole idezel? Jesszus ezt a hulyet.
Masreszt akkor azt akarod mondani, hogy az osszes alpari,taho hozzaszolasod (tehat kb. mind, amit valaha irtal) az mind csak idezet es te amugy a szep beszed mintapeldanya vagy?

Igen, igen, tudom, mar vartam ezt a reszt, amikor a sajat hulyesegeikbe belezavarodo ballib bohocok elkezdik egymas vallat veregetni, meg jol egyeterteni, hogy egyebkent mennyire leegett az oket leegeto. :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 17:08:53

@Tibi !: Igen, ezek kifújtak a délutáni műszak végére, kubatov esti csapata még csak készülődik, most gyakorolnak, hallod? "Soros, Soros, Soros, Soros, Soros, Soros, Soros, ballib, ballib, ballib, ballib, ..."

NBarbieReloaded 2017.02.10. 17:14:23

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
- hazudsz, nem adtal egy darab konkret peldat arra, amit kerdeztem, tehat, hogy migri temaban miert ne lenne hiteles, miben tevedett vagy miben hazudott. Mint mar ezt is irtam, egy kamuegyetem feltuntetese irrelevans abbol a szempontbol, hogy az adott temanak valoban szakertoje vagy nem.

-hazudsz. Konkret hozzaszolasodat ideztem, ami egy tipikus balliba mantra.

- erdekes, ezt a hozzaszolasom megtalaltad, a par sorral lentebbit mar nem, ahol javitottam magma ezzel kapcsolatban. Tenyleg csak ennyire telik, ilyen sunyi kis maszatolasokkal akarsz lerazni? :)

Szedd ossze magad oreg, mert ez eddig nagyon gyenge. :)
Persze, persze, ezt a beegetos dumadat is megbeszeltuk mar, de azert csak beprobalkozol megint vele.
Szanalmasan gyenge vagy. Ugyanazok a mantrak minden alkalommal, ennyit tudsz, meg ordas nagyokat hazudni, de ez velem szembe keves lesz. :)

NBarbieReloaded 2017.02.10. 17:17:37

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Neked gyakorolni se kell, kivulrol megy az agyhalott mantra: Gyulolkodo, uszito, uszito, gyulolkodo, fideSS, uszito, leegettelek, fideSSfasszopo, gyulolkodo, fideSS, uszito, leegettelek, gyulolkodo :DD

Chris Lamb 2017.02.10. 17:36:47

Várjuk a felháborodott körmendieket és a helyi, megerősített rendőrséget, hogy ugyanolyan hévvel és vehemenciával járjon el a körmendi KNDP-s pedofillal szemben. A törvény teljes szigorával! Sőt ha menne a kimosdatás akkor egy alapos verés! NEM gyilkosság csak pár hónapos kórházi beutalás. Mint ahogy a (mint kiderült, ártatlan) menekültek ellen eljárt. Nem menekültek hanem koszos betolakodók. Menekültek azok akik Ukrajnából jöttek vagy régebben az egykori Jugoszláviából. Akik országokon átcsörtetnek mint egy gnú csorda és közben habzó pofával követelőznek azok nem mások mint mocskos betolakodók!

Albert Ejstejn 2017.02.10. 17:48:19

@Napi Maflás: ""Hétfőn mi is megírtuk, hogy az 52 éves KDNP-s alpolgármester még általános iskolás korában "

:))))))))))))

Ez valam idoutazo lesz, bar meg nem tudtam teljessen kibogozni. Valoszinuleg a jovobol jott.
Nobeldijjat neki azonnal.

H?P? 2017.02.10. 17:56:59

@Chris Lamb: "KNDP-s pedofillal szemben. "

Elöször is honan veszed hogy pedofil ??? És ha az is volna, kinek mi köze ? És egyáltalán mi a fasz bajod van a pedofil szexuális emberekkel.
A nemi érés elötti gyerekeket is utálod ? Mert ők is pedofilszexuálisak. Idióta.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 18:09:17

@H?P?: "És ha az is volna, kinek mi köze ?"

A társadalomnak ki kell vetnie magából az ártatlan gyerekek megrontóit.

Tudom, fideSS körökben sokkal nagyobb bűnöket követnek el, pár gyermek megrontása nem tétel.

sőőtnagyonis 2017.02.10. 18:16:38

Orbányinak javaslom hogy az unokáját is járassa a körmendi óvodába, hátha valamék tahó keresztény csőbe húzza!

H?P? 2017.02.10. 18:34:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"A társadalomnak ki kell vetnie magából az ártatlan gyerekek megrontóit."

Oké de mi köze van ennek a pedofilokhoz ? Az csak egy szexualis irányultság, amiről senki nem tehet.

2017.02.10. 18:35:40

@monddazigazatmar: "HA"

Nincs "ha", te szerencsétlen. Nem tudsz olvasni? Megtörtént eseményről beszélünk, amiről egész Körmend dicső polgársága tudott. Ezek után beállsz mosdatni a szerecsent (védeni a pedofil ganét). Ugye, te fideszes vagy?

"Ez nem az mszp vagy a fidesz, vagy akárkinek a sara, hanem ezé a csávóé egyedül."

Mondod te, mert kenegeted a szart és véded a kádéempés vén kéjencet. A kádéempé pedig, az énekesmadarak gyilkosával az élen, a fideszpártod csicska szervezete. Azt hiszed, hogy nem tudjuk? Ezek a pedofil nemzeti kersztények akkor sem szóltak egy szót sem, amikor a vezéred jó pénzért kiszabadította a muszlim baltás gyilkost (aki egy kersztényt gyilkolt meg). Gratulálok, észlény.

@NBarbieReloaded: "Ja, es akkor most en jovok:"

Gyenge vagy, fideszes agyagkancsó. Terelgetni próbálsz, de nem megy. Add oda a lányod, húgod a pedofil kéjenc párttársadnak. Sok sikert hozzá.

2017.02.10. 18:45:27

@monddazigazatmar: Fideszes gennygóc, ilyet én is tudok:

@monddazigazatmar = @NBarbieReloaded = batyu

2017.02.10. 18:51:43

Körmend nem háborodott fek és nem tüntet: ami történt az belefér a párt és annak dicső vezetőjük iránti hitükbe. Igaz nemzethy fityeszes vagy kádéempés csicskas a Párt vén bikáival húzatja meg a kislányát (vagy önszorgalomból veri asszonyát).

zia77 2017.02.10. 18:51:55

Nevetséges az összehasonlítás a betolakodókkal tett intézkedésekkel. Tulajdonképpen az egész történet a sajtó hangulatkeltésén alapszik. Semmi nincs abban, hogy egy érett, feltehetően csinos 16 éves lány szeret szerelmeskedni. Hiszen a leírás szerint is ez már régebb óta szíve vágya. Az 52 éves tanár még elég fiatal ahhoz, hogy egy fiatal lányka feltüzelje. Naná, majd egy 85 éves matrónával kezd. Nem helyeslem persze a dolgot, de nem is ítélem el. Álszent, lezüllött világban élünk, ahol ennek a férfinak legalább annyi irigye van, mint amennyien elítélik. Ha "buzi" lenne, biztos arról szólna a cikk, hogy bátran vállalta másságát. Egy egészséges szexuális kapcsolat, hiszen a lány nem egy k.....a, nem tekinthető társadalomellenesnek, nem üldözendő. Nem történt erőszak. Mi van azon lányok sokaságával, akik már 14-15 éves korukban elvesztették szüzességüket, testüket árulják. Ott nincs ekkora "felháborodás". Az sem érdekes, hogy az alpolgármester KDNP-s. Számtalan papnak született már gyereke. Az Index cikke is inkább egy romlott társadalomról szól, mint egy kitalált bűncselekményről.

H?P? 2017.02.10. 19:38:47

@zia77: Nincs itt mas, csak politikai tamadas, es a primitiv csocselek irigysege.
Ugyanmar ki ne szeretne egy 16 eves baratnot, ha egyebbkent jol megvannak boldogok egyutt.
Aki azt mondja hogy nem, mert valamifele, mar reg nem letezo erkolcs neveben onkent lemondana rolla, az siman HAZUDIK.

Ggábor 2017.02.10. 19:48:14

@zia77: hmm. A Nyugat,hu szerint elhatárolódott és lemondást követel: a Jobbik, Mszp, DK, Pro Körmend.

Nem szólal meg: Fidesz, KDNP.

Mi következik ebből?

Átlag helyi Fideszes hozzászóló szerint: Polansky zsidó.

Tájékozott helyi Fideszes hozzászóló szerint: Volt már MSZP-s pedofil is.

Ép érzékű hozzászóló szerint: le kéne tépni a tökét a rohadéknak.

(Szerintem meg Roman Polański tökét is le kellene tépni, de hogyan jön ez most ide? Valamint a lengyelben k betű után nem állhat y, tehát Roman Polański. Ny-el. Ha már ennyire a lényegre koncentrálunk)

Ggábor 2017.02.10. 20:01:16

@H?P?: Gratulálok. 30 év házasság után te is elhagynád a feleségedet, mert rágerjedsz egy 16 évesre.

Lásd még: keresztény erkölcs

6.Lenin 2017.02.10. 20:28:43

@Ggábor:

" Ha már ennyire a lényegre koncentrálunk) "

A Fidesz és a KDNP is megszólalt. Simán hazudsz, az se 1 szép dolog.

Boross Bence 2017.02.10. 20:31:17

@Ggábor: Ha valaki nem tudná, a Nyugat.hu is az MSZP internetes lapja.

Ggábor 2017.02.10. 20:35:41

@6.Lenin: Tudod mit, igazad van. Szerintem meg érdemben nem szólaltak meg, csak betűsorozatokat eregettek ki magukból.

A körülmények ismeretében (önkormiból ki, családtól lelép), a töke letépéséről mi a véleményed?

Nem büntetőjogilag, csak amúgy erkölcsileg.

(irigységfaktor kivédése céljából, szép fiatal feleségem van. Nem 13 eves)

Punxsutawney Mormota 2017.02.10. 20:35:58

@$pi$: Még szerencse, hogy ezt tudod... A Te bajodat milyen néven emlegeti az orvostudomány?

6.Lenin 2017.02.10. 20:46:15

@Ggábor:

Nem ismerem részleteiben a történetet, szerintem az itt véleményt nyilvánítók közül se sokan , ezért véleményt nem nyilvánítanék.
Mielőtt ezt a bejegyzést olvastam volna, már előtte olvastam a KDNP nyilatkozatát

www.atv.hu/belfold/20170208-harrach-kizarjak-a-kdnp-bol-szabot-ha-bebizonyosodik-a-kormendi-eset

Csak ezért írtam, mert hazudtál. A többi érdektelen.
De, ha már megkérdezted a véleményem, kb nekem is ez lenne...(a cikkből idézem)

"ez az eset már akkor is kínos, ha csak egy diáklány "rajongásáról volt szó a tanára iránt, amit Szabó Ferenc nem jól kezelt esetleg", de nem történt semmi más."

"Ha viszont a vizsgálat azzal zárul, hogy bűncselekmény történt, annak súlyos szankciója lesz, a kizárás a pártból – mondta Harrach Péter, aki szerint "ez nem is kérdés".

Ggábor 2017.02.10. 20:46:54

@Boross Bence: OK, pontosítok.

Az esetet feltáró, ezúttal konkrétan MSZP szimpatizáns Nyugat,hu oldalon, közvetlenül a feltáró cikk alatt részletes közleményben elhatárolódott és lemondást követel: a Jobbik, Mszp, DK, Pro Körmend.

Vagyis, politikai iránytól függetlenül minden helyi irányzat, amelyben van tisztesség, vagy fontos neki ennek látszata.

Valamint Roman Polański tényleg félzsidó, és katolikus és ateista, valamint féreg is. És jó filmrendező.

6.Lenin 2017.02.10. 20:56:31

@Ggábor:

"Vagyis, politikai iránytól függetlenül minden helyi irányzat, "

Már megint rosszul fogalmaztál...

Minden politikailag ellenérdekelt... ami érthető is lenne

Ggábor 2017.02.10. 21:00:33

@6.Lenin: Örülök, hogy Harrach elhatárolódott, már sokszor sikerült mélyen egyetértenem a véleményével. Kár, hogy az itteni Fideszkommandó ott tart, hogy "tisztán politikai támadás", meg "16 éves bugyuta kislányt dugni nagyon kellemes". Ja, és bezzeg Polanski.

6.Lenin 2017.02.10. 21:06:46

@Ggábor:

Az ilyen felületeken megjelenő hozzászólásokon nem érdemes túlságosan elcsodálkozni. Ez erről (is) szól. Sokszínű társaság. Inkább itt éljék ki.
Ilyenek vagyunk.

Janossz 2017.02.10. 21:26:17

A borzasztó a történetben a kisvárosi mivolta. Ahol tényleg mindenki mindent tud, mindent lát...És mindenki elfordítja a fejét. Lásd még: Ne szólj szám, nem fáj fejem.
Fritzl Úr egy osztrák kisvárosban űzte családi horrorát hosszú évekig, még a vele együtt élő felesége sem tudott semmiről...Persze.
A kiskunhalasi Macskajancsi mszp-s rakétaként ment felfelé, kocsi, telek, ház, senki nem kérdezte meg ott a patkóban: Mibűűű?
Ez ilyen világ: A mi négerünk jó néger, a mi tolvajunk jó tolvaj, a mi pedofilunk csak szereti a gyerekeket. Undorító.

Ggábor 2017.02.10. 21:27:44

@6.Lenin: És ismét igazad van, ha valaki a zsidógyűlöletét és a liliomtiprásra irányuló vágyát bérkommentelőként éli ki, az jobb, mintha elkezdi átültetni a gyakorlatba.

Egyébként egyáltalán nem csodálkoztam, csak helytelenítettem.

6.Lenin 2017.02.10. 21:34:45

@Janossz:

Undorító, írod. Szerintem ennél sokkal borzalmasabb, nem olyan a világ, ahogy azt én(mi)szeretném (nk). Ez 1re több embernek jelent problémát.
Persze, ha belegondolunk mélyebben, hogy mi lenne, ha mindenki 1formán gondolkodna, hát...brrr!

6.Lenin 2017.02.10. 21:44:34

@Ggábor:

Ha lehetséges lenne kívánom valamit, hát szeretnék szép csendben meghúzódva Isten ítélő széke előtt meghallgatni néhány magyarázkodást, hogy...

-Uram! Nem tehettem mást, mert, tudod.....

Biztos halálra röhögném magam, és talán megúsznám a számonkérést észrevétlenül.

6.Lenin 2017.02.10. 22:00:59

Ha már nálam a mikrofon, beleüvöltöm a sötét, hideg éjszakába...

szabad embernek születtem, csak sajnos rossz időben, és rossz helyre, de talán majd itt is 1x megértenek...

szeretem a lányokat, főleg 10 éves alatt, a fiúkat is, de őket 10-100-ig, és minden ami fényes valahogy ragad a kezemhez.
most még nem élhetek szabadon, de eljön még az én időm is, és végre nyugodtan pisilhetek a 3. neműek klotyóján is, és nem fog minden köcsög felettem ítélkezni.

Most még sötét van körülöttem, de jő majd a hajnal, és világos lesz, a fejekben is...végre.

Jó éjt!
mindenkinek.

Janossz 2017.02.10. 22:32:38

@6.Lenin: Boldogok a lelki szegények...
Te nagyon boldog lehetsz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.10. 22:44:15

@6.Lenin: Ááááá... az öreg munkásőr! :-)) De rég láttalak, hálistennek!

bkkzol 2017.02.10. 23:06:00

Nincs mentség a gyerek barátnőre. Minél hamarabb véget kell vetni ennek a kapcsolatnak és a szükséges jogi útra terelni az ügyet?
Azt nem értem miért kell összehozni a "menekült", migráns problémát ezzel? Azt gyorsan megmagyarázták a bécsi kisfiút megerőszakoló afgánnál, hogy "szexuális vészhelyzet " volt.
Ha borzasztónak élik meg a helyüket akkor már másnap a kabuli főmuftival közösen szerkeszthetik a panaszlevelet Strasburgba a szülőföldjükön!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.10. 23:08:40

Elképesztő legalja népség a fideszes. A szokásos kis fideszgeci nickek a sót nyalogató bácsit is bevédik, mert fideszes. Nem vagyok gonosz így nem kívánom kedves fideszesek azt az érzést, hogy a ti 14 éves lányotokat is egy ilyen bácsi csinálgassa. De persze védjétek csak, hogy nincs jogerős ítélet.

H?P? 2017.02.10. 23:27:22

@bkkzol: " Minél hamarabb véget kell vetni ennek a kapcsolatnak és a szükséges jogi útra terelni az ügyet?"

Az altalanos irigysegen kivul(mert leginkabb errol van szo), es az aljas politikai haszonszerzesen kivul ugyan miert ???

Van ket ember, akik valoszinuleg erzelmi viszonyban vannak egymassal, es meg a jelenlegi kozepkori torvenyeink szerint is teljesen legalis a kapcsolatuk.
Megis miert es honan veszi barki is a jogot, hogy beleszoljon ennek a ket embernek az eletebe ??

bkkzol 2017.02.10. 23:40:22

@H?P?: Ha jogilag tiszta akkor csinálják. Igazad van.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.10. 23:46:57

@H?P?: Bazmeg, egy KDNP-sről beszélünk ráadásul. Bár mondjuk a vakkomondoros is az volt. Mekkora fertő ez az álszent ájtatos párt már? Érzelmi viszony mi? Gondolj már bele, hogy te milyen voltál 14 évesen agyilag! Nem véletlenül védi a törvény a fiatalkorút is. Nekem utoljára 20 éves korom alatt jöttek be a 14-15 évesek. Nehogy már normális legyen, hogy egy 50+-os tata "jár" egy 14 évessel.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.10. 23:56:06

@Csuvakka a migráns vuki: Fontos, hogy nagyhatalmú pártpotentát, alpolgármester, igazgató, tanár, bármire kényszerítheti a gyereket. Az apa is fél tőle, ezzel is lehet a gyereket zsarolni.

Spiritmonger 2017.02.10. 23:59:17

A kérdés egy ponton dől el:
Volt-e bármilyen szexuális viszony köztük a lány 14-ik születésnapja előtt vagy nem volt?
Ha volt, akkor az alpolgármestert el kell ítélni. Ha nem volt, akkor békén kell hagyni. Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. Ahogy azt valaki betölti, onnantól saját akaratából azzal szexuál, akivel akar, akkor is, ha az másoknak nem tetszik.
Azt ugye senki sem gondolja komolyan, hogy az a tény, hogy egy ötvenes faszinak tizenéves barátnője van, bármiben is alkalmatlanabbá teszi őt a pozíciójára?

H?P? 2017.02.11. 00:54:41

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "alpolgármester, igazgató, tanár, bármire kényszerítheti a gyereket. Az apa is fél tőle, "

Igen es valoszinuleg O Adolf Hitler, aki most tert vissza a Holdrol 80 evnyi szamuzetes utan. Es most aztan mindenkit befenyit.
Hala istennek a fel tucatnyi partjaitok is, azert allnak ilyen faszan, mert azok is 6 eve kepzelegnek, es meg sosem sikerult valosag kozelebe jutniuk.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.11. 06:19:54

@Spiritmonger: Mindenesetre a keresztény értékekkel nem összeegyeztethető. Az sem volt baj hogy Clinton leszopatta magát egy gyakornokkal, igaz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.11. 06:21:00

@H?P?: Gondolom az sem lenne neked gond ha én megdugnám a 14 éves lányod, ha rá tudnám venni. Ugye nem gond?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.11. 06:23:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Nem értem, de a grafomán munkásőr írásait régen nem akarom megérteni, mert felesleges. Ha unja a munkásőr egyenruhájának foltozgatását, elkezd írogatni szanaszéjjel hullott lelkivilágával és mindenfélét beleképzel abba amit írtunk. Amikor meg nekiszegezzük a kérdést, hogy ezt mire alapozza, eltűnik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.11. 06:26:21

@6.Lenin: Most hogy felhívták a figyelmem, elolvastam amit írtál. Ez már úttörő tábori emlék, vagy még a ministráns korodból van?

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Feltörtek neki az emlékek. Ez van ha nem felejti el bevenni a Cavintonját.

2017.02.11. 09:12:39

@Ballib cenzúrázók réme 24: Senki nem védte Polanskit. Te citáltad ide. Nem tudni miért. Nem értem, hogy miért mentene fel egy fideszes politikust a pedofília alól Polanski.
Gondolod, hogy a Polanski ügy elsíkálása azt jelenti, hogy már másnak is szabad?
Ja, bocs, nem fideszes, kdnp-és?
Még rosszabb. Isten áldásával...

2017.02.11. 09:19:33

@H?P?: nincs itt más, csak politikai támadás...ja, azért fenyegetőzik kizárással a kdnp...politikailag támad...te se leszel hülye.

H?P? 2017.02.11. 14:21:59

@Könnyen elkaptuk, uram!: Mintha ez barmit is bizonyitana. Melyik politikust nem akarjak azonnal kizarni mindenhonan, biztos ami biztos alapon, ha barmilyen tamadas eri rajta keresztul a szervezetet ?

H?P? 2017.02.11. 14:49:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: " ha én megdugnám a 14 éves lányod, ha rá tudnám venni. Ugye nem gond? "

Miutan valoszinuleg szociopata elmebeteg vagy, es egyebb sulyos pszihiatriai problemaid is lehetnek ezert biztos tiltakoznek ellene. Mert a megfogalmazasodbol az derul ki, hogy szamodra ismeretlen a kolcsonos erzelmi viszonyon alapulo szexualitas, hanem csak es kizarolag ilyen egyoldalu nemieroszak jellegu kapcsolatot ismersz, es ezt tartod normalisnak.
Azt mondom nem orulnek ilyen nagy korkulonbsegnek, de ha az normalis erzelmi alapon mukodne, nem tiltakoznek nagyon. Igazabol nem latom a lenyegi kulonbseget hogy valaki egy 50 eves emberrel szexel, vagy egy 16 eves hulyegyerekkel, egyiknek sem orulnek tulzottan, de nem vadaskodnek ertelmetlen gyulolet kelto hazugsagokkal. Mert a pedofilia az nem buncselekmeny, csak egy szexulis iranyultsag, es ennek az ugynek meg, vegkep nincs semmi koze a pedofilszexualitashoz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.11. 18:34:18

@H?P?: "Igazabol nem latom a lenyegi kulonbseget hogy valaki egy 50 eves emberrel szexel, vagy egy 16 eves hulyegyerekkel"

Ja?! Akkor már mindent értek.

Ggábor 2017.02.11. 18:36:58

@H?P?: A kiszolgáltatott, függő személlyel folytatott viszony (orvos - beteg, tanár - diák) erkölcsileg megengedhetetlen. Jogilag kínos kérdést vet fel.
BTK:

14-18 év közti - 18 év feletti
Nem büntethető ♥
Kivéve, ha a 18 év feletti visszaél hatalmával vagy befolyásával. Így ugyanis már szexuális visszaélésnek számítana, amit 1-5 év szabadságvesztéssel fenyegetnek

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.12. 08:25:44

@Ggábor: Ő ezt nem érti. Az ő gondolkodás módja faék egyszerűségű. Ha állampárti politikus, akkor megbaszhatja a lányát is. Még meg is köszöni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.12. 11:51:53

@H?P?: "kolcsonos erzelmi viszonyon alapulo szexualitas"

Ez egyolalú függőségi viszony. Tudom, hogy fideSS körökben az a normális, hogy az erősebb kutya baszik. Ezt tanultad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.12. 16:48:08

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Nem érti a csávó, hogy alá-fölé rendelt viszonyban a törvény, no meg az erkölcs nem igazán tartja hitelesnek a kölcsönös érzelmeket.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 12:21:24

@kopasz barmok mindenhol:
"@monddazigazatmar = @NBarbieReloaded = batyu "

Micsoda meglepetes, az ostoba balliba egy ordas nagyot terel, mikor az o kerdesire megkapta a valaszt, es o kapja meg a kerdeseit. :DD
Nem is vartam tobbet, nem azert. :DD

NBarbieReloaded 2017.02.13. 12:41:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Annyira szanalmasan gyenge amiket irtok, hogy azt nem hiszem el.
H?P? szimplan leirta, hogy szerinte nincs gond ezzel a kapcsolattal. Ezzel lehet egyet erteni vagy vitatkozni vele.
Ellenben egy kurva szot nem irt a fideszrol, de ez nem zavar titeket abban, hogy az osszes valasz amit itt mantraztok neki az kimeruljon igy fideszes ugy fideszesbe. Halalosan gyenge.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 13:41:18

@NBarbieReloaded: Nem hiszem el, hogy még véded a fideSSes erőszakolót!!!

Hitlert is bevédenétek, ha fideSSes lenne. (Mert csak az lehetne, a Jobbik puhapöcs, uszítani is jobban tud a fideSS.)

NBarbieReloaded 2017.02.13. 13:57:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Mar mondtam te szellemi fogyatekos, attol, hogy te kitalalsz valamit magadnak (jelen esetben, hogy barki is vedi az "eroszakolot") aztan orrverzesig mantrazod, attol az meg nem lesz igaz, csak meg jobban kinevetteted magad.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 13:58:46

@NBarbieReloaded: Ugyanezt a mantrat nyomtad Nogradinal is, ott is sulyos beeges lett a vege. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 14:03:21

@NBarbieReloaded: Hiába véded. Hiába mondod, hogy nem véded, mikor véded.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 14:41:08

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Sulyos elmekortani eset vagy, de azert jol szorakozom rajtad. :DD
Olyat mar nem is irok, hogy igazold, ahol en vedtem (vagy barki mas), ugyis tul ostoba vagy hozza, mar parszor felsultel ilyenekkel, most sem lenne maskent, igy megkimellek megegy leegestol :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 15:00:02

@NBarbieReloaded: "ahol en vedtem"

Tessék:

""picit" konkretabb pedofil, mint ez a szaboferi"

Szerintem engedd el.

Meg mentegetted a mentegetőket, meg személyeskedtél meg hazudoztál. Szánalmasak vagytok.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 15:40:54

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Rohejes vagy. :D
Leirok egy tenyt, miszerint az mszp-s pedofil mar a tavalyi buktaja elott is elitelt pedo volt, a fideszes meg nem, tehat egy pedofiliaert mar elitelt nyilvan konkretabb pedo, mint az egyenlore nem elitelt, na ez a magadfajta IQ negativ ostoba ballibnek mar "mentegetes". :DD
Sirok. :D Persze a haverjaiddal az mszps pedorol azota is hallgattok. :)
Szemelykedesrol meg hazudozasrol a helyedben en melyen kussolnek. :)

Azt elhiszem, hogy szeretned, ha senki nem hivna fel a figyelmet a kitalacioidra meg a hazudozasaidra (engedd el :DD), de ezt elbuktad. Nem az en hibam, hogy csak ezekkel tudsz operalni, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy ide jarj hazudozni, magad valasztottad. Ennyi esszel en a helyedben soha nem kommentelnek, de te ugy latszik imadsz beegni. Akkor viseld el meltosaggal, mikor a fejedre olvassak a szanalmas hazug mantraidat. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 16:28:49

@NBarbieReloaded: "Leirok egy tenyt"

Mentegeted, relativizálsz.

Ha a saját lányát baszta volna halálra, akkor is védenétek. Gusztustalan csürhe.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 17:05:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Ovoda, kiscsoport. :DD
`En azt mondom, hogy mentegeted akkor mentegeted. Lathatoan fogalmam nincs mi az, hogy mentegetni, bizonyitani meg foleg nem tudom, de akkor is mentegeted. :DD Par napja is beegtem, mikor azt mondtam, hogy Nogradit is mentegetted, mikor ott is csak rafogtam, hogy a pocskondiazasunkra adott "miert hiteltelen" kerdes az mentegetes, de nem baj, most megint nekialltam a mentegetos dumanak.`
:DD Ostoba ballib, hihetetlen. :DD

Komolyan, lattam mar par szanalmas balliba idiotat, aki egy osszeszedett mondattal se tudta megvedeni az allaspontjat, de te minden tulteszel. Neked nem allaspontod, velemenyed van, te kitalalsz magadnak dolgokat es hozzaszolasok tucatjain at mantrazod a sajat magad altal megalmodott hulyeseget, es mar a nyilvanvalo meghazudtolas sem zavar, csak mondod tovabb, mint egy papagaj. :)))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.13. 17:25:36

@NBarbieReloaded: "Par napja is beegtem"

Beégtél. És?

"egy osszeszedett mondattal se tudta megvedeni az allaspontjat"

Az, hogy szószátyár vagy, nem menti a patkányságodat.

NBarbieReloaded 2017.02.13. 18:28:16

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
A te valoszinu gondolatmeneted irtam le te szerencsetlen, tenyleg ennyire hulye vagy, hogy meg ezt sem fogod fel? :DDD Jezus Ur Isten ezt az ostoba szerencsetlent. :DD

Az, hogy 100x elismeteled a kitalalt hulyesegeid, meg nem teszi igazza. De ezt mar irtam parszor, eddig se fogtad fel. Nincs mivel. :)

Komolyan, nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet irok, de meg pamut vagy nagyhohoho sincs ennyire korlatolt agyilag, mint te. :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.15. 02:16:45

@NBarbieReloaded: Az, hogy 100-szor elismétled a hazugságaid, még lesznek igazak. Érveid elfogytak. Szánalmas.

NBarbieReloaded 2017.02.15. 09:19:35

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Mar megint alapfogalmakat keversz.
Hazugsaigaid itt neked vannak csak, ennel a cikknel az, hogy itt barki is pedofilt vedene, meg pontosabban, hogy barmelyik (altalad annak velt) fideszes vedene. Ervek ehhez kellenenek, hogy bizonyitsd, csak tul hulye vagy hozza. Ami nincs, azt nyilvan nem kell bizonyitani, de nem ragozom, ugyse fogod fel.
Vagy a Nogradis cikknel is te hazudoztal meg vadaskodtal mindenfele hiteltelensegrol, de egy szoval se tudtad bizonyitani. Ennyi vagy.
Es akkor te irod, hogy erveid elfogytak. :D Mondja az, akinek sose voltak, csak a ragalmai meg a mantrai. :DD Na ez az igazan szanalmas.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.15. 09:31:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Az, hogy 100-szor elismétled a hazugságaid, még lesznek igazak. Érveid elfogytak. Szánalmas.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.15. 09:34:07

@NBarbieReloaded: Az, hogy 100-szor elismétled a hazugságaid, még lesznek igazak. Érveid elfogytak. Szánalmas.

NBarbieReloaded 2017.02.15. 09:52:01

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Itt egyedul te vagy, aki csak ragalmazni, hazudozni tud meg kitalalni abszurd hulyesegeket es mantrazni.
Par napon belul mar ketszer egtel be: egyszer mikor itt se tudtad bizonyitani, hogy barki (illetve altalad fideszesnek velt) mentegette volna a pedot, elotte meg mikor mantraztad a Nogradi hiteltelen dumat, meg hogy en vedem, de azt se tudtad egy szoval se bizonyitani.
Szoval hazudozni itt te szoktal oreg, nem en.
Abba mar bele se megyek, hogy ami nincs (jelen esetben, hogy valaki vedte a pedot), azt nem kell es nem is lehet bizonyitani, es ervet se lehet irni valamire ami nincs.
Aki allit valamit, te, annak kene ervelni meg bozonyitani, de ezzel minden alkalommal felsulsz.
Es akkor van pofad ilyet irni, hogy erveid elfogytak. :DD Mondja az, akinek sose voltak. :DD

NBarbieReloaded 2017.02.15. 15:49:29

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Jaa, csak az utolso hozzaszolast neztem meg, azt hittem nem ment el az elso valaszom. Csak most latom, hogy elment az, de csak annyira futotta papagaj, matragep szellemi kapacitasodbol, hogy 2x masol-beilleszd a mar eloszorre is szanalmas, semmitmondo, izzadtsagszagu hozzaszolasod. :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.15. 19:01:52

@NBarbieReloaded: Az, hogy 100-szor elismétled a hazugságaid, még lesznek igazak. Érveid elfogytak. Szánalmas.

6.Lenin 2017.02.15. 19:05:11

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"Az, hogy 100-szor elismétled a hazugságaid, még lesznek igazak. "
Fáradsz B+, nem lesznek igazak!!! ez le lesz vonva, Igyál legalább 1 kávét közben.

6.Lenin 2017.02.15. 19:12:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Kifelejtetted a nem-et, tényleg figyelmetlen vagy, fáradsz B+.
süti beállítások módosítása