B1 blogcsalád



Visszakérte egy férfi a pénzét az államtól, mert nem a közfeladatokra költik. A NAV többszázezerre büntette jogosulatlan igénylés miatt

2017. január 24. - nickgrabowszki

Tavaly szeptember végén Szentesi Zoltán Kálmán (41 éves) barátnője akut, perforált vakbélgyulladással, "magzatpózban nyüszített a földön", de a mentők ügyeletese kapacitáshiány okán csak annyit tudott javasolni, hogy vegyen be még egy Advilt, de esetkocsit küldeni nem tud. szz.jpeg

Csak másnap operálták meg. A férfi szerint barátnőjének kevesebb órája volt hátra, mint amennyi alapítványa a Nemzeti Banknak van (6).

Szentesi ezután dühödött be annyira, hogy elhatározza,

visszakéri a pénzét az államtól, mert szerinte nem arra fordítják, amire kell.

Októberben levelet írt a NAV-nak, amelyben a tőle levont adó visszaigényléséről érdeklődik, de csak annyit ért el, hogy megbüntették 408 ezer forintra jogosulatlan igénylés miatt.

Addig minden adóját befizette (nem is tudott volna mit tenni: levonták tőle), a NAV most mégis jelezte neki, viszgálat indult ellene egy korábbi bevallása miatt.

A történetről a 444 számolt be, közölték Szentesi Zoltán Kálmán NAV-nak írt levelét is.

Ebben a férfi azt írja, 

És nincs senki, akitől megkérdezhetném, hogy miért kell egy 27 éves lánynak 2016-ban majdnem belehalnia egy vakbélgyulladásba, miközben másfélmillió forint adót vontak le tőlem a tavalyi évben, épp az ilyen közfeladatokra. Arra, hogy legyen mentőkocsi, amelyik kijön, ha nagy baj van, legyen tűzoltó, aki eloltja, ha ég a házam, legyen orvos, aki meggyógyít, ha megbetegszem, és legyen tanár, aki tanítja a gyerekem, ha nem közmunkásnak vagy szalagmenti dolgozónak szánom.

Ezekre fizetem az adómat; nem kastélyra, nem ruandai útra, nem kisvasútra, de legfőképpen nem számomra ismeretlen unokatestvérek magánbankszámláira.

Mint írja, egyetért a közös teherviseléssel, és sokat vívódott azon, hogy kivonja, kivonhatja-e magát belőle.

Arra jutott, hogy a magasabb cél érdekében igen. Polgári engedetlenségről beszél és mozgalomról:

ha a közhatalom nem teljesíti a tőle elvárt feladatokat, a törvényeket a maguk céljaira formálják, vagy ha az sérti a társadalmi igazságosság elvét, (…) akkor a polgároknak jogukban áll rámutatni erre, és ha szükséges, akkor pedig morális joguk ellenállni. (...)

Biztos vagyok benne, hogy a jövő évi bevalláskor már több tízezren követnék a példámat azok közül, akiket jelenleg szintén mérhetetlen frusztrációval tölt el, hogy a nem kevés

befizetett adójukat közfeladatok biztosítása helyett hűbéreseknek és strómanoknak utalják ki,

ennek elfedésére a Néptől kapott hatalmat kihasználva törvényeket hoznak, és amikor végül kiderül, hogy még ahhoz is tehetségtelenek, hogy lelepleződés nélkül lopják el a pénzünket, akkor csak egyszerűen megrántják a vállukat. És ami rosszabb: mi is megrántjuk a vállunkat. (...)

Ha a közpénzek Magyarországon egy kormányrendelet nyomán egyik napról a másikra elveszíthetik közpénz jellegüket, és én mint állampolgár nem tehetek ez ellen semmit, abban az esetben jobbnak látom, ha ez a pénz már a folyamat legelején, nálam elveszíti közpénz jellegét (ha egyszer úgyis ez a sors vár rá). Ezért Önök se kérjék tőlem ezt a pénzt, mert ez már nem az,

nem közpénz.

Szentesi azt mondja, hajlandó akár bíróság elé is állni, és azt szeretné, ha minél többen követnék a példáját. Nem tagja semmilyen pártnak, akciójába egyedül kezdett.

A 444-nek úgy nyilatkozott:

valakinek el kell kezdenie. Az kell, hogy legyenek olyanok, akik azt mondják, én leszek az első meg a második, amíg nem sikerült a kritikus tömeget elérni. És azért kell lépnem, mert félek attól a naptól, amikor a még meg nem született lányom vagy fiam erről a korszakról fog tanulni a történelemkönyvekben, és megkérdezi,

apa, ha mindenki tudta, mi történik, miért nem tettetek semmit?

És nekem azt kell majd válaszolnom, hogy kényelemből.

(Kép: 444)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1912149633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LKerekes 2017.01.24. 09:47:01

Jó kis történet. A gyengeleméjűeknek. Szentesi Úr adót csalt. A munkáltató által levont valós adóelőleg összege helyett egy sokkal nagyobbat írt be, arra számítva, hogy így visszakap adót. Lebukott és ezért a jogtalan visszaigénylés + okirathamisítás miatt kapta a pénzbüntetést. És jogosan.
Miután lebukott, dícséretes fantáziával utólag kitalált egy ilyen partizán történetet. Megírt gyorsan (és utólag! ) egy levelet , melyben próbált magyarázkodni. Persze komolytalanul. És a sok orbángyűlölő megeszi gondolkodás nélkül.
Önadózó? Ha maga tölti ki az adóbevallást, már az. A tb járulékot nem kell kiszámítani, mert azt már kiszámítja a munkáltató és levonja. Ott van az általa átadott jövedelemigazolási papíron.
És ez a történet komoly?

Na ezért lesz megint kétharmada a Fidesznek 2018-ban.

LKerekes 2017.01.24. 10:52:58

@h.kovacs:
Vagy féltucat helyen megjelent róla írás, riport, stb. Csak össze kell rakni a történést. Teljesen tiszta, hogy ( a saját elmondása! ) hogy átírta a ""munkáltató által " levont adóelőleg összegét. Azt megnövelte, hogy pozitív legyen ( saját elmondása! ),és ezt a különbözetet kérte visszautalni. Majd amikor ebből probléma lett, akkor írt egy magyarázkodó partizános levelet a Nav-nak. És amikor ezt a magánlevelet nem fogadták el - jogszerűen - , akkor fordult a nyílvánossághoz mesélni.
A négyszázezre büntetésből gondolom, hogy maga a visszakért összeg is kb ennyi volt. A büntetés természetesen független a csalás siker vagy sikertelen voltától. A büntetés a csalás ( be nem fizetett adó - mert a növeléssel azt akarta megmutani, hogy a ténylegesnél jóal többet fizetett levonás útján) kisérlete miatt volt, ahol aláírásával hitelesítette és elfogadta a büntetőjogi felelőségét hamis bevallási adatok közlése esetén. A büntetést ezért kapta és nem holmi magyarázó levélért! Azért nem is büntetnek senkit, legfeljebb kiröhögnek egymásközt.
Amúgy az iratok levelek dátumát kell nézni.
A sorrend: adóbevallás benyújtása- nav felszólítás - magyarázó (partizán ) levél- nav büntetés- újabb partizán levél, de az már un. nyílvános levél a nagyközönségnek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 11:18:20

Pancser. Ahelyett, hogy belépne a fideSSbe. Simán csalhatna milliókat, határ a csillagos ég.

2017.01.24. 11:38:40

@LKerekes: szerintem meg igaza van
ez ellen a rezsim ellen lassan csak a polgári engedetlenség marad

morpho 2017.01.24. 11:53:46

A sztori lényegtelen. Ami fontos, hogy az állam tényleg olyan dolgokra költi a közpénzt, ami vagy teljesen felesleges, vagy csak néhány cimborának éri meg, miközben az egészségügy valóban nem működik. Ez a lényeg, a kerettörténet nem fontos.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.24. 11:57:14

Jó vicc. Sok sikert a bírósághoz, mert az még többe lesz.

Jakab.gipsz 2017.01.24. 11:57:36

Éljenek a demagógok akik rá mutatnak a rendszer tarthatatlanságának a lényegére. És?

Netuddki. 2017.01.24. 11:57:57

Tökéletesen igaza van, csak a módszere nem jó.
El kell zavarni ezt a tolvaj bandát, és utána nem megengedni, hogy a saját alkalmazottaink (a megélhetési politikusok) meglopjanak.

conchita wurst 2017.01.24. 12:00:10

Át is megyek este a pesticrácokra, addig kiderítik hogy Szentesi Z. állampolgár emeszpés dékás eszdéeszes, mint a MOMO szervezőkről, akik szintén ÁVH-s származásúak egészen véletlenül.

persze gerillamarketingnek láttunk már rosszabbat is ennél - gondolom a TASZ majd ad neki ügyvédet

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 12:00:14

@LKerekes: Ezért ma upla pénzt kapsz Habonytól. Gratulálok. Azt hittem, hogy egyszerűen csak észreveszed majd a zsebében a gyurcsány kottáját, sorosozod, de nem.

A faszinak egyébként totál igaza van. Szóról szóra. Akkor is ighaza lenne, ha 2010 előtt írta volna, és ma is igaza van. Annyi, hogy az mszp-t azért válthatta a fidesz 2/3-addal, mert azt ígérte, hogy nem lop és rendet tesz. Elmúlt 7 év, és a helyzet csak rosszabb lett, már a törvényeket is a lopáshoz írják.

Netuddki. 2017.01.24. 12:01:54

Mellesleg, ez a nem fizetek adót ameddig titkolóznak és nem tudom mire költik, jó lenne ha nem a cég fizetné be a jómunkásemberek helyett az adót. Így csak egyvalamit lehet tenni, nem dolgozni, így fizetést sem kapsz, de adót se fizetsz. Járulékos veszteség, hogy éhendöglesz.

Persze azért ne gondolja senki, hogy nincs "polgári engedetlenség" a horror adók és követhetetlen állami kiadások ellen. Mert van.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 12:02:37

@Tibi !: Egymaga nem tudja elzavarni a tolvaj bandát, viszont precedenst teremthet. Ezért baj a fidesznek, hogy még nem tudta beadrálni a nem nyalonc médiát. Mostanra ennek mr meg kellett volna történnie. A nyilvánosság így továbbra is értesülhet. Gondolj bele, ha csak a MAgyar Időkből lehetne tájékozódni.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:03:26

Azért érdekes világ lenne nem ?

Gyurcsány alatt fizetett az úriember adót ?
Mikoris kórházak tucatjait, és iskolák százait zárták be, loptak ugyanúgy, és még el is kúrták ?

Vagy mi a terv ?
Ballibek nem fizetnek ha elégedetlenek a jobboldali kormánnyal, és a jobboldaliak nem fizetnek ha elégedetlenek a valamilyen csoda folytán kormányra jutó ballibeknek ?

Azt már tudjuk, hogy plakátot tépkedni lehet büntetlenül, azt is tudjuk, hogy lehet akármilyen beruházást megakadályozni, és kíváncsain várom mit tehetek még majd meg, ha az elkúrók újra hatalomra jutnak.

Mert ha azt hiszitek, hogy ezeket csak a ballib tetvek tehetik meg, tévedtek !

Netuddki. 2017.01.24. 12:04:06

@conchita wurst: Hát bazmeg, az ÁVH-sok pont a tolvajfideszben találhatók. Most a fidesz az ország közepe, ott fúj össze minden szemetet a szél.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:05:07

@conchita wurst:

Az ex SZDSZ-es definíciója újbeszél ballibül: FÜGGETLEN.

Netuddki. 2017.01.24. 12:06:08

@Ballib cenzúrázók réme 22: Ostoba balfasz! Nincsenek oldalak, csak becsületes emberek vannak, és vagytok ti.

Mocskos tolvajok, lógni fogtok!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:09:12

@Tibi !:

Szeretem mikor a magadfajta Gyurcsnyista gyűlölködőből előbújik az ÁVH-s és akasztgatna, mint az elődei tették.. :DDD

Már csak ez marad neked, az akasztgatásról a nosztalgia..

Szerencsétlen.. :DDDD

Khonsu 2017.01.24. 12:11:02

A cél nemes, de az említett formában kivitelezhetetlen. Jó esetben kinevetik az embert, rosszabb esetben megbüntetik. Egy ilyen jellegű, adóforrásokat elapasztó polgári engedetlenség véleményem szerint csak olyan módon lenne megvalósítható, ha a benne résztvevők kivonulnának a gazdaságból, de legalábbis a termelésből. Magyarul felmondanának a munkahelyükön, bezárnák a vállalkozásukat, stb., és nem csinálnának semmit, vagy ha igen, akkor azt nem belföldön, vagy látható módon.

Ha elég sokan tennének így, az már megérződne a gazdaságon, így a költségvetésben is.

Sajnos valószínűleg a kormányt ez sem bírná jobb belátásra, mert amíg dől az EU pénz, addig van miből osztani a haveroknak. Az igazi megoldás az lenne, ha elapadnának az uniós források, és fél éven belül nyilvánvalóvá válna a legfanatikusabb fideszdroid számára is az ország valós helyzete.

L von Richthoven 2017.01.24. 12:13:34

@LKerekes:
Nem került nagy erőfeszítésbe egy ilyen történetet leírni, merthogy kitalálni nem kellett...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:15:43

@Khonsu:

Na ja..
Mennyire király lenne, ha bosszúból visszatérne a 80-as 90-es évek maszekolása.
Egyből oda esnénk vissza gazadaásgilag is.

Azzal már próbálkoztatok, hogy nyerjetek választást azáltal, hogy a legtöbben rátok szavaznak ?

Ja hogy az nem megy, ezért szeretnétek kibaszni mindenkivel ?

Okos...
Vagy sokkal inkább hányingert keltő !

L von Richthoven 2017.01.24. 12:16:38

@LKerekes:
Máskülönben meg gyanus vagy nekem Kerekes, honnan kapod a fizudat?

n3spr3ss0 2017.01.24. 12:19:48

Igaza volt. LKerekes meg szopja a szopni valót.

L von Richthoven 2017.01.24. 12:19:52

@Ballib cenzúrázók réme 22:
"Mennyire király lenne, ha bosszúból visszatérne a 80-as 90-es évek maszekolása."
Nem is lenne rossz, de azt hiszem az életszínvonalban már ott vagyunk, még a jövedelmekkel kell elérni azt az időszakot...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:25:37

pestisracok.hu/sved-migransok-eloben-kozvetitettek-egy-no-megeroszakolasat-facebookon/
Több tízezren láthatták egy Facebook-csoportban, ahogy megerőszakolnak egy nőt Uppsala város egyik lakásában- írja a Gatestone. A hatóságokat Josefine L., a csoport egyik tagja értesítette, miután látta, hogy mi történik a felvételen. A nő azt írja a blogján, hogy az emberek meg vannak rémülve Svédországban és nem akarnak félelemben élni. Josefine, aki két gyermekes anyuka szintén fél az eset óta ugyanis több fenyegetést is kapott, hogy vonja vissza a vallomását,

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:27:12

@Ballib cenzúrázók réme 22:

"Egy 21 éves nő jelentkezett, hogy felismerte az egyik támadót, aki 15 hónapja őt is megerőszakolta. “Remélem, elítélik, ez nem történhet meg újra”- mondta az asszony, akinek ügyében azért nem történt semmi, mert a rendőrség nem tudta bizonyítani, hogy ami történt, az bűncselekmény volt. "

pamut 2017.01.24. 12:28:24

Igaza van, remek, nagyszerű hazafi a fickó.

Amúgy közben kiderült, hogy egy "játékboltos" vette meg (minimum) féláron, de így is milliárdokért a Duna-parti luxusingatlant amit a megbuherált kamu ál-liciten kijátszottak a játékboltos strómannak.

Már a látszatra sem ad az orbánmaffia, teljesen nyíltan, kérkedve lopnak.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 12:28:41

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Erről mér nem írtok blogot ?

Mocskos szarházi Soros bérencek !

pamut 2017.01.24. 12:29:59

Orbán III/III-as karaktergyilkos ügynökei kiderítették már a fickóról hogy SorosGyurcsányNorvégiaBrüsszel embere, és különben is gyerekkorában brazil embercsempész volt?

Vagy épp most írják csak még a lejáratást?

L von Richthoven 2017.01.24. 12:30:56

@Ballib cenzúrázók réme 22:
Ezt duplán fogják díjazni ha már a saját hozzászólásaidat is kommenteled.... Egyuttal a relevanciákat is felsorolhatnád...

Khonsu 2017.01.24. 12:31:43

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Akivel így ki lenne baszva, az meg is érdemli, az lenne a cél, mert jelenleg ők basznak ki mindenki mással, és ez tarthatatlan hosszú távon, a birkatürelem is véges.

Választást nyerni? Kinek az oldalán? Nem tartozom egyik meglévő térfélhez sem. Ezt a kormányt ellenzékével együtt kell elzavarni. Ha elég sokan mondjuk ezt, akkor egyszer talán lesz is alternatíva.

Hányinger? Pezsgős ünnep és röhögőgörcs. :D

pamut 2017.01.24. 12:32:29

Aki magyar, Szentesi Zoltán oldalán áll. Igaza nyilvánvaló és cáfolhatatlan (épp ezért a személyének fognak nekimenni, megpróbálja majd a maffia lejáratni a patkányaival, mint mindig, mindenkit, aki kimondja az igazat).

Aki nem magyar, az Orbánék oldalán áll.

Khonsu 2017.01.24. 12:35:16

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Ki a t.met érdekli Uppsala város? Ez most hogy jött ide?

pamut 2017.01.24. 12:36:02

Az megvan hogy több mint két tucat pert nyert meg a Jobbik Orbán szenny-tévéinek és lapjainak egy része (Origo, Ripost, Lokál, Magyar Idők, Pesti Srácok, 888) ellen?

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2017.01.24. 12:36:43

@conchita wurst: a soros fizeti! Globálcionista ÁVH komcsi dk gyurcsányista NERellenség!
Ez etyértemlű

pamut 2017.01.24. 12:37:36

@Khonsu:

Így veri szét a blogot, ezért fizetik. Te meg bekaptad a horgot.

Mondjuk a hibás nem te vagy, a blognak kéne megvédenie önmagát és az olvasói/kommentelőit Orbán fanatikus hazudozóitól, ügynökeitől, verőembereitől, de basznak rá.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.01.24. 12:43:12

@h.kovacs: a párt megüzente.

Sok sikert hozzá, én megoldom úgy a problémát, hogy nem adózom Mo.n.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 12:48:21

@Khonsu: Van egy napi gyűlölködés kvóta, amit egy fideSS fasszopónak teljesítenie kell, különben nem kap kubatovtól fizetést.

morpho 2017.01.24. 12:52:01

@Ballib cenzúrázók réme 22:
"Gyurcsány alatt fizetett az úriember adót ?"

Bayer Zsocával kevered..

Cpeti123456 2017.01.24. 13:04:05

Mit vár az ember az APEHtől?
Ahogy írták nem a sztori a lényeg hanem a tartalom, teljesen felesleges adót fizetni, mert ellopják, s nem arra megy amire kellene mennie...

konrada 2017.01.24. 13:12:00

@Ballib cenzúrázók réme 22:
Tényleg, ez most hogy jött ide???
Ez speciel már olyan szintű eltérelő trollkodás volt, melyre már valószínűleg a másik oldal fő trollja is csettintett magában, miközben keresett belépőnek olyan témát, mely hasonlóan nem illik ide...;))

moonshadow 2017.01.24. 13:19:43

@Khonsu: "Magyarul felmondanának a munkahelyükön, bezárnák a vállalkozásukat, stb., és nem csinálnának semmit, vagy ha igen, akkor azt nem belföldön, vagy látható módon."
Sokan ezt csinálják, lelépnek külföldre ahol látnak némi pénzt is a munkájukért, nem csak éhbért.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 13:23:52

@Ballib cenzúrázók réme 22: Kérem a blog gazdáját, hogy ezt a nyilvánvalóan és folyamatosan trollkodó nicket (és a többit, amit ez az ember futtat) tiltsa ki, mert egyértelműen csak kárt okozni jár a blogra! Ha nekem munkám lenne egy blog szereksztésében biztosan nem hagynám, hogy ilyen férgek jöjjenek, és röhögve csesszék széjel. Ha ki lesz tiltva, legalább annak hiányában kicsit jobban becsüli majd a liberális értékeket.

consul 2017.01.24. 13:25:38

Gondolom az étteremben is akkor fizet, ha ízlett az ebéd, a szállodában ha szépet álmodott, a moziban meg ha tetszett a film.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 13:32:13

@consul: Te fizetsz az éttremben, ha szar volt az étel?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 13:39:57

@Zsákos Dildo: "@Ballib cenzúrázók réme 22: Kérem a blog gazdáját, hogy ezt a nyilvánvalóan és folyamatosan trollkodó nicket (és a többit, amit ez az ember futtat) tiltsa ki"

Neki: @nickgrabowszki: címezd.

Csatlakozom.

Batyu vissza fog regelni, úgyhogy pár napig, hétig figyelni kell, és megint kibaszni. Nem nehéz feladat, könnyű felismerni a trollkodását, hazudozását. Ha meg véletlenül egy másik gyűlölködő hazug fidesztrollt basznak ki, az se tragédia.

DarthVader 2017.01.24. 13:40:40

@consul: Szóval te olyan hülye vagy, hogy abba az étterembe is önként visszajársz, ahol nem izlett az ebéd. Mert itt az a nagy büdös helyzet, hogy az étel napról napra szar, de nem mehetsz máshová enni. Ha már párhuzam.

PomberMaci 2017.01.24. 13:49:00

Hű de megnyugtató lesz!
Megbukik a Fidesz, s majd a szocik meg a liberálisok csupa jó és hasznos dologra költik majd az adónkat. Ahogy eddig is tették...

morpho 2017.01.24. 13:53:43

@PomberMaci:

Attól, hogy a fidesz lopja a közpénzt, még lehetnek a szoci is gazemberek... Nem attól lesz valaki tisztességes, hogy átül egyik pártból a másikba. Aki a fideszben ül, az mind tisztességes, aki az maszopban, az gazember? Csintalan így lett tisztességes egy nap alatt...

Netuddki. 2017.01.24. 13:54:44

@Ballib cenzúrázók réme 22: Anyád gyurcsányista, te mocsok hazug tolvaj!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 13:56:04

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Remélem a bloggazda olvassa a kommenteket is. Ha kapnék jogot, amúgy simán vállalnám. Fogadjunk, gyorsabban nyomkodom a del gombot, mint ahogy visszaregel. A stílusát amúgy könnyű felismerni, ráadásul nem is nagyon van ténylegesen érvelő, és nem csak gyökérkedő és kormánypropagandát toló fideszes kommentelő.

konrada 2017.01.24. 13:56:23

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Én is csatlakozom! Mindenkit tiltsanak ki, akik alapvetően a blogok témájától eltérő dolgokkal terel, vagy a téma helyett más fórumozó személyének támadásában éli ki magát.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 13:57:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Öröm látni ahogy a ballib szarháziak könyörögnek a cenzúráért...

A gyökerek.. :DDD

Black Hole 2017.01.24. 13:58:17

Így elsőre igaza van a fazonnak, de majd lejáratják oszt' jónapot. Szerintem Gyurcsányista lesz, meg baloldali libsibolsi, meg talán még migráns simogató is.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.01.24. 13:59:36

A kerettörténettől függetlenül az elvvel egyet lehet érteni. Aki elég vakmerő ahhoz, hogy ne fizessen adót, az tegyen így, és ossza be magának a saját kiadásait fedezendő. Ne vegyen igénybe közszolgáltatásokat, ne vegyen támogatott gyógyszert a patikában és így tovább. Egyáltalán nem olyan biztos, hogy így rosszabbul jár.
Nem sok az ilyen forradalmár típusú ember. Az elégedetlenkedők többsége inkább külföldre költözik, minthogy összetűzést vállaljon a hazai hivatalokkal, hatalmasságokkal. Ha valaki mégis olyan kemény, hogy itthon marad, és így viselkedik, én vele vagyok... legalábbis az egyetértésemről biztosíthatom.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 13:59:37

@PomberMaci: Nem kell a fidesznek megbuknia. Miért kéne? A fidesz csak egy név, melynek hovatartozása alapján egészen pontosan engem kéne képviselnie. De nem teszi a jelenlegi irányítás alatt. Egyáltalán nem. Meggyőződésem, hogy elég lenne a tetejéről 15-20 amúgy köztörvényes embert kivágni, illetve attól kezdve valódi kontrolt gyakorolni a kormány és szervei fölött és máris sokkal jobb lenne a helyzet. Nem kell ide mszp, bár tudom, hogy az a fideszes non plus ultra mantra manapság, hogy "majd akkor újra jön az mszp".

consul 2017.01.24. 14:01:54

@Zsákos Dildo: különben jó esetben a rendőr visz el vagy megver a pincér

Szarazinda 2017.01.24. 14:02:31

BCR, meg lkereskes, csak azért nem javaslom, hogy fetrengjetek a fájdalomtól perforált vakbélgyulladás miatt, aztán fogjátok a nyuszira, vagy gyurcsányra, vagy az elmúltakárhányévre, szerencsétlen idióták (jól fizetnek amúgy). Mondjuk ekkora kontraproduktív idiótákat normális ember nem foglalkoztat

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 14:02:54

@Ballib cenzúrázók réme 22: A másik opció, hogy feljelentelek. A "szarházi" becsületsértésnek számít? Mert az még elég enyhe a szótáradban, amit általad nem ismert emberkkel kapcsolatban használsz.

morpho 2017.01.24. 14:03:17

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Előfordul, hogy a bíróság kényszergyógykezelést rendel el, mert a delikvens veszélyes a társadalomra, de annyira síkhülye, hogy nem büntethető. Esetedben ugyan erről van szó. Ezt azért nem nevezném cenzúrának.

consul 2017.01.24. 14:03:23

@DarthVader: Nincs másik étterem, itt az alternatíva, hogy éhes maradsz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:03:35

@Ballib cenzúrázók réme 22: "a ballib szarháziak könyörögnek a cenzúráért..."

Nincs olyan párt vagy mozgalom, hogy ballib, mert a baloldaliak és liberálisok más értékrendet képviselnek. Talán a baloldaliakra gondolsz, mert a liberálisok inkább tökönszúrják magukat, minthogy egy ilyen fasz trollt kibasszanak. Gondolod, hogy a baloldaliak könyörögnek?

ben2 2017.01.24. 14:04:50

@Zsákos Dildo:

Az MSZP-t azért váltotta a Fidesz, mert az MSZP elkúrta a kormányzást.
A Fidesz azért nyert 2/3-al, mert még a baloldali szavazókat is kirázta a hideg verejték, amikor belegondoltak, hogy mi lenne az országgal, ha még 4 évig ők vezetnék azt, ezért inkább el sem mentek szavazni. A jobboldaliak meg elmentek.

Ugyanakkor 2006-ban már az összes MSZP-s ügy ismert volt, ennek ellenére Gyurcsány simán nyerni tudott.
Azaz általánosságban elmondható, hogy a korrupciós ügyek, felesleges pénzszórások - politikai felállástól függetlenül - minimálisan változtatják csak a pártpreferenciákat, mert valójában nem generálnak mozgást a táborok között.

A korrupció és pénzszórás megítélése ugyanis elsősorban szimbolikus politikai kérdés.

Jobboldaliak számára pl. új templomok építése társadalmi befektetés, belvárosi liberális értelmiségnek pénzszórás.
Filozófiai tanulmányok, 10 fős filmklubok, kísérleti színházak, stb. stb. állami támogatása liberális értelmiségi szempontból befektetés a kultúrába, a vidéki jobboldali szemében meg pénzszórás.
Az egymás savazása különböző demagóg érvekkel régóta része a közbeszédnek, a "miért erre költenek és miért nem kórházakra, oktatásra, szegény gyerekekre, lélegeztetőgépekre, stb." mantrákat az sem igazán veszi komolyan, aki éppen mondja, mert ezeket mindentől függetlenül, bármelyik országban bármikor lehet mondogatni.
Nincs ugyanis olyan ország a világon, ahol pl. alanyi jogon minden állampolgár hozzájutna a világon elérhető legjobb orvosi ellátáshoz, tehát az egészségügybe a végtelenségig lehetne önteni a pénzt, mégsem szűnne meg a "lehetne ehelyett inkább az egészségügyre költeni" érvelés.

A korrupciós ügyek is hasonlóak. Minimális százalékukról derül ki, hogy valódi szabálytalanság vagy bűncselekmény áll a háttérben, még kevesebből lesz elmarasztaló ítélet. Ez csak részben köszönhető a törvényi kiskapuknak és a töketlen és/vagy korrupt bíróságoknak.
Sokkal inkább arról van szó, hogy a korrupciós ügyek igen nagy százaléka sejtetés, csúsztatás, sugallmazás (megint csak politikai oldaltól függetlenül).
"A miniszter anyósának egykori iskolatársa nyert a környezetvédelmi minisztérium közbeszerzési pályázatán" jellegű szalagcím elég ahhoz, hogy az egyszeri politikai drukker levonja a következtetést, hogy az ország fuldoklik a korrupcióban, miközben semmit sem tud a miniszter és anyósa, az anyós és az iskolatárs kapcsolatáról, vagy egyáltalán az egész pályázati folyamatról.
Ez még nem jelenti azt, hogy nincs korrupció, hanem csak annyit, hogy a korrupció hitkérdés: az esetek 99%-ában a népítélet már a gyanúsítással egyidőben megszületik.
Ebben nem segít igazán az sem, hogy a média a "keressetek valami terhelőt" elv alapján tematizálja a közbeszédet, azaz az ellenfélről ott is muszály találni valamit, ahol még a laikus számára is egyértelmű, hogy semmi sincs. (Az RTL Klub ebben néha egészen elképesztő szintig képes elmenni, de a kormánypárti médiát sem kell félteni, ha rászáll valakire.)

A másik, hogy sokszor egyszerű gazdaságtámogató döntéseket próbálnak korrupciós ügyként előadni. Nem túl nehéz egy adott intézkedés kapcsán találni valakit, aki a támogatott ágazatban profitál az ügyből és kormányzati kapcsolatokkal rendelkezik. Innentől már mehet is a mantra, hogy az egész mögött "lopás" van, miközben senki nem néz utána, hogy ki más (ellenzéki kötődésű vállalkozó, független, stb.) nyer még az ügyön, beleértve a magyar költségvetést is, és hogy bármilyen törvénytelen, vagy etikátlan szál is húzódna a háttérben. Elég belengetni, hogy kormányközeli (vagy ellenzékközeli) nyert az ügyön, a többit már a hallgatóság fantáziájára van bízva.

Ezeken terészetesen nincs értelme fennakadni, mert természetes velejárójuk a politikának, nem csak nálunk de mindenhol a világban.
Célszerű viszont elkerülni, hogy a valóságosnál komolyabb jelentőséget tulajdonítsunk az ilyen kommunikációs lufiknak, pont azért mert a valóban fajsúlyos ügyekről (pl. ha valaki elkúrja a kormányzást) terelik el a figyelmet.

Netuddki. 2017.01.24. 14:05:19

@Ballib cenzúrázók réme 22: Te mocskos ballibsi provokátor, te csak ne mocskosszarházizzál!
Tudjuk, hogy csak tolvajfideszesnek adod ki magad, hogy lejárasd a viselkedéseddel a fideszt.

morpho 2017.01.24. 14:05:33

@Zsákos Dildo:
"elég lenne a tetejéről 15-20 amúgy köztörvényes embert kivágni"
Elég lenne egyet. Attól viszont szétesnének/megbuknának, ha akarod, ha nem.

GallaiG 2017.01.24. 14:07:56

@Ballib cenzúrázók réme 22:
"Öröm látni ahogy a ballib szarháziak könyörögnek a cenzúráért...
A gyökerek.. :DDD"

Öröm lesz látni a "nemzeti" színre másolt bolsevik maffiózók visítását, amikor végre "a ballib szarháziak" eltanulnak tőlük néhány trükköt.

Netuddki. 2017.01.24. 14:09:16

@Zsákos Dildo: "Meggyőződésem, hogy elég lenne a tetejéről 15-20 amúgy köztörvényes embert kivágni"

Nem, nem lenne elég. Jár a zembereknek a kártalanítás is, és a káröröm is, mert abban nincsen semmi irigység.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:11:00

@ben2: "Ugyanakkor 2006-ban már az összes MSZP-s ügy ismert volt, ennek ellenére Gyurcsány simán nyerni tudott."

Ah, nem figyeltél. gyurcsány parancsára az MNB elhallgatta a rossz államháztartási adatokat. A választások előtt 5 éves adócsökkentési törvényt hoztak, választás után viszont adót emeltek. A gyurcsány egy limuzin hátsó ülésén dumálta a reklámfogyasztók pofájába, hogy dübörög a gazdaság.

Ordas hazugságok árán nyert. De senki nem emelte fel a hangját. Se az újságírók, se az ellenzék, senki. Az öszödi beszéd kellett, hogy betegye az ajtót.

Szarazinda 2017.01.24. 14:11:49

@Tibi !: ha már, akkor inkább jobbikos provokátor :-)

hümhüm 2017.01.24. 14:12:03

Szentesi úr egy fasz. Vagy ha nem akarunk ennyire durvák lenni, akkor egy pöcs.
1.Meghamisította a munkáltató által az adóhatóságnak küldött adatokat, és így akart visszaigényelni. Ha-ha-ha. Bár ez a cselekmény lehet, hogy tényleg arra utal, hogy túl sok adóelőleget fizettek be, de csak azért, mert az IQ-jához képest túl sok fizetést kap...
2. Nem hajlandó elismerni és elfogadni a magyar jogrendet (v.ö. jogállam), amelyben többek között az adókról és az adózás rendjéről szóló jogszabályok is vannak. Javaslom neki, hogy menjen az Amazonasi őserdő kies területeire, ott ugyan formálisan érvényes a brazil jogrend, de mindenki leszarja. Legfeljebb az indiánok leölik. De ha nem fizet adót és tb-t, senki nem rója fel neki.
3. Az ő gondolatmentéből kiindulva teljesen elfogadható az önbíráskodás. Ha valami/valaki nem tetszik, legyen az bírósági ítélet, hatósági határozat, ellenvélemény, közlekedési kihágás stb. akkor ezen az alapon a magam szájíze szerint járhatok el az ügyben. Megverhetem az el nem ítélt ellenlábast, lelökhetem az útról az engem szabálytalanul előző kocsit, felpofozhatom az ellenkező véleményen levőt stb....
4. Szentesi nagy fasz(pöcs), de még nőhet. Hogy került a barátnője olyan rossz állapotba (már ha igaz a sztori), hogy semmit sem tettek annak elkerülésére? Miért nem vitte sokkal korábban orvoshoz/ügyeletre, ha súlyosbodott a helyzet? Ha a mentő nem tudott esetkocsit küldeni, miért nem ő vitte be sürgősségire a saját kocsiján? Miért gondolja, hogy az ő barátnőjénél nincsen sürgősebb eset, ami miatt nem tud a mentő jönni?

Netuddki. 2017.01.24. 14:13:08

@Tibi !: Vagyis az államnak a kártalanítás, a zembereknek meg a káröröm.

morpho 2017.01.24. 14:13:40

@ben2:
Tehát nagyjából azt mondod, hogy aki elkúrja a kormányzást, az húzzon el, de aki korrupt, az ne, mert az nem olyan nagy baj. Hogy mit takar az elkúrás és a korrupció, azt majd valaki megmondja. Mondjuk te. A szocik húzzanak, mert elkúrták, de a fidesz maradhat, mert csak korrupt, sőt nem is egyértelmű, hogy mi korrupt és mi nem...
Ez egy faszság! Ez az egész hsz, ezer sebből vérzik...

Szarazinda 2017.01.24. 14:14:37

@hümhüm: már lkerekes is jött ezzel, féltucat. Ma, akkor kérnénk azt a bizonyos féltucat, híradást minderről. Természetesen féltucat politikailag független híradást, megfelelő, politikailag független bizonyítékkal. Addig kussoltok. Te is, lkerekes is.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:14:48

@morpho:

Szóval személyeskedés + Cenezúra követelése,

É hogy mégszebb legyen, mindezt egy adócsalásra bíztató posztban, ahol a ballib adócsalók versengve tapsikolnak az ötletért.

Öröm titeket olvasni komolyan.
Jókat röhögök az elmebeteg fajtátokon.. :DDDD

dartonita 2017.01.24. 14:14:55

Hm... szerintem az volna a legjobb, ha mind külföldre költöznénk. Itt hagynánk 'ártunk és 'ormányunk (vagy orbánunk...) teljes kompániáját a trolljaikkal és a vérnyugdíjas droidjaikkal együtt. Akkor aztán csinálhatnának az egész országból műfüves focipályát, kisvasúttal körbekerítve, sőt körkörösen lophatnának egymástól, meg költhetnék hülyeségekre az uniós pénzeket. Szerintem várjuk meg a következő nagyobb migránscsoportot és csatlakozzunk hozzájuk, hátha minket is befogad a fejlett nyugat...

Netuddki. 2017.01.24. 14:15:28

@Szarazinda: A bajjibsi az sértés akart lenni, fidesz módira.

Nincs olyan, hogy jobbikos, meg balikos. Ezt csak a fidesz propaganda nyomatja, hogy kijelölje a birkáknak ki a haver és ki a zellenség. Mert olyan hólyék, hogy maguktól nem jönnének rá, és még a végén kiirtanák egymást ha eksön van.

morpho 2017.01.24. 14:15:33

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Még nem láttam politikust, aki ne hazudott volna a választási kampányban...

Megoldó 2017.01.24. 14:16:01

ballibet nem tudom miért etetitek.
Mellesleg soha senki nem lopott még több helyiértékkel kevesebbet sem mint ez a mostani bűnbanda, és ez lehet ballibb nyávogás is akár de tény.
Szerintem a véres forradalom lenne a nyerő megoldás, de az egyéni kezdeményezések is eredményesek lehetnének, mivel a szabályok már át vannak formálva az ő kedvükre...

Netuddki. 2017.01.24. 14:16:20

@Ballib cenzúrázók réme 22: Húzz a faszba innen mocsoktroll! Senki se kíváncsi a hülyeségeidre.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:16:22

@Szarazinda:

Sajnos a baloldali véeménydiktatúra még ma is uralja a közéletet.

Történtek pozitív változások ugyan, de a legolvasottabb hírcsatornák, és legnézettebb műsorok, még most is a migránsseggnyaló, magyarelennes gyűlöletkeltő rigmusokat löketik.

morpho 2017.01.24. 14:16:48

@Ballib cenzúrázók réme 22:

Azért röhögsz, mert nem érted... Majd elmúlik.

konrada 2017.01.24. 14:17:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Én még magamra is szavaznék, hogy kivágjanak innen, nem csak Dildóra, hiszen itt mi csak trollkodunk, s egyikünknek sincs érdemi hozzászólása a témához...

...mert az több mint zavaros: az emberke-a saját bevallása szerint - ír egy sima érdeklődő levelet (bár gondolom erős szóhasználattal az általa tapasztalt dolog miatt) arról, hogyan lehet adót visszaigényelni, s erre nekifutás nélkül küldenek neki bírságot.
...ez meg így kissé büdös.
Valami nem stimmel, elvégre csak kellett valamiféle elszámolásnak lenni mögötte, miért pont ennyi a bírság...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:18:23

@Megoldó:

" a szabályok már át vannak formálva az ő kedvükre."

Ez speciel igaz.

A szabályok nem olyanok mint Kádár alatt voltak, hogy a komcsik nyernek, ahnem olyanok, hoyg az nyeri a választást, aki több szavaztot kap.

Persze a komcsik ezt már 56-ban is véres magyar gyilkolászással oldották fel, és azóta se változtatok fikarcnyit sem:
"véres forradalom lenne a nyerő megoldás"

Netuddki. 2017.01.24. 14:18:23

@Megoldó: Magyarul, szabályok már régen nincsenek. Onnantól meg minden lehetőség megengedett. Gondolták volna át előtte...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:19:44

@konrada:

Egy szimpla adócsaló ideológiát gyártott az adócsalása mögé, a Gyurcsnyista majmok, meg hősként hajlonganak elötte.

Mi ebben a meglepő ?

Netuddki. 2017.01.24. 14:19:54

@konrada: Miért van? Nem a ruszkik elleni szankciók eltörlését kellene most éppen nyomatnotok?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:21:14

@konrada: "több mint zavaros"

Szerintem is. De nem számít, ne ragadj le a vitaindító posztnál, arról beszéljünk, hogy mire megy el az adónk.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 14:23:23

@hümhüm: Ha nem sütne a leveledből a gyűlölet, amit azért érzel, mert itt most "báncsák a fideszt", az utolsó bekezdés akko is elárulja, hogy baj van nálad. Egyébként ezeket a dumákat olvassátok valahol? A fideszes propagandasajtó már rá is szállt a csávóra? Mert a polgári engedetlenség azért ismert fogalom, és bizony arról szól, hogy ennek keretében valaki egyes szabályokat nem tart be.

Egy perforált vakbélnél nincs sürgősebb eset, mert a betegség rutinszerűen gyógyítható, ha a beteg időben kezelést kap. Elég nagy kár ilyenbe belehalni. És nekem volt vakbélgyulladásom, bár még nem perforált. Annyira fájt, hogy lábra sem tudtam állni, nemhogy valaki saját kocsijával bevihetett volna a kórházba... hogy aztán az ügyeleten órák múlva lásson orvos.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:24:49

@Tibi !: Most egy picit ne üssed Konradat, kérlek, éppen próbált ma néhány normális kommentet írni.

Engem valóban érdekel az emeszpés és a fideszes szekértolók véleménye. Meg a gyurcsányistáké is. (Kár, hogy a trollok vélemény helyett hazugságokat tolnak be.)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.01.24. 14:25:00

@Ballib cenzúrázók réme 22: Írod: "Történtek pozitív változások ugyan, de a legolvasottabb hírcsatornák, és legnézettebb műsorok, még most is a migránsseggnyaló, magyarelennes gyűlöletkeltő rigmusokat löketik."

Még ha így is van, vajon miért lehet így? Pl miért olvassák többen az indexet, mint a 888-at?

Nemere16 2017.01.24. 14:26:31

@LKerekes: Tisztában vagy azzal, hogy egy visszaigénylés hogyan működik? Egy külön űrlapot kell kitölteni. Ez az ember csak levélben fenyegette meg a NAV-ot. Lehet, hogy az adatok nem egyeztek vagy valamit rosszul számolt ki valaki. Az alkalmazott kötelessége és felelőssége az adózás. Mi nem tudjuk megállapítani ki hibázott. Az állami médiának okos ember nem hisz. Akár a NAV is szemétkedhet. Szerintem akkor lennék gyengeelméjű, ha a beírásodat fenntartások nélkül bekajolnám.

conchita wurst 2017.01.24. 14:26:39

Jön a Lázadás Éve gyerekek! Mindenki kérje vissza az adót!

Én a szoclib szavazókból kiperelném az államadósságot+a kamatot kezdetnek.

konrada 2017.01.24. 14:27:39

@Tibi !:
Én most a trollkodásnak azt a fajtáját nyomom, melyben nem a témához szólunk hozzá.

Meghagyom neked, meg ballibnek azt a fajta trollkodást, melyben a témától elterelve más témákban várják el az állásfoglalást...

conchita wurst 2017.01.24. 14:28:57

@Ballib cenzúrázók réme 22: Körülbelül ennyit tudnak.

2018ban a nemzeti erők elsöprő győzelme borítékolható. S utána indul a fegyverkezési program, majd akkor is hallgathatjuk ugyanazt, mint most az olimpiára, meg az atomra, meg a ligetre meg a többire.

nyehehe

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:31:17

@conchita wurst: "Én a szoclib szavazókból kiperelném az államadósságot+a kamatot kezdetnek."

Helyes. Mondjuk ne csak szocialista meg liberális akkori szavazókból - az ugye megvan, hogy nincs szoclib párt vagy ideológia -, hanem a fideszesekből, meg a nyuggerekből, meg mindenkiből, aki kapott az államadósságból.

Aztán jöhet a fieSSes csürhe, akik annak tapsolnak, hogy az orbánék ellopták a tovább növelt államadósság pénzét, meg az EU támogatásokat, stb.

konrada 2017.01.24. 14:33:29

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
...attól félek, az olyan témakör, melyben a rendelkezésre álló karakter a pro és kontra körben is kevés lenne,
miközben alapvetően a hozzászólók többségét inkább érdekli a saját prekoncepciója a másikkal kapcsolatban, hiszen rajtam kívül is elég sok a fórumon az a funkcionális analfabéta, aki a 3. mondatnál már nem emlékszik az elsőre, és így csak a kocsmában betanult módon tud beszállni ....no nem a vitába, hanem a másikba...

Skankhunt42 2017.01.24. 14:34:55

@Zsákos Dildo: igazi kis őszirózsás leninfiú. "ha kapnál jogot" irtanád te az ellent. lol. nincs jog, egy bújtatott kis szar vagy. takarodjál vissza a sarokba!

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:35:40

@Tibi !:

Ismétlem..

Az nyer akire többen szaavznak.

Elismerem ha ballib lennék ezt a demokratikus szabályt én is nehezen viselném, tekintve, hogy a magyarok nagyrésze a pokolba kívája a Gyucrsnyista elkúrókat.

2017.01.24. 14:36:13

@Ballib cenzúrázók réme 22: 2002-ben a buktánál a várban hangzott el a hívetitektől hogy "fegyverbe". Csak szólok.

Rolph Meyer 2017.01.24. 14:36:38

Ez nem adócsalás hanem bűnmegelőzés ugyanis ezt a pénzt később a Fidesz nem tudja ellopni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:36:39

@conchita wurst: "2018ban a nemzeti erők elsöprő győzelme borítékolható"

Egy faszt! A fideSS fog nyerni. Nem utolsó orban a csalások miatt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:38:49

@konrada: Nem olyan nagy baj. Ez van, ezzel főzünk. Akinek nem tetszik, kiszáll. A többiek eltűrik Batyufaszt.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:42:46

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Ezen is sokat röhögtem..

A szoci tolvajok amint szétosztották a népnek a rabolt vagyont, és csak miattunk csak nekünk csak akkor adósították rommá az országot, úgyhoyg együtt fizessük vissza, amit Gyurcsűny elkúrt..

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:44:24

@conchita wurst:

Ez pontosan így van..

A karaván halad, a Gyurcsnyista kutya ugat, és adót csal.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:44:56

@morpho: "Még nem láttam politikust, aki ne hazudott volna a választási kampányban..."

Lehet. De ez nem igazolja.

Nézhetjük másik szemszögből is. Ha gyurcsány elengedi 2006-ot, később még lett volna esélye nyerni. (Pláne, hogy akkor orbán kapja szemeközé a válságot.) Így viszont gurcsány bebetonozza orbánt a halála napjáig. (Bármelyikük haláláig.) És ez gyurcsány legnagyobb bűne.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:45:35

@Sztavrosz7:

Márhogy mondta egy ember állítólag egyszer 2002-ben, és erre te ma is emlékszel.

Most meg már tizedszer írják le a ballib Gyurcsnyista gyűlölködők a mészárlásra történő felszólítást, csak ma csak itt.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:49:09

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"És ez gyurcsány legnagyobb bűne."

Ezzel egyébként egyetértek.

Csak cseppet máshogy mint te azt gondolod.
Ugyanis nincs Orbánnak reálisan vállalható alternatívája máig, és ez valóban igazi probléma.
De nem elég ok arra, hogy az elkúrót, így az eredeti okot magát visszahozzuk.

morpho 2017.01.24. 14:49:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Nem Gyurcsányt akartam menteni, vagy igazolni. Csak a korrektség végett...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:51:06

@Ballib cenzúrázók réme 22: "A szoci tolvajok amint szétosztották a népnek a rabolt vagyont"

Nem. Akkor lenne rabolt vagyon, ha nem osztották volna szét, hanem ellopták volna, mint orbán. A nagy pénzszórás, 13. havi nyugdíj, a két 100 napos program, stb. növelte meg jól a államadósságot. (Orbán a 14. havi nyugdjjal még jobban növelte volna.) Rosszul csinálták, de nem ellopták.

Persze nincs kétségem afelől, hogy sokat loptak is. De nem eleget, mert most mínuszban van a pártjuk. Puch László, csórikám, azzal a kis katamaránnal. Szánalmas.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:52:43

@Zsákos Dildo:

"miért olvassák többen az indexet, mint a 888-at"

Jó kérdés..

KB ugyanazért amiért többen szavaznak a Fideszre, annak ellenére hogy többen olvassák és nézik a ballib szarokat.

Azaz a jobboldali médiumok elfogultsága jóval érzékelhetőbb az átlagember számára, mint az Indexes, RTL-es ballib haugságok, és manipulálások.

Illteve ezzel együtt, avagy ennek ellenére a Fideszre azért szavaznak többen, mert a ballib elkúrók inkompetenciája jóval világosabb, és féelelmesebb jövőképet vetít előre sokak számára.

morpho 2017.01.24. 14:54:18

@Ballib cenzúrázók réme 22:
"Az nyer akire többen szaavznak.
Elismerem ha ballib lennék ezt a demokratikus szabályt én is nehezen viselném"

Aha. A haza meg nem lehet ellenzékben mi?

Larry Silverstein 2017.01.24. 14:55:17

@Ballib cenzúrázók réme 22: @Zsákos Dildo: Én is csak Indexet olvasok.

Ilyen az emberi természet, szereti naponta nyugtázni hogy az országveszejtő szarcsimbókok ma még hangosabban ajvékolnak, mint tegnap, tehát a világ rendje a helyén van.

Na ezért olvasok én mindennap reggel egy kis Indexet.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 14:57:11

@morpho:

Amikor veszít az ember, legyen az Orbán vagy Gyurcsány kell valami marhaságot mondani, és meg is teszik.
Pl Mesterházy szavazás elött : "Aki nem szavaz Orbánra szavaz", majd utána: "Orbánra kevesebben szavaztak, a nem szavazókkal együtt."

----

Szóval a politikusok marhaságai mit sem változtatnak a tényen, hogy az nyer, akire többen szavaznak.
Ilyen végtelenül egyszerű a történet.

Mivel ez a ballibeknek nem fog menni még évekig, így elkeseredett híveik már a vérengzést vetítik előre, mint ÁVH-s elődeik.

Nincs új a nap alatt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 14:57:24

@Ballib cenzúrázók réme 22: "nincs Orbánnak reálisan vállalható alternatívája"

9999999 kisebb tolvaj van az országban, bármelyik jobb lenne. A 90%-uk a gazdasághoz is jobban ért. A háromnegyedük nem próbálná megszüntetni a demokráciát és magát királlyá koronázni.

konrada 2017.01.24. 14:59:31

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
...hát elég baj az, hogy ennyire szégyenlősek voltak, s így nem saját oligarchákat neveltek.
...mert akiket etettek, hogy visszacseppentsenek valamit, legfeljebb egy francos becsületrendet osztottak vissza buktájuk után, de arra már nem áldoztak, hogy vegyenek nekik lapot...

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 15:00:37

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Nincs más dolgod, mint meggyőzni erről kicsivel több, mint 2.000.000 embert.

Persze már próbálták hasonló állításokkal sokan tömegeket meggyőzni, még álcivileket is verbáltak a hitelesség látszata okán, de eddig minduntalan csúfos pofáraesés lett a vége.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 15:04:00

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

A szoci tolvajok eladták bagóért (Simor féle 100 millákért) az országot, az EU-s pénzeket, és támogatásokat, az adófizetők pénzét a külföldi multiknak.

A Fidesz pedig ugyanebből a klientúráját eteti.

A különbség, hogy a pénz nagyrésze ezáltal az országban kerül forgalomba, itt pörgeti fel a gazdaságot.

Ezokból pedig a különbség:
- A komcsi elkúrók alatt 54%-ról 82%-ra nőtt az államadósság, most 75%-ra csökkent.

- A komcsi MSZP-SZDSZ alatt az EU legdrábább rezsijét fizettük, most az egyik legolcsóbbat.

- Hazaáruló Gyurcsányék alatt a munkanélküliségi ráta megduplázódott, most 20 éve nem látott mélységbe csökkent.

- A banki alapkamat és infláció a Hírhamisító Gyurcsanyisták rémuralma alatt, kétszámjegyű volt, most mindkettő rekord méretűen alacsony.

- Az országot és emebereket rommá adósították az Elkúrók devizába, a Fidesz kivezette a devizaadósságot.

- A szomszédos országok viszonylatában az ország GDP-je nálunk fejlődött az egyik legtöbbet a Fidesz alatt, szemben gyurcsány véle elkúrókkal akik az egész EU legszarabbjai voltak ebben is.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 15:06:57

@konrada: Nem ismerem a részleteket. A Hagyót is futni hagyta a fidesz. A 4-es metró kapcsán talán most belelátunk az emeszpé és eszdéesz régi dolgaiba.

A meggyesi mondta, hogy az eszdéesz tele van korupcióval. Semmi kétségem, hogy igazat kottyantott. Persze ő nem ilyen orbáni orbitális tolvajlásra gondolt. Százmilliárdok helyett csak százmilliók.

Semmi nem tesz jobbat a társadalomnak, politikának, mintha kiderülnek a dolgok. Ügynökakták, mutyi... Üvegzseb kell a politikusoknak. A saját akolból valóknak is.

Macropus Rufus 2017.01.24. 15:06:58

@Ballib cenzúrázók réme 22: .
próbáltál már esetleg olyan fórumot olvasni ahol azok a tmák mennek amik téged érdekelnek? Keresse egy anti soros fórumot oszt nyomasd az igét.

hümhüm 2017.01.24. 15:07:36

@Zsákos Dildo: "Mert a polgári engedetlenség azért ismert fogalom, és bizony arról szól, hogy ennek keretében valaki egyes szabályokat nem tart be. "
Nagyjából helyesen fogalmaztál. A bűncselekmény (adócsalás vagy kísérlete) nem polgári engedetlenség. Ha valaki nem fizeti be az egyébként előírt adóját, az akár lehetne polgári engedetlenség is. De ha a befizetett adót csalárd, hamis adatok használatával akarja visszakapni, az már nem az, hanem csalás. Bűncselekmény. Semmi köze ahhoz, hogy "báncsák a fideszt vagy sem".
Azt hiszem félreértetted a kommentem utolsó bekezdésében írtakat. Ha a valaki valóban szereti partnerét, és nem csak guminő helyett használja, akkor kellően figyelmes és gondos, és kellően korán aggódik az egészségéért nem pedig csak akkor kapkod, ha már fájdalmában tehetetlen a másik. Egy vakbélgyulladás, noha nem könnyű diagnosztizálni, nem azzal kezdődik, hogy perforálódik .

konrada 2017.01.24. 15:08:12

@Ballib cenzúrázók réme 22:
...egyébként ez az ő szempontjukból tényleg komoly probléma (ti. 888-at kevesebben olvassák, mint az indexet). Ugyanis az ilyen - a függetlenség látszatára sem adó - médiatermékek inkább kontraproduktívak a többség számára.
Így ha a 888-at olvasnák többen, akkor azoktól riasztaná el az embereket...
...de mivel az Indexet, így ott olvassák azon megmondó, kizárólagosságra törekvő, másokat lenéző véleményeket, melyreígy többen mondhatják: ezeket ne!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 15:14:32

@Ballib cenzúrázók réme 22: 'a pénz nagyrésze ezáltal az országban kerül forgalomba, itt pörgeti fel a gazdaságot."

Egy faszt. Ofsór cégekben megy ki az országból. Különben itt dolgozna, és nem lenne az átlag GDP növekedés EU pénzek nélkül 0,2%, azaz NULLA! A lopott pénz egy százalékából kastélyokat, földeket vesznek, és parlagon hagyják. Elhanyagolható.

A többi hazugságod cáfolatát az olvasóra bízom.

konrada 2017.01.24. 15:14:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
...a fene tudja. Mindenki mást lát lopásnak.
...én speciel annál nagyobb lopást nehezen tudok elképzelni, mikor úgy adják el egy ország infrastruktúráját, melyben a vevők szabadon optimalizálhatják a költségeik leírását, és közben garantálnak nekik ezen túl 8% haszont...
(...vagy amikor a legkisebb külföldi tulajdonú caffetériatársaság bizonyítani tudja, hogy legalább 7 milliárd forintot nem tudtak haszonként kivinni egy olyan konstrukcióból, melyben se komoly befektetésre, se komoly hálózatépítésre nem volt szüksége...)

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 15:16:14

@Macropus Rufus:

Az én küldetésem, hogy korrigáljam a ballib hazugságokat, a tények, és adatok közlése által.

Hogy rámutassak miben hazudnak, és mi a motivációjuk.

Én a ballib szavazókkal szeretném megértetni, hogy rossz útun járnak, ha szeretik a hazájukat.

Nem kell hogy szserssék Orbánt, mitöbb váltsuk le együtt.
Csak ne a ballib elkúrókra.
Meg kell értetni az emberekkel, hogy Orbánt csak úgy lehet elkergetni, ha elsőként az MSZP-t és Gyurcsányt tesszük lapátra végérvényesen, és visszavonhatatlanul.

Ballib cenzúrázók réme 22 2017.01.24. 15:18:48

@konrada:

Pontosan..

Az senkit nem vígasztal, hogy Mészáros helyett az Alstom, avgy Strabag tulajdonosa teszi zsebre a hasznot.
Különösen annak a tudatában, hogy ők egy fikarcnyi magyar munkahelyet nem teremtenek, és csak kiviszik az országból a GDP-t, és a pénzt egyaránt.

Larry Silverstein 2017.01.24. 15:27:55

Bocsika de egyenlőségjelet semmiképpen sem lehet tenni a magyar oligarcha meg a külöldi multi között, természetesen az előzőt kell támogatni, s az mindenkinek jobb életet hoz, mint azt az elmúlt6 év egyértelmüen mutatja.

Nem mellesleg fele SZJA-t és alacsonyabb átlagos ÁFÁt fizetünk, mint a szocik alatt, a munkáltatók pedig kevesebb járulékot és társasági adót. +fekete import/cigánytenyészet helyett a szülésért fizet az állam. És több millió új adózó bevonásával megteremtette a közteherviselést, egyesítette a magyar nemzetet, stb. féken tartja a szélsőséges terroristákat, anarchistákat ....ez a PAX ORBANA

sok ok van a fideszre szavazásra

2017.01.24. 15:30:49

@hümhüm:

"De ha a befizetett adót csalárd, hamis adatok használatával akarja visszakapni, az már nem az, hanem csalás."

Mutasd már meg ez hogyan történt, mert ezt még nem láttam a sztoriban!
Aztán azt is fejtsd már ki, hogyan veszed a bátorságot arra, hogy megítélj totál tudatlanul egy orvosi esetet és megpróbáld rákenni valamilyen szinten egy nevezzük így hozzátartozóra!!????
Értem ez alatt ezt a bullshitet:
"Egy vakbélgyulladás, noha nem könnyű diagnosztizálni, nem azzal kezdődik, hogy perforálódik . "

2017.01.24. 15:35:50

@konrada:

"...én speciel annál nagyobb lopást nehezen tudok elképzelni, mikor úgy adják el egy ország infrastruktúráját, melyben a vevők szabadon optimalizálhatják a költségeik leírását, és közben garantálnak nekik ezen túl 8% haszont..."

Ezzel nincs semmi gond, csak meg kell tudni magyarázni.
Pl. egy egyszerű kérdésem lesz.
Hiszen tanulunk, ugye?
Abban az iparágban amiről beszélünk, mekkora a befektetés átlagos megtérülési ideje (értsd: hány év) és a 8% garantált haszon milyen megtérülést jelentett?
Erre most úgy reflexből tudod a választ gyanítom, hisz itt bizony ez a releváns kérdés!

metax 2017.01.24. 15:35:52

@h.kovacs: "szerintem meg igaza van
ez ellen a rezsim ellen lassan csak a polgári engedetlenség marad"

A szólózó szabadságharcost leteremti hatalom. Ha viszont mind a több, mint 4 millió adófizető egyszerre meglépné, hogy nem fizet adót, amíg ez az illegitim rezsim van hatalmon...

Hát, na az lenne valami.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 15:38:21

@Ballib cenzúrázók réme 22: "Nem kell hogy szserssék Orbánt, mitöbb váltsuk le együtt.
Csak ne a ballib elkúrókra."

Ehhez képest minimum a 11-es nicked óta ezerrel véded az orbán seggét az ordas hazugságaiddal.

Vagy te most nem a Batyu vagy?

2017.01.24. 15:39:10

@konrada:

Egyébként sikerült megértened végül azt a foglalkoztatás/munkanélküliség alakulása dolgot ott másik oldalon?
Valaki szépen megmutatta, hogy a versenyszféra adatai a relevánsak, na ott meg volt vagy 2%-os a növekedés és nem 400k, ami 10% fölött lenne.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.24. 15:39:45

Akkor én is visszakérhetem, mert pl. homokos szervezetek is kapnak pénzt?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.24. 15:40:55

@Tibi !:

Már elzavartunk titeket, tibicsoki, nem vetted észre?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.01.24. 15:43:06

@pamut:

Lesz a hétvégén egy 800-fős gágogás? Netán Szentesi lesz az új Ballib Messiás január végéig?

jandera 2017.01.24. 15:44:21

@Ballib cenzúrázók réme 22: Én ritkábban szólok hozzá, bár tudom, hogy amit sokat szajkóznak igaznak tűnik.
Viszont: Gyurcsány Ferenc volt Magyarország eddig egyetlen miniszterelnöke, aki legalább egyszer IGAZAT MONDOTT!

nu pagagyí 2017.01.24. 15:46:09

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Nem is tudtam, hogy van Fidesz-közeli homokos egyesület. Csak nem te alapítottad?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 15:55:04

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: "homokos szervezetek is kapnak pénzt?"

Igen, a Magyar Tenger Hullámai homokvárépítő közösség félmilliót.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 15:57:11

@jandera: "legalább egyszer IGAZAT MONDOTT"

Uhm. Mint a vekkeróra, ami naponta kétszer pontos. Ezért nem adnak díjakat.

2017.01.24. 16:02:35

@jandera:

"Viszont: Gyurcsány Ferenc volt Magyarország eddig egyetlen miniszterelnöke, aki legalább egyszer IGAZAT MONDOTT! "

:D

hümhüm 2017.01.24. 16:07:30

@MikeBoy: "Mutasd már meg ez hogyan történt, mert ezt még nem láttam a sztoriban!"

Olvasd el a 444.hu-n lehozott cikket, és abban a faszinak a levelét. Abból elég világosan kiolvasható, hogy mit csinált.
"Aztán azt is fejtsd már ki, hogyan veszed a bátorságot arra,"
Tapasztalatból. Elég öreg vagyok, volt már az elmúlt 6 évtizedben egy pár vakbeles hozzátartozó és ismerős. Persze, elismerem, nagyon ritkán lehet különleges egyedi kórfolyamat is.

2017.01.24. 16:21:33

@hümhüm:

Mit jelent a te szótáradban a "nagyon ritkán"?
100 esetből mondjuk mennyit? Nem keresni, azonnal írni, hisz ezt pontosan tudod. ;)

"Olvasd el a 444.hu-n lehozott cikket, és abban a faszinak a levelét. Abból elég világosan kiolvasható, hogy mit csinált."

Hát én nem azt olvastam ki belőle. Ezért gondoltam, majd te leírod pontosan.

Khonsu 2017.01.24. 16:25:05

@ben2:

Szerintem az oktatás és az egészségügy lerohasztása éppúgy a kormányzás elkúrása, mint például az ország eladósítása. A leromló oktatás tönkreteszi a jövőt, a benne résztvevőkét és rajtuk keresztül az országét egyaránt. Az egészségügy forráshiánya pedig szó szerint életveszélyes, ami szerintem annak fényében, hogy mennyi pénz folyik el kvázi luxusberuházásokra az én szememben már egyenesen bűncselekmény.

dunántúli gyerek 2017.01.24. 16:29:07

@Khonsu: Igaz, csak az ország eladósítása mért, dokumentált dolog.

Az oktatás, egészségügy lerohasztása meg egy adag demagóg bullshit szósszal ami teljesen ellenőrizhetetlen.

Ahol pl. én élek a helyi rendelő is fel lett újítva meg a ált. iskola is kapott új tetőt. Meg a faluházban is vannak új szgépek. Jól lerohadt minden.

dunántúli gyerek 2017.01.24. 16:30:16

@Khonsu: Ha már lerohasztásról van szó meg lehet nézni mennyit keretek az orv osok, tanárok, ápolók 6 éve és mennyit most...na nem mintha most sokat keresnének.

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.24. 16:37:42

@dunántúli gyerek: ellenőrizhető, csak igénybe kell venni az egészségügyet, vagy az oktatást, na meg megnézni a diákok eredményeit...

Há persze épületfelújítás az nagyon fontos. Nembaj, ha nincs benne orvos, meg nincs eszköze, de legalább szép új épületben nincs, és legalább azt a mészáros cége is meg tudja csinálni, míg orvost csinálni, meg orvosi eszközt gyártani nem tud.

sírjatok 2017.01.24. 16:40:48

@jandera: "Viszont: Gyurcsány Ferenc volt Magyarország eddig egyetlen miniszterelnöke, aki legalább egyszer IGAZAT MONDOTT! "

Ja, csak nem a népnek. A híres beszédét ugyanis zárt körben adta elő, onnan szivárgott ki. Ez nem igazmondás, ez lebukás.

sírjatok 2017.01.24. 16:41:45

@ben2: Nagyon jó hozzászólás!

Khonsu 2017.01.24. 16:49:42

@dunántúli gyerek:

Vannak/lesznek erről is egyértelmű adatok. Majd meglátjuk. Valahogy én nem látom olyan csodásnak a helyzetet, mint ahogy a propaganda el akarja hitetni. Az elkúrás pedig nem csak a kereseteken mérhető. Most nyilván ez lesz a mantra az emelések miatt, mert ez az aktuális rezsicsöki, meg néha egy kis migráncsozás, mert ezek egyszerűen értelmezhető üzenetek, ami a többségnek, de legalábbis elég sok embernek elég, hogy legközelebb is a megfelelő helyre húzza az X-ez, de sajnos szerkezetileg vannak elkúrva a dolgok, ami nem ilyen látványos, de annál károsabb. Mint a rák.

Egyébként, ha hirtelen elkezdenének jól kormányozni, és baromságok helyett arra menne a pénz, amire nagyobb szükség van, ha a "nemzeti tőkésosztály" megteremtése nem pártszimpátia vagy rokonság alapján történne, hanem mondjuk ígéretes magyar startupok, ötletek támogatásával, kidolgozásával, felfuttatásával. Ha nem az EU támogatás tartaná csak életben az országot és tényleg olyan szuper lenne minden, ahogy a propaganda harsogja, akkor még támogatnám is ezt a kormányt. Mert nem a személyükkel van bajom, vagy azzal amit mondanak, hanem azzal amit csinálnak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 16:52:23

@dunántúli gyerek: "Az oktatás, egészségügy lerohasztása meg egy adag demagóg bullshit szósszal ami teljesen ellenőrizhetetlen."

Ah, akkor tudok neked újat mondani. Erre guglizzál rá, gyerek: P I S A

Nem fogsz röhögni.

Khonsu 2017.01.24. 16:56:36

@sírjatok:

Az mutatja meg leginkább a magyar politika válságát, hogy most, 2017-ben még mindig a Gyurcsány a téma. Egy normális országban rég el kellett volna felejtenünk azt az embert, és már felednénk Orbánt is.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 16:57:26

@jandera: "miniszterelnöke, aki legalább egyszer IGAZAT MONDOTT!"

Jah, mert szerinted Az Ember Aki Sose Hazudott még egyszer se mondott igazat? orbánnak két patája van - a fideSStrollok szerint -, mégis megbotlik. Amennyi zöldéget eddig összehordott, egyszer csak beletrafált véletlenül. Vagy gondatlanságból. Persze bizonyítani nem tudom, az igaz.

pamut 2017.01.24. 17:04:18

Videóinterjú készült ezzel a remek magyar hazafival:

444.hu/2017/01/24/ertsuk-mar-meg-hogy-ez-a-penz-a-mienk

Gyorgy Nagy 2017.01.24. 17:05:55

Mit vàrtok a navtol a vezető (vidéki beszélni és számolnisem tudó Tálai PUBI ).9

Punxsutawney Mormota 2017.01.24. 17:06:15

@Ballib cenzúrázók réme 22: És ebbe a körbe beletartoznak a frakcióból kizárt, tolvaj, puckérkodó vagy épppen piasan vezető fideszesek is, ugye, gennygerincű habonypincsi? :D

pamut 2017.01.24. 17:08:59

hm, az egyik leggusztustalanabb fideszbűnöző ellen pert nyert Juhász, kíváncsi vagyok hogy bosszulja ezt meg az Orbánmaffia a szegény bírón:

hvg.hu/itthon/20170124_Rogan_Antal_Juhasz_Peter_Portik_Tamas

"Juhász nyert Rogán ellen"

Mondjuk mindenki tudja hogy a fideszes bűnöző, érdekes hogy emiatt van pofájuk perelni.

ben2 2017.01.24. 17:11:06

@morpho:

Félreértettél.
Nem azt állítom, hogy a korrupció, vagy az értelmetlen pénzszórás nem bűn vagy nem számít, hanem azt, hogy a korrupció megítélése hitkérés a politikában, ezért tök mindegy, hogy bármely oldal politikai fanatikusai mennyit rugóznak rajta, az nem fogja érdemben befolyásolni a választási eredményeket.
Van ugyebár egy olyan mondás, hogy a hívőnek nem kell bizonyíték, a hitetlennek meg semmi sem bizonyíték.
Ez hatványozottan igaz a politikára: aki fanatikusan gyűlöli Orbánt vagy Gyurcsányt, annak nem kell bizonyítani a korrupciós vádakat, aki fanatikusan követi, annak nincs az az egyértelmű bizonyíték, amit elfogadna.

Pl. Gyurcsány miniszterelnöki beiktatásának napján robbant a botrány, hogy egy bizonyos "Gyurcsányi" miniszter segítette Kulcsárt a kormányból.
Ehhez képest még nőtt is Gyurcsány népszerűsége a baloldali szavazók körében.
Az sem változtatott ezen, hogy az NBH sebtiben megsemmisítette Kulcsár lehalgatási jegyzőkönyveit. Egy ilyen takarító akció a jobbosok körében önleleplező beismerésnek számított, a balosok körében meg annak bizonyítéka volt, hogy nem történt semmi érdekes. Azaz az egész Kulcsár ügy hitkérdéssé vált.

A kormányzás elkúrása ezzel szemben csak ideig-óráig takargatható és a GKI, Századvég, KSH, stb. lakájmédiával karöltve is csak ideig-óráig tudja megmagyarázni a minuszról, hogy az plusz, és a trükkök százai is csak rövid ideig segítenek, mert ha elfogy a kormány gazdasági mozgástere, akkor azt a mindennapi ember is megérzi a bőrén. Ilyenkor kell ugyanis beszüntetni az olyan emblematikus pénzosztásokat, mint pl. a 14. havi nyugdíj.
Na ebbe buktak bele a szocik és nem a korrupciós botrányokba.

Nagy valószínűséggel tehát Orbán is akkor fog elbukni, ha elkúrja a kormányzást, vagy ha felnő egy olyan hiteles ellenzéki alternatíva, amiről elhiszik a választók, hogy jobban tudná csinálni. 2014-ben híre-hamva nem volt egy ilyen alternatívának, ezért nyert ismét a Fidesz, és mivel azóta sem változott érdemben semmi, Orbánnak igen jó esélye van, hogy 2018-at is viszi, korrupciós vádaktól függetlenül.
Ezért mondom, hogy persze a sárdobálás elválaszthatatlan része a politikai életnek (elég megnézni mi zajlik jelenleg az USA-ban), azért érdemes a helyén kezelni és nem összemosni a valóban fontos politikai kérdésekkel.

pamut 2017.01.24. 17:16:30

TETVES ORBÁNKOMCSIK!!!!

Ugye örültök hogy visszahoztátok a boslevizmust, orbánista férgek?

comment.blog.hu/2017/01/24/az_origo_2017_virag_elvtarsa

"A Médiatanács ma délben ült össze, hogy megtárgyalja az RTL Klub 30 százalékos tulajdonszerzési kérelmét a Central médiacsoportban"

Az Origo viszont már 11:35-kor hírt adott a tárgyalás eredményéről egy cikkben!!!!!

Azaz a délben kezdődő tanácskozás előtt félórával már tudták a döntést!!!

MOCSKOS BOLSIK, NYALJÁTOK CSAK ORBÁN SEGGÉT, ENNYIT ÉRTEK.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 17:25:02

@pamut: "Juhász nyert Rogán ellen"

Pont olyan bírót választottak a perhez, akit nem lehet kézivezérelni? A Szájer felesége ezt elbaszta.

pamut 2017.01.24. 17:27:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Majd rápirítanak, vagy csak szépen lassan megfagy körülötte a levegő és csupa szir-szar tyúktolvajos ügyet kap a következő években, meg tudják oldani hogy megbánja. Majd másodfokon jobban odafigyelnek és előre lezsírozzák.

pamut 2017.01.24. 17:30:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Amellett hogy remek hír, hogy Juhász felmosta a padlót Rogánnal, a nap híre számomra az origós balhé.

Hogy előbb volt meg az ítélet mint a tárgyalás..... döbbbbb.

Ez újabb bizonyíték rá hogy velejéig romlott bolsevista az Orbán-rendszer.

Simán leleplezték magukat a kretén lúzer fideszesek....

morpho 2017.01.24. 17:33:01

@ben2:

Magyarországon a választásokat nem a választók döntik el. A fidesz hatalomtechnikai berendezkedései mindent visznek. Amit leírtál igaz egy demokráciában, de Magyarországon nincs ilyen, mert a jelenleg regnáló kormányzó párt leválthatatlan. Nem azért, mert nincs "alternatívája" hanem azért mert soha nem is lesz, nem is lehet. Majd érdemes lesz húsz év múlva elgondolkodni, hogy miért hívják még mindig Orbánnak a legfőbb vezért. Hátha idővel valaki megkérdi... Van aki szeretne hinni abban, hogy majd jön a sok választó aki másra szavaz, de ez soha nem fog megtörténni. A rendszer úgy van átalakítva, hogy ez lehetetlen.

morpho 2017.01.24. 17:37:16

@pamut:

A holnap hírei ma...
Ez egyébként a fidesz hatalomtechnika gyakorlásának egyik alapeleme, csak eddig legalább a látszatra ügyeltek. Most már arra sem...

hümhüm 2017.01.24. 17:47:12

@MikeBoy: Nagyon ritkán: 10000-ből 1.

"Hát én nem azt olvastam ki belőle."
Nem tudok rajtad segíteni. Ha levélben leírtakból nem érted, hogy miről van szó, akkor abból sem értenéd, amit én írtam/írnék. De azért megpróbálom:
a 1553-as bevallási lap az ismert adóbevallás. Ennek minden, a bevalló személyre vonatkozó sorát valós tartalommal kell kitölteni (ott az aláírásnál a nyilatkozat....).
A faszi valótlan adatokkal töltötte ki, önkényesen megváltoztatva egyes sorokat a valósághoz képest azért, hogy visszaigényelhető összeget mutasson ki. Azaz hamis adóbevallást nyújtott be. Ezt észlelte a NAV nyilvántartási rendszere, és ezért bírságolták meg. Azt persze nem tudjuk az egyoldalú beszámolóból, hogy miféle üzenetváltás előzte meg a NAV határozatot, mivel általában felkérik a rossz bevallást benyújtó ügyfelet a helyesbítésre. Mindenféle magyarázkodó levelet írni a NAV-nak, amely magyarázkodás nem felel meg a jogszabályokban megfogalmazott előírásoknak, teljesen fölösleges baromság.

pamut 2017.01.24. 17:54:52

@hümhüm:
Semmilyen valótlan adatot nem írt le ez a nagyszerű ember, sőt, nagyon is valósakat írt le, pont ez vele a fideszesek baja....

Jól értem, az orbánmaffia most az "adócsaló" rágalommal indítja el a rutin mocskolódást, karaktergyilkosságot ellene?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2017.01.24. 17:58:40

Most megbüntetik a pofáját aztán majd tanul belőle mikkor kérje vissza az adót.

LKerekes 2017.01.24. 18:03:47

@Nemere16:
Tudom hogy működik a visszaigénylés.
Nem kell külön papírt kitölteni.
Van egy rubrika az 53.számú nyomtatványon, hogy összes adó. Van egy másik, hogy levont előleg. Ha a levont nagyobb, mint az adó, akkor visszaküldik, ha a főoldalon kéred és megadod a címed vagy a bankodat. Ha kevesebb a levont adó, akkor a maradékot be kell fizetned.
Ennyi.
A manuskám meg a levont adó rovatba nagyobb összeget írt, mint amit levontak. Csak, mert így gondolta. És aláírta a bevallást és elküldte. Ez bizony sima csalás. És értelmetlen, mert kicsi az esély a sikerre. Sőt semmi, a pc -s világban.
De ahogy olvasom már más is érti a történést .

hümhüm 2017.01.24. 18:04:16

@pamut: "Semmilyen valótlan adatot nem írt le ez a nagyszerű ember"

Hülye vagy. Menj Amazóniába...

Janossz 2017.01.24. 18:11:01

Én Orbánnal értek egyet.
Egy igazi látnok, nagy vátesz Ő!
Ahogy ez kinéz, 2017 tényleg a lázadás éve lesz.
Persze, nem biztos, hogy így gondolta....

dont be such a jew 2017.01.24. 18:11:36

@LKerekes: Még kéne egy kis polgári öntudat, mer ő ugyi visszakéri, én meg fizessem az ő részét is

így gondolta a hipszter koma

én meg azt mondom adja ki a NAV a címét megkeressük a haverral elmondjuk neki mi a közteherviselés

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.24. 18:13:16

@Halál kamionja mindenkit elgázol: ja, ez után már be se fizeti. Az a legjobb megoldás, támogatom!

BéLóg 2017.01.24. 18:13:56

Ez egy hülye, az biztos.
Ugyanakkor HA van ilyen tényállás hogy "jogtalan visszaigénylés", akkor még meg is szopta.
Például ezért nem szoktak az emberek sokmilliós magánjogi vagyonpert indítani, csak ha sok pénzük és idejük van, hiszen oda a biztonság érdekében (hátha elveszted a pert) bizony le kell perkálni asszem a vitatott összeg 50%-át!
Hát, ez a nagyonhüjje ember is valahogy így járt.
De őszintén, ha egyszer KIADTAM a kezemből a pénzt, semmi ráhatásom nem lehet arra, hogy azzal mi lesz. Sehol. Se usákokba, se kínákokba, se seholnákokba.
Ez van. Ez nem egy "célzatos" adakozás, ez ADÓ, te szerencsétlen!
Inkább fordultál volna ELŐBB ügyvédhez tanácsért.
4 évente lehet dönteni hogy kiben HISZÜNK jobban, azt annyi.
Ez itt elegendő a 15 perc hírnévhez.

BéLóg 2017.01.24. 18:19:02

@morpho: Aztán aztat tudod-e, hogy ha nem lenne listás szavazás, egy darab ellenzéki sem lenne sehol? (Na jó, kettő talán lenne...)
Vagy azt, hogy egy budapesti választókerületben a szavazásra jogosult szavazók kábé 10-15%-val a szocialista párt elvitte a helyek 100%-át?
Jól ki van ez találva, tényleg.

toportyánzsóti 2017.01.24. 18:20:05

Szép próbálkozás,csak gratulálni lehet neki,remélem nem fullad bele a csávó narancsg-be.

morpho 2017.01.24. 18:24:21

@BéLóg:
Amit leírtál a végeredmény szempontjából lényegtelen. Nehéz eldönteni, hogy a lázas "demokrácia van Magyarországon" nézet szószólói, vajon tényleg nem értik ilyenkor amit leírok, vagy csak úgy csinálnak...

BéLóg 2017.01.24. 18:30:05

@pamut: Az meg megvan, hogy kamujuhász meg hányat VESZTETT el azok közül, amiket ő maga indított?
Te azon csodálkozol hogy a politikusok prostituáltak?
Azt hiszed a "tieid" szebb kurvák az "övéik" meg ronda ribancok? Ez is a ti bajotok.
Folyamatosan mocskoljátok azokat az embereket, akiknek a szavazataiért ácsingóztok! De hát így van ez jól. Soha nem lesz meg nélkületek az öthatod 2018-ban!
Lopni lop a fidesz, csak valahogy közben eltűnt az ájemef hitel. FÖLMINŐSÍTETTEK minket a szarból a g..i orbánbérenc hitelminősítők. Többtízezer ember menekült meg attól, hogy elvegyék tőlük a devizahiteles otthont. Milliók érzik és látják a reszicsökkentés hatását. Milliárdok maradnak a kereső, családosok saját jövedelméből.
Hát, tudod mit? Meg, meg meg meg meg meg meg.
Remélem még ötszáz évig fog a fidesz ÍGY lopni, és hidd el a TÖBBSÉG ezt pontosan úgy látja mint én.

pamut 2017.01.24. 18:35:13

@hümhüm: Na, akkor sorold csak milyen hamis adatot írt le. ja, hogy azt nem tudod, csak s szitkozódás, az megy... ;)

morpho 2017.01.24. 18:35:57

@BéLóg:
"Lopni lop a fidesz, csak valahogy közben eltűnt az ájemef hitel." A kizsarolt manyup pénzből fizették vissza. Egyébként meg ne lopjon a fidesz!

"FÖLMINŐSÍTETTEK minket a szarból a g..i orbánbérenc hitelminősítők."
Sikerült három!!! leminősítés után egyet visszacsinálni! Bravó! Hol a 2009-es szint? Nem is látszik.

"Többtízezer ember menekült meg attól, hogy elvegyék tőlük a devizahiteles otthont. Milliók érzik és látják a reszicsökkentés hatását. Milliárdok maradnak a kereső, családosok saját jövedelméből."

Ebből egy kurva szó nem igaz, ez nettó kormánypropaganda. Most ezen a nicken tolja valaki a narancsos mantrát. Hát sok sikert az esti műszakhoz! Csórikám...

pamut 2017.01.24. 18:41:55

@BéLóg:

hehehe, vicces az ámokfutásod fideszes kollaboráns, látom nem örülsz a tényeknek.

Nem tudom Juhász hány pert vesztett el, mesélj, hányat?

A többi, többesszámban lenyomott sablon baromságod láthatóan az agymosás által a pici agyadba telepített program outputja, azaz sikerült az orbáni agymosás, elhitted hogy a világ egybites és aki nem az orbánmaffiával van az a "másik oldal", illetve az is látszik, hogy a hisztériádat csak szocizással tudod levezetni, erre van pszichés szükségleted, így oldod fel azt a feszültséget, hogy juhász felmosta a padlót a kedvenceddel. Szánalmas, de tényleg....

"FÖLMINŐSÍTETTEK minket a szarból"
:DDDD
Tehát a manyup lenyúlása, és csillió-billió EU-támogatás után sikerült visszkapaszkodni Bajnai szintjére, erre vered magad? :DDD
6 év eredménye hogy már majdnem eléri az Orbánmaffia a rengeteg külföldi támogatás és lopás után a Bajani féle szintet, ennek örülsz? :DDD
Egyáltalán ez hogy jön ahhoz hogy Juhász nyert a bíróságon a fideszbűnöző ellen, komolyan ezt kell magadnak szajkóznod hogy lenyugodj, mennyire elbaszott torz emberré tett már téged a sok évnyi agymosás te szerencsétlen kollaboráns?

BéLóg 2017.01.24. 18:43:00

@morpho: Hát, jó lenne egyeztetni, mert haverjaid szerint az (is) ellopta a Zorbán! Akkor ellopták vagy felhasználták?
Bukta.
Mert ugye a folyamatok dinamikája az nem olyan, hogy ha az ember erre vagy arra elindul, akkor alá vagy fölélő erősen, AZTÁN vált?
Tudod majd egyszer kirabollak, aztán nem lesz miből reszit fizetned, persze nyilván te azonnal megfogod a lecsúszást, mert te olyan zseni vagy.
Bukta.

Hát, azzal hogy rámutatsz valamire hogy "orrmánypropaganda", még nem lesz igazad. Ez a mantra, "hogy nyomjákanarancsosmantrát".
Cseszd megm, van elég rokonom és ismerősöm, köztük olyan is aki KIZÁRÓLAG a rezsicsökkentés miatt tudott a közműrtartozásaitól kábé 6 év alatt megszabadulni és én sem vagyok hülye, PONTOSAN tudom mennyit fizettem rezsire 7 éve és azt követően.
Az meg hogy már egy kétgyerekes DOLGOZÓ család is szinte nem fizet SZJA-t, olyan tény, amit ha beledeglesz sem tudsz megcáfolni. Három és többgyerekeseknél meg még annyira sem.
Bukta.

Azt hiszem, nagyon szereted ezt a sütit, nem tudom muszáj magad égetni?

(Ezen a nikken meg már megvagyok egy igen igen jó ideje, szóval ez már csak az utolsó bukta.)

pamut 2017.01.24. 18:45:38

@BéLóg:

Tényleg, ha már ilyen idióta fideszes kollaboráns vagy, ahhoz mit szólsz, hogy a kommunista szennymédátok már megint ELŐBB írt meg egy hírt, mint ahogy az a valóságban megtörtént volna? :DDD

Elégedett vagy a bolsevizmus visszaállításával? Vagy még pusztítjátok tovább az országot?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 18:47:36

@dont be such a jew: "mi a közteherviselés"

Megnmondom, mi Abszurdisztánban a közteherviselés: a fideSSes potentátok meggazdagodásának terhét kell a köznek viselnie.

conchita wurst 2017.01.24. 18:49:25

@BéLóg: pontosan

sok puszi orbánnak

1) külön a migripolitikáért

2) külön az adópolitikáért

is simán megválasztanám 2018ban, de ő együtt hozza a kettőt + megríkatja szegény ballibákat ami bónusz

hajrá hajrá

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 18:55:20

@BéLóg: "ha egyszer KIADTAM a kezemből a pénzt, semmi ráhatásom nem lehet arra, hogy azzal mi lesz."

Szóval te nem szoktad felajánlani adód egy százalékát kutyamenhelyeknek. Irigy kutya vagy.

Janossz 2017.01.24. 18:56:41

@BéLóg: "4 évente lehet dönteni hogy kiben HISZÜNK jobban, azt annyi."
Ez a ti bajotok, és gyógyíthatatlannak tűnik.
Az állampolgárnak messze nem dolga, hogy higgyen bármely politikai alakulatban.
Higgyen Istenben, vagy se, belátása szerint.
Az ország vezetését meg bízza olyanokra, akikben többé-kevésbé megbízik.
Én pl. nem hiszek a kéményseprőben, a boltosban, az orvosban, egyszerűen szeretném (elvárom), hogy a pénzemért tegye a dolgát.
Olyan bonyolult ez?

morpho 2017.01.24. 18:57:44

@BéLóg: @conchita wurst:

Élmény nézni, ahogy szopjátok egymás faszát! De tényleg!

(már persze ha ketten vagytok, mert egyedül nem ér)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 18:59:02

@BéLóg: "FÖLMINŐSÍTETTEK minket a szarból a g..i orbánbérenc hitelminősítők."

Oda, ahova orbán lecsúsztatta az országot. Miért beszélsz bele olyanba, amiről lövésed sincs.

És minden szolmszédos ország elhúzott tőlünk.

Khonsu 2017.01.24. 18:59:22

@conchita wurst:

Azért a Kádár-rendszer restaurálása se mindennapi teljesítmény, azt lefelejtetted...

Janossz 2017.01.24. 19:02:53

@conchita wurst: Csatlakozom!
Sok puszi Orbánnak Conchita Wursttól!
Mert megérdemli!!!:-)

conchita wurst 2017.01.24. 19:10:57

@Khonsu: 'a Kádár-rendszer restaurálása se mindennapi teljesítmény, azt lefelejtetted...'

Arra Orbán ellenfleinek lenne nagy szüksége, Orbán tud választást nyerni is, így ő erre nincs rászorulva.

morpho 2017.01.24. 19:16:10

@conchita wurst:

Meg veszíteni is tud. Néha egymás után kétszer. Demokráciákban ilyen "politikus" nem létezik. Nyugodtan beszélhetünk Hungaricumról...

BéLóg 2017.01.24. 19:18:01

@pamut:
Nem vagyok elégedett. Remélem ettől megüt a guta.
Rohadt dolog az hogy lopnak, csalnak. De amint már oly soxor írtam, soha de soha nem fogják az emberek a földesurakat szeretni, miközben Rúzsasándor egy piszok RABLÓ! Vagy az olaszoknál Rinaldó Rinaldinit. Vagy az angoloknál Robinhúdot.
Te a nottinghami seriff seggnyalója vagy és üvöltözöl hogy ez a ge****i Csuklyás Orrbin lop, sőt minden nap magasabb díjat tűzöl ki a fejére. Aztán az nép, akinek egyébként a szavazataival királlyá tennétek a saját jelölteteteket, nem akarja ezt a tolvajt, mondom tolvajt sehogyse eltüntetni! Erre persze lehülyézitek őket is, mert azt hiszitek, majd 2018-ban NEM fognak erre emlékezni.
Ti meg nem értitek, ez MIÉRT van.
Hááát, én nem fogok nektek segíteni!

Khonsu 2017.01.24. 19:20:08

@conchita wurst:

Valódi ellenfél nélkül nem nehéz nyerni. Az illetékesek pedig elintézik, hogy ez a kényelmes állapot fenn is maradjon. Ez az "irányított demokrácia" lényege. Papíron demokrácia van, mint ahogy elméletileg a kommunizmusban is a nép uralkodott, de gyakorlatilag...

Az meg hazai sajátosság, hogy az efféle rendszerek nálunk milyen formát is vesznek fel társadalmi szinten. Hofi gyanúsan aktuális, és valahogy egyre aktuálisabb lesz. Rossz jel...

BéLóg 2017.01.24. 19:24:43

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Nem. Kutyamenhelynek nem. Embermenhelynek szoktam és elég jelentős összeg.

conchita wurst 2017.01.24. 19:26:21

@morpho: mi nem létezik? Viccek vagytok, a ballib nagy reménye klintonné lett majdnem az USA elnöke.

Tehát az totál rendben van hogy apa után fia, majd klinton helyett klintonné lesz az elnök, az tök jó demokrácia.

Mekkora ballib ajvék lenne már ha mo-n orbán felesége vagy lánya lenne a trónörökös?

Khonsu 2017.01.24. 19:27:40

@conchita wurst:

Ugyanez a véleményem a te álláspontodról. Úgyhogy ezt megbeszéltük. :)

morpho 2017.01.24. 19:28:04

@conchita wurst:

Trónörökös? Nofene. Kivetted a saját farkadat a szádból?

morpho 2017.01.24. 19:29:21

@Khonsu:

Egy laza "badarság" és máris megvagyunk :)

conchita wurst 2017.01.24. 19:31:47

@Khonsu: @morpho:

Valamit elfelejtettetek. Nekünk nem kell választókat győzködni az igazunkról, mert mi így a céegyenesben sima 2/3ra állunk.

Azt viszont lehetett látni, hogy 2014ben sem vezetett népi fordulatra az hogy a ballibák akkor is diktatúrát gágogtak....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 19:32:09

@BéLóg: Lódítasz. Még csak nem is tudtál a lehetőségről.

6.Lenin 2017.01.24. 19:34:30

@Janossz:

"Az ország vezetését meg bízza olyanokra, akikben többé-kevésbé megbízik."

Több, mint 2 millió ezzel tisztában is van, találtak is olyanokat, mások nem találnak ilyeneket, mert akikről elvárhatnák a maguk elképzelése szerint, nincsenek.

Ennyi. Ki/kik ezért a hibás/hibásak, az 1 más kérdés. Vagy az elvárásuk téves, vagy tényleg nincsenek olyanok. Ha lesznek, és többeknek fogják teljesíteni az elvárásaikat, ők lesznek hatalmon.
1xű, mint 1 babának a pelenkába kakálni, jön magától.

morpho 2017.01.24. 19:39:33

@conchita wurst:
"Valamit elfelejtettetek. Nekünk nem kell választókat győzködni az igazunkról"

Dehogy felejtettük el! Mást sem csinálsz mint itt győzködöd a választókat, hogy a fidesz milyen fasza! Szó szerint tolod a kormánypropagandát éjjel nappal!

cardiobascuralis 2017.01.24. 19:40:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Ha csak milliókat csalna, hamar kirúgnák, oda ilyen pitiánerek nem kellenek.
Milliárdnál kezdődik.
A borsodi cigány Voldemort is azért bukott le, mert neki elég lett volna 500 milka. Miután röhögtek rajta egy jót, feljelentették, hogy ilyen pitiáner fasz nem való ebbe az elit társaságba.

6.Lenin 2017.01.24. 19:44:34

@morpho:

És sikerrel. Te tolod az ellenpropagandát, sikertelenül.
Valamelyik taktika rossz, vagy a propaganda.
Vajon melyik lehet az?

Khonsu 2017.01.24. 19:51:35

@conchita wurst:

Ki beszélt itt ballibákról? Azt elfogadom, hogy neked a kettő közül az egyik szarkupac valamiért kedvesebb, de én egyikbe se szeretnék belelépni. Nem vagyok balliba, ellenben mindenkit támogatok, aki mindkét rossz ellen van. Egy ideig még finnyás voltam ezen a téren, de már egyre megengedőbb vagyok a cél érdekében...

6.Lenin 2017.01.24. 19:51:44

A poszthoz is valamit...

Nekem kurvára nem felel meg a KRESZ, holnaptól tojok rá. Nyitok egy honlapot, ahol feltüntetem merre fogok aznap a saját kedvem szerint közlekedni.
Nehogy már mások által kitalált szarságot tartsak be, és meg is büntessenek érte.
Hol élünk, a középkorban? Soha nem kérdeztek, hogy én mit szólok hozzá, csak rám akarják kényszeríteni.

conchita wurst 2017.01.24. 19:53:13

@Khonsu: uncsi ez a ballib duma

orbán 2018

Janossz 2017.01.24. 19:53:33

@6.Lenin:" Több, mint 2 millió ezzel tisztában is van,..."
Butaság. A kétmillió egy része bízik a Fideszben, nagyobbik része meg HISZ benne.
Rossz hírem van: egyre kevésbé.

morpho 2017.01.24. 19:55:57

@6.Lenin:
Sikerrel? Ezt honnan tudod? Csináltok kimutatást, hogy hány embert sikerült meggyőzni a héten? Nincs ellenpropaganda. Én szervezett formában csak hozzád hasonló narancskullancsokat látok.

Khonsu 2017.01.24. 19:56:16

@conchita wurst:

Felőlem..., nincs még elég stadion...

6.Lenin 2017.01.24. 20:00:55

@Janossz:

"Rossz hírem van: egyre kevésbé. "

Kinek rossz hír ez? Neked? Be is tojnék rögtön.

Nekem? Miért lenne rossz hír? tudsz valamit? Lenne már valaki, aki megszorongatná a Fideszt ? Végre. Végre megmutathatná, hogy mire is képes valóban, vagy kiderülne, hogy tényleg alkalmatlan a kormányzásra, és végre megszűnne ez az idióta ajvékolás, ami szerintem tök feleslegesen rontja a közhangulatot.

Tehát tévedsz, végre 1 jó hír (is lehetne, de szerintem kamuztál )

conchita wurst 2017.01.24. 20:02:06

@Khonsu: hogy lenne már elég stadion?

6.Lenin 2017.01.24. 20:05:19

@morpho:

kozvelemenykutatok.hu/

Khonsu 2017.01.24. 20:05:27

@Janossz:

A 2 milliónak, ha egy kis esze is lenne, akkor az asztalára csapna annak a néhány ezernek, akik a segítségüknek hála halmozzák a vagyont, és kikövetelnék belőle a részüket. Na akkor fagyna le a mosoly, ha a milliárdokat 2 millió felé kéne osztani. :D

De amíg a 2 millió jelentősebb hányada beéri egy kis rezsicsökivel, meg némi önfeledt migráncsozással, amíg amazok már azt se tudják, hova tegyék a pénzüket, addig azt kell mondjam, ebben az országban ez a 2 millió a legbirkább.

cardiobascuralis 2017.01.24. 20:05:36

@h.kovacs:
"ez ellen a rezsim ellen lassan csak a polgári engedetlenség marad"
Az kevés lesz.
Forradalom kell, a Fidesz-vezetők fellógatásával. És nem, nem felfüggesztésre gondoltam.

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Mindezt a szólásszabadság jegyében, mi?
Bár szerintem is egy idióta segg az illető, de ez a tilcsákki mozgalom még ellenszenvesebb.
Ha nem tetszik, ne olvasd.

@Black Hole:
Az anyja pedig már megkörnyékezte a malomtulajdonos kulákot. :-)

@udvaros:
Mondjuk ha kiszámláznák neki a vakbélműtétet, lehet, hogy az 1 évi adója nem lenne rá elég, és akkor a mentő még benne sincs.

@consul:
Ez nem így van. A szar ételt nem vagy köteles megenni, de kifizetni sem.
Persze ha megetted, és utána reklamálsz, akkor jogosan hív rendőrt, aki jogosan visz be lopásért.
Csak hát itt már előre fizettettek, utána meg szar ételt kapsz.

"Nincs másik étterem, itt az alternatíva, hogy éhes maradsz."
Aha. De a pénzt már elszedték az ételért. Ezek után is tisztességesnek érzed az eljárást?

@Ballib cenzúrázók réme 22:
56-ban gyilkolászták a véres magyarokat? Aztakurva!!! Kik?

"82%-ra nőtt az államadósság, most 75%-ra csökkent."
De miből, te ostoba segg?
Abból, hogy eladják az ország arany- meg valutakészletét.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:05:44

@Tibi !: büdös kretén korcs! Itt is akasztanál? Antád is ilyen takony volt?

cardiobascuralis 2017.01.24. 20:07:26

@hümhüm:
"Egy vakbélgyulladás, noha nem könnyű diagnosztizálni, nem azzal kezdődik, hogy perforálódik ."
Valóban nem, csak sokszor előtte nincs semmi egyéb jele, vagy max. annyi, mint egy enyhe gyomorrontásnak.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:08:39

@cardiobascuralis: még nem alszol, szargombóc? Várod haza a lányod egy kis töcskölèsre?

Khonsu 2017.01.24. 20:09:32

@conchita wurst:

Ezt mondom én is. Kell még vagy 100. Mondjuk olyan stadionunk még tudtommal nincs, amit négy stadion határol. Világszenzáció lenne, már megérné. :D

Csak annyit kérek cserébe, hogy az összes fideszes oda járassa a gyerekét iskola helyett. Aki pedig megbetegszik, azt az edző lássa el.

prakp 2017.01.24. 20:10:07

@VaradiJanos: Betyárkörtécske, elgurult a gyógyszer? :D :D :D

VaradiJanos 2017.01.24. 20:12:44

@prakp: Már csodálkoztam, hogy nem vagy itt, hiszen messze nem tudsz gurulni a számítógéptől. Hiànyoztál, cuncika.

6.Lenin 2017.01.24. 20:14:19

-Feri gyorsan, kelj fel!
-Mi történt Klárám?
-Eljött a mi időnk, forradalom van!
-B+, csak 5 drb köcsög ordibál valamit, mit kezdünk velük.
-Feri, ne légy már ilyen kicsinyes, kezdetnek ez is valami, állj az élükre!
-De nem is hallom tisztán, mit is ordibálnak, nyisd ki már az ablakot!
-Éljen Putyin, éljen Orbán a mi isteneink!
-Látod Klárám, nem érdemes kapkodni, ha néhányan ordibálnak valamit.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:14:37

@Khonsu: Csak szeretetből: a kurva anyádat pedig a lányod seggéből kihúzott szaros farkaddal gyógyítsák.

prakp 2017.01.24. 20:14:39

@VaradiJanos: Igazán sajnálom, hogy örömet okoztam a csökött agyadnak. Mellesleg, mobilnetről hallott már a pitu fajtád, takonyka?

Janossz 2017.01.24. 20:15:40

@6.Lenin: "...végre megszűnne ez az idióta ajvékolás, ami szerintem tök feleslegesen rontja a közhangulatot."

Ez az ajvékolás valahogy nagyon bevette magát a szókincsetekbe. A magyar nyelvben kb öt szinonímája van, az nektek nem elég?
Ez most két dolgot jelenthet: Vagy te vagy zsidó, amivel persze nincs (nem lenne) problémám, vagy engem próbálsz ilyen formán lezsidózni, ami meg téged minősít, engem nem zavar.
Voltam én már zsidó, cigány, még buzi is, mikor nem volt más érve a vitapartnernek...
A közhangulatot, immár öt éve a kormányzás rontja, keményen.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:16:38

@prakp: felesleges arra költened, úgysem tudsz gombot nyomogatni, hiszen két kézzel hajtod a kerekes széket. Pussz!

Janossz 2017.01.24. 20:18:02

@Khonsu: Nyílni látszanak a szemek már... Nem egyforma a reakcióidő, sokaknak eddig tartott.

Barkalot 2017.01.24. 20:18:05

Reszpekt! A NAV és a kormány meg nyeljen ciánt.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:18:16

@Janossz: pedig kár tagadni, ajvékolsz te rendesen.

Khonsu 2017.01.24. 20:19:08

@VaradiJanos:

Végre egy igazi kulturált polgár. Látszik, hogy az ország java a a kormány mellett áll. Büszkék lehetnek rád!

Barkalot 2017.01.24. 20:19:56

@LKerekes:

"LKerekes 0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2017.01.22. óta tag."

Köszönjük! :DD

VaradiJanos 2017.01.24. 20:20:59

@Khonsu: persze, korcs, gyerekeknek stadionban gyógyulàst kívànn az nagyon europèer dolog, ugye? A kurva anyádat! Ennyit èrdemelsz: a kurva anyádat.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:21:39

@Barkalot: ez mi mellett érv? Hogy nem itt éli az életét?

Barkalot 2017.01.24. 20:21:41

@Khonsu:

"mert amíg dől az EU pénz"

Még 3 évig, aztán 2020-tól roló le.

prakp 2017.01.24. 20:22:34

@VaradiJanos: Jajam, trollocska, én vagyok frusztrált, tisztán látszik. Az elütésekről meg pont te ajvékolsz, takonypóc?

6.Lenin 2017.01.24. 20:23:09

@Janossz:

Akkor elnézést az ajvékolás használatáért, többet nem fogon, ha ilyen érzéseket vált ki belőled.
Azt végképpen nem érzem, hogy a közhangulat a kormányzástól lenne ilyen megosztott.

Szerintem a nagyságánál aránytalanul hangosabb kisebbség csúsztatásai miatt tűnik úgy, mintha, de ez téves következtetésekre ad okot.
Nincs kormányt váltani akaró tömeg.

6.Lenin 2017.01.24. 20:24:31

@Barkalot:

És, ha addig nem fog nyerni a jelenlegi ellenzék, utána már nem is fog akarni, nem lesz miért.

Janossz 2017.01.24. 20:25:43

@6.Lenin: Na, valahogy ma nem vagytok a topon...
Cocnhita Kolléga(nő) csókokat küld Orbánnak kommentben, te meg ilyeneken viccelődsz, hogy öt ember ünnepli összesen Putyint, meg Orbánt, nem lesz ebből bajotok?

Khonsu 2017.01.24. 20:27:33

@VaradiJanos:

A stadionban gyógyulást a fideszeseknek kívántam, különös tekintettel az "elitre". A "közkatonák" sajnos csak áldozatok, így őket sajnálom, de kinyílhatna már a szemük.

Mellesleg képileg te hogyan jelenítenéd meg szemléletesebben azt, ami az országban folyik? Egy nagy halom pénzt kidobunk felesleges beruházásokra, miközben máshol nagyobb szükség lenne rá. A helyzet abszurditását akartam szemléltetni.

VaradiJanos 2017.01.24. 20:29:49

@prakp: engem nem zavarnak az elütések, korcs barátom. Te sem zavarsz, kifejezetten élvezem a vergődéseteket immár hat éve.

Skankhunt42 2017.01.24. 20:30:41

@Sztavrosz7: ott voltam, nem hangzott el.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 20:30:48

@cardiobascuralis: "a szólásszabadság jegyében"

Nem. Kevered a trollkodást a szólással. A trollkodásnemszabadság jegyében. :))

VaradiJanos 2017.01.24. 20:31:24

@Khonsu: hazudni csúnya dolog:
"Csak annyit kérek cserébe, hogy az összes fideszes oda járassa a gyerekét iskola helyett. Aki pedig megbetegszik, azt az edző lássa el."

Khonsu 2017.01.24. 20:31:32

@Barkalot:

Az a baj, hogy ezek addig ellopnak mindent amit lehet, aztán pedig széttárják a karjukat és lelépnek az országból. Nekünk meg itt marad a nagy semmi.

6.Lenin 2017.01.24. 20:31:55

@Janossz:

Ráadásul ablakon keresztül hajaznak a ballib köcsögökre. Ezért talán már gályarabság is kinézne, ha még lenne, bár...Kösz, hogy szóltál. Ma tényleg kissé szétszórt vagyok.
Ingadozom, mint a magyar baka farkán a 7. varjú.

Khonsu 2017.01.24. 20:34:53

@VaradiJanos:

Aki pedig megbetegszik: Értsd: Összes kormánypárti. Igen, a példa abszurd, de amint látod:

1) Nem csak ti tudtok trollkodni.

2) Kellemetlen, amikor a vitapartner sem híve a PC-nek. :D

Janossz 2017.01.24. 20:46:32

@VaradiJanos: Van az a szint, akivel nem állok szóba. Bocs. Azért még egy lovagkeresztre jó lehetsz, alkalomadtán.

felső határ nincs 2017.01.24. 20:48:57

Az emberek többségét nem érinti, s nem érinti a lopás. Hiszen se viktor, se feri belső100as köréhez nem tartoznak,

Ők nagyjából azt akarják hogy rend legyen, legyen péz a zsebben, sör a kocsmában, valóságsó a TVben, hurka a teszkóban. Esetleg vmi perspektíva, bár ez a rész csak a fiatalokat érdekli akik inkább kisebbség a választók között.
S nincs ez másképp az USA-ban sem, csak ők már tudják, hogy at elit le se szarja őket, a magyar meg még 30 év után is reménykedik.

ennyi

pamut 2017.01.24. 20:56:55

@BéLóg:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Te kretén idióta, te teljesen megőrültél? :DDDDDD

Abból, hogy az origo mai bravúrja BEBIZONÍTOTTA hogy előre lezsírozott eredményű "tárgyalást" művel egy állami intézmény és erről az előre lezsírozott ítéltről még előre értesíti is a bolsi maffiaállam a propaganda-lapját, lebuktatva önmagát, te valami olyan beteges baromságot hozol ki hogy én "a nottinghami seriff seggnyalója" vagyok? :DDDDDDD

Mond, ugye habzik a szád, de még a füled és az orrod is miközben ezt az ámokfutást tolod? :DD

Ugyan totálisan nyilvánvaló hogy teljesen megőrültél, de azért válaszolok:
1. Az hogy én mi vagyok, volnék, vagy beteges tévképzeteidben te miket fantáziálsz rólam, az teljesen mindegy ugyanis nem rólam van szó, hanem a bolsi maffiaállamról, aminek te a kollaboráns bűntársa vagy.

2. Ellenben az hogy egyből - vegytiszták tipikus fideszes módszerrel - félrebeszélsz, sőt frontális támadást, karaktergyilkossági kísérlete indítasz annak személye ellen aki le meri írni a szégyeneteket, az CSAK téged és a romlottságodat minősíti, na még a pánikodat, hisz az hogy nem reagálsz érdemben, az annak a bizonyítéka hogy NEM TUDSZ reagálni érdemben. Az pedig hogy a tényközlő személyét támadod, az azt bizonyítja hogy a fideszes romlottságot, aljasságot 100%-osan átvetted (vagy ilyen voltál mindig is)

3. Az hogy te a 7 éve totális hatalmat birtokló Orbánt a szánalmasan röhejes példádban Robin Hoodnak látod, aki pont az ilyen orbán féle önkényesnekdő, hatalmaskodó zsarnokok ellen küzdött, és nem elvette a nép pénzét, hanem ellenkezőleg, visszaadta nekik azt, amit az Orbán-félék lenyúltak tőlük, azzal olyan szinten kimaxolod a lila őrületet, hogy arra szó sincs :D
Az hogy pont az ellenkezőjét látod a valóságnak, azzal minden eddiginél döbbenetesebben bizonyítod azt hogy a te agyadat nemhogy kimosta Orbán,m de elrabolta és úgy játszik vele mint egy búgócsigával, te pedig bármiféle intellektuális vagy érzelmi ellenállásra képtelen vagy, nincs olyan kretén baromság amit ne hinnél el orbánnak, nincs olyan abszurd, szürreális, valóságellenes hazugság amit ne hinnél el neki. ha már a hülye példádnál tartunk, pont hogy Orbán a hatalom birtokosa és önkényes visszaélője, ő a nottinghami seriff , te pedig az ő seggnyalója vagy. Robin Hood pedig pl. pont az a Szentesi Kálmán, akiről a fenti poszt szól, és aki kiállt az orbáni önkény és néprontás ellen, nagyon helyesen és hősiesen.

Te nagyon, nagyon, durván beteg vagy hallod.

És az ámokfutásod sem elég arra hogy terelj: HONNAN TUDTA az origo hogy a Médiatanács milyen ítéletet fog hozni fél órával később, mint ahogy ők leadták erről a cikket????
Milyen bolsi hatalom van itt, amelyik restaurálva a Kádár-rendszert koncepciós tárgyalások és irányított -lakáj sajtót irányít?
És te miért vagy az új bolsevizmus seggnyalója, he, hazaáruló???

6.Lenin 2017.01.24. 20:59:22

@felső határ nincs:

Kissé mintha lebecsülnéd az emberek többségét, bár vannak olyanok is akikről írsz, de én ismerek nem is keveset, akik az általad felsoroltakon kívül sokkal igényesebbek, mégsem foglalkoznak a politikával napi szinten, a politikusokkal meg végképpen nem.
De azért érdekelne, hogy mi is lenne az a minimum szerinted, amivel egy önmagáról gondoskodni is képes polgárnak foglalkozni kellene. És azt a szinte politikusok nélkül is képes megoldani.

prakp 2017.01.24. 20:59:31

@VaradiJanos: Amilyen igénytelen balfasz trollocska vagy, persze hogy nem zavar. Mert még erre sincs igényed, csak hogy szopkodhasd a gazdi farkát, amit előtte a seggedben melegített fel.

pamut 2017.01.24. 21:00:21

@BéLóg:

ja és erre valahogy gyáva voltál reagálni fideszes!

ne menekülj gyáván, reagálj:

"vicces az ámokfutásod fideszes kollaboráns, látom nem örülsz a tényeknek.

Nem tudom Juhász hány pert vesztett el, mesélj, hányat?

A többi, többesszámban lenyomott sablon baromságod láthatóan az agymosás által a pici agyadba telepített program outputja, azaz sikerült az orbáni agymosás, elhitted hogy a világ egybites és aki nem az orbánmaffiával van az a "másik oldal", illetve az is látszik, hogy a hisztériádat csak szocizással tudod levezetni, erre van pszichés szükségleted, így oldod fel azt a feszültséget, hogy juhász felmosta a padlót a kedvenceddel. Szánalmas, de tényleg....

"FÖLMINŐSÍTETTEK minket a szarból"
:DDDD
Tehát a manyup lenyúlása, és csillió-billió EU-támogatás után sikerült visszakapaszkodni Bajnai szintjére, erre vered magad? :DDD
6 év eredménye hogy már majdnem eléri az Orbánmaffia a rengeteg külföldi támogatás és lopás után a Bajani féle szintet, ennek örülsz? :DDD
Egyáltalán ez hogy jön ahhoz hogy Juhász nyert a bíróságon a fideszbűnöző ellen, komolyan ezt kell magadnak szajkóznod hogy lenyugodj, mennyire elbaszott torz emberré tett már téged a sok évnyi agymosás te szerencsétlen kollaboráns?"

cardiobascuralis 2017.01.24. 21:03:03

@VaradiJanos:
Nem, a te lányodat várom. Már hetek óta nyaggat, hogy téged már un, mert nem tudsz baszni.

cardiobascuralis 2017.01.24. 21:06:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Nyilván te is tudod, hogy marhaságot írsz.

Pont úgy vagy a szólásszabadsággal is, mint a toleranciával: mástól elvárod, de ha már tőled várja el más, akkor fel vagy háborodva.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 21:13:32

@cardiobascuralis: A trollkodó ne számítson toleranciára, azt nem arra találták ki.

6.Lenin 2017.01.24. 21:18:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Pláne, ha te döntsz ki a troll. (a baj mindig ezzel kezdődik, hogy ki érzi magát feljogosítva eldönteni, mit is takarnak ezek a fogalmak: troll, szólásszabadság, emberi jogok stb)

6.Lenin 2017.01.24. 21:26:28

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Na, hát ez a baj. Nem neked kellene eldönteni, hanem elfogadni, és betartani.
Tudtam, hogy ezeket kevered.

morpho 2017.01.24. 21:33:00

@6.Lenin:
Azért nem kell hozzá Holmesnak lenni, hogy észrevegyük, hogy ki a troll. Te például az vagy! Bár elég gagyi, de a miénk!

6.Lenin 2017.01.24. 21:36:43

@morpho:

Ha ez téged megnyugtat, legyen úgy.
(most mit kéne tennem? Nincs nálam a fakésem)

felső határ nincs 2017.01.24. 21:36:51

reméljük példát statuálnak ezen az álampolgáron a NAVosok

$pi$ 2017.01.24. 21:38:54

Hát én ezt nem értem. Ezekre a ballibekre nagyon rájár a rúd, a mentő nem megy ki hozzájuk, a nav megbünteti őket, adót is kell fizetniük, nem is adják vissza. Hallom rengeteg éhező is van, meg emberek fagynak meg a saját házukba akkora a nyomor.

Hihetetlen mik történnek velük! Teljesen hihetetlen!

6.Lenin 2017.01.24. 21:44:11

@$pi$:

És még vezérük sincs. Aki nagyon szeretne lenni, az meg....khmmm...izé....inkább hagyjuk, így is van bajuk elég.
Itt ez a kurva hideg, meg szmog...mocskos Orbán.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 21:46:52

@6.Lenin: Keress valami hegyeset, és szúrd tökön magad!

Viccesek ezek a trollok. Elrontják más játékét, de nagyon megsértődnek, ha rájuk szólnak. :))

6.Lenin 2017.01.24. 21:49:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Még ezt is? Már lassan sérvet kapok a nevetéstől rajtatok. most meg szúrjam tökön magam? Oszt mi a toszért Ödönke?

pamut 2017.01.24. 21:57:10

@cardiobascuralis:
Pont a troll veszi el mások szólásszabadságát azzal hogy szétveri azokat a felületeket, ahol mások békésen beszélgetnének, élnének szólásszabadságukkal.

Kurvára el vagy tévedve ha azt képzeled a szólásszabadság egyenlő a rágalmazás, hazudozás, karaktergyilkosság, uszítás, hisztériakeltés, fórumrombolás szabadságával.

A te logikád alapján te hasba rúghatnál bárki a mozgásszabadságodra hivatkozva. Ezt még Habonynak se vették be a bíróságon.
Vagy bemehetnél egy bárba ahol üvöltözéssel meg a berendezés felrúgásával elüldözhetnéd a vendégeket hivatkozva a szabadságjogaidra.

Szóval ne viccelj már kérlek, te teljesen kifordítod a fogalmat, és a szólásszabadsággal visszaélőt, az azt rombolásra, rágalomra használót támogatod azokkal szemben akik ellen ezt használja. A trollok ellen jogos (lenne) az önvédelem, a moderálás.

Janossz 2017.01.24. 22:02:06

@$pi$: "Hallom rengeteg éhező is van, meg emberek fagynak meg a saját házukba akkora a nyomor."
Képzeld, így van. De ha nem tudod elképzelni, kívánom szívből, tapasztald meg a saját bőrödön, talán akkor megérted majd.
Miért vagytok hétről hétre idegesebbek?
Olyan fölényesek voltatok még egy-két hónapja, most meg valahogy zavar támadt az erőben, vagy mi?
Meginog a hitetek? Csak nem? Vagy nagy a nyomás, nem tudtok megfelelni?
Ha egyszer ennyire vagytok képesek...

pamut 2017.01.24. 22:06:08

@$pi$: Ez nem is politikai kérdés, hanem csak simán emberi: hogy lehetsz ennyire szívtelen, cinikus, emberi érzésektől mentes?

$pi$ 2017.01.24. 22:15:47

@pamut: "hogy lehetsz ennyire szívtelen, cinikus, emberi érzésektől mentes?"

Egyszerűen nem hiszek el minden marhaságot, amit a neten olvasok. Nem olyan nehéz, 5-6 éves kor felett elsajátítható.

@Janossz: "kívánom szívből, tapasztald meg a saját bőrödön,"

Gonosz vagy...

Amúgy te megtapasztaltad, mi? Te aztán tudod, nem úgy mint én! Gratulálok, gyíkká nem változtatott? :D

"Miért vagytok hétről hétre idegesebbek?"

Kik azok a mi? Kik az idegesek? Ez valami mese, amivel magadat nyugtatgatod? Amolyan képregényes "az én oldalamon van az igazság"? Általános suli megvolt már?

anyadmajma 2017.01.24. 22:31:04

@$pi$: na, most akkor a jó édes kurva anyádat te senkiházi szardarab.
Aztán vicceskedjél csak azzal, hogy hányan éheznek ma Magyarországon, meg hányan fagynak meg.
Aztán meg nem azt kívánom, hogy te is éld át, hanem hogy a gyereked élje át, te meg lássad, és pont annyit tudjál tenni, mint a most éhező gyerekek szülei.
Ha kidöglenétek a világ sokkal jobb hely lenne nélkületek, és abban a pillanatban beköszöntene az örökké tartó jólét a világban.

cardiobascuralis 2017.01.24. 22:31:54

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Hát akkor ennyit a szólásszabadságról meg a liberalizmusról meg a toleranciáról.

anyadmajma 2017.01.24. 22:32:41

@$pi$: Ja, és még hazaáruló bolsevik geci is vagy:) egy beszari fasz, aki azon aggódik, hogy hogy lesz meg a havi kvóta a fizetéshez, mennyi HSZ-t kell még írni hozzá:)

cardiobascuralis 2017.01.24. 22:33:39

@morpho:
Na igen, akinek nem az a véleménye, mint nekünk, és ezt ki is fejti úgy, hogy nem tudunk belekötni, az troll.

Régen vitapartnernek mondták.

cardiobascuralis 2017.01.24. 22:37:01

@pamut:
Jól van, csekély értelmű Pistike, te folyamatosan kevered a szezont a faszommal, most is.
Maradjunk annyiban, hogy buta vagy, mint a segg, és ezt folyamatosan bizonyítod is.
Fogalmad sincs arról, miről van szó, ezért szar példákkal állsz elő, ahogy most is.
Buta segg vagy.

A főnökeid helyében megvonnám a fizetésed, mert a párt ellen hangolja a hülyeséged az olvasókat.

pamut 2017.01.24. 22:38:42

@$pi$:
A kommentjeid alapján te az orbáni propagandabirodalom összes hazugságát, hamis mítoszait, torz-hamis világlátását teljesen beveszed, simán, sőt abszolút azonosulsz is velük, szóval vicces amit írsz.

De egyébként meg nem igazán értem mire utalsz ezzel. Ugye nem azt akarod mondani, hogy szerinted nincs szegénység, nyomor, éhezés ebben az országban?

cardiobascuralis 2017.01.24. 22:38:49

@pamut:
Amúgy meg ki is a troll?
Akire te azt mondod?

Mert itt topicrombolást most inkább te folytatsz.

Akiket trollnak mondasz, azok nagyjából a témához szólnak hozzá.
Szar ügy, mi?

morpho 2017.01.24. 22:40:27

@cardiobascuralis:

Régen az is volt. Kurva régen...

pamut 2017.01.24. 22:41:00

@cardiobascuralis:

:)))

Köszi hogy érdemi válasznak még a látszatával sem mertél próbálkozni, így beismerted hogy igazam van.

Az meg egyszerre vicces és szánalmas, ahogy hisztérikus seggezésbe menekülsz a kérdésem elől, szépen minősítetted önmagad :)))

morpho 2017.01.24. 22:42:01

@cardiobascuralis:

Az például tipikus troll, aki négy egymást követő kommentben mondja meg a frankót :))

pamut 2017.01.24. 22:43:25

@cardiobascuralis:
:DDD
Még a fideszesek sem merik tagadni hogy a magát a sok egyéb kamunikkje mellett most épp "ballib cenzoro réme 2xx" néven emlegető hiper-troll az az aminek látszik, amit tagadni sem lehet: egy szar troll.
de persze te tagadod... leszarva a végtelen agresszivitását, hisztérikus blogrombolását... csak nem te is ő vagy? :) vagy csak a cinkosa?

anyadmajma 2017.01.24. 22:51:14

@cardiobascuralis: á, a troll te vagy. meg még a többi haverod:) akik itt pénzért próbálják meg széttrollkodni a blog.hu-t
Pedig szánalmasak vagytok:) csak szopni jártok ide:) bár ezt máshol kurvának hívják, aki pénzért szopik:)

cardiobascuralis 2017.01.24. 23:09:20

@anyadmajma:
Ellenben az olyanokat, aki ingyen szopik, mint te, hülye kurvának.

$pi$ 2017.01.24. 23:22:06

@pamut: "A kommentjeid alapján te "

A kommentjeid alapján te vagy az index legnagyobb trollja, szóval épp lesz@rom, hogy miket mondasz rólam. Sőt. minél többet gyalázol annál jobban érzem magam. El is lennék keseredve, ha egy olyan sz@r alak mint te nem gyalázna.

BiG74 Bodri 2017.01.24. 23:22:51

Mi van itt emberek, gyűrűk ura magyar átírat? Trollok ütik a hobitkkákat?
Ahogy a vityáékat ennek az országnak a lakói tartják hatalmon, úgy a blogok idióta trolljait is az itt kommentelők etetik. Figyelem nélkül ezek már rég megdöglöttek volna az unalomtól. De mindig akad valaki aki leáll szájkaratézni velük.
Amúgy nem kell moderáció, meg szűrés, egyrészt látni, hogy ilyen taknyok is vannak, másrész ezek a taknyok mindig vissza fognak jönni, mert itt élik ki magukat.

anyadmajma 2017.01.24. 23:24:33

@BiG74 Bodri: azért jól tudok ám rajtuk szórakozni, amikor nyomják a hülyeséget, és egyre idegesebbek:)
Más hasznuk meg úgy sincs.

$pi$ 2017.01.24. 23:28:22

@anyadmajma: "na, most akkor a jó édes kurva anyádat te senkiházi szardarab."

Szintén liberális?

"Aztán vicceskedjél csak azzal, hogy hányan éheznek ma Magyarországon, meg hányan fagynak meg."

Te vagy a nagy országos vicc eldöntő? Te mondod meg, hogy ki mivel viccelhet és mivel nem viccelhet? Környezetedben sokan adnak a szavadra?

"Ha kidöglenétek a világ sokkal jobb hely lenne nélkületek, és abban a pillanatban beköszöntene az örökké tartó jólét a világban. "

Kik öreg? Kiknek kellene szerinted kidögleni? Van valami halállistád vagy mi a f.sz?

$pi$ 2017.01.24. 23:33:22

@anyadmajma: "Ja, és még hazaáruló bolsevik geci is vagy:) egy beszari fasz, aki azon aggódik, hogy hogy lesz meg a havi kvóta a fizetéshez"

Hát programozóként biztos azzal keresem a pénzt, hogy a mocskolódásodra válaszolgatok. :D Sacc per kábé az egész életedet megkeresem egy hónap alatt... de három alatt biztos. :D

Mikrobi 2017.01.24. 23:39:04

Megérdemelte. Mégis mit képzelt?!

pamut 2017.01.24. 23:45:56

@$pi$: lol :) látom fáj az igazság... :) ugyan mondj már csak egy példát amikor nem álltál be bármilyen gyalázatos botrányban a fidesz mellé, mókuska :)
ja és közben válaszolni sem mertél a másik ügyben a kérdésre, nahát, nahát... ez is több mint beszédes....

cardiobascuralis 2017.01.25. 01:39:33

@BiG74 Bodri:
Szerintem itt mindenki kapott egy olyan szemüveget, amelyen át mindenki troll, aki más véleményen van. Nagyon menő divatszó lett az idióták körében. Oldalfüggetlenül.

cardiobascuralis 2017.01.25. 01:41:35

@anyadmajma:
Csak javasolnám, hogy tanuld meg rendesen az anyanyelvedet. Kidöglik = elfárad.
És kidöglik =/= kihal. Ez utóbbi szót kerested.
Hiába, nehéz nyelv a magyar...

BiG74 Bodri 2017.01.25. 02:23:14

@cardiobascuralis:
Mondjuk sokan nincsenek tiszában a troll fogalom tartalmával, így sok dühítő ellenvéleményezőt is oda sorolnak.
Részemről sok esetben kellett egy-egy kommentáló besorolását módosítani, ezért óvatosabb lettem a cimkézéssel. De a legfontosabb, hogy vitába felesleges keveredni troll gyanús egyénnel, vagy vitakultúràjában fejletlen, agresszív egyénnel.
Nem szeretnék senkit a véleményének megváltoztatàsára rávenni, de megvitatni szivesen. A megvitatás viszont itt nem kötelező. A véleményét bárki megfogalmahatja, de

BiG74 Bodri 2017.01.25. 02:24:06

@BiG74 Bodri:
De nem kötelező reagálni rá.

$pi$ 2017.01.25. 08:44:32

@pamut: "ugyan mondj már csak egy példát amikor nem álltál be bármilyen gyalázatos botrányban a fidesz mellé, mókuska :)
ja és közben válaszolni sem mertél a másik ügyben a kérdésre, nahát, nahát... ez is több mint beszédes.... "

Első mondat: mindig beállsz a fidesz mögé. Második mondat: be sem álltál a fidesz mögé. Na b+, te is egy nagy zseni lehetsz.

Amúgy:
(1) ateista vagyok, szerintem baromi rossz ötlet keresztény államot építeni.
(2) rohadtul nem érdekel a foci, szerintem focistadiont jobb lenne a jegyek árából venni.
(3) alapvetően a szabadság híve vagyok, el nem tudom képzelni mi a fenéért kell megtiltani két jánynak, hogy összeházasodjanak.
(4) nem támogatom az olimpiát és semmi más sportlétesítményt sem
(5) rohadtul nem fogom, hogy miért nem csuktak le senkit az mszp bűnöző kormányból

Elég lesz reggelire?

pamut 2017.01.25. 13:00:49

@$pi$: a 2. mondta nem jelent semmi olyat amit belehazudsz, már hazugsággal kezdted a kommented, és azzal is folytattad :))))

Látom gyengén beszélsz magyarul, főleg ha az érdeked hogy hülyének tettesd magad.

felteszem a kérdést, újra, másképp, hátha így felfogod:
"ugyan mondj már csak egy példát amikor nem álltál be bármilyen gyalázatos botrányban a fidesz mellé, mókuska :)"
na, így már érted? :))
az hogy így egy lejárt blog végén írsz pár dolgot amiben nem értsz egyet a maffiával, az lófasz, az sunyulás az éjjeli ködben. azt kérdeztem arra tudsz-e példát nem nyaltál be tövig egy aktuális botrányban, lopásban, nemzetgyalázásban orbánéknak, pl. amikor keményen nekik mentél egy aktuális lopásukban ????? ja hogy ilyen nincs.... látod mókuska, ennyi vagy.....

$pi$ 2017.01.25. 15:33:44

@pamut: "ugyan mondj már csak egy példát"

Előző hozzászólásomban bemutattam ötöt.

$pi$ 2017.01.25. 15:36:13

@pamut: "nem nyaltál be tövig egy aktuális botrányban, lopásban, nemzetgyalázásban orbánéknak, pl. amikor keményen nekik mentél"

Én senkinek nem "megyek nekik". Az a prolik meg a trollok szokása. Te szoktál embereknek "nekimenni", aztán nagy büszkén mesélgeted, hogy milyen fasza gyerek voltál. Persze ezért sem vesz senki komolyan, proli vagy, annak születtél, az is maradtál.

pamut 2017.01.25. 15:52:24

@$pi$: nem mutattál te be az égvilágon semmit, a bemutatás az lenne ha mutatnál olyan kommenteket, amikben felháborodsz a valamelyik fideszbűnözésen vagy országromboláson. és azért nem mutattál be ilyen kommentjeidet, mert NINCSENEK ilyen kommentjeid.

ne erőlködj, mindketten tudjuk hogy szervilis, kettős mércéjű fideszes vagy és nincs semmid amivel ezt tudnád cáfolni.

$pi$ 2017.01.25. 16:01:58

@pamut: "a bemutatás az lenne ha mutatnál olyan kommenteket"

Eredetileg azt állítottad, hogy mindenben beállok a fidesz mögé. Felsoroltam dolgokat amikben nem "állok be a fidesz mögé" ergo bizonyítottam, hogy az eredeti kijelentésed nem igaz.

Ennyi.

$pi$ 2017.01.25. 16:05:55

@pamut: "kettős mércéjű fideszes vagy"

Viccesek vagytok amúgy. Éppen most árultad el, hogy szerinted aki nem "háborodik fel", nem "megy nekik keményen" az akkor is fideszes, ha amúgy egy csomó dologban nem ért egyet a fidesszel.

Tehát mindenki, akinek van vitakultúrája automatikusan fideszes.

Gratulálok!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 16:21:48

@$pi$: "akinek van vitakultúrája automatikusan fideszes"

Nem, nekik pont nincs vitakultúrájuk. Ha magyargyűlölő hazaáuló, akkor tuti fideSS fasszopó.

$pi$ 2017.01.25. 16:38:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "nekik pont nincs vitakultúrájuk"

Hú, öreg, ezt nem kellett volna ezen a nicken beírni. :D Elmehetnek!

pamut 2017.01.25. 17:04:47

@$pi$:
olvass, hazug:
"ugyan mondj már csak egy példát amikor nem álltál be bármilyen gyalázatos botrányban a fidesz mellé, mókuska :)"

és a példa alatt nem lírai hablatyot értek, hogy titokban, amikor még anyukád sem látja, éjjel 3-kor egy sötét szoba sarkában az ágy alatt mivel nem értesz egyet, de jaj csak senki meg ne tudja, hanem valami komoly dolgot. amivel kiálltál, ami nem süket duma hanem tény. ja ilyen nincsen :D látod pont ezért kényszerülsz a félrebeszélésre... soha, egyszer nem háborodtál fel a maffia egyetlen gennyes húzásán sem, totálisan szervilis vérfideszes vagy és ezt tudod te is. minden más csak süketelés.

pamut 2017.01.25. 17:12:22

@$pi$:
"Viccesek vagytok amúgy."

:DDDDDDDDDDDDDDDD

A hülye vérfideszes próbálja bizonygatni, hogy ááá, ő nem is agymosott egybites fideszes, dehogy!!! :DDD de még a fogalmazásban, nyelven ahogy megszólal, a gondolkodása logikájában sem vagy képes bazdmeg nem a leghülyébb legprimitívebb fideszesek szájának betömésére és agyának kimosására szánt egybites világképből kitörni! :DDD már többesszámban fogalmazol, mert törzsi világképed van, és engem - magadból kiindulva, ezzel PONT ÖNMAGADAT leleplezve - valami másik törzs tagjai közé besorolsz :DDD és tudod mi legszebb fideszes? :D hogy te ebben őszintén hiszel is! :DDD
kb annyira hiteles a nyekeregésed mintha szíjjártó erőlködne hogy de hát ő nem is fideszes meg kritikusan szemléli a kormány politikáját! :DDDDDDD

te dumálsz bazdmeg aki arra az egyetlen szellemi teljesítményre vagy képes hogy szerivilisen kiállsz a fidesz minden gaztett mellé, meg dedós szinten gúnyolódsz-rágalmazod-belekötsz-leszocizod azt aki nem tesz így? :D de most komolyan, nem hányod el magad néha ha eszedbe jut hová züllöttél?

Meg mi ez a dedós, vérprimitív kiforgatás hogy "Éppen most árultad el, hogy szerinted aki nem "háborodik fel", nem "megy nekik keményen" az akkor is fideszes, ha amúgy egy csomó dologban nem ért egyet a fidesszel." Ennyit tudsz bazdmeg és nem vagy fideszes miközben pont úgy forgatod ki a szavaim mint ahogy azt a fideszes karaketrgyilkos terelős kommunikáció teszi moindig másokkal? :DDD

istenem bazdmeg de szánalmas vagy.... mondanám hogy nőj fel, növessz gerincet, légy férfi, de mindketten tudjuk hogy te ennyire vagy képes, többre nem, pont.

Tehát mindenki, akinek van vitakultúrája automatikusan fideszes.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 17:19:05

@pamut: "A hülye vérfideszes próbálja bizonygatni, hogy ááá, ő nem is agymosott egybites fideszes,"

Legalább már szégyelli. Ez az első lépés az emberréválás felé.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.01.25. 18:19:25

@cardiobascuralis:
Egy átlagos jövedelmű dolgozóra nagyjából igaz, hogy évente kereken 1 millió forintot vonnak a bruttó jövedelméből adók és járulékok címén. Ebből szerintem futja egy vakbélműtétre. Ha azt is figyelembe veszem, hogy erre életünkben legfeljebb egyszer kerülhet sor, akkor kétségtelenül jobban járok, ha inkább zsebből fizetem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 20:03:40

@udvaros: "kétségtelenül jobban járok, ha inkább zsebből fizetem."

Természetesen.

A befizetett pénzedből az árvákat, nyomorékokat, betegeket is ellátják, olyat is, akik esetleg egy napot se dolgoztak életükben. Ezt hívják társadami szolidaritásnak.

Másik módszer a spártaiaké, kiteszik őket a Taigetosz-hegy sziklái közé, hogy elpusztuljanak.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.01.25. 23:22:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
Természetesen mindenkit ellátnak. Azt is, akiről a fenti írás szól, akiért "kapacitáshiány miatt" nem küldtek mentőt. Igazán pompásan ellátták. Nyilván jobban jár, ha inkább zsebből fizeti a tényleges költségeit, s ezért még körbe is udvarolják egy magánklinikán.
A szolidaritás és az evolúció egymás ellen dolgoznak. Minél inkább támogatsz valakit, annál életképtelenebbé válik. Az eredményt az elpuhult, önmagáról gondoskodni képtelen, segélyeken élő, javarészt városi népességben láthatod.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 23:26:46

@udvaros: A Homo Sapiens már egymillió éve elpuhult. Szerszámok és megfelelő tudás nélkül egy napig se maradna életben őserdőben, sivatagban, szavannán.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2017.01.25. 23:54:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:
A "Homo Urbanus" szerszáma a bevásárlókocsi. Létfenntartásához összeszedett tudása kimerül abban, hogy mit melyik sorban talál a Közértben. Ha a bolt bezár, a konnektorból nem jön a delej, a csövekből meg a víz és a gáz, akkor kampec.

BéLóg 2017.01.27. 16:03:27

@pamut: Te, remélem megütött a guta, mert nem vetted észre hogy válaszoltam az Origós önkielégítésedre.
NEM tudom honnan tudta és ha előre tudta akkor az überciki.
Érted?
NEM tudom honnan tudta és ha előre tudta akkor az überciki.
Érted?
NEM tudom honnan tudta és ha előre tudta akkor az überciki.

Nos, miután gyengeelméjűségednek megfelelően tájékoztattalak, közlöm, hogy azt se értetted meg, mit jelent a TOLVAJ nottinghami seriff seggét nyalni (te) vagy a TOLVAJ Robinhúdét.

Nézzük csak. Itt van ugye ez a hülye hóember, az OLAF, aztán keres itt 160 milliárdnyi bizonyított komcsiliberális csalást rajtatok, nottingemi társaság, aztán nektek itt van a bruttó 45 milliárdos többstadionnyi biznisz amelyből SZERINTETEK lehet hogy a fele (!) is lopás, azaz mondjuk 22,5 milliárd.
Tudsz osztani vagy hülyébb vagy mint egy ötödikes?
Még ha igaz is a 22,5 milliárd, HETEDRÉSZE annak, amit ez az OLAF hóember rábizonyított a nottingemiekre. A genyaorbán olaftársasága. Vagy nem? Ez egy eúúúús intézmény? Vérciki!
Szóval igen. LOP ez a szemét fidesz, de a töredékét nem lopja annak, amit ballibek. Akkor még hol vannak a Strabag Demokraták Szövetsége a húsz békának emelt völgyhíddal meg az Alföldre fúrt alagúttal, a tripla áron készülő síkterepi autópályával (versus Horvátországi hegyvidéki, alagutakkal)? Vagy a mocsárba vezetett M6-ossal, a háromszor annyiért feljújított Margit híddal (mint amennyiért a németek egy új hidat csináltak).
Satöbbi, satöbbi, satöbbi, satöbbi.
Hát ne erőlködj, mert bexarsz. A szaga már így is átüt az írásaidon.

pamut 2017.01.27. 20:37:15

@BéLóg:
"NEM tudom honnan tudta és ha előre tudta akkor az überciki."

1. Nincs "ha", mert tudta. Van róla srceenprint is, tudta, még csak nem is tagadják, tény.
2. Ez nem csupán "überciki". Ha az origo tudta, az bizonyítja azt, hogy egyáltalán LÉTEZETT előre egy eredmény. Kiderült: egy állami intézmény csak kamuintézmény, kamutárgyalásokkal, csak eljátsszák hogy döntenek, valójában valakik által előre leadott ítéletről tesznek úgy egy kamu gyűlés után, mintha ők hozták volna a döntést. Ez a koncepciós perek világa. Kommunizmus, fideszes kiadásban. Igen: ez, mint cseppben a tenger, mutatja az Orbán-rendszer lényegét, belső romlottságát, hazugságát, önkényét.

Amit te, szegény hülye valami robinhoodnak látsz :))

"azt se értetted meg, mit jelent a TOLVAJ nottinghami seriff seggét nyalni (te) vagy a TOLVAJ Robinhúdét."
Közlöm, hogy TE NEM ÉRTETTÉL meg semmit, ugyanis nyerítve kiröhögtelek. Még mindig nem érted bazdmeg!! :DD ha már a gyerekes hasonlatodnál maradunk (ereszkedjünk le a te szintedre, hátha így felfogod...) A nottinghami seriff ugyanis: ORBÁN. Sőt, ő még sokkal rosszabb mint a seriff, az legalább egyenesen támadott, Orbán aljasul, sunyin, a melót kiadva a verőembereinek lejárat másokat, rágalmaz, karaktergyilkol, miközben úgy tesz mintha semmi köze nem hozzá.

Az hogy te még azt sem fogod fel, hogy nottinghami seriff az Orbán, aki itt 6,5 éve ural és birtokol mindent, az valami elképesztő sötétséget bizonyít a fejedben. Ennyi erővel Vlagyimir Putyint is Robin Hoodnak nevezhetnéd, vagy így Kádár Jánost is, te félnótás.

"aztán keres itt 160 milliárdnyi bizonyított komcsiliberális csalást rajtatok"
milyen "rajtunk", te kretén? :DDD még MINDIG nem fogod fel hogy azzal hogy agymosottak világlátása alapján beszélsz, te idióta? :DD nem fogod fel, hogy azt a rendkívül kretén gondolkodást bizonyítod ezzel amit orbán ráerőszakolt a híveire, és amit te be is szoptál, tövig? :D

Ja, ha már OLAF, akkor nesze:
- "a számok és a vizsgálatot végző Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) a lapnak küldött válasza arra utal, hogy a Fidesz is sáros lehet."
- OLAF:
"a vizsgálat a beruházás összes szakaszában komoly szabálytalanságokat – csalás és korrupció gyanúja – tárt fel”.
- "A hivatal álláspontja tehát cáfolja a kormány azon állítását, hogy a súlyos szabálytalanságok kizárólag a 2010 előtti időszakhoz kötődnének, és a számok is erre utalnak."
magyarnarancs.hu/belpol/4-es-metro-az-olaf-cafolja-lazarekat-102275

"aztán nektek itt van a bruttó 45 milliárdos többstadionnyi biznisz"
he? :D már megint a többesszám, keretén? :D már megint az egybites világkép, mint az őskorban? :DDD orbán boldog hogy ilyen szinten ki tudta mosni az agyad :DD

és milyen 45 milliárd, te lila bolond? :DDDDD
te milyen hazug szennymédiából tájékozódsz, te idióta? :DD te komolyan beszoptad ezt a számot is? :DDD
na nem mintha 45 milliárd ne lenne önmagában is brutálisan sok és hazaárulás az ország jelenlegei helyzetében, de speciel nem igaz ez a szám, még a duplája sem lenne igaz :) de te te beszoptad ezt is :D

mondjuk te leszarod hány magyar ember hal bele kórházi fertőzésekbe, mert nincs pénz fertőtleníteni, ugye bazdmeg te rohadék féreg? ha a saját anyád halna bele egy kórházi fertőzésbe, akkor is stadionpárti maradnál, ugye rohadék? belőled kinézem....

"Még ha igaz is a 22,5 milliárd, HETEDRÉSZE annak, amit ez az OLAF hóember rábizonyított a nottingemiekre."
öööööö, mi van, idióta barom? :DD
1. Mint látod egy számod sem stimmel, közel sem.
2. ha stimmelnének is a számaid, mit képzelsz, csak ennyit lopott-csalt-hűtlen kezelt el eddig orbán? :DDDDD Hány EZER milliárdot soroljak fel neked a manyuptól a trafikszektor és a szerencsejáték szektor lenyúlásáig, amik önmagában évi többszáz milliárdit tesznek ki, he, idióta? :D
3. És minden számtól függetlenül: mi ez a relativizáló hamis, aljas, sunyi logika? :DDDD Mi a faszt képzelsz, hogy azért mert a tolvaj geci szocik loptak, akkor most rájuk hivatkozva a te maffiád is lophat tőlünk, magyaroktól???? eszednél vagy agyhalott??? milyen debil, torz, degenerált hamis gondolkodás ez, he? Ja, hogy az orbánmaffia sulykolja ezt a leghülyébb híveinek, te pedig ezt is tövig beszoptad! mert vagy annyira hülye, vagy annyira barom hogy még azt is beszopd orbántól hogy neki a szocikra hivatkozva joga van meglopni a magyart, te vadbarom! Hát nem, akkor se ha te vagy olyan kretén hogy ezt beszoptad!

"LOP ez a szemét fidesz, de a töredékét nem lopja annak, amit ballibek."
:DDDDDDDDD

EMBER!
Az EZER ÉV alatt nem volt akkora tolvaj maffia eben az országban mint az orbánmaffia! nemhogy a szocik nincsenek a közelében (bár igyekeztek ők is, csak hát amatőr kezdők orbánékhoz képest), de SENKI! Neked LILA GŐZÖD sincs semmiről! csak a múlt héten csak egy ingatlanmutyiban loptak 5 milliárdot! Előtte meg egy másikban 3 milliárdot! és ez megy minden héten! Persze csak abból amit megtudunk, mert a 99%-a az sose derül ki, te idióta!
Hány esetet linkeljek neked bazdmeg? Hogy lehetsz ennyire hülye bazdmeg?

BéLóg 2017.02.03. 15:12:20

@pamut: OK. A 45 milliárdot az Indexből vettem, te Isten szerentsésch állatkálya. Szóval ha szerinted ez nem stimmel, menjél reklamáljál náluk.
Muszáj már megint kezdeni az égést?
Márpedig ha "védekezésed" egyik alapja ez volt, hogy nem stimmelnek a számaim, hát, kitörölheted magaddal a valagad.

Minden számom stimmel.

Egyetlen (!) projekttel hétszer annyit loptak mint a minidúcse és haverjai az összes nyavajás stadionnal. Ez a különbség a zsebtolvaj meg a rabló közt.
Csak hát nem látod.
Figyelj ide, még egyszer leírom.
Szar dolog lopni.
Ellenben ha ekkora különbség van két tolvaj közt, hát lopjon a fityisz még ötven évig és vissza ne kerüljön az a kassza mellé, aki abból mindent de mindent elvitt és semmit vissza senkinek nem adott,
Ha ezt nem érted, hát nem érted. Nincs aki agyat növesszen a fejedbe!

pamut 2017.02.03. 15:55:07

@BéLóg:

:DDD
Azt a gyáván hazug mindenedet :DDD

Már az index mögé bújsz hogy mnetsd azt ahitvány bőröd, hahahaha :DDD

1. Na mutasd már nekedm azt a cikket ahol az index 45 milliárdot ír :D Ja, hogy 3 éve írt ennyit vagy még régebben? :DDD Ha több éves infóid vannak akkor mi a fasznak égeted magad? vagy még ezt a cikket sem tudod megmutatni, ez is csak egy ócska hazugság?

2. A számaid NEM stimmelnek. Nem tudod alátmasztani a számaidat. Kamuzol, blöffölszl hazudsz, félrebeszélsz.

3. "Egyetlen (!) projekttel hétszer annyit loptak mint a minidúcse és haverjai az összes nyavajás stadionnal. Ez a különbség a zsebtolvaj meg a rabló közt."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

IDIÓTAAAAAA! Te szerenécslten hülyeeeee! :DDDDD
Áruld már el hol élsz te istenbarma, a Holdon, annak is a túlfelén? :DDDD
Te komolyan csak az orbánkommunista sajtót olvasod bazdmeg,e nnyire lila gőzöd sincs arról mi folyik az országban? :DDDDDDDDDD
és képes bazdmeg ezt leínri, hihetetlen! DDDD

4. és tudod mi a legszebb, te kretén? DDDD Hát az hogy FEL SEM FOGTAD MIT ÍRTAM NEKED :DDDDD
Nesze fuss neki újra, hátha, bár ahogy elnézem a képességeidet, nincs sok esélyed... :DDDD

"És minden számtól függetlenül: mi ez a relativizáló hamis, aljas, sunyi logika? :DDDD Mi a faszt képzelsz, hogy azért mert a tolvaj geci szocik loptak, akkor most rájuk hivatkozva a te maffiád is lophat tőlünk, magyaroktól???? eszednél vagy agyhalott??? milyen debil, torz, degenerált hamis gondolkodás ez, he? Ja, hogy az orbánmaffia sulykolja ezt a leghülyébb híveinek, te pedig ezt is tövig beszoptad! mert vagy annyira hülye, vagy annyira barom hogy még azt is beszopd orbántól hogy neki a szocikra hivatkozva joga van meglopni a magyart, te vadbarom! Hát nem, akkor se ha te vagy olyan kretén hogy ezt beszoptad!

"LOP ez a szemét fidesz, de a töredékét nem lopja annak, amit ballibek."
:DDDDDDDDD

EMBER!
Az EZER ÉV alatt nem volt akkora tolvaj maffia eben az országban mint az orbánmaffia! nemhogy a szocik nincsenek a közelében (bár igyekeztek ők is, csak hát amatőr kezdők orbánékhoz képest), de SENKI! Neked LILA GŐZÖD sincs semmiről! csak a múlt héten csak egy ingatlanmutyiban loptak 5 milliárdot! Előtte meg egy másikban 3 milliárdot! és ez megy minden héten! Persze csak abból amit megtudunk, mert a 99%-a az sose derül ki, te idióta!
Hány esetet linkeljek neked bazdmeg? Hogy lehetsz ennyire hülye bazdmeg?

Na, érted? :D
Ugye nem? :DDD
süti beállítások módosítása