B1 blogcsalád



Gyurcsány megüzente: ha nem ő vezeti az MSZP-DK összefogást, akkor nem lesz közös lista

2017. január 23. - B1blog

Eddig csak ahhoz ragaszkodtak volna, hogy a volt kormányfő kapja a legelőkelőbb DK-s helyet a közös listán. gyf_1.jpg

A jelek szerint Molnár Gyula, az MSZP elnökeként valóban ért el eredményeket: a szocialisták hosszú, tetszhalott állapotuk után kezdenek majdnem úgy viselkedni, mint egy választásokra készülő ellenzéki párt. Például saját miniszterelnök-jelöltet találtak, mégpedig párton belül. Sőt, Botka Lászlóról elmondható, hogy olyan embert állítanak Orbánnal szembe, aki a maga pályáján még sikeresebb is a kedves vezetőnél, ám egyetlen, korábbi kormánynak sem volt – kompromittálódott – tagja.

Kétségtelen: legalább négy, de inkább hat éve várnak a szocialisták arra, hogy Szeged polgármestere végre igent mondjon komoly, országos szerepre.

Részben ez is magyarázza, hogy a pártban és a frakcióban azok is, akik listavezetői reményeket dajkáltak, most látványosan támogatják Botkát. Az összbaloldali előválasztás lehetőségét még mindig nem vetették el, ám párton belül

egyre kevésbé tartják valószínűnek,

hogy végül megvalósulna a magyar közpolitikától idegen megméretés.

A B1 blog információi szerint az MSZP elnökségi ülése után nem sokkal a DK-tól már meg is érkezett a félhivatalos reakció (az elnökség nevében küldtek egy emailt): ha nem Gyurcsány Ferenc vezeti a közös listát, akkor a szocialisták ne is álmodjanak összefogásról. 

Erre a tételmondatra erősített rá a DK egyik szócsövének tekintett blog hirtelen összerántott, netes szavazásával, amelynek eredménye természetesen az, hogy a volt miniszterelnököt tartják az olvasók a legalkalmasabb Orbán leváltására.

(De lássuk be: az azért nem olyan nagyon meglepő, hogy a Gyurcsány-párt félhivatalosának olvasói Gyurcsány tartják a legalkalmasabbnak. Az már különösebb, hogy több mint felük még ott is mást látna szívesen a lista élén.)

Gyurcsány és pártja ezzel szintet lépett: eddig csak ahhoz ragaszkodtak volna, hogy a volt kormányfő kapja a legelőkelőbb DK-s helyet a közös listán. Most már ahhoz, hogy ő vezesse.

A bekeményítés persze nem jelent túl sokat, hisz az MSZP által támogatott

Botka korábban kijelentette: nem vezetne olyan közös listát, amelyen bárhol szerepel a Gyurcsány név.

Így tehát eleve garantált volt a külön indulást, ezt megfejelni újabb, teljesíthetetlen feltétellel, nem vall nagy bátorságra.

Információink szerint, bár a kisebb, baloldali formációkkal e héten kezdődnek a tárgyalások, az MSZP-ben nem reménykednek egy széles körű, baloldali összefogásban

Minden jel szerint tehát egyedük, Botka László vezetésével vág neki a választásoknak az MSZP - tudatában annak, hogy ez az utolsó esélyük ismét meghatározó politikai erővé válni.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6612148369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulpius66 2017.01.23. 21:28:38

Én ugyan a partvonalon kívülről ugatok bele a dolgokba, és ugyebár nekem semmi sem drága.....

Ráadásul nagyvonalakban egyet is értek Ashwood értékelésével, az MSZP egyedül fog belevágni a választásokba.....ezt eldöntötték, valószínűleg ezért választották Botkát miniszterelnök-jelöltjüknek....

Ez van, pont.

Aki csatlakozik hozzá, az csatlakozik, aki nem, az indul egyedül, vagy koalícióban.....mert azért az MSZP nélkül koalícióban indulni az öngyilkosság, LÁSD!!! KÉT párt összefogásánál 10% a Parlamentbe jutási küszöb, három vagy több párt esetében 15%.......és a 15%-ra az MSZP-n kívüli ballibsi bagázs azért sansztalan....

Emilke mesél 2017.01.23. 22:32:39

A baloldal akkor fog feltámadni, ha Gyurcsányt kivágják a soraikból.

skribler200 2017.01.24. 05:42:16

én NEM HISZEM el...ezt a "hír"t... ez egy fideszes dezinformáció......

skribler200 2017.01.24. 05:43:42

@Emilke mesél: gondolom valamikor téged is "kivágtak" valahonnan azért vagy ilyen életigenlő..kultúrlény..

a nagy hohoohooo 2017.01.24. 06:20:30

Blöff...blöff..blöff........az éppen soros...hühüü....soros?....hehee....habony...blöff...

a nagy hohoohooo 2017.01.24. 06:21:37

Blöff...blöff..blöff...az éppen soros...heheee...soros?....habony blöff...

miniszterelnökjelöltúr 2017.01.24. 06:29:04

Felfedeztem a magyarokat.
De nem szeretnék a miniszterelnökük lenni!

1956 november 11-én hagytam el Magyarországot. Utóljára 1991-ben jártam ott látogatóban.

Időközben kitünően(!) megtanúltam németül, angolúl és hollandúl. Szereztem egy BA diplomát Hollandiában és egy MA (Masters) diplomát Kanadában, majd 23 évig dolgoztam Kanadában egy állami állásban. Már 15 éve kapom a nyugdíjamat. Ez magyar pénzben kb. egy milló Ft. havonta. Feleségem 45, kislányunk ma lett 14 éves. És én.. politikai szűz maradtam, mivel a Kádár-kort nem Magyarországon töltöttem.

Pár nappal 2015 karácsonya elött tüdőgyulladással a kórházba kerültem. Szerencsém volt, megúsztam. Ellenben normálisan járni nem tudok. A tüdőgyulladás miatt..?.. Nem, abból kifolyólag. Miután hazakerültem, legtöbb időmet a számítógép elött töltöm.

Egy nap érdekes videót láthattam az Interneten: Calais környékén menekültek nyitják fel egy teherkocsi ajtóját, és bemásznak. Nekem nem tetszett! Igy kezdtem foglalkozni a jelenlegi európai menekültproblémával. Beléptem on-line fórumokba három európai országban -köztük Magyarországon is-, és védtem a magam igazát, a menekültellenességet. Nem hinném, hogy ezzel különösebb kárt okoztam volna bárkinek. De mindezt el kellett mondanom, hogy rátérhessek a fő témámra.

On line politikai vitáim közben felfedeztem az 1956-utáni magyarokat. Ilyen gonosz, rosszindulatú, kegyetlen és mocskosszáju népséget sehol sem láttam! Nem tudták, hogy külföldről írok, nagyon jól fel voltam készülve a témában minden nap, és igyekeztem megfelelni az udvariasság követelményeinek. Nem is ezzel volt a baj. A baj mindíg akkor keletkezett, ha véleményem eltérő volt. Hangsúlyozom: eltérő, de nem szélsőséges. Rájöttem, hogy az a hely, ami után annyi honvágyam volt az évek folyamán, az a hely már nem létezik! A hely talán igen, de teli van útálatos, mocskosszájú emberekkel!

Ettől most jobban érzem magamat! Jó, hogy van családom, jó, hogy van rendes hazám, jó, hogy van Kanada!

2017.01.24. 07:47:33

választási BOJKOTT !!!
az egyetlen értelmes megoldás egy diktatúrában

Skankhunt42 2017.01.24. 07:49:10

@a nagy hohoohooo: ferike, szégyent hozol a katonatársaidra.

drukkolok egy értelmes mszp-nek, ekszözájzbúkferi nélkül

Csaba Szikora 2017.01.24. 09:07:24

dehogy hataloméhes ez a bolondferi.

Boross Bence 2017.01.24. 09:58:00

Az MSZP előtt két út áll: vagy megismétli a 2014-es összefogásos komédiát, kb. hasonló eredménnyel, vagy veszi magának a bátorságot, és megpróbál leszámolni Gyurcsánnyal és a liberális holdudvarral egy valódi baloldali fordulatot végrehajtva. Persze ehhez belső tisztogatásra is szükség lesz - Kovács László, Lendvai Ildikó-féle vakondokokkal nem fog menni.

Ha a második utat választja az MSZP, akkor először meg kell győznie az LMP-t, hogy az ne támogassa Majtényi László köztársasági elnökjelöltségét - ez nem lehet nehéz dolog -, és így arcvesztés nélkül meg tud szabadulni a Soros-ügynökök jelentős részétől. Azután jöhet a harc Gyurcsánnyal, mert Gyurcsány biztosan nem fogja hagyni magát csak úgy lehúzni a WC-n, hogy oda kerüljön, ahová való.

LKerekes 2017.01.24. 10:03:00

miniszterelnökjelöltúr!
Ne legyen ennyire pesszimista. Akik Önre támadtak az az igen csak mostanra kisebbségbe került liberális önmagukat zseninek és véleményvezérnek tartó réteg reagálása minden valós és igaz véleményre. Még nem tudták beismerni saját ostobaságukat ezért flusztráltak. Tudja, az indiánok is tisztelik az elmebetegeket. Ezért ne haragudjon rájuk, és főleg ne azonosítsa a magyarokkal ezeket a szellemi toprongyokat. magyarország nem tökéletes, de azért nem olyan rossz hely.
HI.

2017.01.24. 10:08:45

@miniszterelnökjelöltúr:
Mi a disszidálás? Békés átmenet a szocializmusból a kapitalizmusba!

Dániel Galsai 2017.01.24. 10:52:38

@h.kovacs: Most leszámítva azt, hogy egy totálisan megveszekedett, fanatikus vagy - Diktatúra??? Egy olyan országban, ahol minden bejegyzett párt szabadon indulhat, akár választási együttműködésben is, hazai és külföldi megfigyelők százai (plusz a média) ellenőrzi a választások tisztaságát??? - de láthatóan politikai értelemben laikus is vagy, mondhatni műveletlen! Ez a bojkott marhaság Tamás Gáspár Miklós agyszüleménye, aki 20 éve abból él (nem is rosszul...), hogy játssza a "független" igazságosztót, minden héten mond valami átkozódó, anarchista baromságot, jósolgat, ötleteket ad - és persze soha semmilyen ökörségét nem igazolja az idő...!
Ha a jelen - abszolút DEMOKRATIKUS - körülmények között az ellenzék bojkottálná a választásokat, azzal gyakorlatilag a balliberális pártok megszűnnének, vagy legalábbis csak a teljesen elkötelezett 4-5% maradna mellettük!!! A normális választópolgár ugyanis képviseletet akar, és nem hisztérikus törpe-pártok akciózásait, és szánalmas menekülését egy - amúgy szinte biztos - választási vereség elől! DK-s és MSZP-s szórólapokon lehet nyomni ezt a "diktatúra- fékek és ellensúlyok- rettegő civilek - éhező magyarok" dumát, de ezek a szórólapok csak az IQ 60-asoknak szólnak. Amerikában például úgy nyert Trump (szerencsére!) hogy kevesebb szavazatot kapott mint az rettenetes Cintonné - Amerikát mégis az egész ballib oldal a nagy demokrácia-példaképnek tartotta évtizedek óta! Olyan választási rendszert nem lehet kitalálni, amelyben a magyar balliberális romhalmazok nyerni tudnának - ahhoz még legalább 1.5 millió szavazó kellene, ami pedig nincs nekik és nem is lesz! Ugyanis egy demokráciában az a párt nyer, aki több szavazatot, mandátumot szerez, és ez fokozottan igaz akkor, ha ezt olyan elsöprő fölénnyel teszi, mint a Fidesz 2010-ben és 14-ben! Minden ás megoldás a valóban DIKTATÚRA!.......De azért csak bátran bojkottáljatok - én nem bánnám, ha tovább ásnátok a politikai sírotokat, ha ez nektek jól esik...!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 11:11:45

@Dániel Galsai: "minden bejegyzett párt szabadon indulhat"

Az a trükk, hogy nem jegyzik be. A 2farkú se indulhatott 2014-ben.

Aztán láttál-e már olyan futóversenyt, ahol az egyik halálra van doppingolva, a másiknak meg a bokájához kötözik a kezét? Oszt szabadon indulhatnak. :))

2017.01.24. 11:33:08

"gyakorlatilag a balliberális pártok megszűnnének"
kit érdekel, az álellenzék szűnjön meg
egyébként kik azok a " nektek " ?

2017.01.24. 11:35:54

@Dániel Galsai: ja, egyébként a trump azért nyert, mert a választás előtt az FBI bemocskolta a hölgyet
a választás előtt kamerák előtt vezetgetett kamu vezetőszáras ellenzéki poltikusok szerinted normális demokráciára utalnak, ugye ?

ebella 2017.01.24. 11:37:47

@Emilke mesél: Igaz, de az lennne a minimumfeltétel.

Dániel Galsai 2017.01.24. 12:15:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt :A Kétfarkúak olyan nyilvánvaló idiotizmusokkal "kampányoltak", ami teljesen kilóg minden demokratikus rendszerből....de igazából az épeszű emberek közül is...azok jelentős része inkább a pszichiátriai kérdés...! Minden tisztességes DEMOKRÁCIÁNAK meg kell védenie magát a közéleti trollkodástól - ugyanis kocsmai poénkodással nem lehet egy országot vezetni, és a hülyeség rossz például szolgálhat a tájékozatlan laikusoknak! Ettől függetlenül meggyőződésem, hogyha a Kétfarkú trollok valamiféle értelmezhető program-félét benyújtanak, akkor 2018-ban indulhatnak majd! És akkor szerinted rendben lesz a demokrácia, ha ezek a kocsmai konzumidióták szereznek 1%-ot??? Oké, legyen...!

"Aztán láttál-e már olyan futóversenyt, ahol az egyik halálra van doppingolva, a másiknak meg a bokájához kötözik a kezét? Oszt szabadon indulhatnak. :))"
A baloldal és főleg a liberálisok maguk "kötözték meg" illetve nyírták ki magukat! Elsősorban azzal, hogy az emberek döntő többsége megundorodott az állandó EU-szervilis magatartásuktól, a folyamatos nácizástól, az ország állandó lesajnálásától, a belső huzakodásaiktól a koncért... És még, ennek ellenére is, nyisd ki az internetet, és nézd meg, hány fórumuk, bloguk, hozzájuk köthető internetes portáljuk van ezeknek a politikai romhalmazoknak - az újságokról és a tévékről ne is beszéljek...! Ha a választási eredményeiket összehasonlítom a megszólalási lehetőségeikkel, még mindig bőven felül vannak reprezentálva! Tudom, hogy a csődöt a legegyszerűbb másra kenni, és kényelmes dolog a totális bukást és népszerűtlenséget előre kimagyarázni - csak éppen szánalmas!
Ja, csak hogy tudd, én is játszhatnék a Barcelonában, és akkor én lennék BL-győztes és Aranylabdás - csak ennek a rohadék Messinek túl jó a sajtója, mindenki őt dicséri, így én "meg vagyok kötve"...nem is megyek a Barcához, legyen nekik jó az a vacak Lionel...!

szavazó 2017.01.24. 12:29:58

Szemét, hazug, seggnyaló ez az oldal!!! Hírből se ismerik azt, hogy tisztességesen, elfogulatlanul írjanak. Miért nem írnak arról, hogy mi folyik ebben az országban?? Miért nem írják meg hogy mennyit lop orbán és bandája, hogy pazarolják saját kényükre-kedvükre az adófizetők pénzét??? Arról írjanak, ha hitelesek akarnak lenni! Vagy azért nem fizet a hatalom????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 12:32:21

@Dániel Galsai: "A Kétfarkúak olyan nyilvánvaló idiotizmusokkal "kampányoltak", ami teljesen kilóg minden demokratikus rendszerből."

Persze, mert a fideSSt másolják. Gyenge epigonok.

"valamiféle értelmezhető program-félét benyújtanak, akkor 2018-ban indulhatnak majd"

Nincs ilyen feltétel, alanyi jogon indulhatnak.

A fideSSnek semmilyen programja nem volt a legutóbbi 2 választáson.

"az emberek döntő többsége megundorodott az állandó EU-szervilis magatartásuktól"

Nem, hanem az öszödi beszéd tett be nekik. Meg az, hogy kapaszkodtak gyurcsányba ahelyett, hogy dobták volna, mint a forró geztenyét. Az emberek hülyék, a gyurcsány hazudozása miatt kellett volna haragudniuk inkább.

"hány fórumuk, bloguk, hozzájuk köthető internetes portáljuk van"

Nem ismerem a szocialista portálokat. Nem hiszem, hogy túl sok lenne.

Bryan élete 2017.01.24. 13:10:27

@Dániel Galsai: Nem tudom mennyire kötelez téged a neved, apád egy ismert és elismert író, publicista volt, sokan olvastuk és emlékszünk rá ma is. Szégyent hozol rá ezzel a fideszes seggnyalással.
Tudom, meg kell élned valamiből, de ő ezt biztosan nem így tenné.
Ha számít ez neked még valamit.

miszlik 2017.01.24. 14:17:33

@miniszterelnökjelöltúr: Igazad van, én erdélyi vagyok,ugyanúgy örülök, hogy nem kell egy országban éljek a magyar balliberális,nemzet és hazaáruló nyafogó patkányokkal. A világon nincs senki és semmi amit jobban utálnék ezeknél. Elképedve nézem minden nap(mert minden nap meg tudnak lepni valami új ocsmánysággal) ahogy oda sz***k ahonnan esznek. Márai sorai jutnak eszembe:

"S amíg gyalázta, verte, szidta:
Testét ette és vérét itta"

Bryan élete 2017.01.24. 14:25:07

Érdekes, hogy mindenki azon lovagol, hogy ki igen/nem és ki miért és kivel.
Tényleg ez a probléma és nem az, hogy mit?
Arról még nem találtam értékelhető cikket, hogy nade fiúk, itt a nagy tülekedésben, mi az amit a jövő programjaként fel tudtok kínálni. Egyszerű, érthető mondatokban.
Talán ezt kellene legelőször kiverni belőlük, hogy egyáltalán akarjunk majd rájuk szavazni.
Tudni szeretnénk, mit terveznek a z életünkkel két év múlva, öt év múlva és meg tudunk-e bízni a tervezetben, mennyire hihető és stabil.

Aztán majd eldöntjük, hogy tetszik-e vagy sem. Mert számomra rég nem személyeken múlik az, hogy a szavazatomat mégegyszer rábízzam valakikre.

H.Sandor 2017.01.24. 14:47:07

Botkának,vagy Gyurcsánynak - vagy mindkettőnek engednie kell.Mindketten tudják,hogy nagy a tét.Kérdés,hogy lesz-e TV-vita ? Gyurcsány lemosta Orbánt a TV-ben.Én még emlékszem rá élénken hogy Orbán teljesen padlón volt. Az pedig nyitott kérdés,hogy Botka mennyire televíziós alkat. Ha ők nem egyeznek ki,akkor Orbán nem vesz részt semmilyen vitában,mondván,hogy a fidesznek nincs igazi ellenfele.
Egyébként az új nyugdíjas párt és a nolimpia mozgalom is okozhat még meglepetést !!
Orbánnak két jó fegyvere van : a hazudozós ígérgetés és a megosztás !!!

Boross Bence 2017.01.24. 15:05:44

@H.Sandor: Botka megmondta: világossá akarja tenni, hogy nem a 2010 előtti politika jön vele vissza. Ha Gyurcsánynak a legapróbb szerepe is lesz bármiben, akkor Botkának ez a terve megbukik.

Kédés, hogy Gyurcsány belemenne-e a háttérbevonulásba, és ha igen, milyen áron.

Bryan élete 2017.01.24. 15:07:14

@H.Sandor: Botkára éppen ráillik "asztalnál meghalna". Ezt a cigányzenészek arra a zenésztársukra mondták, aki a zenekarban elbazsevál, de egyedül kiállni a publikum elé már nem alkalmas.
Nem véletlenül hívták hosszú évek óta Vacilacinak, mert mindig visszavonult Szegedre polgimesterkedni, amikor valami komolyabb kihívás elé kellett volna állnia.
Nem ütésálló, nem edződött országos politikában.
Ettől lehet nagyon szimpatikus, de alkalmatlan.

NemodaBuda 2017.01.24. 17:51:50

Botka egy tejbetök. Soha nem kedvelte Gyurcsányt, mert ő maga a régivágású MSZP-sek legfiatalabbja, hozott elvekkel. Eleve kalandornak tekintette GYF-et, és ebben csak meg lett erősítve ! A nagy titkos favorit meg sehogysem ő, hiszen élete nyitott könyv. Potenciális polgármester, de semmi ennél több ! Botka és a szocialista mozgalom, mozgalmiság - az kettő vagy három ! Keressen az MSZP tovább, vagy menjen szét ! Ez a baloldal fejlődésének kulcsa ! Röhejes, hogy az MSZP-ben minden hülye fejlődik, sőt, higgyük el már tovább is fejlődött, de GYF az nem, az nem tudott fejlődni, az ott maradt a tíz évvel ezelőtti kusza helyzetben ! Hát nem !

Dániel Galsai 2017.01.24. 18:34:00

@Amelanchier: Személyeskedsz, ráadásul igen alacsony színvonalon! Ha valakinek, nekem igazán számít apám neve - többek között ezért vállalom minden hozzászólásomnál, nem úgy mint te és a hozzád hasonlók, akik álnév mögé bújva mocskolódnak!
Közel 30 éve én is az írásból és a médiában élek, néhány díj, elismerés azt mutatja, hogy nem sikertelenül...de hozzászólásért, kommentért soha nem kaptam egy fillért sem!
Atyám ugyan nem érte meg a rendszerváltást, de pontosan tudom, hogy hol állna most és mi lenne a véleménye erről a balliberális bagázsról! El kell hogy keserítselek: nagyjából ugyanaz, mint nekem...ezt talán nem kell bizonygatnom, egy kicsivel jobban ismertem, mint te...
Ahogy arról is hasonlóan lesújtó lenne a véleménye, ha valaki egy vitában egy hosszú érvelés egyetlen pontját sem tudja/próbálja megcáfolni, csak személyeskedő, kegyeletsértő "véleményt" tud három mondatban odalökni - ahogy te tetted!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 18:42:40

@Dániel Galsai: "Ha valakinek, nekem igazán számít apám neve"

Trollkodsz, nincs ilyen név, hogy "Dániel Galsai". Vagy olyan hülye vagy, hogy nem tudod, milyen sorrendbe kell írni magyarul a nevet, a vezetéknevet előre, utána a keresznevet. Nem is tudom, melyik lehetőség a rosszabb. :(

Dániel Galsai 2017.01.24. 21:50:41

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Te tényleg elérted a szellemi kút fenekét! Így regisztráltam...de az is lehet, hogy a kisfiam regisztrált...ugyanis nem vagyok internet-guru...
Nem tudod a nevemet kikövetkeztetni??? Ráadásul nem Kis Istvánt írtam, merthogy a valódi nevemet használom mindig!
Éppen te, aki ráadásul egy olyan nick-név mögé bújsz, ami ráadásul egy olcsó, primitív hazugság???
Én lennék a troll???
Ebben a hozzászólásodban (???) tényleg benne van minden...az a frusztrált nyomor, ami miatt a balliberálisok ott tartanak, ahol....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 21:53:36

@Dániel Galsai: Nah, ha nem tudja a kisfiad leírni a nevedet, akkor segíts neki. Ehhez nem kell semmilyen gurunak lenni. Ha meg elbasztátok, akkor javítsátok. Hülye prolik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.24. 21:57:01

Pöffeszkedik a nevével, pedig le se tudja írni rendesen. Szánalom.

Boross Bence 2017.01.25. 06:36:31

@Dániel Galsai: Ne is foglalkozz vele, nem éri meg a bosszankodást ez az alak!

Dániel Galsai 2017.01.25. 08:56:21

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Proli a buta nagynénéd, aki használt kotont árul a csepeli piacon! (Megpróbálom átvenni a stílusodat, bár nem könnyű...) Több generációra visszamenőleg értelmiségi családhoz tartozom - de ez igazából nem is érdekes.... Ha nem tudnád, az internet nyelve az angol - sok helyen eleve így "illik" regisztrálni...valószínűleg ezért írta így a fiam, szerintem a facebook fiókommal jelentkezett be...persze egy magadfajta álnéven trollkodó prolinak nehéz lehet egy vezeték és egy keresztnévből kitalálni, hogy melyik-melyik...!
Téged hogy hívnak, te szerencsétlen, gyáva alak? "A Gyűlölködő Usazítás Eredménye Egy Rendőr Meghalt BÉLA"????????
Több, meglehetősen hosszú és részletes érvelésemre persze nem válaszoltál - igaz ezt nem is vártam egy magadfajta lumpen-prolitól...!

Dániel Galsai 2017.01.25. 09:01:18

@Boross Bence: Igazad van!!! Csak azért válaszoltam, hogy a többi, ÉRTELMES hozzászólónak világos legyen, hogy mibe próbál kötözködni ez az érvek nélküli nyomoronc! Itt tart kb. a balliberális "értelmiség"...!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.25. 09:22:59

@Dániel Galsai: "Több generációra visszamenőleg értelmiségi családhoz tartozom"

Akkor próbálj meg egyszer az elődeidhez méltó módon viselkedni!

"az internet nyelve az angol"

Ezt a hülyeséget hol hallottad?

Zsuzsanna Heltai 2017.01.25. 22:44:11

Ez a blöff, blöff, blöff egy fideszes manipuláció !
Nem kell bedőlni. Gyurcsány ilyet sosem mondana. Egyébként az mszp már cáfolta is, semmi ilyen nincs.....Mindig meg kell nézni a hír forrását!

morph on deer 2017.02.01. 21:24:41

@Boross Bence:
"...világossá akarja tenni, hogy nem a 2010 előtti politika jön vele vissza."

Hanem?
Azt tudjuk, hogy mit nem, kivel nem, miért nem, stb., de azt sem ártana tudni, hogy milyen politika 'jön vele vissza', nem?

Valaki vette már a fáradságot, és megkérdezte-e már a Gyurcsánytól, hogy milyen politika is 'jönne vele vissza'?
Gyanúm szerint ugyancsak nem a 2010 előtti, ráadásul neki van mit mihez hasonlítania, szemben Botkával.

Ettől teljesen függetlenül: tényleg az kell, hogy számítson, hogy ki az, aki csinál valamit, és nem az, hogy mit csinál?

Ha ég a ház, akkor valóban az a fontos, hogy a tűzoltó milyen párt tagja, és hogy hívják?
"Velük nem fogok együttműködni, mert már előre megmondtam, hogy nem és nem!" - mondja a főcsővezető (jelölt) a létráskocsi főnökéről.

Az mindenesetre garantált, hogy így bőven lesz hamu a hintéshez, utólag...

Boross Bence 2017.02.02. 11:25:33

@morph on deer: Lényegtelen, hogy mit mond Gyurcsány, mit csinálna másképp. Neki már nem osztanak lapot, csak arra jó, hogy másokat hiteltelenítsen. De arra nagyonis jó, éppen ezért a NER része ő is: zavarkeltő eszközként használják - lásd most a Vonát lejárató plakátokat -, cserébe pénzt kap és nem állítják bíróság elé.

Botkának viszont lassan tényleg ideje felvázolni valami programfélét, állítólag tavasszal lép vele elő.

morph on deer 2017.02.02. 16:47:30

@Boross Bence:
"NER része ő is: zavarkeltő eszközként használják - lásd most a Vonát lejárató plakátokat -, cserébe pénzt kap.."

Most ezt úgy érted, hogy modelldíjat kapott? Mennyit és kitől? Erről nem is hallottam, mindenesetre érdekes. Lehet, hogy ez egy új karrier kezdete, mint fotomodell?

"...és nem állítják bíróság elé."

Mert miért kéne?
Csak azért kérdezem, mert ugye a Fideszesek - Schiffer és Polt segítségével -próbálkoztak, csak nem jött össze az istennek sem, pedig a jószándék megvolt.
Vagy csinált valami törvénybe ütközőt mostanában, amit a Fideszes "igazságszolgáltatás" elsumákolt, és most zsarolják a Gyurcsányt?

Vagy mi? Csak mert kiváncsi lettem kissé.

Egyébiránt Gyurcsány azért hagyta ott az MSZP-t, mert elege lett abból, hogy ugyanazt a 'gittet' rágják újra meg újra, anélkül, hogy hajlandók lennének változtatni - hallgasd meg az őszödi dumát, világos és egyértelmű.

Ehhez képest azóta sem történt semmilyen érdemi változás a gondolkodásmódjukban - és most Botka azt mondja, hogy "másféle kormányzás" lesz.
Amit valóban jó lenne komolyan venni, csak éppen nincs mit. Arról már nem is beszélve, hogy mennyivel is lesz több lehetősége ugyanazokkal az elvtársakkal együtt dolgozni, akik már tíz éve sem akartak változtatni..!

Boross Bence 2017.02.02. 22:33:43

@morph on deer: Ha volt is szándék Gyurcsány elszámoltatására, az csak ideig-óráig létezhetett, mert rájöttek, hogy ha lecsukják, akkor mártírt csinálnak belőle, így viszont már évek óta folyamatosan hasznot hajt a Fidesznek.

Pénzt az államtól kapnak mindenféle jogcímen. Vagyis a diktatúrától, az ő megnevezésükben.

Abban igazad van, hogy Botkát hátráltatja az MSZP jelenlegi vezetőgárdájának többsége. Ők és Gyurcsány egyaránt a Fidesz "fogott" emberei. Ez egy kis nehezítés a milliárdos adósság, a média elvesztése, az elöregedő-kihaló tagság és az általános ötlettelenség mellé.
süti beállítások módosítása