B1 blogcsalád



A Fidesz azokra ront rá, akik még fel mernek szólalni a gazságok ellen

Készülünk-e a demokrata segéllyel?

2017. január 11. - Mr Flynn Rider

Amint annyiszor, nyugodtan homokba dughatjuk a fejünket, hogy úgysem merik, meg, majd Európa megvéd, meg, nem eszik olyan forrón a kását vagy esetleg max. eltakarítják a civil szervezeteket – és akkor mi van? Nem az én bajom, én nem vagyok civil szervezet.

keszenleti_rendor.jpg


Meg különben is, ha eltakarítják (likvidálják) őket, azért csak megleszünk, marad attól még műsor a tévében, kenyér a boltban és a facebookon is lehet majd édes kiskutyákat és frappáns Coelho idézeteket posztolni. Szóval, az élet nem fog megállni, a nap felkel majd, kár ajvékolni.


És a többi.


Egy dologban legyünk biztosak. Hogy, ha korunk közéleti verőembere, a Fidesz esze és lelkiismerete (irónia, vigyázz! Bár keserű irónia) a „civiliek” eltakarításáról beszél, akkor annak neki is fog állni a diktatúrát építő párt és a neki alárendelt pártállam


Rendőrség, adóhatóság, ügyészség és persze a fideszes úgynevezett sajtó ront majd rá azokra az emberekre, akik még fel mernek szólalni mindazon gazságok ellen, amelyek itt folynak.

  • Akik értékes szakmai elemzéseket készítenek,
  • esetleg azért küzdenek, hogy az üzemszerű lopásokra legalább fény derüljön,
  • netán mégse vágjanak minden fát, amelyik útjába akad a Mészáros-féle úthengernek.
  • Ne fagyjanak meg, haljanak éhen a hajléktalanok.


Hogy sikerül e tönkretenni, szétzilálni ezeket a szervezeteket, megfélemlíteni az ezekben dolgozó embereket, lehetetlenné tenni őket, megfosztani megélhetésüktől, netán szabadságuktól – azt persze nem tudom. De hogy erős kísérletek történnek majd minderre, az biztos.


(Az „erős kísérletek” is elfedi a dolog lényegét. Mert arról van itt szó, hogy lesznek honfitársaink, akik lelkesen – vagy éppen a szájukat húzva, de ez majdnem mindegy – közreműködnek a rombolásban, a pusztításban. Ok, nyilván jól megfizetik őket – meg aztán többen azzal biztatják magukat, hogy inkább ők, mint mások, vagy, hogy tudják ám, mikor kell majd időben lelépni és átállani az új erőhöz stb. De nem mindegy.)


Szóval, lesz itt, aki elvégzi a piszkos munkát, mindig van -a Dunába lövés sem szokott elmaradni gyilkos hiányában.

nemeth-szilard.jpg


A lamentálás időszakának véget kell vetni.


Most azon érdemes gondolkodni, mit tudunk csinálni. Csinálni, tenni. Mi. Te meg én.


Egyrészt persze védekezni és nem hagyni magunkat.


Na ja.


Másrészt, végigvenni, mit lehet tenni azokért, akik a köz érdekében végzett munkájuk miatt nehéz helyzetbe, bajba kerülnek.


Miként lehet nekik jogszegély-szolgálatot működtetni? Pénzt gyűjteni? Akár külföldről is szervezni a szükségessé váló mentőakciókat?


Gondolt már valaki arra, hogy megszervezze a „demokrata segélyt?” Gyűjt már hozzá pénzt, Vállalkozó, merész embereket? Végiggondolta, hogy mit kell tenni?


Megnézte, hogy lehet-e külföldi szerverről üzemeltetni olyan hírforrást – nevezzük Szabad Európának - ,ahonnan az igazság majd beszűrődhet?


És hosszan lehet még sorolni.


Vagy üldögélünk tovább ebben a reménytelen télben és időnként szomorúan megjegyezzük: nahát, nem is gondoltam volna, hogy ezek még erre is képesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9912118255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2017.01.11. 20:02:25

"Nem jó az, ha az emberek nap mint nap arra kényszerülnek, hogy hősi bátorsággal álljanak ki meggyőződéseik mellett, bármi lesz is ennek a következménye; vagy nem érezvén erőt e hősiességre, önmaguk előtt megszégyenülve, fülüket-farkukat behúzva kotródjanak el, és rossz lelkiismerettel, sunyin, mellébeszélve, dünnyögve, zavart tekintettel folytassák a párbeszédet egymással s a világgal. Nem jó, ha a lelkiismereti parancs és a kimondott szó között olyan nagy akadályok tornyosulnak, hogy csak hősi erőfeszítéssel lehet áttörni rajtuk. Nem jó, ha hősiesség kell ahhoz, aminek természetes emberi gesztusnak, mindennapi társadalmi gyakorlatnak kell lennie."
Hankiss Elemér

2017.01.12. 04:58:13

Tragikus pártunk és kormányunk, jól látható elzsírosodása!

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 11:49:20

Helyes.

Véget kell venni annak a gyakorlatnak, hogy Soros gyuri és álcivil csapata ellopja a valódi civilek elől a nekik járó pénzeket, juttatásokat.

Véget kell vetni annak, hogy Soros Gyuri és csicskái a megfigyelésünkre, és politikai manipulációra használják a nekünk járó forrásokat:

888.hu/article-soros-titkok-iv-internetes-megfigyelesen-dolgozhat-az-open-society
Soros-titkok IV.: Internetes megfigyelésen dolgozhat az Open Society

felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Angolul eredeti kiszivárgott forrásból is idézve:
dailycaller.com/2016/08/29/leaked-soros-document-calls-for-regulating-internet-to-favor-open-society-supporters/

E.Katolnai 2017.01.12. 12:01:14

"azért küzdenek, hogy az üzemszerű lopásokra legalább fény derüljön,
netán mégse vágjanak minden fát, amelyik útjába akad a Mészáros-féle úthengernek.
Ne fagyjanak meg, haljanak éhen a hajléktalanok."
Ha csak erról lenne szó, ha csak ezeken a területeken szorgoskodnának a 'civilek', ha ezen felül nem lennének a többségi akarat ellenségei, kerékkötői ... akkor a magyarság támogatná őket, melléjük állna.
Ám ezek a gittegyletek idegen elveket vallanak, idegen érdekeket képviselnek, semmi közük a magyarok nemzetéhez, még kevésbé nemzetünk érdekeihez. Nem véletlen, h tagjaik közt aránytalanul magas az integrációt elutasító idegen származású, akik visszautasítják a magyar népbe történő beolvadást. Nemzetközi hulladékok, akik nem csupán a brüsszeli liberális csürhe nyögdécselését lesik, hanem arabokat, négereket imádnak ill. azokat szeretnék betelepíteni hazánkba.
Minden „emberi” hulladékot, szemetet felkarolnak, extra jogokat, előnyöket követelve számukra, miközben mélyen kussolnak, ha magyarokat bántalmaznak az elrabolt területeken.

klasszikus 2017.01.12. 12:11:32

Itt nincs álcivil csapat, civil csapatok vannak,akik teszik a dolgukat,még akkor is, ha a kormánnyal szembe kell menniük! Mindegy, hogy ki pénzeli őket, a lényeg, hogy felfedjék az illiberális hatalom visszásságait,és segítsenek a civil társadalomnak! Nem pártoskodásról van szó, hanem civil önszerveződő csapatokról! Mivel a hatalomnak az ellenzék már nem ellenzék,kell valaki-k akiknek nekimegy, akit-ket el akar törölni a föld színéről,és ha ezt megvalósítja,akkor majd kitalál mást, más lesz az ellenségképe! Most ez van napirenden, egyet tehetünk, segítünk a civil szervezeteknek!

erol 2017.01.12. 12:12:46

@Ballib cenzúrázók réme 21:
Jó értem, de hogy néz már ki ez a Németh Szilárd?

pamut 2017.01.12. 12:15:10

Még a Kádár-éra koncepciós pereiben is adtak annyira a látszatra, hogy a jó előre megírt ítéletet csak a kamu eljárás UTÁN olvasták fel.

Ma, a sötét Orbán-korban már annyira sem adnak a látszatra mint Kádárék:
Orbán egyik kopasz verőembere tök nyíltan, előre bejelenti hogy kiket fognak eltakarítani, és ehhez a célhoz gyártanak valami kamu törvényt, a már kész és előre bejelentett ítélethez.

Azaz Orbán előre bejelentette a kopasz hóhérával, hogy bevezeti Magyarországon a putyini viszonyokat.

Azaz Orbán ráront nemzetére.

Mindenki aki ezt a magyarellenes borzalmat támogatja: hazaáruló.

Ballib cenzúrázók réme 21 2017.01.12. 12:22:05

@pamut:

Soros GYuri és az általa pénzelt valódi civilek elől a Norvég Pénzekből ellopott és ebből fenntartott ballibek a hazaárulók.

-JzK- 2017.01.12. 12:27:51

Nem a kormánykritikával van baj, hanem az ideológiai háttérrel: balliberalizmus, kulturális marxizmus, SJW-izmus a magyar fehér-keresztény tömb elleni uszítás, buziimádat, cigányimádat, migránsimportáció erőltetése, nőkből rikácsoló hárpiát faragni akaró feminizmus.

Amikor ők "demokráciáról" beszélnek, valójában az ő safespace-es-buziházasságos világrendjüket értik alatta.

Azonban ez egy mocskos ideológia, aki meg ezt képviseli, az egy aljas gazember, akit el kell söpörni...

pamut 2017.01.12. 12:33:40

@Ballib cenzúrázók réme 21:
A hazaáruló diktatúra-párti az te vagy, ha pedig tudsz bármilyen lopásról (beleértve azt amit ti loptok el, mert az tényleg létező lopás), tegyél feljelentést.

Te ócska, szar, hazaáruló Orbán-bérenc.

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2017.01.12. 12:34:25

Civilek = polgárok, a demokrácia egyik alappillére a civilek társadalmi szerepvállalása, és hatalom feletti kontrollja. Nyilvánvalóan nem csak a TASZ és a Transparency elleni hadjáratról van szó, hanem minden civil összefogás eltiprásáról, amely a teljhatalom útjában áll. Múltkor Földi Lászlótól és az orosz propagandamédiából megtudhattuk, hogy a netadó elleni tüntetés is az amerikai titkosszolgálatok műve volt, meg a ligetvédők is egytől egyig hazaárulók és Soros ügynökei. A diktatúrára törekvő hatalmak nagyon régi taktikája, hogy a hatalomkoncentráció és visszaélések ellen fellépő civil társadalmi szerveződéseket megossza, egymás ellen hangolja, a meglévő törésvonalakat felerősítse olyan retorikai technikákkal, amelyek az ősi csoportösztön aktiválására épülnek; az ellenségkép végletes felerősítésére, és egy csoporthoz- és annak vezetőihez való ragaszkodás és feltétlen lojalitás erősítésére. Azáltal, hogy a kormány a civil szervezeteket a "globális háttérhatalom" végrehajtóinak állítja be, egy nagyon befolyásolható, és kritikus gondolkodásra kevésbé képes, ám nagyon aktív réteget, a konteóhívőket állítja maga mellé, akik bár eredetileg a hatalmi visszaélések és a hatalmi elnyomás ellen kezdtek küzdeni, éppen hogy a valódi háttérhatalom szekértolójává, és diktátorok hű seggnyalóivá válnak. Elborítja agyukat a csoportösztön, elfogadják a nekik felkínált ellenségképet, amelyet tiszta szívükből gyűlölni kezdenek, és mindent felülír a csoportlojalitás.

pamut 2017.01.12. 12:34:43

@-JzK-:
Putyin embere vagy, vagy csak simán retardált vagy?

Janossz 2017.01.12. 12:45:05

@erol: Hogy néz ki? Hát így:
"Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom."
Ady
Isten tartsa még vagy két évig a posztján, ha valakivel vita támadna, szabad-e ezt a garnitúrát tombolni hagyni még egy darabig, legyen egy ilyen ikon, akire mutathatunk, miért nem.

-JzK- 2017.01.12. 12:52:02

@pamut:
Te cuckoldry-fetisiszta vagy és azt szeretnéd, hogy asszonykát elkapja néhány kokeró menekült? Vagy csak simán idióta?

pamut 2017.01.12. 13:01:56

@-JzK-: A válszod alapján továbbra sem egyértelmű hogy magadtól vagy kretén vagy megbízásból.

Sir Galahad 2017.01.12. 13:10:02

Rezsiszilárd kétségtelenül élesen fogalmazott, de ez nyilván politikusi túlzás. Amiről szó van, az az, hogy a külföldről támogatott civilszervezeteknek ezt a tényt jelezniük kell magukról, illetve vezetőiknek vagyonbevallást kell tenniük. Nem tudom, ez miért jelent eltakarítást?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2017.01.12. 13:18:43

Ez már tényleg tűrhetetlen!
Adjunk Orbánnak határidőt, hogy holnapig mondjon le, Dopeman javára.
Akkor majd megretten!
Ma is!

pamut 2017.01.12. 13:19:51

@Sir Galahad:
Orbán hóhéra, rezsiszilárd mondta hogy el akarják takarítani. Miért nem őket kérded?

Amúgy előbb mondták hogy el akarják takarítani és csak utána jöttek az ürügyekkel, amit tehát kamu ürügyek.

A CÖF-fel persze nincs bajod, kollaboráns...

Ballib cenzúrázók réme 1 2017.01.12. 13:24:36

Ti Soros bérenc álmagyar nihilisták, rég itt volt az ideje, hogy Orbán Viktor visszadugjon titeket a palackba és rátok zárja a dugót, még mielőtt teljesen tönkreteszitek az országot.

Ti akadályoztátok meg hogy Orbán Viktor alatt az ország fel tudjon zárkózni a nyugathoz és ne az utolsó helyekre csússzon vissza. Miattatok vándorol ki évi 100 ezer magyar, miattatok nem lesz Olimpiánk, miattatok nem csökken az államadósság, miattatok nem lesz a magyar családoknak és a kis és közepes vállakozásoknak nyugdíja.

Az elmúlt nyolcévetek elkúrt itt mindent, persze a haveri körötök az a halál faszára gyarapodott. Ha nem vág a kezetekre Orbán Viktor, akkor a ti kollaborációtok eredményeként itt már rég Norvégia lenne. Csak hogy a magyar ember nem kér a norvég viszonyokból!

De sebaj, 2018 után Orbán Viktor kilépteti majd Magyarországot az EU-ból és akkor végleg leszámol veletek a nemzet megmentő kormányunk, aztán menekülhettek fejvesztve az EU-ba, hogy ott rohadjatk meg a liberális hanyatlás központjában.

SZAVAZZ 2018-BAN A FIDESZRE HOGY ORBÁN VIKTOR KI TUDJA LÉPTETNI AZ ORSZÁGUNKAT AZ EU-BÓL ÉS FEL TUDJA SZÁMOLNI A CIVILEKET!

2017.01.12. 13:30:31

@Sir Galahad: Rezsiszilárd = Rizsaszilárd? Monnyon le!

nu pagagyí 2017.01.12. 13:33:31

@-JzK-: A rezsimnek talán inkább a korrupció és az emberi jogok megsértésének felhánytorgatása lehet a gondja. Buzi meg deviáns az jócskán van a rezsim emberei közt is, velük nem lehet semmi probléma, az ő jogaikat tiszteletben tudja tartani a Fidesz, sőt még lophatnak is, mint a "normálisak".

bkkzol 2017.01.12. 13:37:57

Mi a gond azzal ha nagybetűkkel oda kell írni megjenésükkor/ fellépéskor, hogy honnan, kitől jön a pénzük. Fő az átláthatóság. Gondolom havi tagdíjból szervezkednek nem külföldről kapják a pénzt . Akkkor meg mitől félnek. Fő az átláthatóság.
Szép csapat különben az egész "civil szerveződés" szégyeljék magukat, hogy a bűnözőket pártolják, védik. Beadványokat írogatnak Strassburgba, Brüsszebe.... embercsempészetet támogatnak....

fidesz maszop dk egykutya 2017.01.12. 13:49:37

@bkkzol: miért beszélsz többes számban? a fideszt csak a cöf támogatja, és oda-vissza.

morze 2017.01.12. 13:55:51

Én sokkal inkább a civil szervezetekkel értek egyet, mint a kormánnyal. A kormányzati kommunikáció és a kommentek egy része alapján úgy érzem, nem vagyok magyar, de legalábbis idegen érdekeket képviselek. Gondolom ez is a terv része. Remekül meg lehet osztani a társadalmat ilyen módon (is). Pedig én magyarnak érzem magam, sőt, úgy gondolom, hogy a többségnek is az lenne az érdeke, amit a civil szervezetek képviselnek, csak mivel nem gondolkoznak, nem fogják fel. Sajnos ez még sokáig így mehet. Miért gondolják, hogy ők vannak többen vagy hogy csak ők számítanak ebben az országban? Ez nagyon érdekelne. Az biztos, hogy Orbán az utóbbi évtizedek legzseniálisabb politikusa olyan szempontból, ahogy a hatalmat maximalizálja és a lehető leghosszabb időre él vele. Az nem is számít gyakorlatilag, hogy az állam többi területe mennyire működik, uralkodása ellenére. Tisztelet azoknak, akik még ilyen körülmények között ezt az országot működtetik helyette és nem menekültek el. Ha a történelmi példákat nézzük, ennek nagyon rossz vége szokott lenni. De lehet, hogy ő lesz a kivétel...

ügyfélszolgálatos 2017.01.12. 14:08:02

@-JzK-: Be kéne venni a gyógyszered, mert a doktor úr nem szereti az olyan betegeket akik kihagyják a kezelést.

Janossz 2017.01.12. 14:22:03

@bkkzol:
"Szép csapat különben az egész "civil szerveződés" szégyeljék magukat, hogy a bűnözőket pártolják, védik."
"Az, hogy Orbán Viktor a TASZ segítségét kérte és megkapta, nem olyan régen volt: egészen pontosan 2007-ben, bőven a "polgárivá" válás után. "
Nem lesz ebből neked bajod, ha ilyeneket kommentelsz itt bele a világba?? :-)

AGalaxisElnöke 2017.01.12. 15:07:06

@Ballib cenzúrázók réme 1: Jó nagy hülye vagy te. Én szerintem nem a Civilek vagy Soros György miatt vándoroltunk ki annyian legalábbis én még egyet sem ismertem aki ilyen okokkal magyarázta volna. Ellenben Orbán és bandájának az ámokfutása elég sok kivándorló életét tette tönkre amire más megoldás nem volt mint eljönni. Gratulálok ha kivezeti az országot az EU-ból akkor teremtsétek meg a kivándoroltak számára a magyar állampolgárságról való egyszerűsített lemondást is.
süti beállítások módosítása