B1 blogcsalád



Megdobálta a rendőröket: a fideszest elengedték, a menekültet 10 év fegyházra élték

2016. november 30. - Mr Flynn Rider

Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe, kifosztották a büfét és törtek-zúztak. A Magyar Televíziót, amelynek adását 2006. szeptember 19-én hajnali 1 óra után meg kellett szakítani, több mint 29 millió forintos anyagi kár érte.

tv_szekhaz_ostrom.jpg

A tévé-székház ostromában a vád szerint Goró Oszkár, aki akkor a XV. kerületben volt önkormányzati képviselő, is részt vett, ezért az ügyészség őt közérdekű üzem működésének megzavarásával és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal vádolta.

Nem terrorizmussal.

Goró ezt a vádat jórészt tagadta, azt mondta: “a székház lépcsőjére nem mentem fel, az a széttaposott sörösdoboz, amit dobtam, nem alkalmas sérülés okozására, de azt érzékeltethette, hogy a rendőrök sem tehetnek meg mindent.” Egy korábbi tárgyaláson pedig azt mondta, azért volt a Szabadság téren, mert mint politikus, első kézből kívánt tájékozódni.

Hogy mi lett vele, mostanra senki sem tudja. Goró Oszkár eltűnt a közéletből. 2014-ben még az ő perében történt egy perújrafelvétel, aminek nem derült ki az eredménye, pedig próbáltunk utánakeresni.

Ahmed H. esete ugyanez, csak egy kicsit bonyolultabb. Ma délután a Szegedi Törvényszék kihirdette az elsőfokú ítéletet a röszkei terrorizmusperben, Ahmed H., a tavaly szeptemberi 16-i kődobálós-vízágyús-könnygázas balhé után egyedüliként terrorcselekmény elkövetésével is megvádolt szír férfi ügyében.

Őt ugyanis – a szüleivel együtt – fegyházra ítélték terrorizmus vádjával. Pedig semmi mást nem csinált, mint Goró Oszkár.

Ahmed H. esete nagyon hasonló Goró Oszkár esetéhez, két különbséggel:

  • Ahmed és családja a háború elől menekült és biztonságba akart jutni a családjával, nem pedig értelmetlenül törni-zúzni a tévészékháznál
  • Ahmedet tíz év fegyházra ítélték. Goró Oszkárt először háziőrizetbe vették, aztán egyszerűen elengedték.

Ahmed H.-t mindkét vádpontban bűnösnek találták: tíz év fegyházat kapott, és véglegesen kitiltották Magyarország területéről. A férfi az ítélet hallatán zokogásban tört ki, egy őr adott neki zsebkendőt.

Goró Oszkár perében nem volt különleges biztonsági szigorítások: őt emberként kezelték.

Goró Oszkárról senki sem állította, hogy terrorista, mert megdobálta a rendőröket, vagy buzdította a társait bármire is.

A terrorcselekmény Ahmed H. esetében a vád szerint abból állt, hogy erőszakkal próbálta a rendőrséget (egy állami szervet) kényszeríteni arra, hogy engedje be Magyarországra a szerb oldalon feltorlódott tömeget. A 40 éves férfit azzal vádolták, hogy megafonba beszélt, rázta a kordont, megdobálta a rendőrsorfalat, és az elsők között lépett illegálisan Magyarország területére, amikor áttört a tömeg.

(Ahmed H. egyébként különleges helyzetben volt a kint rekedt migránsok között: ő legálisan is bejöhetett volna Magyarországra, mert a röszkei összecsapás idején, felesége révén már tíz éve Cipruson élt, voltak papírja, szabadon mozoghatott az EU-ban. A családja azonban csak 2015-ben érkezett volna Európába a balkáni útvonalon keresztül. Ahmed H. nekik akart segíteni pénzével, nyelvtudásával, ezért csatlakozott hozzájuk az úton. Így került a magyar határ szerb oldalára.)

Goró Oszkár és Ahmed H. is ártatlannak vallotta magát.  Goró Oszkárnak nem volt a tévészékháznál a családja, hanem otthonról nézték a tévében, ahogy a fiúk hülyeséget csinál. Ahmed H. csak a szüleit szerette volna biztonságban tudni, amikor a háború elől menekülniük kellett. Az összecsapás után több családtagját is letartóztatták, idősödő, beteg édesanyja volt az egyetlen női vádlott a tömegzavargás-vádas büntetőperben. Első fokon bűnösnek is találták őt is, valamint Ahmed H. apját is.

Innen gratulálunk a Szegedi Törvényszékben: nyilvánvalóan olyan politikai kirakatpert rendeztek meg a Fidesz céljainak megfelelően, ami a legsötétebb kommunista pereket, az ’50-es éveket idézi.

Tényleg azokat az embereket kell elítélni terrorcselekményért 10 évre, akik valódi terrorcselekmények, háború, bombázások elől menekülnek? Ahmed H. lehet, hogy az állítások szerint megdobálta kövekkel a rendőrsorfalat és megaphone-t is használt, de az, hogy ezért "terrorista" az elképesztő. Ilyen alapon Goró Oszkár, a Fidelitas volt alelnöke is terrorista, nemde? Sőt, a tv-székházánál zavargók is mind azok.

tek_roszke.jpeg

Ha Ahmed H. meg is dobálta a rendőrsorfalat, ő ezt elkeseredettségében tehette és cselekedetének semmi köze ahhoz, amit például a párizsi vagy bagdadi merénylők követnek el, ami valóban terrorcselekmény. A családját - akik a bombázások és tényleges terrortámadások elől menekültek - akarta biztonságban tudni. El lehet ítélni valakit, azért mert megdobálta a rendőrsorfalat, hivatalos személy elleni erőszak miatt (ami 1-től 5 év - bár ebben a helyzetben azt is túlzásnak érezném - és nem 10-20), de egy ilyen helyzetben terrorizmus miatt az felháborító és nevetséges.

Arról nem is beszélve, hogy a röszkei esetben enyhén szólva nem igazán volt korrekt a hatóságok viselkedése sem, élén a TEK-kel, akik ártatlan embereket vertek össze az összecsapások során. Talán azt is ki kellene vizsgálni.

Magyarország megint bebizonyította: képtelen a jogállami működésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1312011710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szegedi Attila2 2016.11.30. 16:32:11

Gusztustalan cikk! Hol lehet megengedni,hogy valaki megtámadja egy ország határát? Kényszerítsen egy országot-államot valamire? Sehol! Nincs joga kényszeríteni egy álamot semmire,nincs joga megtámadni a rendôrséget! Jogállam van!

PoetaDoctus 2016.11.30. 17:47:17

@Szegedi Attila2: Akkor ezek szerint az autók maguktól gyulladtak ki 2006-ban, lehet dobálni a rendőröket kövekkel, szét lehet törni a TV-székházat. Simán támogatható az is, hogy 4 évre ítélünk egy olyan embert, aki MARADANDÓ károsodással végződő testi sértést okoz.

Francois77 2016.11.30. 19:35:58

Időközben született egy terrorizmusról szóló törvény és tényállás. Pech. Legközelebb útlevéllel kell próbálkozni.

morph on deer 2016.11.30. 20:02:03

@Szegedi Attila2:
"Hol lehet megengedni..."

Kicsi szivem, te is a funkcionális - Balog miniszter szerint egyébként nem létező - analfabéták számát gyarapítod?

Hol olvastad azt, hogy mindezt "meg kéne engedni?"

Segítek: itt nem!
Itt ugyanis arról van szó, hogy hozzávetőlegesen hasonló súlyú cselekményeket politikai érdekből nagyságrendekkel eltérő módon ítél meg a magyar "igazságszolgáltatás"!

(Elnézést azoktól, akik még ismerik a szó jelentését - hirtelen nem jutott jobb eszembe...)

Sikerült követni?
Örülök, és további sok hasonló sikert!

morph on deer 2016.11.30. 20:42:24

@Francois77:
"Időközben született egy terrorizmusról szóló törvény és tényállás"

Ugyanis,- mint Orbán Viktortól tudjuk - Magyarországon ezek a fránya idegen szavak nem ugyanazt jelentik, mint bárhol máshol a világon!
Tényleg!
Lásd 'illiberális', 'populista' vagy 'liberális', a 'demokrácia' szóról nem is beszélve!

Tehát nem csoda, hogy Magyarországon a vak öregasszony, a kerekesszékes meg a hangosbeszélőn keresztül agitáló személy a terrorista!
Orbánul!
Vagy Orbánusul?

Szóval itt tartunk, kedves lányok, fiúk, egyéb..!
Mivel ma hozták nyilvánosságra, hogy háromezer (3000) 'határvadász' felszerelésére száz milliárd (!!!!) magyar forintot fognak közbeszerzési eljárás 'mellőzésével' elkölteni, valamilyen aktuális hír csak kell, ami indokként felhozható...
Az elitélt "migráns terroristák"!!!

És nem sül ki a szemük, mi?
Még...

Francois77 2016.11.30. 21:07:02

@morph on deer: szerinted 3000 emberre sok vagy kevés, ha pl vesznek nekik pár helikoptert is, esetleg járműveket, stb?

Aki felfegyverkezve biztat másokat tiltott, erőszakos határsértésre, bizony, terrorista. Máshol lelövik, mint a kutyát. Nálunk szerencséje volt a tíz évvel.

Voyager10 2016.11.30. 21:40:57

@Francois77: "Aki felfegyverkezve biztat másokat tiltott, erőszakos határsértésre, bizony, terrorista. Máshol lelövik, mint a kutyát. Nálunk szerencséje volt a tíz évvel."

Bájos! Legyen szabad megjegyeznem, hogy aki felfegyverkezve biztat másokat határsértésre az NEM terrorista, hanem határsértő. Ami ugyan büntetendő de nem terrorizmus. Kedves szellemileg gyengén bútorozott embertársam. Hallottál már a joggal való visszaélés tilalmáról?
Elmondom mi az jó? A joggal való visszaélés tilalma azt jelenti, hogy nem válogatunk kedvünkre a jogszabályok között, hanem az adott tényeknek megfelelően a vonatkozó jogszabályt használjuk és főleg jóhiszeműen. Tehát nem vádolunk terrorizmussal valakit egy olyan cselekmény miatt ami - bár törvénybe ütközik - de nyilvánvalóan nem az. Csak mert mert nagyon szeretnénk valakit végre 10-20 évre bebörtönözni a vadiúj terror ellenes törvényünk alapján, mert az nekünk olyan jó érzés.
Érted a különbséget? Ha nem az sem baj. Majd megérted amikor például államellenes bűncselekménnyel vádolnak meg egy politikai vicc miatt!

Francois77 2016.11.30. 21:45:13

@Voyager10: határsértéshez nem kell felfegyverkezni. de lesz másodfok, akkor majd kiderül.

joggal való visszaélésre egy példa: a menekült átlépheti jogsértő módon a határt, ha utána jelentkezik a hatóságoknál, megmagyarázza, miért tette, és menedékjogot kér. kérdés: hányan jelentkeztek önként tavaly és adtak magyarázatot? na akkor ezt kipipáltuk :)

a jogtól csak az fél, aki tudja, hogy a viselkedése miatt félhet. a többség betartja a jogot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:49:28

@Francois77: "Aki felfegyverkezve biztat másokat tiltott, erőszakos határsértésre"

A felfegyverkezve elkövetett agitáció minősített esete? Hát téged se az eszedért szeretnek. :))

Tudnál valami referenciát mutatni a felfegyverkezett agitátorokról?

Francois77 2016.11.30. 21:53:06

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: felfegyverkezve=erőszakos határátlépésre biztatta a jelenlévőket. de szerintem hagyjuk, menj, tüntess mellette :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:57:07

@Francois77: "3000 emberre sok vagy kevés"

Megint megzavartak a számok. Erre kellene összpontosítanod: "közbeszerzési eljárás 'mellőzésével' elkölteni".

Tehát a hangsúly nem azon van, hogy mennyit, hanem hogy hogyan.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:59:31

@Francois77: Tehát nem felfegyverkezve bíztat határátlépsre, hanem felfegyvezrzett határátlépésre bíztat? Neked mi az anyanyelved? :))

Ilyenre is mondhatnál példát, érdekelne.

Francois77 2016.11.30. 22:00:46

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: fegyvert, golyóálló mellényt stb általában nem szokta közbeszereztetni :) te hol élsz?

Francois77 2016.11.30. 22:03:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: mindkettő igaz, ugyanis ő is dobált köveket. csak a te kedvedért: felfegyverkezve biztat felvegyverkezett tömeget határsértésre.

na, elmentem aludni, mert lefárasztott a színvonaltalanságod. jó éjt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:04:02

@Francois77: Miért is nem?

Az a baj, hogy orbánisztánban semmit nem szoktak közbeszerezni.

Te miért véded ilyen vehemensen, zsinórban hülyeségeket puffogtatva az oránmaffia tolvajlásait? Részesedéest kapsz?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:05:31

@Francois77: Kővel felfegyverkezve agitált és ugyanakkor kővel felfegyverkezve határtsértett??? Hol hallottad ezt a hülyeséget? Megint a habonymédia zavart meg ennyire?

Francois77 2016.11.30. 22:09:30

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: egy szót nem szóltam Orbánékról, de ha igen, idézd, kérlek, előre is kösz. ja, ha nem sikerül, várom a bocsánatkérést a hazug állításod miatt.

láttam a videókat, olvasd el a cikkeket, 3 kődobást bizonyítottak rá, egyet el is ismert. index-444

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:20:30

@Francois77: "egy szót nem szóltam Orbánékról"

És?

"3 kődobást bizonyítottak rá, egyet el is ismert"

És? Mások milliárdokat lopnak, sikkasztanak, még felfüggesztettet sem kapnak. Közösség ellen izgatnak minden retorzió nélkül. Ezrek halnak meg, mert orbán ellopja a kórházak pénzét. Eldobott 3 követ? Tíz év vasban! Ja, ez nem vicc!

Francois77 2016.11.30. 22:26:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: idézlek szó szerint, mert úg lászik, 10 perc alatt elfelejted, mit írtál: a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt 2016.11.30. 22:04:02
Francois77: Miért is nem?

Az a baj, hogy orbánisztánban semmit nem szoktak közbeszerezni.

Te miért véded ilyen vehemensen, zsinórban hülyeségeket puffogtatva az oránmaffia tolvajlásait? Részesedéest kapsz?

tehát mikor védtem tolvajlást? várom a választ sok szeretettel, kérlek, idézd, amikor így nyilatkoztam volna. és utána bocsánatot is kérhetsz, stb :)

hát, ha ellopta a kórházak pénzét, tegyél feljelentést, ez ugye állampolgári kötelességed is. a fegyveres határsértés meg más téma, van rá törvény, amit Ahmed megsértett. ilyen egyszerű. jó éjt, mert látom, a színvonalat nem tudod emelni :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:35:54

@Francois77: "mikor védtem tolvajlást?"

Nem tudom, hogy a tolvajlést általában véded-e, erről nincs információm.

Az orbán tolvajlásást mindig véded.

Most konkrétan akkor, mikor a közbeszerzés hiányát azzal mentegetted, hogy golyóálló mellényre nem szokás közbeszerezni.

"tegyél feljelentést"

Sokszor tettek feljelentést, de a Polt megszünteti a vizsgálatokat. Ha egyáltalán elindítja. Te az elmált 6 évet egy elhagyott völgyben ey lapos kő alatt töltötted, hogy ilyen hülyeségeket mondasz? Vagy csak megint trollkodsz.

"van rá törvény, amit Ahmed megsértett"

Igen, az a garázdaság. Megrovásban kellett volna részesíteni. Nem pedig terrorizmus, te ütődött.

morph on deer 2016.11.30. 22:37:07

@Francois77:
"Aki felfegyverkezve biztat másokat tiltott, erőszakos határsértésre, bizony, terrorista."

Melyik fegyverre is gondoltál egészen pontosan?
Ha én arra bíztatlak, hogy ugyan már légy jó és ejtsd teherbe a nőnemű felmenőidet, akkor én gerontofil (nekrofil?) vagyok, ráadásul "felfegyverkezve" - tekintve, hogy a szükséges 'felszereléssel' én ugyancsak rendelkezem..?

Ez a legjobb esetben is (bűncselekményre való) 'felbujtás kisérlete', mivel nem tudok róla, hogy bármilyen módon bizonyított lenne, hogy a törvényellenesnek minősített cselekmények az ő közreműködése nélkül nem valósultak volna meg!

Rosszul tudom?

Ha én szónokolok, hogy vágd le valakinek a fejét, de te ehelyett jól seggbe rugod, akkor én emberölésben vagyok bűnös?

Szóval kb ennyire helytálló a vád.

morph on deer 2016.11.30. 22:42:12

@Francois77:
"fegyvert, golyóálló mellényt stb általában nem szokta közbeszereztetni :) te hol élsz?"

Magyarországon nem szoktak - erre hondolsz?
Mert nyugat Euróoában és az USA-ban bizony komoly üzleti verseny és lobbyzás után választják ki azt, aki végül is szállíthat!
Ez a kivétel, nem a szabály!

"Hungaricum", tudod?

Francois77 2016.11.30. 22:47:16

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: hát, golyóálló mellényre nem szokás. sőt, ha jól veszem le, atomerőműre sem kell. :)

feljelentés: lehet az uniónál is. ja várj, ott is legtöbbször megszüntetik... biztos a Polt :)

idézem a BTK-t: A KÖZBIZTONSÁG ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK

Terrorcselekmény

314. § (1) Aki abból a célból, hogy
a) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön,
b) a lakosságot megfélemlítse,
c) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetve nemzetközi szervezet működését megzavarja,
a (4) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

tíz évet kapott, alsó határ :)
ja, és terrorcselekménynek nevezik.

Francois77 2016.11.30. 22:49:55

@morph on deer: menj be egy OTP-be kővel a kezedben, és követelj lóvét... egy próbát megér, aztán megtanulod, fegyvernek minősül-e :)
"Ha én szónokolok, hogy vágd le valakinek a fejét, de te ehelyett jól seggbe rugod, akkor én emberölésben vagyok bűnös?" akkor te emberülésre bujtottál fel, az mindegy, sikerült-e.

nálunk is lobbiznak és kiválasztják, mi a probléma? a közbeszerzés más téma. na tényleg alvás, mára eleget tettem a "világosítsuk fel a hülyéket, esélytelen, de próbáljuk meg" fogadalmamnak :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 22:58:06

@Francois77: "hát, golyóálló mellényre nem szokás. sőt, ha jól veszem le, atomerőműre sem kell. :)"

Most ha jól értem csak trollkodsz.

"a lakosságot megfélemlítse,"

Tehát orbán terrorista. Mindig mondtam, hogy dutyiba kell tenni, hogy a műanyag lakat is rárohadjon.

Francois77 2016.11.30. 23:04:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: körülöttem nem félnek az emberek. Ismétlem, ha szerinted igen, tegyél feljelentést, a Btk bünteti, ha ezt elmulasztod terrorizmus esetén. Troll? Szerintem az a troll, aki bizonyíték nélkül vádaskodik, és hülyít másokat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:13:36

@Francois77: "körülöttem nem félnek az emberek"

Tudom, az elhagyott völgyben a lapos kő alatt...

Én Magyarországról beszélek. A gyűlöletkampány hatására áltlánossá lett a félelem és az idegengyűlölet. a kilencvenes évek eleji 13%-ról 70-80%-ra.

"Troll? Szerintem az a troll, aki bizonyíték nélkül vádaskodik, és hülyít másokat."

Ezt mondom.

Francois77 2016.11.30. 23:17:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: akkor konkrétan, bp7-ben nem félnek az emberek, viszont vádaskodsz. Jó éjt:)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:21:42

@Francois77: Nem vádaskodom, közvéleménykutatások mutatják a félelem és gyűlölet elterjedését. Hogy a lapos kő latta nem látod, vagy nem akarod látni, arról nem tehetek.

Miért véded hazugságokkal ilyen vehemensen orbánt? Mintha az életed függne tőle. Annyit nem fiztehet Kubatov.

Francois77 2016.11.30. 23:29:00

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: kértem már, hogy idézd, hol védtem Orbánt. Szó nem volt róla:)

Én is látok felméréseket, azt mutatják, 50% Fidesz, 20% balliba.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:33:23

@Francois77: "védtem Orbánt"

Mindig, mindenhol. Legutóbb a golyóállómellény mutyit védted hazugsággal. Ja nem, legutóbb a gyűlöletkampányát védted hazugsággal, hogy de nem is érte el a célját.

Francois77 2016.11.30. 23:40:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ugye a 100 milliárd nincs meg elköltve, ergo mutyi sem lehetett még, tehát nincs mit védeni, tehát hazudsz.

Gyűlöletkampányt meg nem védhettem, mert szerintem nem volt. Szerinted az volt, de ez meg nem az én dolgom. Megint csak hazudsz tehát:) ejnye. Kicsit gyakran;)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:45:24

@Francois77: "ugye a 100 milliárd nincs meg elköltve, ergo mutyi sem lehetett még"

Egyfolytában trollkodsz. Szánalmas ez a vergődés, már nem tudsz mit mondani.

"Gyűlöletkampányt meg nem védhettem, mert szerintem nem volt."

MOST védted megint!

Francois77 2016.11.30. 23:51:34

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: te állítod, hogy volt, én meg nem gyűlöltem meg senkit, mert megértettem. Hogy most védem, vagy te vagy hülye megérteni dolgokat, ez megint nézőpont kérdése:) gondolhatod az elsőt, én meg tudom, hogy második;)

Francois77 2016.11.30. 23:52:25

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: trollkodok? Lehet. És???? Szabadság van, demokrácia, törvény nem tiltja... ;)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 00:26:30

@Francois77: "trollkodok? Lehet. És???? Szabadság van, demokrácia, törvény nem tiltja..."

Törvény nem tiltja. Simicska is megmondta, hülyének lenni alkotmányos jog.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 00:29:37

@Francois77: "én meg nem gyűlöltem meg senkit, mert megértettem."

Nem hiszem, hogy értetted a népszavazást.

Az meg nem boldogság, hogy 20% nem lett gyűlölködő, ha 70 százalék azzá vált. Azt viszont nem hiszem, hogy te nem vagy gyűlölködő, a fideSS fasszopók mind azok.

Francois77 2016.12.01. 00:31:55

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ezért nem hibáztatlak, hogy hülye vagy. Egyébként jól szórakozom rajtad:)

Francois77 2016.12.01. 00:32:48

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: én senkit nem gyűlölök. A balosokat sem, max sajnálom őket. Sokáig szívnak még.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 00:33:27

@Francois77: Gyűlölködő fideSS fasszopó troll vagy. Ja, és a számokba is mindig belezavarodsz.

Francois77 2016.12.01. 00:34:09

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Ja és mondtam már, hogy mit hiszel, vagy mit gondolsz, a kutyát nem érdekel, ne is fárassz vele.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 00:34:48

@Francois77: Gyűlölködő fideSS fasszopó troll vagy. És a számokba is mindig belezavarodsz.

Francois77 2016.12.01. 00:35:31

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: igen. De ettől neked nem lesz jobb, én viszont jót röhögök a sötétségeden:)

nezsu11 2016.12.01. 00:39:25

Hmmm Szépen elbeszélgettetek :(

Jakab.gipsz 2016.12.01. 00:49:47

Nem értem a problémát és nem értem a párhuzamba állítást.
Legjobb tudomásom szerint vannak határ átkelő helyek ahol a menedék kérők bejelentkezve menedéket kérelmezhetnek, amit vagy megkapnak vagy nem. Ország határaikon keresztül a madarakon kívül másoknak nincs joga jönni menni, persze vannak országok ahol még divat a nomád életmód, ámde ott is vannak törzsi vadász ill. legeltető területek, ahol átmenni esetleg át mehetsz, de nem legeltethetsz, erre valők az AK-47 -esek.
Egy a határainkon erőszakkal betörőt milyen ismérvek szerint lehet egy belföldi rendbontóval azonos megítélés alá vonni.
Igen jelentős különbség van egy állampolgár jogai és kötelességei között, mint egy sehonnan sem jött idegennek, egy idegen csak kérhet, jogai csak a kérelem után léphetnek érvénybe.

morph on deer 2016.12.01. 01:00:15

@Francois77:
"...a közbeszerzés más téma. na tényleg alvás, mára eleget tettem a "világosítsuk fel a hülyéket, esélytelen, de próbáljuk meg" fogadalmamnak :)"

Hát jobban jársz, az biztos..!

Francois77 2016.12.01. 01:10:02

@morph on deer: szerintem is. Annyira sötétek vagytok, hogy csodálom, hogy nem fáj.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 01:17:42

@Jakab.gipsz: "határ átkelő helyek ahol a menedék kérők bejelentkezve menedéket kérelmezhetnek,"

:)) 15 naponta.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 01:18:47

@Francois77: "neked nem lesz jobb, én viszont jót röhögök"

Csak az országnak rosszabb. Röhögj csak hazaáruló idióta!

Voyager10 2016.12.01. 01:19:22

@Francois77: Fussunk neki még egyszer barátom! A jogszabályokkal csak a jogalkalmazó tud visszaélni. Oly módon, hogy nem a törvény céljának megfelelően alkalmazza őket. Például, önkényesen terrorizmusnak minősíti azt ami nem az, mert így súlyosabb büntetést tud kiszabni.
Ez az eset az erőszaktól eltekintve semmilyen hasonlóságot nem mutat a politikai vagy vallási terrorizmussal. A terroristák politikai, ideológiai céljaik érdekében hajtanak végre támadásokat civilek ellen, általában szimbolikus helyszíneken. Ezek az emberek be akartak jutni az Európai Unió területére. Még csak nem is Magyarország a céljuk. Összetűzésbe kerültek a rendőrséggel és köveket dobáltak. Ez nem terrorizmus! Tehát hivatalosan terroristának nevezni őket ezért egyrészt hazugság, másrészt a joggal való visszaélés.
Ők nem éltek vissza a joggal, mert nem jogalkalmazók, hanem elkövetők. De amit elkövettek az sok minden de NEM terrorizmus.
Annak idején többek között jogi ismereteket tanítottam egy közgazdasági szakközépiskola 12. osztályába. A 16 évesek 45 perc alatt felfogták ezt a jogelvet. Az idősebbek kedvéért szívesen leírom újra meg újra.
Az akkori tanítványaim napjainkban 24-25 évesek. Remélem emlékeznek a tőlem tanultakra és talán egyszer közülük kerül ki aki majd rendet rak ebben az országban és a lakóinak a fejében. Remélem ők értik, hogy mit jelent a jog uralma, a törvény előtti egyenlőség. Hogy vannak bizonyos dolgok amiket nem tehet meg a hatalom.
Gyerünk srácok! Hagy legyek büszke!

Voyager10 2016.12.01. 01:39:32

@Jakab.gipsz: "Nem értem a problémát és nem értem a párhuzamba állítást.
Legjobb tudomásom szerint vannak határ átkelő helyek ahol a menedék kérők bejelentkezve menedéket kérelmezhetnek, amit vagy megkapnak vagy nem. Ország határaikon keresztül a madarakon kívül másoknak nincs joga jönni menni, persze vannak országok ahol még divat a nomád életmód, ámde ott is vannak törzsi vadász ill. legeltető területek, ahol átmenni esetleg át mehetsz, de nem legeltethetsz, erre valők az AK-47 -esek.
Egy a határainkon erőszakkal betörőt milyen ismérvek szerint lehet egy belföldi rendbontóval azonos megítélés alá vonni.
Igen jelentős különbség van egy állampolgár jogai és kötelességei között, mint egy sehonnan sem jött idegennek, egy idegen csak kérhet, jogai csak a kérelem után léphetnek érvénybe."

Tévedsz! Egy csomó jog megilleti őket és egy csomó kötelezettség is terheli. Ha nem így lenne akkor nem lennének büntethetők sem. Ha belépsz egy ország területére - mindegy, hogy legálisan vagy illegálisan - az ország törvényei vonatkoznak rád. Így a törvények biztosította jogok is megilletnek. Például nem ölhetnek meg büntetlenül, a személyes tulajdonodat ugyanaz a védelem illeti meg, mint az állampolgárokét. Ha van pénze és szerződést köt valamely szolgáltatásra (Pl. taxi, vontjegy, szálloda stb.) a szolgáltató ugyanolyan minőségben köteles teljesíteni mint az ország állampolgárainak. Legalábbis egy modern jogállamban így van.
És de a törvény előtti egyenlőség is megilleti. Ha bűncselekményt követ el ugyanúgy jár neki az ügyvéd (és a tolmács) mint a saját bűnelkövetőinknek.
Tudom, hogy a gatyádba élvezel a gondolattól, hogy halomra lőjék őket a határon. De - szerencsére - ez sem így van. A fegyverhasználatnak szigorú szabályai vannak. Istenem! Miért nincsen sorkatonaság? Akkor most nem kéne ezt magyarázni a sok harci Marcinak!

Röviden: Hülyeségeeket beszélsz

Francois77 2016.12.01. 01:45:20

@Voyager10: sajnálom a tanulókat, pechjük van veled. Bizony a betörők is lehetnek rosszhiszeműek. Egyébként meg útlevéllel utazok, ez az utazás normális módja. Az erőszak nem az.

morph on deer 2016.12.01. 02:08:02

@Francois77:
"Annyira sötétek vagytok, hogy csodálom, hogy nem fáj."

Ezek szerint te tudod, hogy milyen is az, és hogy fájnia kéne? Hát, ahogy olvaslak nincs igazán okom a kételkedésre, igaz ami igaz! :)

Francois77 2016.12.01. 02:11:42

@morph on deer: baszod, még humorod sincs. Becsüllek, hogy ennyi csapás után is élsz még:)

Voyager10 2016.12.01. 02:40:34

@Francois77: "sajnálom a tanulókat, pechjük van veled. Bizony a betörők is lehetnek rosszhiszeműek. Egyébként meg útlevéllel utazok, ez az utazás normális módja. Az erőszak nem az."

Te tényleg reménytelenül ostoba és rosszindulatú vagy. Esetleg funkcionális analfabéta. Vagy talán egy reménytelenül ostoba és rosszindulatú funkcionális analfabéta...

Francois77 2016.12.01. 02:48:06

@Voyager10: sőt még rosszabb. De te okos vagy és szép. És még abban is eltérünk, hogy jó a kedvem, és jól élek, te meg folyamatosan rinyálsz, mert próbálsz álomvilágban élni, de az élet elmegy melletted, és leköp:)

Misi56 2016.12.01. 03:06:15

@Francois77: Nem vagy még álmos??? Unalmas!

viragildi 2016.12.01. 04:20:28

...ebbe a menekült szóba fogsz belebetegedni blogger, már hogy a bánatos francba lenne háborús menekült, ha egyszer 10 éve Cipruson él?

2016.12.01. 07:12:59

@Francois77: Persze hogy jól élsz te fidessmaffiózó , hiszen a pártod csecsét szopod így nyilvánvaló,hogy ezerrel védened kell orbánod törvényeit.
Az igazság az, hogy valójában féltek és reszkettek. Féltek a népharagtól a kisemberek öklétől. Ezért hoztok ilyen agyatlan barom törvényeket, hogy visszatartsátok a tömeget attól, hogy egy szívlapáttal basszanak benneteket hátba.
De rossz hír, hogy hiába a sok ökör betarthatatlan és megfélemlítésre alkalmas buzzancs törvény, a nép, az isten adta nép ha felbőszül, akkor pont le fogja szarni az összes törvénykezéseteket.
Már pedig véleményem szerint ehhez igen közel állunk, jelenleg egy puskaporos hordón ül az ország.

2016.12.01. 07:18:24

Minden eltúlzott törvénykezés és a joggal való visszaélés szépen mutatja azt, hogy mennyire fél a politikai elit az egyszerű állampolgártól. A polgárait is félelemben és rettegésben akarja tartani de ez pont az ellenkezőjét szüli annak, ami a célja lenne eme ostoba és eltúlzott félelemre okot adó törvénykezésnek.
Dühöt vált ki minden jóérzésű és gondolkodó emberből, a tömeges elszegényedést és nyomort pedig nem tünteti el egyetlen hajléktalan és szegénységüldöző paragrafus sem!

Skankhunt42 2016.12.01. 08:16:55

@Voyager10: jogi okoskodásaid előtt helyesen írni tanulj meg. aztán meg, a tv határozza meg, h mi a bűncselekmény, nem a te hülye ideáid

Zsoltbacsi 2016.12.01. 09:02:39

@Diorella Queen:

"mennyire fél a politikai elit az egyszerű állampolgártól."

Nem unod meg ezt a mantrat? Ez pont olyan, mint hogy az emberek Orban elol menekultek kulfoldre. Kar, hogy a kulkepviseleteken (Becs, London, Berlin) meg a belfoldinel is jobban tonkre lettetek verve....

El kene fogadnod, hogy nincs kormanyvalto hangulat! Hany embert is tudtatok osszecsoditeni a blahara, vagy a nepszabos tuncire? 1500-max 2000et, na kb ennyi a tamogatottsagotok...

Zsoltbacsi 2016.12.01. 09:04:25

@Diorella Queen:

Ja es erdekes modon epp a Fletot zavartak el Londonban... :)

saját 2016.12.01. 09:21:16

@Francois77: Pech? 10 év? Micsoda cinikus és tudatlan hozzászólás...

saját 2016.12.01. 09:23:19

@Voyager10: abszolút helyes. Így van.

arpika23 2016.12.01. 10:01:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Te nagyon okos. Nézd meg szépen a videókat a balhéról. Youtube ha nem tudnád. Akkor majd nem nyelvészkednél. A baromnak volt útlevele engedélye a belépésre. De ő inkább izomból hiszen a macedónoknál egyszer már bejött. Szervezkedett irányított vezényelt és ultimátumot adott. (Hiába tagadja a fasz, ott a videó, ha lusta vagy kikeresem neked.) Fegyver pedig az emberi élet kioltására alkalmas eszköz. Márpedig a 5-10 kilós betondarab az bizony alkalmas.
Azzal pedig maximálisan egyetértek hogy jól sitteljék le. Legyen elriasztó példa hogy a többi aki így akar bejönni legalább egy kicsit beszarjon.
Ha már fegyverrel nem lehet megvédeni egy országhatárt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:03:43

@Zsoltbacsi: "a Fletot zavartak el Londonban"

Nagyon helyes!

orbánt meg még inkább elzavarnák - nem csak Londonban - ha egyszer be merne menni szeretett népe közé.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:06:53

@arpika23: "Szervezkedett irányított vezényelt és ultimátumot adott."

Nem. Mivel egyedül tudott jól angolul a tömegből, közvetített a tömeg és a rendőrök között, és csitítgatta a tömeget.

"Fegyver pedig az emberi élet kioltására alkalmas eszköz."

Aha, a megafon. Halálos fegyver 5. :))

Ne nézd a habonymédia hazugságait, mert kiég az agyad!

arpika23 2016.12.01. 10:07:29

Flynn rider te barom! Már a címed is hazudik. Hol a fenébe menekült az aki eus tartózkodással rendelkezik? A tetű szimplán csak embercsempész.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:07:55

@arpika23: "Ha már fegyverrel nem lehet megvédeni egy országhatárt."

A disznófejekre gondolsz?

Jalálos dissznófej 6. :))

arpika23 2016.12.01. 10:12:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Látom te meg sorosgyuri fizetettje vagy. Mondom nézd meg a videókat. Közvetített mi?
Én úgy látom fenyegetőzött hogy mi fog történni ha nem engedik át őket (kell a link és le is fordítsam h mit mond? ui angolul üvöltözik,). Az pedig nettó baromság hogy ő tudott egyedül angolul, mert akkor a sok tv stábnak hogyan adtak inertjút a szegény szerencsétlen " menekültek" ott élőben ANGOLUL? Arról is ott vannak a videók.
Te egy bértollnok vagy láthatóan.

arpika23 2016.12.01. 10:17:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nem te majom. Arra h ha valaki nem áll meg a felszólításra, akkor riasztó aztán bumm.
Röviden hosszú sorozat ügyelve h az első ne találja el. Legalábbis amikor még volt az országunknak határa nekem ezt tanították.
Ha pedig ilyen okos menekültvédő vagy olvasd el a genfi egyezményt és a new yorki jegyzőkönyvet , akkor elmagyarázhatod h mi a francért lenne menekült vki a szerb magyar határon. Mert ezek szerint egyikuk sem lehet az. Bármelyiket is annak tekintenek, az csak méltányosságból történik. Azok a rendelkezések tök egyértelműek, akárhogyan is csavargatjátok. Aki pedig az illegális határátlépést elősegíti az bizony embercsempész. Még akkaor is ha csak támogatja messziről az elkövetőket. Pláne ha még kísérget is.

arpika23 2016.12.01. 10:19:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nem te majom. Arra h ha valaki nem áll meg a felszólításra, akkor riasztó aztán bumm.
Röviden hosszú sorozat ügyelve h az első ne találja el. Legalábbis amikor még volt az országunknak határa nekem ezt tanították.
Ha pedig ilyen okos menekültvédő vagy olvasd el a genfi egyezményt és a new yorki jegyzőkönyvet , akkor elmagyarázhatod h mi a francért lenne menekült vki a szerb magyar határon. Mert ezek szerint egyikuk sem lehet az. Bármelyiket is annak tekintenek, az csak méltányosságból történik. Azok a rendelkezések tök egyértelműek, akárhogyan is csavargatjátok. Aki pedig az illegális határátlépést elősegíti az bizony embercsempész. Még akkaor is ha csak támogatja messziről az elkövetőket. Pláne ha még kísérget is.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:32:02

@arpika23: "mi a francért lenne menekült vki a szerb magyar határon."

orbán gazdádat kérdezd, miért ad afrikai négereknek menedékjogot.

"embercsempész"

Akkor szólj a bírónak, hogy hülye, mert ő terrorizmusért ítélte el az "embercsempészt". :))

Jakab.gipsz 2016.12.01. 10:45:43

@Voyager10: Nem élvezem a nyomorult migránsok szenvedését. Viszont ideje lenne azokat számon kérni és halomra lőni akik kirobbantottak egy értelmetlen és teljesen felesleges háborút.
Ha rövid az emlékezeted fel idézem neked Madalein Albright háborús uszító szavait "ötszáz ezer iraki halála megéri" na az ötszázezer értelmetlen halál már jócskán túl lett teljesítve, és a béke hol maradt el.
Na ezeket az gyűlölködő háborús uszítókat kell Hágába bíróság elé vinni, majd (...).

szvsz 2016.12.01. 10:50:53

Ekkor felhajtást csak mert ahmed nem kúrhatta meg a lófejű lotyót...

pamut 2016.12.01. 10:54:24

A fideszterroristák nem csupán dobáltak, hanem RÁGYÚJTOTTÁK A BENT DOLGOZÓKRA AZ MTV-t, az a fideszes terroristák

TÖMEGGYILKOSSÁGOT KÍSÉRELTEK MEG.

És ha már az orbáni terrorizmus: ami az országban folyik Orbán részéről évek óta az nem más mint a magyarok, egész Magyarország elleni pszicho-terror.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 10:55:14

A ballib hazaárulók keverik, a hazudós elkúrós Gyurcsány elleni jogos tüntetéseket, a határunkat illegálsian átlépő muszlim honfoglalók örjöngésével.

Jellemző, és egy hazaárulótól ez alap.

Pisti 90 2016.12.01. 10:55:14

Nehogy már sajnálni kelljen, amikor betört más országába és csinálta a fesztivált. Aki védi őt az hazaáruló. Helyszínen golyót érdemelt volna.

pamut 2016.12.01. 11:06:48

Egy szerencsétlen kis hangosbemondónak 10 évet adni, de a 20 éve nemzetközi körözés alatt álló nemzetközi bűnöző, sötét gazember Pharaont simán beengedték az országba.....
ja hogy ó az orbánmaffiával jött üzletelni, akkor jöhet.

Vlad Tepes a jófiú 2016.12.01. 11:09:19

@Francois77: Neked is szerencséd van. Egy-két országban a hozzád hasonló hülyéket is lelövik. De úgy kétezer-ötszáz évvel ezelőtt simán kibasztak volna a Taigetoszra, Spártában.

Jakab.gipsz 2016.12.01. 11:12:04

Nézzük ismét a lényeget a címet: "a fideszest el engedték, a menekültet 10 évre lecsukták" .
És?
Nagyon helyesen teszünk különbséget egy magyar állampolgár, és egy gyüttment idegen hülyesége között.
Akinek nem tetszik ne jöjjön ide.

Mérnork 2016.12.01. 11:23:28

"megafonba beszélt, rázta a kordont, megdobálta a rendőrsorfalat, és az elsők között lépett illegálisan Magyarország területére, amikor áttört a tömeg."
Ahonnan jött ezért simán lelőnék.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.01. 11:23:35

Kedves posztoló, mi alapján vagy annyira biztos abban, hogy jobban meg tudod ítélni a Goró-ügyet és a szír ügyét, mint a bíróság, amely nyilván igen alaposan elemezte mindkét ügyben a történteket?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:25:57

@Jakab.gipsz: "Nagyon helyesen teszünk különbséget egy magyar állampolgár, és egy gyüttment idegen hülyesége között."

Te nagyon szép lehetsz, mert az eszedért nem szerethetnek. :))

Három Btk. van. Egy a magyar köznépnek, egy a fideSSes párttagoknak, és egy a külföldieknek. Az első baromi vastag, rengetg esettel, a második vékony, és az van benne, hogy nem történt bűncselekmény, a harmadik is vékony, az van beleírva, hogy bűnös, tíz év vasban. :))

pamut 2016.12.01. 11:27:13

:DDDDDD

Szerintetek a fideszes csicska-álügyészség hajlandó nyomozást folytatni, miután feljelentést kaptak hogy a magyar hatóságok nem jártak el jogszerűen a két évtizedes nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon Magyarországra engedésekor???

:DDDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:27:48

@Mérnork: "Ahonnan jött ezért simán lelőnék. "

Ahonnan jött, az olyanokat, mint te simán lebombázzák. Mindenkit lebombáznak, civilt, katonát egyaránt. <ide egy szmájli jönne, he nem lenne ez az egész végtelenül szomorú>

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.12.01. 11:28:00

@Francois77: "Aki felfegyverkezve biztat másokat tiltott, erőszakos határsértésre, bizony, terrorista. Máshol lelövik, mint a kutyát. Nálunk szerencséje volt a tíz évvel."
Akkor ugye azzal sincs baj, hogy gumilövedékkel kilőtték a rendőrök valakinek a szemét 2006-ban?

pamut 2016.12.01. 11:28:20

fideszesek, ugye örültök? ugye ilyen országot akartatok, ahová az Orbán-haver nehézsúlyú nemzetközi bűnözők simán beléphetnek?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.12.01. 11:28:56

@Jakab.gipsz: "Nagyon helyesen teszünk különbséget egy magyar állampolgár, és egy gyüttment idegen hülyesége között. "
Érdekes felfogásod van a jogról, de hát tudjuk téged nem az eszedért fizetnek.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2016.12.01. 11:29:58

@Jakab.gipsz: nem. ez nem helyes. semmi kulonbseg kozottuk.
egyszeruen egy fideszes semmivel sem jobb, mint egy menekult.

hozzateszem, az mszps, fdks, lmps sem. vagy a partonkivuli sem. onnan, hogy megszuletett ugyanaz az elbanas illeti meg. tehat egyszeruen nincs joga sem neked, sem a magyar allamnak, sem a biosagnak maskent kezelni. es igen, az allampolgarok, civilek feladata felugyelni, kordaban tartani az allamot e snem forditva. az allam az alarendeltje a polgaroknak es nem forditva. az allam van a polgarokert es nem forditva.

SmithyHUN 2016.12.01. 11:30:29

A folyamatosan a jogállamot féltőktől kérdezem, hogy felmerült bennük, hogy a jogállam alapja a független igazságszolgáltatás? És ne jöjjenek nekem azzal, hogy 'fideszes bíróság', mert a bírók Magyarországon igenis függetlenek, ezt minden releváns kutatás megerősíti.

Egyedül a bíróság ítélheti meg, hogy megvalósult-e a tényállás, a kommentelők és publicisták biztosan nem. A bíróság úgy ítélte meg, hogy megvalósült, ezért nem volt mérlegelési lehetősége. Nincs olyan, hogy valakiről a bíróság megállapítja, hogy bűncselekményt követ el, de büntetést nem szab ki. Olyan opció van, hogy a büntetés kiszabásánál mérlegeli a körülményeket. Így is tett: a lehető legenyhébb büntetést szabta ki.

Egyébként pontosan ilyen esetekre találták ki a jogorvoslati eljárást: lesz itt másodfok és jó eséllyel harmadfok is. Szerintem mindenki nyugodjon meg és ahelyett, hogy acsarkodva elmagyarázza, hogy hogyan kellett volna dönteni a bíróságnak, maradjon a kaptafánál.

Nincs értelme az olyan összevetéseknek, hogy ha ez az eset az USA-Mexikó határon zajlik le, akkor mi történt volna (valószínűleg a tömegbe lőnek), mert mi nem az USA-ban élünk és nem azok a jogszabályok vonatkoznak ránk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.01. 11:30:42

"Ahmed H. csak a szüleit szerette volna biztonságban tudni"

Biztos, hogy e célt a rendőrök megdobálása és a határzár áttörésére való buzdítással lehet leginkább elérni?

Abban is biztos vagy, hogy EU-s tartózkodási engedély birtokában a határzár áttörése volt a legbiztosabb módja annak, hogy magyar területre léphessen?

"Ahmed és családja a háború elől menekült"

Ahmedke nem a háború elől menekült. Szerbiából főleg nem.

"és biztonságba akart jutni a családjával, nem pedig értelmetlenül törni-zúzni a tévészékháznál"

Valóban, Ahmedke nem a TV-székháznál tört-zúzott, hanem a határnál.

pamut 2016.12.01. 11:33:56

Így néz ki a vidéki lapok címlapja miután egy csicska szar féreg orbánstróman kezébe került:

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--RSENhQAc--/6wWArtdEYyguLxDhs.png

ugye örültök hogy visszahozza orbán a kommunizmust fideszbolsik? ugye ezt akartátok, a totális propagandát mint ahogy azt Kádár idejében is annyira szerettétek?

Netuddki. 2016.12.01. 11:34:23

"Magyarország megint bebizonyította: képtelen a jogállami működésre."

Nem e miatt nincs jogállam. Jogállam a miatt nincs, hogy nem lehet elszámoltatni a közpénzek ellopása miatt a politikusbűnözőket.

Ettől függetlenül a 10 év egy kissé nevetséges. Pár évre le lehetett volna sittelni a balfasz felbujtó migráncsot, aki valójában nem is migráncs, de 10 év azért sok. Ha 10 év jár megafonozásért és dobálásért, akkor közpénz ellopásért simán többszörös életfogytiglan járna.

Mellesleg még szívességet is tett az orbán bandának. Akik a kezdeményezésére részt vettek a dobálásban, azonnal ki lehet tiltani az országból.

elemes 2016.12.01. 11:36:01

nem az van, hogy a most alkalmazott paragrafusok 2012 óta részei a BTK-nak?

Treff Bubi 2016.12.01. 11:37:10

Hajlanék arra, hogy ez az ítélet azért született, hogy példát statuáljanak, csak abban nem vagyok biztos, hogy a folyamatosan menekülő tízezrek között elterjed a híre, és mire Röszkéhez érnek, már mindenki tisztában lesz azzal, mit kapott Ahmed.

pamut 2016.12.01. 11:38:44

@SmithyHUN:

"a bírók Magyarországon igenis függetlenek, ezt minden releváns kutatás megerősíti."

:DDDDDDDDDD

először is már eleve lehetőségük sincs a fideszbűnözéses gaztettek jó ügyében meg sem szólalniuk, mert az ügyészség meg a rendőrség nem is hajlandó nyomozni az orbánmaffia sötét ügyei után, tehát eleve el sem tud jutni a bíróságig a fideszbűntettek jó része.

aztán meg: ugyan mesélj már nekem a "függetlenségről" te fideszbérenc, miután Mikola unokaöccse 4 évet kapott a volt nője pinájának savval szétroncsolásáért, akit előzőleg elfogott és elkábított! aztán meg ott hagyott elkábítva elvérezni, rázárta a lakást és elvette a telefonját hogy még segítséget se tudjon hívni, azaz ez különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet volt!!!

4 évet kapott bazdmeg a fideszes bírótól a rohadt kommunista fideszes kurva anyátokat, tán 2 és felet leül majd belőle!!!!

pamut 2016.12.01. 11:40:21

ja, miközben egy hangosbemondós kis nyomorult fószert kicsináltok, ki védi meg a fideszbűnözéstől a magyarokat?????? ki védi meg az orbánmaffiától az országot?

HONNAN VAN EGY MILLIÁRD FORINTJA AZ ORBÁN CSALÁDNAK??????

Netuddki. 2016.12.01. 11:40:35

@SmithyHUN: Ostoba! Ott van Amerika, én meg itt vagyok.
De ne csak pofázzál, jelentkezz határvadásznak, aztán első adandó alkalommal lőjél bele a tömegbe!

Jakab.gipsz 2016.12.01. 11:42:39

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Na látod ezért kell olyan törvényt hozni, ami nekünk tetszik, és ha nem tetszik a fütyi-nyiszálóknak, ne jöjjenek ide.
Legalább tudják előre mire számítsanak.
Ugyanis a nyiszálást csak a papjaik találták ki, szerintünk meg elég a langyos víz és a szappan minden nap.
Ez pedig nem jogi kérdés, hanem kulturális különbség, amit a jog-államiság leple alatt akartok ránk erőltetni.
Na ugye ezért kell különbséget tenni, egy európai keresztény és a sivatagi nomádok között.

Francois77 2016.12.01. 11:47:01

@pamut: pharaon bejárta a fél világot 25 év alatt, máshol sem kapták el, de ezen véletlen se gondolkodj el, csak összezavarna:)

Francois77 2016.12.01. 11:48:20

@Tibi !: 10 év a legalja a büntetési tételnek

pamut 2016.12.01. 11:49:26

@Francois77: szóval mások mögé bújsz mint egy dedós? :D csak nem fideszes vagy? :D ha egy bűnöző máshol megúszta a lekapcsolást, akkor a fideszes hatóságok már beengedik Magyarországra is, hátha itt is bűnöket követ el?

Francois77 2016.12.01. 11:50:28

@Ritkov Halo: orulok, hogy hozzájárulhatok a feszült életed jobbá tételéhez, hisz kiírhatod magadból a frusztrációd, és azt hiszed, érdekel bárkit is a véleményed.

pamut 2016.12.01. 11:51:00

@Francois77:

ja és ha már te vagy az ügyeletes orbánmaffia seggnyaló, áruld már el nekem hogy

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2016.12.01. 11:52:51

@Jakab.gipsz: "Na ugye ezért kell különbséget tenni, egy európai keresztény és a sivatagi nomádok között."

es mi van azokkal a sivatagi nomadokkal, akik IX. szazad vegen valami Arpad nevu terroristaval betortek a kereszteny europaba, majd evszazadokig fosztogattak es most nekik a legnagyobb a pofajuk a rablogyilkos migrans uk-uk-uk-oregapjukkala hatuk mogott?

Francois77 2016.12.01. 11:54:14

@Diorella Queen: törvénykezni a bíróság szokott. Törvényhozás amire gondolsz. A többire ki sem térek, annyira selejt vagy.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2016.12.01. 11:55:21

@Sipi [CH]: "majd evszazadokig fosztogattak "

azaz evtizedekig, amig augsburgban a pocsukre nem leptek es hanyatt nem loktek oket...

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 11:55:27

A ballib hazaárulók már megint a honfoglaló muszlim migránsok seggét nyalják.

Semmi változás.

Szerencésre párt preferenciákat tekintve se, és ettől még idegesebbek a mocskos Gyurcsnyisták.

project640 2016.12.01. 11:56:47

nekem van 2 fiam, és ha valaki megkérdezi tőle, hogy mire vagyok képes őértük, akkor azt mondom, hogy bármire ... el sem tudom képzelni, hogy apaként pl. Ahmed min megy keresztül, hogy mekkora düh, elkeseredettség stb. gyülemlik fel benne .... ha a gyerekimről lenne szó, dehogy nézném, hogy milyen szabályok, balfasz bürokráciának kéne megfelelnem .....
, amit a szegedi bíróság tett, az szégyen!!!!!!!!!!!!!!!!! emberként ők mit gondolnak? anyaként, apaként mit gondolnak??????? ...... elképesztő, amikor olvastam az ítéletet, egyszerűen hihetetlen!!!!!!!

egy olyan országban, ahol 100 millárdokat lopnak, és nincsen felelőse .... ez az ország megérdemli a politikusait .... , DE soha nem szabad elfeledkezni arról, hogy a fenti masszívan antihumanista, igazságtalan ítélet bárkivel szemben születhet,,,, azokkal is , akik ma üdvözítik ezt az ordító igazságtalanságot !!!!

pamut 2016.12.01. 11:57:09

Íme a "független" és "szabad" sajtó egy képen:

67.media.tumblr.com/adcbe7cbf03a62c325064ff13933c127/tumblr_oh8rwqhRy31ts6grxo1_540.gif

:DDDDDDD

Ugye ezt akartatok kollaboráns hazaáruló fideszbolsik? Mint a régi szép időkben, Kádár idején, ugye most örültök?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2016.12.01. 11:57:15

@Tibi !: kb 5 es fel evet fog ulni ha nyugton marad (index).

Francois77 2016.12.01. 11:57:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: 2006-ban hol volt a történetben országhatár? Segíts, kérlek, biztos ugyanolyan a helyzet, csak én nem látom a hasonlóságot. Arról nem is beszélve, hogy 2006-ban nem létezett az a Btk tényállás, ami alapján most Ahmed 10 évet kapott.

Francois77 2016.12.01. 11:59:33

@pamut: nem érted. Nem baj, már megszoktam. Jut eszembe, a Pentagon tőle vásárol, ezt tudtad?

burgener 2016.12.01. 12:00:01

@Ballib cenzúrázók réme 19: Egyetértek, neked kellene inkább nyalnod egy muszlim migráns seggét.

Francois77 2016.12.01. 12:02:10

@pamut: mondom a választ, amint mutatsz egy bankszámla-kivonatot, vagy tulajdoni lapot. Vagy meghatározók legalább, ki tagja a családnak.

Vlad Tepes a jófiú 2016.12.01. 12:02:15

@Francois77: Téged érdekel, bumburnyák. Kettőnk közül a frusztáltabb inkább Te lehetsz, de bízz benne, hogy fizetett hülye gyakornoki munkádért kapsz annyi lét habonyárpitól, amiért egy igénytelen kurvához el tudsz menni.

pamut 2016.12.01. 12:03:18

@Francois77:

Tehát azért veszélyezteti a fideszmaffia a magyar emberek biztonságát, azért ad lehetőséget egy nemzetközi bűnözőnek Magyarországon is bűnözni mert a pentagon tőle vásárol?

:DDDD

pamut 2016.12.01. 12:04:56

@Francois77:
megegyeztünk mutatok ezekkel egyenértékű bizonyítékot, de fogadunk már most előre hogy lófaszt fogsz választ adni, hanem csak a süket kamu fideszhazugságokkal fogod nyalni tovább a maffiózó gazdád seggét?

Francois77 2016.12.01. 12:05:03

@Ritkov Halo: lehet, hogy nálatok fizetnek a kommentekért, de ez nem mindenhol van így;)

Francois77 2016.12.01. 12:07:03

@pamut: az ellenzék sem állítja, hogy bűnözött volna nálunk, vagy veszélyeztetett volna. Ne legyél okosabb mint a papjaid;)

pamut 2016.12.01. 12:07:47

hé, kollaboráns fideszes hazaárulók, tudjátok hol tart a vizes VB költségvetése? :DDD mondjuk az eredetileg hazudott árral szemben? :DDD

másképp kérdezem hogy értsétek: tudjátok mennyit lopott már el az orbánmaffia belőle?

pamut 2016.12.01. 12:09:32

@Francois77:

"Egymilliárd forintos ingatlana van Tiborcz Istvánnak egy ipari parkban"
444.hu/2016/11/28/egymilliard-forintos-ingatlana-van-tiborcz-istvannak-egy-ipari-parkban-ahova-a-kormany-csabit-befektetoket

Ez persze messze-messze nem a teljes vagyon, hisz van kastély, föld, amit akarsz, de most maradjunk csak ennél az egy milliárdnál:

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Francois77 2016.12.01. 12:09:40

@pamut: sok a kérdés, anélkül, hogy egy választ is adnák mások kérdéseire, vagy linkelnél bizonyítékokat is.

pamut 2016.12.01. 12:12:11

@Francois77:
1. leszarom mit mondd az ellenzék, te csak azt figyeld én mondok, momentém épp velem beszélsz.
2. tudom hogy imádsz hazudni, de hogy ilyen gagyin? :D EZT ÍRTAM:

"Tehát azért veszélyezteti a fideszmaffia a magyar emberek biztonságát, azért ad lehetőséget egy nemzetközi bűnözőnek Magyarországon is bűnözni mert a pentagon tőle vásárol?"

írtam hogy már bűnözött? ne, nem írtam. azt írtam hogy egy nemzetközi bűnözőnek ad lehetőség az orbánmaffia Magyarországon, hogy veszélyezteti a magyarok biztonságát? IGEN, ezt írtam.

Tovább alázod még magad szándékos dedós kiforgatással, vagy gerincet növesztesz és arra válaszolsz amit kérdeztem?:

"Azért veszélyezteti a fideszmaffia a magyar emberek biztonságát, azért ad lehetőséget egy nemzetközi bűnözőnek Magyarországon is bűnözni mert a pentagon tőle vásárol?"

Francois77 2016.12.01. 12:12:21

@pamut: kérdezem, ki tartozik bele a családba. Mert szerintem a lánya férje nem. Másrészt: hitel mennyi van rajta? Harmadrészt: 6 évig árulták, megvehetted volna te is. Végül:te még olvasol 444-et? Ultragáz:)

Vlad Tepes a jófiú 2016.12.01. 12:12:51

@Francois77: Ja, megnyugodtam. Akkor alanyi jogon vagy ostoba. Igazad van, nem tehetsz róla. Ezt hoztad otthonról. Szegény.

pamut 2016.12.01. 12:13:46

@Francois77:
:DDDD
te komolyan nem tudod hol tart a vizes VB költségvetése bazdmeg? :DDD te TÉNYLEG csak a hazug fideszpropagandát olvasol, és SEMMI MÁST? :DDD Hány cikkben írták már meg bazdmeg te nyomorult barom? :DDD

Szóval te nem is tetted hogy hülye vagy hanem tényleg síkhülye vagy? :DDDD

Francois77 2016.12.01. 12:14:09

@pamut: nem látom igazolva a veszelyeztetest. Az sokkal veszélyesebb, hogy te szabadon vagy, mégsem hisztizünk.

pamut 2016.12.01. 12:15:42

@Francois77:
:DDDDDDDDD

Látod kollaboráns orbánseggnyaló hazaáruló, nem megmondtam előre hogy egy ilyen szar fideszhazugságot fogsz tolni? :DDDD Nem volt nehéz, hazudsz te mindig ha a gazdád érdeke azt kívánja!!!!

aszondod te hazug: "ki tartozik bele a családba. Mert szerintem a lánya férje nem." :DDDDDDDDDD

és nem, nem sül le a pofádról a bőr, amikor így belehazudsz a világba :)

semmi gond, a kérdés attól még itt van:

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:15:45

Így integráld a migránsodat:

888.hu/article-otven-migranst-sikerult-eddig-munkaba-allitani-a-2-milliobol-nemetorszagban
Ötven migránst sikerült eddig munkába állítani a 2 millióból Németországban.
...

magyaridok.hu/kulfold/19-milliard-eurot-koltenenek-nemetek-jovore-migransokra-815095/
Németországban a szövetségi kormány jövőre 19 milliárd eurót fordítana a menekültügyre a költségvetés szerdán elfogadott tervezete szerint.
---
az állástalan migránsok munkanélküli segélyére 4,1 milliárd eurót szánnak, és szintén 4,1 milliárd euró jut a menekültek beilleszkedését szolgáló programokra.
...

index.hu/gazdasag/2016/09/14/a_nemet_topcegek_szerint_a_menekultek_nem_keszek_a_munkara/
A Reuters hírügynökség felmérést végzett 30 német nagyvállalat körében, és azt találta, hogy ezek mindössze 63 menedékkérőt foglalkoztatnak, holott több mint egymillióan érkeztek az országba tavaly.

Francois77 2016.12.01. 12:16:13

@pamut: ismét kérdezek akkor: mi a vizes VB költségvetése? Mi tartozik bele? Előtte az út beletartozik? Vagy a VB költségvetése csak a rendezés-munkabér-stb? Puffogtatsz, de senki nem tudja, mire gondolsz:)

pamut 2016.12.01. 12:16:25

@Francois77: látom már a látszatára sem adsz hogy egy kis szar troll vagy :) igazad van, nem is tudsz többet, te tényleg ennyi vagy :)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:16:36

Egyéb érdekességek.
Csak hogy tudd kiket akarsz a magyarok nyakába erőszakolni:

carm.org/islamic-muslim-statistics-on-violence-rape-terror-sharia-isis-welfare

Saudi Arabia, 92% of Saudis say ISIS conforms to Islamic Law,

America, 38% of American Muslims says ISIS beliefs are correct,

Britain, about 1/2 of Muslims support ISIS,
----------------

51% of U.S. Muslims want choice of Sharia,

300,000 U.S. Muslims want to impose Sharia worldwide,

---

28% of British Muslims want Britain to be an Islamic state.

Francois77 2016.12.01. 12:18:08

@pamut: milyen rokonsági fokban áll akkor Orbán a lánya férjével, hátha így érted a kérdést:) de megnézhetjük az alaptörvény család-definícióját is;)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:18:26

@Francois77:

Most tényleg pamuttal vitatkozol.
Nem vetted észre hogy copy paste-el dolgozik a Gyurcsány által rendelkezésre bocsátott anyagból ?

pamut 2016.12.01. 12:18:35

hé, fideszes hazaárulók!

MIÉRT veszélyezteti a magyar emberek biztonságát az Orbánmaffia azzal hogy beengedett egy nemzetközileg körözött bűnözőt Magyarországra?????

Miért adott lehetőséget egy nemzetközi bűnözőnek Magyarországon is bűnözni??

Francois77 2016.12.01. 12:19:03

@pamut: na, majd ha van konkrét, egyértelmű kérdésed, szólj! ;)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:19:14

Mit mond a korán rólunk ?

www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/kafirok_gyaurok_ellensegek

Mit mond a saria a a kafírokról? Két idevonatkozó idézet: „A kafírokkal szemben hajthatatlannak kell lenni, keményen kell fellépni ellenük, utálni kell őket, amíg el nem fogadják a Legmagasztosabb Allah által kirótt sorsot, mivel ez Allah rendeltetése.”

Az Allahért való gyűlöletet és Allahért való szeretetet Al Walaa wal Baraa-nak hívják, mely az iszlám etika és a saria alapelve. Egy muszlimnak gyűlölnie kell, amit Allah gyűlöl, és szeretnie, amit Allah szeret. Allah gyűlöli a kafírokat, következésképp a muzulmánok is ugyanígy tesznek.

„Allah és követői gyűlölik azokat [a kafírokat], akik bármiféle felhatalmazás nélkül vitáznak Allah jelei felől [a Korán verseiről]. Így pecsételi le Allah az arrogáns, lenéző szíveket.” [Korán 40:35]

A kafírokat ezért ki lehet gúnyolni: „Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért, amit cselekedtek?” [Korán 83:34] A kafírokat le is lehet fejezni: „Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.” [Korán 47:4]

A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni: „Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük, és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.” [Korán 86:15]

A kafírokban szabad félelmet kelteni: „Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta: Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.” [Korán 8:12]

Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát: „A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni.” [Korán 3:28]

A kafírok gonoszak: „És mondd: Ó, Uram, nálad keresek menedéket a gonoszok (kafírok) sugalmazásai elől. És nálad keresek menedéket, Uram, az ő jelenlétük elől.” [Korán 23:97]

A kafírok végül átkozottak is: „Meg lesznek átkozva, és ahol rájuk lelnek, ott megfogják és megölik őket. Allah ugyanezt tette azokkal is, akik előttük jöttek. És nem fogtok változást találni Allah megszokott eljárásaiban.” [Korán 33:61]

Mi az IP címem pecás? 2016.12.01. 12:19:31

@burgener: Már eleve ballibsi tempó az hogy ide eljöhettek, mert megtudták hogy itt van bőven víz. Arra fáj a foga a tudjuk kiknek!

pamut 2016.12.01. 12:19:58

@Francois77:
szóval tagadod hogy létezik a magyar nyelveben a "vő" fogalma, tagadod hogy ha valaki elveszi egy apa lányát akkor ő attól kezdve a családhoz tartozik :DDDD

Égesd csak magad te szerencsétlen kis féreg, ennyit is érsz :D

pamut 2016.12.01. 12:20:58

hé, kollaboráns komcsik!

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:21:04

@Ballib cenzúrázók réme 19: ballibis uszító! Látom a nick lopás mellett amivel lebuktál, azzal is lebuktál, hogy túl jól ismered a Koránt!

Francois77 2016.12.01. 12:21:05

@pamut: miert zöld az ég? Nem zöld. Miért veszélyezteti...? Nem veszélyezteti.

De úgysem érted, hogy maga a kérdés szar:)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:21:12

@pamut:

Már a 444 is megírta, hogy Amerikai megrendelésre ügyködik itt Pharaon, akivel egyébként az egész titkosszolgálat üzlete, a Pentagontól, a hadseregen keresztül, és bankok strómanjai az USA-ban.

Neked még nem szóltak, hogy lebuktatok, hazaáruló tetvek ?

444.hu/2016/11/24/orbanek-amerikai-csapdaba-setalhattak-bele-amikor-beengedtek-pharaont-magyarorszagra

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.01. 12:21:44

@Sipi [CH]:

"es mi van azokkal a sivatagi nomadokkal, akik IX. szazad vegen valami Arpad nevu terroristaval betortek a kereszteny europaba, majd evszazadokig fosztogattak es most nekik a legnagyobb a pofajuk a rablogyilkos migrans uk-uk-uk-oregapjukkala hatuk mogott?"

Én úgy tudtam, hogy az utódokat nem lehet hibáztatni a felmenőik bűnei miatt. (Az egyetlen kivétel a holokauszt, mert az abban bűnösök utódait hetvenhetedíziglen lehet bűnbánatra felszólítani és kártérítést fizettetni velük.)

"majd evszazadokig fosztogattak"

Ez komoly? Évszázadokig?

Francois77 2016.12.01. 12:21:58

@pamut: család: apa-anya-gyerekek. Vőt hol látsz?

na4 2016.12.01. 12:22:21

Idióta posztoló. Ahmeddel együtt te is húzz innen a búsba!

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:22:34

@Francois77: Ne hazudozz ballibsi! Ti buktattátok meg a Gyárfást, mert nem akarjátok hogy nemzetünk diadalmaskodjon egy sikeres úszó VB-vel!

pamut 2016.12.01. 12:23:29

@Ballib cenzúrázók réme 19:

szia seggnyalók legnagyobbika, bértrollok legalja, olvastam a cikket, és nincs benne a válasz a kérdésre, hogy:

MIÉRT veszélyezteti a magyar emberek biztonságát az Orbánmaffia azzal hogy beengedett egy nemzetközileg körözött bűnözőt Magyarországra?????

Francois77 2016.12.01. 12:24:24

@Ballib cenzúrázók réme 20: ballibsi? Én???? Valamit nagyon benéztél, ne szívj többet ma már:)

pamut 2016.12.01. 12:25:16

@Francois77: mondtam hogy hazudj tovább, és hazudsz tovább :) kiszámíthatü kis bértrollocska vagy te :)

Hé, emberek!!! :DDDDDD
Nézzétek, már a fidesztrollok ott tartanak, oda süllyedtek, hogy TAGADJÁK hogy Orbán Ráhel férje az Orbán család tagja lenne!!!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jakab.gipsz 2016.12.01. 12:26:23

@Sipi [CH]: És mi van azokkal a nomádokkal Sárával és Hágával akik évezredek óta gyűlölik egymást, és veszekednek a semmin.

A feudalizmus ismérve, ha komolyan vette egy király vagy főúr a kötelességét, folyton harcolnia kellett a szomszédai ellen, ezt a harcot akkoriban természetesnek tekintették, még a galamb lelkű Buddhista feudalizmus is így működöt. Őseink pedig a nyugatot csak felderítették, mi van a hegyeken túl. Gondolhatod mekkorát koppantak amikor megtudták: minden hol csak tenger. (hi-hi). No ekkor belátták, itt ragadtunk: azaz itt élnünk és halnunk kell, tehát Ti fogtok megváltozni nem pedig MI, és erre mérget vehetsz.

pamut 2016.12.01. 12:27:23

kollaboráns komcsik!

MIÉRT kapott csak 4 évet Mikola István rokona miután megpróbált megölni egy nőt????

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:27:30

@Francois77: Tipikus ballibsi, hogy tagadja hogy ballibsi! Régi manőver. Miközben az Orbán kormányhoz hűnek mutatkozol, elrejtett ellenkampány folytatsz. A ballibsik szokásos áskálodó módszere, a Soros féle beépülési művelet. tudjuk kik fejleszették ezt ki.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:28:47

@Ballib cenzúrázók réme 20:

Ez már az ötödik nick amit direkt miattam hamisítottatok.
Igazán megtisztelő számomra, hogy Soros Gyuri csicskáit ennyire bosszantom.. :DDDD

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:29:48

@Francois77:

Nickhamisító.
Csak a szokásos ballib próbálkozás, mikor az érvek elfogytak.

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:30:43

@Ballib cenzúrázók réme 19: Ne terelej nicklopó! Én vagyok kénytelen új és új nickeket csinálni, mert mindig hamísítotok! Bár a stílusomat képtelenek vagytok, rohadt ballibsik, mert ahhoz kevesek vagytok szellemileg!

Advanced Flight 2016.12.01. 12:30:57

Btk. 314. § (1) bek.

"Aki abból a célból, hogy
a) állami szervet, más államot vagy nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön,
b) a lakosságot megfélemlítse,
c) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetve nemzetközi szervezet működését megzavarja,
a (4) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő."

Egyéb kérdés?

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:31:20

@Ballib cenzúrázók réme 19: "Csak a szokásos ballib próbálkozás, mikor az érvek elfogytak."

Csak a szokásos ballib próbálkozás, mikor az érvek elfogytak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.12.01. 12:32:03

@Ballib cenzúrázók réme 19:

"Németországban a szövetségi kormány jövőre 19 milliárd eurót fordítana a menekültügyre a költségvetés szerdán elfogadott tervezete szerint."

Ez óriási, ha belegondolsz, mennyire megdobja ez a német GDP-t - persze az államháztartási szufficit rovására. Nyilván ezért akarja MerkelFotze legalizálni a bevándorlást Németországba. Igaz, ugyanezt a hatást elérhetné a német elesettek, szegények és nyugdíjasok nagyobb támogatásával is, de akkor nem lehetne előre borítékolni, hogy 5-10 éven belül polgárháborús viszonyok lesznek Németországban.

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:32:30

@Advanced Flight: De ez a Gyurcsány lemondását követelőkre nem igaz! Úgy hogy ne terjessz hazugságokat ballibsi!

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 12:34:30

@Ballib cenzúrázók réme 20:

Ne vicceltem..
Tényleg büszke vagyok rá, hogy a ballib véleménydiktatúra elkötelezett hívei 5 darab nicket hamsítottak miattam, és rendszeresen kommentelnek a nevemen, mert elfogytak az érveik.

Csinálok is rólatok egy blogot a hozzászólásaitokkal majd, ha lesz időm, hogy emlékezhessek rátok akkor is, mikor Soros GYuri alamizsnája elfogyott, és eltüntök a ballib gyűlölködés mocsarában.

Advanced Flight 2016.12.01. 12:35:49

@Advanced Flight: ja, lemaradt, hogy ezt terrorcselekménynek hívják.

pamut 2016.12.01. 12:35:51

ne kussoljotak, gyáva férgek! hé, kollaboráns komcsik!

MIÉRT kapott CSAK 4 évet Mikola István rokona miután gyilkossági kísérletet követett el egy nő ellen és eközben savval szétroncsolta a nemi szervét????

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:36:51

@Ballib cenzúrázók réme 19: Azt semmi, van olyan nick, amiről posztot is írtak. Persze nem a tiéd hülye ballibsi!

pamut 2016.12.01. 12:37:41

hé komcsik,

ugye Rogán ámokfutását is élvezitek? Ugye minél többet lop Rogán a magyaroktól, ti annál jobban örültök?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.12.01. 12:40:06

Nyami, nyami, agyhalottak lopkodják egymás nickjét és ballibsizik egymást. Mikor jön már a kávém?

Advanced Flight 2016.12.01. 12:41:32

@Ballib cenzúrázók réme 20: te hülye vagy, bameg? épp az Ahmedke miatt írtam, aki fullra megvalósította a tényállást, míg a dobálók meg nem, mert az nem terrorcselekmény, hogy valaki összebunyózik a rendőrökkel. És mi a hazugság abban, hogy bekopiztam a hatályos Btk. vonatkozó részét?
Jó lenne, ha az agyatlan ámokfutásoddal nem adnál muníciót a ballibeknek, akik rád mutogatva joggal mondhatják, hogy milyen hülyék is vannak a jobboldalon. Ha nem tudsz értelmeset írni, akkor inkább kussolj.

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:45:17

@Advanced Flight: Te is belülről próbálod meg lejáratni a konzervatív eszméket ballibsikém, hogy igyekszel összemosni a kettőt.

Cpeti123456 2016.12.01. 12:45:22

Ez van ha valaki a határon fullba nyomja a kretént...

pamut 2016.12.01. 12:48:17

:DDDDDDDDDd

a fideszbolsik bevallották hogy a kormányzás célja nem Mo. szolgálata, hanem orbán hatalmon tartása!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD

Rogán, kormánytag, miniszter:
"számára egy feladat van: győzelemre vezetni Orbán Viktort, hogy 2018 után is Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét."

444.hu/2016/12/01/rogan-antal-azt-mondta-miniszterkent-egy-feladata-van-gyozelemre-vezetni-orbant-a-valasztason

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:48:23

@Advanced Flight: Különben meg látszik, hogy felületesen kiképzett ballib Soros ügynökként még egy törvényhelyet sem tudsz értelmezni, mert a törvény a

"Btk. 314. § (1) bek." érted? első bekezdés!

"a (4) bekezdésben meghatározott személy elleni" te meg a negyedik bekezdésről beszélsz. A Sorosék, legalább olvasni tudó ballibsiket alkalmazhatnának!

Ballib cenzúrázók réme 20 2016.12.01. 12:49:25

@Ballib cenzúrázók réme 19:
"Nickhamisítóval társalogsz."

Csak a szokásos ballib próbálkozás, mikor az érvek elfogytak.

pamut 2016.12.01. 12:50:09

mellesleg ez annak is a beismerése, hogy önös pártcélra fordítja Rogán a minisztériuma 30 milliárdos költségvetését!!!!!

Adja vissza az orbánmaffia saját zsebből az ellopott 30 milliárdot a magyaroknak!!!!!!!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 12:59:22

@Ballib cenzúrázók réme 19: Bocsesz, te most a Batyu vagy, vagy a kifigurázása? Ne haragudj, de mindig olyan vicceseket mondasz, sose tudom eldönteni. A 18-as az a Batyu, erre már rájöttem.

Zalancelot 2016.12.01. 13:03:19

@Pisti 90: Ha ugyan ezt csinálja a Mexikói -USA határnál, tuti nem ússza meg élve.
Ergo: itt szerencséje volt! Miért nem jött a legális úton, amikor neki lehetősége lett volna rá? Szerinte a családját kísérte.
De miért nem Ciprusra próbálta menekíteni a családját, ha menekülniük kellett, hiszen ott legálisan tartózkodott, családegyesítéssel vihette volna oda családját?
Talán azért mert a Német szociális csöcsön lógva sokkal jobb életet reméltek?

Talán 10 évre nem kellene bekasztlizni, de első fokon jó üzenet ez.
Remélem jószándékú idióták még csapnak neki nagyobb reklámot mindenféle szimpátiatüntetésekkel, meg hasonszőrű bloggerek lármáznak még eleget ez ügy kapcsán, hogy eljusson a hasonló úton járókhoz.
Ha már Merkel annó meghívta őket, jó ha eljut hozzájuk az üzenet, már ez nem érvényes!
Jól elhúzva az igazságszolgáltatást, majd el lehet engedni néhány évvel, és kiutasítani örökre.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:04:31

@Advanced Flight: "rád mutogatva joggal mondhatják, hogy milyen hülyék is vannak a jobboldalon."

Egyrészt itt egyedül én vagyok jobboldali, a fideszesek az rasszista szélsőjobb. Másrészt mindegyik fidesz szekértolóról süt, hogy milyen hülyék vannak a szélsőjobbon.

Viszont érdekel a véleményetek, mindenképp írjatok, nem baj, hogy hülyeség. Ordas hazugságokat azonban ne írjatok, azzal már tele a padlás.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:07:16

@Zalancelot: "első fokon jó üzenet"

Tehát első fokon még kommunikáció van, nem jogszolgáltatás? Nem kéne azt a habonymédiára hagyni, és rögtön a másodfokkal kezdeni? Elfecsérelt pénz és idő.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:11:07

@Ballib cenzúrázók réme 1:
@Ballib cenzúrázók réme 2:
@Ballib cenzúrázók réme 3:
@Ballib cenzúrázók réme 4:
@Ballib cenzúrázók réme 5:
@Ballib cenzúrázók réme 6:
@Ballib cenzúrázók réme 7:
@Ballib cenzúrázók réme 8:
@Ballib cenzúrázók réme 9:
@Ballib cenzúrázók réme 10:
@Ballib cenzúrázók réme 11:
@Ballib cenzúrázók réme 12:
@Ballib cenzúrázók réme 13:
@Ballib cenzúrázók réme 14:
@Ballib cenzúrázók réme 15:
@Ballib cenzúrázók réme 16:
@Ballib cenzúrázók réme 17:
@Ballib cenzúrázók réme 18:
@Ballib cenzúrázók réme 19:
@Ballib cenzúrázók réme 20:
@Ballib cenzúrázók réme 21:
@Ballib cenzúrázók réme 22:
@Ballib cenzúrázók réme 23:
@Ballib cenzúrázók réme 24:
@Ballib cenzúrázók réme 25:
@Ballib cenzúrázók réme 26:
@Ballib cenzúrázók réme 27:
@Ballib cenzúrázók réme 28:
@Ballib cenzúrázók réme 29:
@Ballib cenzúrázók réme 30:

Tessék azonnal színtvallani!

Francois77 2016.12.01. 13:11:29

@pamut: cicafiú, a bankszámlakivonat vagy tulajdoni lap még mindig késik, bár állítólag hozol bizonyítékokat :)

szvsz 2016.12.01. 13:11:44

@pamut: "HONNAN VAN AZ ORBÁN CSALÁDNAK EGY MIL-LI-ÁRD FORINTJA ?????? "
Mit ordibálsz, dilinyós? Onnan, hogy loptak tőled 1 Ft-ot a meglévő 999.999.999-hez.

Zalancelot 2016.12.01. 13:13:42

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Nem vagyok jogász, csak a saját véleményemet írtam.
Itt a kommuníkáció igencsak kevés, itt kemény ítéletek szükségesek hogy értsenek a most és ezután útnak indulóknak, -gondolva arra, ha a törökök szélnek eresztik a náluk dekkolókat- hogy tudják: Vége a wilkommenskuturnak!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.12.01. 13:14:41

Tanuljanak csak az abroszfejuek.anyukát kísérte mingyá sírok annyira megható.ciprus nem pálya mi?nemetBE jobb az ellátmány....
Hát kedveseim igy jar az aki emberkedik.nagyon helyes hogy peldat statualnak.mellette kiderul ki adja a lovat a migrik alá.csak listazni kell

Francois77 2016.12.01. 13:15:03

@Zalancelot: és tegyük hozzá, hogy mivel a tétel 10-20 év vagy életfogyt, Ahmed az alsó határt kapta, tehát tulajdonképpen enyhe ítélet született.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:15:18

@Advanced Flight: "b) a lakosságot megfélemlítse,
...
Egyéb kérdés? "

Igen. Hogy az orbán miért nem ül a sitten terroroizmus miatt negyven évre elítélve?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:19:28

@szvsz: "loptak tőled 1 Ft-ot a meglévő 999.999.999-hez."

Ez nem jön így ki. Az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy tízmillióan vagyunk. Akkor mindenkitől egyenlően loptak 100 Ft-ot.

De sok száz miliárdot loptak, Pamut fidesz ügynök, próbálja a bűneiket kisebbíteni.

desw 2016.12.01. 13:23:16

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"Nem. Mivel egyedül tudott jól angolul a tömegből, közvetített a tömeg és a rendőrök között, és csitítgatta a tömeget."

Hogy a gecibe lehet ez? Há' nem arról votl szó, hogy agysebészek és mérnökök? Ja, de svédül és németül tudnak, mer' ugyis oda mennek.

"Aha, a megafon. Halálos fegyver 5. :))"

Ha nekem menekülni kellene, tuti vinnék magammal egy 5 kilós megafont. Sose lehet tudni!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:24:04

@pamut: "TAGADJÁK hogy Orbán Ráhel férje az Orbán család tagja lenne"

Egy fedél alatt laknak? Nem? Na ugye! Az, hogy ismerik egymást csak a Párhuzamos és a zsidó háttérhatalom hazug koholmánya. :))

(Kurvajó ez a thread!)

pamut 2016.12.01. 13:24:22

jó hírt hoztam minden fideszes kollaboránsnak! újabb stadionok épülnek!!

hvg.hu/gazdasag/20161201_stadion_Miskolc_Diosgyor

ki az utcára, ünnepelni, táncolni, spontán tömegtüntetést orbán mellett!!!

anyátok belehal a kórházi fertőzésbe, de sebaj MÉG TÖBB STADION LESZ!!!!!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:26:23

@desw: "tuti vinnék magammal egy 5 kilós megafont"

:))

Oké. De a tíz kilós betondarabot, meg Toldi Miklóst se feledd otthon!

Repüla, repüla ... Megafon!

pamut 2016.12.01. 13:34:27

@Francois77:

maffia-kollaboráns itt a tényfeltáró-leleplező cikk az Orbán-család egymilliárdos ingatlanáról:

444.hu/2016/11/28/egymilliard-forintos-ingatlana-van-tiborcz-istvannak-egy-ipari-parkban-ahova-a-kormany-csabit-befektetoket

még csak nem is tagadják.... de jelentsd fel az újságot ha szerinted hazudnak! :DD na, hol a feljelentés, had lám! :DDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:35:51

@pamut: És ha valakinek nem tetszik, meghosszabbítjuk Nyíregyházáig! :))

pamut 2016.12.01. 13:37:13

hé, hazaárulók!

MIÉRT veszélyezteti a magyar emberek biztonságát az Orbánmaffia azzal hogy beengedett egy nemzetközileg körözött bűnözőt Magyarországra?????

és az ügyészség MIÉRT NEM HAJLANDÓ NYOMOZNI, hogy hogy kaphatott letelepedési engedélyt Pharaon, noha érkezett feljelentés?????

sZulamith 2016.12.01. 13:37:36

A szeretőjét savval leöntött kórház igazgató 4 évet kapott. Ez a szerencsétlen jóformán a semmiért, 10 -et. Hosszú Katinka körbe úszhatja a világot, akkor sem teszi helyre a magyarokról alkotott véleményt.

Francois77 2016.12.01. 13:39:19

@pamut: tudod, ha jól emlékszem, úgy kezdődött, hogy Orbán vejének cége köztéri világításokat csinált uniós pénzből, amin sokat keresett. mivel felnyomtátok ezerszer az uniónál, és nem kaszálták el mégsem, megállapíthatjuk, hogy jogosan keresett pénzt, mert ha nem így lenne, az OLAF lépett volna. na most, ha ebből a megkeresett pénzéből vett valamit, azzal mi a bajod? papírja van róla az OLAF-tól, hogy nem tisztességtelen a pénz :)

egyébként a kormány az ország nagyon sok ipari parkjába csábít befektetőket, nem csak oda. nem értem a problémát... de a 444 még mindig nem tekinthető hiteles forrásnak, akárhányszor nyomod be, attól még csak egy Soros által pénzelt szennymédia marad.

Francois77 2016.12.01. 13:41:03

@pamut: kit jelentettek fel és miért? vagy már ott tartunk, hogy akit feljelentenek, az bűnös? hurrá, megszüntethetjük a bíróságokat :)

pamut 2016.12.01. 13:43:03

@Francois77: :DDDD
erőlködsz bértroll, erőlködsz? :DDD be akarod magyarázni hogy egy 30 éves embernek, aki amúgy teljesen véletlenül még Orbán lányának a férje is, csak úgy lett legálisan egymilliárdja? :DDD nahát, pont fideszes önkormányzatok bélelték ki a kisgyereket? :DDD

különben előbb még azt hazudtad hogy Orbán Ráhel férje az nem az Orbán család tagja? :DDD

Mutass már még egy 30 évest ebben az országban aki milliárdos, kastélyai és ipari ingatlanjai vannak bazdmeg te minden bűnt fényesre nyaló kollaboráns cinkos!

HONNAN VAN EGYMILLIÁRDJA AZ ORBÁNCSALÁDNAK???????

Zalancelot 2016.12.01. 13:44:49

@Francois77:
A minősítés itt ami a meghatározó.
Amennyiben a terrorizmus vádja megáll, valóban nem túlzó az ítélet.
szerintem az ügyvédje a mínősítést fogja vitatni.

Francois77 2016.12.01. 13:46:07

@Zalancelot: a BTK szerint egyértelmű, nehéz vitatni, hogy állami szervet (rendőrség) arra akarta kényszeríteni, hogy beengedjék az országba...

Francois77 2016.12.01. 13:46:47

@pamut: nem mondtam, hogy családtag, leírtam, honnan van a pénze, és hogy megvizsgálták, nem találták jogtalannak, de te az OLAFnál is okosabb vagy :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:49:30

@sZulamith: Budaházy meg egy kis verekedésért 13-at. Nem mondom, másfelet testvérek között is megérdemelt.

Monjuk a Csintalan olyan tenyérbemászó pofa, hogy bár mélységesen elítélek minden erőszakot, nem tudtam könnyezni.

Zalancelot 2016.12.01. 13:50:06

@Francois77: Bizony itt a Zunió a sáros, mert ott is olyan semmihez sem értő bürokraták dolgoznak, hogy olyan dolgokra adnak pénzeket, amire nem szabadna.
Miért azt kárhoztatnánk, aki ezt észlelve betegre keresi magát rajta.

pamut 2016.12.01. 13:51:41

@Francois77:
hazudsz megint bérféreg?? :D nem azt írtam hogy akit feljelentenek az már bűnös, hanem hogy MIÉRT NEM NYOMOZNAK????
ennyire gyáva vagy már hogy nem is mersz arra válaszolni amit kérdezek? :D anyád erre tanított hogy hazudj, hogy forgasd ki mások kérdését? mondjuk ha ő is fideszes akkor elhiszem....

tehát ismét a kérdés: a kollaboráns neokomcsi orbáncsicska ügyészség MIÉRT NEM NYOMOZ a fideszes hatóságok ellen? a fideszes hatóságok hogy adhattak letelepedésit egy nemzetközi körözés alatt álló bűnözőnek?

pamut 2016.12.01. 13:52:58

@Francois77: te TAGADTAD hogy családtag, te szánalmas hazug :D van bármit amit ne hazudnál az orbánodért? ugye büszke vagy magadra hogy ide süllyedtél?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 13:53:25

@Francois77: "Orbán vejének cége köztéri világításokat csinált uniós pénzből"

Igen, a pofának van benne nagy gyakorlata, negyven éve ledvilágiításokat szerel. Tuti neki kellett nyerni minden tendert.

Nem ez az az eset, mikor olyan sötét volt az új világítás, hogy rendőröknek kellett a gyalogosokat átkísérni a túloldalra?

Na, ne vicceljünk már kérem, te se gondolhatod komolyan!

pamut 2016.12.01. 13:54:50

és ismét:

MIÉRT kapott CSAK 4 évet Mikola István fideszes rokona miután gyilkossági kísérletet követett el egy nő ellen és eközben savval szétroncsolta a nemi szervét????

Francois77 2016.12.01. 13:57:36

@pamut: nem adtak letelepedést, csak vízumot és tartózkodási engedélyt. ezért nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert nincs az a helyzet, amire kérdezel :D:D:D

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 13:58:00

@pamut:

Te megbolondultál végképp..

Hogy az ügyészség miért nem nyomoz a hatóság ellen ?

-----

Más.. Mint ahogyan említettem volt Pharaon kapcsán már a 444 is megírta, hogy mocskos Amerikai titkosszolgálati játszma része a cucc.

Neked még nem szóltak, vagy nem hiszel a saját szemednek ?

444.hu/2016/11/24/orbanek-amerikai-csapdaba-setalhattak-bele-amikor-beengedtek-pharaont-magyarorszagra
Pakisztántól Washingtonig
De hogy miért kellett a floridai ügy után négy év ahhoz, hogy Amerikában kirobbanjon a BCCI-botrány, azt csak a BCCI történetének ismeretében lehet megérteni.
Aga Hasszán Abedi a hetvenes évek elején alapította a bankot, és kezdetben a BCCI kizárólag azért volt felelős, hogy a Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben dolgozó pakisztáni munkások fizetését hazautalja. Abedi erre Abu-Dhabi emírjétől kapott megbízást, és mivel a BCCI-nek nem volt versenytársa ezen a piacon, a pakisztáni munkások pénzének féllegális kezelésével hamar komoly tőkét halmozott fel a bank.
Az igazi aranykor azonban a hetvenes évek végén jött el. Az iráni sah majd a 79-ben hatalomra kerülő forradalmi kormány egyre súlyosabban büntette a droggal kapcsolatos bűncselekményeket, ezért pedig az Afganisztánból induló drogcsempész-útvonalak többsége az afgán-irániról fokozatosan az afgán-pakisztáni határra helyeződött.
Ez nagyon jól jött Fazle Haq altábornagynak, aki Pakisztán észak-keleti határmenti régiójának kormányzójaként átvette az irányítást a fő csempészútvonalak fölött. Haq már a hetvenes évek közepén feltűnt Abedi mellett a BCCI irányítói között, a drogbevételek növekedése pedig csak kiterjesztette a befolyását. Természetesen a drogpénzek is a BCCI-be vándoroltak.
Az amerikai külügynél többen is elképedve figyelték Haq mesterkedéseit, de az USA a nyolcvanas éveben sem tett semmit a katonatiszt hatalmának megtörése érdekében.
Az altábornagy ugyanis a CIA embere volt.

Francois77 2016.12.01. 13:58:46

@pamut: nem kapott letelepedést, csak vízumot és tartózkodási engedélyt 2 évre. ezért nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert ha szar a kérdés, tehát eleve hazugságon alapul, akkor nincs rá válasz, hiába nyomod fullba a kretént. :D:D:D

Francois77 2016.12.01. 13:59:49

@pamut: továbbra is tartom, hogy nem családtag. a családtag vérrokon, ő meg nem az. és hivatkoztam az alaptörvényre, aszerint sem rokona Orbánnak. úgyhogy ezt a kérdést lezártnak tekintem :D

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 14:00:51

@pamut:

Mi köze Mikolának az elmebeteg unokaöccséhez ?

Avagy Gyurcsány felelősségre vonható amiatt, hogy az apósa kivégezte Nagy Imrét, amiért cserébe az MSZMP KB kiutalta számukra azt a zsidóktól elkobzott villát, ahol ma is élnek ?

Francois77 2016.12.01. 14:01:11

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nézd, elhsizem, hogy te megrekedtél a helyi pék szintjén, de segítek: sem a Mercedes, Sem az Audi, sem a Telekom vezetője saját kezével nem szerel :) cégvezető ritkán csinál kétkezi munkát. te is tudod, én is tudom. emelj a színvonalon, mert nem tudok ennyire lesüllyedni :D

Zalancelot 2016.12.01. 14:03:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

A közvilágítás egy olyan szakmai téma, amit szerintem nem itt kellene kitárgyalni.
De ha ezt szeretnéd, nem bánom felmoshatom veled a padlót,
:-)))

N. Barbie 2016.12.01. 14:08:57

A lotto otosom igy jonne be, hogy amint meglattam tegnap indexen az errol szolo hirt, biztos voltam benne, hogy nem kell sok es a balliba1 is kerit belole egy rinyaposztot.
Az undorito kettos merce meg mar alap itt.
Valami Goro akarkivel vonnak parhuzamot, aham.
Mindjart gondoltam, hogy a masik, sokkal jobban ideillo peldat nem fogjatok elovenni.
Merthogy Budahazy 13 ev fegyhazat kapott, felteteles szabadulas lehetosege nelkul, szinten allitolagos terrorcselekmenyert (ertsd. egy fideszes majom kapott ket pofont, egy szdsz-es hazaaurolo, uresen allo epitesi telke meg egy Molotov koktelt).
Nem lattam a sirankozo blogokat ezen ugy kapcsan egyik ballib szennyblogon se, itt se.
De ha migrirol van szo, akkor rogton indul a ballib hiszti. Az ember esze megall ilyen szintu alszent, nem kettos, ketszazas merceju pofatlan bandan, mint ti vagytok.
Es ne jojjon egy pofatlan ballib kommethuszar se magyarazkodni, akik mind dorzsoltetek a tenyeretek Budahazy itelethirdetese kapcsan, hogy jaj de Budahazy ugye az mas. Nem mas, ugyanaz.
Illetve annyibol valoban mas, hogy ott csak egy magyar embert iteltek el indokolatlanul, ami a ballib bohocokat nem szokta erdekelni, de most, hogy migrirol van szo, be is indult a hisztigep. Gyomorforgato.

pamut 2016.12.01. 14:10:30

@Francois77:
akkor tartózkodási engedély! a fideszes hatóságok hogy adhattak tartózkodásit egy nemzetközi körözés alatt álló bűnözőnek?
és a kollaboráns neokomcsi orbáncsicska ügyészség MIÉRT NEM NYOMOZ a fideszes hatóságok ellen?
és ismét a kérdés: ennyire gyáva vagy már hogy nem is mersz arra válaszolni amit kérdezek? :D anyád erre tanított hogy hazudj, hogy forgasd ki mások kérdését? mondjuk ha ő is fideszes akkor elhiszem....

pamut 2016.12.01. 14:11:34

@Ballib cenzúrázók réme 19:

már írtam neked te hazug szar hogy olvastam a cikket de abban nincs benne a válasz hogy a fideszes hatóságok hogy adhattak tartózkodásit egy nemzetközi körözés alatt álló bűnözőnek?????????

és a kollaboráns neokomcsi orbáncsicska ügyészség MIÉRT NEM NYOMOZ a fideszes hatóságok ellen?

Francois77 2016.12.01. 14:12:22

@N. Barbie: lesz tüntetés is Ahmed szabadulásáért. én már csak a természetes kiválasztódásban bízom, kizárt, hogy ennyire agyhalottak ne fulladjanak meg csak azért hamarosan, mert a nagy sipítozásban elfelejtenek levegőt venni.

pamut 2016.12.01. 14:12:32

@Francois77:
hazudsz, hazudsz és hazudsz, továbbá fideszes bértroll vagy, aki az anyját is eladná két fillérért ha az orbánnak éreke lenne. a kérdést lezártnak tekintem :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:12:46

@Francois77: Hát igen, Tiborc munkával nem koszolja össze a kezét. Elméletben szerzett korlátlan tudást a közösségi ledvilágítás terén. Fej-sztahanovista. :))

És nem piszlicsáré kis céggel kezdett, rögtön Audi méretűt kapott nászajándékba.

Olvasd már vissza, hogy milyen sznalmas szerecsenmozsdatással próbálkozol. Szégyelld már el magad!

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2016.12.01. 14:12:50

@Jakab.gipsz: "Ti fogtok megváltozni nem pedig MI, és erre mérget vehetsz."

en biztos, hogy nem..
latod, inkabb elkoltoztem, pacsaljatok a teleszart karpat-medencetekben csak ti tovabb, de nelkulem:-)

nekem nem kell. nekem az eletem, a jogaim es szabadsagom kell es az fontosabb, mint barmilyen orszag, nemzet, allam, isten. barmi, amit kiytalaltak nektek es hulyere vesznek benneteket olyannyira, hogy konyorogtok az allati banasmodert es a csicska letert:-)

pamut 2016.12.01. 14:14:01

@Ballib cenzúrázók réme 19:
Az a köze van hozzá hogy fideszesek uralják az igazságszolgáltatási rendszert!!! Nem 100 éve hanem MOST!

MIÉRT ÚSSZA MEG A FIDESZES ROKON CSUPÁN 4 ÉVVEL A KEGYETLEN ALJAS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETÉT????????????????????

Francois77 2016.12.01. 14:14:49

@pamut: ezt írod: "akkor tartózkodási engedély". lefordítom magyarra: hazudtál, már megint. a te verziódban: tévedtél :) tudod mi a tévedés? hogy apád nem vett kotont.
mondtam már, hazugokkal nem beszélgetek, szép napot :)

ja, búcsúzóul válaszolok a kérdésedre: "ügyészség MIÉRT NEM NYOMOZ" olvasd el, leírták. nem érted? háááát.....

azt hiszem, minden nyitott kérdésre válaszoltam.:)

pamut 2016.12.01. 14:15:03

hé, cinkos gazemberek!

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Francois77 2016.12.01. 14:15:52

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: tudod, vannak fizikai és szellemi munkások. te leragadtál a szarlapátolásnál, de nem mindenki járt így :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:16:22

@Francois77: "nem családtag. a családtag vérrokon"

Rántotthúst se kap a vasárnapi ebédnél, nem rokon. :))

Komolyan szánalmas szerecsenmosdatás.

pamut 2016.12.01. 14:16:32

@Francois77: tetszik hogy felvállalod milyen hitvány szánalmas féreg vagy :) a diadalittas mondókádnak talán még egy dedósokkal teli homokozóban is nagy respektje lenne :) anyád biztos ilyennek nevelt és most büszke rád :)

Francois77 2016.12.01. 14:16:37

@pamut: kettőnk között az a különbség, hogy te állítod, hogy hazudok, én meg BIZONYÍTOM, hogy hazudsz :)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 14:17:11

@pamut:
"fideszesek uralják az igazságszolgáltatási rendszert!!"

Gondolom ezért mentették fel Molnár Gyulát, és Hagyót, mint az MSZP legnagyobb tolvajait. :DDDD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:17:17

@Francois77: "vannak fizikai és szellemi munkások"

És vannak maffiózók.

pamut 2016.12.01. 14:17:40

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

szegény, az örök szervilis seggnyalásba belehülyült @Francois77: komolyan elhitette magával hogy Orbán Ráhel férje az NEM tagja az orbán-családnak :DDD

pamut 2016.12.01. 14:18:22

@Francois77: :DDDD vergődjél még, kb 200 hazugság után :DDD

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Francois77 2016.12.01. 14:18:24

@Ballib cenzúrázók réme 19: nem, a Molnár Gyulát azért mentette fel a Kúria, mert az volt a tanácsvezető bírónő, akit korábban az MSZP jelölt alkotmánybírónak. erre mondják, hogy érdekes...

Zalancelot 2016.12.01. 14:19:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Szerintem olyan témában próbálod osztani az észt, amiben te is hiányt szenvedsz!

sZulamith 2016.12.01. 14:19:25

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Szerintem a kettő nem ugyanaz. Budaházi ("i" végződés nem véletlen:)rendre követ el büntethetőséget, vagy ha nem azt, akkor megbotránkozást /általa vezetett képviselő testület legújabb döntése) mig ezt a szerencsétlent akit nem ismerünk, talán a körülmények miatt vált olyanná, egyből 10 évre itél a biróság. Szeretném én tudni, hogy hasonló szitúban ki állná meg az ellenkezőjét. Új rend, új szokás. Valamikor büszke voltam a magyar rendőrökre, mert több volt a jóindulat bennük, mint a német, vagy az osztrákba. Ma ezt már nem mondom.

Francois77 2016.12.01. 14:19:43

@pamut: xixa, nem az a téma, már rég, ki családtag, ha akarod, elismerem, hogy családtag, attól még hazudsz, mint a vízfolyás. lásd fentebb a letelepedési kérdést :)

pamut 2016.12.01. 14:19:50

@Ballib cenzúrázók réme 19: LOL, van bizonyítékod ellenük? Akkor elő vele, hagyd abba az MSZP-SEK BŰNPÁRTOLÁSÁT!!! Ne titkold a bizonyítékaidat ellenül,te ballib bűnpártoló, elő vele!!!!

És addig is:

MIÉRT ÚSSZA MEG A FIDESZES ROKON CSUPÁN 4 ÉVVEL A KEGYETLEN ALJAS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETÉT??????????????

pamut 2016.12.01. 14:20:43

@Francois77:
mi van, eddig azt azt hazudtad hogy nem családtag, csak nem beismered hogy hazudtál, fideszes? :DDDDD

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

pamut 2016.12.01. 14:22:14

Idézem:

"A Belügyminisztérium a lap kérdésére közölte, sosem vettek tőle ujjlenyomatot és nem szerezték be a biometrikus azonosítóit.
A tárca megerősítette, hogy Pharaonnak 2016. november 1-jéig magyarországi tartózkodási engedélye is volt, ehhez pedig a beszámoló szerint elvileg kötelező (lett volna) az arcképmás-készítés és az ujjnyomat-rögzítés."

Miért veszélyeztette Mo. biztonságát a fideszes hatóság egy nemzetközi bűnöző beengedésével??????

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 14:22:17

@pamut:

Tehát véded a mocskos MSZP-s tolvajoakt.
Mimást is várhat az ember egy aljas Gyurcsány csicskától.

Francois77 2016.12.01. 14:23:11

@pamut: nem ismertem be semmit, csak elengedtem a kérdést, mert belefeszültél.
szóval hazudozol, hazudozol? :)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 14:23:21

@pamut:

Azt ugye tudod hogy az általad közölt bionyítékok száma éppen nulla, azaz 0 ??

A saját logikád szerint alaptalanul vádaskodsz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:23:45

@Zalancelot: "olyan témában próbálod osztani az észt, amiben te is hiányt szenvedsz"

A nagybani pénzlopáshoz valóban nem sokat értek, gyakorlati tapasztalatom pedig nulla. De azért hadd legyen véleményem a tolvajokról.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.12.01. 14:23:59

@Francois77:

Mit vársz egy ballib hazaárulótól ?

Csak hazudni tudnak.

pamut 2016.12.01. 14:24:38

@Ballib cenzúrázók réme 19: te véded őket, MIÉRT NEM ADOD ELŐ A BIZONYÍTÉKOT?????
hagyd abba az MSZP-SEK BŰNPÁRTOLÁSÁT!!! Ne titkold a bizonyítékaidat ellenül,te ballib bűnpártoló, elő vele!!!

És addig is:

MIÉRT ÚSSZA MEG A FIDESZES ROKON CSUPÁN 4 ÉVVEL A KEGYETLEN ALJAS GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETÉT??????????????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:25:20

@pamut: Persze, hogy nem tagja. Még a Ráhel esküvőjére se hívták meg. :))

Francois77 2016.12.01. 14:25:50

pamut beakadt :) két lemezt cserélget, és nem érti, hogy maga a kérdés van rosszul feltéve, így nincs rá helyes válasz. :)

pamut 2016.12.01. 14:25:50

@Francois77: kurva jól szórakozom ahogy égeted magad kis kollaboráns bérhazudozó pöcs :) anyád biztos büszke rád, seggnyalónak nevelt gondolom :)))

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

pamut 2016.12.01. 14:27:12

@Ballib cenzúrázók réme 19: általam? :DDD a fideszes bíróság is bűnösnek mondta ki te idióta :DDDD de miért csak 4 évet kapott bazdmeg????

MIÉRT ÚSSZA MEG NÉGY ÉVVEL A FIDESZES A SAVVAL RONCSOLÁST, A GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETET????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:28:12

@Francois77: "a kérdés van rosszul feltéve, így nincs rá helyes válasz."

:))

Egy tekergő kígyó hozzád képest egy merev bot.

Francois77 2016.12.01. 14:28:13

@pamut: megint nekifutok: tegyük fel, hogy igazad van, és Tiborcz tagja az Orbán-családnak.

ebben az esetben megint csak hazug a kérdésed, és nincs rá helyes válasz, mert te a kérdésben azt állítod, hogy egy milliárdja van a családnak, viszont ha Tiborcz tagja, akkor Orbán apuka pláne tagja a családnak, akinek egymagában több milliárdja van, így az EGY MIL-LI-ÁRD sehogy nem jön ki.

érted már, hogy szar kérdésre NEM LEHET válaszolni, akárhányszor teszed fel?

nem, nem érted. :D:D:D

pamut 2016.12.01. 14:28:58

ez milyen már? :DDDD

a fideszmaffiózók bevallották hogy a kormányzás célja nem Mo. szolgálata, hanem orbán hatalmon tartása!!!!!!!!!!! :DDDDD

Rogán fideszbűnöző, kormánytag, miniszter:
"számára egy feladat van: győzelemre vezetni Orbán Viktort, hogy 2018 után is Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét."

444.hu/2016/12/01/rogan-antal-azt-mondta-miniszterkent-egy-feladata-van-gyozelemre-vezetni-orbant-a-valasztason

pamut 2016.12.01. 14:29:40

@Francois77: :DDDD

ÉS HONNAN VAN ORBÁNNAK TÖBB MILLIÁRDJA??????????????

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.12.01. 14:30:00

@pamut: írj a bírónak levelet és kérdezd meg,

Francois77 2016.12.01. 14:30:08

@pamut: neki ez a munkája. nem mondta, hogy másoknak is, tehát ismét hazudsz.

tudod, számára: egyesszám
maffiózók: többesszám.

Francois77 2016.12.01. 14:30:42

@pamut: Orbánnak nincs. legalábbis én nem láttam, se bankszámlát, se tulajdoni lapot.
megint hazudsz.

pamut 2016.12.01. 14:35:32

a fideszes csicska-álügyészség miért nem hajlandó nyomozást folytatni, miután feljelentést kaptak hogy a magyar hatóságok nem jártak el jogszerűen a két évtizedes nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon Magyarországra engedésekor???

@Francois77: Rogán bűnöző a kormány tagja, a kormányt képvilseli, az egész kormány nevében beszél! majd ha kirúgja 10 percen belül orbán amiért megszegte a miniszteri esküjét, akkor majd szólj hogy nem a kormány nevében beszélt!

hazaáruló és esküszegő az egész maffiakormány!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:36:03

@Francois77: "Orbánnak nincs."

Szegény nincstelen ember! Te meg szegény gerinctelen vagy. MIÉRT véded foggal-körömmel, hazugságáradattal?

Ott van a vagyona mészarosnál meg ofsór cégekben.

"legalábbis én nem láttam, se bankszámlát, se tulajdoni lapot."

Az ofsór cégek miatt nem is fogsz. Nem hülye az orbán, hanem hazaáruló.

pamut 2016.12.01. 14:36:39

@Francois77: te mondtad te szerencsétlen hazug, anyádat is megtagadnád :D

"Orbán apuka pláne tagja a családnak, akinek egymagában több milliárdja van"

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:37:58

@Francois77: Tehát Tiborc az orbánapukától kapta? Neki most egymilliárddal kevesebbje van? Ez kezd egyre jobb lenni! :))

Francois77 2016.12.01. 14:40:11

@pamut: nem, ő mint miniszter, a saját feladatáról nyilatkozott. tudod, a belügyminiszter sem beszél a kormány nevében a pénzügyekről...

és te azt kérdezted, honnan van ORBÁNNAk... nem Orbán apjának. ki hazudik akkor?

de segítek: Orbán apját vizsgálta parlamenti vizsgálóbizottság és az APEH is, még a szocik alatt.
Orbánt vizsgálták több soron.
a vejét vizsgálta az OLAF több soron.

értem, hogy te TUDOD, de add elő a bizonyítékokat, segíts a hatóságoknak :)

Francois77 2016.12.01. 14:40:47

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: magadtól vagy ennyire hülye, vagy képeznek? olvasd el még párszor, ha nem érted...

Francois77 2016.12.01. 14:41:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: bizonyította valaki tegnap óta, hogy Mészáros vagyona Orbáné? én úgy tudom, tegnapig még nem... de lehet lemaradtam valamiről :)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:43:31

@Francois77: "bizonyította valaki tegnap óta, hogy Mészáros vagyona Orbáné?"

Te ENNYIRE hülye vagy? Vagy csak trollkodsz?

Francois77 2016.12.01. 14:44:53

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: az a baj, hogy nem tudok védeni senkit, mert nincs alátámasztott állítás, ami ellen kellene védeni bárkit is.

szvsz 2016.12.01. 14:45:20

@pamut: "hé, hazaárulók!"
LOL, nekünk legalább van mit árulni. Még...

Nagyorrú Barbi 2016.12.01. 14:46:20

Tarkólövéssel kellett volna jutalmazni ezt a tetvet, nem csak 10 éwel. És ti büdös zsidó bolsik oda vagytok a migráncsokért? Húzzatok ki hozzájuk nyugatra, ott szabad a gazda, nyalhattok nekik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:47:26

- nem is családtag
- na jó, családtag, de nem lopott egymilliárdot
- na jó, lopott egyilliárdot, de nem bizonyítható
- na jó, bizonyítható, de sose lesz nyomozás
...

Francois77 2016.12.01. 14:48:38

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: a röhögéstől, igen, elismerem.

olyan ez, mint amikor Juhász azt állítja, hogy Rogán Dubaiban volt, de valahogy csak nem kerülnek elő az ígért képek :)

na, ha van bizonyíték, szólj, ha nincs, akkor elköszönök.

eßemfaßom meg áll 2016.12.01. 14:56:24

Valaki már megint összekeverte Gizikét a gőzekével és poszt lett belőle

pamut 2016.12.01. 14:58:46

@Francois77:
kár a gőzért hazug kollaboráns fideszes, már elszóltad magad!:

"Orbán apuka pláne tagja a családnak, akinek egymagában több milliárdja van"

HONNAN VAN VAN ORBÁNNAK TÖBB MILLIÁRDJA???????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:58:54

@Francois77: "olyan ez, mint amikor Juhász azt állítja, hogy Rogán Dubaiban"

:))

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.01. 14:59:17

@Nagyorrú Barbi: bolsik keletre húznak, ezt tudnod kéne hiszen te is bolsi vagy, ahogy valószínűleg a családod is rég óta. Takarodj moszkvába "elvtárs"

pamut 2016.12.01. 14:59:44

@szvsz: te uyge büszka vagy rá hogy a hazaáruló orbánamffia kollaboránsa vagy?

kapsz a szajréból pár morzsát, vagy akkora balek vagy hogy ingyen nyalod a hazaáruló maffia seggét?

Francois77 2016.12.01. 15:00:51

@pamut: Orbán Győző.... tudod, akinek bányája van.

pamut 2016.12.01. 15:14:55

hehe, az ifjú kis maffiózó pampog! :D

444.hu/2016/12/01/tiborcz-istvan-megdobbent-es-levetetne-a-rola-keszult-videot-a-444-rol

érdemes ránézni a videóra is, micsoda kis sunyi feje van ennek a tetű tiborcznak, és milyen öntelt arrogáns lenézéssel és gúnnyal beszél az újságíróval.... igazi felkapaszkodott faszparaszt, pont aminek kinéz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:16:40

@Francois77: "Orbán Győző.... tudod, akinek bányája van."

Nem győző, hanem viktor. És nem bányája, hanem aranybányája: a közpénz.

pamut 2016.12.01. 15:16:44

@Francois77: jaaa, a vén maffiózóról beszélsz aki tőzegbányászatból harácsolt össze a vagyonát noha Magyarország teljes területén tilos a lápok kiaknázása?

arra miért vagy gyáva válaszolni hogy Rogán (meg a kormány) nem Mo-t szolgálja hanem Orbánt? ja hogy te is ezt teszed, ebből élsz, már értem!

Francois77 2016.12.01. 15:17:25

@pamut: közted és Tiborcz között az a különbség, hogy őt felismerjük az utcán, ha szembejön, te meg csak fröcsögsz arc nélkül és vádaskodsz. hát, kettőtök közül nem neked van gerinced :D

pamut 2016.12.01. 15:17:35

a kérdés továbbra is áll, bolsi kollaboránsok:

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

pamut 2016.12.01. 15:19:34

@Francois77: látom te automatikusan nyalod az ifjú maffiózó seggét is, nem is csodálkozom :D
na és mi a neved, ha már ennyire kifgásolod azt ami a neten teljesen természetes akkor mutasd magad névvel, ki vagy te aki főállásban reggeltől estig bő nyállal szopod az orbán-család összes testrészét és egyben kollaboráns hazaárulóként cinkosuk is vagy?

pamut 2016.12.01. 15:20:56

Komcsi hazaárulók!

MIÉRT ÚSSZA MEG A FIDESZES ROKON 4, azaz NÉÉÉÉÉÉÉGY ÉVVEL az aljas GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETÉT??????

Francois77 2016.12.01. 15:21:26

@pamut: nem nyaltam senki seggét, annyit állapítottam meg, hogy te arc nélkül nyomod, ő meg vállalja az arcát.

amint te vállalod magad, vállalom én is. de nem fogod :) patkányok nem szokták.

pamut 2016.12.01. 15:27:27

@Francois77: :DDDD te vagy a magyar net 2. legnagyobb fideszseggnyalója (első nem bírsz lenni a ballib rém előtt, akármennyire is szeretnél....), az összes nikkeden főállású orbánseggnyaló vagy, láthatóan még élvezed is, oszt még pampogsz :DDDD
látom mástól elvárod hogy vállalja magát de persze te nem :) pont ilyen szánalmas kétszínűnek gondoltalak eddig is ;)

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

2016.12.01. 15:27:43

"Ahmed H. csak a szüleit szerette volna biztonságban tudni, amikor a háború elől menekülniük kellett."

A szülei már Törökországban, Görögországban, Macedóniában és Szerbiában is biztonságban voltak. Semmi elől nem kellett menekülni Szíriából kilépve. Tehát nem menekültek.
Másik dolog, hogy ez az Ahmed azért erőszakoskodott a rendőrökkel, hogy követeléseit teljesítsék és megtámadta a magyar határt Szerbia felől. A világ legtöbb országában ezért ott helyben agyonlőtték volna. Igen, az USA-ban is, csak felemeli ütésre a kezét rendőr ellen, már ürítették volna bele a tárat. Vagy viszik Guantanamora. Nagyon helyesen. Szíriában meg a levágott heréit is a szájába tömte volna Aszad rendőrsége.
10 év nem túlzó ítélet szerintem, jó magaviselettel akár 8 év után szabadulhat. Így jár, aki megtámadja Magyarországot.

Namir 2016.12.01. 15:29:09

"Ahmed... a háború elől menekült és biztonságba akart jutni a családjával"

Ahmed nem menekült.
Itt/EU-ban élt, útlevele volt. Talán több is.
Visszament Görögországba(!) a családjáért, és visszajövet nem legálisan a határátkelőn (pedig ismerte a rendet, hiszen itt élt és útlevele is volt), hanem illegálisan a zöldhatáron akart átkelni, majd megafont(!) szerzett (ki tudja honnan) és azon üvöltözve hergelte a tömeget. Majd napokkal utána Győrben kapták el, tehát még mindig nem utazott haza. (rosszul emlékszem?)

Ez inkább tűnik vmi (nem magyar) titkosszolgálati bulinak, nem ártatlan csínytevésnek.

Francois77 2016.12.01. 15:29:27

@pamut: ne hízelegj, attól nem foglak embernek tekinteni. se gerincesnek.
nem várom el, hogy vállald magad, azt várom el, hogy arc nélkül ne vádolj senkit, mert gerinctelen patkány dolog.

pamut 2016.12.01. 15:32:39

:DDDDDDDDDDD

ezt nézzétek, a kis pökhendi patkány Rogán belemondta a kamerába hogy zaciban vette a milliós táskáját!!!! :DDD

hvg.hu/itthon/20161201_Zaciban_vette_Rogan_a_taskajat

Na, fideszes kollaboránsok, fogadjunk hogy ti most az új direktívának megfelelően egyből úgy fogtok tenni mintha elhinnétek hogy a Tóni zaciba jár táskát venni! :DDD

de a legszebb az az nagypofájú gőg ahogy kiröhögi a riportert amikor az a táska áráról kérdezi.... igazi nagyképű dölyfös seggfej, nagymellényű és nagypofájú fideszmaffiózó....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:33:03

@Francois77: "nem nyaltam senki seggét"

orbán, tiborc, mészaros, hörcsüg, hazugrogán, mindegy, mindegyiket véded körömszakadtáig. Most hogy ezt seggnyalásnak hívjuk, az stilisztika kérdése.

Én nem értem, miért csinálod. Csak olyannal tudnám magyarázni, hogy pénzt kapsz érte, vagy teljesen félre vagy vezetve, és a sok hazugságot magad is elhiszed, vagy csak trollkodsz. Szóval nagyon nem tudom.

Azt tudom, hogy kísértetiesen hasonló felállásban vagy a többiekkel, állandóan össze is keverlek velük, mert mind gerinctelenül kiálltok a fideSSmaffia bűneit hazugságokkal védve. Talán ugyanaz vagy csak különböző nickeken. Azt tudom, hogy a Birka, SPIS és a Batyu az nem te vagy.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:34:38

@Francois77: "arc nélkül"

El vagy tévedve. A bloghu ilyen. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

pamut 2016.12.01. 15:34:43

@Francois77: te komolyan elhiteted magaddal, te utolsó bérseggnyaló hazug fideszeféreg, hogy engem egy pillanatig is érdekel hogy a féreg kollaboráns bűnözőpárti fajtádnak mi a véleménye akár rólam, akár bárkiről vagy bármiről? :DDD ez komoly??? :DDDDDD

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ??????

Francois77 2016.12.01. 15:37:36

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: egyiket sem védem, csak rámutatok, hogy miért nem állja meg a helyét a vád. majd ha lesz valós vád, akkor arról beszélünk, és kiderül, védem vagy sem. de addig....

ne keress, nincs másik nickem.

2016.12.01. 15:39:19

Magyarországra nem érkezhet menekült egyik szomszédos ország felől se, hisz mindenütt béke van. Ukrajna esetleg kivétel lehet, de ott is csak a legkeletibb területeken van balhé, az ország nagy része békés.
Szerbiával szemben roppant kirekesztő lenne, ha nem biztonságos országnak tekintenék a magyar hatóságok.

Tehát Ahmed ül 10 évet és megembereli magát, megjavul, nem terrorkodik. Javaslom, hogy próbálja a dolog pozitív oldalát nézni, járjon börtönkönyvtárba, olvasgasson Jókait, Örkényt, álljon be a börtönszínház szakkörbe. Mindenben van valami jó. Nekem ez az alapelvem, nem szabad elcsüggedni. A börtön ablakában is süt a nap.

Azt se értem, hogy ha Cipruson tartózkodási engedélye van, akkor a szüleit minek rángatta bele egy Magyarország elleni terrortámadásba? Nem volt túl bölcs döntés. Most majd lesz ideje gondolkodni a dolgon. Én örülök, hogy Magyarországon a terroristáskodást elítéli a bíróság.

Francois77 2016.12.01. 15:39:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nem mondtam, hogy a blog.hu nem ilyen. de ha akarja valaki, vállalhatja a nevét, ezt senki nem tiltja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:40:07

@pamut: Vávávávárj! Ha még napnyugta előtt bevallja az igazat, akkor ez nem számít hazugságnak. Lásd helikopterhazugság.

Francois77 2016.12.01. 15:42:00

@pamut: www.ekszershop.hu/arany_ezust_17/arany_ekszer_18?utm_source=aurum&utm_medium=izelito

ez egy zálogház ékszerkínálata. mennyiben tér el egy ékszerbolt kínálatától? :)

tudom, megint Rogánt védem, pedig Rogánról egy szót sem szóltam...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:42:40

@Colonel H. Stinkmeaner: "Magyarországra nem érkezhet menekült egyik szomszédos ország felől se, hisz mindenütt béke van."

Akkor gyorsan szólj orbánnak, mer csórikám nem tud erről, és menekültstátuszt ad mindenféle szíraianak, meg afrikai négernek.

Jakab.gipsz 2016.12.01. 15:42:46

@Sipi [CH]: Ott sincs jogod, te csak azt hiszed, hogy van.

Ha pedig elhúztál innen ami nem nagy baj, nekünk, kívülről ha segíteni nem tudsz a dolgainkba ne kotyogj bele.

Lencsés lstván 2016.12.01. 15:43:26

@Francois77: Anonim vagy! ?Mit dumálsz? Nekem nevem és tényem van! Fáj neked az igaz, hogy vitáznak veled?

Lencsés lstván 2016.12.01. 15:45:09

@Jakab.gipsz: Anonim ! Mikor tanulsz meg írni ? Felszólító mondat végén felkiáltó jel van ! Nekem tényem van ! Sértésekre nem reagálok !

Lencsés lstván 2016.12.01. 15:46:10

@Francois77: Kezdd el te vállalni a neved, büdös ballibsi anonim ! Fáj az igaz ?

Francois77 2016.12.01. 15:46:13

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Orbán személy szerint senkinek sem ad menekültstátuszt, tudod, miniszterelnök, nem a bevándorlási Hivatal munkatársa :) megint hazudsz, szomorú.

pamut 2016.12.01. 15:48:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"Vávávávárj! Ha még napnyugta előtt bevallja az igazat, akkor ez nem számít hazugságnak. "

:DDDD

@Francois77: :D látod seggnyaló, az a legviccesebb amikor épp seggnyalás közben tagadod hogy seggnyaló vagy :DDD tud akkorát hazudni ez a féreg rogán fideszbűnöző hogy te nem szopd be azonnal? :D

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2016.12.01. 15:49:33

@Jakab.gipsz: dehogynem

jogom van barmibe belekotyogni amibe csak tetszik es neked egyszeruen nincs lehetoseged ebben megakadalyozni:-)

Francois77 2016.12.01. 15:50:37

@pamut: nem mondtam, hogy elhiszem, vagy sem, amit mondott. annyit állítok, hogy életedben nem láttál zálogházat, és nem tudod, mi zajlik ott. ezért úgy mondod, hogy hazudik, hogy fingod nincs arról, lehetne-e igaz is.

pamut 2016.12.01. 15:51:12

jó hírem van!

mármint minden magyargyűlölő fideszes számára van jó hírem!

Mo. már nem csak a visegrádi országok mögött szakadt le versenyképességben, de már Románia mögött is!!
Az előbbi infót rég tudom, akkor asiker hogy az összes visegrádi ország közül Mo. áll a legszarabbul versenyképességben, de hogy sikerült még Románia mögé is lesüllyedni, na ezt nem tudtam!
Lehet ünnepelni magyargyűlölő fideszesek!

pamut 2016.12.01. 15:54:39

@Francois77: te aki semmit az égvilágon nem tudsz rólam, egy csomó dolgot feltétlezel, miközben már előbb is kiröhögtetted maga amikor azt feltétlezetd hogy egy pillanatig is érdekel a hazug fideszes fajtád véleménye! :DDD

ha tudnád hogy röhögök rajtad amiért órák óta próbálsz terelni, személyeskedni csak hogy ne orbánék sötét gaztetteiről beszéljek :D szegény kicsi bértroll, hát azt képzeled sikerül? :DDDDDDD vergődj csak, kurva jót röhögök a kínlódásodon! :DDD

nesze, ennyire tudsz te amatőr troll elterelni a kétségbeesett személyeskedéseddel:

HONNAN
HONNAN
HONNAN
HONNAN
HONNAN VAN AZ ORBÁN CSALÁDNAK EGY MIL-LI-ÁRD FORINTJA ????????????

Lencsés lstván 2016.12.01. 15:56:11

@Francois77: Tudjuk anonimkám , hogy ismered a zálogházakat , már anyád összes ékszerét a zaciba csaptad !

Francois77 2016.12.01. 16:00:00

@pamut: szeptember 28-i hír, már túl vagyunk az ünneplésen, de te hol töltötted az elmúlt két hónapot?

kérdésedre a válasz: Pénzjegynyomda Zrt. :)

@Lencsés lstván: anyám sem használt aranyat és én sem, de ha beviszünk, honnan tudnám, hogy ott miket és hol lehet vásárolni? :)

pamut 2016.12.01. 16:00:02

Nézzétek már, Tasnádi László, a fidesz őskomcsi patkánya szomorú :((((

Szomorú a rühes komcsi, amiért nem áll mögötte minden fideszes féreg, hát nem oly szomorú? :((((

Tudjátok, ő az a III/II-es komcsi tiszt Orbán maffiakormányában, akivel Orbán MEGALÁZTA egész Magyarországot, amikor 1956 hatvanadik évfordulója alkalmából előléptette.....

... minden magyargyűlölő fideszes nagy örömére.

belekotty 2016.12.01. 16:00:30

@Sipi [CH]: Nono! A belekotyogás az az én előjogom!

Francois77 2016.12.01. 16:02:03

@pamut: nagyobb alázás volt, mint mikor a D-209 miniszterelnök lett? ne viccelj már :)

pamut 2016.12.01. 16:02:19

@Francois77: te pezsgővel ünnepelted az ország újabb visszacsúszását?

a pénzjegynyomdás szar vicced biztos nagyon szellemesnek hat retardált fideszes haverjaid között, de amúgy elég szánalmas. oké: a te képességeidhez képest teljesítmény....

addig is, van csak egy fideszes féreg aki mer érdemi választ adni erre?:

HONNAN
HONNAN
HONNAN VAN AZ ORBÁN CSALÁDNAK EGY MIL-LI-ÁRD FORINTJA ???????

pamut 2016.12.01. 16:03:42

@Francois77: nem, nem nagyobb, az is megalázó volt, ezért is vagytok pont egyformák.
ha tudnád milyen száni amikor a fajtád kétségbeesésében már az MSZP-vel próbál takarózni.... :D

ugye te élvezted hogy Orbán megalázta a magyarokat 1956 évfordulóján?

Francois77 2016.12.01. 16:20:31

@pamut: még egy apróság, NEM ORBÁN léptette elő Tasnádit, hanem Áder. ismét csak nem védem, mindössze rámutatok, hogy amit kérdezel, az sem igaz.

és innentől lehordhatsz bárminek, de feladom, ennyi hazugság ellen nem tudok már tényekkel fellépni, mert nem győzöm.

további kellemes gyűlölködést, büszke lehetsz magadra. :)

legális 2016.12.01. 16:21:32

Szerintem elég mocsok dolog összemosni nem összetartozó dolgokat.
Az Ahmed nevű terrorista egy európai válsághelyzetben próbálta meg a törvényes rendet csúnyán összekuszálni, bízva abban, hogy a helyszínen kártékonykodó ballibant segélyszervezetek és sajtósok mellett Magyarország nem meri lelőni. Igaza lett, nem lőtték le. Viszont elkapták, bűnös, a családmentés szócsővel, meg betondarabok dobálásával és tömegek hergelésével nem sikerült. Egy percig nem sajnálom, megérdemli amit kap. Tiszta agyatlanságnak tartom az ő további védelmét.
A másik eset, amivel próbálja a blog mentegetni, teljesen független ettől, függetlenűl bírálták el. Ha valakinek nem tetszik, megtámadhatja a döntést. Ha minden bűncselekményt, meg az ítéleteket megpróbálnánk összevetni sok-sok napig vitatkozhatnánk.
A legendás Orbán-milliók meg abszolút idegen itt, már oly sokszor megvitattátok, ráadásul hitbéli alapon. Nyugalom fiuk.

DFK 2016.12.01. 16:28:05

@project640: Az van, hogy Ahmed Ciprusi útlevélellel rendelkezik. Vagyis nem kell árkon-bokron keresztül menekülnie. Egyszerű HAZUGSÁG, hogy Ahmed menekült lenne.

pamut 2016.12.01. 16:28:34

@Francois77: :DDD hogy védi az Orbánt minden leheletével a kis fideszbolsi :DD és ugyan ki terjesztette fel az előléptetésére, meg egyáltalán, kaphatna.-e bárki bármilyen előléptetést Orbán tudta és akarata nélkül te kis sunyi? :D
mintha orbáncsicska áder tenne bármit is a gazdája parancsa nélkül :DD

szóval te kis fideszbolsi, aki annak a maffiának vagy a gátlástalan kollaboránsa, amely magyar történelem legnagyobb, legundorítóbb, brutális, 1,5 éves gyűlölet- és uszítókampányát hozta össze, most még te akarsz a szegény áldozat szerepében pózolni? :D szegénykém, hüpp-hüpp :D téged gyűlölnek, téged a jézus szíves klub tagját :((( csak mert nem jönnek be a sunyi hazugságaid, tereléseid, órák óta tartó kétségbeesett erőlködésed hogy személyeskedésbe fullaszd a blogot ahogy tanultad hogy addig se Orbán gaztetteiről és lopásairól legyen szó? :DDD

most komolyan ennyire gyáva vagy beismerni hogy örülsz annak hogy a maffiád megalázta a magyarokat a nemzeti ünnepünkön? vagy arról kínos beszélned hogy hová csúszott le a béka segge alá az ország versenyképessége?

vagy az orbán család milliárdja fáj ennyire, mármint hogy arról sem tudtál elterelni? :((((

ZX 2016.12.01. 16:30:28

@legális: Egy dolgot nem szabadna elfelejteni. A rendőrök nyitották ki a kerítést, engedték be a tömeget, majd rájuk támadtak, hogy a TV be tudja mutatni, hogy ezek a "terroristák az országra törnek" és lásd mit csinálnak. Kár, hogy volt ott más tv stáb is ami rögzítette a dolgokat és nem csak a hírhamisító királyi tv számolt be az eseményről.

N. Barbie 2016.12.01. 16:30:49

@sZulamith: Mar meg is jott a mosdatas. :)

"Szerintem a kettő nem ugyanaz. Budaházi ("i" végződés nem véletlen:)rendre követ el büntethetőséget, vagy ha nem azt, akkor megbotránkozást /általa vezetett képviselő testület legújabb döntése) mig ezt a szerencsétlent akit nem ismerünk, talán a körülmények miatt vált olyanná, egyből 10 évre itél a biróság."

Ha ez a csunya naci kovet el buncselekmenyt vagy megbotrankozast, neki rendben van a 13 ev.
Ha ahmed koveti el ugyanazt, akkor a korulmenyek miatt valt olyanna, ne buntessek meg.
A pofatlan ballib kettos merce huszonotezredik peldajat olvashattuk.
Valahol mintha mar hallottam volna ezt a "korulmenyek" dumat, ja, megvan. A ciganybunozoket is render ezzel mentegetik a ballib szarhaziak, hogy hat kerem nem azert bunozik, mert ez a cigany eletforma velejaroja, hanem mert szegenykem rakenyszerult/hatranyos helyzetu/a rohadt naci magyarok miatt van stb.
Es nem sul ki a szemetek.

Ja, amugy Budahazy melyik kepviselo testuletet is vezeti? :DD

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:34:16

@Francois77: "egy zálogház ékszerkínálata. mennyiben tér el egy ékszerbolt kínálatától"

pamut 2016.12.01. 16:34:50

ez komoly?
sehol egy fideszbolsi aki érdemben merne válaszolni a kérdésre?
ennyire gyáva mind?

HONNAN
VAN
AZ
ORBÁN
CSALÁDNAK

EGY MIL-LI-ÁRD

FORINTJA ?????????????????

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:40:03

@Francois77: "Orbán személy szerint senkinek sem ad menekültstátuszt, tudod, miniszterelnök"

:))

Nem, egy miniszterelnök nem avatkozik bele, hogy a Nemzeti Pacsirta Ákosssal melyik cég milyen szponzori szerződést köt-e vagy nem. Pláne nem nyúl bele, ha Ákoska kiesik a pixisből. Ja, de igen.

Na, ez a nagy baj, hogy orbán kézivezérléssel uralkodik, minden szarba beleszól, mint kádárék. Ez akkor se működött. A miniszterelnöknek nem kellene csip-csup napi ügyekkel foglalkoznia, mert nem marad ideje se energiája az ország vezetéséhez. És látjuk, a siralmas gazdasági, közjogi, egészségügyi, oktatási stb. helyzeten, hogy ez hova vezet.

N. Barbie 2016.12.01. 16:41:20

@ZX: "Egy dolgot nem szabadna elfelejteni. A rendőrök nyitották ki a kerítést, engedték be a tömeget, majd rájuk támadtak"

Hazugsag. A kedves, bekes, haboru elol menekulo agysebeszek es orvosok hada megunta a hataron ucsorgest, megtagadta a beengedes torvenyes eljarasat, majd ratamadt a magyar hatart vedo rendorokre es a keritesre. Egy darabig turtek a rendorok, hogy feltegla nagysagu koveket dobalnak ezek a szegeny artatlan rettegok, aztan eluntak, kinyitottak a kaput es megkaptak a jol megerdemelt jussukat a pofatlan szarhazi migrik.
Ennyi tortent es ez van a videokon is. Te hazudozhatsz, hogy nem is, de attol meg egyertelmu.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:42:46

@Francois77: "még egy apróság, NEM ORBÁN léptette elő Tasnádit, hanem Áder. "

:)) Teljesen zizi vagy. Áder fideSS pártkatona.

eßemfaßom meg áll 2016.12.01. 16:42:58

Szerintem pár itteni kommentelő 2018-ban gumiszobába fog kerülni alanyi jogon.

ZX 2016.12.01. 16:43:00

@N. Barbie: Kár, hogy a videofelvételek nem ezt mutatják. De az igazmondás sosem volt az erősségetek.

N. Barbie 2016.12.01. 16:45:14

@ZX: Igazmondast egyaltalan a szajara mer venni egy migrimosdato balliba, aranyos. :D
De en meggyozheto vagyok, tudsz linkelni akkor egy olyan videot, ahol a migrik meg semmit nem csinalnak, csak ulnek a hataron es rajuk tamad a rendorseg? Kivancsian varom.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:46:55

@N. Barbie: "ratamadt a magyar hatart vedo rendorokre"

:)) Igen. Egy tolószékes és egy vak az állig felfegyverzett rendőrökre. De példásan el is ítélték őket, tanulság legyen ez minden nyomoréknak!

DFK 2016.12.01. 16:48:02

@ZX: Azt mi van ha más stáb a hamisító. Ld a sínekre lökött menekült esete, ahol csak azt muattta be a külföldi sajtó, hogy a síneken a füstös, felette a rendőr. Ja, hogy a rendőr felsegítette az anyát és gyermekét a sínről.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:48:28

@N. Barbie: "ulnek a hataron es rajuk tamad a rendorseg"

Nem ezt modta. Azt mondta, ami volt. hogy a rendőrök kiprovokálták, hogy legyen mit mutatni a tévében.

pamut 2016.12.01. 16:49:30

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: tudja azt ő jól, de azért fizetik hogy orbánt védje....

N. Barbie 2016.12.01. 16:51:13

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Toloszekes meg vak. :DD Kivalo sajnaltatas, kar, hogy nem igaz.
Nezd vegig a linken a kepeket, lehet en vagyok akkor vak, de nekem egyik eltakart arcu szarhazi se tunik se toloszekesnek se vaknak.

szabadriport.wordpress.com/2015/09/17/ezek-katonak-nem-menekultek-iszlamista-tamadas-hazank-ellen-kepriport/

ZX 2016.12.01. 16:53:19

@DFK: www.youtube.com/watch?v=SOt-YsAPDF4

Egy a több videó közül. Nincs megvágva. Az Al Jazeera munkatársáról meg még tudtommal nem mondta ki egy bíróság sem, hogy hírhamisító, mint ahogy azt már megtették a Magyar Hírhamisító TV esetében.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:53:58

@ZX: "nem mondta ki egy bíróság sem, hogy hírhamisító, mint ahogy azt már megtették a Magyar Hírhamisító TV esetében. "

+

N. Barbie 2016.12.01. 16:57:21

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Jaaa, hogy kiprovokaltak ezek a csunya rendorok, ertem. :DD
Tehat magyarra forditva, hosszu orakon at turtek, hogy megvadult migrik kockakovekkel dobaljak oket, de az semi, meg par napot ki kellett volna birniuk, mert a migriknek szive joga megvadulni barmely allam hataran. Mert ha nem turik napokig ezek a csunya rendorok, akkor provokaljak a migriket. :DD Beszarok. :D
Vagy lehet ugy erted, hogy az volt a provokalas, hogy a hatarhoz erkezo csocseleket nem tart kapuk es voros szonyeg fogadta, meg nem ugy ugraltak a magyar rendorok, ahogy a migrik szerettek volna? Ez lenne a provokalas? Mert en mas fajta "provokalast" nem lattam.

ZX 2016.12.01. 16:58:14

@N. Barbie: Sem migránssimogató nem vagyok, sem balliba bármit jelentsen is. Csak az igazságot képviselem. A linked meg ott van.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 16:59:49

@N. Barbie: Hiába próbálod karikírozni, nem vicces, @ZX: pontosan leírta.

ZX 2016.12.01. 16:59:59

@N. Barbie: Ha a saját szemednek nem hiszel akkor nagyon sajnállak. Nyald a fideszesek seggét továbbra is.

N. Barbie 2016.12.01. 17:03:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"Egy félig vak és egy tolószékes szíriai menekült magyarországi bíróság elé állításával kerültünk be a brit köztévébe"

:DD Ertem, tehat a hiresen szelsoliberalis brit kozteve, nem a megvadult migritomeg tamadasat mutatja, hanem kiragad sajnaltatos peldakat es azt adja le. :)

Ja, itt ugyanarrol a brit kozteverol beszelunk, akiknek pofatlan hazudozasert nem kell a szomszedba menni.
Pelda. Vona Gabor jovetele Londonba. A talalkozo helyszinen zsido rabbik molinoval tuntetnek a zsido apartheid allam ellen.
Brit kozteve errol szolo cikkeben nemes egyszeruseggel ugy fenykepeztek a rabbikat, hogy a molino ne latszodjon, majd a kep ala irtak, hogy meg rabbik is tuntettek Vona Gabor ellen.
Aranyos, nem?

Na ennyit a nagy brit kozteverol.

N. Barbie 2016.12.01. 17:08:47

@ZX: Ne sullyedj mar a fideszfobias pamut szintjere, akinek nincs olyan hir, amibe ne tudna oket belekeverni.
Itt hatart orzo rendorokrol es megvadult migrikrol volt szo. Mondtam en barmit is a fideszrol? Nem. Akkor mit ugatsz itt fideszes seggnyalasrol?

Ja, a videot most nem tudom megnezni, de este megnezem, es ha valoban az van rajta (tehat hogy rendorok "provokaljak" az egyebkent bekes migriket), akkor bocsanatodert esedezem majd. Meglatjuk.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 17:13:26

@N. Barbie: Tudod, hogy fárasztó vagy?

A Szegedi Járásbíróság péntek délelőtt kihirdette az elsőfokú ítéletet a röszkei összecsapásról szóló, tíz vádlottat érintő büntetőperben. A perbe fogott migránsokat – köztük egy idősödő, beteg nőt, egy bottal járó és egy kerekesszékes férfit – azzal vádolta az ügyészség, hogy a tömegzavargás résztvevőjeként lépték át illegálisan a magyar határt szeptember 16-án, amikor egymásnak feszültek a szerb oldalon rekedt migránsok és a magyar rendőrök.

index.hu/belfold/2016/07/01/roszkei_osszecsapas_migransok_tomegzavargas_per_itelet/

N. Barbie 2016.12.01. 17:35:39

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Hat meg te oreg. Olvasni en is tudok.
Olyat viszont nem olvastam, hogy kerekesszekes vagy bottal jaro fizikailag keptelen lenne egy kockakovet eldobni vagy illegalisan atlepni a hatart. Te igen? Merthogy gondolom ezzel vadoltak oket, amit nyugodtan el is kovethettek, lenyegtelen, hogy bottal jar vagy kerekesszekbe van, ez az informacio jelen esetben csak a sajnaltatas miatt kerult az index cikkebe.

Ahogy az is, hogy hat kerem igaz, hogy ezek a kis artatlanok dobaltak koveket, de ez a naci birosag nem vizsgalta, hogy el is talaltak e valakit, vagy okoztak e konkretan az o eldobott koveik serulest (ertsd: a rohadt birosagnak nem allt rendelkezesere video minden eldobott ko utvonalarol).
Ennek kapcsan jutott eszembe, hogy erdekes, most rogton fontos lenne vizsgalni, hogy a cselekedetukkel okoztak e serulest. Amikor Laszlo Petrat hurcolja meg a ballibsi oldal mar ugy masfel eve (?) akkor nem volt fontos vizsgalni, hogy a rugo mozdulat/kitett lab egyaltalan eltalalt e valakit es ha igen, okozott e serulest. Ez az aprosag nem zavarta a migrisimogatokat abban, hogy nevvel, arccal mutassak be es mocskoljak.
De milyen erdekes, ha ugyanezek ciganybunozo eliteleserol adnak hirt, legyen az akarmilyen sulyos bun is (ismetlem, mar elitelt bunozokrol beszelunk), meg mindig csak monogramot es kitakart kepet kapunk.
Na ez a gyomorforgato kettos merce.

sZulamith 2016.12.01. 17:42:37

@N. Barbie: Jól van na. Tévedtem, Toroczkai László vezette testületi ülés határozatára utaltam. Különben meg egyik kutya másik eb.
Valószínű, hogy a "körülmények dumát" a birói indokolásnál is hallhatod. Sajnos elvakult vagy.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.01. 17:43:59

@N. Barbie: igen világos, hogy más kettős mércéje "gyomorforgató", a tieteké meg jó. Ugyan ez van a komcsik, az offshoreozás, és a korrupció esetébern is :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 17:44:06

@N. Barbie: László Petra hogy jön ide? Őt nem elítélték, hanem kitüntették.

L.P. megrúgott legalább egy menekültet, és elgáncsolt egy gyerekével szaladó apát. Szánalmas dolog ezt tagadni.

Egyébként nem L.P. volt a hibás, hanem a félelemre és gyűlöletre uszító orbán.

Bicepsz Elek77 2016.12.01. 17:45:30

Igy kell ezt!!! Persze erdemesebb lenne attenni Szíriába a fickot arra a 10 evre, majd Assad elnoknel ledolgozza a buntit!! Az ilyen migric cigo es egyeb simogatokat is buntire kene itelni pl. kotelezo migri stb bekoltoztetes hozzajuk egy evre(minimum a lanyaikra es felesegeikre masszanak ra!!).

Gyűrött Papír 2016.12.01. 18:28:55

@Jakab.gipsz: Az megvan, hogy mi van Justitia egy-egy kezében és a szemén? Az is megvan, hogy miért?

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.01. 18:29:26

@Bicepsz Elek77: lehet jó ötlet, de akkor olyat is kéne szervezni, hogy a fidesz támogatói eltölthetnek mondjuk egy évtizedet a libeális nyugati demokrata mételytől mentes tisztességes igazságos munkaalapú illiberális Észak-koreai demokráciában.

Gyűrött Papír 2016.12.01. 18:30:23

@Bicepsz Elek77: Speciel ő megtehette volna, mert az EU-ban él. Simán melléd dörgölőzhetett volna a villamoson.

Jakab.gipsz 2016.12.01. 18:52:30

@Lencsés lstván: Hát te hogy kerülsz ide, honnan szalajtottak? Nem emlékszem rád! De mind egy.

Szóval egy kerítésen betörő migráncsot, Ahmed-et tüntessünk ki, László Petrát pedig csukjuk le ugyan ezt a szituációt bibi Netanjáhú-nak is meséld el. Tetszeni fog neki is az ötleted. (hi-hi).

eßemfaßom meg áll 2016.12.01. 20:03:31

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "elgáncsolt egy gyerekével szaladó apát. "

frissítsd az adatbázisodat, ebből a baromságból már az index-444 tengely is kihátrált

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.12.01. 20:45:06

@Jakab.gipsz: Te hülyegyerek! Lencsés Pisti már akkor netezett, amikor téged a kisegítő iskolából átvettek a fideszes bioautomata képzőbe és elvégezték rajtad az agymosást, ami évekig tartott. Lencsés Pistinél csak a belekotty régebbi darab.

Jakab.gipsz 2016.12.01. 21:06:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
És akkor mi van ha régóta beszél, most butaságot mondott.
Egy tiszta szituációból nem kell ideológiát gyártani, fabrikálni
Nincs senkinek sem joga magyar ország határán csak úgy mint egy nomádnak át gyalogolni, az EU -n belül azért voltak és remélem lesznek nyitott határok mert ezeket minden eu-s állampolgár tiszteletbe tartotta.
Ti vezér trollkodók estek neki minden morzsácskának és fabrikáltok a semmiből erkölcsi elveket, egy menedék kérőnek vagy adunk menedéket vagy nem.
De bottal, sunyi alakoskodással, hazugságokkal, ki nem kényszerítheti senki sem, a menedék jogot.
Ti akik ezeket a erkölcs és törvénytelenségeket, a kormány elleni uszításra használjátok fel Ti vagytok a hülye gyerekek, névvel vagy név nélkül.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 21:21:55

@eßemfaßom meg áll: "index-444 tengely"

Nincs közöm ehhez a gépalkatrészhez.

A felvételen látszik, hogy elgáncsolja.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.01. 21:23:12

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Senkit nem gáncsoltak el.

Ballib legenda.

Mint a sínek közé lökött afgán szarázi, aki a gyerekét és a feleséégét is magára húzta

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 21:27:06

@Legeslegalja: "Senkit nem gáncsoltak el."

Pedig de. Felvétel van róla.

"Ballib legenda."

Ehhez az irodalmi műfajhoz sincs semmi közöm.

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.12.01. 21:34:36

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Felvétel van róla hogy nem gáncsolt.

Dehát a ballib hazug görényeknek ez igazság nem számít, ha belerughatnak egy magyarba:

www.youtube.com/watch?v=AJGl5d3RlBs

DFK 2016.12.01. 23:02:05

A migránssimogatók hány migrit vittek már haza magukhoz? Ja, a terhet másokra gondolják rakni.

Pop40 2016.12.02. 00:42:20

Az ügyvédjének teljesen igaza van, ez a terrorcselekményes vád úgy hülyeség, ahogy van. Az, hogy egy előember hozzávág 1-2 követ a zsarukhoz, NEM terrorcselekmény, hanem "sima" bűncselekmény. Ezzel az erővel a focihuligánokat is el kéne ítélni terrorcselekmény miatt, tehát itt masszív kettős mérce játszik. Vagy őket is, vagy a migránst se.

Ugyanakkor természetesen büntetést érdemel az ürge, mint garázda, közveszélyokozó, mások testi épségét veszélyeztető, ésegyéb. Súlyosbító körülmény, hogy illegális bevándorlóként egy olyan ország rendőrségére támadt, akitől kvázi "szívességet", befogadást kért.

A jogos ítélet valahol a "fél év letöltendő + örök kiutasítás Mo-ról" - kombináció körül mozogna. 10 évet Mo-n tán egy anyagyilkos se kap.

ZX 2016.12.02. 09:15:55

@Legeslegalja: Az ugye egy cseppet sem számít, hogy nem véletlenül van megvágva a videó? :D

@DFK: Kérte bárki is, hogy TE vigyél HAZA egyet? Akkor másoknak miért is kellene?

eßemfaßom meg áll 2016.12.02. 14:09:33

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: attól, hogy magad elé motyogod a baromságodat még nem válik igazsággá

2016.12.02. 16:08:59

@Francois77:
Roma, felvételi elbeszélgetés MDP be. Kijön, kérdi Gazsi felvettek? Nem! Rám olvasták, reakciós nótákat bazseváltam! Mír nem tagadtad le? Nem tudtam! Nékik húztam!
Itt, nem bűntetthették, ők fizettek érte!

N. Barbie 2016.12.03. 14:17:15

@ZX: Na, megneztem a videot vegre. Nekem nagyon ugy tunik, hogy nem tudod mit jelent a provokalas. Merthogy nemhogy provokalo rendort, de meg rendort se latni a videon az utolso par masodpercet leszamitva, ahol meg egy rendorsorfal latszik.
Mi is van ebben a videoban? Vonul a csurhe, mert azt hiszi ove a vilag, aztan a rendorok visszaszoritjak oket konnygazzal. Ennyi es nem tobb.
Tehat, konkretan meg tudnad mondani masodpercre hol kene nezni ebben a videoban rendori provokalast?
Segitek. http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Provokáció
Tehat hol van ebben a videoban olyan, amikor barmilyen rendor a fenti definicio szerint provokal?
Ha ilyet nem tudsz (nyilvan nem, mert nincs benne ilyen), akkor elismered, hogy hazudtal?

N. Barbie 2016.12.03. 14:23:24

@sZulamith: Ertem, tehat azt se tudod kirol beszelsz, majd mikor kiderul, akkor egy szanalmas altalanositassal mentegeted magad. Aranyos.
Ja, bocs, mindig elfelejtem, hogy altalanositani is csak a ballibaknak szabad, mindenki masnak tilos, kulonben naci...
Persze, nyilvan en vagyok elfogult. :D

N. Barbie 2016.12.03. 14:26:44

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: LP hogy jon ide? Vilagosan leirtam, nem tudom mi nem volt ertheto benne.

A masik resze meg valojaban ugy szol, hogy a ballib, kettos merceju magyargyulolo migrisimogatok szerint LP megrugott egy illegalis hataratlepot, holott vilagosan latszik, hogy nem tett ilyet.
www.youtube.com/watch?v=gTwLiGVY0Qc

sZulamith 2016.12.03. 18:38:44

@N. Barbie: "Jól van na. Tévedtem, Toroczkai László vezette testületi ülés határozatára utaltam."
A Te gondolkodásod szerint főbe kéne lőni magam, mert kevés a tévedés bevallása? Kicsit fogd vissza magad, minden megnyilvánulásod sértő.

N. Barbie 2016.12.03. 20:05:56

@sZulamith: Amit utána irtál azt miért nem illesztetted be?
"Különben meg egyik kutya másik eb."
Ja, mert az volt a sértő általánositás, azért. Szóval szerintem ne nagyon sajnáltasd magad.
Nem mondtam, hogy főbe kéne lőni magad, a tévedés bevallása szép dolog volt, de az sokat von le az értékéből, hogy egy durva általánositással el is bagatelizáltad.
Az meg nem az én hibám, hogy neked fáj az igazság, igy beállitod sértőnek.

N. Barbie 2016.12.06. 10:50:18

@ZX: Lassan 3 napja varom, hogy masodpercre pontosan hol is provokal rendor migrit a linkelt videodban. Tartok tole, hogy varhatok iteletnapig, tehat akkor kijelenthetjuk, hogy hazudtal. Nem provokalta senki a vadakat, ok magukat hergeltek fel, mert addig ahhoz voltak hozzaszokva, hogy minden hataron ugy mentek at, mintha otthon lennenek. Ez a Magyar hataron nem jott be, igy randaliroztak kicsit, hatha ugy sikerul, de az se jott be.

Hozzászólok 2017.10.31. 19:23:05

Mennyit kaptál Soroséktól a cikkért?
Hány ft. vagy milyen előnyök járnak egy ilyen sárga szövegkiemelős ... ért?
én mondjuk Magyarországon nem etetném őrizném őt. Jó nagy verés után kiutasítanám harmadíziglen az országból az összes rokonával együtt.

A focihuligánokkal vont valaki párhuzamot. @Pop40:
Az azért nem terror cselekmény mert nem az ország határon történő illegális áthaladást célozza.
Hogy ezt hogy nem lehet érteni, nem fér a fejembe. Ahmed H , az összes névrokonával együtt szíveskedjen hazatakarodni és ott megépíteni a saját országát. Ide ne jöjjön hogy eltartassa magát. És neki álljon feljebb, hogy ő hova akar menni, mennyi segélyt akar kapni.
Minden marha aki támogatja a bevándorlás ötletét szíveskedjen annak költségét összedobni egy kalapba.
süti beállítások módosítása