B1 blogcsalád



Elrontjuk az örömöt: Gyárfás lemondásával nem fog változni semmi

2016. november 30. - Mr Flynn Rider
  • "A legsötétebb éjszaka is idővel véget ér és kisüt a nap!"
  • „Mély levegő, tiszta lap.”

– így kommentálta Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, hogy lemondott Gyárfás Tamás, az Úszószövetség elnöke.

Nem akarjuk elrontani a méltán népszerűtlen Gyárfás Tamás távozása feletti örömöt. Hiszen a dildóborány már csak az utolsó csepp volt a pohárban. A gond csak az, hogy egy ember távozásával a rendszer nem fog megváltozni.

gytbd.jpg

Gyárfás vén róka volt, aki nem tudott annyira taktikus lenni, hogy az úszók érdekei és a Fidesz érdekei között lavírozni tudjon. Meg, béna is volt, szegénykém.

A Fidesz érdekei (húzunk ki minél több pénzt és termeljünk minél több politikai tőkét úgy, hogy az úszóknak minél kevesebb jusson) teljesen ellentétesek az úszók érdekeivel (legyen elég lehetőség a felkészülésre, legyenek európai körülmények, ne legyen korrupció, stb.)

Most akkor, elnézve az utóbbi hat év történéseit,

kinek az érdekei szerint fog tovább alakulni az Úszószövetség és a magyar úszósport sorsa…?

Költői kérdés volt, ne is válaszoljon rá!

De nézzünk néhány érvet amellett, hogy igazából kevés dolog fog Gyárfás távozása miatt változni. Lehet, hogy nem lesznek akkora bakik, mint Bol-dog, vagy a dildónevű kabalaállatka, de a rendszer marad. 

Ugyanis a politika nyakig benne van a sportban és vica versa. Nem fogják elengedni a versenysportot, mint pénzforrást.

  1. Kézilabdaszövetség, Kocsis Máté. Foci, Orbán és gyakorlatilag mindenki más: Kubatov, Deutsch. Hogy csak a leginkább prominensekről beszéljünk. Stadionok. TAO-pénzek. Milliárdok.
  2. Mit várunk egy olyan helyzetben a folytatástól, amikor Orbán Viktor véleményét kérdezik arról, hogy lemondott az úszószövetség elnöke (a miniszterelnök, persze, nem válaszol, erre se)? Korábban az államtitkárán keresztül már megüzente, hogy Gyárfás mehet. Képzeljük már el ezt a szituációt más országokban: hát mi a fene köze a miniszterelnöknek ahhoz, hogy ki az Úszószövetség elnöke?  
  3. Az eddig fideszesített, pártosított klubok és szövetségek sorsát ismerve vajon mi történik majd az úszásban? És hova megy majd az ide szánt pénz? Nyilvánvaló, hogy odaraknak majd egy fideszes csókát, aki majd szépen középre nyilatkozik, közben ugyanúgy mossa majd tisztára a pénzt, mint kollégái, elődei. Csak jobban tud lavírozni és ráguglizik, hogy az új kabalaállatka nevét érdemes-e valami szexuális segédeszközről választani-e. 

Tanulság: amíg a korrupt, pártérdekek mentén működő rendszert le nem váltja az ország, addig majd jön a következő Gyárfás, aki kiszolgálja a fent lévőket és ugyanúgy nem fogja érdekelni, ki küzd Magyarországért a medencében.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1912010990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sarolta.tth 2016.11.30. 11:37:21

Hát erre gondoltam, van itten még mit tenni, és sokaknak mélyen elgondolkozni.

Francois77 2016.11.30. 11:50:18

Lesz balos előválasztás, erről írjatok. Lesz lehetőség választani a szar és a szar között :)

pamut 2016.11.30. 12:31:49

Gyárfás megy, és még egy nála is gátlástalanabb, sötétebb Orbáncsicska jön a helyébe.

pessi 2016.11.30. 12:40:04

Lehet boritékolni, hogy Czene lesz a következő vezér!Szegénykép olyan sötét mint az éjszaka, sehol nem tudták használni!Azért mert uszott azért még nem fogja tudni vezetni a szövetséget!De majd tudja irányitani a pénzt amit az állam ad, persze majd a megfelelő Fityesz reklám cégek és egyéb cégek felé!De ezen miért is lepödünk meg!:(

szepipiktor 2016.11.30. 12:47:49

Egyébként ügyes...
Közvetlenül a rövid pályás úszó-világbajnokság elé időzített durci, lemondás jól jöhet, ha esetleg nem érünk el kimagasló eredményeket.
Ha igen, akkor meg az is neki köszönhető.
Gyárfással szemben továbbra is egy a teendő!
Megvizsgálni a szerződéseket, dátumok, összegek, feltételek stb. és összevetni a teljesítésekkel. Egyszerű számviteli feladat.
Kiderül, van-e késés, ha nincs, akkor a sportolók hazudtak, ha van, akkor meg kiderülhet, hogy a beérkezett pénzekkel gyárfás "tőzsdézett", vagy be sem érketek, akkor meg gyárfás miért hazudott, hogy azokat a sportolók rendben megkapták?
Ez egy egynapos procedúra, mert nem a miérteket kell vizsgáálnim hanem csak a paramétereket:
x versenysző szerződésében y összeg z határidőre... És ha át lett utalva, akkor OK, ha nem, akkor nem OK!
Pár tucat versenyző és pár klub, egy emberes ellenőrzés és ha van "nem OK", akkor azt akkor kell kivizsgálni.
Most gyárfás, a MOB, a minisztérium rendre kamuzik, ködösít stb.
És a hangulatot a sportolókra terelik...

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.11.30. 12:48:40

Gyárfás minden hibájával, és az általa vezetett Úszószövetséget ért jogosnak tűnő kritikákkal egyetemben is legalább értett az úszósporthoz. Ahogy az az Úszószövetségbe most majd benyomuló együgyű Zsírszilárd féle droidról nem mondható majd el.

andrásúr 2016.11.30. 12:57:09

Nagy sportdiplomáciai veszteség ez a magyar úszósportnak !

high up! 2016.11.30. 13:12:31

@Francois77: "Lesz balos előválasztás, erről írjatok. Lesz lehetőség választani a szar és a szar között :)"

Oszt a fidesz rablóbandát miér hagyod ki? Hogy a fos ne legyen válsztékon?

FOLYTASSUK!

high up! 2016.11.30. 13:22:14

Na így megy a diktáror döntés nagyokosok: egy nap jön valaki akin nem fog a diktáror lejárató propagandája, oszt az illető nem fog beszarni attól, hogy az asztalra csapjon és kiadja a parancsot: Na de most már takarodj innen te maffiózó!

Oszt gyárfás (felkészül Orbaneszku) maffózó még szenved 1-2 napig, hogy milyen fontos eftárs is ő, mert nélküle nem kel fel holnap a nap, majd jobbnak látja ha addig elmenekül amíg a népharag nem kezdi el firtatni a többi ügyeit.

Oszt ennyi. Három nap alatt minden diktátort el lehet seperni. Egy napon Orbaneszku is pont így fog menekülni, mögötte meg ott fog loholni az egész udvarháztartása. De nem mindegyikük fog ám menedékjogot kapni Moszkvában!!

FOLYTASSUK!

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 13:22:28

Szerencsétlen ballibek azt hitték, hogy Katinka megszervezi nekik az utat a kormányváltásig, vagy egy előrehozott puccsig.

Aztán mikor kiderült, hogy Katinka meg Gyurta beéri Gyárfás távozásával, rájöttek hogy folytatniuk kell a napi bérrettegést!

Így megszületett ez a poszt, éppen arra a sémára, mint az elötte és utána lévő több ezer.

Eközben a karaván halad, a kutya meg előválaszt.

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 13:23:43

@high up!:

Íme, amiről beszéltem..
Szerencsétlenek..

Francois77 2016.11.30. 13:34:26

@high up!: mert nem indulnak a balos előkabarén:)

Béláim! Rátoltuk! 2016.11.30. 13:35:32

@Francois77: A balos előválasztás, ha tényleg kialakul, létrejön, újra esélyt adhat Magyarországnak, hogy kilábaljon abból a fertőből, aminek fölszínén a fidesz országlásának gusztustalan mocska úszkál. V.ö.: Nem az a baj, ha nyakig ülünk benne, hanem ha lötykölik. Na, ennek a világnak vagy te is szarral fölkent prófétája, kisöcsém!

konrada 2016.11.30. 13:58:56

@Ballib cenzúrázók réme 19:
...hát elég sz.r ügy szegényeknek, hogy harcoltak az egyik utolsó baloldali kormányzathoz kötödő emberük ellen, hogy a zorbánba rúghassanak, és most jön a döbbenet nekik: elérték, hogy eltávolítsák az ő emberüket a posztról.

...pár nap kell csak hogy kiderüljön, ők mindig is Oceánia ellen harcoltak, azaz az ellen, hogy eltávolítsák szegény Gyárfást, de a gonosz zorbaneszkusok az ő szavuk (ami a Nép szava!) ellenérére is megpuccsolták szegényt!

konrada 2016.11.30. 14:01:38

@Béláim! Rátoltuk!:
Ebben igazad lehet.
...ha csak nem tolják be ugyanazon arcokat az előválasztásra, melyekkel már buktak, és nem arról szól csak majd az előválasztás, melyik párt hány %-ot kap majd a listáról....

Francois77 2016.11.30. 14:17:01

@Béláim! Rátoltuk!: lesz, megyek én is választani:) csak hogy felétek jobban hullámozzon:)

Ballib cenzúrázók réme 19 2016.11.30. 14:28:28

@Béláim! Rátoltuk!:

Remélem és kívánom én is a változást. Éppen ideje, hogy a baloldali tényleg baloldali legyen, és a liberális ne a véleménydiktatúrát jelentse.

Szóval megyek szavazni nyugi !

RoboGo' 2016.11.30. 14:31:09

Gyárfás nem értett az úszáshoz. Egy mutyikirály volt Naptévés kora óra. Már ott is "lekötelezetteket" gyűjtött. A bagóért értékesített reklámidők mellett mindig ott volt a "majd kérek egyszer valamit cserébe" apróbetű is. Az úszószövibe is így került. Kért valakiktől valamit, amire nem lehetett nemet mondani, mert azok a valakik most, és a múltban is épp valamelyik uszodaépítéssel vannak/voltak elfoglalva. De hogy az érem másik oldaláról se feledkezzünk el, addig bárki lehet jó fej, amíg a pénzt hozza, csak ne ő akarja elosztani is, mert akkor könnyen borul a bili...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.30. 14:59:23

Örülök, hogy Katinkának nem volt alkalma megcsinálni a trikós tüntetést. Megállt bennem az ütő, amikor láttam a hírt. A sportoló a sportban ne tüntessen, ez már más országokban, más sportágakban is visszaütött. Maga ellene fordított volna, pedig én már akkor híve voltam, amikor még alig tettek említést a világkupa-győzelmeiről. És tudom, hogy sokan éreztek volna hozzám hasonlón.

"nem tudott annyira taktikus lenni, hogy az úszók érdekei és a Fidesz érdekei között lavírozni tudjon."

Te jószagú Úrjézus, szóval Gyárfást csak a Fidesz szorította rá arra, hogy ilyen sunnyogó alak legyen már akkor is, amikor még az ATV-ben szerepelgetett? Pedig ő szíve szerint az ölében hordozta volna az úszóreménységeket? Menj már a bánatba ezzel a hülyeséggel.

DONÁLD TRAMP 2016.11.30. 15:57:41

Mar megint jol megszopattak a libsiket. Gyarfas lemondott, aztan jovore 100 %-os egyhagusagggal fogjak ujra megvalasztani .:)))))
Es utanna mar kikezdhetetlen lesz.

cardiobascuralis 2016.11.30. 16:21:06

Vica Verza az Korpusz Kriszti rokona?

cardiobascuralis 2016.11.30. 16:29:47

@szepipiktor:
Gyárfást pénzügyekben tutira nem lehet megfogni, ahhoz azért elég dörzsölt vén róka.

Viszont szretném majd látni Hosszék pofáját, amikor Tusup helyett valami fideszes főfaszt kapnak a nyakukba, aki semmit nem tud majd elintézni nemzetközi szinten.

Én Gyárfás helyében közéjük dobnám a gyeplőt a vb tekintetében is, hogy nesztek, basszátok meg, akkor csináljátok, ahogy akarjátok, én kiszálltam, kész.

@high up!:
Aztán majd felébredsz, mert a bilidben a kihűlt fosba lóg a kezed.

Azt meg várom, mikor szedik majd vissza Hosszútól az érmeket dopping miatt.
Volt már rá példa, hogy 10 év is eltelt közben.

Zsoltbacsi 2016.11.30. 17:26:22

En is megyek elovalasztani, mind a 26 nickemen :)

Pyrrhus 2016.11.30. 20:38:12

@cardiobascuralis:
"Azt meg várom, mikor szedik majd vissza Hosszútól az érmeket dopping miatt."
-------------------------------------
Amikor az olimpiai, világ és Európa bajnok magyar labdarúgóktól.
Hoppá, vannak egyáltalán?
Mert annyi pénzért már lehetnének!
Vagy a pénz már nem is doppingszer?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.30. 21:05:33

@cardiobascuralis: "Azt meg várom, mikor szedik majd vissza Hosszútól az érmeket dopping miatt."

Magyarázd el, hogy ez neked miért is hiányzik, te pöcs. Van valami oka, hogy te elégedett lennél attól, ha egy világhírű bajnokunkat megfosztanák a győzelmeitől?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:18:23

@Androsz: "@cardiobascuralis: "Azt meg várom, mikor szedik majd vissza Hosszútól az érmeket dopping miatt."
egy világhírű bajnokunkat megfosztanák"

A dopping és bajnok szavak nem kéne, hogy egy lapon szerepeljenek.

Katinka doppongolása bárki számára látható, Nézd meg a kezét, lábát, állát, ugyanúgy megnőtt a növekedési hormontól, mint a Phelpsnek, meg a Thorpe-nak.

A Katinka doppingolását viszont szó nélkül tűrni fogom, amíg a Phelps a Cseh Laciék elől elveszi sorozatban az araranyakat. Az sokkal pofátlanabb.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:22:29

@cardiobascuralis: "fideszes főfaszt kapnak a nyakukba, aki semmit nem tud majd elintézni nemzetközi szinten."

Igen. Lásd, ahogy a birkózó meccsét elcsalták, és a súlytalan rezsiszilárd semmit nem tudott tenni.

Mit beszélek, "súlytalan"? :))

Elismerte a bíró, hogy elcsalta a magyar birkózó meccsét Rióban
www.origo.hu/olimpia-2016/birkozas/20160901-elismerte-a-biro-hogy-elcsalta-a-magyar-birkozo-lorincz-viktor-meccset-rioban.html

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:27:58

@RoboGo': "Egy mutyikirály volt"

Igen. A Gyárfás ritka ellenszenves pofa, mindig is utáltam. De nem vagyok biztos benne, hogy nyert az úszósport az eltávolításával. Majd meglátjuk, az elkövetkezendő 10 évben hány világverseny lesz Magyarországon.

Gyárfás diktatórikus, mint orbán. De az úszás az elmúlt években szárnyalt, míg a magyar gazdaság szenvedett. Lehet, hogy Gyárfás mutyizott, de nem az úszók kirablásából gazdagodott meg, mint orbán az ország kirablásából.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.30. 23:21:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: A nemzetközi szövetség egy tucat olimpiai bokszbíróról kimondta, hogy csaltak. De a meccsek eredménye nem változik. Mit lehet itt csinálni?

"De az úszás az elmúlt években szárnyalt, míg a magyar gazdaság szenvedett."

Először is: a sportban a sportoló életkedve és munkakörülményei nem másodlagosak. Ezek a srácok annak ellenére érték el az eredményeiket, hogy rosszul érzik magukat. Nem rabszolgák, akikből korbáccsal is kiverjük a győzelmet, ha kell, hanem szabad jogú fiataljaink, akik önként csinálnak olyasmit, aminek a tizedétől elpusztulnék.

Katinka már többször panaszkodott az öltözési körülményekről. Én valahogy nagyon el tudom képzelni, ahogy a hajnali cidriben a parton féllábon ugrálva szabadul meg a ruhájától, és megnézi, hová dobhatja le, hogy el ne vigyék. Lehet, hogy neki már nem ez a sorsa, most már nem. De hány ezer gyerek úszik nagy versenyzőnek készülődve ilyen körülmények között napról napra? Én értem, hogy nem lehet mindenkinek öltözőt adni, de legalább a legjobbaknak, az ifjúsági versenyeink helyezettjeinek, mondjuk, vajon hogy néz ki az uszodai elhelyezése? Katinka nagy bajnokunk, kazalnyi világkupa-aranyat söpört be, rettenetesszeres Európa- és világbajnokunk, háromszoros olimpiai bajnokunk, az ezüstökről és bronzokról még nem is beszéltem, hát ha ő mostantól fűtött virágvázát óhajtana az öltözőasztalára, szantálfa papucsot és egy piros szőnyeget a medence lépcsőjéig, akkor a rohadt életbe, ez a lány, meg a többi úszózsenink, akiket több millió ember nézett libabőrösen, amikor rongyosra verték a világ seggét újra és újra, beleértve a sportra felső határ nélkül költekező és milliónyi úszónövendékből válogatni tudó nagy országokat is, hát ezek a srácok nem érdemelnek meg ennyi hódolatot a mindennapjaikban? Mitől jobb náluk egy kosaras nigger bunkó, aki már nem tudja, hová akassza magára a vaskos aranyláncokat? Talán ennyivel többet tud? Nyilvánvaló, hogy ahogy szegény az egész ország, a legnagyobb élsportolóink sem élhetnének olyan luxusban, ha békét akarnak maguk körül, mint amennyi egy másodosztályú sztárnak kijut egy-két gazdag országban. De akkor nehogy már oda jussunk, hogy egy sokszoros bajnokunknak már másodszor kelljen azért balhéznia, mert a főfőnök nem gondoskodik az elvárhatót megközelítő szintű felkészülési körülményekről. Tavaly óta, gyanítom, nem sok dolog változhatott. Tavaly óta Katinka megtanította a világ úszósportját arra, hogy tisztelettől elhomályosult szemmel kell beszélni Magyarországról, erről a megvetett félbalkáni kis országról, a fura nyelvével és komenista múltjával. Így aztán már úgy állhatott oda újra egy ilyen meccsbe, hogy őt többé nem lehet egy legyintéssel elintézni. Mennyire van igaza? Most még csak azok tudhatják, akik minden hajnalban eljárnak, hogy önként alávessék magukat az edzőik szadista kínzásainak, azzal a reménnyel, hogy egyszer majd az ő nevüket is nézheti a világ a tévében egy percig. És több millió ember azért rághatja a körmét, hogy neki sikerül-e ismét megtanítania az egész világot arra, hogy melyik ország is az, ahol mi érte idegeskedünk. Hogy az újságok a magyar sportolókat újra címoldalon dicsérjék.

Biztos vagyok abban, hogy Gyárfás jól megértette magát a nemzetközi úszósportban a kártyát keverőkkel. Ilyen szempontból nagyon nagy szerencsénk volt vele, és már csak ezért megérdemelné, hogy méltósággal és elismeréstől övezve távozhasson. Az is lehet, hogy most tizenöt évig nem lesz nálunk ismét semmilyen vizes világverseny. De ha a sportolóinkkal ezután csak egy kicsit jobban bánnak, akkor újra, ezután is ott lesznek élversenyzőink a világversenyeken, és az úszás hálistennek nem pontozásos sportág, ott a nemszeretem ország úszója is beérhet elsőként, ha meg tudja csinálni. És talán ők, az úszók sem fogják olyan szarul érezni magukat, miközben azt csinálják, a mi kedvünkért is, aminek a tizedétől nem csak én pusztulnék el, hanem az itt kommentelők zöme is. Ők a mi sportolóink, a bajnokaink a világviadalokon, és ezt illene legalább köszönettel elfogadnunk tőlük.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:24:05

@Androsz: "kimondta, hogy csaltak. De a meccsek eredménye nem változik. Mit lehet itt csinálni?"

A meccs eredményeket megsemmisíteni. Vagy újrajátszani, vagy az addigi eredmények alapján győztest hirdetni, vagy egyáltalán nem hirdetni győztest (aranyérmet elvenni, volt már ilyen).

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:30:06

@Androsz: Nem védem Gyárfást. A hibáit ismerjük. Az erényeit nem. Lehet, hogy jó, hogy lemondatták, lehet, hogy rossz, én nem tudom eldönteni. Amiatt viszont aggódom, hogy a helyére ejtőernyőzendő fidesz pártkatona összességében rosszabb lesz.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.12.01. 01:53:26

"A meccs eredményeket megsemmisíteni."

Na ja. Rendezzék újra az olimpiát. Szerinted egy magyar hogyan fogja rávenni erre a főfejeseket? Vagy bárki? Szerinted elvárható lett volna, hogy ezt valaki megtegye. Reális elvárásnak érzed?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 02:34:46

@Androsz: "Szerinted egy magyar hogyan fogja rávenni erre a főfejeseket?"

Úgy, hogy ő a főfejes?

De maguktól is rájöhetnek, csak segíteni kell.

"Rendezzék újra az olimpiát."

A döntőt akár újra is rendezhetik. De azt is lehet, hogy a csalás nélküli utolsó állás alapján hirdetnek győztest, más sportágakban van ilyen. És az is lehet, hogy nem hirdetnek győztest. Inkább, mint hogy csalás legyen a végeredmény.

Arthur Bloch 2016.12.01. 05:29:48

@Ballib cenzúrázók réme 19: Okoska! Aki a Katinka+többi úszó felháborodásától Kecóka bukását várta,az pontosan olyan "bozo", mint a Ballib cenzúrázó rém, bozo!!!! Az úszók mindazt a berögzült hibákat akarták megszüntetni,amit gy.t. képviselt! Aki ebbe tudatos politizálást magyaráz bele, az vagy troll v. H Ü LYE...tessék választani!? Más kérdés,hogy Kecóka ezt is kihasználja valamelyik fegyverhordozója elhelyezése és a sport-pénzek lenyúlása érdekében...erre lehet gombot varrni.

Csaba Szikora 2016.12.01. 08:01:02

Hogyan jön ide a FIDESZ?Egyébként szerintem pont leszarja a magyar úszósportot,mert esélyes a FINA alelnöki székéből az elnöki székébe átülni.Vagy talán a pénzéhes ribanc meg a zsídó párja azt is megpróbálja megfúrni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 09:51:49

@Csaba Szikora: "Hogyan jön ide a FIDESZ?"

Úgy, hogy mindere ráteszi a szőrös mancsát. Mindegyik hűbéresnek kell adni egy falut vagy egy focicsapatot vagy egy sportágat, stb. Legyen mivel játszaniuk, legyen honnan pénzt lopni.

cardiobascuralis 2016.12.01. 17:28:08

@Androsz:
Azért, mert egy mindenkin átgázoló, törtető, ellenszenves, kicsinyes büdös tahó, aki most azért támadt Gyárfásra, mert a hibás rajtja miatt nem nyerhette meg a magyar bajnokság összes számát, és hogy hogy merték vele ezt megtenni, hogy a hibás rajtja miatt kizárták abból a számból.

cardiobascuralis 2016.12.01. 17:30:16

@Pyrrhus:
Igen, van az a pénz, amiért már lehet jobb doppingot venni, amit ma még nem lehet kimutatni.
A 80-as években az NDK-s úszónők közül sem bukott meg egy sem doppingteszten.
Ahogy a 90-es években a kínaiak közül sem.

Nyilván a sok munka volt akkor az ő eredményeik mögött is, mi?

cardiobascuralis 2016.12.01. 17:39:54

@Androsz:
"Mit lehet itt csinálni?"
Talán hallottad már a sportdiplomácia szót.
Azaz olyan embert kell odaállítani, akit tisztelnek, és akinek szava van. Most a bunyósoknál a TEK-es főfasz a szövetség elnöke, aki a bokszról még ma is azt gondolja, hogy a cipőpaszta népies neve.
Ha ilyen emberek vannak ott, akkor csalnak az ország sportolói ellen.

Nos, Gyárfás nem ilyen, neki nemzetközi szinten is szava van.

"ez a lány, meg a többi úszózsenink"
Ez a lány egy doppingolózseni. Nem véletlen, hogy korábban nem nyert semmit, pedig azok az edzők foglalkoztak vele, akiknek más tanítványai nyertek, tehát valószínűleg nem velük lehetett a baj.

"Tavaly óta Katinka megtanította a világ úszósportját arra, hogy tisztelettől elhomályosult szemmel kell beszélni Magyarországról"
Tavaly óta Katinka megtanította a világ úszósportját arra, hogy Amerikában sokkal jobb doppingszereket érhet el, akinek vannak megfelelő kapcsolatai.
Meg arra, hogy ő semmi egyéb, csak egy törtető, pénzéhes ribanc, aki mindenkin átgázol.
Remélem, iszonyatosan pofára esik majd. Nem érdemel mást.

"az úszás hálistennek nem pontozásos sportág"
Nem, csak esetleg egy rossz rajt vagy egy rossz forduló megítélése és ezzel a versenyző kizárása nüanszokon múlhat.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.12.02. 00:37:14

@cardiobascuralis: Elmondasz egy magyarázatot egy kicsinyes bosszúról, amiről nem tudom, hogy hányan hallhattak egyáltalán, nem számítva az interneten terjesztett mindenféle mendemondákat, bár én még ott sem találkoztam ezzel a sztorival. Mondjuk azt, hogy nem biztos, hogy igaz. Akkor pedig ezzel a kitalálója azt igazolja, hogy ő milyen kicsinyesen viselkedne Katinka helyében.

A doppingolással való vádaskodás kivédhetetlen, és valószínűleg súlyos terhet jelent az erről értesülő teljesen vétlen sportolóknak is. Jó lenne, ha nem úgy kellene versenyekre készülniük, hogy a vérüket kívánó embertömeg csaholása adná hozzá a háttérzajt, de ma az állítások terjesztése minden korábbi világnál könnyebb és gyorsabb, és a hírek és hazugságok ereje a fegyverekével ér fel. Csak egy puskát elsütni nehezebb, mint valahol leírni valakiről, hogy nyilvánvalóan doppingol, hiszen már más is doppingolt.

"Nem érdemel mást."

Nehéz elképzelnem, hogy vajon ő mit tehetett ellened vagy a szeretteid ellen. Megértettem a magyarázatodat a téged átható indulatról, nem osztom a nézeteidet, ennyi.

cardiobascuralis 2016.12.02. 02:48:53

@Androsz:
Nehéz elképzelnem, hogy vajon Gyárfás mit tehetett ellened vagy a szeretteid ellen. Megértettem a magyarázatodat a téged átható indulatról, nem osztom a nézeteidet, ennyi.

Zsoltbacsi 2016.12.02. 08:17:00

@cardiobascuralis:

"Nehéz elképzelnem, hogy vajon Gyárfás mit tehetett ellened vagy a szeretteid ellen"

Napkelte? Annal melyebbre meg a Tv2 es a komplett kozmedia se tud sulyedni

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.12.02. 14:27:10

@cardiobascuralis: Gyenge riposzt volt. Én Gyárfásról ezt írtam: "Biztos vagyok abban, hogy Gyárfás jól megértette magát a nemzetközi úszósportban a kártyát keverőkkel. Ilyen szempontból nagyon nagy szerencsénk volt vele, és már csak ezért megérdemelné, hogy méltósággal és elismeréstől övezve távozhasson."

Vagyis ha Gyárfás lemondott, és ténylegesen lehetővé válik egy olyan változás, amit a sportolók szeretnének, akkor Gyárfást nem kell tovább rugdosni. Sosem volt szimpatikus ember, de sok nekem, kívülállónak hasznos dolgot elért. A sportolókért pedig, ha szerinte valóban ez volt a célja ezidáig, ezután is tehet. Legalább annyit, hogy az új vezető konzulenseként a sportdiplomácia terén segít boldolgulnunk. Sok feszültség gyűlt már össze a sportágon belül, most egy része talán eltűnhet.

cardiobascuralis 2016.12.02. 15:52:47

@Androsz:
Pont annyira gyenge, amilyen a te válaszod volt előtte.
süti beállítások módosítása