B1 blogcsalád



Ellentmondott Orbánnak a saját házi tudósa: "folyamatos éberségre van szükség" a muszlimok ellen

2016. november 30. - Mr Flynn Rider

 Fokozzuk az éberséget, elvtársak! - mondták a Rákosi-korszakban, most pedig a Századvég fiókintézetétől, pontosabban annak egyszerre rasszista és bevándorló kutatójától megtudhattuk, hogy "folyamatos éberségre van szükség" a migráncsok ellen, mert a migráncsok miatt Európában lázadások és terror pusztít. 

belhaj.jpg

Nyilván szegény Tiborcz István nem volt elég éber, amikor a nemzetközi körözés alatt álló Pharaonnal tárgyalt.

És Szijjártó Péter minisztériuma sem, aki Pharaont Tarsoly Csabával összehozta. És most a vezér is elbukott: a bangladesi kormányfővel tárgyalt, aki muszlim!

Lehet, hogy őket kellett volna felrázni és nem az embereket az álnépszavazás sokmilliárdos kampányával?

Kezdjük az elején:  

Ismerjék meg a kedves olvasók Belhaj Abdessamadot, a Migrációkutató Intézet munkatársát! A Migrációkutató a közpénzen hizlalt Századvég egyik közpénzen hizlalt fiókintézete; itt dolgozik Abdessamad, aki eredetileg egy marokkói úriember. Vagyis: migráncs. Bevándorló. Két doktorit szerzett Európában, az egyiket irodalomból, a másikat politikából.

Mint látszik, ő maga az európai integráció egyik sikersztorija.

Most nem csinál mást, mint egykori honfitársai ellen uszít: szerinte folyamatos éberségre van szükség a muszlimok ellen, mert „jönnek és megerőszakolnak mindenkit”. Amíg a Nemzet Csótánya ilyen badarságokat mond a gyűlöletkampányban (nyilván, nem kevés pénzért), addig a két PhD-vel rendelkező marokkói bevándorló ugyanazt bizonygatja – adóforintokból.

Apokaliptikus viszonyoknak lehet szemtanúi, ha minden hülyeséget elhiszünk a „kutatónak”: megtudhatjuk például, hogy folyamatos a bevándorlás, „ez egy elhúzódó konfliktus, ami a nemzetbiztonságot is érinti”. Az hagyján, de „információra várnak az útra kész migránsok, az embercsempészek pedig igyekeznek kideríteni, hogyan lehetne a tömegeket Európába juttatni. Ez egy információs hidegháború, folyamatos éberségre van szükség.”

Elvtársak, az imperialista kollaboránsok ott vannak mindenhol éberség! Ismerős? Ezt hallgattuk ötven évig, Rákosi és Kádár alatt.

Mégis, mi ennek az oka? –teszi fel a kérdést az álnaiv Origo, a „kutatóból” pedig ömlik a rasszizmus és a gyűlölet. Kiderül, hogy a „bukott arab országok” ide küldik a problémás embereket, akik sehova sem tudnak beilleszkedni, de ide küldik a terroristáikat is a szélsőséges szervezetek.

Emiatt Európában folyamatosak a lázongások és a terror, mindenki retteg.

 

Ön is tapasztalta, igaz?

Kiderül a marokkói „kutató” elmondásából, hogy ezek nem csak terroristák, de megélhetési bevándorlók, akik

  • nem akarnak dolgozni,
  • nem akarnak beilleszkedni,
  • folyamatos a gond velük,
  • tényleg megerőszakolnak mindenkit,
  • fellázadnak,
  • felrobbantanak,
  • rabolnak és fosztogatnak…

Szó szerint, oldalakon keresztül demonizál, gerjeszt gyűlöletet és félelmet a „kutató”, ostoba, középkori összeesküvés-elméleteket gyártva, hoaxok és álhírek alapján „tájékozódva”, tudatosan zárva ki magát a valóságból. „Jó példát sehol sem látok” – hörgi eltorzult arccal. 

Kár, hogy Orbán Viktor minderről lemaradt.

(Nem olvassa tán az általa elfoglalt sajtótermékeket…?) Ugyanis a budapesti víz-világtalálkozó alkalmából kétoldalú találkozón fogadta Banglades kormányfőjét, Sejk Haszinát. Aki muszlim. És nagyra a Szeretett Vezető nagyar tartja bangladesi kollégáját. Sőt, a Nagy Vezető ellentmondott a „migrációkutatónak”, meg mindannak, amit idáig a kék plakátokról, meg a gyűlöletkampányban megtudhattunk: „A terrorizmust nem lehet kötni sem valláshoz, sem nemzetiséghez, sem civilizációhoz, sem etnikumhoz. A terrorizmus az terrorizmus.” 

Vajon most azonnal lemond a Migrációkutató vezetősége és visszaadják az összes tudományos fokozatukat? Vagy a birkának nézett és direkt sötétségében tartott néphez úgyse jut el, hogy a nagyfőnök marhaságokat beszél egy muszlimmal, a családja meg egy másik körözött migránccsal üzletel?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8812010684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.30. 16:24:34

Szorong a zabszem FIDESZ seggekben!
Brüsszeli főrabbi: nincs jövője az európai zsidóságnak
A főrabbi szerint sokan nem merik látogatni a zsinagógákat, mert félnek.
Nincs jövője az európai zsidóságnak – mondja a brüsszeli főrabbi, aki a párizsi merényletek után beszélt a kontinensen élő zsidóság helyzetéről. Avraham Gigi rabbival egy izraeli rádió készített interjút – írja a JPost.
Elmondása szerint az emberek a támadások óta félnek kimenni az utcára, és a zsidók is inkább otthon imádkoznak, és nem mennek zsinagógába. Inkább lakásokban gyűlnek össze és többen a kivándorlást tervezik. Szerinte Brüsszel is megbénult, mindenki félelemben él. Hozzátette, a zsidóknak vissza kell térnie Izraelbe.
atv.hu / Daily Mail

2016.11.30. 16:26:46

Emlékezzünk régi "bevándorlóinkra
A valóban nemzeti érdekű orosz cár üldözötteire!

Széchenyi „ez a népcsoport ( megnevezése tabu) a jogtalanság „minden mindegy” hangulatában folyamodott csalásokhoz, amely a jobbágyság eladósításához, tömeges elárverezéséhez! (Lásd deviza hitel kormányzati kényszer rásegítéssel!) Úgy látja nem lett volna szabad az elmúlt évtizedekben olyan hatalmas tömegekben beengedni őket, amelyikre egyik országban sincs példa!
Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a tabu szemlátomást való szaporodása. Mely országban a tabu megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll. (A szatmári adózó nép állapotárul, 1830)*** "Kölcsey Ferenc: Országházi beszédéből!
"El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között tabu laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése." Liszt Ferenc
"A tabu felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom." Széchenyi

"Egyetlen ország sem engedheti meg magának a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást, amely megrengetheti a társadalom alapjait. Fizikailag és másként is veszélyes. Joby Warrick, a Washington Post"

Legeslegalja · http://berrettegok.blog.hu 2016.11.30. 21:29:42

MIgránsseggnyalással már nem mentek semmire.

Az emberek megvetnek titeket.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 21:37:45

Magyarországon többen láttak UFÓ-t, mint menekültet.

Netuddki. 2016.11.30. 21:41:28

@Legeslegalja: orbánseggnyalással már nem mentek semmire.

Az emberek megvetnek titeket.

pamut 2016.11.30. 21:45:32

Szánalom... de még mekkora szánalom bazdmeg....
Fidesz = gyűlölet.

Amíg lesz fidesz és don orbán, addig fogja kiégetni a hívei agyát a totális gyűlölködéssel.
a fidesz addig fog létezni amíg fenn tudja tartani a sikító, a mindent elborító sötét büdös, izzó gyűlölködést... az ember azt hinné hogy a netes trolljaik állandó gyűlölködése valamiféle maximum, de nem, vannak embereik akik még tudják fokozni... emberek? ezek a magukból végleg kifordult fröcsögő roncsok? inkább maradjunk a "fideszesek" elnevezésnél....

pamut 2016.11.30. 21:51:27

az milyen már hogy egy migráns uszít-gyűlölködik a háborúk elől menekülők ellen?

a saját volt honfitárai ellen! elárulja saját népét, szülőföldjét, véreit!

PONT MINT Finkelstein, a gyűlölet-cézár, aki meleg zsidó létére homofób és zsidóellenes kampányokat is csinált...

orbán már nem csak a magyarok közül válogatja ki magának az emberei selejteket, a legszarabbakat, a leghitványabbakat, hogy aztán rájuk építse hatalmát, miniszteri székeket adva nekik, meg Tv-kt, cégeket, stb, nem: ő már a nemzetközi mezőnyből is vonzza be a sajátjait is elárulni képes, a saját vérei ellen is gyűlölködni képes nemzetközi csürhét....

olyan az orbánmaffia mint valami X-faktor, csak ott nem a hangot díjazzák, hanem a hitványságot, aljasságot, mindent elborító gyűlölködést, árulást. csak a leggörényebbek maradhatnak bent. akár mint az a vérét eláruló fickó, akár Finkelstein, akár a többi....

dunántúli gyerek 2016.11.30. 22:14:59

továbbra sem kell képzetlen csóró muszlim és nem muszlim bevándorló se

morpho 2016.11.30. 22:19:17

@dunántúli gyerek:

Továbbra sem kell képzetlen csóró muszlim és nem muszlim bevándorló se...kivéve persze, ha Rogán Tóni és Orbánék brigádja gennyesre keresi rajtuk magukat. Akkor persze jöhetnek!

Larry Silverstein 2016.11.30. 22:20:37

@morpho: mi tetszik? egy csórón max akkor keresel ha eladod a veséjét.

morpho 2016.11.30. 23:31:37

@Larry Silverstein:
Igazad van, elkúrtam. Módosítok. Ha nem csóró és a Tóninak adja a pénzét, akkor jöhet!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.30. 23:36:09

@morpho: "Tóninak adja a pénzét"

Tóninak, orbánnak, talán másoknak is. Nem lehet tudni, kik állnak az ofsór cégek mögött. Arra fogadok, hogy nem egyedül tóni vitte el a százmilliárdot. Ő ilyen százmilliós ingatlantolvajlásokban játszik.

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.30. 23:51:57

@Legeslegalja: Jó a nicked. De tudsz még ennel lejjebb is menni, illetve a nyelvedet is jobban be tudod tenni habonyárpi ánuszába. Egyszer asszonta, hogy a prosztatáig is be tudsz nyalni... Hogy csinálod?

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.30. 23:52:57

@dunántúli gyerek: Elnézvén a kommentjeidet, Te sem a túlképzettséged okán nem kapsz munkát. :D

elemes 2016.12.01. 05:29:04

Ez nagyon hasonló, mint amikor balos magyarvpolitikusok fikázták nyugateurópában Magyarországot.

desw 2016.12.01. 05:52:02

Nyilván egy olyan vélemény, amely nem méltatja a T. migránsok "fantasztikus" érdemeit, az csak uszító, gyülöletkeltő, rasszista, ... lehet.

Ez a buzzancs libsik logikája: aki nem azt mondja, szavazza meg, ... ami mi, libsik szerint jó, az proli, az bunkó, az homofób, az rasszista, ...

Nzoltan 2016.12.01. 06:34:39

A közvéleményt nem kell meggyōzni semmirōl. Elég híreket olvasni.

A baloldal közben csodálkozik, miért ilyen kicsi a tàmogatottsàguk. Megmondom. Azért, mert a bevándorlókat képviselik és nem a választókat.

Fekete Pestis 2016.12.01. 07:10:53

@pamut:
a dolog egyik olvasata
"a saját volt honfitárai ellen! elárulja saját népét, szülőföldjét, véreit!"

A dolog másik olvasata meg az, hogy ö is onnan jön és tapasztalatból beszél ;)

Egyébként meg : az az arab, aki adót fizet ( értds: több adót fizet mint amennyit kap), az jöhet. Bár ö is kockázatos, hiszen vegyész PhD-sek robbantották fel a metrót Londonban 2005-ben.
Aki azonban nem rendelkezik azokkal a képességekkel, melyek itt sikeressé tennék [vagyis: a költségvetést csapolja, ahelyett h fizetne], azt ki kell a francba utasítani.
Semmi szükség olyan plebset importálni, amelyik a kultúránkkal ellenséges, és a nyelvet sem beszéli. Ugyan mit nyerünk vele?

$pi$ 2016.12.01. 07:11:52

Tehát a doktorált szakember, aki egyébként bevándorló mondott valamit a bevándorlókról. A blog szerzője elmondja, hogy a szakember egy barom, hazudik, nincs igaza, ráadásul egy büdös gyökér, mert ha igaza is lenne ilyet tilos mondani.

A blog szerzője bizonyítékokkal nem támasztja alá állításait.

A blog szerzője szerint továbbá a bangladesi szakértő nem csak egy büdős gyökér, egy mocsodék aljember, egy erkölcsi nulla, aki csak megvetést érdemes a többi büdös gyökér fideszessel együtt, hanem gyülölködő is.

Frankó!

M1nd3gy 2016.12.01. 07:16:27

Elmeháborodott uszító baloldal! Tényleg nincs már semmilyen érvetek, csak ez? Akkor menjetek külföldre és hallgassátok ezt egész nap: www.youtube.com/watch?v=mUHDYlJHaOQ
Ez hiányzik?

midnight coder 2016.12.01. 07:23:44

@pamut: "az milyen már hogy egy migráns uszít-gyűlölködik a háborúk elől menekülők ellen?"

Olyan, hogy lakva ismeri meg egymást az ember. Nekem is van kollégám aki véres szájjal védte a migránsokat, mert hogy neki van egy szír ismerőse aki milyen rendes ember, aztán pár hét múlva elbeszélgetett kicsit a témáról a szír ismerősével, aki kb. ugyanazt mondta ebben a témában, amit én. Na, azóta valahogy nem védi annyira az illető a migránsokat...

Na most, ezt a sok-sok szélsőséges iszlamistát Szíriába, Irakba, stb. nem a legyek hordták oda, hanem a helyi lakosság termelte ki. Az ottani átlagpolgárság egy része az aki radikalizálódott kissé a többihez képest.

Na most, ha ez a polgár ideköltözik Európába, akkor bizony nagyon-nagyon jó eséllyel szintén radikalizálódni fog, és ez ellen bizony nemigen lehet csinálni túl sok mindent. Az átlag európainak is egyre kevésbé lesz munkája (lásd spanyol, portugál, olasz, stb. országokat), különösen ha képzetlen. Márpedig a szír agysebészekről azóta már kiderült, hogy a nagy részük simán hazudott amikor a végzettségéről kérdezték - ellenőrizni meg ugye papírok híján nemigen lehetett - az arab tőmondatokat is alig értő bölcsészek aligha tudták eldönteni, hogy az illető valóban mérnök vagy fogorvos-e mint ahogy azt állítja. Ehhez még jön a nyelvismeret hiánya, a kultúra ismeretének és főleg elfogadásának hiánya. Persze biztos, lesz olyan akinek sikerül, de kétlem hogy a következő 20 évben ez eléri a 10%-ot.

A maradék 90% pedig frusztrált, segélyen élő, de azzal folyamatosan elégedetlen, jövőkép nélküli ember lesz - egy már alapból is elég érdekes kultúra és vallás képviselőjeként. Ehhez add még hozzá, hogy közben az átlag nyugat-európai fiatal jövője is egyre kevésbé rózsás - azaz jó eséllyel nem az iszlamista fog beilleszkedni, hanem az európai fog iszlamizálódni és radikalizálódni.

Lesznek még nagyon durva dolgok Nyugat-Európában, és ezt épp most alapozzák meg a liberósok.

Exploiter 2016.12.01. 07:27:04

A globális ideológia váltás olyan, mint a klímaváltozás. Sokan még mindig nem értik, hogy mi történik, sokan nem hiszik el, hogy megtörténhet, pedig itt van, kézzel fogható, de a tanult közösség a sokasodó kisebb jelek felett értetlenül áll, hülyeségeket beszél.
Pedig egyrészt megállíthatatlan, másrészt katasztrofális következményei lesznek, harmadrészt senki sem tudja pontosan, mivel is jár majd és mikor jön el.
De az biztos, hogy semmi sem lesz a régi. Ez a blog is a régi időkben él és fel sem tudja fogni, hogy miért nem úgy működik a világ, ahogy illene.

2016.12.01. 07:42:48

@pamut: "az milyen már hogy egy migráns uszít-gyűlölködik a háborúk elől menekülők ellen?

a saját volt honfitárai ellen! elárulja saját népét, szülőföldjét, véreit!"

Miért, Marokkóban milyen háború van? Semmilyen. Menekültek ellen senki se uszít, a bosnyák mohamedánokat befogadta Magyarország a délszláv vérfürdő idején, mert azok valóban menekültek. De a mostani migrik nem menekülnek semmi elől, csak Európát akarják elfoglalni, teleszülni, segílyen élősködni. Miért árulás az, ha az ember megmondja az őszinte véleményét a hazájából érkező senkiháziakról?
Ha én külföldön elítélem a senkiházi fideszeseket meg a senkiházi ballibeket, vagy a cigánybűnöző magyar állampolgárokat, akkor hazaáruló leszek? Ha egy balliba Brüsszelben fröcsög a magyarok ellen, akkor hazaáruló? Logikád szerint igen.

A szíriai, iraki, egyiptomi, libanoni keresztények is megmondják a fehér európaiaknak a hazájukból érkező mohamedánista lakosokról, hogy azokat nagyon nem kellene beengedni, mert miattuk olyan pöcegödör a Közel-Kelet, amilyen.

szellemkor 2016.12.01. 07:53:08

Ez annyira ballib tempó hogy már a cím is ordas hazugság. Addig ugrabugráltok izgága kis bajkeverők, amíg előkerül újra a kardlap. Én már alig várom.

Netuddki. 2016.12.01. 08:10:13

Brit tudósok:
index.hu/tudomany/2016/11/30/a_vallas_tenyleg_a_nep_opiuma/
Az orbán imádata az új magyar vallás. Lúzer drogos tolvajfidesztrollok.

jágör68 2016.12.01. 08:38:59

?igránssimogatók!
Erdogány most készül 3 millió jöttmentet ráereszteni Európára.
Jó lenne, ha ez alkalommal nem sütikkel, meg szivárványos zászlókkal várnátok, bujtogatnátok a hordát!

www.vilaglato.info/haboru-parizsban-migransok-csaptak-ossze-a-rendorokkel-a-tuzoltokkal-video/

$pi$ 2016.12.01. 09:00:32

@midnight coder: "Az átlag európainak is egyre kevésbé lesz munkája"

Többé kevésbe egyetértek, de azért van itt egy ki nem mondott feltételezés, ami szerint a radikalizálódás a nyomor és kilátástalanság miatt van. Ennek két változata van, az erősebb kijelentést úgy szokás emlegetni, hogy "ha nem lenne kiklátástalan a bevándorlók helyzete, akkor semmiképpen nem válnának radikális, erőszakos vallási fanatikussá". Ebből szokás levezetni azt, hogy a bevándorlók radikalizálódásáért, a terrorcselekményekért, az erőszakos bűncselekményekért igazából a befogadó állam a felelős, hiszen ha jobb életet biztosítanának a bevándorlóknak, akkor eszükbe sem jutna radikalizálódni.

Én ezt bizonyítékok nélkül nem fogadom el. Szkeptikus vagyok.

n3spr3ss0 2016.12.01. 09:40:57

@Legeslegalja: Milyen emberek? Ja, a szaremberek.

n3spr3ss0 2016.12.01. 09:42:59

@$pi$: Az ne zavarjon,hogy marokkói.Neked is mindegy hogy mit,csak köpködhess.

n3spr3ss0 2016.12.01. 09:45:25

Fidesz = aljanép
A kommentekből ez jön le.

Faszerkezet 2016.12.01. 09:53:00

@n3spr3ss0:

De ugye ha valaki aztmondja, hogy a bevándolró, vagy a baloldali aljanép, akkor felháborodsz....?

pamut 2016.12.01. 10:08:12

@Fekete Pestis:
jaja, minden arab terrorista hisz egy arab uszít ellenük tehát úgy van!
és most vigyorogjunk, mert olyan vicceset mondtunk, tessék:
:))))

pamut 2016.12.01. 10:10:21

@midnight coder:
"Olyan, hogy lakva ismeri meg egymást az ember."

És még egy fideszes aki szerint minden arab terrorista :DD Hisz lám már egy arab is ezt mondja, akkor biztos úgy van!! Látod, PONT ERRŐL a végtelen aljasságról, embertelenségről beszéltem, ami a fideszesek kötelező belépője, köszi hogy visszaigazoltad, mondjuk nélküled is vitathatatlan volt....

pamut 2016.12.01. 10:12:28

@karandash:
"Menekültek ellen senki se uszít"
:DDDD

ja csak másfél évig meg 20 milliárd Ft-.ból a magyar történelem valószínűleg legnagyobb és legaljasabb, legördögibb, undorító, szemét antikeresztény uszítása, gyűlöletkeltése, de azért csak tagadd le :) fideszes vagy ugye? :D

@n3spr3ss0:
"Fidesz = aljanép
A kommentekből ez jön le."

De ugye nem csak most jöttél rá, annyi év késéssel?

desw 2016.12.01. 10:32:14

@pamut:

"ja csak másfél évig meg 20 milliárd Ft-.ból a magyar történelem valószínűleg legnagyobb és legaljasabb, legördögibb, undorító, szemét antikeresztény uszítása, gyűlöletkeltése, de azért csak tagadd le :) fideszes vagy ugye? :D"

Hááá' pedig ti is jobban tettétek volna, ha ellenkampány helyett inkább örökbefogadtátok volna ezt az 1200 embert. Csak vagytok annyian, nem? Miért nem ezt csináltátok?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:35:33

@desw: "ha ellenkampány helyett inkább örökbefogadtátok volna ezt az 1200 embert."

Ha a 17 milliárdot egyenlően szétosztják köztük, szerintem bárki örömel örökbefogadná bármelyiket. :))

Egyébként nem 1200, csak 2-3, mert ezerből csak páran kapnak M.o.-on menedékjogot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:37:20

@Faszerkezet: "ha valaki aztmondja, hogy a bevándolró, vagy a baloldali aljanép, akkor felháborodsz."

Ha becsületes ember, akkor felháborodik, mert ez sima előítélet.

konrada 2016.12.01. 10:39:00

A kedves blogíró egy iciripiciri apróságról elfeledtkezik:
idézni csak pontosan szabad, nem pedig a saját prejudikálást adja a más szájába...
...ha csak nem szokása neki is a másét a saját szájába venni...

...mert itt sorban leírja, ki mit mond, de még véletlen sem úgy, ahogy az kimondta, vagy úgy kiragadva a környezetéből, hogy arra senki sem ismerne rá, ha ő ezt nem akarná bemagyarázni megnevesítve.

desw 2016.12.01. 10:39:38

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"Ha a 17 milliárdot egyenlően szétosztják köztük, szerintem bárki örömel örökbefogadná bármelyiket. :))"

Ja, csak az erkölcsi siker kellene, a meló nem? Ti majd örökbefogadjátok őket, mi meg fizetjük.

"Egyébként nem 1200, csak 2-3, mert ezerből csak páran kapnak M.o.-on menedékjogot. "

Csak nem azt akarod mondani, hogy 1200-ból csak 2-3 valódi menekült?

konrada 2016.12.01. 10:42:36

@Faszerkezet:
Nézd, kár vele így vitázni, mert ilyen sommásan véleményezni csak egy igazi aljadék képs, így őt nem bántod meg, viszont a többieket igen, és ezzel az ő szintjére kerülsz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 10:45:17

@desw: "Ti majd örökbefogadjátok őket, mi meg fizetjük."

Ha kell a 15 millió hozomány, te is örökbefogadhatod. :)) Pláne, ha csak a szerencsés 3 befogadotton osztják szét, és fejenként 5 milliárd jár.

A pénzt kérdés nélkül elköltötték, legalább hasznos dologra ment volna, nem gyűlölködő uszításra.

Zsoltbacsi 2016.12.01. 10:49:54

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Koszonjuk, hogy ismet felbofogted a dk lecket. Talan le is vezethetned, hogy hol van magyarorszag KOZVETLEN szomszedsagaban haboru. Tudod, a genfi egyezmeny...

desw 2016.12.01. 10:54:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

jaja... Mintha a cigók integrációjára is plusz százmilliárdok mentek volna el eddig, aztán valahogy az a fényes siker ... khhhmmm elmaradt volna...

Azt pedig külön köszönöm, hogy a kérdésem másik felére (1200 vs 2-3 befogadott?) nem válaszoltál. Értem én, felétek így kell ezt

Faszerkezet 2016.12.01. 10:58:02

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Értem, de ha a fideszesre vagy jobboldalira mondják, akkor az tapasztalat. :)

Mellesleg a neveden napokat röhögtem.:)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:00:40

@Zsoltbacsi: Erről a DK leckéről ha többet mondanál, mert ilyenről még nem hallottam.

"hol van magyarorszag KOZVETLEN szomszedsagaban haboru."

Én nemtom. orbán gazdádat kérdezd, miért fogad be szíriiai, meg afrikai néger menekülteket. Ha hazudik egy nagyot, bátran adjál neki körmöst, tanulja meg a geci, hogy senkinek nem szabad menekültstátuszt adni. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:05:09

@desw: "Mintha a cigók integrációjára is plusz százmilliárdok mentek volna el eddig, aztán valahogy az a fényes siker"

Miról beszélsz? Az orbán a Flórián haverjának adott párszáz milliót szabad felhasználásra. Felsorolnád a százmilliárdokat mire költötték? Nagyon kiváncsi vagyok.

Furcsa, hogy meg se próbálják a cigányokat integrálni, ehelyett teljes erővel szegregálják őket. Miért jobb, ha tudatlanságban tratjuk őket, és egész életükben segélyre szorulnak, mintha segítjük a tanulásukat, hogy ellássák önnmagukat, és a társadalom hasznos tagjai lehessenek, adózhassanak?

Zsoltbacsi 2016.12.01. 11:07:44

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

El lett mondva tobbszor is. Nem volt kotelessege befogadni, de mivel tudtak bizonyitani, hogy a tarsadalom hasznara lesz, ezert megkapta a menedekjogot. Hidd el, a tobbseget orommel beengednek, ha hemzsegnenek kozottuk az apolonok, mernokok, informatikusok, szoval amiket ti osszEhazudoztatok. Az egesz mesejuk rengeteg sebbol verzik... es csak ilyen dkfanatikusok mint te szopjak be

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:08:15

@Faszerkezet: "Értem, de ha a fideszesre vagy jobboldalira mondják, akkor az tapasztalat"

Pff, nemtom mire gondolsz.

Azt tudom, hogy a fideSS gyűlölködő rasszista fasszopói mind egy szálig gyűlölködő rasszista fasszopók. Ami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy jár, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, az nem előítélet, hanem az egy kacsa. :))

konrada 2016.12.01. 11:10:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Na akkor máris igazolod neved - de lagalább az is tudható, hogy jobbikos vagy- hogy a gyülölködés a mértékletesség, és józan itélőképesség hiánya, ezért a gyülölködők csak 2 színt, a feketét és a fehéret ismerik: így ami egy kicsit is szinesebb a tiszta fehérnél, az már számukra fekete...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:17:54

@Zsoltbacsi: "a tarsadalom hasznara lesz,"

Ezt hol olvastad a genfi egyezményben? :))

"orommel beengednek, ha hemzsegnenek kozottuk az apolonok"

Tudod, mit jelent menekült, menedékjog, ilyesmi? Van BÁRMI fogalmad róla?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:21:02

@konrada: Jobboldali vagyok, de egyik szélsőjobb párot se komálom, se a fideSSt, se a Jobbikot. Mindenesetre a kettő közül a Jobbik a kevésbé ellenszenves.

Aki a kazaáruló orbán rezsimt hazugságait és tolvajlásait védi az maga is hazaáruló. Nincs ezen mit árnyalni.

Zsoltbacsi 2016.12.01. 11:25:48

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Tobb mint neked. Ja, es en egyebkent tudok szamolni, nem bukok bele naponta a hazugsagokba, mint egyesek a 900ezer es 40-50 milliardokkal...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 11:31:10

@Zsoltbacsi: "tudok szamolni, nem bukok bele naponta"

Pontosítok: Tudod mondani, hogy tudsz számolni. Ügyes!

Sajnos számolni, azt nem tudsz, mert eddig mindig végletesen belezavarodtál. :))

Foglalkozz azzal, amihez értesz! Szóval ne foglalkozz semmivel! :))

$pi$ 2016.12.01. 11:36:37

@n3spr3ss0: "Az ne zavarjon,hogy marokkói.Neked is mindegy hogy mit,csak köpködhess."

Miről beszélsz, te?

Zsoltbacsi 2016.12.01. 11:37:03

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Erdekes, hogy jobboldalinak hazudod itt magad, kozben meg egesz nap Gyurcsany faszat szopkodod... Raadasul rolad siman el tudom kepzelni, hogy ingyen, meggyozodesbol vagy homar.

Meg kell nezni az irasaidat, okadod a dk mantrat. Sajnallak, hogy nem jutott neked jobb, csak a cumizas. Nem baj, 18tol kapsz meg 4 evet, hogy tokeletesitsd a melytorok techinkadat

konrada 2016.12.01. 11:38:07

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Tszta sor, elvégre nem véletlen a nickcímed.
...bár hogy mit akarsz bekapni, az még nem tiszta!;)))

$pi$ 2016.12.01. 11:40:07

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "de egyik szélsőjobb párot se komálom, se a fideSSt, se a Jobbikot"

A jobbik meg a fidesz mint szélsőjobb? Neked fogalmad nincs mit jelent az, hogy "jobboldali". Tényleg, mit jelent szerinted?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 12:12:40

@$pi$: "A jobbik meg a fidesz mint szélsőjobb?"

Gyűlölködő rasszisták. Ennél jobban nem is lehetnének szélsőjobb.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 12:14:07

@Zsoltbacsi: "egesz nap Gyurcsany faszat szopkodod"

???

Erre a "zsenáilis" konklúzióra hogyan jutottál? :)) Komolyan érdekelne, mert ennyire hülyének nem gondoltalak.

$pi$ 2016.12.01. 13:58:20

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Gyűlölködő rasszisták. Ennél jobban nem is lehetnének szélsőjobb. "

A baloldalon mindig is több volt a rasszista mint a jobboldalon, ezt magyar felmérések is igazolták. A rasszizmusnak semmi köze a jobboldalisághoz.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 14:05:34

@$pi$: "A baloldalon mindig is több volt a rasszista mint a jobboldalon,"

Ez hülyeség. Nincs baloldal, nemtom mire gondolsz. A jobboldalon sincs párt, pedig szekértolója lennék.

Az viszont igaz, hogy a gyűlöletkampány az MSZP+DK szavazókra is nagy hatással volt, a 3,3 M gyűlöletszavazatot a két szélsőjobb párt egyedül nem tudta volna összehozni.

"A rasszizmusnak semmi köze a jobboldalisághoz."

Így igaz. A rasszizmus a szélsőjobb sajátja.

konrada 2016.12.01. 15:16:40

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
...egyébként: ha te a barátnőddel-vagy feleségeddel nem mész egy arab ország nem turista részlegébe egy szál fürdőruhában, nem ülsz le a főterükön fényes nappal sörözni, nem füttyögsz a csinosabb nők után, akkor az rasszizmus? (Na jó, persze mind bunkóság, szóval ez is lehet válasz, de ezért nem teszed meg ezt itt Európában sem, azzal a pirinyó különbséggel, hogy itt megtehetnéd, ott meg...)

$pi$ 2016.12.01. 15:19:19

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Ez hülyeség. Nincs baloldal, nemtom mire gondolsz."

Mostanra már világos, hogy fogalmad sincs mitől baloldali vagy jobboldali egy párt, egy politikus vagy egy választó. Azt tudod, hogy miket szoktak a fejükhöz vágni, mivel szokták mocskolni a másik oldalt.

Ilyen az, amikor a szó jelentése már teljesen elfelejtődött, már csak a mocskolódás maradt, már csak a hazugságokra emlékszünk.

"A jobboldal azon politikai eszmék, ideológiák csoportja, melyek fő jellemzője a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése és helyeslése.

A jobboldal elnevezés eredetileg a nagy francia forradalomra vezethető vissza, ahol a Nemzeti Konventben az elnöktől jobbra foglaltak helyet a monarchiát és a nemesi előjogokat (a status quo-t) támogató és a radikális változásokat elutasító képviselők, vagyis az ancien régime hívei."

Tehát: az a jobboldali, aki a társadalom különbségeket elfogadja, aki szerint gazdagok és szegények, nagy hatalmúak és irányítottak esetleg akár nemesek és közemberek alkotják a társadalmat és ez így jól is van. Ha megértetted ezt, akkor láthatod, hogy a "jobbik" egy olyan párt, amelyik nem, hogy nem szélsőjobb, hanem klasszikus baloldali politikát folytat. A közember érdekeit képviseli, a társadalmi különbségeket eltörölni, csökkenteni igyekszik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:21:26

@konrada: Ne haragudj, de nem értelek.

Természetesen betartom a vendéglátó ország szokásait. Egy bizonyos mértékig, azért a feleségemet nem bújtatom burkába, és nem tűzök tőrt az övembe. De hogy jön ez ide?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:25:51

@$pi$: Értem amit írsz. Viszont nem következik belőle, hogy a két rasszista szélsőjobb párt ne lenne szélsőjobb.

"a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése"

Ezek alapján a fideSS nem jobboldali (se nem szélsőjobb), mert az ország kirablásáról itt egy szó sem esik.

konrada 2016.12.01. 15:32:22

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
No ez a rasszizmus, melyben megkülönbözteted őket a saját környezetedtől.
...Ők ezt speciel nem is teszik, erről beszélt a blogban szereplő szakértő is, ti.: hogy ők a saját törvényiket, szokásaiakat megtartják a vendéglátó országban is...

...s ha azt rasszizmusnak tekintjük, hogy ők elvárják, avagy mi elvárjuk, úgy elég szélesre nyitjuk a rasszizmus ismérveinek a kapuit...

2016.12.01. 23:29:11

@pamut: az illegális,mohamedánista migrációs invázió elleni kampány nem a menekültek ellen szólt. Ugyanis menekültek mohamedánista országokból nem nagyon érkeznek Magyarországra. Akik délről törtek rá Magyarországra, azok nem menekültek, hisz 4-6 biztonságos országon keresztülözönlöttek már a magyar határ előtt. Kb. a migrik 0.5%-a lehet menekült. A többi pénzt akar munka nélkül. Ennyikeh!

gmihaly621 2016.12.04. 11:00:15

A léha arab elitet nem kellene összekeverni a fanatikus iszlamistákkal, akik bizonyos mértékig az előbbiek "hasznos idiótái"(Copyright by V.I.Lenin), és az általuk folyósított bőséges apanázsból csinálják az üzletnek tekintett politika eme brutális háborús változatát, a sejkek és egyebek bizonyos aljas hátsó gondolatait szolgálván ezzel.
süti beállítások módosítása