B1 blogcsalád



A migráncsok nem erőszakolták meg a magyar nőket, de a magyar férfiak azért megteszik és ez így van jól

2016. november 25. - Mr Flynn Rider

Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a szexuális erőszakkal szemben.

eroszak_a_nok_ellen.jpg

Vajon miért csak a „muszlimoktól” féltjük a nőket, az erőszakos, részeg szomszédtól miért nem? A nemi erőszak, vagy egyáltalán: a gyengébbek elleni erőszak miért jelenik meg rasszista köntösben, azaz

miért gondoljuk, hogy akinek sötétebb a bőre, vagy más a vallása, más országból jött, inkább fogja megerőszakolni a nőket, mint aki szőke és a szomszédban lakik?

 

Két furcsaság:

  1. A nemi erőszak Európában, Magyarországon uganúgy jellemző, mint bárhol máshol.
  2. Mi még elnézőbbk is vagyunk az erőszakkal szemben, mint más európai országok lakói. 

Bár az európaiak 96 százaléka szerint elfogadhatatlan a családon belüli erőszak, az Eurobarometer idei felmérésében a megkérdezettek több mint negyede úgy nyilatkozott, hogy bizonyos körülmények között a nemi érintkezés a másik fél beleegyezése nélkül is elfogadható.

Ilyen választ Magyarországon csaknem kétszer ennyien adtak: a magyarok majdnem fele, 47 százalék gondolja úgy, hogy elfogadható a nem kölcsönös beleegyezésen alapuló aktus, ha

  • az egyik fél részeg vagy drogos állapotban van, 
  • kihívó, szexi ruhát visel,
  • nem közli egyértelműen, hogy „nem”, vagy nem vág vissza fizikailag,
  • vagy esetleg azért, mert önkéntesen hazament valakivel egy parti vagy randi után.

Legyen egyértelmű: a magyarok kb. fele úgy gondolja, hogy ha egy lány mattrészegre itta magát, nem nagyon tiltakozik és rövid szoknyát visel, akkor szabad a pálya.

A 16 Akciónap alkalmából az Európai Bizottság (EB) bejelentette: tízmillió eurót fordít a nemi alapú erőszak megelőzésére és az áldozatok támogatására 2017-ben. A Nők a Nőkért az Erőszak Ellen nevű civil szervezet idén is megrendezi a Néma Tanúk felvonulást, amelyet szombat délután tartanak.

 

 Az Eurobarometer idei felmérésének számai megdöbbentőek:

 

  • az Európai Unióban minden harmadik nő átélt már szexuális és/vagy fizikai,
  • és ugyanennyien lelki bántalmazást, gyalázkodást.
  • Ötből egy nő élte már át, hogy akarata ellenére követik, megfigyelik (stalking),
  • és több mint a nők fele (55%) szenvedett már el szexuális zaklatást, de ez a vezető beosztású nők háromnegyedére igaz.
  • Minden huszadik nőt erőszakoltak már meg.

Egy másik, az Európai Unió Alapjogi Ügynökségének 2014-ben publikált reprezentatív kutatása szerint Magyarországon milliós nagyságrendű azon nők száma, akik ellen nap mint nap erőszakot követnek el. A 15 éves koruk óta a fizikai és/vagy szexuális bántalmazás valamely formájának áldozatává vált magyar nők aránya 28 százalék a válaszadó 18-74 éves korosztályban, ez mintegy 1,1 millió áldozatot jelent.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7911997156

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Papok pedofil-biztos felszentelése 2016.11.26. 12:00:58

Katolikus papok pedofil-biztos felszentelési eljárása a fütyiguillotine.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 09:04:19

"miért gondoljuk, hogy akinek sötétebb a bőre, vagy más a vallása, más országból jött, inkább fogja megerőszakolni a nőket, mint aki szőke és a szomszédban lakik?"

Erdekes, a nemet es sved hivatalos statisztikak szerint a nemi eroszakokat az oslakosokhoz kepest sokszoros aranyban ok kovetik el...

kepfeltoltes.hu/160731/13241319_1370849752941399_4208788741725793716_n_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nem nemeteseknek magyarazat:
A kek a migransok, a narancssarga az osszes kulfoldi, es a maradek (ami nem latszik,de eleg a 100%bol kivonni a sargat) a nemetek. A zarojeles szam az osszes gyanusitott szama.
Szoval ugye az volt a libsik allitasa, hogy statisztikailag nem nagyobb a bunozes a bevandorloknal, mint a nemeteknel (vagy barkinel). A migransok aranya a nepessegben 1-max 1,5%, ehhez kepest a legritkabb itt felsorolt bun arany is 7%.
A kovetkezo sorok vannak az abran:
gyilkossag
nemi eroszak
nemi eroszak csoportosan
egyszeru bolti lopas
sulyos bolti lopas (gondolom nagy erteku lehet)
zsebtolvajlas
rablas
betores
sulyos testi sertes

A kep forrasa a rendorseg hivatalos sajtoanyaga, fenn van a PKS (Polizeiliche Kriminal Statistic) honlapjan, ahogy az osszes adat is.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 09:09:08

Tehat ha veszunk nemetorszagban egy random nemi eroszakolot, akkor 10 szeres esellyel lesz migrans, mint szuletett nemet...

Es ezek az adatok torzitva vannak a migrasok javara... (lasd a parlamenti keviselono, es jogvedo esetet, akit megeroszakolt 3 szomaliai, es fel evig azt hazudta, hogy nemetek voltak...)

Tátrai Mariska 2016.11.25. 10:07:27

Azért ügye az Európauniós statisztikákat senki nem veszi komolyan, amiben az európai átlag 97 %-ban utasítja el a nők elleni erőszakot, míg Magyarországon állítólag 53 %-ban, és csak Románia van mögöttünk?? Nyugat-Európában, mint megtapasztaltuk, úgy alakítják a statisztikát, és a sajtót, ahogy a politikai hatalomnak megfelel, sima állampolgárok nem mernek nyilatkozni!! És mivel a muszlim vallásban kezelik a nőt tulajdonként, amit a szentkönyvük meg is ír, a menekült muszlim férfiak a szabad európai nőket úgy kezelik mint a prostituáltakat, akivel azt tehet amit akar, és a nyugati társadalmak meg is engedték nekik!! Évek óta titkolják az adatokat a muszlim támadásokról, és ha nem jönnek hírtelen olyan soka, és főleg 95 %-ban fiatal férfiak, nem is derült volna fény rá még évekig, de ennyi támadást már nem tudtak eltagadni!!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.25. 10:14:17

@Zsoltbacsi: "az oslakosokhoz kepest sokszoros aranyban ok kovetik el"

Úgy érted, hogy ha vesszük a svéd vagy német populációt, férfiakat és nőket, impotenseket és ágyhozjkötött betegeket, újszülöttől aggastyánig, ők arányában kevesebb erőszakot követnek el, mint a 20-40 év közötti férfi menekültek, akik képesek legyalogolni 6000 kilométert, és nem láttak nőt 4 éve? Igazad lehet, de nagyon ne csodálkozz.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 10:22:03

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

NEm, ne magyarazd felre. Az elkapott elkovetokrol van szo. Azaz ha veszel egy random elkovetot, akkor sanszosabb lesz hogy migrans.

82 millio ember elkovet x nemi eroszakot, 1 millio meg y-t. Namarmost, ha igaz lenne a cikk fejtegetese, akkor x=82szer y. A valosag kicsit mas....

Zsoltbacsi 2016.11.25. 10:28:23

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Tehetek arrol, hogy nem erted?
De legalabb legyel olyan tisztesseges, hogy elmondod, hogy hol hibadzik amit irtam?

Ha igaz lenne amivel veded oket, akkor a nemi eroszakok 1/82-edet kovetnek el, nem pedig a durvan 1/10et.
De ok, vegyuk ki a noket/oregeket/gyerekeket. Akkor is sokszorosan felulreprezentaltak.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 10:32:40

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Raadasul sulyosan demagog az erved, mert a nemetek kozul kiszeded azokat, akik szerinted nem szamitanak, de a masik serpenyoben meg mindenkit fiatal ferfinak veszel....(ha nem is ugyanolyan aranyban, de kozottuk is vannak nok+gyerekek+oregek)

N. Barbie 2016.11.25. 12:44:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Te meg a napnal vilagosabb migrikre vonatkozo, egyertelmu statisztikak maszatolasaba zavarodtal bele, nem kicsit, nagyon.
Mondjuk az aljas, hazug nickneved utan ismet nem lep meg, hogy a migriket mentegeted. Ok csinaljanak barmit, szegenykeknek mindenre van nyomos okuk. Aha, persze.

@Zsoltbacsi: Hagyd, egy ballib migrisimogatonak hiaba magyarazol statisztikakat, ugyse fogja fel.
De meg ha fel is fogna, akkor se fogja elfogadni, mert ezek a csunya tenyek nem fernek bele a rozsaszin libsi alomvilagba. :)

Zsoltbacsi 2016.11.25. 13:08:13

@N. Barbie:
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Igazad van, mar egy ideje varok tole valami cafolatszeruseget, de szemelyeskedesen/terelesen/bagatellizalason tul erdemit meg nem sikerult elohoznia...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.25. 13:13:00

@N. Barbie: "napnal vilagosabb migrikre vonatkozo, egyertelmu statisztikak"

Pontosan miről beszélsz???

"a migriket mentegeted"

Mikor? Hol?

Ez a Zsoltbacsi nicknevű kiscsicska matekzseninek gondolja magát, de minden egyes alkalommal beég, ha számokkal kezd foglalkozni. Mondott már nyolcvanas szorzót, meg nyolcezres szorzót, is, hogy a menekültek ennyivel gyakrabban erőszakolnak, mint a fehérember. Komolyatlan hangulatkeltés.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 13:19:12

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Fenn van a diagram,es a levezetesem. Tessek belekotni! Miert, a 80as szorzo nem jon ki az adatokbol? Komolytalan vagy. De ha annyira biztos vagy, akkor tessek, hozz hivatalosan megerositett adatokat, ami nem ezt mondja. Amig ilyenekkel nem allsz elo, addig te vagy a csicska, es nem en.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.25. 13:22:20

@Zsoltbacsi: Döntsd már el, hogy tizes, nyolcvanas, vagy nyolcezres, mert mindegyiket szentül állítottad már. Miféle statisztika az, amiből nagyságrendi eltérésekkel vezeted le az eredményeket?

Zsoltbacsi 2016.11.25. 13:28:14

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

80, tessek, te jossz, cafold meg, ha tudod.

(Persze ez csak korulbeluli szam, mert nem tudjuk, hogy mennyi migrans volt tavaly nemetorszagban, az egyszeruseg kedveert 1 millioval szamoltam, szerintem nem all mesze a valosagtol)

Zsoltbacsi 2016.11.25. 13:31:18

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

De hogy meg szajbaragosabb legyen, csak neked:

Ahhoz, hogy megalljon az az "elmelet", hogy kb ugyanannyi kozottuk a nemi eroszakolo, ahhoz tavaly csak kb 13 ezer migransnak kellett volna az orszagba erkeznie osszesen!

Es akkor mondom, ezek az adatok az o javukra vannak "szepitve" foleg tobb ponton is

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.25. 13:33:46

@Zsoltbacsi: Feljebb tizet mondtál, pár hete meg nyolcezret. Nincs nekem itt feladatom, saját magadat cáfoltad meg többszörösen.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 13:38:13

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"pár hete meg nyolcezret."

A 8ezret te mondtad,csak megprobaltad ramkenni, volt egyebkent 8millios szamod is.

"Feljebb tizet mondtál"

Ennyire nem lehetsz sotet....
1/10 az osszes nemi eroszakbol az o aranyuk. 1/82 meg a nepessegbeli aranyuk.
Alma es korte...

N. Barbie 2016.11.25. 15:11:58

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Pontosan a Zsoltibacsi altal belinkelt statisztikarol beszelek, ne tedd mar a hulyet.

Hol mentegetted a migriket? Segitek:
"ők arányában kevesebb erőszakot követnek el, mint a 20-40 év közötti férfi menekültek, akik képesek legyalogolni 6000 kilométert, és nem láttak nőt 4 éve? Igazad lehet, de nagyon ne csodálkozz. "

Ez nekem elegge mentegetes szagu. Tehat, hogy szegeny migrik honapokig gyalogolnak igy nem csoda ha az ut vegere kanosak lesznek es megeroszakolnak par not. Merthogy ezt jelenti amit irtal.

N. Barbie 2016.11.25. 15:17:12

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Nekem pont forditva latszik. Zsoltibacsi egyertelmu aranyokat mondott a migrik bunozesi hajlandosagara, amit te meg se probalsz cafolni (nyilvan, mert hogy nem lehet), csak rugozol azon, hogy most 8szor vagy 10x nagyobb ez a szam a migrik javara. Merthogy tenyleg az a fontos, hogy "csak" 8x vagy 10x tobb az eroszakolo kozottuk...ja, nem...

Zsoltbacsi 2016.11.25. 16:02:40

az elkovetok etnikai eloszlasa:

kepfeltoltes.hu/160801/12717800_1289604114399297_6989721281318026704_n_www.kepfeltoltes.hu_.png

A bal oldali a gyerekekkel szembeni szexualis visszaeles (magyarul pedofilia) a jobb oldali meg az osszes nemi eroszak. Ezek a 100 ezer lakosra juto szamok. Jol latszik, hogy egy random algeriai 12x es az istenitett szir 3x akkora valoszinuseggel nemi eroszakolo, mint egy "nemet".

Idezetek a sved bevandorlasi hivatal statisztikaibol:

Svédországban egy köztörvényes bűncselekménynél kilencvenszer akkora a valószínűsége, hogy egy bevándorló követte el, mint egy született svéd.
Az öt évnél hosszabb börtönbüntetésre ítéltek több mint 50 százaléka muszlim.
A nemi erőszakért elítélt férfiak több mint 80 százaléka bevándorló.

Es az utolso:

A WDR (Westdeutsche Rundfunk - a legnagyobb nyugat nemet tv/radio) kozolt egy osszeallitast a szezonban a tartomanyban levo uszodakban/strandokon tortent nemi eroszakokrol, "egeszen veletlen" 72 szazalekban "menekult" a tettes!
www1.wdr.de/nachrichten/umfrage-sexuelle-belaestigung-freibaeder-100.html

Tenyleg alacsonyabb......

monex 2016.11.25. 17:04:32

a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt !

Merre gyalogoltak 6000 km-t 4 évig azok a szegény 20-40 éves "migráncsok", hogy nem láttak útközben nőt ???

Tibor Szőllősi 2016.11.25. 21:04:36

Valaki árulja már el, hogy mit jelent az hogy a magyarok fele szerint???? Hol volt a szavazás??? Mert ugye munka közben nincs időm a netet túrni elnézést ha lemaradtam valamiről. Egy idióta facebook oldalon??? Tudni illik, hogy sok fiatal meg a sok komolytalan idióta még viccből is rá szavaz. Majd ha házhoz küldik a szavazó lapokat és adatokkal együtt kell kitölteni és úgy történik a szavazás utána beszélhetünk. Addig is ez egy ismét magyar ellenes és magyart lejárató reklám. NIncs több kérdésem.

Zsoltbacsi 2016.11.25. 23:45:40

@Tibor Szőllősi:

Szerintem valamelyik soros fele gittegylet osszehozott valamit... A Nane szokott a temaban "jeleskedni", termeszetesen sulyos hazugsagokkal megspekelve

István Baksi 2016.11.26. 09:47:52

Alapvetö idióta liberális tévhit, hogy ha az öshonos lakosok közt is vannak bünözök, akkor engedjünk be mégtöbbet, migránsok formájában.

CM2131 2016.11.26. 09:48:06

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: tehát akkor elismered, hogy a migránsok nagy része 20-40 közötti nőkre kiéhezett férfiakból áll? Köszönöm.

Buday András · http://polgarda.blog.hu 2016.11.26. 09:51:16

Világos. Jöjjön akkor 10-20 millió arab, hiszen mi úgyis rosszabbak vagyunk.

Megdumáltál!

Jazo 2016.11.26. 09:55:18

"a magyarok kb. fele úgy gondolja, hogy ha egy lány mattrészegre itta magát, nem nagyon tiltakozik és rövid szoknyát visel, akkor szabad a pálya"

Szerintem ennek semmi köze sincs a valósághoz. Gondolom valami kamu, vagy hibás közvélemény-kutatás áll e mögött, pl. netes, aminél sokan direkt polgárpukkasztás miatt nem azt jelölik be amit valóban gondolnak, illetve ha lehet, akkor van aki manipulálja is a szavazást.

Lucifer Morningstar 2016.11.26. 09:57:45

Magyarul:

Egy igazi fideszjobbikos negatív IQ-val bíró mélymagyar örül, ha a lányát nem egy migráns, hanem a három utcával arrébb lakó tisztafajú 4 általánost 20 év alatt kijáró Pistike pocsékolja meg.
A legmélyebbek még segítenek is.

monddazigazatmar 2016.11.26. 10:04:47

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Gratulálok! Megkapod tőlem a Szelestei Lajos vándordíjat. Ha 20 évesek a migráncsok, akkor tényleg megbocsájtható minden, tényleg torz a statisztika.

Behajtó70 2016.11.26. 10:08:14

Mert ezek a tények, miket a ti aljas PC hazudozásaitok megpróbálnak eltüntetni. Egyébként kívánok a családodba, szomszédodba, gyerekeid iskolájába jó sok ilyet! Ja, és anyádnak, lányodnak csadort!

Jakab.gipsz 2016.11.26. 10:10:35

Elvtársak mi majd tematizáljuk a politikát ráirányítjuk a figyelmet a nép ellenségeire és gyökerestől kiírtjuk, könyörtelenül leszámolunk minden, (...) blablabla.

monddazigazatmar 2016.11.26. 10:10:54

"a magyarok majdnem fele, 47 százalék gondolja úgy, hogy elfogadható a nem kölcsönös beleegyezésen alapuló aktus, ha
az egyik fél részeg vagy drogos állapotban van, " Na, most ha részeg vagy be van állva, akkor honnan is tudja másnap, hogy ő aztán semmit nem akart? Attól mert másnap megbánja, még nem erőszak.

"nem közli egyértelműen, hogy „nem”, vagy nem vág vissza fizikailag,"
Tehát erőszak közben a sértett nem képes egy EGYÉRTELMŰ nemet mondani? AZ bazmeg milyen erőszak, hogy "talán"?????

evribáditésön 2016.11.26. 10:13:39

@Jazo: Ugyan már Tisztelt Kolléga! Hát nem tetszik tudni, hogy kellő mennyiségű adatból bármi, illetve annak az ellenkezője is statisztikailag bizonyítható??!!

Andy73 2016.11.26. 10:15:32

Mi köze Mr. Flynn Ridernek a magyarokhoz?
A címmel nem értek egyet. Ha a szerző neve és a cím is komoly, akkor az elég gáz.
Ha nem, akkor ez a téma komolyabb annál, hogy egy kamuszerző kamucímmel poénkodjon róla.

Nemierőszakot támogatok pártja 2016.11.26. 10:15:39

"Vajon miért csak a „muszlimoktól” féltjük a nőket, az erőszakos, részeg szomszédtól miért nem? "

A postolo egy idiota. Mert alapveto minosegi kulonbseg van, hogy egy mocskos arab libsi terrorista eroszakol, vagy egy tiszteseges magyar ember.

monddazigazatmar 2016.11.26. 10:18:55

"Vajon miért csak a „muszlimoktól” féltjük a nőket, az erőszakos, részeg szomszédtól miért nem? "
Szerintem egyébként mindkettőtől féltjük, csak az erőszakos szomszédot nem lehet kitoloncolni amíg nem csinál valamit. A muszlimot meg van esélyünk nem a közelbe engedni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 10:24:57

@CM2131: Nemtom, te honann tájékozódsz. Amik fényképeket én láttam, tudósításokat olvastam, azokban felül voltak reprezentálva a fiatal férfiak, és jellemzően gyalog jöttek. Persze vannak öreg, nő, vak, tolószékes meneültek is, pont ezek támadtak agresszíven a hős rendőreinkre.

Két szíriai menekült, egy félig vak és egy tolószékes állt Magyarországon bíróság elé, mert a vád szerint nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek. A birt közszolgálati televízó, a Channel 4 készített róluk riportot.

A kerekesszékes Fajszál Hamádot és a 64 éves cukorbeteg, asztmás háziasszonyát, Fattum Hasszánt (aki egy szíriai légi csapásban vakult meg) azzal vádolják, hogy csatlakoztak a zavargáshoz, ami akkor tört ki a röszkei határnál, amikor Magyarország a múlt szeptemberben lezárta azt a menekültek előtt.

Hamád azt mondta a bíróságon, hogy hogyan zavaroghatott volna, ha egyszer mozgáskorlátozott. Mint mondta, kiesett a székből, és nincs ellene semmilyen bizonyíték, mégis 7 hónapja fogságban van.

444.hu/2016/04/28/egy-felig-vak-es-egy-toloszekes-sziriai-menekult-magyarorszagi-birosag-ele-allitasaval-kerultunk-be-a-brit-koztevebe

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 10:29:40

@monddazigazatmar: "megbocsájtható"

:)) Olvasási nehézségeid vannak? Kezdhetsz aggódni, mert nem létezel. Legalábbis balog minisztrúr szerint nincs funkcionális analfabéta.

Remélem ilyet nem írtam. pusztán a Zsoltbacsi nicknevű csicskának szóltam hogy megint belezavarodott, hamisak a statisztikái.

Zsoltbacsi 2016.11.26. 10:39:02

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Itt a lehetoseg, hogy hozz "megbizhatobb" statisztikakat, senki se tiltja meg.
Megint csak gyulolkodni meg uszitani tudsz, de termeszetesen adatok sehol.

Egyebkent tenyleg torz az altalam berakott statisztika, de a migransok javara, szoval a helyzet sokkal rosszabb, mint a kepeken

Brix 2016.11.26. 10:40:08

Hazugsággal indít a poszt: "a magyarok többsége nagyon elnéző a szexuális erőszakkal szemben." Ezt visszautasítom , minden normálisan gondolkodó és többségben lévő férfitársam nevében is!
A szexuális erőszak leginkább a lecsúszó társadalmi rétegek között dívik. A társadalom peremére szorulás, a kirekesztettség lesz a leginkább hajlamosító tényező erre a cselekedetre, ezért sem hiányoznak ide a fiatal férfiakból álló migránsok tömegei. Amikor befogadták őket a nyugati, naív liberális politikusok, arra nem gondoltak hogy ezek nincstelen embertömegek, előbb-utóbb keresni fogják a nemi vágyaik kielégítését, ami nem lesz megoldható, mert nemileg is eltorzult a migráció...A kielégitetlen, perifériára szoruló embertömegek, meg előbb-utóbb erőszakolni fognak, mert tévképzeteik vannak Európával kapcsolatban. Valójában terroristák is azért lesznek a már második, harmadik generációs migránsok, mert látják, hogy soha nem lesznek egyenlőek az álszent nyugati társadalomban, akár nemi, akár gazdasági tekintetben nézzük...
Vagyis: ha kevesebb nemi erőszakot akarunk, akkor a hazai polgári társadalmat kell megerősítni, mint vagyoni és erkölcsi értelemben az emberek felemelkedését segíteni, mert az erőszak a lecsúszó rétegekhez kapcsolódik leginkább...
Migráns olyan nem kell, aki a határon szökik be, aki nincstelen és gyökértelen, mert az nagy eséllyel lesz erőszakoló... Akinek van pár millió eurója és családja , az esetleg bejöhet, de nem a népvándorlók embertömegei!

dadddd 2016.11.26. 10:43:53

Két teljesen eltérő téma tudatos összemosása. Amolyan libbant agymenés az index címlapért...

Paranoid Android2 2016.11.26. 10:44:01

Az idézett kutatás módszertanilag annyira gáz, hogy tanítani kéne. Az összefoglaló meg összemos összemoshatatlan dolgokat. A kutatás például nem vesz tudomásul kultúrális különbségeket, ami Európában is jelentős ebben a kérdéskörben.
Ezért utálja a liburnyákokat minden normális ember, olyan kérdésekben is simán hazudnak, amiben még a kommunisták se mertek.
A szemednek hiszel, nem a liberálisoknak? Rohadt fasiszta!
Amúgy gratulálok, megint sikerül mindenkit jól megsérteni, felbosszantani.
Most biztos jobb.
Hülye.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 10:47:51

@Brix: "visszautasítom , minden normálisan gondolkodó és többségben lévő férfitársam nevében is!"

Törpe kissebbségben vagyunk. Lásd a 98%-os népszavazási bohózatot.

"A társadalom peremére szorulás, a kirekesztettség lesz a leginkább hajlamosító tényező erre a cselekedetre"

Lehet. De a nők elleni fizikai vagy verbális erőszak elterjedt a politikai "elitben" is, lásd szexista megjegyzések a Parlamentben, lásd, hogy kövér házelnökként tolerálja ezeket. Lásd még vak komondor.

"erkölcsi értelemben az emberek felemelkedését segíteni"

Maximálisan egyetértek. Lehetne az oktatás fejlesztésén kezdeni, nem a lerombolásán, visszaporoszosításán.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 10:49:31

@Zsoltbacsi: "hozz "megbizhatobb" statisztikakat"

Távol álljon tőlem, hogy össze akarjalak megint zavarni.

monddazigazatmar 2016.11.26. 10:49:47

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Hát aki itt meg van zavarodva, az a fajtád.
Egyszer álprobléma, egyszer átutazók, egyszer nagyszemű gyerekek akik menekülnek, egyszer pedig teljesen érthető, hogy erőszakolnak. Egyszer meg rokkantak...
Most akkor vagy rokik meg vakasszonyok is jönnek, vagy csak 20 éves csávók? Hm?

Zsoltbacsi 2016.11.26. 10:52:48

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

Sejtettem, hogy semmit se tudsz letenni az asztalra a frocsogesen kivul....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 10:55:13

@monddazigazatmar: Lehet, hogy számodra meglepőt mondodk, de a szíriaiak is ugyanolyan emberek, mint mi, 99,6%-ban megegyezik a génállományunk. Köztük is vannak férfiak és nők, öregek és fiatalok, agyszebézek és mosogatók, rendőrök és bűnözők...

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:00:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"többségben lévő férfitársam nevében is!"
Törpe kissebbségben vagyunk. Lásd a 98%-os népszavazási bohózatot"

Hát, nálad hülyébb nincs :D:D:D 98% férfi szavazott? Vagy ez hogy jön ide, te szerencsétlen idióta? :D::D:D:D

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:01:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Tehát akkor korrekt az összehasonlítás amit belinkelt, hogy ötször annyi a nemi erőszak amit ők követnek el, ugye?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:05:34

@monddazigazatmar: :)) A Zsoltbacsi nicknevű csicska útjára lépsz, és te is belezavarodsz a legegyszerűbb számokba? Vagy csak váltogatod a nickejidet?

Nyilván a férfiak között vagyunk törpe kissebbségben. De ha ragaszkodsz hozzá - bár semmi értelme -, a nőket is tartalmazó teljes társadalomban még annyira.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:08:07

@monddazigazatmar: "ötször annyi a nemi erőszak"

Nálad nagyon képlékenyek a számok. Volt már 8000, 80, 10, 5... :))

Hiteltelen és nevetséges vagy.

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:08:48

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Hmm. Nem arról ugattál egy hónapja, hogy a többség nem ment el szavazni, tehát akkor most hogy is van ez? :D:D:D

Luke én vagyok az apád körösztanyjának a szomszédj 2016.11.26. 11:11:10

Az araboknal a nemieroszak, olyan mint ciganyoknal keseles, a kulturalis indentitasuk resze, aki ezt ketsegbe vonja, biralja, az fasiszta.

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:14:17

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Ott az elején a statisztika, ami alapján több. Erre jössz ugatni, hogy
"Úgy érted, hogy ha vesszük a svéd vagy német populációt, férfiakat és nőket, impotenseket és ágyhozjkötött betegeket, újszülöttől aggastyánig, ők arányában kevesebb erőszakot követnek el, mint a 20-40 év közötti férfi menekültek, akik képesek legyalogolni 6000 kilométert, és nem láttak nőt 4 éve?"

Aztán jössz ugatni, hogy a rokik meg vakok is jöttek, plusz "Lehet, hogy számodra meglepőt mondodk, de a szíriaiak is ugyanolyan emberek, mint mi, 99,6%-ban megegyezik a génállományunk. Köztük is vannak férfiak és nők, öregek és fiatalok, agyszebézek és mosogatók, rendőrök és bűnözők."

Na, kis faszfej, szedd már össze a gondolataidat, most akkor merre csal a statisztika? A migráncsok közt vannak öregek meg gyerekek vagy nincsenek? Akkor több a bűncselekmény köreikben, vagy nem?

Voyager10 2016.11.26. 11:14:33

Mindeninek igaza van és mindenki téved egyszerre. Emberek! Senkinek nem tűnik, fel, hogy mindkét "oldal" csak féligazságokat pufogtat ebben a vitában? Szerintem tök mindegy, hogy ki követi el. A nemi erőszak egy aljas bűncselekmény. Nincsen "de" és nincsen "ha".
Volt már akit a saját erőszakos és összeférhetetlen természete miatt gyilkoltak meg. Attól még embert ölni sem szabad! Vagy tévedek?
Miért ilyen nehéz ezt a nemi erőszak esetén is megérteni?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:14:43

@monddazigazatmar: Igen, a többség nem ment el szavazni, ezt csak te, számolásra totálisan képtelen egybites nem érted. Sajnos ez a népszavazási bohózat, bár 17 milliárd forintunkba került, egy közvéleménykutatás szintjét messze nem éri el. Én azt a következtetést vontam le belőle, hogy a gyűlölködők aránya félelmetesen magas, főleg az agyhalott fideSS és jobbik szavazói között, de ugyanakkor szívetmelengető volt a leadott szavazatok között az a 6% érvénytelen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:16:56

@monddazigazatmar: "Ott az elején a statisztika,"

Nem győzöm ismételni, hogy ne foglalkozz a számokkal, mert mindig belezavardosz. És ha magukba a számokba nem zavarodnál bele, az értelmezésük már messze meghaladja a képességeidet. :))

christophe 2016.11.26. 11:19:13

Leegyszerusitve magyar pin@ba magyar f@szt akkor is,ha tortènetesen a holgy nem akarja...

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:22:49

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Elég gyengére és szánalmasra sikeredett a magyarázkodásod :D:D:D:D:
Próbálsz mismásolni - igazi balfasz vagy

Zsoltbacsi 2016.11.26. 11:26:23

@Voyager10: @christophe:

Abban tevedtek, ami egyebkent ennek a cikknek is az alapallitasa, es persze a jogvedo szervezeteknek. Azt allitjak, hogy magyarorszagon foleg a magyarok eroszakolnak. Ez a mondat onmagaban igaz, de csak azert, mert nincsenek nagy szamban muzulmanok. Erre hoztam fel a nemeteket es a svedeket, hogy mihelyt megjelentek ezek ott, rogton atvettek a vezetest a statisztikaban. Az angoloknal,belgaknal is ez volt, csak aztan 2010 ota (hala a PC nyomasnak) tilos nyilvantartani. Szoval csak azert eroszakolnak tobbsegben a magyarok, mert csak elenyeszo szamu boxos es fustos el az orszagban.

Boka1 2016.11.26. 11:29:36

@Voyager10: igaz, de arra nem kapjuk fel a fejünket, hogy egy szír állatkertben panda maci született. Ezért kellet ún. azonnali hatást kiváltó üzenetekkel kampányolni. Így mindenki jól járt. Az elit zsebében csengett a kassza, a lakosság meg nem vette észre, hogy beszakadt a gazdaság. Sőt szerintem nemsokára " öngyilkos "lesz a körúti robbantó, így ott sem tudunk semmit.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:39:04

A szokásos ütemterv szerint most jön az emútnyócévezés. :))

CSM csizo 2016.11.26. 11:42:04

Zsoltbacsi, te és hasonszőrű társaid egyszerűek vagytok, mint a faék.
Magyarázd a hülyeségeidet bátran.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 11:42:33

fideSS mantra:
- M.o. jobban teljesít.
- na jó, senkinél se jobban, de minden mutató javul.
- na jó, semmi mutató se javul, de az adósság csökken.
- na jó, az adósság se csökken, de gyurcsányahibás, a Párhuzamos, a zsidó háttérhatalom, a tavasz, a nyár, az ősz és a tél...

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:43:39

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Na, sikerült kitalálni, hogy akkor most vannak e vak és roki migráncsok, vagy csak a 20 éveseké a világ?

2016.11.26. 11:45:10

@monddazigazatmar: az őslakosok többsége normális párkapcsolatban él, de a menekültek nagy része meg fiatal ffi, akik hosszú hónapok óta nőt álmaiban láthatott, és akiknek max. marok marcsi jut. így köreikben arányaikban biztosan több a szexuális erőszak

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:46:11

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Az megvan amúgy, hogy a MO jobban teljesít szlogen az nem a németekre, svájcra dubaira vagy a szlovákokra vonatkozik, hanem a ballib kormányzás alatti országra?

Zsoltbacsi 2016.11.26. 11:46:37

@CSM csizo:

Miert is? Tessek, elotted is all a lehetoseg, hogy adatokkal megcafold!

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:47:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Egyébként tényleg van pofád neked beszélni mantráról.
Égsz egy jó nagyot a hülyeségeiddel, aztán ahhoz a témához, hogy most akkor ki erőszakol kit, rögtön előjössz államadóssággal meg gazdasági mutatókkal :D:D

Zsoltbacsi 2016.11.26. 11:49:09

@lujo1111:

Szoval akkor ezt mentsegkent el kell fogadni?

Egyebkent a sulyos testi sertes,fegyveres rablas stb aranya is sokszoros kozottuk...

monddazigazatmar 2016.11.26. 11:52:10

@lujo1111: Ne segítsd ki a haverodat.
Épp ő hozta fel, hogy a vak rokikkal mi van. Az egész rohadt baloldal két éve gyerekekkel kampányol, ott sírnak a nagy szemükkel. A kibaszott indexen migráncsos cikk mellett csak és kizárólag gyerekes képek vannak. Akkor most ne gyertek azzal, hogy többségben férfiak.

2016.11.26. 11:53:59

@lujo1111: és még valami: náluk a nő egy asszonyállat, akinek a ffje ura, és parancsolója, akinek a felesége ki van szolgáltatva. nem azt mondom, h az EU-ban teljes a nemek közti egyenlőség, de ma már nem a sötét középkori erkölcsök szerint élünk, szemben velük nagy észével szemben

2016.11.26. 12:08:38

lófasz fogadja el mentségként
csak körükben arányaikban akárhogy csűri-csavarja több az erőszak
elég ha a vallási konfliktust nézem, mi mikor esünk másiknak emiatt

Scott Tenorman Must Die 2016.11.26. 12:09:00

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: élvezet olvasni ahogy egyre jobban süppedsz bele a saját magad szarába, és próbálod sok sok szmájlival leplezni a kreténségeidet. köszönöm, h vagy!

sírjatok 2016.11.26. 12:10:57

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Amik fényképeket én láttam, tudósításokat olvastam, azokban felül voltak reprezentálva a fiatal férfiak,"

jé ez ilyenkor mágikusan elismerődik, eddig valahogy mindig a háború elől menekülő gyerekek voltak

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 12:13:30

@A jobbik is hazaáruló LIBSI párt: "elvezed azt a biztonsagot, beket, nyugalmat, amit ezek a csunya gyulolkodok teremtettek neked."

Eh, egyszerűen imádom ezt a kurvanagy biztonságot! Legjobban, mikor felrobbantanak és fejbelőnek rendőröket! Ekkora biztonságban a kádárrencer óta nem voltam.

monddazigazatmar 2016.11.26. 12:17:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Menj el békésebb helyre. A lőtéri kutya nem fog utánad sírni, te darab szar :D

sírjatok 2016.11.26. 12:17:24

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: te is bazmeg olyan vagy, hogy ha a ló is harap meg a cápa is, akkor már nem látsz köztük különbséget, sőt vadul érvelsz amellett, hogy a ló sokkal veszélyesebb, mert több embert öl meg

a magatokfajta iszonytatóan sötét, magát azonban okosnak gondoló faszokból van már elege mindenkinek

miketbeszéltek 2016.11.26. 12:18:21

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Szerinted tényleg nincs civilizációs különbség a fejlődő országok/és azon belül a törzsi kulturájú területek és Nyugat-Európa között?

morph on deer 2016.11.26. 12:18:35

@monddazigazatmar:
"...a MO jobban teljesít szlogen az nem a németekre, svájcra dubaira vagy a szlovákokra vonatkozik, hanem a ballib kormányzás alatti országra?"

Tényleg?
Ezt honnan lehet tudni? De most komolyan!
Én sosem értettem, hogy hogyan lehet egy ilyen befejezetlen mondattal kiállni az emberek elé anélkül, hogy ennek a teljes változata valahol megjelent volna.

Ezek szerint rosszul tudtam, és van valahol egy teljes változat, amit csak kevesek ismerhetnek?

Mert ez ebben a formában amúgy marhaság, tekintve hogy egy (össze)hasonlító mondat egyik fele a másik fele nélkül...

Tényleg hálás lennék végre egy magyarázatért! Előre is köszönöm!

khell 2016.11.26. 12:20:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Gratulálok, ilyen rövid idő alatt, ekkora hülyét csinálni magából nem sok ember képes. :)

Egy darab cáfolatot nem tudtál hozni a belinkelt hivatalos statisztikákra és közben osztod az észt a magas lóról, egyszerűen zseniális. :)

Ehhez már tényleg csak a fidesz/orbán fóbia kellett és meg is lett a teljes kórkép :)

Bár asszem már más is kivánta én is azt kivánom, hogy legyen a te és családod körenyeztében sok ilyen "menekült" és akkor te is, mi is boldogok leszünk.

(feltételezve, hogy az ilyen ballibbant idióták, akik szerint minden rossz, mióta nem gyurcsányék vannak, már rég elhagyta az országot és olaszban vagy németben tutujgatja a szegény migráncsait)

2016.11.26. 12:22:21

én nem olvastam végig az összes agymenést, de vki a génekkel jött, h 99,99%-ban azonosak.
ezt marhaságnak tartom! sokkal többet számít, h hol szocializálódtak, éltek fiatal korukban.
nem hiszem, h az oroszok, meg a németek közt nagyobb különbség lenne genetikailag, de ha vki megnézi, melyik nemzet katonái követtek el több szexuális erőszakot a leigázott területeken, a II. vilgháborúban, akkor az oroszok vezetnek, mert ahol ők szocializálódtak, éltek ez jóval elfogadottabb volt, m a németek körében

Zsoltbacsi 2016.11.26. 12:23:55

@sírjatok:

"eddig valahogy mindig a háború elől menekülő gyerekek voltak"

Es eddig az volt a mantra, hogy mindenuket eladtak. Mert ugye Aleppoban annyira porog az ingatlanpiac....

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 12:24:32

Nah, nem gondoltm volna, hogy a fizetett fideSS trolloknak szobaton ilyenkor kezdődik a munkanapjuk. Vagy csak "monddazigazatmar"
Beizzította többi nickjeit is. :))

khell 2016.11.26. 12:25:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: " Legjobban, mikor felrobbantanak és fejbelőnek rendőröket!"

Igazad van itt orbánisztánban szörnyű a biztonsági helyzet, bezzeg a nyugat európai világvárosokban, párizsban, brüsszelben, ott van aztán a neked való biztonság, szeretnéd is importálni azt a biztonságot szegény elmaradott orbánisztánba, csak ez a sok magyar hülye nem akarja, csak 10% ballibbant idióta, akarom mondani meg nem értett zseni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 12:27:52

@khell: "te és családod körenyeztében sok ilyen "menekült"

Évekig éltem külföldön, képzeld, mindenféle náció, még fekete NÉGER szomszédom is volt! :))

Ha nem ismered őket, akkor nagyon nagy a félelmed.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 12:28:53

@khell: "itt orbánisztánban szörnyű a biztonsági helyzet"

Igen. Ez a gyűlöletkampány eredménye. Sikeresen költöttek rá sokmilliárdot.

sírjatok 2016.11.26. 12:32:15

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ez most a cáfolat, te szerencsétlen? :D Letrollozol meg beraksz egy képet?

sírjatok 2016.11.26. 12:33:28

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: és azok mind illegálisan kúsztak keresztül a zöldhatáron "no fingerprint, germany germany" kiabálással? Bazmeg, annyira mosol itt össze mindent, hogy az elképesztő.

$pi$ 2016.11.26. 12:35:33

"A nemi erőszak Európában, Magyarországon uganúgy jellemző, mint bárhol máshol."

Hazugság, nálunk nem olyan jellemző mint dél-efrikában. Nem olyan jllemző mint malmőben. Ez a kettő hely, ahol a legjellemzőnn a nemi erőszak. Afrika és másodiknak svédország.

sírjatok 2016.11.26. 12:35:34

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

vedd már észre, hogy "az alvás sokkal veszélyesebb mint az ejtőernyőzés, mert alvás közben sokkal többen halnak meg" jellegű cikkre ha ilyen válaszok érkeznek, akkor az nem azért van, mert a titkos fideszemberek ideküldték a titkos fidesztrollokat, hanem mert az emberek látják, hogy faszság.

khell 2016.11.26. 12:35:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Ez a gyűlöletkampány eredménye. "

Az ám, te nagyontájékozott. Breivik (aki ugye ugye 80 embert ölt meg, csak az arányok végett) meg a szemét náci norvég kormány és a gyülöletkeltő plakátkampányának eredménye.

Jó, hogy a számokon és az arányokon rugóztál korábban, mert pont ezeket kellene felfognod piciny eszeddel. Minden országban van jópár elmebeteg idióta, szerencsére nyugat európában az arányuk nagyon kicsi. Ezért nem kell beimportálni primitiv népek millióit, akik között ráadásul sokkal nagyobb az aránya az ilyen elmebetegeknek.

Érted már? Hiába próbálod mosdatni a migriket, hogy törzsgyökeres magyarok között is van hülye, nem fog összejönni, csak egyre nagyobb idiótát csinálsz magadból.

-JzK- 2016.11.26. 12:36:02

Szóval füstös hapsi jó, fehér férfi rossz, értem :) Csakhogy akinek van füle a hallásra, ezt mindig tudták, hogy ez a koncepciótok, hapsikám, te, aki azt hiszed, hogy pár bekezdéssel, meg pár libsi páholy NGO által hamisított statisztikákkal megcáfolod a mindennapi tapasztalatot a füstösök barbarizmusáról.

Persze, Köln meg se történt, a takrírozást is csak a csúnya nácikok találták ki.

Amúgy persze, nem minden füstös erőszakol, ugyanis vannak nekünk multikulturalista exogám ribancaink is, akik önként összefeküdnek ezekkel a mosdatlan majmokkal.

Persze önmagában nincs baj a bevándorlással, csak két feltétel kell hozzá:

1. A bevándorlók ne a barbár sötét bőrű országokból jött vademberek legyenek.

2. A nemek aránya legyen kiegyenlített

3. Tényleg dolgozni jöjjenek, hódítók, muzulmánok nem kellenek.

A most beözönlők vonatkozásában sajnos egyik se teljesül, ez a fehér keresztény nemzetek demográfiai letarolásáról szól, ehhez tapsikolnak a kultúrmarxista SJW-ok.

2016.11.26. 12:41:49

@-JzK-:
egy cikk az integrációról, pontosabban annak lehetetlenségéről:
www.origo.hu/itthon/20161121-integralhatatlanok-a-muszlim-bevandorlokat.html

morph on deer 2016.11.26. 12:43:25

@A jobbik is hazaáruló LIBSI párt:
"....rettentoen elvezed azt a biztonsagot, beket, nyugalmat, amit ezek a csunya gyulolkodok teremtettek neked."

Tudom, hogy "a nyugalom megzavarására alkalmas", de Orbán egyik kedvenc példaképe, aki eddig tényleg "megvédte Magyarországot" a migránsoktól, épp tegnap jelentette be, hogy kész rá, hogy kihúzza a dugót és szabadon engedi azt a cirka 3,5 millió menekültet, aki náluk dekkol...

Bezony.
Névszerint Recep Tayyip Erdoğan az illető, aki egyébként ugyanúgy civilált és demokrata, mint Orbán, és ugyanúgy szarik az általános és egyetemes emberi jogokra, mint tisztelője...

Na, szóval lehet kezdeni szidolozni a szögesdrótot, mert jó lenne, ha nem vallanánk szégyent a "keresztényi értékek védelmében", ha már ekkora nagy pofával hivatkoztunk rá széltében hosszában... Már aki!

Remélem Viktorunk már készíti a hintalovat meg a fakardot, veszi a gumicsizmáit, és indul a csatába, mivel "háborúban állunk" - vagy hol..!

Vagy ha szerencsénk van, akkor az EU tivábbi 'védelmi pénzt' fizet, azaz megállapodik a törökökkel.
Ha mégsem, akkor már csak a tökig érő hó segíthet mondjuk tavaszig, aztán meg legfelljebb a Mindenható!
Nem, annak a keresztneve nem Viktor!

Boka1 2016.11.26. 12:44:36

@-JzK-: De a fehér keresztény nemzetek is csak ide kerültek valahogy. Az István a király c. Rock opera is ennek a paródiája, hogy idejöttünk, éltünk, aztán jött a rohadék, aki felnégyeltette a magyart. Persze átvitt értelemben István a szovjet behódolást jelentette, de ha igaz lenne a Nemeskürty által kitalált történelmünk, akkor vérrel kényszerítették ránk a kereszténységet. Aztán meg a Stockholm szindróma ugye...

2016.11.26. 12:49:56

@morph on deer: kerítésbe villany, vagy aknamező.

sírjatok 2016.11.26. 12:50:46

@morph on deer: "Vagy ha szerencsénk van, akkor az EU tivábbi 'védelmi pénzt' fizet, azaz megállapodik a törökökkel. "

Látod bazmeg ez a gond a gondolkodásoddal (meg a nyugati PC-majmokéval is). Mi a tökömért kéne az 500 milliós, szupergazdag, nukleáris nagyhatalom EU-nak "védelmi pénzt fizetnie" bárkinek is? Nincs serege? Nincs pénze táborokra, falakra?

Mert azt ne mondjuk már, hogy a török szögesdrót annyival puhább és finomabb, mint a magyar szögesdrót, hogy a menekülteknek valahogy jobb érzés azon fennakadni. Nem kurva mindegy a menekültnek, hogy melyik ország akadályozza? De. Akkor meg miért kell zsarolási pozícióba hozni egy féldiktatúrát? Ez milyen elbaszott gondolatmenet eredménye?

sírjatok 2016.11.26. 12:53:23

@Boka1: "De a fehér keresztény nemzetek is csak ide kerültek valahogy. "

Bizony, és mi történt a korábbi kultúrákkal? Úgy bizony, megdöglöttek, kihaltak, jelentéktelenné váltak.

Mit tanulhatunk ebből, hogy jó ötlet akkor beengedni ide egy agresszív és terjeszkedő vallást/kultúrát?

Hogy nem tökéletesen kristálytisztán nyilvánvaló a SAJÁT MAGAD ÁLTAL FELHOZOTT PÉLDÁDBÓL, hogy most mi éppen melyik oldal vagyunk és hova vezet ez nekünk?

Boka1 2016.11.26. 13:03:33

@sírjatok: lehet, hogy nem véletlenül rohanunk a szakadék felé. Lehet, hogy ez a természet rendje. Kifulladt a keresztény eszme, kifulladt a muszlim eszme, újnak kell jönnie. A nyugat és a távoli kelet felfogás talán messzebb áll egymáshoz, mint ami a mienk és az ázsiai, afrikai népek között. Nem véletlen voltak gyarmatosító nemzetek.

masada 2016.11.26. 13:06:59

Nem ez a lényeg...a nemi erőszak ellen küzdeni kell ahogy a migráció ellen...mind a kettő probléma és meg kell akadályozni

$pi$ 2016.11.26. 13:08:08

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "bár 17 milliárd forintunkba került, egy közvéleménykutatás szintjét messze nem éri el."

Már megint hazudsz? Hány embert szoktak megkérdezni a közvéleénykutatáson? Ezret, kétezret? itt milliók mondták ki a véleményüket, ráadásul titkos szavazáson, nem úgy, hogy elbeszélgetsz valakivel.

Tudom, ha 48% megy el népszavazni, akkor az kidobott pénz. Akkor mi a f.sznak kellett hónapokon keresztül hergelni a népet, hogy ne szavazzanak?

Advanced Flight 2016.11.26. 13:19:40

@monddazigazatmar: mi a fenének etetitek? tegyétek már trolltartóba, ott a helye.

Boka1 2016.11.26. 13:24:02

@$pi$: mert a Mazsihisz, Hitgyülekezet, Fidesz arra bíztatta az embereket, hogy menjenek el és szavazzanak nemmel. Az első két szervezetnek van oka rá, hisz ki akar még egy Palesztinát. A Fidesznek pedig simán anyagi jellegű motivációja volt. Aki a távolmaradás mellett kampányolt,az meg azért tette, mert kimaradt a bizniszből és feleslegesnek érezte a népszavazást. Ugyanez az eredmény született volna, ha arról lett volna referendum, hogy törjön- e ki a Vezúv vagy sem! Ha a nemek győznek és nem tör ki, akkor is győztünk. Ha kitör, akkor is.?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.26. 13:33:32

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:

"Úgy érted, hogy ha vesszük a svéd vagy német populációt, férfiakat és nőket, impotenseket és ágyhozjkötött betegeket, újszülöttől aggastyánig, ők arányában kevesebb erőszakot követnek el, mint a 20-40 év közötti férfi menekültek, akik képesek legyalogolni 6000 kilométert, és nem láttak nőt 4 éve? Igazad lehet, de nagyon ne csodálkozz."

Amennyiben a lebukott német elkövetők között vannak nők, impotensek és ágyhoz kötött betegek, újszülöttek és aggastyánok, akkor jogos a felvetésed.

Különben csak az történt, hogy nem vagy képes értelmezni a statisztikát.

jet set 2016.11.26. 13:52:12

Ugye belinkeled az eredeti felmérés eredményét, kérdésekkel?

Leylandi 2016.11.26. 14:11:05

Nna, egy újabb libsibolsi bérblog.
Ha kivennétek a statisztikából a szintén általatok simogatott indiai menekültjeink válaszait (kulturális okokból ők se nagyon bánják a nemierőszakot), akkor ott lennénk, ahol az átlag európai.
Persze ti sz

Leylandi 2016.11.26. 14:11:39

szeretitek őket, normális emb

Leylandi 2016.11.26. 14:12:46

A blog monnyon le!!!

morph on deer 2016.11.26. 14:18:21

@$pi$:
"Afrika és másodiknak svédország."

Már ezer helyen olvashattad volna, de a jelek szerint nem sikerült, hogy nem ugyanaz jelent "erőszakot" Svédországban, mint teszem azt Magyarországon!
Momentán ott tartanak, hogy ha például bár az egyik fél nem tiltakozik, sem verbálisan, sem fizikailag, de nem fejezi ki egyértelműen az egyetértő akaratát a szexuális aktusban való részvételt illetően, ez simán lehet erőszak!
Vagy az Assange ügy.
Mind a két 'hölgy' szabad akaratából és egyetértve vett részt az aktusban, de úgy hozta a sors, hogy menet közben az óvszer feladta és elszakadt. A hölgy szólt, hogy hagyják abba, mert defektes a gumi, de a manust vitte a lendület, megállás nélkül. Hát igen...
Aztán másnap a két hölgy összetalálkozott, és megosztották élményeiket. Kiderült, hogy a másikkal már nem is akart óvszert használni, és bár a lány ez ellen szót emelt, ennek nem volt foganatja.
"Hát minket akkor megerőszakoltak!" - jöttek rá a hölgyek, szaladtak is a rendőrségre feljelentést tenni. Ahol ugyan elsőre elküldték őket, de híre terjedt a dolognak, és onnan már ment minden mint a karikacsapás.

Szóval nem ugyanaz az erőszak értelmezése, és ezt azért nem érdemes elfelejteni, mielőtt erre hivatkozik bárki.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.26. 14:27:38

@Zsoltbacsi:

Annyiban mond valamit Gyűlölködő uszítás, hogy a német lakosságon belül a szexuálisan aktív férfiak (vagyis a potenciális erőszak-elkövetők) aránya kisebb, mint a muszlim migránsok között. Tehát nem helyes a muszlim bűnözők/összes muszlim migráns hányados értékét a német bűnözők/összes német lakos hányadosával összevetni.

A helyes számítási mód a muszlim bűnözők/összes szexuálisan aktív muszlim férfi hányados és a német bűnözők/összes szexuálisan aktív német férfi hányados összehasonlítása.

Így számolva a szírek 3-szoros arányára még úgy-ahogy elmondható, hogy nem nagyobb a németekénél, de mondjuk azz algériaiak 12-szeres aránya már mindenképpes többszörös bűnözási arány.

És akkor még figyelembe kell venni azt is, hogy a német rendőrök ukázba kapták, hogy el kell engedniük a kisebb bűntetteket elkövető migránsokat. Nehogy már túl rossz legyen a migránsok statisztikája. :)

Az is ront a képen, hogy egy muszlim elkövetőt a sértett sokkal nehezebben tud azonosítani, mert nehezebben tudja megkülönböztetni az arab arcokat. Ez ahhos hasonló, hogy eleinte mi is minden néger arcot igen hasonlónak látunk.

Mindent összevetve józan ésszel nemigen tagadható, hogy a migránsok körében sokkal nagyobb a bűnözés.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.26. 14:36:31

@Jazo:

Egy netes közvélemény-kutatás eleve nem hozhat korrekt eredményt, hiszen ott a megkérdezettek összetétele egész biztosan nem reprezentatív az egész lakosságra nézve. Ui. felülreprezentáltak lesznek a fiatalok és azok, akiket az átlagnál jobban érdekel az adott téma.

morph on deer 2016.11.26. 14:44:42

@sírjatok:
"Látod bazmeg ez a gond a gondolkodásoddal (meg a nyugati PC-majmokéval is)"

Szegénykém..!
Hát mi a faxból jöttél rá arra, hogy én döntöttem így, és én pénzelem a töröket is?
Hát miért nem figyelsz jobban, amikor a főnököd ágál?
"A problémát ott (vagy legalább is azon a környéken) kell megoldani, ahol keletkezik!" - mondta a nagy ember.

Na jó, az Orbán Viktor mondta.

Nem rémlik, hogy még Líbiában is területet akart foglalni, hogy menekülttábort lehessen csinálni? Ezt javasolta 'megoldás'ként az EU csúcson.

A dolog lényegét illetően igaza van, abban mindenképpen, hogy helyben, vagy ahhoz közel lenne érdemes lefolytatni a menekültek azonosítását és kérelmeik elbírálását, hogy legálisan oda utazhassanak, ahova beengedik őket. Ez lényegesen kevesebb problémával járna, mint az a helyzet, amikor ezrek ténferegnek összevissza, szárazon és vizen.

Egyébként a török szögesdrót valószínűleg a NATO normák szerint van alkalmazva, és nem csak lezúdítva erdőn mezön, szóval valószínűleg emberbarátibb, és az állatokat sem öli halomra...

Beerhead 2016.11.26. 14:46:38

Magyar férfiként üzenem a hangulatkeltő postírónak: a kurva anyádat általánosíts.
Illetve várom a bejegyzést arról, hogy miért is kellett körbekeríteni az oktoberfestet...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.26. 15:01:03

@Beerhead:

"Illetve várom a bejegyzést arról, hogy miért is kellett körbekeríteni az oktoberfestet..."

Azért, hogy megvédjék a muszlim nőket a szexre kihezett, erőszakoskodó német férfiaktól.

Fiká Zoltán 2016.11.26. 15:07:23

Már az első kommentekben ízekre szedték a Soros seggéből előbújó libsi gyűlöletblog minden forrás nélküli, hamisított kamustatisztikáját és ez így van jól. :DDDDD

gizmo26666 2016.11.26. 15:29:36

Ez az egész felmérés kurva flérevezető.
Senki sem gondolja úgy, hogy bárki megérdemli, hogy megerőszakolják.
De ez nem feltétlenül jeneti, azt, hogy a társadalom tolerálja, ha valaki kurvának öltözik, és kilógatja a csöcsét meg a fanszőrét minden nap munkába menet. Az ilyen nő ne csodálkozzon, ha aztán 1-2-3-4 beteg fasz megerőszakolja. Fasza dolog ez a szabadság, de ne tegyünk egyenlőségjelet a szabadság és a szabadosság közé. Legyen már egy határ, ahol a társadalom globális erkölcse határt szab az öltözködésnek.
Mert ugye nem csak az egyén számít, hanem a közösség elvárásai is.
Ezt a polkorrekt faszkodástmeg már be kéne fejezni végre, feminista idióták. A liberalizmus megbukott, kurvára elegünk van a ránk diktált nézeteitekből.

2016.11.26. 15:40:22

A svédeknél, németeknél szépen bizonyították a mohamedánisták, hogy mennyire érdekli őket, ha egy fehér nő nemet mond. A német politikusok tanácsa a német nőknek: tartsanak karnyújtásnyi távolságot az idegen férfiaktól. LOL! Ez aztán a nővédelem!

A svédországi mohamedánisták úgy tartják, hogy egy hitetlen nőt megerőszakolni szabad, hisz a hitetlen nők mind ledérek, a hitetlen társadalom pedig nem nézi le a megerőszakolt hitetlen nőt. Egy modamedánista nőt megerőszakolni tilos, mert a mohamedánista társadalom megvetné érte. Kikezdhetetlen logika.

Az angliai Rotherham-ben meg pakisztániak csoportjai erőszakoltak kizárólag fehér lányokat (több ezret), gyerekeket, mert a szemükben a hitetlen fehér nő nem ember. A brit rendőrség meg eltussolta az ügyet évekig, mert féltek, hogy ha pakisztániak után nyomoznának, akkor a média rasszizmussal vádolná meg őket.

odamondó 2016.11.26. 15:41:25

Felmérések alapján? Gondolom annyira hiteles felmérések ezek, mint amelyek trump vesztét jósolták.

2016.11.26. 15:46:28

Ha van Magyarországon évente egymillió lakosra vetítve 50 nemi erőszak, (aminek mondjuk 30%-át magyarok, 70%-át cigányok követik el), akkor miért lenne jó beengedni egymillió mohamedánistát vagy bantunégert, akiknek a hazájában egymillió lakosra vetítve ezer vagy tízezer nemi erőszak történik évente? Azt gondolják a ballibák, hogy majd leszoknak a mohamedánisták és a négerek a nők erőszakolásáról?

monddazigazatmar 2016.11.26. 16:01:35

@morph on deer: Nagyon szívesen megmagyarázom.
Egy ország normálisabbik részét nem az érdekli, hogy egy másik ország mit csinál, hanem azt, hogy őnáluk mi folyik. Tehát egy ugandait az nem tesz boldogabbá ha neki jobb mint a szudáninak, ha éppen éhenhal.
Magyarul egy olyan kampány elég hülyén venné ki magát, hogy mi jobban csinálunk valamit mint más - mert az semmit nem jelent. Amihez van értelme mérni az az elmúlt időszak. Arról nem is beszélve, hogy kicsit sokat magyarázkodhatnánk utána az összehasonlított országnak.
Az új adidas cipőmben gyorsabban futok- ez még nem jelent problémát, ugye? Itt nem állsz értetlenkedni, hogy mégis kinél futok gyorsabban, mert egyértelmű, hogy a saját eddigi időmhöz mérem.
Az xy adalékkal a kocsim kevesebbet fogyaszt - megint csak saját magához mérem, nem pedig egy fele akkora kocsihoz.

"hogyan lehet egy ilyen befejezetlen mondattal kiállni az emberek elé anélkül, hogy ennek a teljes változata valahol megjelent volna." :) Obama "Yes, we can" szlogene még rendben volt?

Leylandi 2016.11.26. 16:04:31

@Fiká Zoltán: ehhez egyszerűen nem lehet mit hozzátenni. Ez így kerek :-)
Na ILYEN ŐSZINTE véleményt nem tehet közzé egyetlen libsibolsi se :-)
Nekik ez gyárilag tilos.

Leylandi 2016.11.26. 16:07:44

@odamondó: a libbant-felmérések nem azért vannak, hogy feltárják az igazat, hanem hogy befolyásolják a bizonytalankodókat. Nem tudtad? Pedig evidens, lásd amerikai választás.

morph on deer 2016.11.26. 16:16:58

@karandash:
Nem bánnád kissé pontosítani, hogy szerinted mégis kik a "mohamedánisták", meg a "bantunégerek"?
Csak a tájékozottság érdekében, tudod, mert nem szeretném tévedésből nem az "igazi" személyeket utálni..!

monddazigazatmar 2016.11.26. 16:19:22

@morph on deer: "Szóval nem ugyanaz az erőszak értelmezése, és ezt azért nem érdemes elfelejteni, mielőtt erre hivatkozik bárki."
Értem én a példádat. De mesélj csak, egy arab/négernél mondjuk családon belül megdugja az asszonyt akkor az jelenti bárhol is? Az arab/néger nők ugyanakkora slunggal rohannak a rendőrségre meg az AIhez mint a svédek? Vagy leginkább bekussol, mert még agyonkövezik?
Akkor? Egyik országnál minden beleszámít a statisztikába, a másiknál (nálunk) becslések vannak, a harmadiknál pedig hétszentség, hogy az erőszakok 99%a nem is derül ki

BéLóg 2016.11.26. 16:49:53

Nos kérem, itt is és most gondolom millió helyen megy a szarkavarás.
Először is az Index főcímében nem az van hogy a magyarok KEVESEBB mint fele, hanem a FELE. Sőt, ők a törtekkel is hadilábon állnak. Náluk a "háromból egy nőt" adatból "a nők fele" lesz. Ez ugye mennyivel jobban mutat...

Aztán nézzük csak ezt a Zseniblogot. Ugye a MIGRÁNCSOK még nem erőszakoltak meg magyar nőket, azaz az esetek 100%-át magyarok követték el. Mi következik ebből?
HOZZUNK BE MIGRÁNCSOKAT, és akkor majd 50%-ban magyarok, 50%-ban migráncsok lesznek az erőszakolók. Persze a sokéves MAGYAR áldozatszám nem fog változni, ergó ezt a "kedvező" százalékváltozást hölgyeink DUPLA SZÁMÚ megerőszakolásával fogjuk elérni. Éljenek a balliberálisok!

Éljenek sokáig, hiszen ők abból, hogy az európai emberek 96%-a ELUTASÍTJA az erőszakot, azt tudják kiemelni, hogy egynegyedük szerint OK a beleegyezés nélküli közösülést.
Akiknek (vagyis ennek a 4%-nak) a 90%-a MUZULMÁN.

Olvashatjuk még az Euróbarom Éter (na ez jó név, maguk barmok, a népet meg kábítják), közlésében, hogy aszongya "...Még napjainkban is sok lányt és asszonyt vernek meg otthona falai között, zsákmányolnak ki szexuálisan és gazdaságilag, zaklatnak az utcán, a munkahelyén, az interneten és sportolás közben, erőszakolnak meg, csonkítanak meg és kényszerítenek házasságra világszerte..."
Kimarad a következő: "...világszerte a muzulmán országokban, Indiában és a harmadik világban..." MINEK is ezt hangsúlyozni? Hát a propaganda a mocskos fehér elnyomó férfiak ellen van, a vallásba meg ki merne belekötni?

A tájékoztatás még annyira tárgyszerű hogy mindig elfelejtik mondani, hogy a családon belüli erőszak 50%-ban az áldozat FÉRFI. Plusz míg a nők megússzák súlyos sérülésekkel, plusz az erőszaktevőt MINDENKI elítéli, a férfi áldozatok legnagyobb részét meggyilkolják, azaz agyonverik, leszúrják (és nem "válaszreakcióban).
Teli vannak gyilkos női erőszaktevőkkel a mi börtöneink is!
Az a szociológiai kísérlet is több verzióban megvan a neten filmen, ahol a NŐT támadó férfinak egyből nekiugranak a járókelők, a FÉRFIT ütlegelő, rugdosó jelenetben meg KIRÖHÖGIK a férfit.

Hát, ilyen ez a mi aranyos femináci világunk.

histar007 2016.11.26. 16:50:49

Az 47% az azt jelenti, hogy az összes férfi minusz a melegek+jogvedők? Átfogalmazva minden hetero nem jogvédő potenciális erőszaktevő? Vagy a nők is bennevannak a 47%ban?
Eg csinos nőt megnézni az utcán már zaklatás?

BéLóg 2016.11.26. 16:58:28

@Zsoltbacsi: ne etesd ezt a szarszopó trollt, KIZÁRÓLAG azért ír ide, hogy TÉGED bosszantson.
MINDENBEN igazad van, ő azzal hogy minden szarra (amit nem tud már megenni) ír valami büdöset, te meg válaszolsz, FELHIGÍTJA a lényeget, és a végén nem az lesz a topikban hogy a mocskos muzulmán migránycsok TÖBBSZÖRÖSEN felülreprezentáltak minden erőszakos bűncselekményben, hanem az hogy vót valami tíz meg nyóc vagy mennyi.
Meglásd, erre is reagálni fog, aztán majd a körmét rágja kínjában, ha nem éri el amit akar.

vértes 2016.11.26. 17:02:07

Megint egy provokátor.

BiG74 Bodri 2016.11.26. 17:04:49

@gizmo26666:
Amikor nem volt miniszoknya, meg rojtos öv, akkor is voltak beteg állatok akik nőket erőszakoltak meg. Ritka nagy baromságot fogalmaztál, meg olyan szabad tájpaszti nulla intelligenciával.
Az alap, hogy nem alkalmazunk erőszakot, sem a játszótéren, sem a boltban, sem a szexnek nevezett egyoldalú testi kapcsolatokban. Nincs olyan, hogy kiprovokálja a nő, hogy a férfi megerőszakolja. Olyan van, hogy a végletesen buta, véglény férfi nem tud uralkodni saját magàn, és visszaél az erejével. Ezzel az erővel én meg kiprovokálom, hogy törjön be hozzám valaki, és vigye el fellelhető értékeimet, mert nagy házban, szép környéken élek, és két gyönyönyörű felső kategóriás autó áll a ház előtt. Még tán én leszek a hibàs, a kurva nagy szabadosságommal.

odamondó 2016.11.26. 17:05:06

@Leylandi: jó lenne ha ezt többen észre vennék már végre...

vértes 2016.11.26. 17:05:15

Ráadásul az itthoni nemi erőszak elkövetői nagy része cigány.

Voyager10 2016.11.26. 17:06:40

@Zsoltbacsi: Én meg azt mondom, hogy a nem erőszak bűn. Teljesen mindegy, hogy ki az elkövető. Az áldozatnak sem igazán számít, hogy honnan jött a támadója. Ami viszont számítana az a környezet hozzáállása. Például, hogy a rendőr bunkóbb vele mint a támadója volt. Meg, hogy a környezetében élők őt hibáztatják a történtek miatt. Pedig az

$pi$ 2016.11.26. 17:12:13

@gizmo26666: "Legyen már egy határ, ahol a társadalom globális erkölcse határt szab az öltözködésnek."

Te ezt akarod, mások meg nem akarják. Mivel tudnád bebizonyítani, hogy az általad javasolt újfajta szabályok jók lennének bármire is? Mivel tudod bizonyítani, hogy neked kellene megmondani, hogy milyen szabályok szerint éljünk?

Segítek: a ledérebben öltözködő nőket nagyobb valószínűséggel erőszakolják meg, de ha kevésbé ledéren öltözködnének a nők, akkor sem csökkenne a megerőszakoltak száma. Ha minden nő nyakid be lenne bugyolálva, akkor azokat erőszakolnák meg bagyobb százalékban, akiknek kivillant a bokája.

Lásd a muzulmán oszágokat: csadorba vannak, de az erőszakok száma nem kisebb, hanem nagyobb. Sőt: gyerekeket erőszakolnak nem kis számban. Sőt, csoportosonak erőszakolnak, brutálisan és utána még elítélik a nőket.

A te általad javasolt erkölcsi szabályok más országokban léteznek és a nők sokkal nyomorultabban élnek mint nálunk. Mivel tudod bizonyítani, hogy nálunk nem ez lenne a helyzet, hanem nálunk javulna a dolog? Régen sokkal szigorúbb öltözködési szabályok voltak európában, az erőszakolások száma mégis magasabb volt. Akkor?

"Mert ugye nem csak az egyén számít, hanem a közösség elvárásai is."

Be tudnád bizonyítani, hogy te képviseled a közösség elvárásait? Be tudod bizonyítani, hogy amit mondasz az a közösség akarata és nem egyszerűen csak a te álláspontod? Merthogy európában rengeteg jogszabály van, nagy részük a közösség akaratát fejezik ki. Miért nincs az öltözködésre jogszabály, ha egyszer a közösség azt akarja, hogy ilyen szabályok legyenek?

Szerinted mennyi esélyed lenne, ha egy népszavazást írnánk ki az általad javasolt öltözködési szabályokról?

morph on deer 2016.11.26. 17:14:40

@monddazigazatmar:
"Az új adidas cipőmben gyorsabban futok- ez még nem jelent problémát, ugye?"

"Az 'új' Magyarország jobban teljesít" - még értelmes is lenne, szemben ezzel a bugyutasággal. Az ugyanis egy szlogen esetében nem működik, hogy "hát úgy is 'biztos' azt jelenti," vagy meg nem!

Hogy mit mivel érdemes összehasonlítani az ugyancsak nem releváns érv, ugyanis annyi "zászlóshajó" a világon nincs, ahány mi már voltunk, attól függően - vagy éppen függetlenül - hogy miről és hol hangzott el a szónoklat. Minket már Európa is irigyelt jónéhányszor, mint tudjuk. Igaz, erről mondjuk Európa nem tudott, de annyi baj legyen!

Szóval ajánlatosabb lenne egyértelműen és magyarul fogalmazni - talán kevésbé nézne ki amatőrnek a jampány.

A "Yes, we can!" (Igen, mi képesek vagyunk rá!) még mindig komplettebb és kifejezőbb, mint a "Folytatjuk!" - véleményem szerint...

Ha mindenképpen fontosnak tartod, akkor inkább segíts nekik valami értelmes dolgot is mondani, mert ez siralmasan alacsony szinvonalú gondolkodásmódra vall!

BiG74 Bodri 2016.11.26. 17:18:03

@$pi$:
A csávó gyakorlatilag egy beférkőzött iszlámista migráncs. Náluk természetes, hogy törvényileg szabályozzák hogyan öltözzön fel egy nő.

BéLóg 2016.11.26. 17:22:51

Hogy is volt azzal a muzulmán férfival ott a bécsi uszodában?
Szexuális vészhelyzetben volt, mert már 4 hónapja nem szexelt, a felesége ugyanis otthon maradt. (Kecske nem volt...) Hát ott volt az a kis 12 éves FIÚ!
Aztán mint aki jól végezte a dolgát, elment ÚSZNI.
A bíró meg azzal adta vissza az ítéletet az elsőfoknak, hogy "nem vizsgálták hogy a gyerek TILTAKOZOTT-E illetve hogy az esetleges tiltakozás az erőszaktevő ÉSZREVETTE-E (wahrgenommen).

vértes 2016.11.26. 17:41:33

Ideje lenne eltűnniük a libsi szaroknak és tényleges büntetést mérni az erőszaktevőkre pedofilokra stb. azonnali kasztrálás a minimum.

BiG74 Bodri 2016.11.26. 17:47:24

@BéLóg:
Mondjuk ettől függetlenül, vagy katapulttal lőném vissza szép hazájába, vagy átrepülő járattal. De a következő tárgyalásig, beraknám egy keményebb börtönbe, jól informálva a rabtársakat, hogy mit is tett a jóember.

midnight coder 2016.11.26. 18:12:04

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Lehet, hogy számodra meglepőt mondodk, de a szíriaiak is ugyanolyan emberek, mint mi, 99,6%-ban megegyezik a génállományunk."

Van két rossz hírem:
1. A génállományod 99.4%-ban a csimpánzokéval is megegyezik.
2. Hitlerével viszont szinte teljesen.

A génállomány mellett azonban van még egy fontos tényező: a kultúra illetve vallás, ami arrafelé kéz a kézben jár. Anno 2001 szeptember 11 az egész Közel-keleten örömünnep volt. Jó eséllyel a kis védenceitek is ünnepelték. Aztán azt a sok csúnya iszlám szélsőségest sem a legyek hordták oda, hanem az az istenadta nép termelte ki magából, aki most tömegesen jön ide. És pár év múlva újra ki fogja termelni. Nem ők fogják eldobni a vallásukat és a kultúrájukat, az európaiak lesznek azok, akik vagy megszoknak vagy megszöknek.

morph on deer 2016.11.26. 18:15:07

@gizmo26666:
"ha valaki kurvának öltözik, és kilógatja a csöcsét meg a fanszőrét minden nap munkába menet."

- Akkor mi lehet a foglalkozása?

"Mert ugye nem csak az egyén számít, hanem a közösség elvárásai is."

- Igazad van!
- Tessék rendesen megborotválkozni mielőtt elindul munkába!

Ha most eltekintünk ettől a marhaságtól, akkor talán azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért is van az, hogy sokaknak fogalma sincs az elemi viselkedési normákról (sem), vagy arról, hogy mit mikor és hogyan vegyen magára.
Az meg már csak ráadás, hogy nemcsak az a tanulság, hogy civilizált férfiember akkor sem támad rá egy nőre, ha épp alulöltözött, mert azért civilizált és azért ember, mert nem ösztönből cselekszik.

Egyébként is, milyen férfi az, akinek erőszakra van szüksége ahhoz, hogy megkapjon egy nőt?
De komolyan?!

medium size devil 2016.11.26. 18:15:23

@gizmo26666: Buta kis frusztralt fasz vagy. Sajat nevedben rinyalj ne a tarsadalomeban. A mely dekoltazs pl. a "bukott liberalizmus" jele?! A kurvas oltozkodes legitimizalja a molesztalos balfaszokat?! Nem csodalom ha a magyar nok inkabb kulfoldi faszikra buknak.

BiG74 Bodri 2016.11.26. 18:33:44

@morph on deer:
Libsiztél? Hol? Mutasd a kezed!

BéLóg 2016.11.26. 19:00:30

@BiG74 Bodri: Én sem írtam hogy fölmentették, hanem hogy újra kell tárgyalni. De hát az indoklás, az vérlázító. Asszem ebben egyet értünk.

BéLóg 2016.11.26. 19:01:15

@morph on deer: Muzulmán. Hiszen fizetni sosem fog. Eleve minden nemmuszlim nő kurva.

Faszerkezet 2016.11.26. 19:07:41

"az Európai Unióban minden harmadik nő átélt már szexuális és/vagy fizikai,
és ugyanennyien lelki bántalmazást, gyalázkodást."

Nahmost ha európai szemmel nézzük, hogy ez mi, akkor bíz a közelkelet egyes országaiban ez a szám mondjuk úgy 100%... .:)

kovier 2016.11.26. 19:21:33

@vértes: A világ akkor lenne jobb, ha az ilyen ostobam erőszakos, arrogáns, alulművelt, fehér/fekte/sárga/muszlim/keresztény/zsidó/jobb/baloldali/ beteges kretének tűnnének el, mert pont "ezek" követik el minden "fajból" a verbális, fizikai, nemi és érzelmi erőszakot!
...........
Amúgy csak végig kell olvasni a kommenteket, és látni, hogy "milyenek a magyarok" és már nem csodálkozunk azon, hogy elfogadhatónak tartják a nemi erőszakot. A nemi erőszak az általános gyűlölködő, erőszakos magatartás része. Ez, amely egyre inkább jellemző a világra, ahol az egyén túlhangsúlyozása akár a közösségek rovására is. Ez pedig manapság még felerősödött a migrációval összefüggésben, és a magyar kormány agyhalott közreműködésének nem kicsit köszönhetően. A világ, a szélsőjobboldali "üssük agyon... belezzük ki... akasszuk fel... lőjük bele az óceánba..." barbár korszakához tér vissza, miközben meg mindenki Istent, szeretetet meg bölcsességeket emleget! Ezért mondom én mindig, hogy az emberek hülyék. Saját ellentmondásaikban fetrengenek. Mindenki liberális, mikor magáról van szó, de mindjárt konzervatívvá válik, mihelyst másról. Mindenki szeretetre vágyik, miközben képtelen adni! De a világ folyását végül úgysem lehet megállítani, csak "így" jobban fog fájni! Meg kell nézni, hogy "merrefelé folyt"! Ezután is arra fog... csak "így" jobban fog fájni!

monddazigazatmar 2016.11.26. 19:41:03

@morph on deer:
Hát figyelj, ezzel azért kötekszel, mert a fidesz csinálja, te utálod a fideszt, tehát biztos szar.
Nem kell, hogy ÚJ Magyarország teljesít jobban, mert nem Magyarország új, hanem a kormánya új ill. más. Tudod, a magyar reformok működnek! Mo jobban teljesít! Miért? Mert működnek a reformok. Minél? Mint amikor nem voltak reformok.
De nyilván nem foglak meggyőzni, biztos mélyebb értelmeket találsz egy "change" meg "forward" szlogenben, mint a folytatjukban. És akkor hagyjuk is az "együtt az ország" meg "igen, igen, igen" dumákat.

BiG74 Bodri 2016.11.26. 19:43:40

@BéLóg:
Az meg szarházi jogi semmitérő csűr-csavar. Akár itt is lehetne nálunk.

monddazigazatmar 2016.11.26. 19:44:34

@Faszerkezet: ""az Európai Unióban minden harmadik nő átélt már szexuális és/vagy fizikai,és ugyanennyien lelki bántalmazást, gyalázkodást."
Tedd hozzá, hogy valószínűleg a férfiak 99% is átélt már FIZIKAI és lelki bántalmazást, gyalázkodást.

Mert ez a szar nem csak arra vonatkozik, hogy valakit megerőszakolnak, hanem csak szájon vágják (fizikai bántalmazás), esetleg elküldik a picsába (gyalázkodás).

Faszerkezet 2016.11.26. 19:56:13

@monddazigazatmar:

Én tudom tudom. Ezért írtam, hogy akkor míg nálink 30 %, addig a magasanfejlett keleti kultúrában (ha európai szemmel nézzük) akkor valószínű ott 100%.

Leylandi 2016.11.26. 20:08:26

@kovier: "A nemi erőszak az általános gyűlölködő, erőszakos magatartás része."

Így van!
Azzal a kis szépséghibával, hogy pont a te agyonsimogatott migránsaid a legerőszakosabbak. Jó, van mentségük rá, a sivatagban nehéz az élet, csak az agresszívak maradnak életben, de ez minket nem vigasztal.

Vizilabda 2016.11.26. 20:26:30

Párkapcsolatban hogy kell kezdeményezni a dugást? Meg kell ragadni a pinát? Szóban kell engedélyt kérni? Vagy amikor a nő kéri? Nem tudom, nem voltam ilyen kapcsolatban, de nem akarok durva lenni.

BiG74 Bodri 2016.11.26. 20:34:59

@Vizilabda:
Ecsém, te nem vagy gyenge ! Honnan szöktél?

Leylandi 2016.11.26. 20:39:00

@Vizilabda: először is vedd elő.
Aztán add oda belőle az összes tízezrest. Ez előjátéknak megfelel.
Ha tovább akarsz lépni, a bankkártyádra is szükség lesz.

DailyProphet 2016.11.26. 20:44:29

OK, egyetertek: a cikk osszemossa a migransozast es a valodi problemat, valszeg, az olvasottsagert. Tisztabb lett volna, ha migransozas nelkul, csak a lenyeges pontra, az eroszakra, a nok helyzetere koncentral. Csak akkor nem lenne latogatottsag, komment. Sz..r ez igy.

DE. Mint aldozat, segito, a tema ismeroje, elmondhatom, hogy NEM LIBSI f..zsag az a "magyarok fele". Tobb.

Kerdezd meg szepen, otthon, anyukadat, HA MERED, hanyszor szaladt ki ejjel is inkabb 10000szerre felmosni a konyhat, nehogy apad felreszegen ramasszon.
Vagy, ami normalis, amire a kislanyokat tanitjak "hagyd, akkor hamarabb szabadulsz!", hany nagyfater tapizik, vagy apa mustralja az eppen bimbozo mellet, hogy "hmmm". Nem tanyasi, roma, muveletlen faszok, nem. Diplomas, vezetobeosztasu NOK ES FERFIAK.
Igen, anyucik... foleg a kisfiaikkal szeretnek jatszani... menj haza, es csak figyeld, hogy furdeti az asszony a kisfiad, vagy mivel bunteti (a futyi ugyanis egy bizonyos korig "anya felsegterulete"...)
Lehet, hogy a kedves kommentelok artatlan, nagypofaju, megmondo-emberek. Lehet, hogy ebbol a szempontbol mind szuletett gentleman. De egy valami oriasi hiba, ami sajnos, intelligencia-problemat feltetelez: ha egy legyintessel elintezed.

Tudod, mi a valodi statisztika? Hogy ebben a keresztenyinek mondott, konzervtiv ertekrendunek hirdetett, europai, 1100 eves kulturaban a szexualisan bantalmazott gyerekek (ertsd 12 eves kor alatt, mind2 nembol!) aranya bizony minimum 30%.
Leforditom, hogy megertsd: 10bol 3 gyerek (aki azota felnott, gyerekei vannak, unokai, es epiti a szoci... bocsanat, a keresztenyi ertekeket) 12 eves kora elott atelt olyan elmenyt, ami miatt azonnal felnott. Miert fontos ez? Mert mar Freud ota koztudott, amit aztan o gyavan visszavont, de C.G. Jung, ha az o neve mond valamit, ki merte mondani, tessek utananezni: a bantalmazott gyerekekbol 99%ban bantalmazok lesznek. A maradek 1% pedig levadassza oket.
Miert fontos ez? Mert, amig a gyerekek szexualis targykent, akar csak megcsodalasra is, valo kezelese, intim szferajuk tokeletesen tulajdonkent valo kezelese a magyar tarsadalom perdonto tobbsegenek noramlis, hogy a halalba varhatnank el, hogy barkit is erdekeljen egy pofon, megfelelmlites, vagy ellenallas/beleegyezes nelkuli szex, hazassag, vagy barmi. Lof...t se erdekel.

Az a ferfi, aki azt meri mondani barmilyen ilyen temaju cikkre, hogy ez nem igaz, nem fedi a valosagot hogy a baloldal-libsik-gyurcsany vagy eppen fidss-jobboldal-elvadult radikalis konzevrvativok talaltak ki, es eljen a macho Trump, majd jol gatyaba razza a picsogo libakat, nos tisztelt uraim! Tessek szepen hazafaradni es elbeszelgetni a kedves mamaval, noverrel, nagynenivel! Meg tetszenek tudni, hogy mindet megeroszakoltak mar min.1szer, a kedves ura, szomszedja, orvosa, tanara, fonoke....jaj, de miert nem jelezte ezt senkinek, kedves mama? "Minek tettem volna? Ez a normalis, igy mennek a dolgok, igy mentek mindig. Meg aztan gyorsan tulvoltam rajta, el is felejtettuk az egeszet..." Mert igy mennek a dolgok, mert mindig is igy mentek...

Nem furcsa, hogy az 1.vh utan, a tiszazugi sorozatgyilkos asszonyok kozul csak azokat itelte el a birosag, akik konkretan anyagi haszonert oltek? Senkit nem akasztottak fel, mert elege lett a pias, serult, vadbarombol, es megadta neki, ami szerinte jart, mert az arzenon kivul nem allt ki mellette, nokent, senki? Nem furcsa? Meg a csendor/rendorok is ertettek, mi van... 100 eve nem valtozik semmi. Csak az arzen nem elerheto.

morph on deer 2016.11.26. 20:50:20

@BéLóg:
"Hát ott volt az a kis 12 éves FIÚ!"

Te biztos vagy benne, hogy nem a ministránsfiúról meg a plébános úrról szólt a történet?
Csak mert a megtévesztésig olyan!

Bár azt hiszem, te felismerted volna. Jól tudom, hogy te is voltál ministráns..?

Heinz-Günther 2016.11.26. 21:03:31

@Zsoltbacsi: Ön sajnos nem tud németül. Az idézett cikkben összesen 72 úgynevezett "Übergriff"-ről van szó, aminek egy részét "közel-keleti" illetve "kelet-európai" külsejű férfiak követhettek el. Übergriff alatt a Magyarországon "beszólás"-nak nevezett fenomént is értik, és kelet-europai alatt... hát bizony a magyarokat is

Heinz-Günther 2016.11.26. 21:04:47

@BéLóg: ön nem tud németül és büntetőjogász, ha jól sejtem

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.26. 21:05:52

@lujo1111:

@monddazigazatmar kolléga is kizárólag a szerető markára támaszkodhat, ezért hazudozik éjjel-nappal. Kicsit frusztrált a lelkem. Ja, nem is! Azért hazudik a pondró, mert megfizetik érte.

Heinz-Günther 2016.11.26. 21:07:06

@BiG74 Bodri: egy vádpont miatt vissza utalták az elsőfokú bíróságnak, mivel az indoklás nem felelt meg a törvényes minimumnak. De természetesen sem németül nem kell tudni sem alapvető jogi ismeretekkel rendelkezni a véleménynyilvánításhoz

monddazigazatmar 2016.11.26. 21:09:29

@morph on deer: Te valami kő alatt élhettél, ha azt a derék uszodás arabot megpróbálod összemosni ministránsfiúkkal.

monddazigazatmar 2016.11.26. 21:10:08

@Ritkov Halo: Persze. Ezért fizetnek. Mit is hazudtam egyébként? :D:D

Leylandi 2016.11.26. 21:10:13

@DailyProphet: "a cikk osszemossa a migransozast es a valodi problemat, valszeg, az olvasottsagert."

Nem.
Pénzért.

"Nem tanyasi, roma, muveletlen faszok, nem. Diplomas, vezetobeosztasu NOK ES FERFIAK. "

Aha... sulykold, libsi, hogy nem a roma kultúrkör része, hanem gyárigazgató papa minden reggeli után egyet erőszakol. A pécsi Páva lányt se a szegínroma, hanem polgármester apja erőszakolta, nem? Az egész hozzászólás betegesen az erőszakoláson csámcsog, ez a titkolt vágyak kivetülése...
Na húzzatok a hülyeségeitekkel a p.ba, beteg libsik!

monddazigazatmar 2016.11.26. 21:12:55

@Heinz-Günther: "kelet-európai" külsejű férfiak"
Légyszíves definiáld a kelet-euróai férfi kinézetét. Amiből az átlagnémet mondjuk egy szlovákra, lengyelre vagy magyarra gondol. Mert én úgy ránézésből nem tudom, hogy ugyan ki a magyar, a német vagy a francia. Az igazi.
Mert ha ott áll egy néger egy török meg egy cigó akkor megmondom, hogy melyik melyik országból jött..

BiG74 Bodri 2016.11.26. 21:15:11

@Heinz-Günther:
Pontosan min akadtál ki jogilag kiművelt perfekt német komment kolléga?

Leylandi 2016.11.26. 21:17:59

@Heinz-Günther: "illetve "kelet-európai" külsejű férfiak követhettek el."

Milyen külső jegyekben tér el a kelet-európai a nyugat-európaitól??? Úgy értem, az átlag, nem a borsodi.

"és kelet-europai alatt... hát bizony a magyarokat is"

Nem.
Amelyik kelet-európait meg lehet különböztetni, az lehet ugyan, h magyar állampolgár, de nem magyar.

morph on deer 2016.11.26. 21:27:06

@monddazigazatmar:
"fidesz csinálja, te utálod a fideszt, tehát biztos szar."

Tévedsz.
Azért, mert ezt a mondatot sikerült szarul megfogalmazni, de a hülye kitalálója ragaszkodik hozzá! Inkább megmagyarázza, de nehogy már gondolkodni kelljen egy értelmes változaton!

Egyébként de, ez nem az a Magyarország, mit amit "Magyarország"-ként ismert a világ az elmúlt négy-öt évtizedben, vagy talán még régebb óta.
Utoljára talán a negyvenes években volt hasonló reputációnk mint manapság.
Igen, ez egy 'szép új Magyarország', ahogy ezt a "Szép Új Világ" - Brave New World - jelenti..!

És lehet bizonygatni, meg magyarázni napestig, ez ugyanaz, avagy "Ezek ugyanazok!"

Leylandi 2016.11.26. 21:45:39

@morph on deer: "Utoljára talán a negyvenes években volt hasonló reputációnk mint manapság."

Aha... mert Rákosi pajtás sokkal különb volt!
De csak a te szemedben.

Leylandi 2016.11.26. 21:47:37

@morph on deer: "És lehet bizonygatni, meg magyarázni napestig, ez ugyanaz, avagy "Ezek ugyanazok!""

Na végre!
Már kezdtem aggódni, hogy ma nem kerül elő a nácikártya:-(

monddazigazatmar 2016.11.26. 21:49:12

@morph on deer: "Azért, mert ezt a mondatot sikerült szarul megfogalmazni, de a hülye kitalálója ragaszkodik hozzá! Inkább megmagyarázza, de nehogy már gondolkodni kelljen egy értelmes változaton!"
Melyik mondat van szarul megfogalmazva? Ki ragaszkodik hozzá? Ki magyarázott meg valamit?

Persze, meséld el nekünk hogy milyen a reputációnk. Mert te csak tudod :D:D:D

morph on deer 2016.11.26. 21:58:12

@Leylandi:
"Amelyik kelet-európait meg lehet különböztetni"
- az nyilván kelet-európai!
Ezt lehet nem szeretni, de ez attól még így van. Jópár külföldön eltöltött évtized után nyugodtan merem mondani, hogy elég nagy biztonsággal meg lehet saccolni, hogy az illető kelet-európai vagy sem, kelet-európán kívül is.
Hogy miből?
Tartás, viselkedés, öltözködés, reakciók, you name it.
Ezzel persze többnyire nincs semmilyen gond, de tagadni felesleges.
Az elmúlt hatvan év rajtunk hagyta a keze nyomát, és még kell pár(?) évtized, mire érezhető lesz a változás.

Persze csak abban az esetben, ha akarjuk, és nem ragaszkodunk ennyire görcsösen a jól megszokott (orosz) akolba való visszatéréshez.

morph on deer 2016.11.26. 22:03:05

@Leylandi:
"Aha... mert Rákosi pajtás sokkal különb volt!"

Mondtál valamit!
Elnézést!
Szóval korrigálok: "a negyvenes évekbrn és az ötvenes évek első felében" !

Köszönöm a segítséget!
(Nyilván a haj tévesztett meg..)

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:08:06

@sírjatok: "illegálisan kúsztak keresztül a zöldhatáron"

Ah, orbán gazdád ezt hagyta? Nem védett meg tőlük? Basszameg! Pedig habzó szájjal "megvédjük Európát" :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:12:25

@$pi$: "Hány embert szoktak megkérdezni a közvéleénykutatáson?"

Ezernél már reprezentetív mintáról beszélhetnek. És milliókba kerül, nem sokmilliárdba. És értékelhető eredményt ad. Itt azt se tudjuk, hányan szándékosan nem mentek el szavazni. És egy közvéleménykutatásnál megkérdezik a véleményed, nem pedig véres szájjal ordítják az arcodba az elvárt választ. Stb, stb...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:14:04

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "német elkövetők között vannak nők, impotensek és ágyhoz kötött betegek, újszülöttek és aggastyánok, akkor jogos a felvetésed."

Tényleg, semmit nem sikerült megértened? Azért tőled többet vártam. Vagy csak trollkodsz?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:16:18

@midnight coder: "A génállományod 99.4%-ban a csimpánzokéval is megegyezik."

Végre valaki figyel! Ezt annyiszor elsütöttem már, és soha senki nem vette észre. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:20:56

@monddazigazatmar: "Mit is hazudtam egyébként?"

Huh. Olyan sokat hazudtál olyan sok nicken, hogy nehéz így felsorolni. Mondjuk pl. azt, hogy a menekültek 8000-szer akkora valószínűséggel erőszakolnak meg nőket, mint a svédek.

Roan 2016.11.26. 22:29:16

@Zsoltbacsi: Valamiért nem a honlapot linkelted be, hanem csak egy képet. Hát én segítek, az eredeti adatok itt vannak: www.bmi.bund.de/SharedDocs/Downloads/DE/Broschueren/2016/pks-2015.pdf?__blob=publicationFile

Ezek alapján az általad linkelt képen látható 40-90%-os külföldi elkövetői arányok nem igazak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:31:49

@morph on deer: "Rákosi pajtás sokkal különb volt"

Lehet, nem éltem a rákosi rendszerben. De azt tudom, hogy Kádár alatt nem volt érezhető rasszizmus. Olyan 13% volt idegengyűlölö, szemben a mostani 70-80%-kal.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:39:49

@monddazigazatmar: "meséld el nekünk hogy milyen a reputációnk."

Kié? A hazaáruló raszista fizetett fideSS fasszopóké? ... Én nem tudom. :))

morph on deer 2016.11.26. 22:40:36

@monddazigazatmar:
"Melyik mondat van szarul megfogalmazva?"

Ez a mondat:
"Magyarország jobban teljesít!"

"Magyarország most (már, megint, stb) jobban teljesít" vagy "Magyarország jobban teljesít, mint .......!" - lett volna a helyes változat magyarul.

A helyedben én inkább szólnék az érdekelteknek, hogy forduljanak szakemberhez inkább!

Amíg a Wermer élt és a Fidesznek dolgozott, ilyen amatőr dumák nem láthattak nyomdafestéket..!

A másik kedvencem:
"Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!"

Tehát elveheted a szlovákokét pl. Esztergomban a Szuzukinál..?
Londonban elveheted a magyarok munkáját, csak itt nem?

Mondom, amatőr "elvtárs" fogalmaz!
Csak úgy, mint a régi szép rákosista időkben. Mondjuk illik az összképhez, de attól még módfelett amatőr.

És hogy miért Orbán?
Hát ki más hányja tele az országot ezekkel a szemetekkel?

Ezt nem mentegetni kell, hanem rendesen megcsinálni!
Ez ugyanis nem hitkérdés, hanem szakmai hozzáértés kérdése.
Na az az, ami hiányzik!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:42:29

@Roan: "40-90%-os külföldi elkövetői arányok nem igazak"

Légyszíves ne zavad meg. Ha számokat lát, mindig végzetesen belezavarodik. :))

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.26. 22:45:01

@morph on deer: A migráncsok nem akarnak dolgozni, és elveszik a magyarok munkáját! :))

Zsoltbacsi 2016.11.26. 22:47:06

@Roan:

"Ezek alapján az általad linkelt képen látható 40-90%-os külföldi elkövetői arányok nem igazak."

Megis melyik kepen van 40-90szazalekos arany? Amit en belinkeltem, azon 32-75 a kulfoldi arany!

Jossarian 2016.11.26. 23:07:14

Kar, hogy a poszter anyjat megcsinaltak az (o)migrancsok es a poszter megszuletett. Egy genetikai selejttel tobb, csak remelni tudom, hogy a szivarvanyos kozosseg tagja es nem szaporodik tovabb...

morph on deer 2016.11.26. 23:08:12

@monddazigazatmar:
"Mert te csak tudod"

Igen.
Úgy jó húsz évig nem zavart külföldön élve, hogy magyar vagyok, sőt! Aztán 2010 után, valahányszor külföldön jártam, magyarázkodni voltam kénytelen, hogy mégis mi zajlik kishazánkban.

Aztán az elmúlt években már nem kell magyarázkodnom, mert európai és tengerentúli barátaim egészen pontosan látják, merte tart a magyar politika.

Most már csak a sajnálkozásokat kell elkönyvelnem, amit rendszeresen hallok, főleg azoktól, akiknek vannak magyar barátaik, ismerőseik.
Gondolom a "one bad/rotten apple" párhuzam ismerős, de fogadjunk, a következő - bármilyen találó is - újdonság:
"Orbán - the Carpathian carcinogen"

Szóval lehet örülni, páran már a térképen is megtalálják az országot!
Igéretes kezdet, hát nem?

Zsoltbacsi 2016.11.26. 23:08:13

@Roan:

"Ezek alapján az általad linkelt képen látható 40-90%-os külföldi elkövetői arányok nem igazak."

Ezt a kepet linkeltem be:
kepfeltoltes.hu/160731/13241319_1370849752941399_4208788741725793716_n_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hol latsz te ezen 90 szazalekos kulfoldi aranyt? Te se tudsz mar szamolni mint a gyulolkodo uszito haverod?
Vagy annyira hihetetlen, ha a legmagasabbat nezzuk, hogy a zsebtolvajlasok 3/4-et kulfoldiek kovetik el?

Direkt kikerestem neked ezt: osszesen 9142 zsebtolvajt kaptak el, abbol 6921 volt nem nemet, abbol 2233 menekult. Szamold ki az aranyokat, pontosan kijon a 24,4% migrans - 75,7% kulfoldi arany.
Ugyanezt vegigjatszhatod az osszes tobbinel is, mind stimmelni fog

morph on deer 2016.11.26. 23:15:22

@Zsoltbacsi:
"6921 volt nem nemet, abbol 2233 menekult"

Ezek szerint az a 4688 mind magyar volt?
Atyaég! :)))
Gondolom, azért a román, ukrán, lengyel, litván, stb. tolvaj sem sokkal jobb, mint az arab, vagy tévedek?

Zsoltbacsi 2016.11.26. 23:17:08

De hogy a temahoz is koze legyen:

osszesen nemi eroszak: 692, ebbol kulfoldi: 237, menekult: 68
Jeeeee, megint kijott a 34,2-9,8% arany, ami a kepen szerepel

Tehat ha igaz, hogy ugyanannyira nemi eroszakolok, akkor bo 8 millio menekultnek kellett volna tavaly nemetorszag teruleten tartozkodnia...

Nem fog osszejonni a mosdatas...

Zsoltbacsi 2016.11.26. 23:21:24

@morph on deer:

Miert lett volna mind magyar? Mondjuk a tobbseguk EU allampolgar volt, illetve korabbi menekultek akik idokozben allampolgarsagot kaptak, illetve az utobbi idokben csaladegyesites soran odakerult torokok.

"sem sokkal jobb, mint az arab, vagy tévedek?"

A statisztika elkeszultenek idopontjaban "arabbol" tartozkodott ott kb 1 millio, nem nemetbol meg 13...

Zsoltbacsi 2016.11.26. 23:23:35

illetve korabbi menekultek akik idokozben allampolgarsagot kaptak

elirtam, termeszetesen nem allampolgarsagot ertettem alatta, hanem kulonbozo menekultstatuszokat

monddazigazatmar 2016.11.27. 01:07:51

@morph on deer: Hazudsz kutya. :D
Persze, nyomasd ezt a szart, hátha van olyan hülye aki elhiszi.
Amúgy meg embert barátjáról, a hozzád hasonló köcsögök nyilván hasonlóval haverkodnak, aztán sopánkodhattok.

monddazigazatmar 2016.11.27. 01:10:15

@morph on deer: ""6921 volt nem nemet, abbol 2233 menekult"

Ezek szerint az a 4688 mind magyar volt?"

Igen baszd meg az anyád, Németországban aki külföldi, az mind magyar... Ezt a balfaszt..

morph on deer 2016.11.27. 02:02:11

@csentecsa:
"Miért voltál magyarázkodni kénytelen 2010 után de konkrétan?"

Elsősorban az ótvaros nacionalista és xenofób retorika miatt, meg az akkori emlékezetes brüsszeli szereplései adták meg az alaphangot. Az állandó "harc" ha kell, ha nem, meg a folytonos hőbörgés nem hagy pozitív benyomást azokban, akik a dolgok normális, megegyezésrn alapuló elintézéséhez szoktak. Ezt nyugodtan nevezheted PC közegnek, nár én 'kulturált'nak hívom.
Az ország nevének megváltoztatása, az alaptörvény vallásos és homofób kitételei mind olyasmik, amik nem épp a bizalmat erősítik.
Lehet, hogy furán hangzik, de kintről néha tisztábban érzékelhetőek a dolgok, mint amikor belülről éli át az ember.
Belülről már hozzászoksz, a naponta tapasztalt dolgok előbb utóbb összemosódnak, messzebbről időről időre nézve nem hatnak rád a helyi csatározások, a mozgás irányát viszont jobban lehet érzékelni.
Ismerek olyan embert, akire kiskölyökként olyan hatással volt '56, hogy elkezdte érdekelni az ország, a nyelv, (még egy magyar származású feleséget is kerített magának) és azóta is rendszeresen követi a híreket.
Meglepően képben van, az 'oldali' befolyásoltság nélkül. Konzervatív, polgári gondolkodású (ma már) öregúr, egyébként. De sorolhatnám.

Valódi 56-os magyarral is találkoztam, aki semmilyen közösséget nem hajlandó vállalni a mai rendszerrel: szerinte ez az arculcsapása mindannak amiért akkor harcoltak, mert akkor nem az 'uraság' visszahozásáról volt szó, hanem a szabadság és a demokrácia kivívásáról mindenki számára.
Ahhoz képest ez a kivagyi urizálás és arcátlan nomenklatura és 'káder' építés minden, csak nem az.

Szóval lehet tovább ajnározni a vezért, meg a sleppjét, de aki ebben személyszerint nem érdekelt, és csppet is józan, az eléggé tisztán látja, hogy mire megy ki ez az egész. Külföldön, a nem magyarok között pedig többnyire ez a helyzet.

Azt is tisztán látják egyébként, hogy nincs komolyan vehető alternatíva, és töketlen az 'ellenzék', stb., de mindenféle sallang nélkül.
Messziről csak a lényeg látszik, a részletek - hála Istennek - nem.
Így is épp elég felfogni, hogy mindez így megy, és a nép hagyja, szó nélkül.

Van mit magyarázkodnom, egyszóval.

morph on deer 2016.11.27. 02:04:00

@monddazigazatmar:
"Igen baszd meg az anyád"
- Kissé elkéstél, nekem már nincs olyanom. A tied ráér?

morph on deer 2016.11.27. 02:05:38

@monddazigazatmar:
"Németországban aki külföldi, az mind magyar."

Persze hogy nem mind!
Csak a tolvajok. Azokról volt szó, nem?

$pi$ 2016.11.27. 08:11:24

@morph on deer: "Most már csak a sajnálkozásokat kell elkönyvelnem, amit rendszeresen hallok, főleg azoktól, akiknek vannak magyar barátaik, ismerőseik."

Hát öregem ezzel csak a külföldi haverjaidat minősíted. Érdemes elmenned a youtube-ra és megnézni milyen hozzászólások vannak egy-egy idegen nyelvű magyarország vagy orbán hír alatt. A hozzászólók 99,9%-a a magyarokat meg orbánt élteti legyen európai vagy amerikai állampolgár. Még kanadából is ilyen hozzászólások jönnek.

A legtöbb hozzászóló arról beszél, hogy milyen jó lenne, ha az ő politikusaik is az ő érdekeikben, az ő véleményük szerint cselekednének. Pár példa:

Stay strong Hungary!!

Mr Orban, you are a modern great. We here in England are with you and your people!!

I wish the Netherlands had a leader like this. I would love to live in Hungary.

You have much support from Texas!

Viktor Orban for President of Romania! (OK... kidding a little)

All Christian Europe is proud of Hungarian Nation who elected a great leader!

support from croatia! all real europeans love orban!!

Tessék, innen van, különösebb keresgélés nélkül, mert az összes videónak ilyenek a hozzászólásai:

www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE

Életemben először nem szemlesütve kell elmondanom, hogy honnan jöttem.

monddazigazatmar 2016.11.27. 10:01:31

@morph on deer: Hogyne lenne. Kapard elő, aztán hajrá.
Egyébként hadd ne higgyünk már a hülyeségeidnek.
"Az ország nevének megváltoztatása, az alaptörvény vallásos és homofób kitételei mind olyasmik, amik nem épp a bizalmat erősítik. "
Igen, minket is mennyire aggaszt a Portugál alkotmány, vagy mondjuk a szlovén belpolitikai helyzet. De közelebb jövök. Az átlag magyar állampolgár se a régi alkotmányból, se az újból nem tud két sort idézni. Mesélj, miben változott meg az életed 2010ben, amiről az alkotmány tehet. Mert senkinek semmiben.

monddazigazatmar 2016.11.27. 10:03:09

@morph on deer: Tehát aki Németországban tolvaj az csak magyar lehet....
Jól van buksi. Figyelj, menj, aztán beszélgess a haverjaiddal akik annyira aggódnak :D

Zsoltbacsi 2016.11.27. 10:33:26

@monddazigazatmar:

"Mesélj, miben változott meg az életed 2010ben, amiről az alkotmány tehet."

Szerintem nincs ember a vilagon, aki a honnan jottel kerdesre azt valaszolta volna, hogy republic of hungary, mindenki hungaryt mondott, szoval ezzel is mellelott.
Egyebkent tolem gyakran kerdezik hogy nem adnam-e kolcson Orbant csak 2 hetre, hogy rendet csinaljon (Innsbruckban elek)

Roan 2016.11.27. 10:56:20

@Zsoltbacsi: És szerinted hihető, hogy minden bűncselekménytípus nagy részét külföldiek követik el? Az általad linkelt 61-es tábla F oszlopa mutatja a külföldiek arányát az összes bűncselekményen belül, ami összesítettben 38%. A képfeltöltésen meg csak úgy röpködnek az ennél magasabb %-ok, ami azt sugallja, hogy kiválogattál pár bűncselekménytípust, a többit pedig nem mutatod.

Ezzel szemben, ha megnézed a valós adatokat, ahol jóval magasabb külföldi elkövetőt találsz, az az emberkereskedelem, tiltott prostitúció, nem meglepő módon. És igen, ha a lopások százféle alfaját végignézed, biztos találsz olyat, ahol az alacsonyabb esetszámok miatt a külföldiek vezetnek, pl. a 984-es sor, ahol az 1 db esetből az 1 db elkövető külföldi volt. És olyat is, ahol 0% az arányuk, csak az elrontaná a hangulatkeltést. (pl. 957., 939., 113. sor). A kedvedért összeadtam az összes lopást, azaz a Diebstahl szót tartalmazó sort (természetesen csak a nemek szerint összesített, X-es adatokat), és csodák csodája, 37,5% lett a külföldiek aránya, ami megegyezik sz összes bűnelkövetés arányával. Ezek alapján a lopás típusú bűncselekményekben egyáltalán nem felülreprezentáltak a külföldiek.

Tehát kijelenthetjük, hogy az általad linkelt kép csak egyes célzatosan, manipulációs céllal összeválogatott adathalmaz, nem reprezentatív statisztika.

Zsoltbacsi 2016.11.27. 10:56:37

@morph on deer:

Megneztem csak neked, 35 magyart kaptak el zsebtolvajlasert, meg a top10-ben se vagyunk benne ezzel....

Zsoltbacsi 2016.11.27. 11:08:26

@Roan:
Megis hol latsz a kepen 1-es szamot? MEgsugom neked, hogy az osszes ott felsorolt bunfajtanak vannak alkategoriai, de mindenhol az osszesitett lett nezve!
Es nezd meg az 1299es sort, latni fogod, hogy a Tashendiebstahl 75,7%, pontosan ugyanugy, ahogy a belinkelt kep is tartalmazza. Raadasul majdnem 10ezer eset van osszesen, szoval meg azzal se takarozhatsz, hogy csemegeztem volna!

"Ezek alapján a lopás típusú bűncselekményekben egyáltalán nem felülreprezentáltak a külföldiek."

Tegyuk fel, hogy elfogadom a szamitasodat. Ezzel azt allitod, hogy nemetorszag teruleten 10 emberbol 4 kuldoldi? Azaz szerinted ugy all ossze nemetorszag lakossaga, hogy mondjuk 45 millio nemet-35 millio nem nemet? Amennyiben igy van, akkor tenyleg nem felulreprezentaltak a kulfoldiek, egyebkent buko megint....

Zsoltbacsi 2016.11.27. 11:49:17

@Roan:

Egyebkent ertelek. Szerinted en hekkeltem meg a tablazatot, es szemelyesen en toltottem fel a nemet belugy szerverere.....
De korabban belinkeltem a svedet is, azt is en hamisitottam, es a sved rendorseg szerveren is en tettem kozze....

monddazigazatmar 2016.11.27. 12:00:11

@Roan: Én nem tudok németül, és fogalmam sincs, hogy mi a 957es sor, de ne legyen már meglepő számodra, hogy vannak bűncselekmények amiket csak helyiek követnek el.
Mert lehet, hogy az ukrán vagy román zsebtolvajol, az arab drogot árul, de egyik sem fog kimenni az erdőbe és hóvirágszedéssel természetkárosítást elkövetni. Vagy mondjuk illegálisan építkezni, esetleg holokausztot tagadni, nagypapa elrakott ruházatával pedig tiltott önkényuralmi jelképet birtokolni.

De egyébként tényleg, komolyan azt próbálod bemesélni, hogy pont ugyanakkora lelki nyugalommal ülsz a buszon egy rakat német vagy egy rakat cigány mellett?

Leylandi 2016.11.27. 14:26:23

@csentecsa: nyugi, ne húzd fel magad morph on deer és munkatársai elmebeteg agymenésein. Hitvány fizetett csicskák ők, már senki épelméjű nem védi a migránsáradatot, még a libsik is félteni kezdték a nőiket. Már csak az amerikából fizetett köcsögök kívánják ide Szíriát, de ők se meggyőződésből.

morph on deer 2016.11.27. 14:47:47

@Zsoltbacsi:
"Miert lett volna mind magyar? Mondjuk a tobbseguk EU allampolgar volt,"

Azért te sem veszed, hogy csak ugratom ezt a - hmmm - hisztis faszt? Pedig még jeleztem is, :))) !
Egyébként tudom, komoly zsebtolvaj bandák/csoportok turnéznak Európa szerte, főleg így az év végén, többnyire tényleg nem magyarok, hanem a szomszédságból meg az EU tag balti régiókból.
Sebaj, mindjárt bővül i fog a választék, hiszen Orbán közölte, hogy "Brüsszelnek erkölcsi kötelessége vizummentességet adni Ukrajnának". Gondolom ott már kapkodnak, hogy tudják teljesíteni a követelést..!
Na, akkor majd újabb versenyzők is pályára léphetnek, mert nekik is jár az esély, hát nem?
A magyarok már inkább komolyabb dolgokkal foglalkoznak, nem a zsebtolvajlás az erősségük.
Egyébként is, egy zsebtolvaj bandánál az együttműködés alapvető feltétel, tehát már csak ezért sem magyarok művelik többnyire..:))

morph on deer 2016.11.27. 15:57:48

@csentecsa:
"Azt meg "nacionalista hőbőrgésnek " nevezni, hogy egy ország meg kívánja védeni a saját határait"

Mert azt ki nevezte annak?
Az azt megelőző plakátkampányt meg nyugodt lelkiismerettel igen, amit meg is teszek!

Nem figyeltél, pedig mondtam, hogy "nem minden részlet" látszik külföldről, meg nem is mindenre reagál a nemzetközi sajtó. Na, az a tahó plakátkampány az ilyen volt.

Manapság az, hogy akkor a Gyurcsány mit tett, vagy mit nem tett, egy teremtett lelket nem érdekel a Lajtától nyugatra. Az a hazai agyhalottak vesszőparipája, akiknél megakadt a lemez a "szemkilövető...katt...szemkilövető...katt..." résznél.
Az akkori eseményeket kivétel nélkül "utcai zavargások"- ként említették, ami ellen "erélyesen" lépett fel a rendőrség. Ugyanide tartozik, hogy a csőcselék TV-székház körüli gyújtogatásos 'nemzeti' előadásáról mint az ellenzék által szervezett akcióról volt szó, ahol egy elvetélt puccskisérlet sem volt kizárt.

Ma már ez senkit nem érdekel, de a legtöbben még emlékeznek az Orbán illiberális baromságaira, meg arra, hogy a Merkellel közös budapesti sajtótájékoztatón mekkorát égett emiatt.

Szóval lehet szidolozni, de a szaga attól még megmarad!

morph on deer 2016.11.27. 16:01:46

@Zsoltbacsi:
"nem adnam-e kolcson Orbant csak 2 hetre, hogy rendet csinaljon"

Utcaseprés? Szemétszedés?
Nem lehetsz ilyen irigy..!
Hadd vigyék!
Nekik se legyen jobb..!

Zsoltbacsi 2016.11.27. 16:17:40

@morph on deer:

"Nekik se legyen jobb..!"

Egyenlore nekik kell keritessel korbekeriteni az Oktoberfestet, es nekik kell motozast bevezetni egyre tobb kozintezmenynel, nem nekunk...

$pi$ 2016.11.27. 18:21:16

@morph on deer: "Manapság az, hogy akkor a Gyurcsány mit tett, vagy mit nem tett, egy teremtett lelket nem érdekel a Lajtától nyugatra. Az a hazai agyhalottak vesszőparipája,"

Gyurcsány ma is a parlamentben van, próbál hatalmat szerezni ahhoz, hogy kormányt alakíthasson. Az elvtársai is ott vannak.

Értem én, hogy amit gyurcsány csiált az már nem számít, amit meg hitlert csinált az meg rohadtul számít, de nehogy már agyhalott dolog legyen akit érdekel, hogy pár éve mit csináltak az aktív politikusok.

Roan 2016.11.27. 21:10:23

@Zsoltbacsi: "mindenhol az osszesitett lett nezve" - pont az a probléma, hogy nem. A Taschendiebstahl egy 3 ezer soros táblázatból tetszőlegesen kiragadott rész. Tényleg, közel 10 ezer eset van? Akkor mi a véleményed az 1272-es sorról? 43 ezer eset, 29%. Vagy legyen az 1260-as sor 22 ezer esettel és 28%-kal? Érted már, miről beszélek? Lehet a 3 ezer soros táblázatból csemegézni, de ha olyan ábrát mutatsz, ahol minden érték az átlag, 38% felett van, az cherry picking módon lett összeállítva, aminek a célja a hangulatkeltés.

"Ezzel azt allitod, hogy nemetorszag teruleten 10 emberbol 4 kuldoldi?" - senki nem állított ilyet. Veled szemben, aki véletlenül minden esetben a bűnelkövetés valós arányánál magasabb értékeket ragadtál ki. A 38% magas arány, de ezt olyan táblázattal szemléltetni, ahol minden érték efölött van, kicsit célzatos.

"nem felulreprezentaltak a kulfoldiek" - senki nem mondott ilyet. Én azokról a bűntényekről beszéltem, amink a meghatározásában a lopás szó szerepel, és itt nem felülreprezentáltak az összes bűnelkövetéshez képest. Tehát hiába hivatkozol egy alfajára, ha összességében nem felülreprezentáltak.

"Szerinted en hekkeltem meg a tablazatot" - nem hekkeltél te meg semmit, csak szereted a magad szája íze szerint interpretálni.

A magam részéről ezzel lezártnak tekintem az ügyet, további szép estét kívánva.

Roan 2016.11.27. 21:14:05

@monddazigazatmar: Nem az a meglepő, hogy vannak bűntények, ahol felülreprezentáltak a külföldiek (az emberkereskedelmet említettem is), hanem azzal van a bajom, ha egy 3000 ezer soros táblából valaki az összesített adatot nem használja, de egyes sorokat kiragadva teremt hivatkozási alapot. A 38% magas szám, de miért nem ezt tette be, miért szedegetett össze egyoldalúan ennél magasabb adatokat? Ez így nem statisztika, hanem manipuláció, még akkor is ha statisztikai adatokon nyugszik.

Zsoltbacsi 2016.11.27. 21:26:11

@Roan:

Meg egyszer: nem en valasztottam ki a zsebtolvajlast, hanem a kepen szerepelt, es meg lett kerdojelezve a hitelessege. En csak ezert hoztam fel. Egyebkent meg a diagramot nem en keszitettem, hanem a rendorseg, a hivatalos sajtoanyagai kozott volt megosztva!
Kicsit furcsa lenne, ha a migranssimogato, es mindent eltussolo rendorseget vadolnad hangulatkeltessel es csemegezessel :)

Nyilvan azokat az adatokat szedtek ki, amik kozerdeklodesre tarthantnak szamot.

De ez csak mellekszal, azt gondolom te se tagadod, hogy brutalisan felul vannak reprezentalva a migransok mindenhol? (kiveve fehergalleros bunozes meg hasonlok) Szoval az erdemi mondanivalon, miszerint hazug a cikk, ez nem valtoztat.

kovier 2016.11.27. 21:37:09

@Leylandi: Azzal a kiegészítéssel, hogy a te agyonsimogatott keresztény-konzervatívjaid pont ugyanolyan erőszakosak mint amilyenek a migránsok, csak a te agyonsimogatott konzervatív-keresztényeid a "saját vérüket" "basztatják" úgy, mint azok a kecskét!

Zsoltbacsi 2016.11.27. 21:40:09

@Roan:

Arra esetleg nem gondoltal, hogy mondjuk a rendorseg pszichologusai szerint az emberek jobban felnek a zsebtolvajoktol mint a raktar illetve iroda tolvajoktol?
Biztos nem veletlen pont ezeket valasztottak ki.

Es felesleges terelned, senki se allitotta, hogy kevesebb a zsebtolvajlas, mint a lakasbetores, de felesleges manipulaciot feltetelezened abban, hogy epp azt vettek be a tablazatba. Amit meg egyszer mondok, NEM en keszitettem, hanem a rendorseg.

Tudod ez olyan, mintha magyarorszagon bejelentene a rendorseg, hogy iden elfogtak 1000 drogfutart,es kiakadnal, hogy a kurva anyjukat, miert keltik a hangulatot, miert nem azt mondtak, hogy 4x annyian logtak a 4-6os villamoson...

Vagy szerinted az utca nepe mitol fel jobban, melyik tendencia erdekli jobban a zsebtolvajlas vagy pedig az irodai es raktari lopasok (1260. sor, amire hivatkoztal)????

morph on deer 2016.11.27. 22:34:27

@$pi$:
"...nehogy már agyhalott dolog legyen akit érdekel, hogy pár éve mit csináltak az aktív politikusok."

OK: "nehogy már!"
Most jobb?

(Azért remélem, a többiekre is ugyanolyan élénken emlékszel, ugye?)

BéLóg 2016.11.28. 00:56:57

@morph on deer: Nem tudok rajtad segíteni, ha analfabéta vagy és nem beszélsz semmilyen idegen nyelven. Az eset iraki migráncs és csecsen (?) kisfiúval esett meg (az anyja volt az ha nem tévedek).

Az hogy ez más BUZIKKAL is előfordul, hogy kisfiúkra gerjednek, legyen az akár angoltanár, börtönőr, katona, pap, orvos, politikus, arisztokrata vagy morfondír, nos az tény.
Keress rá Richard Huckle névre. Ez az ember (ANGOLTANÁR) annyi bizonyított és ismertté vált sde nem bizonyított pedofil esetet produkált, hogy az az egész egyháznak elég lenne a következő száz évre.
Az Egyesült Királyságban most is folyik a több mint kétezer celebet, arisztokratát, politikust, anglikán lelkészt, rendőrt és sportolót érintő több évtizedes pedofilizmus feltárása. De azért ministránsfiú, igaz?
De az se zavarjon, hogy sokkal több erőszak történik azokban a felekezetekben, ahol a pap nősülhet, mint a cölibátusban és emiatt eléggé a szem előtt lévő katolikusoknál. Előbbi ugyanis "családban" marad.

Ettől még igaz az is, hogy egy "szexuális vészhelyzetben" lévő MUZULMÁNNAK reális alternatíva egy 12 éves KISFIÚ. De ha neked ez jó, hát mentegesd vagy terlelj. A VALÓSÁGON ez nem változtat.

BéLóg 2016.11.28. 01:00:50

@Heinz-Günther:
Sehr witzig, würde ich sagen.
Weder, noch.
Andere frage?
Deutsch ist meine zweite Muttersprache but I speak English, Я могу управлять им на русском языке, já to zvládnu v češtině, de hát most mégis mi a kérdés?

morph on deer 2016.11.28. 01:16:39

@csentecsa:
"a plakátkampányra azért volt szükség, hogy kifogják a szelet a Jobbik vitorlájából."

Attól ez még nem kevésbé mocskos.

Megint mondom, a sajtó nem minden részletet tart fontosnak. Akit különösebben érdekel balami, az utána tud nézni, aki meg csak elolvassa ami házhoz jön az azt tudja, amit leírtak a cikkben.
De attól még van véleménye róla.

Az "illiberális baromság" az az!
Először ugye kizárólag az "illiberális állam" kifejezést használta Orbán, majd miután a világsajtó felkapta, azzal az óvodás megoldással próbálkozott, próbálkoztak a szóvivői, hogy "az nem ugyanazt jelenti Magyarországon" - mint ugye a világ többi részén. Miután ez nem jött be, került elő az "illiberális demokrácia" - ami szerintem egyébként oxymoron - és ez hangzott el a sajtótájékoztatón, mire Merkel közölte, hogy sajnálja, de ezt ő nem tudja értelmezni... Eközben szedték le a koszovói családokat érvényes jegyeik ellenére Győrnél a vonatról. Nyomásgyakorlási kísérlet magyar módra.
Emlékezetes volt, mindenesetre.

Remélem, megint jön legalább néhány félszemű kerekesszékes terrorista, vagy valami történik, mert különben kénytelen lesz dolgozni, tán a normáls kormányzásra is kerülhet sot.

Legalább két lovasroham között szakíthatna rá valami időt...

BéLóg 2016.11.28. 01:19:32

@morph on deer: Hazug gyerek. Amikor én külföldön vagyok GRATULÁLNAK nekem hogy magyar vagyok, angol és német nyelvterületen is. Ausztriában holnap, Németországban már tegnap kancellár lehetne Orbán.
Azt hiszed az emberek bármilyen hazugságot bevesznek? Az az idő meg a Lügenpresse meg a Gekaufte Journalisten ideje lejárt.
Jön Le Pen, az AfD, a radikálisok Brüsszelben, Amszterdamban, Stockholmban. Reméljük nem az a scheisskauer nyer Ausztriában akikt a Szakállas Nő, az a Puncifütyi meg az összes fejkendős muszlim támogat.
Szar idők jönnek rád meg a hazug ballib oldalra.

$pi$ 2016.11.28. 06:55:05

@morph on deer: "Eközben szedték le a koszovói családokat érvényes jegyeik ellenére Győrnél a vonatról. Nyomásgyakorlási kísérlet magyar módra. "

Érvényes jegy?! Voltál te már külföldön? Volt az életben vízumot? Te tényleg azt hiszed, hogy akinek van vonatjegye az már mehet a világon bárhová? Te tényleg azt hiszed, hogy vízum nélkül, érvényes útlevél nélkül kizárólag a magyarok kapnak le a vonatról?

Figyu! Az osztrákok állítgatták meg a vonatokat, az osztrákok panaszkodtak, hogy ugyan már ésszel csináljuk, mert nem engedik be a vonatot a sok illegális miatt. kínjukban már azt is mondták, hogy nem biztonságos, ha túl sokan vannak a vonaton.

Az a "nagy nyomásgyakorlási kísérlet magyar módra" bizony ausztriából jött, csak te mindenáron a saját nemzetedet akarod gyalázni, akár ilyen hazug rémhírek árán is. Szomorú ez azért...

morph on deer 2016.11.28. 07:57:51

@$pi$:
"Az a "nagy nyomásgyakorlási kísérlet magyar módra" bizony ausztriából jött, csak te mindenáron a saját nemzetedet akarod gyalázni, akár ilyen hazug rémhírek árán is. Szomorú ez azért..."

Ahhoz képest a győri vasutállomáson szedették le őket a vonatról, TEK-kel meg a többi bohóccal, nem a határon.

A "nemzetemnek" ehhez semmi köze!
Ez pártunk és népünk nagy vezérének, Orbán Viktornak kisstílű gondolkodásmódjához van köze, de ahhoz meglehetősen sok!

Ezt megelőzően gond nélkül utazhattak, ez után is még egy darabig, mert a demonstrációra aznap volt szükség, ugye..! A TEK sem előtte, sem utána nem rohant le szerelvényeket, ez csak aznap sikerült. Véletlenül, és az osztrákok miatt, tudom, tudom.

Hiába, ebben az esetben nem vált be a felcsúti futballstratégia az 'egészpályás letámadás' úgymond "diplomáciai" alkalmazása. Merkel (is) átlátott a szitán. Ahogy bárki, aki odafigyelt.

Most egyébként - ahogy ingyenes lesz az ukránoknak a nemzeti vizum Magyarországra - hasonló tendencia várható. Kiváncsi vagyok, mikor fognak a kommandósok megint rárohanni egy vonatra, amelyen EU-s vizum nélkül utazó ukránok lesznek...

morph on deer 2016.11.28. 08:09:00

@BéLóg:
"Nem tudok rajtad segíteni, ha analfabéta vagy és nem beszélsz semmilyen idegen nyelven."

Hogy lehetsz ilyen kőzívű!
Pedig te voltál az egyetlen reményem, hogy segítesz, mivel pont megtudtam, jogy analfabéta vagyok és nem beszélek idegen nyelveket..!

Remélem, a segítségednek köszönhetően az érdekelt csecsen származású kisfiú is egészen másképpen látja a helyzetet most, hogy megtudta, a többi kissrácot nem cak migráns, meg pap, hanem még angoltanár is molesztálhatja!
Hát így tényleg mindjárt más..!

monddazigazatmar 2016.11.28. 08:33:44

@Roan: Én értem amit mondasz, és az a nagy helyzet, hogy a statisztikáknak az a sajátosságuk, hogy jó sok féleképpen lehet értékelni őket.
Soha egy migráncs nem tárolta a pincében és erőszakolta a lányát évekig, meg nyírta ki az unokáit. Ez 100% osztrák hagyomány. De nem ez határozza meg, hogy mennyire veszélyes hely Ausztria. Ez egy eset. Ha eközben történik ezer rablógyilkosság, amit 100% szírek követnek el, akkor szerinted az a helyes összegzés, hogy 50-50?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.28. 11:57:44

@morph on deer:

"Ahhoz képest a győri vasutállomáson szedették le őket a vonatról, TEK-kel meg a többi bohóccal, nem a határon. "

Ugyan miért nem lehetett volna szerinted leszedni őket Győrnél? Az útlevél- és vízumellenőrzést szokás és ésszerű már jóval a határ elérése előtt megkezdeni, hogy a vonatnak kevesebbet kelljen várnia a határon. Akiről pedig már Győrnél kiderül, hogy úgysem lépheti át a határt, azt miért kellene a határig vinni? Sokkal egyszerűbb Győrnél leszedni, ahol van elegendő férőhely a figdában vagy ahova éppen begyűjtik őket.

Értem én, hogy mindenbe bele kell kötnöd, mert téged ezért fizetnek, de a józan eszedet - ha van - nem kellene elhagynod.

morph on deer 2016.11.28. 13:48:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Ugyan miért nem lehetett volna szerinted leszedni őket Győrnél"

Mert ki is mondta, hogy "nem lehetett volna"? Arra reagáltam, hogy okoska az osztrákokra hivatkozott - míg én eredetileg mindössze az időzítést hoztam szóba, mint emlékezetes egybeesést.

A szorgalom dícséretes, szó se róla, csak éppen teljesen feleslegesen görcsöltök.

"Értem én, hogy mindenbe bele kell kötnöd, mert téged ezért fizetnek, de a józan eszedet - ha van - nem kellene elhagynod."

Na, ez mindjárt két jó hír egyszerre!

Az, hogy a látszat ellenére is érted, egy nagyon bíztató hír, mert időnként - mint pl. most is - bizony elbizonytalanodásra adsz okot...
A másik jó hír, hogy úgy tudod, hogy engem ezért fizetnek? Nagyszerű! Örömmel hallom!
Mesélj még valamit erről, légyszives, mert ez tényleg érdekelne!

Tudod, a helyzet az, hogy épp lábadozni vagyok kénytelen némi szabás-varrás, fúrás-faragás után, ami rajtam történt, így nem is jönne rosszul épp most!
Kiváncsian várom a részletesebb információt - ha már ilyen tájékozott vagy!
Előre is köszönöm!

Zsoltbacsi 2016.11.28. 14:22:28

@morph on deer:

De ha a hataron, azaz Hegyeshalomnal szedik le oket, akkor meg azert nyavalyogtok, hogy milyen embertelenseg a puszta kozepen magukra hagyni oket....

Ez pont olyan, mint hogy Orban utaztatta az embereket a horvat hatartol. Csak azt felejtitek el mindig, hogy maga Merkel konyorgott ertuk, es a hatar osztrak oldalan tizesevel vartak a kulonbuszok oket...

morph on deer 2016.11.28. 16:21:00

@Zsoltbacsi:
Gondolom te se olvasol, csak írsz.
Azt is lehet, csak akkor ne csodálkozz, ha 'kissé' felületesnek tart valaki.
Például én.

Már egyszer elmagyaráztam, hogy hogyan került Győr a képbe egyáltalán, többször nem fogom.
Ha neked ez még mindig túl bonyolult, akkor megfelelő helyen erősíted a Fidesz tábort, csak így tovább!

$pi$ 2016.11.28. 17:13:22

@morph on deer: "Ahhoz képest a győri vasutállomáson szedették le őket a vonatról, TEK-kel meg a többi bohóccal, nem a határon. "

Az, hogy te még az életben nem lépted át vonaton a határt nem jelenti azt, hogy a rendőrök bármit nem úgy csináltak volna ahogyan azt szokás. Az ellenőrzés a vonaton menet közben történik, tök baromság lenne elmenni a határig, ott megállni, megcsinálni a határellenőrzást, aztán tovább menni. :D

$pi$ 2016.11.28. 17:15:56

@morph on deer: "A TEK sem előtte, sem utána nem rohant le szerelvényeket, ez csak aznap sikerült."

Rendszeresen leszedték őket hetekig. Aztán ment a hörgés, higy ne akadályozzák őket. Utána meg azért, hogy ne engedjék át őket ellenőrzés nélkül. Aztán meg megint, ment a hörgés, hogy szegényeket akadályozzák.

Egészen addig ment a hörgés valamiért, amíg kerítést nem építettünk. Utána ment a hörgés, hogy miért építettünk kerítést. Utána az osztrákok is építettek kerítést, azóta már nem hörögnek.

Csak te, meg az elvtársaid. :D

$pi$ 2016.11.28. 17:16:50

@morph on deer: "Kiváncsi vagyok, mikor fognak a kommandósok megint rárohanni egy vonatra, amelyen EU-s vizum nélkül utazó ukránok lesznek... "

Az éhséglázadások után. :D

Zsoltbacsi 2016.11.28. 17:50:05

www.origo.hu/nagyvilag/20161128-ukrajna-migransokat-fogadna-be-a-vizummentesseg-fejeben-csernobil.html

komment:Biztosan újra akarják indítani az erőművet és hallották, hogy többségük atomfizikus :))))

morph on deer 2016.11.28. 19:39:06

@$pi$:
Igen igen, én meg az elvtársaim!

És te még midig ugyanazt a 'gittet' rágod, ami már tegnap sem volt új!
Ugyanis én még emlékszem arra is, hogy melyik témáról sikerült ide evickélni, a szokásos terelős technikával, (amikor egy részletkérdés kerül a középpontba a lényeg helyett, majd annak egy részlete, stb.) így aztán most sem nem arról beszélgetünk, ami az eredeti kérdés volt.
Szerencsére nem különösebben érdekel, csak azért említem, hogy tudd te is :)

Egy biztos, 'véletlenül' az volt az első eset, aztán nyilván kellett még néhány, hogy ne lógjon ki annyira a 'hétköznapi' események közül, ezen nincs mit csodálkozni.

Én már akkor is mondtam, hogy sokkal ésszerűbb megoldás lett volna Orbánt körbekeríteni szögesdróttal!
Először is sokkal olcsóbb, mint a mai változat.
Aztán meg biztonságos! Főleg számára, de az országnak, sőt, egész Európának is!
Sokkal könnyebb lett volna megvédeni a 'keresztény kulturáját', ahhoz egészen csekély erőfeszítés is elegendő lett volna! Már csak a (kultura) méretéből adódóan is, hiszen a legkorszerűbb módszerekkel is alig észlelhető a megléte..
Mondom, csupa előnyös, pozitív hatás, amerre csak nézel!
Ez valóban az a szögesdrót-kerítés lehetett volna, amit teljes meggyőződéssel tudnék támogatni, szemben a jelenlegivel..!

De hiába beszél itt az ember, mint a falrahányt borsó... :)

$pi$ 2016.11.28. 23:25:58

@morph on deer: "Ez valóban az a szögesdrót-kerítés lehetett volna, amit teljes meggyőződéssel tudnék támogatni, szemben a jelenlegivel..!"

Családi házban laksz? Van kerítésed?

morph on deer 2016.11.29. 00:39:13

@$pi$:
Ott.
Elöl csak sövény, ami nem különösebben magas, viszont relatíve széles. Lehet, hogy valamikor kerítés is volt közte/benne, nem tudom, nem látszik. Hátul valami palánk.

Ha arra gondolsz, akkor viszont azonnal tudom, hogy valaki belépett a kertbe, még áramszünet esetén is, még akkor is, ha nem vagyok otthon. És ha akarom, akkor tudom jelezni, hogy látom, tudok róla. Onnantól nagy valószínűséggel elgondolkodik, hogy valóban akar-e konfrontációt.
Van szerződésem egy biztonsági céggel, akik percek alatt ott vannak ha kell. Eddig egyszer mentek ki egy téves riasztás miatt. (Egy böszme nagy bagoly kenődött fel a teraszajtóra, másnap az üvegen volt a lenyomata, mint egy zsíros ujjnyom, csak ez egy egész madár - és a rezgésérzékelő beszopta.)

De ez nem bánt senkit. Amíg senki nem akar bántani.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.29. 08:15:32

@morph on deer:

"Mert ki is mondta, hogy "nem lehetett volna"?"

Akkor meg mi a fasznak kötözködsz? Hogy megdolgozz a pénzedért? Abból, hogy Ausztriából jött a nyomásgyakorlás, miképpen következik szerinted, hogy a magyar-osztrák határnál kellett volna leszedni őket?

Avagy: Az, hogy Győrnél szedták le őket, miképpen cáfolja szerinted, hogy osztrák nyomásra tették?

Ha meg egyiket sem vállalod, akkor miért kötsz bele az élő fába is?

"épp lábadozni vagyok kénytelen némi szabás-varrás, fúrás-faragás után"

Jellemző rád, hogy mindig olyasmit csinálsz, amihez nincs tehetséged. A fúrás-faragásba is belebetegedtél, és ahogy elnézem, a ballibsi vélemények igazolása sem nagyon megy neked. Miért nem mész inkább kapálni, az talán még menne - bár lehet, ott is inkább a lábadba vernéd a kapát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.29. 08:17:53

@Zsoltbacsi:

"komment:Biztosan újra akarják indítani az erőművet és hallották, hogy többségük atomfizikus :))))"

Már ma elkezdem ásni az óvóhelyet az udvaron. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.29. 08:23:30

@morph on deer:

Nocsak, tehát te is véded a házadat/telkedet a hívatlan látogatók elől, ugye?

Majd akkor ajvékolj a déli határ kerítése miatt, ha felbontod a szerződést a bizt. céggel. lebontod a palánkot, és meghívót küldesz az oroszliszkai cigányoknak, hogy szeretettel várod őket a házadban, ahová azonnal be is jelentkezhetnek.

morph on deer 2016.11.29. 10:54:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
" A fúrás-faragásba is belebetegedtél"
Ez éppen a gyógyítás érdekében történt: a sebész fúrt faragott szabott varrt, sőt, csavarozott engem. Tehát most van ráérő időm :)

Ezek szerint továbbra sem akarod megérteni, hogy abban a mondatban nem a Győr volt a fontos, - az csak a helyszín, - hanem az esemény időzítése.

Aztán természetesen csak a felesleges részleteken lehet rágódni, nehogy véletlenül az egész mondat jelentése nyomot hagyjon valahogyan.

A vicc az, hogy te is tudod, hogy én is tudom, hogy ez így működik, de gondolom ez a taktikai utasítás, mert így lehet szép rendesen félrevinni - mellékvágányra terelni - a beszélgetést, el jó messzire az eredeti témától.

Semmi gond, további kellemes szórakozást!

Zsoltbacsi 2016.11.29. 11:23:52

@morph on deer:

Nem fogod tudni kimosdatni a ballib hazugsagokat. De ha mar vaganyok, meg vonatok, biztos emlekszel a jelenetekre a keletinel. Ott ugye az volt a mese, hogy Orban intezte, hogy lehessen mutogatni, es addig se a lopasrol legyen szo. Az meg veletlen se zavarjon titeket, hogy ott is az osztrakok zartak a hatart. Aztan 1 het utan Merkel odaszolt Becsbe, es azonnal elindultak a vonatok... Ismetelten megbukott az "alproblema" mese...

morph on deer 2016.11.29. 14:15:55

@Zsoltbacsi:
Te most már megint mi a faszról mesélsz, és főleg minek?

Arról a mondatomról terel itt már két napja görcsös igyekezettel az egész csapat (Fidesz alapszervezet? Vagy már a Mókus őrstől kezdve, a KISZ-en át mindig Viktorral?) amelyikben arról meséltem, mekkorát égett Orbán a Merkellel közös budapesti sajtótájékoztatón az illiberális baromságával, miközben éppen zajlott az első TEK akció a koszovóiak ellen.
Pont akkor.
Én az időzítést tartom példaértékűnek, csakúgy mint Merkel reakcióit és gesztusait a pitiáner próbálkozásokra.

És természetesen az orbáni "illiberális demokrácia" dumájára adott sommás választ.

Tehát lehet tovább ugrálni félmondatokon, attól a vezér sem műveltebb, sem respektáltabb nem lesz.
De nektek nem is ez számít, szóval semmi veszély, csak így tovább!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.11.29. 15:36:52

@morph on deer:

"Ezek szerint továbbra sem akarod megérteni, hogy abban a mondatban nem a Győr volt a fontos, - az csak a helyszín, - hanem az esemény időzítése. "

Én csak abból tudok kiindulni, amit írtál, nem pedig abból, amit közben gondoltál. Abból pedig, amit és ahogyan megfogalmaztál, az következik, hogy azt kifogásoltad, miért szedték le a migriket már Győrnél. Az már a te problémád, ha nem vagy képes az állítólagos anyanyelveden korrekt módon megfogalmazni a mondandódat és oda helyezni a hangsúlyt, ahová szeretnéd.

De jól van, betudom ezt a POCD-dnek (Postoperative Cognitive Dysfunction). De vigyázz, ez gyakran tartós marad.

Zsoltbacsi 2016.11.29. 16:15:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Szerintem olyan mint Moriczka, mindenrol "az" jut eszebe :)

morph on deer 2016.11.29. 22:24:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"De jól van, betudom ezt a POCD-dnek (Postoperative Cognitive Dysfunction). De vigyázz, ez gyakran tartós marad."

Kösz!
:)

(Élmény, vagy szakma?)
süti beállítások módosítása