B1 blogcsalád



Honnan tudod, hogy Rogán hazudik? Mozog a szája

2016. november 11. - B1blog

Bárhogy is próbálja, a propagandaminiszternek sehogy sem megy az igazmondás. Most épp az derült ki, hogy kebelbéli jóbarátját tagadta le/meg. Helikopterezés, letelepedési kötvények, táskás embere – Rogán egyszerűen hadilábon áll az igazsággal.ra.jpg

Azonnal kivívta a kötelező olvasmány rangot az Index féléves munkával összerakott oknyomozó cikke. Az egész munkát nem ismertetnénk, de nem minden spoiler nélkül kijelenthetjük:

Rogán már megint hazudott.

Az újságírók hosszadalmas nyomozásának eredménye Kertész Balázs és Rogán Antal több évtizedes kapcsolatának feltárása és bemutatása. A barátság annyira szoros a vállalkozó-jogász és Rogán között, hogy Kertészt maga a miniszter hívta meg arra a szűk körű ünnepségre, amelyen Áder Jánostól átvette miniszteri megbízólevelét tavaly október 20-án. Rogán igen büszke lehetett karrierje addigi csúcsát jelentő kinevezésére, hisz meghívta rá feleségét, gyerekeit, az idős szülőket, no és politikai cimboráit: Orbán Viktor mellett jelen volt Gyürk András is. És Kertész Balázst. Utóbbi bizonyosan nem hivatalos minőségében vett részt az eseményen, hisz Habony Árpádhoz hasonlóan nem áll szerződéses jogviszonyban a Fidesszel vagy a kormányzattal. Mégis ott feszít a képeken.

Pontosabban: feszítene. Ha Rogán titkársága nem tüntette volna el a Kertészt ábrázoló fotókat, közvetlenül az után, hogy az újságírók kapcsolatukról érdeklődtek. Sztálin retusáló elsírták volna magukat, ha a mai technológia áll a rendelkezésükre a kivégzett elvtársak fotókról történő levakarásakor.

A propagandaminiszter – közvetlenül a fotók eltüntetése előtt – közölte a lappal:

Dr. Kertész Balázs 2002 és 2010 között önkormányzati képviselő volt a Belvárosban, valamint jogászként az önkormányzat Jogi és Ügyrendi Bizottságának elnöki posztját töltötte be. Rogán Antal Belváros-Lipótváros egykori polgármestereként ugyanúgy ismerte dr. Kertész Balázst, mint bármelyik másik képviselőt.”

Bármely másik képviselő mégsem vett részt a szűk körű, zárt fogadáson.

kb.jpgGyürk balkezénél Kertész Balázs, akit Rogán csak úgy ismer, mint bármelyik másik volt önkormányzati képviselőt (Kép: Index/Facebook)

Rogán persze most sem felejtette el megfenyegetni az újságírókat: ha nyilatkozatával ellentétes állításokat írnak le, azonnal perel. helikopterügyben ugyan ez hangzott el, per mégsem lett végül a dolgból.

A miniszter persze azt is csípőből tagadta le,

hogy bármilyen kapcsolat lenne közte és Kertész között. Kár, hogy videófelvétel bizonyítja az ellenkezőjét. Pech.

És hogy miért tagadja Rogán a nyilvánvalót? Kertész segítségével ugyanis olyan csúszdaparkot építettek fel, ahová százmilliárdjával jár a közpénz elveszteni köz jellegét. Talán csak Matolcsyhoz mérhető e tolvajlás mértéke.

Mondhatnánk, hogy kultúrállamokban ezek után nem sokáig lenne még miniszter Rogán úr. De a helyzet az, hogy a jog uralmára és a törvény előtti egyenlőségre alapított országokban már csak R. Antalként emlegetnénk az egykori politikust, akitől pártja és kormánya még az előzetes letartóztatása előtt sietett elhatárolódni.

Őszinte érdeklődéssel várjuk Polt Péter magyarázatát:

miért nem indul nyomozás ezúttal sem Rogán ellen.

Hasunkat pedig előre fogva várjuk Rogán újabb magyarázkodását. Hitelesebb már nem lesz, de szórakoztatóbb biztosan.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr10011950211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2016.11.12. 13:44:27

Teljesen korrekt a Kertész féle matek, tanítani kéne: önkormányzati döntéshozóként nem adhatok el egy alkás magamnak vagy egy cégemnek, de ha eladok 44 millióért egy kb. 150 milliós lakást egy független embernek, aki -nyilván tőlem teljesen függetlenül- pont az én cégembe száll be vele apportként, arról én nem tehetek. Ha az én cégem 450 milliót ér, akkor az 50 milliós apport pont a 10%. Ja, hogy itt a saját cégnek fél milliós vagyona volt és mégis csak 10%-ot kapott érte? Ahogy a nagy Lajos, Orbán Viktor örök barátja, de mostanában már nem üzletfele mondta: "Hülyének lenni alkotmányos jog". Gondolom később a nem-okosnak-tűnő úriembert Kertész kivásárolta a cégből a valós, 50,5 milliós érték 10%-áért, így lett harmadáron egy egész jó lakása. Melyikünk nem szeretné ezt megcsinálni, ha tudja, hogy jogilag támadhatatlan (és egyébként is eleget juttattunk már a Pártnak, tehát biztos megvédenek, ha netán mocskos firkászok kiteregetik az ügyet)? Na, ugye.

Jakab.gipsz 2016.11.12. 14:08:22

Hát ez van. Sajnos nem vagyunk jó, megrögzött hazudozók.
Más hol, a fejlett nyugati demokráciák ezt ügyesebben csinálják.

Mr. Neutron 2016.11.12. 14:14:42

Tanulságos történet. Minden elismerésem annak az oknyomozó riporternek, aki egy éven keresztül ott ácsorgott hóban, fagyben, kánikulában az iroda előtt, hogy fel tudja venni a mobiltelefonjával, ha bemegy valaki, meg kijön. Biztosan sokat unatkozott, amikor éppen nem járt arra senki. És vajon mit csinált, ha pisilnie kellett?

Lehet, hogy a várakozás üres óráiban a többi cikkén dolgozott (ha vitt magával laptopot). És egy kicsit furcsa, hogy Rogán, meg a többi ott jön-megy előtte egy két méterrel és egyik sem megy oda megkérdezni, hogy miért fotózza őket, hanem úgy tesznek, mintha észre se vették volna.

Merlot 2016.11.12. 14:59:53

@Mr. Neutron: " És egy kicsit furcsa, hogy Rogán, meg a többi ott jön-megy előtte egy két méterrel és egyik sem megy oda megkérdezni, hogy miért fotózza őket, hanem úgy tesznek, mintha észre se vették volna. "

Miért? Mert akkor nekik is számot kell adniuk a szagot kapott újságírónak, hogy mi a faszt is keresnek itt hármasban, újra és újra?
Ja, a kis geci paraszt (nem én mondom, ő!) készen állt volna a válasszal: Kávézni jöttünk.
Remélem Ceciliának is így hazudik, amikor hazatér az orgiákról. :))

morpho 2016.11.12. 15:02:38

Akkor szoktak valamit letagadni, ha az valamiért kellemetlen. Vagy politikailag, vagy magánéletileg, vagy büntetőjogilag... Tehát Rogán pontosan tudja, hogy amit művel az elfogadhatatlan, különben nem tagadná le. Itt van vége a mesének.

CoolKoon 2016.11.12. 15:12:55

Hát, nem akarok károgni, de attól tartok, hogy ezek után nem csodálkoznék, ha a Z(s)index újságírói egy szép (esős, novemberi) napon egyszer csak nem tudnának bejutni a szerkesztőségbe, az index.hu (a zsindex.hu-val együtt :p) pedig úgy eltűnne az internetről, mintha sose lett volna.
Az a szomorú tény ugyanis, hogy a gülüszemű Tónikánk csak azért lehet már évtizedek óta a Belváros teljhatalmú ura, mert annak idején (ahogy a nagybátyám mondani szokta) együtt hányt Vityacsászárral és a többi haverral (pl. Deutsch-csal) a koleszban. És én valahogy nem tartom valószínűnek, hogy egy "szesztesvír" kezét elengednék. Inkább vetetik meg a teljes Index-birodalmat valami bandataggal/strómannal, majd züllesztik le a Tv2-nél/oszlatják fel a Népszabadságnál használt (bevált) módszerrel...

mojoking77 2016.11.12. 17:44:11

@CoolKoon: Bocs baratom, biztos vagy benne, hogy fullba kell nyomni a kretent? Persze,mint irtak mar elottem, alkotmanyos jogod, csak kicsit kellemetlen kivulallokent.
"együtt hányt Vityacsászárral és a többi haverral (pl. Deutsch-csal) a koleszban."
Megis, hogy? Bevittek a szulei, esetleg a batyja, novere?
Szedd mar ossze magad,kb 10 ev van koztuk, draga ostoba baratom

Chiccbp 2016.11.12. 18:34:29

a blog szerzőt nem zavarja, hogy hazudik, és úgy kér számon? Szerintem kurva gáz :)

biggianni 2016.11.12. 19:01:59

@Chiccbp: Hogy hazudna te fidess seggnyaló,mikor ott a többszörös videó bizonyÍték,
nem beszélve a rengeteg megdönthetetlen dokumentális bizonyÍtékokról
de nyaljál csak tovább! Sötétebb nyomoronc vagy,mint az általad imádott
közpénz tolvaj bűnözők!!!

morph on deer 2016.11.12. 19:21:40

"Honnan tudod, hogy Rogán hazudik? Mozog a szája"

Én meg azt hittem, hogy az a homárleves Ramseynél..!

Egyébként meg lehet nyugodni, ez egyetlenegy Fidesz zombit sem zavar, sőt, megbántva érzik magukat, és kimérik maguknak, hogy a Tónikát macerálják!

Azért mennyire sűrű sötét gyökérnek kell lenni ehhez?

Normális, magára valamit is adó párt csendben eltakarítja ezeket a vérszívó tetveket (elnézést a rovaroktól!), hogy ne rontsák a párt renoméját - de nem a Fideszben!
Ott büszkén védelmezik, mert ott ez érdem!
Kirabolni a választóidat, a szerencsétlen hülye adófizetőket, mert azok csak azért vannak..!

Szóval: Hajrá Tóni!
Csak így tovább!
Ez kell a magyarnak, ha Fideszes!
A többi meg kit érdekel, nem igaz..?

Francois77 2016.11.12. 19:35:39

@biggianni: olvasd el újra, nem veszed észre? :) pedig kedd óta még figyelmesebbnek kellene lennetek ;)

lobaszopiatej 2016.11.12. 19:46:25

Mer a Qrcsány többet lopott.

Narancsos kommunizmus 2016.11.12. 19:52:01

Ideje lenne titkosítani Rogán Antalt is.

Narancsos kommunizmus 2016.11.12. 19:53:01

Hol vannak a fideszes bértrollok???
Hát ezért fizetem én az adót???

Narancsos kommunizmus 2016.11.12. 20:13:57

@morph on deer: Azért nem takarítják el őket, mert ezzel azt üzenik, hogy bárkit megvédenek aki közéjük áll. Mint a maffia.

pannonicus 2016.11.12. 21:12:32

Az ügytől függetlenül (mert már nem is érdemes nyilvánvaló dolgok letagadásához, majd az emlékezőtehetség visszanyerése utáni mismásoláshoz hozzászólni, az erkölcsről meg már rég nem beszélhetünk Magyarországon, nagyjából 2002 óta, de lehet, hogy 1947 óta, s persze az is lehet, hogy 1919 óta, vagy épp 1867 óta) nem kellene az indexnek lementenie eddig anyagait, s eltárolni valahol? Azt már nem kérdezem, hogy esetleg lottózni, vagy tippmikszűni, mert lehet, hogy nemsokára egy "Pénztáros" vezetéknévhez nagyon hasonlító ember megveszi a céget, s mehetnek szabira, népszabira...
Addig is a jövő nemzedék nevében kívánok jó egészséget és sok erőt! :-)

Tomiko 2016.11.12. 21:40:04

Rogán új fogalmat vezet be a köztudatba. A hazukopterezés egy olyan dolog, ami reggel tagadunk, amint bizonyíték jön őszintén beismerjük és verjük a mellünket.
"Én még aznap elmondtam."
Mondjuk baja nem eshet, ha ő böribe menne, akkor a diktatúrának vége is lenne.

sZulamith 2016.11.12. 22:15:46

Rogán Antal is gondolja, hogy majd ez is elfelejtődik, mint sok más. Viszont halmozottan nagyon rögződik:) Előbbire példa Bayer Zsolt, utóbbira Schmitt Pál.

pannonicus 2016.11.12. 22:25:14

@Tomiko: mennyire igaz és humoros is! :-) a magyar úr így mulat... :-) :-(

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.11.13. 01:31:48

@csentecsa:

már hiányolták itt a fidesz kreténeket, épp ideje volt megérkezned!

Egyébként nincs mese, a fideszt cakk-pakk a börtönbe kell vágni. Még mielőtt orbán diktátor kivezeti az országot az EU-ból és bevezeti az egyeduralmi rendszert.

n3spr3ss0 2016.11.13. 05:55:45

Erről a simlisről is úgy fognak írni évtizedek múlva,mit a repülős Giziről.

sumes67 2016.11.13. 08:44:01

@csentecsa: összesen ennyit tudsz bazdmeg? Írj már valamit, hogy hazugság, vagy tököm tudja. Kretènek élő, nem ehez vagyok szokva.

átlátó 2016.11.13. 09:45:09

Fiatalság, bolondság. Meg hát a neveltetése.

Narancsos kommunizmus 2016.11.13. 10:21:47

Rogán Antal már rég elveszítette igazmondó jellegét

2016.11.13. 10:23:07

@Jakab.gipsz: bizony, az lenne a szép jövő! A fidesznek hazugság kurzusokat kéne indítani.
Hogy az olyan hülyék mint te megnyugodjanak...
hazudni is tudunk.!

VogelZsigmond 2016.11.13. 10:29:29

Mondjuk az biztos, hogy a fejen meg a szemen latszik, hogy jol megzuhant az utobbi par honapban. Ugy nez ki mint aki nem alszik valami jol honapok ota. Eddig sem volt egy gyongy ember, de most ezekkel a taskakkal a szeme alatt elegge szatcsuzsott ember benyomasat keltik. Na ezek a taskak tobbe kerultek mint a 750.000 forintos bor fisz-fasz taska a kezeben, az biztos! :)

Nzoltan 2016.11.13. 11:32:59

Ha ferrit nem lehetett megfogni egy lepapírozott sukoróval, akkor milyen bizonyíték egy megvágott video? Meg mire? Minden csak feltételezés és találgatás.

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.13. 12:42:24

@CoolKoon: Még ahhoz is gerinctelen pondró vagy, hogy egy egészségeset zsidózz, habonypincsi!

CoolKoon 2016.11.13. 12:55:58

@mojoking77: Ja, tényleg, ezt benéztem. Akkor mivel magyarázod, hogy emezeknek olyan nagy haverja? Mert lemondani nem fognak róla, az hétszentség.......

CoolKoon 2016.11.13. 12:56:58

@Ritkov Halo: Te mégis miről beszélsz, te nagyonhülye?

mojoking77 2016.11.13. 17:11:50

@CoolKoon: Addig sem veluk, es az igazan nagy penzekkel foglalkozik a media.
Egszer, mikor mar tenyleg vallalhatatlan lesz, (sokkal ez utan), veletlenul kozlekedesi balesetet szenved, vagy valami hasonlo.
Egyet kozuluk nem engedhetnek bortonbe csukni, hisz akkor az egesz birodalom borul

CoolKoon 2016.11.13. 19:56:18

@mojoking77: De azért az Index kivásárlása és a "balesetet" szenved típusú végletek között is van ám élet.....Ott van a Deutsch Tompika. Buta, mint a cipőm talpa (vsz. ő tisztességesen elitta az agyát még az egyetemista évei alatt), és mivel zsinórban kínos kijelentései vannak (mondjuk a Kövérnek is, de ő a szarpofázásával valójában a legprimitívebb suttyók szintjére viszi le a Fideszes üzeneteket), elpaterolták Brüsszelbe. Meg a Snittpált se futtatják mostanában. Gülüszemű Tónikánkat is át tudnák rakni valami olyan pozícióba, ahol kevésbé lenne szem előtt. Ehelyett hagyják, hogy tovább bugyogjon a szar. Mondom én, hogy ebből Zindex-kivásárlás lesz....
süti beállítások módosítása