B1 blogcsalád



Azért nem fogták el a hatóságok Orbán terroristagyanúval körözött szomszédját, mert nem egyeztek az adatok

2016. november 07. - nickgrabowszki

Egy elírt év magyar hatóságok nem tudják megállapítani Ghaith Pharaon személyazonosságát; a hatóságok által szolgáltatott információk egyáltalán nem teszik egyértelművé, hogy ugyanarról a személyről van-e szó. Ez derült ki a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén.gf.jpg

Most tegyük fel egy pillanatra, hogy a hatóságok (a titkosszolgálatok) nem hazudnak, és tényleg nem tudják megállapítani, hogy ez a Pharaon az a Pharaon-e, akit ellen az amerikaiak elfogatóparancsot adtak ki.

  • Adott egy nemzetközi bűnöző, aki ellen nemzetközi körözés van érvényben.
  • Idejön Magyarországra.
  • A hatóságok ezt tudják. Felismerik a körözési képekről.
  • De nem egyezik a születési helye vagy ideje, esetleg máshogy írtak egy betűt a nevében.
  • És máris beengedik, és teljesen szabadon mozoghat.

Ezek alapján képzeljük el, hogy Adolf Hitler nem lesz öngyilkos a háború utolsó napjaiban, hanem megpróbál menekülni.

Hát hova mehetne máshová, mint Magyarországra? Hiszen elég, ha levágatja bajuszát, a derék magyar titkosszolgálat máris azt mondja, 

hóha, ez az ember nem is egyezik meg teljesen a körözött személy képével.

Heinrich Himmlernek elég lett volna levennie a szemüvegét, és a magyar hatóságok tehetetlenül tárták volna szét a kezüket. (Ez ráadásul meg is történt, már az álcázás, csak szegény Reichsführer nem magyar, hanem brit hatóságok kezébe került. Pech. A magyarok elengedték volna.)

Ha a magyar hatóságokon múlt volna, Szaddam Husszein máig szabadlábon lenne. Elég lett volna bemutatnia egy útlevelet, amiben az Abu Musztafa al-Hamid asz-Bakri név szerepel, a rettenthetetlen magyar belügyi hatóság csak széttárta volna a kezét, hogy

hasonlít, hasonlít, de hát más a neve, nem?

Rémisztő még csak belegondolni is, hogy Orbán vajon megismeri-e a szembeszomszédját, vagy hogy Mészáros Lőrinc nem keveri össze valaki mással, amikor időnként egymás mellé kötik ki a kisebb luxusjachtjukat valahol Dalmáciában.

Mert, ugye, teljesen elképzelhető, hogy valaki egészen másról van szó. Az csak valami amerikai titkosszolgálati játszma lehet, hogy az az ember, akivel együtt üzletelnek, megtévesztően hasonlít a nemzetközileg körözött, terroristagyanús Ghaith Pharaonra.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3111939739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doberdo 2016.11.08. 10:56:46

Egv valami biztos: Orbán Pharaont professzornak nevezi. Nyilván tőle tanulhatott egy olyan mesterséget, amiből sikeresen meggazdult.

MACISAJT 2016.11.08. 18:37:36

Idéznék egy cikkből az elvtársaknak( szavuk sem lehet szeretni fogják):
168ora.hu/az-fbi-tenyleg-korozi-orban-szomszedjat/

"A diplomata tájékoztatása szerint Pharaon ügyében 1991. november 15-én nyújtották be a vádiratot, és egy amerikai bíró még aznap kiadta ellene az elfogatási parancsot, ami jelenleg is érvényes. Eric Watnik hozzátette: Pharaont az Interpol is keresi. Szerinte a szaúdi férfi azért nem található az FBI és az Interpol nyilvános listáján, mert egyszerűen túl régi az elfogatóparancs."

Hiába no, megavasodott az a fránya elfogatóparancs a számítógépben, oszt eltűnt...:P

Ja és nem mellesleg az USA kormányzata 2008-ban hivatalosan üzletet kötött a "körözött" Pharaonnal..

Nyihihi:P

Idéznék egy cikkből az elvtársaknak( szavuk sem lehet szeretni fogják):
168ora.hu/az-fbi-tenyleg-korozi-orban-szomszedjat/

hátmármindennicknévfoglalt 2016.11.08. 19:16:48

- Uram - szólt most közbe Coclès -, mi az, hát megjött a Pharaon?
- Menjünk, gyermekeim - mondta Morrel felállva -, nézzük csak meg, és Isten legyen nekünk irgalmas, ha a hír hamis. (Dumas, Monte Christo)

MACISAJT 2016.11.08. 19:25:52

Az mindenesetre látszik, hogy Ghaith Pharaon olyan, mint egy beszappanozott kocsonya, akárhogyan is próbálják megfogni a hazai és nemzetközi bűnüldöző szervezek, egyszerűen kicsúszik a kezükből. Persze ami ennél is valószínűbb és sokkal furcsább, hogy inkább meg sem próbálják. Ahogy a magyar hatóságok is éppen akkor bénáztak egy vízumadaton, mikor Pharaon idejött céget alapítani, az Egyesült Államok is éppen akkor nézett egészen más irányba, mikor 2008-ban belecsapott az FBI által akkor már 17 éve körözött bűnöző kezébe. Akkor 80 millió dolláros megállapodást írtak alá a tulajdonába tartozó Attock Refinery Ltd.-vel az Afganisztánban állomásozó vadászgépek üzemanyag-utánpótlásáról a bagrami légitámaszpontra vonatkozóan.

Így megy ez, elvtársak..
Polanski, akit szintén a "fél világ köröz", mert Amerikában bedrogozott és megerőszakolt egy 13 éves gyereket, csinált pár holokausztfilmet, oszt jónapot.
Pharaon pedig 2008-ban kötött az USA kormányával némi gyümölcsöző afganisztáni üzletet.

Ja és a magyaroknak kellene utóbbit feltétlenül letartóztatniuk, ugye.

Nyihihi.

midnight coder 2016.11.08. 19:39:32

Mondjuk, ha Szaddám a mi kezünkbe kerül az amerikaiak helyett, azzal az irakiak és a szírek is jól járnak. Akkor ma nincs IS.
süti beállítások módosítása