B1 blogcsalád



Ennek a szélsőjobbos csoportnak a vezetője ölt meg egy rendőrt

2016. október 26. - jdesi

Szerda reggel agyonlőtt egy rendőrt és egy másikat vélhetősen megsebesített a közismert szélsőjobboldali Györkös István.

Utólag persze mindig könnyű okosnak lenni. De ha valaki megnézte volna a házkutatás elrendelése előtt a Magyar Nemzeti Arcvonal honlapját, az ott lévő fegyveres kiképzésekről beszámoló képeket, filmeket, talán óvatosabban indulnak neki a rendőrök az akciónak.

Vagy ha felidézik, hogy Győrkös 1989-ben alapította a Magyar Nemzeti Arcvonalat, amely máig a hungarizmus örököseként határozza meg magát. Az MNA kiképzőtáboraival kapcsolatban már 2009-ben is felmerült, hogy nem csak airsoft-, hanem éles lőfegyvereik is vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6811840197

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csepregi János: Vérre szomjaznak a boldogtalan nyugdíjasok 2016.10.26. 16:54:47

  Ma Magyarországon a politikai rendezvények szempontjából leginkább mozgósítható csoport a nyugdíjasoké. Persze fontos, hogy a fiatalabb generációknál jelentősebb élettapasztalattal rendelkezők is elmondják véleményüket, aktívak maradjanak a társad...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyadmajma 2016.10.26. 16:45:13

na, ezért röhögnek a tek-en minden kicsit is fejlett országban.

anyadmajma 2016.10.26. 16:46:15

Azért sajnálom mind a két rendőrt, egy kicsit, valahol.

Netuddki. 2016.10.26. 16:51:29

Ezek a "fegyverek" nem airszoftok?

Ettől függetlenül az ürgénél most bevethették volna a BTR-t...

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.26. 17:03:51

@anyadmajma:

Azért valahol röhejes, hogy itt és ebben is (b1.blog.hu/2016/10/26/rendort_olt_az_ismert_naci) próbálja a ballib blogger a jobboldalra tolni ennek az elmebeteg baromnak a tetteit, miközben a magadfajta ballib seggfejek a két rendőr felrobbantásánál, és most is olyan kárörvendő hozzászólásokat engednek meg maguknak, amitől jó érzéső ember hátán feláll a szőr.

Elmebeteg ballib barom vagy.

Részvétem a rendőröknek.

pushup 2016.10.26. 17:27:17

hm... szkájvolkerért mondjuk kiment a TEK ... gondolom kimerült az ehavi üzemenyag kvótájuk a sok forgolódásban a szűk falusi utcákban ...

nem is tudom ... van ennek a hírnek egy szakami vetülete, emit valaki durvánelgyurcsányozott ...
van egy politikai, hogy ugyebár a széljobber nem csak szóban irtaná a népeket.
meg van egy másik, hogy az a faszi reggel bementdolgozni és estére már nem volt aki hazamenjen. és ő valakinek lehet hogy az apja, vagy férje, de biztosan a fia ... és jön egy másik, aki mindegy, hogy fasiszta, zsidó, néger, biciklista, vagy bevándorló és kérdezés, meg egyezkedés nélkül lelövi. ez kemény

Mr. Heisenberg 2016.10.26. 18:10:40

Sajnálom az elhunytat.
Györkös nem ma kezdte ezt a dolgot. '92 környékén is ezt a fegyveres kiképzéses vonalat tolták. Vajon milyen eligazítást kapott az állomány?

Geo_ 2016.10.26. 19:20:50

Az első szó a döbbeneté, a második a részvété.

De ott van a sorban az is, hogy nehéz elképzelni, hogy valahol ne követtek volna el komoly hibát...

Muad\\\'Dib 2016.10.26. 19:27:33

Nagyon szomorú dolog ez. Eddig legalább az ilyenek nem voltak jellemzőek az országunkra. :(
Szinte fáj ezt ilyenkor felvetni, de azért érdekelne ennek a dolognak a szakmai oldala is. Mert emlékszem még, amikor a fogadás csalások kapcsán a játékvezetőt - akinél 99%-ban sejthető volt, hogy nincs fegyver - sikeresen lerohanta egy fél hadseregnyi állig felfegyverzett kommandós. Meg még ezer esetben látni, hogy a tek a fegyveres ellenállással aligha próbálkozó emberekre és családjukra rúgja rá az ajtót az éjszaka közepén. Most, amikor pedig egy olyan emberhez mentek, akinek valószínűleg fegyvere van, tudottan nem százas, meghalt egy ember, mert itt nem érezték szükségét a váratlan rajtaütésnek? Vagy csak hiba csúszott az akcióba? Jó lenne hallani a részleteket, hogy milyen információk alapján és hogyan próbáltak bemenni hozzá.

BiG74 Bodri 2016.10.26. 20:11:16

A legszebb, hogy az index cikk szerint a "mozgalomban" kb, 100 hozzá hasonló idegbeteg állatot lehet mozgósítani. Klassz. A tek meg mindenre jó, csak terror elhárításra nem. Persze lehet megzavarta őket, hogy nem arabul tolta az orosz propagandát. Feljebb meg egy másik barom azonnal ballibezik, biztos ami biztos. Persze várjuk még a másik fő orosz agitpolos elvtársat, hogy toljon egy kis ballibezést meg, hogy tagadja az amúgy követendő orosz irányultságot.

2016.10.26. 21:32:51

Ez az ügy pont úgy bűzlik, mint a körúti robbantó ügye. A rendszerváltás óta eltelt 27 évben semmi se történt, most meg odamegy pár titkosrendőr, nemzeti nyomozóirodás alak és lesz belőle egy lövöldözés. A párt és állam ökle, a TEK meg sehol. Ez egy provokatív titkosszolgálati akciónak tűnik, aminek a lelőtt rendőr egy feláldozható gyalogja volt. A végcél a Fidesz egyeduralmának biztosítása, az egész hisztit a Jobbik lerombolására fogja a hatalom felhasználni.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2016.10.26. 22:00:03

Azért nem árt nem elfeledni, hogy a TEK nem arra van, amire hangoztatják. A diktátor különlegesen bevethető akciócsoportja ez - de nem ellenünk. Hanem az alvilág, a mutyizók (nem Fideszes nagypofájúak) ellen van, az olyan rendőrök és rendvédelmi csoportok ellen, akik mondjuk valóban szolgálnák a magyar embert. És védenék.
De ez csak az én véleményem.

Egyébként tetszik @karandash: beszólása.

anyadmajma 2016.10.26. 22:07:45

@Ballib cenzúrázók réme 18: na te hazaáruló bolsevik geci, hát nem egy neonáci a faszi? Akkor az is ballib lett, amint nem úgy ugrál, ahogy a gazdád akarja?
Szánalmas vagy kisköcsög, egy lelki nyomoronc. Téged is lehetne sajnálni, de téged nem foglak.

2016.10.26. 22:14:01

Hogy is volt annakidején? Két pofon meg két hét.
Nekem úgy tűnik, hogy nem igazán jött össze. :(

Krutzifix 2016.10.26. 22:52:18

@Ballib cenzúrázók réme 18: Már ne is haragudj, de Te vagy egy minősíthetetlenül vadbarom hímnemiszerv! Mert aki még ebből az esetből is csak a ballibezésig jut el, az nem is lehet normális gondolkodású, talán jó lenne, ha Rád is ügyelne egy kicsit a TEK! Minden esetre addig is feküdj le, arccal a föld felé...
Részvétem a rendőrnek, akármennyit is hibáztak az akció során. Nyilván van egy rendőrség-TEK mérkőzés a háttérben, bár én állandóan előtérbe tolnám a TEK-et a rendőrök helyében...ha már vannak (egyébként feleslegesen), dolgozzanak.

Advanced Flight 2016.10.26. 23:11:25

@karandash: "az egész hisztit a Jobbik lerombolására fogja a hatalom felhasználni. "

Ebben amúgy van valami....

2016.10.27. 02:19:56

@anyadmajma: a TEK egy jól felszerelt és kiképzett beavatkozó, terrorelhárító alakulat. Nem röhögnek rajtuk ebben a vonatkozásban. Pont olyan jól rúgjákrá az ajtót az emberre, mint az amerikai, orosz, német, francia alakulatok. A probléma ott van, hogy a TEK-nek szánnak olyan feladatokat, amikre az izomemberek nem alkalmasak. Jó nyomozó, vizsgáló sose lesz egy TEK-esből.

De ebben az ügyben állítólag nincs is benne a TEK, itt a NNI ment házhoz a lóf@szért.

Mindenesetre roppant különös, hogy 27 évnyi szélsőségeskedést lenyomott az öregember erőszak nélkül, most valami nagyon rejtélyes ürüggyel kimennek hozzá a titkosrendőrök mindenféle TEK-es háttér nélkül és lesz belőle egy lövöldözés.
Szerintem ha nem cseszegetik Győrköst, akkor szépen ellett volna magának a kis fantáziavilágában.

A másik vicces vonzata ennek meg a beteg magyarországi fegyverszabályozás. Földi halandóknak nem lehet egy fegyvere se, de láthatólag aki akar, az tud szerezni.
Érdekes, környező országokban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Szerbiában lehet az embernek fegyvere, mégsincs minden héten lövöldözés.
Viszont a mohamedánista terroristák előszeretettel használják Magyarországot találkozóhelyül.

Valami nagyon nem kerek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 02:44:13

@karandash: "a TEK egy jól felszerelt és kiképzett beavatkozó, terrorelhárító alakulat."

:)) Akik 30 járműs konvojjal eltévednek egy egyutcás faluban is, és egy bohóc a vezetőjük.

2016.10.27. 04:27:01

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: eltévedtek, de hozzáértők szerint mégis jobbak, mint ami ebben a kategóriában valaha volt Magyarországon. Persze nyilvánvalóan azért kapnak meg ehhez minden pénzt, jogköröket, hogy a Fidesznek legyen egy kemény és lojális ökle. Ami igazán rossz vonal, az az, hogy az ajtóberúgó embereknek olyan jogkörömet adnak, amihez nem értenek.
süti beállítások módosítása