B1 blogcsalád



Orbán Viktor már tudja, hogy elbukta ezt a népszavazást

2016. szeptember 30. - nickgrabowszki

jokai.jpgMásra nemigen lehet következtetni abból, hogy a kampányhajrában nemhogy emelni igyekezne a tétet, és apokalipszissel riogatna, hanem ellenkezőleg, visszafogja a hangulatot, hogy minden mindegy, nem is számít, hogy érvényes lesz-e a népszavazás.

Ez ahhoz képest jelentős váltás, hogy a múlt héten az Origónak még saját szájával azt mondta,

Ha el akartam volna mondani, hogy a népszavazás után mit kell tenni, akkor elmondtam volna. Azért nem mondtam el, mert nem akartam. Azért nem akartam, mert idő előtti lenne, ugyanis a népszavazás eredménye határozza meg, hogy milyen irányban indulunk tovább. Most nem a népszavazás utáni időszakról kell gondolkodnunk, hanem – ahogy az amerikaiak mondják: first thing first – az első dolog először: legyen meg a népszavazás. Ha eredményes, meggyőző erejű, akkor abból más természetű lépések következnek, mintha satnyább.

Most viszont már ellentmond 10 nappal ezelőtti önmagának:

politikai értelemben a részvételnek nincs jelentősége (...) csak érzelmi jelentősége van az érvényességnek.

Eddig volt jelentősége az érvényességnek. Most már nincs. Most már nem is határoz meg az eredmény semmit.

Ebből egészen úgy néz ki, satnyább lesz az az eredmény. Nem lesz meggyőző erejű.

Orbán minden bizonnyal többet lát mint mi. De annyit mi is látunk, hogy a közvéleménykutatók az érvényességi határ alá mérik a részvételt (mint a Medián, a Republikon, a Publicus és a Závecz Research), valamint az is árulkodó, hogy se a Századvég, se a Nézőpont felmérését nem hozták nyilvánosságra.

Valami olyat mérhetnek, ami nem a Fidesznek, nem a népszavazás érvényességének kedvez.

Továbbá itt vannak az első részvételi adatok:

Orbán pálfordulását, a méréseket és az első adatokat is figyelembe véve egyszerűen

semmi okunk nincs azt gondolni, hogy érvényes lehet a népszavazás. 

A mindent elborító propaganda visszafelé sült el: a Századvég májusban még azt mérte, hogy 72 százalék lenne hajlandó elmenni szavazni.

És innen jutottunk el oda, hogy mostanra már beárazták a vereséget.

Pedig mindent feltettek erre.

Nagyon fontos volt Orbánnak és a Fidesznek ez a népszavazás.

Irdatlan összeget költöttek a kampányra. Csak a népszavazás 4-5 milliárd forintba került. A többszörösen is törvénytelen kampány legalább 10 milliárdba. És akkor még nem számoltuk hogy ez a kampány voltaképpen másfél éve folyik. Meg a 100 milliárdba kerülő, ám teljesen céltalan határkerítést sem. Vagy a propaganda-üzemmódba kapcsolt állami médiára költött tízmilliárdokat.

Ha valóban érvénytelen lesz a referendum, akkor

Orbán Viktornak sikerül második helyezést elérnie egy olyan versenyben, ahol egyedül indult.

Továbbá ő és pártjai, a Fidesz-KDNP határozta meg a szabályokat; ők választották meg a pályát és ki az időpontot, ők delegálták a bírókat.

major-facepalm_1.jpgEz azért nagy blama. Irtózatos pofáraesés. Nagyon kínos.

A népszavazásról az első pillanattól tudható volt, hogy nyilvánvalóan értelmetlen, jogi nonszensz, felesleges pénzkidobás. A tétje egyedül az a nehezen megfogható fogalom, amit legitimációnak neveznek.

Az még a saját támogatóikban se merült fel, hogy bármilyen következménye lenne akár egy érvényes referendumnak is (az Orbán mellett szavazó Hack Péter jogász jogi szempontból jelentőség nélkülinek nevezte például), viszont azt hangoztatták, hogy politikai következménye viszont lehet.

Orbán belpolitikai legitimitását elvileg nem vonja kétségbe egy érvénytelen népszavazás. (Bár láttunk már olyat, hogy egy miniszterelnök egy belpolitikailag szintén tét nélküli EP-választásba bukott bele: Medgyessy Péter 2004-ben.)

De a külpolitikai tétje jelentősebb.

Orbán a népszavazást bevallottan brüsszeli erődemonstrációnak szánta. Mivel kisebbségben maradt, leszavazták megsértődött, megpróbálta kétségbe vonni, hatálytalanítani az Unió procedurális jogát. 

Kvótaügyben már a szövetségeseinek gondolt visegrádiak is elfordultak tőle, sőt, a kvóta sincs napirenden, Orbán azonban meg akarta mutatni, hogy vele számolni kell, és bármi is írjon elő a tételes jog, ő ezt fölülbírálhatja, mert mögötte áll a magyarok többsége.

Előrehozott választásokról nem lehetett szó, mert bár a Fidesz vezet, és meg is nyerné, de már így is hatalmon van, és nem is szerezne az eddiginél nagyobb legitimitást: 2014-ben az összes választó alig negyede szavazott rájuk, +- 100 ezerrel idén is az lett volna a helyzet.

Valami pártok feletti ügy kell, történelmi, jelentős, ami már tavaly is kihúzta a bajból.

A kérdést ügyesen választotta meg: eleve egyetért vele ebben az ügyben a választók többsége, úgyhogy akár úgy is kinézhetett (és mindenképpen azt akarták, úgy nézzen ki), hogy ez egy konkrét ügyről szól, és nem Orbán, meg a Fidesz legitimitásáról.

Pedig arról szól:

ez nem egy kvótaügyi népszavazás, ez egy Békemenet.

bm.jpgCsak mivel utcai erődemonstrációval, mint 2012-ben, egy konkrét kérdésről már nem lehet meggyőzni a többi tagállamot (és nem is mennének el Orbánért tüntetni százezrek), a szavazófülkékbe telepített Békemenet.

Hiszen láttunk már forradalmat is a szavazófülkékben. Bukott forradalmat, és kudarcot vallott Békemenetet viszont még nem.

Önmagában még az érvényes népszavazás se lenne elég Orbánnak. Az csak a magyar Országgyűlést kötelezi, az Európai Tanácsot, Biztottságot, Parlament nem. Neki az kellene, hogy a négymilliót is haladja meg a nemek száma. Hogy elmondhassa: egy konkrét ügyben, politikája legfontosabbá emelt elemében mögötte áll a magyarok többsége.

Ehhez képest, ha valóban nem lesz érvényes a népszavazás, mint ahogy most látszik, akkor definíciószerűen nem ez lesz a helyzet. Az irdatlan pénz, propaganda, hazugságok, fenyegetések és politikai nyomás dacára a választópolgárok kevesebb mint fele szavaz majd Orbán elvárásának megfelelően. Azaz: a magyarok több mint fele,

a magyarok többsége nem áll be Orbán mögé.

  • Egy olyan ügyben, ami úgy volt kiválasztva, hogy beálljon.
  • Ami arra lett kitalálva, hogy erőt tudjon demonstrálni.
  • Amire eszetlen pénzt költöttek.
  • Amiért másfél éve kampányolnak.

Ez az igazi kudarc.

Ha még csak érvényes se lesz a népszavazás, akkor Orbán oda teheti a hamuba sült pogácsát, ahová akarja; Brüsszelben, meg a következő EU-csúcson a miniszterelnök kollégái ki fogják röhögni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7311753541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francois77 2016.09.30. 12:28:22

nem olvastam el, de fogadjunk arról szól, hogy megbukott Orbán :)

viszont most már biztos vagyok benne, hogy karakterre fizetnek benneteket. nem baj ez, csak állapítsuk meg mint tényt.

mondjuk én nagyon várom, amikor majd vasárnap este az otthonmaradásról meggyőzött 20-25 százalékról kijelenti a baloldal, hogy ők a többség. hogy 50% közelében, vagy kicsit felette lesz az otthon maradók aránya? igen. de ugye tudjuk, hogy 30% sosem megy el, tehát őket nem is kell meggyőzni. a matek innen indul. olyan ez mint a választás: aki otthon marad, az egyetért a végeredménnyel.

Sexual Harassment Panda 2016.09.30. 16:16:24

De gondolom a nèpszavazàs az Eu-tagsàgròl elsöprő volt a 45%-al, igaz?

pamut 2016.09.30. 16:42:29

Nem lesz meg az 50%-os részvétel.

Pedig a szocializmus óta az október 2-i lesz az első szavazás, ahol gyakorlatilag csak a kormány juttat el üzeneteket a tisztelt lakossághoz.

pamut 2016.09.30. 16:44:15

A hazaáruló, cinikus, maffiózó, a 3 billiós manyup-kasszát lenyúló kurva anyátokat:

"Az NGM államtitkára beismerte, hogy fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer, és erősíteni kellene az önkéntes pillért"

Vrplt 2016.09.30. 16:44:33

Orbán egy féreg. De ha meg is lesz az érvényesség (remélem nem) az mégis mit fog jelenteni? Elmegy egyet haknizni Brüsszelbe. És?! Leszarják a fejét ott.

Greg24 2016.09.30. 16:48:45

De beallunk!!hajra Magyarorszag hajra Magyarok

Zsoltbacsi 2016.09.30. 16:49:50

@pamut:

Nagyjabol egyetertek 2 "apro" kiegeszitessel:
1: Az 50% reszvetel szerintem meglesz, inkabb az ervenyesseg a kerdes.
2: Az uzenetelkuldes se biztos, hogy igaz. Peldaul a blogok 90%a naponta tobb postban azt harsogja hogy nem kell elmenni, tvk kozul a legnezettebben az Rtlen is az folyik a csapbol. Szoval valahogy ugy helyes a mondat, hogy fizetett uzeneteket csak a kormany juttat el.

ozzie 2016.09.30. 16:50:56

NEMZETHALÁLT vízionálok hétfőre!!!

pamut 2016.09.30. 16:53:24

@Zsoltbacsi:
Nem látok az RTL-en olyan hirdetéseket hogy "ne menj el".

Ráadásul a fideszes hazugság-birodalom összesített nézettsége nagyobb mint az RTL: TV2, m1, m2, m3, m4, m5, Duna Tv, Echo Tv + helyi, városi, kerületi Tv-k, mind nyalják a hatalom seggét, interjúztatják a maffia helyi embereit, stb.

És csak a Tv, az óriásplakátoktól az újságokig ugye nem kell sorolnom a több fost....

pamut 2016.09.30. 16:54:10

Egy kis fideszbűnözést kér valaki?

Friss, meleg.

Na?

pamut 2016.09.30. 16:57:10

Vagy egy hír a magyar versenyképesség zuhanásáról?

Na, erről se, senki?

A zombik zombik is akarnak maradni ugye?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 16:59:55

@pamut:

irtam ,hogy egyetertek, csak kiegeszitettem.
De ha mar igy belemegyunk, a netes media meg az indexel az elen a balos fost okadja. Vagy ott van az osszes Gyuri ba' altal fizetett 'jogvedo' szervezet (Migration Aid,Amnesty,Tasz,stb), ezek se kormanykozeliseggel vadolhatok, kampanyolnak is rendesen. Raadasul legalabb akkora hazugsagok az o oldalukon is elhangzanak a temaban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.30. 17:02:25

@Francois77: Téged fizetnek karakterre. Én meg abban vagyok biztos. 1-1.

pamut 2016.09.30. 17:06:32

@Zsoltbacsi: Sajnos ez is korrekcióra szorul, a legolvasottabb magyar híroldal az origo, ami a fideszes fost lövi magából reggeltől estig, és van már pár fidesz-szennylap, ne kelljen már sorolni...

A TASZ meg a többi nem tudom hogy jön ide, tán ha 10 embert érdekel mit írnak, ők nem országos médiumok, a Gyuribázás meg egyenes az agyhalál tünete.

Totális médiafölényben van a fidesz az országban, legalább 90% az övék, a szabad sajtó már alig maroknyi médiumot jelent, a többi a fideszkomcsik propagandáját hazudja, vagy épp karaktergyilkolnak, rágalmaznak, mikor mi a megbízásuk.

na4 2016.09.30. 17:09:15

Te jós vagy? A lottószámokat nem tudnád megmondani?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:13:03

@pamut:

Karaktergyilkossagra jo pelda az index ma delutani cikke.

Azzal nem tudnak vitatkozni, amit mondanak, így marad a lejáratás...
Raadasul az a legszebb, hogy az nevezi magat ujsagironak, aki elhiszi, hogy egy nyilt levelere majd a Tek vagy barmelyik elharitas beismer egy fedett akciot vagy kapcsolatot/egyuttmukodest barkivel....

Direkt nem linkelem be, annyira gyomorforgato es undorito

Francois77 2016.09.30. 17:16:24

@Tutta? Kampánymigráncs: hülye vagy, akkor 60 ezer karakterben írtam volna le ugyanezt.

pamut 2016.09.30. 17:19:13

@Zsoltbacsi:
valóban?
melyik cikk?

ahhoz képest hogy "egyetértesz" mintha fideszes lennél.... a fideszes mocsokságra aljasságra zsigerből az a válaszod hogy a "mások oldal is", ami persze részint nem igaz, sőt baromság (sőt "másik oldal sincs abban az értelemben ahogy ők használják), részint ha igaz lenne sem mentené a fidesz aljasságait. ez csak a fideszes fanatikus beszűkült zombilogika világában "működő" érv. illetve még ott sem, de nekik már az is elég ha mondanak valamit és leszarják a többit, had fárassza magát a cáfolattal más, legfeljebb arra is ráhazudják hogy a "másik oldal" embere. szektáknak van ilyen gondolkodása.

pamut 2016.09.30. 17:20:52

naaaa, kérjen már valaki egy kis fideszbűnözést,. ha már bekészítettem!

tudjátok, ez is egy azok közül, amiről a maffiakormány félelemkeltő pszicho-terror hadjárata el akarja terelni a figyelmet.

1ghost 2016.09.30. 17:23:43

@Francois77:

Mi van te fideszbérenc? Már most savanyú a szőlő?

Akkor mi lesz vasárnap, amikor a magyarok beleverik aaz orrod a saját narancsos mocskotokba!

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:27:01

@pamut:

Tovabbra se linkelem be, az a cikk, amiben a Nogradit meg a Spottlet fikazzak.

Miert ne erthetnek bizonyos dolgokban egyet? Mar ez is baj? Es szerintem nagyon sok tekintetben 1:1 a helyzet. Abban nem ertek egyet a kormannyal, hogy szerintem is tultoltak ezt az egeszet, ennyire nem kellett volna nyomulni, mert az mar kontraproduktiv. Viszont veletek se ertek egyet, mert ti meg olyanok vagytok, mint a viccben a Moricka, csak nektek mindenrol nem a pina, hanem orban jut eszetekbe. Gondolom kell max 20 komment meg, es elojon hogy orban mennyit lop, mintha annak barmi koze is lenne ehhez. Raadasul a bal oldal se jobb, ugyanugy osszevissza hazudozik.
Gondolom emlekszel a "nincs migransproblema" beszedekre, mondtak ezt meg szeptemberben is, amikor mar napi 6-8000 ember jott at, szerintuk meg akkor is orban talalta ki az egeszet, hogy ne a lopasrol legyen szo. Komolyan en mar azt varom,hogy valamelyik balfasznak mikor fog elsulni az agya, es mikor jelenti be, hogy az Arab tavaszt is orban szervezte!

Francois77 2016.09.30. 17:27:25

@1ghost: az a 20%, aki otthon marad a bojkott miatt? Ne viccelj már:)

1ghost 2016.09.30. 17:27:46

Ja, egyébiránt meg 16 milliárdért sütött orbán magának hamuba sűlt pogácsát!

A retkes tolvaj, korrupt, gázszerelős, rogános, tiborcszos, matolcsys kurva életbe.

Miközben nyomor a köbön, ezek elbasszák az adófizetők nehezen megkeresett pénzét a saját faszságaikra, hogy rohadna meg ez gennyes enyveskezű, hazug fidesz bűnszervezet.

2016.09.30. 17:32:36

Az a fene nagy vágya a legitimizációra csak most jött elő. Eddig egyáltalán nem zavarta, hogy 2/3-ot játszott kb. 20 %-kkal beleértve az ideneglégiós külhoni magyarokat.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:34:37

@Zsoltbacsi:

" Gondolom kell max 20 komment meg,"

Tevedtem, csak 2 kellett....

peco28 2016.09.30. 17:34:41

ez az oldal mi akar lenni? ilyen szélső-DKs kuruczinfo? mert tévedésben ne légy, a színvonal ugyanaz... melyikőtök képszerkesztő az indexnél hogy mindig cimlapos ez a trágyadomb?

2016.09.30. 17:36:04

A helyzet az, a magyarok a következő helyzetben vannak. Itt egy rakás vadember, akik őzikeszemekkel kérnek menedéket, aztán - ahogy Angliában történt - már hangoztatják, hogy "ez már a mi országunk". Senki sem akarja ezeket itt látni. Viszont aki ez ügyben nagy hangon pofázik, az ország történelmének egyik leggátlástalanabb bűnözői köre felkarolva ezt az ügyet akar egy legitimációt, amivel soha nem rendelkeznének, sőt, lehet már el is lettek volna zavarva. Azaz a migránsáradat orbánéknak használt a legtöbbet!

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:37:07

@peco28:

Az indexes cimlapos blogokbol 99% ilyen. (Europa kavezo, berkecbalazs, keleti sotetseg,szigetvari blogja,stb)

Persze csak a kiegyensulyozott tajekoztatas jegyeben termeszetesen...

pamut 2016.09.30. 17:39:13

@Zsoltbacsi:

Nógrádi meg Spotte? :DDD A két IQ-mentes barom, az egyik egy hazug csaló, a másik egy német kretén akit saját bevallása szerint elraboltak az UFO-k :DDD

Normális országban ilyeneket nem hogy Tv-be nem engednének, hanem ,még a saját családja is szégyellné őket.....

"Miert ne erthetnek bizonyos dolgokban egyet?"
Érthetnénk, csak nem értünk, te csak hazudod hogy egyetértesz velem hogy a hitelesség látszatát megteremtsd, majd egyből ellentmondasz, cáfolni akarsz, hamisítatlan fideszes logikával.

"Es szerintem nagyon sok tekintetben 1:1 a helyzet."
:DDD
Hány milliárdot költött is el a maffia erre a velejéig hazug, hamis, aljas gyűlöletkampányra, félelemkeltő kampányra?
És mennyit azok akik más véleményen voltak mint a kormány?
A rohadt szocializmusban volt ilyen szinten egyoldalú a korménypropganada.

Azt tudod hogy a maffiamkormány a MI PÉNZÜNKBŐL TÖBBET költött a gyűlöletkampányra, mint Nagy Britannioában a Brexit-szavazás kapcsán a két ellentétes oldal EGYÜT??? :DDD

Szóval miről beszélsz? :D

Meg mint írtam az örökös, beteges, kényszeres "másik oldalazás", a "két oldal van" világkép eleve fideszes védjegy...

"Viszont veletek se ertek egyet"
Nahát, többesszámban bezsélsz hozzám, eleve úgy teszel mintha valakikhez tartoznék, nahát, ez is fideszes védjegy, micsoda meglepetés! :D

"mert ti meg olyanok vagytok, mint a viccben a Moricka, csak nektek mindenrol nem a pina, hanem orban jut eszetekbe"
Ó, már el is érkeztünk az alpári személyeskedéshez, de te nem is vagy fideszes, ááá, dehogy! :DD

Zsótibácsi, ez nem jött be. Lebuktál. Próbálkozz mással, hátha.....

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:39:19

@István Zsolt:
Teljesen igazaad van, csak aza baj, hogy a konkurencia se jobb semmivel, sot!

no successful 2016.09.30. 17:41:13

Azért csak várjuk meg azt a vasárnapot emberek.

conchita wurst 2016.09.30. 17:41:38

a ballib az elejétől tudja hogy orbitálisat bukik vasárnap

a legnagyobbat pont az mszp fogja bukni akié ez a blog

hogy a többiek mennyit buknak, kiderül a köv. hetekben

pamut 2016.09.30. 17:43:25

Csak hogy lássátok, milyen szinten van TOTÁLIS pártpropaganda:

- "Többe kerül a kvótakampány, mint amennyit a britek összesen költöttek a Brexit-kampányban"
- "Ez több, mint amit Nagy-Britanniában a júniusi Brexit-szavazás előtt kampányra költöttek. Nem csak a Leave és a Remain kampány költségeit haladja meg külön-külön, hanem azok együttes kiadásait is."

igyirnankmi.atlatszo.hu/2016/09/28/tobbe-kerul-a-kvotakampany-mint-amennyit-a-britek-osszesen-koltottek-a-brexit-kampanyban/

Tehát egy 65 milliós, nálunk sokkal gazdagabb országban összes nem költöttek annyit a két ellentétes oldal hívei (noha az valóban sorkérdés volt), mint itt a kis 9,5 millió országban a maffia propagandájára... ilyen brutális agymosás basszátok meg tán még soha nem volt az országban....

Kádár János büszke Orbánra, kedvenc tanítványára......

conchita wurst 2016.09.30. 17:44:11

@István Zsolt: 'Viszont aki ez ügyben nagy hangon pofázik, az ország történelmének egyik leggátlástalanabb bűnözői köre felkarolva ezt az ügyet akar egy legitimációt, amivel soha nem rendelkeznének, sőt, lehet már el is lettek volna zavarva. '

10 éve csak annyiban ingadozik a helyzet, hogy a köv. vasárnap simán vagy 2/3dal nyerne a fidesz

ezen a népszaazás se pro se kontra nem változtat, és 2018ig valszeg más se, tudod ezt te jól

peco28 2016.09.30. 17:45:40

@pamut:Azt tudod hogy a maffiamkormány a MI PÉNZÜNKBŐL TÖBBET költött a gyűlöletkampányra, mint Nagy Britannioában a Brexit-szavazás kapcsán a két ellentétes oldal EGYÜT???"
LÓ-FUCKING-FASZT költött többet, ne húzz már ki adatokat a seggedből,, mert szarszaga van.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:46:08

@pamut:

Megis mire gondoljak, ha te nyomod folyamatosan a gyurcsanyista mantrat??? Mintha felmondanad a lecket! Persze, hogy egy kalap ala veszlek veluk.

Es akkor visszaterhetunk az eredeti kerdeshez. Van barmi konkretum is a cikkben, ami valami konkret hazugsagot leleplez a ket idezett eloadasaibol?
Nezd, ok ketten hivatalos eu/nemet/osztrak/sved/interpol stb statisztikakat is kozolnek, amiket a kedves ellenzok sosem!

Egy intelligens vita szerintem nem az, hogy az illeto egy fasz es kesz. Hanem szerintem ugy kene kineznie, hogy nincs igaza, mert pl xxx statisztika szerint ez es az nem ugy van, hanem...
Viszont erre eddig nem kerult sor, megpedig azert, mert nem tudnak ilyet mondani. Az balosoknak csak a hippi duma megy, hogy szeressuk egymast meg ilyesmik. Miert nem tudnak eloturni olyan HITELES helyrol szarmazo adatot, hogy peldaul a migransok koreben kisebb vagy legalabb akkora a bunozes?
Olyan orszagokbol, ahol nyilvantartjak miert nem tudnak adatokat hozni, hogy a bortonben levo muzulmanok aranya kisebb vagy hasonlo mint a teljes nepessegben?

A legkonnyebb homokba dugni a fejet, es vadaskodni

conchita wurst 2016.09.30. 17:47:32

@pamut: forrás? Ja átlátszó, soros pénzből. Soros maga is mondta hogy migriket akar európába....pestisracok.hu/soros-millioibol-aggodnak-korrupcio-miatt-az-atlatszo-k-monitor-transparency-es-political-capital-munkatarsai/

A migrikre Németországban jövőre 6000 mrd forintot, Olaszországban 3000 mrd forintot fognak költeni (persze ebben nincs benne a totális terrorkészültség/szükségállapot meg ami ezzel jár)

peco28 2016.09.30. 17:49:00

@pamut: az idézett cikked nagyvonalúan elsiklik a £142m-os Royal Mail "információs kampány" felett. (értsd: kihagyja)

conchita wurst 2016.09.30. 17:50:19

@pamut: viccből rámentem az átlátszós linkre...

Úgy hasonlítja össze a 2 népszavazást, hogy aszongya a kormány 15 mrd-ot költött erre a népszavazásra, bezzeg a britek kevesebbet költöttek a brexit-kampányra (se forrás, se összeg)

ócska BALLIB HAZUDOZÁS soros pénzén

Zsoltbacsi 2016.09.30. 17:50:28

@conchita wurst:

De kis butus vagy, nem hiszed el hogy orban el lesz zavarva. Nem is ertelek...
Ellenben:

El lett zavarva a horvat,szloven,holland,dan garnitura. El lett zavarva az osztrak Faymann, es ha vegre kiirjak a valasztasokat, akkor a libsik is mennek a levesbe.
El lesz zavarva az olasz Renzi, a francia Hollande es jo esellyel Merkel is, csak hogy europa legnagyobb orszagait emlitsujk.
Mi a kozos a fentebb felsoroltakban? Ugye veletlen se az, hogy mind ballibsi? (Kiveve Merkel)

Az a baj, hogy mindenki szembejon az autopalyan egyesek szerint

pamut 2016.09.30. 17:50:53

@peco28:

OLVASS KRETÉN:
igyirnankmi.atlatszo.hu/2016/09/28/tobbe-kerul-a-kvotakampany-mint-amennyit-a-britek-osszesen-koltottek-a-brexit-kampanyban/

- "Többe kerül a kvótakampány, mint amennyit a britek összesen költöttek a Brexit-kampányban"
- "Ez több, mint amit Nagy-Britanniában a júniusi Brexit-szavazás előtt kampányra költöttek. Nem csak a Leave és a Remain kampány költségeit haladja meg külön-külön, hanem azok együttes kiadásait is."

peco28 2016.09.30. 17:53:33

@pamut: lolpasztmek, jo hogy nem 444-et linkelsz... ne szórakoztass már ember.

pamut 2016.09.30. 17:53:52

@Zsoltbacsi:
"Megis mire gondoljak, ha te nyomod folyamatosan a gyurcsanyista mantrat???"
:DDD
Egy kurva szó "gyurcsanyista mantrat" nem nyomtam, de hogy ezzel próbálsz besározni, ez csak az N+1-ik bizonyítéka hogy fideszes kis féreg vagy te :)
Istenem hányszor kaptam ezt már meg, és mindig, MINDOIG kivétel nélkül fideszesektől :) Nem is igazi fiderzses aki nem veszi elő legkésőbb a 2. percben a gyurcsányozást :) A fideszzombik védjegye :D

Jól van picur, szépen ledaráltad a kötelezőt, 0,0001 mp talán volt is valaki aki beszopta hogy nem a fideszmaffia embere vagy :)

pamut 2016.09.30. 17:55:23

@conchita wurst:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PROSTISRÁCOK??? :DDD

Hé,. emberek, talkáltam valakit aki olvassa a fidesz sötét bűzölgő segglyukát, sőt, ezt még vállalja is! :DDDDDD

Fogadok be is szopsz mindent amit ott a fidesz kurucinfóján hazudnak a képedbe! :DDDD

conchita wurst 2016.09.30. 17:56:03

@Zsoltbacsi: Merkel bukójára nem vennék mérget, és nem is tudom hogy akarom-e

peco28 2016.09.30. 17:58:00

@pamut: figy, ekkora nagy foteljani vagy, miért nem inditasz egy pártot? hmm. faszom ki van az ilyen szerencsétlenektől mint te. csak az ugatás meg a csúsztatás. Semmivel, de SEMMIVEL nem vagytok nem hogy jobbak, de különbek mint nariék, csak belőletek még az élni akarás is hiányzik.

pamut 2016.09.30. 17:59:48

@conchita wurst: de, van ott összeg és forrás is.

kurva szarul hazudsz bazdmeg :)
de mondjuk ha tolod a sorosos agyhalott zombi dumát akkor neked úgyis mindegy, fél mp múlva vonítva fogsz gyurcsányozni, terroristázni, sorospatásozni :D

mondjuk aki olvassa a minden fideszes szennylap legalját, a prostikat, az tényleg, totálisan és örökre menthetetlen.....

pamut 2016.09.30. 18:00:48

@peco28:
lol bazmdeg, semmi érved :D

az átlátszó nem maffia szennysajtója, hanem egy független szabad hiteles újság, akárcsak a 444, pont ezét gyűlölitek ti fideszesek :)

conchita wurst 2016.09.30. 18:01:19

@pamut: Az átlátszón semmilyen forrás nincs, a soros csicska leírja hogy szerinte az angolok ennyit és ennyit költöttek így és így...:)

vicc

pamut 2016.09.30. 18:02:11

@peco28:
rohadt szarul tolod a személyeskedést, szólj már a gazdádnak hogy küldjön már valami használhatót, te még trollnak is fos vagy.

peco28 2016.09.30. 18:02:19

@pamut: oké, tehát csak trollkodsz.. well played bazmeg. ebbe beleszaladtam. megjegyezlek. csak úgy tudod, a jövőre nézve meg minden.

pamut 2016.09.30. 18:03:00

@conchita wurst:
de van forrás. még ki is van emelve pirossal.

színvak vagy, vagy csak kényszeres hazudozó?

szerintem az utóbbi.

peco28 2016.09.30. 18:03:24

@pamut: de ráérsz hallod...

pamut 2016.09.30. 18:04:14

@peco28:
:DDDD

szóval "megjegyeztél" :DDD most kéne megijednem, vagy mégis mi? :DDD

ja és hol a link, kamugyerek?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:05:31

@conchita wurst:
Marpedig ha nem valtoztat, akkor a CDU/CSU nem ot fogja inditani.

conchita wurst 2016.09.30. 18:05:39

@pamut: milyen forrás?

1 perc gugli után találtam még 4x annyi pénzt amit elköltöttek a brexit kampányban, de ez már nem érdekelte a soros csicskát az átlátszónál

'Away from the campaigns, the total cost of conducting the referendum – which includes "the expenses incurred by counting officers in running the poll, the delivery by Royal Mail of campaign mailings and the cost of the central count" – has been estimated at £142.4m by the Cabinet Office.'

www.theweek.co.uk/brexit/73869/eu-referendum-how-much-did-it-all-cost

pamut 2016.09.30. 18:06:46

Látom az orbánmaffia szokása szerint ideuszította a trolljait szétverni ezt a posztot is , olyan cukik vagytok a szánalmas kis hazugságaitokkal és személyeskedéseitekkel :)

Sajnos meg kell jegyeznem hogy a kötelező sorosozás és gyurcsányozás már megvolt, na de hol van a brüsszelezés? ejnye-ejnye gyerekek, ma nagyon gyengék vagytok....

Na akkor a fidesztrollok kedvéért hamarosan a pofátokba tolom az aktuális fideszbűncselekményeket, tudom örültök neki :)

conchita wurst 2016.09.30. 18:07:02

@Zsoltbacsi: Már legalább 8 hónapja korrekciós pályán van Merkel.

De nem csak rajta múlik innentől, hanem azon hogy a közig hogy birkózik meg a már ott levő migrikkel. Mert most már kevesebb jön.

peco28 2016.09.30. 18:08:04

@pamut: nem mindegy, úgyse erdekel téged semmi csak a vak gyűlölet a szivedben. inkább megyek, Legozok a gyerekkel.

pamut 2016.09.30. 18:10:58

@conchita wurst:
:DDDD

komolyan arra apellálsz hogy hátha át tudsz baszni olyat aki nem beszél angolul? :D

OTT VAN A SAJÁT IDÉZETEDBEN hogy az nem a kampány költsége, hanem benn van a népszavazás ára is, még a számoló hivatalnokok bére is bazdmeg! :D az nem a kampány ára, akárhogy hazudjátok :D

amúgy túl egyformát hazudtok ti fidesztrollok, így a hülye is látja hogy egy direktívát kell másolnotok, komolyan ennyire igénytelenek vagytok már, a látszatot is leszarjátok?

pamut 2016.09.30. 18:11:58

@peco28:
hát persze ;)
duma az van, bizonyíték az nincs, na fuss csak ;)

conchita wurst 2016.09.30. 18:12:52

@pamut: Mer a magyar adatban meg nincs benne, mi?

pamut 2016.09.30. 18:13:04

Na jó, milyen fideszbűnözést kértek: "csak" pár száz millióst, vagy inkább több milliárdost?

TheSaurus 2016.09.30. 18:14:31

Ajánlott olvasmány: Zendülés a Caine hadihajón, azon belül is az a rész, amikor Queeg kapitány nyomoz az epertolvajok után.

pamut 2016.09.30. 18:15:05

@conchita wurst:
Eltaláltad. Eleve ezt írtam: "kampány". Ismered ezt a szót? Beszélsz magyarul? Meg tudod különböztetni ennek a jelentését a "népszavazás" szó jelentéstartományától?

Kádár János, a vén gyilkos diktátor puszil titeket a sírból, ilyen hazug, uszító totális propagandát még ő se tolt!

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:15:33

@conchita wurst:

Maradjunk abban, hogy nem tudjuk, mit hoz a jovo.
Egyebkent olvastam nemet elemzeseket, es az ottani politologusok bizonyos kozvelemenykutatasoktol teszik fuggove Merkel sorsat. Seehofer a bajor miniszterelnok idealis jelolt lenne, de elegge kerdeses hogy a "tobbi" nemet hajlando lenne-e egy bajorra szavazni. Szerintuk ezen mulik.

A masik, hogy egyaltalan nem igaz, hogy most mar kevesebben jonnek. Ha nagyon erdekel elokereshetem, de valami olyasmit olvastam, hogy szept 1-ig iden 750 000 menekultkerelmet adtak be. Szoval valoszinuleg minimalisan kevesebb lesz, mint tavaly, de a milliot iden is boven meg fogja haladni.

peco28 2016.09.30. 18:16:33

@pamut: "ha nem tetszik, el lehet innen menni"

pamut 2016.09.30. 18:20:03

Oké, az orbánmaffia egy átlagos hétköznapja, 400 milliós lopás:

www.korrupcioinfo.hu/korrupcioinfo/menekultekkel-a-helybol-felszallo-merevszarmyu-repulok-ellen/

HELYBŐL FELSZÁLLÓ ULTRAKÖNNYŰ REPÜLŐGÉP PROTOTÍPUS kifejlesztésére loptatok el 400 milliót hogy rohadna le azaz enyves kezetek tőből rohadékok :D

Persze repülőgép sehol (nem is lehetne ennyiből), de bizonyítékul két nyomtató fényképét toljátok bele a magyarok képébe, azt a cinikus pofátlan kurva anyátokat :D

Mi lesz abból a tőlünk lenyúlt 400 millióból, he fideszbűnözők?
egy újabb luxusjacht a tengeren?

pamut 2016.09.30. 18:21:54

@peco28:

szóval hazudoztok ahogy a hazug pofátokon kifér és erre menjek el? :D előbb amúgy nem azt hazudtad hogy azért nem tartod a hátad a hazugságodért mert inkább legózol a gyerekkel?
vár a gyerek, húzzá legózni... és van benned egy csepp apai érzés, legalább a gyerekedből ne nevelj olyan aljas sunyi hazug embert mint amilyen te vagy.

conchita wurst 2016.09.30. 18:25:34

@pamut: Tehát a magyar összktg. 16-17 mrd mindennel együtt

hvg.hu/itthon/20160922_A_valasztasi_kampanynal_is_tobbet_kolt_a_kvotakampanyra_a_kormany

A brit összktg 33+142 mil. font x 360 = 63 milliárd forint

Orbánék népszavazása olcsóbb, és még hatékonyabb is mint a briteké hiszen 90%-al fognak győzni a nemek, nem 52%-kal.

Németország 2017ig 15.000 milliárd forintot költött el migrikre....www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/fluechtlinge-kosten-deutschland-bis-2017-rund-50-mrd-euro-14045355.html

Menj, csókold meg Orbán lábát hogy spórol neked pár ezer milliárdot az ütődött Gyurcsányodhoz képest.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:28:52

@pamut:

Arrol miert nem beszelsz, hogy az osszes balos politikus es sajto mekkora pofont kapott a mult heten? Tudod, amikor Jucker "bejelentette" hogy megsem lesz kvota. Aztan 1 nappal kesobb a parlament szovivojetol (a gorog) kezdve az elnokeig (Schulz) mindenki tagadta.

Marmint ugye a nemletezo kvotat, mert a baloldal honapok ota azt hajtogatja, hogy nincs kvota. Erdekes mert naponta tobbszor is elmondjak az unio fejesei.
Sot, Merkel epp a pozsonyi ules utan kezdte el pedzegetni, hogy fel kene gyorsitani az attelepites utemet....

pamut 2016.09.30. 18:31:27

@conchita wurst:
Idióta, BESZÉLSZ MAGYARUL?

Már megcáfoltalak, átfogta a tudtod? A 142 m font, az NEM A KAMPÁNY költsége!

Akkor ismét:
"OTT VAN A SAJÁT IDÉZETEDBEN hogy az nem a kampány költsége, hanem benn van a népszavazás ára is, még a számoló hivatalnokok bére is bazdmeg! :D az nem a kampány ára, akárhogy hazudjátok :D"

Ja, a 400 milliós fideszbűnözés hogy tetszik? Vagy inkább kussolni akarsz róla ugye? :D Fogadok, támogatod a lopást :D

conchita wurst 2016.09.30. 18:35:07

@pamut: Mivel vitatkozol? Azzal, hogy Orbán spórolni akar neked is pár ezer milliárdot a hiperolcsó népszavazásával?

Nehéz lenne cáfolni.

pamut 2016.09.30. 18:35:32

@Zsoltbacsi:
mandiner.hu/cikk/20160929_hamis_tudositasok_nem_is_orbanozott_schulz_es_juncker

"Hamis tudósítások: nem is orbánozott Schulz és Juncker"
"Jean-Claude Juncker és Martin Schulz közös interjút adott a France24-nek, amit az EUobserver félrevezető szemléje nyomán több hazai lap is hibásan vett át. Megnéztük és meghallgattuk a felvételt: Juncker nem üzente a magyaroknak, hogy szeressük meg a migránsokat vagy a migránskvótákat"

Amúgy milyen érdekes már hogy még a látszat szintjén sem próbálsz reagálni arra amit írtam te rohadt fidesztroll, csak úgy bedobsz egy random fideszes baromságot ? :D áááá, te nem is vagy fideszes ugye? :D

fentebb betoltam egy kisebb, 400 millió lopást, az se zavar téged, ugye eltaláltam? :DD

ja és korábban milyen neveken nyaltad a maffia seggét, annyira uncsi már géza a tízmilliomodok kamunikked....

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:37:48

@pamut: Lopas mindenhol van, kar osszehasonlitani.
Hozzam fel en is az M5-ost? 94ben eladtak, aztan 2004ben horribilis penzert visszavasarloltak. Kozben europa legdragabb autopalyaja volt. Erted, az alfold kozepen, dragabb volt, mint a horvatoknal, ahol hegyeket kellett bontani, meg alagutat epiteni, dragabb mint a svedeknel, ahol telen mindennapos a minusz20-30 es ott csak ugy lehet autopalyat epiteni, ha az epitteto 20 eves garanciat vallal.
Mai arakon akkoriban 8-9000 forintba kerult Budapesttol eljutni Kecskemetre, ami testverek kozott is kemeny 60km, es ez csak a palyadij sima szemelyautora

conchita wurst 2016.09.30. 18:37:59

@conchita wurst: Németország 2017ig 15.000 milliárd forintot költött el migrikre....www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/fluechtlinge-kosten-deutschland-bis-2017-rund-50-mrd-euro-14045355.html

Németország minden egyes magyarnak kifizethetett volna ennyi pénzből másfélmillió forintot.

Annyi EU támogatás összesen nem jött Mo-ra a 12 éves EU tagság alatt fejenként, amennyit Németország költ a 1,5-2 millió migrire. De legalább nem dolgoznak, egyáltalán.

pamut 2016.09.30. 18:38:09

@conchita wurst:
:DDD

Milyen érzés hogy így szarrá égetted magad az átlátszó hazudozásoddal, aminek a végén te magad cáfoltad önmagad amikor idézted az angol forrást ? :DDD

És az milyen érzés hogy Kádár Jánost lealázó egyoldalú, ám HIPERDRÁGA, a Brexit-kampány összesített költségnél is drágább a hisztérikus gyűlöletpropagandátok?

A FIDESZBŰNÖZÉShez miért nem szül hozzá, kollaboráns? :D

Kevesled ugye, hogy mennyit lopnak az elvtársaid?

pamut 2016.09.30. 18:40:05

@Zsoltbacsi:
"Lopas mindenhol van, kar osszehasonlitani. "
:DDDDDDDDD

ezt a szar kollaboráns dumát :D
szeretnétek ugye hogy a magyarok kussoljanak miközben loptok, sőt akár mosolyogjanak is hozzá?

neked mennyi jut a szajréból, kollaboráns?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:40:19

@pamut:

En egy szoval se mondtam, hogy orbanoztak volna,

Volt egy mondata Junckernek, valami olyasmi, hogy a befogadasnak szivbol kell jonnie, na ezt a mondatot forditotta az egesz balliba tabor annak, hogy nincs kvota! Kb 1 napig a csapbol is ez folyt, mig helyre nem igazitotta oket a szovivo.

pamut 2016.09.30. 18:42:08

@Zsoltbacsi:
leszarom a sunyi gyáva félrebeszélésed, ezeket kérdeztem:

"Amúgy milyen érdekes már hogy még a látszat szintjén sem próbálsz reagálni arra amit írtam te rohadt fidesztroll, csak úgy bedobsz egy random fideszes baromságot ? :D áááá, te nem is vagy fideszes ugye? :D

fentebb betoltam egy kisebb, 400 millió lopást, az se zavar téged, ugye eltaláltam? :DD

ja és korábban milyen neveken nyaltad a maffia seggét, annyira uncsi már géza a tízmilliomodok kamunikked...."

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:42:14

@pamut:

Miert lenne kollaborans? Mindig is azt mondtam, hogy egyik se jobb. Azert tudtok csak hazudozni, mert a regi lopasaitokat nem szorozzatok fel az inflacioval, es egyeb finomsagokkal, Lennenek meglepetesek....

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:43:24

@pamut: Kotelessegem reagalni?

Egyenlore az a helyzet, hogy beloletek nem ker a nep, es nem a fideszbol nem. Tudom hogy faj, de hat ez van...

pamut 2016.09.30. 18:44:48

@Zsoltbacsi:
hagyd a süket dumát géza. pont azzal véded őket hogy hamis egyenlőségjelet teszel, hogy relativizálsz, eleve azzal hogy eszedbe jut méricskélni, hogy szocizol. ez a fideszféregek VÉDJEGYE. Mindig, ismétlem: MINDIG ezzel tereltek ha a mocskos lopásaitokról van szó.

pamut 2016.09.30. 18:45:49

@Zsoltbacsi:
dehogy kötelességed, úgyis csak hazudnál :D
így legalább még jobban látszik melyek azok a kérdések amikre gyáva vagy reagálni:

"Amúgy milyen érdekes már hogy még a látszat szintjén sem próbálsz reagálni arra amit írtam te rohadt fidesztroll, csak úgy bedobsz egy random fideszes baromságot ? :D áááá, te nem is vagy fideszes ugye? :D

fentebb betoltam egy kisebb, 400 millió lopást, az se zavar téged, ugye eltaláltam? :DD

ja és korábban milyen neveken nyaltad a maffia seggét, annyira uncsi már géza a tízmilliomodok kamunikked...."

pamut 2016.09.30. 18:46:32

na, még egy fideszbűnözés?

na, kicsi fideszes férgek, kértek a pofátokba egy több milliárdos fideszbűnözést?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:46:41

@pamut:
Figyelj, utoljara mondom.

igen, lop a fidesz! De nehogy mar az hoborogjon miatta, aki semmivel se kulonb!
Ha az lmp/jobbik mondja ezt, akkor hiteles, mert ok MEG nem loptak, de a tobbi semmivel se jobb.

2:
Te se reagaltal az en altalam felhozott lopasokra, te se vagy jobb

pamut 2016.09.30. 18:53:00

Ez valahogy elsikkadt, érdekes a fideszes gecik erre sem akarnak reagálni, mintha el akarnák tussolni, vajon miért? :)

"A hazaáruló, cinikus, maffiózó, a 3 billiós manyup-kasszát lenyúló kurva anyátokat:
"Az NGM államtitkára beismerte, hogy fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer, és erősíteni kellene az önkéntes pillért""

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:54:55

@pamut:

Bar nem klasszikus lopas, de jelzi a kettos merceteket. Ugysem nem lesz gerinced reagalni erre, azert leirom

Ugye basztattatok a telapot, hogy ingyen hitelt kapott a tv2 megvetelehez. Erdekes modon a gyurcsotany is ingyen hitelt kapott a gyarai megvetelehez hasonlo ertekben.
Csak van egy apro kulonbseg:
Most az atlagos kamat 3-5%, akkoriban ha te vagy en besetaltunk volna a bankba, akkor 35-40 szazalekert kaptunk volna penzt!
Es rengeteg ilyen van.

Amikor a szoci miniszterelnokok mentek evente pofavizitre moszkvaba, az teljesen rendben volt.
Amikor most megy Orban, akkor a Putyin faszat szopkodja.

Ja, es most a Putyin egy rohadt diktator, bezzeg amikor Gyurcsany fotozkodott vele a sajat kertjeben a kutyajaval, akkor persze nem volt diktator. Akkor apoltuk a kapcsolatokat :)

Folytassam?

pamut 2016.09.30. 18:55:42

@Zsoltbacsi:
1. " De nehogy mar az hoborogjon miatta, aki semmivel se kulonb!"
:DDDD Ki ne találd már bazdmeg te geci hogy én nem vagyok különb a maffiánál :DDD a körmöm alatt a kosz különb ahazaáruló rohadékoknál! a kertem földjében a giliszta különb a nemzetvesztő gyűlöletkeltő rohadt tolvajoknál!!

2. mi van, nem reagálok a fideszes kamu terelésre, és ez neked fááááj? :DDD

gézuka, nem sül le a képedről a bőr a 20ezredik kamunikkel blogrombolni? :D

Zsoltbacsi 2016.09.30. 18:57:41

@pamut:

MEgint terelsz, termeszetesen nem rad ertettem szemelyesen, hanem az EGESZ balos garniturara.

conchita wurst 2016.09.30. 18:59:09

@Zsoltbacsi: Nem ez a lényeg.

A lényeg nem az hogy ki mennyit lop. Az senkit sem érdekel.

Most nincs csődben az ország, a középosztály kevesebbet adózik, és stabil a gazdaság. Az 'ellopott' pénz a fidesz holdudvarnál köt ki, akik magyarországi vállalkozók, cserébe ők a fideszt segítenek hatalomban tartani.

Amikor a ballib lopott, az ország csődbe ment, 600ezerrel kevesebb munkahely volt, a középosztályt szétadóztatták, és a lopott pénz mind egy szálig eltünt az országból, nem segítik most a ballenzéket (SZDSZ csőd, MSZP csőd szélén).

Ennyit tudnak, meg a nevüket.

pamut 2016.09.30. 18:59:53

@Zsoltbacsi:
"Bar nem klasszikus lopas, de jelzi a kettos merceteket."

Milyen TÖBBESZ SZÁMOT hazsnálsz te hazug geci? :D
Azt képzeled te rohadék hogy ha egyszer rámhazudod hogy gyurcsányista, akkor az már úgy is van? :DDDD A te rágalmaidból épül fel a tények világa? :DDD

Azt a kurva szemét hazug fideszes pofádat :D

Szerintem visíííííts hogy én vagyok a gyúúúúrcsány, te kis nyomorult segg :D

Ja! Semmiképpp ne reagálj a fideszbűnözésre! :D tudod, amit tanítottak neked, azt csináld: örökké kétségbeesetten gyurcsányozz visítva gézuka!

gyurcsány miatt szabad szétrabolni az országot az orbánmaffiának!!!!
minden fideszesnek ezt kell mondania!

pamut 2016.09.30. 19:00:42

@Zsoltbacsi:
bazdmeg te hazug, velem beszélsz!

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2016.09.30. 19:01:09

hatalmas bukás lesz a 85%-nyi nem... szerintem az MSZP-sek nem lennének a fideszesek helyében :DDD

Zsoltbacsi 2016.09.30. 19:01:35

@pamut:

En mar elismertem, hogy a fidesz lop, es tolvaj. Most te jossz, hallgatlak!

pamut 2016.09.30. 19:03:18

@conchita wurst:

"A lényeg nem az hogy ki mennyit lop."

100%-os fidesztroll duma :D

A tolvajok mindig azt akarják hogy senkit ne érdekeljen hogy lopnak :D

Ja és mesélj nekem a kurva nagy sikerekről :D
index.hu/gazdasag/2016/09/28/padlon_a_magyar_versenykepesseg/

- "Brutálisan bezuhant a magyar versenyképesség"
- "Minden idők legrosszabb eredményét mérte nekünk a Világgazdasági Fórum szokásos nagy versenyképességi indexében."
- " 28 EU-s tagból 25.-ek lettünk, beelőzött minket Szlovákia is, Bulgáriára és Romániára hasonlítunk, akik egyébként szintén előttünk vannak"

Minden idők legrosszabb eredménye noha az EU önti ránk a milliárdokat évek óta bazdmeg!!!!

Zsoltbacsi 2016.09.30. 19:04:48

@pamut:

Tudtam, hogy nem lesz gerinced arra reagalni, amit irtam. Te mar csak ilyen vagy....

conchita wurst 2016.09.30. 19:05:25

@pamut: Ne hisztizz. Az emberek minimum 2/3-a szerint a gazdaság jobban megy mint az elquróék alatt.

Alternatíva ma is elqróék, fidesz ezért áll 2/3ra 10 éve.

oder?

pamut 2016.09.30. 19:06:33

@Zsoltbacsi:

"elismerted" bazdmeg, elismerted? :DDDDDD
miért, ha nem ismered el akkor nem lop, vagy mi? :DDDDD

azt is el kell ismerni hogy a föld kerek? :DDDD

amúgy te épp csak annyira ismerted el amennyire már muszáj, mert már nem lehet tagadni, de azonnal neki is láttál a hörgésnek hogy gyúúúúúúrcsány--höööörrr! :D tehát azonnal a vegytiszta fidesztroll taktikával tereltél róla, relativizáltad, és még engem is azonnal megtámadtál meg "a másik oldal" embernék hazudtál :D

nincs mire verned magad géza, ez így ezerszázalékos fideszes terelés és gyurcsányzás, pont azt teszed ami a maffia érdeke.....

pamut 2016.09.30. 19:08:47

@conchita wurst:
:DDD

mi van fidesztroll, fáj az igazság? :DD
ilyet nem olvastál a fidesz segglyukábam, a prostiknál? :D

jól van, akkor szokd a valóságot, nesze ismét:
"- "Brutálisan bezuhant a magyar versenyképesség"
- "Minden idők legrosszabb eredményét mérte nekünk a Világgazdasági Fórum szokásos nagy versenyképességi indexében."
- " 28 EU-s tagból 25.-ek lettünk, beelőzött minket Szlovákia is, Bulgáriára és Romániára hasonlítunk, akik egyébként szintén előttünk vannak"

Minden idők legrosszabb eredménye noha az EU önti ránk a milliárdokat évek óta bazdmeg!!!!"

ja!
még egy kis fideszbűnözést kérsz?
vagy inkább ragaszkodsz a hazugságokhoz amit az orbánmaffia agymosodáiban önként beszopsz?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 19:09:44

@pamut:
Nezz ra akkor a kozvelemenykutatasi adatokra, es megkapod a valaszt.
Persze tudom, szerinted a valasztasokat is elcsaltak, persze csak azert mert a vilagon meg sehol se talaltak fel azt a valasztasi rendszert, ahol a 3.-4. alakithatna kormanyt....
Es ez igy van jol!

pamut 2016.09.30. 19:10:38

@Zsoltbacsi:
"Tudtam, hogy nem lesz gerinced arra reagalni, amit irtam. "

mi van trollocska, bagoly mondha verébnek? :D

hű de kétségbeesetten be akarsz sározni, mocskolni, rágalmazni, tipikus fidezses módon karaktergyilkolni, hát ENNIYRE fáj az orbánmaffiának hogy leírom az igazat? :D

még te beszélsz, te hazug terelős gézuka a fikanikkeddel, teeee :DD

pamut 2016.09.30. 19:12:15

@Zsoltbacsi:
ez a blabla lenne nálad a "válsz" :DDD
legalább egy egészen halvány látszatára ügyelnél hogy válaszolsz, a süket szar terelésed feldughatod magadnak :D

nesze ismét amikor nem mersz válaszolni, te gyáva, persze értem én, fáj az igazság :)

""elismerted" bazdmeg, elismerted? :DDDDDD
miért, ha nem ismered el akkor nem lop, vagy mi? :DDDDD

azt is el kell ismerni hogy a föld kerek? :DDDD

amúgy te épp csak annyira ismerted el amennyire már muszáj, mert már nem lehet tagadni, de azonnal neki is láttál a hörgésnek hogy gyúúúúúúrcsány--höööörrr! :D tehát azonnal a vegytiszta fidesztroll taktikával tereltél róla, relativizáltad, és még engem is azonnal megtámadtál meg "a másik oldal" embernék hazudtál :D

nincs mire verned magad géza, ez így ezerszázalékos fideszes terelés és gyurcsányzás, pont azt teszed ami a maffia érdeke....."

Zsoltbacsi 2016.09.30. 19:12:22

@pamut:

Dehogy akarlak en besarozni, leszarlak. Majd 2018ban velemenyt mondunk, megsugom orulhettek ha bekerultok a parlamentbe....

conchita wurst 2016.09.30. 19:12:58

@pamut: Hiába emelsz ki egyetlen dolgot, ez a választókat nem érdekli. A 10 év alatt is volt egy csomó negatív hír a gazdaságból.

2 nappal azelőtt mindeközben: www.portfolio.hu/vallalatok/itt_a_felminosites_elszall_az_otp_a_mol_a_richter_es_a_telekom.237513.html

A választókat a saját zsebük érdekli, és ezért nem szavaznak a ballibekre.

pamut 2016.09.30. 19:13:31

ezt még beírom vagy 1000x, hiába szeretnétek elkussolni férgek :)

"Az NGM államtitkára beismerte, hogy fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer, és erősíteni kellene az önkéntes pillért""

A hazaáruló, cinikus, maffiózó, a 3 billiós manyup-kasszát lenyúló kurva anyátokat!!!!!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.30. 19:13:55

@Francois77: Nocsak, úgy érzed, hogy bizonygatnod kell az ellenkezőjét? Ebből látszik, hogy igazam van. Téged karakterre fizetnek a fidesz székházból.

pamut 2016.09.30. 19:18:10

@conchita wurst:
:DDD egy dolog, mi? :DDD

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/romania-es-szlovakia-europa-elen-magyarorszag-lemaradt-a-regiotol-475001

- "Magyarország lemaradt a régiótól"
- "A régiónk legtöbb más országa látványosan előttünk van"

Másik:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszag_csunyan_lemaradt_mit_mutatnak_a_szamok.619286.html

- '"Idén mindenki elhúz mellettünk."
- "Magyarországot a régiós országok mindegyike látványosan előzi "

És mindezt úgy hogy az EU tolja belénk az EZERMILLIÁRDOKAT!
De annyit még az EU se tud adni, hogy teljesen ellensúlyozni tudja a maffiád lopásait bazdmeg, rohadt kollaboráns!

pamut 2016.09.30. 19:19:44

@Zsoltbacsi:
"Dehogy akarlak en besarozni, leszarlak."

Csak nem tényszerűen hazudsz má megint? :D nahát! :D
egy fidesztroll hazudik és gyáva vállalni a saját szarát, most tessen csodálkozni mindenki! :DDD

conchita wurst 2016.09.30. 19:22:35

@pamut: A manyup kassza a ballib idiotizmus egyik ékköve:

- ők megspóroltak 3 billiárdot (ami miatt az állami rendszer lett deficites), a gonosz fidesz meg lenyúlta.

Tehát a ballib hitelt vett fel 10% kamatra (az állami nyugdíjkassza hiánya volt az egyik legnagyobb államadósság növelő tényező), aztán betette 1% kamatra az általa kijelölt cégekhez. Nem csoda hogy becsődölt az állam az idiotizmusuk következményeképp.

És cinikusan a kötelező manyupot máig úgy nevezik hogy ők öngondoskodásra nevelték a lakosságot..:)

A lakosság meg azóta 1 dologban egyezik meg: ELÉG A BALLIB HAZUDOZÁSBÓL!

pamut 2016.09.30. 19:23:35

@conchita wurst:

ja, tényleg azt a hírt pl. olvastad a legalja mocskos fideszes szennylapokban, ahová mégy az agyadat leszedálni mert a valóságot nem bírod el, hogy pl. mint mondott ma Tarlós Lázárra? :D
Vagy azt "elfelejtették" lehozni, mert cenzúrzzák a híreket mint Kádár idejében?

pamut 2016.09.30. 19:26:35

@conchita wurst:
:DDD
ezt barom hazugságot neked tényleg így lenyomták a torkodon és be is szoptad? :DDD

Ember, a te mocskos, magyarellenes maffiádból ismerte be ma az egyik tolvaj hogy "fenntarthatatlan az állami nyugdíjrendszer, és erősíteni kellene az önkéntes pillért".

EZ A BALLIB DUMA BAZDMEG! :DDD Ez ellen üvöltöztetek évekig miközben loptatok! Ez ellen bezséltetek hogy legyen ürügyetek lenyúlni a 3 billiót!!!! :D MOST meg ugyanazt mondjátok mint azoka akiket te balliben nevezel! :DDDD

ja, apropó, hol a 3 billió bazdmeg?
HOL A PÉNZ?

taga20 2016.09.30. 19:31:27

@pamut: te kis donkihote, te nem fáracc?:)

midnight coder 2016.09.30. 20:15:29

@pamut: Az, ha állam bácsi felvesz hitelt a nevedben és ráteszi egy magáncég számlájára nem öngondoskodás. És kb. annyira fenntartható mint az egyszer használatos műanyagpohár.

A történet arról szólt, hogy állam bácsi a FK-ból átutalt 8%-ot a manyup-ba, az FK pénzét kipótolta a költségvetésből, ez utóbbi pedig hitelt vett fel. Az eredmény: állam bácsi hitelt vett fel a FK-ba befizetett összegre. Ráadásul egy idő után rájöttek, hogy ez így annyira nem jó ötlet, onnantól kezdve az FK-k kötelezve voltak arra, hogy a pénz jó részéből állampapírt vegyenek - azaz a "fenntartható" nyugdíjrendszer kb. azt jelentett, hogy állam bácsi kölcsönt vesz fel saját magától. Ez az egész buli kb. havi 22 milliárd mínuszt jelentett.

midnight coder 2016.09.30. 20:22:33

"Bár láttunk már olyat, hogy egy miniszterelnök egy belpolitikailag szintén tét nélküli EP-választásba bukott bele: Medgyessy Péter 2004-ben"

Megyó abba bukott bele, hogy Fletó megpuccsolta. Orbánt ez nem fenyegeti.

"A tétje egyedül az a nehezen megfogható fogalom, amit legitimációnak neveznek."
Pontosan. Kb. arról szól a dolog, hogy Európában 20 év múlva lesz-e polgárháború az iszlamisták és a többi ember között - illetve persze az egyes iszlamista csoportok között. Az egyik oldalon Merkelék állnak a magul múlt század közepén megfogalmazott lilaködös ideológiáival, a másik oldalon Orbánék és a realitás.

Francois77 2016.09.30. 20:26:46

@Tutta? Kampánymigráncs: el vagy tévedve, de szólhatnál nekik igazán, hogy fizethetnének...

martineden 2016.09.30. 21:52:45

@Zsoltbacsi: ,,Mindig is azt mondtam, hogy egyik se jobb"......tehat 50-50 szerinted?Akkor aruld el vegre, mert veded a fideszmaffiat es mert tamadod az ellenzeket?Jaaa,csak alcazod magad {eleg hulyen} mikozben gerinctelen fideszcsicska vagy?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 21:59:11

@martineden:
Tanulj meg olvasni. Majd ha a fidesz elkezdi tolvajozni az mszp-t, akkor az ellen is felemelem a hangom, de jelenleg nem ez a helyzet.

Es nem vagyok fideszcsicska, de ilyen stilus utan mindig orulok, amikor meglatom a 2018as elorejelzeseket

martineden 2016.09.30. 22:05:18

@conchita wurst: Hat igen az teny , hogy a fidesz tehetsegesebben es elore tervezetten lop nagysagrendekkel tobbet. A szocik ad-hoc loptak, nem volt tervuk , hogy lopott penzbol bekkeljenek ki bukott 4 eveket, a fidesz viszont az elso hatalomar kerules ota, tervszeruen lop, hogy ha bukik, a kovetkezo 4 evben is legyen neki mindenre,Yacthtol a kampanyig.Na es ezert is lopnak brutalisan tobbet es attol sem riadnak vissza, hogy torvenyeket gyartasnak a lopashoz,Pl.Trafik,Szerencsejatek, Fold,stb, stb,stb.

kovacs55 2016.09.30. 22:08:11

De ha megis gyözne a nem akkor hova az kurv@ anyatokba mentek panaszkodni, talan kerdezzetek erröl Fleto apatokat hogy ilyenkor mi a teendötök, esetleg gyasznapot tartotok es virrasztotok vagy kardotokba döltök a szegyentöl f@szkalap orszagot elarulo es rombolo liberalisok....

martineden 2016.09.30. 22:12:22

@Zsoltbacsi: Orulj csak tolvaj fideszcsicska!Faj az igazsag mi?Nayalod a csuti geci valagat a koncert, mert maskepp nem elnel meg.Tudod en nem szorulok egyik bandara se, mert 15 eve nem azon a szemetdombon elek amit ti fideszbunozok bitoroltok, de felhaborit, hogy egy profi bunbanda igy kifoszthat egy orszagot.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 22:15:31

@martineden:
Ok, nyertel, en csak 6 eve koltoztem ki, szoval szemelyesen engem se erint. Te meg huzd ki a nyelved a gyurcsany/mszp valagabol

Zsoltbacsi 2016.09.30. 22:20:24

@kovacs55:

Nyugi, felteszem 1 havi fizetesem, hogy a kovetkezo 2 magyarazat lesz (ahogy a komcsiktol/libsiktol) megszokhattuk:

1 El van csalva, termeszetesen az is orban muve, hogy csak a korzetek 30 szazalekaba sikerult embert osszekaparni

2 csak a prolik,munkanelkuliek,lecsuszottak,falusi suttyok szavaztak a nemre

sumes67 2016.09.30. 22:21:52

Ma buli lesz nálunk. Tudjátok, ilyen előszilveszter szerű. Vasárnap este nem fogunk ráérni, mindenki a saját fészkébe lesz. A konyak, meg a szivarok megvannak, a csúcspont az osztás lesz a trollok olvasása után. Azon sokat röhögünk, hogy milyen hülyék. Aki számít,ott lesz: a ,viktor, a feri ,tóni,a kacska is beugrik a csajával,bajusz,lőrinc,lézer,kubi,vizslás gabi, mindenki. Ma andy és tóno hozza a zsét, osztunk.

nehéz volt megszerveznem, hogy zárt körű legyen a klub mallorcan. Megoldottam,minden lesz. Összedumáltunk, hogy fecsát, meg kacskát becsikozzuk. Feri amúgy is kap, odaadta 18-at. Kacska csikozva elhiszi az unis dumát amit adtunk neki, nagyon aranyosan hozza. Tóno uróban hozza a letelepedős zsét, kp fizetünk, nyoma sem marad, hogy ott voltunk, maradékot szétcsapjuk. (most kikapcsoltatom a kamerákat)

Hej skacok, pörög a buli! Félrevonultunk a különterembe, kupacolom a dellát szétfele. Feri ellenőrnek érzi magát,mondtam is neki, hogy kormányon kellett volna így figyelni, erre bizalmasan csak leárpizott. Kacska kihúzott egy 1oo juróst, azzal gyújtotta a szivarját. Valami filmben látta a nagymenőtöl . Csak ez inkább műanyag. Kiegyenesedett a szeme. Bajusz meg viki kutyás gabóval tárgyalják 18-at. Keményen megy az alku, sokba lesz ez még nekünk. Szólt is andy,hogy toljak még gabó kupacára. Tóno simivel a trollokat olvasgatják, röhögve csapkodják egymás hátát .

Nyomjátok csak a dumát srácok, mi addig is számoljuk a zsét!

martineden 2016.09.30. 22:30:43

@Zsoltbacsi: Legyszi legyszi fidesztroll masolj be tolem valamit, amikor a gyurcsanyt vagy az mszp- vedtem, vagy istenitettem.Szaraz tenyeket irtam, hogy a fideszmaffia nagysagrendekkel tobbet lop.Azt sehol nem irtam, hogy az mszp-sek nem loptak, az viszont teny, hogy7 a fideszmaffiahoz kepest nyeretlen ketevesek voltak.

Pepibubó 2016.09.30. 22:38:15

Kaptam egy emailt valakitol a nepszavazassal kapcsolatban.

Mocskos, hazug, tolvaj bolsevik f@sz.

Ez volt a leglenyegesebb minositese az esemenyrol.
Szerintetek kirol szolt?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 22:38:50

@martineden:
Mar az mszpssegre vall, ha komolyan ki mered jelenteni, hogy kevesebbet loptak. Ajanlom, hogy szorozd be az inflacioval a regi szamokat, nagyokat fogsz nezni.

Hogy lasd milyen rendes vagyok, elarulom hogy a rendszervaltas kori lopasokat 35tel kell szorozni kb

martineden 2016.09.30. 22:51:07

@Zsoltbacsi: Mivan ez az uj uatasitas, ez az inflacios mantra?OLyan csak a fideszmaffia allatt volt hogy egy gaszerelo 1 milliardot felejtet az agy alatt.Mi keszpenznek kellett atmenni a kezen , hogy elfeledkezzen rola.Mennyit lophatnak akkor a fejesek?Masreszrol, ha az mszp-sek loptak ,akkor5 a fidesznek is kotelezo lopni es tulszarnyalni oket.Apropo, az mszp mikor hozott torvenyt a lopasra?Magannyugdij, trafik, szerencsejatek, kaszino, fold, etc ,etc.Na szoval fidesztroll, a komcsi bunozoknek mar 89 -ben bortonben lett volna a helye szerintem is, az parttitkaroktol kezdev felfele mind egyszalig, igaz ebben az esetben a csuti geci sosem lett volna maffiafonok.

Pepibubó 2016.09.30. 22:53:31

@Zsoltbacsi:
Így már értem. Tehát akik az egyik szomszédomtól 20 milliót loptak, azok aljas gazemberek. Akik a másiktól csak 15-öt, azok rendes, szeretni való jóemberek.
Továbbá gazdagtól, kuláktól lopni nem bűn, hanem dicsőség, stb.
Ez már volt. Nincs valami új néphülyítés?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 23:01:25

@Pepibubó:

En csak annyit mondok, hogy ne az a part hoborogjon, aki nem jobb. Es mikor mentegettem a fideszt? Mar vagy 5x leirtam, hogy szerintem is tolvajok.

Viszont az emberek tobbsege azt latja velem egyutt, hogy a lopasok ellenere megiscsak alakulnak a dolgok. Nem lenne a komplett baloldal a beka segge alatt, ha igazatok lenne.
Tudod mik a realitasok 18ra? Ha nem fognak ossze, lehet be se jutnak, ha osszefognak talan elerheto a 3. hely....

1ghost 2016.09.30. 23:08:04

@Zsoltbacsi:

"Viszont az emberek tobbsege azt latja velem egyutt, hogy a lopasok ellenere megiscsak alakulnak a dolgok"

Drága Zsoltbácsi! Legújabb nickedhez grat. Ez már a 98-dik.

Másfelől pedig, a jó tolvaj, fideszes kurva anyádnak hazudjál a képébe! Világos?

Zsoltbacsi 2016.09.30. 23:11:53

@1ghost:
Ez volt az intelligens hozzaszolas, gratulalok

10ben 14ben mar megkaptatok a valaszt, sot megsugom, hogy meg a komcsi kozvelemenykutatok se tudjak letagadni, hogy minimum 1 millio (ex)szoci szavazo fog a nemre szavazni

Pepibubó 2016.09.30. 23:17:03

@Zsoltbacsi:
Hogy mennyire alakulnak jól, arról csak ennyit:

www.portfolio.hu/img/upload/2016/09/wef160928ketto-20160928.png

Nekem egyébként ne írj többes szám második személyben a baloldalra! Sosem voltam az,ellentétben a mostani "jobboldallal".

1ghost 2016.09.30. 23:32:44

@Zsoltbacsi:

Már nem sok van hátra! Mész te is sittre a tolvaj gazdáddal együtt.

Teljes vagyonelkobzás te nyomorult fideszbérenc, és a sittről vonulsz a másvilágra. Ti mocskosabbak vagytokmég a legsötétebb kommunistáknál is, szarházi, tolvaj fideszgazemberek.

Zsoltbacsi 2016.09.30. 23:39:45

@1ghost:

Ha ettol neked jobb, almodozz nyugodtan.... Attol meg vasarnap es 18ban is egni fogtok mint a Reichstag

Netuddki. 2016.09.30. 23:57:16

Idáig ez lesz a legdrágább, minimum 15 milliárdos fideszes "konzultáció". Csak a kidobott összeg nagysága után minimum 15 év börtön járna fejenként a teljes fidesz vezérkarnak...

Netuddki. 2016.09.30. 23:58:11

@Zsoltbacsi: Ki fog égni, te ostoba orbánfarturkász? Maximum az orbánod fog égni te ostoba balfasz.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 00:04:06

@Tibi !: ja, az hogy meg a balos kozvelemenykutatok se tudjak tagadni, hogy minimum 1 millio szavazatot fog kapni balrol az a letezo legnagyobb bukas, ugye?

to:rppapa 2016.10.01. 00:13:46

@Zsoltbacsi: Baszki, legalább a magyar híreket figyelnéd, ha már a külföldiekről hazudozol. Nem idén is, hanem tavaly se!...
www.origo.hu/nagyvilag/20160930-890-ezer-menedekkero-erkezett-nemetorszagba-2015-ben.html

2016.10.01. 00:17:12

Orbánt szívesen fellógatnám.
Gyurcsányt szívesen tarkón lőném.
Vónát szívesen betonba önteném.
(Páran még kimaradtak, de azoknak a nevére sem emlékszem. Valami Sebaj Tóbiás rémlik, meg a többi tettestárs...)
De ezek a tettek sajna bűncselekménynek minősülnek, ezért nem teszem meg őket.
Aki pedig azt hiszi, hogy tetszőleges magyar párt börtönbe küldi más párt rablovics vezetőit, nos azon ember együgyűségén és pártja iránti hűségén tiszta szívből kacagnom kell.

Most vasárnap pedig nemet fogok mondani a muszlimokra.
Épp elég jót tettek már nekünk azzal pár száz évvel ezelőtt, hogy allah nevében kiirtották a magyarok felét. Lett is belőle középkori multikulti, ami aztán a végén nem is sült el túl jól. Ideje, hogy ők is megkapják a mi nagy kedvességünket. Kölcsönpofon vissza jár! Szóval a mohamedánok menjenek inkább máshova új hazát keresni, mi már itt lakunk és többségünk nem kér belőlük, akármit is mond a T. "bal"oldal. Csak tudnám, hogy mi az üzlet nekik abban, hogy minél több alulképzett vadembert akarnak idehozni. Ha esetleg kiderülne, hogy van benne valami jó üzlet, lehet, hogy mi többiek is beszállnánk a buliba. Így viszont, hogy haszon nem lesz belőle, gond velük viszont annál inkább, hát kösz, de jó sokan nem kérünk belőlük. Aki annyira támogatni akarja őket, menjen csak velük nyugodtan. Akár nyugatra, akár harcolni velük a hazájukért, ja azt egyik sem akarja... gyáva embernek nincs hazája, pont.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.10.01. 00:18:44

@nickgrabowszki :
De a kisvasút megmarad neki.
Büszkén meneszti a háza elötti állomásról, majd gyorsan felszáll.
Mosolyogva integet a vonat ablakából a düledező háza kertjében kapáló Mari néninek.
A vonat éleset füttyent, leugrik a pullmannból, és tisztelegve fogadja vonatát.
2016.10.04.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 00:20:36

@to:rppapa: Nem tudom, mi van, tobb helyen is santit a cikk, de most nem olvasok utana. A menekultszamon kivul ami meg biztos nem stimmel a cikkben, hogy azt irja, hogy meg tavaly mindenkit leellenoriztek. Ehhez kepest a nemet bevandorlasi hivatal igyzgatoja szerint valamikor a nyaron meg hatra volt vagy 400k a tavalyiakbol. Ha nem felejtem el, holnap belinkelem ha erdekel/ nem hiszed el.

monddazigazatmar 2016.10.01. 01:24:53

Nem olvastam végig. Gondolom az a lényeg, hogy tulajdonképpen a ballib megnyeri a népszavazést, ugye?

morph on deer 2016.10.01. 01:32:01

@1234567890987654321:
"Most vasárnap pedig nemet fogok mondani a muszlimokra."

És ezt mi módon tervezed elkövetni?

Mert ha véletlenül erre a "népszavazás"-nak nevezett tréfás (össz)népi játékra gondolsz, ennek még távoltól sincs köze ahhoz a valláshoz, nemhogy nemet lehessen rá mondani!

Ez a kis bohózat egyedül arról szól, hogy zeretett vezérünknek nem felel meg a dolgok demokratikus rendje, és úgy gondolja, ha pár millió szavazatra fog állni, akkor majd magasabbnak tűnik, és ki tudja, tán még a mandátuma is megtöbbszöröződik, vagy valami ilyesmi.

Érdekes módon, miközben egyfolytában a "többség" véleményéte hivatkozik, amikor nem náka van az a bizonyos többség, akkor az azonnal igazságtalan!

Nem is beszélve arról, hogy őt "rútul becsapták" "rászedték", stb. a többiek!

Lehet, hogy nem figyelt oda?
Nem értette a kérdést? (Talán máskor vigye Vida Ildikót..)
Vagy nem olvasta el, mit is ír alá, és most utólag magyarázkodunk?

Hát, azért ez minden, csak nem büszkeségre való ok.

Egy azért biztos, és ezt nyugodtan felírhatod, hogy később ellenőrizni tudd: ez a népszavazás - az eredményétől függetlenül - a világon semmilyen hatással nem lesz az EU döntéseire, amelyek meghozatalában egyébiránt a magyar miniszterelnök is részt vesz.

Szóval sajnálom, de a muszlimokra te nem fogsz tudni nemet mondani vasárnap, meg semmelyik másik napon sem.
Azért nem, mert ez nem így működik!
És ezt Orbán ugyanilyen jól tudja!

Dehát valamilyen műsor kell, hogy legyen, különben még a végén kiderülne, hogy a kormányzás az nagyon nem megy neki, egy békés, jókedvű, megelégedett országnan.
Ezért Magyarország miniszterelnöke.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.01. 03:02:51

"Orbán Viktor már tudja, hogy elbukta ezt a népszavazást"

Álmodik a nyomor.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.01. 03:09:12

@monddazigazatmar:

Igen, jól olvastad, a ballib megnyeri.

Hiszen mivel a ballib a távolmaradásra ill. az érvénytelen szavazásra buzdít, és ha mondjuk 60% részvételi arány mellett "csak" 80% szavaz nemmel, akkor elmondhatja, hogy a lakosság többsége rá hallgatott.

Ez ugyanaz a logika, mint amikor elmagyarázzák, hogy Orbánra a szavazásra jogosultaknak csak a 27%-a szavazott, tehát a szavazók többsége őket, a ballibeket támogatja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.01. 03:10:14

Ja, meg persze a nem szavazók mind eleve a ballibet támogatják.

2016.10.01. 06:40:48

"Ez az igazi kudarc"

Az igazi kudarc az, hogy tele van az ország eszement emberekkel, akiknek semmi sem elég drága hogy orbánt bukni lássák. Öngyilkos kamikaze tömörület, aztán majd nem picsogni akkor, amikor a kiskorú lányodat szendvicsbe rakja két munkában megfáradt igazhitű mérnökember.

Aranyi Gábor 2016.10.01. 06:44:52

@pamut: Seggfej, ÖNKÉNTES eddig is volt, ad 1. Az, ami Argentinában is bukott, az a "kötelezően önkéntes" volt, hogy rohadnál meg, hogy ti, AZ ÁLLAMBIÁA FIZETENDŐ EGY RÉSZÉT KÖTELEZŐEN MAGÁNKASSZÁBA FIZETTED, DE ÁLLAMI FELELŐSSÉG MELLETT: Elhiszem, hogy globálkufárzsidóéknak ez bomba üzlet VOLT: akármit tehetnek, az állam bácsi majd fizet, mint a katonatiszt. Hát lufact! - szólt a grófnő, hogy zavarát leplezze. EZT a hányadot vették vissza a kasszáktól, és ezért állami nyugdíjat fogasz kapni, ha addig agyon nem verlek egy TÖRÖK papuccsal. Hitvány, nyomorult, szánalmas sz@rosgyuricionbérenc!

Aranyi Gábor 2016.10.01. 06:46:03

@Aranyi Gábor: ... ÁLLAMIBA... bocs! Kora hajnalban ennyire felbactad az agyam...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.01. 07:45:53

@Aranyi Gábor: "állami nyugdíjat fogasz kapni"

Legfeljebb majd ha eléri a 75 éves nyugdíjkorhatárt, és csak annyit kap amiből éppen nem hal éhen.

$pi$ 2016.10.01. 08:07:03

@Tibi !: "Csak a kidobott összeg nagysága után minimum 15 év börtön"

Tudjuk, a te kedvenceid nem költöttek volna népszavazásra, hisze ők amúgy is tudják mit kell tenni. Gondolom kerítésre se költöttek volna, hiszen tök mindegy ki jár-kel az országban. Simán felemelték volna a gáz árát és ment volna minden tovább a megszokott úton. :D

excopp 2016.10.01. 08:24:10

pamut:

- te leszel a század kommentelője
- de a zászlóaljé már nem biztos...

midnight coder 2016.10.01. 08:34:13

@morph on deer: A népszavazás, ha eredményes lesz, egy kártya lesz Orbán kezében. Nem túl erős, de azért az EU-ban annyira nem néz ki jól, ha egy országra olyan dolgot akarnak ráerőszakolni amit előzőleg népszavazással elutasított. Ez EU a világ egyik legálszentebb szervezeteként szereti magával és a világgal elhitetni, hogy ők nagyon demokratikusak és humanisták.

midnight coder 2016.10.01. 08:37:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A ballib ebből sehogyan sem tud jól kijönni. Ha Orbánék nyernek, akkor azért, ha Orbánék veszítenek akkor pedig azért. Onnantól kezdve minden terrorcselekényben amit a kis kedvenceik elkövetnek erkölcsi felelősségük lesz, elvégre ők támogatták a migrik betelepítését Európába.

morph on deer 2016.10.01. 09:06:00

@midnight coder:
"Ez EU a világ egyik legálszentebb szervezeteként szereti magával és a világgal elhitetni, hogy ők nagyon demokratikusak és humanisták."

Ez pontosan így van.
A szomorú az, hogy 'relatíve' még igaz is, mert még mindig több benne az igazság, mint bárhol máshol. Azaz: én csak még szarabb helyeket/szervezeteket ismerek.
Szóval szabad a gazda..!

Zsoltbacsi 2016.10.01. 09:18:07

@to:rppapa:

Aki nemetes, annak szeretettel ajanlom a kovetkezo interjut. A nemet migracios miniszterium vezetojevel tortent,a Bild am Sonntagban jelent meg.

Szerintem meg TGM is elbujhat mellette, annyi baromsagot osszehordott,a "legszebb" reszek:

-Azt mondta, hogy 250-300 000 migranssal szamolnak. (nem a multban,hanem iden augusztus vegen!) Az nem zavarja, hogy csak az interju idopontjaig 530 000 igenyles volt fuggoben. Ra is kerdezett a riporter, termeszetesen jott a szokasos tereles....

-Biztos benne, hogy a sziriaiak fele haza fog menni, ha megoldodik a helyzet.

-Szerinte 70 szazalekuk munkakepes

-O ugy saccol, hogy 10 szazalekuknak van egyetemi diplomaja. (ugye az osztrak adatok szerint 0,56 es ebben a foiskolai is benne van)

-Tovabbi 40 szazalekuknak bar nincs papirja, de parktikus,hasznalhato munkatapasztalata van.

Es mondott meg "erdekessegeket", meg legalabb 2-3 ilyet ossze lehetne szedni az interjubol.

www.bild.de/politik/inland/bundesamt-fluechtlinge/es-wird-lange-dauern-und-viel-kosten-fluechtlinge-integration-47531702.bild.html

Zsoltbacsi 2016.10.01. 09:36:50

@morph on deer:

"Egy azért biztos, és ezt nyugodtan felírhatod, hogy később ellenőrizni tudd: ez a népszavazás - az eredményétől függetlenül - a világon semmilyen hatással nem lesz az EU döntéseire,"

Bocs, de erzek egy kis athallast bizonyos dolgokban,
Mit is harsogott a teljes ballib sajto a brexit elott?

1: a nep biztos nem fogja megszavazni
2: de ha a nep igen, akkor a parlament biztos nem fogja elfogadni, mivel NINCS KOZJOGI HATASA
3: de ha a parlament veletlen megiscsak elfogadna, akkor az EU ugysem fogja hagyni

Ehhez kepest:
1: a nep megszavazta
2: a parlament is!
3: nem tudjuk mit hoz a jovo, per pillanat en azt latom, hogy az egyeztetesekre mar el se hivjak oket.Pozsonyban se voltak ott, meg Becsben sem, csak hogy a 2 legutobbit mondjam

Szoval a mostani ballib gagogas valahonnan mar ismeros nekem....

Zsoltbacsi 2016.10.01. 09:45:52

Raadasul ment a siras a sajtoban, hogy mennyire megszivtak az angolok a brexittel, hogy tokon szurtak magukat, ehhez kepest egyre tobb ember mondja, hogy lehet hogy megiscsak igazuk volt.
A heten peldaul megszolalt a kerdesben nemetorszag es europa legnagyobb mediavallalatanak (Axel Springer) es legnagyobb tavkozlesi cegenek (Telekom)
a vezerigazgatoja is, es azt mondtak, hogy mar 5 eves tavlatban is igazolni fogja az ido, hogy erdemes volt kilepni, valamit ha au EU nem valtoztat radikalisan, akkor 10 even belul anglia le fogja hagyni a leggazdagabb eu-s allamokat, kozte a nemeteket is!

gmihaly621 2016.10.01. 09:59:43

Hétfőn minden kiderül. Persze a találgatások jól kitöltik a felületet és jól végzett munka látszatát keltik.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 10:26:13

@to:rppapa:

Egyikunk se tudja a pontos szamokat, de itt van egy cikk, ami szerint december 10.-en adtak be az 1 milliomodik menekultkerelemet:
www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-bayern-registriert-millionsten-asylsuchenden-in-deutschland-a-1066748.html

Raadasul megfeletkezel arrol a 3-4-500ezerrol, aki eleve be se adta a kerelmet, mert vagy nem akart a hatosagok latokorebe kerulni, vagy voltak ott rokonai, akiknel meghuzta magat, es azota feketen dolgozik, mondjuk suti a gyrost, vagy aluljarokban levo mobilboltokban telefonokkal csencsel es seftel.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 10:35:03

@to:rppapa:

Reszletek az augusztusban megjelent jelentesbol:
Iden juliusban 74 454 menedekkerelmet adtak be, ez a tavaly juliusnak majdnem a duplaja (36 923),egeszen pontosan 98,4 szazalekkal nott a menedekkerok szama.

Valami sumaksag lehet szerintem a torokokkel, vagy a balkan nincs lezarva, mert pont (az allitolag) szirek szama nott meg drasztikusan: tavaly jan-jul: 44 417 iden jan-jul: 197 039. A magukat afgannak valloknal: tavaly 10 479, iden: 79 704

Szoval senki se higyje, hogy csokken az invazio, sot!

pamut 2016.10.01. 11:53:26

@midnight coder:
:DDD
nem unod még milliomodjára is felkántálni a fideszes panel hazugságokat amit a Nagy Lenyúlás fedezésére használtatok? :D

Nem szégyelled magad a magyar történelem egyik legnagyobb lopását védeni, védeni a magyarokat kifosztó maffiát, nyalni a rablók seggét?

Tudom mik a válaszaid, ne fáradj , költői kérdések voltak... ismerem a gátlástalanságod, a szolgalelkűséged, a kollaboráns fajtádat....

1ghost 2016.10.01. 12:38:10

@Zsoltbacsi:

Húzzámár a halál faszára a menedékkérelmeiddel te tolvaj, korrupt fideszbérenc.

Te ócska Habony termék, rühell titeket mindenki.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 14:12:13

@1ghost:
Ingen, mindenki ruhell, epp ezert lesz csak az a kerdes 18ban, hogy meglesz-e a 2/3 vagy sem. Tovabba csak az lesz a kerdeses, hogy a baloldal kipottyan-e mint a lengyeleknel, vagy esetleg valami csoda folytan odaer a harmadik helyre....
Tenyleg igazad van, egyik magyart se erdekli a sajat zsebe, mind csak valami extrem sportbol szavaz a fideszre....

Zsoltbacsi 2016.10.01. 14:15:54

@1ghost:
Sot! Holnap is ezert fog minimum 1 millio balos a nemre szavazni! Baszod nezd mar meg a sajat kozvelemenykutatoitoknak a szamait, mondjuk a Republikont, igazan nem vadolhatod fidesz kozeliseggel. Na ok allitjak, hogy most a holnapi valasztason tobben fognak nemmel szavazni, mint ahany 2014ben a komplett baloldalra szavazott!!!!!!

morph on deer 2016.10.01. 14:16:36

@Zsoltbacsi:
"Bocs, de erzek egy kis athallast bizonyos dolgokban"

Tudod én nem hiszek a jövendőmondóknak, neked sem.

A jelenleg érvényes törvények szerint ugyanis nem lehet hatása!
De azért nyugodtan lehet próbálkozni, hergelni egymást, meg jövendölni amit jólesik, mást úgy sem tudtok.
Tivábbi soksikert!

Zsoltbacsi 2016.10.01. 14:24:17

@morph on deer:

En sem tudom, mi lesz. En csak annyit mondtam, hogy nem kene azoknak felulni, akik szerint nincs mnekultproblema, nem lesza a brexitnek hatasa, a kerites nem megoldas....
Keritessel kapcsolatban ajanlom, hogy nezzetek meg mi epul a Brenneren illetve Calaisban!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.01. 19:20:35

@Zsoltbacsi:

Na de ott nem kerítés épül. A Brenneren épülő kerítés a migránsokat védi a lavináktól. A Calais-i betonfal pedig attól védi a migránsokat, hogy elüsse őket egy vonat. Mindkettő kimondottan az érdekükben épül.

Zsoltbacsi 2016.10.01. 20:55:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Hogy ez nekem nem jutott eszembe.... :)
süti beállítások módosítása