B1 blogcsalád



Durván megtagadta a pápát a KDNP

2016. augusztus 17. - B1blog

harrach_peter.jpg

Hiánypótló interjút adott Gondolának Harrach Péter, úgyis mint a KDNP frakcióvezetője. (Na de ki ennek a pártnak(?) az elnöke? Nem más, mint az evolúciót tagadó, lovon parádézó Semjén Zsolt.) Minden idők legunalmasabb parlamenti felszólalásainak mestere most arra tett kísérletet, hogy az állítólag keresztény értékek mentén kormányzó

Fidesz-KDNP gyűlöletkampányával hozza szinkronba Ferenc pápát.

Nehéz feladat – lássuk be.

A jobber fröcsögés mainstreamjének tekinthető Magyar Időkben először a jobb sorsra semmiképp sem érdemes Fritz Tamás állt elő Ferenc pápa néhány vitatható megállapítása című dolgozatával. A mindenhez értő politológus(?) még kesztyűs kézzel bánt az agg egyházfővel, amikor ilyenek írt:

Amikor tehát Ferenc pápa azt mondja, hogy nem vallások, hanem érdekek küzdelme zajlik a harmadik világháborúban, akkor olyan dolgokat választ ketté, amelyek valójában összefüggnek egymással.

Szikszai Péter, bár jelentősen gyávább Fritznél, mégis erősebb. Ferenc pápa kiverte a biztosítékot a katolikusoknál is című írása lapszemlének álcázott uszítás a katolikus egyházfő ellen.

Hogy ezt kellett megérjük! Ó idők, ó erkölcsök!

Ha egy kicsit szélre táncolunk, a habonyista 888 igyekszik megdolgozni a pénzéért. Látva a honi keresztény kurzus csapásirányát, nem kímélte őszentségét.

E felsorolásból nem maradhat a Fidesz ötös számú tagkönyvének büszke birtokosa, Bayer Zsolt sem. Keveseknek tűnt fel június legelején a „Pápa és láma” , amelyben – ne pazaroljunk jelzőket rá, szövege önmagáért beszél – Bayer farizeusnak, a nagyhatalmi játszmáknak kiszolgáltatottnak nevezi a pápát. Majd jött a nagy áttörés, az alaphang, a rajongótábor megkönnyebbült sóhaja, hisz Zsolti végre kimondta:

A pápa esze el van menve.

Meg hogy:

a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. 

Köszönjük, Zsolti! Így már sokkal könnyebb rühellni a migráncsot, aki naplopó, ingyenélő, és elveszi a munkánkat. Akkor is, ha Ferenc, e demens vén gazember, azt találja mondani, hogy

ha állítólagos keresztény értékeink védelmében kerítéseket építünk, épp értékeinek akadnak fenn a szögesdróton.

francis.jpgVolt hát mit helyre raknia Harrahcnak. (Bár a legegyszerűbb megoldással még nem állt elő: legyen Orbán Viktor a pápa, akkor aztán isten kalapjának bokrétájából fog szirom formájában hullni az áldás, egyenest a Vatikánra, és nézeteltérés sem lesz menekült-ügyben.)

Harrach egyből helyre teszi a pápa és a magyar keresztény kurzus közötti – természetesen valójában nem is létező - ellentétet, amikor kijelenti:

Ő (a pápa - a szerk.) elsősorban a segítségre szoruló, üldözött emberről beszél. Mi elsősorban, az otthonainkat fenyegető migráns áradatról. Ugyan egyik vélemény sem kizárólagos, de mindegyik hangsúlyos.”

Arra már nem fecsérli a szót a kereszténydemokrata, hogyan is simul egymásba a két álláspont, ha ugyanazt az embert látva a pártunk és kormányunk „fenyegető migránst”, a demens gazember „üldözött embert" lát. Annyi baj legyen, kicsire nem adunk. Azt is jobb, ha tudjuk, hogy a migránsok

„túlnyomó többsége nem üldözött, (...)  többségük hódító ideológiát követ, a toleranciát nem ismeri, ezért alig-alig integrálható, nem is akarja megtartani a befogadó ország törvényeit és életformáját.

Így Harrach. Akkor most van ellentmondás a pápával, vagy nincs?

Mindenki nyugodjon le: persze, hogy nincs. Ugyanis:

A pápa menekültügyről vallott gondolatai nem képezik a hivatalos egyházi tanítás részét, vagyis nem jelentenek a hívő katolikusok számára lelkiismeretben kötelező azonosulást.

Innentől tehát hátra lehet dőlni, meg lehet nyugodni. Erkölcsi kérdésekben (ez) a pápa nem illetékes, keresztény magyar kurzusnak ugyan meg nem mondja, merre van az előre. Lehet nyugodtan tovább ekézni, demensezni, harrachi áldás száll mindazokra, akik az orbáni oltár előtt térdepelnek.

A pápa meg magára vethet, ha kimarad a Nemzeti együttműködés Rendszeréből. Bizonyos jelek már erre utalnak: Orbán tusványosi beszédében négyszer hangzott el a „keresztény” kifejezés, 26-szor a migráns/migráció, a pápáról viszont egyszer sem tett említést.

Ferenc helyében kezdenénk aggódni.

ashwood

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7910415148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.08.17. 23:52:42

Azert az szep hogy a ballib aki az elodeivel egyutt lassan tobb mint 100 éve oli a kereszténységet es az ellen küzd.most hirtelen tudja mit kellene gondolnia egy kereszténynek.
Bravo

2016.08.18. 00:11:45

Álljunk meg egy szóra! A kereszténység nem jelenti kizárólag a katolikusokat, a katolikusoknak meg nem kell mindenben egyetérteni a pápával. Volt egy sor korrupt, parázna, erkölcstelen pápa a történelemben, de azok csak rövidtávú rombolást vittek véghez és mondjuk a mohamedán totalitárius politikai ideológiát meg az iszlámistákat sose pátyolgatták. Érdekes módon a ballib folyton felhozza, hogy a pápa együttműködött, kiegyezett anno a fasiszta Mussolinivel. Ma meg tapsolnak annak a pápának, aki keblére öleli a nácizmus 7. századi megfelelőjét. A Korán pont olyan gyűlöletirodalom, mint a Mein Kampf, csak mivel vallásos köntösben jelent meg, ezért a felvilágosodás vallásszabadság elvét kihasználva akadálytalanul terjedhet Európában.

Ha holnap alapít egy embercsoport egy vallást, aminek mondjuk Winnetou Totenkopf a főistene és arra hív fel, hogy meg kell hódítani a világot, a szent könyvüket megsértőket le kell fejezni, a nőket szellemi fogyatékosokként kell kezelni, a balkezeseket meg át kell nevelni jobbkezesnek vagy ha nem akarják, akkor megölni és naponta háromszor kell imádkozni és hetente egyszer a város főterén nyilvánosan kell egy tábla Tibi csokit áldozni Winnetou Totenkopf istenhez, az is teljesen rendben lenne, mert vallásszabadság van.

Tisztességes Természettudomány 2016.08.18. 01:13:38

Keresztény =/= pápista
Keresztény demokrata =/= keresztény
A egyenleteknek sok megoldása van, van olyan is, amely megengedi, hogy az egyébként pápista KDNP szembe szálljon a pápával

Bicepsz Elek77 2016.08.18. 04:35:50

Zsinatot kell osszehivni!!! Ezt a papat letenni es a felcsuti lelkeszt megtenni papanak!!!
[Mindamellett Ferenc papa tenyleg nem komplett agyilag]

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 05:50:35

Mi ezzel a gond? Eleve a KDNP egy párt, mely egyetéthet vagy nem érthet egyet a római pápa magánvéleményével.

Emellett egy katolikus hívő számára sem kötelező a római pápa magánvéleme.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 05:51:38

@karandash:

Eleve a katolicizmusban nincs főguru, akinek minden szavát lesni kell.

luis5 2016.08.18. 07:04:41

Hah arulkodo hogy 150 ev gyalazkodas utan Ferenc papa lett hirtelen a liberalis ikon. Nem tudom kinek nagyobb szegyen ez.
A pápa teológiai kérdésben tevedhetetlen, minden mas velemenye vitathato. A legfobb bajom vele hogy nem jo (fő)pasztor, ahelyett hogy vedene a rabizottakat, a farkasok es baranyok egymas mellett eleset tuzte zászlajára. Ami a Bibliaban is csak egy idealizalt kép.

luis5 2016.08.18. 07:05:11

Hah arulkodo hogy 150 ev gyalazkodas utan Ferenc papa lett hirtelen a liberalis ikon. Nem tudom kinek nagyobb szegyen ez.
A pápa teológiai kérdésben tevedhetetlen, minden mas velemenye vitathato. A legfobb bajom vele hogy nem jo (fő)pasztor, ahelyett hogy vedene a rabizottakat, a farkasok es baranyok egymas mellett eleset tuzte zászlajára. Ami a Bibliaban is csak egy idealizalt kép.

mpl 2016.08.18. 07:29:24

@karandash: hadd kérdezzem meg, melyiket olvastad a két írás közül?
Én csak a Mein kampf-ot, a Koránból csak részleteket, de sok közük nincs egymáshoz.
(Ne azokat a szemelvényeket idézd, amit kiemelnek belőle, ilyen alapon a Bibliát is lehetne mindenféle negatív jelzővel illetni. Van benne pornográfia, gyilkosság, káromlás, testvérszex, meg amit akarsz)

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 07:45:08

nah, okosodjatok ( de ne sokasodjatok )!

"Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük."

Csak aztat nem tudom, hogy Harrachnak, vagy a pápának kéne tudnia, hogy ezt melyikőjük főnöke mondta? ( sajánlom a pápát, ha nem tudja :D )

Persze minden csak nézőpont kérdése, mert ha az egyisten kinyilatkozik, akkor pápább a pápánál.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 07:46:50

Lehet egyébként, hogy a kdnp nem a római katolikusokhoz, hanem az ortodox orosz katolikusokhoz tartozik, csak eddig ügyesen álcázták?

midnight coder 2016.08.18. 07:51:37

Ha hívő lennék, azt gondolnám hogy ez a pápa az Antikrisztus. Így inkább arra gondolok, hogy egyszerűen egy farizeus idióta. Viszont ezen a téren nagyon jól illeszkedik a liberósbolsi vonalat követő magyar és európai politikusokhoz.

agarik 2016.08.18. 07:57:10

Amit én emelnék ki:
- nincs 3. világháború
- Európának meg nincs vallása
Így nehéz egy vallások összecsapásán alapuló harmadik világháborút vizinálni...!

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 08:05:07

@midnight coder:

tudod egyáltalán mi a libsibolsi jelentése? Tanúlj, hátha...

Mikrobi 2016.08.18. 08:12:40

Rettentő primitív cikk. Hogy a könnyebbik résznél kezdjük: Isten nevét nagybetűvel írjuk, Fricz Tamás nevét pedig cz-vel. A nehezebbik: miért szorulna rá Ferenc pápa, hogy egy ateista védje meg a katolikusokkal szemben? Harrach Péter pedig színigazat mondott, amikor azt mondta, hogy a pápa nyilatkozatai nem tartoznak a hinni kötelező tanítások közé. Bezzeg ha Ferenc pápa dogmát hirdetne, amit tényleg kötelező mindenkinek hinni, lenne fröcskölés, hogy gondolatdiktatúra! Az is tény, hogy sok menekült komoly üldözés elől menekül, de mindet nem fogadhatjuk be, mert nekünk is vannak érdekeink.

Pan Modry 2016.08.18. 08:16:13

En sem ertem hogy a fidesz miert keresztenyezi le Europat, ugyanis Europa szekularis, igy eleve ertelmezhetetlen lenne a dolog.

Az arab allamok sem az iszlam miatt problemasak, hanem amiatt mert nem szekularisak.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 08:22:22

@Mikrobi:

Ha a bugyutaságait kihirdetné kötelező tanként, szétszakadna a katolicizmus.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 08:33:25

@Mikrobi: "mindet nem fogadhatjuk be, mert nekünk is vannak érdekeink."

Mennyire igazad van, csak azt felejted el, hogy az állítólagos kötelezően befogdandó 1200 messzire van a mindtől. Legalább annyira, mint Makó Jeruzsálemtől. Nem a csongrádi Makó, ha esetleg nem tudnád.

Mikibá3080 2016.08.18. 08:33:48

A pápa sohasem a magánvéleményét mondja. Nyilvános megszólalásaiban a krisztusi tanítást alkalmazza a mai helyzetre. Alapvető értékek: szeretet, irgalom, megbocsájtás - nem szelektálva, hogy kinek jár. -- A kommentelők többségének gondolkodásából teljesen hiányzik a tolerancia. A holokauszttal kapcsolatos vélemények elborzasztóak!

Mikibá3080 2016.08.18. 08:36:11

@látjátok feleim szümtükkel: az esetleg befogadott menekültek 90%-a egy héten belül eltűnne Magyarországról!

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.08.18. 08:42:16

Az a lényeg, hogy az ateista, napi szinten keresztényeket gyalázó ballibek, egyre inkább alázatos szolgái és követői lesznek a pápának.

Röhejes olvasni is, hogy a havonta kétszer keresztpényeket gyalázó bloggerek a pápát dicsőítik.

Persze mindennek megvan a maga oka.
Ezen kell elgondolkodni.

pamut 2016.08.18. 08:42:45

haha,

sőt:
hahahahahaha,

az álkeresztény, gyűlöletben izzó fideszmaffia karaktergyilkossági kampányt folytat a pápa ellen! :D

toljátok sátánfattyak, toljátok....

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.08.18. 08:43:06

És a témához is:
Így integráld a migránsodat:

888.hu/article-otven-migranst-sikerult-eddig-munkaba-allitani-a-2-milliobol-nemetorszagban
Ötven migránst sikerült eddig munkába állítani a 2 millióból Németországban.
...

magyaridok.hu/kulfold/19-milliard-eurot-koltenenek-nemetek-jovore-migransokra-815095/
Németországban a szövetségi kormány jövőre 19 milliárd eurót fordítana a menekültügyre a költségvetés szerdán elfogadott tervezete szerint.
---
az állástalan migránsok munkanélküli segélyére 4,1 milliárd eurót szánnak, és szintén 4,1 milliárd euró jut a menekültek beilleszkedését szolgáló programokra.
...

pamut 2016.08.18. 08:43:59

az mikor jön majd hogy a pápa valójában ballib + gyürcsányista? :DD

vagy volt már? :D
mert kinézem belőletek....

Ballib cenzúrázók réme 16 2016.08.18. 08:44:26

Valamint, íme néhány szexuális szokás a muszlim bevándorlók részéről:

www.liveleak.com/browse?q=swedish%20gang&sort_by=shared
..
---
Horrific gang rape of 29-year-old white mother of two by Muslim asylum seekers in Swedish refugee camp. Seven-hour non-stop gang rape by 12 Afghan MUSLIM refugees was the 'most gruesome rape
---
20 muslim refugees rape an 11 year old girl in Swedish bathouse to all our Swedish media chose this week to cover up the gang rape that occurred at Husby pool in northern Stockholm on Sunday. 20 unaccompanied refugee children from Björkuddens transit accommodati
---
...

pamut 2016.08.18. 08:46:39

ugye azt minden fideszes tudja már hogy Orbán parancsba adta hogy gyűlölni kell a pápát is, tehát mostantól gyűlni is fogjátok a pápát?

mocsadék trollok, nektek meg meló van, most a pápát kell sározni, ütni, vágni, gyerünk gyerünk, Orbán parancsa, nem lazsálni!

pamut 2016.08.18. 08:51:34

amúgy milyen vicces már hogy az orbánmaffia még mindig keresztény pózban erőlködik :)

még az olasz maffiózókról járja az a hír hogy a sok bűnözés közepette el akarják magukról hitetni hogy ők keresztény szellemben bűnöznek :)

tegnap negyedmilliárdos Rogán-lopás megvolt fiúk?
ja, tudom titeket nem zavar a fideszbűnözés sőt támogatjátok ;) pont ezért lophatnak ezek ilyen szabadon mert támogatjátok.

nyilván keresztény szellemiség, mélymagyar nemzeti lopás volt ez is, ahogy az orbánmaffia szereti ;)

sőőtnagyonis 2016.08.18. 08:59:24

Ha néha érteni is a gurgulázását akkor is baromságokat beszél.

pamut 2016.08.18. 09:06:19

egyébként az orbánmaffiának épp annyi köze van a kereszténységhez mint a konzervativizmushoz, vagy bármiféle, nyugaton jobboldalra sorolt politikai fogalomhoz és értékhez: SEMMI.

lopás, lopás, lopás, gyűlölködés, gyűlölködés, gyűlölködés: ennyi az orbánmaffia és nem több, na meg a magyar jogállam és demokrácia kivégzője.

midnight coder 2016.08.18. 09:23:44

@látjátok feleim szümtükkel: Sokat nem kell hozzá tanulni, itt élünk velük 30 éve. A liberalizmushoz vajmi kevés közük van, de fennen hirdetik magukat liberálisnak, a bolsevizmushoz már annál több, bár a dolgozók érdekeit már régen nem védik. Nagyjából mindkét ideológiából összehozzák a legrosszabbat.

-JzK- 2016.08.18. 09:27:36

prochristo.blogspot.hu/2016/08/hogyan-ne-oktass-ki-egy-keresztenyt.html

Részlet: "Először is a katolikusokon kívül a keresztényeknek a pápa nem tekintély. Sőt, egyes keresztények az antikrisztusnak tartják a mindenkori pápát. De egy katolikus se úgy tekint a pápára, mint aki minden szavában tévedhetetlen és minden tettében tökéletes. Egy pápa is tévedhet, akár súlyosan, és cselekedhet rosszat, akár halálos bűnt. A pápai tévedhetetlenség dogmája arról szól, hogyha a pápa „egy hitbeli vagy erkölcsi tanítást, mint az összes hívők legfőbb pásztora és tanítója, véglegesen elfogadandónak jelent ki" (Kat. Lex.), csak akkor van biztosan igaza. A repülőgépes nyilatkozatoknak nincs ilyen súlya, nem bírnak kötelező jelleggel, sem nincs rajtuk a tévedhetetlenség isteni garanciája. Tehát ha Ferenc pápa azt mondja, holnap után havazni fog, nem vagyok köteles neki elhinni, és ha azt nyilatkozza egy újságírónak, hogy az iszlámból nem következik az erőszak, valamint minden migránst be kell fogadni, és üdvözli a bevándorlást, mely szerinte megmenti az elöregedő Európát, akkor nem vagyok köteles vele egyetérteni és az útmutatása alapján cselekedni. Sőt, az is lehet, hogy nekem van igazam és én cselekszem helyesen, nem a pápa."

Sir Galahad 2016.08.18. 09:54:43

Nem vagyok hívő ember. Történelmi tanulmányaim alapján viszont emlékszem, hogy nem egy olyan pápa ült a vatikáni trónon, akikre az utókor nem tekint büszkén - maguk a katolikusok sem. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez Ferenc pápával is így lesz majd, és abban sem látok semmi furcsát, hogy vannak, akik erre már most felhívják a figyelmet.

pamut 2016.08.18. 09:58:01

fideszesek,

kezdjük egy kis lopással:

- "Már 2011-ben kifejlesztette egy magyar cég azt az eljárást, amit most Rogán Antal találmányaként emlegetnek, a megoldás alapja pedig évtizedek óta létezik."

- "Rogán és feltalálótársai több mint 250 millió forintos állami támogatással fejlesztettek"

- "Rogánék vívmánya teljesen ugyanaz, mint amit ők öt éve kifejlesztettek, abban semmi újdonság nincs."

Na most a kérdésem az hozzátok, közönséges bűnözőkhöz, hogy lopás közben is kereszténynek gondoljátok magatokat, vagy csak előtte és utána? Vagy az ellopható lóvét egyenesen isteni megbecsülésnek, szent jutalomnak gondoljátok?

Vagy ti is harsányan röhögtök azokon a szavazóitokon akik full beszopják hogy ti egy keresztény maffia vagytok?

Attilajukkaja 2016.08.18. 10:06:20

Most vegre elvalik a buza az ocsutol, es kiderul milyen sok alszent es alkereszteny ember vesz minket korul. Nekik csak addig fontos a Biblia, amig a sajat erdekeiket szolgalja, de a szellemiseget soha nem fogtak fel. Ezek pocskondiazzak es gunyoljak most Ferenc papat is. Ugy latszik, gyulolkodes nelkul mar nem megy! Mindig kell egy ujabb alany es mar a papat sem altaljak a szajukra venni.

Mikrobi 2016.08.18. 10:15:24

@a BircaHang Média szerk.: ez teológiai képtelenség, mert csak hit- és erkölcstani dolgokban hirdethet a pápa dogmát. Pl. dogma az Atya és a Fiú egylényegűsége, vagy hogy az ember Isten különleges kegyelme nélkül nem tudja elkerülni a bűnt. Az, hogy a migránsokat be kell fogadni, igen távol van ettől. De ha elolvasod a XX. század enciklikáit, azokban is sok épületes tanítást olvashatsz, amelyek nem olyan jellegűek, mint a fenti két dogma.

Mikrobi 2016.08.18. 10:17:16

@látjátok feleim szümtükkel: milyen 1200? A menekültek csak áradnak, áradnak! Az 1200 csak a már tavaly itt volt és menekültstátuszt kapott menekültekből volt! Ma már nem is beszélnek 1200 emberről, hanem dinamikus kvótáról!
Igen, képzeld, tudom, hogy a szólásban Makó egy vitéz volt és nem egy város. Leülhetsz, egyes!

pamut 2016.08.18. 10:19:34

@Attilajukkaja:

"Most vegre elvalik a buza az ocsutol, es kiderul milyen sok alszent es alkereszteny ember vesz minket korul. Nekik csak addig fontos a Biblia, amig a sajat erdekeiket szolgalja, de a szellemiseget soha nem fogtak fel. Ezek pocskondiazzak es gunyoljak most Ferenc papat is. Ugy latszik, gyulolkodes nelkul mar nem megy! Mindig kell egy ujabb alany es mar a papat sem altaljak a szajukra venni."

Alapvetően igazad van, egy dologban finomítanám az állításod:

Kb. tavaly május óta, azaz bő egy éve folyik az intézményesített gyűlöletkampány a fideszből. Az egész országot lefedő, sok milliárdba kerülő kampány, a teljes médiában, óriásplakátokon, mindenhol.

Ez a gyűlöletkampány nem volt más, mint egy nagy kereszténység-teszt, egy nagy emberség-teszt. Aki ezt elfogadta, támogatta, az csúfosan megbukott kereszténységből, emberségből.

A fidesz egy antikeresztény párt (pontosabban: maffia), a fideszesek antikeresztények.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:21:19

@Mikrobi:

Nem pont a migránssimogatásra utalok, hanem pl. a homoszexualitás kérdésére.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:22:00

@Attilajukkaja:

Így igaz. Akiknek fontos Isten tanítása, az elutasítja Ferencke tanait.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:22:42

@pamut:

Az ország megvédése nem gyűlölet, ahogy az iszlamizmus ellenzése sem az.

pamut 2016.08.18. 10:23:34

@a BircaHang Média szerk.:

Az ország nincs támadás alatt, ez az egyik gyűlölet-hazugságotok.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:25:09

@Mikibá3080:

Krisztusellenes tanítások esetében ostor dukál, nem tolerancia.

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.08.18. 10:25:30

@-JzK-:

Mellébeszélés, vagy még inkább a kognitív disszonancia szép példája. A posztoló ugyanis nem a konkrétan pápa által mondottak ellen fejti ki a véleményét, hanem visszautasítja azt, hogy a legegyszerűbb bibliai tanításokat kérik számon egynémely verbálkatolikuson.

u.i.: Nem mellékesen pedig érdekes, hogy egy vallásos posztoló a vallása tanításaira hivatkozva tartja távol a "külsősöket" a kellemetlen kérdéseikkel, miközben a "külsősöket" ugyanezen vallás szabályainak a hétköznapi életben való alkalmazására kényszerítik.

pamut 2016.08.18. 10:26:44

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Az első német fideszes őszintén elmondta a trükköt:

Hermann Göring:
Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik.

A fideszmaffia itt és most, 2016-ban Magyarországon a magyarok ellen pontosan, 100%-ban ugyanezt a nácik által kifejlesztett módszert alkalmazza.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

pamut 2016.08.18. 10:27:51

@a BircaHang Média szerk.:

Mesélj te sátánafattya Göbbelszkém, melyik hadsereg támadta meg Magyarországot akárhol is?

pamut 2016.08.18. 10:28:46

@a BircaHang Média szerk.:

Érdekes látni hogy ostort kívánsz magadnak, de legalább villantasz egy kis önkritikát.

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.08.18. 10:30:16

@-JzK-:

A magukat katolikusnak gondolók többsége, akik a véleményüket hangoztatják a közéletben, semmiféle hitbeli, vallási alapú indokolást nem tudnak adni a a magyar, magát katolikusnak hazudó kormány tetteire, csak politikai, ideológiai jellegűt. Pontosan ugyanaz történik, mint ami az állítólag keresztény kormánypárt hajléktalanokhoz való hozzáállása kapcsán már szépen láthattunk. Amivel szintén önmagában semmi gond, csak ne tessék sírni, amikor megkérdezik, hogy ezek a dolgok hogyan egyeztethetőek össze a mellverő kereszténységgel?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.08.18. 10:32:13

Azért az erdekes hogy a vilag legigazibb menekultje Őszentsége a Dalai Láma milyen véleményt fogalmazott meg a mingrans ügyekben.
Valamennyivel hitelesebb mint ez a pápa bácsi.
Hogy is mondta?
Németország az Németország.
24.hu/kulfold/2016/06/01/dalai-lama-nemetorszag-nem-lehet-arab-orszag

erc 2016.08.18. 10:32:27

Jajj de tudjuk ezt a keresztényesdit innen a balközép-ateisztikus térfélről! Mondd, biciGlizni nem szoksz?

pamut 2016.08.18. 10:33:03

@Lesből Támadó Szárítókötél:

lol, sehogy, ahol a beteges lopáskényszerük sem egyeztethető össze.

a fideszesek nem keresztények, sőt: antikersztények.

a pápa nyílt megtagadása már folyamatban van, a következő akit megtagadnak majd, jézus lesz.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:44:21

@pamut:

Emlékezz vissza a röszkei csatára, amikor bevadult iszlamisták ostromolták az országot.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:45:05

@pamut:

Ostor kell a makacs eretnekségek ellen. Jézus is ezt tette.

pamut 2016.08.18. 10:48:51

@a BircaHang Média szerk.:
tehát te ország-elleni támadásnak hazudod pár szerencsétlen direkt kiprovokált kis balhéját és erre hivatkozva gyűlölsz. jó ember vagy te a sátánnak.

pamut 2016.08.18. 10:49:46

@a BircaHang Média szerk.: akkor ostorozd magad, senki nem fog téged ebben megzavarni.

pamut 2016.08.18. 10:50:27

@a BircaHang Média szerk.:

amúgy látom te vagy a magyar Hermann Göring:
"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 10:53:48

@Lesből Támadó Szárítókötél:

Miért kellen vallási indoklást adni egy adott kormány politikájára?

pamut 2016.08.18. 10:55:23

@a BircaHang Média szerk.:
te sem vagy jézus, nyugi, mint látszik egy az egyben náci szöveget tolsz, a pápa ellenben az egész világ és a keresztények által is elismerten az egyház feje és a jézusi értékrend legfőbb képviselője.

N. Barbie 2016.08.18. 10:55:26

Erdekes, de nem meglepo, hogy most, hogy a papa veletlenul pont egy velemenyen van egy temaban a ballibsikkel, rogton kovetendo pelda lesz. Mondtak az elozo papak is eleg sok mindent, mondjuk buzulasrol, hazassagon kivuli szexrol, abortuszrol stb., megse lattam egy libsi blogon se, hogy azokat is peldakent allitottak volna...ja, hogy az nem fert bele az elborult vilagnezetukbe, igy akkor az nem szamit. Kar, hogy ez nem igy mukodik, hogy veletlenul van egy darab dolog, amiben egy kovet fuj a papa veletek, akkor azt hangoztatjatok reggeltol estig (kb. az ezredik blog volt, ahol emiatt pocskondiaztatok a keresztenyeket), de a tobbirol meg nem vesztek tudomast, sot azokat meg amiatt pocskondiazzatok mert szerintetek elavult, kozepkori stb.

Masreszt az itt kommentelo ballib fotelhuszarok okadasaibol is latszik, hogy nagyon csunyan el vannak tajolva. Ugyanis, azert mert valaki kereszteny meg nem kell hulyenek nezni. Igen, segits embertarsaidon, valoban szerepel a tanitasokban, de mindennek van hatara. Nem hinnem, hogy barmilyen tanitasba bele lehet eroszakolni, hogy segits embertarsaidon barmi aron, akkor is ha te magad belerokkansz, csak hogy az egyebkent a vallast gyalazo ballibsi csocselek elegedett legyen. Na ne vicceljunk mar, hogy az egyebkent a vallasosakat sok evtized ota gyalazo csurhe fogja eldonteni, hogy ki a jo kereszteny meg ki nem.

pamut 2016.08.18. 10:55:56

@a BircaHang Média szerk.:
mert a kormány kereszténynek hazudja magát.

krampam 2016.08.18. 10:59:06

Nagyon nem ért ehhez a témához, kedves Cikkíró, ne erőltesse!

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 11:02:55

@pamut:

Sajnos nem. A támadás valós volt. Ha ballib kormány lett volna tavaly, már 2 millió iszlamista hőzöngene az országban, ide-oda mozogva, mindent feldúlva, aztán időnként robbantások is lennének. Most a helyzet tiszta: nincs ember, nincs probléma, a problémák máshol robbantgatnak.

Persze értem, hogy a liberális elvek szerint alkotmányos alapjog robbantani, késelni, erőszakolni, alahalbározva üvölteni, dehát majd csak valahogy megleszünk ezen alapjogok nélkül...

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 11:07:09

@pamut:

Antináci vagyok.

A római pápa kommunista. AMi nem gond, ehhez joga van. A gond vele, hogy eretnek.

Bobby Newmark 2016.08.18. 11:27:03

@karandash: Hogy az isten véreres faszába ne kéne? Ő az Isten földi helytartója, vagy szépen elfogadod minden egyes kibaszott szavát, vagy nem vagy katolikus. Ez ilyen egyszerű.

Bobby Newmark 2016.08.18. 11:28:33

@a BircaHang Média szerk.: Szerinted melyik migráns akar itt maradni, ebben a szétcseszett, működésképtelen, élhetetlen, szar országban? Még az is menekül innen, aki itt született.

Mikrobi 2016.08.18. 11:38:50

@a BircaHang Média szerk.: pontosan mit tanított Ferenc pápa a homoszexualitással kapcsolatban?

Behajtó70 2016.08.18. 11:44:26

Megtagadni Istent lehet! A Pápát nem. Te balfasz!

Attilajukkaja 2016.08.18. 11:45:25

@pamut:
"Ez a gyűlöletkampány nem volt más, mint egy nagy kereszténység-teszt, egy nagy emberség-teszt. Aki ezt elfogadta, támogatta, az csúfosan megbukott kereszténységből, emberségből. "
Abszolut egyetertek! Koszonom.

"A fidesz egy antikeresztény párt (pontosabban: maffia), a fideszesek antikeresztények."
Nem mindegyik fideszes az, de itt is nyuzsognek, mint a svabbogarak. Az ilyen erkolcstelen bircakat nem is meltatom valaszra!!!!! Nem erdemlik meg.

Attilajukkaja 2016.08.18. 11:46:32

@Bobby Newmark:
"Még az is menekül innen, aki itt született."
Milyen igaz! Birca is kulfoldrol osztja az eszt. :o)

Behajtó70 2016.08.18. 11:49:14

Megtagadni Istent lehet! A Pápát nem. Te balfasz!

-JzK- 2016.08.18. 11:56:34

@Lesből Támadó Szárítókötél:
Én teljes mértékben alá tudom támasztani "vallási" (teológiai) érvekkel is, hogy miért fontos megőrizni Európa eddigi kulturális-vallási-etnikai színezetét, és hogy ezért miért nemhogy elfogadható, de egyenesen keresztény-katolikus szempontból helyesebb álláspont az invázió megállítása, mi több, visszafordítása.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 11:56:51

@midnight coder:

Liberális = szabadelvű, egyén szabadságában hívő
Bolsevik = többségi

szóval a libsibolsi az a szabadelvű többség.

Nyanyóm kérdése: most akkor dícséritek vagy szidjátok azt, aki libsibolsi?

Mellesleg nem libsibolsik, szerintetek az a helyes és jó világ, ha megmondják nektek, hogy mikor mit csinálhattok, mondhattok, mikor szaporodhattok és mennyit , a két gyerek, 3 szoba, négy kerék elv az jó nektek? Én csak azt nem értem, ebbe a megmonják nektek világba miként fér bele a második-harmadik, néha negyedik házastárs, a százmillás villa, a táguló lakás, vagy ez szerintetek csak annak jár, aki megmondhatja neketek a tutit?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 11:59:06

@Bobby Newmark:

Ha visszadobják nyugatról, nem lesz más választása.

Nem menekül senki, ez ballib fantázia.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 11:59:42

@Mikrobi:

Mit tanított? Hát azt, hogy a homoszexuális ember is isten teremtménye, miután az ős párost isten gyúrta agyagból. Slussz-passz, nincs más indok. Hehehe.

medvegy 2016.08.18. 12:01:25

@Bobby Newmark: Az fog itt maradni, akinek itt havonta és személyesen kell átvennie az ellátmányát. Az nem mehet máshova, vagy mindig ide kell utaznia.

Mellesleg, nekem még nem tiszta, hogy mennyit és milyen forrásból fogják fizetni ezeket a migránsokat.

Ha mi fizetjük őket, akkor vagy szánalmasan keveset kapnának a Németországban maradtakhoz képest, azaz rögtön elkezdenék hőbörögni, vagy a saját rászorulóinkhoz képest kivételeznénk egy csomó jöttmenttel.

Ha csak a 22800 forintot kapják, akkor hülyék lennének maradni. Ha a német ellátmányt, akkor meg szociális feszültséget okoznánk, mert miért is járna több nekik, mint a saját elesettjeinknek?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 12:01:59

@látjátok feleim szümtükkel:

S ki mondta, hogy a homokos nem Isten teremtménye. Isten teremtméye agyilkos, a pedofil, a szadista is.

Bobby Newmark 2016.08.18. 12:07:02

@a BircaHang Média szerk.: Te nem is ebben a kibaszott országban élsz, hogy a büdös picsába képzeled magadról, hogy BÁRMIVEL is képben vagy, ami itt történik, baromarcú?

NYJetsTD 2016.08.18. 12:08:39

Megint jót röhögtem a szokásos komment mantrán. :-)
Kit nem gyűlöltetek még majmok? Baloldalit, liberálist, zsidót, arabot, migránst, migráns segítő magyart, pápát, feketét, feketét lelövő rendőrt, pirézt, írót, humoristát, sportolót bulizót, tanárt és estig folytathatnám, mert mindenkit, aki a kis világotokba nem fér bele... vicces egy banda vagytok. Szerencsére a világ számotokra annyira egyszerű és fekete-fehér, hogy nemsokára egymást is fogjátok gyűlölni. Hajrá!

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 12:20:14

@a BircaHang Média szerk.:

No de hogy jössz te és hívő társaid ahhoz, hogy istent és a teremtményeit, főleg a veletek egyet nem értőket kritizáljátok? Nem vagytok ti libsibolsik, hogy szabadon megmondhassátok, isten szar munkát végzett.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 12:23:05

BASSZUS! Most elgondolkodtam rajta, hogy a migráncsokat is isten teremtette?
KI MERI ISTENT, ÉS CSELEKEDETEIT KRITIZÁLNI?

N. Barbie 2016.08.18. 12:33:05

@NYJetsTD: En meg azon rohogok jokat, ahogy a ballib mindenre rasuti ezt a jol hangzo, csak nem igaz "gyulolkodik" mantrat.
Az illegalis bevandorlokrol mertel nem pozitivan nyilatkozni? Esetleg tenyszeruen felhozni a hozzajuk kotheto negativ dolgokat? Gyulolkodsz.
Felhivod a figyelmet a migransokat segitok orbitalis kettos mercejere? Gyulolkodsz.
Esetleg a ciganyokrol merted elmondani/megirni az igazsagot, nem pedig csak mentegetted oket, mint a libsik? Gyulolkodsz.
Leirod, hogy a libsik altal szinten mentegetett, csunya rasszistafasiszta rendorok altal lelott fekakrol mind kiderul, hogy bunozo? Gyulolkodsz.
Barmilyen masik nepcsoportrol, vallasrol mersz nem pozitiv kontextusban nyilatkozni? (persze a fehereket, europaiakat, magyarokat, keresztenyeket gyalazni szabad, az nem gyulolkodes) Gyulolkodsz.
Mereszelsz barmi mas temaban nem egyet erteni a ballibsikkel? Gyulolkodsz.
Igy konnyu.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 12:36:01

@a BircaHang Média szerk.:

Akkor ki teremtette, ha csak egy isten van, oszt minden tőle ered? Nem gondolod, hogy amit beszélsz, az a fából vaskarika?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.08.18. 12:36:13

@Bobby Newmark: Bár nem nekem cimezted de azert jelrznem.nem minden keresztény katolikus....
Komoly református es egyeb keresztény közösség van mo.on is.de lehet h ez neked új.

Mikrobi 2016.08.18. 12:46:17

@látjátok feleim szümtükkel: dehát ez igaz!
@a BircaHang Média szerk.: az, hogy valaki barna hajú, féllábú, vagy homokos, az értéksemleges dolog. A homoszexuális paráznaságot viszont sose mentegette. Az a bajod, hogy azonosítod a bűnt a bűnössel. Szerinted az is elfogadhatatlan, ha valaki homokos, de sose paráználkodott saját nemű partnerrel? Ha igen, mit kellene vele csinálni (már ha valami teszttel le lehetne buktatni)? Koncentrációs táborba vele, vagy simán lőjék agyon?

Attilajukkaja 2016.08.18. 13:05:26

@NYJetsTD:
Szia NYJets!
"Kit nem gyűlöltetek még majmok? Baloldalit, liberálist, zsidót, arabot, migránst, migráns segítő magyart, pápát, feketét, feketét lelövő rendőrt, pirézt, írót, humoristát, sportolót bulizót, tanárt és estig folytathatnám"
Milyen igaz!!!

Attilajukkaja 2016.08.18. 13:11:40

@Mikrobi:
"Szerinted az is elfogadhatatlan, ha valaki homokos, de sose paráználkodott saját nemű partnerrel?"
Es ha paraznalkodott? A heteroknal ez miert elfogadott, a homoszexualisoknal meg miert nem?
Mert sajat kis erkolcsi vilagot alakitottak ki maguknak, amelynek semmi koze a Bibliahoz, csak a sajat kis "erkolcsi" normaikhoz. Ez a norma sok mindent megenged, amit a Biblia nem,....de kicsire nem adnak. Ugye? :o)

Mikrobi 2016.08.18. 13:28:44

@Attilajukkaja: mert az Isten férfit és nőtt teremtett

Attilajukkaja 2016.08.18. 13:30:35

@Mikrobi:
"az Isten férfit és nőtt teremtett"
Hja. De soha nem allitotta, hogy CSAK egymasnak! :o)

Szelid sunmalac 2016.08.18. 13:31:46

@FILTOL: Tenyleg erdekes! Erre a cikkre gondolsz, amit belinkeletel, es amiben EZ all? "De azt is mondta, erkölcsi kötelesség segíteni az úton lévőket, ugyanakkor a célnak annak kellene lennie, hogy mindenki hazatérhessen az országába.

A buddhista vallási vezető az Európában tapasztalható muszlimellenességről is szót ejtett, úgy látja, mint minden vallásnak, az iszlámnak is a szeretet a fő üzenete, pár rosszakaratú ember miatt nem szabad elítélni a muszlimokat.

Kijelentette, ha „belenézünk a menekültek, különösképp egy gyerek szemébe, átélhetjük a fájdalmát.”
"

Szelid sunmalac 2016.08.18. 13:34:14

@FILTOL: Sot...egyenesen IGY mondta: Es sind muslimische Individuen und kleine Gruppen, die sich in ihren eigenen Ländern gegenseitig umbringen. Schiiten, Sunniten. Sie repräsentieren nicht den gesamten Islam und nicht alle Muslime. Die Liebe ist bei jeder Religion die Kernbotschaft, auch im Islam. Bösartige Leute gibt es auch bei den Buddhisten, den Christen, den Juden und den Hindus. Nur aufgrund von einigen traurigen Ereignissen, die von einer kleinen Zahl Muslime ausgehen, sollten wir nicht die gesamte muslimische Welt verurteilen.

NYJetsTD 2016.08.18. 13:43:13

@N. Barbie: Most ezzel az minden valóságot nélkülöző önigazolást kereső hablatyolással mit kezdjek? Suttyó vagy, törődj bele.

N. Barbie 2016.08.18. 13:50:01

@NYJetsTD:
"minden valóságot nélkülöző önigazolást kereső hablatyolással "

Ja ertem, a te nyivakolasod az maga a fenylo igazsag, ha a masik erre tenyeket ir, az meg a fenti.
Ez is nagyon konnyu igy.
Az ervek hianyaban szemelyeskedni kezdes is szinten konnyu, de mar megszokott ballibsi "fegyver".
Ennyi vagy.

NYJetsTD 2016.08.18. 13:51:18

@Attilajukkaja: Halihó! Látom te is még mindig mazochista vagy, beszállsz a retardáltakkal vitatkozni. :-D Azért igazán szórakoztató, ahogy kapálóznak a pénzükért...

NYJetsTD 2016.08.18. 13:53:13

@N. Barbie: Cicuka, te akkor mondtál utoljára tényeket, amikor az árakat közölted...

Bobby Newmark 2016.08.18. 13:54:14

@FILTOL: És én nem is keresztényt, hanem katolikust írtam, pontosan azon okból, amivel most kioktatni próbálsz. Szóval... nyasgem?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:05:04

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem. Isten az embert tökéletesre teremtette. Minden torzulás a bűn eredménye.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:06:02

@Mikrobi:

A féllábúság és a homokosság NEM értéksemleges.

Nem azonosítom a bűnt és a bűnöst.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:07:00

@Mikrobi:

"Szerinted az is elfogadhatatlan, ha valaki homokos, de sose paráználkodott saját nemű partnerrel?"

A passzív homokossal semmi gond. Mint ahogy a passzív gyilkossal sincs. Meg a passzív rákossal, cukorbeteggel se.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:08:57

@Attilajukkaja:

"A heteroknal ez miert elfogadott"

Ott se elfogadott. De a hetoszex paráznaság utólag helyrehozható: a partnerek házasságot kötnek egymással.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:09:49

@Attilajukkaja:

"sajat kis erkolcsi vilagot alakitottak ki maguknak, amelynek semmi koze a Bibliahoz"

1. Nem a Biblia az alap, hanem Isten.

2. A Biblia mióta nem ítéli el a bűnt?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 14:31:32

@Bobby Newmark:

"Ő az Isten földi helytartója, vagy szépen elfogadod minden egyes kibaszott szavát, vagy nem vagy katolikus."

Ez még a KATOLIKUS tanok szerint sincs így.

Attilajukkaja 2016.08.18. 14:37:27

@NYJetsTD:
" igazán szórakoztató, ahogy kapálóznak a pénzükért.."
Jo is lenne, ha csak a penzukert kapaloznanak. De az agymosas mar tulment ezen, es igazan remiszto szintre emelkedett. En mar kezdek itthon felni. Nem vagyok vallasos, de a vilagnezetem es az eletvitelem ezerszer jobban megfelel a Biblianak, mint a Semjen Zsotie es az o bircaie.

NYJetsTD 2016.08.18. 14:53:22

@Attilajukkaja: pont ezen röhögtem ma, a cikk utáni fröcsögést olvasva. Ateistaként több "keresztényi" szeretett van bennem, mint bennük valaha is lesz.

N. Barbie 2016.08.18. 15:04:09

@NYJetsTD: Cicuka? Miota vagyunk haverok?
Es meseld mar el a te omlengesedben mi is volt a teny?
Vagy ugy gondolod a te gyulolkodesnek hazudott hulyesegeid azok tenyek, mert csak, mas, erre adott teteles cafolata meg "minden valóságot nélkülöző önigazolást kereső hablatyolással "?
Igy nagyon konnyu suttyokam. De nem meglepo ballibsiknel, mint mar emlitettem.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.08.18. 15:07:01

@Szelid sunmalac: Az együttérzés bodhiszatvajatol nem várható más.ez természetes.nem látok ellentmondást.
De azért a masik mondatot is mondta

Attilajukkaja 2016.08.18. 15:29:40

@NYJetsTD:
"Ateistaként több "keresztényi" szeretett van bennem, mint bennük valaha is lesz"
A neveltetesunket nem tudjuk meghazudtolni, mert szuleink vagy nagyszuleink reven kereszteny normak szerint nevelkedtunk. Innen tudjuk, mi a jo es mi a rossz. De ha mi, ateistak is tisztaban vagyunk ezzel, akkor az olyan ajtatoskodoak, mint Semjen vagy Harrach miert nem tudjak?
A kerdes persze koltoi. Nagyon is tudnak ok, mi lenne a helyes,... csak nem all erdekukben aszerint cselekedni. Az emberiseg szemetei.

NYJetsTD 2016.08.18. 15:58:43

@N. Barbie: Cicuka, már nekem kellemetlen, ahogy küzdesz. Kiballibezted, kimigránsoztad magad, fáradj a pénztárhoz...

N. Barbie 2016.08.18. 16:06:21

@NYJetsTD: Nenekulj csak a magyarazat elol, annyira szanalmas. :DD
Nekem meg az a kellemetlen, ahogy joizuen kigyulolkodozod magad, aztan ha valaki belekerdez, akkor marad a szemelyeskedes meg a nagykepu maszatolas, mert annyi eszed nincs, hogy a sajat velemenyed megindokold. :DD
De ismet mondom, nem lepodtem meg, azt mondta az atv meg a part, hogy nevezzuk ezeket gyulolkodesnek, akkor nevezzuk annak. Kar, hogy reszletes leirast nem adtak a magyarazathoz, amit csak be kene masolnod, ezert vagy bajban. :DD

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 16:09:52

@a BircaHang Média szerk.:

No de azt még mindig nem mondtad el, hogy ki találta ki a bűnt. Mert ugyé ha isten szeme mindent lát, füle mindent hall, akkor csak ő sunnyogott össze-vissza valamit.:D

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.18. 16:11:32

@Attilajukkaja:"Nagyon is tudnak ok, mi lenne a helyes,... csak nem all erdekukben aszerint cselekedni."

Nem véletlenül modnják, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. Majd nézd csak meg jó a szentképeket!

NYJetsTD 2016.08.18. 16:16:00

@N. Barbie: Komolyan értelmi fogyatékos vagy? Nincs magyarázatom, mert ballibezel, ATV-zel, stb. Ezekkel én nem tudok mit kezdeni, nem is akarok.
Aki ismer a blogtérből, tudja, hogy minden pártól, vallástól hányok. Náluk jobban csak az ájtatos, félművelt szavazóiktól. Ezzel szerintem mindent elmondtam. Emészd...

Attilajukkaja 2016.08.18. 16:24:00

@látjátok feleim szümtükkel:
"Majd nézd csak meg jó a szentképeket!"
:o)))
Es azok meg szentek is voltak!
Errol a kezhajlitasrol meg az jut eszembe, hogy nem mindegy, milyen iranyba hajlik. A zseb vagy a sziv fele. Orbannal egyertelmuen a palinkas pohar fele!

Mikrobi 2016.08.18. 16:25:57

@Attilajukkaja: különben mi értelme lett volna a különbségnek, te szerencsétlen?

N. Barbie 2016.08.18. 16:43:16

@NYJetsTD: :DD Nincs magyarazatod arra, hogy miert gyulolkodesnek nevezed az altalad leirtakat, es az altalam kijavitottakat, mert ballibezek. Ez most komoly? :DD Ne tereljel, erre kellene a valasz, hogy ne tunj ekkora idiotanak, a ballibezessel nem kell kezdeni semmit.
Miert nem lehet csak siman beismerni, hogy ezt hallottad, hogy azokat annak kell nevezni, es nincs eszed megindokolni? Igazabol a hozzaszolasaid igazoljak ezt, de akkor is.
Ha meg valaki gondolkodas nelkul bofogi vissza a ballib mantrakat, es csak azokat, akkor en kerek elnezest, hogy ballibnek nevezem. Ja, nem, inkabb lesz@rom, hogy faj az igazsag, te partoktol hanyo, te. :D

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.18. 16:49:57

@NYJetsTD:

A keresztényi szeretet - a ballibák legnagyobb sajnlatára - nem jelenti a liberális dogmákban való fanatikus hitet.

Attilajukkaja 2016.08.18. 17:01:37

@Mikrobi:
" különben mi értelme lett volna a különbségnek, te szerencsétlen?"
Szemelyeskedunk, szemelyeskedunk? Kezdjuk elvesziteni a turelmunket?
Ha a kulonbsegek filozofiaja erdekel, akkor van itt meg nehany kerdes szamodra: miert vannak kek es barnaszemu emberek? Miert vannak olyanok, akiknek a piros a kedvenc sziunuk, es miert van, akiknek a kek? Miert van, akik nagy csaladra vagynak, es miert vannak olyanok, akik colibatust fogadnak? Miert vannak elvakultan korrupt emberek es miert vannak tisztessegesek?
Sok itt a kerdes, kedves Mikrobi! Es mindezeket az embereket allitolag ugyanaz az Isten teremtette. Amen!

NYJetsTD 2016.08.18. 17:04:48

@N. Barbie: Látom nem érted, amin persze nem csodálkozom, de akkor még egyszer:
Nem tudok, nem is akarok egy akaratos félhülyével vitatkozni. Ennyi. Lezártam.

@a BircaHang Média szerk.: Te ezekről inkább ne írjál. Nekem meg főleg ne. Vakbuzgó hívő vs. ateista. Inkább lapozzunk.

Attilajukkaja 2016.08.18. 17:10:28

@N. Barbie:
"a ballibezessel nem kell kezdeni semmit."
Ezt jo tudni! Gondolom, csupa szeretetbol es csak ugy, mellekesen ballibezel. Semmi rosszindulat vagy gyulolet nincs mogotte.
Eszem agaban sincs barkit lenacizni vagy fasisztazni itt, de ha megtennem, gondolom, te sem kezdenel vele semmit. Ugye? Nem is venned ellensegeskedesnek vagy rosszindulatnak.
A kommunikacio minosege sokat elarul egy emberrol. Persze rolam is. :o)

N. Barbie 2016.08.18. 17:12:57

@NYJetsTD: Akaratos felhulyezik az aki nem tudja 2 mondattal megindokolni a velemenyet, mert segghulye hozza. :D De kb. az 5. szanalmas valaszt irja, hogy miert is nem. :DD Aranyos. :) Jaaa, mert te nem akarsz vitatkozni, aha. :DD Jo duma, ezzel szemben a valodi ok az, hogy gyulolkodozol mindenkit aki nem ert veled egyet valamiben, mert csak ennyire futja a korlatolt szellemi kepessegeidbol, megindokolni mar nem.

NYJetsTD 2016.08.18. 17:17:17

@N. Barbie: Igazad van. Mindenben. Mindig. Viszont még egy jó hír: Van felesleges kétezer forintom. Este találkozunk a szokott soron. Puszi.

Attilajukkaja 2016.08.18. 17:26:03

@látjátok feleim szümtükkel:
"Miközben a zsebébe van nőve a keze."
Sajnos nincs belenove, csak kenyszeresen mindig odanyulkal vele. Markol- zsebel, markol-zsebel, sallert oszt-zsebel, "Na zdarovje!"-vodkat ledonti, taknyat a kabatja ujjaba torli- baratjat szajon csokolja es meg melyebbre nyul a ZSEBUNKBE. Mert folyamatosan a mi zsebunkben turkal. Ez vele a legnagyobb baj.

N. Barbie 2016.08.18. 17:35:56

@Attilajukkaja: Latod, sajat magad valaszoltad meg a kerdest.
Szamomra egy ballib egy (elmebeteg) vilagnezetet megtestesito valaki.
Ettol fuggetlenul, onmagukat neveztek baloldali liberalisnak az mszp-szdsz idokben, innen a nev. Ha valaki ballibezik, azzal pontosan behatorolja, hogy kikrol beszel, a baloldali es liberalis erzuletuekrol, egy sima gyujtonev.
Ezzel szemben, barhogy is probalja a ballib eladni, hogy csak egy, a ballibezesre adott valasz, a nacizas, fasisztazas egy undorito, aljas hazugsag, aminek semmi valosag alapja nincs, raadasul sokkal regebb ota hasznalja az atlag ballib ervkeptelen hulye, mint amiota a ballib kifejezes letezik. Abban valoban semmi mas nincs, csak a lejaratas, hiteltelenites es gyulolkodes szandeka.
Remelem vilagos a ketto kozotti kulonbseg, az egyik egy anno onmagukra is hasznalt es onnan atvett megnevezes, a masik egy alaptalan, rosszindulatu megbelyegzes.

Attilajukkaja 2016.08.18. 17:43:01

@N. Barbie:
"Szamomra egy ballib egy (elmebeteg) vilagnezetet megtestesito valaki."
Talan ezt kellene vegiggondolnod. Legalabb egyszer.

"Ha valaki ballibezik, azzal pontosan behatorolja, hogy kikrol beszel, a baloldali es liberalis erzuletuekrol, egy sima gyujtonev."
Tevedsz. Ez nalunk ma mar egy szitokszo, mint ahogy a naci vagy a fasiszta (volt annak idejen). Tenyleg nem vetted eddig eszre? Akkor orulok, hogy segithettem.

N. Barbie 2016.08.18. 17:43:31

@NYJetsTD: Mar megint terelsz te szerencsetlen, en nem mondtam ilyet egy szoval sem. Annit mondtam, hogy a velemenyed keptelen vagy megindokolni. Azt hiszem a 6. semmitmondo, szemelyeskedo valaszod melle nem kell mas, hogy ezt tenynek elfogadjuk. :D
Ki kell abranditsalak, veled ellentetben en nem vagyok buzi, igy nem talalkozunk mi sehol. :D
Kiegeszitsem a 2 ezredet prolikam, hogy legalabb egy minosegi lanyt kapj, ne egy fogatlan oreg ciganyt, ha mar ugy latszik magadtol nem tudsz osszeszedni egy not? :DD

N. Barbie 2016.08.18. 17:56:11

@Attilajukkaja: Valoban, a ballib kifejezesnek mara let egy kis pejorativ jelentese, szitokszonak nem mondanam, de legyen.
Ettol meg az allitolag erre adott valasz, a nacizas meg fasisztazas tenyszeruen nem igaz, szinte kizarolag olyanokra hasznaljak, akiknek semi kozuk ezekhez a nezetekhez. Azert lettek kitalalva (a zsidozas meg ciganyozas muszavakkal egyutt), hogy a vitakeptelen hulye ballib, amikor kellemetlen kerdeseket kap, osszedol a kis rozsaszin alomvilaga, akkor gyorsan nacizzon egy joizut es onmagat valami szanalmas erkolcsi magaslatba helyezve, csak annyit kelljen mondani: nacikkal nem targyalok. Igy - gondoljak ezek a majmok - a kellemetlen kerdesek el is vannak felejtve.
Elo pelda ra gyurcsi es a futobolond haverjai (nem tul reg meg az mszp is, de azota legalabb nekik volt annyi eszuk, hogy ezzel csak magukat egettek).

N. Barbie 2016.08.18. 17:57:25

@NYJetsTD: Ahany beegett ballibtol lattam mar ezt a szanalmas dumat, ha tudnad. :DD

Attilajukkaja 2016.08.18. 18:11:31

@N. Barbie:
"a nacizas meg fasisztazas tenyszeruen nem igaz, szinte kizarolag olyanokra hasznaljak, akiknek semi kozuk ezekhez a nezetekhez"
Ezt igy latod, en meg nem.

"a vitakeptelen hulye ballib, amikor kellemetlen kerdeseket kap, osszedol a kis rozsaszin alomvilaga, akkor gyorsan nacizzon egy joizut"
Huha! Ez egy frappans, erett es objektiv ember velemenyet tukrozi. Hogy a macska rugja meg! :o))))

pamut 2016.08.18. 22:26:47

@a BircaHang Média szerk.:

jaja, hajszálpontosan követed a náci receptet:

"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

pamut 2016.08.18. 22:27:36

@a BircaHang Média szerk.:

egyikük sem keresztény, sátánfattya antikeresztény mind, és ezt folyamatosan maximálisan bizonyítják is, évek óta egyfolytában.
ahogy te is.....

pamut 2016.08.18. 22:28:27

@a BircaHang Média szerk.:

te ugye alkoholista vagy, vagy drogos, az csinált cement-törmeléket az agyadból?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 05:49:08

@pamut:

Aki támadás alatt a támadást elhazudja, az bűnöző.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 05:49:50

@pamut:

Egyik se, édes ballibám, ne magadból indulj ki.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 05:51:18

@pamut:

Érveid is vannak? Vagy ez csak a szokásos ballib lemez?

pamut 2016.08.19. 09:07:39

@a BircaHang Média szerk.:
Aki háborút hazudik békében hogy ezzel gyűlöletet keltsen: náci. ez vagy te.

pamut 2016.08.19. 09:09:01

@a BircaHang Média szerk.:

vicces ahogy erőltetve próbálsz a kereszténység álruhájába bújni te hazugok és tolvajok cinkosa, te náci gyűlöletkeltő antikeresztény.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 09:24:45

@pamut:

A náci egy eszme neve, s nem azt jelenti, hogy "háborút hazudik békében".

pamut 2016.08.19. 10:45:58

@a BircaHang Média szerk.:

de pontosan ezt tetted, te hazug.

pamut 2016.08.19. 10:46:35

@a BircaHang Média szerk.:
a nácikat a módszereik is minősítik és te egy vegytisztán, sőt vállaltan, kimondottan náci módszert tolsz.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 11:19:40

@pamut:

A ballibaizmus szerint minden, ami nem balliba, az náci.

pamut 2016.08.19. 11:21:18

@a BircaHang Média szerk.:

kár ilyen szar hazugságokkal erőlködnöd, itt fent te magad alkalmazták egy vegytiszta náci receptet, le se tudod tagadni.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.08.19. 11:23:16

@pamut:

Nincs náci recept. A veszélyhelyzetben védekezni kell, ez csak az agyatlan ultraliberálisok szerint nácizmus.

látjátok feleim szümtükkel 2016.08.19. 15:36:42

Ez a birka szerintem kerge kóros, kéne neki egy állat orvos.

pamut 2016.08.19. 20:43:50

@a BircaHang Média szerk.:

De van náci recept, és te betűről-betűre követed, illetve valósítod meg. Íme maga a náci miniszter mondta tollba neked amit csinálsz:

"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

A kegyetlen bűnödre nincs bocsánat.

@látjátok feleim szümtükkel:
Ez elég nyilvánvaló, ami viszont meglepő, hogy ezt ő maga is beismerte, önmagát autistának minősítve. Csak hát sok amúgy normális autista van, attól még nem kéne szarembernek lenni, a betegség nem kifogás, szóval e mögé nem tud elbújni.

pamut 2016.08.20. 09:04:37

@a BircaHang Média szerk.:

már gyurcsánynak is képzeled magad, nem csak jézusak? :DDDDD
süti beállítások módosítása