B1 blogcsalád



Ifjabb Knézy tagadja, hogy ő állna az MTVA-nál történt kirúgások mögött

2016. április 30. - nickgrabowszki

Páros év van, tehát nagy fociesemény, meg szökőév, tehát olimpia, ilyenkor felbolydul a királyi tévé sportrészlege, éppen aktuális nevén az M4 Sport.ikj.jpg

Idén új főszerkesztőt kaptak, néhány embert kirúgtak, valamint visszatért az elfekvőből ifjabb Knézy Jenő is. Akit aztán a kirúgott és ki nem rúgott munkatársak azonnal összefüggésbe is hoztak az elbocsátásokkal. És

ezt onnan tudjuk, hogy maga ifjabb Knézy állítja.

Eljutott a B1 bloghoz az a levél, amelyet a listára írt Nyílt Levél Mindenkinek subjecttel, ezért nem sértünk levéltitkot, ha megosztjuk.

Sajnálom, hogy ezt a levelet meg kell írnom, de most lett elegem, hogy néhányan sportot űznek abból, hogy minden valós alapot nélkülöző hazugságokat terjesszen rólam, amióta visszatértem!

(...)

Kikérem magamnak még csak a feltételezést is, hogy engem hozzanak összefüggésbe menesztett munkatársaink sorsával és ebben a szellemben terjesszenek rólam kész tényként állításokat.

Nem az első és nem a második hazugsághalmazt hallom vissza arról, hogy én mit tettem, mondtam, intéztem.

Eddig nem reagáltam rá, mert azt gondoltam, hogy "három nap csoda" után abbahagyják. Az MTVA-nak és az M4 Sportnak van Vezérigazgatója, Igazgatói és Főszerkesztője. Az ő kompetenciájuk a személyi döntések meghozatala.

Tudom, hogy ez a munkahely az átlagosnál is jobban szeret a pletykákkal és összeesküvés elméletekkel bíbelődni, de mindennek van határa, és ez nálam most jött el!

Ha valaki arra vetemedik, hogy Suba Katának azt állítsa, hogy én rúgattam ki, az mélységesen aljas és szánalmas.  Ha valakik addig mesterkednek, amíg Barnához eljuttatnak hamis állításokat velem kapcsolatban, az igazi proli vircsaft.

(...) Knézy Jenő

  • Szóval valakik kész tényként állítják.

  • Ifjabb Knézy tagad.

Knézy amúgy tagja az MTVA csapatának, amelyik a foci EB-ről közvetít, noha újraindult az eljárás ellene a volt felesége és apósa megverése miatt.

A másodfok megsemmisítette ugyan az elsőfok ítéletét a felfüggesztett szabadságvesztésről - arra hivatkozva, hogy a bulvársajtó nem tudósíthatott az ügyről -, de nem mentette fel a tévést.

Kiss Lászlónak meg mennie kellett.

(Kép: Pesti Riport)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr808673656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick Zoller 2016.04.30. 14:02:02

Igaza lehet, szerintem ő nem bízná másra ezt a fajta a munkát. Rúgna, nem pedig rúgatna...

akrosztikon 2016.04.30. 16:52:09

@Frederick Zoller: Ahogy mondod. Vagy ha éppen már elfáradt a lába a családtagjainak rúgdosásában, akkor azzal a hatalmas kopasz fejével fejelné le azokat, akik nem tetszenek neki.

Knézy mindig is testi agresszióval próbálta ellensúlyozni tehetségtelenségét és jellembeli hiányosságait. Ha erre éppen nincs lehetősége, akkor a 20. század eleji verbális agresszió eszközével él (lásd a mellékelt levelet). Azonban aligha vannak meg ahhoz a mentális képességei, hogy valóban kirúgasson valakit.

bringás bosszantó 2016.04.30. 22:21:00

Nőverő tagad? Életszagú.

Ejkekjetter 2016.05.01. 04:08:19

Ezt a levelet az apja írta.

andrásúr 2016.05.01. 06:51:47

Kedvenc sportkommentátorom a Jenő !
Akik távoztak, azok közül csak a kommentátorokat ismerhettük, az egyéb beosztású dolgozókat pedig nem !
A Dani sajnos nem sportkommentátornak való volt ! Közvetítése alatt rengeteg hibát vétett, máig nem tudja a tizedes törtek kiejtését ! Ez a mérhető sportágakban pl. atlétika, megengedhetetlen. A 400 m-es akadályfutást említett, annak ellenére, hogy M. A. többször figyelmeztette ! Közvetítése alatt szinte el lehetett aludni !
További jó munkát kívánok az új csapatnak és külön a Jenőnek !

lobster thermidor 2016.05.01. 08:10:46

Ejnye Jenő! Te emlegetsz proli vircsaftot, amikor még rendőrnek sem voltál jó?

kopasz barmok országa (törölt) 2016.05.01. 09:47:08

Van egy kopasz csóka, aki nőket ver és a narancsos maffia kedvezményezettje, talán a tagja is (többre nem futotta a tehetségéből). Különben meg lehet nézni, hogy ebben a pusztában a fontosabb állásokat milyen kötödésű bűnözők töltik be. Amúgy meg a kár gőzért is, mert a népnek ez így jó.

jorosz5 2016.05.01. 09:50:01

Jellemtelen csirkefogó, ráadásul még kurvára tehetségtelen is. Utálom hallgatni, na meg látni is, a magyarázkodása meg szánalmas.

forei · https://picard.hgo.se/~GERVAJ01/Toreky/index.html# 2016.08.07. 11:14:19

Jenő - ez enyhén szólva gerinctelen, tehetségtelen viselkedés.
süti beállítások módosítása