B1 blogcsalád



Bencsiket kitüntette a kormány, pedig saját bevallása szerint se mindig tudja, hogy mit csinál

2016. március 14. - nickgrabowszki

bencsik.jpgVannak arra utaló jelek, hogy két Bencsik András létezik. A különös csak az, hogy ugyanabban a testben.

Az egyikről Balog minisztertől tudunk, aki kitüntette.

Az a Bencsik távlatokat nyit. Hitet, tudást, bizalmat ad, akadályokat hárít el, óvja a kultúrát, gazdagítja a tudományt, közösség épít, emberi kapcsolatok létrejöttében segédkezik, kérdések és válaszok megszületésében szorgoskodik. Mindaz, amit tesz, egyszerre építi az egyéneket, a közösségeket és rajtuk keresztül az egész nemzetet.

Eközben a másik

  • vörös brigantikról, meg vonyító balliberális hordákról értekezik.
  • Nácikat és nyilasokat dicsőítő címlapot szerkeszt, miután korábban korábban a kommunista pártlap Pártélet rovatánál dolgozott.
  • Mécs Imréről azt állítja, hogy akasztófára juttatta rabtársait.
  • Magyar Gárdát, meg Békemenetet szervez.
  • Tetszik neki, amit a kopaszok a választási irodánál műveltek.
  • Orbán Viktor megvédésére és a Heti Hetes tagjainak kivégzésére buzgat.
  • Galló Istvánnéról meg azt híreszteli, hogy az apja Péter Gábor, az egykori kommunista államrendőrség hírhedett főnöke.

Nyilvánvaló, hogy ez a két ember nem lehet ugyanaz.

Hacsak nem az van, hogy mégis azonos a kettő, csak időnként nem tudja, hogy mit művel. Mint például a Gallónét megrágalmazó Fb-poszt ügyében, amikoris Bencsik azzal védekezett a hírTV-ben, hogy ő se érti, hogy miért posztolt hazugságot.

Nem tudja, hogyan került a posztja a Facebookra.

Nem tudom, azóta is gondolkodom, hogy sikerült. Hibáztam. Amikor rájöttem, hogy hibáztam, akkor eltávolítottam ezt a posztot, amit megosztottam. Nem tudom, hogy került oda, nem is érdekes. És közzétettem egy nyilatkozatot, hogy hibáztam, és elnézést kérek Galló Istvánnétól. Nem tudok rá magyarázatot adni. Azt hiszem, mindenkivel megtörténik életében olykor-olykor, hogy egy olyan ballépést követ el, amit nem kellett volna elkövetni. Nagyon bánt a dolog. Nem is mentegetőzök, nem szabad ilyet csinálni, okultam belőle. Én általában betartom, hogy mindig minden információt le kell ellenőrizni, amit rejtélyes okból itt késve tettem meg.

(Videót nem lehet beágyazni, de itt megnézhető.) Később - miután Kovács főszerkesztő is értetlenkedik - Bencsik azt veti közbe, hogy 

"Ki érti? Ki érti? Ki érti ezt?"

Bencsik főszerkesztő tehát a saját cselekedeteivel sincs tisztában. Pláne, hogy a linkelt videón azt hangsúlyozza, nem ő írta a posztot, ő csak megosztottabafb.jpg

De ebből a képből (forrás: 444) világosan látszik, hogy szó sincs erről. Nincs másik megjelölt forrás, saját posztot írt (inszinuáció + Wikipédia), nem pedig megosztotta másét. Legalábbis a szó facebookos értelmében nem (amivel a  stúdióban ülők nem voltak tisztában, ezért nem feszegették). 

Tehát miközben elnézést kért, egyúttal simán le is tagadta, hogy tőle származna a dolog. Ő csak közvetített.

De ez hazugság. És egy lovag nem hazudhat.

Ez csak akkor nem nyilvánvaló hazugság, ha valóban nem ő írta a posztot, hanem készen kapta. Hacsak nem arról van szó, hogy Gallóné sározásával pártutasítást teljesített, és a központból jött az ukáz. Ez esetben tényleg csak megosztott. 

Ekkor az ő farkával verték a csalánt. Bencsik meg elvitte a balhét.

Igazi lovag. A lovagkereszt voltaképpen jutányos ár a Fidesznek ezért. Végül is, pénzzel se jár.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr418475658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kőkobaki 2016.03.14. 18:33:55

Becstelenség, vagy idiotizmus.

beduka 2017.01.26. 19:21:15

Mondanám az írástudó felelőssége ha ez a férfiatlan, gusztustalan alak tudna írni.Az ilyen nímandok bújnak be szűkölve az első patkánylyukba ha keményedik a helyzet.Sokat meséltek volt tiszt kollégáim az ilyen csúszó-mászók '56-os viselkedéséről.Pl. októberben lereszelte zubbonygombjairól az ötágú csillagot, majd a forradalom után a legvéresebb szájú pártember lett.Igaz volt olyan elhárító is, aki öngyilkos lett a rendszerváltás idején annyira rettegett a felelősségre vonástól.Lett volna miért....
süti beállítások módosítása