B1 blogcsalád



Mit bizonyít, hogy Orbán kutyája Felcsút helyett Alcsúton él?

2016. március 06. - nickgrabowszki

alcsut_06_hatvan_puszta_magtar.jpg

  • Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él. 
  • Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok vagyoni helyzetéről. Aki kicsit is ügyesebb, az egy jó strómannal bármekkora vagyont képest elrejteni.
  • Harmadszor: Orbán meg is tette. 

Végre magyarázatot kap az a kínzó rejtély, hogy miért hallgatott a kormánypropaganda, amikor a független sajtó maradéka azt kezdte feszegetni, Nárcisz talán nem is létezik. Pedig Kaminisky Fanni más ügyekben nagyon gyorsan tudott reagálni.

  • Képet posztolt például a washingtoni Lincoln Memorial előtt újságot nézegető Habonyról, hogy cáfolja, Orbán titkos tanácsadóját is kitiltották az Államokból.
  • Szintén képpel igazolta, hogy Rogán nem is utazott családostul a tavalyi BL-döntőre.

De Nárciszról semmi.

Kézenfekvő lett volna pedig egy mikrobusszal levinni néhány fotóst a kormányközeli médiumoktól, hogy megmutassák nekik a Felcsúton élő Nárciszt, a fekhelyét, a kedvenc labdáját, meg a helyet, ahol megrágta a kerítést. De ilyen kerítés nem létezik, a berendezett helyszín lebukott volna, és azzal

csak felhívják a figyelmet a hatvanpusztai haciendára.

Oda viszont nem vihették le a kézből etetett újságíróikat. Mert igaz ugyan, hogy - Ferenczi Krisztina nyomán - négy éve már megjelent a sajtóban, hogy Orbánnak dácsa készül, az még nem volt ismert, hogy be is költözik oda, valamint, hogy kihagyja a vagyonnyilatkozatából.

A kutya ügye rávilágít arra, hogy a miniszterelnök miniszterelnök nem hazudott, amikor tavaly decemberben Harangozó képviselőnek azt válaszolta az Országgyűlésben, hogy

egyszer próbálja ki, milyen az, amikor stadion áll a kertje végében. Olyan, mint ha egy autópálya közlekedne ott.

Nem is bírta a család sokáig. Na nem a hatalmas forgalmat, annyian nem járnak futballmeccsre Magyarországon. Pláne nem Felcsúton. De a két éven át tartó építkezés elől elköltöztek.kuvasz.jpeg

Amit eddig biztosan tudunk:

Kézenfekvő a következtetés: a család - amikor nem Budán -, akkor ott él, ahol a kutyája, ahol a családfőt főnöknek hívják, ahol a feleség irányította az építkezést. Azaz Alcsútdoboz-Hatvanpusztán, egy korábbi uradalmi majorban, amit idősebb Orbán cége birtokol, és Mészáros Lőrinc, az utóbbi 6 évben sokszoros milliárdossá vált, szerelőből lett földesúr bérel.

A birtok csak Orbán vagyonnyilatkozatából maradt ki. A miniszterelnök szerény vagyonnyilatkozata egy budai villa felét, néhány szántót, meg a felcsúti stadion melletti házat tartalmazza.

Szó sincs benne semmiféle ranchról, haciendáról, majorságról, dácsáról.

Ez nyilvánvaló, hiszen papíron semmi közük hozzá: tanyát Mészáros Lőrinc bérli. Ezt maga erősítette meg Ferenczinek. Ez további következtetéseket tesz elkerülhetetlenné.

Miféle bérlő már az, amelyik bérleményét felújítja a tulajdonos menyének instrukciói alapján, majd engedi beköltözni a tulajdonos fiát (menyét, családját, etc.)? Itt két lehetőség van. Az egyik rosszabb, mint a másik.

  • Az egyik, hogy a bérlemény felújításával és átengedésével Mészáros valamilyen szívesség ellenértékét fizeti ki. Például azt, hogy az utóbbi fél évtizedben az ország leggazdagabb emberei közé emelkedett.

De ekkor elég lett volna, ha csak felújítja, és nem bérli is a haciendát. És a felújítás - noha milliós - költségei össze sem vethetők azzal, amit Mészáros Lőrinc nyert az Orbánnal való nexusán. Az ár nem arányos az értékkel.

oviml.jpgTovábbi lehetőség az, hogy a felcsúti polgármester egyszerű stróman.

Ez mindent megmagyarázna. Azt, hogy egyszerű helyi vállalkozóból hirtelen szinte családtaggá válik. Hogy viharosan meggazdagszik. Hogy tanyát bérel, amit felújít, aztán átenged használatra Orbánnak. Hogy igazgatja a birtokot, mint egy

gazdatiszt.

Ez persze azonnal más világításba helyezné Mészáros sorozatban nyert közbeszerzéseit, meg a mérhetetlen földvagyont is.

És ez mind a 2000-es évek második félétől keletkezett, amikorra Orbánék megtanulták, micsoda politikai kárral jár, ha a miniszterelnök-pártvezér családja, rohamosan vagyonosodik. Elég csak Orbán Győző bányaügyeire emlékezni. Meg Lévai Anikó tokaji szőlőföldjeire.

Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet.

Nyerje a Lőrinc, az a biztos.

És egy kuvasz bizonyítja be, hogy ami eddig csak sejthető volt, az igaz. Jó kutya.

Legalább jól tartanak, Nárcisz. Szép helyen élsz. Szívesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr428449328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pártállam régen és ma is 2016.03.07. 17:03:43

A pártállam fő jellemzői ugyanazok 1989-ben és ma is. Nem nyilvános az ügynöklista. A pártvezetés urizál. A kormány tele van MSZMP-sekkel. Az M1 tévécsatornát a Pártból irányítják. Moszkva az Moszkva. Zárva vannak a boltok vasárnap.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

high up! 2016.03.07. 11:53:02

@___________Tibi___________:

Szalai A-nak.
Meg még sok becsületes fideszesnek se, akik viszont 2010 után úgy döntöttek, hogy beállnaka a hibbant Orbanszku NER mocskába. Csak néhánynak jött meg idöközben az esze: Ángyán, Bencsik

FOLYTASSUK!

bellarand 2016.03.07. 11:54:14

@___________Tibi___________: Hát úgy, hogy keményen dolgozik, nem fórumozik hétfő délelőtt, munkaidőben! Tudod, mi munka egy ekkora vagyont csk összeszámolni?

bellarand 2016.03.07. 11:55:51

@high up!: Miért, bárki bármikor felelősségre lett vonva az elmúlt 30 évben?

Conchobar 2016.03.07. 11:57:37

@thegabcsi: "Csak egy csökött agyú kelet-európai jobbágy számára megnyugtató az, hogy akkor így az orbán apukája kapja a pénzt" - Jó kutya csibészeltetésére már az 'Orbán' vezényszó is elég. Felesleges nekik bármivel is indokolni

Netuddki. 2016.03.07. 11:58:06

@bellarand: Azt hiszed okos vagy. Nem vagy.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:00:12

Marhaság..

A birtok, ahogy a Szili cikkben, és a Ferenczy könyvben is le van írva, az Orbán apjáé.
Ilyen értelemben persze az Orbán családé.

Én persze nem látom át, hogy egy bányatulajdonos, mint Orbán apja, miért nem vehetne egy majorságot, de biztos ilyenből is csak a Veres Jani féle szocik, és Kóka féle SZDSZ-esek vásárolhatnak be legálisan.

A strómanokról pedig:
Bármely véeltelenszerűen kiválasztott többször pályázatot nyert ürge is szereepelhetett volna a Mészáros helyett.
Az IQ mínuszos Gyurcsnyista csürhe ügyanúgy bólogatott volna, ha Gerancsit, vagy Hernádi Zsoltot vagy bárki mást írnak.
Mészáros annyiból hitelesebb, hogy ott lakik.
Kicsit ront az összképen, hogy két éve Simicska volt a Strómanja az Orbánnak a ballbek szerint.

A Stróman ezzel szemben nincs reflektorfényben, nem indul polgármesetrként, és nem 5-10-20 éves távlatban tevékenykedik cégvezetőként.

Conchobar 2016.03.07. 12:00:41

@thegabcsi: "Orbán apjáé a birtok, ez köztudott több éve." - És ezt te hogyan egyezteted a jelen poszttal ("Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok vagyoni helyzetéről", "A birtok csak Orbán vagyonnyilatkozatából maradt ki. A miniszterelnök szerény vagyonnyilatkozata egy budai villa felét, néhány szántót, meg a felcsúti stadion melletti házat tartalmazza")?

bellarand 2016.03.07. 12:01:41

@Conchobar: Az Orbán nem tipikus cigány név? Szerintem ez is bizonyítja, hogy itt milyen csodálatosan működik a demokrácia. Talán csak az USA a néger és Németország a női vezetőjével említhető egy lapon velünk. Még, hogy rasszizmus és diktatúra volna itthon, marhaság!

bellarand 2016.03.07. 12:08:28

@___________Tibi___________: Dehogy hiszem, sőt! Csak hát törekszem. Emellett egyetértek az IWIW-es Gulyással, aki feljelentette az összes pártot, amelyik a rendszerváltást követően hatalomra jutott.

Conchobar 2016.03.07. 12:08:52

"És ez mind a 2000-es évek második félétől keletkezett, amikorra Orbánék megtanulták, micsoda politikai kárral jár, ha a miniszterelnök-pártvezér családja, rohamosan vagyonosodik" - Baszki! Ha ez a tollasodás 1998-2000 között, vagy 2010 után következett volna be, akkor csóválhatnád a fejedet. De így csak magadból (no meg egyfolytában hőbörgő olvasóidból) csinálsz bolondot

Tizenötmillió Magyarok 2016.03.07. 12:13:41

Most komolyan a libbantak egy kutya miatt probalnak botranyozni ?
Ez azert durvan szanalmas probalkozas. A maradek 2 millio kutya is sorra kerul ?
Ez jo hir a nemzeti oldalnak, ezek utan utan, nagy biztonsaggal kijelentheto, hogy 2018-ban a libbantak mar nem lesznek a parlamentben, nem erik el az 5 %-t sem.

Conchobar 2016.03.07. 12:15:24

@bellarand: "Az Orbán nem tipikus cigány név?" - Az Orsós valóban tipikus. Az SZDSZ megszűntével viszont a zsidók mintha kiszorulóban lennének

high up! 2016.03.07. 12:17:40

@MACISAJT: "tényleg hová lettek az adriai kikötőkről, Loire-völgyi kastélyokról szóló legendák?)"

Jaj te majdnem testőr, mesélj már Tiborc - maffia naccsaládtag - keszthelyi kikőtőjéről.

Meg az első kamu-munkahelyéről (láss csodát:) a Simlicska cégben, ahol biztos hogy nem az alkotmányos hálapénz visszacsorgatásáért alkalmazták. Sokkal többet ért ennél, ahogy kitanulta ki a közpénz privatizálás tudományát.

Mesélj a naccsaládtag saját lábra állásáról, amikor az összes fideszes önkormányzatra egyszerre jött rá a vágy, hogy Tiborc égőivel világítsák be a várost/falut/tanyát.

Meg arról, hogy amerre jár Rácsel felcsúti főhercegnő és svejci 15 millió forintos kollégiumi bennlakó, ott lebetonozzák előtte az utat.

Ezekhez írjál már szorgalmasan, ezek a modern kor korrupciós témái.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.03.07. 12:19:31

@Ballib cenzúrázók réme 4: "A Stróman ezzel szemben nincs reflektorfényben, nem indul polgármesetrként, és nem 5-10-20 éves távlatban tevékenykedik cégvezetőként."

Gratulálok, ma te lettél A NAP HÜLYÉJE!

FOLYTASSUK!

Namir 2016.03.07. 12:21:24

"korábbi uradalmi majorban, amit idősebb Orbán cége birtokol, és Mészáros Lőrinc, az utóbbi 6 évben sokszoros milliárdossá vált, szerelőből lett földesúr bérel"
= Orbán Győző cégének tulajdona, amit Mészáros Lőrinc bérel

Hűha, az én vagyonnyilatkozatomból is kimaradt. Most mi lesz?

bellarand 2016.03.07. 12:22:29

@Conchobar: Igen, most rossz idők járnak rájuk, hiszen minden gazdasági válságban megerősödik a jobboldal, de nagy túlélők, mindenhol ott vannak, építőipar, oktatás...

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:25:44

@high up!:

Érdekes lenne megtudni mokortól datálódik a kapcsolat, mert tudtommal már Tiborczék 1997-ben is kurva gazdagok voltak:

"A Fejér megye északi részén található Csabditól néhány kilométerre, Tükröspusztán 1997-ben vásárolta meg a család a hatalmas területet, ahol egyebek közt egy nagy ház, egy lóistálló, egy fedett lovarda, egy vendégház és egy 5,7 hektáros ősfás liget is található. "

Persze lehet ez is Orbán lányához kapcsolható, hisz volt már vagy 6-8 éves is.

bellarand 2016.03.07. 12:28:27

@Namir: Nekünk nem kell bevallani, mert mindent tudnak, hiszen a NAV informatikai igazgatója is Orbán rokona, és ugye a bakszámlához már bírósági végzés sem kell. Meg "terrorelhárítás" címén, titkosszolgálati módszerekkel bárkiről, bármikor, bármit...

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:29:28

@high up!:

idegen-szavak.hu/str%C3%B3man
Az a személy, aki egy kétes hírű vállalkozáshoz adja a nevét, hogy az igazi bűnösök helyett ő "vigye el a balhét", majd ha a büntetését letöltötte, vagy lecsillapodtak a kedélyek, megkapja a fizetségét. (a német Strohman szó jelentése szalmabábu)

----

Ezzel szemben Mészáros nak ugyanúgy vagyonnyilatkoznia kell, mint Orbánnak.
Nem gondolod hogy hülyeségnek tünik, úgy eltitkolni strómanon keresztül bármit is, aki polgármester, és ugyanúgy vagyon nyilatkoznia kell ?
Tudsz valami bűncselekményről, amivel Mészárost gyanusítják, mint strómant ?

Van egyáltalán a strómanságra jellemző kitételek között bármi ami hajaz a Mészáros-Orbán kapcsolatra ???

csak egy néző 2016.03.07. 12:29:45

@Ballib cenzúrázók réme 4:
"Bármely véeltelenszerűen kiválasztott többször pályázatot nyert ürge is szereepelhetett volna a Mészáros helyett."

player.hu/wp-content/uploads/2015/03/rohoges.gif

Az IQ mínuszos Gyurcsnyista csürhe ügyanúgy bólogatott volna, ha Gerancsit, vagy Hernádi Zsoltot vagy bárki mást írnak.

Így igaz.

"Mészáros annyiból hitelesebb, hogy ott lakik."

No fene együtt lakik a főnivel, tán még közös a háztartásuk is. és Mészáros meg a hitelesség már magában egy paradoxon, mint csigában a gerinc.

felcsutisuttyo 2016.03.07. 12:31:06

mindegy hogy melyik birtokán de a Nép már csak azt várja , hogy kapják már el és öljék le a disznót!!!!!!!!!! Cheausescu már nagyon akar enni a disznótorosból!!!!!

csak egy néző 2016.03.07. 12:32:52

@Ballib cenzúrázók réme 4:
Na baszki, ennél azért csak egy kicsit gondoltalak okosabbnak.
Vagyonnyilatkozatokra hivatkozni????
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
Csak egy félórát szánj, hogy a parlament honlapján beleolvass egy pár vagyonnyilatkozatba.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:32:53

@csak egy néző:
Neked is felteszem a kérdést ...

Biztos hogy egy olyan polgármester a legjobb stróman alany, aki ugyanúgy készít vagyonnyilatkozatot, arról amit tulajdonol, mint aki megbízza ?

Van ennek így értelme ?

thegabcsi 2016.03.07. 12:35:32

@high up!:

Igazából teljesen értelmetlen velük vitatkozni, mert az értelmesebbje vagy fizetett pártkatona, és pénzért kvázi hazudik, vagy nem fizetett pártkatona, és meggyőződésből ingyen is hazudik.
Lehetne úgy is (talán) érvelni a fidesz mellett, hogy a teljesen nyilvánvaló tényeket, - jelen esetben azt, hogy pofátlanul lopnak - nem tagadják, hanem tudomásul veszik.
A hülyébbje meg annyira hülye, hogy mutatnak neki egy szíriait, akiről azt terjesztik, hogy ide akar jönni, akkor azonnal leborul a falra kirakott orbán kép alá és imádkozik, hogy óvja meg őket ettől a rettenettől. Az se érdekelné, ha viktor elvezetné a Dunát Felcsút irányába, mert egy folyóparton jobban mutat az a szép stadion. Vitatkozni felesleg, mert tényleg jobban mutatna.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:35:58

@csak egy néző:

Hahó, hahó !

Nem én voltam aki mindenféle strómanokat kevert a képbe, hanem az egyenlítős (MSZP-s) cikkíró.

Állítása szerint éppen Orbán keresett egy strómant, egy Mészáros nevűt, éppen azért, hogy ne szerepeljenek a vagyonnyilatkozatába mindenféle ingatlanok és ingóságok.

Én csak fenntartásomat fogalmaztam meg ezügyben.
Ugyanis nem logikus olyan reflektorfénybe levő polgármestert alkalmazni strómannak szerintem. aki ugyanúgy vagyon nyilatkozik.. :DDDD

MACISAJT 2016.03.07. 12:37:08

@thegabcsi: ("Az a félőrült hisztérika abszolút tárgyilagosan ír az Orbán vagyon gyarapodásáról, ")

Na ez valami új. Sokféle jelzőt mondtak leírtak már a boldogultan megmurgyelt
ferenczi krisztinával kapcsolatban...
no de az hogy "tárgyilagos", erre még a legelvetemültebb "doktor"kendepéter klón sem vetemedett...

"Le van szarva a kuvasz, ez nem erről szól."

Nabazmeg.
Hiszen ez a "bizonyíték"...:p Most már annak is lőttek?

Nyihihi

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:37:41

@thegabcsi:

Oké, rendben.
Nem érdemes vitatkozni azokkal, akik nem ballibek ...

Most már csak azt kéne valahogy kitalálni, hogy ez a 87%-os halmaz hogy a tökbe szavazzon rátok !?

:DDDD

bellarand 2016.03.07. 12:38:39

@Ballib cenzúrázók réme 4: Ugyan már! Mióta folytat bármelyik fityeszes közszereplő ellen vagyonosodási vizsgálatot a NAV, amelyik folyamatosan a mindenkori kormány végrehajtója? Nyilván mészárosnál is mindent a legnagyobb rendben találnának.

Netuddki. 2016.03.07. 12:38:42

@Ballib cenzúrázók réme 4: "Érdekes lenne megtudni mokortól datálódik a kapcsolat, mert tudtommal már Tiborczék 1997-ben is kurva gazdagok voltak:"

De aztán! Anyagilag oda jutottak, hogy már hirdették a "birtokot".
De aztán! A gyerek benősült az orbán családba.
De aztán! Megint élnek mint Marci...

Netuddki. 2016.03.07. 12:41:08

@Ballib cenzúrázók réme 4: "Most már csak azt kéne valahogy kitalálni, hogy ez a 87%-os halmaz hogy a tökbe szavazzon rátok !?"

Qrva nagy tévedésben vagy. A 87%-os halmaz azt kívánja, hogy a bűnöző orbán bandát csukják le. Ergo, az első aki ezt megígéri rá fognak szavazni.

Na, így vidámkodjál bazmeg!

sas70 2016.03.07. 12:43:21

@vejnemojnen1969:
Pelikán: Végtelenül sajnálom az ügyet, Virág elvtárs, de hát én jó előre megmondtam, hogy én ideológiailag nem vagyok elég képzett. Mert ha például Bástya elvtárs tábornoki egyenruhában úszkál abban a medencében, csak megismertem volna a vörös stráf miatt, és akkor megóvtam volna a sprickoló tömegektől. De így abban a gatyában olyan furcsán nézett ki, hogy hát talán a... fénytörés miatt. Ugye?
Virág elvtárs: Bástya elvtárs már megbocsátott. A jegyszedőt internáltuk – ő felel az egész incidensért.
Pelikán: De hát ő nem tehet semmiről! Én nem tudtam a vonalat!
Virág elvtárs: A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:43:31

@bellarand:

Te viccelsz ?

2002-ben külön állami hivatalt jelöltek ki, Keller László nevű MSZP-s megbízott képében.
Persze szorgalmasan elő is állította a gyanusítottakat, és úgy megfélemlítésileg többszöri hüvelyvizsgálatnak is alávetette a nőket, de eközben egy darab bírósági ügy nem sok, annyi se végződött sikerrel.

thegabcsi 2016.03.07. 12:45:32

@MACISAJT:

Tényekre alapozott, ennyi.

Tudod, mint amikor a falopás helyszínén lefotózta, hogy az illegális fakitermelők (másik ember földjén fát kivágnak és elviszik= lopás, amiért ráadásul a cigányokat nagyon utáljuk a borsodban) a Tiborc család traktorjával mentek .
Aztán a hercegi pár képes volt ezzel a traktorral esküvői fotókat készíteni és országosan megjelentetni. :D
Csak ennyire kibaszottul hülyék, vagyis inkább ennyire kibaszottul tisztában vannak vele, hogy mit is érnek itt a bizonyítékok. Pont annyit, mint egy vagyonnyilatkozat.

nemszólokmégegyszer 2016.03.07. 12:46:07

@Ballib cenzúrázók réme 4: Hát statisztikában/matekban nem vagy erős. A szavazóképes generáció felének a 66%-a adott rájuk voksot, és most lesunnyt fejjel járnak. Az ötödiket sem sikerült elvégezned. Kíváncsi vagyok, ha buktok, kinek a seggét nyalod majd. Jó étvágyat.

sas70 2016.03.07. 12:47:25

@Ballib cenzúrázók réme 4: Nem biztos, de az! Ez nem is lehet kérdés! És amúgy is, ő csak az egyik. Van több is.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 12:48:07

@___________Tibi___________:

faktor.hu/faktor-nagy-elonnyel-vezet-a-fidesz-februar-vegen

Van 34% Fideszes
Van 15% ballib összefogásostul.
Van 13% Jobbbikos,
meg a többi.

És mivel nem gondolom hogy a politikusok két szép szeméért szavaznának az emberek a Fideszre, Gyurcsányra, vagy az MSZP-re, így azt hiszem nem meddő feltételezés, miszerint az MSZP-t és Gyurcsányt még mindig többen és jobban utálják, mint a Fidezst.
Megjegyzem teljes joggal.

faktor.hu/faktor-nagy-elonnyel-vezet-a-fidesz-februar-vegen

nemszólokmégegyszer 2016.03.07. 12:49:11

@thegabcsi: Ez tényleg így van. Mint a cigány, aki lop és gyalog megy haza a hóban. Csak azt a cigányt elkapják.

sas70 2016.03.07. 12:51:32

@Ballib cenzúrázók réme 4: Mert az ügyészség, megszüntette a vizsgálatokat. Nézd csak meg a parlamenti jegyzőkönyveket, hányszor interpellálták ezekben sz ügyekben a legfőbb ügyészt és miket mondott. Kb. mint a nem taggyűlési, nem jegyzőkönyvek.

bellarand 2016.03.07. 12:55:44

@Ballib cenzúrázók réme 4: Persze, hiszen ezzel kampányoltak. Valamit tenni kellett, ha már megígérték. De OV mostani vagyonnyilatkozatában szereplő hitel nem épp akkor lett felvéve? Így kell helyretenni az egyenleget. Szerinted miért van a sok milliárdos képviselőnek annyi hitele? Segítek: mert szeretnek költekezni, hiszen minek a sok összelopott pénz, ha nem lehet felhasználni? Így legalább rendben a mérleg. Persze már az index is megpiszkálta, hogy némelyik hitele akkora, amit már most nem tudhat törleszteni a legális jövedelméből. Persze ha hosszútávú hitelek, az jobb, hiszen ki fog velük foglalkozni 20 év múlva?

sas70 2016.03.07. 12:56:00

@Ballib cenzúrázók réme 4: Erre aztán büszkének is lehet lenni, mert ez a jobban tejesítő, reformok működnek! Te is tátott szájjal rohangálsz a fideszes seggek alatt, hátha leesik valami neked is. Nem baj ha szar, csak orbános legyen.

thegabcsi 2016.03.07. 12:57:43

@Ballib cenzúrázók réme 4:

A fidesz továbbra is relatív népszerű, ezt nem kell tagadni, ez van.
De ez sokat el is árul a magyar választópolgár valóságról alkotott képéről.
Elég nekik sokáig mondogatni minden féle fórumon, hogy jól élnek, és el is hiszi, elvégre 500 eurót is megkeres havonta. :D
A szétrohadó országot meg nem látja. Szóval az, hogy a fidesznek sok szavazója van, annak köszönhető, hogy sok hülye is van, ez nem újdonság.

MACISAJT 2016.03.07. 12:59:14

@Ballib cenzúrázók réme 4: ("Marhaság..
A birtok, ahogy a Szili cikkben, és a Ferenczy könyvben is le van írva, az Orbán apjáé.
Ilyen értelemben persze az Orbán családé."

Poéngyilkos vagy...:P

De hát akkor most , 2016-ban, szerinted hogy jelenhetne meg az Index címlapján ez, idézem:

"Előkerült az Orbán-család eltitkolt birtoka?

A birtok csak Orbán vagyonnyilatkozatából maradt ki. "

ha egyszer 2012-ben, vagyis négy éve az atlatszo/népszabadság etc. útvonalon mindenhol az volt olvasható hogy Orbán Győző vette meg a majorságot.
(mondjuk akkor azzal vádolták meg hogy szállodát épít arra, ez sem jött be.)

Most meg előkerült a kutya mint "bizonyíték" arra hogy Orbán Győzőé a majorság, de valamilyen oknál fogva Mészáros a stróman aki mögött Orbán Viktor rejtegeti a vagyonát...:P
(Hogy a vagyonnyilatkozatába miért kellett volna beleírnia, az még nem derült ki.De ami késik nem múlik)

Nyihihi

csak egy néző 2016.03.07. 12:59:27

@Ballib cenzúrázók réme 4:
Én is felteszem a kérdést még egyszer. Szerinted mit bizonyítanak ezek a kamu vagyonnyilatkozatok?
Csak egy példa a gázos köcsögnél a véletlen megtalált, elfelejtett egy milliárd.
Vagy egy másik érdekesség. Mennyire hihető annak Bánki Erik vagyonnyilatkozata, aki most papírból alig tudta felolvasni, a törvénymódosítását 2012-óta 3 év alatt, több, mint 1 milliárdos vagyongyarapodásra tett szert, miközben szegénykénn a 4 kölykével egy 47 négyzetméteres lakásban szorong?

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 13:04:14

@sas70:

Nekem sok dolog sokkal jobban tetszik az kétségtelen.
Meggyőződésem hogy sokak ugyanígy vannak ezzel.

Pl
- Jobb a közmunka, mint az ingyen segíly,
- Jobb a családi adókedvezmény, mint az alanyi jogon járó gyerekgyártási támogatás
- Jobb az egykulcsos SZJA, mint a 140.000 bruttó feletti igazságos kétkulcsos.
- Jobb az EU egyik legolcsóbb rezsije, mint az MSZP alatti legdrágább
- Jobb ha 82%-ról 75%-ra csökken a GDP arányos államadósság, mintha 54%-ról 82%-ra eladósítják az országot.
- Jobb ha az emberek hitelét forintosítják, és csökken az adósságuk, mintha devizában szarrá adósodnak
- Jobb a 0%-os infláció, mint a 7-8%-os.
- Jobb az alacsonyabb banki kamat is.
- Jobb ha ellenzékieket nem vernek beazonosíthatatlan karhatalmisták, tömegoszlatásra alkalmatlan fegyverekkel
- Jobb ha ellenzéki képviselőt nem rugdusnak ájulásik rendőrök "Mocskos Fideszes" felkiáltások közben, és nem gúnyolódnak ezokból rajtuk kormánypártiak a parlamentben.
-------

Szóval jó pár doolog, sokkal jobb lett.
Igazából egy dolog se jut eszembe, ami rosszabb lett volna a szocik óta.

Ez van.

bellarand 2016.03.07. 13:06:39

@csak egy néző: Emlékszel Láng Zsolt 2. kerületi pógámesterre, amikor nekiállt a Rózsadombon fészket rakni? "A szüleim segítettek..." Apuka katona volt világ életében. Abból tett félre kicsi fejának...

MACISAJT 2016.03.07. 13:07:36

@thegabcsi: ("A fidesz továbbra is relatív népszerű, ezt nem kell tagadni, ez van.")

Csodálkozol ezen?
Nézd meg a többieket...az "alternatívát".

Vagy. Nézd meg Orbánt.
Amióta 1993-ban szakított a sorosok neki szánt szerepével( "szdsz ifjúsági tagozata"), azóta próbálják kinyírni. Itthonról és külföldről, bármi áron.
Volt itt már "doktorkendepéter", ferenczikrisztina,májeraranka, volt itt eörsimátyás-féle vizsgálóbizottság az "Orbán vagyonokról", naponta őrjöngenek az indexen, és klónjain, körözött a háza felett a népszava(!) által bérelt helikopter...nem sorolom tovább.
És az itthoniak külföldiekkel végrehajtott támadásaikat nem is említem, a kohn banditáktól a scheppelékig.

Csoda ezek után hogy Orbán népszerűbb és erősebb mint valaha(most már európai színtéren is), immár harmadik ciklusát koptatja?

Talán valami mással kéne próbálkozniuk az agyonvert ballibáknak.
Fülig Jimmy is megtapasztalta ugyanis, milyen borzasztó volt mikor a Kapitány azzal a rengeteg eszével elkezdte őt hirtelen dicsérni...

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 13:08:12

@thegabcsi:

Ne a magyarokat utáld azért, mert két rossz közül a számukra jobbat választják ! :)

Én remélem hogy ezután is így tesznek, amíg nem lesz más alternaítva.

bellarand 2016.03.07. 13:09:01

@thegabcsi: Szerintem csak egyetlen "érdemük" van, hogy "jók" a kommunikációba, azaz jól hazudnak (már a többihez képest)

thegabcsi 2016.03.07. 13:09:19

@Ballib cenzúrázók réme 4:

Jobb orvosok nélkül egy kórház, mert egy csomó pénzt meg lehet spórolni a bérükön! (máris nem lesz 3 % feletti hiány)

Szépen felmondtad a magyar reformok működnek összest, de a csok-ot kihagytad.
Meg azt is kifelejtetted, hogy itt a muszlimok nem erőszakolják meg az asszonyainkat, lányainkat.
Szégyelld magad.

csak egy néző 2016.03.07. 13:09:51

@Ballib cenzúrázók réme 4:
"2002-ben külön állami hivatalt jelöltek ki, Keller László nevű MSZP-s megbízott képében.
Persze szorgalmasan elő is állította a gyanusítottakat, és úgy megfélemlítésileg többszöri hüvelyvizsgálatnak is alávetette a nőket, de eközben egy darab bírósági ügy nem sok, annyi se végződött sikerrel."

"Hasonló feladattal volt megbízva az első Fidesz-kormány (1998–2002) visszásnak vélt ügyeire ráállított Keller László akkori közpénzügyi államtitkár is. Keller kétévnyi működése során 210!!!!!!!!! feljelentést tett, de ítéletig egyetlen ügy sem jutott el.

Ez is egy vicc.

"Budai Gyula augusztus végén befejezi eredetileg novemberig szóló megbízatását. 1434!!!!!!!!!! ügyben kezdett el vizsgálódni, ezek mindegyike a 2002 és 2010 közötti kormányzáshoz kapcsolódik. A Fidesz kampányában azt érzékeltette, hogy nagynevű MSZP-s és SZDSZ-es politikusok lesznek majd az elszámoltatások célpontjai, de a Budai által tett feljelentések nyomán eddig meggyanúsítottak között alig akad ismert név.
Egyikben sincs ítélet – ami természetesen a rendőri, ügyészi és bírói munkán is múlik. Lezárt ügyek viszont vannak. Ezek azok, amelyekben a rendőrség, az ügyészség nem talált elegendő bizonyítékot, illetve amelyeknél az olvasható: a vizsgálat lezárult, intézkedést nem igényelt."

Fidesz-MSZP 1:1

atpijkamo126 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.07. 13:14:08

@csak egy néző: "ha a saját szemetekkel látnátok, hogy a felcsuti paraszt éppen lemászna anyátokról, akkor sem a szemeteknek hinnétek."

:)) Ah, ezt nagyon jól mondtad!

bellarand 2016.03.07. 13:15:04

@csak egy néző: Igen, ez pont arról szól, hogy a szavazók miatt látszólag tesznek valamit, valójában mivel mindnek van vaj a füle mögött, érdemben semmit nem tesznek, hiszen mindenki mindenkit zsarol.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 13:15:13

@csak egy néző:

Ez így van.

Az "elszámoltatás" cuccot, pusztán az IQ 80 alatti tömegek kielégítésére találták ki, mint választási ígéret.

A Fidezses, MSZP-s, Orbános, Gyurcsányos ügyek nagyrésze törvényes, és csak 1-2 béna bukik le, mint Zuchlag vagy Hunvald. akik a törvényesség látszatára se adtak.

Ha többet foglalkozna a nép, azzal hogy kiket helyez kormányra, mint ezzel az elszámoltatósdi faszsággal, akkor már a Fidesz és MSZP se lenne hatalmon, Gyurcsányról nem is beszélve.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 13:16:43

@thegabcsi:

A felsoroltak, valódi, és kézzel fogható változások.

Mindenki eldöntheti melyik alternatívát választja.

Te is, és én is.

Ez van.

atpijkamo126 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.07. 13:18:04

@Spacecake: "ez egy putri,nem hacienda..."

Ez egy kádárkocka, csak rossz szögből fényképezték, azért néz ki nagyobbnak.

atpijkamo126 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.07. 13:19:54

@high up!: "szegény Szalai Annamaris"

Határozottan úgyéreztem, isten nem bottal ver.

csak egy néző 2016.03.07. 13:20:08

@Ballib cenzúrázók réme 4:
Zusi csak egy kis köcsög lúzer volt, aki mások helyett vitte el a balhét, gondolom egy kis ráhatással.
Egyébként mi van veled?
"Ha többet foglalkozna a nép, azzal hogy kiket helyez kormányra, mint ezzel az elszámoltatósdi faszsággal, akkor már a Fidesz és MSZP se lenne hatalmon, Gyurcsányról nem is beszélve."

Ebben még egyet is értek veled. DDD

thegabcsi 2016.03.07. 13:23:11

@MACISAJT:

Na igen, az ilyen soros félék fél kontinenseket tudnak szétbaszni egy nap alatt, 1 hét alatt kirobbantanak egy arab tavaszt, modernkori népvándorlást idéznek elő, stb, - mint tudjuk - de orbánt azt nem tudják eltávolítani. LOL.

Egyébként meg tegyük fel, hogy lőrincz barát és a többi fideszes oligarcha nem stróman, orbánnak nincs rejtegetett vagyona.
Attól még a semmiből lett milliárdos lőrincz, meg a többiek, elég pontosan tudom, hogy mi megy az építő iparban, milyen "pályázatokat" nyernek a market, a híd, kőrős aszfalt, swietelsky, (egykoron a közgép).
Simicska felfuttatása majd kinyírása is teljesen azt a képet festi, hogy itt minden a legnagyobb rendben. :D
Ha orbánnak nincs is eltitkolt vagyona személy szerint (azért Ráchelnek jutott valamicske a férjén keresztül), attól még olyan szintű a korrupció, mint egy közép-ázsiai vagy dél-amerikai országban.
De ugyje mindenről a tudjuk kik tehetnek,.
Na jó, én itt most befejeztem.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 13:34:00

@thegabcsi:

Korrupció mindenhol van.
Amerikában kitalálták a korrupció legalizálására a "lobbi" szót.
index.hu/kulfold/2014/12/18/igy_utazhatna_vida_ildiko_az_usa-ba/
A nő apját, Robertót és nagybátyját, Williamet 2012-ben nyolc év börtönre ítélték Ecuadorban, miután meghamisították egy csődbe vitt bank mérlegjelentéseit, hogy több állami pénzt sajtoljanak ki a konszolidációhoz. Az ecuadori adófizetők 400 millió dollárt buktak az ügyön.
A történet eddig csak Ecuadorról szólna, csakhogy a New York Times kiderítette, hogy az Obama-kormány is tud megengedő lenni, ha akar. Különösen, hogy az Isaías család tagjai a Demokrata Párt rendszeres és bőkezű támogatóinak számítanak, akik a számukra kedvező döntések reményében óriási összegeket juttattak a párt különböző háttérszervezeteinek.

Eastwater 2016.03.07. 13:55:41

És a portás még a helyén van?

Netuddki. 2016.03.07. 14:00:25

@Ballib cenzúrázók réme 4: A korrupció mindenhol jó, de legjobb otthon.
Balfasz fideszesek, fideszes tolvaj balfaszok!

wolves84lb 2016.03.07. 14:27:29

@Ballib cenzúrázók réme 4: arról beszélsz, aki kifelejtett 1 milliárdot ebből a vagyonnyilatkozatból? Legalább ne hozzád hasonló idiótákat alkalmaznának trollnak...

Punxsutawney Mormota 2016.03.07. 15:24:26

@MACISAJT: Utánad sem sokan fognak sírni...

2016.03.07. 15:32:24

@RS: csak kerekítési különbözet lenne a vagyonnyilatkozatban

2016.03.07. 15:33:19

@___________Tibi___________: Na ja, a korrupció az, amiből engem kihagynak. Minden más üzlet.

2016.03.07. 15:34:30

@Ballib cenzúrázók réme 4: "Korrupció mindenhol van." Ezt tekintsem vigasznak? Hülye!

high up! 2016.03.07. 15:35:08

@Ballib cenzúrázók réme 4:

jaj te féleszü, nem kell tovább talpalnod, ma már tied a NAP HÜLYÉJE cím.

Ismerjük a beteges hazudozó Orbaneszkut és udvari seggnyaloncait, akik képesek midnenféle szinüt kifosni a szájukon. Aztán majd mindig arra a színre hivatkoznak, amelyik adott pillanatban megfelel nekik.

Stróman, oligarcha, nemzethalál, orosz imádat/utálat, meg a sok szellem i fos termék ami a ti agyatokból kijön - ki nem szarja le, hogy hogyan szenvedsz attól, hogy Orbaneszku gazdid naponta csinál hülyét a magadfajta szellemi silányokból?

Egy biztos: Orbaneszkunak nem lesz meg az öröme benne, hogy a bukásakor visszavonuljon az összelopott birtokaira meg svájci számláira, hanem jön az egész bandára az elszámoltatás.

Erre össztársadalmi igény van már most is, 2018-ig a helyzet csak fokozódni fog.

FOLYTASSUK!

high up! 2016.03.07. 15:50:55

@Ballib cenzúrázók réme 4: "A Fidezses, MSZP-s, Orbános, Gyurcsányos ügyek nagyrésze törvényes,"

Ha valaki a hatalmát előnyszerzésre használja ki, azt mindig is korrupciónak hívta a törvény.
Majd meséld el a bíróságon, hogy a közbeszerzések, a földek, a trafikok lenyúlása, a fidesz naccsaládnak kiszórt MFB hitelek, az önmaguk törvények feletti állására hozott törvények azok aztán nem korrupciók., Hanem törvényes úrimurik.

Látod Nap hülyéje, ezt szeretem bennetek, hogy abban azz IQ alatti fejecskétekben semmi jele a pilácsnak, hogy miket is csináltok meg miket is támogattok valójában. Genetikailag szolganép vagytok, oszt asziszitek, hogy amit az uraság mond, abból nem lehet baj, csinálni kell vakhittel. Oszt egy nap majd úgy lestek, mit Ceacusecu a népi bíróság elött. Oszt ott már késö lesz magyarázkodni.

Ja és hogy tudjad: eddig se azért nem ült egy jelentős ballibsi meg fideszkomcsi maffiózó sem mert mindent törvényesen csinált. Hanem azért nem, mert
1. együtt csinálták (közbeszerzési mutyik)
2. vagy pedig a stafétabotot adják át egymásnak (Steiner adja Rogánnak a kerület elprivatizálást)
3. a vádló ellenfél mindig tesz arról, hogy a lebukott testvírre olyan (nem feltünően szakszerütlen) vádiratot vigyen be, amin a nép hörög, hogy na most majd börtönbe megy a mocsokja, a bíró meg röhög, hogy ez alapján senkit nem lehet elítélni.

Érted okostóni? Te hörögsz, a fideszkomcsi-ballibsi mutyikoalíció meg röhög.

FOLYTASSUK!

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.07. 15:57:33

@high up!:

Leírom századszor is.

Ha lesz hiteles alternatíva akkor majd azt választom.

Viszont a ballb elkúróktól a Fidesz ezerszer jobb, minden szempontból.

Azaz ha ez a kettő lesz a váalszték (plussz a Jobbik), akkor ismét az ország 36%-val együtt a Fideszre szavazok.

Te meg höröghetsz 2018-2022 között is, ahogyan már 6 éve folyamatosan.

A ballibezésed, meg Gyurcsányozásod nem túl hiteles, tekintve hogy soha a büdös életben nem szidtad őket, amíg kormányoztak.

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.03.07. 16:31:03

@Ballib cenzúrázók réme 4: "Ha lesz hiteles alternatíva akkor majd azt választom."

Hazudsz, ribanc! Orbánista bélféreg vagy, és az is maradsz mindaddig, míg a csúti dereshajú életben van.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.07. 16:37:24

@Ballib cenzúrázók réme 4: "Ha lesz hiteles alternatíva akkor majd azt választom."

kamu, te menthetetlen fideszbuzi vagy, egy kádárista, hazaáruló kis féreg. De nem vagy egyedül, minden 2011 után (amikor is nyilván kiderült, hogy a fidesz semmivel sem jobb mint fletóék, sőt onnan folytatják az ország szétlopását, és szétkúrását ahol fletó befejezte) fideszre szavazó lény ilyen. Vagy hülye. De gyakran mindkettő.

"Viszont a ballb elkúróktól a Fidesz ezerszer jobb, minden szempontból." ez bizonyítja.

Egyébként az ország 36% nem szavazott a fideszre, jó lesz az a szavazásra jogosultak 25%-nak is "elvtárs" ;)

willcox 2016.03.07. 17:56:24

NER rendszere lopásban, kommunikációban zseniálisan teljesít, és akinek narancsos köd ül az agyán még örül is ennek. Eszemf@szom megáll.
Felszólítom a droidokat, növesszenek agyat :)!

$pi$ 2016.03.07. 18:42:12

@thegabcsi: "Elég nekik sokáig mondogatni minden féle fórumon, hogy jól élnek, és el is hiszi, elvégre 500 eurót is megkeres havonta. :D
A szétrohadó országot meg nem látja."

Szóval hiába mondogatjátok, hogy *rosszabbul* élünk, nem hiszik el. Pedig még a "mindenféle" szót is majdnem tökéletesen leírtad és mégsem neked hisznek... hallatlan!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.07. 19:46:28

@MACISAJT:

1.: mennyi pénzt lehet kapni a fidesztől egy ilyen kommentért?

2.: ha a fidesz médiagépezete csinálja azt, hogy a "pestrirácok" lehoz valamit, amit utána az MTVA tényként kezel az éppen bemocskolni kívánt személyről az rendben van? Még tapsolsz is hozzá, ugye fideszes (köp)?

3.: Elég életszerű a dolog, még az lenne érdekes, hogy Lőrinc mennyiért bérli a birtokot? Erről esetleg van infód? Esetleg valamivel a piaci ár fölött? Tudod, miért érdekes ez, ugye?

Mizantrop 2016.03.07. 19:56:30

@csak egy néző: Ezeknek kimaradt a Tartuffe is... pedig az középiskolai kötelező.

c 2016.03.07. 19:58:47

Megtalálták a jéghegy csúcsát. Na bumm.

bendeguz33 2016.03.07. 20:41:27

Mészáros csak stróman a vagyon a vezíré !

bendeguz33 2016.03.07. 20:45:32

@Ballib cenzúrázók réme 4: Nyald akkor továbbra is a tolvaj banda s.ggét.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.07. 20:45:42

@bendeguz33: Gondolom erről szól a papától való bérlés is... ősi trükk.

Izo 2016.03.07. 21:19:33

Ezekkel a kutyákkal csak a baj van. Korábban a vak komondor, aztán az a Bol-Dog nevű puli-alien keverék, most meg a Nárcisz.

kurtakocsma 2016.03.07. 21:46:33

A 90-es évek székházmutyija és a "bányásodás" óta lehet tudni, hogy a nagy nemzeti tiszta lelkünk is egy a sok megélhetési politikus közül. 26 év után azonban lehet látni, hogy több is lett annál, s egy igazi oligarcha lett. Csak a módszer kérdéses, az nem, hogy rengeteg dolgot felhalmozott, s azt ügyesen el is titkolja. Hogy ez nincs jogilag bizonyítva, s mivel következmény nélküli ország vagyunk, nem is lesz, az konkrétan engem nem is érdekel. Lehet tudni, hogy tolvajok közt is a legnagyobb lett.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2016.03.07. 22:04:29

Amíg nincs büntetőjogi felelősség mellett elektronikusan, visszakereshetően, rendszerezhetően tárolt vagyonnyilatkozat, addig semmit sem ér, csak parasztvakítás...

Mészöly Kálmán (törölt) 2016.03.07. 23:04:07

a büdös úristenit!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2016.03.08. 00:34:56

@atpijkamo126: huzzal vissza a homarra kiscsako
tudom ideges vagy mert nem engedik a meleghazassagot

ancsika3114 2016.03.08. 01:17:23

@Ballib cenzúrázók réme 4:
amit te itt összehordtál, az csak maszlag!!!! csupa baromságot hordtál össze!
-nem közmunka kellene, hanem elfogadható bérezéssel munkahelyek! tudod, egymillió! (ja, és a böszme alatt a közmunkás többet keresett, mint most! ) na, meg ezt meséld be az állásukból elbocsátott, majd közmunkásként visszafoglalkoztatott embereknek!
-az egykulcsosról, ami a "zemberek" 80 %-ának rossz! örülj neki, b+
-a családi adókedvezményről: miért érdemel kevesebbet egy bolti eladó, egy ápolónő, egy takarítónő, vagy egy postás gyereke... stb, mint a havi sok-sok százezret, vagy milliót keresők gyereke?
-a fizetésünkhöz képest az EU egyik legmagasabb rezsijét fizetjük!
-az államadósság soha nem volt akkora, mint most! (hol a manyup pénz?
-kinek jó a forintosítás b+ ? a matolcsynak, aki aztán szépen el is veri a hasznot kastélyokra, festményekre, aztán alapítványokban tünteti el az egészet? a végtörlesztést kifelejtetted te idióta? azzal ki járt jól?
- az inflációt azért tartják mesterségesen, csalással ilyen alacsonyan, hogy ne kelljen nyugdíjat, fizetést emelni!!!!!!
-az alacsony banki kamatról: ha hitelt vesz fel a paraszt, akkor jó magas! ha van egy kis spórolt pénzed, és bankba akarod rakni, akkor kevesebbet kapsz, mikor kiveszed, mint amikor beraktad!!! kinek jó ez, te idióta?
-a kockaköveket dobáló, autó, és kukagyújtogató, csuklyás csőcselék szerinted ellenzék? menj már valahova!
-jaj, szegény révész mártíriusz! már másnap ott ajvékolt a parlamentben, hogy megverték! ájulásig? hamar rendbejött! a kis hőscincér! hihihi...
"Igazából egy dolog se jut eszembe, ami rosszabb lett volna a szocik óta."
tudod miért nem jut eszedbe semmi? mert egy ostoba troll vagy! 2016. 02. 17. óta!!!
ez van.
én meg hányok a fajtádtól. és még nagyon sokan.
ez van!

lombozódó 2016.03.08. 02:45:17

@Ballib cenzúrázók réme 4: Hát igen és éppen tönkremenőben voltak , ezért árulták is a birtokot :-)))

Trackers 2016.03.08. 07:27:48

Sznalmas ez a ballib vergődés.

Két éves hír, arról, hogy az Orbán Győző tulajdonában lévő telek, nem szerepel az Orbán Viktor adóbevallásában ??

Noormááális ??

Nem csoda hogy az elkúrók és bérblogger spleppje itt tart ... :DDD

tralalala 2016.03.08. 10:38:01

Aztageci, egy nagy sárga lapos ház a semmi közepén. Százezermilliárdokba kerülhetett, ezért tart itt az ország.

tralalala 2016.03.08. 10:40:07

@ancsika3114:
"-az egykulcsosról, ami a "zemberek" 80 %-ának rossz! örülj neki, b+"
Ha minden 100. embertől elvennénk az összes pénzét, és szétosztanánk a maradék 99 között, akkor az az emberek 99%-ának jó lenne, és csak 1%-ának rossz.

Biztos, hogy jó ez a logika? A gazdagabbak így is több adót fizetnek (magasabb összeget), de legalább nem büntetik direktbe őket.

bölcsuhu 2016.03.08. 14:17:28

@ancsika3114: remélem a hányásod valahogy a torkodon akad, ahogy a fajtádnak is!

Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR 2016.03.08. 15:36:26

Nem igaz, hogy nem latjatok, mennyire szanalmassak vagytok. TEGNAP ORBAN VIKTOR EPP MEGMENTETTE EGESZ EUROPAT, ma pedig visszavagaskent jottok ezzel a kutyaval.
Aztan csodalkoztok ha megint ketharmada lesz 18-ban.
Valojaban, persze orulok, hogy ennyire pitianer, szerencsetlen, szanalmasak a libbantak.
Hajra elore a negyotodert.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.08. 16:21:25

@Leleplezödött liberális VÉLEMÉNYTERROR: tegnap is megmentette? De jó, a legutóbb múlt hét kedden mentette meg ha jól emlékszem, de lehet hogy szerdán.

csak egy néző 2016.03.08. 16:46:10

@fidesz maszop dk egykutya:
Viktor hálás lehet a migriknek, mert, ha ezek nem jöttek volna, már lehet, hogy ment volna a lecsóba.
Viszont el kell ismerni, hogy ezt jól és ügyesen kihasználta szavazatszerzésre és amit csinált azt jól csinálta és hosszú időre elterelte a figyelmet az összes mutyijáról.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2016.03.08. 22:32:49

@Ballib cenzúrázók réme 4: Számold össze a legutóbbi kormányváltás óta megejtett időközi választások eredményeit.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2016.03.08. 22:36:36

@Ballib cenzúrázók réme 4: Bizonyíték pl.: 2008-ig a ballib elkúrók alatt évi 3,5 volt a GDP növekedés átlagban. Utána persze jött a válság.
2010 óta ez az átlag 2,5%, pedig a válság utáni fellendülés állapotában van a világgazdaság. Tovább is van, de egyelőre ezt emészd meg.
süti beállítások módosítása