B1 blogcsalád



35 milliót lehet most nyerni a Belvárosban

2015. november 17. - pelikanjozsef

Újszerű módszerrel támadja Juhász Péter a belvárosi ingatlanmutyit. Facebook-oldalán arra buzdít, hogy követői szálljanak be egy ingatlanüzletbe: vegyenek meg egy helyiséget 115 millióért, és adják el 150-ért.

Igen olcsón, alig 78 millió forintért szeretne túladni egy Deák Ferenc utcai ingatlanon az önkormányzat. A 237 négyzetméteres helyiség értékét eredetileg 115 millió forintra becsülték, de miután a vevőjelölt a fideszes belváros kedvenc ügyvédi irodája, a Sándor és társai egy éve bérli az irodát, 30 százalék kedvezményt adnak neki. Vagyis

lényegében féláron juthatnak az ingatlanhoz.

du.jpgEgy 2012-es értékbecslés ugyanis még 154 millióra taksálta az ingatlan értékét. A helyiségre jelentkezett is egy másik vevő, aki 145 milliót ajánlott érte, de végül visszalépett az üzlettől, mert nem akart egy politikai küzdelem részévé válni.

Juhász Péter, az Együtt helyi képviselője most azt találta ki, saját kezébe veszi az ügyet és Facebook-oldalán befektetésre buzdítja követőit. Elképzelése szerint összegyűjtene 115 millió forintot, és ennyiért vételi ajánlatot tenne az önkormányzatnak a helyiségre, s miután aláírták a szerződést,

valós piaci áron értékesítené.

Állítása szerint ő nem akar keresni a bolton, szándéka annak bizonyítása, hogy áron alul adják el a belvárosi ingatlanokat. De persze, aki pénzt szán az ügyletre, az tisztes haszonnal szállhat ki a bizniszből, ígéri.

Ha valaki egyben letenné az összeget, az persze nem kapná meg az önkormányzattól a 30 százalékos kedvezményt, ezért nem kb. 80 milliót, csak alig 40-et lehet keresni az üzleten.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr208086800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anya1111 2015.11.17. 21:59:37

És a többi kerületben ? Ugyanez van, csak mindenki behunyja a szemét.

pamut 2015.11.17. 23:13:28

Jó ötlet, hajrá, kár hogy nekem nincs pénzem, beszállnék én is.

És ezúton üdvözlöm az összes fideszest akik kussolva csöndben nézik ezt a fideszbűnözést (is). Akik cinkos némasággal asszisztálják végig a hogy a fideszmaffia megdézsmálja a magyar közvagyont.

Fideszes = aki hallgatólagosan támogatja a fideszbűnözést.
süti beállítások módosítása