B1 blogcsalád



Orbán megjelenése kegyeletsértés, szerencséje lesz, ha csak kifütyülik, mint a Horn-temetésen

2015. november 05. - nickgrabowszki

Mivel már csak a botrány mértéke volt kérdéses, valamit lépni kellett: nem lehet aktuálpolitizálni Göncz Árpád temetésén.

Ismert, hogy a volt köztársasági elnök azt kérte, ne az állami protokoll szerint temessék el a Nemzeti Pantheonba, hanem egykori bajtársai, Bibó, Litván és Vásárhelyi Miklós mellé Óbudára. Volt két további elvárása:

  1. a jelenlegi jobboldali állami vezetők ne vegyenek részt a temetésén.
  2. helyettük inkább Mécs Imre beszéljen.

goncz-parlament.jpgEhhez képest egyik se úgy lesz, ahogy kérte.

Orbán - és vele Áder - magánemberként részt vesz a temetésen. Ehhez ők ragaszkodtak, megtiltani nekik nem lehet. Még ha állami vezetői munkakörükben mennének el, az érthetőbb volna, de magánemberként ugyan mit keresnek a szertartáson?

Olyan nagy tisztelője volt Orbán az elhunytnak?
Oyan nagy barátok voltak Áderrel? 

Nyilvánvalóan egyik se. A Fidesz se Göncz hivatali idejében nem számított a támogatói közé (egyik elnökválasztáson se szavazták meg, a másodikon ellenjelöltet is állítottak), és azt követően se méltatta rendületlenül a munkásságát. Mi több, a Fidesz és az Orbán-kormány legfőbb támogatói közé számító udvari lap, a Magyar Demokrata főszerkesztője, egyben a Békemenet (és a Magyar Gárda) egyik alapítója Göncz halála után néhány nappal azt fejtegette, a volt köztársasági elnököt árulónak tartja, és megveti a jobboldal.

Kövér házelnök már jóval korábban, még a 90-es években kifejtette averzióit Göncz pártatlanságával és munkásságával kapcsolatosan. Ezek miatt se Orbán, se Áder nem jelezte fenntartásait,

személyes viszonyt, kivált barátságot pláne nem ápoltak.

oviga.jpgMagánemberként tehát semmi keresnivalójuk a temetésen, állami vezetői mivoltukban pedig kérve lettek, hogy ne jelenjenek meg. Megjelennek tehát magánemberként.

Igen kíváncsiak volnánk, hogy ez mit jelent. Fölszállnak a villamosra, és kibumliznak a temetőig? Előtte vesznek egy szál virágot az árustól? A testőrök otthon maradnak? (Ez utóbbi már csak azért sem lehet, mert a szertartást a TEK biztosítja.)

Olyan magánemberek lesznek ők, mint bármilyen állam- vagy kormányfő lenne:

semmilyen.

Az egyik udvari megmondóemberük ennek magyarázatául azt hozta föl, hogy Orbán egyszerűen nem tehette meg, hogy ne vegyen részt a temetésen.

De ez az indok hamis. Ez az eset más, mint két éve Horn Gyula búcsúztatása volt. Ott a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnökének temetésén tiszteletét tette Magyarország aktuális kormányfője. Tehát állami vezetőként jelent meg.

Ezúttal meg azért, mert nem tudja elfogadni, hogy

  1. az ő országában valami ne úgy történjen, ahogy ő akarja;
  2. ne jelenhessen meg, ahol ő akar;
  3. lehessen olyan hely, ahol a nemzet megválasztott vezetőjét nem látják szívesen.

A probléma ezzel azonban csak az, hogy

Orbán nem a nemzet vezetője.

Egyik miniszterelnök se az. A választók pártok listáira és képviselő-jelöltekre szavaznak, azok választják meg a miniszterelnököt, akit a Parlament nem a magyar nemzet, hanem a kormány és ezáltal az állam vezetésével bíz meg. Politikai pártokat, választók csoportját, politikai oldalt képvisel, nem nemzetet;

az államot vezeti, nem az országot.

Szó sincs arról, hogy a megválasztott miniszterelnök mindannyiunké lenne; és ezzel nincs is semmi baj. (Az alkotmányok és alaptörvények szerint a köztársasági elnök elvben a nemzet egységét képviseli, de eddig még mindegyik államfőt pártok választották meg, illúzió lett volna és lenne tőlük elvárni a nemzet egészének képviseletét.)

A Fidesz számára Göncz politikai ellenfél volt, állami vezetőként meg már nem kötelességük a részvétel, a megjelenésük tehát kegyeletsértés.

mecs.jpegOrbán még jól jár, ha csak kifütyülik és fujjolják, mint a Horn-temetésen tették. Nagyobb probléma lesz neki, ha megalázzák és demonstrációvá válik a temetés. (Bár az udvari megmondó szerint "a társadalom elvárása", hogy ne az legyen, hanem politikamentes és -semleges. Ezt vajon honnan veszi?)

A családnak azt kellett eldöntenie, hogy

temetést akarnak-e vagy politikai tüntetést az Orbán-rezsim ellen.

És azzal, hogy az Orbán-ellenes tüntetésekről esetenként rendőrökkel elvitetett Mécset beszédének megváltoztatására kérték, ezt el is döntötték. Mert amúgy a Göncz-temetés is olyan rendszerellenes demonstrációvá válhatott volna, mint 1956. október 6-án Rajk Lászlóé volt.

Ott még az a bonmot járta, hogy

Hej, ha Laci élne, de közénk lövetne!

Hogy tehát a halott nem értett volna egyet a rezsimellenes tüntetőkkel. Ezúttal - egy szellemileg friss Göncz Árpád esetében - ebben azért már nem lennénk annyira biztosak.

(Képek: 24.hu, MTI, Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr38052720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy Igazi Önkéntes Rendőr 2015.11.05. 23:31:47

Tehát most konkrétan itt szervezitek a füttykonvertet, hogy azoknak, akik nem Orbán-fan-ek, de tisztelik GÁ-t, és a "kegyelet" jelent számukra valamit, azok is felmentve legyenek az emberi normák alól.
Szép...

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2015.11.06. 09:01:33

Bocsanat, tenyleg lemaradtam: mikor kerte h jelenlegi jobboldali allami vezetok ne vegyenek reszt a temetesen?

iduka 2015.11.06. 10:02:04

A végakaratot tiszteletben kellene tartani.Ez becsületbeli ügy lenne!!!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2015.11.06. 10:28:46

hadd ne mondjam, kik szoktak fütyülni. akár még temetése(ke)n is. gondolom, nem akartok olyanná válni.

temetésre megyünk. viselkedjünk úgy, és koncentráljunk arra, hogy lerójuk tiszteletünket az elhunytnak. minden más máskorra való.

szerintem.

István Daragó 2015.11.06. 10:45:42

Göncz Árpád/ Árpi Bácsi/ közjogi méltóság volt Kishazánkban ,tehát mint volt állami vezetőt megilleti az állami temetés m,acsalád ezt nem sajátithatja ki. Úgy rendelkezni pedig ,hogy xy. nem vehet részt a temetésemen megfelelően sajátságos felfogás, attól aki 10 millió magyar köztársasági elnöke volt.

Proud Mary 2015.11.06. 10:57:24

"a jelenlegi jobboldali állami vezetők ne vegyenek részt a temetésén"

azért mindennek van határa. rohadék hazug idióta nickgrabowszki

(vagy akkor Árpi bácsi mégse volt az a nemzetegyesítő valaki?)

barli 2015.11.06. 10:59:11

Ha ti fütyültök egy temetésen, az persze rendben van :)

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 11:05:37

@István Daragó:

"Úgy rendelkezni pedig ,hogy xy. nem vehet részt a temetésemen megfelelően sajátságos felfogás, attól aki 10 millió magyar köztársasági elnöke volt."

Erről van szó.

Göncz Árpád az árokásás terén is újdonságot alkotott.
Mostantól Mádl, Sólyom, és mások is, jobbról, balról kérhetik majd, hogy egykori politikai ellnefeleik ne jelenjenek meg a temetésükön.

Nem köztársasági elnökhöz méltó ez az igény.
---

Nem volt pártatlan sem. Pont ugyanúgy aláírt mindent amit az MSZP-SZDSZ elétolt, mint Mádl.

Persze az idő mindent megszépít.
És a fentiek ellentére is, a magyar politikai elitből kétségkívül magasan kiemelkedő ember, és politikus volt.
Pártosságával, elfogultságával, és az adok kapokba még halálával is beszállás ellenére.

Isten nyugosztalja !

Philip F. Queeg 2015.11.06. 11:14:31

"Orbán megjelenése kegyeletsértés, szerencséje lesz, ha csak kifütyülik, mint a Horn-temetésen."

Orbán megjelenése nem kegyeletsértő, de ti viszont fütyülni fogtok. Az pedig már kegyeletsértő. Teszitek mindezt egy olyan köztársasági elnök temetésén, akit a legnagyobb tisztelet övez.

"Olyan nagy tisztelője volt Orbán az elhunytnak?"

Ezt se te, se én, se más nem tudhatja. Csak Orbán. A többi ítélet, előítélet, a tények ismerete nélkül. Így akár azt is mondhatnánk, hogy az "állítólagos barátok, harcostársak" is csak "politikai haszonszerzés" miatt lesznek ott.

"...a Magyar Demokrata főszerkesztője, egyben a Békemenet (és a Magyar Gárda) egyik alapítója Göncz halála után néhány nappal azt fejtegette, a volt köztársasági elnököt árulónak tartja, és megveti a jobboldal."

És a szerkesztő ott lesz? Lesz ott jobboldai? Mennyit is ér annak a bizonyos szerkesztőnek a szava? Komolyan ilyen idióta mindeki itt az Egyenlítőn?

"...személyes viszonyt, kivált barátságot pláne nem ápoltak.Magánemberként tehát semmi keresnivalójuk a temetésen..."

Tudjátok, hogy hányan lesznek a temetésen, akik nem ápoltak személyes viszonyt és barátságot Göncz Árpáddal? A szerkesztőségetekből lesz ott valaki? Nekik, nektek, nekünk sincs ott keresni valónk?

"Orbán egyszerűen nem tehette meg, hogy ne vegyen részt a temetésen."

Teljesen mindegy mit csinál, mert ha nem megy el akkor azért kap a pofájára, ha pedig elmegy, mint a példa mutatja, akkor azért. Nyuszika, sapka...

"Orbán még jól jár, ha csak kifütyülik és fujjolják, mint a Horn-temetésen tették. Nagyobb probléma lesz neki, ha megalázzák és demontrációvá válik a temetés."

Miből gondoljátok, hogy egy Orbán elleni demonstrációt a Fidesz nem használ ki, akár úgy, hogy jobban jön ki belőle, mint ahogy a demonstrálók gondolják? Az elmúlt évek tanulságait elfelejtettétek? Fejjel a falnak?

"A családnak azt kellett eldöntenie, hogy
temetést akarnak-e vagy politikai tüntetést az Orbán-rezsim ellen."

A család eldöntötte, de ti, és az ellenzéki oldalon ezt nem így gondoljátok, sőt, nehezményezitek, hogy nem hallgatnak rátok.

"Mert amúgy a Göncz-temetés is olyan rendszerellenes demonstrációvá válhatott volna, mint 1956. október 6-án Rajk Lászlóé volt.Ott még az a bonmot járta, hogy
HEJ, HA LACI ÉLNE, DE KÖZÉNK LÖVETNE!"

Remek párhuzam. Gratulálok. Gondolom a reflexek és a régi beidegződések miatt nem jutott jobb az eszetekbe.

nnnnnnnn 2015.11.06. 11:17:31

namost az lesz hogy orbán elmegy, a primitív balosok meg majd fújjognak, ezzel is megmutatják az embereknek, hogy mennyire bunkó paraszt primitív gyökerek gyülekezete is ők, hogy még egy temetésből is tüntetést akarnak csinálni. és ezt minden híradó le fogja adni. ez is csak a fidesznek fog kedvezni. hehe.

Nevoeiro66 2015.11.06. 11:22:52

Hazudsz grabowszki, bár ezt már megszoktuk.

Nevoeiro66 2015.11.06. 11:25:14

@$$$=$$$:

Nem is az, hogy még egy temetésből is tüntetést akarnak csinálni, hanem ebben van az utolsó reményük. Az ostoba fajankói azt hiszik, abban reménykednek,hogy az emberek tüntetni mennek a temetésre és nem búcsúzni.

dadddd 2015.11.06. 11:27:15

Nem lehet normálisan letemetni? Mondjuk úgy, hogy odamegy, aki akar, eltemetik, aztán hazamennek.
Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nekem nincsenek egyéb elvárásaim egy temetéssel kapcsolatban. Függetlenül attól, hogy kit temetnek és ki jelenik meg.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2015.11.06. 11:39:30

embertelenek vagytok. a mi kultúrkörünkben a gyász csendes, kegyeletteljes. Nem füttyögés, ordenáré kiabálás és főleg nem aktuálpolitikai hisztériakeltés eszköze. De azt adjátok, ami a valótok.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:41:33

@Proud Mary: igen. De a jelek szerint a jó kurva anyád sem foglalkozott a határokkal, pl bevállalta a tripperes ügyfelét gumi nélkül, így születtél te.

dadddd 2015.11.06. 11:41:55

Azért az is jegyezzük meg, hogy ha nem menne el Orbán, most azon vicsorogna ugyanez a blog.

Mondom mindezt úgy, hogy számomra egyformán vállalhatatlan mindkét politikus.

Proud Mary 2015.11.06. 11:43:29

@Hóhér az utolsó barátod: juuj, micsoda demokrata hsz :)) ennyire el vagy keseredve cuncó, h megint beégtek mert egy temetésen sem tudtok normálisan viselkedni? gyere sírj még a vállamon náci

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:43:44

@iduka:
Egyrészt hol van becsület a fideSS maffia vezetőiben?
Másrészt én úgy hallottam, csak hivatalos minőségükben vannak kitiltva a temetésről, magánember(?)ként mehetnek, ha nem sül le a bőr a pofájukról.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:44:24

@Proud Mary: egy nagypofájú ribanc véleménye kevéssé érdekel nácika.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:45:13

@dadddd: nem hinném. A fajtádnak semmi keresnivalója egy ember temetésén.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2015.11.06. 11:45:19

Látom, már többen is jelezték az információ hiányát, rajtam kívül, de komolyan: mikor mondta GÁ, hogy a jelenlegi jobboldali állami vezetők ne vegyenek részt a temetésén?

Proud Mary 2015.11.06. 11:46:53

@Hóhér az utolsó barátod: akkor ne olvasd többé te eszetlen nyomorult
látom már fajtázol is (2015.11.06. 11:45:13), tényleg nagy lehet az elkeseredettség meg a gyűlölet, persze szigorúan ez demokrata gyűlölet és européer

dadddd 2015.11.06. 11:47:37

@Hóhér az utolsó barátod: "fajtád" Csak nem fajgyűlölő vagy, kedves liberális kommentelő? Mesélj még!

Proud Mary 2015.11.06. 11:48:27

remélem elmegy ovi a temetésre, és a dk-s meg a többi demokrata csűrhe önmagát fogja adni, jó móka lesz a sok terrorliberálnáci fröcsögést nézni

Proud Mary 2015.11.06. 11:51:03

amúgy meg nehogy már egy nagyjából 1500 főnyi idióta mondja meg ebben az országban bárkinek is, h hova mehet és hova nem

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:52:12

@dadddd: az ember gerinces lény, ami rólatok nem mondható el. Szóval kuss. :D

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.06. 11:55:18

@Proud Mary: tudod, ha lenne benne egy cseppnyi becsület és nem takonyból lenne a gerince, akkor távol tartaná magát a temetéstől.
De ti egyformák vagytlk, szóval oda eszi a rohadás.
Egyébként Göncz kérte, hogy a tetvek ne legyenek ott hivatalos minőségükben, viszont pont a keresztapátok képtelen magánemberként viselkedni.

dadddd 2015.11.06. 11:55:27

@Hóhér az utolsó barátod: Ez igen! Maga a letisztult humanizmus, előítéletektől mentesen. Gratulálok! :)

Proud Mary 2015.11.06. 11:55:37

@Hóhér az utolsó barátod: 2015.11.06. 11:52:12

e logika szerint az állatokat szoktad kínozni?

vicces akartál lenni? egyre mélyebbre süllyedsz a szarodba. se humorod se szókincsed

nnnnnnnn 2015.11.06. 11:57:51

@Hóhér az utolsó barátod: figyu, ha már nektek ez frusztrációt, magas vérnyomást, elmebajt okoz, hogy elmegy, akkor én már boldog vagyok. ugyanis imádom ha egy balliberálisnak rossz a közérzete, hehe :D

Proud Mary 2015.11.06. 12:01:23

hóhér barátunk épp gondolkodik, rájött, h besűlt, nem tud kikeveredni ebből a szituból. vagy csak megjött a felesége és kapott két kurva nagy pofont a netes szájkaratéjáért

rasztaszív 2015.11.06. 12:04:13

@$$$=$$$: azon élvezel el,hogy gecizhetsz más magyarokkal?te hova is tartozol...?

nnnnnnnn 2015.11.06. 12:05:24

@rasztaszív: balliberálisokat nem tartottam sosem magyarnak, ők sem vallják magukat annak általában.

Proud Mary 2015.11.06. 12:08:08

@rasztaszív: 2015.11.06. 12:04:13

ezt a kérdést fel sem tehetnéd azután, h az eszmetársaid mire készülnek. annyira egy tanulatlan, primitív csűrhe vagytok, képesek vagytok kajálás közben arra az asztalra mindenki előtt odaszarni, amin esztek.

rasztaszív 2015.11.06. 12:08:37

@$$$=$$$: de ha a nevén nevezem a fasizmusodat,akkor megsértődsz,mi...?

rasztaszív 2015.11.06. 12:10:09

@Proud Mary: de feltettem.tudsz vele valamit kezdeni?vagy csak a szarozás megy?

nnnnnnnn 2015.11.06. 12:11:06

@rasztaszív: nevezd, nem vagyok sértődös fajta. amúgy semmi baj a világképemmel csak nem épp humánus meg liberális ;)

Proud Mary 2015.11.06. 12:12:16

@rasztaszív: 2015.11.06. 12:10:09

természetesen tudok, lásd: mindenki aki ki akarja fejezni részvétét elmegy GÁ temetésére, majd a végén hazamegy. ha ez valakinek problémát okoz, akkor egy beteglelkű nyomorult.

Proud Mary 2015.11.06. 12:16:08

"HEJ, HA LACI ÉLNE, DE KÖZÉNK LÖVETNE!"

helyesen: Hej, ha gyuluska* még élne, de közéjük lövetne

horn gyuszi bácsi

rasztaszív 2015.11.06. 12:18:14

@$$$=$$$: egyébként szerintem is lehet beszélni a fasizmusról,és kell is,hiszen jelen van.ezért egyszerűen szükséges,és megkerülhetetlen párbeszédet folytatni a kérdésről.ott kezdődik a probléma,hogy a fasiszta elveket vallók mélyen meg vannak sértődve,ha a nevükön neveik őket.ezen túllépve érdemben is meg ehetne vitatni a kérdést.

nnnnnnnn 2015.11.06. 12:20:35

@rasztaszív: tőlem megvitathatjuk, bár tőlem olyan távol áll a fasizmus mint makó jeruzsálemtől :)

rasztaszív 2015.11.06. 12:20:59

@Proud Mary: nem,pampuska,az általam feltett kérdés az volt,hová tartozik az,aki azon élvez,hogy más magyarokkal gecizik.

Proud Mary 2015.11.06. 12:22:25

@rasztaszív: 2015.11.06. 12:20:59

tőlem mást kérdeztél, én arra feleltem

rasztaszív 2015.11.06. 12:24:50

@$$$=$$$: a politikai ellenfél nemzetből való kitagadása fasiszta/kommunista sajátosság.lehet választani.

nnnnnnnn 2015.11.06. 12:29:03

@rasztaszív: igen? ezt nem tudtam. akkor ebben a tekintetben ezek szerint hasonlítok a fasisztákra, komcsikra. hát, annyi baj legyen. más tekintetben meg nem hasonlítok :)

Proud Mary 2015.11.06. 12:29:20

@rasztaszív: 2015.11.06. 12:26:06

jaa, dehát ez oda-vissza dolog. a kisember szintjén megy a gczés, a nagypolitika meg röhög

rasztaszív 2015.11.06. 12:33:32

@$$$=$$$: azért értéked,hogy nem lekomcsiztalak...:)

nnnnnnnn 2015.11.06. 12:41:23

@rasztaszív: kedves tőled. amúgy mindegy, én úgyis tudom magamról hogy ki vagyok és mi az értékrendem, nem zavar ha más ezt nem érti vagy félreérti.

rasztaszív 2015.11.06. 12:44:37

@$$$=$$$: ha más magyarokat te nem tekintesz magyarnak,az nehezen félreérthető,bakker...

KUHULIN 2015.11.06. 12:48:04

@$$$=$$$: Nem baj, legfeljebb veszítenek pár szavazót megint. Ja, hogy már mínuszban lesznek...? :D

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.06. 12:52:48

Ádernek el kell mennie illemből: ugyanaz ő jelenleg ugyanazt a hivatalt viseli, melyet annak idején Göncz.

Orbán és Göncz nagy haverok voltak, a 90-es évek közepéig, bár természetesen Orbán volt közülök a jelentősebb politikus.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.06. 12:55:41

Érdekes, jelenleg Gyurcsány az egyetlen ballib vezető, aki észrevette: ha a ballibák gágogni fognak a temetésen, ez csakis a ballibeket fogja rossz fénybe helyezni. Ezért jó előre szólt: ne gágogjon senki.

Szóval lehet mondani sok rosszat Gyurcsányról, de azt nem, hogy hülye lenne.

csak egy néző 2015.11.06. 13:01:36

@KUHULIN:
Miért? Változott azóta a csőcselék?

MEDVE1978 2015.11.06. 13:10:13

Úgy tudom Göncz Árpád végakarata az volt, hogy ne legyen állami protokoll a temetésén. Külön akarta, hogy ne beszéljen állami vezető - nyilvánvalóan, mert úgy gondolja, hogy Orbánék rossz irányba vitték el az országot.

Ennek ellenére szerintem az ország rendszerváltás utáni ikonjáról, példamutató államférfijáról van szó, talán az utolsó olyan személyiségről, aki bírta a népesség döntő többségének elismerését és támogatását. Úgy gondolom, hogy bármely magyar embernek, így egy jobboldali embernek is- legyen akár Orbán Viktor, akár Áder János - joga van utoljára fejet hajtani előtte. Ő az ország egységét képviselte, ezért szerintem nem illik a szellemiségihez, hogy kiközösítésről, kirekesztésről szóljon a temetése. Azt pedig méltatlannak tartom, hogy egy temetést, egy emlékezést egy nagy emberre füttyszó zavarjon meg, csak azért, mert valakinek politikai okokból nem tetszik a másik.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2015.11.06. 13:11:45

"Orbán megjelenése kegyeletsértés" - uram atyám... miért lenne kegyeletsértés? Ki talál ki ilyen bődületes ökörséget? Az pedig egyenesen szégyen és gyalázat, hogy szegény elhunyt temetéséből a bal oldal ekkora botrányt csinál. Legalább ilyenkor lenne béke és nyugalom, és méltó módon kísérnék utolsó útjára az elhunytat. De ebből is politikai dolgot csinálnak bizonyos emberek, remélem megfizetnek ezért még itt vagy odaát a túlvilágon.

Kuntakintekitekinte 2015.11.06. 13:12:52

orbán egy hányadék féreg, a tiszteletről meg ToJó-t kéne megkérdezni, volt közös ebéd is, elfelejtette a mocskos cigány, hogy ToJó nélkül nem lett volna király és lazán kicsinálta az öreget. A KDNP-s gyerekéheztetőknek is az a mázlijuk, hogy szüksége van a vitya hívónevű cigánynak a papok szószéki agymosására, különben már ők is az MDF mellett kapaszkodnának valahol a süllyesztőben.
orbán a politika egyik legnagyobb férge.

DFK 2015.11.06. 13:16:02

@MEDVE1978: Nem, soha nem képviselte a nemzeti egységet; csak a szadeszt képviselte a magyar nemzettel szemben.

Philip F. Queeg 2015.11.06. 13:17:21

@csak egy néző:

Így igaz. Aki most is fütyülni fog, a csöcselékhez tartozik.

Bernik 2015.11.06. 13:19:33

A temetésre tekintettel aktuális egy Babits versrészlet is. A hírhez, miszerint Kedves Vezérünk, Orbán is tiszteletét teszi az Óbudai Temetőben, és dr. Göncz Árpád köztársasági elnök úr kifejezett végakarata ellenére ott lesz a temetésén:
"Kelj, magyar ifjúság, tépd le a virágot,
melyet eszméinek ellensége rádob
emlékére - kőnek!"

konrada 2015.11.06. 13:21:31

@csak egy néző:
Nem. Ugyanolyan csőcselék az, amely 56-os megemlékezésen fújolt, mint amely Horn temetésén, most meg Gönczén akar fütyülni...
(Sőt: az, amely temetésen nem tud viselkedni, az rosszabb...)

Kuntakintekitekinte 2015.11.06. 13:23:58

@DFK:

Biza. Még arra is elragadtatta magát, hogy az akkori Nemzeti Férgek kívánságára sem lövette szét a taxisokat.

mortullus 2015.11.06. 13:24:12

Szabó proletár Gábor biztos halottlátó, és Göncz Árpád szelleme súgta meg neki, hogy állja el 200 idiótával az óbudai temető összes kapuját.

csak egy néző 2015.11.06. 13:29:04

@Philip F. Queeg:
Minkét oldalnak megvan a maga csőcseléke.

csak egy néző 2015.11.06. 13:30:38

@Philip F. Queeg:
" Aki most is fütyülni fog, a csöcselékhez tartozik."
Az is, aki provokálni megy oda.

kritizator 2015.11.06. 13:32:40

Egyébként tudomásom szerint De Gaulle temetésén is ki voltak tiltva a politikusok, de majd utánanézek ennek.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 13:40:22

@mortullus:

Hányinger egy munkásőr banda, aki oda írogat.
Gyurcsnyista gyűlölködők végre kiélhetik magukat Göncz temetésén.

konrada 2015.11.06. 13:46:04

@csak egy néző:
Mond már...
...az egy dolog, ki miért gondolja azt a másikról, hogy provokálni akar (s akár lehet ebben igaza is), de az másik, aki hagyja magát provokálni...

csak egy néző 2015.11.06. 13:47:49

@Ballib Cenzúra:
"MOCSKOS LIBERÁLISOK TAKARODJATOK AZ ORSZÁGUNKBÓL 2015.11.06.
A faszé kell ezzel ennyit foglalkozni. Egyetlen szó nélkül egy ismeretlen helyen valami dögkútba belekellett dobni és kész, hogy az emberek ne is tudjanak róla hogy meghalt."
Mondjuk te is büszke lehetsz az ilyen társadra , aki egy ember temetését így kommenteli.

5perc 2015.11.06. 13:48:26

@Proud Mary:
"amúgy meg nehogy már egy nagyjából 1500 főnyi idióta mondja meg ebben az országban bárkinek is, h hova mehet és hova nem"
Márpedig a kormány ilyen.

5perc 2015.11.06. 13:52:52

Aki most fütyülni fog, ugyanarra a fos szintre süllyed, mint orbán.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 14:01:04

@csak egy néző:

Ezt már megbeszéltük.

Én magam vagyok minden jobboldali kommentelő, és értelemszerűen én kommentelek minden jobboldali nevében és helyett több ezer nicken, így a felelősség is az enyém, minden jobboldalinak tulajdonított hozzászólás kapcsán.

Én szavazok több milliószor egyedül a Fideszre, nekem köszönhetitek a választási vereséget.

Mindenki más Orbánon és a Fidesz képviselőin kívül balliberális, csak én, és egyedül én csalok, és szólok hozzá a fórumokon.

Mostanában külföldi fórumokon, laok hasábjain több nyelven, angolul, németül, franciául, szlovákul, szlovánül is.

----

Mi a fasz közöm van XY hozzászólásához te szerencsétlen marha ?

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 14:05:19

@csak egy néző:

Megjegyzem napi cirka 100-szor blogtársaid rendre akasztanák Orbánt az első fára, ha már a humánum és empátia szóba került.

Éppen a te haverod próbálja Göncz Árpi temetését holmi fütyüléssel, és temetői botrányokozással, végakarata ellenében, megzavarni.

Ugyanis Göncz senkinek nem kérte a távolmaradását.
Azt kérte, hogy senki ne mondjon aktuálpolitikai beszédet.
Ezért kérte hogy kormánypárti politikusok ne mondjanak beszédet.

Bernik 2015.11.06. 14:17:44

@Ballib Cenzúra:
"...végakarata ellenében, megzavarni...
Ugyanis Göncz senkinek nem kérte a távolmaradását.
Azt kérte, hogy senki ne mondjon aktuálpolitikai beszédet.
Ezért kérte hogy kormánypárti politikusok ne mondjanak beszédet."
Te csak tudod, hogy miért kérte "Göncz". Először is Göncz Árpád a becsületes neve - ráadásul dr. -, még akkor is ha az orbáni kommunista média egyfolytában "göncözi".
Másodszor: kifejezetten a JELENLEGI orbáni garnitúrának szólt a temetésről szóló végakarat, tehát maga kívánta állásfoglalássá emelni a temetését.
Aki politikai haszonszerzésre akarja használni a temetést dr. Göncz Árpád végakarata ellenére történő odapofántlankodásával, az éppen a mi kedves, bolsevik diktátorunk, Vezérünk, Orbán.

csak egy néző 2015.11.06. 14:19:13

@Ballib Cenzúra:
Ugye , az ilyen ocsmány kommentre is hasonló vehemenciával reagálsz.
Ja én nekem sem haverom, aki egy temetést politikai célra próbál felhasználni.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 14:20:47

@Bernik:

Tévedsz.

A végakarat éppen a gyűlöletkeltő ballib Gyurcsnyista csürhének szól.

Nem véletlen, hogy eddig csak Mécs Imre ment szembe a végakarattal, amiről szerencsére lemondott.

Meg egy Szabó Gábor féle vérgőzös temetőben fütyülő csürhe készül erre.

Orbán, és Áder betartotta Göncz kívánalmát, akaratát.
Nem mondanak beszédet, nem tartanak állami megemlékezést.

A távolmaradsát mindennemű ballib hazugság ellenére sem kérte Göncz.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.06. 14:23:27

@csak egy néző:

Akkor tisztázzuk,

Göncz pontosan tudta, hogy államfők és köztrásasági elnökök lesznek a temetésén.
Hogy a magyar államfő részvétele is elkerülhetetlen.
Ezért csak azt kérte hogy ne mondjanak beszédet.
Amit betartanak.

Tehát egyedül azok fogják megzavarani a megemlékezést, akik fütyülést terveznek, meg a kapuknál botrányokozást.
Öröm olvasni, hogy te sem vállalsz velük közösséget.

rézfa szú 2015.11.06. 14:29:44

Ha elmegy - az is baj. Ha nem megy - akkor meg azért megy a balhé.

Ez a tipikus füstszűrős sapka eset (RIP, Hofi)

Egészségetekre.

Rahman Mudzsibur 2015.11.06. 14:36:00

Ballibek, bunkók vagytok! Lehet kifütyülni OV-t egy állami ünnepségen, de nem egy temetésen.

Kuntakintekitekinte 2015.11.06. 14:38:27

@Ballib Cenzúra:

"Megjegyzem napi cirka 100-szor blogtársaid rendre akasztanák Orbánt az első fára, ha már a humánum és empátia szóba került."

Aha. Tetszik ahogy szinte napi rendszerességgel bizonyítod mennyire buta vagy.
Segítek, te már elfelejtetted:

Mások arcába savat öntözni kívánó és gyilkos székházvédő férgek a ti soraitok között vannak. Lassan már előírás a fideSSjobbik felvételen a büntetett előélet. Sajnos elég sokan megfeleltek.

Örülök, hogy ismét emlékezettelek a valóságra amit már elfelejtettél.
Van bőven mire emlékeztetni, attól a fránya gerendától a szemedben sok mindent nem látsz.

N. Barbie 2015.11.06. 14:41:55

Valahogy kimaradt a cikkbol az a kis "aprosag", amit valamelyik nap olvastam, hogy a nagy goncz haver mecsimi szoveget nem engedelyezte a csalad, mert tulsagosan aktualpolitikai volt...
Akkor ki is nem tud viselkedni? mecsimi elmegy, felszolal egy allitolagos haver temetesen, de annyira tiszteli, hogy azert ki nem hagyna egy kis fideszezest a mely gyaszaban...
orban helyeben en mondjuk nem mennek egy szdszpartkatona temetesere, ha k.e. volt akkor se, maganemberkent meg foleg nem.

Masreszt beleneztem a bekemenetes faszi iromanyaba. Ertem en, hogy az arpifanoknak nem tetszik az igazsag (pedig boven lehetett volna meg sorolni a buneit), de ugy konkretan, tenyszeruen, melyik is az a pont a felsorolasbol, ami nem igaz? Ja, hogy mind az, csak nem tetszik a fanoknak? Mely fajdalom :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.06. 14:45:14

"Volt két további elvárása:
a jelenlegi jobboldali állami vezetők ne vegyenek részt a temetésén."

Kedves posztoló, lennél szíves igazolni, hogy ez valóban szerepelt Göncz végrendeletében?

N. Barbie 2015.11.06. 14:45:16

@Kuntakintekitekinte:
"Mások arcába savat öntözni kívánó és gyilkos székházvédő férgek a ti soraitok között vannak. Lassan már előírás a fideSSjobbik felvételen a büntetett előélet. Sajnos elég sokan megfeleltek.
"

A lazalmaidat azert ne add mar elo tenykent oreg. Butazol mast, de magad is megcsinalod ugyanazt: hasrautesszeru, jol hangzo, demagog, csak nem igaz dumaval operalsz Bravo.

turista a saját országában 2015.11.06. 15:05:30

"Mivel már csak a botrány mértéke volt kérdéses, valamit lépni kellett: nem lehet aktuálpolitizálni Göncz Árpád temetésén."

Hangulatában és üzeneteiben hasonló lesz ez a szertartás, mint 1956 október 6-án Rajk László és társainak ünnepélyes újratemetése, vagy mint '89. jún. 16-án Nagy Imre és tsai.-nak újratemetése.

Göncz temetése így is több lesz mint egy temetés. Csendes tüntetés az orbáni önkény ellen, és kiállás a megbuktatott Köztársaság alapeszményei mellett. Az odapofátlankodó, a jogállamot leépítő felcsúti bűnöző és kegyencein kívül ugyanis a megjelenő nagy többség ebben a szellemben fog búcsúzni a Köztársaság legelső elnökétől.

jágör68 2015.11.06. 15:25:05

Szerintem sincs semmi keresnivalójuk egy soha át nem világítot- médiában felfújt "jajjdekedvesbácsivolt" egyébként meg semmit-nem-csinált temetésén.

Tudományos libsizmus 2015.11.06. 15:56:51

Temetésen füttyögni gyökérség. Akkor is, ha ott van Orbán. Bunkók vagytok libsik.

Sir Galahad 2015.11.06. 16:03:13

Már többen leírták: ha elmegy, azért fogják támadni, ha nem, azért. így tulajdonképpen könnyű helyzetben van, mert azt tesz, amit akar. Azt viszont nyilván tudja, hogy ha füttykoncert lesz, az nem neki lesz kellemetlenebb.

csak egy néző 2015.11.06. 16:18:51

@Sir Galahad:
El kell ismerni, hogy Orbán korrekt módon vett részt a temetésen.

jágör68 2015.11.06. 16:19:37

Nem értem mit kell ekkor ügyet csinálni egy tehetséges műfordító temetéséből.
Ráadásul 90- nél is több évet élt- sokan nem fogjuk ezt megérni- nagyon sokan.
Mondhatnám, hogy az egész emberiség, aki még nincs 80 felett

N. Barbie 2015.11.06. 16:26:38

@Sir Galahad: Es ha kifutyulik, szamit? arpit is kifutyultek, erdekelte? Dehogy, a hozza hu media, enyhe hamisitassal azota is ugy allitja be, mintha csak par skinhead lett volna.

Netuddki. 2015.11.06. 16:37:35

"de magánemberként ugyan mit keresnek a szertartáson?"

Nem a részvét, hanem a részvétel a fontos. Tolvaj banda...

gázóra ellenőr 2015.11.06. 17:06:00

@István Daragó: "mint volt állami vezetőt megilleti az állami temetés m,acsalád ezt nem sajátithatja ki."
Hülyegyerek! Ez Göncz végakarata, te analfabéta!

gázóra ellenőr 2015.11.06. 17:09:29

Fütyülés nem volt. A balosok tudnak viselkedni.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 17:12:49

@csak egy néző: Én fütyültem volna, de kirúgtak volna az állásomból. Egy sírásó nem tehet ilyet.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 17:13:52

Ha Orbán ott van valahol fütyülni muszály.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 17:17:31

@Ballib Cenzúra: Senki sem állította hogy ezek távolmaradását akarta. Nem akart állami temetést.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 17:18:50

@N. Barbie: Honnan tudod mi volt abban a beszédben?

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 17:34:35

@N. Barbie: "mecsimi elmegy, felszolal egy allitolagos haver temetesen, de annyira tiszteli, hogy azert ki nem hagyna egy kis fideszezest a mely gyaszaban"
Hülye vagy? Akkor miről ugattál?

ózdi cigány 2015.11.06. 17:38:27

@Tudományos Iibsizmus: Ugye nem várod egy hülye fideszestől, hogy emlékezzen mit röfögött 3 órája?

N. Barbie 2015.11.06. 17:52:24

@Tudományos Iibsizmus: Latom az erto olvasas nem az erosseged.
A hozzaszolasom elso bekezdeset kellett volna bemasolnod, nem a masodikat okoska.
Segitek:
"Valahogy kimaradt a cikkbol az a kis "aprosag", amit valamelyik nap olvastam, hogy a nagy goncz haver mecsimi szoveget nem engedelyezte a csalad, mert tulsagosan aktualpolitikai volt..."

Vilagos? Tehat olvastam egy hirt (index vagy origo), hogy a csalad nem engedelyezte mecsimi beszedet. Ez egy hir volt, amit olvastam, nem a szoveget olvastam. Igy mar ertheto? Bocs, ha nem, egyszerubben nem tudok fogalmazni, de szerinte elsore is ertheto volt 20-as IQ felett...

N. Barbie 2015.11.06. 17:54:45

@ózdi cigány: En meg egy ozdi ciganytol nem varom, hogy a vagdalkozason kivul tenyekkel is bizonyitani tudna, hogy mitol lennek en fideszes :D

N. Barbie 2015.11.06. 17:59:55

@ózdi cigány: Igazan szanalmas, mikor lathatoan gazdasagi analfabeta osztja az eszt gazdasagrol :DD
Tudom, tudom, megint fideszes leszek, csak mert megmagyarazom miert vagy ostoba :)
Az javulo amerikai gazdasagi adatok miatti varhato FED dontes nem csak az USD-HUF kapcsolatra lesz hatassal, hanem kb minden mas penznemmel szemben is erosodni fog a dollar. Semmi koze orbanhoz.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.06. 18:19:48

@N. Barbie: Ezt írtad te barom.

""mecsimi elmegy, felszolal egy allitolagos haver temetesen, de annyira tiszteli, hogy azert ki nem hagyna egy kis FIDESZEZÉST a mely gyaszaban"

N. Barbie 2015.11.06. 18:30:43

@Tudományos Iibsizmus: A ket bekezdes kapcsolodik te sotet barom, mit nem lehet rajta erteni?
A cikkben az volt, hogy a cslad az aktualpolitikai tartalma miatt nem engedelyezte azt a beszedet. Erre irttam, hogy mecsiminek annyira nagy a gyasza, hogy meg a haverja temetesen se hagyna ki, hogy fideszezzen kicsit. Merthogy nyilvanvaloan az aktualpolitikai tartalom fideszezest jelent, abban gondolom egyet ertunk, hogy nem mondjuk az szdsz buneit akarta sorolni arpi temetesen.
Bonyolult? Latom igen...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.06. 21:11:45

Egy dologra azért nagyon kíváncsi lennék: Ha Orbán nem megy el a temetésre, akkor ugye most a balhibbant sajtó és blogoszféra azon háborogna, hogy a minimális kegyeletet sem adta meg Göncznek azzal, hogy legalább magánemberként elmegy a temetésére.

Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát 2015.11.06. 21:42:14

"volt köztársasági elnök az kérte, ne az állami protokoll szerint temessék"

Jellemzo ezekre a tetves liberokra, hogy meg halalukban is feszultseget keltenek, ellensegeskednek.

Gyurcsany F. 2015.11.06. 21:45:22

A szemét Orbán megölte Gönc Árpádot. A DK már megette a feljentést.

csak egy néző 2015.11.06. 21:51:06

@Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát:
Ezért a kommentért kár volt regisztrálnod, idióta, cserépedény.

Gyorgy Nagy 2015.11.06. 21:56:46

A volt kisz titkár " ELSZALADT " a temetés vége előtt.Mèg virágrasem telett ja ezt neki a saját pénzből kelett volna megvenni nem ugy mint a STADIONOK ÉPITÉSÉT.

1ghost 2015.11.06. 23:15:47

@N. Barbie: Barbika , te miért vagy mélysetét? Miért van az, hogy rólad süt a butaság?

N. Barbie 2015.11.06. 23:55:33

@1ghost: Igazán lehengerlő levezetés, ja, nem, csak személyeskedő böfögés :D
Belenézve a hozzászólásaidba nem is csodálkozom, hogy csak ennyire futja, láthatóan agyadra ment a fideszezés :)
Akiknek nem érted a hozzászólását (tehát majdnem mindenki), az gyorsan le van tudva egy fideszbérencezéssel vagy egy kis személyeskedéssel.
De mindegy, csak a szokásos ostoba ballib bohóc :)

pucros 2015.11.07. 00:01:59

Ez az eszmefuttatás kicsit túl van kombinálva.
A politikusnak a politikusi oldalát ismeri a nyilvánosság. Magánemberként nem ugyanaz.

1ghost 2015.11.07. 08:01:23

@N. Barbie:

Most mi értelme felkapnod a vizet? Megnéztem a hozzászólásaidat, és megállapítottam rólad egy tényt. Emiatt igazán nem kellene dühöngened! Inkább a kérdésekre válaszoltál volna, de azt tőled úgy látszik nem lehet elvárni, csak személyeskedésre futja.

inebhedj - szerintem 2015.11.07. 10:11:13

A két további elvárást nem volt nehéz teljesíteni, ahogy ennek előtte, úgy jelenleg sincsenek jobboldali állami vezetők.

Akkor lett volna gond, ha jobboldali állami vezetőkhöz ragaszkodott volna, szervezni jobboldali pártot, kiírni rendkívüli választásokat, kifejteni olyan marketinget, hogy megnyerje, kormányt alakítani, beiktatni... Erre nem lett volna idő.

midnight coder 2015.11.07. 10:31:32

A köztársasági elnök mint intézmény _elvileg_ a pártok felett áll. Azaz Göncz _elméletileg_ mind a jobb mind a baloldal köztársasági elnöke volt, és csak az ország, a társadalom érdekeit kellett volna néznie. Az más kérdés, hogy mint ilyen szarul végezte a dolgát, és soha egy percig sem volt valóban független, gyakorlatilag szó nélkül végig asszisztálta az ország ballibek általi szétlopását és a társadalom tönkretételét. Valóban független köztársasági elnök szerintem idáig csak a Sólyom volt. Ezzel együtt, szerintem minden köztársasági elnök temetésén, pláne egy olyanén aki egy fontos időszakban játszott, ha mégoly dicstelen szerepet is, a mindenkori kormányfőnek legalább magánemberként mindenképpen illik ott lenni. Ez nem Göncz személyének szól, hanem a tisztségének.

midnight coder 2015.11.07. 10:43:34

@rasztaszív: A liberósbolsiknak a fasizmus elleni állandó harc megy az agyára. Ébredj már fel egy pillanatra, és nézz körül! Európában harcoló nácikat utoljára a dédapád látott. Ezzel szemben ma is több ezer európai harcol az IS-ben, gyilkolnak ártatlanokat, erőszakolnak nőket, hurcolnak el gyerekeket az iskolából. A következő Holocaust mögött már nem a szélsőjobb lesz az ideológia. Ti olyan ősemberek vagytok, akik lelkesen nyilaznak a Tyrannosaurus csontvázára, miközben a fejetekre csöpög a nyál az épp lecsapni készülő barlangi medve agyaráról.

csak egy néző 2015.11.07. 11:05:43

@midnight coder:

"Valóban független köztársasági elnök szerintem idáig csak a Sólyom volt."
Ebben az országban olyan még sosem volt. Sólyom esetében azért ezt nem nevezném függetlenségnek.

"Orbán "szoros emberfogást" rendelt el: minden fideszes képviselőnek meg kellett mutatnia a szavazólapot egy másiknak. Az egyéniben bejutott vagy területi listásoknak a megyei elnök előtt kellett prezentálni, az országos listásoknak pedig a frakcióvezető-helyettesek engedélyét kellett megkapniuk, hogy bedobhassák az urnába kitöltött cetlijeiket. Csekkoltak a fideszes jegyzők, és két megbízható képviselő (Bánki Erik és Simon Erika) is. Általában kettesével mentek be a függöny mögé, sőt, nem volt ritka, aki le is fényképezte a voksát. "Az még rendben, hogy pisilni párosával járunk, de hogy már szavazni is..." - háborgott az egyik ellenzéki honatya. A szoros emberfogásnak igazából a harmadik fordulóban lett jelentősége, amikor többek egybehangzó állítása szerint Kósa Lajos rajtakapta Lájer Józsefet, hogy Szilit ikszelte be. Rontásra hivatkozva újat kért neki és felügyelte, hogy Lájer a megfelelő helyre tegye a keresztet."

Azt el kell ismerni, hogy a temetés méltóságteljes volt és Orbán jól oldotta meg a részvételét, mint a mesében. Ott is volt meg nem is, nem tülekedett az első sorokba és csöndben lelépett a vége előtt.

N. Barbie 2015.11.07. 12:38:08

@1ghost: Ja, értem, a bölcs tudós 1ghost megállapít rólam valamit, persze mindenféle magyarázat nélkül és az onnantól tény kérem szépen :D Na ne nevettesd ki magad :)
Nyilván én személyeskedem, nem az aki úgy szól hozzám, hogy idézem:
"Barbika , te miért vagy mélysetét? Miért van az, hogy rólad süt a butaság? "
Ez gondolom ostoba ballibeknél akkor nem személyeskedés, ugye? :D
Milyen kérdésre is kéne nekem válaszolni, nem tűnt fel, hogy bárki kérdezett volna tőlem bármit.
Felkapni a vizet egy ostoba ballib bohóc sértegetésein? Ugyan már, kicsit túlbecsülöd magad, csak jókat röhögök rajtad :D

N. Barbie 2015.11.07. 12:48:53

@csak egy néző: vannak fenntartásaim egy magyarnarancs cikk hitelességét illetően, de mindegy fogadjuk el, hogy igaz. Semmi meglepő nincs benne, hogy a mindenkori k.e. személye politikai alkuk végeredménye. Pontosan így választották meg árpit is, a különbség az, hogy az árpi fanok ezt nem hajlandók elismerni, úgy állítják be, mintha legalábbis az éltető, ujjongó milliós tömeg a Duna jegén választotta volna meg.

rasztaszív 2015.11.07. 13:02:24

@midnight coder: per pillanat nemhogy senki nem harcol az orbáni fasizmus ellen,de a legtöbben még a nevén nevezni sem merik.pedig a helyzet egyértelmű:a centrális erőtér,illiberális demokrácia,erős vezető hármasság maga a fasizmus esszenciája.
a migránsoktól,meg az is-től pedig orbán nem lesz kevésbé fasiszta.

1ghost 2015.11.07. 14:35:45

@N. Barbie:

Kedves Barbie!

A tényeket te magad szolgáltattad a hozzászólásaiddal, olvasd csak vissza őket, s utána jó lenne, ha végre egyszer legalább saját magaddal egyetértenél.
Hogy a mondatvégi kérdőjelet sem ismered már fel, az egyértelmű jele annak, hogy az elméd teljesen megzavarodott, és már csak vagdalkozol.
De kérlek ne haragudj, ezen én nem tudok segíteni, mert még abban is tévedsz, hogy én tudós vagyok.

csak egy néző 2015.11.07. 15:07:37

@N. Barbie:
"Az elnökválasztást 1990. május 2-án rendezték, korábban ugyanakkor a Magyar Szocialista Párt arról kezdeményezett népszavazást, hogy közvetlen legyen az elnökválasztás (eleinte nem ők, hanem Király Zoltán független képviselő volt az „ötletgazda”). Így a 295 igen (és 13 nem) szavazattal megválasztott Göncz Árpád csak ideiglenesen lett országunk első elnöke.
1990. augusztus 3-án a Parlament megerősítette az elnökválasztás eredményét. Göncz Árpádot 1995. június 19-én újraválasztották, akkor volt egy ellenfele is, az MDF, a Fidesz és a KDNP Mádl Ferencet jelölte. Göncz akkor 259 szavazatot kapott."

No komment.

N. Barbie 2015.11.07. 15:11:30

@1ghost: Micsoda szánalmas magyarázkodás :DD
Jajajaj, most jön a nyelvtannáci rész, ha a személyeskedésbe beégtél, akkor jön ez a rész :D Szórakoztatsz, írj még hasonló hülyeségeket :)
Az előbb még valami kérdésre válaszolásról ömlengtél, meg, hogy én személyeskedek, most hogy mindkettővel beégtél, terelni kellett gyorsan, jött a nyelvtannáci rész, mint kétségbeesett próbálkozás. :D

N. Barbie 2015.11.07. 15:26:54

@csak egy néző: forrás: gonczarpad.hu
Nyilván elfogulatlan önéletrajz...
No komment.

Az, hogy végül is hány képviselő (melyiket mivel vették meg már ki tudja) szavazott rá, nem tudom, hogy kapcsolódik ahhoz, hogy egyáltalán a jelölése sem mondjuk a parlament közfelkiáltásával történt, hanem egy egyszerű, sunyi paktum része volt.

forrás: hvg (gondolom ez elég hiteles lesz ballib oldalon)
"Göncz Árpád a híres Antall-Tölgyessy-paktum, vagyis az MDF-elnök és kormányfő, Antall József és Tölgyessy Péter akkori SZDSZ-frakcióvezető közötti megállapodás eredményeként lett köztársasági elnök, méghozzá 68 évesen. Az SZDSZ – mint legnagyobb ellenzéki párt - számos kétharmados törvényt „adott fel” a paktumban, vagyis lehetővé tette az alkotmány módosítását, és azt, hogy a kormányzáshoz legszükségesebb törvényeket ezután akár 50 százalék plusz egy szavazatos többséggel is elfogadhassa a parlament. Így lehetővé vált a többségi kormányzás, nem szorult állandó egyeztetésre az MDF vezette kabinet az ellenzékkel. (A kormánykoalíció 1990-ben több mint 50 százalékos többséggel rendelkezett.)

Cserébe az ellenzéki párt kulcspozíciót szerzett: jelöltjét, Göncz Árpádot, akiben Antall József személyesen is megbízott, választotta a parlament köztársasági elnöknek."

csak egy néző 2015.11.07. 15:37:44

@N. Barbie:
Azt hiszem, hogy okafogyottá vált ez az egész vita. Be is fejeztem.
Hiszen ma már minden korrekt módon történik, ilyen jól még sosem éltünk, éljen a fidesz és majdan a jobbik. Hajrá Magyarország, hajrá magyar hazaffyak. Ennyi.

N. Barbie 2015.11.07. 16:55:13

@csak egy néző: Én nem mondtam ilyet, de még csak hasonlót sem. árpiról és a megválasztása körülményeiről volt szó, nem a fideszről vagy jobbikról.

1ghost 2015.11.07. 23:21:05

@N. Barbie:

Barbika ez baromi jó! Most meg már a magyar nyelvtant meg a nácizmust akarod közös nevezőre hozni. Bravo- Hát te tényleg egy idióta vagy.

N. Barbie 2015.11.08. 09:48:06

@1ghost: Ne engem idiótázz, csak mert annyira ostoba vagy, hogy még nem hallottad a nyelvtannáci kifejezést. Tudod, ezt azokra szokták mondani, akik túl hülyék érdemi hozzászólásra, csak egy-egy elgépelésbe tudnak belekötni, a korlátolt szellemi képességeik csak ennyire jók. Na te is egy vagy ezek közül a bohócok közül :)

Kohn vektor (törölt) 2015.11.08. 10:22:34

@Kuntakintekitekinte:
Hüje vagy te kisfiam! Idejössz cigányozni? Menj a Fórumra, ott szeretettel várják az ilyen betegeket!:((

1ghost 2015.11.08. 13:22:22

Nagyon jó Barbika, nagyon jó! Barbi-bébi! Haláli vagy! Egyre jobb! Ekkora idiótát! Irtó jó!

Elgépelésről a fentiekben SZÓ NEM VOLT!!!!

De megígérem: ha nálad nagyobb FÉLNÓTÁSSAL találkozok, azonnal szólok.
Na vigyázz magadra. Csókpuszi, üdv: GHOST

N. Barbie 2015.11.08. 22:14:21

@1ghost: Micsoda meglepetés, még egy adag személyeskedés, mert többre nincs eszed :D Nem azért, nem is várok ballib bohócoktól egy érdemi mondatot sem, tudom, hogy ez kb. lehetetlen :)

N. Barbie 2015.11.08. 22:17:15

@gázóra ellenőr: Na, egy újabb fideszezésbe beleőrült szellemi óriás, aki de meglepő, egyetért a haverjával, persze mindenféle magyarázat nélkül, beköszön egy súlytalan személyeskedéssel. Ugye nem baj, ha csak simán lesz@rom a hozzád hasonló gyűlölködők véleményét? :D

1ghost 2015.11.08. 23:17:24

@N. Barbie: Barbika! Te jobb vagy, mint a Benny Hill show! Imádlak!

FIGYELJ

Kedve Gázóra Ellenőr nem azt mondta, hogy fideszes vagy, hanem azt hogy IDIÓTA!
De nálad úgy látszik az IDIÓTA ÉS A FIDESZES szinoním (rokonértelmű) fogalmak!

Gyagyás Barbie, bravó!

Írj még!! Please, please.....(kérlek, kérlek....)

N. Barbie 2015.11.09. 10:40:23

@1ghost: Be kene mar fejezni azt a 8 altalanost oreg, hatha az erto olvasas kicsit jobban menne.
Irtam en olyat, hogy gazora bohoc irta, hogy fideszes vagyok? Na ugye...
Azt irtam, hogy micsoda meglepetes, az egyik fideszezesbe beleorult szemelyeskedo ostoba ballib egy velemenyen van a masik ugyanilyen ostobaval. Ahogy te is, o is megjelent, bebofogott kis szemelyeskedest, persze mindenfele magyarazat nelkul, azt kesz.
Ezt egy atlag 5 eves is tudja, de azert ti idiotaztok :DD
Ja, mar a sajat dumamat irod nekem vissza? Aranyos :D Arra sincs eleg eszed, hogy sajatot talalj ki? :DD

Amugy igen, nalam az idiota es a fideszes egyutt jar, ahogy az idiota es a ballib is (igen, nyugodtan magadra veheted :D)

1ghost 2015.11.09. 17:18:17

Hát Barbike, zseniális vagy újra! Grat. Ha saját szememmel nem látom, el sem hiszem!

Fentebb kiderült rólad, hogy mondat végi kérdőjel felismerésével gondjaid vannak, erre mit csinálsz? Ahelyett, hogy bizonyítanád az ellenkezőjét, leírod hogy ideje lenne befejezned a nyóc elemit.

Bravo Tökfilkó Barbie!

De ez még semmi , FIGYELJ!

Te mint fő gyűlölködő írod, hogy lesz@rod a gyűlölködők véleményét! Ergo, lesz@rod saját magad!

Hát édes öregem, te még annál is gyagyásabb vagy, mint amilyennek eddig gondoltalak. Felléptetlek a CIRKUSZBAN komolyan, mert egy ilyen idiótát már mutogatni kell. Egy zsák pénzt fogunk keresni!

Dadadadammmm, produkció......

N. Barbie 2015.11.09. 17:34:25

@1ghost: Ne nevettesd mar ki magad meg jobban te ostoba bohoc.
A lazalmaidat meg ne add el tenykent. Mint jo nyelvtannaci, raugrottal egy elgepelesre, mert ertelmesebb valaszra nincs es nem is volt eleg eszed. Nalad gondolom nem talalnek elgepelest, jaaa, de...
Erre irod, hogy "kiderult, hogy mondat vegi...." Ja, kiderult, sajat magadnak magyarazod tovabb a hulyeseged :D Masreszt: kiderult, hogy A mondat vegi, merthogy ezt igy szoktak irni. Milyen szanalmas, mikor a nyelvtannaci bukik meg nyelvtanbol :D

A masodik resz meg jobb, most bebofogod, hogy en vagyok gyulolkodo, hogy miert persze ismet nem derul ki, majd egyet ertesz sajat magaddal :D Oriasi :D

Nyilva, persze, en vagyok az idiota es gyulolkodo, nem azok akik legelso hozzam intezett, lehengerlo ertelmi kepessegekre vallo irasai ezek:

"1ghost 2015.11.06. 23:15:47

@N. Barbie: Barbika , te miért vagy mélysetét? Miért van az, hogy rólad süt a butaság? "

"gázóra ellenőr 2015.11.08. 19:37:29

@N. Barbie: Te egy idióta vagy. Pont. "

Remelem mindenki megfigyelte a csodalatos ballib vitakulturat :DD
Te melysetet/bute/idiota vagy. Miert? Mert, mi, a tevedhetetlen ballibsi bolcsek azt mondtuk.

Mar sikitva rohogok :DD

1ghost 2015.11.09. 22:04:20

Barbie, mindenekelőtt kösz a választ! Kurva jó! Baromira élveztem!

Most azonban csak röviden írok! FIGYELJ!

Felrovod nekem, hogy egyetértek saját magammal! Bravo, Grat! Te, Gyagyás Barbie! Hát az ember legalább saját magával értsen egyet, ha már mással nem is!

Te, Barbie! Ez a másik még jobb! Hát nem hiszed el, dobtam egy hátast tőle! EZT HALLGASD!

Azt állítod, hogy tévedhetetlen ballibsi bölcs vagy! Korábban meg azt mondtad, hogy a ballibsik idióták! Ergo, leidiótázod saját magad a világhálón!

Hát édes öregem, ha te komplett vagy, akkor én vagyok a Poncius Pilátus!

Ja, a legfontosabbat majd elfelejtettem! Sikerült beszélnem az Igazgató Úrral a cirkuszból. Tudod, a fellépésed kapcsán, a NyelvtanNáci produkcióval. Csupa jó hírem van ez ügyben, majd beszámolok róla, de sajna most mennem kell.

Vigyázz magadra!
Üdv,
Ghost

N. Barbie 2015.11.09. 22:46:39

@1ghost: Jézusom, te tényleg nem értetted meg, hogy a te meg a másik üldözési mániás haverod nevében írtam (miután titeket idéztelek, bonyolult, nem?), nem pedig én vagyok ballibsi? Már azt hittem nincs az eddigieknél mélyebb sötétség, de, de van :D
Már csak azt nem értem értelmi fogyatékos kényszer-gyógykezelteknek miért adnak internet elérést? :DD

Ja, két napja várom, hogy milyen kérdésre is kéne válaszolnom, de, miután szépen beégtél vele, azóta mély hallgatás van, marad a szánalmas személyeskedés :D
Nem baj, a tipikus példája vagy az önmagát minden alap nélkül nagyon okosnak tartó ballib szerencsétleneknek, szerencsére a vezetőitek is ilyen értelmi színvonalon állnak, ezért vagytok a jól megérdemelt helyeteken :DD

1ghost 2015.11.10. 17:05:24

Halihó! Megnéztem a legújabb produkciód nos, grat, grat, grat Bravo..

Gyagyás Barbie, idesüss!

Írod, hogy újabban mások nevében írsz! Komolyon? Hát ekkora tökkelütött meg hogyan lehetsz? Ennek mi a titka?

FIGYELJ

A regisztráció ingyenes te szerencsétlen, a saját nevedben is írhatsz annyit, amennyit akarsz, és annyiszor ahányszor csak akarsz. NEM KELL FIZETNED ÉRTE, te gyogyós.

MÁS

Ettől az internetelérési javaslatodtól meg újfent dobtam egy hátast.

Na ezt skubizd!

Fentebb már kiderült, hogy idióta vagy, erre azt akarod, hogy az idióták ne internetezhessenek. Te flúgos futam, tudod te egyáltalán, hogy mit beszélsz? Hát saját magadat akarod lekorlátozni? Noooooormállllisssss Barbie?????? NOooormáliiiiiiiis?????

Lassan úgy áll a helyzet, hogy még majd nekem kell megvédeni Téged saját önnön magadtól.

Ja, a cirkuszi Igazgató Úrral kapcsolatosan is egy csomó jó hírem van, beszéltem neki rólad! És nem hiszed el, fetrengett a röhögéstől. De minderről majd később.

Vigyázz magadra, üdv:
GHOST
süti beállítások módosítása