B1 blogcsalád



Falusi négerünnep: visszaküldjük Borosst az őt méltán megillető díszsírhelyre

Monoszkóp

2015. augusztus 20. - Egyenlítő blog

Augusztus huszadikán magunk is az új kenyeret ünnepeljük, igaz, kicsit már megszikkadt. Pirítani azért jó lesz nem kell félnetek. Illetve az elveszett alkotmányosságot. De lehet, hogy fordítva, az új kenyér veszett meg, és az alkotmány száradt ki, nemigen lehet innen faluról a nagypolitikát követni.

Népnemzeti eledelt készítünk (én csak a szegedi csípőset vágom), az én drágám turulpörköltön gondolkodik, esetleg nyereg alatt puhított medvetalpon, kóser módra. Már jóelőre kikefélte az ünneplő kapedlim, csak úgy porzott a fekete bársony, mint homokfutó után a tarlós szik sarja vagy mi. (Ezt mindig rosszul mondom, csúfolnak is érte a hitközségbe.)

bp.jpg

Már rég nincs ki nekünk a tíz férfi, kivéve a víkenden, amikor viszont a húsztól sem állunk messze, a monoszlói keresztény törzsközönségben ilyenkor előtérbe kerül a kisebbrendűségi érzés, szinte már őskeresztény négerekért imádkoznak, de lehetnek akár muzulmán bevándorlók is, csak ne mi legyünk a többség.

Szóval nagyban folynak a főzési előkészületek, piros kötényben szorgoskodik az kis szentisvánom, csak úgy nő a szennyes konyhai segédeszközök sora, lassan a földtől a plafonig érnek. Én kis pogány rabszolga szentistvánként mosogatok, még ha meg is eresztek néha egy-egy vaskosabb bazmeget, mert rendre elázik a fékezett habzású Marlboro a számban.

De ma minden szent áldozatra hajlandó vagyok, hiszen nem magunknak főzünk, hanem a meghívott yummberes idegeneknek, köztük egy-két igazán nagyszerű pofának. Itt van mindjárt a Boross Péter, már tegnap bejelentkezett, miatta nem lehet e szent napon rágós a hús, emelkedett a hangulat. Sőt, hiába lesz kései az óra, villanyt sem gyújthatunk, mert

sötétben minden kávé fekete.

Mire délutánba hajlik az idő, arrébbállok a roggyant kocsival, legyen hová kikötnie okos járgányát a kőbuta Semjénnek, mert ő is jön majd stüszikalapban, lóháton, palloslovag-szentistvánként. A tekesek leszóltak jóelőre, hogy neki feltétlenül fürjek valamit ma estére, azt szereti, meg magas lóról bambán letekinteni a székhelyekre, amelyekből hat lesz, úgy tervezzük.

Van két turulcomb a mélyhűtőben, azt konfitálja majd citromosan, de addig is pityókát hímezek-hámozok, unikumszagúan. Hej, piroskám, galambocskám, ma szent erőspistával főzünk mindent, a kutyaúristenit. Egyszer van nemzeti ünnep vagy miafasz.

Még a Kontroll Csoport is valahogy másképp szól ma a Gizi néni által importált nyugatnémet Harmann-Kardonból, a szomszéd eredeti, kertben kapirgáló tyúktól származó falusi záptojása is másképp bűzlik, a hős szagok terén versenyt futnak a CBA-ban vett szlovák camenbert-rel, erős bástya vagyunk mink, nem jövedékmentes műbort gyártó homoki lőrés.

Amúgy pedig már alig várom a ma esti monoszlói tüzijátékot, amely a desszert után várható. Echte kínai bevándorlói hamisítvány ugyan, de a teszkó parkolójában árusító menedékes szerint még így is elég jól lehet célozni vele. Mert ma nagy nap lesz: ha tele hassal is, de

visszaküldjük ezt a kriptaszökevény Borosst

az őt méltán megillető díszsírhelyre, hatalmas pukkanó petárdákkal a tekintetes hátsó felében.

Ámen.

Tardos János

(Kép: Magyar Hírlap)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr707721340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampfer 2015.08.20. 21:16:43

Ezúton is respekt és tisztelet Borosnak, amiért kimondta azt az igazságot, amihez sajnos a magyar kormány is gyáva! De az emberek és a társadalom jelentős része tudja, érzni és támogatja! Ilyenkor is megindul ennek a végtelenül gusztostalan és undorító hungarofób, áruló társaságnak a fröcsögő magyargyűlölete!
De, hát miért lenne egy tardosjános más, mint egy désjános, kálmánolga, németpéter, simonandrás vagy rónaiegon? Egyívásúak, egy 'kenyeret' esznek, gyűlölnek mindent, ami magyar és alig várják, hogy egy sivatagból szalasztott szőrtelen talpú nigger az utolsó magyar nyakát is elvágja!

Boldog születésnapot MAGYARORSZÁG! Még sokszáz születésnapot Magyarság! Egészséget és bátorságot az igazaknak és az őszintéknek!
Soha többé egy születésnapot se a hungarofób árulóknak!

Borosnak minden szava igazság! Jó lenne, ha a kormány is megszívlelné! A nemzetidegen árulóknak végre tényleg a helyükre kéne kerülniük!
Igaz, tardos...?
Téged kéne a fajtáddal visszaküldeni annak a másik nagyvezérednek a seggébe, ahonnan kinyomott titeket!
Kamp.

Éhes ló 2015.08.22. 08:22:50

Kissé frusztráltnak tűnik ez a mesüge poster, de van is rá oka.
Addig jó nekünk.:)

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2015.09.04. 12:59:33

Kiváló írás. A szerző tehetséges.
A blog dísznácijai meg fulladjanak meg. Lehetőleg máma még.
süti beállítások módosítása