B1 blogcsalád



Dr. Rogán Cecília kegyetlenül odaver a Fidesznek

2015. augusztus 19. - Egyenlítő blog

A jól felépített fideszes kommunikáció pajzsán erős rés támadt. Mint emlékszünk rá, Németh Zsolt a minap úgy fogalmazott, hogy az „asszony nem ember”. Nos, ennek a kijelentésnek a valóságalapján lehet ugyan vitatkozni, de a legfelsőbb helyről sem érkezett rá cáfolat, tehát fogadjuk el egyelőre, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében ez általánosan elfogadott.

Sőt, a jelenlévő fideszes hölgyek, ahelyett hogy azt felelték volna, hogy nahát, nahát, meg azért már mégse ezzel tessen viccelnie a méltóságos úrnak, nagy göcögve próbálták megmagyarázni, hogy

ennyi belefér.

Száz szónak is egy a vége: az asszony nem ember (Fidesz).

Ámde dr. Rogán Cecília egy jelentős interjút adott egy bulvármagazinnak. Ezt saját erotikus jellegű képeivel illusztrálta – a magyar celebvilágban határozottan megállja a helyét, és csak remélni tudjuk, hogy még sokra viszi a modellpályán.

rc_1.jpg

De nem is ez a lényeg, hanem, hogy dr. Rogán Cecília határozottan kijelenti a mellékelt mélységesen mély interjúban: „én is emberből vagyok”.

Értik? Egy asszony, ráadásul egy fideszes asszony, ellentmond az egyik legrégibb fideszes férfiembernek. Az ilyen összevissza beszéd pedig nem vezet jóra. Ezt régóta tudjuk. Akad egy csomó párt, amelyiknek, ha egyik vezetője A-t mondt, a másik dafke B-t – aztán ma már egy rendes miniszterelnök-jelöltjük sincsen.

Kétségtelen, miközben dr. Rogánné lenge öltözékben, igézően pillant az olvasókra mondjuk egy férfiöltöző belső faláról, mégsem mondhatja azt, hogy „nem vagyok emberből.” Hiszen jól láthatóan emberből van – vagyis olyan humanoid jellegű. Az emberi faj már csak olyan, hogy a legkülönfélébb egyedekből áll. Dr. Rogán Cecília bőven belefér ebbe –, mondhatnánk, gusztusos fehércseléd, bár én speciel nem vinném haza – de ebből semmi sem következik.

Ráadásul, ars poeticája is van (dr. Rogánné kedvéért: az ars poetica egy olyan közepes méretű tárgy gyakran festett bőrből, amelyet Gucci vagy Versace boltokban árulnak, és a Pasa parki lakóknak ajánlott kellék minden lakógyűlésre). Ezen ars poetica szerint „önmagamat is szeretném felvállalni” – olvasható a már fent idézett mélyinterjúban.

Ez egy annyira jó és találó mondat, hogy a családi címert is minden valószínűség szerint ez fogja majd díszíteni,

és nemzedékről nemzedékre száll majd a dinasztiaalapító örökbecsű mondása „önmagamat is szeretném felvállalni.”. Ilyen tömörem, időtállóan, kifejezően még a régi görögök sem fogalmaztak.

Dr. Rogánné – fideszes körökben Cecília asszony – új karrierje valószínűleg sok „nem ember”-t lelkesít fel, hogy igenis lehet harmincon felül is újrakezdeni.

Más kérdés, hogy Cecília doktorasszony akkor is ilyen kapós lenne-e lenge öltözetében, ha ő csak egy egyszerű, hétköznapi lény lenne. Semmi politikus férj, apa, stb.

Mondjuk fizika-kémia szakos középiskolai tanár. Akkor is oldalakon át legeltethetnénk a szemünket csábító fotóin?

rc2.jpg

(A képek lelőhelye)

Erős a gyanúm, hogy akkor nem. Bizony, Cecília doktor ezt a szép sikert mégiscsak annak köszönheti, hogy ura most éppen valami fontos közéleti tisztséget tölt be, s a budai pasa folyton hitegeti, hogy egykor talán még többre is viheti. Talán még nagyon sokra,

de addig még rengeteg pénz lefolyik a Pasa parki lakótelepen.

Dr. Rogánné azt mutatja valóban, hogy mi fideszesek persze különös fából vagyunk faragva, de azért a szívünk mélyén valahol mégiscsak jó a seggünk és kívánatos a mellünk, tudunk csábosan nézni, mint egy hatvanas évekbeli szoftmagazin celebjei.

Mert ugyan az uramnak ott a sok fontos államügy, meg az a rengeteg pénz, amit el kell költeni és törvényt törvényre kell helyeznie, hogy épüljön ez a  mi szép új világunk, de otthon azért egy doromboló vadmacska várja, amint végre önmagát is felvállalja. (Önfelvállaló, C-kosaras típus.)

Persze, ha Cecília asszony azért szerepel itt, mert ugye a férje az aki, akkor ez már politika – és akkor szegénynek el kell viselnie azt a sok valóban méltatlan vulgárszexista megjegyzést, amelyet az ilyenre sokszor hajlamos kommentelők jegyeznek a képek alá.

Nyilván fáj neki ez a sok „sunáznám” és társai, de a siker áldozatokat kíván minden pártkatonától.

Sőt, néha még a feleségétől is. Dr. Cecília volt már tévé teleregényben, magazinban, rövidesen főzőműsorban és valóságshowban is feltűnik majd, mindezt csak azért, hogy bizonyítsa a némethzsolti tétel tarthatatlanságát: Ő is emberből van.

Hiú, gyarló, emberből. Éppen olyanból, mint mi. Jó, neki van Pasa parkja, és bejárása a felsőbb körökbe. De látjuk, szépül és virágzik a hon – és ezt az urának köszönhetjük.  Hát ne irigykedjünk b. nejére sem.

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr877715160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2015.08.20. 00:51:10

"Dr. Rogánné azt mutatja valóban, hogy mi fideszesek persze különös fából vagyunk faragva, de azért a szívünk mélyén valahol mégiscsak jó a seggünk és kívánatos a mellünk, tudunk csábosan nézni, mint egy hatvanas évekbeli szoftmagazin celebjei."

Ettől majdnem lefordultam a székről. Csodásan maró hatású. Tetszik.

pervie but hot (törölt) 2015.08.20. 02:29:16

Dr. Rogán Ceci maga is doktor vagy csak férjura nevének felvétele tette azzá?
rengeteg tanítónőt, tanárnőt ismerek, akik a férjük jogán doktoroztatják magukat (a férjek közt jogász, orvos, matematikus, filozófus, irodalomtudós, germanisztikus, vegyész doktorok is vannak). Egy vidéki általános iskolai tanári szobában elég erős pozíciót biztosít egy ilyen Dr. Kissné Nagy Pötyike titulus. Máshol meg csak mosolyt fakaszt. Minden sikeres férfi mögött van egy nő... Aki jól jár :)
Szóval Cecília tekintetes asszony maga is doktor?

Leptis Magnaq 2015.08.20. 09:01:13

Ceci asszony belekerül a világtörténelembe! Elviseli csigaszemet, és melle is van. Gratulálunk a doktori fokozathoz!

A Hülyegyerek 2015.08.20. 14:01:18

Fájt végigolvasni, de azért megtettem, hogy nyugodt szívvel mondhassam: elejétől végéig olcsó iróniával fűszerezett, izomszagú gyenge fing ez, nem írás. Ha ennyire képes az "egyenlítő blog", akkor a Fidesz meg is érdemli, hogy ott legyen, ahol.

Holly Goly 2015.08.22. 11:54:33

ő maga nem dr., a férje után meg nem használhatja, hacsak nem -né (akkor is a végén, úgy, hogy Rogánné xy dr.), mert csak a VEZETÉKNEVÉT vette fel, nagyonokoscikkíró...

Tahó Sandokan 2015.08.22. 12:01:41

Amúgy érdekes, van köztük cirka 12 év, de Cilike úgy pózol, mint egy csitri tinilány a Hungaroringen. Egy 31 éves nőnél azért csak fura ez valahol, nem?

Veszéjes Tomi · http://veszejestomi.blog.hu 2015.08.22. 12:23:55

Én nem sunáznám. Egyrészt úgy lóg a melle, hogy rossz ránézni, csúnya az egész feje, másrészt olyannak be nem tenném, akit megdugott egy rogán-féle genetikai hulladék (gyere tóni, perelj te szardarab), az meg amit leművel vajnánéval és sarkával a másik két tolvajfeleséggel.... Már megbocsássatok, de ha egy nőnek van egy csepp esze, akkor látja, hogy mit művel a férje és a "barátnői" férjei és ha van benne némi spiritusz és LÉLEK akkor ha már megszabadulni nem tud az ilyen férgektől, legalább meghúzza magát és csendben marad. Cilike ezzel szemben veri a nyálát ezerrel, nem baj, legyél csak szem előtt te kis ribi, így legalább ha eljön a tisztogatás ideje, nem fogunk megfeledkezni rólad sem...

mbond 2015.08.22. 13:08:00

@pervie but hot: Ha igen, akkor sürgősen felül kell vizsgálni a doktori képzéseket. Ez lány, hogy is mondjam finoman, nem túl okos.
Bár Schmitt és Mocsai urak után semmin sem lepődnék meg.

satie · http://321.hu/sas 2015.08.22. 13:27:06

Móz1: Teremté tehát az Isten az embert az ő képére, Isten képére teremté őt: férfiúvá és asszonynyá teremté őket.
Mát. 19,4., Márk. 10,6.

satie · http://321.hu/sas 2015.08.22. 13:44:24

És hozzá menének a farizeusok, kisértvén őt és mondván: Szabad-é az embernek az ő feleségét akármi okért elbocsátani?
Mát. 5,31., Mát. 5,32.
Ő pedig felelvén, monda: Nem olvastátok-é, hogy a teremtő kezdettől fogva férfiúvá és asszonynyá teremté őket,
1 Móz. 1,27.

rocksztar 2015.08.22. 13:48:13

se ő, se a férje nem doktor

rocksztar 2015.08.22. 13:48:46

amúgy Dési már itt is profitot maximalizál?

Sir Galahad 2015.08.22. 14:11:30

A poszt felütése megint szándékosan félreértelmezi az "asszony nem ember" mondást. Ez nem azt jelenti, hogy a nő az állat- vagy a növényvilágba sorolandó, szemben a férfival. Az "ember" szó több jelentésű, jelen esetben a házastársak közül a férjet jelöli, aki természetszerűleg nem azonos a másik házastárssal, azaz az asszonnyal. Ez a mondás a férfi és a női szerep természetből adódó különbözőségére hívja fel a figyelmet, nem másról szól. Érdekes egyébként, hogy a "roma" szó használata ellen senki nem tiltakozik, pedig az "ember"-t jelent, amiből következhetnék, hogy a többiek nem emberek... Szóval, ha kérhetem, egy kicsit több komolyságot.

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.22. 14:48:44

@satie:

Nem is tudtam, hogy ez a teremtő isten ennyire kedvelte az "erkölcsös" nőket. Mondjuk azért a kigyónál jobbak.:D

ember100 2015.08.22. 15:09:57

@Sir Galahad:
Helló !

Ja , ja van két gyerekem meg egy lányom .
Agyatlan !

Sir Galahad 2015.08.22. 15:32:48

@ember100: Meg fogsz lepődni, de régen ezt pontosan így mondták, az én nagyapám például az unokáit hasonlóképp sorolta föl. És minden bántó él nélkül mondta így. Amikor az idézett mondás keletkezett, valószínűleg akkor is minden bántó él nélkül fogalmazták meg így. Amikor egy régi mondást idézünk, szerintem érdemes tudni, mit jelent, kiforgatni meg ostobaság.

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.22. 16:17:26

@ember100:

Volt nekem egy főnökom, akit ha megkérdezték mennyi gyereke van, mindig azt mondta, hogy van három csládom, meg egy lányom. Talán a lányát valamivel jobban szerette, mert abból csak gy volt. .

Erdélől származó kollégám meg a gyerekét sokszor nem a nevén említette, hanem azt mondta, hogy a kisfiú.

Az ország jelentős területein volt szokásban a nők részéről a férjük akkénti említése, hogy pl. mondtam az embernek. Ma is használatos, hogy az én emberem.

Gondolom, ha valaki a beszédében népi hagyományokat használ, azért nem agyatlan.

Az ominózus az asszony nem ember kijelentéssel sem lett volna baj, ha nem olyan környezetben, és olyan alkalomból hangzik el. Emiatt az ember elgondolkodik azon ( mármint én jelen pillanatban ), hogy a politikus nem tud gondolkodni beszéd előtt?

Rogán Ceciliának meg talán kéne gyűjtést rendezni valami szolidabb ruhára.

gmihaly 2015.08.22. 16:22:20

A régiek az embert és a némbert különböztették meg, a női ember volt a némber. Aztán ennek a két szóelemnek az összeolvadása (kontamináció) lekezelő jelentést vett fel, az asszony helyette került a szóhasználatba. Nem szerencsés, hogy egy székely vicc nyomán egyes kvázi- és valódi feministák rárepültek a szállóigére, és megerősítettek az urakban bizonyos sztereotípiákat - sajnos. De azért mindenki szereti azokat a hölgyeket, akik nem ilyen pukkancsok.

Gonda István 2015.08.22. 16:59:30

Úgy tudom a hivatalos neve: Rogán Gaál Cecília
Egyébként az, hogy celebként kezd viselkedni, még sokat hozhat a Fidesznek, hiszen ezzel olyan rétegeket szólíthatnak meg, akiket egyébként csak a mindennapi celebhír-adagok tartanak életben.

tujapecér 2015.08.22. 17:39:03

állítólag neccharisnyában is szeret megjelenni fogadásokon.

min 2015.08.22. 17:43:41

Baromság az egész cikk. A hölgy ha "csak" mekis lenne, akkor is nagyon jól néz ki és biza ugyanúgy legeltetné rajta a szemét minden férfiember oldalakon át. Kivéve az irigy tekintetű nőszemélyeket

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.08.22. 18:05:47

Jó nő. Pont. Azé nem kő basztatni mert a Rogán felesége.

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.22. 19:06:26

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Nem arról szóltak eddig, hogy miért a Rogán felesége, meg arró, hogy nem jó nő, hanem másról. Olvasd újra.

Azért egy politikus feleségnek nem kéne a húst a neten árulni, még akkor sem, ha jó nő, meg olyanok a barátnői, akik ezt megengedhetik maguknak.

Gondolj bele, elmegy a Tóni egy fogadásra a nejével, oszt a háta mögött jól kibeszélik, hogy milyen itt-ott-amott. Talán a Cilike ha humanitárius látogtást tenne egy-két-három helyen, akkor többen örülnének a képének. Ja, a Tóni is mehetne vele, nem ártana meg neki sem.

Pop40 2015.08.22. 19:20:09

Rühellem a fideszes tolvajbandát, de ezt a posztot kicsit erőltetettnek érzem.

Németh Zsolt, jó fideszes szokás szerint hülyeségeket beszélt.
De ehhez Rogánnénak semmi köze.
Jó csaj, a képek meg még bőven a vállalható kategóriában vannak, ennél 30 fokban még a metrón is sokkal durvább és bevállalósabb ruhákat látsz.

Rogánéknál nem az asszonnyal van a gond, hanem a férjjel, aki ingatlanpanamával lenyúlta a fél kerületet, meg a hőre táguló lakásukkal. Divatlapban szerepelni a nőnek viszont szíve joga.

Gyorgy Nagy 2015.08.22. 20:31:20

Rogàn is egy paraszt gyerek a felesége is vidèki ludnya akik megjátszák magukat.Toni fiunak előbb utobb elkell számolnia a belvárosi mutyikkal.Beszélik sok lovét tett el.Azután pasa parkozanak.Fogják mèg a földet turni fatornyos falujukban.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.22. 21:07:41

Csak nehogy elszeresse ezt is a Risztov Éva, mint a Kósánét!
Tóninak akkor már csak Kocsis Máté marad együtt búslakodásra.
Vagy Habony.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.08.22. 21:09:42

Amúgy úgy néz ki ez a Ceci azzal a rémisztően riszató hideg szemeivel, mint egy pszichopata fekete nővér.

Shopping 2015.08.22. 21:27:25

Nyilván beteg ( pszichés ) ezzel kompenzál valamit.
Sima ugy.
Menjen orvoshoz

nem akármilyen anyagból gyúrt állat 2015.08.22. 22:30:21

Ráesett a tüllfüggöny a nagytakarításnál, aztán nem bír kibújni alóla, pedig még a szája is tátva az erőlködéstől

mbond 2015.08.22. 22:44:13

Ez megvan? Bennem örök nyomot hagyott és ha Rogán és bölcs neje kerül szóba, mindig ez a sztori jut az eszembe:

"A TV2 Mr és Mrs című vetélkedőjének heti sztárpárjai közé meghívták Rogán Antalt és feleségét, Cecília asszonyt is. Az V. kerület fideszes polgármestere (egyben országgyűlési képviselő) és kedvese rezzenéstelen arccal válaszolgattak a magánéletüket firtató, sokszor ízléstelen kérdésekre, melyek során házasságukra, otthoni meztelenkedésre, vagy éppen az anyagcsere-folyamatokra is kitértek.

Amikor a szemérmességről kérdezték Cecíliát, Rogán Antal válaszolt helyette. Elmondta, a meztelenségnek is megvan a helye, majd egy történettel igazolta, hogy felesége szégyellős asszony. „Egyszer elmentünk Rómába egy hétvégére. Utolsó nap, már kifelé menet a repülőtérre, lemegyünk, én mondom, hogy fizetek. Cecil mondja, hogy „jajj, otthagytam valamit a szobában”, boldogan felrohan. Én már kifizettem, hívtam a taxit, még mindig semmi. Egyszerűen az történt, hogy hiába laktunk egy szobában, gyakorlatilag nem mert előttem, úgy hogy én ott voltam, elmenni wc-re. Két egész napon keresztül kibírta”- nevetett jóízűen feleségén a politikus.
A Rogánné szemérmességéről szóló állítást ugyanakkor némiképp árnyalhatja az a szintén a fideszes politikustól származó kijelentés, miszerint megismerkedésükben komoly szerepet játszott Cecília asszony „nagyon impozáns dekoltázsa”. Rogán egy korábbi interjúban is hasonlóan nyilatkozott megismerkedésükről: egy bizonyos állásinterjúra Cecília „igen meggyőző pólóban érkezett”. A nő egyébként a Mr és Mrs adásában is mélyen dekoltált és meglehetősen rövid ruhákban jelent meg – egyáltalán nem tűnt szemérmesnek."

Aston Kanál 2015.08.22. 23:25:00

@Sir Galahad: meg fogsz lepodni, de ma mar nem regen van. Ma ma van. Igy a polkorrektseg jegyeben (hiszen manapsag ez a meno) nem mondunk ilyeneket. Vagy ha megis, akkor felkeszulunk a nepharagra. Egyszeruen eljart az ido az ilyen nagy igazsagok felett. Ugyhogy ez nem kifogas.
Annyi mas, regen igy vagy ugy hasznalt mondas miatt kinyilik ma a bicska az emberek zsebeben, akkor ezert miert ne?

Mercel 2015.08.23. 00:03:19

Remélem megérem azt a napot amikor rogánt meg a haverjait plusz a "főnököt" bevarják egy életre kis vagyonelkobzással és állampolgárság megvonással fűszerezve..

DE ez az írás akkor is Szar.
Ez kb. Olyan volt mint egy vérfideszes kirohanás a vélt vagy valós "ellenség" ellen.
Különbözni kell tőlük nem pedig hasonulni..

2015.08.23. 06:20:41

Ajjaj, ekkora semmiről írni, ehhez nagy tehetség kell. Mint a régi pártszónoklatok.

funfun 2015.08.23. 09:10:28

@pervie but hot: Rogán sem doktor, közgazdász diplomát szerzett, doktori címet nem. Bár nem kerülne semmibe a Fidesznek, ahogy Mocsai esetében is megoldották. Cilike - ha jól tudom - titkárnője volt. Az történt, ami Tompikával szokott, addig főzte a kávét, amíg a főnökét is megfőzte. Nem hinném, hogy érettséginél magasabb végzettsége lenne, már a megnyilatkozásai alapján sem (mármint Rogán Cicikének)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.08.23. 09:23:18

Stop!
Németh Zsolt nem fogalmazott úgy. Németh Zsolt elmondott egy ismert székelyviccet.
Nem muszáj ám lemenni a Fidesz szintjére.

Netuddki. 2015.08.23. 09:56:06

@Lord_Valdez: Lehet viccet mondani. A megfelelő időben és a megfelelő helyen. Különben meg úgy jár az ecceri fideszes mint a cuslág kartács, amelyik a holokausztünnepségen viccelődött. Arra már nem emlékszem, hogy ki is baszták érte a pártból vagy csak lefokozták. De biztos nem baszták ki ha még lophatott utána 60 milkát...

Netuddki. 2015.08.23. 10:11:17

Ja, és nem(csak) ez a gáz a rogántoncsiban meg a cicikében. A gáz az, hogy a toncsika otthagyta érte a feleségét és a gyerekét. Ezek dumálnak a kereszténységről vazzeg!

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.23. 10:14:27

@Lord_Valdez:

A székely viccek mondásának is meg van a maga helye és ideje. Egyébként meg a jelenlegi kurzus képviselőinek megnyivánulásai ( dolga, hogy szüljön a nő, meg átesik a komondoron stb. ) után ez bezony egy lecsapni való ladba volt. No de Semjén nertárstól nem ez volt az első, de nem is hinni, hogy az utolsó.

átlátó 2015.08.23. 11:00:55

A nemzetes asszony esetleg e nem e keres e kertészt e dikk?

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.08.23. 11:24:19

@bértrollbosszantó_kovi1970: @látjátok feleim szümtükkel:
Akkor azt kell kritizálni, hogy az adott helyen illetlen volt a vicc elsütése és nem azt állítani, hogy szerinte az asszony nem ember. Ez ugyanis csúsztatás.

valaki2011 2015.08.23. 11:39:17

Igen. dr. Rogánné vagy dr. Rogán Cecilia? Nagyon nem mindegy.
És ha még gyesen van, nem praktizál, akkor nem használhatja a dr-t.
dr. Török Krisztina most is az egészségügyben dolgozik, mégis csak Török Krisztina. Miért?

rockjano 2015.08.23. 12:28:10

Az egész arról szól hogy egy magas rangú fideszes politikusnak ezt is szabad…mindent szabad….

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.23. 16:29:57

@Lord_Valdez:

Igaz, igaz, de.
Aki politikusként megnyilvánul, attól elvárható, hogy egy viccet a megfelelő helyen és időben mondjon. Amennyiben túltolja, akkor úgy jár mint Semjén nertárs, mert a labdát ő adta magasra. Hülye aki nem üti le.

Sir Galahad 2015.08.23. 20:30:49

@Aston Kanál: A polkorrektség az egyik rákfenéje a modern világnak, ideje lenne elfelejteni, ha szeretnénk a problémáinkról beszélni (és akkor a megoldás még sehol... ). De ez csak mellékvágány. A lényeg az, hogy egy mondást sose szó szerint kell értelmezni, például a "kinyílik a bicska a zsebében" is ilyen. Illenék ismerni a keletkezés körülményeit, a mögöttes tartalmat. Mondjuk ha ezt külön magyarázni kell, akkor nagyjából mindegy.

ember100 2015.08.24. 00:38:01

@Sir Galahad:
Helló!

Ezeket most inkább hagyjuk.
Személyeskedés nélkül a nagyapád korában és régebben egy csomó mindent másképp mondtak , csináltak , DE nem vagyunk a múltban EZ egy fontos dolog.
Ha ezt én mondom egy kocsmában elmegy legfeljebb kapok egy pofont attól akinek csak lánya született.DE egy politikus ne mondjon már ilyeneket , nem mentében jár , meg lovon mert az elődeink úgy jártak .

látjátok feleim szümtükkel 2015.08.24. 09:14:46

@ember100:

Tévedni teccik, Semjén nertás Erdélyben lovon is járt. Mondjuk nem fehér vót.:D

annamanna 2015.08.27. 06:58:44

"végre önmagát is felvállalja. (Önfelvállaló, C-kosaras típus.)"

Vajon mi Rogán Cecília önvaló lényege, amit felvállal?

De ez mindegy is, sok sikert neki az önfelvállaláshoz, L.L. Junior adjon neki erőt hozzá:

"Vállald bátran önmagad!
Ne félj, melletted leszek,
Fogom majd a két kezed,
Rabszolgalány!"

"adjon Neked erőt az Isten,
áldozat nélkül győzelem sincsen,
Úgyhogy: Harcolj tovább!
És ha a bánat benned gyűlni fog,
Gondolj arra sikerülni fog!
Felejtsd el, hogy mennyire fáj,
Szép rabszolgalány! Ennyit tégy csupán"

www.youtube.com/watch?v=jvA1FXm27fY

Vidám Park 2016.04.17. 23:52:39

@Tahó Sandokan: Központi pártmanipuláció !
Lásd. pl. Vajna Timikéjének vagy az Orbán Ráhel egyes beállításait..
Van aki bekapja a horgot, de ők is bekaphatják !

Vidám Park 2016.04.17. 23:55:27

Mit eszik ez Rogánon ? A pén(is)zét ?
süti beállítások módosítása