B1 blogcsalád



Bayer Zsolt bűnöző. Lesz-e bíróság, amelyik kimondja?

2015. augusztus 15. - nickgrabowszki

 

bayer_1.jpgHagyjuk most, hogy mennyire tehetségtelen és dilettáns. Hogy milyen minőségűek a mondatai. Hogy milyen ő, emberileg. Végülis a frusztráció, a kapzsiság, az alkoholizmus és a buta műveletlenség se bűncselekmény. A szervilizmus és a kormánypropagandistaság manapság pláne nem az, sőt, igen jól fizet. Havi két millát.

Az elütött cigánygyerekek utáni továbbhajtás, az indokzsidózás és a sajnálkozás afölött, hogy orgoványi erdőben nem sikerült nekik mindet (bennünket) nyakig beásni, már közelít ahhoz a határhoz, amelynek átlépése nemcsak a megfoghatatlan és sokféle morálon, hanem az írott és normatív törvényen is kívülre helyezi az elkövetőt.

Hívei volnánk a szólásszabadságnak. Úgy gondoljuk, bármit ki lehet mondani, bármilyen ostobaság legyen is. Nem gondoljuk viszont, hogy a kimondott szónak hatalma volna, nem vagyunk misztikusok. Ha valakit lekurvaanyázunk, az anyja attól meg nem lesz kurva. Persze elhitethetjük másokkal, hogy mégis az. Ez a Bayer-féle propagandisták szerepe. Ezért fizetik őket.

Van azonban egy olyan eset, amikor a sokrétű történelmi tapasztalatok szerint mégicsak van hatalma a kimondott (leírt) szónak. Egyetlen ilyen eset van. A tömegek indulatának fölkorbácsolása. Ezt a hatályos magyar Büntető Törvénykönyv több paragrafusában is büntetni rendeli.

"a görögök történelmet fognak írni, már megint. Ha be merik vetni a rendfenntartó erőket, ha kell, akkor a hadsereget is, és kitakarítják végre Kósz szigetét ezektől a hordáktól, akkor elkezdődik végre valami. (...) Akkor írunk történelmet, ha ezeket hazazavarják, eltüntetik Európa közeléből, egyszer s mindenkorra."

Ezt Bayer írta a pénteki Magyar Hírlapban. Nem tudják, mit cselekszenek, úgyhogy megjelent online is. Ez még lehetne szimpla propagandafogás a közismert adócsalótól. Retorikailag az ellenfél dehumanizálása. Fiktív ellenségről van szó persze, mert Magyarországon nincsenek bevándorlók, legföljebb átvándorlók. Ezért persze nem is tud egyetlen magyarországi példát sem hozni. 

Láttunk már ilyet. Hiszen a nácik-nyilasok is hazazavarásról, kitakarításról álmodoztak. "Egyszer s mindenkorra." Végső megoldás. Endlösung.

"elkezdődött valami rettenet. Aminek véget kell vetni. Most. Minden eszközzel. Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. Mert ha minden így marad, akkor elkerülhetetlen lesz a vérontás."

Véget kell vetni. Minden eszközzel. Ne akadjunk föl azon a logikai baklövésen, hogy ha nem vetünk véget fegyverrel, akkor lesz vérontás. Bayer buta, mint a tök, máskülönben fölfogta volna, a fegyverrel való végetvetés már maga a vérontás.

De mostantól több ő, mint szimpla frusztrált írócska, dillettáns fogalmazó, ócska, pénzéhes propagandista. Mostantól ő bűnöző.

Horda, vadak, szenegáli bűnöző, eritreai állat, veszett kutya, parancsra váró terroristák, öngyilkos merénylők, tetvek, elhülyült döntéshozók, nyálfolyató idióták.

Nem létezik olyan valóban független bíróság, amit egy akár csak közepesen józan bíró vezet, és nem látja az összefüggést az idézett (és korántsem kontextusából kiragadott) mondatok és kitételek, valamint a Btk. vonatkozó paragrafusai között.

Itt van például a 331. § a háborús uszításról.

Vagy a 332. § a közösség elleni uszításról. ("Aki nagy nyilvánosság előtt b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.")

Esetleg a 337. § a rémhírtejesztésről. Ez elvileg nem áll meg, mivel csak közveszély színhelyén lehet elkövetni. De akkor egy bíróságnak ki kellene mondani, hogy nincs közveszély, amiből az következik, hogy Bayer (és gazdái) hazudnak.

A 338. § a közveszéllyel fenyegetésről. ("Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.") Súlyosabb esetben öt év.

Mert Bayer nem csak állításokat tesz. Illetve azokat voltaképp alig tesz. Hanem főként cselekvésre buzdít. Amire alkalmazható volna talán a Btk. 165. § is:  "Aki foglalkozási szabály megszegésével más vagy mások életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki, vagy testi sértést okoz, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az utóbbi a legenyhébb, mert gondatlanságot említ, miközben Bayer nyilvánvalóan szándékosan uszít tömeggyilkosságra.

Nem kell sok, hogy rá hallgatva öljenek. És miért kell megvárni, hogy rá hallgatva öljenek?

Függetlenül attól, kedveljük, vagy sem a Magyarországon átvonuló migránsokat.

Bayer sokkal inkább bűnöző, mint a szenegáli zugágárus, aki nem ölt meg senkit. Az általa eritreai állatoknak nevezetteket is fölülmúlja, akik ugyan megöltek, de csak kettőt. Az is pont kettővel több az elfogadhatónál. De eközben Bayer százak, ezrek, kitudja, hányak megölésére buzgat.

Ez azért már mégiscsak több puszta ízléstelenségnél.

Nem biztatnánk senkit arra, hogy maga tegyen feljelentést Bayer ellen. Hiszen erre ott van nekünk az ügyészség. Őket ezért fizetjük az adónk el nem lopott maradékából. Nekik hivatalból kötelességük eljárni.

És biztosan fognak is. Erre szép példa akár a rengeteg korrupciós ügyben történt vádemelés, akár a Kurucinfó vegzálása. (Még mindig várjuk, hogy lépjenek valamit a Zábori-Perge-ügyben.) Mert Orbán Viktor is megmondta a Kéri-féle rendezvényen, még 2008-ban, hogy a szélsőjobbal úgy fog eljárni, ahogy Horthy tette a nyilasokkal. Kioszt nekik két pofont, oszt' hazazavarja őket.

Persze azóta, hogy kormányra került, eltelt öt év. És mit tehetne szerencsétlen miniszterelnökünk, ha közben kiderült, a nyilasok már a saját pártjában vannak, és az ötös számú tagkönyvet birtokolják?

Haza csak nem zavarhatja őket. Kivált, ha ő maga is erősen gyanúsítható ezekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr257707952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.08.15. 10:44:20

Gyenge próbálkozás. A felhozott paragrafusok egyike sem alkalmazható a cikkre.

Rudy T. 2015.08.15. 18:49:46

Bezzeg a amikor a Népszabóságnak meg a 168 Tórának írt, nem volt kifogásotok ellene.

Lilla50 2015.08.15. 19:42:39

Olyan kuklux klános Bayer--afféle fajvédő!

Azokat is megfékezte a bázisnormalitás

Éhes ló 2015.08.15. 20:56:37

Bayernak igaza van.
Abban azonban téved, hogy nem csak a most beözönlőket kell hazazavarni, hanem a korábban idejött, beilleszkedni képtelen hordákat is.

Az pedig, hogy az idegenek erről mit gondolnak, a kutyát sem érdekli.
Ez a magyarok országa és nem a sorstalan, hontalan hordáké.

odassynceriak 2015.08.16. 00:26:24

Ezek állat módjára élnek és ez tény.
Elég megnézni amikor szétkapnak egy-egy kamiont az autópályán. Vagy végigvonulnak egy városon.

Mizantrop 2015.08.16. 13:25:24

@Éhes ló: Te szutyok, amikor tankolod a kocsidat, nem jut eszedbe, hogy mit tett a bayeri "keresztény, fehér rassz" az egész világ erőforrásaival? Hogyan fosztja/fosztotta ki évszázadok óta a világ bármely szegletét a saját komformizmusa érdekében? És amikor visszanyal a fagylalt, akkor ide nekünk a büdös nagy igazságot - és lőjük halomra az élni nem tudókat és toloncoljuk vissza őket a nagy büdös semmibe kíméletlenül, dacára éhezésnek, élhetetlenségnek, háborúnak, bárminek? A probléma valós - ráadásul soha semmilyen népvándorlást nem lehetett megállítani - a problémát pedig nem zsigerből, agyatlanul kell megoldani.

Éhes ló 2015.08.16. 14:25:27

@Mizantrop: összekevertél anyáddal mesüge, ő meg a higid a szutyok az út mentén álldogálva.

Amikor a kocsimat tankolom az jut eszembe, hogy a magadfajta genetikai hulladékok mint otthon rontanátok a levegőt, akkor sokkal szebb lenne a világ.

Az élet rendje meg a drága darwin óta az, hogy a magadfajta génhulladékok eltűnnek és az erősek élnek túl, akik a visszanyalni akaró fagylaltost úgy vágják képen, hogy hazarepül a kies sivatagjába, legyen az a Negev, vagy Líbia.

Abban nincs vitám veled elmegyenge, hogy a probléma valós.
De a fajtádnak azt a beteges vágyát, hogy mások pénzén, vérén, bőrére oldjátok meg a magatok által előállított problémákat, attól tartok most nem tudjátok ránk kényszeríteni, mert eluntuk az emberkísérleteiteket az elmúlt 100 évben.
Ezért azt gondolom, addig menjetek békével, míg tehetitek, mert a türelem fogytán és megetetjük veletek amit rotyogtattatok nagy libbant lelkesedésetekben, úgy, hogy attól koldultok.

- duplagondol 2015.08.16. 17:39:15

Nem a szavakat kell állandóan fosni. Cikket írtok vagy feljelentést tesztek, ezt az egy kérdést kell hamar eldönteni, semmi mást.

Mizantrop 2015.08.16. 21:57:00

@Éhes ló: Látom, kurva nagy érvkészlettel rendelkezel, senkiházi, csak még a a kérdést sem fogod fel. :) Fotel-übermensch.

Éhes ló 2015.08.17. 08:53:29

@Mizantrop: látom nem érted a magyar szót mesüge. Senkiháziakat a magadfajta sorstalan, hazátlan menekültek között keresgélj és a tetves apádat átkozd, hogy anyád helyett nem a nővéredet rakta teherbe.

Baresi Bori 2015.08.21. 16:24:49

@Éhes ló: Ugyanaz az agyatlan barom vagy, mint index-korodban...

Éhes ló 2015.08.21. 19:52:10

@Baresi Bori: te se változtál tetves lotyó.
süti beállítások módosítása