B1 blogcsalád



Ez a fő ok, amiért mindenkinek kell otthonra egy saját őrző-védő turul

Orbán turulpörköltje

2015. augusztus 02. - Egyenlítő blog

Most, hogy a bevándorlók idejönnek és elveszik a munkánkat, ráadásul nyilvánvalóan megfertőznek minket a betegségeikkel, lopnak és rabolnak, megerőszakolnak, szemmel vernek, titokban átkot mondanak ránk valamint megvuduznak, ideje a fejünkhöz kapni.

Napok óta csak olvasom a kommentárokat, hogy bölcs honfitársaim mit gondolnak minderről. Nagyon igazuk van. Idejönnek, és feketék. Nem tartják tiszteletben a kultúránkat, kakilni és pisilni akarnak. Sőt, ha az egyik Volán-társaság vezetősége nincs résen, még az autóbuszainkra is felszálltak volna. Ellenintézkedés szükséges, mert maholnap

valamelyik még beköltözik a házamba vagy micsoda.

Én egy örző vidő pitbull-turult fogok tartani. Vagy többet.

fako_retiheja.jpgCircus macrourus (Kép: innen)

És hogy honnan lesz pitbull(terrier) házörző turulom?

Én fogom a turult tenyészteni. Vadra, harapósra, aki szagról/színről/szóról felismeri az idegent és végez vele.

És, hogy miként fogom csinálni?

A turultojásokat kiteszem a balkonra, árpádsávos zászlóval gyöngéden betakarom, s miközben naphosszat a Kárpátia együttes dalait játszom nekik, izgatottan várom, hogy kikeljenek.

  1. A kis turulokat aztán saját főzésű házipálinkával itatom,
  2. fészküket orbánviktoros újságcikkekkel bélelem ki, mert a turul sosem piszkít a saját fészkébe.
  3. Esténként Széles Gábor lapjából olvasok fel nekik meséket, különösen, ha napközben sokat csintalankodtak, és még napnyugtakor sem hajlandóak álomra hajtani csőrüket.
  4. Egész nap kommenteket kell hallgatniuk és fényképet nézgetniük az emebrevőkről, amit kerítéseket szaggatnak, és éppen megfertőznek valakit.

A kis turuljaim megtanulnak hátrafele nyilazni, szakócával koponyát lékelni, és alapkamatot csökkenteni. Amikor már nagyobbacskák, Fradi-meccsre is kiviszem őket, hogy lássák, hogyan kell zsidózni, meg cigányozni.

Elküldöm őket járőrözni  a határra, és

apróra vágott migránsokat segítők húsával etetem őket.

Megtanítom őket mindenre, amit egy turulnak tudnia kell.  Hogyan kapja el röptében a liberálist, és tépje szét, miként kerüljön be jobb családokba, hogy nagy földhöz jusson, és miként kell megnyerni szinte ki sem írt közbeszerzési pályázatot.

Az én turulom tud majd visszamenőleges törvényeket hozni, napestig hazudni és hízelegni a főnöknek.

Ha hajléktalan, menekült vagy filozófus tűnik fel a környéken, akkor leveszem róla a fojtó nyakörvet és engedem, hogy széttépje, marcangolja.

Persze, ha elég sok menekült/hajléktalan/filozófus és biciklista jár arra, akkor szegény el fog hízni. De sebaj. Amikor meg már jól meghízott, főleg a májára, levágom, és nagyszerű pörköltet főzök belőle.

D.J.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr677673572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jodi 2015.10.11. 01:55:49

hülyefaszjóreggelt
van menekült, meg illegális határsértő. bevándorló meg migráns az csak az agymosodában van, csóreszpöcs
betyármindenit, talán megérted. nemtutibizti
süti beállítások módosítása