B1 blogcsalád



A kormánypárti médiamágnás osztja a neonácik véleményét a primitív kannibálokról

2015. június 15. - nickgrabowszki

A fehér nemzetek együtt állítják meg az inváziót, akkor Sion kígyója is letérdel népeink előtt!

 

Az addig oké, hogy a Magyar Hírlap minden módon tolja a kormány idegengyűlölő kampányát, ez a dolguk, ezért kapják az állami zsét. De úgy tűnik, már az se számít nekik, hogy

kikkel kerültek egy oldalra.

A kormánypárti médiabirodalom tulajdonosa, a fő Békemenet-szervező, Orbán Viktor nagy rajongója, Széles Gábor (vagy valaki, aki a Facebook-oldalát kezeli) fontosnak tartotta azzal indítani a hetet, hogy hétfő reggel megosztott egy MNA-cikkecskét, amelyben olyanok szerepelnek, mint a fenti idézet, valamint hogy az Európába bevándorolni szándékozók

  1. primitív kannibálok,
  2. szaracén hordák,
  3. vadállatok,
  4. bélpoklos ösztönlények,
  5. barbár paraziták,
  6. vadállatok.

Ez nyilván nettó náci szöveg, nem is titkoltan. A Magyar Nemzeti Arcvonal korábbi szkinhedszervezet, ma is vállaltan neonáci. Eredeti nevük Nemzetiszocialista Akciócsoportok volt, magukat a hungarista mozgalom jogutódjának tartják. Tagjaiknak most is szerveznek katonai kiképző táborokat. Boldogabb időkben az NBH figyelte őket, most az AH lehet, hogy támogatja.

mna.jpg

Mikor épp nem a Helter Skelterre készülnek, akkor ilyeneket írnak, hogy 

"Információk szerint a nemzetközi zsidósághoz köthető, szélsőséges cionista szervezetek állnak a háttérben."

Meg: 

"Az európai országokat pedig lerohanják a vadállatok, akik alig várják, hogy fehér nőkkel és gyermekekkel közösüljenek."

De semmi sincs veszve, mert

"Európa ifjúsága nagyon is tisztában van a cionisták céljaival és készen áll az ellenszegülésre! Keresztes háború készül, ahol megsemmisülnek a muzulmán és szaracén seregek."

Széles és birodalma eddig se mérsékeltségéről volt kimondottan híres.

  1. Évek óta zsidózik, cigányozik és buzizik ott Bayer havi kétmilláért.
  2. Mikor Simicskától kirúgták, azonnal alkalmazták Lovas Istvánt minden antiszemita paranoiájával együtt.
  3. Ott értekezik hétről-hétre Bogár professzor a globaloböllér háttérhatalmi komprádorokról. 
  4. Illetve egy Szaniszló nevű beteg ember osztja meg látomásait az párhuzamos univerzumból.
  5. A wannabe gazdasági miniszter meg arról közismert, hogy mélyen hisz tudományos fantasztikumban.

És bár még a volt kormány- és jobboldaliak közül többen, például Csintalan, egyszerűen szélsőjobboldalinak nevezték a Széles-médiumokat, eddig azért legalább a látszatra próbáltak ügyelni.

Az, ugye, evidencia, hogy a nagy szavazatmaximalizáló menetelésben az egykor liberális Orbán, pártja és médiaholdudvara elért oda, ahol Csurka volt a 90-es években.

2015-re a Fidesz lett az új MIÉP.

De ha tovább menetelnek az úton, elérhetnek még a NSDAP-ig és a Nyilaskeresztes Pártig is, ha nem vigyáznak. És miért vigyáznának? Nem is akarnak.

Hiszen a nézeteik közel azonosak. A kormánypárti médiamágnás véleménye már láthatóan azonos a neonyilasokéval. A Fidesz már összeér a hungaristákkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr397545154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 09:44:34

Engem csak az érdekel, hogy mi lesz, ha már nem csak ilyen "lájtosan" nácul a fideSS, hanem teljes mellszélességgel kiállnak a náci csőcselék mellett? Liberálisok, konzervatívok már voltak, a rákosista kommancsból most van az átmenet az echte náciba. Van még hová fordulniuk vagy végre feloszlik ez a mocskos, elvtelen maffia és sittre ketülnek a vezetői?

2015.06.15. 09:47:16

Akik itt párhuzamos univerzumban élnek, azok pont az egyenlítő blog írói és olvasói, akik úgy tesznek, hogy ez a rendszer orbán miatt szar, és ha orbán megy majd minden jobb lesz, ez nem több demagógiánál. A rendszer a rendszerváltás óta mindig szar volt, mindegy milyen színű volt a kormány. Eljátsszátok itt a nagy ellenzékit, pedig nem szól másról ez a blog, mint a kormány fikázásáról. Az rendben van, hogy ez a kormány egy kalap szar, de amit ezekért megszóltok, ugyanezt tegyétek meg a balos csürhe kormányainál is. A cikk nem több összemosásnál facebbok bejegyzések, meg a többi. Ócsdka hazug, agymosott elfogult népség a baloldal úgy látom az is marad, ezek után ne csodálkozzatok, hogy az emberek többsége leszar benneteket!

2015.06.15. 09:51:04

@pythonozok: Nyugi van helyettük másik rákosista komancsból lett harácsoló elvtelen maffia úgy hívják maSSop. Ők is voltak már inden, kommunista, liberális, balliberális, neoliberális, szociáldemokrata, szociálisan érzékeny majd hatalomra kerülve szociálisan érzéketlen, most megint kezdenek komcsiba átfordulni. És szépen játsszák a szerepüket a testvérpártjukkal a fidesszel!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 09:52:25

@ariskerase: egyik oldalról kézivezérelt személyikultusznak látszik.
Más oldalról úgy fest, orbán egy elmebeteg paprikajancsi, amit dróton rángatnak a háttérből ismeretlenek.
Egyik se túl jó variáció.
Hogy vannak bűntársai, az nem meglepő. Olyat sehol sem láttam, hogy ha orbán eltakarodna, azzal megszűnne a diktatúra.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 09:54:01

@ariskerase: az a gáz nácika, hogy a maszop a gengszterváltás óta ugyanazt az irányt követi, míg a kedvenceid gyorsabban pörögnek, mint a szélkakad a tornádóban.

Nicktolvaj 2015.06.15. 10:25:35

A jelenleg tapasztalható bevándorlóáradat valójában HÁBORÚ.

Ezt a háborút az USA és Izrael viseli Európa ellen.

A módszerük pedig, egyre jobban körvonalazódva láthatóan az, hogy KIFÜSTÖLIK a kiszemelt népeket a hazájukból Afrikában, majd RÁTERELIK a tehetetlennek látszó Európára.

Bónuszként megkapják a kifüstölt népek hazájában fellelhető ásványkincseket és egyéb javakat.

Szuperbónuszként a Monsanto és a köré épült cégbirodalmak HOZHATJÁK a génkezelt szarjaikat Európába, mert a szülőföldjükről kifüstölt, és Európára ráterelt bevándorlók kétpofára és boldogan fogják magukba tömni a hígfost.

Mindenki jól jár: a Monsanto és társai behozhatják a génkezelt ipari hulladékot Európába, és kereshetnek egy rakás milliárdot rajta. A kifüstölt négerek bejuthatnak a gazdagság és a jólét birodalmába, és megtömhetik a hasukat az USA-ból származó génkezelt ipari hulladékkal.

Ja, hogy Európa nem jár jól egyáltalán?

Hát igen. Egy háborúban nem csak győztesek, de vesztesek is vannak.

♔batyu♔ 2015.06.15. 10:53:51

Na igen, sok a náci. Egyre több.

Ballibsik, talán meg kellenes szabadulni szélsőséges kommunistáitoktól és szélsőséges zsidóitoktól, akik sok esetben ugyanazok.

Akkor talán jóval kevesebb lenne a náci, kisebb a rettegés és talán sikeresebbek is lennétek.

♔batyu♔ 2015.06.15. 10:55:36

@Nicktolvaj: Pontosan így van. Első körben az USA és az Izraeli nagykövetet kellene hazazavarni az összes EU-s országból. Legelsőként tőlünk.

2015.06.15. 10:55:55

@pythonozok: És kik a kedvenceim okostojás?

2015.06.15. 10:57:46

@pythonozok: Ez egy baromság, jelenleg nincs "diktatúra", talán el kellene olvasnod, hogy mi is a diktatúra definiciója! Ha nálunk diktatúra van, akkor az USÁBAN, németeknék, franciáknál, spanyoloknál is az van! Ez egy szar rendszer, abban igazad van, de ettől még erős túlzás diktatúrának nevezni!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 11:00:20

@ariskerase: amikor egy országban csakés kkizárólag az történhet, amit őfelsége a miniszterelnöKúr kitalál... hát az bizony diktatúra.
Szemellenzős vagy, kár beléd több energia, nem részletezem.

2015.06.15. 11:05:19

@pythonozok: Ez hülyeség, és nem több elfogultságnál. MAGYARORSZÁGON NINCS DIKTATÚRA! Az meg hogy kéthermad van/volt a választók akarata, tetszett volna mindeki elmenni szavazni, akkor talán többségük sem lenne a parlamentben!

ATTÓL, HOGY HÜLYESÉGET ÍRSZ ATTÓL AZ MÉG NEM IGAZ! EZ AZ ŐFELSÉGEZÉS IS EGY BAROMSÁG A RÉSZEDRŐL!

De részletezd, halljuk a nagy érveidet, hadd röhögjek egy jót rajtad! Bár sejtem miket fogsz tolni, a sok közhelyes balos sablont, de írjad hadd cáfoljam meg miért is nincs nálunk diktatúra! Mert ha nálunk az van, akkor a világ demokratikusnak mondott összes országában az van! :D :D

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 11:09:02

@ariskerase: túl sokszor bizonyítottad, hogy szemellenzős fideSSnyik vagy.

Nicktolvaj 2015.06.15. 11:10:04

@pythonozok:

" teljes mellszélességgel kiállnak a náci csőcselék mellett"

Kizárt dolog, hogy a Fidesz teljes mellszélességgel beálljon a cionista csürhe mögé.

♔batyu♔ 2015.06.15. 11:10:39

"Az EU parlament plenáris ülése Strasbourgban

Nyugat-Európa bizonyos köreit egyenesen sokkolták Jean-Luc Shaffhauzer EP képviselő Strasbourgban az EP plenáris ülésén tett kijelentései.

A francia képviselő nyíltan kimondta: a kijevi rezsim pofátlanul figyelmen kívül hagyja a nemzetközi jogot, nyíltan és folyamatosan megsérti a Minszki megállapodást.

A kijevi junta csapatai terrorizálják, bombázzák, gyilkolják Donbassz lakosságát. Az USA és az EU pedig tétlenül nézik -sőt nem ritkán bátorítják is Kijevet!

Az európai politikusoknak nem lenne szabad megengedniük, hogy az Egyesült Államok bizonyos politikai körei alakíthassák az ő véleményüket is! – jelentette ki Jean-Luc Shaffhauzer."

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.15. 11:18:32

A Klubrádióban Szelestey Lajos meg arról értekezett, hogy mennyire rendben van az, amikor bevándorló muszlim férfiak európai nőket erőszakolnak meg.
Bolgár György meg ezután megvédte kollégáját.
(Jelzem Maksa Zoltán egy gyenge viccet ejtett el anno a csúnya nőkről, akik már csak egy erőszakosan közeledő lovagban reménykedhetnek és emiatt hetekig tartó médiahadjárat indult a lejáratására a ballib médiákban.)
Azt hiszem a két oldalnak nincs mit egymás szemére vetni.
Aki olvasta Koránt, az tudha, hogy eléggé közel áll hozzá a Mein Kampf. Sőt, a történelemben a Koránra alapozva valószínűleg picit több embert is kiirtottak, mint a nácik. Igaz ezt évszázadok alatt tették. De míg a nácizmusra rossz szemmel nézünk (helyesen), addig a nyílt intoleranciát, erőszakot, illiberalizmust, isteni törvények, saria alapján felépített társadalmat hirdető iszlámra még mindig úgyvtekintenek sokan, mint valami egzotikus, misztikus guru által hirdetett, picit érdekes, de ártalmatlan vallásra.

A nácik is gyökerek, de egyelőre Európában muszlimok fejeznek le brit katonákat Angliában fényes nappal az utcán, robbantanak metrókat, vonatokat, lőnek zsidókra, mészárolnak le vicclap szerkesztőségeket.
A ballibnek ennyi a valóságérzékelése, hogy a muszlim beözönlés ellen felszólalók közül kiemeli, hogy egy neonáci csoport is így gondolkodik. Mondok valami durvát! Nem csak a neonácik, de minden reálisan gondolkozó európai retteg a muszlimok beáramlásától. Most hogy a reális, liberális meg a szélsőséges neonáci is rosszallja a muszlim beözönlést, a muszlimok is elismerik miért jönnek, programjuk nyilvános, olvasható a Koránban, imámjaik szerint is fegyverük a szaporodás, az anyaméh a bombájuk (ezt muszlim imámok is így kimondták), a ballibek megállapították, hogy mindenki hülye, csak ők helikopterek.

Gondolom a ballibek 1456-ban, 1526-ban és 1541-ben is azon vekengtek volna, hogy a török ugyan nem európai nép, de mivel szeretjük a kebabot, álságos dolog lenne nem beengedni őket. Egyébként is Hunyadi elég illiberális volt, meg Tomori is jobb lett volna, ha nem keresztény intoleranciával fogadja a törököt. Végül 1541-ben győzött a ballib multikulti, Buda a töröké lett. Csak az azévi gay pride mégis elmaradt. Ezért irgumburgum jár a szultánnak!

♔batyu♔ 2015.06.15. 11:20:51

Na ezt nézzétek, ez már nagyon durva.

Calaisnál afrikai agysebészek fosztogatják teljesen nyíltan a kamionokat, a rendőr pedig ott húz el mellettük, mert a liberálisok nem engedik őket érdemben fellépni.

Rutinszerűen megtámadják és kifosztják a kamionokat az afrikai bevándorlók Calais-nél :
nemzeti.net/l.php?u=3169580

turista a saját országában 2015.06.15. 11:28:17

@ariskerase: "Ha nálunk diktatúra van, akkor az USÁBAN, németeknék, franciáknál, spanyoloknál is az van!"

USÁ-ban, németeknél, franciáknál, spanyoloknál is egypárti alkotmány van hatályban?

turista a saját országában 2015.06.15. 11:29:53

@Krio.Me.Tu: "A Klubrádióban Szelestey Lajos meg arról értekezett, hogy mennyire rendben van az, amikor bevándorló muszlim férfiak európai nőket erőszakolnak meg."

Hazudsz, újnick.

Le Orme 2 2015.06.15. 11:51:56

"kikkel kerültek egy oldalra."

Ostoba! Millió szempont közül mindenkinek van mindenki mással közös felülete, amiben egyetértenek. Ráadásul itt értelmes dolgokban értenek egyet.

Nicktolvaj 2015.06.15. 11:56:57

@♔batyu♔:

"a rendőr pedig ott húz el mellettük, mert a liberálisok nem engedik őket érdemben fellépni."

A rendőrnek nem a libsik parancsolnak, hanem a felettese, annak meg a kormányfő vagy az államfő.

A francia kormányfő/államfő VAGY elkezd lövetni erre a csürhére, vagy mindkettő BELEBUKIK a történetbe, az aktuális kormánnyal együtt.

==T== 2015.06.15. 11:57:14

Ismerős az a név, hogy Richard Coudenhove-Kalergi?

Ő a "páneurópai gondolat" megteremtője. Ami mentén megteremtődött a mostani EU (és elődszervezetei).

Ő még 1925-ben azt írta, hogy az egyesült Európa akkor hozható létre, ha megszüntetik a meglevő nemzeti identitásokat, amit úgy lehet megtenni, hogy igen nagy számú afrikai és ázsiai bevándorlót telepítenek be, és létrehozva egy keverékfajt.

Hogy csavarjak még egyet a dolgon, ez a Kelegri ebben a keverékfaj által belakott Európában a zsidóknak szánta a szellemi vezetés "terhét".

Két idézet az angol wikis oldalról:

In his book Praktischer Idealismus (Practical Idealism), he wrote:[41]
“The man of the future will be of mixed race. Today's races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

“Instead of destroying European Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process. No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe. Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility by the Grace of Spirit. This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation.”

en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi#Views_on_race_and_religion

Elég jól halad a terve.

Sir Galahad 2015.06.15. 12:00:58

Bocsánat, de a poszt végkövetkeztetése elég meredek. Az, hogy egy Fidesszel szimpatizáló nagyvállalkozó felrak egy MNA-cikket a fb-oldalára, miért bizonyítja, hogy a Fidesz náci? Még azt sem bizonyítja, hogy Széles az.

Trackers 2015.06.15. 12:10:31

@Sir Galahad:
Tekintve hogy az MSZP házi blogjáról van szó, cseppet máshogy mennek itt a folyamatok logika terén.

Az nem következtetés hogy a Fidesz náci, és diktatúra van, hanem axióma. És ebben a párhozamos valóságban minden ami ennek ellentmond, az nem létező paradoxon, és minden ami megerősíti, az tény.

Amikor nem MSZP kormány van hatalmon, akkor náci diktatúra van.
Pont.

csak egy néző 2015.06.15. 12:29:44

@Nicktolvaj:
Csak nem személyesen Bogár barom Laci bácsihoz van szerencsénk, vagy netán Stenyeclii elvtárshoz?

chepunk 2015.06.15. 12:36:06

Egyszerű, hogy mi lesz ha a Fidesz tovább tolódik jobbra és a magyarság alját, és salakját táplálja demagógiával és kontókkal: megint csak üszkös romok, halál és nélkülözés lesz a magyarság része. Egyesek sértődöttségből, meg azon nyomornak hitt elnyomásukból, hogy nem kapnak a németektől 3 évente új Merdzsót csak úgy, készek forradalmaskodni! Magyarán mindenkit ebben a koszfészekben magukkal együtt nyomorba halálba taszítani! A magyar nacionalizmus, látens suicid, aki az egész nemzetet akarja halálba vinni, hogy utána megint pár évtizedig legyen min sirdogálni hullaszagban a temetőben. Ez nélkül ugyanis magyar nemzeti tudat nincs!

==T== 2015.06.15. 12:36:50

@Nicktolvaj: Egy igazi balliberális nem hagyja, hogy holmi a tények megzavarják.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.15. 12:47:38

@chepunk: azt vágod, hogy Európa ostrom alatt van!?
nem a marginális náci csoportok ostromolják, hanem négerek és arabok
egy normális közösség ilyenkor, félretéve a pártoskodást, odaverne egy nagyot

Nézd meg az izraelieket. Van tucatnyi pártjuk, de ha támadás éri az általuk elképzelt életterüket, akkor mind védi azt.
Ha Európa védené magát, akkor nyilván náci lenne. Nem is meri senki felemelni a szavát, mert a falakon belül lévő bomlasztók rögtön nácizni kezdik, aki hathatós védelmet sürget.

♔batyu♔ 2015.06.15. 12:48:15

@Trackers: Cigány diktatúra az mehet. Egyelőre nem a betyárok miatt nem mernek végigmenni este az emberek sok település utcáin.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 12:51:08

@♔batyu♔: éltem agresszív, tahó cigányokkal összezárva. Még mindig normálisabbak, mint a tetves nyilas csürhétek.

Rudi Kató 2015.06.15. 12:52:29

Hülye gyerek ilyen gyűlölködő cikkek hatására csak még jobban meggyűlölnek benneteket az emberek!

Trackers 2015.06.15. 12:54:05

@pythonozok:
Szerintem kölözz el amint teheted.
Még ettől is jobban leépülhetsz szellemileg, ha maradsz.. :DD

Nicktolvaj 2015.06.15. 13:00:03

@Krio.Me.Tu:

" Nem is meri senki felemelni a szavát, mert a falakon belül lévő bomlasztók rögtön nácizni kezdik, aki hathatós védelmet sürget."

Talán először azokat kellene ártalmatlanná tenni.

Köldök_szösz 2015.06.15. 13:13:49

a további gyűlölködés elkerülése véget én most inkább egy receptet osztanék meg veletek
aprosef.hu/rakoczi_turos

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.15. 13:17:48

@pythonozok: "éltem agresszív, tahó cigányokkal összezárva. Még mindig normálisabbak, mint a tetves nyilas csürhétek."

Nyilván a családodat akkor is elviseled, ha össze vagy velük zárva. Az agresszív apához is kötődik a gyerek valamelyest.
Miért náci, aki szerint a bevándorló be kell, hogy tartsa a magyar törvényeket és illegálisok nem kellenek...
Anglia, Olaszország, az USA, Franciaország és Németország náci, ha a te értékítéletedet vesszük alapul.
Aki mindenhol nácit hallucinál az beteg.
Van egy pici neonáci csoport, akikről én eddig nem hallottam, erre a szélsőbal próbálja összemosni őket a Fidesszel.
Elárulom, azok a magyar nácik pont azt gondolják a az illegális, kamu menekültekről, mint egy jólfésült olasz, svéd vagy francia polgár.
nyilván a szélsőbal feltételek nélküli garantált alapjövedelmet adna az analfabéta szomáliainak is, de ezzel nem csak a nácik, hanem az épeszű európaiak se értenek egyet

Nicktolvaj 2015.06.15. 13:31:26

@chepunk:

"Egyszerű, hogy mi lesz ha a Fidesz tovább tolódik jobbra és a magyarság alját, és salakját táplálja demagógiával és kontókkal"

Úgy érted, hogy a hazáját szerető, a családját, vagyonát, kultúráját féltő, magyar identitású ember a nemzet alja, és a hazátlan, internacionalista, jellemzően zsidó gyökerű kommunista (a rendszerváltás óta magát liberálisnak valló) csürhe lenne a nemzet krémje? :DDD

---

"megint csak üszkös romok, halál és nélkülözés lesz a magyarság része. "

Ilyesmit általában a zsidó kötődésű kommunisták szoktak maguk mögött hagyni, akik magukat a rendszerváltás óta liberálisnak nevezik, nem a hazáját szerető, a családját, vagyonát, kultúráját féltő, magyar identitású ember.

Lásd: Tanácsköztársaság, Vörös terror, kommunizmus bűnei, stb.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.15. 13:32:02

A poszt elején van ez:

"A fehér nemzetek együtt állítják meg az inváziót, akkor Sion kígyója is letérdel népeink előtt!"

Egy kígyó hogy a picsába tud letérdelni?

Nicktolvaj 2015.06.15. 13:33:05

@Krio.Me.Tu:

"@chepunk: azt vágod, hogy Európa ostrom alatt van!?"

Már hogy ne vágná?

Hiszen az ő fajtája keveri a szart, amiből ez lett.

KUHULIN 2015.06.15. 13:54:46

@Krio.Me.Tu: Ne törődj vele, minden metélt faszt nyalókának néz, aki meg nem ilyen, azt csak simán "lenácizza" :)

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 14:02:59

@Krio.Me.Tu: nyugi, nem a te családoddal voltam. Anyádat is max. a Rákóczi téren láttam. :D
A cigányok azért kevésbé primitívek mint az a náci csőcselék amelyik itt randalírozik rendszeresen a blog.hu-n. Azt áruld el inkább te rühes, sok nickű, mélymagyar szarcsimbók, hogy miért szégyellitek, hogy,nácik vagytok? Hová lett a gerinc, ami az őseitekben még megvolt? He?

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 14:05:11

@KUHULIN: te most magaddal társalogsz? :D
Azt imádom bennetek, hogy ennyire gyávák vagytok. Gerinc takonyból, kultúra nulla, csak a zsidózás, cigányozás élteti a humanoid fajtátokat.

chepunk 2015.06.15. 14:08:15

@Nicktolvaj:

Látom te sötétségedben nagyot fogott ez a szar propaganda! Gondolom te jól felkészültél a maja világvégére is mi?

A hazáját féltő ember nem lehet Fideszes vagy Jobbikos vagy náci mert tűlök kell igazán félteni a hazát! Ki után maradtak romok? Hát a nagyturulos lovastengerész, meg a örmény nagy magyar Szalosján (hm... Tirityán..., Torgyán, Zavrivecz... stb...) Szálasi ferenc után! Te szerencsétlen!

A nemzet alja TE vagy! A legfőbb hazaárulók tömege aki a sötét primitív aljának a legroszabb, legaljasabb, ösztöneit eteti populista marhaságokkal saját hatalma érdekében, a károk nem érdeklik azokat majd Ő mint nagy lovastengerész a kényelmes kölföldről (nála Spanyolország) jó messziről nézi!

Ez az idióta plakátkampány ami sokba kerül és értelmetlen, mert a menekültek egyrészt nem tudják elolvasni, másrészt már itt vannak mindent felégetve maguk mögött! Másrészt érdekes, hogy az a baj, hogy elveszik a magyarok munkáját, máskor meg, hogy nem dolgoznak el kell tartani őket (röviden a Fidesz kormány a dolgozó magyarokat is eltartandó segílyesnek tartja...). Ez a plakátolás sajnos a sötét magyarok legsötétebbjeinek szól mint TE! A kormány nettó népszerűség növelése érdekében a mi adónkból!

Ki okozta ezt a modernkori népvándolrást? Hát se nem az USA, se az EU, Izrael meg pláne! A menekültek kiinduló országaiban nettó túlnépesedési válság az ami van, súlyosbítva olyan autriter "nemzeti" diktátorokkal mint orbán, vagy olyan "konzervatív" vallásos fundamentalistákkal mint a magyar szélsőjobb! Ja menekülnek innen is ám! Érted a hasonlóságot?

De én megoldást is javaslok! Tán még tetszeni is fog! Európa hál istennek nem szaporodik annyira és levetette a vallások rombolását (szaporodjatok, sokasodjatok, míg nem lesz hely a bolygón...), ezt kell elérni a primitív országokban is. Egy közös Európa kell, egy kormánnyal, egy külüggyel, pénzüggyel, stb, meg egy nagy EU-s hadsereg, ami újra gyarmatosítja ezen primkó országokat, kiírtja az iszlám vallást (sőt inkább a vallásokat), és születés szabályozást vezet be, a gyarmatokon (Európában a fejletebb népeknél ez önként végbemegy)!

Scagnetti 2015.06.15. 14:14:25

Az Echo tv-t látva ez meglep?

Trackers 2015.06.15. 14:16:06

@chepunk:

Ha beengedjük őket, abba belerokkan az EU végérvényesen.

Ki kell őket tiltani, nem szabad beengedni őket.

Mondjuk úgy mint Izrael, vagy az USA, ahogy ezt szemrebbenés nélkül megteszi.
Az EU_nak is ideje elkezdenie védekeznie.

Megjegyzem el is kezdték.
Egyenlőre csak úgy, hogy megpróbálják szétteríteni az illegális bevándorlókat, de amikor kiderül, hogy senki nem kér belőlük, és közben a szétterítendő mennyiség exponenciálisan nő, akkor majd követjük a demokrácia őshazájának példáját mi is, és hazazavarjuk őket.

chepunk 2015.06.15. 14:19:37

@Trackers:

Csak az EU gyarmati terjeszkedésével lehet megállítani! Sajnos máshogyan nem (pláne nem plakátokkal, meg olyan hazug poilitikusokkal akik 2 éve még pont az ellenekezőjét szajkózták!).

KUHULIN 2015.06.15. 14:23:06

@pythonozok: Nem rég megkérdeztem, hogy zsidó vagy-e?! Természetesen nem akartál válaszolni. Gerinc? Muhh-ha-ha!

Trackers 2015.06.15. 14:25:15

Én értem hogy csak addig kell megdönteni a diktatúrákat Irakban, és Ukrajnában pl, amíg fel nem vásárolták az erőforrásokat, és a humanizmus jegyébe soha senki nem indított még háborút.

Utána már le vannak szarva az USA részéről az emberek.

De ettől még az EU-nak nincs szüksége agresszióra.
Elég a határok határozott lezárása.
És ez szükséges is.
Most.

dr Smittpálelnökúr 2015.06.15. 14:26:51

@Krio.Me.Tu: Te mit hazudozol? Baszki, nálatok így terjednek a "hiteles" információk???

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 14:32:41

@KUHULIN: mi köze annak, hogy a csürhéd szerint cigány, zsidó, etióp faszomtudjamit találtok ki vagyok-e, a politikai nézetekhez. Az, hogy egy utolsó náci vagy, az rajtad múlik, nem a származásodon. Hogy gerinced van-e vagy sem... nos ez már elgondolkodtató, hogy öröklött vagy szerzett tulajdonság. Mindenesetre az tény, hogy tíz+ év alatt egyikőtök sem volt képes megindokolni, hogy ha egyszer épp úgy ugattok, "gondolkodtok", viselkedtek, mint nemesnek éppen nem nevezhető elődeitek, akkor miért is szégyellitek a náci jelzőt. Ami azért érdekes... :D

Trackers 2015.06.15. 14:38:58

@pythonozok:

Index: - Tyirityán Zsolt egy náci !

Tyirityán Zsolt: - Nem vagyok náci.

Index: - Tyirityán Zsolt egy náci !

Tyirityán Zsolt: - Nem vagyok náci.

Index: - Tyirityán Zsolt egy náci !

Tyirityán Zsolt: - Mi a náci? Ez egy nagyon érdekes kérdés. Van faji öntudatom, van nemzeti öntudatom, szociálisan érzékeny vagyok, egy bizonyos formában vallom a fajok közti hierarchiát, autokratikus rendszerben gondolkodom. Ha a liberálisok szemében ez nácinak számít, akkor én náci vagyok.

Index: Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátom
index.hu/belfold/2015/06/15/naci_vagyok_vallalom_vona_meg_a_baratom/

Nicktolvaj 2015.06.15. 14:40:19

@chepunk:

Tudtad, hogy te egy hülye vagy?

KUHULIN 2015.06.15. 14:45:52

@pythonozok: Jól van, nyugodj szépen meg, szopjad csak tovább a metélt faszt. Mindenki náci, aki nem olyan, mint Te... :)

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 14:50:49

@KUHULIN: nem picim. A szememben minden rasszista+nacionalista+ostoba+agresszív barom náci... Nem azért, mert mások a nézetei. Ha érted a különbséget. Nem érted, mert ahhoz picivel több ész kéne, mint ami neked és a hozzád hasonló aljadékoknak van.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.15. 14:51:52

@pythonozok: félreértések elkerülése végett: ebben az esetben a + az logikai "és" kapcsolatot jelöl.

chepunk 2015.06.15. 14:52:54

@Trackers:

Tévedés! Az erőforrásokat a diktátorok alatt lehetett a legjobban kiaknázni... Ja az ukrán erőforrásokat a ruszkik aknázták ki és meg is akarják maguknak tartani, azért kezdtek ukrajnában háborút a diktátoruk mellett!

A határok lezárása csak tűzoltás, ideig-óráig műkodik, hosszútávon a problémát sak gyarmatosítással a kérdéses államok feletti hatalommal lehet megoldani. tetszik vagy nem. És mindkettő csak egységes EU melett működik, egymással acsarkodó primitív maradék kisállamok helyi szemétdomjain ücsörgő kiskakasokkal nem!

KUHULIN 2015.06.15. 14:57:07

@pythonozok: Szép érv, csak kár, hogy egyből nácizod, aki nem ért veled egyet. Nem kell sokat visszaolvasni a "munkásságodban".

Blogger Géza 2015.06.15. 15:07:22

"Évek óta zsidózik, cigányozik és buzizik ott Bayer havi kétmilláért."

No mi van gyerekek, irigykedünk, irigykedünk? :)

Gyorgy Nagy 2015.06.15. 15:15:36

Ki az a Székes? Csak nem az atetü aki szétverte az Ikarust? Vagy aki az elöző érában masziv pártag volt Vagy aki energi cellàkrol àlmodozik? Aki tehetségtelen PRIMITIV ujságirokat "szezödtet az Echo tv-be! Ezt az emberert pesten a debilek debilének becézik.

Nicktolvaj 2015.06.15. 15:17:33

@chepunk:

Tehát ELISMERED, hogy az USA azért füstölte ki az afrikaiakat, és azért hajtotta rá őket Európára, hogy:

1. megszerezze a kifüstölt afrikaiak országaiban az erőforrásokat

2. rákényszerítse az európai országokat, hogy feladják a nemzeti szuverenitásukat, és az "egységes Európa" jelmezébe bújva alávessék magukat az USA befolyásának - amit viszont Izrael rángat a tökénél fogva

Örülök, hogy hosszú lelki tusa után végül szintet léptél, és eljutottál idáig :)))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.15. 15:21:09

Széles a gengszterváltás előtt csinált egy céget, amely a kapcsolatai kihasználva kivételezetten hozott be informatikai cuccot.
Ahogy egy kivételezettség +szűnt, tönkre is ment a cég.
Gyorsan beállt az MDF-hez és privatizálta az Ikaruszt meg a Videotont. Ezek azóta nincsnek, Széles Gabika meg elkezdte Orbán seggit nyalni. Most hogy lesz jobbratolódás már kezd náculni.
Majd ha valaha a baloldal kormányra jut - ami egyelőre nem túl valószínű - majd akkor felfedezi magában a baloldalit, figyeljétek meg!
Gusztustalan köpönyegforgató.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.15. 15:24:01

@Trackers: Ukrajnában milyen erőforrásokat vásárolnának fel?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.06.15. 15:25:15

@Krio.Me.Tu:
Adatlap

Krio.Me.Tu 0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2015.06.13. óta tag.

Blogger Géza 2015.06.15. 16:00:29

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Jellemzően csak hülyeségeket szoktál írni, de ez még tőled is kiemelkedően fájdalmas.

"A Videoton vállalatcsoport 2014-ben 17%-kal növelte halmozott árbevételét. Így a csoport konszolidált árbevétele meghaladta a 130 milliárd Ft-ot. ... A vállalatcsoportnál foglalkoztatottak létszáma 2014-ben meghaladta a 9200 főt, ebből a hazai termelő vállalatoknál lévő állomány közel 5600 fő. Az előző évhez képest közel 1300 fővel nőtt a munkavállalók száma, ez a bővülés a termelő cégeknél meghaladja 700 főt. "

www.videoton.hu/index.php/hu/lista/336-rekord-arbevetellel-zarta-a-2014-es-evet-a-videoton

Muzsikok közt 2015.06.15. 16:06:37

Könnyebb fikázni Szélesi, mint cáfolni amit mondott.

chepunk 2015.06.15. 16:12:13

@Nicktolvaj:

Ezt meg honnan szedted? Pont azt írtam, hogy ehhez a USA-nak pont semmi köze, a túlnépesedésüknek meg a saját különbejáratos vallási baromságaiknak, esetleg diktátoraiknak van köze...

De tőled nem vártam mást! Csak hazudni bírsz! Ja te minden mögött Izraelt látod... Nem kell mást mondanod! ja azok meg az annunakik, meg gyíkemberek mi? Na eredj vissza az elmeszanatóriumba!

Le Orme 2 2015.06.15. 17:56:33

@Nicktolvaj: "Úgy érted, hogy a hazáját szerető, a családját, vagyonát, kultúráját féltő, magyar identitású ember a nemzet alja, és a hazátlan, internacionalista, jellemzően zsidó gyökerű kommunista (a rendszerváltás óta magát liberálisnak valló) csürhe lenne a nemzet krémje?"

Jó összefoglaló és magyarázat a liberálfasiszta újbeszédről.

Rudi Kató 2015.06.15. 18:23:49

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Mutasd már melyik cikket írtam én? Csak reagálok ezekre, úgyhogy nálatok pattog a labda! Ti nektek kellene az emberekhez alkalmazkodni!

Nicktolvaj 2015.06.15. 18:52:35

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

" Ukrajnában milyen erőforrásokat vásárolnának fel?"

1 Általános jellemzés
2 Tüzelőanyag ásványi kincsek
2.1 Kőszén
2.1.1 Doneci-kőszénmedence
2.1.2 Lviv-Volinyi-kőszénmedence
2.2 Barnaszén
2.2.1 Dnyepermelléki-barnaszénmedence
2.2.2 Kisebb barnaszénmedencék
2.3 Kőolaj és földgáz
2.3.1 Nyugat-Ukrajnai kőolaj- és földgázmezők
2.3.2 Kelet-Ukrajnai kőolaj- és földgázmezők
2.3.3 Dél-Ukrajnai kőolaj és földgázmezők
2.4 Égőpala
2.5 Tőzeg
3 Érces ásványi kincsek
3.1 Vasérc
3.1.1 Krivij-Rihi vasérc medence
3.1.2 Kremencsugi vasérckörzet
3.1.3 Bilozeri vasércmedence
3.1.4 Kercsi vasérc medence
3.2 Mangánérc
3.3 Egyéb érces ásványkincsek

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ukrajna_ásványkincsei

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.16. 01:45:08

@pythonozok: ha itt fröcsögsz, nácizol, azzal csak magadat járatod le, a vitapartneredet meg felmented, hisz aki mindenkit náciz (te), azt komolyan venni nem lehet. Devalváljátok a holokausztot, a náci jelzőt, a diktátor szót... miattatok nem kapja már fel a fejét senki egy igazi nácira se. Amúgy is kevés már a valódi náci, lassan kihalnak a 90-100 éves aggastyánok. A pandákat ilyen esetben védeni szokták, pedig cseppet sem hasznosabbak, mint pár ex-NSDAP tag.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.16. 03:56:49

@pythonozok: a cigányozás látom megy, ti ballibek nagyobb nácik vagytok a jobbikosoknál
lásd Zuschlag, a fiatal szoci reménység

krokodil 2015.06.16. 11:56:12

@Nicktolvaj: Európa nincs. USA van és Oroszország. A mérleg nyelve Kína.

2015.06.16. 20:25:39

@Nicktolvaj: Oda nem kell beállnia már, mert régen ott van!

2015.06.16. 20:29:36

@pythonozok: egyszer sem bizonyítottam, csak nem értek egyet az agymosott csőcselék hülyeségeivel. Az hogy orbán ostoba és szar dolgokat csinál egy dolog, ez nem egyedi sok hasonló van a világban, és Magyarországon is oldaltól függetlenül sok baromságot megcsináltak az eddigi kormányok!

Te egy hülyeséget mondtál, ehhez nem kell se fideszesnek, se balosnak lenni, hogy rágyere.

Inkább menj és oszd az észt a gagyi blogodon!

2015.06.16. 20:31:29

@pythonozok: A lényeg hülye vagy, hülyeséget beszélsz és az is maradsz! Erre kár energiát pazarolni! Talán le kellene venned a szemellenződ és a valóságban élni, nem egy kitalált diktatúrában, vigyázz mert a Fidess már a spájban van! :D :D :D :D :D :D :D

2015.06.16. 20:42:03

@turista a saját országában: Mi az, hogy "egypárti alkotmány"? Egy parlament többsége által elfogadott alkotmány van érvényben! Az, hogy ezt csak a fidesz-kdnp fogadta el technikai kérdés, az ő hülyeségük, de ettől még nincs diktatúra! Ha diktatúra volna, akkor eleve le sem írhatnál ilyeneket büntetlenül! Kicsit kevered a fogalmakat! A baloldal demagóh hülyesége ez a diktátorozás, ja és majd választással fogják megbuktatni a diktátort, az meg milyen diktatúra! Attól, hogy nem szeretsz egy kormányt attól még nincs diktatúra. Én sem szeretem őket, de nem beszélek ökörséget!

Magyarországnak a történelemben először 2012 január 1.-e óta van írott alkotmánya, 1949-ig történeti alkotmányunk volt, mondjuk én ennek vagyok a híve, ezt kellene visszaállítani! Azóta nem volt Magyarországnak alkotmánya.

Az alkotmányt a választók többsége által megválasztott parlament hozta! Hol a gond?

Az persze egy más dolog, hogy a jogállamnak nevezett Magyarország 1989 óta nem több paródiánál!

Az amerikai alkotmányról meg ne beszéljünk, az engedélyezi a fegyvertartást, magyarán aki a te házadba beteszi a lábad agyonlőheted, sőt ha a szomszéd házába megy akkor is! Ott nem tüntiznek hogy rasszista, mert lelőtt egy néger betörőt, nem úgy mint nálunk, ahol a szerencsétlen öregembert lecsukták, mert árammal védte a kis veteményesét! Amerikában már rég hős lenne!

Ja és ott létezik az előválasztás! :D :D Hogy is van ez! Soroljam még?
süti beállítások módosítása