B1 blogcsalád



Mihez kezd majd Cserje 23 a CÖF ifj. Lomnici munkásőrbrigádjának plakátrongálóival?

2015. június 11. - Egyenlítő blog

A plakátrongálókra le kell csapni. Nagyon helyes. Összehangolt rendőri munkával elfogni őket, lecsukni, vádat emelni ellenük, aztán elítélni. Kerékbetörés, máglya, kéz- és füllevágás – ami éppen akad.

Az ilyesmi több sikerélményt jelent a hatóságoknak, mint mondjuk megtudni, mégis hová tűnt a Quaestor 150 milliárdja és a többi. És a sikeres felderítés jutalma nyilván az előléptetés, a szép új csillagok. Éljen gyönyörű képességünk, a REND.

mkkp.jpg

Természetesen ember mindig mindenre akad. És különben is szegény rendőrök is csak parancsra teszik. Általában arra szoktak mindent tenni. Ez egy ilyen szakma.

Jó, ez a plakátdolog még szinte csak játék, még ha majd pár elszemtelenedett ellenzéki aktivistát alaposan be is varrnak, még akkor is. De nagyon jó arra, hogy a rendőrség morális meggyengítése magasabb fokozatra kapcsoljon.

Ma még csak azokat kell Cserje 23-nak elfognia, aki a plakátokat bizgerálja. Holnap már azt, aki ellenzéki gyűlést szervez, és így tovább.

Mindent csak parancsra. Na ja. Ismerjük az ilyet.

Közpénzen uszítani, nincs annál kéjesebb dolog most a Fidesznél. Őszintén szólva, nem lennék most a Jobbik helyében. Hát szegénykéknek már örökre csak ez a cukimukiság marad?

Ám itt nincs vége a történetnek. A Kétfarkú Kutya Párt, azt hiszem, nagyon rendjénvaló plakátokat fog közzétenni. Nyilván István király intelmeit vacak érzés lesz letépni, de a CÖF ifj. Lomniczi Zoltán munkásőr brigádjának tagjai, ha összeszorított fogakkal is, de majd ott lesznek és tépnek és festenek. Nehogy már ezek mondják meg nekünk, mint mondott István király, banyek. Ezen a héten

Orbán urunk utasítására István király azt mondta, hogy ki a bevándorlókkal.

(Születnek is már szépen a cikkek az erre szakosodott PR-lapokban, hogy sorra igazolják, a bevándorlók csak bajt hoznak, lám, Svédországban is erőszakoskodnak a nőkkel. Jó, legalább ezeknél a lapoknál pénzt adnak az efféle agitkákért. Sokkal nagyobb kedvenceim azok, akik most végre elszabadulhatnak és például a Facebookon kezdik el nyomni boldog, kéjes örömmel az efféléket. Hogy már nemcsak szabad, lehet, de egyenesen kell is. Most aztán kaptok, libsikéim, olyat, hogy csak na. Most mi jövünk. és olyan rasszisták lehetünk végre, amilyenek csak akarunk. Mert a kis vezető kért rá, és mi nem tudunk neki nemet mondani.)

De a fő kérdés mégiscsak az, mit tesz a rend derék őre, ha meglátja, amint ifj. Lomniczi Zoltán munkásőr brigádjának a tagjai tépkedik a Kétfarkú plakátjait? Cserje 23 őrmester azonnal szolgálatba helyezi magát és elfogja a tetteseket? Figyelőcsapatokat szerveznek, a moziból rángatják ki a feltételezett elkövetőket, éjszakára a fogdába zárják őket, és a többi?

Vagy most hirtelen más, fontos rablóüldözési dolguk támad, és éppen arra nem érnek majd rá járőrözni, ahol a Kétfarkú plakátok lesznek majd?

Nagy teszt ez. Ha a rendőrség elbukja, elbuktunk valamennyien. Akkor ez már tényleg egypárti diktatúra.

Ja, van még egy megoldás. Esetleg megpróbálnak mégis inkább azzal foglalkozni, hogy kiderítsék, ki a fene tört be a nagymamámhoz?

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr517534176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pop40 2015.06.12. 00:33:34

"Közpénzen uszítani, nincs annál kéjesebb dolog most a Fidesznél."

Most?
Erről szól az egész történetük.

"Nyilván István király intelmeit vacak érzés lesz letépni"

A CÖF-ös komcsi banda csak Viktor királyt ismeri. Ha ő füttyent, az anyjuk haját is letépik.

"Vagy most hirtelen más, fontos rablóüldözési dolgok támad és éppen arra nem érnek majd rá járőrözni, ahol a Kétfarkú plakátok lesznek majd?"

Erre leteheted a nagyesküt.

Mindenesetre kitűnő alkalom az ellenzéki aktivistáknak: Őrködni kell, és lefilmezni, amikor a fideszes szekta letépkedi pl a korrupcióellenes plakátokat.

Utána ezt, mint kampányfilmet nyomni kell orrba-szájba.

Traktoros lány 2015.06.12. 16:09:25

Dési!
Én i attól félek, hogy már akkora a diktatúra, hogy előveszi Bauer (faj)pajtásod apuka szerszámait és elbeszélget veled az Andrássy 60-ban! :)

csak egy néző 2015.06.12. 16:44:23

Bizony, hogy kemény rendőrségünk van, akárki, akármit mond.

"A férfi terhes felesége elé igyekezett, és állítása szerint csak egy percre állt meg, de mozgássérült gyermeke parkolókártyáját a kocsiban felejtette. A gyerek nem ült a kocsiban.

Az igazán bizarr rész ezután következik. A rendőrök felajánlották a férfinak, hogy menjenek be a kapitányságra és nézzék vissza a térfigyelő kamerák felvételét, hogy tisztázódjon, mennyi ideig állt a tilosban a kocsi. A férfi kapva kapott az alkalmon, de
a rendőrök rabosították, meztelenre vetkőztették, testnyílásait átvizsgálták és órákra egy cellába zárták. Közben terhes felesége állva várakozott, széket nem adtak neki."

Szegény lúzer, tuti, hogy nem BMW, Merci, vagy valami pöcshosszabbító SUV-val volt, mert akkor észre sem vették volna a rend éber őrei.

Netuddki. 2015.06.12. 17:55:20

Lemaradtál egy ütemmel. Az "ellen"plakátokat maga a rendőrség fogja "felsőbb" utasításra letépkedni...

Spiritmonger 2015.06.12. 18:04:12

Nem unjátok még a megélhetési rettegést?
a plakáttépésnél elég egyszerű a képlet. a magyar kormány gondol valamit, megrendeli a plakátokat, majd kihelyezik őket szabályos óriásplakát-keretekre, amik kőkeményen magántulajdonban vannak. ennek megrongálása szabálysértés vagy bűncselekmény, a kár nagyságától függetlenül. Ha valakinek nem tetszik a plakát, akkor megteheti, hogy ő is gyárt óriásplakátot, majd kifizeti a díját, és kirakja a szabad helyekre. ennyi, nem kell ezen többet rinyálni.

krokodil 2015.06.12. 18:07:50

Ellenzéki hangulatkeltés. Tudja valaki, mit csinált a rendőrség egyébként? Azon kívül, hogy a 6 ember vallomását felvette az ügyeletes tiszt, akik feladták magukat. Nem azt mondom, hogy nincs okádhatnékom a agitprop, de az ellenzék is csinálhatna valami érdemit.

Netuddki. 2015.06.12. 18:14:19

@Spiritmonger: A magyar kormány 400 milka közpénzt ne basszon ki az ablakon ostoba plakátokra!
A gondolatmenetedben csak az az egy logikai bukfenc van, hogy maga a plakát nem magántulajdon. A plakáthely meg valamelyik csókosé. De mit lehet várni egy fidesztrolltól?

csak egy néző 2015.06.12. 18:22:27

"Tejföllel dobáltak meg egy plakátot, nem intézkedtek a rendőrök, eljárás indult ellenük"
Azonnal kirúgni őket a testületből. Micsoda skandallum.

klacus 2015.06.12. 18:22:48

Nem láttam, hogy a TEK rámozdult volna erre a pár fél hülyére. Az meg hogy mire basszák el a pénzünket, nem okoz itt már senkinek sem meglepetést. Majd a Matolcsy nyomtat...

röf 2015.06.12. 18:34:45

Ostoba fajankók, írnátok valamit az ország helyzetéről?
Meg aki dolgozik (ismeritek egyáltalán ezt az igét?), annak a helyzetéről?
Mert ez a sok köcsögölés itt a junker-pofonról, meg a szoclibEUbarmokról, meg az "Orbán ezen a héten is megbukott" vágyaitokról.... ti erre merevedtek?
Ki a faszt érdekel a plakátszaggatásotok....hülyék....azért lett kitéve.
Erre sem jöttetek rá?

Nicktolvaj 2015.06.12. 19:09:07

@csak egy néző:

""Tejföllel dobáltak meg egy plakátot, nem intézkedtek a rendőrök, eljárás indult ellenük""

Nagy a jólét a baloldalon.

csak egy néző 2015.06.12. 19:27:18

@Nicktolvaj:
Mi van tolvaj haver, a jobb oldalon, ebben a nagy jóságban, bőségben számodra a jólét teteje egy doboz tejföl?
Elég lúzer lehetsz.

Tisztességes Természettudomány 2015.06.12. 19:41:00

István király kicsoda? NER-be benne van? Vagy csak a tízezresre lobbizta fel magát ez az idegenbarát Árpádházi Vajk?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.06.12. 19:59:36

@Spiritmonger:

Szerintem jelenleg nem retteg senki (Én legalább is nem).

Igaz, még mindig nem tudjuk, ki tört be Dési János nagymamájához, de a rendőrség végre elkezdett dolgozni.

Remélem hamarosan horogra akadnak
- a zsebtolvajok is
- a nemi erőszakolók is
- a garázda verekedők is
- az autótolvajok is
-.
-.
-.
-.
-.
- a megvesztegetők is
- a korrupt politikusok is

Hajrá rendőrség, csak így tovább!

♔batyu♔ 2015.06.12. 20:44:52

Azért próbáltál volna a diktatúrában letépni egy plakátot. Pedig állítólag most az van. A ballibsi nem csak szinte büntetlenül letépheti, az indexen még hirdetheti is.

ferencke333 2015.06.12. 21:28:13

Elég sokat éltem a diktatúrában (nem a sztáliniban, hanem a kádáriban), de ilyen értelmetlen és felesleges plakátokkal nem találkoztam. Vagy voltak ilyenek?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.06.12. 22:36:48

@bértrollbosszantó_kovi1970: A plakát biztos, hogy nem magántulajdon? Nem magáncég készítette, akitől csak annyit kértek, hogy nyomtasson és tegye ki az egész országban?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.13. 02:29:35

A plakátban az a csapda, hogy nem az üzenete miatt lett kirakva, hanem azért, hogy a baloldali aktivisták letépjék....
A baloldal addig nem fog hatalomra jutni, míg benyeli ezeket a trükköket.

M_R 2015.06.13. 04:53:46

@♔batyu♔: Öröm látni hogy már a plakátjaitok letépése miatt is összeszartátok a bokátokat...

Tudod abban a teliberakott átkosban - amikor te még feljegyzéseket írtál róla hogy ki mit mondott a párttaggyűlésen - nem volt mit letépni. Volt sok más, amivel tiltakozhatott aki akart/mert -amíg a hozzád hasonló besúgók rájuk nem küldték a rendőröket...

dunántúli gyerek 2015.06.13. 07:30:39

eddig hány plakátrombolót varrtak be alaposan?

kifizetik a kárt oszt jónapot, nagyon náci dolog.

Mizantrop 2015.06.13. 08:06:07

@Spiritmonger: "Ha valakinek nem tetszik a plakát, akkor megteheti, hogy ő is gyárt óriásplakátot, majd kifizeti a díját, és kirakja a szabad helyekre. ennyi, nem kell ezen többet rinyálni." Látom, átjött neked a meszidzs.

Mizantrop 2015.06.13. 08:12:09

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Szóval ezek ilyen ravasz srácok, ezek a fideszesek. És mégis mi a lényeg? Látván a tépkedéseket, egy ország ítéli majd el a baloldali agressziót? Figyelemelterelés 300 millióért?

Mizantrop 2015.06.13. 08:13:06

@dunántúli gyerek: Mondd már el, hányszor hallottál eddigi életed során arról, hogy plakátrombolásért előállítottak valakit.

dunántúli gyerek 2015.06.13. 08:32:49

@Mizantrop: eddig hány párt hirdetett meg plakátrongálást?

vackor1 2015.06.13. 09:20:52

A poszthoz is hozzászólva - mert másról nagyon tudnak itt egyesek "vitatkozni" - , valóban érdekes lesz rendünk derék őreinek fellépését látni , ha valóban megjelennek az "ellen-plakátok" is és azok is sérüléseket szenvednek majd valakik/senkik által ... :))))

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.13. 09:51:18

Ez valami fideszes blog? Mert aki azt állítja, hogy MÉG nincs diktatúra, az fideszes. Minden rendes balliba tudja, hogy már 2010 óta kőkemény diktatúra van az országban.

Nicktolvaj 2015.06.13. 10:43:26

@M_R:

"Tudod abban a teliberakott átkosban - amikor te még feljegyzéseket írtál róla hogy ki mit mondott a párttaggyűlésen - nem volt mit letépni."

1. Az óriásplakátos hirdetéseket a nyugati multicégek hozták divatba 1990 után, hogy reklámozhasák rajta a szarjaikat.

2. 1990 előtt a POLITIKAI tartalmú üzeneteket a gyárak kerítésére festették fel.

3. A csavar ott van, hogy AKIK 1990 előtt elrendelték a komcsi jelszavak felfestését a gyárak kerítésére, most UGYANAZOK, meg a KÖLYKEIK tépkedik le a nekik nem tetsző - vagyis NEM komcsi, és NEM cion érdekeket szolgáló - üzeneteket a plakáttartókról.

E.Katolnai 2015.06.13. 11:17:28

„Összehangolt rendőri munkával elfogni őket, lecsukni, vádat emelni ellenük, aztán elítélni.” – minek így vesződni velük? Vissza kell hívni a gyurcsányt, majd az kilöveti a szemüket és akkor egy darabig semmit sem fognak szaggatni …

csak egy néző 2015.06.13. 11:26:16

@E.Katolnai:
Mondjuk a te szemed is ki lehetne lőni, akkor nem irkálnál ilyen faszságokat.

csak egy néző 2015.06.13. 11:53:24

"Ilyen nincs: a Blikk szerint egyszerűen ellopták a paksi bővítés egyes terveit"
Cserje 23 és Cserje 24 és a többi rendőr is a plakátok figyelésére van kirendelve.
A tolvaj kilétét Pintér elvtárs a kormány jóváhagyásával 80 évre titkosította.

2015.06.13. 13:20:39

Ha már letéptétek az összes plakátot, akkor esetleg elmondanátok, hogy ti hogyan kezelnétek a bevándorlókérdést?

Ja, hogy lövésetek sincs róla, csak ne úgy, ahogy a kormány... :)

2015.06.13. 13:22:48

@csak egy néző: "Mondjuk a te szemed is ki lehetne lőni, akkor nem irkálnál ilyen faszságokat."

A nagy demokráciarettegők így viselkednek, amikor hatalmon vannak... Hát nem csodálom, hogy ezek után akkora a népszerűségetek, hogy már nem a kormánypárt szerepéért, hanem a legnagyobb ellenzék szerepéért tepertekl :)

egysmás 2015.06.13. 13:26:57

@Nicktolvaj: Orbán, meg Kövér meg Bayer plakátot tépked?

csak egy néző 2015.06.13. 13:28:16

@European citizen:
"„Összehangolt rendőri munkával elfogni őket, lecsukni, vádat emelni ellenük, aztán elítélni.” – minek így vesződni velük? Vissza kell hívni a gyurcsányt, majd az kilöveti a szemüket és akkor egy darabig semmit sem fognak szaggatni …"
Waooh te kis egyszerű európai állampolgár, ezzel a kommentel ugye semmi bajod?

2015.06.13. 13:39:13

Az irónia, mint olyan gondolom semmit nem mond neked. Uhh...

Egyébként tényleg ti vagytok azok, akik az egyik esetben úgy álltok hozzá, hogy az illető törvénytelen dolgot követett el, és a törvények az éppen regnáló politikusok kilététől függetlenül mindenkire vonatkozik. Máskor meg teljesen helyénvaló a törvények árhágása, mert a hatalom szerintetek ilyen meg olyan.... Lásd: 2006 Budapest vs. 2014 Kijev.

Egyébként én a helyetekben ennyi év után rájöttem volna, hogy akármennyire is provokáltok a fidesz nem fogja megadni azt az esélyt nektek, hogy a 2006-os képekhez hasonló képekkel tudjatok szaladni Brüsszelbe.

Szabványok 2015.06.13. 13:44:36

@röf: "Ostoba fajankók, írnátok valamit az ország helyzetéről?
Meg aki dolgozik (ismeritek egyáltalán ezt az igét?), annak a helyzetéről?"
Ország helyzete, dolgozók?
Csak egyetlenegy pont:
Összeomló egészségügy. Éhbérért keményen dolgozó áplók, megalázó fizetésért dolgozó orvosok.

csak egy néző 2015.06.13. 13:52:27

@European citizen:
"Az irónia, mint olyan gondolom semmit nem mond neked. Uhh..."
Természetesen az irónia csak a fidesz oldalán létezik, ez ugye tudható. Mondtam én, hogy egyszerű vagy, mint a faék, de hát ez megszokott. Csak fideszes és ballibsi létezik a kis egyszerű világotokban. Azért azon elmerenghetnél, hogy semmi sem tart örökké.

libsi nóta bárki unja 2015.06.13. 13:54:32

A libsi ellenzék most is ugyanazt csinálja, mint mindig: nem csinál semmit, csak rinyál azon, hogy a kormány ígymegúgyl

Ez így megy már 5 éve, mindig az a rossz, amit Fideszék csinálnak. Még kritikának se mondanám ezt a folyamatos ajvékolást

libsi nóta bárki unja 2015.06.13. 13:57:23

A színesbőrű bevándorlók tömeges importja óriási mértékben fogja fellendíteni a libsi ellenzék népszerűségét

röf 2015.06.13. 14:04:30

"Ország helyzete, dolgozók?
Csak egyetlenegy pont:
Összeomló egészségügy. Éhbérért keményen dolgozó áplók, megalázó fizetésért dolgozó orvosok"
Az egészségügy világ életében összeomlott helyzetben volt.
Az ápolók világ életükben éhbérért dolgoztak. (Működött a szabadverseny, az erdélyi ápolónők lenyomták a béreket.)
A megalázó fizetésért dolgozó orvosok megalázóan csapnivaló munkát végeznek fizetett munkaidőben,

röf 2015.06.13. 14:06:20

@röf: ...viszont megokosodnak, szívélyesek lesznek, kedvesek a beteggel, és mindent hirtelen elintéznek .... a magánrendelésen.

dual824 2015.06.13. 14:51:13

"az erdélyi ápolónők lenyomták a béreket"

Ahá! Hohó bevándorló!

röf 2015.06.13. 15:44:37

@dual824:
...talán ápoljon téged a most bevándorolt afgán segédkecskepásztor...

nemszólokmégegyszer 2015.06.13. 16:21:19

@Traktoros lány: Értelmes a hozzászólásod, mint a neved is mutatja. Legyél csak bégető fidessbirka, mert ha kinyílik a szemed /ja te vak vagy/ meg a szád pártutasításra elüt egy úthenger. Így meg pártutasításra elé veted magad. Jobb is, csak ne szaporodj előtte.

nemszólokmégegyszer 2015.06.13. 16:24:43

@libsi nóta bárki unja: Mi köze a kettőnek egymáshoz te büdös paraszt? Hogy lőnének rád Szíriába, Irakban, Líbiában, Libanonban. Válszthatsz. A repjegyedet állom. Csak oda.

sanyix 2015.06.13. 17:27:45

@dunántúli gyerek: nocsak van ilyen törvény, hogy "be kell vinni az embereket plakátrongálásért, ha azt a rongálást egy párt hirdette ki, egyéb esetben nem?

@röf: nem volt összeomlott helyzetben, az utóbbi 25 évben züllött le ennyire. Igazából ennyi fizetésért az orvosok jó ha végeznek valami munkát. Én nem tenném, főleg ha magatokfajta bolsiról van szó.

De persze ti mindig megmagyarázzátok, hogy ha valami egyre szarabb az úgy van jól, hiszen a ti pártotok teszi egyre szarabbá, és az jó :)

M_R 2015.06.13. 19:03:38

@Nicktolvaj:
A csavar ott van, hogy AKIK 1990 előtt elrendelték a komcsi jelszavak felfestését a gyárak kerítésére, most UGYANAZOK, rendelik el a plakátok felragasztását.. A szeretett fideszed tele van egykori MSZMP KB tagokkal..Lehet te is az voltál?
süti beállítások módosítása