B1 blogcsalád



Így üti agyon a Fidesz az ellenzéket, meg még akit kell

A fütykös lesújt

2015. május 26. - Egyenlítő blog

A Napi gazdaság címen megjelenő Magyar Nemzet (Pravda) úgy értesült, hogy a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíciónak nem jár több állami pénz. Ugyanis Gyurcsány valamelyik cége pénzt kap az EU-tól valami munkáért, és akkor ugye neki már nem szabad ám adni a magyar közösből.

Kétségtelen, azon lehetne rugózni, valóban az EU történetének legnagyobb ötlete volt-e, hogy ilyen magas labdát adtak fel Orbánéknak, de ez egy másik kérdés.

A mi szempontunkból az a lényegesebb, hogy újra meg lehet figyelni, amit már oly sokszor csodáltunk meg, hogy Magyarországon nagyszerűen működik a szelektív törvényhozás.

bunko.jpg

Nem tetszik a pofád? Hopp, kapsz egy személyre szabott törvényt, hogy attól koldulsz. Ennyi.

A törvény itt bunkósbot, amit egy Rogán nevű fickó forgat a feje fölött,

néha le-lecsapva a fütykössel. Arról természetesen egy szó sem hangzik el, hogy a különféle haverok, amikor EU-s vagy állami pénzt költenek, de egyáltalán nem takarékoskodva vele, akkor mi van. Akkor az a legtermészetesebb dolog. Hogy a túlárazott autópálya-építésből mondjuk kormánypárti sajtó lesz, meg óriásplakát, meg ilyesmik.

Ezzel az égvilágon semmi gond nincsen, már a kérdés is szinte értelmezhetetlen.

Vagy a magyar országgyűlés szemrebbenés nélkül fizet ki komoly összegeket szélsőjobbos tanulmányokra, összeesküvés-elméletek gyártására, ha azt éppen a Jobbik körüli ún. értelmiség állítja elő. Az adófizetők pénzéből így nagyszerű írások születnek arról, hogy micsoda ellenségek furakodnak itt körülöttünk. (A tudjukkik.) Ezeknek a tanulmányoknak egy részéért tisztes országban megvetés és kitaszítás járna minden normális helyről, nálunk államilag folyósított párttámogatás.

De a Jobbikkal nincs nagy baj. A Jobbik derék, belőlük nem kell mumust csinálni, hanem lépésről-lépésre megvalósítani a programjukat.

Szélsőjobbról előzni.

Na de a Gyurcsány! Ugyan az „elmúltnyolcév” már nem olyan ütős, mint volt, azért még egy kis izmozást megér a dolog.

Talán még van benne egy kis kraft. Ezzel nagyszerűen el lehet ütni az időt, s közben szétrombolni a felsőoktatást vagy feltűnés nélkül lehetlen helyzetbe hozni a szakoktatást.

A lényeg, hogy harsoghasson az „elmúltnyócév”.

Orbán közben királyi várral álmodik.

Dési János

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr677492944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nnnnnnnn 2015.05.27. 13:11:10

Senki nem hullajt egy könnycseppet se gyurcsányért, ne aggódj. Csak azok akik valamiféle elmebajban szenvednek. Normális, épelméjű emberek börtönben szeretnék tudni, nem szabadlábon. Ennyit erről.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2015.05.27. 13:29:43

@$$$=$$$: Teljesen egyetértek veled. Talán csak annyival toldanám meg, hogy cellatársként mellé kívánom Orbánt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.27. 13:49:50

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: műanyaglakatot szerintem meg lehetne venni társadalmi támogatásból...

Pop40 2015.05.27. 14:11:12

"Kétségtelen, azon lehetne rugózni, valóban az EU történetének legnagyobb ötlete volt-e, hogy ilyen magas labdát adtak fel Orbánéknak"

Érdekes is lenne, ha az eu attól függően válogatná ki a pályázatok nyerteseit, hogy a tolvaj Gecinek tetszik e az illető, vagy sem.

Magyar cég, elindult egy uniós pályázaton, és nyert.

A fideszes tolvajoknak nyáladzás helyett lehet utánozni.
Ja, bocs, az nem megy, mert ők csak úgy tudnak közbeszerzést nyerni, ha Vitya megnyereti velük, aztán osztoznak a koncon.

alte trottel 2015.05.27. 15:37:54

@$$$=$$$:
KONKRÉTAN mi is lenne a vád?
(tudomásom szerint Rogán Úr még nem írta bele a Kotmányba: "1791 §. Mindazon Gyur kezdetű és csány végű Ferencek, akik nyilvánosan megalázták A Mi Sohanemhazudónkat, életfogytiglani kötél általi golyóval legyenek eltiltva a közügyektől és a lélegzéstől.")

sanyix 2015.05.27. 15:41:54

@$$$=$$$: Egyetértek! Azzal a kiegészítéssel, hogy a orbán számára hasonló jövőt képzelnek a normális, épelméjű, hazaszerető magyar emberek :)

Netuddki. 2015.05.27. 15:43:27

Azért ez már tényleg a legalja. Itten kérem senki ne kapjon olyan píztet amit nem ők osztanak. Se a civilek se az ellenség.
Egymást tapossák a sárba, nem előttünk, mi már megszoktuk, hanem az EU előtt. A vége az lesz, hogy előbb-utóbb ilyen pályázatokon nemhogy a gyurcsányék, de senki magyar nem fog EU-s pénzt "nyerni". Ostoba, balfasz, fideszes tolvaj banda...

LaMettrie 2015.05.27. 16:31:12

A Fidesz nem az ellenzéket üti agyon, hanem a tetves posztkommunista túlélőket, akiknek meg sem kellett volna születniük.

luis5 2015.05.27. 16:41:47

Képzeljük elfordítva: OV lenne ellenzékben és lezsírozna magának egy brüsszeli pályázatot. Már leszakadt volna az ég....

sanyix 2015.05.27. 16:43:12

@LaMettrie: a fütyisz önmagát ütné agyon? Nem hiszem, hiszen náluk van a legtöbb posztkommunista túlélő :)

pret.hu/hirek/politika/fidesz/fidesz-hazugsagok/2012/01/kommunista-fideszesek/

Ludovikás Levente 2015.05.27. 17:04:48

Az igazi nagy harc Gyurcány és a Maszop és között lesz, nem Orbánékkal. Most hogy Gyurcsány megcsípte a nagy lóvét, a Maszop meg totál legatyásodott, nem nehéz megjósolni ki osztja a lapokat balfélen

sutyerák 2015.05.27. 17:12:39

ez a rogán egy talpig remek ember.
fölötte nem

Larry Silverstein 2015.05.27. 18:27:13

'Vagy a magyar országgyűlés szemrebbenés nélkül fizet ki komoly összegeket szélsőjobbos tanulmányokra, összeesküvés-elméletek gyártására, ha azt éppen a Jobbik körüli ún. értelmiség állítja elő.'

A magyar országgyülés a legfőbb népképviseleti szerv. Sajnos nem a libsi 2% dönti el ki kap pénzt, hanem az országgyülés, igaz, ez nagyon antidemokratikus...:)

'De a Jobbikkal nincs nagy baj. A Jobbik derék, belőlük nem kell mumust csinálni, hanem lépésről-lépésre megvalósítani a programjukat.'

Az emberek inkább ezt akarják, nem a DK programját.

'Na de a Gyurcsány! Ugyan az „elmúltnyolcév” már nem olyan ütős, mint volt, azért még egy kis izmozást megér a dolog.'

Pontosan. A 2018as kampányban Feri már mellékszereplő lesz. A fidesz a komoly ellenféllel fog harcolni.

bekerült 2015.05.27. 18:30:52

Ökrök ! Felültök megint Vikikének, pedig Rodolfót játszik. Amíg Gyurcsányt szidjátok, kilopja a szemeteket ! Megérdemlitek !

WilburSmith 2015.05.27. 19:19:21

Orbánnak csak bele kelett volna néznie a könyvbe 2010-ben és ezer isten ostorával csaphatta volna szét az ellenzéket úgy, hogy azok farkukat behúzva szaladtak volna egészen Moszkváig. Nem történt meg, innen már ki a fene hiszi el, hogy a politikában itt van bármiféle versengés? Nem véletlen, hogy a pártok szavazóbázisa csak 60 év felettiekből áll. A lakosság másik fiatalabbik fele nem szavaz. Nem véletlen, vagy nemtörődömségből.

Brix 2015.05.27. 19:44:22

Már így is diktátorként tekintenek Orbánra , ha hozzányúlna a pártok finanszírozásához, akkor teljesen lelepleződne a látszatdemokrácia...
Valójában az MSZP és az LMP csődben lévő, éppen csak vegetáló pártok, mivel elvették az állami támogatásaik jelentős részét. A DK-nak van egyedül valamennyi pénze, ami szúrja Orbánék szemét, ezért megpróbálnak mindent megtenni, hogy ellehetetlenítsék őket.

csak egy néző 2015.05.27. 20:20:47

"Idén is lesz hálaadó szentmise Orbánért a szülinapján. A kezdeményezés eredetileg a tavaly elhunyt, Magyar Hírlapban is publikáló Szentmihályi Szabó Péteré volt a miniszterelnök 50. születésnapjára. Most özvegye tette közzé az idei felhívást
Elgondolkodom rajta, hogy egy ilyen szentmise mitől hálaadó? Hálát adnak azért, hogy Orbán van nekünk itt a földi siralomvölgyben, és áldásos tevékenységével megjobbítja mindennapjainkat, ráadásul biztosan könyörög is érettünk, bűnösökért az Örökkévalónál? Köszönöm, de nem hiszem, hogy Orbán léte és ténykedése bármiféle hálára adna okot. Persze, a hívőinek biztosan okuk van a hálára, mert hát, prezentálták már áhítatukat transzparensen is: Viktor, te vagy az Isten!"
i0.wp.com/kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2015/05/orban-kezcsok.jpg?resize=600%2C434

"Orbán persze, szokásos szerénységével valami olyasmit mondott, hogy az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését."
Én inkább megvárom.

alte trottel 2015.05.27. 21:43:27

@LaMettrie:
Esetleg szánnál rá pár percet, hogy utánanézz, melyik pártban van a legtöbb "tetves posztkommunista túlélő"?
Segítek!
Nem az MSZP, nem a Munkáspárt és nem a Színes Csokornyakkendősök Pártja!
süti beállítások módosítása