B1 blogcsalád



A magyar nép nem kirekesztő

2015. április 29. - ng.pontkukac

Főszerkesztői jegyzet

Tegnap megnéztem az Index interjúját a Magyarországon élő, Afganisztánból menekült fiúval, Dariushhal. A srác megtanult magyarul, letelepedett, tanul, tervei vannak. Értékeli és nagyra becsüli, amit ez az ország adott neki. Befogadónak és toleránsnak tartja a magyarokat.

Olyan értéket látott meg hazánkban ez a srác, akinek a szülőföldjén a másként gondolkodókat lelövik az utcán, amely értékről mi hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Ezt az értéket, - hogy kelet és nyugat határán világítótorony vagyunk, a szabadság bástyája és remek vendéglátók - kormányunk minden eszközzel próbálja elpusztítani. 

Ne feledjük, hogy Orbán Viktor "Magyarország álláspontjának" nevezte ezt: "A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani"

Ez nem Magyarország álláspontja.

Ez egy mindenkivel, de leginkább önmagával hadban álló, autoriter vezető személyiségzavarának tünete. Saját és széles környezetem példáján én máshogy ismertem meg a "magyar álláspontot". A közelmúltban magamon is tapasztaltam, - miközben dél-koreai fiataloknak mutattam meg Budapest szépségeit, és "dicsekedtem" számukra ismeretlen szabadságunkkal -, hogy milyen jó érzés büszkének lenni, és adni egy darabka Magyarországot a vendégnek.

Magyarország egyszemélyes kormánya harcol tehát a bevándorlók ellen. Közben elfelejti, hogy regnálása alatt több fiatal vándorolt ki Magyarországról, mint '56-ban. Kirekesztő ország lennénk, amelyik bezárja kapuit az elesettek előtt, közben pedig dobálja ki az ablakon saját jövőjét? Nem hiszem. Mert a magyarok igenis szeretik és befogadják a vendéget, bármilyen messziről is érkezett.

Egzisztenciális ellehetetlenítéssel, az oktatás szétrombolásával, a médiát felhasználva persze ki lehet ezt ölni belőlünk, de arra ennek a garnitúrának se ideje, se képessége nincs. A fenti videó pedig újabb ékes bizonyítéka annak, milyen hazug és gonosz dolog kriminalizálni azokat a szerencsétleneket, akiknek nálunk is rosszabb kiskirály jutott.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr37404720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.30. 08:45:22

" A srác megtanult magyarul, letelepedett, tanul, tervei vannak. Értékeli és nagyra becsüli, amit ez az ország adott neki. Befogadónak és toleránsnak tartja a magyarokat."

Hát ez olyan, mint amikor aszondják a libbancsok, hogy a cigányokkal semmi probléma, mert nézd meg a Mága Zoltánt, az is milyen rendes, híres és hová jutott. Ja. Egynek sikerült, 99% meg maradt olyan amilyen.

"Közben elfelejti, hogy regnálása alatt több fiatal vándorolt ki Magyarországról, mint '56-ban. "

Szabadon vállalhatnak munkát az EU-ban EUs állampolgárként. Kurvára nem ugyanaz, mint amikor idejön Ahmed Szíriából, aztán segélyből él bűnözésből él meg. Ilyenjeink bevándorlás nélkül is vannak, pont elegen.

Lehet azt mondani, hogy tranzit ország vagyunk bevándorlási szempontból ,de ez nem sokáig marad így. Ausztria és Németország rövidesen bezárja a kaput, aztán akkor évi 40.000-rel nő majd a "cigányságunk". Az kell nektek?

high up! 2015.04.30. 10:00:28

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: "Kurvára nem ugyanaz, mint amikor idejön Ahmed Szíriából, aztán segélyből él bűnözésből él meg."

Te még életedben nem láttál se háborús se gazdasági menekültet, mert akkor nem lennél ennyire idióta, hogy azt higyjed, hogy ezek ezekért a célokért jönnek Magyaro-ra meg akárhova.
Arányaiban véve 100 ezerszeresen több magyar akar segélyből bűnözésből megélni, mint bevándorló.

FOLYTASSUK!

2015.04.30. 10:04:55

@high up!: De, láttam... Győrben az Árkádban fogdozzák a nők seggét, mióta Vámosszabadin megnyitották a tábort.

Kurvára nem hiányzik ide még évi 40.000 inaktív. Van elég.
És nem, ne gyere azzal, hogy azok Ausztriába, meg Németo--ba készülnek, mert rövidesen mindkét ország újra felállítja a határőrizetét és visszatoloncolja őket ide - ez már látszik a híreből. Aztán akkor gondoskodhatunk róluk mi és leshetjük, ahogy a beilleszkedni nem képes tömegünk tovább növekszik.

tralalala 2015.04.30. 10:13:00

"Ezt az értéket, - hogy kelet és nyugat határán világítótorony vagyunk, a szabadság bástyája és remek vendéglátók - kormányunk minden eszközzel próbálja elpusztítani. "

Nekem tökre úgy tűnik, hogy inkább az ilyen blogok próbálják minden eszközzel elpusztítani ezt a gondolatot, mikor naponta mondják meg, hogy itt mennyire szar minden, és diktatúra, és már élni sem lehet, és vége az országnak és el kell hagyni.

Csokáv 2015.04.30. 14:41:01

Viktornak nem a bevándorlással van baja. Csak a setét magyarok idegengyűlöletére próbált építeni. Felszítjuk jól az idegengyűlöletet, megtiltjuk a bevándorlást, aztán az apróbetűben meg a kivándorlást is.

2015.04.30. 15:31:17

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Ja, tényleg így van! Én is láttam egy székelyt, aski idejött, letelepedett és fogdosta a nő seggét! Tiltsuk ki!
Mondjuk nem ártana világossá tenni a fejedben, mi a különbség a menekült és a bevándorló között.

2015.04.30. 15:32:44

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Egyébként nem az a kérdés, szabadon vállalhat-e munkát a magyar az EU-ban.
Mellébeszélsz, terelsz, igazi NER kompatibilis nfideszbérenc vagy. Az a kérdés, miért mennek ki? Világot látni? Lófaszt, mama!

2015.04.30. 16:33:33

@Könnyen elkaptuk, uram!:

A magyarok azért mennek ki, mert jobban akarnak keresni, ez tény, viszont EU-s polgárként teljesen legálisan teszik ezt. Ezzel szemben az ide bevándorlók többsége illegálisan jön ide. Ez a küllönbség, úgyhogy csak az ostobák vonnak egyenlőséget a kettő közé.

Úgy látom sötétség a te fejedben van. Ha valaki nem tetszőt ír, akkor az csak fidesz bérenc lehet. Buta, egybites gondolkodásmód.

2015.04.30. 16:36:19

@Könnyen elkaptuk, uram!: Vagy az lehet még, hogy annyira frusztrált vagy, hogy el kell viselned egy neked nem tetsző pártot, hogy emiatt a rossz időt is rájuk fogod.

Ez is csak agydefekttel lehetséges, mert értelmes ember el tudja választani az érzelmeit az érvektől.

nu pagagyí 2015.04.30. 16:37:58

Látom van még Orbánon kívül is elég személyiségzavaros alak ebben az országban.

Orbánnak sem kell a sötétben bolyongania a kérdéseivel, a jog éppen megfelelően kezeli a problémát. Aki politikai menedékjogot kér és a vizsgálat alátámasztja a meséjét, továbbá az országra sem jelent kockázatot az illető, akkor nyilván nem zsuppolhatjuk vissza mondjuk az ISIS által megszállt területre.

Aki gazdasági menekült és tartózkodási engedélyt kér, eddig is csak akkor maradhatott, amíg igazoltan szükség volt a munkájára a magáncégeknél. Utóbbiakat hülyeség lenne elküldeni, mert valószínűleg nácikokkal nem lehet azokat az állásokat betölteni, különben nem tartanának igényt rájuk.

Aki máshová igyekezett, azokról a célországokkal kell konzultálni és ha befogadják, akkor már mehet is.

A maradék az, akiket jelenleg is visszaküldünk a hazájukba.

Orbánnak tehát a végrehajtó hatalom fejeként, nem konzultálgatnia kellene a primitív kérdőívre válaszolni hajlandó sültparasztokkal, hanem azon fáradozni, hogy ne öntse el a sok haver korrupciója ezt a közigazgatási területet se. Na, ez utóbbi az, amin önállóan kéne gondolkoznia, mert csak ő ismeri sógor-koma viszonylatokat.

nu pagagyí 2015.04.30. 16:55:25

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Nincs nagy különbség, Nyugaton a legálisan érkező magyar gazdasági menekültek számát sokallják. A mi kis nyomor országunkba értelemszerűen nem nyugatról jönnek a menekültek, hanem a keleti nyitás célországainak paradicsomi környezetéből. Nektek igazán szeretnetek kell arab, kazah, csecsen és a frász tudja még milyen barátaitokat. Segítsetek rajtuk, mint annak idején a magyar menekülteknek Ausztria 1956-ban. Ők sem jártak rosszul a beáramló dolgozni akaró embertömeggel.

2015.04.30. 17:03:52

Segítsen rajtuk a tököm. A magyarok, mikor '56-ban kimentek, be tudtak illeszkedni a külföldi életmódba. Ezek nem fognak.

Ha a nyugatiak sokallják a legálisan érkezőket, akkor majd törvényeket változtatnak. Ők megteszik, hogy védjék a saját területüket, csak köztünk vannak olyan hülyék, akik azt szorgalmazzák, hogy engedjünk be mindenkit.

Tőlem visszaküldhetik az összes kint dolgozó magyart, ha ezzel párhuzamosan garantálják, hogy nem jön ide bevándorló.

Epokit Drive 2015.04.30. 18:59:22

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft:
Az egész mondanivalód ott bukik meg, hogy ha önmagadra vagy a családtagjaidra, gyerekeidre kellene vonatkoztatni, akkor valszeg nem ezt mondanád. És ez egyben az álláspontod értelmetlensége és végső felszámolása is volna. Kár, hogy magadtól nem jutsz el idáig.

2015.04.30. 19:17:56

@Epokit Drive: Kár moralizálni. Én itt élek, ez a hazám és ezt szeretném minél szebbnek látni. Az, hogy mások szétlövik egymást, nem az én problémám, tegyék otthon. Nézd meg az USA-t: ha a saját jómódukról (Kuvait) vagy biztonságukról (Mexico) van szó kurvára leszarnak mindent. Akkor én mit liberáliskodjak. Ezt itt Magyarország, ahol elsősorban az itt élők érdekeit kell megvédeni.

Furusina 2015.04.30. 20:04:35

Álláspontom szerint a tartalom, és a jogi státusz közötti különbséget kell elhatárolni. Pl. az egyik országban a törvények engedik kultikus okokból az emberevést, vagy a nők nemi csonkítását, más országok nem engedik. mindkét területen csinálják, ugyanabból az okból, tehát tartalmilag azonos, jogilag különböző. Ebből azt akarom kihozni, hogy a magyar jogszerű 'kivándorlás' ugyanolyan 'megélhetési bevándorlás', mint az Orbánék által kipézézett Unión kívüli polgárok jog által nem támogatott akciói. Vagyis, a kiváltó okok ugyanazok. Ha Őket ítéli el Orbán, akkor saját népét ítéli el.

Epokit Drive 2015.05.01. 14:01:39

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Ez az érvelés is megbukik a valóság próbáján: Magyarország (és az USA is) nem független, minden mástól különálló, a világba be nem ágyazott entitások. Már rég túl van a civilizációnk azon a ponton, hogy egy (nemzet)állami közösség önellátó és teljesen független lehessen.

Másrészt a "kár moralizálni" felfogásod is önmegsemmisítő, hiszen az egész mondanivalód nem más, mint egy értékrend kifejezése, vagyis moralizálás, ha úgy tetszik. Vagyis most azt kellene bizonyítanod, hogy Neked szabad ezt tenned, másoknak pedig (miért) nem. Ez nyilvánvalóan lehetetlen, tehát az érvelésed teljes egészében semmis.

2015.05.01. 18:03:18

@Epokit Drive: A valóság próbáján az fog megbukni, ha beengedsz ide mindenkit válogatás nélkül, mert az emberi jogok, meg a rosszul értelmezett liberalizmus, aztán majd csak pislogsz amikor kétszer annyi problémás elemed lett, pedig a meglévőket sem tudod kezelni.

A moralizál szónak meg nézd meg a jelentését, azt javaslom. De segítek: "erkölcsi kérdésként kezeli az ügyet" Namost a te érvelésed annak az embernek az érvelése, aki a Rózsadomb tetejéről intézui a romaproblémát is. Próbálsz erkölcsösnek feltűnni, de a gyakorlatban nem működik semmi, amit a hozzád hasonló gondolkodásúak kitaláltak a probléma kezelésére.

(És ennél a pontnál kérlek, ne nácizz le, ahogy reflexből jönne, hanem próbálj gyakorlatias választ adni)
süti beállítások módosítása