B1 blogcsalád



A 2015-ös év első top kommentes posztja

2015. január 05. - Ninon

Lássuk az elmúlt hetek legjobb hozzászólásait olvasóinktól olvasóinknak:

taps.gif

Sword:

Innen is látszik, hogy a fityisznek gondolkodó szavazói vannak, hanem rajongói, hívői. "Azért nem korrupt a fidesz, mert orál viki azt mondta"
Nem mondod? Tényleg? Meg sem próbál a dolgok mögé nézni, hogy a saját álláspontját igazolja, neki elég, ha az istenített kedves vezér azt mondja. Végül is ő maga mondta, hogy sosem hazudott.
Már bocsánat, de aki ilyet mer állítani, azt nemhogy komoly embernek nem tudom venni, hanem egyenesen bolond.
Még az is kritikus az általa választott vezetőkkel szemben, aki meggyőződésből, elvek miatt szavaz (mindegy, hogy kire), de ezek a sötét birkák azt hiszik, hogy a vezetőjük az atyaúristen földi helytartója. Miközben csak egy sunyi kis buta paraszt, aki uralkodni akar minden áron, mindenkin átgázolva. Remélem elsöpri őket a népharag és lámpavason végzik. Mondjuk, hogy utána kire szavazzunk, az megint jó kérdés, mert a mostaniak közül senkire sem bíznám az országot.

kúrórudi:

Meg arrais van példa, hogy sose praktizált nulladrangú jogászból valaki miniszterelnök legyen. Meg hogy egy gázszerelőből 2-3 év alatt milliárdos vállalkozó (csak mert az előbbi haverja).

A kérdés nem az volt, hogy milyen elképesztő dologra van még példa, hanem az, hogy ez helyes és elfogadható-e. Szerintem nem. Pont.

roli101:

A legtöbb munkahelyen valóban elvárás a dolgozni akarás. Kivéve a közszféra, más néven a kádertemető. Ott kiutálják, leváltják, eltávolítják a dolgozni akarókat, gondolkodni tudókat. Ha ilyen helyeken tényleg dolgozól, rögtön látszik, hogy a többi csak a napot lopja, ha okosan gondolkodsz, rögtön látszik, hogy a főnököd hülye hozzá, hiszen nem azért az igazgató, mert ért hozzá, hanem mert rokon, káder. Mondok egy példát: Nyíregyházán a megyei könyvtár megbízott igazgatója egy könyvelő, semmilyen szakirányú végzettsége nincs, csak annyi, hogy a polgármester sógornője. Ez manapság mindennél fontosabb indok egy vezetői pozícióra.
Ma Magyarországot a rokonok, barátok, iskolai szobatársak irányítják, ők vannak minden vezető pozícióban mindenféle szakirányú végzettség, hozzáértés nélkül. Nem véletlen, hogy a törvénykezési munka olyan, amilyen.

Manarola:

Meghalt O. De 10 év múlva már unatkozik és megkéri az Istent, hogy engedje el őt a Földre megnézni hogyan van most az országa

Engedélyt kap.

Budapest. Bemegy egy bárba, rendel egy sört és kérdezi a pultost, hogy van az ő országa, hogy fejlődik, mik a problémák.

A pultos csodálkozva:

- Milyen problémák lehetnek? Hiszen Mi egy nagy hatalmas ország vagyunk, körülöttünk minden a miénk.

-Hogy-hogy a miénk? És az Irak, Afganisztán?

- Már minden a miénk!

- És Európa, Afrika, Közel-Kelet?

A pultos egy földgömböt kivesz a pult alól, büszkén pörgeti:

- Hiszen mondom – mi Világhatalom vagyunk, az egész világ a miénk! Obama boldog, büszke és elégedett. Megissza a sörét és mondja:

- Hát, köszönöm, barátom! Mennyit fizetek?

Pultos:

- Egy rubel és húsz kopejka…

Eredetije: dunaharasztima.hu/?p=26569

 

Köszönjük a figyelmeteket, a fenti kommentelők jelentkezését várjuk az egyenlitoblog@gmail.com címen, ha esetleg komolyabban is részt vennének az Egyenlítő életében!

Kövessetek minket továbbra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr997042469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2017.07.08. 09:29:49

Hát a topkomment fogalmáról nem egyezik a véleményünk, de az tény hogy ezekben a kommentekben összefüggő, értelmezhető mondatok is előfordulnak, ami ballibáéknál kétségkívül szokatlan!
süti beállítások módosítása