B1 blogcsalád



Végleges fogyás - végzetes eredmény

2014. december 12. - Ninon

Egy 24 éves amerikai nő, Cara Reynolds, szívinfarktus következtében elhunyt. Hogyan lehetséges ez egy ilyen fiatal nő esetében? Túladagolás? Igen. Drog? Nem. Teljesen legális, Magyarországon is kapható, "természetes" anyagokból készült fogyasztó kapszula végzett vele.

raspberry-ketone-miracle.png

Hogy is vagyunk mi nők ezzel a szakítás dologgal? Ha a vőlegényem elhagyna, én nyakig beburkolóznék egy óriás paplan alá, és a Bridget Jones naplója pörögne a gépemen végtelenítve. Körülbelül 2 hétig. Amikor is rádöbbennék, hogy én egy életerős, kemény és magabiztos nő vagyok, és ezt jól meg is akarnám mutatni annak, aki ezt nem vette észre időben, és képes volt engem magamra hagyni. Ez persze abban nyilvánulna meg, hogy még jobban le akarnék fogyni.

Cara Reynolds a Daily Mail cikke alapján 10-es ruhákat hordott, ami nálunk a 40-es női méretnek felel meg; ezt igazán nem nevezhetjük durva túlsúlynak. De a fent említett helyzetbe került: elhagyta a vőlegénye, minek folytán veszett fogyókúrába kezdett. Ehhez segítségül a málna keton nevű étrend-kiegészítő kapszulát választotta. Ez a készítmény kapszulánként kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint egy doboz Red Bull. Nem csoda, hogy az elkeseredett nő szíve a túladagolt mennyiséget nem volt képes elviselni.

A pirulák gyártói pont a Carához hasonló, összezuhant lelkű nőket használják ki készítményeikkel. Kedves Hölgy Olvasóink, nyugodtan tegyék a kezüket a szívükre, egyetértenek velem. Ez az élethelyzet mindenképpen a "majd-én-megmutatom"-életérzést váltja ki belőlünk, amihez elengedhetetlen a bomba forma. De vajon ehhez mindenképpen szükséges ilyen szarokkal... khmm khmm szerekkel tömnünk magunkat?

Az egész ügyben az a legrémisztőbb, hogy ezt a "csodaszert" bárki megrendelheti az internetről; az Ön 12-18 éves lánya, politikus, újságíró, buszsofőr, pedagógus, takarítónő... És nem ez az egyetlen ilyen fogyókúrás pirula a piacon: az elmúlt években a szépségipar ontja magából az étrend-kiegészítőket, a csodás fogyás és tökéletes alak ígéretével, persze a legtermészetesebb módon, és a lehető legkevesebb erőfeszítéssel. Híresek és hírhedtek adják a nevüket ilyen szerekhez: Csisztu Zsuzsa és Hódi Pamela, Zsédenyi Adrienn, Pataki Zita, Görög Zita, és még folytathatnám a sort.

Lehet, és kell is drogellenes politikát folytatni, legyen. De ezekkel ki fog törődni? Ki szab határt a nők ilyen mértékű megvezetésének? Várjuk az ilyen és ehhez hasonló tapasztalataikat!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr396976439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2014.12.12. 16:17:42

A 10-es ruhameret 38-asnak, nem 40-esnek felel meg.

bohumil stejskal 2014.12.12. 16:45:04

Úgy megfogott a téma, hogy az előbb betoltam 2 zsíros kenyeret. És még mindig kockás a hasam... :)

Kandabula 2014.12.12. 17:58:33

Csak egy megoldás van: pisiltetni, pisiltetni. Aztán majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása