B1 blogcsalád



Rogán egy albumban szerepel Portikék grúz vevőjével

2014. december 09. - ng.pontkukac

Egy grúz testvérpár vásárolta meg Portik Tamás élettársától, Pápa Mariannétől azt a Károly körúti üzlethelyiséget, amely már több mint egy hete borzolja a kedélyeket. Az üzleten ötvenmilliót nyert Habony Árpád (nem vér szerinti) nagynénje. Az Egyenlítő most kiszúrta: Ugyanoda jár szórakozni a grúz vevő, ahol Rogán Antal is rendszeresen megjelenik, ez pedig a belvárosi Kiosk.

Kicsi a világ – tartja a mondás, még kisebb a város. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál a fotóalbumnál, amiben egyaránt szerepel Rogán Antal, illetve a 77-es születésű grúz, Mikhail Lokhvitskiy, aki vélhetően testvérével, magánszemélyként vásárolta meg a Károly körút 26. alatti üzlethelyiséget Pápa Marinnétől, Portik Tamás élettársától. 

Ez az album a Kiosk nevű vendéglátóipari egység Facebook-oldalán érhető el. A Kiosk Rogán korábbi kerületében, a Március 15. téren található. Nem lepődnénk meg, ha az egység megnyitásához Rogántól szereztek volna ingatlant. 

Amint arról az Egyenlítő is beszámolt, alig két hónapnyi bérlői jogviszony után vehette meg a belvárosi önkormányzattól az egykori Képcsarnok helyiségét az a Classic Immo Kft, amely Pápa Marianne, Portik Tamás élettársa, illetve Habony Árpád nem vérszerinti nagynénjének cége. A Cégiratok alapján lényegében erre az ügyletre jött létre a gazdasági társaság. A cég októberben bérlő, decemberben már tulajdonosa volt a 212 négyzetméteres utcafronti üzlethelyiségnek, amit mindössze 52 millió forintért kaparinthattak meg. Hét hónappal később viszont már 102 millióért vették meg grúz magánszemélyek, többek közt a Kiosk-albumban is felbukkanó Mikhail Lokhvitskiy.

És a képek (Grúz vevő a bal szélen):

gruzrogan1.jpg

és Rogán ugyanott, egy a grúzzal közös ismerőssel:

gruzrogan2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr376969215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinter.bence 2014.12.10. 08:31:10

Ez ám a munka! Végülis egy albumban nem szerepelnek, mert ez láthatóan két különböző estén készült, a "közös ismerős" a hely tulaja (szóval gondolom még ezren fotózkodtak vele, plusz nem az önkoirtól, hanem a piaristáktól bérlik a helyet. Ettől persze még akár lehet valami a történetben, de így, ebben a formában elég gáz.

Dezső Németh 2016.03.17. 16:51:07

Patkány és patkánybűvölő ....
süti beállítások módosítása