B1 BLOGCSALÁD

Hivatalos: magyar a világ legidiótább propagandaoldala

2017. április 28. - nickgrabowszki

A fideszes agitpropokat fogalmatlan hülyék írják.888_1.jpg

Tovább

Lehet, hogy az Európai Parlament már a jövő hónapban lehívja az adu ászt Orbán ellen

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

orb_2.jpeg

Fogy a levegő Orbán körül Strasbourgban, de mivel a Bizottság továbbra is mismásol, egy néppárti képviselő úgy gondolja, hogy az Európai Parlament már a jövő hónapban megszavazhatja a 7-es paragrafus alkalmazását Magyarország ellen.

Tovább

Tarlós-korridor: átállították Budapestet, hogy a főpolgármester kocsikázhasson

A Magyar Közlekedési Klub szerint minden közlekedési szabályozót úgy állították át Óbudától a budapesti városházáig, hogy Tarlós István könnyedén beérhessen a munkahelyére az autójával. tarlos_integet.jpeg

Tovább

Nem csak felmentették, de kártalanították Ruttner Györgyöt

Ruttner Györgyöt még 2014 márciusában gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette a Budapesti Nyomozó Ügyészség. Ő az az ügyvéd, aki védte Damu Rolandot és Stohl Andrást. Később minden vád alól felmentették, most pedig még kártérítést is ítéltek meg neki. ruttner_1.jpg

Tovább

Orbánnak leüvöltötték a fejét és élvezte

Orbán – Brüsszel: 1 : 0. Nem fogunk csontig benyalni Orbánnak, mint a közpénzből kitömött GFG-s lakájmédia, nyugalom. De meg kell állapítanunk: az Európai Unió nevű mamut nem fogja megnevelni a mi kis zsebdiktátorunkat. Az Magyarország dolga.

orban_brusszelben_170426.jpg

Tovább

A világ vezető lapjai Orbánt állítanák meg Brüsszel helyett

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. április 27.

A világ vezető lapjai egyöntetűen úgy látják, hogy eddig és ne tovább! Orbán Viktor túlment minden határon és az EU csak saját magát sodorja veszélybe, ha ezúttal is ráhagyja. Csakhogy az európai kereszténypártok továbbra is kitartanak saját, jól bejáratott megalkuvásuk mellett. A jelek szerint az unión belüli hatalom többet ér a sokat hangoztatott értékeknél.

orban_brusszelben_170426_2.jpg

Tovább

Mint aki halkan belelépett... Orbán vs. CEU. A 7-es paragrafustól azonban ezúttal is óvakodik az EU

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

Autoriter rendszerek másutt is úgy gondolják, hogy csakis a választott politikusok szólhatnak bele a közügyekbe, a civileknek kuss a nevük. Orbán az EU-képviselőket hergelni megy Brüsszelbe, de lehet, hogy ezúttal ráfarag. Ausztria a menekültekre hivatkozva további fél évre fenn akarja tartani az ellenőrzést a többi közt a magyar határon. Gorka Sebestyén nem szereti, ha a Vitézi Rendhez fűződő kapcsolatáról kérdezik -  ilyen okokból kirohant egy washingtoni konferenciáról.

Tovább

Francia elnökválasztás: újabb pofon az európai nacionalista populistáknak

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

6rytzokihwljkebcs.jpegAz új törésvonal a nyílt világ, illetve a lezárt határok, a sorompók hívei között húzódik, ám Európa a nyitottságot támogatja. Hagyjanak bennünket békén, nem kérünk a politika intrikáiból, csupán szabadon szeretnénk tanítani és kutatni - mondta a CEU rektora. Sokak szerint a támadás része a Soros elleni vendettának. Már Kaczynski sem szövetséges Orbán Merkel elleni küzdelmében, de azért működik a nacionalista Internacionálé.

Tovább

Stefka bácsi elkeveredett az alternatív tények tengerén és Szöul helyett Macedóniában ért partot

stefka1.jpgAz Öreg - ahogy magát nevezteti –, legalább annyira otthon érzi magát Orbán kőműves dekoltázsában, mint egykor az MSZMP KB és Horváth István belügyminiszterében. Meg is szolgálja minden rendszer elismerését. De most agyon eltévedt szörnyű buzgalmában, hogy sorosozzon egy nagyot. 

Tovább