B1 . . . . . .

Orwel leleplezte Orbán háborús stratégiáját

2016. október 21. - B1blog

Szegény, Kárpátok ölelte kis hazánk tengernyi ellen között soha véget nem érő csatát kénytelen vívni? Ahogy a kedves vezető mondotta tavaly március idusán: „az ország szuverenitásáért folytatott küzdelemnek soha sincs vége”.goaf.jpg

Tovább

Kóka elmagyarázza Rogánnak, van különbség aközött, hogy saját vagy lopott pénzen helikopterezünk

Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.

Ezt Kóka János, az SZDSZ volt elnöke, frakcióvezetője, a Gyurcsány-kormány gazdasági minisztere írta hétfőn a Facebookon.

Tovább

Hol Orbán van, ott hazugság van

zj.jpgAzt írja az ismerősöm a Facebookon, hogy a minap észrevette, munkások a fák ágait vagdossák le a pesti Dráva utcában.

  • Odament hozzájuk és megkérdezte, mit csinálnak.
  • Gallyazzák a fákat, hogy tavasszal szépen kihajtsanak – felelte az ember, és dolgozott tovább.

Másnap reggelre az összes fát kivágták.

Tovább

Saját bíróságára kérte gazdájától a Sukoró-pert a Szegedi ítélőtábla elnöke

A Sukoró-ügy másodfokú tárgyalás október 14-én kezdődött. Debrecen helyett azonban a híresen elfogult Szegedi Ítélőtábla tárgyalja az ügyet.  A “kenyéradó gazdás” Harangozó Attila ugyanis saját bíróságára kérte a koncepciós pert.

00348400.jpeg

Tovább

7 ok, miért nem csap oda Orbánnak Brüsszel

„Brussels, we still love your money” – hirdetik a Kétfarkú Kutyapárt matricái szerte a városban. Valóban: tény, hogy az EU pénzeli az országunkat és az EU nélkül Magyarország visszamenne a ’70-es évekbe. Vagy még korábbra.
hi_brussels.jpg

Tovább

Az egyszeri budapesti küzd a parkoló- és illemhelyért

„Fantasztikus volt a 2015-ös jubileumi, harmincadik alkalommal megrendezésre kerülő esemény, ahol összesen 27860 nevezőt számláltunk. 2016-ban sem lesz ez másként, ismét sok ezer futót várunk Magyarország legnagyobb futóeseményére. Ne hagyd ki te sem, készülj, és legyél ott a rajtvonalnál.” 
budapest-spar-maraton.jpg

Tovább

A Népszabadság csak útban volt Orbán új oligarcháinak

nsz_1.jpgAz első tévedés - legyünk jóindulatúak, és használjuk ezt a szót a rosszhiszeműség helyett - a jobboldalról érkezik: eszerint pusztán gazdasági okai lettek volna a Népszabadság bezárásának.

Tovább