B1 blogcsalád



Fidesz-média: könnyebb megveretni, mint megkérdezni egy ellenzéki képviselőt

2018. december 17. - ashwood

23159352_ea358f2d1ed1f44776c1d23732c7f3fd_wm.jpgSzél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal távolították el az MTVA épületéből - ahová rendőri felvigyázás mellett sétálhattak be vasárnap éjjel. Ez mindent elárul a közel 100 milliárdból működő "köz"média működéséről: könnyebb megveretni országgyűlési képviselőket, mint beültetni őket a stúdióba.

Emlékezhetünk: mennyire megrettent szegény Kovács András, az Origo propagandistája, amikor szemtől szembe találkozott Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével - utóbbi volt szíves személyesen felkeresni munkahelyén az "újságírót", aki akkor már hetek óta mocskolta, minden alap nélkül a pártot. A NER-média már akkor bemutatta szakmai felkészültségét: a belpolitikai "sztárzsurnaliszta", minden kormányzati sajtótájékoztató első sorában héderelő Kovács ahelyett, hogy kérdéseket tett volna fel a pártelnöknek - ahogy ez egy gyakornoktól is elvárható reakció lett volna – inkább biztonsági őrökért picsogott. Végül remek érzékkel és izomzattal dobatták ki Fekete-Győréket a szerkesztőségből, majd azonnal feljelentést is tettek ellenük.

Ennél jóval szürreálisabb, amit az adófizetők közel 100 milliárdjából fenntartott "köz" média művel ellenzéki országgyűlési képviselőkkel.

Vasárnap délután a kormányellenes tüntetők néhány ezres csoportja felkereste az MTVA városszéli irodaépületét, amelyet tömött rendőrsorfal zárt el előlük. Tegyük hozzá: nagyon helyesen. Az ostrom ezúttal elmaradt - nagyrészt annak köszönhetően, hogy a tüntetésen részt vevő ellenzéki képviselőket készségesen beengedték az épületbe. Még egyszer: az országgyűlési képviselők, miután igazolták képviselői mivoltukat, egyszerűen beengedték a székházba. Olyannyira, hogy odabent a biztonsági főnökkel diskuráltak hosszan - egyikük másikuk néha kiszalad az utcára, elmesélni a bent történteket, csitítani a tömeget, majd visszabattyogott.

Az országgyűlési képviselők - és a kint várakozó ezrek - annyit szerettek volna elérni: öt pontos petíciójukat olvassák be az adómilliárdokból fenntartott "köz"médiában. De nem hogy ezt nem sikerült elérni, de még annyit sem, hogy a szakmai minimumnak megfelelő tájékoztatást kapjanak a nézők az MTVA-nál történő eseményekről.

A tüntetés éjfél körül ért véget - az országgyűlési képviselők pedig bent éjszakáztak az MTVA-ban.

Reggelre azonban valami változott: először Hadházy Ákost, majd valamivel később Szél Bernadettet dobták ki erőszakkal az épületből biztonsági őrök.

Nem lehet tudni, hogy:

– miért éppen őket, amikor rajtuk kívül 10 ellenzéki politikus is ott tartózkodott,

– miért éppen most, ha éjjel még gond nélkül járkálhattak ki-be az épületbe,

– milyen indokkal távolították el őket,

– ezt követően miért nem léphetnek be az épületbe (Hadházynak például túszul ejtették a kabátját), ha néhány órája ezzel még nem volt gond?

Még az a szerencse, hogy egy hírműsorokat gyártó állami cégnél történik mindez, így azonnal értesülhetünk a legfrissebb történésekről. Ja, nem, elvégre ez a NER-média.

Ne legyenek illúzióink: ezt a balhét a kormány akarta - bár úgy sejtjük, nem pont így képzelték.

Arra vajon emlékszik még valaki, amikor 2006. szeptember 22-én Hajós András zenész, celeb – ki tudja, épp milyen minőségben – besétált a HírTV épületébe, hogy felolvassa Gyurcsány elleni nyilatkozatát? Nem voltak biztonsági őrök, dulakodás, szemkilövetés. Készségesen bocsátotta a FideszTV Hajós rendelkezésére a műsoridejét.

Vasárnap éjjel még ezt sem kellett volna megtenni, ha olyan emberek ülnek a "köz"média vezetőségében, akiknek megmaradt még valami halvány emlékük a gerincük hűlt helyéről, és az újságírószakma egy-két alapvetéséről. És azt kell mondanunk: ez nem kizárólag a legfelső vezetésre vonatkozik. Egy adásrendező, de még egy riporter is megtehette volna, amit kell: éjjel 11-kor behívja a stúdióba a székháznál megjelent politikusokat. Legalább nem kell nekik taxipénzt adni.

Esetleg megkérdezhette volna: miért itt tüntetnek nekik nem tetsző jogszabályok miatt? Mit remélnek néhány sor felolvasásától? De nem akarunk több tippet adni ezeknek. 3 perc, éjjel negyed tizenkettőkor. Hányan látták volna?

De nem. Inkább erőszakot alkalmaznak országgyűlési képviselőkkel szemben, akiket maguk engedtek be az épületbe.

Bayer Ötös Számú Párttagkönyv Zsolt boldog lehet: "…úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat." Megtörtént. Ettől most tényleg jobb hely lett Magyarország?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4514494126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:32:38

@antiinternáci: több millió ember látta a felvételeket, egyenes közvetítést, nem nagyon röhögtek. pár ezer Fidióta röhigcsélt a szennymédia hergelésére.

www.facebook.com/szelbernadett/videos/2258809004365239/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:32:56

@Minden ballib bérretteg: "Én eddig még soha nem mentem, de most mennik fogok"

Ajaj, pánik van, a leggecibb fideSSfasszopóknak maguknak kell közbelépni? Akkor valamit nagyon jól csinálnak a tüncizők. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 08:34:21

@Minden ballib bérretteg: "Hazaáruló ballib patkányok, akik nem tudják a választások eredményét elfogadni ! "

ezt a 2006-os Fidesz csürhének mondd!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:35:16

@Minden ballib bérretteg: "érte el a 3000 főt"

Háromezer ellen kell elindítani az egymilliós (1000000) békamenetet? Mitől féltek ENNYIRE, kollaboránsok?

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:37:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Senki nem fél. Csak az erőviszonyokat nem árt tisztázni, mielött a ballib csürhe azt hiszi nyeregbe van !

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 08:39:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Sargentini nevű Soros csicska, már szervezi a külföldi segítséget nektek.
A ballib hazaáruló seggfejek mindig is csak külföldi segítséggel tudtak puccsot szervezni, és a magyarok választását erőszakkal megdönteni, annak ellenére, hogy egy leszarható elhanyagolható frusztrált kisebbség, aki eladja a hazát !

nu pagagyí 2018.12.18. 08:45:35

@Minden ballib bérretteg: Nyugi, ki fog derülni, hogy milyen sokan utálnak benneteket. Oszlik a félelem az emberekben, akik eddig nem mertek, azok is meg fognak szólalni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 08:48:30

@Minden ballib bérretteg: "Sargentini nevű Soros csicska"

Féknyúz. :))

Egyébként még a fideSS párcsaládja IS a geci gazdád ellen szavazott. A kutyapárt gratulált is a negyedik kétharmadhoz. :))

Ha Soros György patriótának, Magyarország jótevőjének - v.ö. a hazaáruló putyinpincsi tolvaj csúti gecivel - bármi szerepe lenne ebben, akkor is csak hátradőlne és kérne még egy kávét. :))

nu pagagyí 2018.12.18. 08:50:07

@Minden ballib bérretteg: Aki 2006-ban nagyobb demokráciát akart, az most is azt akar. Te úgy tűnik, kivétel vagy, te nagyobb diktatúrát szeretnél.

Kivlov 2018.12.18. 08:58:36

Mint macskát sz*rni, úgy. Jól tették. tarkólövés kellett volna nekik.

2018.12.18. 08:59:29

@Minden ballib bérretteg:

"Sargentini nevű Soros csicska, már szervezi a külföldi segítséget nektek."

fáj mi??

azért megválaszolhatnál fidesz féreg te is pár Sargentini kérdést, mint korrupció, szólásszabadság, igazságszolgáltatás függetlensége. Nem csak MIGRÁNCS MIGRÁNCS van ott buhhzikám.

nyilván azért vásárolja fel a fidessssz slepp a médiát, mert nem fossa magát össze félelmében, inkább félretájékoztat és agyat mos.

a fidessz slepp nem csak a médiát vásárolja folyamatosan fel, hanem a fél országot... a Balaton már lassan lölőé és legjobb barátjáé.

tényleg, épült új stadion a héten??? pl. Felcsúton, esetleg kisvasút vagy űrkikötő?

Minden ballib bérretteg 2018.12.18. 09:01:18

@izopropanol:

56-ban külföldi segítséggel szervezetetek puccsot, és most is csak így megy.

Ballib hazaáruló gecik, ha kevesen vannak, akkor azonnal eladják az országot, ahogy szokták !

De most nem fog menni tetvek !

antiinternáci 2018.12.18. 09:02:44

@nu pagagyí:

Mi sosem akartunk vért, az akkor lenne, ha a karácsonyfát, meg jászolt felgyújtogató Lenin-fiúk egyszer hatalomra kerülnének. Ezek a DK, stb... elvetemültek már most lövetnének, ha tehetnék. Gyurcsányékban ég a bosszúvágy, újra meg akarják büntetni a magyarokat, amiért nem akarják elfogadni a bolsevista gazságot.

Ne ragadtasd el magad nagyon. Pár ezer bolsevista felforgató csinálta a cirkuszt, akik meg tudtak téveszteni még pár ezer embert, így lettek kétszer pár ezren. Összesen.
A többség meg undorral nézi, mit merészelnek az elvetemültek, akiknek még a karácsony sem szent.
Szóval, érlelitek a Fidesz négyötödöt. Csak így tovább!
Nekem egyébként mindegy, hogy a Fidesz, vagy akárki, csak ne ezek!

6.Lenin 2018.12.18. 09:05:20

Mi van? Ennyi volt?

A söpredék lenyugodott?
Benne voltak a tv-ben, kész, ennyi?

Szánalmas patkányok.

2018.12.18. 09:07:07

@Minden ballib bérretteg:

"Ballib hazaáruló gecik, ha kevesen vannak, akkor azonnal eladják az országot, ahogy szokták !"

a rabszolgatörvénnyel pont a fidesz adta el a népét. sőt, a kafeteria megszüntetésével, a 3000 milliárdos nyugdíjpénz ellopásával, a 27% os világbajnok áfával, a 96 féle különadóval min mind a népét szipolyozza imádott kúrmányod.

puccs ide v oda. MI A F...BÓL GAZDAGODIK LÖLŐ (és gazdája) MILLIÁRDOKKAL MINDEN HÉTEN??

továbbá, MI A F...ÉRT MIGRÁNCSOZIK A FIDESS éjjel nappal az M1 (TV2 Origo Prostisrácok 888...) köznek csúfolt fostévében, közpénzből?? félelmében???

erre válaszolj fidesszge.i.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:08:24

@antiinternáci: "Pár ezer bolsevista felforgató csinálta a cirkuszt"

Nem hiszem, hogy ezres számban voltak bolsevista fideSS provokátorok. Néhány tucat, maximum száz lehetett.

6.Lenin 2018.12.18. 09:10:15

Köcsögök!!

Itt is beolvasták az 5 pontot! Bayer Zsótiék!
És egy jót röhögtek rajtatok!

www.echotv.hu/hirek/2018/12/18/sajtoklub-onmagan-kivul-kit-kepvisel-egyaltalan-hadhazy-akos

Szart se értek ezek után.

2018.12.18. 09:12:47

@6.Lenin:

nézd majomf@sz:

www.nytimes.com/2018/12/16/world/europe/hungary-protests-viktor-orban.html

amerika (s a fél világ) is okádik európa minidiktátorától. az echo tv meg fidess média, ne linkelgesd már, meg a századvég tetveket se, prostisrácok se kell, semmi fidess mocsok. jó?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:15:57

@Minden ballib bérretteg: "56-ban külföldi segítséggel szervezetetek puccsot"

Nem kaptunk külföldi segítséget, a Szabad Európa Rádió ígéretei légből kapottak voltak. Egyedül voltunk a tankhadosztályaitokkal szemben, evidens volt a vereség, mégis sok bátor hazafink a végsőkig kitartott a ruszki terror ellen.

2018.12.18. 09:17:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"a ruszki terror ellen."

érthetetlen, miért is barátkozik Putyinnal, Erdogannal, és több "híres" arccal a mi kis hősünk. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 09:21:24

@izopropanol: A 6.Troll-lal nem tudsz beszélgetni, bármit mondasz, csak ellentmond. Próbáld ki. Mondd neki, hogy a csúti geci nem lop. :))

6.Lenin 2018.12.18. 09:25:26

@izopropanol:

Ki a faszt érdekel, hogy mit mutogatnak a hamis híreket gyártók.

Nézd meg amit belinkeltem. Beolvasták az 5 pontot. és kiröhögtek benneteket.

Kurvára szánalmasak vagytok, ha csak ennyire futja.

Rögtön berohant az összes Senkiházy az MTVA-ba fényképeszkedni. Ritkán van ennyi szemét egy rakáson.

Kint meg néhány száz marha fagyoskodott miattuk.
csak röhögni lehet rajtatok.

Majd nézd meg tavasszal, hogy fognak ezek tülekedni azt uniós 1-2 szabad helyért.

2018.12.18. 09:30:23

@6.Lenin:

"Ki a faszt érdekel, hogy mit mutogatnak a hamis híreket gyártók."

tehát a New York Times a fake news factory a Hír TV a hiteles (FIDESS) média?

na mentem pelust cserélni, bexartam a röhögéstől fidesscsicska.. :))))

nem nagyon válaszolsz korrupció KÉRDÉSRE, MIBŐL VAN A FIDESS PÉNZE???????? ez kurvára érdekli ám az EU t is.

primitív amit csinálsz, tipikus FIDESS fos, szajkózza ugyanazt, soros soros soros.
Hitlernek (is, már) bevált.... ellenségkép, agymosás, hülyítés.

6.Lenin 2018.12.18. 09:36:26

@izopropanol:

Te köcsög, Mo-on magyaro szavaznak, azok meg már 3x elküldtek benneteket a picsába.
Ki támogatja azokat a faszokat, meg szakadt picsákat, akik most ott cirkuszoltak?

Az, hogy neked milyen rémképeid vannak, kit érdekel? számít valamit? Nem.
Ugyanaz a néhány ezer balfasz tépi a száját az utcákon, minden eredmény nélkül.

2018.12.18. 09:39:55

@6.Lenin:

nem nagyon válaszolsz korrupció KÉRDÉSRE, MIBŐL VAN A FIDESS PÉNZE???????? ez kurvára érdekli ám az EU t is.

el tudod olvasni, a k..a anyádat? válaszolj.

Sir Bates dö Hól 2018.12.18. 09:41:33

@Nincs közöttünk csicska: azt már tisztáztuk, hogy hülye vagy, most kiderült, hogy repetitív fóbiás is... ezzel most elleszel egy darabig...

6.Lenin 2018.12.18. 09:44:49

Drága Köcsög Ballib+ Náci Honfitársaim!

Ki a faszt képviselt Bernike+ Ákoska meg a többi balfácán ott az MTVA székházban?
Hány szavazó magyar állampolgárt?

20-at? Vagy néhánnyal többet? Melyik pártot is képviselték? A DK (Dilinyósak Közössége)
MSZP-t, létezik még néhány hónapig? Vagy a Jobbik melyik maradékát?

Drága véreim menjetek a picsába már. Keressetek végre valamilyen normális társaságot magatoknak.

6.Lenin 2018.12.18. 09:46:58

@izopropanol:

Miből van a Fidesz pénze?
Én támogatom őket, nekem van, de ahhoz neked semmi közöd.
Köcsög.

Gato666 2018.12.18. 09:54:27

@izopropanol: Te hülye kis ballib majom. :) Kivonultok 2-3 ezer hulladék az utcára és azt hiszed az már forradalom?

2018.12.18. 09:55:58

@6.Lenin:

nem kérdeztem a TE pénzed, azt költsd édesanyád és saját gyógyszereidre inkább.

Helios ügyről tudsz valamit, miért tussolják el?

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

2018.12.18. 09:57:11

@Gato666:

ki a faszt érdekel a forradalom, kisbuzi, erre válaszolj:

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

6.Lenin 2018.12.18. 10:05:58

@izopropanol:

Miért kéne egy mindenki felett álló hatalom? Nézd meg Romániában mire használták.
Demokratikus módon (választásokon) nem tudjátok leváltani a kormányon lévőket, kéne valamilyen külső erőszakos szervezet?
Nincs az ízlésednek megfelelő nézni valód?

Soros egy jogerősen elítélt gazember, néhány országban nemkívánatos személy. Kéne szeretnem? Miért is?

Sok minden nem tetszik? Győzz meg az igazadról, és rád fogok szavazni. Ez ilyen 1xű, nem hiszed? Próbáld ki. Ja, hogy pont et nem megy nektek? Azt meg ki nem szarja le?

Ne arról hablatyolj nekem, hogy kik a gazemberek-szerinted, hanem ti miként is csinálnátok, hátha megtetszene.

Ehhez hülye vagy? Akkor meg mit vársz tőlem?

2018.12.18. 10:18:21

@6.Lenin:

ne beszélj félre te mocskos fidessbuzi, válaszolj előbb már!!!!!!!!!!!!

Helios ügyről tudsz valamit, miért tussolják el?

Mi van az EU Ügyességgel, miért fosik tőle a Fidess, miért és hogyan gazdagodik minden -ki..ott- héten milliárdokkal Lölő??

továbbá, miért köztévé az, amelyik gátlástalan módon PROPAGANDA TV, közpénzből, gondolok az M1-re??? ki a fa.. fizeti közpénzből a soros soros migráns migráns dumát közel egy éve????

2018.12.18. 10:20:48

@izopropanol:

el se olvassa.... le se olt, csak szajkózza a fidess baromságait.

ELIOS,. :D

6.Lenin 2018.12.18. 10:22:56

Valaki! (a hülyék kíméljenek)

A biztonsági őröknél volt fegyver. Miért nem használták? Támadás esetén köteles-é felismerni valakit, vagy valamilyen igazolványnak látszó valamit? Mit ír a szabályzat?

(én még voltam katona, őrségben is, a hadosztályunknál az ügyeletes tiszt nem a megfelelő úton akarta ellenőrizni az őrséget, lelőtte az őr. Nem, volt köteles felismerni)

Komolyan érdekelne hozzáértők válasza.

6.Lenin 2018.12.18. 10:27:35

@izopropanol:

Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi.
Ócska politikai propagandának bizonyultak.
A politikai véleményed nem érdekel, jogod van hozzá, hogy azt gondolj, amit te jónak látsz.
Nekem meg szarni rá.
Győzz meg, hogy te jobbat kínálsz. ennél jobb módszert én nem ismerek, és nem is tudok elfogadni.
A jelek szerint ahhoz meg hülye vagy.

antiinternáci 2018.12.18. 10:39:06

@izopropanol:

Behívtátok internacionalista segítségnyújtásra a féknyúz NYT-t, meg a többi hazugsággyárat.
Pont, mint '56-ban: előre elvtársak a haza ellen.
Büszkék lehettek magatokra, gratula.
Nektek mindig kell egy segg, amit nyalni tudtok, önállóan nem tudtok gondolkodni.

2018.12.18. 10:39:55

@6.Lenin:

"Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi."

nem, mert az Elios ügy is belügy zászló el lett tussolva, ehhez vannak a fidess emberek, főügyész, bíróságok, média. Nem tud az EU eljárni, sajnos. Ezért lop a gazdád féktelenül.

miért győznélek meg? buta embert hagyni kell megdögleni, de a többi millió azért had ne tűrje el az intézményesített lopást és diktatúrát, fidessmatyi.

neked elég 10e bözsi utalvány, vagy a Jóisten tudja munka helyett mennyiért FIDESS bérfopázol itt.

de még mindig nincs válasz, miért PROPAGANDA TV PL. AZ M1, ÉS MIBŐL FIZETIK? KÖZPÉNZ???

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:40:28

@Ménár Atya: több különbség is van, ezt elmondtam, nem fogtad fel.

1) a kormánynak pénze, szervezete, és sok nap ideje is volt megfizetni a birkákat, akik nem is csináltak mást, mint meneteltek. és fényképeken láttuk az EU-s buszokat.

hvg.hu/itthon/20181025_Vizsgalatot_kovetel_egy_sved_kepviselo_amiert_EUs_penzbol_vett_buszokkal_vittek_az_Orbanszimpatizansokat

2) az ellenzéknek viszont:

A) azt se tudod megmondani, ki, milyen pénzből
B) mikor szervezte volna meg
C) honnan talált volna ennyi embert
D) nincs rá bizonyítékod
E) minusz 5 fokban kimenetelni 8 kilométert, ott maradni órákig, és kreatívan skandálni, na erre nem tudsz mebvenni ennyi embert.

a ti megvett nyuggereitek nem is tudtak ilyet, csak városnézésre voltak képesek, arra, amire megfizették őket.

de ezt nem fogod fel, mert elmebeteg vagy

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:41:43

@Ménár Atya: én -5 fokban, késő este, órákig skandáló embereket. ilyenek nem voltak a birkameneteden.

2018.12.18. 10:42:06

@antiinternáci:

"Nektek mindig kell egy segg, amit nyalni tudtok, önállóan nem tudtok gondolkodni."

NINCS SEGG, én a suncit kedvelem. Tőled is kérdem FIDess gyökér:

-----------miért PROPAGANDA TV PL. AZ M1, ÉS MIBŐL FIZETIK? KÖZPÉNZ???

sorossorosmigráncsmigráncsmigráncssorosbrüsszelbetelepítéskvótasorosmigráncs!!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.18. 10:44:57

@Ménár Atya: a mi tüntetőink -5 fokban 8 kilométert gyalogoltak, és, késő este, órákig skandáltak. ezek a szívből tüntetők.

a ti lefizetett nyuggereiteket EU-s buszokon szállították, kellemes kis nappali városnézésre.

ez a különbség, ezt nem fogod fel, mert egy elmebeteg Fideszcsicska vagy, akit azért fizetnek, hogy ilyen hülye legyen.

2018.12.18. 10:45:50

www.youtube.com/watch?v=CSpLZaEBjOg

itt a FIDESSMÉDIA. :))))

TÖMÖR GYALÁZAT, KÖZPÉNZBŐL!!! EZ A TÁJÉKOZTATÁS, EZ.

6.Lenin 2018.12.18. 10:52:57

@izopropanol:

Te kevered a véleményedet a tényekkel.

Az én fejemmel ne próbálj gondolkodni, mert még a sajátodéhoz is hülye vagy.

Vitázz ezzel a math0-val, az hasonló hülye, megértenétek egymást, akár barátok is lehetnétek, vagy el is vehetne, neki sincs senkije. És ez már neki az agyára ment.

bpbp78 2018.12.18. 10:55:33

@Nincs közöttünk csicska: "@bpbp78: Mocskos Zorban csak 49%-ra kapott 2/3-ot bezzeg a judeai nemzeti front kivitte tuntizni a nep 0,oo1%-at"

A Copy/Paste hozzászólás nagyon ciki...

Más blogokhoz is szóról szóra (ékezetek nélkül) ezt hányod oda...

medianaplo.blog.hu/2018/12/17/medianaplo_a_videki_varosokban_hanyan_tiltakoztak_a_rabszolgatorveny_ellen

2018.12.18. 11:06:44

@6.Lenin:

ez a tény... :D ez a gyalázat. persze ehhez nincs kommented mi? :DDD

www.youtube.com/watch?v=CSpLZaEBjOg

antiinternáci 2018.12.18. 11:09:19

@izopropanol:

A válasz: soha többé Gyurcsány-dúlást!

6.Lenin 2018.12.18. 11:15:10

@izopropanol:

Mi a faszt kéne mondanom egy manipulált videóhoz?

kérdezd meg a meggyilkoltak hozzátartozóit, vagy a harmadrendűségére ráébredt szerencsétlent, aki legyilkolja a honfitársait, mert rájött, hogy ő soha nem lesz francia, német, vagy akárki, mindig megmarad egy lenézett senkinek.

Őket kérdezd ezekről, meg akik naponta szeretnének megoldani egy nem létező problémát az ENSZ-ben, vagy az EU-ban.

Te tényleg hülye vagy, mi a faszért erőlködsz még?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:17:08

@6.Troll: "Az én fejemmel ne próbálj gondolkodni"

Azzal nem is lehet. :))

2018.12.18. 11:21:24

@6.Lenin:

"Mi a faszt kéne mondanom egy manipulált videóhoz?"

mi manipulált??? az ész nélküli migránsozás, amiben a FIDESS mondanivalója kimerül?

nincs egy ép válaszod te szerencsétlen, csak a propagandaduma. :D

SZÁNALOM

leszarom a migránsokat akkor, amikor AZ ORSZÁG SZÉTLOPÁSA meg napi szintű gond..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:24:31

@6.Troll: "Egy rakat dolgot vizsgált az unió 2012-óta. Nem lett belőle semmi."

Minden esetben nyomozás hiányában lezárták a bűncselekményt. :))

6.Lenin 2018.12.18. 11:31:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már próbáltál? Miért nem a sajátoddal, az se megy?
Akkor miért a máséval próbálkozol?

6.Lenin 2018.12.18. 11:33:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nyomozás hiányában az unió lezárta a bűncselekményt.

Szerencsés ember vagy, esélyed sincs már (még 1x) elhülyülni.

6.Lenin 2018.12.18. 11:39:43

@izopropanol:

Közben karban tartottak és nem ment el a hozzászólásom.

Nos, még 1x.

ezekről kérdezd meg a legyilkoltak, útközben meghaltak hozzátartozóit, vagy a harmadrendűségére ráébredt szerencsétlent, aki legyilkolta a honfitársait, mert rájött, hogy ő soha nem lehet francia, német, vagy akárki, csak egy lenézett senki.

Vagy azokat, akik a nemlétező problémát szeretné megoldani az ENSZ-ben, vagy az EU-ban.
Te tényleg ekkora szerencsétlen hülye vagy?

6.Lenin 2018.12.18. 11:45:20

Ja, még ez sem ment el, itt van ,nehogy lemaradjatok róla..

magyaridok.hu/ahelyzet/joska-nem-hisz-a-konnyeknek-3778928/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:47:48

@6.Troll: "magyaridok"

Ismert féknyúz portál.

6.Lenin 2018.12.18. 11:52:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Kellemetlen az igazság, nem csodálom.

(mellesleg melyik media nem gyártott már hamis híreket? De ezt neked kell tudnod eldönteni, ne másokra bízd ezt is, vagy annyi eszed sincs, hogy ezt akár fél kézzel eltudd dönteni?)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 11:57:57

@6.Troll: "melyik media nem gyártott már hamis híreket?"

Amiből még nem csinált a geci gazdád hazug propaganda szócsőt.

Nincs közöttünk csicska 2018.12.18. 12:14:50

Elegunk van
Elegunk van

Nem megyunk haza
Nem megyunk haza

Sztrajk mikor lesz?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 12:23:20

@6.Troll: "Kellemetlen az igazság"

Melyik igazság kellemetlen, fideSSfasszopókám? Hogy a geci gazdád szétlopja az országot, de neked nem ad belőle? Hogy azt hazudja, dübörög a gazdaság, de a te nyögdíjad csak egyre kevesebbet ér? Sírd ki a bánatod a vállamon. Na jó, csak vicceltem, faszt se érdekelsz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 12:24:05

@Nincs közöttünk csicska: "Elegunk van"

Akkor kérjétek meg Kubatovot, máshova küldjön titeket trollkodni.

2018.12.18. 12:37:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

észrevetted, hogy ez a patkány fidesznyik Lenin troll, most meg a magyaridőket linkelte??

az összes kibeba...ott fiszess linket idetolja.

nem TROLL a mocska, nem. :(

6.Lenin 2018.12.18. 12:56:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te sem fox már elhülyülni.
Cicus, leszarom a véleményed, leírhatod 1000x, de tény akkor sem lesz. Mikor fogjátok már fel?
Én is dilisnek tarom Gyurcsányt, meg az egész bagázsát, meg az összes ellenzékinek tartott barmot.
Nem is szavazok rájuk. Szerencsére ezt a véleményt többen osztják, ezért nyert a Fidesz már harmadszor is kétharmaddal.
A hülyékre meg jóval kevesebben szavaztak.

Döntött a demokrácia. Mi a lófasz ebben olyan bonyolult, hogy képtelenek vagytok felfogni?

@izopropanol:

Azt nézek, olvasok, ami nekem tetszik, te is. Nincs semmiféle jogod eldönteni, hogy én mit tehetek, vagy nem, nekem sincs.

Egy közösségben meg azok döntenek, akiknek a véleménye egyezik és egy választáson eldöntötték, hogy melyik van többségben. Mi a faszt nem értesz ezen?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:01:37

@6.Troll: "ezt a véleményt többen osztják, ezért nyert a Fidesz már harmadszor is kétharmaddal."

Ja, osztják a deprivált rettegő falusi nyomorultak, hogy csakafideSS tudja őket megmenteni a migráncsmilliók megerőszakolásától. Közéjük tartozol fideszgeci. :))

6.Lenin 2018.12.18. 13:08:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te tényleg hülye vagy.
Nem mind1, hogy kik szavaztak rájuk, és kik az ellenzékre?

Már megint a saját véleményed próbálod tényként feltüntetni. ez nálatok valamilyen gyógyíthatatlan becsípődés?

Valamilyen kenőcs se használna ellene? Vagy valamilyen gyógygomba?

azt már nem ios merem említeni, hogy, ha megpróbálnál esetleg gondolkodni, mondjuk kezdésként csak néhány mp-et, aztán mindig egy kicsit emelni a ráfordított időt.
Másoknál bejött. Vagy nálad már gém óver?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 13:16:28

@6.Troll: "Nem mind1, hogy kik szavaztak rájuk"

Nem mindegy, hogy valaki önszántából szavaz, vagy fenyegetés hatására, félelemből, vagy megvásárolva, megtévesztve. Te az elkúró 2006-os választási csalásához is tapsoltál?

Téged nem zavar a lopás, az ország kifosztása, választási csalás, neked nagyon szar életed van, ezért boldog vagy, ha minél több magyarnak is szar. Egy hazaáruló kollaboráns trollgeci vagy, megvetlek.

6.Lenin 2018.12.18. 13:43:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Van rá bizonyítékod, hogy közel 3 millió félelemből szavazott a Fideszre , csak te viselkedtél hősként a fülkében?
Vagy két gatyában mentél és a szarosat ott hagytad?

Már megint a véleményed írod le, tényként, B+, te már tényleg menthetetlenül hülye vagy, de nem félj ez a az isopropanol is az, meg még néhányan a táborotokból.

6.Lenin 2018.12.18. 13:47:36

@izopropanol:

Képzeld el te seggfej, hogy most is az indexen írogatok, olvasom is, meg sok másikat is, minden oldalról.
Nektek jól esik égetni magatokat?
Ez valamilyen ballib, vagy náci mánia?

Gandosz 2018.12.18. 13:50:55

@izopropanol:
ez a videó semmi mást nem mutat, mint az index mérhetetlen aljasságát

6.Lenin 2018.12.18. 13:53:14

@izopropanol:

Te ráadásul rasszista is vagy? Na, B+.
Egy biztos, az öreg cigány okosabb, mint ti vagytok.(nem néztem végig)

6.Lenin 2018.12.18. 13:57:51

@Gandosz:

Ebben az a megdöbbentő, hogy fel sem fogják a saját aljasságukat. Másokat vádolnak olyasmivel ami ők simán megtesznek, és még büszkék is rá.

Miért gondolhatják vajon, hogy csak az ő véleményük számít? Eddig még hatalmon csak csődöt tudtak produkálni, de meggyőződésük, hogy bármit képesek lennének megoldani, de még soha, sehol ezt nem tudták bizonyítani.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:03:45

@6.Troll: "Eddig még hatalmon csak csődöt tudtak produkálni"

Fasságokat beszélsz. 1998-2002-ben hatalmon volt az MDF, és nem produkált csődöt. És a tolvaj bankárnak nem írta alá a kegyelmét a karakán Dávid Ibolya. De a geci gazdád őket is kicsinálta.

6.Lenin 2018.12.18. 14:04:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Gondolod, hogy bármelyik táborra szavazók közül nem lehetne-SZÁNDÉKOSAN-hasonló videókat készíteni?

Most őszintén kérdezem: amikor ilyen torzított dolgokat nézel, olvasol, a te elbaszott életed valamilyen értelmet nyer? Mert, ha normális lennél, ilyen szerintem eszébe se jut az embernek. Másokat megalázni, mert esetleg sok mindent másként lát?

Cicus eddig se tartottalak sokra, de ezzel nagyon mélyre helyezted magad nálam.

6.Lenin 2018.12.18. 14:07:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Karakán Dávid Ibolya? Hol a picsában van? Valamilyen zseniális ellenzéki erő vezető személyisége?
Ne égesd már magad, B+.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:09:23

@6.Troll: Nem tudsz olvasni bazmeg? Az előbb írtam.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 14:11:52

@6.Lenin: "nem lehetne-SZÁNDÉKOSAN-hasonló videókat készíteni?"

Lehetne, de nem kell, a fideSSzombik tényleg ilyenek. :))

És nézz magadra, meg az itteni haverjaidra. Szánalmas tudatlan humortalan - kivéve Cycmen - primitív társaság, egytől egyig. Titeket nem lehet megalázni, magatokat alázzátok folyamatosan. :))

6.Lenin 2018.12.18. 14:21:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem tudod cáfolni amiket írtam? Csak ennyire futja?

Cicus, cicus, de ne hidd, hogy szánlak ezért. Neked ez jutott, az élet kegyetlen is tud lenni.
Kezdesz kurvára unalmas lenni, lelki nyomoroncokkal nem tudok, mit kezdeni, nem vagyok szakorvos.
Látom (:)) ) nagyon örülsz az ilyen bemondásaidnak, rejszolsz is közben?

2018.12.18. 18:27:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Soros György patrióta egymillió dollárt ADOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak. A geci gazdád 4 milliárd forintot LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól."

Már rohadtul unom a gátlástalan hazudozásod. A kolontári témát múltkor is feszegetted, akkor egymilliárd dollárról beszéltél.. az sem volt igaz, ahogyan az "ellopott" 4 milliárd forint sem az.. eleve ..nem is jött össze annyi pénz, másrészt meg senki nem lopott el abból semmit, megnézheted, mire használták. felesleges túltolnod...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 18:36:27

@Womb Raider: "akkor egymilliárd dollárról beszéltél"

:))

A memóriád már nem a régi. De nyugodtan linkeld be, ha szerinted ilyet mondtam. :))

A pontos összeg egyébként nem számít. Az számít, hogy Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak, a geci gazdád meg még sok-sokabb pénzt LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

"4 milliárd forint sem az.. eleve ..nem is jött össze annyi pénz"

OK, tied a pálya. Hány milliárd forint adomány gyűlt össze? (4) Az áldozatok fejenként hány milliót kaptak belőle? (0) Várom a te számaidat... :))

Csak nehogy megint 100% feletti összeggel gyere, mert azzal megint magadat cáfolod meg. :))

2018.12.18. 18:40:54

Jut eszembe...há' nem úgy volt, hogy amennyiben nem az LMP alakít kormányt, úgy Bernikét tömlöcbe vetteti a Minidúcse? Oszt most azt kell látnom, hogy őlúzersége mint valami Munch modell, úgy pózol a nagy sajtóérdeklődés reflektorfényében? Kienegedték? Vagy be sem csukták?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 18:50:15

@Womb Raider: "Bernikét tömlöcbe vetteti a Minidúcse"

Így konkrétan nem hangzott el. A csúti geci megfenyegetett mindenkit, hogy elégtételt vesz rajtuk, mert világgá kürtölték a patkányságait. Nagyon berágott a hazafiakra.

2018.12.18. 18:52:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A memóriád már nem a régi. De nyugodtan linkeld be, ha szerinted ilyet mondtam. :))"

Valóban... részben tévedtem.. nem egymilliárd dollárról, csak 1 milliárd forintról hadováltál.. a valóság 1 millió, azaz akkori árfolyamon ~200 000 000Ft ..nem 1000 000 000, ahogyan te állítottad..

És akkor, ahogyan múltkor is:
hvg.hu/itthon/20130828_Vorosiszap_karmento_alap_elfogyott
"2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forint"

" A helyreállítás költségeit – mintegy 38 milliárd forintot – végül jórészt az állam fizette, az MKA forrásai pedig a kormány rendelete szerint közösségi célokra, így a katasztrófában megrongálódott közterületek, közutak helyreállítására, az iszapömlésben érintett térség revitalizációjára fordíthatóak, illetve a települések kérelmei alapján fizethetnek ki belőle összegeket közvetlenül a károsultaknak."

2018.12.18. 18:57:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Így konkrétan nem hangzott el."

"Fordulópontnak nevezte Orbán Viktor március 15-ei beszédét az Indexnek adott interjújában Szél Bernadett. Arról is beszélt, hogy szerinte fideszes győzelem esetén börtönbe zárja őt Orbán április 8. után, mert ráfogják, hogy amerikai kém."

hvg.hu/itthon/20180323_Szel_Bernadett_Orban_bortonbe_zar_ha_aprilisban_o_nyer

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 19:05:47

@Womb Raider: "tévedtem"

Uh! Ah! Oh! Ez egy nagy pillanat! Először ismerted el az életben! Erre iszunk! :))

"200 000 000Ft"

OK, legyen, Soros György patrióta 200 000 000 forintot ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak.

"2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forint"

OK, legyen, a csúti geci 2 269 474 000, azaz kétmilliárd-kétszázhatvankilencmillió-négyszázhetvennégyezer forintot LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

Illetve, várj, nem MINDET lopta el.

"az adományoknak csak egy kisebb részét adták a károsultak kezébe, inkább közösségi célokra fordították"

Tehát valamennyit azért talán az áldozatok is kaptak. Sajnos nem tudjuk, mennyit, talán pár százalékot. A többit ellopta a geci, állami feladatok teljesítésére költötte, amit nem az áldozatoknak szánt adományokból kellett volna fizetni, hanem állami pénzből.

Köszönöm, hogy segítettél igazolni, hogy

Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT a kolontári/devecseri áldozatoknak, a geci gazdád meg még sok-sokabb pénzt LOPOTT a kolontári/devecseri áldozatoktól.

Ménár Atya 2018.12.18. 19:06:23

@LebensraumamOsten: Hát te nagyon buta vagy :)
Aktivitás: hajnalban amikor megiszom a kv-m.
Este, amikor befejezem a munkám, és ezt olyan egy-két hét/ 1-2 nap :)
De nem gond,amíg ilyen objektív okos emberek vannak azon az oldalon ahol te állsz, hát, orbinak nincs mitől félnie :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.18. 19:08:13

@Womb Raider: "ráfogják, hogy amerikai kém"

Bernike szépít. Ráfogtak a fideszes faszok minden szart, hogy sorosügynők, mittomén.

2018.12.18. 19:24:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Először ismerted el az életben! Erre iszunk! "

Ez sem igaz, nem csinálok ebből gondot. Ha be tudod bizonyítani, elismerem... de amúgy se igyál, mert teljesen be vagy állva így is..

" A többit ellopta a geci, állami feladatok teljesítésére költötte, amit nem az áldozatoknak szánt adományokból kellett volna fizetni, hanem állami pénzből."

Az 'áldozatok' egyénenként annyi pénzt kaptak, amennyit a településük vezetése igényelt számukra.. a maradékot meg olyasmire fordíttották, amit a közösség tagjai együtt használhatnak... valamint 38 milliárdból rakták rendbe a környezetet.. Szóval Orbán még 2.2 milliárdot sem lopott el.. mert erre eddig nem látok bizonyítékot.. de még 38 milliárdot pluszban elköltött a települések lakhatóvá tételére :)

"Bernike szépít. Ráfogtak a fideszes faszok minden szart, hogy sorosügynők, mittomén."

Kezdesz terelni. Börtönbe zárták, vagy sem? Ez a kérdés. Meg az, hogy miért hazudsz, amikor azt állítod, hogy ilyesmit senki nem állított.. Bernike azért valaki, nem?

"Soros György patrióta sok-sok pénzt ADOMÁNYOZOTT "
..és mennyi kárt okozott eddig az országnak a belügyeinkbe való beavatkozásaival? Kezdve a rendszerváltás peremén lefolytatott hiteltárgyalásokkal.. ahol ugye puszta jóindulatból rá szeretett volna tenyerelni egy rakás magyar nagyvállalatra. Nem kapta meg, mert a főnökei fenn szerették volna tartani a hitel-rabszolgaságot és ezért kissé pipa lett az öreg. Azóta is itt nyüzsög..

a nagy hohoohooo 2018.12.18. 19:44:11

Ja ,majd elfeledém a nagysok orbánseggszolgálatod fej seggükbe visszadugásá akcijóban....höhöö....vanitten némi kis jogállami problem...az MTVA -t őrző cég Don consiglere olajszőkesanyi cége....háháá..-jogálom.---brhühüü...

a nagy hohoohooo 2018.12.18. 19:50:08

@Womb Raider: Hát majd később ráérek,most egy tudományos film vár ,de aztán te fejed is sorra kerül a seggbedugással...Soros nem változott,olyan mint rég,orbángazdid lett szélsőliberálisból.....itt hosszú egyébb kitérő ....poupulista posthorthyfasiszta..elmebeteg...

rudebwoi 2018.12.19. 06:00:16

@6.Lenin: "Te köcsög, Mo-on magyaro szavaznak, azok meg már 3x elküldtek benneteket a picsába."

Meg az a több tízezer magyarul nem beszélő de még a képviselők neveit elolvasni sem képes ukrán meg szerb "határontúli"....

24.hu/belfold/2018/04/03/azt-mondtak-akarhany-ukrant-be-lehet-jelenteni-nem-lesz-baj/
24.hu/belfold/2018/04/10/kisbuszokkal-hoztak-ukrajnabol-a-fidesz-szavazokat/
444.hu/2018/04/08/szepen-halad-a-szavazas-a-hirtelen-benepesult-ukran-hatar-menti-telepuleseken

Nyugodtan keress rá a témára googlen, elég részletesen foglalkoztak vele.... mondjuk tény, hogy nem a NER-médiában. Győzd le a kognitív disszonanciád, ne hazudj tovább magadnak!

2018.12.19. 06:57:57

@a nagy hohoohooo: "Soros nem változott,olyan mint rég"

Ez önmagában persze nem jelent semmit.. sőt.. ha hozzávesszük, hogy szarkavaró feladatát jól ellátva anno ő gyújtotta be a Fidesz rakéta hajtóműveit, hogy ugyanúgy ügyködik a volt Szovjetúniót körülölelő államok felforgatásán és amerikai befolyás alá helyezésén (Ukrajna, Montenegro, Macedonia van soron éppen.. ja, meg Románia..)
Nos ennek tükrében nem biztos, hogy örülhetünk ennek a sziklaszilárd elköteleződésnek a 'liberalizmus' irányába.

"orbángazdid lett szélsőliberálisból.....itt hosszú egyébb kitérő ....poupulista posthorthyfasiszta..elmebeteg..."

Gazdid, szerintem, kettőnk közül inkább neked lehet, vagy hétköznapi néven: gyámod.
Igen, egyértelmű Orbán változása.. de én ezt inkább pozitív képességként értékelem. Egy változó világban, átalakuló, változó ideológiák (illetve az azokra épülő társadalomszervezési stratégiák) korában a vezetőknek is változni , alkalmazkodni kell. :)
..és résen kell lenni, mert bizonyos politikai csoportok ügyesen kiforgatva a liberalizmust, annak álcája alatt valójában a totális és globális hatalomgyakorláshoz szükséges struktúra felépítését tűzték ki célul.

2018.12.19. 07:07:09

@rudebwoi: Nyilván nem nagy erősséged a matek, de ülj le, fogj egy négyzetrácsos paírt és egy ceruzát.. tanulmányozd a választási rendszert és után számold ki, hogy ezeket a feltételezett import választókat leszámítva mennyi parlamenti mandátuma lenne a Fidesznek.. és attól, hogy ugyanazt három újság is leírja, még ugye nem szabad háromszoros szorzóval operálni ;)

Nyugodj le.. a fidesz még sokáig lesz kormányon és ez egyedül a gerinctelen és alkalmatlan ellenzék számláját terheli. Amíg a tehetségük arra korlátozódik, hogy ócska vásári komédia keretében igyekeznek bemocskolni az országot a külföld előtt, hogy annak segítségével (röviden: puccsal) jussanak hatalomra, addig itt nem lesz változás. Pedig nagyon-nagyon kellene. Kellenének nagyon az olyan emberek, akik végre az elsősorban az ország érdekeit szem előtt tartva, nem mások által vezetve tennék a dolgukat. A jelenlegi ellenzék nem ilyen.. addig meg muszáj valakinek kormányozni ezt a törékeny bárkát..

kolomparlole1114 2018.12.19. 18:12:00

"Bayer Ötös Számú Párttagkönyv Zsolt boldog lehet: "…úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat.""

A bájerzsidóval is így kell elbánni a rendszerváltás után!
süti beállítások módosítása