B1 blogcsalád



Soros György dróton rángatja a pápát

2018. június 22. - ashwood

portada-ad.jpgÚjabb skalpot gyűjtött be Soros: a zsidó spekuláns már a katolikus anyaszentegyház tévedhetetlen fejét, Ferenc pápát is dróton rángatja. Erről bizony lemaradt a Fidesz, mert Hollik szóvivő csak az Európai Bizottságot mondta be pénteken, mint marionett-figura.

Azt mondjuk eddig is tudtuk, hogy a konzervatív, néppárti, vagyis a Fideszt is tagjaiban tudó pártcsalád által jelölt európai bizottsági elnök, Juncker nem más, mint Soros György helytartója az öreg kontinensen. De ismétlés a tudás anyja: erre Hollik István, a Fidesz frakciójának szóvivője pénteken újra kénytelen volt rádöbbenni.

Sőt, még ennél is többet mondott. Ugyanis Hollik szerint "a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot."

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy csütörtökön "a Soros-birodalom központja, a Nyílt Társadalom Alapítványok sajtóközleményben szólította fel az Európai Bizottságot, hogy tegyen lépéseket Magyarország ellen, amiért a parlament elfogadta a "Stop Soros" törvénycsomagot. Rá néhány órával az Európai Bizottság máris bejelentette: meg fogják vizsgálni a két jogszabályt, és ha szükséges, akár lépéseket tesznek ellene."

Más magyarázat erre bizonyosan nem létezik. Brüsszel standby állapotban henyél mindaddig, míg Soros ki nem adja a legújabb feladatokat, ám akkor azonnal támadásba lendül. A Velencei Bizottságnak biztos fejből tudja Soros a telefonszámát, csak ezért lehet, hogy a testület hetek óta vizsgálja a jogi szöveget. Junckerét meg ki kellett keresni a telefonkönyvből, ezért reagáltak ennyire későn.

Az senkiben fel nem merülhet, hogy a jogszabály saját jogán is kiveri a biztosítékot mindenkinél.

De az már Holliknak is sok – talán ezért nem tudta/akarta észrevenni –, hogy a vatikáni teokrácia királya, személyesen Ferenc pápa is Soros kottájából játszik. "Ideje bölcs módon befektetni az Európába igyekvő bevándorlók foglalkoztatásába és oktatásába ezeknek az embereknek a származási országaiban, vagyis elsősorban Afrikában. Sok európai kormányt foglalkoztat az a terv, amely szerint sürgősen be kellene fektetni ezekben az országokban, ott munkát és oktatást biztosítani az embereknek."

Lehet, hogy ez a demens vénember katolikus milliárdjait képes megtéveszteni, de minket nem! Jól emlékszünk még arra, hogy "Egy ilyen „afrikai Marshall-segély” eredményeképp nemcsak az ellenőrizetlen menekülthullám apadna el, de lehetővé válna a rendezett bevándorlás megszervezése is. Így a migráció a bevándorlók és a fogadó országok részéről is önkéntes lehet. A pénz amúgy is kevés. Ahhoz, hogy egy afrikai Marshall-terv sikeres legyen, legalább 30 milliárd euróra lenne szükség évente. A tagállamok ennek csak kisebb részét tudnák fedezni. Honnan szerezzünk tehát pénzt?" Ugye mondanunk se kell, kinek a terve ez? Mert bizony neki, a zsidó spekulánsnak, aki már a Vatikánt is bekebelezte.

Micsoda szerencse, hogy akad propagandista, aki megválaszolja Soros álságos kérdését: "Honnan szerezzünk tehát pénzt?

- teszi fel a kérdést a pénzügyi spekuláns, és ezután kőkemény pénzügyi spekulációba kezd. Sorosnak van némi tapasztalata a pénzügyi válságokat kiaknázva a zavarosban való halászásra, így most is fut egy kört. Úgy látja, az EU hitelképessége magas, ám kihasználatlan. Mikor éljünk a lehetőséggel, ha nem egy sorsdöntő válságban? - teszi fel az újabb kérdést, és ezután hosszasan érvel egy gigahitel mellett, persze szerinte veszélytelen és olcsó formában. Ha egy pillanatra eltekintünk Sorostól, akkor ennek kapcsán a következőkre lehet jutni:

  • Soros eladósítana Európát, nyakába akasztana egy évi 30 milliárd eurós gigahitelt.
  • Azt az Európát, amely továbbra is képtelen megbirkózni a bevándorlási válsággal.
  • Ha a Soros által felvetettekre valamilyen ok folytán sor kerülne, akkor a kontinens még ennél is kiszolgáltatottabb lenne a bevándorlóáradat legújabb hullámával szemben.
  • Ezzel megpecsételődne Európa sorsa."

Szomorú sors köszönt a katolikusra. Elképzelhető, hogy a zsidó másban is diktálja a kottát Ferinek. Ajvé!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6214064769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Punxsutawney Mormota 2018.06.22. 12:50:07

Sőt! Valójában Thanost is Soros rángatja. Meg Bircát is. Valahányszor bégetni kezd tudhatjuk, hogy Soros-bohóckodik.

Helga Beauty Salon. 2018.06.22. 18:56:21

@Punxsutawney Mormota: Szerintem meg titeket a görcs rángat a kétharmad miatt,azért nyomjátok a hülyeséget! :DD
Amúgy a pápa is migráns.
süti beállítások módosítása