B1 blogcsalád



Az Európai Néppártban tele a hócipő Orbánnal

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. június 18. - Szelestey
  • A hasonló a hasonlónak örül, Trump egy követ fúj a magyar kormányfővel a nemzeti határok szigorú ellenőrzése ügyében.
  • Egyelőre bizonytalan, hogy Merkelnek sikerül-e tető alá hoznia az európai egyezséget a menedékpolitika megújítására, a vélemények megoszlanak az ügyben, közeleg-e a kancellár számára a politikai végzet.
  • Nagy-Britannia kizárta magát az európai ügyekből, pedig józanságára nagy szükség volna a demokrácia érdekében, a nacionalizmus és a tekintélyelvűség ellen.

FAZ

frankfurter_allgemeine.jpg

Az Európai Néppárt strasbourgi frakciójában sokan idegenkednek az Orbán vezette Fidesztől, így lehetséges a szakítás. A politikus a hét végén, a Kohl halálának évfordulóján rendezett budapesti tanácskozáson belengette, hogy tud ő más nyelven is beszélni, ám ezt csak azért mondta, hogy mindenkit biztosítson: maradni akar a konzervatív pártcsaládban. De kettős beszédet alkalmazott más témák kapcsán is, viszont nem kétséges, hogy többször is üzent az általa nagyon nem szeretett Merkelnek. Pl. amikor arra figyelmeztetett, hogy nem szabad felkarolni az iszlámot. Ami az EPP-t illeti, mostanában több német, osztrák és Benelux-politikus is arra figyelmeztette a magyar felet, hogy az ne lépje át a vörös vonalat Soros, a civilek és a CEU kapcsán. Még nagyobb nyugtalanságot váltott ki az „Állítsuk meg Brüsszelt!”-kampány, illetve az időnként tapasztalható antiszemita hang. A lényeg, hogy a Néppártban hatalmas feszültség alakult ki a Fidesszel szemben. Orbán viszont jelezte, hogy aktívan kívánja befolyásolni a dolgokat az európai konzervatívok soraiban. Ideértve, hogy más államokkal közösen migrációellenes tömböt hoz létre, bár nem szeretne „dezertálni”, viszont azon van, hogy az EPP visszatérjen a kereszténydemokrata gyökerekkhez.

Spiegel

der_spiegel.jpg

A hetilap nincs meglepődve azon, hogy Trump felhívta Orbán Viktor és állítólag szigorú határőrizetre ösztökélte. A két politikus ugyanis jól megérti egymást, ha az erős nemzeti határokról van szó. A jelentés hozzáteszi, hogy a magyar kormány elriasztásra, illetve  bezárkózásra törekszik a menekültekkel szemben. Ezért emelt kerítést, létesített két, rideg tranzitövezetet és ezért ágál a kvóták ellen. Ugyanakkor hogy az amerikai elnök beszélt a magyar politikussal, az azért is érdekes, mert Trump szorosabb kapcsolatokat akar kiépíteni azokkal az európai hatalmakkal, amelyek bírálják az EU elmélyítését, illetve annak menedékpolitikáját.

Süddeutsche Zeitung

suddeutsche.jpg

Ha túllépünk a menekültkérdésben tapasztalható csinnadrattán, akkor azt látjuk, hogy igenis van közös nevező a német, a francia és az olasz kormány számára. Conte miniszterelnök ma, a francia államfő pedig holnap találkozik Merkellel Berlinben, a lényeg mindkét vendég szerint az, hogy meg kell újítani a dublini rendszert, amelynek értelmében a menedékkérelmeket ott kell elbírálni, ahol a migránsok először léptek az unió területére. Róma úgy érzi, hogy magára hagyták az áradattal, csak kérdés, hogy ki határozza meg a politikát az új felállásban? Conte vagy Salvini belügyminiszter? De az is lehet, hogy csupán azért volt a menekülthajó elutasítása körüli felhajtás, hogy az olaszok magukra vonják a figyelmet és tárgyalhassanak Párizzsal, illetve a németekkel. Salvini Orbán politikai eszmetársa, ám az aligha tetszik neki, hogy a magyarok és más visegrádi országok hallani sem akarnak az áttelepítésekről.  Amúgy a menekültpolitikában Macron pont azt csinálja, amit Seehofer, azaz visszafordítják az olasz határról azokat, akiket Itáliában már nyilvántartásba vettek.  

Die Zeit

die_zeit.jpg

Nincs már idő az európai rendezésre migránsügyben és Orbán Viktor ismét keresztbe fekszik. A magyar miniszterelnök most éppen azon van, hogy az unió egyáltalán ne szavazzon a menekültek elosztásáról. A Kohl tiszteletére rendezett tanácskozáson azt sürgette, hogy várják ki a jövőre esedékes EP-választásokat, nézzék meg, hogy mit akarnak az emberek és utána jöjjön, aminek jönnie kell. Az ilyen hangok hallatán szinten naivnak tűnik, hogy Merkel közös megoldásra törekszik. Hiszen hibádzik a szolidaritás, mármint hogy mi legyen a már itt tartózkodó migránsokkal és miként reformálják meg a menedékjogot? Így a terhek továbbra is a déli tagokat nyomják, a magyarok és a lengyelek ugyanakkor egyetlen embert sem vettek át. Közben a német kormányszóvivő cáfolta azokat a híreket, hogy külön találkozót szerveznének a csúcs előtt. Azonban Tusk a héten ellátogat Bécsbe és Budapestre, utána pedig Berlinbe.

Gerald Knaus, a Törökországgal kötött megállapodás szellemi atyja illúziónak tartja Dublin reformját, mert itt gyors lépésekre van szükség a meglévő jogi keretek között. Szerinte a németeknek, franciáknak és spanyoloknak pénzzel kellene támogatniuk, hogy az olaszoknál és görögöknél – holland mintára – felgyorsuljon a kérelmek elbírálása, és hat héten belül jogerősen döntsenek azokról. Jelenleg ugyanis évekig is eltarthat, amíg megszületik a végső verdikt. Egyben azt tanácsolja, hogy ösztönözzék a származási országokat az elutasítottak visszavételére. Csak kérdés, hogy mindebbe belemegy-e Salvini, mert a Liga jobboldali-populista, így számára kulcskérdés, hogy tartós legyen a menekültprobléma.  

Die Welt

die_welt.jpg

Az újság álomnak és egyben rémálomnak nevezi, hogy Merkel a nem egészen két hét múlva esedékes uniós csúcstalálkozón egyezséget akar elérni a migránsok befogadása ügyében. A német diplomácia jelenleg szélsebesen egy további külön konferenciát készít elő, ám a megállapodás esélyei nem jók. Az osztrák kancellár a napokban Seehofer oldalára állt és az arra hajlandó államok tengelyét sürgette. Most fél évig ő lesz az EU soros elnöke, azaz igencsak megnő a befolyása. És immár Hollandia, illetve Dánia is őt támogatja, ideértve, hogy a visszautasított menedékérőket átmenetileg a Balkánon helyezzék el, illetve hogy a kérelmekről lehetőleg akkor határozzanak, amikor az érintettek még Afrikában vannak.  Továbbá, hogy erősítsék meg a külső határvédelmet, ám ez nem Merkel világa.

Úgy tudni, hogy a kancellár 10 napon belül külön tanácskozáson akarja megvitatni a határőrizet kérdését olyan államokkal, mint Ausztria, Olaszország és Görögország. (Egyes források szerint idetartozik Magyarország is – a szerk. megj.) A cél, hogy európai megoldásban állapodjanak meg, miközben Seehofer azon van, hogy Németország ne legyen tekintettel a többiekre. Juncker ugyanakkor azt mondja, hogy a terheket igazságosabban kell elosztani, de közös szabályozás keretében. Ha ez nem sikerül, akkor Merkel még inkább magára marad. Még teljesen nyitott, hogy mi lesz a fő vitaponttal, a Dublin szerződésekkel. A déli államok a kötelező elosztást szorgalmazzák, a németek mellettük vannak. A visegrádiak ezzel szemben elutasítják az automatikus kvótákat, Kurzzal egyetemben. A döntéshez kétharmad is elég volna, ám a német kancellár és a Bizottság elnöke egyhangú határozatot szeretne. Arról azonban jelenleg szó sincs. Merkel szemszögéből sanyarúak a kilátások.

Guardian

guardian.jpg

1. A lap elképzelhetőnek tartja, hogy a keserű vég felé közeledik a német kancellár uralma, pedig Merkel 14 éven át testesítette meg az Európai politikai közepet, ráadásul befolyása rendkívül stabilnak bizonyult. Ám most odahaza kétségek övezik, külföldön pedig megkerülik. A legfőbb gondot az EU bevándorlási politikája okozza számára, de egyre több más probléma is felhalmozódik, és ez beláthatatlan következményekkel járhat az európai összefogás számára. Otthon a legtöbb baja a migránsok kapcsán a belügyminiszter miatt van, és nem úgy néz ki, hogy menedékpolitika ügyében egyetértésre jutnak a tagállamok a hónap végén esedékes uniós csúcson, noha az enyhítené a két politikus ellentéteit. Az új olasz vezetés úgy gondolja, hogy a nacionalista osztrák, magyar és lengyel kormánnyal formálódó tengely részeként joga van megállítani a beáramlást. Ráadásul mindeddig eredménytelen maradt az Afrika megsegítésére kezdeményezett berlini program.

Merkel baját csak fokozza, hogy sok elemző szerint a múlt őszi választások óta nem tudta visszaszerezni hazai tekintélyét. Az sem javítja a helyzetét, hogy a nemzetközi porondon láthatólag megússzák büntetés nélkül az olyan tekintélyelvű rendszerek, mint az orosz és a kínai. És akkor még nem említettük az amerikai rombolást. Trump a jelek szerint vérbosszút hajt végre Németország ellen a tisztességtelennek tartott kereskedelmi gyakorlat, valamint az alacsony védelmi kiadások miatt. Mindehhez hozzájön még, hogy nagy csalódás érheti az európai egység ügyében is. Az éj sötétjében pedig kihúzott késekkel ott leselkednek a német nacionalisták és populisták.

2. A lap arra figyelmezteti a briteket, hogy mivel az unió lassanként létveszéllyel kerül szembe, Európában nemigen törődnek a Brexit körüli szappanoperával. A döntéshozók tudják persze, hogy mekkora a tét, ám az eltörpül más bajok mellett. Egyre súlyosabb a válság a bevándorlás ügyében. A magyar és a lengyel tekintélyelvű kormány szembemegy az EU alapelveivel. Putyin csak a VB idejére fogja vissza magát, számára győzelem volna, ha a szervezet kezdene szétesni. Olaszország túl fontos ahhoz, hogy kudarcot valljon, de túl nagy ahhoz, hogy megmentsék. Merkel azzal van elfoglalva, hogy egyben tartsa a koalíciót. És akkor még ott van Trump, akinek tombolása félelmet kelt a földrészen. Mindebben Nagy-Britannia már nemigen tud beleszólni, pedig ha másként alakult volna a népszavazás, nagyon is hallathatná hangját, hogy merre menjen Európa, illetve a világ. Szorgalmazhatná, hogy a földrész védje meg a közös értékeket a tekintélyelvűséggel, a nacionalizmussal és a protekcionizmussal szemben. Ám ez nem lehetséges, miközben a világpolitikában tektonikus mozgások zajlanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6414054816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toportyán Zsóti 2018.06.18. 08:00:08

Vicces nem kicsit hogy a néppárt nem tud mit kezdeni a csalással hatalmon maradó g csuti csüngőhasú maffiacsaládfővel.Valszeg otthon kéne megújítani a multik által szétqrt szociális hálót hogy ne akarjanak a bizonytalanságba taszított tömegek változást.

2018.06.18. 08:17:41

"Ezért emelt kerítést, létesített két, rideg tranzitövezetet és ezért ágál a kvóták ellen. "

Rideg tranzitövezet.. Az most jobb, vagy rosszabb, mint a háborús övezet + nélkülözés? Jobb, mint évek egy menekülttáborban vagy sem?

2018.06.18. 08:18:30

"Az új olasz vezetés úgy gondolja, hogy a nacionalista osztrák, magyar és lengyel kormánnyal formálódó tengely részeként joga van megállítani a beáramlást."

Páfff... akkor most mi lesz? A Lufthansa légihidat létesít?

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 08:45:00

Qrvára unalmas már 3 ÉVE megy ez a kib@szott migráncskodás.
Ámeriká olajháborúinak mocskát viselje Ámeriká. És európai vazallusai- NSA- spicli Merkelisztán, Francia- Afrika és az Egyesült Kalifátus, Belgisztán, Hollandisztán...

Vagy vigyék őket Dzsordzsi papa és az amerikai külügy által pénzelt ál- civil, embercsempész hajók Ámerikába.
imgur.com/a/Rwj2j

Nekünk semmi közünk ezekhez.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.18. 09:31:31

Jó hír, ha valakire haragszik a liberális Néppárt. Ez azt jelenti: az illető valamit jól csinál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 10:00:40

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt: "Nekünk semmi közünk ezekhez. "

Így van. Egyikőjük de akar ebbe a siralomvölgybe jönni, jó nekik Németország is. :))

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 10:15:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Románia- Cigányisztán otthonodba nem is akarnak menni.
Se Ukrajna- Puccsisztán legújabb, amerikai- nyugati jóléti demokráciába se.

Ezt a Mürkül NSA- spicli és az amerikai báb alkesz Junker is tudja?
Mert még mindig nemlétező kötelező kvótával szertnék szétkenni a sz@rt. Természetesen amerikai gazdáik parancsára.

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 10:47:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Egyikőjük de akar ebbe a siralomvölgybe jönni, jó nekik Németország is. :))

Mert ott tömik őket segélyekkel, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem melózni érkeztek. ( a közhiedelem a hülye liibant lúzerekre vonatkozik)
Azon kívül ott is kezd terhessé válni a jelenlétük, nem a köznép örült ott sem nekik hanem a nagypofájú libsi kisebbség akik itt is röfögnek.

nyerafidesz 2018.06.18. 12:44:52

Nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy Orbán legyen a Néppárt vezetője.

2018.06.18. 12:51:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Azért érdeklődéssel várom , hogy kifejtsd, mi az a fene nagy pozitívum, amit muszlim analfabéták beözönlésében látni vélsz?

Orbán 2szülő-3gyerek-4 kerék modelljétől hánytatok.. most az 5 szülő, 22 gyerek 30 000EUR modell, az klafa lenne, igaz?

Fülig José 2018.06.18. 12:53:27

@Hilda kisfia: kedves tőled, hogy a germánokért aggódsz...ha oda mennek, neked miért fáj? miért kell milliárdos plakátkampány? miért kell milliárdos tévés fejtágítás? és miért nem az elvtársaidnak magyarázod, hogy nem kell rettegniük, hiszen a nyamnyamok úgyis Németországba tartanak? hát csak azért, kedves, mert szó sincs a migrikről, a csúti geci további 4 évre császár akart maradni és ti meg is választottátok. csak a következményt nem akarjátok viselni...

Willkommenskultur 2018.06.18. 12:55:25

A hatterhatalom mar a latszatra sem ad: szegyentelenul sivalkodik, mert oda a Soros terv

legális 2018.06.18. 12:57:33

Érdekelne valami ésszerű magyarázat arra, hogy ha szükséges a sebességhatárok, az adóbevallások, a magántulajdon, a férjek/feleségek következetes kontrollja és az azt megszegők ilyen-olyan meghurcolása, ugyanez miért nem szükséges az országhatárok esetében?

Tom66 2018.06.18. 12:59:56

@Fülig José: Ellenben, a balliberális kormányzások következményeit sajnos már megismertük.

Fülig José 2018.06.18. 13:02:53

@Tom66: rettegtetek a szociktól, megértem, szánalmas banda... de akkor nem kell megmagyarázni, hogy a maffiások jobbak... oda kell írni, hogy kipróbáljuk megint a cigányt, hátha...nem kell fényezni a cári pélót...

2018.06.18. 13:05:03

@Fülig José: Ejjjej...cigányozunk, cigányozunk? Szabad ilyet?

2018.06.18. 13:10:10

@Fülig José: Jajdegáááz:

"Az egykori MSZP-s politikus, Göncz Kinga által alapított alapítvány is tagja volt azon két cég egyikének, amelyeknél súlyos szabálytalanságokat és csalást állapított meg az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala. Ajánlásuk szerint több mint 12 milliárd forint uniós támogatást kellene visszafizetniük a cégeknek."

Fülig José 2018.06.18. 13:13:50

@Womb Raider: mé, fideSSt nem tucc ilyet?!

2018.06.18. 13:24:55

Jaj, jaj! Mi lesz most?

Bravehearth 2018.06.18. 13:28:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Így van. Egyikőjük de akar ebbe a siralomvölgybe jönni, jó nekik Németország is. :))"

Ez nagyszerű! Remek! Tehát akkor beengedni se kell őket, hiszen nem ide akarnak jönni, hanem a fritzekhez! Ez remek hír! Akkor menjenek merkelisztánba amerre akarnak...! De rajtunk keresztül ne! Mégis van értelme a határzárnak.

@Fülig José: "kedves tőled, hogy a germánokért aggódsz...ha oda mennek, neked miért fáj?"

Szerintem szarik a germánokra! Ahogy a legtöbbünk is. Menjenek csak oda a migrik! Inkább oda, mint ide, de ha nem ide akarnak jönni, akkor ugye beengedni sem kell őket. A migri sem akar itt lenni, mi se akarjuk, hogy itt legyenek és a kormány sem akarja. Halleluja! :-) Csak van értelme a határzárnak. Persze, nem lenne baj, ha még erősebb lenne!

" miért kell milliárdos plakátkampány?"

Amiért '15-ben nagyon bevált, az az volt, hogy az ellenzéket beugrasztotta egy olyan kommunikációs háborúba, amiből azok csak rosszul jöhettek ki. Kiszámítható volt a reakciójuk és hát bejött. Beszopták. Ennyi.

"miért kell milliárdos tévés fejtágítás?"

Egyszerű kommunikációs fogás. Propaganda. Ugyanaz, amit a 'német' közmédia csinál, csak ellenkező előjellel.

"és miért nem az elvtársaidnak magyarázod, hogy nem kell rettegniük, hiszen a nyamnyamok úgyis Németországba tartanak?"

Mert NEM csak a magyar kormányon múlik, hogy itt egy koszhadék migri se legyen! Célszerű óvatosnak, de határozottnak lenni, mert nagyon könnyen itt találhatunk néhány transzport migrit, ha nem figyelünk! Talán nem tűnt fel, de ha '15-ben csak bambán pislogunk, akkor most menetrendszerűen hordanák a migriket ide is!

"csak a következményt nem akarjátok viselni..."

Melyik következményre gondolsz?
B.

exterminador 2018.06.18. 13:29:37

Merkelből valóban nagyon elég már. Remélem, bukik.

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:32:51

@nyerafidesz: "Nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy Orbán legyen a Néppárt vezetője."

Lám, lám, megjött a A Nap hülyéje!

Tom66 2018.06.18. 13:33:47

@Fülig José: Rettegésről szó nincs, egyszerűen egy rühellni való csoportosulás. A Fidesz nem a legtökéletesebb, de jelenleg az ellenzéki anarchistáknál, szabadcsapatoknál mindenképpen értékesebb.

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:36:26

@Willkommenskultur: "A hatterhatalom mar a latszatra sem ad: szegyentelenul sivalkodik, mert oda a Soros terv"

Aztán ki az a háttérhatalom? Orbán meg a strómanjai a saját maguknak elprivatizált fél Magyarországgal, a majdnem teljes média lenyúlással, a svájci, makaói meg mindenféle offshore számlára kicsent 100 milliárdjaikkal?

Fülig José 2018.06.18. 13:39:01

@Bravehearth: hát hogy a csúti gazdád és hordája téglánként lopja szét az országot...
"Amiért '15-ben nagyon bevált, az az volt, hogy az ellenzéket beugrasztotta egy olyan kommunikációs háborúba, amiből azok csak rosszul jöhettek ki. Kiszámítható volt a reakciójuk és hát bejött. Beszopták. Ennyi."
itt aki beszopott, az te vagy öreg, meg a náci elvbarátaid. lófaszt tudsz te a migrikről meg merkelről meg a világpolitikáról, dudálod amit a vajna tévén milliárdokért a pofádba tömnek és azt hiszed, roppant felvilágosult vagy...

Willkommenskultur 2018.06.18. 13:39:29

ballipsik becummantottak a migricsapdat is

de ettol meg 2008 ota barmelyik 7vegen segg picsara nyerte volna magat a fidesz, akkor is amikor meg migrincsekrol nem is hallottunk....s ugy tunik ez akkor is igy marad ha mar el is felejtettuk a migriket!

sieg HEIL!

Fülig José 2018.06.18. 13:40:03

@Tom66: amennyiben a fideSS értékét az ellopott milliárdok adják, mindenképp...

Willkommenskultur 2018.06.18. 13:40:51

@Homo fideszbirkusz: 2030ig meg sokkal sokkal tobbet fognak lopni

mert megerdemlik, majd csak figyelj

sieg HEIL

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 13:41:11

@Homo fideszbirkusz:

Hogy ki a háttérhatalom? Hát az USA Zrt.- t meg a NATO nevű olaj-földgáz- ópumrabló zsoldoshadsereget irányító és a Mürkül nevű NSA- spiclit és az európai bábokat zsaroló, lehallgató, lefizető titkosszolgálatok, tudod Snowden és WikiLeaks által:

linkbun.ch/07chm

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 13:42:47

@Fülig José:
@Willkommenskultur:
Ámeriká Gazdátok és Francia Afrika, Merkelisztán, Hollandisztán, Belgisztánhoz képest
ezek csak filléres tolvajok.
És nem pláne nem tömeggyilkosok, mint a Nobel békedíjas makimajom

imgur.com/a/Rwj2j

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:44:42

@Bravehearth: "Mert NEM csak a magyar kormányon múlik, hogy itt egy koszhadék migri se legyen! "

Jaj, jaj, a sötétség Homo fideszburkusz csúcsa is itt van! Több koszhadék magyar, cigány jön az utadba öt perc bármelyik magyar városi, falusi séta alatt (pesten ezt fél percre le lehet vinni), mint ahány koszhadék menekültet te az életedben eddig összesen láttál.

Ja, a bőr szín az egy megváltozhatatlan adottság, csakúgy mint a gyógyíthatatlan funkcionális analfabetizmus nálatok, a Homo fideszbirkuszoknál.

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:45:15

@Willkommenskultur:

neked kusssd van te szlovák, te itt a magyarok dolgába ne pofázz be!

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:46:31

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt:

nagyon hajtassz ma arra, hogy Putyin megemelt órabért fizessen neked a netes propaganda trollkodásod´ért!

Willkommenskultur 2018.06.18. 13:46:57

@Homo fideszbirkusz: s ez igy is marad azzal a kulonbseggel hogy vizsgaljuk mar a lippsik deportalasanak a lehetoseget

csak az a gond senki se akarja oket

SIEG hEIL

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:48:36

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt: "Hogy ki a háttérhatalom? Hát az USA Zrt.- t meg a NATO nevű"

A NATO-nak Magyarország is a tagja te félkegyelmü ellátatlanul maradt idióta! Akkor Magyarország is háttérhatalom????

Fülig José 2018.06.18. 13:50:59

@Homo fideszbirkusz: akko' vazze a SAJÁT háttérhatalmunk vagyunk!!! látod, a minifüri EZT is el tudta intézni, te meg itt fanyalogsz... :-)

Fülig José 2018.06.18. 13:52:19

@Fülig José: kimaradt, hogy " minifüri, ISTEN ÁLDJA A NEVÉT ÉS A LÉPTE NYOMÁT!"...

Homo fideszbirkusz 2018.06.18. 13:53:39

@Willkommenskultur:

Felőlem deportálhatod az összes libsit te szlovák lelenc, attól még a magyarok a végén úgyis a lámpavasra orientálják a hazaáruló fidesz tolvajbandát.

MACISAJT 2018.06.18. 14:00:23

A vén szaros és fia szakmányban óbégatnak a Jew York Times-ban(hol máshol, ugye):
hvg.hu/itthon/20180618_Soros_Magyarorszag_is_okozoja_az_EU_valsaganak

Mondjuk, azt nem magyarázzák el kapásból hogy mi fasz közük van nekik az EU-hoz, ami miatt állandóan óbégatnak, de azt már tudjuk.

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 14:01:35

@Fülig José: Józsi te nekem tolod ezt a selejt ellenzéki mantrát ami ide se vág igazából csak ezt sikerült betanulnod és nem tudsz mást?

Fülig José 2018.06.18. 14:03:50

@Hilda kisfia: hát, próbáld értelmezni...ja, várj..inkább hagyjuk.

Világít a torony 2018.06.18. 14:07:14

Ez Orbán és a Fidesz igazi bűne, ami itt (is) látható és olvasható. A végletes dühhel és gyűlölettel kevert társadalmi megosztottság.

konrada 2018.06.18. 14:07:53

...azért bevallom, hétvégén kicsit megijedtem, mikor már Szeressteis-től is azt olvastam, hogy a liberális demokrácia bukik Európában, nem a zorbán.

...de hálégnek visszatért a mi Lajosunk, és újra teljes fényében világítja be a B1-et!
...bár zavartsága még nem múlt el teljesen:
A hétfői EU-ból kilépést, meg a keddi zorbánbukást összevonva EU néppártból kilép zorbán bukást írt...
...de ennyi keveredés már belefér a hétvégi zavarodottsága után...

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 14:10:00

@Bravehearth: Akkor menjenek merkelisztánba amerre akarnak...! De rajtunk keresztül ne! Mégis van értelme a határzárnak.

Pláne úgy, hogy Merkel még javában hívta be őket, de már arról pofázott, hogy mások is fogadjanak be belőlük, meg pedzegették hogy akik nekik nem kellenek azokat visszabasszák oda ahol beléptek az EU-ba, de természetesen ide és nem a görögökhöz. Ennyit a nem is ide jönnek szövegről!

konrada 2018.06.18. 14:11:50

@Világít a torony:
...jaja...
Valóban, a végletesen dühösök gyülölködése tényleg nem múlik a nagy zakó után, és ezt mindenhol ki is kiabálják.
...de tulajdonképpen nem is baj, hogy nekik csak ennyi maradt....

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 14:15:28

@Fülig José: Mit értelmezzek drága arany dzsozém? Kívülről tudom már ezt a szart amit toltok baszki és amikor először leírtátok akkor is baromság volt és az most is!
Nehogy már még én legyek a hülye a szellemi magaslataidhoz cseszdmeg!
Nektek ki mesélte be hogy nagyon okosak vagytok? Kurvára átbaszott benneteket az biztos!

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 14:17:57

@Fülig José:

Nincs semmi megosztottság-
ti migránssimogató, iszlámista betelepítők kemény 1,64 % vagytok:

www.valasztas.hu/20
NEM szavazat
3 362 224
98,36 %

Fülig José 2018.06.18. 14:19:56

@Hilda kisfia: itt aki át van baszva az az, aki beszopta a migriapokalipszist meg a sorossátánt...se apokalipszis, se sátán, most mi lesz?! csak egy hatalommániás törpe meg a milliárdos sleppje... illesztitek a gombhoz a kabátot, de egyre kevésbé tudjátok megmagyarázni...

CCnick 2018.06.18. 14:20:41

@Fülig José: "rettegtetek a szociktól,"

az év poénja :)

élveteg 2018.06.18. 14:21:51

Én idáig mintha azt hallottam volna a libernyákék harsogó csinnadrattájától hogy a migráns az maga az Isten áldása
-Színesíti a kultúrát
-Orvosolja demográfiai problémát
-Pótolja a hiányzó munkaerőt
Stb stb

Akkor basszatok ki már ezzel az Orbánnal nyugati pajtik Ne zárjátok ki sehonnan hanem mondjátok ki, úgy reformáljuk a migrációt kezelését hogy te piszkos Orbán kimaradsz az Istenáldásából Ezzel két legyet ütnétek egyszerre Jóól kibasznátok vele Meg több maradna nekek a jóból :))))

Fülig José 2018.06.18. 14:22:11

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt: szedjél hangyát, baromarc. majd ha nem naponta lesz új nicked, válaszolok, addig irány a kocsma, egy meleg kővilit összekommenteltél ma is.

Fülig José 2018.06.18. 14:30:24

erről a fideSSes szerecsenmosdatásról a nagyon g.ci kismalac ugrik be a viccből...amelyik a kerek erdei kocsma előtt irgalmatlan nagyot esik a biciklivel, oszt amikor az állatok jönnek segíteni kikaparni a ganajból azt mondja: mit néztek faszok, én így szoktam leszállni!
megszavazták ezt a hurkás, megalomán, békétlen hazug retket, most meg magyarázzák a bizonyítványt...

eßemfaßom meg áll 2018.06.18. 14:34:34

@Fülig José: Te egyébként melyik párhuzamos világban élsz ahol úgy tűnik, hogy a fidesz zakózik hatalmasakat?

exterminador 2018.06.18. 14:35:05

@Homo fideszbirkusz: azt tudod, ki mondta, hogy Orbán a Néppárt vezetője szeretne lenni? Maga Soros! Ettől függetlenül persze elég valószínűtlennek tűnik.

eßemfaßom meg áll 2018.06.18. 14:36:39

@Fülig José: Te melyik párhuzamos univberumból kommentelsz, ahol a fidesz esik nagyokat?

A blogmotor szarjon épp robbanó terroristát

Fülig José 2018.06.18. 14:37:51

@eßemfaßom meg áll: nem én vagyok párhuzamos univerzumban, pajti, hanem te... miről beszélsz?

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 14:43:27

@Fülig José:

1,34% vagytok. Akkora is legyen a szád a 98,36%- hoz képest.
Vegyél vissza, meg a többi hazaáruló amerikai ügynök is.

Willkommenskultur 2018.06.18. 14:48:58

@Világít a torony: soha nem volt ilyen egyseges a magyar lakossag

4/5 peldaul rendszeresen elutasitja a lippsi szakerto qrmanyt

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.18. 14:49:09

A ballib agyhalottak EU szerte szopnak.
2019-es EP választásokon Soros 2014 csicskásait, akiket listáz és az EP-ben mert neki dolgoznak, és embercsempészeinek, le fogják cserélni:
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Fülig José 2018.06.18. 14:54:14

@zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt: utána néztem a hazugságodnak, balfasz...a 8,3 millió szavazásra jogosultból elment 3,6 millió, és te erre vered a nyálad... szánalmas droid, a többség még a fáradságot sem vette hogy a cigány vajdád provokatív, semmitmondó és értelmetlen kérdésére válaszoljon, de TE! biztos az elsők között voltál az urnánál. légy büszke magadra...

Willkommenskultur 2018.06.18. 14:55:22

@Fülig José: aki nem megy el az Orbanra szavaz

ennyi

Fülig José 2018.06.18. 14:56:15

@Willkommenskultur: szerintem meg az 50% erőszakolja rá az agymenését a másik 50%-ra.. hol itt az egység, pláne 4/5?? ménem rögtön 9/10-ed?! merjünk nagyok lenni!!!!!!

Fülig José 2018.06.18. 14:58:58

@Willkommenskultur: látod, ezt nem tudtam...gondolom a 2099-ig megszületők és a 1901 -óta meghaltak is a fideSSt erősítik.. pfejj, barátom...

Willkommenskultur 2018.06.18. 15:00:55

@Fülig José: a ballipsik 10%-ot ertek el

mindenki mas egyseges a lippsik deportjaval kapcsolatban

Fülig José 2018.06.18. 15:05:25

@Willkommenskultur: nemtom miről magyarázol, de ne add fel...szerzek egy szótárat... fideSS-magyar. hátha...

zsindex ISIS AlQaeda mind CIA projekt 2018.06.18. 15:07:02

94, 4% nem kért a DK- ból és a Szemkilövető Rángatózó Rendőrpalota- önmerénylő, kétehetente szlovák terrorveszéllyel riogató Döglöt Kígyózó degeneráltak koalíciójából
85% nem kért a maszopból és Kunhalmi Vigyorexből és alkesz Szanyi kapitányból
80% nem kért a Hanukázó Szürkefarkasokkal táncoló Lóbikból
92% nem kért a verekedő elempésekből

Ennyit a megosztottságról, meg hogy ki is van kisebbségben, de nagyon durván.

Ménár Atya 2018.06.18. 15:14:08

Mondjuk ebből nm nagyon jött le, hogy orbánt utálják.
Talán furcsa nekik, hogy nem az van mint fletó idejében, hogy valki mond valamit brüsszelben, feri meg azonnall hasra esett előttük.
Hát Orbán nem ilyen .
De, láthatóan fordulat van amúgy is.
Ha így megy, a végén még Orbán lesz az eu vezetője :D:D

eßemfaßom meg áll 2018.06.18. 15:16:57

@Fülig José: akkor simán hülye vagy. az se jobb

Fülig José 2018.06.18. 15:21:31

@eßemfaßom meg áll: ja, értem, a fideSS magyarázat... nekem higgy, ne a szemednek, mert csak, SOROOOOOOOOOS és hasonlók elmés magyarázatok... hát öreg, rossz hírem van: nem vagyok fideSSes, el tudok számolni 10ig, így nem hat rám a vajda agykontrollja. ellenben rád, látom, igencsak. de azér' ne feledd: belégzés-kilégzés... csak hogy meg ne dögölj... nem venném a lelkemre.

eßemfaßom meg áll 2018.06.18. 15:23:04

@Fülig José: Figyu. Lóval a faszom se akar sakkozni, már ha érted...

2018.06.18. 15:28:40

@Fülig José: Szerintem tanulmányozd a "mértékadó" eu tagországok közelmúltban lezajlott választásait, részvételi és szavazati arányokat, aztán gyere vissza mea culpázni.. aztán ha ezzel megvagy, kezdődhet a felzárkóztatásod , képviseleti demokráciákat illetően.
Keméyn lesz, de hasznodra válhat és egyszer hálás leszel érte még.

martineden 2018.06.18. 15:42:59

@Hilda kisfia: @Fülig José: ,,Mit értelmezzek drága arany dzsozém?"...ertem, h muveltnek akartal tunni ,fidesztroll, de akkor elobb tajekozodj. José az kiejtve Hoszé es nem dzsozé

Világít a torony 2018.06.18. 15:58:52

@konrada: Te is csak megerősíted a gondolatom. Az egybites gondolkodás lemaradt ugyan az előző megnyilvánulásomból, de szerencsére a hozzászólásod megalázóan szerény tartalma eszembe juttatta.

we dont want arabs here..So what 2018.06.18. 15:59:25

Magyarországon nincs diktatúra. Orbánnak igaza volt és most is igaza van.
A németek elbaszták. Merkel elbaszta. Merkel bele fog bukni.
Ellenzékre szükség lenne de nem ezekre a faszfejekre akik élősködnek a nép nyakán a semmiért cserébe.

sas70 2018.06.18. 16:03:02

Orbánt a nagyhatalmak bábként használják. Mint amikor a két nagytesó a legkisebbel csináltatja meg a hülyeséget és röhögnek a háttérben.
A kínaiaknak, az oroszoknak és az amerikaiknak sem érdekük egy egységes, erős európai közösség. Jól beszopatnak mindenkit a nemzetállami maszlaggal és élvezik a hasznát, a háttérben meg sütögetik a pecsenyéjüket.

Világít a torony 2018.06.18. 16:03:04

@Willkommenskultur: A példád mutatja, az agyhalottak a tényeket hazugságokkal próbálják eltakarni. Szemérmetlenül könnyű felismerni az agyhalottakat a megnyilvánulásaikból. Le is buktál.

Világít a torony 2018.06.18. 16:05:45

@we dont want arabs here..So what: Én nagyon úgy látom, hogy a maffiakormány és pártszövetsége élősködik az adófizetők nyakán.

sas70 2018.06.18. 16:06:27

@we dont want arabs here..So what: Magyarországon autokrácia van. Nem a németek és Merkel miatt, hanem Orbán miatt és azok miatt, akiknek ez megfelel.

Willkommenskultur 2018.06.18. 16:09:39

@Világít a torony: A tenyek hogy a vezer talpa alatt vagytok, s tulelesetek a jokedvetol fugg.

Willkommenskultur 2018.06.18. 16:10:38

@sas70: De mi szeretjuk az autokraciat.

S semmi akadalyt nem gorditunk a lippsik on-deportalasa ele.

Bravehearth 2018.06.18. 16:14:21

@Fülig José: "itt aki beszopott, az te vagy öreg, meg a náci elvbarátaid. lófaszt tudsz te a migrikről meg merkelről meg a világpolitikáról, dudálod amit a vajna tévén milliárdokért a pofádba tömnek és azt hiszed, roppant felvilágosult vagy..."

Nem is akarok annál többet tudni a migrikről, mint amit most tudok. Fingom sincs, milyen vajna tévéről írkálsz, de nem is nagyon frusztrál. Nem nagyon nézek tévét, nem onnan tájékozódom. Továbbá volt szerencsém a migrikhez itthon is, kint is. Köszi, nekem bőven elég az, amit tapasztalatnak hívnak értelmesebb emberek. Hogy ki a felvilágosult, illetve ki az ostoba degenerált, arról nem látom értelmét vitatkozni, beszéljenek erről a soraid. Nos, megtették... Legelj tovább!

@Homo fideszbirkusz: "Jaj, jaj, a sötétség Homo fideszburkusz csúcsa is itt van!"

Hisz valóban idekoptatod a retkes klaviatúrád, de ugye állampolgári jogod. Sebaj, ennyi örömöd neked is legyen a kínkeserves életedben!

"Több koszhadék magyar, cigány jön az utadba öt perc bármelyik magyar városi, falusi séta alatt (pesten ezt fél percre le lehet vinni), mint ahány koszhadék menekültet te az életedben eddig összesen láttál."

Koszhadék cigányból egy is túl sok. Ahogy migriből is. Menjenek szembe a merkellel, ne velem! Arról pedig halovány kis fingod sincs, hogy én mennyit, milyet és hol láttam! Itthon is, kint is épp eleget. Szerintem inkább húzzanak vissza a sivatagba. Vagy ha nem, inkább a merkel ölében picsogjanak, mint itt! Szerintem...

"Ja, a bőr szín az egy megváltozhatatlan adottság, csakúgy mint a gyógyíthatatlan funkcionális analfabetizmus nálatok, a Homo fideszbirkuszoknál."

Olvasgatva gyermeteg és ostoba soraid azt hiszem, te magad tökéletes igazolása vagy ennek a gondolatodnak. Nyilván szándékod ellenére, de saját létezéseddel igazoltad ezt az egyetlen, valamirevaló és értelmesnek nevezhető mondatod. Ettől még persze nem lesz értelme a létezésednek!
B.

Kivlov 2018.06.18. 16:14:22

Ja.
Az igazsággal sokan nem szeretnek szembenézni...

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 16:15:53

@martineden: Fudde művelt valaki. Mást is tudsz, vagy itt véget ért a tudományod? :D Jólvan öcsém kapsz egy piros hangszórót. :P

Libsit akarok ÖLNIIII !!! 2018.06.18. 16:27:36

"A hetilap nincs meglepődve azon, hogy Trump felhívta Orbán Viktor és állítólag szigorú határőrizetre ösztökélte""

Hat igen, Orbannal, kizarolag csak fasisztanaci rasszista tomeggyilkos diktatorok allnak szoba.

Gleccsertetű 2018.06.18. 16:33:51

@Homo fideszbirkusz: te melyik idiótának vagy a hanyadik nickje? 1ghost? morpho? vagy melyik szánalomparádénak?

we dont want arabs here..So what 2018.06.18. 16:42:11

@sas70: Nekem nem tűnik autokráciának. Konzultálnak, megbeszélnek. Meséld már el hogy miért nevezed autokráciának, mert neked nem tetszik hogy nem akarunk arabokat es niggereket, vagy hogy a család az nő és férfi nem két ratyi?

Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!! 2018.06.18. 16:46:02

NE ENGEDJÜK, HOGY A 23 MILLIÓ ROMÁNOZÓ, SZEMKILÖVETŐ GYILKOSOK, NEMIERŐSZAKOLÓ KANNIBÁL TERRORISTÁKKAL ÁRASZÁK EL EURÓPÁT !!!!!!

Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!! 2018.06.18. 16:46:33

NE ENGEDJÜK, HOGY A 23 MILLIÓ ROMÁNOZÓ, SZEMKILÖVETŐ GYILKOSOK, NEMIERŐSZAKOLÓ KANNIBÁL TERRORISTÁKKAL ÁRASZÁK EL EURÓPÁT !!!!!!

sas70 2018.06.18. 16:52:22

@Willkommenskultur: Az jó, az a neked való rendszer! Erről semmi kétségem nincs!

Fülig José 2018.06.18. 16:55:39

Waaaaaa... 5 percenként új náci fideSS nick... ekkora a baj, birkák?Miniduce leüzent?!

sas70 2018.06.18. 16:58:02

@we dont want arabs here..So what: Nagy a baj, ha nem tudsz különbséget tenni! Sajnos sokan nem tudnak. Megfelel nekik egy posztkádárista nihil, hideg sörrel, amiből legalább van választék.

Willkommenskultur 2018.06.18. 17:00:13

@Fülig José: asszem becsokizott Zorban most hogy kiderult a zellenzek terve

Ballib vagyok mert rettegek 2018.06.18. 17:04:58

NE ENGEDJÜK, HOGY A 23 MILLIÓ ROMÁNOZÓ, SZEMKILÖVETŐ GYILKOSOK, NEMIERŐSZAKOLÓ KANNIBÁL TERRORISTÁKKAL ÁRASZÁK EL EURÓPÁT !!!!!!

Ballib vagyok mert rettegek 2018.06.18. 17:08:32

NE ENGEDJÜK HOGY HATALOMRA JUSSON A BALLIB AKIK ÉHEZÖ AFRIKAI ÉS ARAB TERRORISTA MIGRÁNSOK 100 MILLIÓIVAL AKARNÁK KIPUSZTÍTANI AZ EURÓPAI FEHÉR TÁRSADALMAT ÉS BEVEZETNI A KERESZTÉNYSÉG HELYETT A MULTIKULTI ISZLÁMOT!!!!!

rasztaszív 2018.06.18. 17:29:08

az eu-nak lassan nem marad más lehetősége : meg kell szabadulni a rohadó,üszkösödő részektől.
merkel kezdheti a csu-val.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 17:58:04

@Ballib vagyok mert rettegek: "NE ENGEDJÜK, HOGY A 23 MILLIÓ ROMÁNOZÓ, SZEMKILÖVETŐ"

Te még mindig az elkúrótól rettegsz? Nagyon súlyos. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 17:59:13

@Ballib vagyok mert rettegek: "A KERESZTÉNYSÉG HELYETT A MULTIKULTI ISZLÁMOT"

A kereszténység multikutibb az iszlámnál. Csak szólok, hogy nem tudod, miről beszélsz. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 18:00:01

Ez a rettegő rohadt tájékozatlan. Kubatov szégyene, hogy ilyeneket küld ide trollkodni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 18:03:15

@we dont want arabs here..So what: "Nekem nem tűnik autokráciának."

Valóban nem az. 2010-ben volt autokrácia. Mikor leválthatatlan lett, azóta már diktatúra.

Világít a torony 2018.06.18. 18:26:32

@Willkommenskultur: Nem kell bizonygatnod, hogy O1G egy törpe duce, tudom.
Agyatlanságod sem így kellene cáfolnod, de mindegy is. Ez ügyben eszköztelen vagy.

Orbán Viktor kapjon Nobel békedíjat !!!! 2018.06.18. 18:27:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Azok akik most felsokorlat nelkul, elllenorizetlenul, akarjak ismeretlen idegenek millioit magyarorszagra kenyszeriteni voltak azok, akik 2004-ben eszelos gyulolet hadjaratot folytattak a hatarontuli magyarok ellen.
Az elkurok meg mindig itt vannak es pusztitjak az orszagunkat.

Ménár Atya 2018.06.18. 18:42:52

@Világít a torony: Nem akarok beleszólni a magasröptű vitátokba, de mintha eltértetek volna a tárgytól.
orbán egy geci törpe, nyugodtan írd le, attól hogy betűzgetsz, még ez a tartalom.
Aztán most mondogasd magadban, hogy úgy kell ugrálnom,ahogy a geci törpe fütyül :)
De viccet félretéve, a fidesz nyerte a választásokat, és most ő szabja a szabályokat.
Az ellenzéki pártok nem érték el azt a százalékot, hogy kormányozhassanak.
De ha el kell magyarázni, hogy miért a fidesz kormányozhat, az elég szánalmas egy ilyen vitában, mert annyit jelez, hogy a vitapartner vitaképtelen, aluliskolázott orbánfóbiás csak.
Ha mondjuk vonára,fletóra,vagy a nagyanyádra szavaztak volna annyian egyszerre,mint a fideszre, akkor ma a fidesz egy 5-20 %-os párt lenne, de nem ez történt.
Amúgy meg magyarázd meg, hogy a fő ejrópér maszop,meg DK,aki annyira szereti a migriket,miért románozott, meg féltette az országot a 23 millió romántól,aki elözönli majd az országot?
Most meg támogatja a felső határ nélküli ellenőrizetlen bevándorlást.
Nem érzed, hogy a pártod ,seggnyalók hada,aki a székéért kapaszkodik,és még téged is eladna kilóra, ha azt fingja valaki a szájukba brüsszelben?
Saját magukat köpik épp szembe.
De gondolom ezt úgy sem érted.

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2018.06.18. 18:53:43

:) Rám sokmindent lehet mondani. De hogy Fideszes lennék azt nemigen. De az ilyen cikkek még belöllem is azt hozzák ki: inkább a Fidesz, mint a baloldal... Gratulálok! Miattatok van a Fidesznek 2/3-a!

2018.06.18. 18:59:02

Majd az európai mainstream sajtó lehoz pár cikket, hogy Magyarországon és Lengyelországban halódik a demokrácia, und alles in Ordnung kommt...

martineden 2018.06.18. 19:10:07

@Hilda kisfia: Te meg egy hulyesegi bizonyitvanyt, amit magad allitottal ki.Persze nem meglepo egy fideszbirkatol.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.18. 19:33:25

A liberálisok által megfertőzött Európai néppártot vissza kell vezeti az eredeti értékekhez. Amennyiben ez nem lehetséges , a V4-re alapozva egy új párttömörülést kell létrehozni a jövőben.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.18. 19:39:46

@sas70: Hülyeség, a báb a 2010 előtti magyar vezetés volt. Illetve inkább engedelmes csatlósnak mondanám. Orbán ügyesen lavíroz a nagyok között, és ezzel, valamint az illegális migráció elleni kemény fellépéssel felértékelte a saját szerepét a nemzetközi politikában.
Jelenleg van önálló magyar külpolitika, 2010 előtt nem volt..

CSOKKI MÁLNA 2018.06.18. 19:59:40

@Hilda kisfia: Biztos latin-amerikai vonalon tevékenykedett a mozgalomban..;) ( Lehet hogy leápolt egy pár "Hoszé"-t..:)))

Helga Beauty Salon2 2018.06.18. 20:09:36

@martineden: Belekapaszkodsz a Dzsozéba és én állítok ki hülyeségi bizonyítványt? Itt van a poszt, vannak értelmes kommentek, nekem is volt mondanivalóm a Dzsozén kívül és mégis csak erre tudtál reflektálni? Nagy formátumú faszi vagy, le a kalappal.
Tudod mit cimborám? Inkább vagyok fideszbirka, csak az ilyen férgektől különbözzek, mert ti vagytok a nulla, az ótvar, a moslék!

konrada 2018.06.18. 20:19:05

@Világít a torony:
Na ja..
Tényleg annak kell az egybites gondolkodásról értekezni, aki betudja a gyűlölködése okának azt, hogy azért van, mert a másik...

Bolshevik 2018.06.18. 21:01:26

@Fülig José: "5 percenként új náci fideSS nick... ekkora a baj, birkák?Miniduce leüzent?! "

Nem, tényleg ennyien rühellünk titeket.

Bolshevik 2018.06.18. 21:03:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem, csak szokás szerint beszoptál egy kamunikket

má uncsi hogy ilyen hülye vagy

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 21:05:07

@Ménár Atya: "De viccet félretéve, a fidesz csalta el a választásokat, és most ő szabja a szabályokat."

Eeegen. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.18. 21:06:35

@Bolshevik: Miért gondolod, hogy kamu? Nehéz elhinni, de ezek tényleg ilyen hülyék. :))

Világít a torony 2018.06.18. 21:11:34

@konrada: Én erről értekeztem:
"Ez Orbán és a Fidesz igazi bűne, ami itt (is) látható és olvasható. A végletes dühhel és gyűlölettel kevert társadalmi megosztottság."

Világít a torony 2018.06.18. 21:44:59

@Ménár Atya: "Most meg támogatja a felső határ nélküli ellenőrizetlen bevándorlást.
Nem érzed, hogy a pártod ,seggnyalók hada,aki a székéért kapaszkodik,és még téged is eladna kilóra, ha azt fingja valaki a szájukba brüsszelben?"
Már itt komoly faßságot firkáztál. Az is az agyatlanság ismérve, hogy kirósz rám pártot, melyet utána igyekszel minél sértőbb kifejezésekkel illetni, mert úgy gondolod, hogy azzal engem nyomsz gödörbe. Pártokhoz csakis az agyatlan választók kötődnek, így felesleges volt a buta igyekezeted. Arról sem kell hazudoznod, hogy kik támogatnak Magyarországon felső korlát nélküli bevándorlást. Annyira megalázó az ilyen.
Számodra.

martineden 2018.06.18. 22:15:25

@Hilda kisfia: ,,Tudod mit cimborám? Inkább vagyok fideszbirka, csak az ilyen férgektől különbözzek, mert ti vagytok a nulla, az ótvar, a moslék!"...aham, aham fidesztroll.Ez mind te vagy es nem tudod megemeszteni, a muveltseged kb 0, mint az osszes csuti hivonek.Tenyleg van mondani valod belatom, mondod is egyhuzamban, h beee, beeee

martineden 2018.06.18. 22:17:35

@pina noir: Hat igen , jellemzo a buzikra h allandoan ezen jar az eszuk.Probald lehuteni magad, talan menni fog.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.18. 22:25:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nickhamisítóval társalogsz.
Én soha nem írok csupa nagybetűvel teljes hozzászólást.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.18. 22:27:21

@martineden:

Aa magadfajta Gyurcsány seggnyalók véleménye leszarható.

Majd lemosunk titeket 2022-ben is, és itt folytatod a személyeskedést ahol most tartassz.
Nem érted a világot, segg hülye vagy, beszoptad a ballib gyűlöletkeltés hazugságait.
Mentehetetlen vagy.

De a valóság téged is utolér, bár te akkor is tagadni fogod, mert Soros azt parancsolja.

we dont want arabs here..So what 2018.06.19. 00:47:47

Istenem, olyan boldog vagyok hogy a faszfej baloldali liberálisok a seggben se rákásznak.
Ostoba faszkalap mind egytől egyig.

LebensraumamOsten 2018.06.19. 07:33:18

@Willkommenskultur: Hát öcsisajt már alig várom, hogy egymásnak essenek az európai országok és egy ítéletvégrehajtó meló beessen a végén, mert sok lesz az illibsi ügyfelem, akiket fel kell majd lógatni. Most úgyis kevés a pénz, de benneteket felkötni még élvezet is lesz. Látni ahogy könyörögtök, sivalkodtok az utolsó percekben is, mert olyan ostobák vagytok, hogy fogalmatok sincs, mi vár rátok.

LebensraumamOsten 2018.06.19. 07:35:28

@we dont want arabs here..So what: De majd jönnek az arab és néger haverjaid akik megbasszák anyádat, a húgodat és kitekerik a kis nyakad az utcán. Szerencsére sokan vannak és szaporodnak rendesen. Hehehe. Istenem köszönöm, hogy a szemét illibsi férgeket megbünteted velük.

LebensraumamOsten 2018.06.19. 07:36:37

@Rettegek mert ballib vagyok: Te is ügyfelem leszel. Rád külön figyelmet fogok fordítani, nehogy gyorsan "elélvezz"! :DDD

LebensraumamOsten 2018.06.19. 07:37:48

@martineden: A fideszbirkák törvényszerű sorsa a vágóhíd lesz. Magatok döntöttetek így. Megkapjátok.

LebensraumamOsten 2018.06.19. 07:40:29

@Bolshevik: Hazudozol te is, mint vajdád. Szaros profilhamisító többszörözők vagytok.
De ahhoz meg hulladék mindegyikőtök, hogy pénzt is így tudjon sokszorosítani. Csak a pofátok nagy. Amikor meg végetek lesz, akkor nyüszítve állsz majd be liberálisnak. Ismerjük a fajtátokat.

szepipiktor 2018.06.19. 07:43:10

Miéert hiszi minden blogger, hogy a világ ideológia alapon működik?
Ez csupán üzlet!
A csúti haverjai eddig támogatta a törpét, mert az érdekköreikbe tartozó multik részesedhettek hazánk kifosztásában!
Most hogy ez a farok elszabadult, az bizniszt féltik. Szarnak ők az ideológiára, akkor évekkel ezelőtt is ugathattak volna.
Emlékezzünkl csak, a náűcikat hány nagy cég támogatta "semlegesen". És tevékenységük mégis emberek millióinak halálát okozta.
Most nem gyilkolnak (még), most a gazdasági kifosztás zajlik. És ez került veszélybe.

szepipiktor 2018.06.19. 07:52:50

@LebensraumamOsten:
Remek egy a náci elveket nyiltan felvállalóval "beszélgetni"...
Tudod nem gondolom, hogy az anyádatr, húgodat megbaszó arabok, négerek több kárt tennének hazánk végső lerombolásáért, mint a csúti galád és szabadcsapata, de az tény, hogy a te "igaz" goldolataid már igazolták a "sikerességét"...
Azért sokan vagyunk, akik a hazánkért aggódunk, és nem vagyunk sem fideszesek, sem libsik, egyszerű jobbközép keresztény polgárok vagyunk, akiknek ma nincs "képviselete".
Miazért nem választunk, mert nekünk nek alternatíva a kínálat, ti sem vagytok azok, fasiszták.
Ti ugyanúgy demagóg hazugságokkal "harcoltok" mindenki ellen, aki nem náci, mint orbánék. Pontosan ugyanazt teszitek, más társadalmi csoportokat neveztek meg ellenségnek és készültök akasztásukra.
De emlékezz a történelemre - mondjuk nem tételezem fel tőled a tanultságot, az iskolázottságot... -, ha eljön az a világ amire vágysz és itt is hirdetsz, akkor gyilkolhattok majd egy kicsit és utána ismét jön a társadalmi elszámoltatás, ami után ti tömegesen fogtok lógni! Ahogy ez már megtörtént többször már.
Itt már volt tömeges elvándorlás - a hozzád hasonlók miatt.
Most is ez lesz, ti meg a maradni kényszerülőkön élhetitek ki torz hajlamaitokat.
Szóval ti vagytok a károsak, a férgek, a csótányok és nem az említettek.
Ti 100%-ban vagytok károsak, közöttük azért található normális ember.

Netuddki. 2018.06.19. 08:18:47

A G.orbán a német multik érdekeit képviseli. Sose fogják kibaszni a néppártból.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.19. 09:19:44

@szepipiktor:

A ballib hazaáruló tetvek nem magyarok.
Már a szótoól is fáznak, hogy magyar.
Elég elolvasni a magadfajta gyűlöletgyárosok hozzászólásait hogy ezzel tisztába legyen mindenki.

Mindenki előrébb való nekik mint a magyar érdekek. Azért küzdenek, mint Soros, hogy a nemzetállamok megszünjenek, és egy nagy EU-s masszába identitás tudat nélküli rabszolgák termeljék a Soros haverjainak a lóvét.

Nem fog menni.
Az emberek nem kérnek ebből sem itt, sem az EU-ba.
A hazaáruló ballib patkányok ideje lejárt.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.19. 09:22:15

@Rettegek mert ballib vagyok:

Boccs.. Mellé ment..
@LebensraumamOsten: lett volna a címzett.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.06.19. 10:52:00

@Fülig José: Az állandó "náci"-zásra, ami a ballibekből ömlik, immunisak már a népek. Szerintük mindenki náci ebben az országban, kivéve a Maszopistákat és a Kurcsányistákat.
Tudom, hogy ebbe vannak belegárgyulva és észre sem veszik, hogy hülyeséget beszélnek.
Csaxólok, hogy felesleges erőlködni, mert annyira elkoptatták-elhasználták a kifejezést, hogy a "náci" már nem értékelhető szitokszó, senki sem fog ez miatt szégyenkezni, senkinek nem lesz bűntudata, az ember csak megvonja a vállát, mintha azt mondták volna rá, hogy "izé".

Fülig José 2018.06.19. 10:55:43

@Magánvéleményem: igazad van, baromarc... nem a fideSSbirkák utálnak mindenkit, migráncsot, hajlékonyt, uniót, sorost, amerikát, ellenzéket, alkoholistát, füvest, bringást, nem ők akarnak deportálni, akasztani, lezárni, elvenni...olyan hülye vagy, még elrettentő példának sem vagy jó. na menj kapálni...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.06.19. 10:59:58

@Fülig José: Nyugodtan hisztizzél, nem zavar, csaxóltam, hogy ne erőlködj.

2018.06.19. 11:49:29

@Fülig José: Azt a teremburáját.. milyen kifinomult stílusban érvel kend!
Azért felhívnám a figyelmed, hogy a "utálat" és a feltétel nélküli "imádat" között rendkívül széles a skála. A magyarok többsége a felsoroltak közül a legtöbbet szimplán csak nem kedveli. Na, de ugye szeretni sem kötelező? Attól még nem vagyok fideSS neonáci antiszemita, mert Soros tevékenységével nem értek egyet és úgy gondolom, a saját érdekeinkkel mennék szembe, ha támogatnám?

"nem ők akarnak deportálni, akasztani, lezárni, elvenni."

Nos, az ilyen fenyegetések szignifikánsan gyakrabban hangzanak el ballib agyrokkant topikolók billentyűzetéből, mint fordítva. Majd próbáld figyelmesebben olvasni taga, 1ghost, Lebensraum, és még sokan mások kis kommentjeit. A lámpavastól a Dunapartig sokmindent felfedezhetsz. Az sem a jobboldal sportja, hogy szemrebbenés nélkül leidiótáznak, agyhalottaznak közel 3000000 embert és nem a jobboldal az, ami folyton önnön fensőbbrendűségébe és tévedhetetlenségébe vetett vakhittel gyaláz mindenkit, aki más véleményt mer adott témában formálni.

Fülig José 2018.06.19. 12:13:00

@Womb Raider: "hogy szemrebbenés nélkül leidiótáznak, agyhalottaznak közel 3000000 embert és nem a jobboldal az, ami folyton önnön fensőbbrendűségébe és tévedhetetlenségébe vetett vakhittel gyaláz mindenkit, aki más véleményt mer adott témában formálni."
tényleg? eleve a választási csalás kiverte a biztosítékot a "másik" 3.000.000 embernél, (tudod, az MSZP által utaztatott, narancsszavazó ukrán hordák, levélben szavazó románok, tótok, utazni kényszerülő külföldön dolgozó magyarok), a pofátlan fideSS-számmisztikával "megoldott" 2/3-ad megint csak szép volt, tovább: a közpénzzel kibélelt "kereskedelmi" médiák, (tudod, ahol a migráncs-apokalipszis az állandó téma, nektek, ostobáknak, közpénzből)...ezzel szemben A VALÓSÁG a szétrohadt egészségügy, az elpusztult közoktatás, a semmiből lett milliárdos zsúrfiúk, az elképesztően pofátlan-vérlázító foci-finanszírozás...soroljam? itt aki az orránál fogva vezettetik, azok ti vagytok, barátom, és lassan-lassan fel is ismeritek, ég a pofátokon a bőr de jó szokás szerint a legjobb védekezés a támadás; utáltok mindenkit, aki okosabb volt nálatok és nem vette be a vajdai maszlagot, liberóztok, náciztok, köpködtök mindenfele... szánalmas egy brigád vagytok, tényleg.

Fülig José 2018.06.19. 12:19:44

@Womb Raider: elfelejtettem: a legdurvább, mintha NEM IS ITT ÉLNÉTEK... bazdmeg, te magánkórházba hordod a gyereked/szüleid/nagyszüleid?! nem veszed észre, hogy rád omlik az épület? tudod, mennyi kibaszottsok pénz költünk (te meg és, érted?!) a retkes falábú focistákra?! a kurva stadionokra?! olvastál mostanában tankönyvet?! hogy ott mekkora ordas faszságok vannak leírva?! jártál mostanában az M1-en? vagy Felcsút és Etyek közt? kisvasút, baszod?! aaaaaz kell, mint mókusnak az erdőtűz... olyanok vagytok, mintha a mátrix rabjai lennétek... ez a sorosmigráncseukutya faszom propaganda eltakarja a valóságot a szemetek elől... de asszem feleslegesen ugatok

sas70 2018.06.19. 12:46:29

@pina noir: Az nem önálló magyar külpolitika, hogy Petike beszól mindenkinek.
Orbán rövid távú politikai érdeknek tartja, hogy hol a kínaiaknak, hol az oroszoknak tesz szívességet az Eu-n belül és pont ezzel a kerékkötője annak, amit mondtam.
Azt kellene tudomásul venni, hogy Magyarország csak úgy képes elérni valamit, ha az egységes Eu. tagja, mert anélkül molyfing kis ország.

0dzsud0 2018.06.19. 13:09:37

@Ballib vagyok mert rettegek: nem ez a legjobb, hanem hogy jön cica és menetrendszerűen be is szopja :DD így tovább, fiúk.

eMJe 2018.06.19. 13:27:08

@Fülig José: Jó az ilyeneket olvasni, akik otthon üldögélnek, információt meg a szintén otthonülő hülye haverjaitól szerzi. Ki lehetett volna húzni a határhoz 2015-ben, nem írnál ilyen baromságokat. Amíg ekkorákat hazudtok, addig a fidesznek biztos helye van.
Nem, sosem szavaztam rájuk.

Fülig José 2018.06.19. 13:39:05

@eMJe: nem kellett, orsós vajda ide hozta a migráncs zombikat mutogatni a keletibe... ja! GYALOG elmentek inkább, mintsem orbánisztánban maradjanak... tudom- tudom, a fideSS - propaganda má' megvilágította satnya tudatom: azért kell a kerítés, hogy vissza se jöjjenek Németországból...vagy, hogy közel 3 millió féleszűt legyen mivel ijesztgetni...? mivel a választások óta se óriásplakát, se tízpercenként "Magyarország kormánya" reklám, gondolom, elmúlt a veszély...vagy nyertek a választásokon...? hmm, melyik lehet...?

Tangooo 2018.06.19. 14:35:22

V4-Ausztria-csúcstalálkozó lesz Budapesten csütörtökön.
ELSZIGETELŐDÜNK! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

eßemfaßom meg áll 2018.06.19. 14:59:18

@Fülig José:
"a legdurvább, mintha NEM IS ITT ÉLNÉTEK..."
"bazdmeg, te magánkórházba hordod a gyereked/szüleid/nagyszüleid?! nem veszed észre, hogy rád omlik az épület?"
Nem tudom, hogy hol van az az "itt" ahol te abban az atomlepra korházban haldokolsz, nálunk itt Bp-től keletre a helyi kórház szép, jó, kényelmes bár tény, hogy nincsen benne börfotel meg baldachinos ágy
A kommettjeid alapján te valami kibaszott szarul élhetsz valami kibaszott szar helyen, kicsit kezdelek sajnálni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.19. 15:04:02

@eßemfaßom meg áll: "valami kibaszott szar helyen"

Budapesten. Csak a vidéki kórházakat újították fel, mert arra adott az EU segílyt. Már amit a geci nem lopott el. Mondjuk akkor orvosra is jutott volna...

2018.06.19. 15:05:15

@Fülig José: "tényleg? eleve a választási csalás kiverte a biztosítékot a "másik" 3.000.000 embernél, "

Szerintem szimplán a vereség , a lebőgés megmagyarázására kezdtetek elméleteket meg meséket gyártani a csalásról. Maradjunk annyiban, hogy a bal-lib oldal örüljön, hogy jutott hely nekik a parlamentben. A külföld nyugtázta a választást, elfogadják az eredmény, szóval lapozzunk.
"a pofátlan fideSS-számmisztikával "megoldott" 2/3-ad megint csak szép volt,"
Értem, hogy nem megy neked a matek, de még szép karriert építhetsz a parkgondozásban. Múltkor elmagyaráztam, miként jött ki a 2/3 és azt is megmutattam, hogy nem egyedüli ez így Európában..sőt.

"itt aki az orránál fogva vezettetik, azok ti vagytok, barátom, és lassan-lassan fel is ismeritek, ég a pofátokon a bőr de jó szokás szerint a legjobb védekezés a támadás; "
Én ugyan nem panaszkodom. Lehetne persze még jobb is, de az, hogy az a brigád, amelyik betolta a szakadékba 2008. tájékán az országot, azok egyelőre távol vannak a kormánytól.

"bazdmeg, te magánkórházba hordod a gyereked/szüleid/nagyszüleid?! nem veszed észre, hogy rád omlik az épület? tudod, mennyi kibaszottsok pénz költünk (te meg és, érted?!) a retkes falábú focistákra?! "
Miért is? Én Győrbe a Petzbe bármikor be merek menni, nem omladozik, nem rohad, az ellátásra sem tudnék saját tapasztalat alapján semmi rosszat mondani.. ...és megmondom őszintén, rohadtul nem érdekel, hogy mi a helyzet Mátészalkán, vagy Nyírbátorban. Az, meg hogy amúgy van-e kedvem adott esetben kivárni az állami ellátást, vagy privátban oldom meg a gondjaim, az az én dolgom.

"utáltok mindenkit, aki okosabb volt nálatok és nem vette be a vajdai maszlagot, "
Már miért utálnánk? Ha végiggondolod, erre semmi okunk nincs, hiszen egyelőre az maradt kormányon, akit mi szívesebben látunk, mint bárki mást a bohóc ellenzékiek közül. Én személy szerint nem bántam volna, ha a Jobbik is beült volna a kormányba, de ezzel a félnótás Vonával talán nincs is jelentősége..

"olvastál mostanában tankönyvet?! "
Nem... de neked nem ártana.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.19. 15:08:19

@Womb Raider: "valami kibaszott szar helyen"

Nem kell azt gyátrani. Valaki összeszámolta, 500+ médiát einstandolt a geci. Vidéken a tájékoztatás 99%-ét tarja kézben. A szegény tanulatlan deprivált szavazó társaid csak a geci uszításait hallják, és attól rettegnek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.19. 15:12:08

@Womb Raider: "miért utálnánk? Ha végiggondolod, erre semmi okunk nincs"

Persze. De neked mikor kellett ok a gyűlölködésre???

Rettegek mert ballib vagyok 2018.06.19. 15:25:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Dehogy.. Hallják ők az RTL-e olvassák az Indexet, csak a ballib hírhamisító faszoknak már senki nem hiszi el egy szavukat se.

Ez van.

Majd megszokod. Az igazság kiderül a migránsokról, és a ballib hazaárulókról is rendre, akárhogyis szopkodjátok Soros faszát.

Fülig José 2018.06.19. 15:28:32

@Womb Raider: "de asszem feleslegesen ugatok" te vagy a klasszikus fideSS felsőbbrendűség...már a múltkor sem sikerült elmagyaráznod az 50% = 2/3 ot. azonkívül össze-vissza hadolválsz. haladj be pl. a János Kórházba, vagy az Uzsokiba, esetleg az űberfasza ceglédi kórházba, oszt kukkantsd már meg...jaaaa, az téged nem érdekel, mert a Győri kórházba jársz...a semmire fizetett eü hozzájárulás sem izgat, mer TE megteheted. hogy elmész maszek orvoshoz... a milliárdosok sem zavarnak, a focisták milliói sem, mert nem fizetsz adót, a lepukkant úthálózat sem, gondolom helikopterrel jársz a nagy faluba, gyereked nincs, így hát a közoktatás állapota is mindegy,
egyáltalán: minden mindegy. de a melldöngetés, a magyarkodás, na az megy...te vagy az igazi FIDESS HAZAFI! a tankönyvhöz meg, öcsi: volt már, hogy "mertünk nagyok lenni", máskor is alapoztak a csőcselék tudatlanságára és befolyásolhatóságára és de jól sikerült...

Fülig José 2018.06.19. 15:34:13

@Rettegek mert ballib vagyok: így van, gyökér, te sem itt lopod a napot. na haladj inkább tovább, oszt a zorigón nézegesd a képeket, 2-3 hetente ugyanaz a fotó lesz más szöveggel, azt meg úgyse érted de mindegy is mert valami migráncsos-zombis-apokalipszises-soros-sátános-világvége lesz...ha meg feltűnik a csúti gazdád, hát ráhúzhatsz a bohócra.

2018.06.19. 15:46:40

@Fülig José: Drága együgyű olvtársam..az, hogy nem értetted a 50%=2/3 mandátumot ..az nem az én szegénységi bizonyítványom. Buta vagy de még büszke is erre.
Miért szaladjak az Uzsokiba? Szaladj te a Petzbe...
Megnyugodhatsz, járok elég sokat az M1-en, de nehogy azt hidd, osztrákiában, vagy a németeknél nincs útépítés és torlódás. A Bp.-i közlekedést is letojom, ha sok agyatlan azt élvezi, hogy két órán át araszol át a városon 30km távolságot..nincs isten, aki ez ellen tenni tudna. Demszky sem nagyon jeleskedett, annál azért a mostani helyzet jobb és ha lassan is, de javul.
Rohadtul nem érdekel, hogy más miként és mennyit keres.. arra koncentrálok hogy én annyit keressek, amennyivel elégedett vagyok. Nekem nem attól lesz több, hogy másnak esetleg kevesebb. Tegyél te is így. (Persze, ha a hőbörgés a munkád, az más, nagyon jó vagy benne) Tényleg, mi a helyzet Áppibá leánya Kingával? Milliárdokat loptak és most bukta van? Ejnye. Mintha erről nem nagyon olvashatnánk errefelé. Pedig az a pénz is hiányzik valahonnan.
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hozz lécci pédát a hazugságod így csak hazugság marad, üres vádaskodás. Soros ösztöndíjasként nehéz lenne téged elfogulatlansággal és hálátlansággal vádolni. Örök hálád üldözi a gazdádat.

"@Womb Raider: "valami kibaszott szar helyen""

Leszokhatnál arról, hogy olyasmit idézel tőle, amit nem én írtam...

"Nem kell azt gyátrani. Valaki összeszámolta, 500+ médiát einstandolt a geci. Vidéken a tájékoztatás 99%-ét tarja kézben. A szegény tanulatlan deprivált szavazó társaid csak a geci uszításait hallják, és attól rettegnek."

Bogárkám... 40 éves kor alatt az emberek nem néznek híradót és nem olvasnak print médiát. Az internetről szedik az infót, ott meg nagyon kiegyensúlyozott (finoman szólbva) az ellenzék megjelenése.
Arról meg hadd ne mi tegyünk, hogy a ti táborotok képtelen eltartani 1 újságot is. Nem gondolod. Vagy nézzük máshogy..ha az állam(kormány) tolná a hirdetéseket a szutyok hazug lapjaitokba, hogy mocskolódhassatok, akkor azt bevenné a gyomrotok? Aztán miért nem hirdetnek a ballib vállakozók és cégek a sajtótokban? Emlékezz arra, mit mondott D-209...

Macropus Rufus 2018.06.19. 15:49:16

@Willkommenskultur: nem a lakosság vaze, csak a szavazatra jogosúltak kevesebb mint fele. Ez adja a parlament 2/3-át.... (emlékeim szerint olyan 42% környékén már 2/3-a van a pártnak) Tehát a leg optimálisabb esetben is a lakosság több mint 60%-a magasról szarik a hülye kormányodra.
De nyomasd továbra is marhaságot. Mielött bármit is írsz: lesz@rom a pártokat. Pont nem érdekel, hogy ki kinek a seggét nyalja. Mint ousider mondom: kibaszottúl vitzes az ami ott folyik a Fidesz környékén. ÉS ehhez egy 42%-nyi teljesen tudatlan ember segétkezik, nem tudatosan (Lévén, hogy nem is értik mi folyik körülöttük). És vagy te akinek vélhetően van némi sütnivalója, te is csápolsz nekik, de te már sokkal veszélyesebb vagy... mert te tudatosan vagy olyan amilyen.

eßemfaßom meg áll 2018.06.19. 16:50:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mindjárt elkezdem sajnálni szegény nyomorban élő budapestieket. [eltöröl egy könnycseppet]

2018.06.19. 16:56:02

@Macropus Rufus: "ÉS ehhez egy 42%-nyi teljesen tudatlan ember segétkezik, nem tudatosan (Lévén, hogy nem is értik mi folyik körülöttük)."

Na persze... akkor ezt a szegény népet nektek sikerült ennyire elhülyíteni, mert amikor 2002.-ben a szadesz-szoci drímtímre szavaztak, akkor a magyar nép volt a manifesztálódott bölcsesség és éleslátás, az emberiség minden tudásának kvintesszenciája. Aztán , hopp, 8 év alatt teljesen elbutultak. Bissztos a kemtrél..
Ahogyan emlékszem, a legutóbbi választás estéjén is mindenki hujjogott baloldalt, hogyna, most , most, most tudatára ébredt a nép és ennyire legitim még egy választás sem volt. Aztán a keserű szájízű reggel jött, és az ébredés.

eßemfaßom meg áll 2018.06.19. 17:08:48

@Fülig José: "már a múltkor sem sikerült elmagyaráznod az 50% = 2/3 ot. "

ha nem érted a vegyes választási rendszert azért arról leginkább a te értelmi képességed tehető felelőssé.

Persze nyilvánvalóan Orbán és az ö választási rendszere a hibás, hogy 49,3% listás eredménnyel (2.800.000 szavazat) 66,8% mandátumot kapott, a korábbi választási rendszerben nem történhetett olyan, hogy egy listán 33%-os meg egy 7,5%-os párt (összesen 40,5% 2.800.000 szavazat) koalíciója 72%-os többségbe kerüljön a parlamentben. Ja de

eßemfaßom meg áll 2018.06.19. 17:15:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Vidéken a tájékoztatás 99%-ét tarja kézben"

jaja anyáméknál is éjjel feketeruhás emberek feltelepítettek egy tüzfalat a routerre ami csak az origot meg a 888at engedi be és lekódolták az összes csatornát a tv-n csak az m1 maradt elérhető.

Nem érzitek, hogy mennyire kontraproduktív az egyre orbitálisabb hazugságaitok szórása?

CSOKKI MÁLNA 2018.06.19. 21:59:33

@Tangooo: Eközben a slavkovi hármak..? :)) A V4 már tkp. V6 sztem, sőt V7 ha a bajorokat is ideszámolom.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.19. 22:00:49

Pfff.. az arabs herceg kiesett. ;(((

martineden 2018.06.22. 22:33:16

@LebensraumamOsten: :,, A fideszbirkák törvényszerű sorsa a vágóhíd lesz. Magatok döntöttetek így. Megkapjátok."..szerintem ezt felre cimezted, ha nem akkor szovegertesi problemaid vannak.
süti beállítások módosítása