B1 blogcsalád



Júniusban ezzel a 3 lépéssel távolodunk a demokráciától

2018. május 25. - ashwood

wdbxnxil_2_1000x700.pngA diktatúrák nem minden esetben puccsal születnek - Magyarországon például számtalan, önmagában aprónak tűnő lépéssel számolja fel Orbán Viktor a szabadságot. Most újabb 3 törvény sodor miket messzebb egy élhető demokráciától.

Nincsenek titkok, bár a részletkérdések ma még homályosak. Ami biztosan tudható, hogy még júniusban az országgyűlés módosítja:

– az Alaptörvényt,

– a gyülekezési törvényt,

– és az igazságszolgáltatásról szóló törvényt.

Amit eddig tudni lehet az egyes elképzelésekről:

1, A gránit szilárdságú alkotmányt ugye az illegális bevándorlásra, a Soros-elleni hadjáratra és még ki tudja milyen elmebajra hivatkozva fogják átírni - ismét.

Orbán a péntek reggeli, 30 perc gyűlölet műsorában például ilyenek mondott: "Magyarország soha nem fog olyan európai szabályozást támogatni, amely elvenné azt a döntési jogot, hogy a magyarok mondják meg, kik tartózkodhatnak itt. Legyen a víz tiszta a pohárban: Magyarország szuverenitását nem veheti el tőlünk Brüsszel." Tisztázzuk: az érvelés nettó hazugság. Most sincs és a jövőben sem tervez senki olyan szabályozást, amely automatizmussá tenné bármely állam számára Unión kívüliek befogadását. Ahogy az Orbán által gyűlölt, 2015-ös kvtószabályozás is arról szólt, hogy Budapestnek kell elbírálnia bizonyos számú menekültkérelmet. A magyar jogszabályok értelmében.

Tudjuk, hogy Orbán előszeretettel alkalmaz "alternatív tényeket" saját hatalma megtartása érdekében - itt sincs másról szó.

De ennél jóval veszélyesebb a következő logikai levezetése a miniszterelnöknek: "Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni ezzel szemben, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet. Brüsszel emberi jogi kérdésnek tartja a migráció szervezését, pénzügyi, jogi támogatását, Magyarország viszont nemzetbiztonsági kérdésként tekint erre, ezért így is kell kezelni, fel kell lépni ellene, mert így lehet megvédeni a magyar emberek biztonságát."

Természetesen Orbánnak abban teljességgel igaza van, hogy az illegális migráció szervezése bűncselekmény. Ma ezt úgy nevezi a Btk., hogy embercsempészet. De itt persze nem erről van szó, hisz a miniszterelnök beemeli a "nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekmények" körébe a "migráció jogi támogatását". Magyarul: büntetendővé teszi a menekülteknek nyújtandó jogi segítségnyújtást. Mindezt azért, hogy leszámolhasson néhány, országlását bíráló civil szervezettel.

Vagyis "holnaptól" tilos lesz segítséget nyújtani egy embercsoportnak. És vajon mikor lesz törvénysértő ugyanezt tenni más embercsoportokkal? A magyar társadalom szíve szemmel láthatóan nem fáj a menekültekért. Ahogy nem fáj a hajléktalanokért. A romákért. A mélyszegénységben élőkért. Embercsoportokat egy-két, azonos tulajdonságuk alapján létrehozni nem nagy kunszt. Te, kedves olvasó, mikor fogsz belekerülni egy ilyen embercsoportba?

2, "Az alaptörvény-módosítás az otthon védelmét is tartalmazza majd, azt akarják kimondani a magánélet védelme céljából, hogy nem lehet otthon zargatni az embereket. Egy rendes országban a véleménynyilvánításnak megvan a helye, az azonban nem tartozik hozzá a szabadsághoz, hogy ne lehessen otthon nyugodtan tartózkodni" – így Orbán.

Mindeddig szó sem volt a gyülekezési jog korlátozásáról – ám szépen beleillik a szabadságjogok lassú felszámolásának sorába. Orbán megfogalmazása ma még kellően homályos. Kiket "zargatnak" otthon tüntetők? Illetve: ha az otthon nyugalmát nem lehet megzavarni, akkor hol lehet eztán tüntetni? A Mátrában? De ott meg a sünök és mókusok otthona van.

Már maga az ötlet is rengeteg – megválaszolatlan – kérdést vet fel, ahogy a kivitelezése is. De mindjárt megértjük, mi értelme ennek.

3, Trócsányi László igazságügyi miniszter péntek reggel kijelentette: a jogállamiságot védő, fontos intézményt fognak felállítani a legfelsőbb közigazgatási bírósággal. "A legfelsőbb közigazgatási bíróság létrehozásával egy kétfejű igazságszolgáltatási rendszert hoznak létre." Vagyis: a legfelsőbb bíróság szerepét betöltő Kúria mellé, vele azonos rangban létrehoznak egy új legfelsőbb bíróságot. (A Kúriát ezentúl nevezhetjük nyugodtan "majdnem legfelsőbb bíróságnak".) Ahogy korábban is megírtuk: a közigazgatási bíróság állományt a kormány a kormánytisztviselői karból szándékozik feltölteni. Olyanok kapnak majd ítélkezési lehetőséget a nekifutásból független magyar igazságszolgáltatásban, akik mielőtt felvették volna a bírói talárt, épp Orbánnal tettek hivatali esküt, neki köszönhetik karrierjüket, egzisztenciájukat. És ezek, az Orbán Viktortól végtelenül független bírák fognak dönteni például a gyülekezési jogot érintő kérdésekben. Ha Pintér Sándor rendőrsége betilt egy tüntetést, mert a lakókat zavarja, akkor lehet majd fordulni jogorvoslatért Orbán hivatalnokaihoz.

Abban is biztosak vagyunk, hogy a Stop Soros nevű kodifikációs szörnyszülöttben lesz felülvizsgálati lehetőség a rendőrségi megfigyelésekkel, lehallgatásokkal, betiltásokkal kapcsolatban. Mondanunk sem kell: majd a közigazgatási bíróságokhoz lehet fordulni - várva, hogy az Orbán-(köz)szolgák objektív és pártatlan ítéleteket hoznak.

Ilyen szépen illeszkednek egymásba az autokrácia puzzle-darabkái.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1314000670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az igazi Trebics 2018.05.25. 16:19:51

Hirtelen azt hittem a középső képen Rick Grimes seriff látható, mondom, hogy jön ide a TWD?

Cycmen 2018.05.25. 16:19:53

@kolomparlole1114: "Viktorescu alatt köcsögnek kötelező lenned, különben elvisz a Munkásőrség (TEK)!"

Ez nem igaz, téged átvágtak. Ezért kár volt köcsögnek állnod! :D

Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.05.25. 16:25:10

"Abban is biztosak vagyunk, hogy a Stop Soros nevű kodifikációs szörnyszülöttben lesz felülvizsgálati lehetőség a rendőrségi megfigyelésekkel, lehallgatásokkal, betiltásokkal kapcsolatban. ""

Varom mar, hogy vegre igazi diktatura legyen, Tenyleg turelmetlen vagyok mikor lesz mar vegre olyan diktatura, amirol a libbantak tobb mint 8 eve vonyitanak ?

2018.05.25. 16:33:55

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: magyar embernek senki nem mondhatja meg, mit viseljen és mit ne.

Csepp a tengeriben · http://www.vasalobolt.hu 2018.05.25. 16:51:14

@András L: Egyetértek. A jelenlegi pártok semmit sem tettek az emberek megvédése érdekében. Nem érdemlik meg a hideg vizet sem

Csepp a tengeriben · http://www.vasalobolt.hu 2018.05.25. 16:53:51

@Migráns Szopok Pártja MSZP: Még te is lehetsz szenvedő alanya. Még a véletlen is hozhatja úgy és nem te lennél az első aki ilyet átél. Elég csak egy haragos aki földob. Akkor élvezheted annak előnyeit is. De nem kivánok ilyet.

LKerekes 2018.05.25. 16:57:32

@flydomi:
Tényleg ennyire hülye zavarfejű vagy?

LKerekes 2018.05.25. 16:59:47

@kolomparlole1114:
Kibaszott seggfej vagy ezzel a péárhuzammal. Az anyádat húzd fel a lámpaoszlopra.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.05.25. 17:11:03

Van egy érdekes kísérlet:
Ha egy békát forró vízbe dobnak, akkor rögtön kiugrik. Ha viszont hideg vízben van, amit elkezdenek melegíteni, akkor benne marad és megfő. Mire rájön, hogy menekülnie kéne, már nem tud.
Miért mondom ezt?
Mert gyanútlan békákként most mi is itt ülünk egy szép lassan puha diktatúrává fővő egykori demokráciában... ;-)

taga20 2018.05.25. 17:57:01

@Cycmen: te főköcsög, te pofázol?

szakadok rajtad homár!:)))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.05.25. 18:08:06

@FCUK25: Emlékszem, hogy 2014-ben te mocskos fideszes gazember az akkor aktuális számú nickeddel, meg a meg a többi fideszes getvával ,hogy állítottátok, hogy az ukránok lőtték le a maláj gépet az oroszok által elfoglalt területek felett. Tettétek ezt azért, mert Orbán éppen Putyint nyalta. Aztán mára bebizonyosodott, hogy az oroszok lőtték le. Ugyanúgy hazudtok most is, bármiféle felelősség nélkül locsogva.

taga20 2018.05.25. 18:13:28

@Happy Hepar: szerinted fákk evtárs meakulpázni fog?

szerintem ez a szardarab leningrádból tolja, mint putyintroll!:)

Énmégújvagyok 2018.05.25. 18:16:23

@Új Ember: "ahol lassan kötelező lesz buzinak lenni" Nem lesz kötelező! Megoldhatod egyedül is: Einstein szerint, ha álló f@sszal meztelenül, fénysebességgel rohangálsz egy fa körül, akkor simán seggbe tudod b@szni magad!
Próbáld ki!

FCUK25 2018.05.25. 18:22:19

@Happy Hepar: nem, a mai napig nem tudni, ki nyomta meg a gombot. vagy benne van a most kiadott vizsgálati anyagban? "Erre a következtetésre úgy jutott a vizsgálóbizottság, hogy az összes rendelkezésre álló fotót és felvételt megvizsgálták, amelyek azt bizonyítják, hogy egy Kurszkba tartó, az orosz szeparatistákhoz tartozó konvoj szállította a rakétákat." egyrészt tehát következtetés, nem tény, másrészt szeparatistákhoz tartozót írnak, tehát ukránt. csak mondom.

taga20 2018.05.25. 18:24:12

@FCUK25: te szánalmas faszkalap, te undorító putyinpincsi!

Cycmen 2018.05.25. 18:44:02

@taga20: Köcsögszóra előkerültél szodomita? :D
Vége a közmunkának, vagy elszöktél?

taga20 2018.05.25. 18:48:54

@Cycmen: én próbálok köcsögteleníteni , de veled nem birok:)

a tíz méteres árkodat a zsákfalutokban kiganéztad a héten, vagy csak jövő hétre tervezed?:)))

FCUK25 2018.05.25. 19:06:08

@taga20: én is szeretlek, taga, gyere, megduglak. legalább lesz benned valami, ha már értelemnek a szikrája sincs.

Cycmen 2018.05.25. 19:17:29

@taga20: Tanga te a neten kívül is ilyen gyökér vagy?

taga20 2018.05.25. 19:18:32

@FCUK25: rólad, mikor esténként végig nézem a b1-et, és mindenhol téged látlak, akkor mindig ez ugrik be gyökér! nem tudom miért, de ez!:))

i.imgur.com/58w4HgC.jpg

Megoldó 2018.05.25. 19:19:03

A fideszes trollokat biztos jól megfizetik, mert ingyen nem lehetnek ennyire hülyék...

taga20 2018.05.25. 19:21:10

@Cycmen: helga, ha az zavar, hogy nem vagyok fityeszjobbágy, akkor a válaszom az, hogy igen.

ha esetleg belegázoltam a homár lelkivilágodba, akkor ne haragugy, me én egyébként szeretem a búzákat.

téged is:)))

FCUK25 2018.05.25. 19:22:48

@taga20: lopott humorral csak a legalja jön, taga, tudsz te ennél jobbat.

taga20 2018.05.25. 19:26:51

@FCUK25: lopott közpénzzel csak a geci gazdád tud vagánykodni. te nem tucc ennél jobbat!

mi van szutyok, betaláltam?:)))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.05.25. 19:28:41

@FCUK25: Ó, te istenbarma. Szeparatista, tehát ukrán... miközben mára az is bebizonyosodott, hogy "felségjelzés nélküli" - ahogy Putyin mondta - turista orosz katonák szivárogtak át tömegesen Ukrajnába. Ehhhh....

Ja, és nem következtetés. Ne hazudj fideszes!

Cycmen 2018.05.25. 19:46:57

@taga20: Na azért nem kell szerelmet vallani, én amúgy elég szép gyerek vagyok, ha buzi lennék kapnék nálad jobbat! A fidesszel ugyanez a helyzet, számodra nincs felvétel, a Mészárosnál sem kell most gázárkot ásni, felelősségteljesebb munkát meg nem lehet rád bízni!

2018.05.25. 19:50:56

a gyülekezési törvény módosítása a liberális demokrácia irányába tett lépés, örülnötök kellene neki.
hogy is van? a szabadon tehetsz amit szeretnél, míg az nincs mások kárára (vagy valami ilyesmi)

2018.05.25. 19:53:03

@Happy Hepar: láttunk már hasonló "bizonyítékokat", szóval azért hadd tartsa már fenn magának az ember a kételkedés jogát

taga20 2018.05.25. 19:54:53

@aleksz róz: nem! az úgy van, hogy hülye vagy, mint a segg! és ha a geci és maffiája téged
visz el, akkor nézel, mint a jukinyúl, te istenbarma!

komolyan nem értem az olyan állatokat, mint amilyen te is vagy!
ti nektek mindent le lehet tolni a redvás pofátokon?

Magyarország Europa jovője 2018.05.25. 19:55:05

@Frady Endre: "Mert gyanútlan békákként most mi is itt ülünk egy szép lassan puha diktatúrává fővő egykori demokráciában... ;-) "

Mennyivel jobb volt a liberalis diktatura idejeben (1947-2010), amikor nem ilyen kis gyenge puha diktatura volt, hanem kokemeny brutalis diktatura. Akkoriban nem szaroztak, szemkilovetes, sorstuzek, tomegbelovetes, eszelos szadista brutalitas, verfurdo az utcakon, kinzas a bortonokben.
Most pedig ebben a puha diktaturaban ha a tuntetok a fejuk tetejere allnak, akkor sem hajlandok a rendorok senkit sem megvakitani, felholtra verni. Hat szornyu.

taga20 2018.05.25. 19:56:26

@Cycmen: helga, ha te mészaroslölövel vagánykocc itt nekem, akkor te tényleg buzi vagy!:)))

taga20 2018.05.25. 19:59:13

@Magyarország Europa jovője: "Mennyivel jobb volt a liberalis diktatura idejeben (1947-2010),"

te szerencsétlen állat, má nem tudtok mit kitalálni, hogy a geci maffiádat ne szopd telibe!

remélem te egy számítógépvírus vagy, me ha húsvér ember lennél, az azé durva lenne!

2018.05.25. 20:03:10

@taga20: 1. 38502 :D
(csak ezen a nicken. a többit saccolni se merem.)

2. mert eddig kit vitt el a fidesz maffiája a véleménye miatt, nagyeszű?

3. a gyülekezési törvény módosítása meg az "elvisz a maffia" szerinted ugyanaz?

4. akár tetszik neked, akár nem, a gyülekezési törvény módosítása a klasszikus liberalizmus elveinek tökéletesen megfelel.

taga20 2018.05.25. 20:10:09

@aleksz róz:

1. szerinted melyik vagyok még én? talán aleksz rózsi? á az nem, me az túl hülye?

kapd be a faszt, te szerencsétlen!

2. váradi andrás, komáromi andrás.

3. hülye vagy fityeszdroid!

4.hülye vagy fityeszdroid, fingod nincs a liberalizmus elveiről!

u.i.: bassz szájba a kibaszott fityeszmaffiádat, te agyatlan fityesznyugger!

2018.05.25. 20:20:35

@taga20: igen?
na és melyiket szopod, roki?
ashwoodot vagy grabowszkit? esetleg mindkettőt?
biztos örülnek neki, hogy már kihullottak a fogaid.

na de komolyra fordítva a szót: az milyen már, hogy sírtok a liberális demokráciáért, aztán amikor tök véletlenül akad egy, a klasszikus liberalizmus elveinek tökéletesen megfelelő lépés, akkor meg azért sírtok?

2018.05.25. 20:22:25

@taga20: váradi andrás, komáromi andrás - pénz miatt. véleményt kérdeztem.

2018.05.25. 20:25:38

@aleksz róz: "ashwoodot vagy grabowszkit? esetleg mindkettőt?" - bár mindkettőt nem is biztos, hogy szophatod, mert esélyes, hogy közülük az egyik ír taga20 néven.

taga20 2018.05.25. 20:31:01

@aleksz róz: döbbenet, hogy belőled van kétmisi, és sakkban tartjátok ezt a szerencsétlen országot.

te szarlelkű fityeszjobbágy, az se tudom, hogy fiú vagy lány ashwood, és grabowszki, de respekt nekik, hogy nap-nap után küzdenek az olyan férgek ellen, mi te és a geci gazdád!

2018.05.25. 20:31:23

@taga20: tényleg?
és az milyen frusztrált, beteg lelkű szar lehet, aki álnéven idejön mocskolódni a saját blogjára? :D
de nem is ám akárhogy, majdnem 40.000 hozzászólásban :D
na ki a beteg?

2018.05.25. 20:33:33

@taga20: 40 ezer hozzászólás... elképesztő.
nincs senkid, mi?
lelked finom kis rezdüléseit látva nem is csodálom :D

2018.05.25. 20:35:02

@taga20: pénzért dolgoznak. (illetve dolgoztok.)
és nem az országért, hanem az mszmp-ért.

taga20 2018.05.25. 20:39:03

@aleksz róz: nincs kedvem veled tovább dumálni, me értelmetlen.

na küldök egy zenét, me az szép.

www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3

2018.05.25. 20:42:28

@taga20: nincs senkid se, akinek mutogathatnád a zenéidet? :D
milyen szar lehet az életed, elképzelni se tudom

élhetetlen 2018.05.26. 00:07:49

@Cycmen: “Az önmagát megbaszó pedofil kentaur lesz a menő!”. Már megvetted a jelmezt, és gyakorlod az általad kidolgozott pózt?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:01:43

@Új Ember: Érdekes hogy neked erről a buzik jutnak az eszedbe. Nem vagy képes feldolgozni az elfojtott vágyaidat?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:04:39

@Cycmen: Látom a buzi téma téged is megfogott. Homopornóra verted ki az este?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:09:17

@FCUK25: Nyilván az oroszok direkt adtak az ukránoknak egy rakétát. Persze. Téged is ugyanonnan fizetnek mint bircát?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:10:58

@Cycmen: Te voltál az aki előkerült a köcsög szóra. :-)) Csak nézd vissza!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:11:58

@FCUK25: Mi van? A VáradiJános eltűnt, nincs akit felpróbáljál?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 07:16:20

@aleksz róz: Mit irigykedsz? Ő kibírja nick váltás nélkül, te meg nem. Ennyi.

2018.05.26. 08:38:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ugyan mit irigyelnék egy magányos, szánalmas, frusztrált rokitól?

Cycmen 2018.05.26. 09:30:30

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jó hogy jössz, buzitémában téged érdemes meghallgatni.

Cycmen 2018.05.26. 09:32:58

@élhetetlen: Éjféli kommentnek is gyenge.

Cycmen 2018.05.26. 10:23:46

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A homipornot akkor nézném ha burnuszos arabok megkötöznek téged a saját imaszíjaddal majd szendvicsbe raknának! :D

alfacharlybravo 2018.05.26. 12:21:52

@kolomparlole1114: A mostani kampányban az ellenzék már megkezdte volna a turkálást az emberek zsebében, ők egy kicsit kéz előtt tettek volna?

Jakab.gipsz 2018.05.26. 13:54:03

@Frady Endre: Pontosan így zajlott le a modern demokrácia, politikailag korrekt agy mosása is.

Lépésről lépére degenerálta le a fehér ember felsőbb rendű keresztény demokrata kultúráját, a neoliberális neomarxista, zsidó-filozófus etilt röpke két évszázad alatt hazugságokat hazugságokra halmozva.

És most a végső megoldás következik, be vagytok tojva, ugyi ?

seepheerd 2018.05.26. 16:00:59

Ez a sok elbaszott fideszes lóg az ilyen írásokon, mint a csecsen. Tuti ideküldik őket, mert hogy én nem megyek a szarjukat olvasni önként, az tuti :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.26. 18:16:38

@Cycmen: Jól hülyét csináltál magadból megint. Beszólsz valakinek hogy a buzi szóra megjelent, miközben te voltál az első aki ezt csinálta. Téged sem az eszedért fizetnek.

Cycmen 2018.05.26. 19:00:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te viszont késve jelentél meg. Tehát nagyothalló buzi vagy. Na kopj le mert rühellem az ivrit fajtádat.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.05.26. 19:02:33

@aleksz róz: Tartsd meg fideszes nyugodtan. Egyre ügylej, a fideszben ne kételkedj soha, mert bukod a pénzt.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.05.26. 19:03:12

@seepheerd: Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják őket kibaszni a hazugságaikkal együtt. A 444-en vajon miért nincsenek?

Cycmen 2018.05.26. 19:07:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na most láttam hogy a szar kommentedet a másik posztba is átmásoltad. Nagyon piti vagy.
A fogvédődet betetted a kommenthez? :D

Cycmen 2018.05.26. 19:18:03

@Happy Hepar: @seepheerd: A színvonalat jövünk emelni, mert nélkülünk csak a ti retard kommentjeitek lennének fent. Persze elhiszem hogy zavar ha elétek tartanak egy tükröt és abból egy ballib bunkó feje néz vissza.

Tangooo 2018.05.26. 19:54:04

@András L: "Most már sírhatunk, ő meg röhögve teszi tönkre az országot!"
Ha részletezné, hogy mivel tette tönkre az országot.
EZ ÍGY CSAK HANDA-BANDÁZÁS!

taga20 2018.05.26. 23:31:32

@Cycmen: te bazdmeg emeled a színvonalat????
hozzád képest rezsiszilárd egy arisztotelész!

elmész te a fityeszes kurvaanyádba retek!

2018.05.27. 00:02:29

@taga20: mivel nálad bárki magasabb színvonalon ír, igen, emeli.
nincs senkid, itt lógsz a fórumon egész nap, saját blogodra jársz mocskolódni. szánalmas az életed.

taga20 2018.05.27. 00:11:37

@aleksz róz: és megjelent a szaros szájú fityesznyugger rózsikanéni, aki egész héten itt rejszol az istenére, a gecire!

háleluja tezsvérek:)))

akartál is valamit mondani, vagy csak a pofádat lengette a szél?

2018.05.27. 00:20:18

@taga20: a magányos, nyomorúságos szar életedért engem hibáztatsz? :D
én tehetek róla, hogy a világon senki nem kíváncsi rád?

taga20 2018.05.27. 00:30:02

@aleksz róz: dehogy! én csak a tetvedék csúti féreg hatalomba tartásáért utállak, mint a szart!

szerintem téged a veszett kutya se kúr meg, és ide jársz a nyáladat csorgatni fityeszjobbágy:)))

egy szánni való ostoba állat vagy a haverjaiddal együtt!

2018.05.27. 00:36:34

@taga20: szánalmas nyomorult vagy, papi :D
és még buta is vagy: te meg a hasonló ostoba gyökér haverjaid tartjátok orbánt hatalmon

taga20 2018.05.27. 00:49:26

@aleksz róz: te ostoba nyomorult! te szopod két pofára a gecit, és tartod hatalmon, és rám köpköc szarlelkű!

te ráncos ribanc, te ekézel engem, hogy a geci istened a mai napig szétbassza ezt az országot? elmész a kurvaanyádba fityeszmuzsik!

2018.05.27. 01:43:18

@taga20: te tényleg olyan hülye vagy, hogy nem veszed észre, mi? :D
ilyen egy barmot...
az orbán kormány maradásáért dolgozol a b1-es kollégáiddal együtt, nem is kevés eredménnyel.

na látod milyen ostoba komcsi szar vagy, szakadt volna a fejed anyádba...
(a többi b1-es szarházival együtt)

taga20 2018.05.27. 08:40:15

@aleksz róz: Egy lófaszt. Az a szemétség, hogy nem szophatók szabadon arab faszt. A rohadt Orbán kizárta Őket az országból a kerítéssel, és most mehetek Bécsbe, ha friss arab gecit akarok a számban érezni.
Néha megprobálok a kerítésen át leszopni, pár arabot, de határőrök mindig elzavarnak, hogy rohadnának meg.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.27. 10:11:42

@Cycmen: Be bizony, mert félek összekoccannak a fogaim, annyit röhögök rajtad. :-)) Különben miért is repültél rá elsőnek a buzi szóra? Akarsz róla beszélni?

Cycmen 2018.05.27. 10:40:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Különben miért is repültél rá elsőnek a buzi szóra? Akarsz róla beszélni?

Veled elléentétben voltak más tárgyú kommentjeim is, neked visszont úgy látszik ez a szakterületed.
A fogvédős dumád meg nehezen hihető, inkább ez a fogcsikorgatva rugózásod a buzitémán lesz a magyarázat.
Nem röhögsz te rajtam öreg, valami fóbiád van tőlem és ezért próbálsz belémkötni szánalmas idegroncsként vergődve minden alkalommal. Részemről már nem is röhögök rajtad, csak unottan löklek még lejjebb a zagyva agyrémeid világába, hátha felkötöd magad.

taga20 2018.05.27. 13:46:58

@taga20 : ügyes, de egyet elfelejtettél fityeszpatkány.

a hozzászólás számot nem hamisítottad meg:)))

2018.05.27. 14:39:01

@taga20 :
ez most mire volt jó?
teljesen szabadon szophatsz arab faszt, ha akarsz, elég sok van belőlük budapesten.
(bár mostanában mintha jóval kevesebb lenne, mint tavaly ilyenkor)

taga20 2018.05.27. 14:44:00

@aleksz róz: rózsika, egy gyökér a nevemben kommentelt.

nem te voltál véletlenül?

2018.05.27. 14:53:10

@taga20: 38579 :D

tisztában vagyok vele, papi
független a kommentelő kilététől a hozzászólásom igazsága

tényleg, egy kicsit se érzed cinkesnek, hogy a saját posztjaid alá mocskolódsz álnéven?

vagy hogy a szólás- és véleményszabadság élharcosainak állítjátok be magatokat, miközben kitiltjátok azokat, akiknek a véleménye nem egyezik a tiétekkel?

2018.05.27. 14:57:16

"Te, kedves olvasó, mikor fogsz belekerülni egy ilyen embercsoportba?" - mi ez a bérrettegés, ashwood, baszod anyád, ez pont ugyanolyan, mint a fideszes rettegtetés, amiért telesírod a világot

én, kedves posztíró, sose fogok belekerülni

taga20 2018.05.27. 15:03:20

@aleksz róz: engedd már ezt a rögeszmédet, hogy én vagyok valamelyik blogger!

nem ismerem őket, az se tudom kik ők. az viszont tény, hogy sokat megengednek nekem.
néha én is szégyenlem magam, viszont mentségemre, azt tudom felhozni, hogy kinyílik a bicska a zsebemben, mikor a tetvedék fityeszes trollok előadják magukat.

úgy hogy, ha megkérhetlek, ne dobd be a témát többször, mert tévúton jársz.

2018.05.27. 15:55:03

@taga20: nem kérhetsz meg.

két lehetőség van:
vagy taga20 néven járnak ide mocskolódni a b1 "szerzői" (szerintem ez a helyzet. frusztrált szar komcsi mszp-sek vagytok, és így vezetitek le a tehetetlen dühötöket.)

vagy a taga20 troll csak eszköz a mocskolódásra - tiszta maradhat a kéz :D :D - ami meg az eredmény szempontjából ugyanaz, mert a moderációért ők felelnek, tehát az ő kifejezett szándékaikat tükrözi, hogy mocskolják a velük egyet nem értőket, hogy basszák szájba a tetves kurva anyjukat

taga20 2018.05.27. 16:02:34

@aleksz róz: haver, akkor maradjunk annyiban, hogy baszd szájba a kurvaanyádat, te szarlelkű cycmen, helga, aptikjampó!

2018.05.27. 16:06:35

@taga20: beteg lelkű szar vagy

szánalmas az életed

taga20 2018.05.27. 16:11:45

@aleksz róz: "beteg lelkű szar vagy

szánalmas az életed"

csak röhögök rajtad!:)))

2018.05.27. 16:20:00

@taga20: persze-persze
fogcsikorgatva nem lehet röhögni, roki.

bár későn, de végre eljött a végetek, mentek a süllyesztőbe rákosi és kun béla apátok után a gecibe... már nem tudtok mit tenni ez ellen. és ezt ti is tudjátok, ezért megpróbáljátok a lehető legnagyobb kárt okozni a maradék kis időtökben

taga20 2018.05.27. 16:23:57

@aleksz róz: csak röhögök rajtad fityeszmuzsik!:))))

2018.05.27. 17:00:22

@taga20: nem tudsz te már röhögni... csak a fogadat csikorgatod

mentek a jól megérdemelt helyetekre a pöcegödörbe, nem tudtok tenni semmit ellene

2018.05.27. 17:01:28

@taga20: már soros papi is leszar titeket :D

taga20 2018.05.27. 17:10:43

@aleksz róz: vergődj haver, vergődj! csak röhögök rajtad:)))

de hogy lásd milyen rendes vagyok hozzád, ezé itt az istened jobbágy!:)))

uploads.disquscdn.com/images/8e1a5c71823a3ead6e3c46340c9032f2fa73159a6c020f41993ebf6acedc0ba0.png

taga20 2018.05.27. 17:25:29

@aleksz róz: én nem a származása, hanem a tettei miatt utálom az istenedet!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.27. 17:52:34

@aleksz róz: "ezt hazudod magadnak. "

Figyusz, a geci hazudozik neked, te meg egy az egyben beszopod.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.05.27. 21:03:17

@Cycmen: Látom kistáska, ez a fogvédő nagyon megfogott téged. Milyen hosszan írsz nekem. Ez megint valamilyen szerelmi vallomás akar lenni?
süti beállítások módosítása