B1 blogcsalád



Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia, hogy a lilák azt éneklik, „Elbuktad, Viktor, elbuktad”  

2018. május 24. - Mr Flynn Rider

Csinált magának egy focicsapatot, de csak a neki nyalizós NER-elit szurkolt nekik, senki más. orban_szomoru2.jpeg

Tegnap játszott az Orbán Viktor-Mészáros Lőrinc-dreamteam (a Felcsút) az Újpesttel (amit egyesek szerint hamarosan NER-esítenek és megvesznek a belga tulajdonosától) a Fradi stadionjában (Orbán Viktor emberének csapata), a Fidesz házi bajnokságban, a labdarúgó NBI-ben.

(A Ferencvárost egyébként az akkor még miniszter Seszták Miklós másodosztályú csapata, a Kisvárda verte ki. A Kisvárda a napokban feljutott az NBI-be, tovább bővítve a NER-csapatok számát.)

Ami még abszurdabbá teszi mindezt, Orbán Viktor saját maga vallotta be korábban, hogy

hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes.

A két csapat természetesen Orbán Viktor és a NER-elit jelenlétében csapott össze: ott voltak a miniszterek, fideszes potentátok és a közbeszerzések örök nyertesei is, mind a VIP-páholyban.

orban_szomoru3.jpeg

A meccset végül 11-esekkel az Újpest nyerte, de sokkal inkább arról marad emlékezetes, hogy az a Fradi-szektor majdnem teljesen üresen kongott, kivéve a Puskás Akadémia növendékeit az egyenpólókban („Hajrá, PAFC!”, azaz Puskás Akadémia Futball Club) és arról, hogy az Újpest szurkolók nem kímélték Orbánt.

„Elbuktad, Orbán, elbuktad!”

– üvöltötték az Újpest-szurkolók, amikor a csapatuk végül szánalmas 11-esekkel megverte a PAFC-ot. (Maradjunk hűek az elnevezéshez.) 

És ezt Orbán Viktornak végig kellett hallgatnia - állítólag mosolygott. 

De szegény Pintér Attila is sörzuhanyt kapott a nyakába - abból a szektorból, ahol a meghívott vendégek és a Felcsút-szurkolói ültek:

 

De legalább a kétharmad megvan!

(Fotók: 444, Botos Tamás)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3013998808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.05.24. 15:45:41

Az meg az országról állít ki egy szegénységi bizonyítványt, hogy az ország miniszterelnöke a saját hobbyjára milliárdokat szór el közpénzből, ráasáaul totál értelmetlenül, hoszen focitól van szó...

Remélem legyalább a szotyolát maga veszi magának

Dinkainka 2018.05.24. 16:10:22

Ceaușescu most röhög a markába!

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.24. 16:11:59

@FCUK24:

Azt hiszem a szegénységi bizonyítványt ti állítgatjátok magatokról, amikor bálványokat imádtok. Ahelyett, hogy magatokban bíznátok. De az gondolom nem megy, kell nektek egy Orbán, aki előttetek megy, és rázza a kolompot, meg az abrakos tarisznyát. Sajnálni valók vagytok. A kétharmadotokkal együtt.

FCUK25 2018.05.24. 17:38:41

@látjátok feleim szümtükkel: ok, hogy neked Orbán maga a sátán, de ez a te bajod. Viszont az, hogy semmi közöd nincs a való világhoz, de hirdeted a hülyeségeid, már mindannyiunk baja. Jut eszembe, mióta divat törölni a kommenteket, b1?:)

aquaticus 2018.05.24. 19:49:43

Hát az biztos, hogy Gyurcsány, Karácsony, Szél, de még Vona sem cserélne szívesen ezek után Orbánnal! Ők meg tudták őrizni a méltóságukat!

FCUK25 2018.05.24. 21:06:18

@aquaticus: ugye viccnek szántad? Mióta van méltósága annak, aki sokadik lesz egy versenyben, ahol önszántából indul, aztán nem gratulál a győztesnek?

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.24. 22:38:11

@FCUK25:

Te nem vagy magadnál. Én soha nem mondtam, hogy Orbán maga a sátán ( nem veszed észre, hoyg ezt te mondod? ), csak azt, hogy nektek kell egy vezér, aki kolompol, és mentek ész nélkül utána. Orbánnak ehhez nagyon jó képessége van ( bár a Kádárnak is volt egy ideig, aztán leesett a csillaga ), és ki is használja.
Ti kiszolgálói meg annyira töketlenek vagytok, hogy magatoktól még azt sem tudjátok előadni, amit egyébként jól csinál a kormány. Ti csak a veletek egyet nem értők lefitymálásáig jutottatok, soha egy értelmes magyarázat arról, hogy Orbán és csapata mit miért tesz nincs. Persze kongó hordóból nem lehet bort lopni.

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.24. 22:39:00

@FCUK25:

Kb. azóta van méltósága, amióta a köpönyegforgatóknak.

FCUK25 2018.05.24. 23:11:49

@látjátok feleim szümtükkel: az, hogy Orbán és a kormányzat (így hívják a csapatot) mit miért tesz, az itt nem téma. itt a téma vagy az ellenzék, mert az pénzeli ezt az oldalt, vagy maga a b1 csapata. ennyi.

egyébként annyiban igazad van, hogy valóban, egy országnak vezetőt választunk, aki irányt mutat. ezért hívják vezetőnek. minden miniszterelnök vezető, csak van, aki béna mint a segg, meg van, aki nem. beszélhetsz errő la dologról degradálóan, de az az igazság, hogy annál, mikor van egy karizmatikus vezető, csak egy rosszabb van: ha agyatlanság és vezetőtlenség van, mint nálatok hosszú hosszú évek óta.

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.25. 10:21:17

@FCUK25:

Jé! Van saját gondolatod is. Estleg még a szemed is kinyílik egyszer a karizmatikus vezetőre.;D

szárny 2018.05.25. 13:28:10

Ez ám a diktatúra, nem, soroscicáim?

látjátok feleim szümtükkel 2018.05.25. 15:20:36

Ha már a témánál vagyunk akkor a római cézárok, Árpád apánk, István a királyunk, Horthy, Napóleon, Lenin, Hitler, Sztálin, Putyin, Kádár, Csauszesku, és még sorolhatnám tovább, mind karizmatikusvezetők voltak. Csak a kar izma volt mindegyiknek kettővel több, mint a az átlag embernek.
süti beállítások módosítása