B1 blogcsalád



Reanimált politikai zombi: Rogán visszatért, sorosozott és választási manipulációról beszélt

2018. április 15. - Mr Flynn Rider

Mármint, természetesen az ellenzék mögött álló Soros György próbálta manipulálni a választást.rogan.jpg

Juhász Péternek, aki Rogán milliárdos korrupciós ügyeit elkezdte felgöngyölíteni, össze kell kalapoznia a kampánytámogatást. Rogán pedig él, virul, visszaért és felolvasta a kormánypropagandát a kormány által ellenőrzött közmédiában. A kormánypropagandát irányító Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában megkérdőjelezte a választások tisztaságát. Azt állította:

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és

Soros György

pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét.   

A választási eredméyneket úgy kommentálta, hogy szintén

Soros György

próbálta manipulálni a választásokat:

A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak,

Soros György

meg eközben ellenzéki pártok és "önmagukat civilnek nevező szervezetek" támogatásával akarta manipulálni a választást.

 

A tegnapi esti tüntetésről kijelentette, hogy igazából nem is az ellenzék pártjai állnak mögötte, hiszen őket is kívülről mozgatják. Méghozzá Tudjukki,

Soros György

 

A propagandaminiszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve. (Hiszen egyelőre nem is lehetett jogorvoslatot benyújtani a választás eredményével kapcsolatban, hiszen a végeredmény is csak most érkezik.)

A miniszter "politikai bolhacirkusznak" nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott

  • az EU,
  • az ENSZ

vagy épp

Soros György

törekvéseivel szemben.

 

Megjegyezte, hogy

Soros György

szervezetinek "irgalmatlanul sok pénz", világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre. Arról egyáltalán nem beszélt, hogy a kormánya az utóbbi nyolc évet közpénzen végigkampányolta, többek között a szomszédja hány milliárdos közbeszerzést nyert a különböző kormányzati kampányokra. Arról sem beszélt, hogy az ellenzéknek tized annyi kampányköltsége sem volt, sem pedig lehetősége a megszólalásra, hiszen a Fidesz a média vagy részét erőszakkal foglalta el, vagy felvásárolta.

A riporter az új kormány felől is érdeklődött, Rogán elmondta, hogy a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel - mint fogalmazott - a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek. Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell - tette hozzá; a következő kabinet legkésőbb május végén elkezdheti a munkáját.

Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte

  • a családtámogatások bővítését és
  • a határozott fellépést a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében (vagyis belengette, hogy megpróbálják rendszabályozni majd a Facebookot is). 

A B1 szerkesztősége maga is kint járt a szombati tüntetésen, le is fényképezték Soros György két ügynökét, ahogy a migráncsokat becsempészve próbálják meg megdönteni a keresztény, fehér magyar kormányt (irónia):

soros_ugynok_tuntetes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9813836364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hofipisti 2018.04.15. 15:13:11

A történelem néhány példát már felhozott arra, hogy mi is az udvaroncok, "Göbbelsek" sorsa. A történelem ismétli önmagát!

Kivancsi 2018.04.15. 15:34:35

addig pezsegnek sororos emberei es fizetett zsoldosai meg terroristanak nem lesznek kikáltva! ha 10.000 ember tuntet esetleg kesobb randalirozok a tobbseg akaratával szemben.... mi mas ha nem terrorista? :)

aquaticus 2018.04.15. 19:17:25

Rogán téved! Soros jó ember és nagyvonalú, hiszen abból gazdagodott meg, mint tudjuk.. A világért nem tenné meg, hogy a semmitérő ellenzékre elcseszett milliárdjait friss erők bevetésével megpróbálja legalább visszaszerezni...

taga20 2018.04.15. 19:18:27

@aquaticus: mi a kurvaanyádról röfögsz röfi?

aquaticus 2018.04.15. 19:50:44

@taga20: Úgy eltűntél, hogy azt hittem Gyuri bácsi beíratott téged valami illem és tánciskolába, hogy az általad megjósolt és várt győzelmi ünnepségen ne kelljen szégyenkeznie a keresetlen, bugris stílusod miatt, de mindketten tévedtünk...

taga20 2018.04.15. 19:53:37

@aquaticus: egy fasza ágyútalpast fizetek neked is és a geci gazdádnak is muzsik!

Megdobbent 2018.04.15. 21:55:17

... es ezeknek az arcoknak tenyleg ez a minden :) Jo, hat bizonyos szint alatt nincs is igeny valodi eletre, annak minden szabadsagaval, de tenyleg dermeszto nezni ezeket a fidesz karriereket ;)

dr. mesterséges színezék 2018.04.16. 16:13:37

Közben Oroszországban az ellenzék és a sajtó soraiban a halálozási okok listáján az ablakból kizuhanás lassan beéri a rákot és a szívinfarktust.
A példaképországban.

Parajpuding 2018.04.16. 16:20:06

Annyi történt, hogy a papucsállatkát kiengedte a gazdi a karanténból, ahová számúzte korábban.

Parajpuding 2018.04.16. 16:22:57

@aquaticus: Gyuri bácsinak Vitykát is beíratta Oxfordba, sőt fizette a tandíját. És ezen felül is meglopta az öreget Kövérrel kézenfogva. A lopást már ott megtanulták ezek a fidesztolvajok.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2018.04.16. 16:23:16

Tompikatompika nem tud disztingválni.

David Bowman 2018.04.16. 16:43:30

A leváltásukat elleneztem, de az akasztásukban benne lennék.

hozzászólóka 2018.04.16. 17:10:28

Egy arrogáns, tudálékos, nagyzoló, gerinctelen szélhámos. Egyike a fidesz legundorítóbb pofáinak ahol olyan "nagyágyúkkal" küzd ezért a titulusért mint német szilárd vagy éppen kósa és magáról ov-ről még nem is beszéltem... a sort pedig holnap reggelig tudnám folytatni.

Netuddki. 2018.04.16. 18:06:17

"Ezek" csak az erőszakból értenek.

A nagy spermahajder is megmondta a tüntikéről, hogy majd megunják és hazamennek.

aquaticus 2018.04.16. 19:40:33

@Parajpuding: Gyuri bácsi tehetséges fiatalokat választott ki és abban bízott, hogy majd a kedve szerint viselkednek. Tévedett. Veled feltehetően nem is kísérletezett...
süti beállítások módosítása