B1 blogcsalád



Kósa az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad idiótája? Mi van, ha mindkettő?

2018. március 14. - B1blog

Most, hogy egy egész ország töri azon a fejét, vajon Kósa Lajos az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad nemzeti idiótája – jóllehet e sorok írója a fenti „vagy” (diszjunktív) szerkezet helyett inkább az „és” konjunktív alakot preferálja –, nem árt két dolgot tisztázni, akár még azt megelőzően is, hogy újabb dokumentumok kerülnének elő, amelyek akár a szélhámos, akár az idióta, akár mindkettő státuszát támasztanák alá.

kosa-lajos-orban-viktor-fonagy.jpg

Amikor arról beszélünk, hogy mondjuk a 4,3 milliárd eurós történetben – legalábbis úgy tűnik – nem történt pénzmozgás, akkor azért ne feledjük el, hogy meglehet, banki pénzmozgás nem történt, de a pénzmozgásnak létezik egy tradicionális és különféle, például a láthatatlanság és a megkerülés okán megvalósuló formája,

az, amikor a pénz nem banki úton közlekedik, hanem nokiás dobozban, aktatáskában, vagy mondjuk egy Svájc és Budapest között közlekedő vonat kupéjában elhelyezett bőröndben stb.

Mindenesetre a mai hír, amely arról számol be, hogy Kósa Lajos környezetéből valakik jogosultságot kaptak arra, hogy egy svájci bank széfjéből 25-25 millió eurót vegyenek fel, ez sem a pénzmozgás, sokkal inkább a pénzmosás fogalmát idézheti fel.

S miközben változatlanul a szélhámos vagy idióta alternatívájával viaskodunk, elfeledkezünk arról, hogy Kósa Lajos, kivált, mint a hatalmon lévő kormánypárt egykori frakcióvezetője, aki még a kis- és nagydolgozását illetően is beszámolási kötelezettséggel tartozott a főnökének, s annak beleegyezése nélkül még kis- vagy nagydolgát sem végezhette el,

kizárt, hogy ilyen esetben ne számolt volna be legfőbb elöljárójának az őt ért csudálatos tündérmeséről.

Vagyis igazából azt akarom mondani, hogy Kósa Lajos, legalábbis a történet szempontjából sem nem szélhámos (vagy igen), sem nem idióta (legfeljebb nagyon), hanem leginkább nem létező figura. Miként nem létező figura Mészáros Lőrinc, nem létező figura Tiborcz István, nem létező figura Andy Vajna és még hosszan sorolhatnám a Gogol regényéből megismert holt lelkeket. Ezek az alakok életre keltek, mert életre keltette őket valaki, akár mint tette ezt a prágai Löw rabbi egy varázserejű cédula segítségével az agyagból gyúrt gólemmel, aki önálló életre kelt, ám egy idő után már csak tört és zúzott és dühöngött, s meg kellett szakítani a varázserejét, hogy elpusztíthatóvá váljék.

Azt pedig, hogy Kósa Lajos anyukája a múltkor vásárolt fél sertéstelepe mellé – mint arról a mai napon értesülhettünk – kapott még valakitől piciny figyelmesség és parányi surprise okán, tudniillik a virágüzlet addigra bezárt, szép tulipáncsokrot tehát nem vihetett neki az illető, kétmillió-hatszázharmincháromezer-négyszáznegyvenöt eurót (mert az illetőnél épp pont ennyi volt), azt semmi okunk sincs jutaléknak tekinteni.

Egyszerűen azért nem, mert a prágai gólem esetében sincs ismeretünk jutalékról.  

 

Gábor Görgy, vallásfilozófus

vendégszerző a B1 blogon

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4913738308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teéjesenmindegy 2018.03.14. 22:31:39

@morph on deer:
"Ugyanis Lalánk nem magánszemély már több mint egy évtizede! " :D:D:D:D:
Ejha... Tehát akkor nem fáj a foga, nem szarik, nem baszik, nem csinál semmit, csak polgármester? Folyamatosan? Aztakurva... Akkor ő az első a világban, még az angol királynőnek is vannak magánügyei, magánmegbeszélései, magánlátogatásai.

"Ugyanis magánszemélyként csak hülye lenne, aki egy “nigériai levél” helyi megfelelőjét szopta be tokkal vonóval, ha igaz amit mond. "
Beszopta, nem szopta be... nem érte kár, szóval nem szopta be.
"Csakhogy az a bibi, hogy sem polgármesterként, sem képviselőként legálisan nem tehet ilyet, mert összeférhetetlen a pozicióival. " Mivel? Nem nyithat bankszámlát, mint magánember? Nem adhat tanácsot? Ez hülyeség. Nem a polgármesteri pecsétet nyomta rá, hanem a saját aláírását.

taga20 2018.03.14. 22:36:12

@teéjesenmindegy: mi a kurvaanyádért égeted magad itt lala?

szénné égtél ma már, húzzál a geci gazdád seggébe, me az megvéd!

undorító, amit a mai nap toltál!

taga20 2018.03.14. 22:38:04

@elvagyok: ha fityeszesnek mondod magad, akkor minden olajozottan fog menni.

teéjesenmindegy 2018.03.14. 23:56:33

@taga20: Veled ellentétben nekem nincs gazdám, te szánalmas vén barom.
Nagyon beletaláltam, hogy portás vagy? :D Aztán 4 után kiéled magad a neten, mert a család is utál? :D
Szánalmas vagy

Kemptener 2018.03.15. 07:21:41

@teéjesenmindegy: Te tényleg troll lehetsz. Egy polgármester a hivatalával vállalja bizonyos magánemberi jogainak korlátozását. 800 millát mint sikerdíjat az anyjának utalta volna, mert tisztában volt vele hogy a sajátjaként nem tudja elszámolni.
Nincs pénz, és nincs átutalás? Nem rajta múlott te majom.
Az a baj hogy azt is megmagyarátni akarjátok amit nem lehet. "azemberek" annak örülnének ha elhatárolódnátok, nem pedig védenétek a szart.

Visceroid 2018.03.15. 07:34:51

Ááá, elnézve a cikket és a kommenteket most már világos, hogy ezzel az országgal a Fidesz azt tesz amit akar. A legvalószínűbb sztori, hogy ez a pénz az ellopott MANYUP vagyon egy része. Ti meg össze-vissza elemezgettek, meg boncolgatjátok Kósa sztoriját, közben ő az orrotoknál fogva vezet titeket! Bármilyen hülyeség, amit lenyilatkozik, ti ugrotok rá, mintha ebben az ügyben egy szavát is el lehetne hinni. És igen, persze hogy a "főni" is tudott róla, hát ő vezeti az egészet!

Azért az alapvető dolog lenne, ha meglátom egy cikk címében, hogy "Kósa Lajos" meg "4,3 milliárd Euró", akkor elég gyorsan összeáll a kép, hogy mi lehet a helyzet. Innentől már csak bizonyítani kell, fel kell tárni a pénz útját, majd az egészet levezetve a nyilvánosság elé tárni. Ehelyett meg mindenki Kósa nyilatkozatait lesi, aki hebeg-habog össze-vissza, hogy "hát az nem is úgyvót, meg csengerinő, meg migránsok". Aki ezt beveszi, az annyit is ér! Ha a baloldali média nem tudja rendesen végezni a munkáját, akkor itt az életben sosem lesz kormányváltás!

putris72 2018.03.15. 07:40:34

Hát a baloldaliak tényleg egyszerű emberek! 2001 után,hoztak egy elég szigorú pénzmosás elleni nemzetközi törvény,hogy meg akadályozzák a terroristák finanszírozását!Egy ekkora pénzmozgást a banknak,és az ügyletben levő embereknek is be kellet volna jelenteni!Ezt így lehetetlen lett volna eltitkolni,ha létezett volna ez az ügy!!4,3 milliárd euróról beszélünk!Ez gyenge volt!

taga20 2018.03.15. 07:48:04

@putris72: te jobboldali összetett ember, te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak fested magad?

anyadmajma 2018.03.15. 07:50:16

@putris72: na, te hazaáruló bolsevik geci, te is csak hazudni tudsz.
Svájci bankról van szó. Meg akkor hogy is van van szerinted az off-shore MET, ami évente pár száz milliárd forintot termel, hogy 2x drágább legyen a gáz mint a világpiaci ára?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 08:24:46

@teéjesenmindegy: Hogy ne lenne gazdád! A majomház gondozója. Tudod, aki a banánt adja neked.

2018.03.15. 08:30:42

@teéjesenmindegy: " Hol töltötted a 30 évet, valami kő alatt?
Most komolyan, talán a 60as években volt ilyen váltó dolog... könyvekben olvastam róla."

Akkor valószínű azt a könyvet '70-ben nyomtatták... a váltó jelenleg is élő követelési forma. Kérdezd meg a könyvelőd. Vagy más könyvelőjét...
Pereskedtem én már 2008.-ban is váltó miatt.

Nem nehéz a kő?

2018.03.15. 08:35:01

@Kunhallmi Agnes.: Te kis csacsi... belegabalyodtál. Amiről te beszélsz, annak szimpla cáfolata a magyar költségvetés. Amit te leírtál, még tízszer ekkora gazdaság mellett sem egyszerű megoldani... Ez nem olyan, mint az "Én elmentem a vásárba..." dalocskában. A képzelgésed alapján Orbánék évente ellopják a teljes magyar költségvetést..
Nagyont akartál mondani, de csak hülyét csináltál magadból.

$pi$ 2018.03.15. 09:16:09

@Visceroid: "A legvalószínűbb sztori, hogy ez a pénz az ellopott MANYUP vagyon egy része."

Mit valószínű, biztos! Először elvették a bankoktól a kötvényeket meg részvényeket, aztán eladták és átváltották valutára, utána teherautókkal kivitték külföldre valami ismeretlen magyar csávóhóz, aki aztán meghalt, egy vidéki asszony megörökölte, utána írtak róla egy papírt közjegyző előtt, hogy 0,01%-át odaadják a Kósának, utána eltelt pár év, akkor jött a német pénzügyminiszter és le kellett zárni az utcát, de mégsem jött, mert valaki más jött helikopterrel.

Minderre biztos bizonyítékokat vannak, de elvitte őket a rendőrség. Benne vannak egy ződ dossziéba.

2018.03.15. 09:53:37

@putris72: na, ezért kapott két jólképzett felhatalmazást, hogy egy svájci bankból pénzt vegyen fel. Kézzel mosnak...

2018.03.15. 10:03:22

@anyadmajma: "ami évente pár száz milliárd forintot termel, hogy 2x drágább legyen a gáz mint a világpiaci ára?"

Aha... sőt... csilliárdszot drágább.. Némi zavar az erőben, hogy a MET lopkodásával együtt is az EU legolcsóbb gázának kékes lángján rotyog az ünnepi tőgypörkölted..

putris72 2018.03.15. 10:07:57

@anyadmajma: Orvos látott már??Mi ez a hablaty???

2018.03.15. 10:08:37

@putris72: Kósa szavaira van bizonyíték? Mégis elhiszed.

putris72 2018.03.15. 10:11:32

@taga20: Kedvesem!Már sokszor mondtam,hogy hülye vagy,mert a más mocskolása, becsmérlése az nem bizonyíték!Ha te ezt a zagyvaságot elhiszed,akkor te ostobább vagy mint Kosa!!!!Tőled,még soha nem láttam egy hozzáoszlásba sem,hogy bármit hitelt érdemlően meg tudtál volna cáfolni!Mindig csak ennyire futja!!

ember100 2018.03.15. 10:12:18

@teéjesenmindegy:
Helló !

Te TÉNYLEG aláírnál egy ilyen papírt , el is hinnéd ?
Mi van akkor ha ez a Pablo Escobar kábszerpénze ?? , maffiapénz ? ......
De tényleg ????

taga20 2018.03.15. 10:23:15

@putris72:

"Kedvesem!Már sokszor mondtam,hogy hülye vagy,mert a más mocskolása, becsmérlése az nem bizonyíték!Ha te ezt a zagyvaságot elhiszed,akkor te ostobább vagy mint Kosa!!!!Tőled,még soha nem láttam egy hozzáoszlásba sem,hogy bármit hitelt érdemlően meg tudtál volna cáfolni!Mindig csak ennyire futja!!"

pont erre gondoltam veled kapcsolatban.

te képes vagy minden mondatodban, szarrá égetni magad!

egyébként, nektek fityeszzombiknak mi kell történni ahhoz, hogy lehulljon a hályog a szemetekről?

putris72 2018.03.15. 10:25:38

@Könnyen elkaptuk, uram!: Jó akkor be linkelek pér cikket,egy sem kormánypárti !Figyelmesen olvasd el az állításaikat,és a dátumokat!Már egyszer ott buknak! A másik,hogy a bankban amiről szó van 300 milliárdos a betét állománya,és nyoma sincs az 1300 milliárdos pénzmozgásnak!!Se bankszámla,se pénz,se aláírás,se hiteles dokumentum!! mno.hu/belfold/ime-a-kosa-iratokat-hitelesito-pecset-es-alairas-2453321 mno.hu/belfold/kosa-lajos-nem-tagad-de-kodosit-a-milliardokrol-2453333 nepszava.hu/cikk/1155211-kosa-lajos-esete-az-1300-milliarddal

putris72 2018.03.15. 10:30:17

@taga20: Olvas el,és gondolkodj,hogy melyikünk a hülye? mno.hu/belfold/ime-a-kosa-iratokat-hitelesito-pecset-es-alairas-2453321 mno.hu/belfold/kosa-lajos-nem-tagad-de-kodosit-a-milliardokrol-2453333 nepszava.hu/cikk/1155211-kosa-lajos-esete-az-1300-milliarddal !Szólj,ha egyezést találsz a hiteles közjegyzői okiratban a dátumoknál,és az újság állításánál!Valamint szólj,ha találsz pénzmozgást a bankban!Értelmezd is amiket olvasol!Téteket nap mint nap vesznek így hülyére mint a Kosát!!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.15. 10:40:37

Nézem a fidióta nickeket, hogy hogy védik a védhetetlent.

Annyi történt, hogy egy pillanatra fényre került a fidesz prominensek és dtrómanjaik által az évek alatt lenyúlt közpénz egy része. Aztán ismét eltűnt a homályban, de most ez a kis részlet felszínre került.

Én elfogadom, hogy van az országban 2 millió idióta, akit ez nem zavar, "'mer legalább magyarok lopják el", meg "'mer különben jönnek a farkalós migráncsok", ilyen érveket szoktam hallani. A lényeg viszont, hogy többen legyenek, akik szerint a közpénz tolvajainak börtönben a helye, az ellopott pénznek pedig vissza kell nyernie a közpénz jellegét. És persze, hogy ez a többség tudja április 8-án, hogy a saját szavazókörzetében hogyan kell szavaznia.

Ja, és nem akarom, hogy most bukjon a fidesz. Azt akarom, hogy ezek a nemzetrontók megszenvedjenek azért, amit tettek. Maradjanak csak kormányon, egy olyan kormányon, ahol erős az ellenzékük, ami több vizsgálóbizottságot, önállóbb hatalmi ágakat jelent. Kerüljenek csak apránként felszínre a disznóságok, járjanak Graz-ba egyre gyakrabban. Közben erősödjön meg egy új ellenzék a mostani számos levitézlett ingyenélő helyett. És 2022-ben egy leamortizált tolvajbanda análkül kerüljön a helyére, hogy égne a fél ország (ami most történne a 2 millió idióta és a hatalmi koncentráció miatt). Sajnos a 2010-es hülyeségnek (fidesz teljhatalom) meg kell, hogy fizesse a Hazánk az árát.
Méltóságteljes ünneplést mindenkinek. A 12 pont számos pontja aktuálisabb ma, mint anno.

$pi$ 2018.03.15. 11:33:13

@Mr Elios: "Annyi történt, hogy egy pillanatra fényre került a fidesz prominensek és dtrómanjaik által az évek alatt lenyúlt közpénz egy része."

Jól fényre került... annyira, hogy senki sem látta. :S

teéjesenmindegy 2018.03.15. 11:36:38

@ember100: Hát, igen, mondjuk ismerve hogy Pablo Escobar apja Juan Ramirez Escobar születési neve Eszéki János Róbert volt és Csengeren született, ez tényleg lehetséges...

Az öröklött vagyonnál mit számít, hogy honnan van, te túlképzett?

VáradiJános 2018.03.15. 11:43:25

@taga20: má megin mijen csúnyán beszélsz gréci zsotyesz! Ideges vagy? Ma nem vót kedve a szádhoz a ferinek?

VáradiJános 2018.03.15. 11:44:47

@anyadmajma: mi van, könnyenelkaptukuram? Egy kis eső eltántorított a forradalomtól? Látom, butataga is csak klimpíroz, de ilyenek ezek a dk-huszárok

teéjesenmindegy 2018.03.15. 11:46:52

@Mr Elios:
"Annyi történt, hogy egy pillanatra fényre került a fidesz prominensek és dtrómanjaik által az évek alatt lenyúlt közpénz egy része. Aztán ismét eltűnt a homályban, de most ez a kis részlet felszínre került. "

Na, akkor tessék megint egy kis részlet.
A bankszámlámon van 20.000 milliárd forint. Ezt azzal tudom igazolni, hogy van egy otp-s számlakivonatom, amin szerepel ez az összeg. AZért ceruzával, mert rendszerleállás volt a bankban amikor nyomtatták. De hogy ne kételkedjen benne senki a kedves banki alkalmazott, mellesleg a Csányi zabigyereke és megyei vezető aláírta és még pecsétet is tett rá. Ilyen macisat, olyat amilyen a játéknyomdákban is van.

Duplaxiii 2018.03.15. 11:48:51

Nem nagyon értem, hogy egy vallásfilozófus véleménye miért érv ebben a témában, de legalább igazolni lehet a mai ellenzéki filozófia súlyos hiányosságat.
Ugye most az a kérdés, hogy ezek miért vannak, hogyan jöttek létre, kinek a kezáben van a pórázuk?
Hát ez elég egyszerű és már ezerszer dokumentált.
A fidesz alakulásakor, a kollégiumi időszakban volt egy simicska nevű tag, egy pénzügyi zseni, aki a külsős - később börtönbe is kerülő - vargatamással kidolgoztak egy hatalomszerzési és irányító módszert, stratégiát.
Ehhez felhasználták orbánt és társait, aki még idióta ideológiai mozgalmárok voltak és hatalmas lelki sérülésekkel, sértettségekkel élték azokat az időket.
Simicsak dolgozott ki mindent, hogy a politikai hatalmat kell megszerezni és akkor már törvényesített módon üzemeltethető a pénzszivattyú.
Orbánéknak akkor még a ideológiai majmok voltak, de simicska akkor is a pénzt, a bizniszt tekintette elsőnek.
Az első kormányzásuk idején kifosztották a NAV adatbázisát, kifosztották a titkosszolgálati vonalat, bezárták a "népbankot", a postabankot, így a többiek számára a pénzcsapot.
Ezt mind simicska vezényelte.
Egy idióta háziorvos, a "höhöhö" mikola ugyan megbuktatta őket az utolsó pillanatban, de a második hatalomkerülésükkor azonnal bezárták az össze kiskaput, nyugdíjpénztár lenyúlása, média, nemzetibank, alkotmánybíróság, ügyészség, bíróságok, rendőrség, mind-mind a irányításuk alá került, a 2/3 birtokában még zárolták is a visszalakítást.
És beindították a milliárdos pénzszivattyút, törvényeket hoztak erre (egy óra alatt, éjszakánkánt), robogott a parlamenti gombnyomás.
De túlnőtték magukat, a kisgömböc még többet akart, kellettek új emberek, hiszen a régiek már rarkolópályán, kipakolva, így jöttek a suttyó kollaboránsok és a simicskához mérhető hatalmasságok, vajna, a komcsi alapú otp privatizátor. lettek strómanok is.
De ez már nem volt irányítható a régi elvi alapokon, szétszakadt a belső vonal, a régiek - simicskával -, az újgazdagok és az új kollaboránsok (lézeres, rogán és a többi selejt) egymással is harcolni kezdtek.
A régi vonal ostobái közé tartozik kósa is, jó kis bizalmi végrehajtó a pali.
De ugye simicskával a g napon megszakadt a kapcsolat, azaz a fő gondolkodó távozott és vitte magával az összes bizalmi, igazolható dokumentumot, mert azok eleve hozzá voltak köthetők.
Ma semmit nem látunk, mint simicska kezdi nyilvánosságra hozni a nála levő gyilkos iratokat.
Amiket valójában ő talált ki és a kósa-félék hajtottak végre.
Belső galád tervek, ehhez bizlami régi ostobák.
A rezsisziládr vonalat ne keverjük ide, ők a kollaboráns vonal önjáróvá váló borzalmai.
Orbán már nem képes ezt szabályozni, csak a fal átütésének ideje kérdéses.
Ha sikerül kihúzniuk a választásokig, akkor maradnak és azonnal bezárják ezt a vonalat is, azaz akkor rengeteg ellenzéki kerül börtönbe, menekül külföldre, a sikk akkor már simicskának, vonának, gyujcsánynak valóság lesz, és nincs az a jog, nemzetközi jog, ami megmenthetné őket.
Simicska egyszer már bepakolt Ferihegyen a raktárba...
Szóval ez nem vallásfilozófia, nem aktuális helyzet, hanem 30 éves folyamatos terv végeredménye.
Ha a fidesz kitart, a kollaboráns kiszolgálói kitartanak, akkor vége Magyarországnak.
Ha simicskának van még sok és erősebb aduja (igaz már a besúgókártya sem ért semmit, a magyaroknak nem gond, ha egy komcsi besúgó politikai hatalomban van...), akkor van még úgy 5% esélye az országnak.
Mert ma valójában egyedül simicska próbálja a változást, az ellenzék és szavazóbázisa meg szépen elvan a Facebook-marketing propagandavilágban.

morpho 2018.03.15. 12:09:07

Kósa Lali az uccsó pillanatban lemondta a debreceni ünnepi beszédét....
Ez is azt mutatja, hogy minden rendben van...

teéjesenmindegy 2018.03.15. 12:14:49

@Duplaxiii: Tehát Simicska találta ki a hatalomátvevő pénzlenyűló rendszert, minden az ő ötlete, de reméled, hogy ő nyer, mert akkor van esély a túlélésre...

És akkora adui vannak, mint ez pl., hogy Kósa mit csinált volna a nem létező pénzzel. Mi lesz a következő? Orbán mit álmodott? Rogán képzelt barátja? Mászáros gazdasága a Farmville-en?

morpho 2018.03.15. 12:46:58

@teéjesenmindegy: Próbálod bagatellizálni, ez a dolgod nyilván. Kár a gőzért! A társadalom nagyobb része már rég látja, hogy a fideszesek velejéig korruptak és lopnak. Innen már nem lehet visszajönni, még akkor sem, ha a fidesz nyeri az áprilisi választásokat. És ne hidd, hogy az anonimitás téged örökké megvéd. Nem fog.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 12:51:57

@morpho: Ja. Képzelt monopolipénzeket küldözgetnek az anyjuknak. Velejéig romlottak.
Mondom, mi lehet a következő gaztett? Gyorshajtanak a GTA-ban? Vagy megint kivonulnak a Dunapartra csúnyákat gondolni és vihart előidézni aug. 20-án? (Mondjuk ezt már megtették egyszer)
mno.hu/migr_1834/kormanyzati-tanacsado-josda-451512

morpho 2018.03.15. 13:09:07

@teéjesenmindegy: Rá fogsz baszni te is. Csak várjuk ki a műsor végét.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 13:21:31

@morpho: Én? Na, mesélj te demokrata, mivel baszok rá. Komolyan érdekel, hogy a libeárlis demokratikus értékrendedben hogy baszok rá, mert az a véleményem, hogy baromságokat beszéltek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.15. 13:38:58

@teéjesenmindegy: Nemérted faszkalap? Nem kérek választ. Semmiről nem fogsz meggyőzni, ahogy én sem téged. Nem neked szólt a kommentem, nincs miről beszélgetnünk.

wolves84lb 2018.03.15. 13:43:36

@$pi$: megdolgozol a pénzedért, szó se róla. gratula ehhez a gyomorhoz...

wolves84lb 2018.03.15. 13:49:21

@teéjesenmindegy: tudod, jöhettek ti, fideszes zombik megmagyarázni, hogy ez kamu sztori volt...épeszű ember nyilván nem hiszi el, legalábbis amit előadtak. Érted, épeszű...vagyis az a barom kósa volt akkora buta fasz (kb mint most te, amikor véded), hogy éveken keresztül hitt ebben, közjegyzőhöz járt, kialkudott anyukának 800.000.000 ft tiszteletdíjat...érted, ő elhitte...ELHITTE.

Na, most pedig köpj egy szép nagyot, és állj alá tátott szájjal. Te fasz.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 13:50:37

@Mr Elios: Pedig azt hittem érdekel egy újabb bepillantás az ilyen ellopott ezermilliárdokba... Ezek szerint leszarod a közügyeket? Hátat fordítsz az évezred önleleplezésének?
De ha gondolod a hallgatásodért cserébe küldök anyádnak 800 milliót.

wolves84lb 2018.03.15. 13:53:40

@teéjesenmindegy: nem, a világ hülyéje te vagy :DDDDD

"teéjesenmindegy 2018.03.14. 19:10:04
@MikeBoy: Mesélj szecskamester, milyen aduja volt simicska apádnak?
Egy kitalált bankszámla? Rajta a világ összes pénze? :D:D És mindez egy csengeri kocsmárosnőnél? tyűű
VÁLASZ ERRE
teéjesenmindegy 2018.03.14. 19:11:27
@MikeBoy: Miért kósa a világ hülyéje? Mit csinált?
Azon kívül, hogy aláírta, hogy ha idehoznak pénzt, akkor segít elbaszni?"

Kezdjem magyarázni, vagy tud segíteni valaki a szobában? :))

teéjesenmindegy 2018.03.15. 13:56:27

@wolves84lb:
Na várjál, akkor @Mr Elios: nem épeszű? Meg @taga20: sem? Épp az előbb írták, hogy hisznek ebben, ott vannak az ellopott milliárdok a csengeri csaposnő svájci bankszámláján 2milliárdos napi limittel...

Kósa elhitte? Vagy nem. Mit kockáztatott? Hogy kap 800 millát, abban a teljesen reménytelen esetben, ha mégis igaz? Mit fektetett bele? Elment a közjegyzőhöz aláírni? Na bumm.

wolves84lb 2018.03.15. 13:58:06

@$pi$: ugye nem is tudod, hogy minden egyes szóval, amit idehánysz, csupán azt bizonyítod, hogy a kormány egyik tagja annyira, de annyira kibaszott ostoba barom...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.03.15. 13:59:30

@teéjesenmindegy: Téged szarlak le. Meg a többi fideszest. Menjél békemenetelni kisköcsög. Nem most van? Meg kell védeni a lopást.

morph on deer 2018.03.15. 14:10:37

@teéjesenmindegy:
“Tehát akkor nem fáj a foga,”

Ajaj.
Úgy tűnik kellően eltévedtél. A magánügy nem azonos a magánérdekből közbizalmi pozicióban, közszolgálatban elkövetett dolgokra, ha tetszik, ha nem.
Meglehetősen egyértelműen szabályozott azoknak a tevékenységeknek a köre, amit a felelős tisztségben levő személy saját maga vagy családtagjai anyagi gyarapodásának céljából megtehet, elvállalhat, vagy akár csak el is fogadhat!

Nézz utána. Se képviselők, se polgármesterek nem foglalkozhatnak “mellékesen” semmi egyébbel! Minisztereknek meg végképp semmit, egy fagylaltot se, amit más fizet!

Más által fizetett vadászatért másnap lemondatnák Semjént, a véreskezű műkeresztényt, mint a pinty, minden épelméjű országban, kezdve mindjárt Romániában...

Ezt nem kéne ragoznod tovább, a Lajos (is) törvényt sértett, és ez már annak alapján is kijelenthető, amit ő maga mondott.
Ez még akkor is így van, ha neked erről más a véleményed.
De reméljük a legjobbakat: én várom a lex Kósa meg a lex Semjén törvénymódosításokat, és hipp-hopp minden törvényes lesz megint!
De addig ez mind nem az.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 14:12:05

@Mr Elios: Ahogy elnézem, vannak elegen a békemeneten, nem kellek én oda.
De várj, itt egy újabb bennfentes infó csak neked:
Szóval ezek ilyen klónmenetelők. Pont mint a starwarsban. És Kósa anyjának a 800 milliójából adnak nekik napibért.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 14:34:33

@Duplaxiii: Ez nagyon súlyos volt. :-(( Sajnos maximálisan egyet kell hogy értsek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 14:36:56

@teéjesenmindegy: De, ügy van, csak te szeretnéd hogy ne legyen. Már attól van ügy hogy te magyarázod hevesen hogy nincs. Ennyit képtelen vagy összerakni az agyadban? Agy???? Ugyan!

teéjesenmindegy 2018.03.15. 14:40:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Agy???? Ugyan!"
Duplixii:
volt egy simicska nevű tag
kidolgoztak egy hatalomszerzési és irányító módszert, stratégiát.
Simicsak dolgozott ki mindent, hogy a politikai hatalmat kell megszerezni és akkor már törvényesített módon üzemeltethető a pénzszivattyú.
simicska akkor is a pénzt, a bizniszt tekintette elsőnek.
kifosztották a NAV adatbázisát, kifosztották a titkosszolgálati vonalat, bezárták a "népbankot", a postabankot, így a többiek számára a pénzcsapot.
Ezt mind simicska vezényelte.
Ha simicskának van még sok és erősebb aduja
akkor van még úgy 5% esélye az országnak."

És ezzel te maximálisan egyetértesz.
Agy? Ugyan :D:D:D:

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 14:41:47

@teéjesenmindegy: Nincs ügy? :-))

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_fordulat_kosa_lajos_ugyeben.658575.html

"Kétmillió-hatszázharmincháromezer-négyszáznegyvenöt euró, vagyis több mint nyolcszázmillió forint - ekkora összeg ajándékozásáról foglalt hiteles közjegyzői okiratba nyilatkozatot Kósa Lajos és a vele furcsa ügyletbe keveredett megbízó. A Magyar Nemzet birtokában lévő, 2013. szeptember 26-án kelt dokumentum szerint az illető Kósa Lajosnénak, a miniszter édesanyjának kívánta utalni a pénzt saját bankszámlájáról, a "megajándékozottal történt előzetes egyeztetés alapján".

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 14:43:48

@teéjesenmindegy: Látom rettegéssel töltött el téged amit @Duplaxiii: írt. :-))
Na most megyek! Este ugye leszel? Hadd pöckölgesselek még egy kicsit!

teéjesenmindegy 2018.03.15. 14:47:07

@morph on deer:
Kósának van magánszámlája. Van magánélete. Tehát megbízhatja valaki mint magánembert.
DE, ha neked van igazad, és tényleg összeférhetetlenség lenne - hogy valakinek segít állampapírt venni (mit? hogy? mivel segít?) az akkor is csak abban az esetben lenne ügy, ha történt volna valami.
Szerintem, ha ekkora összeget bárki ideintézne (segítene, befolyásolna) akkor az minimum kitüntetést érdemelne.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 14:48:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Igen, az ember ha retteg akkor általában röhög. :D:D:D
Jajj, de szánalmasan hülye vagy te is.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 14:50:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ühüm. Aztán mi van? Ezt kívánta ajándékozni. Én meg meg kívánom dugni az Angelina Joliet. Asszem nekem van jobb esélyem rá.

Alick 2018.03.15. 15:34:25

Kósa még választónak is hülye, nemhogy választottnak. :)

Alick 2018.03.15. 15:35:05

Még a magánügyektől is el kéne tiltani, nemhogy a közügyektől. :)

morph on deer 2018.03.15. 15:35:19

@teéjesenmindegy:
“...akkor az minimum kitüntetést érdemelne.”

Ja, mint Gyurcsány a sukorói beruházás miatt. Mert azzal sem az volt a baj, hogy rossz lett volna az országnak, hanem az, hogy a papírforma szerint szabálytalan módon történt egy amúgy triviális ingatlancsere.

Itt is az a baj, hogy papírforma szerint ez nem megengedett tevékenység. Amúgy magánemberként sem, mert ha jól tudom engedélyhez van kötve.

Itt az a gond, hogy az egészről van egy(pár) papír, és azok már bőven “előkészületként” értékelhetők.

Ha én pl. valaha a munkám mellett más egyéb tevékenységgel is akartam foglalkozni, ahhoz mindig kellett a munkáltatóm egyetértése, még akkor is, ha eltérő területről volt szó.

Nem tudom, hogy ez hogy van a polgármester-képviselő-frakcióvezető-miniszter vonalon, de nehezen tudom elképzelni, hogy Kósa úgy gondolhatta, hogy 4,3 bil eurós brókerkedést stikában lehetne lefolytatni, tehát valószínűnek látszik, hogy valamikor egyeztetett a munkaadójával is erről.
Érdekes lenne egy tárgyilagos állásfoglalás az egésszel kapcsolatban, mert ez annál kacifántosabb dolog, hogy csak úgy magától eltűnjön.

Ha átvágták akkor azért, ha meg nem, akkor azért. Mindenki jobban járna, állítom.

$pi$ 2018.03.15. 15:42:21

Kósa terv márpedig nincs. :D

$pi$ 2018.03.15. 15:44:04

@morph on deer: "Ha én pl. valaha a munkám mellett más egyéb tevékenységgel is akartam foglalkozni, ahhoz mindig kellett a munkáltatóm egyetértése, még akkor is, ha eltérő területről volt szó. "

Mondjuk szerintem ne hagyd magad. A munkáltatódnak semmi köze ahhoz, hogy munkaidőn kívül mit csinálsz.

VáradiJános 2018.03.15. 15:46:48

@Duplaxiii: és mi a megoldás? Juhászpetya?

konrada 2018.03.15. 15:51:49

@morph on deer:
Elég szar helyen dolgozhazsz.
Ahhoz is engedélyt kell kérned tőle, ha éjszaka a barakban kakálnod kell menned?

teéjesenmindegy 2018.03.15. 16:14:34

@morph on deer: Hagyjuk Fletót meg Sukorót. Biztos marha jó lett volna a világnak, meg mindenkinek. És hatalmas ingatlanfejlesztő lehettett aki valami pilisi szőlőt adott vízparti telekért cserébe.

Mivel még az sincs lerészletezve, hogy mi lett volna a tevékenység - (hoznak 4 milliárd euró kp-t, bemegy a bankba és számlát nyit? Kinyitja az ajtót az izomember előtt aki hozza a 10 tonna pénzt? Kihozza a pénztárost, mert úgy egyszerűbb? Kölcsönad egy teherautót?)
ezért nem nagyon lehet arról beszélni, hogy engedélyköteles-e.

Már bocs, hogy valaki munkaidő után mivel foglalkozik, az az ő dolga, nem a munkáltatójáé.
Magánszemély megmér egy másik magánszemélyt, hogy a bankban képviselje. Erre van lehetőség. Ez nem brókereskedés. Ha anyád eltöri a lábát, adhat megbízást, hogy intézkedhess a nevében.

Szerintem ez a hülye nem hitt benne, de úgy volt vele, hogy leszarja, van egy a tízmillióhoz esélye annak, hogy hátha igazat beszél a csaj. Erre az egész papírra a csajnak volt szüksége, nem kósának.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 16:53:27

@VáradiJános: Mi van hímringyóka? Nem jönnek a kuncsaftok?

"
Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.11. 15:04:21
@VáradiJános: Leplezed hogy udvarolsz nekem.
Válasz erre
VáradiJános 2018.02.11. 17:46:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: dehogy leplezem, kúrnálak szívesen"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 16:55:35

@teéjesenmindegy: Nem kívánta, szerződést kötött. Ha ajándékozási szerződés, akkor az adóköteles, attól függetlenül hogy megkapta-e. Befizette?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 16:56:26

@teéjesenmindegy: "Igen, az ember ha retteg akkor általában röhög. :D:D:D"

Mondtam.

taga20 2018.03.15. 17:03:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

nagy ribanc ez a váradijani, ahogy a többi fityeszféreg is az!

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 17:04:22

@teéjesenmindegy:

A bemutatott szerződés szerint arra adtak Kósának megbízást, hogy a nő pénzén vásárolandó értékpapírral rendelkezzen. Ez szerinted mi? Szerintem brókerkedés, mert a bróker dolga adni-venni az értékpapírókat, az a rendelkezés.
Ja, meg olyan megbízást is bemutattak, mely szerint Svájcban felvehet a bankszámláról milliárdnyi eurót. Ha a nő és a Kósa haverjai / már ott a jégszövetségben ) nem lettek volna üzletileg érdekeltek, akkor talán hihető lenne a védekezés, miszerint őt csapták be. Csak azt nem lehet tudni mivel? Erről nem beszélt eddig semmit. Mert ugyé ha nem kapott pénzt, nem kezelt pénzt, nem volt a svájci bankban sem, akkor mivel lett becsapva?

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 17:06:45

@morph on deer:

Hozzáértő politikusok pénzmosást emlegetnek. Szerintem ápilis elejéig kimossák a szennyest. Lajos tegnap rezgett egy sajtónyilatkozatnál, majdnem úgy, mint a nyárfalevél leesés előtt..:D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 17:12:54

@taga20: Szarban van anyagilag és már mindenki tudja hogy fogaz szopás közben, nem viszi el senki a hímringyóját. Ezért lepedofiloz mindenkit. Engem meg üldöz a szerelmével. :-((

taga20 2018.03.15. 17:26:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Szarban van anyagilag és már mindenki tudja hogy fogaz szopás közben,"

szerintem jani április 8 után, még a bándzsidzsámpingot is bevállalja a guminélkül, amilyen retek ribanc:)))

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 17:26:36

mno.hu/belfold/ime-a-kosa-iratokat-hitelesito-pecset-es-alairas-2453321

Annak érdekében, hogy Kósa és az ezer milliárd ügyében senki ne tévelyegjen, érdemes megnézni a fenti linkben megtalálható közjegyzői okirat dátumát. Ez 2018. február 2.

Kósa nem észkombájn, de azért annyira nem eszement, hogy 2013. óta nem vette észre, hogy őt átverik. Én a pénzmosásra tippelek. Olvastam már a lenyúlt manyupról is, de ki tudja honnan lehet? Kizárható, hogy valahol összegyűjtötték a 2010-től folyamatosan megemelt, és 2013. után is csak részben csökkentett közüzemi díjak világpiaci ára és a fgyasztók által fizetett különbözetét? Az lehet ekkora összeg. Szóval sok forrása lehet ekkora összegnek.

Mellesleg meg éppen most jen alapú kötvényt bocsát ki a magyar állam, vajon miért?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.15. 17:39:22

@taga20: Gumi nélkül bevállal ő mást is. :-)) Csak egy doboz cigi. De már a tolószékes mutterja is konkurenciát jelent neki.

taga20 2018.03.15. 17:47:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ne bántsd má az annyát, me persze ő tehet arról, hogy világra tolta ezt a szart, de utána nem tudott mit tenni. fityeszribanc lett a fijából.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 19:14:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Ha ajándékozási szerződés, akkor az adóköteles, attól függetlenül hogy megkapta-e. Befizette?"
:D:D:D: Aztakurva, te balfasz! Ennyire ne legyél már hülye. Mi az adózás alapja? A vagyongyarapodás. Ha nem kapta meg, akkor nincs mi alapján adózni.
Figyelj már, most itt , a nagy nyilvánosság előtt neked adom a Lánchidat. Menj, fizesd be az adót, te idióta.
Ja, gondolom az összes olyan munkahely után fizetsz adót, ahova nem vettek fel, és nem kapsz fizetést. Meg az áfát se felejtsd el befizetni azok után a dolgok után, amiket nem vettél meg.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 19:19:51

@látjátok feleim szümtükkel:
" Szerintem brókerkedés, mert a bróker dolga adni-venni az értékpapírókat, az a rendelkezés."
Neeeem. Kósa szépen bemegy a brókerhez, és megbízza, hogy vegyen. Érted? Kósa magánember nem pénzintézet, arra kaphat megbízást, amit meg tud csinálni.
Ha anyukád megkér, hogy fizesd be a közös költséget a sárga csekken, akkor te attól bank vagy?

"Mert ugyé ha nem kapott pénzt, nem kezelt pénzt, nem volt a svájci bankban sem, akkor mivel lett becsapva?"
Ezzel az egész történettel. Kára mondjuk neki nem származott, de átbaszta egy csaló. Ha én azt mondom neked, hogy van pénzem, aztán kiderül, hogy nincs, akkor nem becsaplak? Attól függetlenül, hogy semmi közöd, semmi károd, semmi előnyöd nem származik.

teéjesenmindegy 2018.03.15. 19:23:21

@látjátok feleim szümtükkel:
"Kósa nem észkombájn, de azért annyira nem eszement, hogy 2013. óta nem vette észre, hogy őt átverik. Én a pénzmosásra tippelek. "
Én meg arra, hogy be vagy baszva :D

Te komolyan nem érted ennek az egész marhaságnak a lényegét? Elmagyarázzam?

taga20 2018.03.15. 19:27:09

@teéjesenmindegy: margit, mi a kurvaanyádat vergődsz má megint?!

én ekkora gyökér fityesznyuggert, mint te, még nem basztam!

teéjesenmindegy 2018.03.15. 19:52:47

@taga20: margit. nyugger... ejnye portás, nem nagyon vagy képben

taga20 2018.03.15. 19:55:27

@teéjesenmindegy: margitttttt! mi a stájsz fityeszzombi?

farhátodra vigyázz, me odaég!:))

morph on deer 2018.03.15. 20:17:59

@teéjesenmindegy:
“Erre az egész papírra a csajnak volt szüksége, nem kósának.”

Minek?
Ezen kívül ez nincs is ingyen.

Csak nem azt akarod mondani, hogy a Lajos még Széles Gábor antigravitációs masinájába is beszállna, mert ugye hátha..?

Politikus ha ‘szabad idejében’ fogad el számára vagy családtagjai számára vagyoni előnyt jelentő ajándékot, vagy akár csak ajánlatot arra nézve, már csomagolhatná is a cuccát bármelyik európai országban.

Ahogy a Lajosnak is illene, (bár hiányozna, mert ritka szórakoztató...) ha simlis akkor azért, ha pedig valóban ennyire hülye, akkor meg azért!
Ugyanis csak ez a két változat lehetséges, több variáció nincs, és se ennyire hülyének, sem pedig ennyire simlisnek nincs helye a közéletben!

Mert ez azért már viccnek is rossz, - szerintem.

taga20 2018.03.15. 20:25:50

@morph on deer: döbbenet, hogy ezek a fityeszlakájok még a full baromságot is teli pofával zabálják!

teéjesenmindegy 2018.03.15. 20:33:39

@morph on deer:
Most komolyan azt kérdezed, hogy minek kellett a csajnak egy papír, amin valami nagykutya elvállalja, hogy majd ő intézi a pénzt, és ezért x összeget kap?
Pont az a szüksége rá, mint az erstebankos számlafelvételi limites papírra. Meg gondolom még volt ott egy csomó német pecsétes papír...

Hogy elhitesse a faluban a taga20 féle olvasni nem tudó balfaszokkal, hogy neki tényleg van öröksége. Erre kellett a papír, erre kellett valami hires ember, erre kell az, hogy lezáratta az utcát. Mert minél nagyobb a körítés annál jobban jönni fognak a parasztok, és boldogan fognak kölcsönadni.

taga20 2018.03.15. 20:36:13

@teéjesenmindegy: MI A KURVAANYÁDÉRT SZOPOD LE NAPOK ÓTA KOSALALÁT FASZKALAP?

érintett vagy benne? vagy miért? nem értelek agyhalott!

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 20:42:54

@teéjesenmindegy:

Mert Kósa 2018. februárjában még nem vette észre, hogy 2013. óta szívatják? Ettől alkalmas miniszternek?
Talán te is ott mosod a magadét?

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 20:45:52

@teéjesenmindegy:

Tévedsz, az adózás alapja a 800 milláért vett disznóól.;D
Ami nem is volt, így nem csaptak be senkit, csak a disznókat.

ember100 2018.03.15. 21:21:54

@teéjesenmindegy:
Helló !

Az Escobaros dolog is annyira hihető mint ez a mese.
Ha már a túlképzettségről van szó a rabolt, síbolt piszkos pénz , vagyontárgy NEM örökölhető :)

teéjesenmindegy 2018.03.16. 00:17:37

@ember100: Melyik mese?

Balzac mondta, hogy minden nagy vagyonhoz bűn tapad. Baromságot beszélsz. HA valakinek BIZONYÍTOTTAN rabolt pénze van, akkor azt életében elveszik tőle, lecsukják, stb. Olyan a világban nincs, hogy hagyják szépen éldegélni, meghalni békében, aztán a vagyona nem örökölhető. Ez csak a te agyadban létezik.

teéjesenmindegy 2018.03.16. 00:18:54

@taga20: Mert próbálok némi világosságot csempészni a sötét fejetekbe. Itt már a hülyeségetekben bevizionáltatok mindent.

ember100 2018.03.16. 00:58:48

@teéjesenmindegy:
Helló v!

Ja igaz Hemingway meg megírta Az öreg halász és a tenger novelláját , ennyit Balzacról és a példádról , ja meg tized ennyiért dél-Koreában falhoz állítanak ......
Naaa , Neee egy poltpetya rendszerben ki lesz aki kivizsgálja hogy honnan , miből van a pénz .
Ezeket a baromságokat beszélsz dolgokat meg inkább hagyjuk mert vulgáris én is tudok lenni !
Talán hogy jobban értsd ha kirabolok egy bankot , kimosom :) egy stróman pénzét meghalok és a gyerekemre hagyom AZ UGYE NEM LEGÁLIS :)
Gondolom érthető volt a példa ?

teéjesenmindegy 2018.03.16. 01:27:55

@ember100:
Milyen pénz? Ember, próbáld már meg felfogni, hogy nincs és nem is volt semmilyen pénze a csengeri mariskának vagy hogy hívták. Komolyan te tényleg ennyire hülye vagy, hogy elhiszed, hogy ekkora összeget úgy simán bárki a bankban tárol?

A példád egyáltalán nem érthető, egy borzasztóan elcseszett mondat.
Próbáld felfogni. Ha te úgy halsz meg, hogy nem derül ki, hogy te voltál a bankrabló, akkor a gyereked szépen megörökli a pénzed. Ha már halálod előtt kiderül, hogy bankrabló vagy, akkor lecsuknak, és leveszik a pénzed.
De tényleg, a te kis világodban van egy külön rendőrség aki nekiáll vizsgálgatni, hogy a halottak mennyit és mit hagytak hátra, és az mégis honnan és miből származott? Ne legyél már ennyire hülye. Ha valami régen ellopott és bizonyítható származású műkincs, akkor azt elveszik az örökösödtől.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.16. 06:01:20

@teéjesenmindegy: Hmmm.. akkor az a számla után miért kell befizetni az ÁFÁ-t amit nem fizettek ki?

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.16. 15:37:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Jólvanna! Ovónéni anyuka is csak abból vette meg a desznyóólakat, amit nem fizettek ki neki.

Aki meg 5 évig szívtja magát, az 2018. február 2-án miért megy a közjegyzőhöz újabb okiratot írni? Ennyire idióta vagy csak teéjesenmindegy?

ember100 2018.03.16. 16:41:34

@teéjesenmindegy:
Helló !

az viszont egyáltalán NEM vicces hogy egy ilyen mr.20% lala miniszter , képviselő lehet döntési joggal .
Mármint ha nem igaz a papír !
De tudod mit inkább hagyjuk mert nem is akarod megérteni és mindenképp védez ezt a valamit .(kl)

2018.03.17. 13:24:27

@ember100: Bizony, mennyire igazad is van! No, akkor nézzük, kit-mit lehetne a kormányváltás után a helyére ültetni? Pannon Puma Jánost? Ájem Mónikát?Hiller Havert? Magyar Valentint? Vagy a hivatásos forradalmárok közül párat? Vagy a sokarcú Vonagabit? Én Kendermagos Füttyös Péter szeretném a mezgazd tárca élére!
Minden kormány fő szelekciós kritériuma a "jó elvtárs-e?" volt.
Lala egy tróger,nem vitás, de ostobaság lenne azt hinni, hogy full kretén.

ember100 2018.03.18. 10:55:57

@Womb Raider:
Helló !

Tudod a többpárti koalíciós kormányzás lényege a megegyezés , pl. szakértőt a megfelelő helyre nem kádert mint most ahol a Nagy Vezetőnk nevez ki mindenkit.

2018.03.19. 06:03:53

@ember100: Áááá... mit nem mondasz! Az feltűnt, hogy az ellenzéki pártok "elitje" miként igyekszik a másikat kitúrni a fészekből, hogy 6 tagra 8 fős vezetőség jut, lemondanak, szétválnak és végül a többi párttal sem képesek igazán érdemben együttműködni.
Valamint, te miként képzelsz el eredményes összefogást liberális és neonáci pártok között? Mesélj! Kezdd mondjuk az elvekkel!
süti beállítások módosítása