B1 blogcsalád



Kedves Orbán Viktor! Milyen színű volt a deportált 440 ezer magyar zsidó?

2018. március 10. - Szelestey

holokauszt-budapest-1944-1280x823.jpg• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik

• Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében

• Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon

 New York Times

nyt.png

A kommentár törvényszerűnek tartja, hogy Trump alatt a szíriai Kelet-Gútában bekövetkezett a páratlan mészárlás, de azt is, ami Magyarországon és Lengyelországban történik. Ami a Közel-Keleten lejátszódott, azon azért nincs egy cseppet sem meglepve, mert az amerikai elnök teljes passzivitása azt üzeni: a mostani Egyesült Államok nem törődik a szír helyzettel, a háborús bűnökkel vagy az emberi jogokkal. A többit már megteszi az orosz cinizmus. Magyarországot az uniós tagság kötelezi a jogállam és az emberi jogok tiszteletben tartására, Orbán Viktor mégis kinyilvánítja, hogy nem akarnak keveredni, nem szeretnék, ha kultúrájuk és a színük keveredne másokéval. De milyen színűek is a magyarok, és milyen színű volt az a csaknem 440 ezer ezer zsidó, akit 1944-ben a nácik a magyar hatóságok segédletével deportáltak, főleg Auschwitzba? A lengyel miniszterelnök amúgy a napokban a háborús bűnök zsidó elkövetőit emlegette.

Ezeket az illiberális vezetőket erősíti, hogy Trump az önkényuralommal enyeleg, ugyanakkor egyáltalán nem tesz különbséget igazság és hazugság között. Hátszelük van, könnyen hazudnak. Amerika már nem száll szembe az értékek alapján a bigottsággal, a szabadság, az emberi jogok és a jogállam nevében. Ha az amerikai eszmény elválaszthatatlan az Egyesült Államoktól, akkor az elnök egy közönséges szélhámos. Igaza volt az ENSZ emberi jogi főbiztosának, hogy a politikában visszaszorul a szégyenérzet. Teljes lendülettel zajlik az ellenforradalom a liberális demokrácia ellen. Így kellett lennie, ám ez veszedelmes és ijesztő. Trumpnak persze fogalma sincs arról, hogy veszélybe kerültek az alapértékek. Mindazonáltal a szégyen visszaszorult, de nem halt meg. Az utolsó szót soha nem mondják ki.

Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A szlovákok ráerősítenek a tiltakozásra: a szocializmus bukása óta nem volt a tegnapihoz mérhető tömegfelvonulás, miután a miniszterelnök ragaszkodik ahhoz, hogy a válságot Soros idézte elő, és hogy aktivisták összecsapásokat készítenek elő. Vagyis ugyanazt állítja, mint egy sor más populista vezető a térségben, köztük Orbán Viktor, aki szerint külföldről akarják megbuktatni. A tüntetők Pozsonyban és másutt Fico, a belügyminiszter és a rendőrfőnök lemondását követelték. A fővárosban az egyik felszólaló, aki 288 kulturális intézmény nevében lépett a mikrofonhoz, azt mondta: az elmúlt években egy sor korrupciós botrány maradt következmények nélkül, mert hiányzott a politikai tisztesség, de elég volt! Fico előzőleg elutasította Kiska államfő javaslatát, hogy a házelnökkel közösen adjanak ki nyilatkozatot, miszerint megígérik, hogy nem terjesztenek összeesküvés elméleteket a demonstrációkról. A kormányfő azt hangoztatja mint magyar kollégája, vagyis hogy Soros György gerjeszti az elégedetlenséget. Ám a felzúdulás példátlan nyomás alá helyezi a politikust, veszélybe került a párt parlamenti többsége is.

New York Times

nyt.png

A szlovák kormány belebukhat az újságíró gyilkosságba, mert a közfelháborodás egyre csak fokozódik. Az áldozatot alig pár nappal azután végezték ki, hogy kérdéseket tett fel a hatalom és maffiagyanús elemek kapcsolatáról. Mellesleg a barátnőjét úgy lőtték fejbe, hogy térdepelt a konyhában. Ám ha a bűntett célja az volt, hogy leplezze a korrupciót és elhallgattassa a bírálatokat, akkor látványosan célt tévesztett. Ehelyett a számonkérést kényszerítette ki. Pozsonyban tízezrek tüntettek tegnap és hasonló szolidaritási megmozdulás volt több mint 50 más településen is. Szlovákia az EU egyik legnagyobb híve, miközben a magyarok, lengyelek és csehek ilyen-olyan okokból a szervezet összefogását veszélyeztetik. Ám Fico már jóval Trump előtt rendszeresen támadta az újságírókat.

A gyilkosság után a politikus hangot váltott és átvette egynémely szomszédos államtól az összeesküvés elméletet. Azzal vádolta Sorost, hogy az igyekszik aláásni a hatalmát. A pozsonyi Politikai Intézet vezetője azt mondja, világos volt, hogy az ország drámai mértékben korrupt, de már látni, hogy az egész rendszer az, és polipként kebelezi be Szlovákiát. A tömeges elégedetlenséget le lehet mérni azon, hogy mindenütt gyertyákat gyújtanak a megölt pár fényképe előtt. Újságírók már két éve feltárnak mindenféle visszaélést, de a fejesek ügyében sosem indult nyomozás, bűncselekmény hiányára hivatkozva. Ám a gyilkossággal kiborult a bili. A néhai újságíró szerkesztőségét rendőrök őrzik, ez az új valóság egy olyan országban, amely azt gondolta, hogy megszabadult a szocialista múlttól. Ám ahogy egy politológus megfogalmazta: a gondok ellenére az egyszerű emberek reakciója a kettős emberhalál után azt igazolja, hogy a szlovákok a Nyugat részei.

Die Presse

die_presse.jpg

1. Lázár János után Orbán Viktor is negatív példaként említette Ausztriát a migráció kapcsán, hogy ily módon erősítsen rá a választási kampányra. A miniszterelnök Várpalotán, az elkerülő út avatásán kifejtette, hogy az osztrákok és a bajorok bevándorló országot építenek és ez anyagilag még sokba fog kerülni nekik. Az újság megjegyzi, hogy a Fidesz arra hegyezi ki mondandóját a választás előtt, hogy az ország muzulmán, illetve afrikai menekültek hazája lesz, ha az ellenzék győz április 8-án. Szerinte az ellátás és beilleszkedés támogatása helyett inkább a magyarokra kell költeni a pénzt. Az előrejelzések szerint a kormánypárt az esélyes, de ezúttal nem szerzi meg a kétharmadot.

2. Budapestre vezetett a szélsőséges Osztrák Szabadságpárt belügyminiszterének első útja és a Pintér Sándorral lezajlott találkozó után Kickl éppen a rendkívül barátságos légkört dicsérte. Hozzátette, nagyon sok mindenben egyetértettek, így abban is, hogy jobban kell védeni az unió külső határvonalát. Méltatta a szigorú magyar menedékpolitikát és azt mondta, hogy Európában a jövőben nem a bevándorlás következményeinek enyhítésére, hanem a hullám megelőzésére kellene a hangsúlyt helyezni. Szerinte ez az igazi szolidaritás, nem a kvóta, amely a tagállamok és a migránsok ellenállásába ütközik. A magyar határon elrendelt osztrák ellenőrzésről úgy nyilatkozott: érti, hogy az nem tetszik a magyar félnek, de országa ragaszkodni kíván ahhoz, hogy elriassza az embercsempészeket. A vendég befejezettnek nyilvánította a vitát a Lázár-féle bécsi videó ügyében

New York Times/Reuters

unnamed_9.png

Ausztria arra készül, hogy a menekültek áttelepítése helyett a további migránsok érkezésének megakadályozását állítja az EU tevékenységének központjába, amikor a 2. félévben a szervezet soros elnöke lesz. Erről a kancellár beszélt. Az unió erősen megosztott a bevándorlás ügyében, és olyan államok, mint Magyarország és Lengyelország nem hajlandóak menedékkérőket befogadni. A vita aláásta a bizalmat az integráción belül és meggyengítette az egységet. Kurz is keményvonalas álláspontot képvisel a kérdésben, azt ígéri, hogy igyekszik majd közelebb hozni egymáshoz a két oldalt, miután jó kapcsolatok fűzik a Kelethez, főleg a magyar kormányhoz. Szerinte a jövőben a külső határok védelmére kell koncentrálni. Azzal érvelt, hogy nincs értelme vitatkozni a kvótákról, mert a keleti tagok nem fogadják el azokat. Ehelyett azt tartaná jónak, ha a Földközi-tengeren megmentett embereket visszavinnék Afrikába, nem pedig Európába hoznák őket. Egyébként pedig azt ígéri, hogy véget vet az illegális bevándorlásnak.

Die Welt

die_welt.jpg

Az osztrák oktatási miniszter nagyon meg van lepve azon, hogy a német kancellár továbbra is kitart a menekültek elosztása mellett. A párton kívüli politikus szerint a kvótarendszer elrugaszkodott a valóságtól, mert az úgy nem megy, hogy buszra teszik a menedékkérőket és akaratuk ellenére elviszik őket egy másik országba, pl. a magyarokhoz és a csehekhez, ahol amúgy nem is vágynak rájuk. Ezt nem lehet kikényszeríteni, úgy hogy a végén ezek az emberek úgyis Németországban vagy Ausztriában kötnek ki. Ráadásul Merkel az ellenkezésre hivatkozva pénzügyi nyomás alá akar helyezni bizonyos államokat. Fassmann azzal sem ért egyet, hogy Németországba vihessék a családtagjaikat olyan emberek, akik csupán átmenetileg kaptak menedéket. Az osztrák egyetemi tanár nemzetközileg elismert szakembernek számít migrációs, illetve beilleszkedési kérdésekben.

Süddeutsche Zeitung

sdz.png

Politikusok ugyan azt állítják, hogy a Balkán-út légmentesen lezárult a menekültek előtt, ám a tudósító egészen mást tapasztalt Szabadkáról keltezett jelentésében: továbbra is tízezrek jönnek, csupán Szerbiában jelenleg 6 ezren várakoznak. Az újságíró találkozott olyanokkal, akik öt hónapja egészen embertelen körülmények között élnek a határ közvetlen közelében, csak éppen Magyarország Orbán Viktor parancsára kerítést húzott fel. Azt mondják, amint elolvad a hó, újra megpróbálnak átjutni, vagy Magyarországra, vagy Horvátországba, amihez sok erő és pénz szükséges. De az embercsempészek segítségével még mindig gyorsabban megy a dolog. Egy fuvar Németországba 3 ezer euróba kerül, Franciaországba 7 ezer, Nagy-Britanniába 12 ezer a tarifa. Ám az egyik belgrádi, menekülteket segítő szervezet vezetője azt mondja, akit elkapnak a magyar vagy a horvát határőrök, azt azonnal visszazsuppolják.

Egy afgán család, két kisgyerekkel azt tapasztalta, hogy az embercsempészek csak becsapják őket, ezért legális úton szeretne a magyar hatóságoktól menedéket kérni. Ők már másfél éve vannak szerb földön, de a tolmács tudja, hogy szinte semmi esélyük. Jelenleg naponta mindössze egy-egy ember léphet be a tranzitövezetbe. Ám aki netán megkapja a jogot, azt is internálják a két zónában, de hiszen Orbán Viktor azt írta a zászlajára, hogy megálljt parancsol a muzulmán „inváziónak”. A tolmács szerint az egész olyan, mint Guantanamóban. Ebből következően egyesek azonnal vissza is mennek Szerbiába, másokat pedig kisvártatva visszatoloncolnak. Mint rámutat, a magyar hatóságok meg akarják mutatni a többieknek, hogy legális úton szinte lehetetlen bejutni az EU-ba. Ezért azután továbbra is jól élnek az embercsempész bandák. Akit elcsípnek, az viszont pórul jár. Az egyik kárvallott azt meséli, hogy a magyarok nagyon megverik őket, de a horvátok sem sokkal különbek. Az már boldog lehet, akitől csak a mobiltelefonját veszik el. A többieket ütik és megalázzák. Sörrel öntik le őket, vagy csak egy cipővel küldik őket vissza.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1213728320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.03.11. 15:55:37

@alfacharlybravo: csárli hogy baszodnál meg! te nyertél egy helikopteres rénszarvas lövöldözést!

de előtte ezt kell bekapnod!:))

444.hu/2014/03/13/innen-vehette-aurelio-a-faszhelikoptert

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:58:38

@taga20: Baszódj már meg te nem tanulsz semmiből, a zsidó sógoromat is gondoltad?

alfacharlybravo 2018.03.11. 15:59:51

@Komodoi23: Jahve időnként büntet is, de a nép nem tanul belőle.

alfacharlybravo 2018.03.11. 16:01:17

@taga20: Meghagyom neked mint gender szakosnak.

taga20 2018.03.11. 16:01:43

@Halál kamionja mindenkit elgázol: haver eltévesztetted!

imrekertesz, így hívták a fajtársaid!

taga20 2018.03.11. 16:04:09

@alfacharlybravo: mi van fityesztróger, felrémlik, hogy anno gyerek korodban még ember voltál?

baszodjál meg rohadék! csak azt kívánom neked és kedves családodnak, mint amit a magyar zsidók kaptak a magyar államtól, és az olyan rohadékoktól, mint te!

Zarándok62 2018.03.11. 16:05:23

@Komodoi23: Ne kerüljön rá sor, hogy megtudjuk, Te mit tennél. Más kommenteket írni, és más a fegyverek tűzével szemben állni. Például mit tennél, ha az a parancs, hogy mészáros földjét és kastélyát az életed árán is meg kell védened? Vagy azt az utcát, ahol Gyurcsány lakik? Odaküldenéd a fiadat? Nem egyszerű kérdések ezek, és én sem tudom a megoldást. Mi csak a szerencsétlen embereket látjuk, nem azt, amikor az amcsik vagy az oroszok, törökök, szírek, kurdok a legmodernebb fegyverekkel lövik a városokat. Én menekülnék a családommal együtt! Mert nem az a kérdés, hogy megvéded-e a hazát, hanem vagy elmenekülsz, vagy meghalsz. Ilyen egyszerű.

Komodoi23 2018.03.11. 16:05:35

@alfacharlybravo: A Jóisten csak személyes felelősséget ismer, kollektív felelősséget nem, tehát olyan nincs hogy a Jóisten azt akarja hogy ember meggyilkoljon csecsemőket és öregeket is, mindenestül egy nép tagjait.

Komodoi23 2018.03.11. 16:07:33

@Zarándok62: Érdekes hogy főleg az életerős katonakorú férfiak menekültek ide, az asszonyokat és gyerekeket hátrahagyták. Nem túl életszerű. A valóságban ez egy invázió Európa ellen, mert véletlenül nem a saját kultúrájukhoz a dúsgazdag Szaúd-Arábiába menekülnek, ahnem ide a más kultúrába.

Zarándok62 2018.03.11. 16:18:38

És kik jöhetnének ide? Kinek a kultúrája hasonlít a miénkhez? Oroszok, ukránok, románok, szlovákok? Kik? És az nem zavar senkit, hogy 350 ezer kínai már itt van, vagy 12 ezer afrikai, vagy minden évben jön 1300 menekült? Vagy több száz iraki diák, Már itt vannak! Csak nem merik elismerni. inkább meg kellene húzni egy vonalat, hogy eddig, és ne tovább. Színjáték megy, népbutítás. Köszi a beszélgetést, befejeztem. Minden jót!

felső határ nincs 2018.03.11. 16:18:41

@Zarándok62: figyu nagyon egyszerü

aki az övénél gazdagabb ország felé menekül az gazdasági migráns, nem menekült

gazdasági migránsokat pedig nyilván az őslakosok érdekei alapján fogadnak be értelmes országok, nem a jöttmentek érdekei a fontosak, nem az ő szüleik/ükszüleik építették fel a gazdagságot, ellenben a szarhalmot, ami elől menekülnek, ők építették, igen

de ha még van is ebben némi szerepe az ex gyarmatosítóiknak, azok se mi vótunk

felső határ nincs 2018.03.11. 16:20:52

@Zarándok62: 35ezer kínai lesz az

Az jöhet be aki hasznot hoz, aki meg pénzbe kerül az nyugodtan otthon maradhat. Ha kezében a munkaszerződés, azzal beengedik a határon /ha hiányszakmában van/, az utsó munkanapján megy érte a rendőrség teherautója, aki a határra szállítja

Ha ez így nem jó mehet másfelé.

Alick 2018.03.11. 16:24:01

@Zarándok62: Ezek beilleszkedők... és nem pl. Csádból érkezett, törzsi világban felnőtt analfabéta, aki behülyítettek az európai ingyenpénzzel.

Zarándok62 2018.03.11. 16:26:00

Jól van, én láttam őket. Asszonyokat, gyerekeket, kislányokat. Tudom, ha szemben állnál velük, és oda kellene adnod az egyik vesédet, akkor azonnal igent mondanál. Hidd el, a 8 éves kislány szemében meglátnád a saját gyerekedet vagy unokádat, és nem teketóriáznál.

Alick 2018.03.11. 16:29:16

@Komodoi23: A gyilkolás az aljas egyéni érdekből vagy indulatból elkövetett emberölés. Ha szervezett formában, különösen isteni parancsra ölnek meg más embereket, az népirtó háború, illetve a korabeli értelmezés alapján isteni elégtétel.
Jahwe nem a Teremtő "jóisten" és erre Jézus is felhívta a figyelmet (Jn. 8.44).

taga20 2018.03.11. 16:32:33

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

féknyújz és ruszki hazaárulás bulgáriából folytatólagosan.

kötél vagy giotin? válasz!

esetleg idegméreg, me maradt egy pár csöpp a muzsikruszki tetvedékektől!

felső határ nincs 2018.03.11. 16:33:59

@Zarándok62: "Tudom, ha szemben állnál velük, és oda kellene adnod az egyik vesédet, akkor azonnal igent mondanál. Hidd el, a 8 éves kislány szemében meglátnád a saját gyerekedet vagy unokádat, és nem teketóriáznál."

Egy jó vezető mindig meghozza a nehéz döntéseket, érzelmek nélkül. Ha te megsajnáltad akit épp megláttál, az nem baj. De van még másik 4 milliárd ilyen a földön, be kell látnod, hogy csak fokozod a MI PROBLÉMÁINKAT azzal, ha segíteni akarsz egy migrin aki utána leírja a FBon meg a Twitteren a 4 milliárd komájának, hogy a magyarok milyen jó fejek.

Még csak az kéne! Rettegniük kell, amikor a magyarok kerülnek szóba.

taga20 2018.03.11. 16:38:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

szerintem húzzál vissza az ASS BLASTER blogra, ahol a retardált fajtádat imádják!

Komodoi23 2018.03.11. 16:40:00

@Alick: Az nem aljas érdek hogy meghódítani egy területet és az ottlévő népet kiirtani mert útban van?

horvathviteztamas 2018.03.11. 16:40:06

Egyszerű ez. Aki keveredni akar, menjen és csinálja. Aki nem akar, marad és nem engedi...

taga20 2018.03.11. 16:43:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

ember megnéz téged az ember, és rögtön az a véleménye rólad, hogy egy szar gerincű ócska ruszki ügynök vagy.

te bazdmeg, szoktál tükörbe nézni?

én nem az erdész, vagy a diggerdrájver haverod vagyok!

egy ostoba állat vagy ruszki ügynök!

Komodoi23 2018.03.11. 16:50:51

@taga20: Jó hogy itt vagy, a nyilasok hányszázezer zsidót deportáltak, ha már lenyilasoztál fentebb?

taga20 2018.03.11. 16:51:38

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

HÚZZÁL VISSZA az ass blaster blogodra ÜGYNÖK!

midnight coder 2018.03.11. 16:52:06

@Komodoi23: Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem mind Nimród mind Jákob csak a mesekönyvekben szerepel. Abban igazad van, hogy más-más mesekönyv. Ráadásul a mai magyaroknak kb. annyi köze van az alacsony termetű, barna bőrű ősmagyarokhoz, mint az európai zsidóknak az egykori Választott Néphez. Nagyjából semmi, kivéve a kultúrát, de az elmúlt pár száz évben az is sokat változott.

midnight coder 2018.03.11. 16:56:57

@taga20: Mivel nem igazán voltak nyilas őseim ez annyira nem hat meg. Szerintem nyilas őseid inkább neked lehettek, akik aztán utána átálltak Rákosi pajtás-elvtárshoz verőlegénynek, majd Kádár elvtárs alatt kamatoztatták a tudományt amit még a zsidók dunába lövöldözésével alapoztak meg. A következő generáció aztán sima pártfunkci, majd reformkommunista lett, végül aztán létrejött az a balliberós észlény akivel épp beszélgetek. Bár ez kicsit olyan, mint galambbal sakkozni.

Komodoi23 2018.03.11. 17:00:24

@midnight coder:

A létezésükre vannak források és hagyomány, a nemlétezésükre még az sincs. Amíg a nemlétezésükre nem kerül elő erősebb információ, addig a létezésüket kell elfogadni.

midnight coder 2018.03.11. 17:03:17

@Zarándok62: Aztán a csillogó szemű 8 éves gyerek felnő, és elvágja a torkodat. Volt anno egy nagyon rendes vasutas ember, akinek egyszer megjósolták, hogy majd sok-sok millió ember halálát fogja okozni. Ez nem nevetett, majd hazament. Másnap meglát egy gyereket játszani a síneken, miközben jött a vonat. Élete kockáztatásával odarohant és megmentette a gyereket. Hogy hívnak kisfiam, kérdezte. Adolfka, válaszolt a gyerek.

taga20 2018.03.11. 17:06:26

@midnight coder: és azóta boldog a szíved szutyok. mi?

Komodoi23 2018.03.11. 17:07:31

@midnight coder: A Dunába lövés módszerét a zsidó tanácsköztársaság terroristái találták fel, 1919 április 23-án a Lánchídról a Dunába lőtték idősebb és ifjabb Hollán Sándor keresztény magyar gój lakosokat.

midnight coder 2018.03.11. 17:13:05

@taga20: Ja, szegény zsidók tényleg szarul jártak. Én egy percig sem mondom, hogy nem sajnálom azt ami velük történt, vagy nem tenném meg nem történtté ha lehetne. De nem lehet. És már a 40-es években sem nagyon volt olyan forgatókönyv, amivel meg lehetett volna akadályozni. Ha nincs Horthy, ha nincsenek magyar zsidótörvények, akkor szerinted meg lehetett volna állítani Hitleréket ? A magyar operetthadsereggel a Tigris tankok ellen ? Vagy simán elfoglalták volna az országot már évekkel korábban, és visznek minden zsidót ? Ne feledd el, hogy pont útba estünk a ruszkik felé menet. Nem hiszem, hogy Hitlerék hagytak volna egy ellenséges vagy semleges országot a hátuk mögött. Anno Svájc is azért úszta meg, mert Hitleréknek szükségük volt rájuk.

taga20 2018.03.11. 17:13:09

@Komodoi23: akkor szerinted ennek fényében, 440 ezer zsidó elégetése arányos?

te ember vagy ember?

Alick 2018.03.11. 17:14:32

@Komodoi23: Persze, ez a mi utólagos értékítéletünk... de a fanatikus hívők - már akkor is - máshogy gondolták, az istenük átminősíti a holmi emberi szempontokat.
De elég azt végigolvasni a Könyvben, hogy mindenféle, ma már nevetséges vétségre halálbüntetés, megkövezés volt az előírás - ahogy az egy (önigazolást kereső) törzsi kultúrában szokás.

Alick 2018.03.11. 17:15:29

@Komodoi23: Persze, ez a mi utólagos értékítéletünk... de a fanatikus hívők - már akkor is - máshogy gondolták, az istenük átminősíti a holmi emberi szempontokat.
De elég azt végigolvasni a Könyvben, hogy mindenféle, ma már nevetséges vétségre halálbüntetés, megkövezés volt az előírás - ahogy az egy (önigazolást kereső) törzsi kultúrában szokás.

Komodoi23 2018.03.11. 17:17:31

@taga20: Ahhoz a nyilasoknak mi közük?

Komodoi23 2018.03.11. 17:19:36

@Alick: Éppenséggel az az emberi szempont ha valaki azt állítja hogy a Jóisten akarhat olyat hogy ember gonosztettet kövessen el és népet irtson csecsemőstül öregestül. Ilyet csak különösen gonosz ember képes kitalálni, a Jóisten biztos hogy nem akarhat ilyet.
Hogy van az hogy a kánaániták kiirtása az jócselekedet, a zsidók kiirtása meg rossz cselekedet? Egyre hajmeresztőbb a júdaista "etika".

midnight coder 2018.03.11. 17:20:32

@Komodoi23: Azért kétlem, hogy Rákosi pajtás elvtárs előtt ne lett volna sehol Dunába lövetés. Másrészt, a komcsikat zsidónak beállítani elég vicces. A komcsik pont úgy irtották a zsidó hagyományokat mint bármilyen más vallási hagyományt. Más kérdés, hogy anno sok csóró és naiv értelmiségi állt kommunistának, és ezek között sokan voltak zsidók.
Ugyanakkor az oroszoknál Sztálin elvtárs a legjobb úton volt saját különbejáratú Holocaust megszervezése felé, csak valami jótét lélek még idejében eltette láb alól.

Komodoi23 2018.03.11. 17:22:01

@midnight coder: A tanácsköztársaság az zsidóuralom volt, ezt még a zsidó Jászi Oszkár is elismerte:

www.szombat.org/politika/4367-zsidok-a-tanacskoztarsasagban
2012-02-08
Jászi Oszkár, bécsi emigrációjában (1920), keserű, méltánytalan és hozzá magához is méltatlan inszinuációval, ezt a jellemzést vetette papírra a kommünről: a világtörténelem első forradalma, amelyben „a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat”.

Komodoi23 2018.03.11. 17:23:09

@midnight coder: Csóró naív "értelmiségiek", mint a cipészinas meg szatócslegény bolsevik pártvezetők.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.11. 17:23:56

@taga20:

Mivel nincsenek érveid, érthető a viselkedésed. Valahogy meg kell szolgálnod Soros gazdát, de eszed nincs hozzá elég. Szóval előbb-utóbb kirúg téged Gyuri báűcsi, úgy április 9. környékén.

taga20 2018.03.11. 17:25:27

@midnight coder: meséjj svejcből hány zsidót vittek el? hogy úgy megúszták?

taga20 2018.03.11. 17:28:24

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

HÚZZÁL VISSZA A BLOGODRA SZUTYOK!

az ass blaster blog, az olyan birkák gyűjtő helye, mint te.

egy gusztustalan féreg vagy ruszki ügynök, remélem te is kapsz egy kis idegmérget egyszer!

Alick 2018.03.11. 17:29:27

@Komodoi23: Ahogy írtam, a zsidók istene nem a "Jóisten" volt.
Persze ezt utólag már felesleges felhánytorgatni, más törzsi népek is elkövettek önigazolós népirtásokat - egyszerűen el kéne ettől határolódni, ahogy azt Bulányi atya is megtette.

Komodoi23 2018.03.11. 17:33:35

@Alick: A zsidók istene lehet hogy nem a Jóisten, ez a zsidókra nézve szégyen, a magyarok istene viszont a Jóisten, már Nimród óta. Viszont olyat azóta sem hallottam hogy ma egy mai zsidó elismerte volna hogy hát azért nem volt szép dolog kiirtani a kánaánitákat, mert mi van akkor ha valaki meg a zsidókat irtja ki, egyszer fent, másszor lent.

midnight coder 2018.03.11. 17:36:11

@Komodoi23: Ez akkor is hülyeség. A zsidó kultúra és a kommunizmus között kibékíthetetlen az ellentét. Az már más kérdés, hogy volt egy rakás zsidó aki addigra már eltávolodott a vallástól, hagyománytól, és a különféle európai szellemi irányzatok híve lett, így a kommunizmusé is. Ahogy gyanítom, hogy ha nem épp ellenük irányul, akkor bőven akadtak volna lelkes, zsidó származású nemzetiszocialisták is.

Anno a zsidók mint nemzet egy dologban profitáltak a Holocaustból: gyanítom hogy sok-sok, a zsidó hagyományoktól eltávolodott, az európai kultúrába beilleszkedett zsidó identitását sikerült ezzel megerősíteni. E nélkül mára már jó eséllyel eltűntek volna.

midnight coder 2018.03.11. 17:37:09

@taga20: Tanulj meg szöveget értelmezni.

Komodoi23 2018.03.11. 17:42:40

@midnight coder: A zsidók vallása csak egy rasszista propaganda, ami továbbadja a zsidókban a felsőbbrendűség tudatot. Ott van például a Talmud, amely kereken kimondja hogy tilos a kamatszedés, aki kamatot szed, ugyanolyannak tekintendő mint aki vért ont, tehát nagyon rossznak, de van egy kiskapu, gójoktól szabad kamatot szedni, tehát a zsidók vallásának vannak korrekt főszabályai, de mindig ott vannak a kiskapuk, amikkel ki tudják azokat kerülni. A kommunizmus nagyon hasonló ehhez, az azt állítja hogy minden ember egyenlő, de azért vannak akik egyenlőbbek a többieknél, az elvtársak, akiknek mindent szabad, mintha a Talmudból vették volna át.

rasztaszív 2018.03.11. 18:20:17

@Komodoi23: nekem valami olyasmi rémlik,hogy a modern európai bankrendszer alapjai itáliában alakultak ki...

Nagyorrú Barbi 2018.03.11. 18:20:51

A New York Times zsidó lap. file:///C:/Users/boss/Downloads/a%20new%20york%20times%20zsidajai.webp- a fotók mellékelve.
A Zsindex is megtehetné magáról u.ezt...

2018.03.11. 18:34:26

@taga20: Az egész komment-folyamhoz csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy kurva jókat röhögök, ahogy lelki szemeimmel látom, hogy 180/150-es vérnyomással tolod a sok faszságodat és fröcsögsz.... :-)

Nálad már csak az a @ghost1 nevű faszfej viccesebb!

Gondolom feljebb is fog menni az érték április 8 után.... :-)

midnight coder 2018.03.11. 18:37:00

@taga20: Konkrétan mi az, amivel nem értesz egyet ?

midnight coder 2018.03.11. 18:43:02

@rasztaszív: Ez egy elég összetett kérdés. Pénzváltók előbb is voltak, a banki átutalást szerintem leginkább a templomosok találták ki, a kamatra hitelezést viszont valóban az olaszok.

BOAR 2018.03.11. 18:59:17

@droid_: Aki félti a munkahelyét, az nem nagyon ugrálhat.
Már csak azért sem, mert mire menne vele? A polt féle maffia minden ügyet elsikál, az ütné meg a bokáját/kerülne utcára, aki feljelentette ezeket a fideszes gazembereket. Úgyhogy elég vérlázító pofátlanság ideböfögni, hogy miért nem tesznek feljelentést.
Szóval a kurva anyádat...

megélhetésibloggerekcenzúrával 2018.03.11. 19:00:16

Nyyyyeeee zsidók, nyeee holokauszt nyeee... ki a fasztomat érdekli már ez az egész, majd 80 éve volt, és még mindig ezt kell szajkózni? Mintha más népcsoporokat nem irtottak és irtanak máig is intenzíven ? Ja, igen azok nem zsidók le vannak szarva.

Holokauszt, az örök adu ász. Bűntudatkeltés lvl. 1000

Kár hogy a fiatalok már le se szarják. Egyszerűen immunisak erre.

megélhetésibloggerekcenzúrával 2018.03.11. 19:02:41

"Orbán Viktor mégis kinyilvánítja, hogy nem akarnak keveredni, nem szeretnék, ha kultúrájuk és a színük keveredne másokéval."

ha tényleg mondott ilyet, lehet hogy most az egyszer elmegyek szavazni. Máris nagyságrendekkel szókimondóbb volt, mint bármely más PC shit párt.

Alick 2018.03.11. 19:24:43

Lázár bécsi műsora eléggé amatőr ötlet volt... ha mondjuk bekameráznak egy ortodox rabbit ahogy beül egy arabokkal teli kávéházba... utána lehetett volna kommentálni a videót, hogy 80 év után sajnos megint nyílt antiszemitizmus jelent meg Bécsben.

midnight coder 2018.03.11. 19:43:23

@Alick: Nem volt az annyira amatőr. Ha az egyik "nemlétező" német no-go zónába megy be, akkor a hazai baloldal behúzza fülét-farkát. Így viszont minden fórumukon lelkesen beálltak ismét a migrisimogató nem valójában túl hálás szerepébe. És mivel ha nem is ma Bécsben, de általában Európában hosszú távon a migrik igenis probléma és azt még az okosabb balfék szavazópolgár is átlátja, hogy hosszú távon nem annyira jó neki ha európát elárasztják a nyam-nyamok, bizony jó sok szavazatot szereztek a saját táborukból Orbánéknak abból a körből, ahol a kormánypárti üzeneteket legalábbis fenntartással fogadnák. Ez Orbánéknak 100x többet ért mint az összes plakát ahol az ellenzék egyként vágja erővágóval a kerítést.

taga20 2018.03.11. 19:54:51

@abcdefghijklmm: örülök fityeszzombi, hogy ennyire jól szórakozol az ország kirablásán.

gratulálok szutyok!

felső határ nincs 2018.03.11. 19:56:25

@rasztaszív: Igy van, minden firenzei bankár család zsidó volt, a Mediciekkel az élen.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2018.03.11. 19:57:05

@BOAR: eppen azert irtam amit irtam. a ferit es lajost senki nem fenyegeti, van eleg penzuk, nincs fonokuk, aztan sehol sincs semmi hir a beigert "ugyekbol", pedig fognak a hetek, elmult februar 6, megvannak jeloltek, mindjart szavazunk. marad tehat a fiokban lapulo dokumentum, amibol meg aztan foleg nem lesz soha semmi, ugyhogy riogatashoz meg a balhehoz kicsit keves lesz. a kurvaanyazas teged minosit, sikerult lekuzdened magad a taga meg a ghost szintjere, ezentul valoszinuleg teged is csak siman atscrollozlak majd, mint a tobbi tragarkodot.

Utó Pista 2018.03.11. 19:58:23

@Komodoi23: Nem mindenkit. Az utasítás úgy szólt, hogy a szűz lányokat tartsátok meg a férfiak kedvére!

felső határ nincs 2018.03.11. 20:00:33

zéchenyi pedig óva intett a galiciánerek befogadásától és emancipációjától /ma úgy mondanánk integráció/. A történelem abszolút igazolta széchenyi kétségeit, hisz soha nem sikerült integrálni őket.

Ha kinyitom a TVt, s oda sem nézek, 2 mondat után megmondom zsidó beszél e vmi témáról, vagy magyar.

felső határ nincs 2018.03.11. 20:05:56

@midnight coder: Ez egy hatalmas butaság, az olasz bankrendszert is zsidók alapították, ahogy az összeset. Az olaszok szigorúan katolikusok, s a kamatra pénzkölcsönzés, uzsora tilos volt a keresztények számára.

sinus67 2018.03.11. 20:07:20

@ben2:
Ezért nem tesz feljelentést:

atlatszo.hu/2017/01/03/feljelentes-elharitas-felsofokon-ezert-nem-vizsgalodtak-a-hatosagok-2016-leggyanusabb-ugyeiben/

ataszjelenti.blog.hu/2014/01/17/te_is_tehetsz_a_korrupcio_ellen

Mindenesetre az is érdekes dolog, hogy Czeglédy Csaba ügyében péntek 22:00 órakor ismételt bűnügyi őrízetbe vételét követően rögtön, másnap délelőtt döntött a bíróság az előzetes letartóztatásról, míg a dabasi gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról "csak" jövőhéten (ez lehet hétfő is) döntenek.
Ugyanis az őrízetbevétel max. időtartama 72 óra.
Nem tudom érzed-e a különbséget?
Gondolom nem, de próbálkoztam! Hátha...

taga20 2018.03.11. 20:08:14

@felső határ nincs: szerintem olvass inkább egy jó kis rejtő jenőt, vagy radnótit rohadék.
hátha megláccik rajtad!

midnight coder 2018.03.11. 20:10:24

@felső határ nincs: Nos, az akkori katolikusok picit már máshogy álltak a világhoz mint anno Krisztusék. Nem tudom mond-e neked valamit V. Sándor pápa...

felső határ nincs 2018.03.11. 20:13:32

@taga20: Radnótit nem szeretem, Rejtőt igen. Ki nem?

Vannak zsidók, akiket el kell ismerni. Kikupálódtak a magyarok hatására.

midnight coder 2018.03.11. 20:15:33

@felső határ nincs: A zsidók általában nagyon okos emberek.

felső határ nincs 2018.03.11. 20:25:23

@midnight coder: Így van, van sok okos zsidó, de a sikerük kulcsa csak részben köszönhető annak, hogy valóban nagy jelentőséget tulajdonítanak a tanulásnak. Sok közöttük áldozatul esett a beltenyészetnek, így a genetikai korcs és idióta is kifejezetten sok köztük.

A törzsi maffiaberendezkedés, a felsőbbrendüség tudat, ami a vallásukból, kultúrájukból fakad, legalább ilyen fontos a sikerhez, ahogy már mások írták fentebb, más szabályok vonatkoznak a gójokra, s mások a zsidókra, ami alapjaiban ellentétes a keresztény etikával.

taga20 2018.03.11. 20:28:16

@felső határ nincs: te viszont a magyarok hatására se kupálódtál ki.

guttman ardnoldról hallottál má? vagy richter gedeonról?

rasztaszív 2018.03.11. 20:37:59

@felső határ nincs: picit félreáll az agyad.a mediciek köztársaságpártiak voltak,akkoriban valóban ők számítottak "komcsinak",de nincs olyan összefüggés,hogy attól rögtön zsidók is...:)

felső határ nincs 2018.03.11. 20:47:56

@rasztaszív: a zsidók mindig minden országban köztársaságpártiak voltak, ha az uralkodó nem volt zsidófil. Ezért lettek kommunisták is.

rasztaszív 2018.03.11. 20:53:25

@felső határ nincs: ez ma már csak a legelvakultabb reakciósok szemében számít bűnnek.de legalább tudjuk,hova tegyünk...

felső határ nincs 2018.03.11. 20:56:03

@rasztaszív: szerintem a kommunista zsidóbünözők elítéléséhez nem kell annyira reakciósnak lenni

rasztaszív 2018.03.11. 21:03:07

@felső határ nincs: már ez a sötét szómágia is árulkodó,amit előadsz.

felső határ nincs 2018.03.11. 21:16:05

@rasztaszív: lenin fiú volt a dédapád, vagy mit véded a retkes komcsifajzatokat?

rasztaszív 2018.03.11. 21:20:59

@felső határ nincs: neked már a köztársasággal is bajod van.és ez az,amiért veszélyes vagy - komcsik ugyanis már nincsenek.

felső határ nincs 2018.03.11. 21:28:25

@rasztaszív: De zsidók vannak, s én szemmel tartom őket.

legális 2018.03.11. 22:11:54

Kedves Lajos!
Azt hiszem, hitelesebbnek találnám gyüjtögető munkásságodat, ha a fordításaid köz néhány pozitív üzenetűt is becsempésznél, mondjuk minden 3-4 patásorbános cikk után egy olyat ahol esetleg pozitív Magyarország megitélése.
A hitelesség mellett már csak azért is jó lenne, mert várható nagyarányú győzelmetek után 9-én nem nulláról kellene indulni kitalálni a Nagy Közös Programot. Egy-egy pozitív hiba azért átvehető. Írnak is róla, és nem csak Moszkvában, vagy Isztambulban.

BOAR 2018.03.11. 22:12:49

@droid_: Nem különösebben érdekel a "Feri" meg a "Lajos", az sem, blöfföltek-e vagy nem.
Én is tudok sok olyan mocsokról amelyekről jelen pillanatban nincs értelme beszélni de ha nem rohadt narancs illatát hozza a szél, bőven elegendőek ahhoz, hogy néhány nagybirtok tulajdonosi szerkezete átalakuljon. Márpedig ez volt az alapvetés, nem az, hogy a választásokat mi befolyásolhatja.
Amúgy a választásoknak ez tökmindegy, a fideszdroidokat az se zavarná ha kiderülne, orbán csecsemőket reggelizik minden szerdán, a többiek meg amúgy is tudnak a sok mocsokról mert a fideszes pökhendiséghez/erőfitogtatáshoz hozzátartozik, hogy nyíltan lopnak, szinte dicsekedve vele, hogy megtehetik...

Willkommenskultur 2018.03.11. 22:28:21

@BOAR: oszt 2002ben, hány nagybirtok szerkezete alakult át?

BOAR 2018.03.11. 22:55:57

@Willkommenskultur: A választások két fordulója között privatizált "piszkos tizenkettőre" gondolsz?
Van egy kis különbség. Az, bár tisztességtelen de törvényes volt. Az elmúlt nyolc év zabrálásainál viszont a saját törvényeiket sem tartották be a fijjug. És ezzel már lehet mit kezdeni.

Willkommenskultur 2018.03.11. 23:32:17

@BOAR: Lehet a lófaszt. A feljelentésügyi államtitkár Keller senkit nem számoltatott el, pedig szoci főügyész és rendőrfőnök volt akkoriban.

Na most ha nyerne az ellenzék a szocik akkor is kisebbségben vannak a kormányban, Polt marad az ügyész és semmilyen 2/3os törvényhez nem tudnak hozzányúlni szóval lófasz lesz itt nem elszámoltatás.

Fazakas László 2018.03.12. 05:27:37

Óóó, de sajnálom szegényeket.
El kellett menni kissé dolgozni, de
aztán jöttek az amcsik - felszabadult minden és szépen haza is jöttek mind ..,
(aki nem hiszi, járjon utána)
Ha a zöldhatáron a határőrség tényleg élesben lőne (hiszen valójában az lenne a dolguk - az államhatár védelme), na akkor mi lenne a helyzet?

Fazakas László 2018.03.12. 05:39:06

@felső határ nincs: - Volt már ilyesmi jó hírnév az állítólagos honfoglalás idejében:
- "a magyarok nyilaitól ments meg uram minket .." -

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.03.12. 06:51:41

@felső határ nincs: "más szabályok vonatkoznak a gójokra, s mások a zsidókra, ami alapjaiban ellentétes a keresztény etikával."

És a keresztény etika szerint neked mi a véleményed a muszlimokról?

midnight coder 2018.03.12. 07:29:11

@felső határ nincs: Azért a keresztény etikába bőven belefért a feketék Amerikába hurcolása és rabszolgaként tartása, az ottani indiánok kiirtása, nem beszélve azokról a csintalanságokról amiket a többi kontinensen műveltek a pogányokkal. És nincs ez másképp amúgy Pl. az iszlamistáknál sem, a nem iszlamista ott is másik állatfaj. Mindenhol megvan a mi és az ők, és az ők-kel általában mindenféle csúnyaságot meg lehet tenni.

$pi$ 2018.03.12. 10:37:22

"Sörrel öntik le őket"

Ja, ez reális. Ha valakit nem szeretek én is sört öntök rá. Ha meg kedvelek valakit, akkor beleöntöm. Teljesen hihető.

Occam beretvája 2018.03.12. 12:55:49

@midnight coder: A zsidó etikába is. Mivel hogy a rabszolga kereskedők többsége
Ábrahám gyermeke volt.:-))

Komodoi23 2018.03.12. 20:20:47

@rasztaszív: Az itáliai bankárok, például a Mediciek zsidók.

rasztaszív 2018.03.13. 01:12:34

@Komodoi23: hát persze.és sorosisták.

2018.03.18. 06:25:04

@taga20: Fingod sincs, hogy milyen a pártpreferenciám, mert semmilyen információd nincs rólam. Én csak azon röhögök, hogy milyen idegbeteg vagy! :-)
süti beállítások módosítása