B1 blogcsalád



Orbán minisztere: Soros azt akarja, hogy a magyarok rovarokat egyenek

2018. február 21. - nickgrabowszki

Minden eddiginél magasabbra tette az ostobaságmércét a Fidesz-kampány.rovar.jpg

Fazakas Sándor földművelési miniszter (akit talán kitesznek a kormányból a választás után, talán nem) volt Németh Szilárd csepeli kampányrendezvényének a vendége. Az eseményen a tudósítások szerint meglehetősen kevesen voltak, de Fazekas derekasan küzdött, hogy szolgálhassa a Gazdát, és emlékezetes mondatokkal kerüljön be a nyilvánosságba. Azt állította például, hogy 

ha Magyarország befogad bevándorlókat, akkor föl kell adni a hagyományos magyar ételeket is.

Továbbá:

Soros azt akarja, hogy a magyarok rovarokat egyenek. Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami

a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot.

Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomba járók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek, élünk. Mert tudjuk, hogy mi az, hogy húsvét, mi az, hogy karácsony, mi az, hogy vasárnap, mikor van reggeli, ebéd és vacsora, de más kultúrákban ez teljesen máshogy van. És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg. Mondjuk a mohamedán nem eszi meg a disznóhúst, a keresztények pedig elfogyasztják a disznóhúst. Ha jól meg van tisztítva, jól van tartva a disznó, akkor elfogyasztjuk. Ez nem mindenhol törvényszerű, más népeknek más szokásaik vannak, ezt tartsuk tiszteletben.

A tudósításokból nem derül ki, hogy adott-e választ arra a miniszter, hogy

  1. hogyan tudná Soros elérni a rovarevés kötelezővé tételét,
  2. hogy ha esetleg valaki rovart is eszik, miért lenne kötelező az mindenkinek,
  3. kik lennének azok, akik rovart esznek.

Ami nem is csoda, hiszen az egész Fidesz-kampány arra a nem létező lehetőségre épül, hogy valakik Magyarországra akarnak jönni letelepedni, aminél mi sem állhatna távolabb a valóságtól.

A kötelező rovarevés minden bizonnyal úgy fog majd elterjedni az erre fogékony (echotévés) körökben, mint az, hogy Soros a drogfogyasztást, a homoszexualitást a és a pedofíliát is kötelező tenné. Mission completed. 

Az emberi butaság és tájékozatlanság határtalan. minél butább valaki, annál ideálisabb lesz Fidesz-szavazónak. Kétmillió ostoba tartja fogságban az országot. Meg az a százezer, aki kihasználja őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6513686916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2018.02.22. 19:52:42

@prakp:
“bedönti 1 perc alatt a forintot,”

Szó se lehet róla!
Elintézzük mi azt is nemzetthy hatáskörben! Elég ha csak kiáll a Kósa és/vagy a Szijjártó és kijelentik, hogy Magyarország sokkal rosszabb helyzetben van, mint a csődközeli állapotba került görögök, és hipp-hopp zuhan a forint igény szerint, és máris csenget a kassza, ha shortoltál előzőleg..!

Méghogy Soros, amikor ilyen tehetségeink vannak, akik már bizonyítottak is!
Hála nekik, jut Matolcsy alapítványainak bőven abból a pár száz milliárdból, ami az árfolyamkülönbség miatt “haszon” formájában jelentkezett.

Ja, hogy pár százezer devizahiteles közben belerokkant az ugyanebből az okból előállt veszteségbe?
Magukra vessenek, mert nem olyan tehetségesek, mint a Matolcsy meg a Szijjártó..!

Mondom, megy ez nekünk a Soros nélkül is!

elvis56 2018.02.22. 20:08:01

Ez a faszkalap Fazekas megtanulhatna magyarul beszélni .Ceglédi pararasztakin röhög a magyar.

morph on deer 2018.02.22. 20:13:33

@taga20:
“okosmacska?!”

Szerintem az lehet, hogy te eddig csak fideszes macskákkal találkozhattál!

Egy hozzánk tévedt kölyökmacska miatt nem akartam lyukat vágni az ajtón macskaajtó céljából, hanem eleinte fél óránként kinéztem és kiszóltam neki, amikor már ideje volt bejönnie, erre egy idő után észrevettem, hogy vagy egészkor, vagy félkor kerül elő, +- pár perc, vagy annyi se.
Aztán kerítettem egy “macskacsengőt” - drót nélküli infrás érzékelő kint, bent hangjelzés, ha megjön. A második napon a macsek ki-be járkált, tesztelte a dolgot!
Vagy ötször kipróbálta különbözö irányokból és távolságból, onnantól pontosan tudta, hogy hogyan kerülje el a csengetést, és hova üljön, ha be akar jönni! Ettől kezdve megmutattam neki dolgokat, és azonnal felfogta, hogy miről van szó, nem vicc!
Elég volt csak egyszer megmutatni/elmagyarázni neki bármit!
Igaz, nem is volt fideszes, pláne nem alelnök...

Még a gyógyszert is inkább bevette maga, azaz elvette a kezemből,(!!) ahelyett, hogy én nyissam ki a száját és tuszkoljam bele, - mint ahogy kezdetben történt. Agyam megállt, mondjuk.

Szóval “több tiszteletet” a macskáknak, ha kérhetem! ;)

Merlot 2018.02.22. 20:21:14

Szokásom, hogy hozzászólás előtt végigfutok a blogok kommentjein, és úgy választom ki, kihez-mihez fűzök kommentet.

Most eltérek ettől, és elmesélem, mit tennék ezzel a két címeres barommal (Fazakas Sándor földművelési miniszter és Németh Szilárd csepeli senkiházi, baltával faragott fejű Rezsi Szilárd)

Kisgyerekkoromból emlékszem egy filmrészletre, amely nagyon megrázott és azóta is elkísér. A film címét már nem tudom. A jelenet a következő:
A nagypapa korú bácsit (akit Makláry Zoltán alakított) német vagy orosz katonák vesznek körül, s kérdezik mi a kedvenc étele. A mákos tészta.
Erre a katonák nagy fazék mákos tésztát főznek és etetni kezdik az öreget. Egy tányér, majd egy másik, végül erőszakkal kényszerítik, hogy az összeset megegye. A jelenet végén a "megtömésbe" belehelt nagyapját talicskán tolja haza unokája.

Nos, én sült férgekkel etetném halálra ezt a két címeres ökröt, hogy még az unokáik is megemlegessék, mekkora baromságot beszélt ez a két fasz.

Schmetterlingi 2018.02.22. 20:21:41

Én ettem rovarokat Thaiföldön. ès kimondottan finomak voltak. :)
Ez a sorosozás meg olyan szinten kiveri nálam a biztosítékot, hogy már ki sem tudom fejezni a mértékét. Pont az ilyen ostobaságok miatt, mint ez a nyilatkozat is. Hova lehet ezt még fokozni?

prakp 2018.02.22. 20:23:36

@morph on deer: Komolyan mondom, szart se tudsz a shortolásról! Dojcsot az unióba, infroizé fasztuggyának, mer ő jóarc vót a kisztáborba. Upécé, meg digi, szart se tudnak. Lesz nemzeti négyké, cuciálisan, oszt jónapot. Üjjé át a comi kocsijába, no problem. Majd gyün a 2x A320, oszt telibe meg leszöl mentve.

putris72 2018.02.22. 20:32:31

@prakp: Hát ti vagytok azok,ha nem tűnt volna föl!Tüntizgetek meg minden,kimentek 100 de abból 50 a felénél hazamegy!Vagy több az újságíró mint ti a nagy többség,egy tüntetésen!Valamint a választok,aki nem rátok szavaznak!Azzal ne gyere,hogy többen nem szavaztak a Fideszre,mert nem mentek el szavazni!Mert az azt jelenti,hogy az ellenzékre meg még annyira sem akartak!Na ez lesz most is!Amúgy meg néz magadba demokratám,és illedelmesen,vagy viccesen kell hozzászólni a dolgokhoz!Egyelőre csak a primitívségetek mutatkozik meg!

taga20 2018.02.22. 20:42:18

@morph on deer: a mi macskánk ezek szerint fityeszes, me az ő fejébe 3havonta bele kell vernem, hogy nem megyünk fel az emeletre.

a kutyánk viszont a gondolatomat is kitalálja.

a kérésedet megpróbálom teljesíteni, de nehezen fog menni:))

mh1973 2018.02.22. 20:56:19

@putris72: büszkék is vagyunk a nyuggerekre meg a buta birkákta, akik a nari lopásokból híznak!

2018.02.22. 21:11:14

@aleksz róz:

Öcsém, Te olyan hülye vagy, hogy azt is elhiszed a csúti szardarabtól, hogy osztódással szaporodsz!

Az nem tűnt fel egyébként, hogy már így is szart eszünk?
Nem kell ehhez rovar bazdmeg.
Elég csak megnézni, hogy a Mekiben 170 féle mesterséges dzsuvát tolnak a pofánkba a multik. És elárulom Neked, hogy Gyuri bácsinak - tudod, a soros - ehhez kurvára nincs köze.
Hőbörögsz itt azon, hogy a kétmillió idiótához tartozol, pedig tényleg!
A legszörnyűbb az a szellemi sötétség, ami beragyogja a fityisz droidok agyát.

Ennyi.

maxvall bircaman tegnapelőtt földugtam aszt nem a 2018.02.22. 21:25:57

@Magentax: én azt hallottam, azt akarja, hgoy rovarokkal türüljük ki.

morpho 2018.02.22. 21:32:02

@putris72:
"Tüntizgetek meg minden,kimentek 100 de abból 50 a felénél hazamegy!"
"Valamint a választok,aki nem rátok szavaznak!"

Van itt egy kis paradoxon Pubi! Akik tüntiznek, azok nem választók? Vagy az ellenzéki politikusok saját maguk ellen tüntetnek? Vagy a választók egymásra szavaznak? Te egyébként tudod, hogy mit akartál írni? Szedd össze a gondolataidat (hátha sikerül) és fuss neki még egyszer! Remélem elég illedelmesen, és/vagy viccesen szóltam hozzá a dolgokhoz, jelentsen ez bármit is!

morpho 2018.02.22. 21:33:35

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Hát egy birkapörköltre szerintem te is jó vagy náluk.

Göntér László 2018.02.22. 21:47:35

Lehet, hogy rovarokat fogunk enni, de ezek nem lehetnek genetikailag módosítottak. Érdekes lesz látni, hogy vezetőink szöcske farmokat nyitnak meg, és kukac konzerv gyárakat helyeznek üzembe.Az ételeink Amerika felfedezése előtt, nem hasonlítottak a mai ételeinkhez. Ahogy átvettük a krumplit, átvehetjük a kukacokat is.

ezneménvagyok 2018.02.22. 21:48:01

@Merlot: A sztori a következő: az öregéket a Tanácsköztársaság alatt beköltöztetik gazdagék egyik szobájába, akkor készíti neki a Naccsasszony a mákos nudlit, ami az öreg kedvence. Aztán a bukás után bosszúból kapják el és etetik halálra. A pribékek tehát sajna szintén magyarok. Mint mindig...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.02.22. 21:49:56

@aleksz róz: Tetszik, hogy idejössz, bekommenteled a trollkodásodat, aztán nem kapsz választ, újra idejössz és megint bekommenteled. Tudod a kocsmában ezért pofán basznának. Bár gondolom nem véletlenül nem ott trollkodsz...

putris72 2018.02.22. 21:51:33

@mh1973: És te melyik vagy???Ha legyek büszke rád!

ezneménvagyok 2018.02.22. 21:52:37

@taga20: "a mi macskánk ezek szerint fityeszes, me az ő fejébe 3havonta bele kell vernem, hogy nem megyünk fel az emeletre."

Na látod, itt a probléma. Elmagyarázod neki, hogy nem "megyünk", aztán meg azt látja, hogy mégis mész. Nem csoda, ha összezavarodik :-D

putris72 2018.02.22. 22:02:50

@morpho: Mivel nem neked írtam,neked nem is kell értened!Amúgy meg úgy sem értesz semmit!Mondták miben higgyél ,hát hiszel,mondták kit kell szidni,hát szidod!Nyilvánvalóan nem érted,hogy senki nem hisz már nektek!Mindenkit hidegen hagy a gyűlölködésetek!Ki mondta,hogy az ellenzékiek nem választók?Az mondtam,hogy a kisebbség,és ez így is van!Vissza kérdezek akkor a többség,tudod akiket le tahóztok,ostobázátok,birkáztok,majmoztok,és simán lámpavasra lógatnátok,na szóval akkor ők nem választok???Mond te milyen választási rendszerben hiszel?Ahol mindig a liberálisok,és a baloldaliak nyernek,és mindig nekik van igazuk???Na pont az nem a demokrácia,kedves demokratám!

taga20 2018.02.22. 22:03:52

@ezneménvagyok: hát, csak az ökör következetes:)

egyébként kroki hogy van? pusziltatom, ha dumálsz vele:)

2018.02.22. 22:13:56

@putris72:

Megható amit művelsz.
Ezen a színvonalon, ahogy te irsz és vitázol, ez már megható.

T. Nicolas 2018.02.22. 22:19:08

A földművelési miniszter sem járt még soha iskolába az biztos. Vagy főzött volna még. A paprikás krumpli két fontos összetevője is kötelezően betelepített migráns hozzávaló Amerikából. :D A burgonya és a fűszerpaprika nem őshonos Magyarországon. A töltött paprika eredetileg török étel volt. Ja és a hurkába használt rizs is ázsiai bevándorló :D.
A megtermelt gabonák, zöldségek, gyümölcsök fele nem létezett Magyarországon 500 évvel ezelőttig. A borsot is amit mindenben használunk keletről származik. Hiába szajkózza a fidesz hogy antikomunista, de ugyan azt a receptet alkalmazzák. Bábokat helyeznek magas pózicioba, akiknek vajmi tudásuk is lenne róla, csak az amit betanítottak neki. Mivel az iskolában ezt nem tanították, csak azt hogy azt hidd el amit mondunk. Íme a lexikális tudású iskolarendszerünk minta példányai.

prakp 2018.02.22. 22:37:20

@putris72: Azt már fel sem emlegetem, hogy a nagymagyar hazafiak és a helyesírás külön fogalom. Külön vicces, hogy léteznek a legolcsóbb okostelefonokban is dolgok erre, de mindegy.

Milyen ti? @prak az még most is csak engem jelent, mint identitás.

Honnan a picsából veszed, hogy demokrata vagyok? Szerintem az ilyen balfasz, mint például te, nem érdemel szavazati jogot.

Aham, primitív, oké.

ezneménvagyok 2018.02.22. 22:43:57

Szidjátok itten szegény Fazekas nertárs urat, de az senkinek nem jut eszébe, hogy kiemelje a jóhiszeműségét. Merthogy azt a mocsokos illuminátus kommunista brüsszelista tervet, miszerint Soros rovarokkal akarja megetetni a magyarokat, minimum kétféleképpen lehet értelmezni, de abban a szecsuáni jó lélekben a rosszabbik eshetőség fel sem merült. Mert egy arany ember, azért.

(Fideszeseknek mondom, ötlet levédve! Esetleges kampánycélú felhasználásáért szabad szemmel is jól látható összeget kérek.)

prakp 2018.02.22. 22:45:07

@morpho: Ne alázd meg magad, ne etesd. Véleményem szerint ez legyen élete legnagyobb öröme, régóta rá is hagyom. Kétszer is kiderült, ki ez/mi ez, még én is majdnem nyakon basztam. Nem ér a csóka egy bitet sem. Kipörgeti magának az élettől.

ezneménvagyok 2018.02.22. 22:45:20

@taga20: Rég beszéltünk, de ha összefutunk valahol, feltétlenül átadom! Ha hagyja! ;-)

prakp 2018.02.22. 22:48:23

@ezneménvagyok: Ki merte szídi, vazzeg?? Van az a réteg, ahol üt a dumája. Főleg, amelyik tiszteli a másik kultúrát. Mind olyan az.

dr. mesterséges színezék 2018.02.22. 22:52:40

A fidesz földművelésügyi miniszteri posztjának elnyeréséhez vezető úton kizáró ok az, ha valaki tudja, hogy a skorpió nem rovar?

Másrészt vajon a fidesz földművelésügyi miniszteri posztjának elnyeréséhez vezető úton kizáró ok az, hogy az ember tudja, hogy a magyar ember nem csak eszik, de exportál is rovarhányadékot, jó esetben minőségit?

putris72 2018.02.22. 23:01:48

@prakp: A helyesírás mi? Hát azt neked sem ártana gyakorolni! A szidi az milyen szó ?

ezneménvagyok 2018.02.22. 23:03:07

@dr. mesterséges színezék: Hagyjuk meg az entomológiát a hanyatló nyugat ópiumának ;-)
(Utóbbi meg nem is számít, magyar ember soha nem vágná le az aranytojást rókázó méhet, punktum! :-D)

2018.02.22. 23:04:48

@putris72: hát nem az van, hogy jönnek a muszlimok és elveszik a bogarainkat?
Idejönnek, és azt akarják, hogy lakjunk jól?
Mellesleg igaz magyar nem eszik sertést....marhát, lovat, birkát eszik.
A disznó szláv.

prakp 2018.02.22. 23:11:20

@putris72: Kistáska, azt úgy hívják: elütés. Mivel ilyen szaros a segged, hogy csak ezen tudsz rugózni, elköszönök tőled.

2018.02.22. 23:14:22

@dr. mesterséges színezék: miért, a skorpió műveli a földet? Naugye! Ő a bálnákhoz ért.

2018.02.22. 23:18:07

@T. Nicolas: a pörkölt meg német. A rántotthús...
a szalámi, a kolbász...
Ej, egy jó lecsó!

2018.02.22. 23:23:20

@putris72: azért nem lennék büszke a fidesz tagságára...ha olyan embereket sikerül vezetőnek kiválasztani maguk közül, mint a fidesz alelnöke, a földművelési miniszter....
Ennyire szar a helyzet, hogy más már nem vállalja?

putris72 2018.02.22. 23:25:33

@prakp: Jaj , hát nem kell mindjárt megsértődni!

putris72 2018.02.22. 23:28:11

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem is vagyok az!Hát a gazdasági mutatók mégis jobbak, mint azokban a csodálatos időkben!

dr. mesterséges színezék 2018.02.22. 23:42:08

@ezneménvagyok: Mostan elgondolkodtattál. Vajon lehet hungarikumnak tekinteni azt a pálinkát, ami szentségtelennek tekintendő rovarok porzása útján termő gyümölcsből készül? Vagy ez valami ócska, Soros-féle, zsidó trükk, aminek évekkel ezelőtt felültünk?

dr. mesterséges színezék 2018.02.22. 23:44:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: Hopsz, a bálnákkal együtt értem. Itten holisztikus nemzetmentés folyik, mint a szőke Tisza.

dr. mesterséges színezék 2018.02.22. 23:49:45

@Könnyen elkaptuk, uram!: Lecsó, az az! A legmagyaroschabb! Amikor az amerikai migráns növényeket az indiai migráns összefőzi és belevág egy kis sváb kolbászt.

ezneménvagyok 2018.02.22. 23:55:05

@dr. mesterséges színezék: Na látod, ezért jobb a kumisz. Habár legelés közben a ló is lenyelhet egy-két szalmacincért, karimásbogarat, mifenét... Jobban átgondolva, ezek már ott vannak mindenütt. Világméretű összeesküvés zajlik, és már csak egy rettenthetetlen, rengő felcsúti pocak áll közöttünk és a hatlábú gasztronómiai armageddon között!

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 00:05:40

@ezneménvagyok: Egyszerre aggályos és biztató. Pusztán a virslik és felvágottak kedvelőinek tájékoztatása végett: a Hősies Bendő pajzstetű elleni ellenpajzsként is szolgál?

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 00:07:07

@ezneménvagyok: Mostan meg azon gondolkodtam el, hogy Pataky Attis vajon hová áll, amikor a gyíkemberek és a rovarok utolsó csatája közelg?

ezneménvagyok 2018.02.23. 00:08:42

@dr. mesterséges színezék: Baszki, ez csak világos! A kör közepére! :-D

ezneménvagyok 2018.02.23. 00:11:14

@dr. mesterséges színezék: (A másik kérdésedre fejből nem tudom a választ, de holnap megkérdem Havasi Bercit. Az biztos vágja!)

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 00:16:18

@ezneménvagyok: Háppersze! Hát erre jó a művészet, hogy válaszokat adjon!

2018.02.23. 00:17:19

és jött négy, nagy pökhendin, az erkölcsi-szellemi fölény tudatában kiköpve: idióta vagy! mind! mi vagyunk az okosak! pofán kéne baszni az ilyet!
hihetetlen. :D
még hogy nem volt jogos a kérdés.

ezneménvagyok 2018.02.23. 00:23:35

@dr. mesterséges színezék: Meg a Havasi. Na megyek, bekapok még pár kis téliaraszolót, aztán elteszem magam holnapra. Kemény napom lesz, mire ebben a vacak időben összefogdosom az ebédrevalót!

morpho 2018.02.23. 00:25:46

@putris72: Bes Zél nEm te madzsar. Te Van nEM adzsVeló! vaNNi te noRmal NEM! éLNI FIDzSEsz! LENNI VAN oRDZSBAN sok nadzson! SOROS van Pfúj!

@prakp: Igyekszem alkalmazkodni a kommentelő NER-társ felvetéséhez és színvonalához. Annyira nem nehéz megugrani a lécet, mert be van ásva fél méterrel a föld alá. Csórikám....

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 00:31:25

A 23 millió román munkavállaló, meg az ún. Köteles beszéd is volt ekkora kamu. A saját fegyveretekkel vagytok orrbaverve, nem először. Milyen érzés..? :)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 00:33:26

@dr. mesterséges színezék: Ezt a kérdést inkább a mindenre kényes , kóser pálinkát fogyasztó népségnek tedd fel. Vajon ők mit szólnának a grillezett skorpióhoz? :)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 00:37:47

" Kétmillió ostoba tartja fogságban az országot. Meg az a százezer, aki kihasználja őket."

Ha összeadod a DK, Mszp, LMP hármast, meg azt a néhány fél százalékos kis fing pártot vajon mekkora szám jön ki? Még egy millió sem. Úgyhogy kusdi van..;)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 00:43:38

@T. Nicolas: Elárulod, hogy mikor lesz nálunk életképes faj a skorpió? Vagy a globális felmelegedésben bízol..? :)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 00:47:23

@morpho: Hogy is mondtátok anno? "Nem szabad utcára vinni a politikát.." Mégis szabad? Legalább valami tisztességes látszámot állítsatok basszátok meg..

Pista Sagemono 2018.02.23. 00:49:45

@dr. mesterséges színezék:
Igen érdekes amikor végignézzük a híres magyar ételeket azok szinte kivétel nélkül jövevény alapanyagokból készülnek.
Ha nem kerülnek be ezek a gazdaságilag hasznos ételmigránsok még mindig kását ennénk és jó esetben lóhúst.

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 00:55:46

@ezneménvagyok: Aludj jól!

Addig átírom a Toldit.

Aszongya...

Ég a napmelegtől a kopár szík sarja,
(hogyan is folytassam?... tamtam tamta tamta... megvan!)
Tikkadt szöcskenyájat legelészünk rajta;

(ha ezzel megvagyok, a Családi kör éji bogara következik).

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 00:57:31

@EU zászlót mindenhova!: Az engem nem érint, viszont itt érettem aggódik a miniszter úr, hadd legyek véle egy hullámhosszon!

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 01:02:02

@Pista Sagemono: A kaják beszivárgásánál kevés természetesebb és megállíthatatlanabb jelenség létezik. Jól mutatja, hogy effektív munka helyett mit vár el a basi a kegyeltjeitől, hogy az ételekhez a legközelebb álló minisztérium feje áll bele ilyen faszsággal a hisztibe, csak hogy ő is hozzáadja a magáét.

morpho 2018.02.23. 01:53:29

@EU zászlót mindenhova!: Ha összeadod a DK, Mszp, LMP hármast, meg azt a néhány fél százalékos kis fing pártot vajon mekkora szám jön ki? Még egy millió sem.

Ha összeadod a többi párt szavazóit, darabra annyi jön ki, mint a fidesz szavazóinak száma:kozvelemenykutatok.hu/2018-januari-kutatasi-eredmenyek-zri-zavecz/

"Nem szabad utcára vinni a politikát.." Én mondtam ilyet? Hol mondtam én ilyet? Aranyos amúgy a királyi többes, de ne bajlódj vele, felesleges. Most különben sem tudok koncentrálni, mert a skorpiópörköltömet kanalazom jóízűen. Az meg, hogy egy komplett hazugsággyárra húzzuk fel az egész politikánkat, nem vethető össze a 23 millió román munkavállalóval, a köteles beszéddel meg végképp nem. Ez egy gyenge terelés. Túl sok curlinget nézel mostanában.

csakegyvalaszto 2018.02.23. 02:06:37

Ezzel tuti kiverem a biztit, kb mindenkinél: Olvasva az Orbánt védő kommenteket, nem értem őket. Bár lassan kiírjuk magunkat a demokráciából, de azért én demokratikusan elfogadom a véleményüket, úgy van rendben, hogy aki a Fideszt szereti az menjen el szavazni rá, ez az alapja a társadalomnak, hogy megtehesse. A vélemény viszont olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másiké. Azért leírom az enyémet:
Az én véleményem az, hogy talán soha olyan kártékony kormányzást nem csinált még párt mint a Fidesz az elmútnyócévben. Lehet mondani, hogy nem jó a Fidesz, kire másra szavazzak? Hát ez a jackpot kérdés, ilyenkor van mély kuss mindenkinél, szerintem bárkire szavaz az ember az ellenzékből tesz egy szívességet a választás után is itt maradó honfitársainak. Bár az ellenzék baszottul nem érdemel meg semmi bizalmat.
- A legmagasabbra mért Jobbik hiába "adja fel a szélső pozícióját" és sorol be középre, nehezen vállalható még mindig. Ugyanaz az előnye mint a hátránya, eddig még nem kormányzott, így nem okolható a múltért, de félő mit kezdene a kormányzással ha hatalomra jutna. Összefogásra valahogy képtelenek.
- LMP-től mindig többet vártam, hogy megugordja a nem túl magasan lévő lécet, de a nekifutás után elvágódott, hiába lennének az alapok szimpatikusak, zöld célok, jó program, aktív politikusok, de valahogy sose volt bennük semmi átütő. Öszefogásra ők se nagyon képesek.
- MSZP, DK Együtt, meg a többi tökömtudja még kik: Ők már voltak, de kormányon szerintem irtó bénák voltak. Leszámítva a 2009-es egy évet, amikor Bajnainak volt egy "szakértő kormánya", az az egy év volt csak vállalható, de ugye az ordas bukás után átvéve a szar íz megmaradt a szájakban, még ha egyébként ők erről nem is tehettek.
Totális csőd sajnos az ellenzék, csinálhatnának ugyan valami kármentést, hogy összefognak csak erre a választásra visszaállítani a jogállamot, az állami kulcspozíciókból menesztve a Fideszes pártkatonákat, majd az utolsó felpakolja a székeket, leoltja a villanyt és kiír egy új DEMOKRATIKUS választást, ahol mindenki egyenlő eséllyel indulna, de ehhez is balfaszok, mert ugye a baloldal a jobbikkal nem, a jobbik a baloldallal nem, az LMP meg ugye senkivel sem.
Szóval van egy 50-60% körüli népakarat, aki nem szeretné ha a Fidesz kormányozna, és senki nincs aki képviseli őket, így jobb híján eldöntheti az a sokat említett 2M ember akár a 2/3-ot is a Fidesznek, soha nem látott károkat okozva.

Ha belegondolok, hogy ez a kormány aki felélt egy országnyi magánnyugdíjvagyont, az eddigi legnagyobb kereteket az EU-s pénzből 8 év alatt, irgalmatlanul adóztatja a fogyasztást (még nyugaton sincs akkora ÁFA kulcs mint itt), a munkavállaláshoz kötődő adók is magasak, főleg a reálbérhez képest, nem tud felmutatni ténylegesen semmi pozitívumot azon kívül hogy felhúzott pár stadiont akkor az igen szar balansz. Főleg úgy, hogy lassan kórházakba meghalni mennek az emberek, aki normális színvonalú ellátást akar az elmegy magánrendelésre és a zsebébe nyúl, hiába fizeti a TB-t. A központosított iskolával csak a baj van, propagandatankönyvből tanítanak a tanárok, mert nincs választás, soha nem látott közpénzlenyúlás megy, de az egyetlen ember, aki állami ügyekben vádat emelhetne (és függetlennek kellene lennie) az egy egyértelműen Fideszes pártkatona, és csodálkozunk, hogy minden politikus korrupt, amikor retorzió nélkül lophat. Annyit csináltak, hogy integrálták a cigányokat a társadalomba, mert a migránsok után már nem közellenségek. Gyűlöletkampány van, program megint nincs, gyakorlatilag elvárásunk nem lehet velünk szemben, de tudjuk úgyis milyen irányt folytatnak. Vitázni nem ülnek le, ha megkérdezik őket: Loptok?, akkor ugye a válasz Soros. Egy agg faszi, aki kőgazdag, ő lenne a nonplusz ultra közellenség, és tőle retteg egy egész ország, meg a civil szervezetektől? Magyarázza már el ezt valaki, aki el tudja.

Tényleg történelmi lesz a szavazás, mert ha a Fidesz nyer a következő 4 évben teljesen leépítik a a maradék demokráciát is, nagyon kreatívan törvénykeznek. 2019-ben újra megválasztják Poltot főügyésznek és újabb 9 évig nem kell félniük a rácsoktól, pedig főleg Paks II-vel és a felesleges balkáni vasuttal, mindkettőt hitelből, eladósítják az országot, a kivitelezésük során pedig lenyúlják ezt a pénzt is. Viszont ugye ezeket bazinagy orosz és kínai hitelből építik, amit vissza is kell fizetni. Nekem, neked, a gyerekeinknek, az unokáinknak. Ha egyáltalán ittmaradnak. De most komolyan, ne lássak a gyermekemnek jövőképet itthon?
Nagyon is van tétje a választásnak, és egy Fidesz egyszerű többség is őrült károkat fog okozni. Nagyon is lenne igény az összefogásra a kormány ellen, de ezt a réteget senki sem képviseli. Egyedül gyengék az ellenzéki pártok, csak együtt tudnák elérni a célt, hogy a többségi akarat érvényesüljön és kormányváltás legyen. Nem több, 1-1,5 évre.

csakegyvalaszto 2018.02.23. 02:26:52

Leegyszerűsítve, a mostani választás a következő 9! évről dönt. Aki azt szeretné, hogy a Fidesz nyugodtan szétrabolhassa az országot, az szavazzon rájuk, elvileg demokrácia van. Azok akik ezt nem szeretnék pedig várhatják a csodát, mert a megosztott ellenzékkel a csoda se lesz elég hogy ne legyen meg a többsége a Fidesznek. A mostani választási törvény mellett sajnos kevesek egyenként.
Az a durva, hogy Gyurcsány belebukott az öszödi beszédbe, pedig minden szava igaz az elmúlt 8 évre:
"Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyunk kétségekkel. Ennyi tehetségünk van gyerekek. Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit."

nyerafidesz 2018.02.23. 05:04:05

Teljesen mindegy, ki mit mond a kampányban. Kormány vagy ellenzék, mindegyik a hatalmat akarja, pontosabban a közpénzek feletti rendelkezést. Ebbe belefér egymás szavazóinak degradálása, sajátjainak mozgósítása.
A tehetségtelenség azonban soxor ragadtatja olyan megnyilvánulásokra némelyik lúzer pártocskát, hogy elfelejti, végül is hol a határ.
Semmiből sem tanulnak, és máig nem értik, hogy miért buknak el minden helyi vagy országos választáson.
Megsúgom, mert jó napom van! Nem a Fidesz a jó, hanem a teljes ellenzék baromira izzadtan küzd saját intellektuális korlátaival. Ez a választás óriási bukta lesz számukra - ismét - , de fenti szavaimat ismételve, semmit sem tanulnak belőle. De nyugi! Ismétlik a Győzikét, és már másik kisebbségi élősó is megy a tévében, ahonnan az információkat gyűjtik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.23. 05:34:28

@nyerafidesz: Nagy lehet a pánik, ha a régi tartalék nickek is elő vannak véve. :-))

ADATOK
nyerafidesz
0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.02.23. 05:36:06

@EU zászlót mindenhova!: Nyugi, mi ballibek nem vagyunk kannibálok. Nem eszünk olyan férgeket mint ti.

metal · http://electric.blog.hu 2018.02.23. 07:59:07

"Az emberi butaság és tájékozatlanság határtalan. minél butább valaki, annál ideálisabb lesz Fidesz-szavazónak. Kétmillió ostoba tartja fogságban az országot. Meg az a százezer, aki kihasználja őket."

Baszod! Eljuttok valaha arra a szintre, hogy a szavazni hajlandó réteg kb. 50%-át nem érdemes köpködni, ostobázni? Ez a stratégia tökéletes arra, hogy biztosan ne nyerjetek, de a pár százalék fanatikus hívőtök (mert az van nektek is, csak a ti bajotok, hogy jóval kevesebb, mint a másik oldalon) bejuttasson a képviselői székbe (mármint azt a 10 vezetőt, aki így jól él). Vagy ez is a cél? Nem is akartok nyerni, mert kényelmesebb a meleg székből hangosan kiabálni, mint valódi felelősséget vállalni?

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 08:50:39

@csakegyvalaszto: Tegnap megállítottak a momentumos aláírásgyűjtők, hogy nem-e... esetleg-e... aláírásomat-e...
Persze, mibe van az nekem... szemszám... anyja neve...
Azért megjegyzem:
- Miért nem mesterlövészre gyűjtenek? Annak értelme is volna, ennek nem sok. Adnék.
- Igaz, de azért köszönjük.

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 09:00:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azért angolnacsalinak megfelelnének. Nem lehetnek sokkal rosszabbak, mint egy döglött ló.

dr. mesterséges színezék 2018.02.23. 09:08:43

@metal: " Eljuttok valaha arra a szintre, hogy a szavazni hajlandó réteg kb. 50%-át nem érdemes köpködni, ostobázni? "

Nem érdemes, de az ellenkezője sem: akinek nem esett le a huszas 8 évnyi patyomkinkodás alatt, az tényleg ostoba; mindig is az volt (akkor is, amikor az MSZP-re voksolt) és az is marad akkor is, amikor rádöbben (pontosabban: amikor már minden erejével sem tudja letagadni saját maga előtt), hogy hol és mennyire verték át a fejét.

2018.02.23. 09:23:20

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kannibálok nem vagytok, csak köpködők, gyűlöletkeltők, árokásók
leginkább nektek köszönhető a magyar társadalom megosztottsága
(ebben mindig is jók voltatok)

1ghost 2018.02.23. 09:41:57

A fideszeseknél nagyobb barmokat nem találni az országban.

Próbálkoznak már mindennel, elvégre a fidesz számára kurva nagy a tét: azért küzdenek, hogy a börtönt elkerüljék, hiszen gennyesre lopták, csalták magukat.

Orbán vejének, és orbán közvetlen családjának milliárdos sikkasztása csak a jéghegy csúcsa.

Független ügyészség esetén három hónapon belül az egész fideszfrakció vezetőszáron és előzetesben van.

Sir Gombóc 2018.02.23. 10:01:03

@EU zászlót mindenhova!: A világért se zavarjon, de a skorpiók őshonosak, több fajta is él az ország területén.

Sir Gombóc 2018.02.23. 10:11:09

@aleksz róz: Ööö, ez a fidesz hívőkre jellemző leginkább. Az árokásást, gyűlölködést Orbán kezdte nagyüzemben, mikor 2002-ben elveszítette a választást...

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.23. 11:39:45

@1ghost:
Es ujabb 3 honap mulva mar itt lenne 100 millio arab.
Kosz de nincs az a penz, hogy a szemkiloveto magyarorszagot iszlamizalni akaro baloldal meg egyszer hatalomra jusson.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 11:47:34

@Sir Gombóc: "több fajta is él az ország területén.."

Aha, az állatkertben. Amire te gondolsz, az a kizárólag Romániában élő Kárpáti skorpió..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 12:07:57

@morpho: Akkor álljon itt egy másik közvéleménykutatás is a fideszes elfogultsággal nemigen vádolható Sík Endre intézetétől is:

www.tarki.hu/hu/news/2018/kitekint/20180129_valasztas.html

( A simi féle Hír Tv-n rendszeresen rodeózó Závecz kutatásaival mostanában kissé vigyáznék..)

De mégha az általad belinkelt adatokat összeadom, akkoris 1 %-kal elmarad az összes ellenzéki erő népszerűsége (32 vs. 33).
Egyébként meg tetszettek volna közös jelölteket, vagy legalább közös listát állítani. Miért nem sikerült vajon?
( Azt meg nem firtatnám (de), hogy egy Jobbik -DK közös kormányzás hány napig lenne életképes..)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 12:11:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ha kannibál lennél, embert biztosan nem ennél, sokkal inkább gerinctelen csúszómászókat, a magadfajtát..:)

morpho 2018.02.23. 13:17:14

@EU zászlót mindenhova!: Nem ezt írtad nagytudású! Kormányzásról szó nem volt. a szavazók számáról volt szó.
"Ha összeadod a DK, Mszp, LMP hármast, meg azt a néhány fél százalékos kis fing pártot vajon mekkora szám jön ki? Még egy millió sem." Na most ehhez képest az van, hogy 2014-BEN MINDÖSSZE 20 OLYAN KÖRZET VOLT, AHOL A FIDESZ 50 SZÁZALÉK FÖLÖTT VOLT. A maradék 86 kerületben az ellenzék összességében többségben volt. A megosztottság miatt azonban csak 10 körzetben sikerült győznie. És így lett Orbánnak kétharmada. Ez az egész a fideszes választási rendszer miatt van így. ha lenne második forduló, a fidesz baszhatná a két millió választóját. Ezért aztán eltörölte. Ez itt ennyi.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 13:46:32

@morpho: Ok, az téves volt, mert hirtelen 5 millióra saccoltam a szavazókorúakat, holott kb. 8 millió emberről van szó, de ez azt jelenti, hogy még Závecz mérése alapján is kb. 2,6 millió Fidesz szavazó van (33%), és nem 2 millió, amiről a poszter beszélt. A Tárki mérése alapján pedig (8 millió X 0,45 ) 3,6 millió Fidesz-Kdnp szavazó van jelenleg..

"2014-BEN MINDÖSSZE 20 OLYAN KÖRZET VOLT, AHOL A FIDESZ 50 SZÁZALÉK FÖLÖTT VOLT. "

2014-ben a Fidesz- Kdnp közös lista majd 1 millióval kapott több szavazatot, mint a "Kormányváltás" nevű baloldali közös lista (Mszp, Dk, Együtt, Pm, Liberálisok stb.) No comment..Ezek után mégis kinek kellett volna irányítania az országot?

"ha lenne második forduló, a fidesz baszhatná a két millió választóját. "

Hülyeség. Egyáltalán nem valószínű, hogy a jobbikos szavazók átszavaznának a DK-ra meg a szocikra, vagy fordítva. Az LMP-s szavazó meg éppúgy irtózik Gyurcsányéktól, mint a Fidesztől.

"És így lett Orbánnak kétharmada. "

Macron hány szavazóval is érte el azt az igen kiváló eredményt, amit elért? Nézz csak utána..

2018.02.23. 14:07:31

@Sir Gombóc: öööö, őőő, ez pont nem így van.
az árokásást, gyűlölködést a hatalomból (részben) kiszoruló komcsik a médiában tömegével megmaradt hithű követői kezdték nagyüzemben a rendszerváltáskor (pedig okuk nem sok volt rá)
és azóta is folytatják...

vagy úgy látod, ez itt pl. árokbetemető blog? konkrétan ez a cikk kétmillió ember köpködésére, megbélyegzésére, gyűlöletére, kirekesztésére (stb. milyen kifejezéseket szoktatok még használni) buzdít.
vagy nézd meg az okos, nemgyűlölködő mszp-sek hozzászólásait...

úgyhogy hagyjuk a rizsát

1ghost 2018.02.23. 14:17:44

Magyarország két részre szakadt: fideszesekre és a magyar népre.

Ezt a csatát a korrupt, tolvaj fidesz semmiképpen sem nyerheti meg.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 15:08:57

@1ghost: De, meg fogjuk nyerni,és harmadjára koppintuk keményen a liberált, csökönyös kobakotokra április 8-án. Végetek közeleg..:)

ezneménvagyok 2018.02.23. 18:10:30

No, még mondja valaki, hogy a fideszeseknek nincs humorérzékük. Az origón ez az egyik vezető hír:

"Megszökött egy őrült baltás gyilkos, egész Európában keresik"

Kár, hogy ott nem lehet kommentelni, megkérdezném, hogy Azerbajdzsánban keresték-e már?

Persze EZ az őrült baltás gyilkos nem AZ az őrült baltás gyilkos, mert AZ nem megszökött, hanem tuggyukki tuggyukmicsinált... :-D

(Azért a szerkiknek jár a buksisimi :-) )

prakp 2018.02.23. 19:37:55

@csakegyvalaszto: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, így van.

prakp 2018.02.23. 19:46:21

@EU zászlót mindenhova!: Süt a birkaszellem, királyi többes megint... Ha nem vagy kurmánytag, akkor ők nyernek van. Egyébként, tedd is zsebre azt a nyereményt, a történet úgy lesz kerek.

morpho 2018.02.23. 21:37:39

@aleksz róz: Ezt a 2 millió embert a fidesz rekeszti ki a magyar társadalomból, a fidesz csinál totál hülyét belőlük.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.23. 22:03:11

@morpho: Ami nem 2 millió, hanem 3,6 millió a Tárki fenti adatai szerint.. Ja, és a szavazókorú népesség 30-40 százaléka soha nem szokott szavazni, vagyis úgy 2,8 millió ember szarik az egész belpolitikára, még szavazni sem hajlandó elmenni. Mennyi is marad nektek?
8m-3,6m-2,8m=1,6 milló.. Ennyien vagytok libsik, simivonisták összesen..:)

ezneménvagyok 2018.02.23. 22:42:14

@EU zászlót mindenhova!: Nyugodj bele, ezen a választáson a fidesznek is jócskán fog hiányozni abból az állítólagos kétmillióból (a 3,6 millión hangosan röhögök, bocs). Rendszeresen járom az országot, és beszélek olyan emberekkel, akik saját bevallásuk szerint mindig is a fideszre szavaztak. A többség dühös és csalódott. Átszavazni nem fognak (akárcsak a szoci szavazók 2010-ben), de a fideszre sem fognak voksolni, ha megfeszültök se.
A hiányzó szavazatokat persze (efelől sincsenek kétségeim) majd hozzák a levélszavazatok, amiket soha a büdös életben nem fog látni, ellenőrizni senki (mellesleg felbontani és összeszámolni se, ahogy a népszavazási vicclapokkal is történt). Ami nagyon jó lesz, mert az talán majd kiveri a biztosítékot a most még passzív embereknél is.

1ghost 2018.02.24. 00:43:10

@EU zászlót mindenhova!: "Ami nem 2 millió, hanem 3,6 millió a Tárki fenti adatai szerint."

Tényleg? Na ne röhögtess, te rovarevő soroscsicska! Vazze, te napról-napra hangyásabb vagy, mint a tolvaj, korrupt gazdád.

Pedig mióta kiderült, hogy az orbán család szervezetten, folytatólagosan elkövetve, bűnszövetkezet keretein belül lopja az adófizetők pénzét, a gazdád nagyon meg van zakkanva, így hát az a tény, hogy te még nála is hülyébb vagy, igazán szép teljesítmény.

morpho 2018.02.24. 04:18:12

@EU zászlót mindenhova!: "Ami nem 2 millió" Nem én írtam a két milliót, hanem a haverod. Arra reagáltam.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.24. 09:58:07

@1ghost: Készülj a nagy szopásra április 8-án.. Végetek közeleg..;)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.24. 09:59:57

@EU zászlót mindenhova!: A posztoló írt 2 milliót, ami valójában 3,6 millió.. Komolyan, olyanok vagytok, mint Hitler a bunkerben, '45 tavaszán..:)))

ezneménvagyok 2018.02.24. 10:47:53

Ezen már nem is tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek...

2018.02.24. 12:48:53

@morpho: most leírtad majdnem ugyanazt mint a többiek, csak más szavakkal
de hát nem te köpködöd őket, nem te utálod őket, nem te nevezed idiótának őket, azért mert nem értenek veled egyet (ill. a fideszre szavaznak)?
mert szerinted te vagy az okos, I. V. morpho?
há nem? de! nyóc.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.24. 14:01:13

@ezneménvagyok: "Nyugodj bele, ezen a választáson a fidesznek is jócskán fog hiányozni abból az állítólagos kétmillióból (a 3,6 millión hangosan röhögök, bocs)."

Lehet hogy te most röhögsz ezen, de április 8-a után már nem lesz ennyire mulatságos a dolog a számodra. Világosan ott van a Tárki kk. cég január végi adatai közt, hogy Fidesz Kdnp szimpatizáns a szavazókorú lakosság 45 %-a, ami ugye 3,6 millió ember jelent., szemben a Jobbiktól a maszopon át a Dk.ig terjedő ellenzékiek 1,6 millió szimpatizánsával.

"hiányzó szavazatokat persze (efelől sincsenek kétségeim) majd hozzák a levélszavazatok, amiket soha a büdös életben nem fog látni, ellenőrizni senki (mellesleg felbontani és összeszámolni se"

Értem már előre magyarázod a buktát..:) ( Ne zavarojon, hogy ugyaolyan törvényi előírások figyelembevételével számolják össze, ahogy az egyéni körzetek szavazatainak összeszámolása is történik.)

ezneménvagyok 2018.02.24. 14:50:39

@EU zászlót mindenhova!: Az idézetből "elegánsan" "kifelejtetted" a népszavazásos részt. Ja, ugyanolyan törvényi előírások figyelembevételével, mint ahogyan azt is...

Nyolc év kemény munkával Orbán elérte, hogy már azt se hinné el neki senki, ha egyszer nem csalna vagy hazudna. Mondom HA :-)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.02.24. 20:46:11

@ezneménvagyok: "amiket soha a büdös életben nem fog látni, ellenőrizni senki (mellesleg felbontani és összeszámolni se, ahogy a népszavazási vicclapokkal is történt)"

Aha értem, tehát szted nem bontották ki a kvótanépszavazás során a levélszavazatokat. Lehet, hogy azért, mert elvitte a jeti, és ezekkel gyújtották be a tábortüzet King-Kong buliján..? :)))

Szánalmas egyébként ahogy már előre magyarázzátok a buktát. Jó nézni a vergődéseteket..:))

ezneménvagyok 2018.02.25. 22:29:20

@EU zászlót mindenhova!: Akkor most nézd meg, mi történt Hódmezővásárhelyen, és örvendezz :-)
süti beállítások módosítása