B1 blogcsalád



Bicskanyitogató variációk egy témára: naponta használják a fideszesek az ovisokat a kampányban

2018. február 16. - Mr Flynn Rider

Egymás után számolnak be a lapok arról, hogy óvodás csoportokat vezényelnek a fideszes potentát különböző átadóira, rendezvényeire.ovisok_simicsko.jpeg

A minap Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda fideszes országgyűlési képviselője és emberei elé ültették ki az őrmezei Napsugár Óvoda ovisait, aztán pedig egy januári fotó fordult meg a médiában, amelyen Ovádi Péter, a Fidesz veszprémi képviselőjelöltje kivezényelt óvodások előtt beszél egy havas mezőn.

A Honvédelmi miniszter a Facebookon azt írta:

Több mint 50 millió forintból korszerűsítettük a Napsugár Óvodát Őrmezőn. A felújítás során sor került a homlokzat utólagos hőszigetelésére, a lapostető hő-és vízszigetelésére, illetve a műanyag nyílászárók cseréjére.  Nagy örömömre szolgál, hogy számos óvoda újult meg az elmúlt időszakban Újbudán, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy a jövő nemzedéke megfelelő környezetben nőjön fel.

Az ovisok nyilván imádták a nyakkendős bácsit hallani az energetikai korszerűsítésről, amely ráadásul EU-s pénzből valósult meg. (Brüsszelt megállítottuk!)

Ovádi Péter is a Facebookra tette fel az óvodásos képet, amelyre a Szabad Pécs egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét. A fotó január 15-én készült Nemesvámoson, amikor letették a leendő, EU-s és magyar állami támogatásból épülő új óvoda alapkövét. 

ovisok_ovadi_peter.jpg

Pont két hónapja írtunk a csepregi fideszes politikusról, aki "kedves népszokás" keretében a hideg aszfalton térdepeltette az óvodásokat az új utcai burkolat átadásán.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7813671860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK18 2018.02.16. 11:51:42

www.youtube.com/watch?v=_WDRa3qc8Y4

és ez csak egy példa, hogy a gyerekek mindig előkerülnek.

meg egy másik:

www.youtube.com/watch?v=uSwt8UMru5c

csak nem megint kettős mérce problémátok van? :)

2018.02.16. 12:29:34

Uristn.... Egy közösség legifjabb tagjai is megjelennek egy olyan eseményen, ami egy később őket befogadó intézmény születésének első pillanata, annak ünnepe. Hová lesz így a világ? Amikor is a jövőt ünnepeljük és nem a múltba révedve ostorozzuk önmagunkat? Engem rettegéssel tölt el (egyetlen biztató jel, enyhítő körülmény, hogy a gyereksereg kellően sokszínű!)

aptikjampó 2018.02.16. 18:44:29

Érdekes fajzat a libbant! Itt ajvékol átadóünnepek miatt (alattuk nem nagyon volt mit átadni) nem is olyan régen meg kisdobosnak úttörőnek öltöztetve hurcolták a gyerekeket dicsőséges 133 napot, felszabadulást, meg a bánatos valagamat ünnepelni!
süti beállítások módosítása