B1 blogcsalád



Újabb szereplés a fideszes kampányban: Köves Slomót Orbán Ráhel ügyvédje is felhasználta

2018. február 06. - Mr Flynn Rider

Bajkai István, a Körúti Korzó nevű, egyébként rettenetesen alpári színvonalú fideszes kampányújság címlapján virít, egyben Orbán Ráhel ügyvédje is. Köves Slomó neve is szerepel a címlapon, egy apró csavarral.

bajkai_koves_slmoo.jpg

A Körúti Korzó és Bajkai István teljesen hülyének nézi a választókat, ahogy a Fidesz maga általában. Ez az újság szövegeiből és a kiadvány dizájnjából egyértelműen látszik.

  • Egybites politikai üzenetek,
  • félelemkeltés,
  • migráncsozás
  • és vállalhatatlan minőségű írások

jellemzik a Fidesz által kiadott kampányújságot, ami elképesztő erővel tolja előre Orbán Ráhel és a milliárdos lopási ügyéről híressé vált Tiborcz István ügyvédjét, Bajkai Istvánt. 

Bajkairól érdemes tudni még, hogy hirtelen aktivizálta magát a múlt év végre felé; addig Erzsébetvárosban csak látszólag tett-vett, mint alpolgármester. Ám egy hirtelen húzással 2017 őszén kiütötte a Fidesz helyi potentátját, Rónaszékiné Keresztes Monikát a Fidesz választókerületi elnökét a pozíciójából, azaz leszámolt a helyben egyetlen erős ellenfelével a pártban. Ezzel egy időben rendet tett a parkolási társaság valószínűsíthetően korrupciós szerződésében is.

Azóta Bajkai mindent megtesz a képviselőségért: az arcával, illetve a Fidesz logójával díszített tojást és tejet oszt a helyieknek és ezerrel kampányol. Mindenhol feltűnik, ahol történik valami, bár a Bulinegyed problémáira ő se volt képes (vagy nem akart) megoldást találni. (Pedig, ha valakit a helyiek bizonyosan megválasztanának, az az, aki megoldja, hogy az angol turisták ne hányjanak az ablaka alatt hajnali háromkor ordítva. Az Index cikke valószínűsíti, hogy nem szeretne egyértelműen a lakók mellé állni, mint Rónaszékiné Keresztes Mónika.)

bajkai_istvn_tejet_oszt.jpg

Az Index hosszasan mutatta be a befolyásos ügyvédet (érdemes a cikket itt elolvasni), aki a Fidesz egyik alapítója és sokáig semmilyen közéleti szerepet nem vállalt, most mégis egyéniben indul ebben a két belvárosi kerületben, ki tudja, miért.

Azért érdekes Bajkai szerepvállalása, mert az ügyvédi irodája ott forog a közbeszerzések körül, az Orbán-családot is képviselte többször sajtóügyekben. Tehát nincs szüksége a pénzre és a hatalomra. 

 

(A Magyar Nemzet adott róla hírt, hány milliót keres Bajkai egy hónapban a 300 ezres alpolgármesteri fizetése mellett.)

Értelmes és visszahúzódó embernek ismerik, aki mintha most megváltozott volna. Az őt sztároló kampányújság pedig olyan szakmai színvonalon készült el, mintha a kerületiek alig tudnának írni-olvasni. A célcsoport láthatóan a nehezen látó idősebbek és az iskolázatlanok lehettek, mert ordító címek és óriási Bajkai-képek csúfítják az oldalakat. A Körúti Korzó a Terézváros-Erzsébetváros választókerület fideszes kampányújságja, amiben Bajkai István minden oldalon szerepel. (Kivéve az elmaradhatatlan keresztrejtvényt és a sztárpletykákat, amiket úgy szuszakoltak be a végére a propagandakiadványba, nyilván, hogy elmondhassák, ez egy újság.)

  • Címlap: Bajkai István az Andrássy úton, az Operánál a metrómegálló korlátjának támaszkodik.
  • Első-második oldal: Bajkai István interjút ad;
  • Harmadik-negyedik oldal: Bajkai István zongorázik, egészségügyisekkel fotózkodik, fenyőfát oszt, időseknek és gyerekeknek oszt ajándékot;
  • ötödik oldal: itt nem szerepel Bajkai István, viszont szerepel Köves Slomó, akinek egy régebbi, HírTv-s nyilatkozatát rakták be a szemfüles fideszes marketingesek;
  • hatodik oldal: Bajkai István képe alatt a szövegek, amiknek ugyan nincs köze Bajkai Istvánhoz, de érdekesek: olcsóbb lett az internet, dupla annyi pénzt kaphatnak a családok, elengedhetik a Diákhitelt, folytatódik a GYED Extra.
  • nyolcadik-kilencedik oldal: migráncsozás, vörös nagy betűkkel olvasható, hogy Izrael elűzte a migráncsokat, ajd a kilencedik oldalon, Bajkai István megjegyzi: csak a Fidesz tudja megvédeni az országot (alatta Kovács Ákos fideszes énekes: káros lenne migráncsokkal pótolni a meg nem született gyerekeket. Alatta elolvashatjuk, hogy a nyugati értékek ellen nem Magyarország lázad, hanem maga a nyugat (sic!). (Kinek juthat ilyesmi az eszébe, te jó ég – sóhajtunk fel.)
  • Tíz-tizenegyedik oldal: Bajkai István támogatja az otthonteremtőket és éjszakai razziázik az újonnan kinevezett rendőrkapitánnyal a bulinegyedben.
  • Maradék négy oldal: sztárpletykák, keresztrejtvény, kis emeszpézés.

bajkai_koruti_korzo.JPG

Köves Slomó és Bajkai kapcsolata nem újkeletű: a rabbi és a Fidesz titkos aduásza körülbelül egy évvel ezelőtt közösen osztottak ételt a hetedik kerületben. (A 24.hu beszámolója az ételosztásról itt olvasható.) Korábban pedig a Márton napi ünnepségen is együtt szerepeltek, nyilvánosan. Tehát mondhatjuk, hogy Köves Slomó régi, jó ismerőse az ügyvéd-politikusnak. 

Köves Slmoót a Körúti Korzó is idézi, de egy kis csavarral: pofátlan módon a Simicska-féle HírTv-nek adott nyilatkozatát vették elő, miszerint „nem lehet összefogni a Jobbikkal”. Az újság szerkesztői ezt a mondatot annyira fontosnak vélték – pedig maga a cikk egy bekezdés az újságban -, hogy a címlapra is kirakták. Vagyis, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija már a második fideszes jelöltnek segített be a kampányban. (Korábban Hollik István szórólapján tűnt fel, aki a kormánypártok jelöltje a Belvárosban. Ezért később elnézést kért. és a Mazsihisz rabbitestületének elnöke nem mulasztotta el kioktatni a propagandában való szereplésért.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9713639502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.07. 09:07:56

Olybá tűnik Slomó bármelyik politikussal haknizik, amennyiben a szervezete támogatást kap...

high up! 2018.02.07. 09:31:06

Egybites politikai üzenetek,
félelemkeltés,
migráncsozás
és vállalhatatlan minőségű írások

Mégis, egy funkcionális analfabéta társadalomban milyen más üzenet kellene nyomni
a nép felé? Meg mi más eszközzel kellene befogni a birkákat szavazónak?

Orbaneszku csak azt csinálja amire ez a nép genetikailag hajlamos. Ezeknek vezér kell aki majd megmondja nekik meg helyettük elvégzi, meg megvédi őket. Oszt Orbeneszkutól ezt fullban megkapják.

Csak azzal nem számol Orbaneszku, hogy a birkák időnként felsimerik az átverést és akkor akasztani akarnak. Igaz, ehhez mindig kell vagy 20-40 év mire a féleszű magyar birkája rájön hogy mi a valóság. Oszt akkor 2 percig forradalom van, meg 5 percig vezérnek hiszi magát a birkatömeg: Utána viszont viharos sebességgel zuhan vissza a megvezetett birka létébe. Orbaneszkunak és a tolvajbandájának egy napon csak ezt a 7 percet kell majd valahogy túlélnie, oszt utána bódogan élhetnek míg el nem fogynak a milliárdjaik.

FOLYTASSUK!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.07. 09:35:44

Valahol azért furcsa, hogy a ballib hírhamisító fércmunkások, ilyen nyíltan elvárják, hogy a zsidó szervezetek és képviselőik, rabbik, csak és kizárólag a ballibeknek segítsenek, csak az ő oldalukon mutatkozzanak.

Merthogy pl Köves Slomó és mások is, számtalan alkalommal mutatkoztak ballib politikusok mellett is különféle rendezvényeken.

Azért is fura ez a stigma sütögetés, a Fidesszel szimpatizálók, velük egy rendezvényen mutatkozók mellett, mert a Fidesznek van ma magasan a legtöbb szavazója.

Azaz lehet úgy csincsálni mintha ez ciki lenne, de nem az.
Mitöbb.
Ballibnek lenni ciki, és egyre cikibb.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.07. 09:37:54

@high up!:

És mi van ha esik ?

Merthogy az ilyen kiszámíthatatlanul szemerkélő eső nagyon hazavághatja az ilyen ballib fotelforradalmárok lelkesülését, a tapasztalat szerint. :DDD

fuszujka 2018.02.07. 10:44:34

@Rettegek mert ballib vagyok: egyébként mi a véleményed a jobboldali (konzervatív) liberálisokról és azokról a baloldaliakról, akik nem liberálisok?

NemodaBuda 2018.02.07. 12:25:33

Akár esik, akár fúj, orbánnak és rezsimjének mennie kell ! Létszükséglet. És mivel az azt fenntartó, továbbsegítő részeknek is annyi, Slomo fiúnak is fel kellene vennie a nyúlpipőt. Így illene. Mivel sem Slomo, sem az a hülyegyerek "félek mert ballib vagyok" a fideszt segíti, rezsket a jelenlegi pénzhosztási rendszerét (mert kiismerte magát benne) - bűnrészesek abban a fosztogatásban, ami itt folyik. AKár akarják, akár nem. De hát, akarják is, erősen ....

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.07. 12:29:47

@NemodaBuda:

A te értelmezésedben a Magyar választópolgárok elsöprő többsége bűnrészes, és a hazaáruló ballibek szavazói a mérvadóak.

Más szavakkal, a te értelmezésed magasról leszarható. :DDD

jolaca 2018.02.07. 13:32:50

Slomónak elég puha a gerince, hogy le tudjon hajolni minden guruló krajcár után...

elvis56 2018.02.07. 15:04:49

Slomó nincs pénz hogy a parokás hazudozó megèlhetési Holiknak a seggét kell nalni?

BAZINGA2 2018.02.07. 15:38:28

Láttam a riportot vele, még szerencse hogy később ültem le enni, mert lehánytam volna. Undorító egy fazon. Pardon! ... undorító egy rabbi.

WYW 2018.02.07. 16:59:21

Slomónak kinéz egy újabb kóser vágóhíd jelentős közpénz támogatással.

2018.02.08. 00:39:11

Köves Slomó a Fidesz díszzsidója lett. Volt már díszcigány is, a Flórián.
Ahogy Hofi mondta: "Pénzért mindent! Pénzért szopok, nyalok, gombot varrok."

averageuser 2018.02.13. 17:53:05

@Rettegek mert ballib vagyok: Igen pontosan ez a helyzet. Bűnrészesek vagytok. Lásd OLAF: Bűnrészes a pályázat kiírója beadója elbírálója az ellenpályázatnál dettó. Bűnrészes az önkormányzat 35 darab. Bűnrészes az ügyészség rendőrség minisztérium. Bűnrészes aki rájuk szavaz 1 krumpliért 1 pohár tejért. Köztörvényesek vagytok mindannyian.
süti beállítások módosítása