B1 blogcsalád



Teljesen kiakadt a kormány, mert nem hagyták neki, hogy agyonhallgassa a miniszterelnök vejének csalási botrányát

2018. február 02. - nickgrabowszki

Lázár szerint példátlan és diszkriminatív, hogy Brüsszel vizsgálja a Tiborcz-ügyet, és visszakéri az ellopott pénzt.rahel-tborcz.jpg

Most éppen nem Soros, az IMF vagy az ENSZ, hanem Brüsszel és OLAF akar beleavatkozni a választási kampányba a Fidesz szerint, azzal, hogy egyáltalán vizsgálni merészelte az uniós támogatásból finanszírozott

előre lefixált és túlárazott

magyarországi közvilágítási pályázatokat, amelyeken keresztül Tiborcz István akkori cégének, az Eliosnak játszották át a közpénzt. Továbbá, mert vissza meri kérni a magyar kormányon keresztül a miniszterelnök vejének kifizetett 13 milliárd forintot.

Lázár János kancelláriaminiszter arról tájékoztatta a szocialista Legény Zsolt országgyűlési képviselőt, hogy az Orbán-kormány levélben tiltakozik Brüsszelben az Európai Bizottságnál és az OLAF-nál (a Csalás elleni Hivatalnál),

magyarázatot kérve erre a példátlan és diszkriminatív, az eddigi joggyakorlatnak ellentmondó eljárásra.

Lázár szerint főleg az mond ellent az eddigi joggyakorlatnak, hogy az OLAF előbb szivárogtatta ki a vizsgálat megállapításait (ami a miniszter megfogalmazásában puszta vélemény) egy amerikai gazdasági lapnak, mint ahogy azt a kormány megismerte volna.

Ám ez már nem is csak egyszerű vélemény, hanem

puszta hazugság.

Az OLAF megállításait még tavaly postázták Budapestre, még karácsony előtt olvasta a kormány, csak a nyilvánossággal felejtették el közölni Orbánék.

Az OLAF-nál legalább 3 hetet vártak, de mivel a magyar kormány nem volt hajlandó publikálni a jelentést, az agyonhallgatást megakadályozandó adták ki a Wall Street Journalnak a vizsgálat összefoglalóját. 

Az Orbán-kormányt azért érintette érzékenyen az ügy, mert a kampány alatt, a választásig nem tervezték nyilvánosságra hozni a brüsszeli verdiktet, majd csak utána, amikor már úgysem lesz semmi jelentősége.

  • A visszakövetelt 13 milliárd forint miatt nem aggódnak - azt majd kifizetik a magyar adófizetők.
  • A Tiborcz elleni bűncselekmény miatti vádemelés miatt sem kell fájjon a fejük - amíg Polt Péter a legfőbb ügyész, addig a miniszterelnök veje (vagy egyéb Fidesz-, Orbán- és kormányközeli oligarcha) nem fog bíróság elé kerülni.

Ami egyedül aggasztja őket, hogy ez az ügy rontja a választási esélyeiket. (Főként a kétharmadra.)

Erre mondhatják az OLAF-nál, hogy ha ez fáj, akkor tetszettek volna nem lopni. Mert Brüsszelt láthatóan egyre inkább dühíti, hogy gátlástalanul ellopnak mindent, amit érnek, és semmi, de semmi következménye nem lesz, mivel a

kezükben tartják a vádemelésre egyedül jogosult hatóságot.

Hát akkor legalább a nyilvánosság tudjon már róla, és ne akkor, amikor azt a bűnelkövetők megfelelőnek tartják.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7313626582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK18 2018.02.02. 11:58:25

Továbbá, mert vissza meri kérni a magyar kormányon keresztül a miniszterelnök vejének kifizetett 13 milliárd forintot.

aha. mert neki fizették ki. srácok, minek kell ennyire gyengén hazudni?

Az OLAF-nál legalább 3 hetet vártak, de mivel a magyar kormány nem volt hajlandó publikálni a jelentést, az agyonhallgatást megakadályozandó adták ki a Wall Street Journalnak a vizsgálat összefoglalóját.

mert egyébként az a megfelelő eljárás, hogy véletlenül sem az uniós fórumokon hoznak valamit nyilvánosságra, hanem a WSJ-on keresztül :)

A visszakövetelt 13 milliárd forint miatt nem aggódnak - azt majd kifizetik a magyar adófizetők.
mint a négyes metrót végül. nem használjuk, de legalább kifizethetjük :)

FCUK18 2018.02.02. 11:59:29

ja, mielőtt azzal jön valaki, hogy védem a fent nevezetteket: eszemben sincs, aki lopott, bűnhődjön meg érte.

2004-ben csatlakoztunk, haladjunk szépen időrendben.

Peter Götz 2018.02.02. 12:50:06

@FCUK18: Hol épült a 4-es metró,mit csinált a mostani kormány ez ügyben !??

FCUK18 2018.02.02. 13:08:45

@Peter Götz: befejezték azt, amit korábban nem sikerült többször módosított határidőre sem, és még úgy is sikerült, hogy a korábbiak ellopták a felét. te nem itt élsz?

sZulamith 2018.02.02. 13:54:40

Az elhíresült szekszárdi mutyi ügy az nem diszkriminatív, pedig az nagyon sok embernek a megélhetését kockáztatta. Aztán kitudja még hány embernél döntötték el a pályázat sorsát a párt hovatartozása alapján, csak arról nem készült felvétel. Ugyan már!

azigaziraptor 2018.02.02. 15:09:33

Ha valaki Orbán Viktor, v hozzátartozója, lophat kedve szerint!

boborján20 2018.02.02. 20:09:48

@FCUK18: te mekkora egy tetű vagy, hogy ezt a két férget is véded itt!

gondolom, te is benne vagy a harácsban, azé sikálod ezeket a szemeteket tisztára itt minden nap.

a bőr hűlne rád rohadék!

Exploiter 2018.02.02. 21:36:41

Erre mondjuk nem ártana egy európai központi ügyészség. Akkor talán nem az adófizetőknek kellene visszaperkálni a pénzt. Igen jót nevetnék ahogy jönnek lefoglalni a családi vagyont.

2018.02.02. 21:45:30

@FCUK18: akkor most neked mi is fáj? Ha négyes metró, akkor ez nem is jogos? Ha a kormány nem reagált a megkeresésre, akkor meg sem történt? A kettő üti egymást.
Egyébként 3555.

morph on deer 2018.02.02. 21:49:04

Hát most, hogy már az ENSZ is a Soros-terv megvalósításán dolgozik, - ráadásul direkt “Magyarország érdekei ellen”- az ember nem lehet eléggé óvatos.

Mert csak képzeljétek el, ha ez így megy tovább, még a végén képesek lesznek rá, és a Nehéz Kő KFT-ről is írnak valamit!
Vagy az egyéb ‘nemzetthy’ pénznyelő megoldásokról, akkor mi lesz!

Ebből is látszik, hogy nem szabad kicsinyesnek lenni, ha a “haza megvédése” a tét! Igenis meg kell többszörözni a Soros elleni reklám-erőfeszítéseket, mert láthatóan az a nyamvadt 12 Mrd forint nem volt elég!

Előbb Magyarország, aztán Brüsszel, most meg már az Egyesült Nemzetek Szervezete is Soros kezébe került!

Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az éber tekintetű Szijjártó még azt is ki fogja deríteni, hogy már a Jóisten is Soros befolyása alatt áll, egyedül a mi hős végvári viktorunk áll ellen és harcol..!

Mint azok a japán katonák, akik még a hetvenes évek közepén sem hitték el, hogy valóban vége a II.Világháborúnak, és kitartottak a lövészárkaikban...
Eléggé sajátságos irányba fejlődött gondolkodásmódra vall, szó ami szó.

Majkul Dzsekszon 2018.02.02. 22:07:32

Hiaban probalnak ilyen eroltetett hazugsagokkal terelni a lipsik, inkabb a 270 milliardos metro lopas erdekelne az embereket.

boborján20 2018.02.02. 22:09:27

@Majkul Dzsekszon: májköl a mészaros/geci féle 1000csilliárdot mikor fokjátok visszafizetni?

erről pofázzál rohadék!

Xooner 2018.02.02. 22:21:20

@FCUK18: Engem inkább az érdekel, hogy milyen érzés ingyen és bérmentve, minden áldott nap, foggal körömmel harcolni azért, hogy korrupcióból meggazdagodott multimilárdosokat védjél? Ülsz valahol a csóró kis lakásodban, és azzal töltöd a fél életed, hogy olyan multimiliárdosok becsületéért folytass reménytelen küzdelmet, akik a többmilárdos magánrepüőjükről szarnak a fejedre. Mit gondolsz, hány embert sikerült itt valaha meggyőznöd bármiről is?

Akiket védesz, azok abból a pénzből élnek, amit te és én arra fizetünk be az államkasszába, hogy legyen belőle normális egészségügy, oktatás, közlekedés, államigazgatás, stb. Ők ezt szétosztják maguk között és a saját jólétükre költik. Te szart se kapsz belőle, hiába harcolsz értük, ha beteg leszel, mész ugyanabba a szar kórházba mint mindenki más, ha utazol, ugyanazzal a szakadt vonattal utazol mint mindenki más, ha autózól ugynazokon a szar utakon teszed mint mindenki más. Ők repülővel, helikopterrel, luxusautókkal járnak, kúriákban, luxuslakóparkokban laknak, a gyerekeiket külföldi (nyugati!!) elitiskolákba járatják, a kórházban várja őket a vip részleg, az ország földjeinek. Te pedig szart se kapsz mindebből, csak az elvárást, hogy harcolj értük.

Őszintén sajnállak téged!

neko1967 2018.02.02. 22:21:29

Európában két országaikat vezető politikus csinált a falujában stadiont és első osztályú - ezt nem a minőségre értem - csapatot. Az egyik Ceausescu volt........

Brix 2018.02.02. 22:21:37

A vàlasztàsi ígéretüket azért betartottàk , ez a lényeg! Fidesz, 2010: " Az embereknek elegük van a luxuskormànyzàsból, (....) puritàn elveket szem előtt tartó kormànyzàsra van szükség..."

Xooner 2018.02.02. 22:24:08

@Exploiter: Létrejött az európai ügyészség, csak sajnos a részvétel opcionális volt. Kitalálod melyik ország nem akart a tagja lenni, ugye?

Nincs közöttünk csicska 2018.02.02. 22:49:21

Semmi jelentősége, megnygtató a tudat h a lippsik nem váltjál le Orbánt soha, most tavasszal meg senki.

A Jobbikra kiváncsi vk, mivé növi ki magát.

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:12:09

Felségárulás.
Maj' Szilárd jól lefejel mindenkit Brüsszelben, miután kiléptünk az ENSZ-ből, azt' megértik melyik urolkodóházzal foglalkozzanak!

boborján20 2018.02.02. 23:19:12

@dr. mesterséges színezék: azé remélem hadat üzenünk a zensznek! hülye köcsög banda!

remélem szargyártó odapírit a hajbalzsámmal!:)))

jézusz, ez az ország tényleg létezik?

Exploiter 2018.02.02. 23:23:34

@Xooner:

Hát ha az ilyesmi opcionális, akkor látszik, hogy még gittegylet.
Nem mintha naiv lennék, odaát sem biztos, hogy ennek következménye lenne.
Ég, szara'egész.

Leooo 2018.02.02. 23:37:19

@Majkul Dzsekszon: Picinyem te nyilván nem Hódmezővásárhelyen, Dunaújvárosban, meg a többi nyomorult fitymaszos városban lakhatsz, mert akkor te se tudnál este 10 után hazamenni zseb-/fejlámpa nélkül a 'nagyon sikeres' Elios-os lámpacsere programok után és nyilván A SAJÁT BŐRÖDÖN IS ÉREZNÉD AZ ÁTB@SZÁST, amit fütyiszék művelnek a jónéppel, ugye te türhő??

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:37:23

@boborján20: Derék vazallus vagy, boborján fiam! Ha így folytatod, a jövőben te Urad az üres szotyihéjjal félig kimagvaltat is köpni fog neked a lelátóról.

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:39:03

@dr. mesterséges színezék: Mármint ha ezt a karaktert hozod folyamatosan. Ez már majdnem Macisajt.

boborján20 2018.02.02. 23:39:57

@dr. mesterséges színezék: eszt biztos nekem akartad küdeni?:))))

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:40:19

@boborján20: Ez a vicc a nyájnak A politika.
És EZEK képesek fikázni az usákokat a szerény képességükért.

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:42:44

@boborján20: Jogos a kérdés. Dzsekszont illette volna, ha látnék még a szemüvegtől.
Neked még sokat kell dolgozni a NER-kompatibilitásért. Na majd a Szilárd megmutatja neked is, nekem is.

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:45:12

@Leooo: Az nem sötétségnek hívják a NER-ben, hanem unortodox világosságnak.
A lipsik meg jöhetnek luxokkal meg lumenekkel... mert illuminátusok, azér'. Lebuktak itt is.

boborján20 2018.02.02. 23:46:41

@dr. mesterséges színezék: én inkább a lézertől szeretnék tanulni:)

hogy a rohatt fityeszmaffia egyszer lógni fok, az fiksz, csak a dátum nem az.

dr. mesterséges színezék 2018.02.02. 23:52:19

@boborján20: A fellógatáshoz visszafogott tömeg kell. Amikor a nyáj rájön, hogy átbaszták, és családostul visszakerült '92-be, és nem lesz még egy európai remény, nem lesz az olyan lassú lefolyású, hogy megvárják, amíg kötélért szalad valaki.

Viktor betegségét bizonyítja, hogy ő éppen elég történelmet (mást se) tanult ahhoz, hogy tudja, hogy ez a kötelező képlet, de nem áll le.

A középvazallusok ostobaságát pedig az, hogy nem érik fel ésszel, hogy Viktort hány centi páncél és hány fegyveres választja el a kellemetlen valóságtól, és hány őket.

birka menet 2018.02.03. 00:29:50

@FCUK18:

Te hivatásos elmebeteg, azt hallottad már, hogy az OLAF-nak igaza van, a tolvaj Orbán gazdád a milliárdnyi közpénzt vagonokban lopatja a családjával, a gázszerelőjével meg a fideszes sleppel. Csak te, a nagyonhülye kismeber nem kap belőle semmit, maximum ezer forint rezsicsökkentést.

birka menet 2018.02.03. 00:31:43

@boborján20: "a rohatt fityeszmaffia egyszer lógni fok"

Akor az ünnepnap lesz Orbánnak, hiszen miden vágya az volt nem is olyan régen, hogy vezessék be a halálbüntetést.
Járjunk a felcsúti kedvében és adjuk meg ami jár neki!

Bajer Zsolt 2018.02.03. 01:45:03

@birka menet: Elobb lesztek tik dunaba love, a tobbi hazaarulo sorosberenc libbanttal, aztat garantalom.

64 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.02.03. 01:53:20

@birka menet: "Orbán gazdád a milliárdnyi közpénzt vagonokban lopatja a családjával, "

Meg ha ugyis lenne, MEGERDEMLIK. Szazszor annyit is MEGERDEMELNENEK. Megvedtek az orszagot es Europat az araboktol. A libsiknek nem sikerult iszlamizalni magyarorszagot, bevezetni a saria torvenyt, es ez minden penznel tobbet er.

Gerolsteiner 2018.02.03. 07:03:22

A blogírás uwe bollja újra minőségi posztot tett le az asztalra.

birka menet 2018.02.03. 08:15:17

@64 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig:

Azon látszik a legjobbban hogy a felcsúti paraszt gazdád az utolsó fillért is ellopta az államkasszából hogy se rád, se önmagára nem maradt egy vas se hogy elmegyógyintézeti kezelést kapjatok.
Amúgy meg áprilisban a Soros Párt a betonba tapos titeket és hatalmas megrendelést fog adni a lámpavas gyárnak.

BiG74 Bodri 2018.02.03. 08:19:35

@birka menet:
Energiatakarékos lámpavas gyárnak?

megamedve 2018.02.03. 08:29:13

Fidesz=bűnözők
Ezt már 6 éve mondom.
Akkor még nem volt soros sehol, akkor rezsidémon volt kb.
A magyar emberek nagy többsége=idióták.
Agyuk helyén káposztalé.
Mondjuk ezt már 30 éve tudom.
Fidesz módszere: találj egy hülyét, aki kivált egy értelmest.
Mivel ebben az országban sokkal több a hülye, ezért ez működik.
Magyarország a hülyék országa.
Ez van.

Gábor Szögyéni 2018.02.03. 08:55:55

@morph on deer: :) Állítólag küszöbön a Föld mágneses pólusának váltása. Ki szervezi ezt is? Soros! Miért is? A Kárpát medencei magyarság teljes elpusztításáért. A megoldás: VIKTOR :)

Fergio 2018.02.03. 09:11:50

@64 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig:
Megvédték Európát a 150 km-es kerítéssel! Magyarországot megvédték 1291 menekülttel szemben! Ja, nem, mert végül azokat is beengedték, csak közben elbasztak 12 milliárdot menekült ellenes propagandával... Ha neked 1 napod lenne még a szopásig, az is sok lenne...

Európai téridő 2018.02.03. 09:34:36

És az, hogy azok az Elios'-féle kandeláberek xarok, az is vélemény, ugyebár?

1ghost 2018.02.03. 09:45:35

Baromi csend van az OLAF jelentés körül. Orbán vejkó 13 milliárdot lopott, képzelhetjük, hogy mennyit akarna még lopni, ha a korrupt, tolvaj apósa hatalomban maradna.

Bármely más EU-s országban már az egészt társaság rég a sitten rohadna, ezek meg még mindig a képünkbe hazudnak miközben szétlopják az országot, de nem ám rongyos százmilliiókkal, hanem száz és ezermilliárdokkal.

Ápráilis 9-én a nemzet előtt álló első feladat, a narancsos bűnszövetkezete lopásainak feltárása. Olyan lesz ez, mint a II. világháború után, amikor a nácik rémtettei napvilágra kerültek. Most még el sem tudjuk képzelni, hogy mennyi disznóságot követtek el ezek a fideszes gazemberek.

Ha a fidesz bukik, örökre végük, mert a következő 200 évet a rács mögött töltik ezek a mocskos tolvajok az kurvaélet.

1ghost 2018.02.03. 09:48:15

@FCUK18:

Ez a szarházi hazug orbántroll meddig szennyezheti még ezt a blogot?

Toadwart66 2018.02.03. 10:54:21

Aztán a levágott kezek hol vannak? Még mindegyiknek megvan az összes végtagja. Már a seggüket se tudnák maguk kitörölni, ha betartották volna amit ígértek.

Scott Tenorman Must Die 2018.02.03. 11:02:16

@1ghost: ezt magadtól kéne megkérdezned, kedves habonytroll. hiába tagadod, az értelmesebbje tudja, h álnick vagy.

bóvli ország jobban teljesít 2018.02.03. 12:42:09

Ráhelnek több udvarlója is akadt, de Orbán azzal engedélyezte a frigyet, amelyik vállalta hogy társ lesz a közpénz lopásban.

BiG74 Bodri 2018.02.03. 12:47:35

@bóvli ország jobban teljesít:
Ne szórakozz, akkor az egész fityisz elit beállhatott leánykérőbe.

bóvli ország jobban teljesít 2018.02.03. 13:10:07

@BiG74 Bodri:

Volt is tülekedés!
Aztán Szíjártót kiengeszeték egy luxus lakással, Rogánt a letelepedési kötvényekkel, Kósát meg egy disznóteleppel. Matolcsy meg megkapta Vajda Zitát.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.02.03. 13:45:45

@neko1967: Volt még egy: Željko Raznatovic, vagyis "Arkan". Háborús bűnös, gengszter, és az Obilic nevű focicsapat tulajdonosa. Az örökös Partizan-Zvezda párharcba egyszer be tudtak furakodni, megnyerték a bajnokságot. nem volt túl nehéz, a bírók nem mertek ellenük fújni, kedves volt nekik a saját életük.
Nálunk is van már csapatuk a mi gengsztereinknek. Azt gondolom, hogy a közeljövőben ők is szeretnék megnyeretni velük a bajnokságot - hiszen focializmus van, vagy mi a fene, nem?
És/de nagyon remélem azt is, hogy ezek a kutyák, ill. bocsánat a kutyáktól, azok nemes állatok, kártékony férgek, úgy fognak járni, mint Ceausescu, és Arkan. Vagy majdnem pont úgy... mert nekem a kötél jobban tetszene mint a golyó.

neko1967 2018.02.16. 19:24:53

A tocsik-ügy 1998-ban! 700 millió forint!
Boldog békeidők!

Csucsupa 2018.03.14. 00:42:36

Semmit sem kell visszakérni, semmit sem kell visszaadni. Hiszen hamarosan nem lesz már kitől kérni és ki adjon, tekintve hogy meg lesz lincselve ez a hazaáruló tolvaj is a többivel együtt...
süti beállítások módosítása