B1 blogcsalád



Az állampárt által működtetett Alkotmányvédelmi Hivatal szivárogtatott a propagandamédiának egy ellenzéki képviselővel szemben

2018. január 22. - Mr Flynn Rider

A hirado.hu féligazságokat kezdett el terjeszteni Németh Szilárd nyomán Szél Bernadettről és a szakértőjéről. A titkos információkhoz az Alkotmányvédelmi Hivataltól jutottak hozzá. 

nemeth_sziard_nemzbiz_bizottsag.jpg

Akárhogy is, a Fidesz már nem csak az ügyészséget és az ÁSZ-t használta fel a politikai propagandájához és választási győzelméhez, hanem az Alkotmányvédelmi Hivatalt is.

Sokáig „vicc kategóriaként” lehetett emlegetni Németh Szilárd, a beszélő krumpli kirohanását Szél Bernadettel szemben, de az ügy egy újabb fordulata rávilágít, hogy a Fidesz tényleg beindította a titkosszolgálatokat is az ellenzék ellen.És így

a történet már vérkomoly és azokat az időket idézi, amikor a ballonkabátos emberek a fekete autóval mentek az "állam ellenségeiért".

A történet ráadásul több fázison ment keresztül, mire elnyerte a végső állapotát. Először Németh Szilárdot az MTI idézte. A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP „Soros György érdekeit szolgálja” (implicit kijelentették egy egész pártól, hogy hazaáruló), ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna. Mindezt az MTI szerint Németh Szilárd jelentette be, aki a testület fideszes alelnöke. A beszélő krumpli azt állította, hogy mindezek miatt az LMP-s képviselő „nemzetbiztonsági kockázatot” jelent.

Ekkor jött az első magyarázkodás az ügyben, nyilvánvalóan a beszélő krumplinak is feltették a kérdést: mégis, hogyan képzeli az egészet, odaáll a bizottság ajtaja elé, hogy a testével tartóztassa fel az LMP-s hölgyet? Vagy hívatja a kopaszokat, mint a Választási Irodánál?

A Fidesz alelnöke erre megcáfolta a saját maga által adott korábbi nyilatkozatát és az alábbiakat válaszolta:

„nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a Soros-terv téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert egészen mást képvisel, mint a magyar érdek.”

Szóval, Szél Bernadett először ki volt tiltva, aztán mégsem.

Eközben a kormányzati propagandának kiadták, hogy gyártsanak érveket a beszélő krumplinak, mert érezték, hogy ez így kínos handabandázás. A gépezet pedig beindult.

A másnapi hírekben a sztori újabb transzformációját vehettük észre: már nem az LMP-s politikus „van kitiltva” az ülésről, hanem a Fidesz fog kivonulni róla, ha azon megjelenik Szél Bernadett. Újra elhangzott a mantra: a bizottság LMP-s tagja „Soros György érdekeit szolgálja”, és nem szeretnék, ha fontos információkhoz jutna az ülésen, mert „nemzetbiztonsági kockázat”. 

Szóval mégsincs kitiltva, hanem a Fidesz fog róla kivonulni. 

Németh Szilárd elkezdte körbeturnézni a propagandamédiát ezzel a sztorival. Ilyeneket mondott:

„Az LMP gondoskodjon arról, más képviselje a pártot, ne olyan, aki egyértelműen Soros György zsebében van”.

Nyilvánvalóan elő kellett állni valami bizonyítékkal, valamivel, ami ennél kézzelfoghatóbb, ezt a Fidesz propagandistái is érezték. Meggyanúsítani valakit hazaárulással, kitiltani a munkahelyéről a szokásos propagandadumával elég gyenge lábakon áll. A hegyek vajúdtak és végül egeret szültek: a hirado.hu megtalálta Szél Bernadett egyik tanácsadóját, akiről igaz echte náci stílusban írtak olyan hergelő cikket, mint amiket a 30-as évek végén a zsidók ellen, az ötvenes években pedig a kulákok ellen olvashattunk a magyar médiában. Olyan „bűnöket” tulajdonítottak neki, minthogy

„a szakértő 1986-ban Kabulban, Afganisztánban született, korábban a MigSzol alkalmazottja, az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt. Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) a föntebbiek ismeretében megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Információink szerint Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterhez, aki azonban elutasította azt, és helyben hagyta az AH döntését.”

A Magyar Nemzet az eset kapcsán megjegyezte: azok az információk, hogy valakinél a nemzetbiztonsági átvilágításon mik merülnek fel és hogy milyen kockázatot állapítanak meg, minősített adat, vagyis nem nyilvános. Vagyis a hirado.hu államtitkot sértett, olyan nem nyilvános adathoz jutott hozzá, amihez nem szabadott volna.

A vád súlyosabb, ha belegondolunk: az állampárt által működtetett titkosszolgálat szivárogtatott az állampárt által működtetett propagandamédiának annak érdekében, hogy a Fidesz megnyerjen egy politikai csatát.

A sztori itt érte el az újabb fázisát: már nem csak Szél Bernadett volt nemzetbiztonsági kockázat, de a szakértője is, mert „összejátszott” a MigSzollal. Aztán kiderült, hogy ez az információ hamis, ugyanis a jogász szakértő – aki valóban afgán származású, de a jogi egyetemet már Budapesten végezte el – sosem dolgozott a MigSzolnak, akik a menekülteket segítik.  

A több cikkben megírt gyanús sztoriból egy szó sem volt igaz

azon túl, hogy a szakértő tényleg nem kapta meg az engedélyt a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésein való részvételre. Janan Mirwais ugyanis régóta magyar állampolgár, az óvodától kezdve a magyar iskolarendszerbe járó magyar jogász, aki sosem dolgozott a Migszolnál, ellenben évekig volt több fideszes képviselő, illetve Schmidt Mária közvetlen munkatársa. Janan Mirwais most a következő közleménnyel lépett a nyilvánosság elé - írta a 444. 

A szakértő az alábbiakat írta a közleményében:

"A nemzetbiztonsági bizottság munkájában nem vettem részt, mivel az átvilágításom eredménye negatívan zárult. Személyem nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak, hanem a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésein nem vehetek részt. A biztonsági kockázatok tekintetében - mivel minősített információkról van szó - egyéb információval nem rendelkezem."

Tegyük hozzá, vannak ezek az "alternatív tények", amik már a kezdet kezdetétől, az alapoktól nem igazak és a Fidesz használja őket: 

  • nincs Soros-terv, ez egy hazugság a Fidesztől;
  • így nincsenek "Soros-ügynökök";
  • a menekülteket segíteni nem bűncselekmény, azt Magyarország is megteszi;
  • mások bőrszíne, származása miatt valakit bűnösnek kikiáltani rasszizmus, amit propagandának a nácik használtak.

Az Alkotmányvédelmi Hivatalt korábban is használta a Fidesz a propagandája alátámasztására: beszámoltatták őket a ”Soros-hálózat működéséről”. Szél a beszámolót ízekre szedte a bizottság előző ülésén és azt kérte, oldják fel annak titkosítását, ugyanis „a jelentés felül van minősítve”, és ha nyilvánosságra kerülne, akkor a közvélemény világosan látná, hogy nincs semmiféle Soros-hálózat. Az ellenzéki politikus az ülésen „szokatlan alapossággal” kérdezte az Alkotmányvédelmi Hivatalt (AH), és szerinte egyértelműen kiderült, nincs olyan, hogy Soros-hálózat, ezt semmilyen szakmai anyag nem támasztja alá. Mint mondta, a titkosszolgálat olyan minőségű anyagot mutatott be, amilyet bárki össze tud gyűjteni az internetről. Az LMP társelnöke úgy véli, a Fidesz bejelentésének épp ez a célja: el akarják érni, hogy

„az emberek már csak a propagandavalóságot ismerjék a valóság helyett”.

A történet még nem ért véget. Németh Szilár egy hét alatt háromszor futott neki és háromszor hazudott, utoljára még az AH-t is bevette az érvei alátámasztására és még erről is kiderült, hogy hazugság. ebben nincs semmi újdonság. 

Viszont az kérdés, hogy mennyire hihetünk ezek után egy nemzetbiztonsági átvilágításnak, vagy az Alkotmányvédelmi Hivatalnak, ha a titkosszolgálat ilyen örömmel szolgálja ki a Fidesz politikai érdekeit. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3913594349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK17 2018.01.22. 11:49:10

"Vagyis a hirado.hu államtitkot sértett, olyan nyilvános adathoz jutott hozzá, amihez nem szabadott volna." nem írják sehol, MIÉRT bukott meg az átvilágításon, csak azt, hogy ISMERETÉBEN. szövegértés nulla? ejnye.

"a menekülteket segíteni nem bűncselekmény, azt Magyarország is megteszi;" menekülteket ja. illegális bevándorlókat meg más helyzet.

és azért jegyezzük meg, hogy Szilárd, ha egy hét alatt 3-at hazudott, akkor sincs fasorban sem pl az ellenzékhez, vagy a b1-hez képest, ahol a napi 3 sem ritka, sőt!

FCUK17 2018.01.22. 11:50:51

de ez a legeslegeslegszebb:
"olyan nyilvános adathoz jutott hozzá, amihez nem szabadott volna" most nyilvános vagy nem nyilvános? és ha nyilvános, miért nem szabad??? srácok, ti vagytok a best :):):)

Koshinae 2018.01.22. 14:46:36

@FCUK17: Szerintem egy "nem" lemaradt a nagy gépelésben.

Aegean 2018.01.22. 18:00:41

Ez vérciki...már ezt is megengedik maguknak büntetlenl....

Európai téridő 2018.01.22. 20:34:06

Ez az afgán származású úriember 4 éves kora óta hazánkban él. Eddig tehetségét a jobboldal hasznosította. Most átigazolt az ex-fideszes Hadházyékhoz a csúnya áruló! Ez égbekiáltó, meg kell bosszulni ! Kábé ez jön le nekem az eddigiekból.

miért 2018.01.22. 23:56:17

@FCUK17: Ejnye sziszi! Csak omlik a hülyeség magából! A havi egymilliós tiszteletdíj mellett kicsit többet várnánk!

anonymand 2018.01.23. 02:42:38

@FCUK17:

Várom, hogy ezt is kimagyarázd.

"Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok"

"A jogi végzettségű szakértő felsorolja a közleményben, hogy ugyan a MigSzolnál nem, de hol máshol dolgozott eddig. Két olyan munkahelye is volt, amelyek kínosak a férfit Soros-ügynöközőknek:

Volt a Demokrácia Központ Közalapítvány munkatársa, amely kuratóriumának elnöke előbb Schöpflin György, fideszes európai parlamenti képviselő, majd Martonyi János, Magyarország korábbi fideszes külügyminisztere volt.
2014 és 2016 között a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány jogásza, valamint az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázati irodavezetője volt. Azaz Schmidt Mária, és az Emlékbizottságot vezető Balog Zoltán miniszter alatt dolgozott."
24.hu/belfold/2018/01/22/megszolalt-a-szakerto-akire-hivatkozva-nem-engednek-szel-bernadettet-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-ulesre/

Biztos vagyok benne, hogy sikerül.

Jozsef Janos Hoffmann 2018.01.23. 04:17:27

68- éves vagyok, szeretnék nyugodt nyugdíjas éveket, 45-év nehéz fizikai munkában letöltött élettel!!!Remélem Április 8. megadja majd ezt a lehetőséget!!!! Magyarország egésze számára is egy új korszak kezdődik, egy szebb, jobb, boldogabb, Orbán "maffia" mentes korszak!!!!!

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.23. 08:32:25

A migránsseggnyalás eddig se jött be.

Persze lehet folytatni, de a ballib elkúrókból már senki nem kér.

Szerencsére.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.23. 08:33:40

@Jozsef Janos Hoffmann:

Lehet eljön az az idő is..
Ha majd nem a ballib hazaáruló csürhe, akik el is kúrták, lesznek az alternatíva.

élveteg 2018.01.23. 08:44:01

"Tegyük hozzá, vannak ezek az "alternatív tények", amik már a kezdet kezdetétől, az alapoktól nem igazak és a Fidesz használja őket:

nincs Soros-terv, ez egy hazugság a Fidesztől;"

Érdekes Itt egy cikk az indexen amiben ez is szerepel :

Az MSZP január 12-én közölte, hogy "Orbán Viktor suttyomban végrehajtotta a Soros-tervet". "Orbán Viktornak tisztáznia kell a helyzetet: valóban több menekültet fogadtak be annál, mint amennyit az uniós kvóta szerint kellett volna?"

index.hu/belfold/2018/01/23/az_elszolas_az_1300_menekult_befogadasarol_osszezavarta_a_fidesz_kommunikaciojat_ellenzek_lecsapott/

Ha nincs Soros terv akkor mit hajtott végre suttyomban az Orbán Viktor ?

Milyen több menekeültet fogadtak be mint amennyit az uniós kvóta szerint kellet volna mikor kvóta sincsen

2018.01.23. 08:55:11

@élveteg:

"Ha nincs Soros terv akkor mit hajtott végre suttyomban az Orbán Viktor ? "

Te tényleg ennyire hülye vagy? :D
Szerencsétlen trolloknak egyre nehezebb a dolga.....

rallus 2018.01.23. 09:00:01

Újra eljött az ideje, hogy Galambos Lajos átvilágítassa az orosz titkosszolgálatokkal a hazai biztonsági rendszert!

Brix 2018.01.23. 09:03:35

Szerintem elindult a rendszer diszkreditàlódàsa. Mostanàban túllőnek a célon, lsd: Àsz büntetés, politikai hecckampàny ellenzéki vezeztők ellen. A Tiborc- ügyről nem is szólva....A kormànyzó pàrt kicsinyesnek és gyàvànak tűnik, nem elegànsnak nagyvonalúnak, ahogy egy valóban erős pàrttól elvàrnà az ember...A kampànygépezet megbukott, ezt kellene felismerni a Fidesznek. A politikai ellenfelekkel való leszàmolàs soha nem vezet jóra egy demokràcióban. A migràció témàja is kifulladni làtszik. Lassan bohózat lesz ebből a komoly kérdésből, olyan infók derülnek ki...

2018.01.23. 09:13:43

@élveteg: ha nem hajtotta végre Orbán a sorostervet, akkor ez azt jelenti, hogy migránsok befogadása nem Eleme a Soros tervnek. Tehát Orbán a befogadással igazolta, hogy nincs Soros terv...
Jól megvédted!

6.Lenin 2018.01.23. 09:16:04

@Brix:

Nem azért nem tud profitálni ezekből a fideszes balfaszságokból az ellenzék semmit, mert valójában nem is fedik a valóságot?

Nem te, de egy másik hatalmas ész képes volt leírni, hogy ez az átesett pacák nem lehet ügynök, mert már 4 éves kora óta itt él. Fenomenális .
Ezek szerint aki itt él már pici kora óta, az nem is lehet hazaáruló.

Azért ezeknél kicsit összeszedettebb gondolatokkal is illene néha előjönni már.

2018.01.23. 09:18:10

@FCUK17: senki nem beszélt illegális bevándorlók befogadásáról. Szövegértés nulla?
Egyébként szarrágás amit csinálsz. A lényeget nem cáfolod.
Egy fidesznek dolgozó szakértő kínossá válik, ha az lmp mellett tűnik fel.
Korábban, amikor a fidesz alkalmazta, nem világították át?

6.Lenin 2018.01.23. 09:23:08

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Korábban, amikor a fidesz alkalmazta, nem világították át? "

A Fidesz is a NB-ban alkalmazta?

arabok balrol 2018.01.23. 09:34:43

Akkor is Orbanra szavazok, ha 10x annyit lopnak, mint amennyit a ballibek mondanak roluk.

Valamint akkor is, ha vegrehajtjak a sorostervet, attol ugyanis ziher h nem a ballib fog megvedeni.

Visceroid 2018.01.23. 09:35:35

"Bármeddig hajlandó elmenni a Fidesz hogy besározza az ellenzéket?"

Nahát azért olyan messze nem kell menniük, hiszen nincs is ellenzék. Na jó, van valamennyi, és az a szép, hogy kezdenek hozzászokni a méretükhöz. "Merjünk kicsik lenni" vagy "kicsi a bors, de gurul" - lehetne választani a jelmondatok közül.

2018.01.23. 09:59:28

@arabok balrol: most cáfolták, hogy volba Soros terv. Attól bárki megvéd, ami nincs.

2018.01.23. 10:00:37

@Visceroid: azt nem értem, hogy a nemlétező ellenzéket miért kell kitiltani?

2018.01.23. 10:05:38

@6.Lenin: ejnye, most átvilágították, negatív eredménnyel. Korábban dolgozott Schmidt Máriának, országgyűlési képviselőknek, európai képviselőnknek. Ráláthatott fidesz ügyekre.

2018.01.23. 10:08:25

@6.Lenin: de az érveid nem cáfolják, hogy hazudoznak, rettegnek egy senkitől, gátolják a nem létező ellenzéket.
Megmondták a hangok a fejedben....

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.23. 10:20:06

@anonymand:

Pedig a megoldás kézenfekvő. Minden LMP-re adott szavazat gyengíti a ballibeket. Komolyan nem világos ez?

FCUK17 2018.01.23. 10:25:52

@Könnyen elkaptuk, uram!: keversz valakivel, nekem nem kell senkit cáfolnom. már csak azért sem, mert bizonyítani mindig annak kell, aki állít. tehát nem cáfolni kell valamit, hanem bizonyítani egy állítást.

tudom, nehéz megérteni, de próbáld meg, előbb-utóbb sikerül.

6.Lenin 2018.01.23. 10:33:43

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Ráláthatott fideszes ügyekre? És az nemzetbiztonsági kockázat?
Ez most komoly?

Én nem érveltem, cáfoltam, hanem kérdeztem vmit. Próbáld már összeszedni a gondolataidat .

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.23. 10:58:44

@arabok balrol:

2014-ben az voltam, most még nem döntöttem.

Én először mindig azt döntöm el, kire NEM fogok szavazni, majd a maradékból vlasztok

Most kire nem fogok szavazni? Olyanra, aki része az 1990-2010 közti konszenzusnak.

2018.01.23. 14:27:57

@6.Lenin: a Honvédség elég komoly?

2018.01.23. 14:28:50

@arabok balrol: az agyad. Sose kéne nekik.

75 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig 2018.01.23. 14:30:35

"a történet már vérkomoly és azokat az időket idézi, amikor a ballonkabátos emberek a fekete autóval mentek az "állam ellenségeiért""

Semmire nem mentek ezzel az eszement demagog hazudozassal, mert ezzel nem tudtok versenyezni:

20 százalékos béremelés jön a Lidlnél
A béremelés után a bolti dolgozók számára havi 290 ezer és 320 ezer forint közötti bruttó járandóság érhető el napi 8 órás munkával.
index.hu/gazdasag/2018/01/23/20_szazalekos_beremeles_jon_a_lidlnel/

Mindenki tudja, hogy ha egyszer hatalomra kerulnetek, megint szetbasznatok az orszagot. Nem hogy nem volna tobbe bermeles, hanem azonnal megfelezodnenek a nagynehezen kiharcolt magasabb berek. Ha a fidesz kormany marad, akkor meg garantalt, a tovabbi nagymerteku beremeles. 2 ev mulva a mostani brutto 320 ezer garantaltan 400 ezer lesz.

6.Lenin 2018.01.23. 14:49:18

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Valóban nem ismerem, hogy a Fidesz hol is alkalmazta a pacákot, de, ha a Honvédségnél akkor az tényleg kockázatot jelentene, de azt sem tudom, miért is váltak meg tőle.

Most olvastam a pacákkal egy beszélgetést (Hírtv honlapján), hát ott elég érdekes dolgokat említ, a honvédséget nem.
Jogász végzettségű, de eddig külpolitikai tanácsadóként ad tanácsokat. Már ez is adhat okot a megfigyelésére Európában.
Röviden, nem tenném tűzbe a kezem igazolva a "tisztaságát", minden komolyabb vizsgálat (átvilágítás) nélkül. Ha átmenne, akkor természetesen semmi gond.

2018.01.23. 14:49:27

@75 napjuk van a libsiknek az ujabb szopásig: a lidl az vérszívó multi. Már elfelejtetted?

2018.01.23. 14:55:21

@6.Lenin: Korábban nem jelenthetett nemzetbiztonsági kockázatot, mert tolmácsolt a Magyar Honvédségnek és a külügyminisztériumnak, dolgozott a külügyminisztérium hivatalos háttérintézményeként működő Demokrácia Központ Közalapítványnál, a Schmidt Mária-féle Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnál, és a Balog Zoltán vezette Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottságnál is."

Persze a Hír tv az irányadó. Ha abban nincs, akkor nem is létezik.

6.Lenin 2018.01.23. 15:05:00

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Te seggfej, ugyanezt mondta el, amit te leírtál, kivéve a honvédséget.
Mind1. Ilyen pacákokat mindenhol a világon átvilágítanak, és ha fennáll csak a lehetőség is, a nemzetbiztonsági kérdésekkel foglalkozók közé nem engedik.

A többi felesleges habverés.

legeslegujabbkor 2018.01.23. 19:59:34

@6.Lenin:

Le is lőhetnék egyből, milyen szerencse, hogy Schmidt Mária féle alapítványnál is dolgozott, mert így hogy nézne ki

6.Lenin 2018.01.23. 20:19:40

@legeslegujabbkor:

Miért kéne lelőni, fordítóként dolgozhat olyan helyeken ahol nem férhet hozzá nemzetbiztonságot is érinthető dolgokhoz.
Mi a faszért kell mindig mindent túllihegni?

2018.01.24. 00:23:31

@6.Lenin: Értem. Tehát a Honvédség a kivétel...hisz pont erre kérdeztél rá! Seggfej(-;

2018.01.24. 00:28:40

@6.Lenin: ja, a külügyminisztérium háttèrintézménye elkerülte becses figyelmedet?
Tehát akkor nem kellett átvilágítani, most kell, de ennek eredményétől függetlenül is veszélyt jelent. Akkor persze nem jelentett veszélyt.
Akkor még magyar volt, megmondta a Kósa is, tehát ez már biztos, most meg arab bevándorló. Tehát kockázat. Mert biztos erőszakolni fog. Vagy robbant.

2018.01.24. 00:32:29

@6.Lenin: ja, igaz is, a külügyben nem foglalkoznak nemzetbiztonsági kérdésekkel, így ott nyugodtan lófrálhatott.
Öreg, szépen tökönrúgtad magad. Csak így tovább! Drukkolok neked, mint a magyar focinak.

6.Lenin 2018.01.24. 09:17:04

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Miért rúgtam magam tökön? ? Miért nem alkalmazzák tovább? Tudod?
Azokon a helyeken csak főleg fordított. Azt nem tudom, hogy részt vett-é bizalmas megbeszéléseken is.
A NB-ban nyilván már nem a magyar fociról diskuráltak volna.
A másik, az átvilágítók nem közlik az okokat, csak megállapítják az esetleges alkalmatlanságot és kész.
Ez politika. Még az is elképzelhető, hogy csak Szél miatt, és semmi más oka nincs.
Erről szól a politika mindenhol a világon.
Sehol nem alkalmazzák az ellentétes érdekeket kiszolgálók embereit bizalmas posztokon. Mi ebben olyan kurva bonyolult?
Az is érthető, hogy a kiszorítottak ugrálnak, pláne választások előtt, de majd elcsendesedik, ha rájönnek, semmi hasznot nem hoz a számukra.

6.Lenin 2018.01.24. 09:19:43

@Könnyen elkaptuk, uram!:

B+ Szállasi is magyar volt, és még sok hasonló pacák is. Hülyeséget beszélsz.
Most milyen igazat beszél Kósa, na B+, ti se igazodtok el magatokon.

2018.01.24. 09:57:35

@6.Lenin: nem én beszélek hülyeséget. Kósa mondta.
Miért vagy ennyire elvakult?

2018.01.24. 10:02:14

@6.Lenin: nyilván a külügyben és a honvédségnél a fociról diskuráltak...
biztos a nyelvtudása miatt alkalmazták csak és kizárólag?
Nem valószínű.
A Schmidt Mária nem dolgozott arab iratokból.
De nyilván politikai veszélyt jelent a fideszre egy tolmács

6.Lenin 2018.01.24. 11:42:52

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Eddig a Kósa hülyeségeket beszélt-szerintetek, most meg ő mondja tutit. Rendben.
Mind1.
Írtam, hogy nincsenek biztos információim, hogy mikor, hol, mit csinált a pacák.
Van ennek valamilyen értelme?
Politika. Választások lesznek. Létfontosságú szinte minden szereplőnek.
Mindenki fogást keres a másikon. az ellenzék is, vagy inkább azok, akik hatalomra szeretnének kerülni.
A Bernike is. Ő is külső befolyás alatt áll, hiszen valahonnan anyagilag támogatják őket.
Őt átvilágították, és akkor nem találtak kifogást. Most kellett mást keresni, és találtak.
Mi a lófasz ebben olyan érdekes?

Az LMP-nek is figyelni kellett volna ilyesmire, hogy kit jelöl. Rácsesztek. Ennyi ez az egész történet.
Szerintem.
B+, a kormányzópártok egész rokonságát figyelik, az miért nem bassza a csőrötöket? Mert az jogos? Ne bassz. Politikában mi a jogos, és mi a jogtalan?
Miért nem kergetsz inkább lepkéket?

2018.01.24. 15:21:13

@6.Lenin: tudod lepke, az a helyzet, hogy a fidesz a kormányzó párt. Az ellenzék lehet hülye, azon röhögünk. A kormány nem. Akkor sírunk.
Az lenne a jó, ha a fidesz értelmes módon, értelmes emberekkel irányítaná az országot. Akkor nem kéne relativizálnod.

2018.01.24. 15:29:27

@6.Lenin: A Kósa pedig hülyeségeket beszélt. Ezt én mondhatom, egy fideszfan viszont nem.
Habár ha figyeltél volna....a Kósa azt mondta: magyar vagy, noha nem itt születtél...
Ez hülyeség lenne? Vagy inkább az a hülyeség, hogy ebbe kapaszkodik a fidesz, hogy ne kelljen beengedni a bizottság ülésére az lmp-t. Ez meg olyan piti...

6.Lenin 2018.01.24. 16:07:57

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Nem vagyok fideszfan, csak rájuk szavaztam 94 óta, mert nincs jelenleg jobb, az országnak működni kell. Én meg mindig a magam ura voltam.
Ha lenne jobb, rájuk szavaznék. Ezért vannak elvárásaim is, ezek legalább elég soknak megfelelnek . Más olyan nincs jelenleg.

Kósa , mit is mond, nem nagyon érdekel, nem tartom egy nagy pengének. A másik, választások lesznek, 1re élesebb lesz az egész küzdelem, és mocskosabb. Miért kéne ebből a Fidesznek kilógnia?

Követted az amerikai, osztrák, német választási kampányokat? Vagy a franciát?
Mocsok, mocsok hátán.
másra vágynánk? Igen, de ne álmodozzunk.
Ennek a mókának nem a politikusok a főszereplői, mi azokat nem ismerjük.
Érdekek mozgatják a világot. Talán Soros is mókából áldoz milliárdokat a rögeszméjére?

Pénzért nem csak a mi politikusaink vehetők meg. Mindenhol a világon.

Ez az afgán pacákos ügy, meg a választási küzdelem rész. Hibázott az LMP, a kormánypárt meg kihasználja. Ennyi.
Ők meg Orbán pereputtyával szórakoznak.
Én meg teszem a magam dolgát, csak figyelem a napi eseményeket, mert teljesen nem tudja magát az ember kivonni a politika hatása alól, és jobb, ha tudom, mire kell felkészülnöm a jövőmet illetően. És nem azért mert valakinek be szeretnék nyalni, hanem milyen körülmények várhatóak, amiben élnem kéne. Teljesen nem tudom leszarni egyiket sem, bár szívesen megtenném.

2018.01.24. 18:08:30

@6.Lenin: nem mondtam, hogy fideszfan vagy. Te vetted magadra.
Én annak örülnék, ha a fidesz okos politikusokkal volna tele. Sajna kontraszelekció látszik inkább. Az én olvasatomban a jelen szituációban a fidesz volt a balfasz.

2018.01.24. 18:10:58

@6.Lenin: a fidesz azt kommunikálja, addig, amíg nekünk dolgozott, oké volt, mostmár idegen betolakodó.

6.Lenin 2018.01.24. 18:16:27

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Miért lenne balfasz? Mert kihasznált egy magas labdát?
Politika, választások előtt.
Állítólag az apja is ki van tiltva Afganisztánból.

Vagy hihetőbb lenne, ha a pacák azt mondaná:

sajnálom, tényleg ügynök vagyok ennek és ennek a ......
Igen általában az első kérdésnél bevallják, természetesen.

Ne bassz! Szerintem hagyjuk.

6.Lenin 2018.01.24. 18:18:11

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Senki nem mondta, hogy betolakodó.
Nem ment át egy átvilágításon. Itt született magyarok is vannak nyilván ilyenek.
Teljesen más ügy.

2018.01.24. 21:16:10

@6.Lenin: oké.
Nem ment át az átvilágításon???? Nem tudtam, hogy volt eredménye....

2018.01.24. 21:17:53

@6.Lenin: "A nemzetbiztonsági bizottság munkájában nem vettem részt, mivel az átvilágításom eredménye negatívan zárult. "

6.Lenin 2018.01.24. 21:22:29

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Nem ment át, de az okokat nem indokolták, nem is tehetik meg, hiszen minősített adatokat is tartalmazhat.
Az, hogy jogosan, ezt nyilván csak azok tudhatják, akik meghozták a határozatot. Nem zárható ki az sem, hogy nem volt ilyen indok, de ez már politika.
Viszont, ha az mondják kockázatos, akkor a pacáknak lőttek, míg nem azok lesznek kormányon, akik megbízták valamilyen feladattal.
Akkor majd lesz egy helycsere.

2018.01.24. 21:24:55

@6.Lenin: a lokál mérvadó hírportál szerint:
Hírado.hu legfrissebb értesülései szerint Mirwais nemzetbiztonsági átvilágításának sikertelenségében nem csupán afgán származása, hanem az is közrejátszhatott, hogy valamilyen oknál fogva édesapja egyszerűen nem léphet be Afganisztán területére"

Ez tényleg "megalapozott".
Biztos az után született Afganisztánban, hogy dolgozott a honvédségnek és a külügynek. Avagy akkor nem világították át??? Trehányság elvtársak!

6.Lenin 2018.01.24. 21:28:17

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Pintér S. a felebezését elutasította. Itt a negatív a rossz eredmény.
Mind1.

6.Lenin 2018.01.24. 21:34:32

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Akkor, lehet valamiért szükség volt rá, most már feketeseggű lett. Politika már csak ilyen, mindenhol.

Ahol én olvastam róla

"átvilágításának sikertelenségében nem csupán afgán származása, hanem az is közrejátszhatott,"

a csupán szó nem szerepelt, ellenkezőleg, nem a származása volt döntő részt emelték ki. De ez is politika. Nem véletlenül tették bele máshol a csupán szócskát.

2018.01.24. 21:46:44

@6.Lenin: de nem világos, hogy a honvédség és a külügy miért nem világította át.
Vagyis az a legvalószínűbb, amit írsz, hogy nincs ellene semmi, pusztán politika. Akkor viszont tényleg komcsi tempó. Vagy Trump tempó. Egyik sem szimpatikus. A legkevésbé sem tünteti föl a "beszélő krumplit" pozitívabb színben.

2018.01.24. 21:48:24

@6.Lenin: ez olyan, mint az IQ teszt?

2018.01.24. 21:50:22

@6.Lenin: honnan tudod, hogy csak fordított a honvédségnek és a külügynek?
Jogi szakértő volt. Prejudikálsz?

6.Lenin 2018.01.24. 21:52:34

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Nem kell indokolniuk. Lehetnek utólag felmerült adatok is. Nem zárható az sem ki, az sem, hogy nincsenek.
Mindenki azt von le belőle, ami neki jólesik, de ettől nem biztos, hogy igaza lesz, csak demonstrálja az elfogultságát valamilyen irányban.
Szerintem.

"Az ember azt látja a világból, amit szívében hordoz.

Johann Wolfgang von Goethe"

2018.01.24. 22:01:26

@6.Lenin: tehát elfogult vagy a fidesz irányában.

6.Lenin 2018.01.25. 10:01:56

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Mindenki elfogult valamilyen irányban. Csak a halottak lehetnek(?) semleges állásponton.

2018.01.25. 15:34:39

@6.Lenin: nagyon filozofikus vagy.
süti beállítások módosítása